Kogeplade med emhætte, der fjerner fugt og os – de bedste ifølge eksperterne

Senest opdateret den 0

Det syder over kødgryderne. Resultatet får tænderne til at løbe i vand, men lugt, damp, fugt, røg, fedt og os sætter sig i dit tøj og ikke mindst i køkkenet. Det kan du undgå, hvis du investerer i en kogeplade med emhætte.

En kogeplade med emhætte er et produkt, der giver dig to varer i én – kogeplader til kokkerering og emhætte, der fjerner fedt, damp og lugt.

Vi har gjort det nemt for dig, undersøgt markedet og fundet frem til de 8 modeller, der ifølge eksperterne er de bedste. Vi læner os også op af, hvad brugerne mener om produkterne. 

Vi giver dig en grundig beskrivelse af hver eneste model, så du kan få overblik over både fordele, ulemper og specifikationer. Du får de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt. 

Det bør du overveje før køb:
🔸 Udsugning: Hvor høj en udsugning har du brug for? Kapaciteten er angivet i m3 pr time.
🔸 Kogezoner: Hvor mange kogezoner har du brug for? Som standard får du 2, som du kan omdanne til 4 kogeplader.
🔸 Design: Hvordan ser den ud? Passer den i køkkenets stil? Og til din stil?
🔸 Støj: Hvor meget larmer den? Er den en støjsvag emhætte?
🔸 Sikkerhed: Er der gode sikkerhedsforanstaltninger som børnesikring og restvarmeindikator?
🔸 Brugervenlighed: Hvor let er den at betjene? Er der touch? Er kontrolpanelet overskueligt?
🔸 Funktioner: Hvilke funktioner har du brug for? Især en bro-funktion er smart.
🔸 Størrelse: Passer dit valg i målene?
🔸 Pris: Prisen hænger gerne sammen med mærke, design, funktioner og teknologier, så du får ofte, hvad du betaler for.

Flere af ovenstående faktorer kan være svære at undersøge på egen hånd. Her kan du med fordel nærstudere, hvad eksperterne skriver. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen.

Vores testartikel indeholder:
🔸 Overblik over de 8 bedste modeller på markedet, ifølge eksperter eller brugere
🔸 Gennemgang af, hvad eksperterne eller brugerne mener
🔸 Information om, hvad varianterne kan
🔸 Købsguide, hvor du kan blive klogere, før du køber
🔸 Fordele og ulemper
🔸 Viden om, hvordan kogepladerne er blevet testet
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Læg mærke til, at Forbrugsguiden ikke selv tester enhederne. I stedet samler vi resultaterne af uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende modeller på markedet.


Siemens EX807LX67E – Bedst i test  

God anmeldelse hos det danske forbrugerråd Tænk
4,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Siemens

Siemens EX807LX67E

Forhandler Pris

Annoncer

 

Siemens EX807LX67E vil være den bedste kogeplade med emhætte til dig, der leder efter høj kvalitet, et strålende design og moderne funktioner i luksusklassen.

Læg mærke til at enheden kommer i to varianter – både med rørføring og med recirkulation. Rørføring betyder, at rørføringen fører røret ud i det fri gennem et hul i muren, hvor fugt og damp bliver sluppet fri.

Recirkulation betyder, at der er et integreret filter, der renser den udsugede luft. Herefter bliver den rensede luft sendt tilbage ud i køkkenet. Vær opmærksom på at processen ikke altid er så effektiv til at fjerne fugt.

Modellen er en favorit blandt eksperterne såvel som blandt forbrugerne. Den får en god anmeldelse i kogeplade med emhætte test udført af det danske forbrugerråd Tænk, plus den høster hele 4,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser i gennemsnit hos Siemens.

Læg mærke til at Tænks test er en betalingstest, så du skal betale for at kunne se de specifikke resultater og læse mere om Tænks vurdering. Du kan finde link til undersøgelsen nederst i artiklen her.

Brugerne på Siemens’ egen hjemmeside er begejstrede for produktet, og de giver især gode bedømmelser, når det kommer til energiforbrug, rengøring, tilberedningsresultat og prisen i forhold til ydeevnen. En bruger beskriver den med ordene: ”Et stort hit! Jeg er meget tilfreds, jeg ønskede en enhed af meget høj kvalitet, og jeg fandt den her! Enkel, forståelig betjening. Gør madlavningen endnu lettere” (oversat fra tysk). En anden bruger mener: ”Selve kontrolpanelet er designet til at være meget intuitivt og har indtil videre reageret perfekt på alle anmodninger… Alt i alt et rigtig godt produkt!” (oversat fra tysk).

Eminent design i luksusklassen

Leder du efter noget af det bedste indenfor kogeplade med indbygget emhætte, så bør du klart kigge nærmere på Siemens EX807LX67E. Det første, du vil lægge mærke til, er designet, som vil imponere dig med en høj elegance og fantastisk stilfuldhed. Udtrykket er strømlinet og enkelt, og det emmer af klasse.

Du får to store kogezoner med i alt fire kogeplader. Du kan både vælge kun at bruge en enkelt plade eller at bygge bro mellem dem to og to, så du får to større kogezoner – perfekt til de større gryder og pander. 

Effektiviteten er i højsædet på apparatet her, og du får en fin sugestyrke på 625 m3/t. Det er pænt sammenlignet med konkurrenterne, men dog langtfra den højest sete kapacitet. Du får en indbygget emhætte i konstruktionen, så du vil få en to-i-en variant. Med den indbyggede emhætte slipper du for at have den hængende over kogepladerne, hvor den er i vejen.

Der er rigtig mange fordele ved enheden, men dog også et par minusser. Læg her især mærke til prisen, der er i den meget høje ende, og så er her ikke tale om en helt støjsvag emhætte.

Moderne funktioner

Siemens EX807LX67E kommer som nævnt med en høj pris, og derfor kan du roligt regne med masser af moderne teknologi. Siemens er generelt førende inden for teknologisk innovation, og det bliver afspejlet i modellen.

Du kan blandt andet opleve Dual Light Slider, som giver en utrolig let betjening med et intuitivt kontrolpanel. Du vil let kunne finde rundt i knapperne, der naturligvis er med touch. Du får også mulighed for at anvende Siemens Home Connect app, som giver dig adgang til fjernstyring af dine kogeplader, uanset hvor du er. Det gør du via smartphone eller tablet.

Endnu et teknologisk plus er sensorsystemet Frying Sensor Plus, der via temperaturregulering sikrer, at maden aldrig brænder på. Du får tillige et væld af andre nyttige funktioner som børnesikring, holde-varm-funktion, pause, timer, boost og auto-sluk.

Alt i alt den bedste kogeplade med emhætte, hvis du leder efter høj kvalitet, fantastisk design plus mange funktioner og ikke har noget imod at betale en høj pris.

Siemens’en er som nævnt med indbygget emhætte. Hvis du mere er til traditionelle emhætter, så kan du med fordel læse vores generelle bedste emhætte test-artikel, hvor du kan få det store overblik.

Fordele ved Siemens EX807LX67E

 • Effektiv og indbygget
 • Velfungerende fedt-opsamler
 • Fire kogeplader, du kan sætte sammen
 • Let rengøring
Ulemper ved Siemens EX807LX67E

 • Ikke en støjsvag emhætte

Specifikationer ved Siemens EX807LX67E – nøgleoplysninger

Producent: Siemens
Type: Kogeplade med indbygget emhætte / induktion med emhætte
Sugestyrke: 625 m3/t
Antal kogezoner: 2 med i alt 4 kogeplader
Støjniveau: 42 dB
Standardbredde: 80 centimeter


Miele KMDA 7633 FL – én af de bedste i klassen

God anmeldelse hos det danske forbrugerråd Tænk

Miele KMDA 7633 FL

Forhandler Pris

Annoncer

 

Miele KMDA 7633 FL er den måske bedste kogeplade med emhætte til den forbruger, som ikke har noget imod at betale mere for at få et fantastisk design, en høj effektivitet og brugbare funktioner.

Modellen er blevet testet i en kogeplade med emhætte test af de danske eksperter fra Forbrugerrådet Tænk sammen med 11 andre produkter. Eksperterne er glade for den, så de giver den en god anmeldelse. Læg mærke til at Tænks test er en betalingstest, så du skal betale for at kunne se de specifikke resultater og læse mere om Tænks vurdering. Du kan finde link til undersøgelsen nederst i artiklen her.

Flot design og høj pris

Miele KMDA 7633 FL er måske en af de flotteste varianter med emhætte med induktion, du kan finde på markedet. Den kommer i en elegant sort og blank farve, der står godt til langt de fleste køkkener, og så er den ekstremt stilfuld.

Stilen er enkel og moderne, og du oplever en klar minimalisme over apparatet. Du får en bredde på 80 centimeter, der er meget standard. Her er tale om en indbygget emhætte, der ikke gør meget væsen af sig. Den er neutral i udformningen, og du vil knap lægge mærke til den. Herunder finder du kontrolpanelet, der er intuitivt, brugervenligt og forholdsvist enkelt at hitte rede i.

Læg mærke til at enheden ikke ligger i den billige ende. Det drejer sig om et klart luksusprodukt, som vil være mest tilgængeligt for dig med et højt budget.

To udvidelige kogezoner og gode funktioner

Miele KMDA 7633 FL kommer dog med flere fordele, der vejer den høje pris op. En af dem er de to enkle kogezoner, som har den bonus, at du kan udvide dem. Faktisk vil du have i alt fire kogeplader, og du kan sætte dem sammen to og to, så du får en høj fleksibilitet.

Modellen har sin force, når det kommer til at suge fugt, damp, os, røg og lugte op, og det gør den, da den er en kogeplade med indbygget emhætte. Emhætten opererer fra selve kogepladen, og den kan suge op til 570 m3/t. Det er pænt uden at være prangende, når du sammenligner med konkurrenterne.

Varianten kommer med flere smarte funktioner også, og de inkluderer blandt andet fire boostere, der sidder under hver kogeplade. Boosteren er en hurtigopvarmnings-funktion, der giver en både hurtigere og mere effektiv opvarmning ved at tilføre op til 50 procent mere energi. Supersmart, når du har travlt. Du får tillige en automatisk registrering af gryder og pander, og en børnelås sikrer små pilfingre fra at komme til skade. Der er også autosluk.

Alt i alt den bedste kogeplade med emhætte til dig, der har et højt budget og leder efter stil, klasse og effektivitet.

Miele er som nævnt med indbygget emhætte. Hvis du mere er til traditionelle emhætter, så kan du med fordel læse vores frithængende emhætte test-artikel, hvor du kan se de skarpeste valg inden for den kategori.

Fordele ved Miele KMDA 7633 FL

 • God til at suge fugt op
 • God til at opsamle fedt
 • Fire lige store kogeplader
 • Kogepladerne kan blive sat sammen to og to
Ulemper ved Miele KMDA 7633 FL

 • Ikke en støjsvag emhætte
 • Kogeplade scorer kun ”medium” i ekspertundersøgelse hos Tænk

Specifikationer ved Miele KMDA 7633 FL – nøgleoplysninger
Producent: Miele
Type: Kogeplade med indbygget emhætte / induktion med emhætte
Sugestyrke: 570 m3/t
Antal kogezoner: 2 med i alt 4 kogeplader
Standardbredde: 80 centimeter


Bosch PXX895D66E – høj værdi for pengene 

God anmeldelse hos det danske forbrugerråd Tænk
4,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos forhandleren Elgiganten.dk
5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Bosch

Bosch PXX895D66E

Forhandler Pris

Annoncer

24.999,00 Læs mere

 

Bosch PXX895D66E kan være den bedste kogeplade med emhætte til forbrugeren, der gerne vil have topkvalitet og moderne funktioner uden at betale den højeste pris.

Modellen her hører til favoritterne hos både eksperter og brugere. Den modtager en god anmeldelse i en kogeplade med emhætte test udført af det danske forbrugerråd Tænk, plus får høje karakterer i brugeranmeldelser. Det drejer sig om 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit hos Elgiganten.dk og hele 5 ud af 5 stjerner i gennemsnit hos Bosch.

Læg mærke til at Tænks test er en betalingstest, så du skal betale for at kunne se de specifikke resultater og læse mere om Tænks vurdering. Du kan finde link til undersøgelsen nederst i artiklen her.

Forbrugerne på Elgiganten og Boschs egen hjemmeside roser den i høje vendinger, og de nævner, at det er en helt magisk oplevelse at anvende kogepladen. De er især glade for det flotte design og de smarte funktioner. En bruger skriver: ”Er let at bruge, holder varmen nøjagtigt og ekstremt godt. Ventilationen er bedre end noget andet, jeg har haft før. Vil varmt anbefale den” (oversat fra svensk). En anden bruger konkluderer: ”Top-enhed der bringer madlavningen til et nyt niveau” (oversat fra tysk).

Høj værdi for pengene

Bosch PXX895D66E vil give dig fuld valuta for pengene. Her får du en overkommelig pris, der er noget lavere end hos flere af konkurrenterne, men alligevel er der ikke sparet på noget, når det kommer til funktioner og teknologier.

Heller ikke på designet, for udtrykket et pænt og simpelt – dog måske uden at emme af elegant luksus, som markedslederne gør. På teknologiområdet lever produktet dog fuldt op til de stærkeste konkurrenter, og du får med Boschs kogeplade med emhætte to store kogezoner og en indbygget emhætte.

Kogezonerne er delt lige over, så du i alt får fire kogeplader, du kan benytte dig af. Du kan dog sætte dem sammen to og to, hvis du har med større gryder eller pander at gøre. Der er en smart registrering-funktion, som betyder, at kogepladerne selv kan mærke, om der er vægt på.

Du får en effektiv udsugning, som får bugt med både os, røg, damp og fugt. Den yder en sugestyrke på 615 m3/t, og det er lige så højt som flere af markedslederne. Emhætten er som nævnt integreret, og derfor sidder den nede i kogepladerne. Den er placeret i midten mellem pladerne, og du får induktion med emhætte.

Professionelt udstyr til hjemme-brug

Bosch PXX895D66E er skabt med professionelle teknologier og funktioner, så du kan godt regne med at få et absolut kvalitetsprodukt. Du får blandt andet en dejlig touch-betjening med Direct Select Premium, og i alt er der 17 effekttrin at vælge imellem.

Du kan sågar styre dine kogeplade med indbygget emhætte via telefonen, for kogeplader og telefon/tablet kan kommunikere sammen, hvis du henter og tilslutter den tilhørende Home Connect app. Der er tillige køkkenhjælp at hente, så du får den bedste madoplevelse. Det kommer til udtryk via den smarte Perfect Cook kogesensor, der sørger for, at vandet ikke koger over, og Perfect Fry stegesensor assisterer, så du får den perfekte stegning. Der er fem temperaturindstillinger. Automatisk varmeregulering bidrager også til at få en perfekt kokkerering.

Som en ekstra bonus får du en smart timer og boost på alle kogepladerne. Det giver dig en hurtigere og mere effektiv opvarmning, når du har travlt. 

Alt i alt den bedste kogeplade med emhætte for dig, der leder efter professionel kvalitet til en lidt lavere pris.

Bosch’en er som nævnt med indbygget emhætte. Hvis du leder efter kun kogeplader, så kan du i stedet læse vores induktionskogeplade test-artikel, hvor du kan se markedets bedste udvalg.

Fordele ved Bosch PXX895D66E

 • Kraftfuld kogeplade med fire fleksible zoner
 • Effektiv til at suge fugt og lugt ud af køkkenet
 • Velfungerende fedt-filter
Ulemper ved Bosch PXX895D66E

 • Ifølge Tænk er støjniveauet dårligere end middel

Specifikationer ved Bosch PXX895D66E – nøgleoplysninger

Producent: Siemens
Type: Kogeplade med indbygget emhætte / induktion med emhætte
Sugestyrke: 615 m3/t
Energiklasse: B
Antal kogezoner: 2 med i alt 4 kogeplader
Støjniveau: Maksimalt 69 dB
Standardbredde: 81,6 centimeter


Elica Nikola Tesla Prime BL/A/83 – det stilfulde valg, lav pris og med de mest essentielle funktioner

God anmeldelse hos det danske forbrugerråd Tænk
Medium bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Elica Nikola Tesla Prime BL-A-83

Forhandler Pris

Annoncer

7.148,00 Læs mere
8.429,00 Læs mere
8.495,00 Læs mere
8.588,00 Læs mere

 

Elica Nikola Tesla Prime BL/A/83 vil være den bedste kogeplade med emhætte til dig, der vægter pris højt og ikke har brug for alverdens funktioner. Vær opmærksom på at maskinen også bliver markedsført under navnet Eico i stedet for Elica.

Læg mærke til at enheden her kommer med rørføring og udsug. Det betyder, at rørføringen fører røret ud i det fri gennem et hul i muren, hvor fugt og damp bliver sluppet fri.

Modellen er blevet testet hos to hold eksperter, der inkluderer det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Tænk har foretaget en kogeplade med emhætte test af 12 produkter, mens der indgår hele 129 varianter hos Råd & Rön. Eksperterne har blandt andet bedømt ud fra parametre som udsugningsevner, kokkeringsevner, støj, brugervenlighed og energiforbrug. Tænk er meget positive og tildeler Elica’en en god anmeldelse. Råd & Rön giver en medium bedømmelse. 

Læg mærke til at begge tests er betalingstests, så du skal betale for at kunne se de specifikke resultater og læse mere om eksperternes vurdering. Du kan finde link til undersøgelserne nederst i artiklen her.

God pris og fantastisk udsugning

Elica Nikola Tesla Prime BL/A/83 er fremstillet af fabrikanten Elica, der er verdens største emhætte-producent. De har især fokus på produkter med emhætte i kogeplade, så du får en smart to-i-en løsning. Du får kogeplader med indbygget emhætte, og her er der tale om typen med udsugning, der via rørføring suger damp, os, lugte og fedt ud af huset.

Du vil opleve en særdeles effektiv udsugning på maksimalt 800 m3/t, og det er rigtig højt i forhold til konkurrenterne. Så kan du være sikker på at få et rent køkken. Den velfungerende fedtopsamler fjerner tillige de fedtophobninger, der måtte komme under madlavningen.

Læg mærke til at du vil få virkelig meget for pengene med Elicas kogeplade med emhætte. Prisen ligger klart i den lave ende sammenlignet med konkurrenterne. Det er en virkelig stor bonus, som gør modellen mere tilgængelig for flere typer af forbrugere.

Som endnu en bonus er den en relativt støjsvag emhætte, så du behøver ikke bekymre dig om for høj en larm.

Essentielle funktioner

Eftersom Elica Nikola Tesla Prime BL/A/83 kommer til en markant lavere pris end de stærkeste konkurrenter, så er der lidt færre funktioner at benytte sig af. De mest essentielle er dog repræsenteret, og de er rigtig velfungerende.

Der er i alt fire kogeplader, og to af dem er store, mens de to andre er mindre. Der er tale om induktion med emhætte, og du betjener kogepladerne med touch. Der er et samlet kontrolpanel i midten, der er overskueligt og med forholdsvis få touch-knapper.

Du får et par smarte funktioner, der inkluderer Stop & Go og gryderegistrering. Stop & Go er smart, hvis du bliver nødt til at gå fra kødgryderne. Så trykker du bare på knappen, og alle plader hører op med at varme. Når du kommer tilbage igen, trykker du atter på knappen, og hver plade finder selv tilbage til din valgte indstilling. Gryderegistrering betyder, at dine kogeplader selv kan registrere, hvor på kogepladen du har placeret gryden/panden. Så bliver kun det område varmt. Supersmart for at spare på energien.

Alt i alt den bedste kogeplade med emhætte til dig, der går efter en lavere pris men god kvalitet.

Modellen er som nævnt med indbygget emhætte fra Elica. Hvis du i højere grad leder efter kun kogeplader og gerne vil investere i et stærkt mærke, kan du læse vores Siemens kogeplade test-artikel, hvor vi går i dybden med Siemens.

Fordele ved Elica Nikola Tesla Prime BL/A/83

 • Prisvenlig
 • Støjsvag emhætte
 • Velfungerende fedtopsamler
 • To store og to små kogeplader
Ulemper ved Elica Nikola Tesla Prime BL/A/83

 • Ikke helt så effektiv til at suge fugt som andre af konkurrenterne
 • Ingen fleksible zoner

Specifikationer ved Elica Nikola Tesla Prime BL/A/83 – nøgleoplysninger
Producent: Elica
Type: Kogeplade med indbygget emhætte / induktion med emhætte
Sugestyrke: 800 m3/t
Energiklasse: A
Antal kogezoner: 2 med i alt 4 kogeplader
Støjniveau: 46 dB
Standardbredde: 83 centimeter


Neff T58TL6EN2 – solid placering i midten af feltet med moderne design og brugbare funktioner

God anmeldelse hos det danske forbrugerråd Tænk

Neff T58TL6EN2

i samarbejde med PriceRunner

 

Neff T58TL6EN2 er den måske bedste kogeplade med emhætte til den forbruger, som leder efter en kogeplade med indbygget emhætte, der hverken er for dyr eller for billig.

Modellen har været med i en kogeplade med emhætte test udført af det danske forbrugerråd Tænk. Ud fra parametre som emhættens præstation, kogepladernes præstation, brugervenlighed, støj, sikkerhed og energiforbrug vurderer de danske eksperter, at produktet klarer sig godt.

Læg mærke til at Tænks test er en betalingstest, så du skal betale for at kunne se de specifikke resultater og læse mere om Tænks vurdering. Du kan finde link til undersøgelsen nederst i artiklen her.

Alt hvad du har brug for

Neff T58TL6EN2 er en flot og stilfuld kogeplade med emhætte, der nok kommer fra det mindre kendte mærke Neff, men det skal ikke holde dig tilbage. Prisen ligger klart oppe på niveau med de stærkere konkurrenter uden at være skyhøj, men du får masser af bygningskvalitet og muligheder for pengene.

Det første, du lægger mærke til på dit produkt med induktion med emhætte, er udseendet. Varianten kommer i en flot blank og sort farve, der vil passe ind i ethvert køkken. Den måler 82,6 centimeter i bredden, hvilket er meget standard. Udtrykket er enkelt og neutralt – måske dog uden at være lige så strømlinet som de dyrere konkurrenter.

Du får to kogezoner, som du kan forvandle til fire kogeplader, og de kommer alle i en god størrelse. I midten finder du en indbygget emhætte, som fjerner lugte, os, damp, røg og fugt, og herunder sidder kontrolpanelet. Det er enkelt og simpelt, og brugervenligheden har været i fokus. Kontrolpanelet er med let touchkontrol.

Fine funktioner

Neff T58TL6EN2 er en effektiv kogeplade med emhætte, og udsugningen ligger på 550 m3/t. Det er pænt for typen her, dog uden at være prangende. De 550 m3/t angiver standard-udsugningen. Har du brug for ekstra kraft, kan du sætte turbo på, og så kommer tallet helt op på 622 m3 i timen. Det gør den mere konkurrencedygtig.

Ud over udsugningen får du et effektivt fedtfilter, der opsamler den fedt, som madlavningen afgiver. Støjniveauet er fint på minimalt 42 dB – igen dog uden at være prangende. 

Der er flere fine funktioner at finde på modellen, og de inkluderer blandt andet fleksible kogezoner. Det betyder, at du kan koble kogepladerne sammen to og to, hvis du har med større gryder og pander at gøre. Du kommer også til at opleve en smart timer og boost-funktioner. En boost-funktion giver en hurtig opvarmning på den mest effektive måde – super i en snæver vending. Der er tillige en holde varm-funktion samt børnesikring og autosluk. Så du vil være godt dækket ind med Neff T58TL6EN2.

Alt i alt den bedste kogeplade med emhætte til dig, der vil have et velfungerende medium-produkt, der hverken ligger i den billige eller dyreste ende af skalaen.

Neff’en er som nævnt med indbygget emhætte og induktion. Hvis du mere er til kun kogeplader og leder efter en keramisk en af slagsen, så kan du se mere i vores keramisk kogeplade test-artikel, hvor vi fokuserer på typen her.

Fordele ved Neff T58TL6EN2

 • Effektiv og indbygget
 • Fleksible zoner
 • Velskabt fedtopsamling i filteret
 • Både emhætte og kogeplader scorer højt på funktionalitet
Ulemper ved Neff T58TL6EN2

 • Ikke en decideret støjsvag emhætte
 • Medium bedømmelse på energiforbrug

Specifikationer ved Neff T58TL6EN2 – nøgleoplysninger
Producent: Neff
Type: Kogeplade med indbygget emhætte / induktion med emhætte
Sugestyrke: 550 m3/t
Antal kogezoner: 2 med i alt 4 kogeplader
Støjniveau: 42 dB
Standardbredde: 82,6 centimeter


Elica Nikola Tesla Switch Recirkulation 83 cm – moderne udtryk og følelse med høj udsugning og recirkulation

Video-demonstration på YouTube

Elica Nikola Tesla Switch Recirkulation 83 cm

Forhandler Pris

Annoncer

15.995,00 Læs mere
22.627,00 Læs mere
32.995,00 Læs mere
32.995,00 Læs mere

 

Elica Nikola Tesla Switch Recirkulation 83 cm kan være den bedste kogeplade med emhætte til dig, som vægter design, funktioner og høj udsugning højest. Læg mærke til at den kommer med recirkulation. Det betyder, at den fjernede luft bliver renset og sendt tilbage i køkkenet og ikke udenfor via rør.

Modellen har ikke som sådan været inkluderet i en kogeplade med emhætte test, men den er blevet testet på YouTube af Elica selv. Du kan se med her, hvor produktet bliver demonstreret. Du kan også finde link og mere information længere nede i artiklen.

På YouTube.com giver Elica en demonstration af, hvad kogepladen kan, og hvilke funktioner der er særligt fremtrædende. De gennemgår produktet og viser, hvad det kan præstere på forskellige parametre såsom induktion, effektivitet, hurtighed, sikkerhed, rengøring, ventilation samt øvrige funktioner.

Lys variant med anderledes design

Elica Nikola Tesla Switch Recirkulation 83 cm adskiller sig fra de fleste andre apparater ved at komme i en flot lys farve i stedet for den traditionelle sorte. Den passer derfor perfekt ind i det lyse køkken, hvor sort vil virke for dominerende.

Også selve designet er lidt anderledes end hos de fleste af konkurrenterne. Her er tale om induktion med emhætte og en indbygget emhætte. Normalt er den indbyggede emhætte meget synlig og ligger aflangt mellem kogezonerne, men her er den mere diskret. Perfekt, hvis du vægter design og udtryk højt.

Du får mange fordele med Elicas emhætte i kogeplade. En af spidskompetencerne er afgjort udsugningsstyrken, som betyder, at den er utrolig effektiv til at fjerne damp, fugt, lugt, røg, os og andre ubehageligheder, der opstår, når du laver mad. Udsugningen ligger på knap 700 m3/t, og det er utrolig højt i forhold til konkurrencen på markedet.

Prisen ligger som en bonus ikke i den allerhøjeste ende, men det drejer sig dog heller ikke om en billig kogeplade med integreret emhætte.

Funktioner i massevis

Elica Nikola Tesla Switch Recirkulation 83 cm kommer med flere fordele end det flotte design, den overkommelige pris og skarpe udsugning. Her finder du en række af de mest essentielle og brugbare funktioner, du overhovedet kan ønske dig.

En af funktionerne er bro-funktionen. Der er i alt fire kogeplader fordelt på to kogezoner, og har du med større gryder og pander at gøre, så kan du ”bygge bro” mellem pladerne to og to, så du kan udnytte hele kogezonen. Du finder også en praktisk børnesikring, så de små pilfingre ikke kan komme til at tænde for dine kogeplader ved et uheld plus Stop & Go. Stop & Go er en funktion, hvor du kan sætte alting på pause, hvis du lige skal ud af køkkenet. Når du kommer tilbage, trykker du blot på knappen igen, og så fortsætter kogepladerne som før.

Elica Nikola Tesla Switch Recirkulation 83 cm tilbyder endnu flere funktioner. Det inkluderer rest-varmeindikator, der viser, hvor varme de nyligt slukkede kogeplader stadig er, samt gryderegistrering. Gryderegistrering betyder, at dine kogeplader selv kan vurdere, hvor gryden/panden står, og så bliver varmen centreret om grydens/pandens vægt. Energiklassen er tillige fremragende i klasse A+.

Alt i alt den bedste kogeplade med emhætte til dig, der leder efter et lyst design, massevis af funktioner samt en fantastisk udsugning. 

Som nævnt er Elica’en med recirkulation. Hvis du er interesseret i andre emhætter med recirkulation, så kan du med fordel læse vores emhætte med kulfilter test-artikel. 

Fordele ved Elica Nikola Tesla Switch Recirkulation 83 cm

 • Bro-funktion
 • Børnesikring
 • Restvarme indikator
 • Stop & Go
 • Støjsvag emhætte
 • Energiklasse A+
Ulemper ved Elica Nikola Tesla Switch Recirkulation 83 cm

 • Klejn følelse på grund af ventilator-placeringen

Specifikationer ved Elica Nikola Tesla Switch Recirkulation 83 cm – nøgleoplysninger
Producent: Elica
Type: Kogeplade med indbygget emhætte / induktion med emhætte
Sugestyrke: 697 m3/t
Antal kogezoner: 2 med i alt 4 kogeplader
Energiklasse: A+
Støjniveau: 43 dB
Standardbredde: 83 centimeter


Elica Nikola Tesla One Mix – unikt design og masser af kraft med stærk udsugning

God anmeldelse på YouTube

Elica Nikola Tesla One Mix

Forhandler Pris

Annoncer

11.995,00 Læs mere
14.824,00 Læs mere
16.048,00 Læs mere

 

Elica Nikola Tesla One Mix er den bedste kogeplade med emhætte til den, der har brug for masser af kraft i en høj udsugning, gode funktioner, flot design og en overkommelig pris.

Læg mærke til at enheden her kommer med rørføring og udsug. Det betyder, at rørføringen fører røret ud i det fri gennem et hul i muren, hvor fugt og damp bliver sluppet fri.

Modellen har ikke været inkluderet i en kogeplade med emhætte test, men den er blevet testet på YouTube, hvor kanel-indehaverne er meget begejstrede. Du kan se med her, hvor produktet bliver demonstreret. Du kan også finde link og mere information længere nede i artiklen.

Den italienske møbelkæde Giroldi Bruno & C. S.n.c. giver på Youtube.com en demonstration af, hvordan enheden er bygget op, hvilke funktioner den har, samt hvordan du betjener den og får mest ud af kogepladen. I deres demonstration fokuserer de især på den justerbare effekt, de aftagelige lugt- og fedtfiltre samt den kraftfulde, justerbare og lydløse ventilation.

Udsugning i midten

Elica Nikola Tesla One Mix kommer med et fantastisk flot udseende, som du ikke kan undgå at lægge mærke til med det samme. Den har en flot blank sort farve, der vil gøre den passende til langt de fleste køkkener, og så har den en unik indbygget emhætte.

Ligesom hos konkurrenterne giver den induktion med emhætte bygget ned i kogepladen, men her er udsugnings-området en designmæssig perle. Området er rundt og med en spiralformet anordning, der fører damp, os, røg og fugt væk. Udtrykket er moderne og stilfuldt, og hvis du ikke på forhånd vidste det, så ville du næppe gætte, at anordningen var til udsugning.

Prisen er som en bonus klart i den lave ende, så du vil få rigtig meget for pengene. En anden af spidskompetencerne er lyden, for her er tale om en støjsvag emhætte. Støjniveauet ligger kun på 36 dB, når vi taler minimum, og det er lavt i forhold til konkurrenterne.

En anden fordel er energiklassen, der hedder A+. Det er noget af der bedste, du kan finde på markedet, og derfor vil du opleve at spare på energien.

Høj udsugning og en række brugbare funktioner

Elica Nikola Tesla One Mix imponerer på flere områder, men udsugnings-kapaciteten er et af de mest nævneværdige. Den ligger på hele 812 m3/t, og det er virkelig højt for klassen her. På den måde kan du være sikker på at få en ordentlig udluftning, der ikke efterlader fugt og os.

Produktet har i alt to kogezoner, og hver kogezone er delt i to kogeplader. Derfor får du i alt fire kogeplader. Du kan via bro-funktionen dog vælge at bruge de to kogezoners fulde størrelse, hvis du har med store gryder eller pander at gøre.

Du vil ligeledes opleve en række andre brugbare funktioner, der blandt andet tæller en praktisk børnesikring, der sørger for, at de små ikke kan komme til at tænde for dine kogeplader ved et uheld. Elicas kogeplade med emhætte giver dig tillige funktionen Stop & Go, som betyder, at når du trykker på knappen, så hører pladerne op med at arbejde. Så kan du forlade køkkenet. Når du kommer tilbage, trykker du igen på knappen, og så fortsætter pladerne, hvor de slap.

Andre funktioner inkluderer en restvarme-indikator, der viser, hvis pladerne stadig er varme efter brug samt gryderegistrering. Gryderegistrering er en funktion, hvor din kogeplade med indbygget emhætte selv kan mærke, hvor gryden eller panden står. Så bliver varmen koncentreret om primært det område.

Alt i alt den bedste kogeplade med emhætte til dig, der går op i stil og høj udsugning og ikke vil betale alt for meget.

Fordele ved Elica Nikola Tesla One Mix

 • Bro-funktion til at anvende større pander
 • Børnesikring
 • Gryde-registrering
 • Støjsvag emhætte
Ulemper ved Elica Nikola Tesla One Mix

 • Emhætten kræver rørføring og udstyr til montering

Specifikationer ved Elica Nikola Tesla One Mix – nøgleoplysninger
Producent: Elica
Type: Kogeplade med indbygget emhætte / induktion med emhætte
Sugestyrke: 812 m3/t
Antal kogezoner: 2 med i alt 4 kogeplader
Energiklasse: A+
Støjniveau: 36 dB
Standardbredde: 83 centimeter


Elica Nikola Tesla Libra Recirkulation – meget stilfuld med integreret vægt

God anmeldelse på YouTube

Elica Nikola Tesla Libra Recirkulation

Forhandler Pris

Annoncer

13.995,00 Læs mere
17.289,00 Læs mere
27.995,00 Læs mere
27.995,00 Læs mere

 

Elica Nikola Tesla Libra Recirkulation vil være den bedste kogeplade med emhætte til dig, der både ønsker en indbygget emhætte plus en integreret vægt i dine kogeplader.

Læg mærke til at enheden her kommer med recirkulation. Det betyder, at der er et filter, der renser den udsugede luft. Herefter bliver den rensede luft sendt tilbage ud i køkkenet. Vær opmærksom på at processen ikke altid er så effektiv til at fjerne fugt.

Modellen har ikke som sådan været inkluderet i en kogeplade med emhætte test, men den er blevet testet på YouTube, hvor kanel-indehaverne er meget begejstrede. Du kan se med her, hvor produktet bliver demonstreret. Du kan også finde link og mere information længere nede i artiklen.

Appliancecity.com, som er en britisk forhandler af køkkenredskaber, har gennemført en kort demonstration af produktet på Youtube.com. Her forklarer de blandt andet, hvor mange fordele du får med enheden. For eksempel kan du afveje din ingredienser direkte på kogepladen, før du tilbereder dem, og så vil du opleve en super udsugning, der sørger for, at du ikke kommer til at indånde skadelige dampe.

Helt unik variant

Elica Nikola Tesla Libra Recirkulation kan noget, som den gængse kogeplade med emhætte ikke kan – den kommer med en integreret køkkenvægt, som forener det praktiske med det mere praktiske.

Det betyder, at du med dine kogeplader her ikke får en to-i-en model, men en tre-i-en model. Du vil både opleve kogeplade, emhætte og vægt i ét og samme produkt.

Selve enheden har et rigtig flot design i en lys farve, som du ikke vil se så tit. Udtrykket er meget enkelt og simpelt – kun afbrudt af midt-sektionen, hvor du finder kontrolpanel, udsugning og vægt. Kontrolpanelet er moderne og brugervenligt, og du anvender touch for at betjene kogezonerne og funktionerne.

Når du ønsker at anvende vægten, placerer du blot ingredienserne på vægt-pladen, og så får du vist tallet. Supersmart – så behøver du ikke slæbe den gamle køkkenvægt frem.

God energiklasse og brugbare funktioner

Hvis du går op i miljøet og energibesparelse, så vil Elica Nikola Tesla Libra Recirkulation klart være et godt bud. Apparatet er skabt i energiklasse A, som ligger mod toppen. Med A vil du være sikker på at anvende så lidt energi som muligt, og det gælder både i madlavningen og udsugningen.

Modellen er udstyret med to kogezoner, der i alt giver dig fire kogeplader. Du får induktion med emhætte, og du kan gøre brug af bro-funktionen, hvis du har med store gryder at gøre. Bro-funktionen tillader, at du ”bygger bro” mellem kogepladerne og kan bruge hele kogezonens areal. Smart, når du for eksempel laver gryderet.

Der er flere andre smarte funktioner, der øger værdien, og en af dem er børnesikringen, mens en anden er restvarme-indikatoren. Med begge er du på den sikre side sikkerhedsmæssigt, da barnet ikke kan komme til at tænde for pladerne ved et uheld, og efter sluk kan du se, om kogepladerne stadig er varme. Generelt har varianten her mange plusser og kun få minusser. En af ulemperne er dog støjen, da her ikke er tale om en støjsvag emhætte i forhold til konkurrenterne.

Alt i alt den bedste kogeplade med emhætte til dig, der gerne vil have en praktisk vægt integreret i modellen.

Som nævnt er Elica’en her med indbygget emhætte. Hvis du mere er interesseret i en emhætte med ekstern motor, så kan du med fordel læse vores emhætte med ekstern motor test-artikel. Her får du overblik over de bedste varianter på markedet plus generel viden og information.

Fordele ved Elica Nikola Tesla Libra Recirkulation

 • Integreret vægt
 • Bro-funktion
 • Børnesikring
 • Varmeindikator
Ulemper ved Elica Nikola Tesla Libra Recirkulation

 • Højere støjniveau end konkurrenterne

Specifikationer ved Elica Nikola Tesla Libra Recirkulation – nøgleoplysninger
Producent: Elica
Type: Kogeplade med indbygget emhætte / induktion med emhætte
Sugestyrke: 430 m3/t
Antal kogezoner: 2 med i alt 4 kogeplader
Energiklasse: A
Støjniveau: 46 dB
Standardbredde: 83 centimeter


Købsguide: Det skal du vide om kogeplader med indbygget emhætte

Du har besluttet dig for at investere i en kogeplade med emhætte, men hvilken en skal du vælge? Valget kan være svært, for udbuddet på markedet er stigende. Her gør vi det dog lidt nemmere for dig og guider til, hvad du især skal være opmærksom på.

Hvad er en kogeplade med indbygget emhætte?
En emhætte i kogepladen på produktet betyder, at du får både kogeplader og emhætte i ét og samme produkt. Du slipper derfor for at have en ekstern emhætte hængende over pladerne og være i vejen. I stedet er udsugningen indbygget i konstruktionen, og den suger damp, fugt, røg og os herned, når du laver mad. Et specialdesignet filter opsamler fedt.

På den måde slipper du for en ekstern emhætte, der hænger over pladerne. Den vil ofte være noget i vejen, fylde en del og være klodset at se på. Og så er der den velkendte chance for at støde hovedet ind i den. Du vil med en kogeplade med emhætte få et mere åbent køkken.

Type af udsugning
Læg mærke til at der er forskellige slags, hvad angår typen af udsugning. Nogle er med rørføring, der via et hul i muren bliver ført ud til det fri. Her bliver fugt og os sluppet fri. Andre varianter kommer med recirkulation, og det betyder, at der sidder et integreret filter i maskinen, som renser den udsugede luft. Herefter bliver luften sendt tilbage ud i køkkenet. Den sidstnævnte proces er ikke helt så effektiv som den førstnævnte, især når det angår fugt.

Design
Designet er især vigtigt for den æstetiske forbruger, og du kan godt glæde dig, for mange moderne modeller kommer med et flot udseende, der matcher nutidens forbrugeres skrappe krav. Det er selvfølgelig begrænset, hvor forskelligt designet kan være fra produkt til produkt, men det er helt sikkert muligt at finde en stilfuld enhed.

Udsugning
Udsugningen er den vigtigste opgave for apparatet. Udsugningen bliver målt i m3 per time, og du finder tallet angivet ved hver maskine. Der er forskel på effektiviteten – nogle har et tal, der hedder omkring 800 m3/t eller derover, hvor andre ligger på 400 m3/t eller derunder.

Læg mærke til at tallet kun er en indikator for udsugningens effektivitet. Du kan med fordel læse eksperternes kommentarer, før du køber, for her er udsugnings-parameteret udslagsgivende for deres anmeldelse. Du kan finde links til alle undersøgelser nederst i artiklen.

Kogezoner
Ofte vil du finde to kogezoner på de fleste maskiner. Hver af zonerne er inddelt i to kogeplader. Det betyder, at du for det meste vil få fire kogeplader.

Støj
En emhætte vil altid larme en smule, men du vil sagtens kunne finde en støjsvag emhætte. Se efter decibel-angivelsen, når du shopper kogeplade med emhætte.

Brugervenlighed</strong
Gå efter et valg, der passer til dine behov. Er du teknologiforskrækket, så vælg en høj brugervenlighed og enkel betjening. Elsker du gadgets og teknologi, så kan du i stedet gå efter den mest moderne.

Se efter hvor let den er at betjene. Er der touch? Er kontrolpanelet intuitivt og let at finde rundt i?

Energi
Det er ikke alle enheder, hvor energiforbruget er angivet. Hvor det er, bør du vælge en, der har en god energiklasse – for eksempel A eller bedre. Så er du sikker på et lavt energiforbrug, der ikke går ud over strømregningen og miljøet.

Funktioner</strong
Moderne kogeplader i form af induktion med emhætte kommer med nogle smarte funktioner.

Du vil især få glæde af bro-funktionen, der tillader, at du udnytter hele kogezonens areal. Gå også gerne efter gryderegistrering, som centrerer varmen omkring gryden eller panden. Ellers vil en restvarmeindikator og børnesikring være gode sikkerhedsforanstaltninger. Her kan du se, hvor længe kogepladerne er varme, og børnesikringen sørger for, at de små ikke kommer til at tænde for pladerne ved et uheld.

Størrelse
Skal din nye kogeplade med emhætte blive bygget ned i det eksisterende køkkenbord, så vær sikker på at målene passer til hullet. Eller måske du vil erstatte dine gamle kogeplader uden emhætte med den nye version. Så skal det efterladte hul også passe i størrelsen. Det er ofte bredden, der kræver opmærksomhed.

Pris
Prisen på modellerne varierer utrolig meget. Du kan få enheder fra omkring nogle tusinde kroner til op over tredive tusinde. Prisen afhænger gerne af mærke, funktioner og kraft. En billig variant behøver ikke være et dårligt valg, understreger eksperterne dog. Du kan konsultere eksperternes tests for at se, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Du finder links til alle undersøgelser nederst i artiklen.

Du kan læse mere om, hvad du skal vide før køb hos Thesethreerooms.com og Techadvisor.com.


Fordele og ulemper

Når du køber et givent produkt, vil der ofte være fordele såvel som ulemper at finde. Det gælder også for en kogeplade med indbygget emhætte. Her kan du derfor få et overblik over, hvad du skal lægge mærke til af plusser og minusser.

Fordele ved kogeplade med indbygget emhætte

 • To-i-en: Du slår to fluer med ét smæk, da du både vil få kogeplader og emhætte i ét produkt. Det kan være lettere og mere prisvenligt.
 • Plads: Eftersom dine kogeplader har en integreret emhætte, så skal den ikke hænge over pladerne og fylde. Derfor er den pladsbesparende.
 • Udseende: Normale emhætter ser gerne ikke for kønne ud, og de vil utvivlsomt også fylde visuelt i køkkenet. Går du op i design, så vil du slippe for at se på den.
 • Teknologi: Typen her kommer gerne med topmoderne teknologi, så du kan være sikker på at få en toptunet model, der giver dig alt det nye inden for teknologiens verden.
 • Let rengøring: Da emhætten sidder nede i kogepladen, er den lettere at komme til, når du skal gøre rent.
 • Fleksibelt køkken: Med en kogeplade med emhætte vil du opleve en bedre fleksibilitet i køkkenets design – især hvis du har et åbent køkken. Den kokkererende vil kunne være en større del af livet i stuen eller ved bordet, når han eller hun ikke er så afskærmet.

Ulemper ved kogeplade med indbygget emhætte

 • Pris: Et produkt med emhætte i kogeplade kommer gerne med en høj pris. Derfor kan du komme til at betale en del mere end for en almindelig emhætte.
 • Effektivitet: Ikke alle integrerede typer er lige effektive sammenlignet med den traditionelle slags. Derfor kan du risikere at få en dårligere udsugning eller recirkulation af damp, lugt og os.
 • Multiprodukt: Da du får et multiprodukt med to primære funktioner i stedet for en, er det ikke alle varianter, der er lige gode til begge dele, og du vil ikke kunne vælge den ene del fra. Du vil risikere at opleve en velfungerende emhætte men dårlige kogeplader eller omvendt. 
 • Mindre udvalg: Udvalget af typen her er ikke så stort, som hvis du valgte en separat kogeplade og separat emhætte.
 • Intet lys: En traditionel emhætte giver lys til madlavningen. Det får du ikke med emhætte i kogepladen.
 • Svær indbygning: Det kan være svært at bygge en kogeplade med emhætte ind i et eksisterende køkken.

Du kan læse mere om fordele og ulemper hos Forbrugerrådet Tænk.


Sådan er kogepladerne blevet testet

Vil du gerne vide mere om, hvordan din foretrukne kogeplade med emhætte er blevet testet, så kan du læse med i det nedenstående. Forbrugerrådet Tænk har testet flere produkter i artiklen, og her gennemgår vi hvilke elementer, de har vægtet tungest.

Testet som to produkter
Tænk forklarer, at eftersom der er tale om to-i-en modeller, så har eksperterne valgt at teste varianterne som to forskellige enheder – som kogeplader såvel som emhætte.

Kogeplader
Eksperterne har undersøgt energieffektiviteten og evnen til at bibeholde en lav temperatur over længere tid. Mere konkret har de også undersøgt varmefordelingen i bagning af pandekager, plus de har testet kogepladernes evner til at bestå ved intensiv varme.

Emhætte
Eksperterne har undersøgt emhættens evne til at samle fedt op og suge røg og fugt ud. Mere konkret har de dryppet fedt på en pande og ladet kogepladen arbejde i 30 minutter. Efter de 30 minutter har eksperterne målt, hvor meget fedt der sidder i filteret, og hvor meget der sidder ved siden af. Udsugningen af damp og fugt er foretaget ved at lade fire gryder med vand koge, og herefter er luftfugtigheden i køkkenet blevet målt.

Energiforbrug
Eksperterne har målt, hvor meget energi hver model bruger.

Brugervenlighed</strong
Der er blevet set på, hvor let installationen foregår, og hvor let eller svært det er at betjene hver kogeplade med indbygget emhætte. Rengøring er også omfattet her.

Støj
Støjniveauet er blevet målt.

Sikkerhed
Eksperterne har målt temperaturen på pladsen mellem gryderne og på kontrolpanelet. De har også målt temperaturen på kogepladerne, efter restvarme-indikatoren er slået fra.

Den samlede vurdering
Tænk har vægtet hvert kriterium med følgende procentdel.

 • Kogeplades funktion: 20 procent
 • Emhættes funktion: 20 procent
 • Brugervenlighed: 25 procent
 • Energiforbrug: 15 procent
 • Støj: 10 procent
 • Sikkerhed: 10 procent

Du kan læse mere om eksperternes test af kogeplader og indbygget emhætte hos Forbrugerrådet Tænk.


FAQ

🤩 Hvilken kogeplade med emhætte er bedst?

Der er mange velskabte kogeplader med indbygget emhætte på markedet, og i vores kogeplade med emhætte test artikel har vi gennemgået 8 af de bedste. De er alle skarpe, men især høster Siemens EX807LX67E, Miele KMDA 7633 FL, Bosch PXX895D66E og Elica Nikola Tesla Prime BL/A/83 ros hos eksperterne.

🤓 Hvordan vælger jeg en kogeplade med emhætte?

Før du køber kogeplader med indbygget emhætte, bør du undersøge nogle specifikke forhold. Se for eksempel efter type, der afgør, hvordan fugt og røg bliver ledt bort. Udsugningskapacitet er vigtigt for effektiviteten, mens støj, brugervenlighed, funktioner, pris og design tillige er væsentlige parametre. Endelig skal du tage størrelsen med i betragtning, så du får en emhætte i kogeplade, der passer i målene. Nogle af forholdene kan være svære selv at finde ud af, så her kan du med fordel læse eksperternes kommentarer. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen.

🤔 Hvad er fordelene ved en kogeplade med emhætte?

De er flere fordele ved at vælge en kogeplade med indbygget emhætte. For det første får du to produkter i ét, og så sparer du virkelig meget plads i køkkenet, når du bliver fri for den klodsede traditionelle emhætte, der hænger over kogepladerne. Du får også den nyeste teknologi samt en lettere rengøring.


Beskrivelser af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os både op ad officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af danske såvel som internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests.

Bosch-home.com
Bosch-home.com er fabrikanten Bosch hjemmeside, hvor du kan købe deres produkter. Når en køber foretager et køb, kan han eller hun skrive en anmeldelse af produktet, som kan komme andre potentielle købere til gode. Her gælder det brugeranmeldelser af modellen Bosch PXX895D66E, som bliver tildelt hele 5 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Anmeldelserne blev fundet: Juni 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Elgiganten.dk
Elgiganten.dk er en af de største danske forhandlere af hårde hvidevarer og elektronik. Du kan få alt fra vaskemaskiner til køleskabe over computere, musikapparater, tilbehør og telefoner. Forhandleren foretager ikke som sådan tests, men rangerer fra tid til anden deres produkter efter popularitet plus bringer brugeranmeldelser. Her gælder det brugeranmeldelser af modellen Bosch PXX895D66E, som modtager 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Anmeldelserne blev fundet: Juni 2021
Du kan se anmeldelserne her

Forbrugerrådet Tænk
Forbrugerrådet Tænk er det danske forbrugerråd, der opererer som danskernes vagthund og hjælper i forbryderverdenen. Tænk arbejder blandt andet for et mere bæredygtigt og socialt ansvarligt forbrugerliv, og de foretager en lang række tests af forskellige forbrugerprodukter. Her gælder det en kogeplade med emhætte test, hvor modellerne Siemens EX807LX67E, Miele KMDA 7633 FL, Bosch PXX895D66E, Elica Nikola Tesla Prime BL/A/83 og Neff T58TL6EN2 indgår. Eksperterne har bedømt ud fra kriterier som emhættens præstation, kogepladernes præstation, brugervenlighed, energi, sikkerhed og støj.

Læg mærke til at Tænk er en betalingskilde. Du kan købe dig adgang til testene enkeltvis eller købe et abonnement. 

Testen blev udført: November 2020
Du kan se testen her

Råd & Rön
Råd & Rön er en uafhængig svensk forbrugerorganisation, der primært foretager laboratorie-undersøgelser af forskellige forbrugerprodukter. Her kan forbrugerne altid være sikre på et objektivt svar, så de ved, om et givet produkt er noget værd. Her drejer det sig om en kogeplade med emhætte test, hvor modellen Elica Nikola Tesla Prime BL/A/83 indgår. Eksperterne har bedømt ud fra kriterier såsom emhættens præstation, kogepladernes præstation, brugervenlighed, udsugning, energi, støj og sikkerhed.

Læg mærke til at Råd & Rön er en betalingskilde. Du kan købe dig adgang til testene enkeltvis eller købe et abonnement. 

Testen blev udført: Oktober 2020
Du kan se testen her

Siemens-home.bsh-group.com
Siemens-home.bsh-group.com er Siemens hjemmeside, hvor du kan købe deres produkter. Når en køber foretager et køb, kan han eller hun skrive en anmeldelse af produktet, der kan komme andre potentielle købere til gode. Her gælder det brugeranmeldelser af modellen Siemens EX807LX67E, som bliver tildelt hele 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Anmeldelserne blev fundet: Juni 2021
Du kan læse anmeldelserne her

YouTube.com
YouTube.com er en online-platform, hvor alle med en konto kan lægge visuelt indhold ud. Mange store brands, virksomheder, magasiner og personligheder har deres egen konto, og der er ligeledes mange tests at finde her. Her drejer det sig om demonstrationer af tre forskellige modeller.

Demonstrationen af Elica Nikola Tesla Switch Recirkulation 83 blev fundet: Juni 2021
Du kan se testen her

Demonstrationen af Elica Nikola Tesla One Mix blev fundet: Juni 2021
Du kan se testen her

Demonstrationen af Elica Nikola Tesla Libra Recirkulation blev fundet: Juni 2021
Du kan se testen her

Denne side er anmeldt af: Albert S. Bach Rating 5/5