Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Musclepain massagepistol test-oversigt: Anmeldelse og research af Musclepain Pro

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 21, 2024.

Musclepain massagepistol test-oversigt: Anmeldelse og research af Musclepain Pro

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

MusclePain Pro er en af de mest kendte massagepistoler i Norden, og var også vores anbefaling i vores store oversigt over de bedste massagepistoler på markedet. Vi har selv testet massagepistolen og i den her artikel deler vi vores mening om, hvordan den klarer sig på forskellige testparametre, hvad fordelene den har, og hvad vi mener kunne forbedres ved modellen.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De bedste musclepain pro massagepistoler i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne og har derfor primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, som efterfølgende er blevet sammenlignet med produktdata og pris.

Dagens bedste priser og tilbud på MusclePain Pro:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Forbrugsguidens vurdering

Ud fra vores test og anmeldelse af MusclePain Pro kan vi klart anbefale massagepistolen til dig, som er på udkig efter en suveræn massagepistol. Efter vores mening er det nemlig svært at finde en massagepistol, som gør det bedre end den her. MusclePain Pro har en god effekt med en god slagdybde, der på grund af de mange medfølgende hoveder og de 10 hastighedsniveauer gør, at du nemt kan massere lige præcis dét sted, du har mest brug for det. Massagepistolen er desuden nem at håndtere, og så er den super brugervenlig.

Derudover ligger MusclePain Pro virkelig godt i hånden og er lavet af gode robuste materialer, der giver et professionelt look, samtidigt med, at det er en af de mest lydløse modeller, vi har testet på redaktionen. Den kommer også med et højt antal accessoires og har et fedt responsivt display.

Det eneste negative vi kan finde ved den er, at den kan være lidt svær at bruge med én hånd, hvis du gerne vil skifte hastighed, og at den forholdsvist nemt bliver fedtet til med fingeraftryk. Displayet er også super responsivt, hvilket kan skabe problemer, hvis du ved et tilfælde rammer det med dit lår eller læg. Det er dog småting i vores øjne, og alle de positive aspekter ved massagepistolen vejer i høj grad op for ulemperne i vores øjne.

Vi mener derfor ikke, at du kan gå galt i byen, hvis du anskaffer dig MusclePain Pro massagepistolen.

Fordele

 • Mange hastighedsniveauer
 • 6 medfølgende hoveder
 • Lækkert display
 • Anbefalet af professionelle

Ulemper

 • Nemt modtagelig overfor fingeraftryk
 • Meget responsivt display

Når du åbner æsken fra MusclePain, bliver du mødt af en flot rejsetaske, som gør det nemt for dig at have tasken med i sommerhus, på ferie eller til at have den liggende i bilen. Heri finder du massagepistolen, oplader og de 6 medfølgende massagehoveder, som kan bruges til et hav af forskellige formål, alt efter dine præferencer og behov.

Derudover medfølger en grundig guide til, hvad de forskellige hoveder hedder og kan bruges til. Rejsetasken har en god størrelse, og er mindre end flere af konkurrenternes – hvilket gør den kompakt og praktisk. Den har desuden en hank, hvilket betyder, at den er nem at have med på farten.

Mere om MusclePain Pro

Specifikationer

 • Intensitetsniveauer: 10
 • Vægt: 0,7 kg
 • Effekt: 20 W
 • Batterilevetid: 7 h
 • Amplitude: 12 mm
 • Antal tilbehør: 6

Effektivitet

MusclePain Pro massagepistolen har 10 hastighedsindstillinger, som giver den en RPM på mellem 1400-3300. I vores test fandt vi de forskellige niveauer til at være mere end tilstrækkelige. Der er et niveau til ethvert behov, og forskellen mellem niveauerne er god, så man ikke føler, at RPM stiger hverken for lidt eller for meget ved hvert enkelt niveau. Til specielt ømme muskler kan niveau 1 dog virke en smule hård, specielt i nakken og omkring skulderblade, hvor vores testere havde mest ømme muskler. Der er dog hastighedsniveauer til et hvert behov, og massagepistolen har mere end nok kraft. De 10 niveauer sammen med slagdybden på 12mm gør MusclePain Pro til et suverænt valg for dig, som leder efter en ny massagepistol. Vi er i hvert fald mere end tilfredse med den.

Størrelse

MusclePain Pro massagepistolen har en god størrelse og ligger godt i hånden. Vi har prøvet en del forskellige massagepistoler, og det er klart én af dem, som ligger bedst i hånden. Med en vægt på kun 718 gram kan du desuden sagtens bruge den i længere tid af gangen uden at få ondt i armen. Vægten af massagepistolen mindskes også gevaldigt af, at den er lavet af plastik. Den plastic, som er brugt føles dog meget premium, og derfor føler man bestemt ikke, at det er et produkt, som går i stykker indenfor den nærmeste fremtid.

Massagepistolen er dog stadigvæk forholdsvis stor at sidde med, og du vil stadig skulle bruge to hænder, hvis du vil skifte hastighedsniveau, imens du bruger den. Håndtaget på MusclePain Pro er til gengæld ergonomisk designet, så den er rar at bruge – også i længere tid af gangen.

Design

Designet på massagepistolen synes vi er et af de pænere på markedet. MusclePain Pro har nemlig et mat sort udseende, hvilket giver den et professionelt look, som ser premium ud. Et minus er dog, at den matte overflade er nemt modtagelig overfor fingeraftryk, hvilket gør, at den hurtigt kan komme til at se fedtet ud. Det kan dog klares med en fugtig klud eller en mikrofiberklud, så den hurtigt er så god som ny igen.

MusclePain Pro massagepistolen har også et diskret LCD-display, hvorpå du nemt kan indstille, hvilket hastighedsniveau du gerne vil bruge, samt se hvor meget batteri, der er tilbage på apparatet. Det betyder, at du altid har et overblik over, hvilket niveau du masserer på, og hvor lang tid der er til, at du skal finde opladeren frem. Et minus ved displayet er dog, at det kan være super responsivt, hvilket gør, at den kan slukke ved en fejl, hvis du rammer det med fx din læg eller dit lår, imens du masserer.

Batteritid

Ud fra vores test af MusclePain Pro massagepistolen vurderer vi, at den reklamerede batteritid på 7 timer holder stik. Vi brugte den 1 time om dagen i en uge på middel niveau, og det passede med, at den skulle sættes i stikkontakten herefter. Hos MusclePain kan du altså trygt regne med den batteritid, der står på siden. Vi har dog ikke testet MusclePain Pro over længere tid, og det kan forventes, at batteriet vil blive forværret med tiden – ligesom med alle andre batterier.

Støjniveau

Støjniveauet på MusclePain Pro er forholdsvist lavt, med en 20W moter (30-45db). Vi har på redaktionen haft flere massagepistoler inde, som du kan læse om i vores massagepistol test. I testen var massagepistolen fra MusclePain en af de mest lydløse – og klart mere lydløs end dens lillebror “mini”. Sammenlignet med modeller af samme størrelse var lydniveauet meget ens, og måske endda en smule lavere på MusclePain Pro massagepistolen. Vi kan derfor klart anbefale MusclePain Pro, hvis du er på udkig efter en lydstille massagepistol.

5 ting du skal overveje, før du køber musclepain massagepistol

 • Effektivitet

  Styrken af en massagepistol måles i omdrejninger pr. minut (RPM), og de enkelte modeller er forskellige. Derfor er det vigtigt at kontrollere, at den type, du vælger, har et tilstrækkeligt højt antal omdrejninger, så du kan være sikker på en tilstrækkelig behandling af dine muskler.

 • Størrelse

  Der er mange, der er glade for at tage deres massagepistol med til træning, og derfor foretrækker en mindre, lettere model, der er nem at transportere.

 • Design

  En massagepistol er ikke kun et spørgsmål om udseende. Du skal også tage hensyn til materiale, brugervenlighed, og hvor behagelig den er at arbejde med.

 • Batteritid

  Hvor ofte skal du oplade din massagepistol? Hvor mange opladninger kan dit batteri højst tåle, før det skal udskiftes? Det er spørgsmål, der er værd at overveje, når du kigger efter den rigtige massagepistol.

 • Støjniveau

  Du kan med fordel lede efter en massagepistol med lav lydstyrke, hvis du har tænkt dig at bruge den i fitnesscentret.

arrow-more

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme