Magimix Test 2021 – Her er de bedste Magimix produkter ifølge eksperterne

Senest opdateret den 0

Denne artikel handler om forskellige produkter fra mærket Magimix. Disse tæller både foodprocessorer, saftpressere, toastere og blendere.

Her er tale om en række Magimix-produkter, som næsten alle har været medtaget i eksperttests og fået gode bedømmelser.

Disse tests er udført af blandt andet det danske forbrugerråd Tænk, den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, testsiderne Trustedreviews.com og Appliancereviewer.co.uk, husholdningsmagasinet Goodhousekeeping.com, forbrugermagasinet Which.co.uk og avisen Telegraph.co.uk.

Ønsker du at læse mere om hver ekspert-anmeldelse, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Magimix test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste Magimix produkter
🔸 Information om mærket Magimix
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret 

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Magimix test 2021 – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Magimix produkter, der har fået de bedste anmeldelser af forskellige eksperter. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests samt brugeranmeldelser, og viser dig her de bedst anmeldte modeller.

Du finder også prissammenligning af de forskellige Magimix produkter, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandler der har den bedste pris.


Magimix 5200 XL 

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
92 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.com
God anmeldelse hos forbrugermagasinet Which.co.uk

Magimix 5200 XL

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.998,00 2.998,00 Læs mere
0,00 3.245,00 Læs mere
3.495,00 3.268,00 Læs mere
3.777,00 3.777,00 Læs mere
3.777,00 3.777,00 Læs mere
4.799,00 4.799,00 Læs mere

.
Magimix 5200 XL er blevet testet af fire hold eksperter, som alle er meget positive over for denne foodprocessor.

Her er tale om eksperter fra det danske forbrugerråd Tænk, testsiden Trustedreviews.com, hudholdningsmagasinet Goodhousekeeping.com samt forbrugermagasinet Which.co.uk, som har testet modellen på specifikke parametre.

Alle eksperterne vurderer, at produktet er meget velfungerende.

Stærk foodprocessor

Magimix 5200 XL hører til de stærke og effektive foodprocessorer på markedet, og det betyder, at dette produkt kommer med en effekt på 1000 watt, hvilket er en del. Det vil gøre det lettere for modellen både at håndtere tunge og lette ingredienser.

Maskinen kan varetage en lang række opgaver i køkkenet, som blandt andet tæller at hakke, blende, ælte og purere, hvilket gør den til et rent multi-produkt. Der medfølger yderligere tre skåle i forskellige størrelser.

Man styrer let foodprocessoren via tre knapper, og der medfølger både tragt, låg, kniv, mikser, pisker, rivejern, citruspresser, spatel, snittesæt samt en bog med opskrifter. Modellen er desuden designet til at være støjsvag.

Eksperterne: Alsidig og gode præstationer 

Magimix 5200 XL er blandt andet blevet testet af Goodhousekeeping.com, som mener, at modellen er meget alsidig og leverer en fantastisk præstation.

Det bemærkes med glæde, at der findes et forstørret påfyldningsrør, og i det hele taget er modellen god til større familiers brug.

Goodhousekeeping.com giver Magimix 5200 XL karakterer ud fra fire aspekter, nemlig brugervenlighed, design, præstation og instruktioner, og på parametrene brugervenlighed og instruktioner modtager den 5 ud af 5 point. For præstation gives 4,5 ud af 5, og design får 3,5. Dette er rigtig godt.

Eksperterne: God til at hakke og skære

Magimix 5200 XL er også blevet testet af det britiske forbrugermagasin Which.co.uk, som især roser modellen for dens evner til at hakke og skære.

Det foregår jævnt, hurtigt og let. Herefter er rengøringen også nem, og det er en klar fordel, at flere af delene tåler opvask i maskine.

Which.co.uk har dog også et par ulemper, og de går på, at det halter en smule, når det kommer til piske-opgaver, og så er her ikke tale om en let foodprocessor rent størrelsesmæssigt. Derfor kan den godt være lidt tung at håndtere.

Specifikationer ved Magimix 5200 XL
🔴 Type: Foodprocessor
🔴 Mærke: Magimix
🔴 Effekt: 1000 watt
🔴 Hastighed: 1
🔴 Antal skåle: 3
🔴 Skål-kapacitet: 3,7 liter, 2,6 liter og 1,2 liter
🔴 Vægt: 11 kilo

Udvalgte fordele ved Magimix 5200 XL
🔵 Stærk foodprocessor
🔵 Kan både hakke, snitte, blende, ælte og purere
🔵 Med tre skåle
🔵 Meget tilbehør medfølger
🔵 Støjsvag

Her kan du se en præsentation af Magimix 5200 XL. Videoen er produceret af KitchenOne.dk: 


Magimix Compact 3200 XL 

Middel anmeldelse hos forbrugermagasinet Which.co.uk
86 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.com

Magimix Compact 3200 XL

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.582,00 2.582,00 Læs mere
2.641,00 2.641,00 Læs mere
2.742,00 2.742,00 Læs mere
2.773,00 2.773,00 Læs mere

.
Foodprocessoren Magimix Compact 3200 XL er blevet testet af to ekspertkilder, der tæller det store britiske forbrugermagasin Which.co.uk og husholdningsmagasinet Goodhousekeeping.com.

Produktet er blevet testet på udvalgte parametre, hvorefter en samlet score er blevet givet. Magimix Compact 3200 XL klarer sig generelt godt og modtager fin ros.

God køkken-hjælper

Magimix Compact 3200 XL vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en assistent i køkkenet, når det drejer sig om både at hakke, blande, ælte og piske.

Foodprocessoren er dermed meget alsidig, og en effekt på 650 watt gør også, at det går hurtigt og let – selv med de lidt hårdere ingredienser.

Dette produkt kommer kun med en enkelt hastighed, men den passer til alle opgaver.

Til gengæld findes der et XL-påfyldningsrør på modellen, hvilket betyder, at man ikke behøver så meget forarbejde. Røret tillader nemlig større ingredienser. Kapaciteten er også høj og ligger på 2,6 liter.

Eksperterne: God foodprocessor

Magimix Compact 3200 XL er blandt andet blevet testet af forbrugermagasinet Which.co.uk, som generelt er positivt indstillede over for modellen. Det fremhæves, at den er velfungerende generelt, og især når det kommer til at ælte og hakke.

Eksperterne har både afprøvet dens evner til at hakke urter, løg og nødder, og disse hakkes godt og jævnt.

Dog har den sine udfordringer, når det kommer til at skære – især når det gælder de hårde ingredienser.

Desuden mener eksperterne heller ikke, at her er tale om den hurtigste model på markedet.

Eksperterne: Solid maskine

Magimix Compact 3200 XL er også blevet testet af Goodhousekeeping.com, som giver en god score på 86 ud af 100. Denne gode score gives, idet eksperterne mener, at her er tale om en meget solid maskine, som generelt set klarer sig godt over hele linjen.

Eksperterne noterer sig også, at denne foodprocessor er let at bruge og meget kompakt i designet, og så medfølger en smart opbevaringsboks til tilbehør.

Det fungerer let at skifte imellem tilbehøret, som dertil også kan tåle maskinopvask – en klar fordel, ifølge eksperterne.

Goodhousekeeping.com skriver desuden, at her er tale om en stille maskine, der ikke larmer så meget, og så er instruktionerne gode. Som et plus medfølger også en bog med gode opskrifter.

Specifikationer ved Magimix Compact 3200 XL
🔴 Type: Foodprocessor
🔴 Mærke: Magimix
🔴 Effekt: 650 watt
🔴 Kapacitet: 2,6 liter
🔴 Hastigheder: 1
🔴 Vægt: 10 kilo

Udvalgte fordele ved Magimix Compact 3200 XL
🔵 God styrke
🔵 Til mange typer opgaver
🔵 Kan klare selv hårde ingredienser
🔵 Ekstra stort påfyldningsrør
🔵 Kapacitet på 2,6 liter

Her kan du se en generel præsentationsvideo af Magimix foodprocessor-serien. Videoen er produceret af Magimix: 


Magimix 11541 gennemsigtig brødrister 

93 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.com
Topscorer hos den britiske avis Telegraph.co.uk
God anmeldelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Magimix 11541

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.681,00 1.681,00 Læs mere
1.723,00 1.723,00 Læs mere
0,00 1.723,00 Læs mere
1.885,00 1.885,00 Læs mere

.
Magimix 11541 gennemsigtig brødrister har været med i tre forskellige tests – én udført af Goodhousekeeping.com, én af Telegraph.co.uk, samt én af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Her er den blevet vurderet sammen med andre brødristere ud fra specifikke parametre, og herefter er en endelig score blevet givet.

Vurderingen lyder, at alle tre ekspertkilder er imponerede over denne lidt anderledes brødrister.

Unik brødrister med sider af glas

Magimix 11541 gennemsigtig brødrister ser noget anderledes ud end andre brødristere, idet denne model er udformet med gennemsigtige sider af glas.

Det betyder, at man kan holde direkte øje med, hvordan ens brød brunes gradvist. Herudover er glasset på siderne varmeresistent.

Denne model er af den type, hvor man sænker brødet ned, og der er plads til to skiver ad gangen.

Ud over at kunne riste almindeligt brød findes der også en smart bagel-funktion, som tilbereder bagels bedst muligt. Modellen kommer desuden med en genopvarmnings- og optøningsfunktion.

Dette produkt tilbyder også mulighed for at påvirke ristningen af brødet, idet der findes otte brunings-niveauer.

Eksperterne: Sjov og anderledes brødrister

Magimix 11541 gennemsigtig brødrister er blandt andet blevet testet af den britiske avis Telegraph.co.uk, som er meget imponerede over den – derfor udnævnes den til topscorer.

Eksperterne er meget fascinerede over det anderledes design, og de synes, at det er virkelig underholdende at se på, mens brødet ristes.

Ud over selve udseendet og designet hæfter Telegraph.co.uk sig også ved, at her er tale om en velfungerende brødrister, der giver brødet en flot og jævn ristning. Det samme gælder ristningen af bagels.

Dog noteres nogle ulemper ved dette produkt, for eksperterne synes, at prisen er noget høj, og så er den fysisk så stor, at små stykker brød næsten kan blive væk.

Eksperterne: Godt valg for det høje budget

Magimix 11541 gennemsigtig brødrister er ligeledes blevet testet af husholdningseksperterne fra Goodhousekeeping.com, som giver en meget høj score på 93 ud af 100 point.

Denne gode score gives, idet eksperterne ganske enkelt mener, at modellen er rigtig god til at riste brød, og så findes der nogle gode funktioner.

Goodhousekeeping.com noterer sig dog, at her er tale om en noget dyr brødrister, så den vil være mest velegnet til gadget-elskeren, der har et højt budget. I så fald vil den også være pengene værd, vurderes det.

Specifikationer ved Magimix 11541 gennemsigtig brødrister
🔴 Type: Brødrister
🔴 Mærke: Magimix
🔴 Effekt: 1450 watt
🔴 Antal brødskiver til ristning samtidig: To
🔴 Antal varmeindstillinger: Otte

Udvalgte fordele ved Magimix 11541 gennemsigtig brødrister
🔵 Anderledes brødrister rent designmæssigt
🔵 Model med sider af glas
🔵 Kan vælge imellem otte indstillinger for ristning
🔵 Også velegnet til bagels
🔵 Muligt at holde øje med brødet, mens det ristes

Her kan du se en præsentationsvideo af Magimix 11541. Videoen er produceret af Magimix: 


Magimix Power Blender 

God anmeldelse hos forbrugermagasinet Which.co.uk
5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Appliancereviewer.co.uk

Magimix Power Blender

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.645,00 1.645,00 Læs mere
1.699,00 1.699,00 Læs mere
1.699,00 1.699,00 Læs mere
1.699,00 1.699,00 Læs mere
2.244,00 2.244,00 Læs mere

.
Blenderen Magimix Power Blender er blevet testet af både det britiske forbrugermagasin Which.co.uk og den britiske testside Appliancereviewer.co.uk, og begge steder modtager modellen høj ros.

Der er blevet set nærmere på blenderevner samt design, funktioner og brugervenlighed, som ligger til grund for den høje ros.

Stærk blender

Magimix Power Blender hører til de stærke og kraftfulde blendere på markedet, som passer godt til den forbruger, der ønsker at anvende blenderen ofte og til mange formål.

Denne blender kommer nemlig med en effekt på 1300 watt, hvilket er rigtig meget. Det giver hele 22.000 omdrejninger per minut.

Den høje effekt betyder, at man både vil kunne blende bløde og hårde ingredienser på modellen. Her er tale om bløde frugter men også hårde grøntsager, kerner og bær. Kapaciteten ligger på 1,8 liter.

Til både smoothies, supper, desserter og is

Magimix Power Blender er netop derfor også en alsidig blender, og alsidighed er et af modellens nøgleord. Denne maskine er skabt til at kunne assistere ved måltiderne, desserten og lækkersulten, og derfor kan den både lave smoothies, supper, blandinger, pure og is.

Herudover findes der fire automatiske programmer, som gør det endnu lettere at benytte produktet. Det er både muligt at få varme og kolde retter/blandinger på modellen, idet kandens materiale er både tykt, varmeresistent og af termoglas.

Som ekstrafunktioner findes et rengøringsprogram samt en puls-funktion, og der medfølger både en spatel til påfyldning af ingredienser samt en opskriftsbog, som skal vække inspirationen.

Eksperterne: Traditionel og flot blender

Magimix Power Blender er både blevet testet af forbrugermagasinet Which.co.uk samt testsiden Appliancereviewer.co.uk.

Begge steder modtager produktet høj ros, og noget af det, som eksperterne især hæfter sig ved, er præstationsevnerne.

Især når det gælder de mere bløde ingredienser til både smoothies, dip og supper.

Eksperterne nævner også, at her rent designmæssigt er tale om en stilfuld blender, som er af den traditionelle type.

Eksperterne noterer sig dog, at Magimix Power Blender har sine udfordringer, når det kommer til de hårdeste ingredienser som kerner og nødder, hvilket andre blendere på markedet er bedre til.

Hertil kommer, at glaskanden er noget tung, og netop den tunge glaskande kan gøre rengøringen en smule mere besværlig.

Specifikationer ved Magimix Power Blender
🔴 Type: Blender
🔴 Mærke: Magimix
🔴 Effekt: 1300 watt
🔴 Omdrejninger per minut: 22.000
🔴 Antal programmer: 4
🔴 Kapacitet: 1,8 liter

Udvalgte fordele ved Magimix Power Blender
🔵 Kraftfuld blender
🔵 Mange omdrejninger
🔵 Til både koldt og varmt
🔵 Rengøringsprogram
🔵 Opskriftsbog medfølger

Her kan du se en præsentationsvideo af Magimix Power Blenderen. Videoen er produceret af Magimix: 


Magimix Juice Expert 3

Magimix Juice Expert 3

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.871,00 1.871,00 Læs mere
2.321,00 2.321,00 Læs mere
2.443,00 2.443,00 Læs mere
2.457,00 2.457,00 Læs mere
3.039,00 3.039,00 Læs mere
3.039,00 3.039,00 Læs mere

.
Saftpresseren Magimix Juice Expert 3 har ikke været testet af eksperterne, men vi tager alligevel denne maskine med, idet her er tale om et godt Magimix-produkt, der viser et bredere udsnit af Magimix-spændevidden.

Til juice-entusiasten

Magimix Juice Expert 3 vil være et godt valg for den forbruger, der holder meget af saft og juice. Her er nemlig tale om et apparat, der på en let, elektronisk måde presser frugter til drikkeklar væske.

Modellen er designet til at kunne håndtere selv seje frugter og grøntsager, for motoreffekten ligger på 400 watt. Det er en del. Det betyder derfor også, at man kan anvende modellen til hele frugter.

Hurtigt og sundt

Magimix Juice Expert 3 er skabt til at fremme sundheden og gøre det lettere og sjovere at indtage frugt og grønt.

Eftersom modellen er elektronisk, tager det kun kort tid at få sin drikkeklare juice, og man kan prøve sig frem efter egne ønsker – produktet kan nemlig håndtere mange forskellige frugter og grøntsager. Prøv for eksempel alt fra bær til æbler, gulerødder og tomater.

Maskinen fungerer ved at anvende udskårne eller hele frugter, og herefter presser den stærke motor al saften ud af frugten, hvorefter saften ledes direkte ned i glasset.

Saften trækkes desuden ud, således at kerner og frugtkød frasorteres. Hvis man ønsker det, kan man dog sagtens få sin juice med frugtkød.

Med opskriftshæfte

Der medfølger også en XL-tragt med maskinen, og det gør forberedelsestiden kortere, da man således kan anvende store stykker.

Magimix Juice Expert 3 er desuden en alsidig maskine, der faktisk kan mere end at presse frugter.

Man kan også anvende maskinen til saucer, desserter og smoothies, og for at øge kreativiteten følger der et opskriftshæfte med – denne har mere end 100 ideer og forslag til opskrifter.

De aftagelige dele tåler maskinopvask.

Specifikationer ved Magimix Juice Expert 3
🔴 Type: Saftpresser/juicer
🔴 Mærke: Magimix
🔴 Effekt: 400 watt
🔴 Med opskriftsbog: Ja

Udvalgte fordele ved Magimix Juice Expert 3
🔵 Presser effektivt frugt og grønt til drikkeklar væske
🔵 Stærk motor på 400 watt
🔵 Kan anvendes til hele frugter
🔵 Kan lave juice med og uden frugtkød
🔵 Medfølgende opskriftsbog


Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice

Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.083,00 3.083,00 Læs mere
3.399,00 3.399,00 Læs mere

.
Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice er en unik saftpresser/juicer, der både kan fremstille juice, saucer, smoothies med mere baseret på pressede frugter og grøntsager – og så giver den også mulighed for at lave salater.

Modellen har ikke været testet af eksperter, men vi har alligevel valgt at tage den med, idet her er tale om et produkt, der øger bredden af Magimix’s sortiment.

Høj effekt

Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice er skabt til at kunne presse frugt og grøntsager og danne dem om til drikkeklar saft og juice.

Dette kan gøres med hele frugter, og for at kunne klare både de bløde og mere hårde ingredienser kommer maskinen med en høj effekt på 400 watt.

Man kan således både anvende bær som hindbær, bløde frugter som bananer og hårde grøntsager som gulerødder direkte i maskinen, hvor saften trækkes ud.

Skabt til at eksperimentere

Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice vil være et godt valg for den forbruger, der godt kan lide at eksperimentere i køkkenet og afprøve forskellige og nye kombinationer.

Det er nemlig meningen, at maskinen kan anvendes til flere formål, og ud over juice og saft gælder det også desserter, smoothies og saucer. Pressesystemet er designet til at fjerne kerner og sten, men man kan selv vælge, om man vil have frugtkød med.

Også til salater

Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice kommer derfor med et medfølgende opskriftshæfte med mere end 100 opskrifter at vælge imellem.

Her findes både klassikere og nytænkning, således at man kan få det maksimale ud af saftpresseren. Herudover kommer modellen med en XL-tragt til påfyldning, som gør det muligt at anvende hele frugter.

Eftersom denne model hedder Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice, er den også beregnet til at lave salater. Derfor medfølger der yderligere en grøntsags-skærer, som kan hakke og snitte grønt netop til dette formål.

De aftagelige dele tåler maskinopvask.

Specifikationer ved Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice
🔴 Type: Saftpresser/juicer
🔴 Mærke: Magimix
🔴 Effekt: 400 watt
🔴 Med opskriftsbog: Ja

Udvalgte fordele ved Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice
🔵 Høj kraft
🔵 Til både hårde og bløde ingredienser
🔵 Perfekt til den eksperimenterende hjemme-kok
🔵 Medfølgende opskriftshæfte
🔵 Medfølgende grøntsags-skærer – designet til salater


Om Magimix

magimix-logo
Magimix er en del af den franske virksomhed Robot Coupe, grundlagt i Bourgogne, Frankrig, tilbage i starten af 1960’erne.

Virksomheden specialiserer sig i produktionen af mindre køkkenapparater, og traditionelt set har virksomhedens produkter været anset som innovative og ledende. Både på et professionelt og privat plan.

Hjælp i køkkenet

Den oprindelige ide fra virksomhedens side var at skabe en enkel maskine, der kunne udføre en lang række af opgaver for de professionelle kokke – nemlig både at hakke, ælte, skære og piske med videre. Allerede i 1963 blev den første foodprocessor fra Robot Coupe lanceret – dog til erhvervsformål.

I 1971 så Magimix-serien dagens lys. Denne serie er en række køkken-produkter specialdesignet til det private hjem, der kan udføre de samme opgaver som maskinerne til de professionelle. Tilbage i 1970’erne var det især foodprocessoren, der var i fokus.

Mere teknologi og mindre størrelse

Med årene har foodprocessorerne udviklet sig, og i 1980’erne kom der flere funktioner til – blandt andet piskning af æg og udvidelse med flere skåle til samme maskine.

I 1990’erne steg den teknologiske udvikling, mens produkterne blev mere kompakte til brug i de private køkkener, og op gennem starten af det nye årtusinde kom der øget fokus på fremstilling af smoothies, saft og juice også.

I 2011 holdt Magimix-serien 40-års jubilæum, og det er i dag muligt at få Magimix-produkterne i mere end 60 lande på verdensplan. Magimix forhandles i dag stadig både til private og erhverv.

Magimix blev kendt for produktionen af foodprocessorer, men i dag fremstilles der også mange andre køkkenapparater – for eksempel blendere, toastmaskiner, ismaskiner, juicere med mere.

Du kan læse mere om virksomheden her.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål 

🤩 Hvilke Magimix modeller er bedst i test?

Magimix 5200 XL og Magimix 11541 gennemsigtig brødrister

🧐 Hvad er Magimix?

Magimix er en serie af specialdesignede køkkenapparater til private hjem, der kan udføre de samme krævende opgaver som maskiner til professionelt brug.

🤔 Hvor er Magimix fra?

Magimix er en del af den franske virksomhed Robot Coupe, der blev grundlagt i Bourgogne, Frankrig, tilbage i starten af 1960’erne.


Magimix Test – disse kilder har vi anvendt:

Appliancereviewer.co.uk 🇬🇧
Appliancereviewer.co.uk er en britisk testside, der har fokus på køkkenprodukter. Her har Appliancereviewer.co.uk således testet Magimix Power Blender. Læs mere om testen via dette link. 

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugerråd Råd & Rön tester forskellige produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen – her gælder det dels en test af saftpressere og dels en af brødristere.

Du kan se testen af juicepressere her og testen af brødristere her, men fuld adgang kræver abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Det danske forbrugerråd udfører tests af dagligdags- og forbrugerprodukter. Her er der tale om to forskellige tests – nemlig af foodprocessorer og saftpressere.

Du kan se testen af foodprocessorer her og af saftpressere her, men fuld adgang kræver abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Goodhousekeeping.com tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre, hvorefter der gives karakterer på en skala op til 100 points. Her har Goodhousekeeping.com testet forskellige produkter:

Læs mere om testen af Magimix 5200 XL her.

Læs mere om testen af Magimix Duo Plus XL her.

Læs mere om testen af Magimix Compact 3200 XL her.

Læs mere om testen af Magimix 11541 gennemsigtig brødrister her.

Telegraph.co.uk 🇬🇧
Den traditionelle britiske avis blev grundlagt i 1855 og udkommer i fysisk form dagligt. The Telegraph har også et stort, tilknyttet onlineunivers. Stort set alle verdens emner har plads i avisen eller på sitet, lige fra nyheder, sport, underholdning, livsstil og forbrug til kultur og business.

Her er der tale om en tests af brødristere og ismaskiner. Læs mere om testen af brødristerne her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en stor, international testside, der bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er forskellige produkter blevet testet:

Læs hele testen af Magimix 5200 XL.

Læs hele testen af Magimix Duo Plus XL.

Which.co.uk 🇬🇧
Englands største forbruger- og testmagasin, der vurderer, analyserer, tester og anmelder forskellige forbrugerprodukter. Which.co.uk tester løbende forskellige produkter, og her er der tale om tests af forskellige produkter:

Klik på dette link for at læse den fulde anmeldelse af Magimix 5200 XL.

Klik på dette link for at læse den fulde anmeldelse af Magimix Compact 3200 XL.

Klik på dette link for at læse den fulde anmeldelse af Magimix Power Blender.

Læg dog mærke til at fuld adgang kræver abonnement.


Andre relevante tests og artikler 

Er du endnu ikke overbevist om, at et produkt fra Magimix er der rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Er du på udkig efter en ny foodprocessor, finder du nogle af markedets bedste modeller lige her. Læs vores generelle foodprocessor test, eller dyk ned i vores producent-specifikke artikler. Her kan du læse vores KitchenAid foodprocessor test og vores Kenwood foodprocessor test.

Du kan også læse nogle af vores mange blender tests. Skab dig et overblik over markedets bedste modeller med vores generelle blender test, eller læs om læs vores producent-specifikke tests. Her finder du vores Wilfa blender test, vores Blendtec blender test, vores KitchenAid blender test, vores Vitamix blender test, vores NutriBullet blender test og vores smoothie blender test.

I forlængelse af vores blender tests, kan du her læse om de praktiske stavblendere. Få et overblik over markedets bedste modeller med vores generelle stavblender test, eller læs nærmere om de schweiziske præcisionsmaskiner i vores Bamix stavblender test eller vores Bamix superbox test.

Slutteligt vil vi fremhæve vores juicer tests. En af fordelene ved at presse sin egen juice er, at man får 100% ubehandlet juice, og derved går et minimum af vitaminerne tabt. Læs mere her i vores juicer test, vores saftpresser test og i vores slow juicer test. Begge tests indeholder testvindende juicers.