De bedste Crock Pots ifølge tests og anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om tests af forskellige Crock Pot-modeller samt et par alternativer fra andre mærker som Morphy Richards, Hamilton Beach, Sage og KitchenAid. Vi gennemgår en række eksperters vurderinger af modellerne gennem forskellige tests, hvorved vi finder frem til, hvilke kvaliteter, hver maskine har.
Formålet er at give dig et overblik over de bedste Crock Pot-modeller på markedet.

Til dette formål har vi set nærmere på tests fra forskellige kilder, blandt andet de britiske The Independent og BBC samt test- og forbrugersites som which.co.uk, thewirecutter.com og trustedreviews.com.

For at få mest ud af artiklen bringer vi efter gennemgangen af produkterne nogle forslag til gode opskrifter til Crock Pot, så man hurtigt kan komme i gang.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Crock Pot test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste Crock Pot-modeller
🔸 Alternative modeller til Crock Pot
🔸 Gode opskrifter til Crock Pot
🔸 Historien om Crock Pot
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Crock Pot Test 2023 – Her er de 3 bedst Crock Pot-modeller

Hos Forbrugsguiden har vi gennemgået diverse eksperttest for at finde de bedst anmeldte Crock Pot-modeller. Det har resulteret i den gennemgang du finder her nedenfor. Der finder du også en prissammenligning, så du hurtigt kan skabe dig et overblik over, hvor du får mest Crock Pot for pengene.


Crock Pot Slow Cooker 5,0 L Dura Ceramic

✅ ”Bedste køb” hos den britiske avis The Independent
✅ ”Absolut topkvalitet” hos den britiske forbrugerside which.co.uk
✅ 4,7 stjerner ud af 5 hos brugerne på amazon.co.uk

 Crock Pot Slow Cooker 5,0 L Dura Ceramic Timer

Crock Pot Slow Cooker 5,0 L Dura Ceramic er blevet testet af både avisen The Independent og forbrugersiden which.co.uk, og eksperterne er enige i, at modellen er af rigtig god kvalitet. Brugerne på amazon.co.uk er også enige i vurderingen, idet modellen i gennemsnit får 4,7 stjerner ud af 5.

Crock Pot Slow Cooker 5,0 L Dura Ceramic har en kapacitet på fem liter, hvilket ligger i den høje ende, sammenlignet med de fleste andre modeller på markedet.

Stor model

Crock Pot Slow Cooker 5,0 L Dura Ceramic er velegnet til den lidt større husstand på grund af kapaciteten på fem liter – modellen kan servere mad nok til omkring fem-seks personer ad gangen.

Modellen er bygget op i to dele, hvoraf indsatsgryden kan tages af. Denne kan også anvendes alene og bruges på alle typer af komfurer, hvilket også tæller komfurer med induktion.

Eksperterne bemærker, at denne funktion er særlig god, idet man så kan brune kød eller blødgøre grøntsagerne inden slow cooking-processen begynder. Efter test af både stuvning og gryderetter vurderer eksperterne, at Crock Pot Slow Cooker 5,0 L Dura Ceramic hører til blandt de klart bedste slow cookere på markedet, idet maden bliver velsmagende og mør samt har en god konsistens.

Tre programmer

Crock Pot Slow Cooker 5,0 L Dura Ceramic er udstyret med tre forskellige programmerbare programmer, som passer til forskellige retter. Herudover har modellen efter endt program en automatisk omskiftning til holde-varm-funktion, og denne funktion sikrer, at maden hverken bliver kold eller får for længe.

Hertil har modellen to forskellige temperaturindstillinger – en lav og en høj – og den digitale timer holder øje med processen for forbrugeren.

Let rengøring takket være Dura Ceramic

Indsatsgryden på Crock Pot Slow Cooker 5,0 L Dura Ceramic er udstyret med Dura Ceramic-belægning indvendigt i den bedste kvalitet, og denne belægning sørger for, at gryden er meget let at vaske op.

Glaslåget er ligeledes let at rengøre og er udstyret med et ovnfast håndtag. Gryden er lysegrå, og varmeelementet er hvidt, så modellen vil let passe ind i ethvert køkken.

Herudover medfølger flere gode opskrifter med Crock Pot Slow Cooker 5,0 L Dura Ceramic, hvilket gør det let at komme hurtigt i gang med at bruge slow cookeren.

Udvalgte fordele ved Crock Pot Slow Cooker 5,0 L Dura Ceramic, Timer:
Stor kapacitet på fem liter, hvilket er nok til omkring fem personer
Aftagelig indsatsgryde som kan bruges til at brune kød først
Tre programmer og to temperaturindstillinger
Med timer og holde-varm-funktion
Let rengøring med Dura Ceramic-belægning

Du kan se en lille videopræsentation af modellen her. Videoen er produceret af Crock Pot:


Crock Pot 5,6 L Multi Cooker

Kåret til ”Bedste luksusmodel” hos britiske BBC

 Crock Pot 5,6 L Multi Cooker

Det verdenskendte medie BBC, har foretaget en test blandt 12 slow cookere, og heriblandt er modellen Crock Pot 5,6 L Multi Cooker også blevet testet. Modellen imponerer så meget, at de britiske eksperter kårer modellen som bedste luksusmodel (der findes også en kåring af bedste budget-model,) og som de fleste andre Crock Pot-modeller, så ligger Crock Pot 5,6 L Multi Cooker i den lidt højere ende af prisskalaen).

Nok til seks personer

Med en kapacitet på 5,6 liter kan man tilberede mad til omkring seks-syv personer ad gangen med Crock Pot 5,6 L Multi Cooker. Det gør modellen til en af de mere rummelige slow cookere på markedet og er et godt valg for en lidt større husholdning.

Eksperterne kommenterer, at kvaliteten af maden på Crock Pot 5,6 L Multi Cooker bliver rigtig høj ved deres test af slow cooker-tilberedt kød, bønner og tomater i seks timer. Smagen bliver god og fyldig, og maden smager af meget.

Flere forskellige typer mad

Crock Pot 5,6 L Multi Cooker er en programmerbar model med flere forskellige funktioner. Modellen hedder også ”Multi Cooker”, og derfor kan man på Crock Pot 5,6 L Multi Cooker både stege, riste, koge, bage og langtidsstege ingredienserne, og hvis man ønsker, kan man sågar bruge modellen som ovn.

Husk dog at lade låget sidde på under tilberedningen, da fugten og varmen ikke bør slippe ud. Men eftersom Crock Pot 5,6 L Multi Cooker har et glaslåg, kan man stadig holde øje med maden uden at lette på låget.

Let at holde styr på

Crock Pot 5,6 L Multi Cookers design er rektangulært og nærmest ovalt. Gryden er i aluminium i en neutral grå farve, og den vil se pæn ud på køkkenbordet – dog fylder den en del.

Det oplyste digitale display sidder foran, og her findes både indstillinger og timer, som man selv kan indstille til hvor lang tid, retten skal have.

Displayet angiver både temperatur og timer, så modellen er meget overskuelig i brug, og man kan let følge med i processen her.

Udvalgte fordele ved Crock Pot 5,6 L Multi Cooker:
Stor model som kan tilberede mad til seks personer af gangen
Programmerbar slow cooker
Multiprodukt der både kan stege, riste, koge, bage og langtidsstege
Glaslåg øger overskueligheden
Med digitalt display og timer

Du kan se en præsentation af modellen her. Videoen er producet af Crock Pot:


Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker

Anbefalet hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
4,5 ud af 5 stjerner hos det internationale testmagasin Trustedreviews.com

Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker

Både det britiske magasin Good Housekeeping Institute og det internationale testmagasin Trustedreviews.com har testet og anmeldt Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker. Begge ekspertkilder er vilde med denne Crock Pot, som de henholdsvis har givet en anbefaling samt 4,5 ud af 5 stjerner.

Mens Good Housekeeping Institute er vilde med, at modellen kan bruges til et væld af madretter, så skriver Trustedreviews.com, at det er en fordel, at modellen kommer med en stor kapacitet samt med mulighed for både en hurtig og langsom tilberedning.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen. Dog bemærker Trustedreviews.com, at den kun reducerer tilberedningstiden for nogle madvarer, samt at den er så stor, at den kan være svær at opbevare.

Crock Pot med 8 indstillinger og hurtigere tilberedning

Med Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker får man en Crock Pot, der gør brug af metoden slow cooking. Med denne model har man derfor mulighed for at fylde ingredienser i om morgenen, hvorefter man kan komme hjem til tilberedt mad senere på dagen. Denne model kan desuden bådes bruges til bruning, trykkogning samt slow cooking.

Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker kommer med i alt 8 forudindstillede indstillinger, der kan anvendes afhængig af måltid. Disse indstillinger inkluderer alt lige fra desserter til yoghurt, gryderetter, supper, risotto og chiligryde. Dette er eksperterne fra Good Housekeeping Institute begejstrede for, da de mener, at det er en af de største fordele ved modellen, da man kan lave masser af madretter med den.

Derudover giver Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker mulighed for at spare tid, da den kan tilberede mad op til 70 % hurtigere end andre helt almindelige madlavningsmetoder.

Eksperterne: Rummelig model med nem betjening

Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker har en kapacitet på i alt 5,7 liter, hvorfor man har mulighed for at lave en stor portion på samme tid, hvis man ønsker dette. Man behøver dog ikke at fylde modellen helt, hvis man blot ønsker at tilberede en mindre portion.

Med en kapacitet på 5,7 liter, så er Crock Potten beregnet til cirka 6 personer. Eksperterne fra Trustedreviews.com er især vilde med modellens kapacitet, da de mener, at den er stor nok til både at lave mad til en selv samt til flere gæster.

Endvidere er det nemt at betjene Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker, da den kommer med blot en enkelt knap. Når man har fyldt ingredienserne i, så skal man blot trykke på denne knap, hvorefter den passer sig selv.

Den kommer yderligere med to varmeindstillinger samt en timer-funktion, der kan indstilles på op til 20 timer.

Med non-stick belægning og opskriftsbog

Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker er udstyret med en non-stick belægning, der gør, at den er nem at rengøre. Der er yderligere mulighed for at vaske den i opvaskemaskinen, hvis man ønsker at spare tid.

Ved køb af Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker medfølger der desuden en opskriftsbog, hvor man kan finde inspiration til opskrifter.

Udvalgte fordele ved Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker:
Kan bruges til slow cooking, bruning og trykkogning
Kapacitet på 5,7 liter
Med non-stick belægning
Timer-funktion på op til 20 timer
8 forudindstillede indstillinger

Her kan du se en videopræsentation af Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker lavet af Crockpot:


Alternativer til Crock Pot

I dette afsnit vil vi gennemgå yderligere en række slow cookere fra andre producenter, som udgør gode alternativer til Crock Pot for at gøre udvalget mere nuanceret.

Her er tale om modeller fra både Morphy Richards, Hamilton Beach, Sage og Kitchenaid, og vi gennemgår modellene på samme måde som Crock Pot-modellerne i det forrige afsnit.


Hamilton Beach – Stay or Go

Anbefalet i det amerikanske tv-program Today

Hamilton Beach – Stay or Go

Modellen Hamilton Beach – Stay or Go har været medtaget i det amerikanske tv-program Today’s vurdering af de syv bedste slow cookere på markedet.

Eksperterne hæfter sig især ved, at modellen er en del af serien Stay og Go, som betyder, at man simpelthen kan tage maden med sig – for eksempel hvis man har lavet mad til andre og skal have det med i bilen.

Tag maden med

Hamilton Beach – Stay or Go har en kapacitet på 5,5 liter, hvilket betyder, at modellen er meget stor. Der vil være nok mad til omkring seks personer med Hamilton Beach – Stay or Go, og det er især fordelagtigt, hvis man bruger slow cookeren til, hvad den også er beregnet til – nemlig til at tage med ud af huset og hen til andre.

Det sammenfoldelige håndtag gør det meget let at flytte rundt på modellen, og det er udstyret med Full Grip for et bedre greb.

To temperaturindstillinger

Hamilton Beach – Stay or Go er ligesom så mange andre slow cookere udstyret med to forskellige temperaturindstillinger – lav og høj. Lav er især fordelagtigt på modellen, når der skal langtidsstege ved lavere temperaturer.

Herudover findes en holde-varm-funktion, så maden ikke bliver kold efter endt tilberedningstid.

Spildfrit låg

Da Hamilton Beach – Stay or Go er designet til at kunne flyttes rundt på og simpelthen tages med på farten, er modellens låge spildfri, og låget suges nærmest fast til kanten.

Derfor kan hverken ingredienser eller varme slippe ud. Dermed er sikkerheden helt i orden. Det gælder også turen i bilen, da Hamilton Beach – Stay or Go er skabt til at kunne tåle lidt af hvert.

Når maden er spist, er rengøringen ligeledes let, da både gryde og låg kan tåle opvaskemaskine.

Udvalgte fordele ved Hamilton Beach – Stay or Go:
Kapacitet på 5,5 liter – nok til seks personer
Stay or Go-model – derfor designet til at tage direkte med på farten med indhold
To temperaturindstillinger samt holde-varm-funktion
Spildsikret låg
Gryde og låg tåler opvaskemaskine

Du kan her se en kort præsentation af Stay or Go modellen. Videoen er produceret af Hamilton Beach:


Sage Risotto Plus

4,5 stjerner ud af 5 hos trustedreviews.com

Sage risotto plus

Den amerikanske testside Trustedreviews.com bringer ekspertvurderinger af en lang række forbrugerprodukter. Denne gang er der tale om modellen Sage Risotto Plus, som er et regulært multiprodukt. Den primære funktion er at koge ris og tilberede risotto, men modellen kan også anvendes som en slow cooker. Sage Risotto Plus har en kapacitet på 3,7 liter.

Sage er ikke så kendt i Danmark, men i eksempelvis England og USA, er det en af de største mærker indenfor køkkenudstyr. Mærket er udviklet af den engelske stjernekok, Heston Blumenthal.

Blumenthal er et meget kendt ansigt i England, hvor han ejer den berømte restaurant The Fat Duck, der til og med 2015 var én af ​​kun fire restauranter i Storbritannien, der har tre stjerner i Michelinguiden. Han ejer også restauranten Dinner i London, som har to Michelin-stjerner, og to pubber i den engelske byd Bray, The Crown og The Hind’s Head, som har en Michelin-stjerne.

Cremet risotto

Sage Risotto Pluss primære funktion er risotto, og derfor er kapaciteten på 3,7 liter fin – det svarer nemlig til omkring tyve mindre portioner ris.

Testpanelet har testet modellens evner inden for tilberedning af risotto, og de vurderer, at resultatet er meget imponerede. Normalt skal der røres konstant og meget i en risotto-ret for at få en god konsistens, men på Sage Risotto Plus er det ikke nødvendigt at røre overhovedet.

Modellen klarer selv opgaven via en smart metode, hvor små bobler bevæger risen rundt.

Eksperterne konkluderer, at smagen af risottoen på Sage Risotto Plus er både god og konsistensen cremet.

Fem indstillinger

Sage Risotto Plus er netop et multiprodukt, og derfor har modellen også flere indstillinger end ”normale” slow cookere. De fem indstillinger tæller risotto, sauté, dampning af ris, høj slow cooker-temperatur og lav slow cooker-temperatur.

Sauté-indstillingen fremhæves også af eksperterne, som gør det lettere at tilberede alle ingredienserne i én gryde. Start gerne med denne, hvis der skal sauteres/svitses ingredienser, før slow cookingen startes i samme gryde.

God kvalitet

Eksperterne vurderer desuden, at Sage Risotto Plus er en slow cooker/riskoger i en meget høj kvalitet, og modellen er både solid og velbygget. Materialerne er gode, og designet er pænt (modellen ligner lidt en normal, flot gryde).

Indersidebelægningen har non stick, hvilket betyder, at maden ikke så let sætter sig fast. Dermed brænder maden ikke på, og det er lettere at gøre gryden ren. Som en afsluttende kommentar nævner eksperterne, at Sage Risotto Plus dog er en forholdsvis dyr model.

Hvis man dog enten er rigtig glad for risotto eller gerne vil have en slow cooker, hvor man først kan sautere og derefter påbegynde slow cookingen i samme gryde, så er Sage Risotto Plus det rigtige valg.

Udvalgte fordele ved Sage Risotto Plus:
Multiprodukt som både kan lave risotto og fungere som slow cooker
Model, hvor man ikke manuelt behøver røre i risottoen
Fem forskellige indstillinger
Non stick-belægning
Særligt velfungerende sauté-funktion

Du kan se en præsentation af Sage Risotto Plus. Videoen er produceret af Sage selv:


Russell Hobbs 22740-56 Slow Cooker

Kåret til ”Best Buy” hos britiske Bbcgoodfood.co.uk

Russell Hobbs 22740-56 Slow Cooker

Russell Hobbs 22740-56 Slow Cooker er blevet testet og anmeldt af britiske BBC. Eksperterne fra BBC er vilde med modellen, som de mener er en optimal model, der kan hjælpe med madlavningen i køkkenet.

De vælger derfor at kåre modellen som værende et ”Best Buy”, da de mener, at det er en effektiv model, der ikke kommer med mange ulemper.

Simpel slow cooker med nem betjening

Med Russell Hobbs 22740-56 Slow Cooker får man en simpel slow cooker, der er nem at betjene. Den er enkel i designet med et kontrolpanel på fronten, hvor man har mulighed for at styre modellen i forhold til de indstillinger, man ønsker at gøre brug af. På kontrolpanelet kan der findes en drejeknap, hvor man kan justere på maskinens varmeindstillinger.

Russell Hobbs 22740-56 Slow Cooker kommer med en kapacitet på i alt 3,5 liter, hvorfor den egner sig til en familie på omkring 4 personer. Eksperterne mener derfor, at modellen er velegnet til en familie, der ønsker en nem måde at tilberede mad på.

Tilbered mad med forskellige varmeindstillinger

Russell Hobbs 22740-56 Slow Cooker er en slow cooker med flere varmeindstillinger, hvorfor man har mulighed for at tilberede sin mad med enten en høj varme eller en lav varme. Man kan derfor vælge, om man ønsker ens mad skal stå i længere tid ved lav varme, eller om man ønsker en hurtigere tilberedning ved en højere varme.

Derudover kommer Russell Hobbs 22740-56 Slow Cooker med en hold-varm-funktion, der gør, at man sagtens kan forberede og tilberede maden tidligere på dagen, da den herved vil holdes varm til, at man skal spise den.

Man skal dog være opmærksom på, at modellen hverken kommer med en timer eller et display, hvorfor man skal være god til at holde øje med maden. Dette kan gøres via dens glaslåg.

Eksperterne: God og simpel slow cooker

Russell Hobbs 22740-56 Slow Cooker er blevet anmeldt af BBC, der har lavet en test af slow cookere fra flere forskellige mærker og prisklasser. Her vurderer eksperterne fra BBC, at Russell Hobbs 22740-56 Slow Cooker er en god og simpel slow cooker, der er velegnet som hverdagsbrug i en mellemstor familie.

De bemærker især, at den er forholdsvis simpel. Eksperterne mener dog ikke, at dette er en ulempe, da den til gengæld er en stabil og god slow cooker, der tilbereder maden optimalt. Derudover mener de, at den har alle de indstillinger, som man har brug for hos en slow cooker, hvorfor det ikke gør noget, at den er mere simpel end mange andre modeller på markedet.

Udvalgte fordele ved Russell Hobbs 22740-56 Slow Cooker:
Simpel model, der er nem i brug
Hold-varm-funktion
Med to forskellige varmeindstillinger
Kapacitet på 3,5 liter
Kommer med et glaslåg


Electrolux ESC7400

Topscorer hos svenske Icakuriren
Topscorer hos svenske Aftonbladet.se

Electrolux ESC7400

De to svenske ekspertkilder Icakuriren og Aftonbladet.se har testet og anmeldt Electrolux ESC7400, som de begge har kåret som topscorer af deres tests. Begge ekspertkilder er vilde med modellen, da de mener, at den kommer med flere brugbare funktioner.

Mens Icakuriren især er vilde med, at Electrolux ESC7400 kan maskinvaskes samt er forsynet med et overskueligt display, så mener Aftonbladet.se, at modellen er både håndterbar samt praktisk til tilberedning af forskellige madretter.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen. Dog mener Icakuriren, at den er forholdsvis stor, hvorfor den kan være svær at opbevare samt at flytte rundt på.

Model med praktiske funktioner

Med Electrolux ESC7400 får man en slow cooker, der adskiller sig fra en del andre modeller på markedet. Denne model kommer nemlig med tre forskellige varmeindstillinger samt en specialindstilling, der kan bruges til supper.

Derudover er Electrolux ESC7400 forsynet med en vågeblus-funktion, der sørger for, at maden bliver ved med at være varm, selvom den er færdigtilberedt.

En af de største fordele ved Electrolux ESC7400, ifølge eksperterne, er, at den kommer med en kapacitet på hele 6,8 liter, hvorfor den er stor nok til +6 personer. Det gør, at modellen både kan bruges til en større familie samt til, når man skal have gæster på besøg.

Eksperterne: Nem i brug

Både Aftonbladet.se og Icakuriren er begejstrede for, at Electrolux ESC7400 er nem at anvende. Selvom modellen kommer med en del funktioner, så er den stadig nem i brug, da der har været fokus på at lave en brugervenlig slow cooker.

Eksperterne fra Icakuriren skriver blandt andet, at en fordel ved Electrolux ESC7400 er, at den kommer med et tydeligt og overskueligt display, der gør, at det er nemt at finde ud af, hvad man skal trykke på samt gøre, når man skal i gang med at tilberede maden. Dette er eksperterne fra Aftonbladet.se enige i og skriver samtidigt, at man ikke engang behøver at læse manualen for at komme i gang med den.

Dog skal man være opmærksom på, at Electrolux ESC7400 vejer 3,7 kilo, hvilket kan være tungt for mange. Dog behøver man ikke vaske den manuelt, da den tåler maskinvask.

Slow cooker med 7 indstillinger

Ved køb af Electrolux ESC7400 får man en slow cooker med mulighed for at hjælpe med arbejdet i køkkenet. Modellen kommer nemlig med hele syv forskellige indstillinger. Disse indstillinger er lav, medium, høj, suppe, buffet, hold varm og nedtællings-ur.

Med disse indstillinger er der mulighed for at putte ingredienser i gryden om morgenen og nærmest ikke holde øje med den igen, før det er tid til at servere maden.

Modellen er ydermere fremstillet i et stilrent look med rustfrit stål, så den sagtens kan stå på køkkenbordet, når man er færdig med at bruge den, hvis man ikke har plads i køkkenskabet.

Udvalgte fordele ved Electrolux ESC7400:
Kapacitet på op til 6,8 liter
7 forskellige indstillinger
Overskueligt og brugervenligt display
Gryden kan maskinvaskes
Vågeblus-funktion

Her kan du se en videopræsentation af Electrolux ESC7400 lavet af Electrolux:


Crock Pot Slow Cooker 4,7 L

Anbefalet hos amerikanske thewirecutter.com
Anbefalet hos det amerikanske tv-program Today

 Crock Pot Slow Cooker 4,7 L

i samarbejde med PriceRunner

 

Modellen Crock Pot Slow Cooker 4,7 L har været testet af både det amerikanske tv-program Today og den amerikanske forbrugerside thewirecutter.com. Eksperterne fra begge steder konkluderer, at Crock Pot Slow Cooker 4,7 L er en rigtig god slow cooker, som de anbefaler til køb.

God til kød

Crock Pot Slow Cooker 4,7 L har en god rummelighed og kan tilberede mad til omkring fire-fem personer ad gangen, hvilket gør den velegnet til de mediumstore husstande.

Modellen roses især for de mange gode funktioner og for evnen til at tilberede især kød, som bliver både mørt og velsmagende efter de mange timer i slow cookeren.

Overskuelighed fremmes af gode funktioner

En af de store fordele ved Crock Pot Slow Cooker 4,7 L er modellens mange, velfungerende funktioner. Det tæller blandt andet et vågeblus med holde-varm-funktion, som sikrer, at maden holdes varm, efter den er færdigtilberedt.

Man behøver ikke selv slå denne funktion til, for efter endt tilberedningstid slår maskinen automatisk over på vågeblusset.

Man kan også selv vælge temperatur på Crock Pot Slow Cooker 4,7 L, og man kan her vælge imellem høj og lav på den digitale varmeindstilling.

Som en ekstra bonus er Crock Pot Slow Cooker 4,7 L udstyret med en timer, som tæller ned, efter man har valgt hvor lang tid, retten skal have. På denne måde behøver man således ikke huske koge-/stegetider i hovedet.

Udtagelig gryde

Crock Pot Slow Cooker 4,7 L kommer med en aftagelig gryde, som ikke kun virker i slow cookeren. Gryden kan nemlig også bruges i ovnen eller mikroovnen, og hvis man ønsker det, kan den også komme direkte i køleskabet og fryseren.

Gryden er keramisk og tåler derfor opvaskemaskine. Det gælder også låget.
Prismæssigt ligger Crock Pot Slow Cooker 4,7 L mod den lave ende af prisskalaen og vil derfor være et godt valg, hvis man er førstegangskøber. Det er især størrelsen, der giver udslaget i prisen.

Er man netop førstegangs-køber på slow cooker-området, medfølger der også et opskriftshæfte med Crock Pot Slow Cooker 4,7 L, som giver inspiration til lette retter og indeholder råd og tips – især retningslinjer omkring stegetider kan være nyttige de første par gange.

Udvalgte fordele ved Crock Pot Slow Cooker 4,7 L:
 Mediumstor kapacitet på 4,7 liter – nok til omkring fire-fem personer
Vågeblus med holde-varm-funktion
To temperaturvalg
Timer-funktion
Aftagelig gryde som kan bruges i ovn, køleskab og fryser

Du kan se en præsentation af modellen her. Videoen er producet af Crock Pot:


Gode opskrifter til Crock Pot

Ét er at investere i en slow cooker. Det næste er at komme i gang med at bruge den. Det kan godt virke uoverkommeligt til at begynde med, men her har vi baseret på blandt andet information fra Crock Pots hjemmeside samlet nogle gode og alsidige opskrifter, som vil passe til forskellige ønsker og behov.

Ønsker man at læse mere om opskrifterne vi viser her, så skal man blot klikke på overskiften, som fungerer som et link.


Confiterede andelår med appelsinglace

Confiterede-andelaar-med-crock-pot

Billedet er lånt fra Crock Pots egen hjemmeside.

Antal: 4 portioner

Tilberedningstid: 6 timer på LOW på slow cooker

Ingredienser (and):

🔸 4 andelår
🔸 500 gram andefedt
🔸 2 spsk. salt
🔸 1 tsk. timian
🔸
Et par kværne peber

1: Aftenen før: gnid salt, peber og timian rundt på andens skind, og lad lårene trække natten over i køleskabet i en plasticpose.

2: Næste morgen: børst salt/peber/timian af andelårene og læg lårene i slow cookeren. Hæld andefedtet over og giv dem 6 timer på LOW.

3: Efter de 6 timer: Tag andelårene op og læg dem i et ildfast fad. Hæld appelsinglacen over, og put det herefter i ovnen i 10 minutter ved 200 grader med grill og varmluft. Dryp gerne appelsinglacen over lårene undervejs.

4: Andelårene serveres sammen med grønkålssalat med syrlig dressing.

Ingredienser (appelsinglace):

🔸 1 stor appelsin
🔸
1 skvæt rød balsamico
🔸
1 nip salt
🔸
1 spsk. smør

Pres appelsinsaften ned i en gryde og riv også lidt af appelsinskallen med.

Tilsæt balsamico og salt og lad det koge ind. Når der kun er et par skefulde tilbage, tilsæt smør og pisk det ud.

Herefter vil der være omkring 2-3 spiseskefulde appelsinglace tilbage i gryden. Den skal gerne være lidt tyk i konsistensen.


Slow cooked lammekød¨

Slow cooked lam

Antal: 3 portioner

Tilberedningstid: 7 timer på LOW på slow cooker

Ingredienser:

🔸 Ca. 350 gram lammeculotte
🔸
1 stk. rødløg
🔸
2 stilke bladselleri (brug også gerne toppen)
🔸 2 fed hvidløg
🔸 1 dåse flåede cherrytomater eller almindelige flåede tomater
🔸 Ca. ¼ dåse vand
🔸
1 tsk. knust spidskommen
🔸 ¼ tsk. røget paprika
🔸 ¼ tsk. kanel
🔸 3 kviste frisk rosmarin
🔸 2 stk. laurbærblade
🔸 Friskkværnet peber
🔸 1 tsk. salt
🔸 2 tsk. sukker

1: Start med at brune culotten på panden og læg den herefter over i slow cookeren. Hæld stegeskyen ved.

2: Skær rødløget i halve skiver og snit bladsellerien i små stykker. Kom dette i slow cookeren sammen med resten af ingredienserne.

3: Sæt slow cookeren på LOW, læg låget på og sæt timeren til 6 ½ time.

4: Se til kødet efter de 6 ½ time og server med sovsen i dybe tallerkener.


Bøf Strogranof

Bøf stroganof
Billedet er lånt fra Crock Pots egen hjemmeside.

Antal: 6 portioner
Tilberedningstid: 6-8 timer på LOW på slow cooker

Ingredienser:

🔸 800 gram oksekød i strimler
🔸
2 stk. løg i skiver
🔸
1 spsk. smør
🔸
20 små champignoner i skiver
🔸
2-3 spsk. tomatpure
🔸
1 spsk. kalvefond
🔸
2 dl vand
🔸
1 tsk. dijonsennep
🔸
2 spsk. maizena-jævning
🔸
2-3 dl cremefraiche eller fløde
🔸
Paprika, salt og peber

1: Brun enten kødet på panden eller på sauté-funktionen på slow cookeren.
2: Svits løgene og kom dem i slow cookeren sammen med kødet og champignonerne.
3: Tilsæt vand, tomatpure, dijonsennep, salt, peber og kalvefond.
4: Sæt slow cookeren på LOW og læg låget på i mellem 6-8 timer.
5: Rør cremefraiche eller fløde med maizena og smag til med salt og peber omkring 20 minutter inden retten skal serveres.


Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe
Billedet er lånt fra Crock Pots egen hjemmeside.

Antal: 4 portioner
Tilberedningstid: 4-5 timer på LOW på slow cooker

Ingredienser:
🔸 5 skiver bacon i skiver
🔸 3 fed hvidløg
🔸 1 stort løg, revet
🔸 1 tsk. frisk timian eller ½ tsk. tørret
🔸 2 spsk. hvedemel
🔸 1,2 liter hønsefond eller urtebouillon
🔸 1,4 kilo kartofler, skrællede og skåret i stykker
🔸 3,5 dl lagret ost, revet
🔸 1 dl piskefløde
🔸 1 dl mælk, 3 procent fedt
🔸 Salt og peber
🔸 Porre, cremefraiche og ost ved servering


1: Start med at stege baconen hårdt på panden, og lad timian, løg og pressede hvidløg stege i fedtet fra baconen til løgene bliver bløde.

2: Hæld melet over og rør rundt sammen med bouillonen. Hæld blandingen i slow cookeren sammen med baconen.

3: Tilsæt kartofler samt resten af hønsebouillonen, og lad det så koge ved LOW i 4-5 timer.

4: Efter 4-5 timer, sæt slow cookeren på holde-varm-funktionen og tag kartoflerne op og mos dem sammen med mælk og fløde. Hæld derefter mosen tilbage i slow cookeren.

5: Tilsæt ost og lad det koge på HIGH, til osten er helt smeltet. Smag gradvist til med salt og peber og server med skiver af porrer, revet ost og bacontern.


Risotto med græskar, gedeost og valnødder (vegetarret)

Risotto
Billedet er lånt fra Crock Pots egen hjemmeside.

Antal: 4-6 portioner

Tilberedningstid: 2-3 timer på LOW på slow cooker

Ingredienser:

🔸 1 kilo græsker, butternut eller squash
🔸 1 stort hakket løg
🔸 3 fed fint hakkede hvidløg
🔸 5 store salvieblade plus et par stykker til servering
🔸 2 spsk. olivenolie
🔸 1 tsk. salt
🔸 4 dl risotto-ris
🔸 8 dl vand
🔸 2 dl hvidvin
🔸 2 urte-bouillonterninger
🔸 2 spsk. tempereret smør
🔸 100 gram revet parmesanost
🔸 200 gram gedeost
🔸 Et par håndfulde skyllet rucola
🔸 2 dl groft hakkede valnødder
🔸 Sort friskkværnet peber

1: Skræl græskarret og skær det over i 2-3 cm tykke skiver. Læg dem i gryden i slow cookeren sammen med løg, hvidløg, salt, salvie og olivenolie. Kværn sort peber over og bland blandingen sammen.

2: Sæt slow cookeren på LOW og sæt låget på.

3: Efter omkring 1,5 til 2 timer skal vand, vin og bouillonterning opvarmes. Hæld ris og bouillon i slow cookeren og sæt låget på igen. Rør dog regelmæssigt. Lad risene koge i 40-50 minutter.

4: Sluk for slow cookeren, når risene kun har en lille hård kerne tilbage. Rør smør og parmesanost i og rør til retten føles cremet.

5: Server og pynt med rucola, gedeost og nødder. 


Slow cooked hvidløgs-parmesan kyllingslow-cooker-garlic-parmesan-chicken-recipe_

Antal: 4 portioner

Tilberedningstid: 8 timer på LOW eller 4 timer på HIGH på slow cooker

Ingredienser:

🔸 1 kilo kyllingelår
🔸
500 gram halverede små kartofler
🔸 2 spsk. smør
🔸 Salt
🔸 5 fed hakket hvidløg
🔸 2 spsk. friskhakket timian
🔸 Olivenolie
🔸 Frisk parmesanost til servering
🔸 Friskhakket persille til servering 

1: Varm olivenolien ved mediumvarme i en gryde. Tilføj kylling, salt og peber og lad det simre, indtil kyllingen er gylden. Vend den om og giv den et par minutter på den anden side.

2: Imens gøres slow cookeren klar: Bland olivenolie, kartofler, smør, hvidløg og timian sammen i slow cookeren og tilføj salt og peber på LOW. Tilføj herefter kyllingen. Sæt låget på og lad den stå på HIGH i 4 timer eller LOW i 8.

3: Server med parmesan og persille.


Slow cooked pizza

slow cooked pizza

Antal: 4 portioner

Tilberedningstid: 3-4 timer på LOW på slow cooker

Ingredienser:

🔸 500 gram pizzadej
🔸 200 gram pizzasauce
🔸 200 gram revet mozzarella
🔸 50 gram friskrevet parmesan
🔸 50 gram pepperoni i skive
🔸 Knust rød peberfrugt
🔸 Krydderi efter eget valg
🔸 Fedtstof
🔸 1 spsk. friskhakket persille til servering

1: Start med at spraye slow cookeren med fedtstof. Læg pizzadejen ned i bunden og hæld pizzasauce over. Tilføj herover ost, pepperoni og krydderi.

2: Læg låg på og sæt slow cookerne på LOW indtil osten er smeltet og dejen gylden. Det tager 3-4 timer.

3: Efter 3-4 timer, fjern da låget og køl retten ned i fem minutter.

4: Fjern pizzaen fra bunden med en spatel og pynt med persille inden servering.


Slow cooked varm kakao

varm cacao i crock potten

Antal: 8 portioner

Tilberedningstid: 2 timer på LOW på slow cooker

Ingredienser:

🔸 200 gram chokolade
🔸 20 gram kakaopulver
🔸 100 gram sukker
🔸 1 tsk. vaniljesukker
🔸 2,5 dl fløde
🔸 1,5 l mælk
🔸 Skumfiduser til servering

1: Kom alle ingredienserne undtaget skumfiduser ned i slow cookeren og rør rundt.

2: Giv blandingen 2 timer på LOW, indtil alt er smeltet. Rør engang imellem.

3: Ti minutter inden servering tilsættes skumfiduser. Lad dem smelte og server eventuelt med flere skumfiduser.


Historien om Crock Pot

Mange blander crock pot og slow cooker sammen og tror, at det er den samme betegnelse. Det er dog ikke helt rigtigt, for Crock Pot er et brand og en serie af slow cookere – lidt ligesom Kleenex er et mærke inden for lommetørklæder.

Crock Pots historie stammer helt tilbage til 1936, hvor opfinderen Irving Naxon tog patent på den teknologi, der senere ville blive kendt som slow cooking-metoden. Han fik patent i 1940 og kaldte maskinen The Naxon Beanery. Selve ideen er baseret på Naxons mors bønne-stuvning, som blev lavet tilbage i den lille landsby, da Naxon var barn.

Retten er kendt som Cholent og er en traditionel jødisk ret, som simrer hele dagen. Retten er forankret i den jødisk sabbat, som er dagen, hvor jøderne skal hvile og ikke må arbejde. Derfor blev retten sat over fredag aften og var færdig lørdag efter sabbatten.

Populariteten steg hurtigt, men i 1970’erne solgte Naxon rettighederne til Rival Manufacturing, som gav maskinen et nyt brand. Herefter relancerede de maskinen som Crock Pot, og den var adresseret mod de arbejdende mødre, der nu ikke længere havde tid til at stå ved kødgryderne om eftermiddagen. Så kunne de i stedet sætte maden over om morgen, og så var den færdig, når de kom hjem fra arbejde. Crock Pot’en blev en stor succes og solgte millioner af eksemplarer i 1970’erne.

I 1980’erne døde salget lidt ud – højst sandsynligt på grund af mikrobølgeovnens komme. Men op gennem 2000’erne, hvor der er kommet mere fokus på sund og nem madlavning, er salget af Crock Pots steget voldsomt igen. En amerikansk forbrugerrapport viser, at 83 procent af de amerikanske familier i dag har en Crock Pot.

crock pot logo

 


Crock Pot test – disse kilder har vi brugt:

Aftonbladet 🇸🇪

Aftonbladet er en svensk avis, der leverer alt lige fra nyheder til underholdning hver eneste dag. Avisen leverer også anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter. Her har de lavet en test af forskellige slow cookere, hvor de har testet brugervenligheden, håndterbarheden, tilberedningen m.m. De har blandt andet testet Electrolux ESC7400. Du kan læse hele testen ved at klikke på dette link. Vær opmærksom på, at det kræver et abonnement at få fuld adgang til testen.


BBC 🇬🇧

Det britiske radionetværk, som er Storbritanniens nationale public service-udbyder af både radio og tv med en række internationale kanaler. BBC fokuserer på mange forskellige emner udover nyheder, oplysende programmer og underholdning, og det tæller også mad og husholdning. I den forbindelse har BBC her testet 12 forskellige slow cookers. Du kan læse mere på BBCs hjemmeside her.


Good Housekeeping Institute 🇬🇧

Hos britiske Good Housekeeping Institute kan man finde både viden, information og vurderinger af forskellige forbrugerprodukter. Siden foretager nye tests løbende og vurderer produkterne ud fra forskellige parametre afhængig af selve produktet. Her har Good Housekeeping Institute testet Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker. Du kan læse hele testen her.


Icakuriren 🇸🇪

Icakuriren er en svensk side, der fokuserer på at skrive artikler samt inspiration, når det kommer til hus og hjem. Derudover laver siden også anmeldelser af forskellige produkter heriblandt slow cookere. Her har Icakuriren testet Electrolux ESC7400. Du kan læse hele anmeldelsen her.


The Independent 🇬🇧

Avisen er en af de største og mest omfangsrige, britiske aviser. Der skrives om nyhedsstof, sport, politik og udland m.m., men forbrugerstof og mad har også en plads i avisen. I denne test har avisen fundet de 8 bedste slow cookere. Du kan læse hele artiklen her.


Thewirecutter.com 🇺🇸

Denne amerikanske forbrugerside fungerer som en portal hvor eksperter tester, afprøver og vurderer forskellige forbrugerprodukter. Det tæller især gadgets og elektroniske apparater.

Formålet er at give forbrugerne det bedst mulige overblik og give dem information, så de ikke selv behøver at bruge ekstra tid og stress på det. Her er der tale om en test af flere slow cookere fra forskellige mærker. Læs mere her.


Today 🇺🇸

Også kendt som The Today Show. Er et amerikansk nyhedsformidlingsprogram samt talkshow, som sendes hver dag om formiddagen. Her er både fokus på alvorlige nyheder, information, underholdning og inspiration. Her er der tale om test af de syv bedste slow cookere på markedet. Læs mere her.


Trustedreviews.com 🇺🇸

Trustedreviews.com bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er Sage Risotto Plus blevet gennemtestet, og herefter er en udførlig anmeldelse blevet skrevet. Læs mere her.

Trustedreviews.com har ligeledes testet Crock-Pot Express Crock Multi-Cooker, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.


Which.co.uk 🇬🇧

Englands største forbrugermagasin med knap 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrugerne, og målet er at gøre en forskel for forbrugerene. Which? tester løbende forskellige husholdningsprodukter, og her er der tale om en test af en Crock Pot. Læs mere her, men fuld adgang til testene kræver dog abonnement.


Forbrugeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Udover de ovenstående tests har vi også kigget på forbrugeranmeldelser på amazon.co.uk, amazon.de og amazon.com. Vi har set nærmere på et par slow cookere og undersøgt, hvad de almindelige forbrugere mener om modellerne.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Hamilton Beach Slow Cooker 4,7 L

Testvinder hos det amerikanske thewirecutter.com

Hamilton Beach Slow Cooker 4,7 L

Det amerikanske forbrugerside thewirecutter.com har testet og vurderet et udvalg af slow cookere på parametre som tilberedningsevner, temperaturer, funktioner og pris, og i denne test findes også modellen Hamilton Beach Slow Cooker 4,7 L.

Modellen imponerer eksperterne og ender dermed som testvinder. Det er især kvaliteten af maden og funktionerne, som udgør grundlaget for sejren til Hamilton Beach Slow Cooker 4,7 L.

Nok til fire-fem personer

Hamilton Beach Slow Cooker 4,7 L har en god størrelse til den mediumstore husstand, og pr. tilberedning kan man kokkerere nok mad til fire-fem personer. Under vurderingen lægger eksperterne fra thewirecutter.com især mærke til kvaliteten af maden.

Her er både tale om møre stege, kyllingebryster og svinekød og endda også grøntsager, som ifølge eksperterne bliver både velsmagende og får en god konsistens.

Intelligent model

Thewirecutter.com-testpanelet nævner, at mange slow cookere har problemer med temperaturen, idet de hurtigt bliver for varme. Det gælder imidlertid ikke Hamilton Beach Slow Cooker 4,7 L, som oven i købet er udstyret med en varmemåler, som overvåger kødets mørhed og kan vurdere, hvornår kødet er færdigt.

Dermed er man altid sikret et veltilberedt måltid. Derudover er låget gennemsigtigt, så man kan også manuelt holde øje med processen.

Låget kan både låses fast af sikkerhedshensyn og komme i opvaskemaskinen. Gryden tåler også opvaskemaskine.

Evner over skønhed

Eksperterne mener ikke, at Hamilton Beach Slow Cooker 4,7 Ls digitale display er særlig pænt at se på, da det er noget klodset for øjet.

Til gengæld er det meget intuitivt og let at finde ud af. Der findes tre forskellige indstillinger for automatisk tilberedning, og på displayet kan vælges imellem termometer, program eller manuelt program at holde øje med samt timer.

Som en afsluttende kommentar nævner eksperterne, at Hamilton Beach Slow Cooker 4,7 L desuden er en forholdsvis prisvenlig slow cooker, som er lige så god som mange af de dyrere modeller.

Udvalgte fordele ved Hamilton Beach Slow Cooker 4,7 L:
Passende til fire-fem personer
  God til kød
Indbygget varmemåler
Gennemsigtig låg, der kan låses
Intuitivt digitalt display

Du kan se en lille demonstration omkring hvordan modellen virker her. Videoen er produceret af Hamilton Beach:


Crock Pot 3,5 L

4,5 stjerner ud af 5 hos brugerne på amazon.de

Crock Pot 3,5 L

Crock Pot 3,5 L er ikke indgået i tests, men forbrugerne på amazon.de er så tilfredse med modellen, at den får 4,5 stjerner ud af 5. Brugerne fremhæver mange forskellige ting ved Crock Pot 3,5 L, men der er især bred enighed om, at den tilberedte mad i Crock Pot 3,5 L bliver meget velsmagende og mør.

Desuden fremhæves også modellens enkelthed og brugervenlighed, som gør, at det er meget let at komme i gang med at bruge produktet.

Størrelse til to-fire personer

Crock Pot 3,5 L hører ikke til blandt seriens største modeller. Med en kapacitet på 3,5 liter vil modellen være fordelagtig i husstande på to-fire personer.

Modellen er en af Crock Pots grundmodeller og er derfor manuel. Det betyder, at der ikke er hverken digital timer eller digitalt display. I stedet reguleres modellen via en drejeknap, som er placeret på modellens front.

Der er få indstillinger, og brugerne selv nævner, at den er meget simpel at bruge.

To temperaturindstillinger

På den manuelle drejeknap er det muligt at vælge temperaturen. På Crock Pot 3,5 L findes der to forskellige indstillinger, som manuelt vælges på knappen – her er tale om høj eller lav varme.

Herudover findes også en holde-varm-indstilling, som man manuelt kan dreje over på, når retten er færdiglavet. Denne funktion sørger så for, at maden holdes varm, indtil den skal serveres.

God til kød

Forbrugerne på amazon.de fremhæver især, at Crock Pot 3,5 L er god til at tilberede kødretter. Det tæller både gryderetter, men også enkelte retter som pulled pork, spare ribs eller kylling. Maden tilberedes i en keramikgryde, som er udtagelig og kan sættes direkte på bordet.

Denne keramikgrydes belægning sørger endvidere for, at maden ikke brænder på. Herudover er gryden derfor også let at vaske op, og for lethedens skyld kan både gryde og glaslåg tåle maskinopvask.

Crock Pot 3,5 L er desuden en prisvenlig model, hvilket blandt andet skyldes den mindre størrelse.

Udvalgte fordele ved Crock Pot 3,5 L:
Passende til husstande med to-fire personer
Manuel model med drejeknap
Mulighed for to forskellige temperaturindstillinger samt holde-varm-funktion
God til alle typer af kød
Gryde og låg tåler maskinopvask

Du kan se en præsentation af modellen her. Her vises den sorte model og videoen er producet af Crock Pot:


Crock Pot 2,4 L Manual Slow Cooker

Anbefalet hos amerikanske thewirecutter.com

Crock Pot 2,4 L Manual Slow Cooker

 

Den mindre model Crock Pot 2,4 L Manual Slow Cooker er også blevet testet af den amerikanske forbrugerside thewirecutter.com, og eksperterne herfra noterer, at Crock Pot 2,4 L Manual Slow Cooker er en rigtig god og mindre model, som bestemt er anbefalelsesværdig.

Mindre model

Crock Pot 2,4 L Manual Slow Cooker har kun en kapacitet på 2,4 liter, hvilket vil passe godt til et par – eller måske en husstand på tre personer.

Dermed er Crock Pot 2,4 L Manual Slow Cooker en af de mindre modeller på markedet, men har man ikke brug for mere, så er Crock Pot 2,4 L Manual Slow Cooker et godt valg.

Kvalitet og funktioner er nemlig lige så velfungerende som på de større modeller.

Fine indstillinger

Crock Pot 2,4 L Manual Slow Cooker er udstyret med den samme teknologi som de øvrige Crock Pot-modeller. Det betyder, at der først og fremmest er en aftagelig gryde, som er så pæn at se på, at den kan tages op og sættes ind på spisebordet med det samme.

Brug slow cookeren til at lave stuvninger eller gryderetter og vælg frit mellem to temperaturindstillinger for det bedst mulige resultat.

Efter endt stegning vil det være muligt at slå en holde-varm-funktion til, hvorved maden ikke bliver kold inden servering.

Pæn, manuel model

Crock Pot 2,4 L Manual Slow Cooker kommer i en flot og blank, sort farve. Den er rund/oval, og eftersom den kun kan rumme 2,4 liter, fylder den ikke så meget.

Modellen har ikke noget digitalt display, men en drejeknap på fronten sørger for, at man kan få den rigtige temperaturindstilling. Man skal være indstillet på mere manuelt arbejde end på andre modeller, for der er heller ingen timer på Crock Pot 2,4 L Manual Slow Cooker, som angiver, hvor lang tid der er tilbage.

Til gengæld er Crock Pot 2,4 L Manual Slow Cooker ikke nær så dyr som andre modeller. Så er man ny i slow cooker-faget vil Crock Pot 2,4 L Manual Slow Cooker være et godt sted at begynde.

Udvalgte fordele ved Crock Pot 2,4 L Manual Slow Cooker:
Mindre kapacitet men meget prisvenlig model
Aftagelig gryde
To temperaturindstillinger
Holde varm-funktion
Manuel model med drejeknap

Du kan se en præsentation af modellen her. Videoen er producet af Crock Pot:


Andre relevante tests

Udover de ovenstående tests har vi også kigget på forbrugeranmeldelser på amazon.co.uk, amazon.de og amazon.com. Vi har set nærmere på et par slow cookere og undersøgt, hvad de almindelige forbrugere mener om modellerne.

Udover denne Crock Pot test, har vi også udarbejdet en slow cooker test. Artikel minder meget om denne artikel, men der er dog en del flere modeller med, som vi ikke har haft plads til i denne artikel.

FAQ

Hvilken er den bedste crock pot?
Crock Pot Slow Cooker 5,0 L Dura Ceramic potten er uden tvivl en af de bedste på markedet. Crock potten har et flot design og en god pris, alle kan være med på. Ønsker du en større, og mere avanceret, crock pot, skal du vælge 5,6 L Multi Cookeren.
Hvordan vælger jeg en crock-pot?
Når du skal vælge den helt rigtige crock-pot til dit hjem, er det vigtigt, at du undersøger markedet grundigt, før du foretager dit valg. Du skal eksempelvis spørge dig selv eller fagpersoner: Har crock-potten de tilstrækkelige indstillinger? Kan den holde sig varm i længere tid ad gangen?
Er en Crock-Pot værd at købe?
Det er på mange måder op til dig selv at bestemme og vurdere, om en Crock-Pot er det værd at købe. Er du typen, der elsker både at spise og lave mad, så vil du med sikkerhed elske en Crock-Pot slowcooker. Det vigtigste er tålmodighed.
Hvad er en god størrelse Crock-Pot?
Du kan finde mange forskellige Crock-Pots, i mange forskellige størrelser, på markedet. En tommelfingerregel kan være, at en Crock-Pot på cirka 2-3 liter kan tilberede mad til 2-3 personer ad gangen. Undersøg markedet grundigt og prøv dig frem. Måske vil du blive overrasket over, hvilken størrelse du skal bruge.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme