Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

Elevationsseng 140×200 – De 3 Bedste elevationssenge i størrelsen

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

En seng er et vigtigt køb – det er her, du vil tilbringe omkring en tredjedel af dit liv! Sørg for at finde en, der er lavet af materialer af høj kvalitet, som ser godt ud og føles behagelig.

Vi har identificeret en række elevationssenge med god værdi for pengene som følge af vores undersøgelse. Vi har også gjort os den ulejlighed at skaffe specialtilbud fra de store forhandlere, så du kan få en god pris, når du køber din nye seng derhjemme.

 

Hvad bør du overveje før du køber en elevationsseng?

 • Madras: Hvis du vil have optimal komfort og søvnkvalitet, skal du finde en god madras, der også er fleksibel. På den måde kan du vælge den bedst mulige sovestilling i sengen. Der findes faktisk en del forskellige typer af madrasser på markedet nu, men hukommelsesskum, latex og hybrider er nogle af de mest populære for folk, der bruger justerbare senge. Latexmadrasser er gode til elevationssenge, da de er meget fleksible og former sig efter kroppen, når den belastes. De er også ret langtidsholdbare, hvilket gør dem til en smart investering. De, der foretrækker en allergivenlig naturmadras, kan vælge latex. Den tilpasser sig kroppens form og afhjælper stress ved at bøje sig. En hybridmadras kombinerer latexmadrassens blødhed med skummadrassens støtte for at opnå maksimal komfort. Hybridmadrassens solide struktur kombineret med dens lydhøre kurver giver en fremragende trykaflastning. Hvis du ønsker at få den bedste madras til din søvn, anbefaler vi, at du finder en forhandler, der tilbyder gratis ombytning. Find derefter en madras med to forskellige fastheder på hver side. På den måde kan du finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig ved at prøve dig frem.
 • Størrelse: Størrelsen af elevationssenge varierer fra 80×200 cm til 210×210 cm. Størrelsen i denne guide er på 140x200cm. Hvor stor en seng du har brug for, afhænger af dit soveværelses mål, samt din egen højde og hvor meget plads du ønsker i sengen. Som en generel tommelfingerregel skal du vælge en elevationsseng, der er 20 cm højere end dig selv. Hvis du sover alene, bør en bredde på 80 cm være tilstrækkelig, men hvis to personer skal bruge den, anbefaler vi at vælge en bredde på 160 eller 180 cm. Og endelig, for dem med rummelige soveværelser eller som selv er 190 cm eller højere, foreslår vi, at du vælger en længere seng på 210 cm. Husk altid på, at disse bestemmelser kun er forslag. Dit valg skal naturligvis være i overensstemmelse med din egen smag.
 • Egenskaber: Selv om den primære fordel ved en elevationsseng er, at den giver dig mulighed for at ændre din sovestilling, har hver type sin egen egenskab, som kan være lige så vigtig. F.eks. er hukommelsesstillinger, der kan programmeres, nyttige til at gemme din yndlingsstilling. Nogle elevationssenge kan styres med en app eller en fjernbetjening. De kan også være udstyret med Bluetooth, så du kan betjene din seng ved hjælp af en downloadet smartphone- eller tablet-app. Natbelysning er en anden funktion, der kan gøre fjernbetjeningen lettere at se i dårligt lys. Hver funktion giver øget komfort.
 • Pris: De dyreste elevationssenge af høj kvalitet koster typisk omkring 50.000 kr. og omfatter normalt en EOKO-TEX-certificeret og allergivenlig madras, flere funktioner og en kraftig, men støjsvag motor. Der findes dog billigere alternativer af tilsvarende kvalitet, der sælges for omkring 10.000-15.000 kr. og som måske er mindre i størrelse og mangler visse funktioner.
 • Forbruger- og ekspertanmeldelser: Undersøg markedet ved at læse forbruger- og ekspertanmeldelser. En virksomheds rating på Trustpilot giver dig et indtryk af kvaliteten af deres produkt, kundeoplevelse og service. Ekspertanmeldelser giver et mere dybdegående indblik i et produkts specifikationer.

arrow-more


4 gode grunde til at købe seng online
1 Kvalitet og komfort
Når du prøver en seng kortvarigt i en butik, får du ingen fornemmelse af sengens kvalitet eller komfort og mange kommer hjem med en forkert seng, der er alt for blød. På nettet kan du vælge ud fra din vægt og sovestilling, så du får den helt rigtige seng til din krop.
2 Garanti
Populære forhandlere som Sengetid og Nordic Dream tilbyder en tryghedsgaranti, hvor du kan prøve sengen i omkring 100 dage hjemme hos dig selv. Hvis du ikke er tilfreds, ombytter og afhenter nogle forhandlere sengen igen uden beregning.
3 Besparelser og tilbud
Du opnår markante besparelser, når du køber din seng online. Hvis du køber seng i en butik, betaler du ikke kun for selve sengen, men også butikkens husleje og sælgerens løn. Når du køber online, springer du mellemleddet over og finder ofte gode tilbud, som butikkerne ikke kan matche.
Find de bedste tilbud her:
- Hos Nordic Dream
- Hos Sengetid
- Hos Bedworld
4 Levering
Få leveret og installeret sengen direkte i dit hjem. Vi anbefaler onlineforhandlere, som ikke bare sender sengen til døren, men pakker den ud, samler den og stiller den ind i soveværelset for dig.
Dette er tilfældet ved flere forhandlere som b.la. Nordic dream, Sengetid og mange flere. Læs mere om det i guiden herunder.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Ragna Nordlys – Elevationsseng 140×200 produceret i Danmark

Forbrugsguidens anbefaling

✅ Ragna Nordlys er vurderet til 4,9 ud af 5 stjerner af mere end 1.450 kunder på Trustpilot.
✅ Rammer og fjedre er garanteret i 25 år
✅ Fri levering og mere end 99 dages tryghedsgaranti

Elevationsseng fra Nordic dream i størrelsen 140x200

Bemærk: Nordic Dream tilbyder Ragna Nordlys elevationssengen til en nedsat pris. Størrelsen 140 x 200 er reduceret fra 24.995 kr. til 11.495 kr. – Andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Ragna Nordlys Elevationsseng 140×200 her:

Husk: Nordic Dream giver dig mulighed for at afprøve sengen i 100 dage. De kommer og henter den gratis igen, hvis du ikke kan lide den, og du får pengene helt tilbage. Nordic Dream tilbyder rentefri finansiering. Så længe du betaler det fulde beløb for sengen, bliver du ikke opkrævet noget.

Ragna elevationsseng fra danske Nordic Dream er en topmodel til dig, der ønsker overlegen komfort fra din seng.
Ragna elevationsseng er udstyret med en solid elevationsbase, højkvalitetsmadrasser med ekstra høje fjedre og 7 forskellige komfortzoner.
Det betyder, at du kan styre din liggeposition med den indbyggede elevationsmotor, men også ligge behageligt hele natten uden urolige vridninger.

Analyse og anmeldelse af Ragna Nordlys Elevationsseng 140×200

Udviklet i samarbejde med danske eksperter

Ragna elevationsseng er fremstillet af nogle af Danmarks dygtigste fagfolk inden for senge, søvn og ergonomisk komfort. Sengens bund er bygget af fyrretræ, der tåler slid med tiden, og den har en støjsvag motor, så du ikke generer andre i rummet. Hvis du deler seng med en anden person, der også bruger en elevationsseng, vil dette være en fordel for jer begge. Du kan styre hoved og fod af madrassen ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening.

Sov godt med justerbare komfortzoner og forbedrede høje fjedre.

Ragna elevationsseng har ekstra høje pocketfjedre. Nordic Dreams-senge er kendt for at have fjedre, der er 2 centimeter højere end almindelige sengefjedre. Dette giver dig mere bevægelighed, når du vender dig om eller sover på siden. Fjedrene er fordelt efter styrke, hvilket giver støtte på de områder, hvor din krop er mest vægtet. Som følge heraf er der nu syv komfortable zoner, der er skabt til ergonomisk at støtte kroppen, mens du hviler og sover. Med denne madras støttes derfor særligt dine hofter og din lænd, når du synker ned i madrassen.

Ragna elevationsseng er ikke bare en almindelig seng – det er en luksus elevationsseng, der hjælper dig med at sove komfortabelt og ergonomisk. Den indbyggede elevationsfunktion støtter din nakke, ryg og ben, så du kan skifte stilling uden ubehag eller smerte. På denne måde får du en unik pasform, der omslutter din krop alle de rigtige steder for en utrolig hyggelig oplevelse, der ikke ligner nogen anden.

Älv topmadras - god støtte til en fornuftig pris
Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en tykkelse på 6 cm og kommer med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. For at skåne dig fra sundhedsskadelig kemi, er betrækket desuden lavet i et Oeko-tex certificeret materiale.

Inde i selve madrassen kan du vælge mellem en kerne i enten latex eller memory skum, så du kan få en topmadras skræddersyet efter dine behov. Latex er et naturligt og åndbart materiale, som leder varmen væk fra kroppen, når du sover. Derfor er naturlatex et godt valg til dig, der får det varmt i nattens løb. Latex er desuden et elastisk materiale, der yder god støtte og aflastning til kroppen.

Memory skum giver rigtig god støtte til dig med led- og muskelsmerter, og hjælper med at forebygge problemer med kredsløbet. Memory skum former sig nemlig efter din krop, da du synker ned i det. Af samme grund er memory skum rigtig godt til at holde på varmen, og er derfor ideelt til dig, der ofte har det lidt koldt om natten.

Hvad siger forbrugerne og eksperterne om Nordic Dream Ragna Elevationssengen?

Nordic Dream har et fremragende omdømme på Trustpilot med over 1450 vurderinger og en bedømmelse på 4,9/5 stjerner, hvilket er ganske bemærkelsesværdigt. Forbrugerne roser sengen for dens høje kvalitet samt dens lave pris. Deres enestående kundeservice nævnes også ofte, sammen med deres hjælpsomhed i forbindelse med løsning af eventuelle problemer, der måtte opstå.

På den anden side er det blevet bemærket, at den øverste madras glider, når man bruger hævefunktionen. Nogle forbrugere klager over leveringsforsinkelser, men de komplimenterer også leverandørens hurtige løsning af problemer.

Redaktionens vurdering

Sengen leveres med en sikkerhedsgaranti, hvis du vælger en model fra Nordic Dream. Det betyder, at du kan sove i din nye seng i 100 dage i dine normale omgivelser og derefter være sikker på, at det vil være din seng i mange år fremover. Hvis Ragna elevationsseng ikke er den rigtige, henter Nordic Dream den gratis hos dig, så du kan bytte den til den rigtige type.

Trustpilot er en vigtig faktor at overveje, når du vurderer en seng, fordi den afspejler udtalelser fra rigtige kunder. Med en score på 4,9 ud af 5 har Nordic Dream senge en utrolig høj vurdering, hvilket betyder, at de er nogle af de bedste kvalitetssenge på markedet. Ud over deres 25 års garanti på brud på fjedre og rammer tilbyder Nordic Dream også madrasser med topklasse komfort.

Det er ikke kun komforten, der er vigtig, når du vælger en seng, men designet skal også passe til din indretning. Vi mener, at Nordic Dream har gjort dette ved at skabe et stilfuldt, skandinavisk look, der vil passe til mange menneskers hjem.

Fordele

 • Nordic Dream giver 100 dages pengene tilbage-garanti og 25 års garanti.
 • 7 støttende og komfortable zoner, der giver dig en god nats søvn.
 • Topmadrassen findes i forskellige typer, som du kan vælge imellem.
 • Baseret på mere end 1450 kundeanmeldelser giver Trustpilot den 4,9/5 stjerner.
Ulemper

 • Selv om nogle få kunder har haft problemer med fragtfirmaet, er Nordic Dream altid hurtige til at løse eventuelle problemer.
 • Den øverste madras er tilbøjelig til at glide.

Elevationssengen kan også fås i størrelserne:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Bedre Nætter Venus Elevationsseng 140×200 – Elevationsseng med høj komfort

Bedste premiumvalg

✅ Mere end 2000 anmeldere har givet den 4,7/5 stjerner i gennemsnit på Trustpilot
✅ Elevationssengen 140×200 er både OEKO-TEX og Svanemærket certificeret
✅ Kort leveringstid og op til 100 dages prøveperiode

Venus elevationsseng fra Bedre Nætter

Bemærk: Venus elevationsseng er i øjeblikket på udsalg hos forhandleren. Det betyder, at f.eks. størrelsen 140 x 200, som var 23.999 kr., nu kun er 11.999 kr. – Alle de andre størrelser i denne model er ligeledes nedsat på samme måde.

Se priser og tilbud på Venus elevationssengen her:

Venus Elevationssengen, som du finder hos Bedre Nætter, er en seng af høj kvalitet, der er perfekt til dem, der ønsker luksus uden at bruge for mange penge. Sengen er lavet af materialer i topklasse, så den garanterer en behagelig søvn.

 • 7 komfortområder og madras med justerbar fasthed
 • Topmadras er allergivenlig og har Svanemærket
 • Garanti på fjedre og rammer i op til 25 år, samt 100 dages risikofri prøve

Anmeldelse og analyse af Venus Elevationsseng 140×200

Springmadras i topkvalitet, samt lydsvag elevationsmotor

Bedre Nætters mest populære senge-serie siden 2014, Venus Elevationssengen, kan betragtes som værende blevet grundigt undersøgt for fejl og mangler. Elevationssengen består af en bund, en springmadras og en topmadras. Det, der gør bunden unik, er, at den er fremstillet med en 20 cm tyk træramme og en lydløs elevatormotor fra Linak – et verdenskendt firma. En anden god funktion er, at motoren kan styres via en app – noget, som ikke mange konkurrenter tilbyder i samme prisklasse. En mindre ulempe er for eksempel, at der ikke er lys i bunden af sengen. Dette kan findes på andre senge i prisklassen.

Med 7 komfortniveauer, 25 mm polstring og et elastisk design, der kan tåle at blive brugt, mens du rejser dig, opfylder springmadrassen branchestandarderne. Den åndbare mint, der omgiver fjedrene, adskiller Venus fra konkurrenterne og giver øget komfort. Materialerne er også OEKO-TEX-certificeret og har været underkastet strenge test for at sikre, at de er fri for farlige kemikalier.

Bedre Nætter anvender 7 cm tyk latex til at lave deres topmadras. Denne type latex er allergivenlig og bæredygtig, og den er Svanemærket. Desuden har virksomheden truffet et bæredygtigt valg om at udvinde 100 % af latexen til denne madras fra gummitræet Hevea Brasiliensis. Ved at tage bedre vare på naturen på denne måde kunne de producere en stærkere, mere fleksibel og mere åndbar madras ved hjælp af SonoCore-metoden.

En ulempe ved Bedre Nætter er, at de kun tilbyder en topmadras i latex i modsætning til flere af deres konkurrenter, som giver dig mulighed for at vælge mellem to typer madrasser.

Venus Elevationssengen 140×200 er et godt tilbud i forhold til andre elevationssenge i samme prisklasse. Du får en elevationsseng med funktioner som 7 komfortzoner, OEKO-tex-certificerede materialer og en lydløs elevationsmotor, der er billig. Sengen adskiller sig fra andre elevationssenge ved at bruge en Svanemærket topmadras på grund af SonoCore-processen og ved at du kan styre elevationsmotoren med en app.

Hvad siger forbrugerne og eksperterne om Bedre Nætter Venus Elevationssengen?

Baseret på mere end 2800 vurderinger på Trustpilot får Better Nights 4,7 ud af 5 stjerner. Vi har at gøre med en velrenommeret sengeproducent, der er blevet godt modtaget og grundigt testet. Mange forbrugere fortæller, at de tidligere har haft søvnproblemer, men at skiftet til en Bedre Nætter seng kurerede dem, ligesom det faktum, at kundeservice altid er tilgængelig. Der har dog også været tilfælde af forsinket levering, og enkelte personer har rapporteret, at de har oplevet, at topmadrassen sætter sig.

Venus elevationsseng 140×200 har fået 4,5 ud af 5 stjerner fra flere tidligere kunder. Firmaets mange kunder sætter pris på sengens hårdhed og kan godt lide topmadrassen. Enkelte andre havde problemer med en defekt ledning til sengen efter modtagelsen, men dette blev hurtigt løst af kundeservice. Andre ønskede, at topmadrassen var lidt tykkere.

Redaktionens vurdering

Vores første indtryk af Venus elevationssengen var positivt. Til prisen får du en elevationsseng med alle de funktioner, du kan forvente, plus nogle ekstra funktioner. Vi var mest begejstrede for deres lydløse elevationsmotor og syv komfortzoner, som forbrugerne har taget til sig. Vi var også imponeret over den Svanemærkede og allergivenlige topmadras, og det ser ud som om tidligere kunder har det på samme måde. Selv om nogle få ønsker, at topmadrassen kunne være tykkere, ser det ikke ud til at genere flertallet af dem, der tidligere har købt den. Det eneste, vi savnede, var en latex- eller skummadras at vælge imellem, som det er tilfældet med nogle af de andre mærker. Vi synes, at Venus elevationssengen 140×200 er en fantastisk mulighed, fordi du får det, du betaler for og mere til.

 

Fordele

 • Sengen har fået 4,5/5 point
 • Den bedst sælgende sengeserie fra Bedre Nætter siden 2014
 • Topmadrassen er allergivenlig, Svanemærket og OEKO-TEX-certificeret.
 • 7 komfortzoner
 • 25 års garanti på ramme og fjederbrud og fem års garanti på motoren
Ulemper

 • Nogle få personer har ønsket, at topmadrassen var lidt tykkere.
 • Du kan ikke vælge mellem en latex- eller skummadras.

Sengen kan yderligere fås i størrelserne:

 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

 

Norhland Prestige Elevationsseng 140×200

Bedst til prisen

✅Mere end 460 brugere giver den i gennemsnit 4,6/5 stjerner på Trustpilot
✅ Fremstillet i Danmark med dansk design
✅ Over 100 nætters ombytningsgaranti på kernen og fastheden
✅ Mere end 24 års garanti

Prestige elevationsseng fra sengetid i størrelsen 140x200cm

Bemærk: Norhland Prestige Luksus Elevation er på udsalg hos forhandleren lige nu, hvilket betyder, at f.eks. størrelsen 140 x 200 er nedsat fra 29.995 kr. til 10.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat i pris.

Se priser og tilbud på Norhland Prestige Elevationsseng 140×200 her:

Husk: Sengetid har en politik, hvor du har ombytningsret på dit køb i op til 101 nætter.

Ønsker du en seng, der er både komfortabel og stilfuld, uden at gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet? I så fald kan Norhland Prestige Elevation være perfekt til dig.

For dem, der ønsker at forbedre deres søvn, er Norhland Prestige Elevation-sengen fra Sengetid et smart køb. Rammen på denne seng er lavet af hårdt træ med en tykkelse på 20 cm, hvilket sikrer, at du komfortabelt kan ligge i den samme seng i mange år. Hvis rammen går i stykker eller bliver beskadiget under normal brug, får du 25 års garanti på dit køb.

Norhland Prestige Elevation sengens 11-zonede komfortfunktioner giver støtte og lindring, hvor din krop har mest brug for det. Yderligere er lommefjedrene garanteret i 25 år. Et tykt og robust lag Colltex polstring på 25mm, beskytter springmadrassen mod sved, støv og andre irriterende stoffer. En kvalitetsmotor fra danske Linak, et af de mest pålidelige mærker inden for elevationsmotorer og tilbehør, driver elevationssengen. Det er en meget støjsvag motor, der bruger lidt strøm, er vedligeholdelsesfri og fungerer trådløst. Motoren er dækket af en 5-årig garanti.

Analyse og anmeldese af Norhland Prestige Elevationsseng 140×200

Find den rigtige topmadras, der passer dine behov 

Topmadrassen er en meget vigtig del af sengen, da den giver dig ekstra komfort og sikrer, at sengen opfylder dine specifikke krav. Så uanset hvilken topmadras du vælger til din nye seng, om det er skum med høj densitet eller naturlatex, behøver du ikke at give afkald på kvaliteten.

Norhland Prestige Elevation-sengen leveres med en 10 cm tyk topmadras, som er lavet af Wonderpur eller latex.

Hvis du har det varmt om natten, er latexdesignet et godt valg. Det skaber ventilation, der trækker varmen væk fra kroppen. Denne madras har også en fremragende trykaflastning, så din krop ikke synker ned i sengen. Wonderpur giver god støtte der, hvor din krop har mest brug for det.

Begge Norhland topmadrasser er fremstillet af et åndbart, vaskbart 3D-bambusstof. Hvis du stadig er usikker på, hvilken type madras du skal vælge, kan du læse Sengetids nyttige guide til valg af topmadras.

Yderligere æstetiske valgmuligheder

Sengen er normalt det største møbel i soveværelset og en af de første ting, du ser, når du træder ind i soveværelset. Du kan få den til at se pænere ud med et sengetæppe, noget farverigt eller enkelt sengetøj.

En sengegavl skaber også et elegant udseende, samtidig med at den giver ekstra komfort og beskytter væggen mod skrammer.

Sengetid tilbyder et udvalg af sengetæpper og sengetøj, der kan supplere designet og fremhæve de attraktive funktioner i din nye seng. For at opnå nye sove- eller hvilestillinger mener Sengetid, at elevationssenge skal have et splitlagen for at du kan få den komplette oplevelse.

Hvad siger forbrugerne og eksperterne om Norhland Prestige Elevation?

Sengetid har fået 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot baseret på over 470 anmeldelser, hvilket er en fremragende præstation. Kunderne roser det faktum, at de tidligere har oplevet problemer med alt for faste topmadrasser fra en række af konkurrenterne, og det var først med denne seng, at de fandt sengen, der passede dem bedst. De roser også deres rådgivende viden vedrørende valg af madras samt sengens udemærket komfort.

På den anden side var nogle kunder ikke klar over, at ombytningsgarantien på 101 nætter kun gælder for sengens fasthed og kerne. Kunderne troede, at den ville gælde for hele sengen, men der er en 14-dages fortrydelsesfrist for kun den.

Mens flere kunder roser deres topmadras for at være noget blødere end konkurrenterne, mener nogle forbrugere, at den er for blød. Deres kundeservice har reageret hurtigt og løst problemet ved blot at udskifte topmadrassen i stedet for at bringe en ny seng ind.

Redaktionens vurdering

For at du kan få mange års søde drømme, tilbyder Sengetid 101 nætter ombytningsgaranti for fastheden eller kernen. Hvis den ikke opfylder dine behov ved ankomsten, skal du blot kontakte Sengetid, og så tager de sig af dig.

Ramme og fjedre har 25 års garanti, mens motoren er sikret i 5 år – alt sammen fra købsdatoen.

Fordele

 • Mere end 100 nætters ombytningsgaranti på kernen og fastheden
 • 25 års garanti på fjedre og rammer
 • Sengetids produkter er designet og fremstillet i Danmark for at sikre, at de er bygget til at holde.
 • Begge sider af sengen har justerbar fasthed
 • Mere end 10 komfortzoner, der sikre, at god støtte hele natten
 • Elevationssengen kan styres trådløst via en App eller fjernbetjening
Ulemper

 • Topmadrassen kan for enkelte føles lidt for blød
 • Sengen har en kortere fortrydelsesret end nogle af konkurrenterne

Norhland Prestige elevationsseng kan yderligere findes i størrelserne:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme