Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

MusclePain massagepistol test – Anmeldelse af Musclepain Pro massagepistol

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

MusclePain Pro er en af de mest kendte massagepistoler i Norden, og var også vores anbefaling i vores store oversigt over de bedste massagepistoler. Vi har haft MusclePain Pro massagepistolen i brug og du får i denne artikel vores mening om, hvordan den klarer sig på forskellige testparametre, hvad fordele er og hvad vi mener kunne forbedres på denne model.

Testparametre, hvorpå Musclepain Pro er blevet testet og bedømt:

 • Effektivitet: Styrken af en massagepistol måles i omdrejninger pr. minut (RPM), og de enkelte modeller er forskellige. Derfor er det vigtigt at kontrollere, at den type, du vælger, har et tilstrækkeligt højt omdrejningstal til at behandle dine muskler tilstrækkeligt.
 • Størrelse: Mange mennesker kan lide at tage deres massagepistol med til træning, og derfor foretrækker de en mindre, lettere model, der er nem at transportere.
 • Design: En massagepistol er ikke kun et spørgsmål om udseende. Du skal også tage hensyn til materiale, brugervenlighed og hvor behagelig den er at arbejde med.
 • Batteritid: Hvor ofte skal du oplade din massagepistol? Hvor mange opladninger kan dit batteri højst tåle, før det skal udskiftes?
 • Støjniveau: Find en massagepistol med lav lydstyrke, hvis du vil bruge den i fitnesscentret.

arrow-more

MusclePain Pro – Massagepistol med mange hoveder og 10 hastigheder

✅ 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot
✅ 100% tilfredshedsgaranti
✅ Brugt af atleter på det danske kvindelandshold i håndbold
Muscle pain close up
Fordele

 • Mange hastighedsniveauer
 • 6 medfølgende hoveder
 • Lækkert display
 • Anbefalet af professionelle
Ulemper

 • Nemt modtagelig overfor fingeraftryk
 • Meget responsivt display

Udvalgte specifikationer: 

Antal massagehoveder: 6
Antal niveauer for hastighed: 10
Effekt: 20 watt
Batteritid: Op til 7 timer
LCD-display

Spar op til 40% på Musclepain Pro her

Hvad får man med i pakken?

Når du åbner op for kassen fra MusclePain bliver du mødt af en flot rejsetaske, som gør det nemt for dig at have tasken med i sommerhus, på ferie eller til at ligge i bilen. Heri finder du massagepistolen, oplader og de 6 medfølgende massagehoveder, som kan bruges til et hav af forskellige slags formål, alt efter hvilke skavanker du har.

Derudover kommer der en guide til, hvad de forskellige hoveder hedder og kan bruges til. Rejsetasken har en god størrelse, og er mindre end flere af konkurrenternes. Derudover har den en hank, hvilket gør, at den er nem at have med på farten.

Musclepain pro unboxing

Effektivitet

Musclepain Pro massagepistolen har 10 hastighedsindstillinger som giver den en RPM på mellem 1400-3300. I vores test fandt vi de forskellige niveauer til at være mere end tilstrækkelige. Der er et niveau til ethvert behov og forskellen mellem niveauerne er god, så man ikke føler af RPM stiger hverken for lidt eller for meget. Til specielt ømme muskler kan niveau 1 dog virke en smule hård, specielt i nakken og omkring skulderblade, hvor vores testere havde mest ømme muskler. Der er dog hastighedsniveauer til et hvert behov, og massagepistolen har mere end nok kraft ethvert behov. De 10 niveauer sammen med slagdybden på 12mm gør MusclePain Pro til et suverænt valg for dig, som leder efter en ny massagepistol. Vi er i hvert fald mere end tilfredse med den.

Størrelse

MusclePain Pro massagepistolen har en god størrelse og ligger godt i hånden. Vi har haft flere massagepistoler i hånden og dette er klart én af dem, som ligger bedst i hånden. Med kun 718 gram kan man nemt bruge den i lang tid af gangen uden at det gør, at man får ondt i armen. Vægten af massagepistolen mindskes også gevaldigt af, at den er lavet af plastik. Den plastic, som er brugt føles dog meget premium, og man føler bestemt ikke, at det er et produkt, som går i stykker indenfor den nærmeste fremtid.

Massagepistolen er dog stadigvæk forholdsvis stor at sidde med, og du vil stadig skulle bruge to hænder, hvis du vil skifte hastighedsniveau imens du bruger den. Håndtaget på MusclePain Pro er dog ergonomisk designet, så den er rar at bruge, også i længere tid af gangen.

Design

Designet på massagepistolen synes vi er et af de pænere i en verden, hvor der findes et hav af forskellige udseende – nogen pænere end andre. MusclePain Pro er mat sort, hvilket giver den et professionelt look, som ser premium ud. Et minus er dog, at den matte overflade er nemt modtagelig overfor fingeraftryk, hvilket gør, at den hurtigt kan komme til at se fedtet ud. Dette kan dog klares med en fugtig klud eller en mikrofiberklud, så den ser ny ud på kort tid.

MusclePain Pro massagepistolen har også et diskret LCD-display, hvorpå du nemt kan indstille, hvilket hastighedsniveau du gerne vil bruge, samt hvor meget batteri, der er tilbage på apparatet. Dette gør, at du altid har et overblik over, hvilket niveau du masserer på og hvor lang tid der er til, at du skal finde opladeren frem. Et minus vi fandt ved dette display er dog, at det kan være super responsivt, hvilket gør, at den kan komme til at slukke, hvis du rammer det med fx. din læg eller dit lår imens du massere.

Musclepain Pro display

 

Batteritid

Ud fra vores test af Musclepain Pro massagepistolen vurderer vi, at den reklamerede batteritid på 7 timer holder stik. Vi brugte den 1 time om dagen i en uge på middel niveau, og det passede med, at den skulle sættes i stikkontakten herefter. Hos Musclepain kan du altså trygt regne med den batterilevetid, der står på siden. Vi har dog ikke testet Musclepain Pro over længere tid, så det forventes at batteriet forværres med tiden – ligesom med alle andre batterier.

Støjniveau

Støjniveauet på MusclePain Pro er forholdsvist lavt, med en 20W moter (30-45db). Vi har på redaktionen haft flere massagepistoler inde som du kan læse om i vores massagepistol test. I denne test var massagepistolen fra MusclePain en af den mest lydløse og klart mere lydløs end dens lillebror “mini”. Sammenlignet med modeller af samme størrelse var lydniveauet meget ens, og måske endda en smule lavere på MusclePain Pro massagepistolen. Vi kan derfor klart anbefale Musclepain Pro, hvis du er på udkog efter en lydstille massagepistol.

Vores vurdering af MusclePain Pro massagepistol

Ud fra vores test og anmeldelse af Musclepain Pro kan vi på redaktionen klart anbefale denne massagepistol til alle, som er på udkig efter en suveræn massagepistol. Efter vores mening er det svært at finde en massagepistol, som gør det bedre end denne. Musclepain Pro har en god effekt med en god slagdybde, der på grund af de mange medfølgende hoveder og de 10 hastighedsniveauer gør, at du nemt kan massere lige præcis dét sted, du har mest brug for det.

Yderligere, så ligger Musclepain Pro super godt i hånden og er lavet af gode robuste materialer, der giver et professionelt look, samtidigt med, at det er en af de mest lydløse vi har testet på redaktionen. Den kommer også med et højt antal accessoires og har et fedt responsivt display.

Det eneste negative vi kan finde ved den er, at den kan være lidt svær at bruge med én hånd, hvis du gerne vil skifte hastighed, og at den forholdsvist nemt bliver fedtet til med fingeraftryk. Displayet er også super responsivt, hvilket er kan skabe problemer, hvis du ved et tilfælde rammer det med dit lår eller læg. Dette er dog småting i vores øjne, og alle de positive ting vejer nemt op for dette.

Vi mener derfor ikke, at du kan gå galt i byen, hvis du anskaffer dig Musclepain Pro massagepistolen.

Se og køb den suveræne Musclepain Pro her (op til 40%)

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme