Høretelefoner test – De bedste høretelefoner til løb og fritid

1

Høretelefoner er en uundværlig del af hverdagen for mange. Men det kan være rigtig svært at danne sig et overblik over hvilket høretelefoner der er de bedste på markedet. Det forsøger vi at give dig svaret på i denne høretelefon test. 

Vi har samlet og gennemgået de nyeste tests og anmeldelser af de mest populære høretelefoner på markedet, så du nemmere kan få overblik over fordele og ulemper ved de forskellige modeller.
Først gennemgår vi de enkelte modeller, og derefter linker vi til de kilder, der ligger til grund for vurderingen.

Denne artikel indeholder:
🔸 Hvilke høretelefoner der har vundet test
🔸 Få et fuldt overblik over alle de forskellige magasiner der har testet produkterne
🔸 Sammenligning af priser, så du kan købe dine nye høretelefoner billigst muligt

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Høretelefoner test – Her er eksperternes favoritter 

Her følger en gennemgang af de bedste høretelefoner på markedet, ifølge forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnene i de grønne bokse, kan du se hvilke tests produkterne er blevet bedømt i. Efter at have læst denne test, vil du kunne danne dig et overblik over, hvilke høretelefoner der passer bedst til dine behov.


Jabra Elite Active 65t

4.5 ud af 5 stjerner hos den amerikanske teknikside Tomsguide.com
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com
4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside Stuff.tv
God anmeldelse fra testsiden Themasterswitch.com

Jabra Elite Active 65t

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
1.024,00 Kr. 0,00 Kr. 1.024,00 Kr. Læs mere
1.234,00 Kr. 0,00 Kr. 1.234,00 Kr. Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere

Jabra Elite Active 65t er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Tomsguide.com, Cnet.com, Stuff.tv og Themasterswitch.com. Alle eksperter er begejstrede for høretelefonerne, som de har givet en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af, at de er vilde med modellens lange batterilevetid samt pasform.

De er til gengæld mindre begejstrede for høretelefonernes størrelse, da de er ret store samt opladningsetuiet, der kan være svært at åbne.

Eksperterne: Komfortable høretelefoner med god lyd

Alle fire ekspertkilder er enige i, at Jabra Elite Active 65t er ’gode trådløse høretelefoner’, der har en ’komfortabel og sikker pasform’.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Cnet.com, at høretelefonerne har en ’fremragende lyd, fungerer pålideligt og er gode til opkald med mikrofonerne’.

Flere af eksperterne hæfter sig ved høretelefonernes pasform, hvilket Themasterswitch.com især lægger vægt på. Tomsguide.com nævner også Jabra Elite Active 65t batterilevetid, da de kan holde i op til 15 timer.

Stuff.tv er ydermere imponerede over, at høretelefonerne er resistente overfor sved, hvorfor man sagtens kan bruge dem til at dyrke motion eller lignende.

De skriver dog også, at selvom modellen generelt er behagelig at have på, kan det blive en smule ubehageligt efter længere tids brug.

Trådløse høretelefoner med fire indbyggede mikrofoner

Jabra Elite Active 65t er trådløse høretelefoner, der kan forbindes til enheder via Bluetooth. De er resistente overfor både vand og støv. Man kan derfor anvende dem i al slags vejr og vind samt til motion.

Derudover kommer Jabra Elite Active 65t med fire indbyggede mikrofoner, der fjerner både baggrundslyde og støj, så man nemmere kan høre musikken samt besvare opkald selv i støjfyldte omgivelser.

Ved køb af Jabra Elite Active 65t medfølger der desuden et opladningsetui, der giver to fulde opladninger.

Selve høretelefonerne har en spilletid på i alt 5 timer, men ved brug af opladningsetuiet får man op til 15 timers spilletid.

Man har derfor mulighed for at lade høretelefonerne op på farten, hvis de løber tør for strøm.

Med Jabra Sound+ og stemmekontrol

Jabra Elite Active 65t er forsynet med Jabra Sound+, der sørger for, at man kan gøre musikken til sin egen.

Man har nemlig mulighed for at gøre musikken mere personlig med appen Jabra Sound+, da man kan indstille equalizeren, som man ønsker.

Der er ydermere mulighed for at forbinde høretelefonerne til for eksempel Google Now, Siri eller Alexa. Med stemmekontrollen kan man få en masse information samt få læst beskeder op fra sin mobiltelefon.

Udvalgte fordele ved Jabra Elite Active 65t:
🔵 Med fire indbyggede mikrofoner
🔵 God pasform
🔵 Med stemmekontrol
🔵 Gør brug af Jabra Sound+ appen
🔵 Resistente overfor både støv og vand

Her kan du se en præsentationsvideo af Jabra Elite Active 65t. Videoen er produceret af Jabra: 

https://www.youtube.com/watch?v=duAXSw3Ol-U

Jaybird RUN

4 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Trustedreviews.com
85 ud af 100 point hos amerikanske Engadget.com
3.5 ud af 5
stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com
2.5 ud af 5 stjerner hos britiske Techadvisor.co.uk

Jaybird RUN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.141,00 Kr. 0,00 Kr. 1.141,00 Kr. Læs mere

De fire ekspertkilder Trustedreviews.com, Engadget.com, Cnet.com og Techadvisor.co.uk har testet og anmeldt høretelefonerne Jaybird RUN. Alle eksperter er vilde med modellen, som de har givet en forholdsvis god anmeldelse.

Mens eksperterne fra Trustedreviews.com og Engadget.com er vilde med modellens komfortable pasform, er Techadvisor.co.uk og Cnet.com begejstrede for dens solide lyd.

Nogle er eksperterne skriver til gengæld også, at knapperne kan være en smule svære at trykke på, samt at prisen for høretelefonerne er dyrere end andre sammenlignelige modeller.

Brugervenlige og komfortable høretelefoner med solid lyd, ifølge eksperterne

Ifølge de fire ekspertkilder er Jaybird RUN ’et godt køb, hvis man ønsker brugervenlige og komfortable høretelefoner’.

Alle eksperter skriver nemlig, at Jaybird RUN har en komfortabel og sikker pasform, men ’at ørerne dog kan begynde at klø lidt ved længere tids brug’.

Derudover nævner eksperterne fra Trustedreviews.com og Techadvisor.co.uk, at Jaybird RUN er forsynet med en ’god og solid lyd’.

Techadvisor.co.uk skriver, at de ydermere kommer med ’enkle og brugervenlige kontroller – hvilket er godt, når de rent faktisk fungerer’.

De nævner dog, at der ’desværre er intermitterende forbindelsesproblemer og problemer med opladningen, hvilket gør dem svære at anbefale i forhold til andre modeller’.

Til gengæld hæfter eksperterne fra Cnet.com og Engadget.com sig ved, at de er vandtætte samt kommer med en batterilevetid på op til 4 timer.

Vand- og svedafvisende høretelefoner med opladningsetui

Med Jaybird RUN får man trådløse høretelefoner, der ikke har nogen kabler. Man forbinder dem via Bluetooth med ens smartphone og kan styre musikken med hjælp fra Jaybird appen. Appen kan også hjælpe brugeren med at finde høretelefonerne, hvis de bliver væk.

Derudover er Jaybird RUN vand- og svedafvisende, hvorfor man kan anvende dem selv, når man dyrker motion eller i forskelligt slags vejr.

Der medfølger et opladningsetui ved køb af høretelefonerne, der giver otte timers ekstra spilletid. Når høretelefonerne er fuldt opladet, har de desuden fire timers spilletid i forhold til at afspille musik eller besvare opkald.

Med indbygget mikrofon, fjernbetjening og hurtig opladning

Ved opladning af Jaybird RUN kan det klares hurtigt, hvis man har glemt det. Hvis man blot oplader høretelefonerne i fem minutter, vil man nemlig få en times musik. Dette er nok til en tur med offentlig transport eller en time i træningscentret.

Høretelefonerne kommer ydermere med en indbygget mikrofon samt fjernbetjening. Med multifunktionsknappen kan man skifte mellem at afspille og stoppe musikken samt skrue op og ned for lyden, besvare opkald eller skifte sang med fjernbetjeningen og mikrofonen.

Udvalgte fordele ved Jaybird RUN:
🔵 Fire timers spilletid
🔵 Med indbygget mikrofon og fjernbetjening
🔵 Hurtig opladning
🔵 Vandtætte
🔵 Der medfølger et opladningsetui

Her kan du se en præsentationsvideo af Jaybird RUN. Videoen er produceret af Jaybird: 

https://www.youtube.com/watch?v=ko_gnJLsZmQ

JBL Reflect Mini 2

5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Techgearlab.com
4 ud af 5 stjerner hos den britiske teknikside PCmag.com
3.5 
ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com

JBL Reflect Mini 2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
483,00 Kr. 0,00 Kr. 483,00 Kr. Læs mere
686,00 Kr. 0,00 Kr. 686,00 Kr. Læs mere
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Læs mere

JBL Reflect Mini 2 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Techgearlab.com, PCmag.com og Cnet.com. Ekspertkilderne er vilde med høretelefonerne, som de har givet en god bedømmelse.

Dette har de blandt andet gjort på baggrund af høretelefonernes gode lyd og pris. Dog nævner flere eksperter til gengæld også, at pasformen ikke er for alle med store øre, samt at lyden godt kunne være en smule bedre.

Eksperterne: Høretelefoner velegnet til træning

De tre ekspertkilder er enige i, at JBL Reflect Mini 2 er høretelefoner, der kan fås til en god pris.

Techgearlab.com skriver, at høretelefonerne er ’prisvenlige’, hvorfor de fleste kan købe disse uden at springe deres budget.

Derudover forklarer eksperterne, at JBL Reflect Mini 2 er velegnede til træning. Der nævnes, at høretelefonerne er ’gode til at træne med’, da de sidder optimalt samt kan holde til, at man sveder.

PCmag.com hæfter sig især ved, at de har en ’meget sikker pasform’, hvilket er en fordel, hvis man dyrker motion.

Sidst men ikke mindst skriver Cnet.com, at JBL Reflect Mini 2 ikke vejer meget samt kommer med en ’forholdsvis god batterilevetid’, hvilket de mener, er nogle af de største fordele ved høretelefonerne.

Høretelefoner med Bluetooth og sikker pasform

JBL Reflect Mini 2 er trådløse høretelefoner, så man slipper for kabler. De er kompatible med alle Bluetooth-kompatible enheder, så man blot kan forbinde dem til ens enhed og høre musik.

Høretelefonerne er forsynet med en sikker pasform, hvorfor de er velegnede til sportsfolk. Uanset aktivitet bliver JBL Reflect Mini 2 på ørerne. De har desuden ergonomisk udformede ørestikker i silikone.

JBL Reflect Mini 2 er også resistente overfor både sved og regn. De er nemlig fremstillet i vandafvisende materialer i høj kvalitet, så de ikke bliver ødelagt selv under intens træning.

Model med lang batterilevetid, mikrofon og fjernbetjening

JBL Reflect Mini 2 kommer med et indbygget batteri med op til 10 timers spilletid. Hvis man glemmer at oplade høretelefonerne, får man desuden en times spilletid efter blot en opladning på 15 minutter.

Endvidere er JBL Reflect Mini 2 forsynet med en kombineret in-line mikrofon og fjernbetjening, der lader en justere alt lige fra lydstyrke til at skifte sang eller besvare et opkald.

Sidst men ikke mindst kommer JBL Reflect Mini 2 med reflekser på ørestikkerne. Dette er en fordel, hvis man løber udenfor eller lignende, når det er mørkt, da det hjælper med at gøre en mere synlig.

Udvalgte fordele ved JBL Reflect Mini 2:
🔵 Reflekser på ørestikkerne
🔵 Med kombineret in-line mikrofon og fjernbetjening
🔵 Sikker pasform
🔵 Velegnede til træning
🔵 Resistente overfor sved og regn

Her kan du se en præsentationsvideo af JBL Reflect Mini 2. Videoen er produceret af JBL: 

https://www.youtube.com/watch?v=AK-PsXwJEn4

Beats by Dre BeatSX

”Specielt anbefalet” hos lydogbillede.dk
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin techradar.com
4,5 ud af 5 stjerner hos macworld.com
7 ud af 10 stjerner hos det amerikanske wired.com
4 ud af 7 stjerner hos engelske PcMag

Beats by Dre BeatSX

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
879,00 Kr. 0,00 Kr. 879,00 Kr. Læs mere
1.086,00 Kr. 0,00 Kr. 1.086,00 Kr. Læs mere

Beats by Dre er efterhånden blevet kult inden for de forskellige typer af høretelefoner. Denne model fra Beats by Dre BeatSX er in-ear typen, som de andre høretelefoner i denne test.  En lang række af eksperter har testet denne model og givet den topkarakterer.

Mange aspekter af Beats by Dre BeatSX fremhæves, og det gælder især den høje lydkvalitet, den hurtige opladning samt komforten.

Kort om Beats by Dre BeatSX

Apple har haft en finger med i spillet i produktionen af Beats by Dre BeatSX, og derfor er udseendet også rigtig fint og stilrent. Modellen er trådløs og har en lang batterilevetid på omkring 8 timer og fungerer via Bluetooth.

Der medfølger 4 par silikonedutter i forskellige størrelser samt to par vinger for at sikre, at Beats by Dre BeatSX passer til enhver forbruger. Dutterne passer til det indre øre, men vingerne holder dem på plads i det yderste stykke af øret. Beats by Dre BeatSX er skabt til at have med på farten og til brug hver dag.

Brug og funktioner

Beats by Dre BeatSX passer til iPhone, og ledningen er formet som en krave rundt om halsen – men den er så tynd og fin, at man ikke lægger mærke til den. Her sidder også de små fjernbetjeninger med indbygget mikrofon, som man styrer musikken med.

Elektronikken og batteriet sidder på hver sin side og skaber perfekt balance, og yderligere kan de klikkes magnetisk sammen. Tidligere var Beats by Dre kendt for den tunge bas, men Beats by Dre BeatSX er en raffineret model, som lyder afbalanceret og varm i stedet.

Der findes stadig en bas, der kan høres, men den overdøver ikke længere resten af lyden. Lydkvaliteten er dermed rigtig god på Beats by Dre BeatSX.

Andre fordele

Udover de 4 øredutter og 2 vinger følger der et silikone-etui med til opbevaring, som lige passer ned i lommen. Man kan få modellen i både sort, hvid, blå og grå efter individuel smag. Der findes en meget lang ledning, som kan nå langt.

Beats by Dre BeatSX vejer 50 gram.

Udvalgte fordele ved Beats by Dre BeatSX:
🔵 Trådløs og batterilevetid på 8 timer
🔵 4 forskellige øredutter og 2 vinger
🔵 Ledning formet som krave rundt om halsen med integreret fjernbetjening
🔵 Silikone-etui medfølger


Pioneer Rayz Plus

”Specielt anbefalet” hos lydogbillede.dk
4 ud af 5 stjerner hos altomdata.dk

Pioneer Rayz Plus hoeretelefoner

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
581,00 Kr. 0,00 Kr. 581,00 Kr. Læs mere
707,00 Kr. 0,00 Kr. 707,00 Kr. Læs mere

Modellen Pioneer Rayz Plus får gode omtaler af begge de danske sites lydogbillede.dk og altomdata.dk.

Disse høretelefoner kan rigtig mange ting, og noget af det, som eksperterne fremhæver mest, er Pioneer Rayz Plus’ mange smarte funktioner samt den rigtig gode lydkvalitet.

Kort om Pioneer Rayz Plus

Pioneer Rayz Plus hører ikke til i den billige ende af prisspektret angående høretelefoner, og derfor forventes også høj kvalitet.

Pioneer Rayz Plus leverer dette, og de mange funktioner gør modellen meget smart og intelligent. Pioneer Rayz Plus skal oplades for at kunne bruges, og det er for eksempel muligt at lade høretelefonerne op via Lightning-stikket, mens man hører musik ved at ”låne” strøm fra sin telefon.

Som et plus kan telefonen også lade op samtidig med, at man hører musik via et ekstra ladestik.

Der medfølger 3 par øredutter og 3 skumpuder, som gør det let at finde den størrelse, der passer til ens individuelle behov.

Brug og funktioner

Det bemærkes af eksperterne, at øredutterne på Pioneer Rayz Plus sidder rigtig godt og giver en god komfort. Lydkvaliteten er rigtig god og klar, og det skyldes ikke mindst kalibreringen, som både justerer lyden til ens egne præferencer samtidig med, at omgivelserne analyseres, og lyden tilpasses efter omgivelserne også. Dette sker via den tilhørende app, hvor der også findes en equalizer, hvor man kan lave sine egne indstillinger.

Man kan desuden programmere knappen Smart Button til forskellige funktioner, som man bruger ofte. Musikken styres via den lille fjernbetjening, der er integreret i modellens ledning.

Andre fordele

Der er rigtig mange muligheder og funktioner på Pioneer Rayz Plus, og det inkluderer også mere lavpraktiske, som at når man tager øredutterne ud af ørerne, så stopper musikken automatisk. Når de isættes igen, så starter musikken også igen.

En anden smart funktion er HearThru, som kan dæmpe musikken, når folk taler til en, og så kan man høre, hvad der bliver sagt.

Pioneer Rayz Plus vejer 5 gram uden ledning.

Udvalgte fordele ved Pioneer Rayz Plus:
🔵 Trådløse høretelefoner, som kan lades op via telefonen
🔵 3 par øredutter medfølger
🔵 Kalibrering justerer musikken og også efter omgivelserne
🔵 Mange funktioner som HearThru, som gør, at lyden dæmpes, når man bliver talt til


Sony mdr ex650ap

  Bedst i Test hos Lydogbillede.dk
  Testvinder hos Testuniverset hos Søndagsavisen
  5 ud af 5 stjerner hos Whathifi.com

sony-mdr-ex650ap

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
421,00 Kr. 0,00 Kr. 421,00 Kr. Læs mere
458,00 Kr. 0,00 Kr. 458,00 Kr. Læs mere

Sonys mdr ex650ap-høretelefoner ligner designmæssigt næsten en mini-trompet. Flot ser det ud, og lyden er ifølge Whathifi.com da også så tæt på ægte instrumenter, som det er muligt i prisklassen: Tilnærmelsesvis fejlfrit til prisen, mener Whathifi-magasinet.

Både Søndagsavisen og Lydogbilde.no er da også enige i bedømmelsen og giver topkarakterer til Sony mdr ex650ap. Søndagsavisen finder dog, at den vejledende udslagspris er i overkanten, men i praksis følges disse priser sjældent og denne model fås da også til markant levere pris mange steder.

Luksus både før og under lytning
Det norske magasin Lydogbilde.no oplever stor glæde ved blot at holde det luksuriøse produkt i hånden, og heldigvis følges det da også op af lige så stor glæde, når det kommer i ørerne. Hele fire forskellige ørepuder medfølger og der er også tænkt på både ledningsopvikling og en praktisk opbevaringspose.

Om det er messing-konstruktionen, der gør det, er uvist, men specielt akustisk musik kommer rigtig til sin ret i Sony mdr ex650ap ifølge det norske magasin. Alle testpanelerne er også enige om, at alle musikgenrer fungerer godt med denne model. Specielt den rytmiske musik afslører, at bassen er god, men både kontrolleret og hurtig.


Supra Nero

  Anbefalet i Jyllands Posten
  Kåret til “Bedste Køb” hos Lydogbillede.dk

supra-nero

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
499,00 Kr. 0,00 Kr. 499,00 Kr. Læs mere

Supra er egentlig specialist i kabler, men kastede sig for et par år siden over høretelefoner. Den første model på markedet (Supra Nitro) blev kåret som årets bedste. Den følges nu op men en ”lavprismodel”, som rent prismæssigt lander i mellempris-området, men som giver endnu mere for pengene. Med Supra Nero får du stadig både kompositmateriale, som kendes fra flyindustrien, samt kevlar-forstærkede ledninger – en lækker letvægtskonstruktion til rimelig pris.

Med denne model får du også hele syv forskellige sæt ørepropper i skum og silikone. Så det er let at finde et par, som passer perfekt til ethvert øre. Det giver en større komfort, hvis høretelefonerne skal bæres over længere tid. Også ledningsudførelsen er gennemtænkt: Den er flad med gummibelægning og det giver minimale problemer med snoning mv.

Mere afbalanceret allround lyd
Målet med Supra Nero har været at skabe et par alsidige høretelefoner, som kan gengive alle musikgenrer uden at farve lyden. Det er i den grad lykkedes. Med denne model får du en kontant bas, uden at den dominerer og diskanten er sprød, uden at være decideret skinger. Det er perfekt, hvis du gerne vil kunne lytte i timevis, uden at blive træt.

Det skader selvfølgelig heller ikke, at ledningen er forsynet med gode store knapper, hvis der er behov for at besvare et opkald eller pause musikken. I knap-panelet er der også indbygget en god 360-graders mikrofon, der giver god samtalelyd med alle typer af smartphones.

Udvalgte fordele ved Supra Nero:
🔵 Moderne letvægtsmaterialer
🔵 Attraktiv prissætning i forhold til ydelsen
🔵 Hele syv forskellige sæt ørepropper
🔵 Flad ledning med gummibelægning der modvirker snoning
🔵 Afbalanceret lyd, der passer til alle musikgenrer
🔵 Godt og brugervenligt knappanel


Marshall Headphones Mode EQ

  4 ud af 6 stjerner hos Lydogbillede.dk 
  4 ud af 5 stjerner hos digitaltrends.com
  4 ud af 5 stjerner hos pcmag.com

marshall-headphones-mode-eq

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
399,00 Kr. 0,00 Kr. 399,00 Kr. Læs mere
406,00 Kr. 0,00 Kr. 406,00 Kr. Læs mere
445,30 Kr. 0,00 Kr. 445,30 Kr. Læs mere
525,00 Kr. 0,00 Kr. 525,00 Kr. Læs mere

Marshall er kendt for rockhøjttalere og guitarforstærkere og der er da heller ingen tvivl om, at Marshall Headphones Mode EQ er designet til rockfolket. Med denne model får du det legendariske logo på både jackstik, volumenkontrol og på selve høretelefonerne. Designmæssig får du også forskellige lækre messing-detaljer, som underbygger det rockede look.

Sammen med sættet følger også fire forskellige silikone-propper. Så der er god pasform til enhver øregang. Til gengæld er der ikke en pose eller anden beskyttelse med.

Indbygget equalizer giver dig flere muligheder
Lyden er rigtig god ifølge de anmeldelser vi har gennemgået. Ægte rock handler ikke om overdreven bas, men mere om præcision i mellemtone og diskant. Her leverer Marshall Headphones Mode EQ varen. Det er med andre ord ikke høretelefonerne til dig, der først og fremmest lytter til rap og pop. Den indbyggede equalizer giver dog ret vide muligheder for at tilpasse lyden til smag og humør.

Det er en kraftig lyd man forventer og som man også får fra dette mærke, og det er også her, at modellens force ligger. Så er du til rock og rock-beslægtede genrer, er Marshall Headphones Mode EQ et udmærket og også prisgunstigt valg.

Fordele ved Marshall Headphones Mode EQ:
🔵 Lækker originalt Marshall-design
🔵 Fire forskellige silicone-ørepropper medfølger
🔵 Indbygget equalizer giver justeringsmuligheder
🔵 Perfekte til rock og beslægtede genrer


Beyerdynamic Byron BT

5 ud af 6 stjerner hos lydogbillede.dk
5 ud af 6 stjerner hos mobilsiden.dk
4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin whathifi.com
4 ud af 5 stjerner hos altomdata.dk

Beyerdynamic Byron BT

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.298,00 Kr. 0,00 Kr. 1.298,00 Kr. Læs mere

Beyerdynamic Byron BT er et par budgetvenlige høretelefoner, som overrasker eksperterne ved at have en rigtig god lyd.

Modellen koster under det halve af flere af de kendte mærkers høretelefoner, men Beyerdynamic Byron BT har stadig rigtig mange af de samme funktioner og muligheder.

Kort om Beyerdynamic Byron BT

Beyerdynamic Byron BT er fabrikeret af tyske Beyerdynamic og er mærkets første trådløse høretelefoner.

Modellen fungerer via Bluetooth, som overfører både musik og telefonopkald til ørerne og er skabt til ikke at filtre ledningen sammen. Noget af det første, der bemærkes ved Beyerdynamic Byron BT, er øredutterne, som er rigtig flotte og sidder på en bund af aluminium. Det giver en rigtig god og holdbar kvalitet.

Der medfølger 4 forskellige øredutter i forskellige størrelser, så Beyerdynamic Byron BT passer til alle forbrugere samt et par vinger. Vingerne er særligt vigtige på Beyerdynamic Byron BT, eftersom dutterne ikke er vinklede.

Brug og funktioner

Beyerdynamic Byron BT styres via en lille fjernbetjening på ledningen. Her sidder tre forskellige knapper, som er lette at finde ud af samt mikrofonen, som bruges, når høretelefonerne anvendes til at tale i på telefonen.

Batteriet sidder oppe i høretelefonerne, hvilket betyder, at fjernbetjeningen er meget let. Lyden på Beyerdynamic Byron BT er ifølge eksperterne overraskende god og fungerer fint til de fleste typer musik.

Bassen er kontrolleret, og diskanten bliver aldrig skærende at lytte til.

Andre fordele

Der følger udover de 4 øredutter og 1 par vinger en transportpose med kliklås med Beyerdynamic Byron BT.

Beyerdynamic Byron BT vejer 13 gram.

Udvalgte fordele ved Beyerdynamic Byron BT:
🔵 Prisvenlig model
🔵 Trådløse høretelefoner med Bluetooth
🔵 4 forskellige øredutter i god kvalitet medfølger
🔵 Styres med en meget let fjernbetjening, som er integreret i ledningen


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvilke høretelefoner har fået de bedste bedømmelser i tests?

JBL Reflect Mini 2, Beats by Dre BeatSX, Pioneer Rayz Plus, Sony mdr ex650a og Supra Nero

🔍 Hvordan er høretelefonerne blevet testet?

Høretelefonerne er blevet vurderet ud fra forskellige faktorer så som pasform/komfort, intern teknologi, forbindelse, lydkvalitet, mikrofon og eventuelt andet medfølgende tilbehør.

🔈 Hvad skal man overveje, når man vælger nye høretelefoner?

Det første du skal overveje, er hvilken type høretelefoner du er på udkig efter. Der findes tre slags – in ear, on ear og over ear høretelefoner. Dernæst bør du overveje, om du er mest til modeller med eller uden ledning, og om de skal have features så som noise canceling. Vælger du en trådløs model, skal du også være opmærksom på batterilevetiden. Slutteligt skal du selvfølgelig også tænke på lydkvaliteten.


Høretelefon test – Disse kilder har vi anvendt

I bestræbelserne på at finde de bedste høretelefoner på markedet netop nu, har vi støttet os til uvildige tests og anmeldelser hos diverse magasiner og publikationer i både ind- og udland. Vi har samlet listen af kilder og links herunder, så du selv kan udforske detaljerne.

Cnet.com 🇺🇸
Det amerikanske teknikmagasin Cnet.com beskæftiger sig med et hav af emner, der har med teknologiens verden at gøre. De leverer både nyheder, guides, artikler, tests samt meget mere. Her har Cnet.com testet de tre høretelefoner Jabra Elite Active 65t, Jaybird RUN og JBL Reflect Mini 2.

Ønsker du at læse anmeldelsen af Jabra Elite Active 65t, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse anmeldelsen af Jaybird RUN, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse anmeldelsen af JBL Reflect Mini 2, kan du klikke ind her.

Engadget.com 🇺🇸
Den amerikanske teknologiside Engadget.com har eksisteret siden 2004. Her kan man finde alt lige fra nyheder inden for teknologi samt anmeldelser af forskellige produkter. Her har de testet og anmeldt høretelefonerne Jaybird RUN, som de har givet 85 ud af 100 point. Du kan læse hele testen her.

PCmag.com 🇬🇧
PCmag.com er en britisk teknikside, der leverer artikler, guides og nyheder om teknik, teknologi og elektronik. Derudover tester og anmelder de forskellige produkter heriblandt høretelefoner. Her har de lavet en test af JBL Reflect Mini 2. Du kan læse hele testen her.

Stuff.tv 🇬🇧
Stuff.tv er en britisk teknikside, der skriver om emner inden for teknologi og elektronik. Udover at skrive artikler og guides, tester og anmelder Stuff.tv også forskellige produkter. Her har eksperterne testet høretelefonerne Jabra Elite Active 65t, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧
Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der leverer nyheder, artikler, guides og tests om teknologi, elektronik og teknik. De har fokus på at hjælpe forbrugerne ved skrivning af informative artikler, hvorfor de blandt andet tester produkter og skriver udførlige anmeldelser. Her har de testet Jaybird RUN, som de har givet 2,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse testen her. 

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er et amerikansk teknikmagasin, der leverer anmeldelser af teknologiprodukter og forbrugerelektronik. De vurderer produkterne ved at afprøve dem, hvorefter de videregiver resultaterne til forbrugerne. I denne omgang har de testet høretelefonerne JBL Reflect Mini 2. Læs hele anmeldelsen her. 

Themasterswitch.com 🇺🇸
Themasterswitch.com er en testside, der laver detaljerede anmeldelser af alt lige fra højtalere til spillekonsoller, høretelefoner og meget mere. Her har de testet og anmeldt høretelefonerne Jabra Elite Active 65t, som de har givet en god anmeldelse. Du kan læse hele testen ved at klikke ind på deres hjemmeside her.

Tomsguide.com 🇺🇸
Tomsguide.com er en amerikansk teknikside, som hjælper forbrugerne, når det kommer til teknologi og elektronik. Derfor tester og anmelder Tomsguide.com en række forskellige produkter, hvor de videregiver resultaterne af deres tests til forbrugerne. I denne omgang har de testet høretelefonerne Jabra Elite Active 65t, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her. 

Trustedreviews.com 🇬🇧
Den britiske testside Trustedreviews.com tester et hav af produkter hver eneste dag. Her har de lavet en test af høretelefonerne Jaybird RUN, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Lydogbillede.dk, Lydogbilde.no og Søndagsavisen 🇩🇰
Det danske Lydogbillede.dk og den norske pendant Lydogbilde.no er kendt for gode og dybdegående analyser af elektronisk udstyr generelt. Her fandt vi flere tests og resultater for Beyerdynamic MMX 102 iE, Sony mdr ex650ap, Supra Nero, Marshall Headphones Mode EQ og Jaybird X2. Klik på de enkelte links, hvis du selv vil læse mere. Magasinet samarbejder i øvrigt med Søndagsavisen, som også har testet Sony mdr ex650ap og Jaybird X2.

Whathifi.com 🇬🇧
Siden 1976 har engelske Whathifi.com arbejdet med at fremme valget af den bedste lyd. Derfor har vi naturligvis inkluderet magasinets omtale af blandt andet Beyerdynamic MMX 102 iE og Sony mdr ex650ap. Hvis du selv vil læse med, kan du klikke på de respektive links, for at læse de enkelte anmeldelser.

Jyllands Posten 🇩🇰
Jyllands Posten har bragt en test af Beyerdynamic MMX 102 iE og Supra Nero, klik på de respektive links for at læse mere.

Aktivtræning.dk / iForm.dk 🇩🇰
De to beslægtede danske træningsmagasiner Aktivtræning.dk og iForm.dk har testet Urbanears Medis og Plantronics BackBeat Fit. Du kan læse mere ved at klikke på de respektive links, der linker til PDF-versioner af anmeldelserne.

Andre kilder
Ud over de allerede nævnte kilder har vi støttet os til en del andre kilder: Eksempelvis er Creative Aurvana In-Ear3 Plus testet hos blandt andre Soundguys.com, Tek.no og Expertreviews.co.uk.

Marshall Headphones Mode EQ er også grundigt gennemgået hos digitaltrends.com og pcmag.com.

De populære Bose SoundSport In-Ear har endvidere været testet hos både Berlingske Tidende, Dinside.no og det danske forbrugermagasin Tænk.dk. Bemærk dog, at det kræver abonnement hos Tænk for at kunne tilgå den fulde test.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse