Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Polaroid kamera test-oversigt: Find de bedste Polaroid kameraer

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel ser Forbrugsguiden nærmere på de bedste Polaroid kameraer på markedet. Artiklen er baseret på en række eksterne tests af forskellige Polaroid kameraer, som alle er blevet kåret til testvindere.

Hos Forbrugsguiden gennemgår vi tests fra anerkendte forbrugerråd, aviser og testmagasiner for at kunne guide dig til at finde det Polaroid kamera, der passer bedst til dine behov. Afslutningsvis i artiklen kan du finde de links og kilder, som vi referer til undervejs.

Denne Polaroid kamera test-oversigt indeholder:
🔸 En gennemgang af de bedste Polaroid kameraer
🔸 Alternativ til Polaroid
🔸 En gennemgang af typer af fotopapir, til de forskellige Polaroid kameraer

🔸 Tips for Polaroid-begyndere
🔸 Guide: Tips og tricks til at få mest muligt ud af dit Polaroid kamera
🔸 Guide: Sådan kan du bruge dine Polaroid billeder
🔸 Historien om Polaroid

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Polaroid kamera test-oversigt – Her er de 10 bedste kamera der printer med det samme

I nedenstående sektion får du et overblik over de 10 bedste Polaroid kameraer. Hos Forbrugsguiden har vi gennemgået ekspert tests fra ind og udland, og samlet de bedste modeller lige her. Du finder også en prissammenligning under de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvor du får dit nye Polaroid kamera til den bedste pris.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Instax Mini 11 – billigt og sjovt polaroidkamera

✅ En god anmeldelse og 4 stjerner ud af 5 fra PCmag
✅ Brugeranmeldelse fra google.co.uk på 4,6 stjerner ud af 5

 

Instax Mini 11

 

 

Instax Mini 11 er blevet testet grundigt af PCmag. Teknologi-magasinet har givet kameraet en samlet bedømmelse på 4 ud af 5 mulige stjerner af eksperten, som har undersøgt kameraet nærmere. 

Brugerne er også godt tilfredse med Instax Mini 11, og derfor giver de også modellen en god bedømmelse på Google.

Et simpelt kamera til en overkommelig pris

Eksperten fra pcmag anbefaler Instax Mini 11, hvis du er på udkig efter et simpelt instant kamera til en overskuelig pris. 

Det er et simpelt instant kamera, da det ikke har en masse ekstra funktioner. Det betyder dog ikke, at det ikke er godt. Du får værdi for pengene med et Instax Mini 11.

Filmen, som skal tilkøbes til kameraet, er forholdsvist billigt sammenlignet med andre instant kameraer.

Instax Mini 11 er et kamera, som er oplagt til at tage selfies med. Det har et lille spejl på forsiden, så du kan få en idé om, hvor i billedet du er. Derefter er det bare et enkelt tryk, og så bliver din selfie automatisk printet ud. 

Brugervenligt og godt designet Instant kamera

Brugervenligheden bliver tydeligt afspejlet i brugeranmeldelserne fra Google Shopping. Her får kameraet 4,6 stjerner ud af 5. Det er baseret på over 1.000 anmeldelser samlet fra forskellige mennesker fra hele verden.

Det er et kamera, som fokuserer på at være brugervenligt og lige til at tage med. Det er nemt at tage billeder, og de bliver printet med det samme. Kameraet har ingen skarpe kanter, så børn kan også benytte kameraet og hygge sig med det.

En af brugerne fra Google Shopping fremhæver, at kameraet er et godt køb, fordi det kan fås i virkelig mange sjove farver. Uanset hvilken du vælger, så er designet virkelig lækkert, og kameraet ligger godt i hånden. Det er en vigtig kvalitet, når kameraet mest af alt er designet til brugeren, der tager instant billeder som en afslappet hobby. 

Når kameraet har brugt alt batteriet, så er det lige til at erstatte. Det kræver 2 AA batterier, som langt de fleste husstande har et par stykker liggende af på lager.

Automatisk eksponering

Instax Mini 11 tager gode og skarpe billeder, da kameraet har automatisk eksponering. Det vil sige, at kameraet tilpasser sig de udefrakommende lysforhold. Når du tager billeder, vælger kameraet selv den helt rigtige udløsningshastighed og mængden af lys, som objektivet lukker ind. Det behøver du ikke at bekymre dig om.

Det er dog værd at være opmærksom på, at kameraet har en tendens til at overeksponere i lyse omgivelser. Det er eksempelvis ved udendørs brug i dagslys, hvilket eksperten fra PCmag fremlægger i sin anmeldelse. Det kan påvirke billedernes kvalitet en smule.

Instax Mini 11 vs. markedet

Instax Mini 11 modellen har ikke en masse ekstra funktioner, som er svære at finde rundt i. Det gør, at det er et meget brugervenligt instant kamera. Det betyder også, at du kan få kameraet til en virkelig god og billig pris, hvilket eksperten fra PCmag også påpeger. 

Udvalgte fordele ved Instax Mini 11:

 • Billigt instant kamera
 • God automatisk eksponeringsmodi
 • Spejl og nært fokus til selfies
 • Fås i mange sjove farver 
 • Du kan bruge både farve og sort/hvid Instax Mini film
 • Bruger AA batterier
Ulemper 

 • Kan overeksponere i lyse omgivelser, og når det fokuserer på objekter tæt på
 • Kameraet har ikke noget stativ-indgang til en tripod

Specifikationer
Producent: Fujifilm
Kameratype: Instant kamera
Vægt: 293 g
Brændvidde: 60 mm
Belysningsområde: 1/250 sek – 1/2 sek
Filmfremføring: Automatisk
Instant-kamerafilmtype: Instax mini
Håndledsrem inkluderet


Instax Mini 9 – et solidt polaroid kamera til børn

✅ God anmeldelse med 80 i score hos PCmag
✅ 4,5 stjerner ud af 5 fra brugerne samlet på Google.co.uk

Instax Mini 9

 

 

Et godt bud på et virkelig solidt instant kamera er Instax Mini 9 fra Fujifilm. Det er et instant kamera, som blandt andet får en god anmeldelse fra computermagasinet PCmag. I anmeldelsen giver eksperten kameramodellen en score på 80.

Eksperten fremhæver blandt andet det smarte spejl, som er på forsiden. Den gør, at du nemmere kan finde dig selv og tage en god selfie, hvor du ikke får skåret halvdelen af ansigtet af.  

Brugerne er også glade for det lille kamera. Mere end 3.500 personer har tilkendegivet deres mening om Instax Mini 9, og gennemsnitligt får det 4,5 stjerner ud af 5 på Google.

Flere af kunderne beskriver kameraet som oplagt til specielle begivenheder. Det er også helt unikt at få gemt minderne i form af billeder, som bliver printet i momentet. 

Et instant kamera i flotte farver og lækkert design

Når du vil købe et Instax Mini 9, så er prisen meget fornuftig. I stedet kan det være svært at vælge imellem de mange flotte farver eksempelvis: Flamingo Rose, Cobalt Blue, Ice Blue, Smokey White og Lime Green.  

Designet på kameraet er lækkert, hvilket klart er et karaktertræk, som gælder for alle Fujifilm produkterne på vores liste. 

Kameraet er kompatibelt med Instax Mini film i enten farver eller sort/hvid. Det giver en masse forskellige og sjove muligheder for kreative billeder. Løber det tør for strøm, så kan du nemt udskifte batterierne, som blot er 2 x AA batterier. 

Eksperimenter med den medfølgende makro-adapter

Når du køber et Instax Mini 9, så får du også en makro-adapter med. Den kan du nemt klikke på kameraets linse. Adapteren giver dig mulighed for at tage bedre billeder helt tæt på, hvor kvaliteten er bedre.

Adapteren fylder ikke meget, så den kan være nem at miste. Du bør holde godt fat i den, for du kan få nogle rigtig flotte resultater, hvis du leger lidt med kameraet og adapterens muligheder.

Instax Mini 9 vs. markedet

Kameraet er genialt til børn, for det er billigere at fylde ny film i kameraet end andre instant kameraer på markedet. Det har desuden runde kanter og et sødt design. 

Kameraet adskiller sig også på grund af den smarte makro-adapter, som følger med kameraet. Det praktiske spejl på forsiden gør det nemmere for brugeren at tage selfies. 

Instax Mini 9 er et af de billigere instant kameraer på markedet. Vil du finde en nyere udgave af Instax, så har vi også medtaget dem på vores liste over polaroidkameraer.

Udvalgte fordele ved Instax Mini 9:

 • Sjovt at bruge
 • Benytter AA batterier
 • Optisk viewfinder
 • Selfie spejl
 • Makro adapter er inkluderet
 • Du kan bruge både farve og sort/hvid Instax Mini film
 • Mange mulige farver på kameraet 
 • Billig
Ulemper 

 • Ikke fuldt automatisk
 • Kameraet har ikke noget stativindgang til en tripod
 • Placeringen af udløseren gør det ukomfortabelt af tage landskabsbilleder

Specifikationer

Producent: Fujifilm
Kameratype: Instant kamera
Vægt: 307 g
Brændvidde: 60 mm
Belysningsområde: 1/60 sek
Filmfremføring: Automatisk
Instant-kamerafilmtype: Instax mini
Ved køb er makroadapter og håndrem inkluderet


Now i‑Type – opgraderet version af det ikoniske Polaroid kamera

✅ God anmeldelse hos Techrader.com
✅ 4,6 ud af 5 stjerner fra brugerne på Amazon.co.uk

Now i‑Type

 

 

Hvis du er på udkig efter et instant kamera med et klassisk retro look, så er Now i- Type kameraet et oplagt bud. 

TechRadar har samlet en liste over de bedste instant kameraer i 2021. Her får Now iType en solid 3. plads på deres liste. Kameraet bliver blandt andet rost for evnen til autofokus og til at tage hurtige og gode billeder. 

Autofokus er med til, at du gang på gang kan tage flotte billeder. Du skal ikke selv bruge tid på at stille skarphed i forhold til belysning. Alt det klarer Now iType kameraet helt selv, og den gør det godt ifølge anmelderen fra TechRadar.

Kunderne på Amazon.co.uk synes godt om polaroid kameraet. Det får gennemsnitligt 4,6 stjerner ud af 5 mulige. Det er baseret på mere end 5000 brugere fra hele verden.

Flotte billeder i en unik visuel stil

Det er svært ikke at blive glad for Now iType, for det leverer nogle fede billeder. De er i polaroid størrelse og har den klassiske hvide kant. Billederne giver med det samme en følelse af nostalgi, og du kan bruge kanten til at skrive dato eller lignende, så du kan mindes øjeblikket længe efter.

De printede billeder har nedtonede farver i forhold til det, der er blevet taget billede af. Detaljerne i billedet er også ofte bløde. Det kan være svært at acceptere, hvis du forventer billeder i smartphone-kvalitet, men det bør være langt fra formålet med et Now iType instant kamera. 

Hvis du gerne vil have skarpe billeder, så er den bedste fokusafstand omkring 55 cm fra kameraet. Det gør, at kameraet ikke er super oplagt til selfies – medmindre du har lange arme.

Skygger er ofte meget fremhævede på billederne, og det kan være sjovt at lege med, hvis du går op i fotografering. 

Alt i alt får du sjove billeder i en unik visuel stil, som du kan hænge op i dit hjem eller gemme i en mappe fyldt med minder. Nye film er dog til den dyre side, når du er løbet tør for film.

Instant kamera med få, simple, men smarte egenskaber

Det er simpelt at anvende Now iType kameraet, for der er ikke en masse optagefunktioner, som du skal forholde dig til. Det gør, at det er et brugervenligt produkt. Når du trykker udløserknappen halvt ned, vil kameraet foretage sin autofokus, og når du trykker helt ned, tager du billedet.

En af de smarte egenskaber ved Now iType, som er værd at fremhæve, er, at du kan sætte selvudløser til. Du kan dermed nå at komme med på billedet, selvom det er dig, som trykker på udløserknappen. 

Now i‑Type vs. markedet

Now iType har ikke mange ekstra egenskaber. Det er generelt meget simpelt, men det er også derfor, at det er et tiltalende valg. Den er nem at benytte, og billederne er større end mange af de billeder, som andre modeller printer. 

Selve kameraet er en smule klodset, men det tilføjer blot til charmen. 

Batterilevetiden hos Now iType er også virkelig god og lang. Du kan desuden oplade kameraet med den medfølgende USB-oplader. Du skal derfor ikke bruge penge på nye batterier konstant.

Udvalgte fordele ved Now iType:

 • Bruger klassisk polaroid-film
 • God autofokus funktion
 • Lang batterilevetid
Ulemper 

 • Lidt klodset i formen
 • Till tider inkonsekvent
 • Filmen til kameraet er dyr

Specifikationer
Producent: Polaroid
Kameratype: Instant kamera
Vægt: 443 g
Filmfremføring: Automatisk
Instant-kamerafilmtype: 600-type / i-Type
Mulighed for USB-ladning
Inkluderer halsrem


Instax Mini LiPlay – godt polaroid kamera med en smart printer

✅ 8/10 samt en god bedømmelse fra Wired.com
✅ 4,5 stjerner ud af 5 fra brugerne på Google

Instax Mini LiPlay

 

 

Wired.com har lavet en anmeldelse af Instax Mini LiPlay fra Fujifilm. Anmelderen beskriver kameraet som en smule magisk. Han lægger vægt på, at det ikke er kvaliteten af billedet, men magien i at billedet kan printes med det samme, som gør kameraet til et godt et af slagsen. 

Fra Wired.com får Instax Mini LiPlay en bedømmelse på 8 ud af 10. At kameraet er nemt at transportere, den medfølgende glaslinse og kameraets LCD-skærm er blandt andet grundene til den fine score.

Google shopping har samlet brugernes anmeldelser af Instax Mini LiPlay kameraet. Samlet set får det 4,5 stjerner ud af 5. En kunde beskriver, at det er nemt at bruge kameraet. Selvom prisen er lidt pebret, så er Instax Mini LiPlay det værd, hvis du kan lide polaroidbilleder. 

Kamera og printer samlet i én

Instax Mini LiPlay er et hybrid, som tager lidt af det bedste fra alle verdener indenfor kamerateknologi. Du kan eksempelvis se dine billeder igennem på kameraets LCD-skærm, inden du vælger at printe dem. Det betyder, at du ikke spilder film på billeder, som er slørede eller har dårlig eksponering og lys. 

Anmelderen fra Wired.com er også fascineret af printerfunktionen. Han favoritegenskab ved kameraet er, at skærmen er animeret, når billedet bliver printet. Billedet på skærmen ruller op i takt med, at billedet bliver printet og i samme tempo. Det er en finurlig lille ekstra egenskab, som gør printningen lidt sjovere. 

Brug appen for smarte funktioner og lyd på dine billeder

Det kan lyde skørt med lyd på billeder, men der er en god forklaring. Med Instax Mini LiPlay kan du optage op til 10 sekunders lyd. Du kan naturligvis ikke printe lyd, men ved at bruge en app og QR-kode, så kan du få din lyd ud billedet og vise den til andre. 

Med appen kan du også kontrollere LiPlay. Du kan eksempelvis vælge hvilken effekt, de tre genvejsknapper på kameraet skal have.

Instax Mini LiPlay vs. markedet

Med Instax Mini LiPlay kan du printe dine billeder direkte og optage lyd. Det gør, at dette kamera skiller sig ud fra de andre, som du kan finde på vores liste. Kameraet lægger sig meget op ad et klassisk digitalt kamera, men du har som nævnt stadig mulighed for trådløs billedudskrivning med det samme. 

Fujifilm Instax Mini LiPlay har en god lommestørrelse, og det er derfor nemt at transportere kameraet rundt. Det fylder ikke meget, så det er oplagt, til når du er på farten og ønsker nogle fede billeder. 

Udvalgte fordele ved Instax Mini LiPlay

 • Nemt at transportere
 • Konstruktionen er af høj kvalitet
 • Batterilevetiden er god
Ulemper 

 • Billedet er ikke i den højeste kvalitet
 • Kameraet er i den dyre ende af skalaen

Specifikationer
Producent: Fujifilm
Kameratype: Digitalkamera – kompakt med PhotoPrinter
Vægt: 255 g
Brændvidde: 28 mm
Maks. Lukkerhastighed: 1/8000 sek
Mindste lukkerhastighed: 1/4 sek
Special effekter: Sort/hvid, Sepia, Livlig, fiskeøje, Plakat, Stilistisk
Trådløs billedudskrivning
USB-oplader medfølger


Originals Lab – hurtigt og originalt polaroidkamera

✅ En god anmeldelse fra The Gadget Show
✅ 4,4 stjerner ud af 5 på Amazon.co.uk

Originals Lab

 

 

I The Gadget Show tester anmelderen selv Originals Lab og viser, hvordan det fungerer. Han er positiv over, at du ikke behøver at slæbe polaroid kameraet med rundt, når du er ude. I stedet kan du tage billeder på din smartphone til app’en, og så kan du senere printe dem ud, når du er nær din Originals Lab maskine igen. 

På Amazon.co.uk får Originals Lab 4,4 stjerner ud af 5. En af de fremhævede parametre, hvor kameraet får en flot score, er brugervenligheden. Her får Originals Lab 4 ud af 5 stjerner. 

Flere af kunderne fra Amazon.co.uk er glade for dets evne til at printe billeder fra smartphonen. Det gør også, at filmen ikke bliver spildt på dårlige billeder. 

Lav gode billeder

Når du benytter Originals Lab, er det ikke i samme grad nødvendigt at tage gode billeder. Du kan med kameraet i stedet lave gode billeder og vælge de bedste til print. 

Originals Lab er mere en scanner end et kamera, og den bruger 3 optiske linser til at projicere billedet på din mobilskærm til Polaroid-film

Det er muligt at benytte både farvefilm og sort/hvid film. i-Type og 600 film egner sig til Originals Lab, så du får film i en god polaroid kvalitet. 

Gratis app gør collager med dine minder og gemte billeder muligt

Som beskrevet i brugeranmeldelserne fra Amazon.co.uk, er det ikke svært at anvende Originals Lab og lave gode billeder. Du behøver desuden ikke noget WiFi eller Bluetooth for at printe billederne. Alt, du skal bruge, er en app kaldet Polaroid Originals.

Appen er gratis, og den findes til både IOS og Android. Du kan i appen lave sjove og fantastiske collager. Hvis du synes billederne mangler noget, så er det også muligt at tillægge sjove effekter. Når du printer dem ud, har du en anderledes og sjov måde at mindes de gode øjeblikke.

Du kan også gemme billeder eller video i dit printede billede ved hjælp af den smarte AR-funktion, som er indlejret i kameraet. Hvis du vil se de gemte billeder og videoer, så kan du scanne det printede foto i appen, og så bliver de synlige for dig. Det er en sjov og anderledes måde at opbevare dine minder.

Originals Lab vs. markedet

Til forskel fra nogle af de andre modeller her på listen, så kan du se billedet i den gratis app, som du ønsker at printe, på din smartphone, inden du vælger at fremkalde det. Originals Lab scanner så billedet fra din smartphone for at printe det. 

Udvalgte fordele ved Originals Lab

 • Printer billedet med det samme
 • Smart og brugervenligt
Ulemper 

 • I den dyre ende af skalaen

Specifikationer
Producent: Polaroid
Kameratype: polaroid kamera
Vægt: 635 g
Instant-kamerafilmtype: i-Type og 600 film
Batterier medfører
Augmented Reality funktion (AR)


Alternativer til Polaroid


Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC

5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Techgearlab.com
4 ud af 5 stjerner hos det britiske tech-magasin PCmag.com
3 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Stuff.tv

Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC

 

.
Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Techradar.com, PCmag.com og Stuff.tv. Alle eksperter er begejstrede for dette polaroid-kamera, som de henholdsvis har givet 5 ud af 5 stjerner, 4 ud af 5 stjerner og 3 ud af 5 stjerner.

Dette har de blandt andet gjort, da de er glade for den gode billedkvalitet, den nemme betjening og det genopladelige batteri. Dog nævner eksperterne, at de ikke er så vilde med kameraets pris.

God billedkvalitet, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC et fremragende polaroid-kamera, hvor eksperterne fra Stuff.tv skriver, at det er en perfekt og optimal mulighed for at få varige minder for livet.

Eksperterne fra PCmag.com forklarer ydermere, at Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC ”er det flotteste Instax Mini-kamera på markedet og tilbyder forbedrede funktioner sammenlignet med andre modeller”. Derfor mener de, at det er et godt køb, så man kan tage nogle flotte billeder. De fremhæver ligeledes den nemme betjening og det genopladelige batteri som værende fordele ved modellen.

Techgearlab.com er også glade for Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC og skriver, at kameraet tager billeder ”i en utrolig god kvalitet”. Dog mener de, at det er forholdsvis dyrt og ikke er så god til at tage billeder i en svagere belysning.

Avanceret polaroid-kamera

Med Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC får man et avanceret polaroid-kamera, som er forsynet med funktioner såsom dobbelteksponering og op til 10 sekunders lukketid. Kameraet er analogt og giver en fuld kontrol over lukketiden, så man kan fange lys på flere kreative måder.

Derudover giver Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC mulighed for, at man manuelt kan indstille lysstyrken på de fremkaldte billeder. Her kan man vælge mellem en høj og en lav belysning alt efter, hvad man ønsker.

Ved køb af Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC medfølger der et genopladeligt batteri og en oplader. Batteriet kan holde på strømmen i flere måneder alt efter, hvor mange billeder man tager. En opladning rækker til cirka 100 billeder. Opladningstiden er på 2,5 time.

Flere billedfunktioner

Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC er udstyret med flere billedfunktioner, så man kan vælge den funktion, der passer bedst til den specifikke situation.

Kameraet tilbyder blandt andet: et festprogram, et børneprogram, et landsskabsprogram, dobbelteksponering og langtidseksponering, der alle virker optimalt til hver deres formål.

Endvidere har Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC et objektiv med en makrofunktion. Selve objektivet har derved en nærgrænse på omkring 30 centimeter. Sidst men ikke mindst kommer Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC med et LCD-display, der viser antal af billeder tilbage på filmen, billedfunktionen, blitzindstilling m.m.

Udvalgte fordele ved Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC:
Flere billedfunktioner
LCD-display
Genopladeligt batteri
Manuel indstilling af lysstyrken
Fuld kontrol over lukketiden

Her kan du se en præsentationsvideo af Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC. Videoen er produceret af Fujifilm:


Fujifilm Instax Wide 300

3,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos amerikanske Stuff.tv
3,5 ud af 5 stjerner hos teknikmagasinet PcMag.com

Fujifilm Instax Wide 300

 

.
Fujifilm Instax Wide 300 er blevet testet og anmeldt af både de britiske og amerikanske eksperter Techadvisor.co.uk, PcMag.com og Stuff.tv. Alle tre ekspertkilder er begejstrede for dette kamera, som de har givet en god bedømmelse.

Techadvisor.co.uk forklarer, at de især er begejstrede for kameraets pris, samt at det tager gode gruppe- samt landskabsbilleder. Dette er Stuff.tv enige i, men nævner også, at man får store billeder, hvilket eksperterne fra PcMag.com også er glade for.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Fujifilm Instax Wide 300. Dog bemærker de, at selve designet ikke er særlig pænt, samt at det er forholdsvis stort sammenlignet med andre modeller.

God til gruppebilleder, ifølge eksperterne

Med Fujifilm Instax Wide 300 har man mulighed for at fremkalde billeder i dobbeltstørrelse sammenlignet med modellen Instax Mini.

Dette kamera er derfor velegnet til forbrugere, der ønsker at fremkalde billeder lige med det samme, mens de er på farten eller blot sidder med kameraet til en fest eller derhjemme. Kameraet printer nemlig billederne ud lige med det samme.

Eksperterne nævner, at Fujifilm Instax Wide 300 især er velegnet til gruppebilleder. Dette er tilfældet, da kameraet har mulighed for at vise alle ansigtsudtryk samt mennesker i høj kvalitet. Desuden er dens linse bred nok til at kunne få alle med på billedet.

Hvis man ikke ønsker et gruppebillede, så kan man også anvende nærbillede-linsen til at tage billeder op til 40 centimeter fra motivet. Dette er eksperterne fra PcMag.com især vilde med, da man herved kan bruge kameraet til både gruppe- og nærbilleder.

Mange funktioner

Fujifilm Instax Wide 300 er forsynet med flere forskellige funktioner, som man kan anvende, når man skal tage et billede. Eksempelvis kommer kameraet med en automatisk blitz, hvis man ønsker at tage et billede, hvor lyset ikke er optimalt.

Man kan også gøre brug af baggrundsbelysningen til at forbedre ens foto, hvilket kan gøres med flash-on-knappen eller selvudløseren, hvis alle skal med på billedet.

Sidst men ikke mindst er der også mulighed for at benytte sig af eksponeringskompensationen, hvor man kan gøre billederne både lysere og mørkere efter eget ønske. Denne funktion er eksperterne fra Techadvisor.co.uk glade for og skriver samtidigt, at betjeningen af kameraet er simpel og nem.

Andre specifikationer

Fujifilm Instax Wide 300 er forsynet med et intuitivt design. Kameraet kommer med en LCD-skærm, hvor man har mulighed for at se de valgte indstillinger. Derudover benytter kameraet sig af 4 stk. AA-batterier, der er inkluderet ved køb af modellen. Man skal derfor huske at skifte batterier, når kameraet løber tør for strøm.

Udvalgte fordele ved Fujifilm Instax Wide 300:
Udstyret med blitz, selvudløser og eksponeringskompensation
God til at tage gruppebilleder
Kan tage nærbilleder
Intuitivt design
Billeder i dobbeltstørrelse i forhold til andre modeller


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 


Polaroid Now

✅ Kåret som ”Editor’s Choice” hos det amerikanske magasin Mashable.com
✅ 4.5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos det amerikanske fotomagasin Digitalcameraworld.com
✅ 7 ud af 10 point hos det amerikanske magasin Wired.com
✅ 6.5 ud af 10 point hos det amerikanske magasin Theverge.com
✅ 60 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute

Polaroid Now


Polaroid Now er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer Mashable.com, Digitalcameraworld.com, Wired.com, Theverge.com og Good Housekeeping Institute. Alle eksperter er begejstrede for kameraet, som de har givet en god bedømmelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af dets høje billedkvalitet og smarte funktioner. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med, at Polaroid Now ikke er forsynet med Bluetooth.

Billeder i høj kvalitet, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Polaroid Now et rigtig godt polaroid-kamera, som de mener er en klassiker. Eksempelvis skriver eksperterne fra Digitalcameraworld.com, at Polaroid Now er ”spækket med funktioner” og leverer billeder ”i en yderst høj kvalitet”, hvorfor dette er et fantastisk kamera.

Dette er eksperterne fra Theverge.com og Mashable.com enige i og forklarer ydermere, at Polaroid Now kommer med en blitz, så det er muligt at tage flotte billeder i svagt lys samt en imponerede batterilevetid. Theverge.com mener også, at kameraet er meget nemt at bruge, hvilket Wired.com også fremhæver i deres anmeldelse.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute har også testet Polaroid Now og skriver, at det er et sjovt kamera. De mener nemlig, at det er optimalt, at man kan tage billeder og udskrive dem med det samme. Dog nævner flere eksperter, at kameraet ikke er særlig godt beskyttet og er temmelig dyrt.

Mange moderne funktioner

Med Polaroid Now får man et kamera, der indeholder det samme som et analogt kamera blot med flere moderne funktioner. Kameraet er forsynet med et nyudviklet objektivsystem med autofokus samt en nøjagtig blitz, så det er nemmere at tage gode billeder i høj kvalitet.

Selve objektivet skifter desuden automatisk mellem afstands- og portrætformater, hvilket sikrer mere præcise optagelser. Blitzen tager ligeledes hensyn til lysforholdene og er lavet til at fungere selv i meget svagt lys.

Dette kamera kan købes i flere forskellige farver, så det er muligt at vælge den farve, man bedst kan lide. Samtidigt er designet lavet på en måde, så det er nemt at betjene og holde på kameraet, når man tager billeder.

Batteri med en lang levetid

Polaroid Now er forsynet med et batteri, der har en lang levetid. Batteriet er nemlig tilstrækkeligt til hele 15 filmpakker. Det gør, at kameraet er oplagt til at have med på farten, hvis der er brug for det.

Når kameraet løber tør for strøm, er det muligt nemt at oplade det via en USB-opladning. Sidst men ikke mindst kommer Polaroid Now med en selvudløser. Det giver mulighed for, at man selv kan være med på alle billeder, hvis dette ønskes.

Udvalgte fordele ved Polaroid Now:
 Selvudløser
 Lang batterilevetid
 Nøjagtig blitz
 Autofokus
 Nyudviklet objektivsystem

Her kan du se en video om, hvordan man bruger Polaroid Now kameraet. Videoen er produceret af Polaroid: 


Polaroid Snap Touch

✅ Anbefalet af Pcmag.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Stuff.tv

Polaroid snap touch kamera

 

.
Polaroid Snap Touch har en masse funktioner, som gør det muligt at fange øjeblikket og derefter tilpasse billederne, så det passer til din stil. Du kan vælge at printe billederne med det samme eller vente til senere.

Polaroid Snap Touch er blevet testet og anmeldt af det britiske forbrugermagasin Pcmag.com, som har specialiseret sig i at teste computere og andet elektronik til forbrugeren. Kameraet er desuden blevet testet og anmeldt af det britiske forbrugermagasin Stuff.tv, som tester og anmelder elektronik. Alt i alt får Polaroid Snap Touch gode anmeldelser af de to testpaneler.

Indbygget touchskærm Polaroid snap touch bagside skaerm

Kameraet har en 3,5″ LCD-touchskærm der giver let betjening af kameraets funktioner. Du kan blandt andet også se de billeder, som du har taget, inden du vælger at printe dem. Denne funktion er særlig brugbar, da den giver dig mulighed for at spare på det ofte dyre fotopapir, da du altid kan vælge hvor mange og hvilke billeder, som du ønsker at printe.

Skærmen på kameraet har en række redigeringsværktøjer, så du har mulighed for at tilføje rammer, filtre og digitale klistermærker direkte på billedet, inden det printes. Man kan også se status på batteriet og fotopapiret på skærmen.

Medfølgende App

Polaroid Snap Touch har en indbygget bluetooth funktion, som kan tilsluttes en app der hedder ”Polaroid Print-App”. Her kan du redigere dine billeder yderligere med forskellige redigeringsværktøjer, inden billedet printes fra kameraet. Det er også muligt at dele billeder via bluetooth-funktionen. Appen fås til både IOS og til Android.

På selve kameraet er der et lille indbygget selfie-spejl ved siden af blitzen, som giver en god brugervenlighed. Herudover er det muligt at indstille kameraet med en automatisk selvudløser, så man ikke er nødsaget til at trykke manuelt for at tage billeder. Det er desuden også muligt at optage små HD-videoer med kameraet.

Andre specifikationer

Polaroid kameraet giver mulighed for at tage billeder med 13 megapixel og kan ligeledes optage 1080p / 720p HD-videoer. Polaroid Snap Touch har en SD-kortindgang, som understøtter hukommelseskort på op til 128 GB lagringsplads. Har man ikke et SD-kort, kan kameraets interne hukommelse rumme op til 10 billeder.

Selve fotopapiret der bruges til at printe billederne med hedder ”Polaroid Instant film ZINK papir 2×3”, og er den eneste type fotopapir, som kameraet kan bruge. Der medfølger en pakke med 10 stk. fotopapir, når man køber kameraet. Kameraet har en indbygget mikrofon og højtaler samt et indbygget litium-ion batteri, hvor der medfølger oplader til.

Udvalgte fordele ved Polaroid Snap Touch:
 
13 megapixel kamera
 Indbygget touchskærm med redigeringsmuligheder
 SD-kortindgang og bluetooth funktion
 Kan optage HD-videoer og lyd
 Automatisk selvudløser

Nedenfor kan du se, hvordan Polaroid Snap Touch fungerer:

Polaroid Snap

✅ 3,5 ud af 5 stjerner hos Cnet.com
✅ Anbefalet hos Mashable.com

Polaroid snap kamera

.
Polaroid Snap er en lillesøster til modellen Polaroid Snap Touch. Det betyder, at denne model har lidt færre funktioner end Polaroid Snap Touch, hvilket også afspejles i prisen.

Enkelt at betjene

På Polaroid Snap sidder alle knapperne øverst på kameraet, hvilket gør det til et kamera, der er nemt og enkelt at betjene. På venstre side af kameraet sidder der en farvetilstandsknap, så du kan skifte mellem normal farve, sort/hvid og sepia.

Til højre for farvetilstandsknappen sidder der en rammeknap, som kan tilføje en hvid ramme omkring billederne. Dette fremhæver testpanelet fra Mashable.com som en god funktion, hvis man ønsker at tilføje små noter på billedet. I den anden side af kameraet sidder der en stor rød knap, som bruges til at tage billedet med samt en selvudløser på 10 sekunder.

Nemt og sjovt at bruge

Både Mashable og Cnet er generelt enige om, at Polaroid Snap er et kamera, som tilbyder små kreative øjebliksbilleder på en nem måde. Begge magasiner hæfter sig desuden ved, at billedkvaliteten og udskriftkvaliteten er fin og enkel.

Billederne udskrives direkte fra kameraet på omkring 35 sekunder. Polaroid Snap kan kun printe på fotopapir specielt udviklet til dette kamera og den type af papir som anvendes hedder ”Polaroid Instant film ZINK papir 2×3”.

Andre specifikationer 

Polaroid Snap tager billeder med 10 megapixel og tilbyder en SD-kortindgang, som understøtter hukommelseskort på op til 32 GB. Kameraet tændes ved at løfte blitzen og slukkes igen ved at lukke blitzen ned. Kameradækslet er magnetisk, hvilket sikrer, at det er nemt at sætte på, samtidigt med at man undgår, at der kommer snavs på linsen.

Polaroid Snap har en indbygget indikator for manglende batteri og manglende fotopapir. Disse indikationer kan ses, når man kigger ind i kameraet og tager et billede. Polaroid Snap kan fås i sort, rød, hvid og blå.

Udvalgte fordele ved Polaroid Snap:
 10 megapixel kamera
 Knap der kan indsætte ramme direkte på billedet
 Knap der kan ændre farverne
 Indikator for batteritilstand og papirtilstand
 SD-kortindgang som understøtter hukommelseskort på op til 32 GB

Nedenfor kan du se, hvordan Polaroid Snap fungerer:


Polaroid Originals OneStep 2

Kåret til bedste instant kamera af Mashable.com

.
Polaroid Originals OneStep 2 er en nyfortolket version af dens forgænger fra 1977. Dette har resulteret i et polaroid kamera med et klassisk design samt nye og forbedrede funktioner, som leverer et slutresultat, der stadig har et klassisk udseende over sig.

Testpanelet fremhæver Polaroid Originals OneStep 2 som et kamera, der tilbyder en masse forskellige funktioner og muligheder samtidigt med, at det leverer et originalt Polaroid resultat. Testpanelet hæfter sig dog ved, at det kræver lidt øvelse at tage billeder med en god kvalitet.

Brugervenlige funktioner

Polaroid Originals OneStep 2 bliver fremhævet som et kamera, der er nemt og enkelt at betjene. Selve kameraet er udstyret med knapper, som gør betjeningen nem. På forsiden af kameraet sidder der en stor rød knap, som er den, der bruges til at tage billedet med. Herudover er der en gul kontaktlignende knap, som bruges til at styre justeringen af eksponeringen. Denne indstilling kan justeres mellem lyse eller mørke billeder. På bagsiden af kameraet sidder en stor gul knap, som bruges til at tænde og slukke kameraet med.

Opdaterede indstillinger

Polaroid Originals OneStep 2 er udstyret med en indbygget blitz, som blinker nedad. Dette er med til at skabe mindre blænding i billedet, så billedkvaliteten opretholdes, hvis du eksempelvis tager billeder af reflekterende objekter såsom personer med briller.

Kameraet er ligeledes udstyret med en selvudløser på op til 8 sekunder og kameraet kan fokusere på en afstand på op til lidt over en halv meter. Kameraet har et indbygget genopladeligt batteri, som kan oplades via det medfølgende micro USB-kabel.

Andre specifikationer

Dette kamera kan bruge de originale og gamle Polaroid filmpakker, hvilket giver et nostalgisk slutresultat. De originale filmpakker kan fås til farvebilleder eller til sort/hvid billeder og hedder ’600 film’. De originale Polaroid filmpakker ligger prismæssigt i den høje ende og kommer i pakker af 8 stk. Det er også muligt at bruge ’Fujifilm Instax Mini-formatfilm’ i dette kamera, hvis man ønsker at spare lidt penge på filmpakkerne.

Udvalgte fordele ved Polaroid Originals OneStep 2:
 Justering til lyse eller mørke billeder
 Opdateret blitz som mindsker refleksioner
 Selvudløser på op til 8 sekunder
 Genopladeligt via USB-kabel
 Muligt at anvende de gamle Polaroid filmpakker

Nedenfor kan du se, hvordan Polaroid Originals OneStep 2 fungerer:


Polaroid Zip Mobile Printer

4 ud af 5 stjerner hos engelske Telegraph.co.uk
✅ Anbefalet af Gizmodo.com

Polaroid Zip Mobile Printer 2

.
Polaroid Zip Mobile Printer er en lille printer, der kan parres med en smartphone via bluetooth, så du kan printe små Polaroid billeder direkte fra din telefon. Hos Polaroid Zip Mobile Printer medfølger der altså ikke et kamera.

I test bliver Polaroid Zip Mobile Printer fremhævet som en sjov og praktisk lille printer, der tilbyder mange muligheder og funktioner til trods for, at den ikke kan tage billederne selv. Skal man bruge Polaroid Zip Mobile Printer, er det derfor afgørende, at du har en smartphone med bluetooth, som kan tage billeder.

Medfølgende redigerings app

Når du har valgt det billede, som du gerne vil printe som et Polaroid billede via Polaroid Zip Mobile printer, har du mulighed for at redigere billedet i den medfølgende redigerings app. Her er der mulighed for at tilføje forskellige filtre, så billedet får et klassisk udseende eller et retro look.

Når billedet er færdigredigeret, forbinder du blot appen med printeren ved hjælp af bluetooth og printer derefter billedet. Billederne har en størrelse på 5 x 7,5 cm og skal printes på en speciel type papir, der hedder ’Zink Zero Ink-papir’. Når billedet er printet, så har du mulighed for at fjerne et lag papir fra bagsiden, så billedet kan bruges som et klistermærke. 

Hurtig og effektivPolaroid Zip Mobile Printer

Selve printeren tændes via en enkelt knap, der sidder på siden af printeren, hvorefter man kan forbinde printeren med en smartphone. Når Polaroid Zip Mobile Printer er forbundet med en smartphone, printer den billedet ud på blot 10-60 sekunder, alt efter hvor detaljeret billedet er.

Printeren er genopladelig og kan oplades via det medfølgende USB-kabel. Printeren har en størrelse på 7,5 x 12 x 3 cm og vejer blot 186 gram. Dette gør den ideel til at have med på farten i en taske eller i lommen.

Andre specifikationer

Polaroid Zip Mobile printer ligger prismæssigt i den billige ende og selve papiret til printeren er heller ikke så dyrt. I test bliver det fremhævet, at billedkvaliteten er ganske god og hæfter sig ved, at Polaroid Zip Mobile Printer er enkel og nem at bruge.

Udvalgte fordele ved Polaroid Zip Mobile Printer:
 Kan printe Polaroid billeder via smartphone
 Vejer blot 186 gram
 Genopladelig via USB-kabel
 Medfølgende redigerings app
 Billederne kan laves om til klistermærker

Nedenfor kan du se, hvordan Polaroid Zip Mobile Printer fungerer:


Polaroid Originals Onestep+

3,5 ud af 5 stjerner hos det store testmagasin Trustedreviews.com
3,5 ud af 5 stjerner hos teknikmagasinet PcMag.com
2 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techadvisor.co.uk

Polaroid Originals Onestep+

.
Polaroid Originals Onestep+ er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Trustedreviews.com, PcMag.com og Techadvisor.co.uk.

Alle tre ekspertkilder har givet kameraet flere positive ord med på vejen, men kommer også med et par bemærkninger, som de mener, at forbrugerne skal være opmærksomme på.

Mens Trustedreviews.com især er begejstrede for kameraets design, samt at det er budgetvenligt, så er PcMag.com glade for modellens brugervenlighed. De mener yderligere, at det er en fordel, at det kan oplades via et USB-kabel.

Dog finder eksperterne også et par ulemper ved modellen. Techadvisor.co.uk nævner blandt andet, at kameraet mangler en del funktioner, hvilket Trustedreviews.com er enige i.

Kamera med flere funktioner samt app

Polaroid Originals Onestep+ er et analogt instant-kamera, hvor man har mulighed for at tage helt almindelige polaroid-billeder. Udover dette, så kan man også forbinde kameraet til ens smartphone via Bluetooth, hvilket åbner op for flere forskellige muligheder.

Med Polaroid Originals-appen kan man udforske masser af teknikker såsom dobbelteksponeringer samt lysmaleri. Her kan man tage fuld kontrol med den manuelle tilstand, eller man kan bruge den som fjernbetjening, så alle kommer med på det specifikke billede. Kameraet kommer nemlig også med en selvudløser.

Man har desuden mulighed for at tage et nærbillede med kameraets portrætobjektiv. Den sekundære portrætlinse giver mulighed for, at man kommer endnu tættere på objektet samt får taget endnu skarpere billeder, hvis der er brug for det.

Man kan downloade Polaroid Originals-appen fra både Google Play og App Store afhængig af den mobiltelefon, som man har.

Nemt at betjene, ifølge eksperterne

Polaroid Originals Onestep+ bliver fremhævet som værende et kamera, der er nemt at betjene ifølge eksperterne, da det er forsynet med en One-Step fotografering samt et intuitivt design. Kameraet er nemlig forsynet med et par enkelte knapper, hvilket gør betjeningen nem.

På forsiden af kameraet sidder der en stor rød knap, hvor man tager selve billedet. Derudover er der en knap, hvor man kan både tænde og slukke kameraet.

Eksperterne skriver, at man nemt og hurtigt kan lære at betjene kameraet, samt at man har mulighed for at læse manualen, der også er nem at forstå.

Endvidere forklarer eksperterne fra PcMag.com, at de få knapper gør, at man hurtigt kan finde ud af, hvad for en knap, som man skal trykke på for at vælge de specifikke funktioner. Dette er eksperterne fra Trustedreviews.com enige i og skriver, at ”lige meget om man skal bruge den ene eller anden funktion, så er det nemt at finde”.

Andre specifikationer

Polaroid Originals Onestep+ er forsynet med et indbygget batteri, hvorfor man har mulighed for at oplade det med USB. Batteriet kan holde i op til 60 dage på en enkelt opladning.

Derudover kommer kameraet med et kvalitetsobjektiv, der fokuserer fra 0,6 meter og op samt en kraftig blitz. Det vil sige, at selvom belysningen ikke er skarp, så kan man stadig tage et billede.

Med polaroid-kameraet kan man både tage billeder samt optage film. Det virker med alle typer i-Type samt klassisk 600 film. Der medfølger en strop til at have kameraet rundt om nakken samt selve USB-kablet ved køb af Polaroid Originals Onestep+.

Udvalgte fordele ved Polaroid Originals Onestep+:
Kan forbindes til ens smartphone via Bluetooth
Mulighed for at bruge app med flere forskellige funktioner
Genopladeligt batteri med en batteritid på op til 60 dage
Selvudløser og kraftig blitz
Intuitivt design og One-Step fotografering

Her kan du se en videopræsentation af Polaroid Originals Onestep+. Videoen er lavet af Polaroid:


Polaroid Mint Lommeprinter

Anbefalet hos den britiske avis The Telegraph

Polaroid Mint Lommeprinter

.
Polaroid Mint Lommeprinter er blevet testet og anmeldt af den britiske avis The Telegraph. Eksperterne fra The Telegraph er glade for denne model, som de har valgt at give en anbefaling.

The Telegraph er især begejstrede for printerens kompakte design, samt at man har mulighed for at tage den med på farten og printe billeder ud uanset, hvor man er henne.

De bemærker ikke mange ulemper ved modellen, men nævner dog, at selve redigeringsfunktionerne mangler lidt i forhold til andre platforme såsom Instagram.

Kompakt printer til farten, ifølge eksperterne

Med Polaroid Mint Lommeprinter får man en kompakt printer, som man kan have med på farten enten i lommen eller i tasken. The Telegraph kalder blandt andet printeren for ”den bedste trådløse printer, som vi har testet”.

Eksperterne fra The Telegraph skriver yderligere, at kameraets størrelse er praktisk, da man herved kan have den med overalt uden at skulle slæbe rundt på noget tungt, da den er fremstillet i så lille en størrelse.

Printeren giver desuden mulighed for at printe billeder hurtigt og anvender et Zero Ink-fotoprintsystem. Det vil sige, at man ikke skal skifte blækpatron, da printeren ikke anvender nogle former for blæk. Man får derfor fotos, der ikke tværer ud eller har en klistrende bagside.

Kan tilsluttes via Bluetooth og app

Polaroid Mint Lommeprinter fremstiller 5,1 x 7,6 cm farvefotos i høj kvalitet på blankt fotopapir. Størrelsen er derfor ligesom et kreditkort, hvorfor de passer perfekt i eksempelvis pungen eller tasken. Selve enheden er trådløs og kan tilsluttes til ens mobile enhed ved hjælp fra Bluetooth.

Derudover foregår selve printningen af billederne via Polaroid Mint-appen, som man kan downloade gratis på sin mobiltelefon. Appen kan anvendes af både Android og iOS.

I appen har man desuden mulighed for, at redigere ens billeder med effekter, filtre og stickers, inden de bliver printet ud. Hvis man har travlt, så bliver billedet printet på under 60 sekunder.

Andre specifikationer

Polaroid Mint Lommeprinter er forsynet med et indbygget 900 mAh-batteri, hvilket giver mulighed for, at man nemmere kan tage printeren med rundt på tur. Batteriet sørger for, at man har cirka 50 udskrifter på en opladning og skal genoplades gennem en Micro USB-port, hvilket tager cirka 2 timer.

Ved køb af Polaroid Mint Lommeprinter medfølger der en startpakke med 10 fotopapirer samt et USB-kabel, der kan bruges til opladning af batteriet.

Udvalgte fordele ved Polaroid Mint Lommeprinter:
Kompakt lommeprinter
Kan udskrive 50 fotos på en opladning
Kan redigere billeder via appen
Blækfrit fotoprintsystem
Trådløs enhed

Her kan du se en videopræsentation af Polaroid Mint Lommeprinter. Videoen er lavet af Meet Polaroid:


Polaroid Pop Instant Print

1,5 ud af 5 stjerner hos det store testmagasin Trustedreviews.com
2,25 ud af 5 stjerner hos det store teknikmagasin Mashable.com

Polaroid Pop Instant Print

.
Polaroid Pop Instant Print er blevet testet og anmeldt af de to magasiner Trustedreviews.com og Mashable.com. Mens Trustedreviews.com har givet modellen 1,5 ud af 5 stjerner, har Mashable.com givet kameraet 2,25 ud af 5 stjerner.

Eksperterne fra Trustedreviews.com skriver, at fordelen ved denne model er, at man får et kamera kombineret med en printer. Dette er eksperterne fra Mashable.com enige i, men skriver også, at man har mulighed for at lave en GIF med kameraet, hvilket de ser som en fordel.

Eksperterne bemærker dog også et par ulemper ved kameraet. De skriver, at kvaliteten ikke er helt i top i forhold til printeren, samt at den er en smule frustrerende at bruge. I det hele taget nævner eksperterne selve designet, som noget af det, der er det værste ved kameraet.

Indbygget printer

Polaroid Pop Instant Print kombinerer et kamera med en printer, hvorfor man har mulighed for at udskrive et foto på blot et par sekunder, hvilket er eksperternes favoritfunktion ved modellen.

Dette er muligt på grund af kameraets Zero Ink-teknologi, hvilket betyder, at printeren ikke bruger blæk. Man får derfor tørre billeder med en større kontrakt samt lyse farver.

Alle billeder bliver printet ud i det klassiske 3,5 x 4,25’’ Polaroid-rammeformat. Hvis man gør brug af specialpapir, kan man ligeledes lave klistermærker m.m.

Hvis man har lyst til at dele sine ting med andre, så skal man blot sørge for at tilslutte kameraet til ens enhed via enten Bluetooth eller Wi-Fi. Dette skal man også huske at gøre, hvis man ønsker at printe et billede.

Udstyret med CMOS-sensor kamera med LED-flash

Med Polaroid Pop Instant Print får man mulighed for både at tage og gemme billeder eller filme en video. Kameraet er forsynet med den nyeste teknologi, hvor man kan tage billeder med et 20 Mpx CMOS-sensor kamera, der er forsynet med en indbygget LED-flash.

Polaroid Pop Instant Print er udstyret med flere funktioner til kameraet såsom zoom, selvudløser samt en photobooth-funktion.

Endvidere har man også mulighed for at lave videoer i 1080p Full HD, hvis man har brug for det. Man kan desuden redigere billeder og videoer samt bruge emojis, en GIF eller filtre på blot et par sekunder, hvilket er noget af det, som Mashable.com sætter mest pris på ved kameraet.

Kameraet har desuden en indgang til et Micro SD-kort, der understøtter op til 256 GB, så man altid har mulighed for at gemme både billeder og videoer.

Andre specifikationer

Eksperterne fra Trustedreviews.com skriver, at Polaroid Pop Instant Print kommer med en intuitiv LCD touch-skærm, hvor man kan redigere sine billeder, som man ønsker det.

Derudover er kameraet forsynet med en mikrofon, som man kan anvende, når man filmer en video. Ved opladning skal man blot gøre brug af USB-kablet via USB-porten. Der medfølger et USB-kabel ved køb af Polaroid Pop Instant Print.

Udvalgte fordele ved Polaroid Pop Instant Print:
LCD touch-skærm
Indbygget printer
Mulighed for både at tage billeder og filme en video
Indgang til SD-kort
Opladning med et USB-kabel

Her kan du se en videopræsentation af Polaroid Pop Instant Print. Videoen er lavet af Meet Polaroid:


Fotopapir til Polaroid kameraer Polaroid fotopapir

Der findes mange forskellige slags fotopapir til Polaroid kameraer, som giver hver deres udtryk og har hver deres funktion. Det er altid en god idé at tjekke op på, om det filmpapir du er på vej til at købe, er kompatibelt med dit Polaroid kamera. Nedenfor har vi gennemgået forskellige typer af fotopapir, som er kompatible med Polaroid Snap Touch, Polaroid Snap, Polaroid Zip Mobile printer, Polaroid Pic300, Polaroid 600 Vintage og Impossible Polaroid SX-70:

Polaroid Instant film ZINK papir 2×3

Denne type af fotopapir er kompatibelt med Polaroid Snap Touch, Polaroid Snap og Polaroid Zip Mobile Printer. Fotopapiret er udviklet til at være vandafvisende og fedtavisende, så billedet ikke ødelægges over tid. Fotopapiret er ligeledes udviklet således, at det ikke kan rives i stykker. Fotopapiret er hurtigtørrende, da det ikke bruger blæk. Denne type fås i pakker med 30 stk. eller 50 stk.

Polaroid Instant film 2×3

Denne type fotopapir er kompatibelt med Polaroid PIC300 kameraet og kommer i en pakke med 20 stk. Det er udviklet med en blank overflade og med en ramme omkring billedet. Størrelsen på papiret er 5,3 x 8,6 cm, og størrelsen på selve billedet er 4,57 x 6,1 cm. Fotopapiret er udviklet med en ISO på 800, hvilket giver en bedre billedkvalitet.

600 Film

Denne type fotopapir er kompatibelt med Polaroid 600 Vintage. 600 Film tilbyder fire forskellige muligheder: farve med hvid kant, sort/hvid med hvid kant, farve med multifarvet rammer og sort/hvid med multifarvet rammer. Der er 8 stk. fotopapir i alle pakkerne. Dette papir bliver langsomt fremkaldt efter det er printet og fremkaldelsestiden afhænger af motivet samt den type af papir du benytter. Du kan læse mere om 600 film her.

SX-70 Film

Denne type fotopapir er kompatibelt med Impossible Polaroid SX-70 kameraet. Her er det muligt at vælge mellem en papirspakke i farve eller i sort/hvid. Pakkerne indeholder 8 stk. fotopapir og billedet fremkaldes løbende efter det bliver taget. Fotopapiret er udviklet med en lavere ASA, hvilket betyder, at billedet er længere tid om at blive fremkaldt på filmpapiret. Dette giver en større kontrol over billedet, når det printes, hvilket medfører en bedre billedkvalitet. Du kan læse mere om SX-70 film her.


Tips for Polaroid-begyndere

Opbevar fotopapiret i dit køleskab

Det er en god idé at opbevare filmene til dit Polaroid kamera i køleskabet, da det forlænger papirets levetid samtidigt med, at kvaliteten på fotopapiret opretholdes. Tag rullen ud en times tid før brug, så det kan nå at ”varme” op.

Afskærm dit billede når det er printet

Har du et af de Polaroid kameraer, hvor billedet kommer til syne efter nogle minutter, så er det en god idé at afskærme billedet i mørke, mens det fremkaldes. Denne metode sikrer nemlig, at billedkvaliteten bliver bedre. Undgå at ryste billedet når det fremkaldes.

Tænk på eksponeringen

For at få et godt resultat er det vigtigt at have fokus på den rette eksponering når billedet skal tages. Er motivet meget oplyst, kan det være en god idé at indstille eksponeringen til at være lidt mørkere og omvendt, hvis motivet er mørkt, er det en god idé at indstille eksponeringen til at være lysere. Det kræver lidt øvelse at finde ud af, hvilken eksponering der giver mening, når billedet skal tages.

Gem dine polaroid fotos 

Polaroid fotopapir er ofte ret dyrt, og det er derfor en god idé at gemme billederne, selvom motivet ikke er helt tilfredsstillende. Du kan eventuelt bruge de mindre gode billeder til julekort eller til fødselsdagshilsner. Gem dine Polaroid billeder et mørkt sted så de ikke udsættes for sollys, da dette kan forringe kvaliteten.

Ønsker du flere gode råd til at komme godt i gang med dit Polaroid kamera, så kan du læse mere hos Mortal Muses.


Polaroid tips og tricks

📷 Lær dit kamera at kende

Vejen til et godt Polaroid billede går først og fremmest gennem at lære sit kamera at kende. Et Polaroid kamera kommer ofte med begrænsede og anderledes funktioner i forhold til det mange er vant til fra smartphones, digitale kameraer og spejlreflekskameraer. Derfor er det vigtigt, at man tager sig tid til at sætte sig ind i, hvilke funktioner kameraet har og i hvilke sammenhænge det giver mening at bruge disse funktioner.

📷 Belysning er altafgørende

Da Polaroid kameraer ikke har så mange funktioner at tilbyde i forhold til indstillinger af lyset, kan man med fordel udnytte den naturlige dagsbelysning. Her skal man dog undgå at tage billeder i direkte sollys, da det vil ødelægge billedet. Det er også en god idé at undgå for mørke motiver, da det ofte vil give et sløret og udetaljeret resultat. Har dit Polaroid kamera en eksponeringsindstilling, så sørg altid for at indstille det efter den belysning, som objektet befinder sig i.

📷 Tænk på beskæringen når du tager billeder

Polaroid kameraer kan ikke zoome hverken ind eller ud. Derfor er det en god idé at sikre, at du allerede har ”beskåret” billedet, når du kigger gennem søgeren og inden du trykker på udløseren. Pas på med at komme for tæt på motivet da dette vil give et slørede resultat. Pas ligeledes på med at komme for langt væk fra motivet så man ikke kan se, hvad det skal forestille, da Polaroid billeder ikke er særlig store i billedstørrelsen.

📷 Eksperimenter med forskelligt fotopapir

Flere af Polaroid kameraerne tilbyder forskellige typer af fotopapir, som giver forskellige slutresultater. Du kan blandt andet prøve dig frem med sort/hvid filmpapir eller filmpapir med forskellige farvefiltre. Der findes rigtig mange muligheder og det gælder bare om at prøve sig frem.

Ønsker du mere inspiration til at komme godt i gang med dit Polaroid kamera og til at få de bedste resultater, så kan du læse mere hos Photo Contest.


Typiske fejl du skal undgå

Forbrugsguiden har samlet 5 gode råd til, hvad du skal undgå eller være opmærksom på, når du bruger dit Polaroid kamera:

1) Vær ikke bange for at bruge Polaroid fotopapir. Øvelse gør mester

2) Indstil altid eksponeringen, så du undgår utydelige billeder

3) Læs den medfølgende brugermanual, så du er bedre rustet til at bruge kameraet

4) Opbevar dine fotos hver for sig, så billederne ikke ridser hinanden

5) Brug tid på at øve dig i at tage Polaroid billeder.

Nedenfor kan du se en video der fortæller hvordan, at du undgår de mest typiske foto-fejl med et Polaroid kamera:


Sådan kan du bruge dine polaroid billeder

Indram billederne sammen

Udvælg dine yndlings Polaroid billeder og indram dem i den samme ramme. Hvis Polaroid billederne har en hvid kant rundt om motivet, kan du prøve dig frem med forskellige baggrunde til rammen såsom sort eller grå.

Hæng billederne ”til tørre”

Find en tynd snor i en passende længde og hæng billederne ”til tørre” med en lille tøjklemme i træ. Dette er en anderledes, enkelt og sjov måde at vise sine yndlingsbilleder frem på.

Lav et mønster med billederne

Har du en masse Polaroid billeder, som bare ligger gemt væk, så kan du med fordel bruge dem til at skabe en billedvæg, som er formet som et mønster. Her kan du for eksempel forme et hjerte, en firkant eller noget helt tredje med dine billeder. 

Lav et fotoalbum

Lav et fotoalbum med dine billeder og skriv små noter eller kommentar under billederne. Du kan også tilføje små minder i fotoalbummet i form af billetter eller kvitteringer. Dette er en god og personlig måde at bruge billederne på, så dine minder gemmes. 

Lav en uro med dine billeder

Du kan også lave en uro ud af dine billeder. Det eneste du skal bruge, er en snor, noget tape og noget lim. Du kan vælge at lave en uro, hvor bagsiden af billedet hænger ind mod væggen. Her taper du blot billederne fast på snoren. Ønsker du, at uroen skal hænge frit, kan du lime to billeder sammen omkring snoren, så der er et motiv på begge sider. 

Se flere eksempler på kreative forslag til hvordan du kan bruge dine polaroid billeder her.


 Historien om Polaroid

’Polaroid’ er navnet på den virksomhed, der siden 1937 har stået bag udviklingen og distributionen, af de kameraer vi kender fra datidens Polaroid kameraer samt nutidens nyfortolkning af disse Polaroid kameraer.

Virksomheden ’Polaroid Corporation’ blev grundlagt af amerikanske Edwin H. Land, hvis store passion var at forske og studere lyspolarisering, og hvordan man kunne bruge denne viden i en kommerciel sammenhæng.

Den oprindelige virksomhed ’Polaroid Corporation’ gik konkurs i 2001, hvor virksomhedens patenterede varemærke og aktiver blev solgt. Den nye ejer formåede dog ikke at vende skuden og måtte begære virksomheden konkurs i 2008.

Denne konkursbegæring førte til endnu et salg af det oprindelige varemærke ’Polaroid’, hvilket har resulteret i nyfortolkninger af de originale polaroid kameraer i dag. I den forbindelse har de nye ejere i 2017 omdøbt varemærket til ’Polaroid Originals’, hvor mission er at gøre det gamle polaroid kamera moderne igen. Læs mere om Polaroids historie her.


FAQ

Hvilket Polaroid -kamera er bedst at købe?
Du tror det ikke nødvendigvis, men du kan vælge mellem mange forskellige polaroid kameraer. Et af de bedste, og mest populære, polaroid kameraer på markedet er uden tvivl det smarte Instax Mini polaroidkamera. Kameraet har en let og overkommelig pris, der gør, at alle kan være med uanset budget.
Hvordan vælger jeg et Polaroid -kamera?
Når du skal vælge et polaroid-kamera, er det vigtigt, at du undersøger markedet grundigt. Selvom du måske ikke skulle tro det, så findes der et hav af forskellige polaroid-kameraer på markedet. Nogle er store og kan rumme mange billeder, mens andre er små og lettere at have med på farten.
Hvorfor er polaroider så dyre?
Der er flere forskellige grunde til, at polaroider er dyre. En af de største grunde er, at polaroider er enormt retro, og er derfor trendy. Der findes mange forskellige polaroid kameraer på markedet, så det er altså bare med at finde det kamera, der passer bedst til ens stil.
Er Polaroid -kameraer det værd?
Det er helt op til dig selv at vurdere, om polaroid-kameraer er det værd. Nogle vil med sikkerhed elske at kunne tage billeder i retro-stil, og herefter gå hen og få dem fremkaldt, mens andre vil synes, at det for gammeldags og besværligt. Det er helt op til dig.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Cnet.com 🇺🇸testkilder
Cnet.com er en amerikansk online platform, som bringer artikler, anmeldelser og guides af elektronik, gadgets og teknologi. Cnet.com har testet og anmeldt Polaroid Snap, Polaroid Cube+ og Polaroid Pic300.

Mashable.com 🇺🇸
Den amerikanske Mashable.com er en online platform, som bringer artikler og anmeldelser af forskellige digitale og teknologiske forbrugerprodukter. Mashable.com har testet og anmeldt Polaroid Snap og artiklen kan læses i sin fulde længde her. Mashable.com har også testet og anmeldt Polaroid Originals OneStep 2 og denne anmeldelse kan læses her.

Mashable.com har også testet og anmeldt Polaroid Pop Instant Print, som de har givet 2,25 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Mashable.com har ligeledes testet og anmeldt Polaroid Now, som de har kåret som Editor’s Choice. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Pcmag.com 🇬🇧
Den britiske version af computermagasinet Pcmag.com bringer artikler og anmeldelser af elektronik. Pcmag.com har testet og anmeldt Polaroid Snap Touch og Polaroid Cube+.

PcMag.com har også testet og anmeldt de to kameraer Polaroid Originals Onestep+ samt Fujifilm Instax Wide 300. Du kan læse de to anmeldelser her og her.

PCmag.com har ligeledes testet og anmeldt Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Du kan også finde en grundig anmeldelse af Instax Mini 11 hos pcmag. Anmelderen har givet kameraet 4 ud af 5 stjerner. Modellen anbefales blandt andet på grund af værdien for pengene. 

Anmeldelsen er udført den: 25. marts 2020
Du kan se anmeldelsen her 

Udover Instax Mini 11, så kan du også læse en anmeldelse af forgængeren Instax Mini 9. Det er en model, som også får positive ord med på vejen af anmelderen. Den får en bedømmelse på 80%. Det er vurderet ud fra parametrene: design, ydeevne og film. Anmelderen konkluderer, at det er et kamera, som er sjovt at bruge, billigt og et generelt solidt valg

Anmeldelsen er udført den: 18. juli 2017
Du kan se anmeldelsen her

Stuff.tv 🇬🇧
Stuff.tv er et britisk online magasin henvendt til mænd, hvor de bringer artikler og anmeldelser af elektronik til den mandlige læser. Stuff.tv har testet og anmeldt Polaroid Snap Touch og anmeldelsen kan læses i sin fulde længde her. 

Stuff.tv har også testet og anmeldt kameraet Fujifilm Instax Wide 300, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Stuff.tv har ligeledes testet og anmeldt Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC, som de har givet 3 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Digitaltrends.com 🇺🇸
Den amerikanske online platform Digitaltrends.com bringer nyheder, anmeldelser og guides af forskelligt elektronik. Digitaltrends.com har testet og anmeldt Polaroid Cube+ og anmeldelsen læses i sin fulde længde her.

Lydogbillede.dk 🇩🇰
Den danske online platform Lydogbillede.dk bringer artikler og anmeldelser af forskelligt elektronik. Lydogbillede.dk har testet og anmeldt Polaroid Cube+. Denne anmeldelse kan læses i sin fulde længde her.

Smartson.se 🇸🇪
Smartson.se er en svensk online platform, som bringer artikler af de seneste digitale nyheder samt anmeldelser af forskellige produkter. Smartson.se har testet og anmeldt Polaroid Cube+ og anmeldelsen kan du læse her.

Telegraph.co.uk 🇬🇧
Den britiske avis Telegraph.co.uk bringer artikler af de seneste nyheder på deres online avis. Her bringer de også artikler og anmeldelser af tests af forskellige produkter til forbrugeren. Telegraph.co.uk har testet og anmeldt Polaroid Pic300 og Polaroid Zip Mobile Printer.

The Telegraph har også testet og anmeldt mini-printeren Polaroid Mint Lommeprinter, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Amerikanske Staples 🇺🇸
Amerikanske Staples er en online platform, som bringer artikler af de seneste nyheder indenfor forbrugerelektronik. Platformen bringer også artikler af anmeldelser og test af forskelligt elektronik. Staples har testet og anmeldt Polaroid Pic300 og denne anmeldelse kan du læse i sin fulde længde her.

Independent.co.uk 🇬🇧
Independent.co.uk er en britisk online avis, som bringer de seneste nyheder. Avisen bringer også artikler af anmeldelser og tests af produkter. Independent.co.uk har testet og anmeldt Impossible Polaroid SX-70 og du læse anmeldelsen her.

Huffingtonpost.com 🇺🇸
Den amerikanske internetavis Huffingtonpost.com bringer artikler af de seneste nyheder samt artikler af diverse anmeldelser af produkter. Huffingtonpost.com har testet og anmeldt Impossible Polaroid SX-70 og du kan læse anmeldelse her.

Gizmodo.com 🇺🇸
Gizmodo.com er en amerikansk online platform, som bringer artikler indenfor digitale nyheder, videnskab og politik. Gizmodo.com bringer også artikler af anmeldelser af elektroniske produkter. Gizmodo.com har testet og anmeldt Polaroid Zip Mobile printer og du kan læse anmeldelsen her.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧
Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der beskæftiger sig med emner indenfor teknologi og teknik. Techadvisor.co.uk skriver alt lige fra guides til nyheder og artikler. Derudover leverer de også tests af diverse forbrugerprodukter indenfor kategorien teknologi. De har blandt andet testet og anmeldt de to kameraer Polaroid Originals Onestep+ samt Fujifilm Instax Wide 300. Du kan læse de to anmeldelser her og her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Det store britiske testmagasin Trustedreviews.com tester et væld af forskellige forbrugerprodukter, hvorefter de videregiver resultaterne af disse tests til forbrugerne. De tester alt lige fra køleskabe til støvsugere og kaffemaskiner. Her har Trustedreviews.com testet de to kameraer Polaroid Originals Onestep+ og Polaroid Pop Instant Print. Du kan læse de to anmeldelser her og her.

Digitalcameraworld.com 🇺🇸
Det amerikanske fotomagasin Digitalcameraworld.com skriver om alt, der handler om kameraer. Det gør de ved at levere nyheder, guides m.m. om diverse kameraer. Udover dette tester og anmelder de også kameraer. Her har de testet Polaroid Now, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute beskæftiger sig med kategorier inden for hjem og have. De leverer en lang række af brugbare guides, tips og inspiration, mens de også tester og anmelder forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt Polaroid Now, som de har givet 60 ud af 100 point. Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Polaroid Now, kan du klikke ind her.

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er et amerikansk tech-magasin, der leverer artikler og guides om emner inden for teknologiens verden. Udover dette tester de også forskellige forbrugerprodukter som for eksempel kameraer. Her har Techgearlab.com testet og anmeldt Fujifilm Instax Mini 90 NEO CLASSIC, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Theverge.com 🇺🇸
Det amerikanske magasin Theverge.com beskæftiger sig med et hav af emner såsom teknologi, kunst, kultur og videnskab. De skriver artikler og laver anmeldelser af diverse produkter. Her har de testet og anmeldt kameraet Polaroid Now, som de har givet 6,5 ud af 10 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Wired.com 🇺🇸
Wired.com er et amerikansk magasin, der fokuserer på IT, tele, kommunikation, data og teknik. Udover dette skriver de også om andre emner og udfører tests og anmeldelser af forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt Polaroid Now, som de har givet 7 ud af 10 point. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Udover Polaroid Now har wired.com også testet Instax Mini LiPlay. Den får samlet en bedømmelse på 8 ud af 10. Den bliver anbefalet for dens evner til at printe billeder, efter at du har gennemset dem på kameraets LCD-skærm, og fordi det er nemt at have kameraet med i lommen. 

Anmeldelsen er udført den: 1. juli 2019
Du kan se anmeldelsen her

TechRadar
TechRadar er en britisk online publikation, som leverer det seneste nye inden for teknologi. De laver også anmeldelser og tests af gadgets, computere og tilbehør, hjemmebiografsystemer og andre teknologiprodukter. 

I 2021 har TechRadar lavet en dybdegående test og samlet de bedste instant kameraer. De er blevet vurderet ud fra parametre såsom design og egenskaber, ydeevne og billedkvalitet. På listen er blandt andet Now iType. Den ligger på en 3. plads, og det er blandt andet på grund af designet og kvaliteten af de store polaroid billeder, som er konsekvent gode, når de bliver printet. 

Testen er udført: maj 2021
Du kan se testen her

The Gadget Show 
The Gadget show er en YouTube-kanal, som bringer seeren de seneste tech-nyheder, men de kommer også anmeldelser og tests af diverse teknologiprodukter. De har base i Storbritannien og har siden 2007 uploadet indhold om smarte gadgets til kanalen. 

The Gadget Show har blandt andet undersøgt Originals Lab polaroidkameraet nærmere. Anmelderen viser, hvordan produktet bliver brugt, og hvordan billedet tager sig ud. Anmelderen kommer generelt med en god anmeldelse af Originals Lab og fremhæver blandt andet, at det ikke er et kamera, som man skal slæbe rundt på, for du printer eller scanner billederne fra din smartphone. 

Anmeldelsen er udgivet den:  7. oktober 2019
Du kan se anmeldelsen her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme