Pizzasten test 2021 – Her er de bedste pizzasten ifølge eksperterne og brugerne

Senest opdateret den 0

I denne pizzasten test får du et overblik over nogle af de bedste pizzasten på markedet ifølge brugerne og eksperterne.

Vi har gennemgået en lang række anmeldelser fra ekspertkilder og forbrugere fra blandt andet Amazon.com, Amazon.co.uk, Pejsen.com, KitchenOne.dk, KitchenTime.dk, Coolstuff.dk, Blaskelius.se, Cuckooland.com og Castelegance.com for at lære mere om de forskellige produkters fordele og ulemper.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de anmeldelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne pizzasten test indeholder:

🔸 Gennemgang af de bedste pizzasten
🔸 Sådan bruger du en pizzasten
🔸 Hvilken type pizzasten skal jeg vælge?
🔸 Sådan undgår du, at din pizzasten revner
🔸 Sådan laver du den bedste pizzabund
🔸 Gode pizzaopskrifter
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Pizzasten test 2021 – Her er eksperternes favoritter

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de pizzasten, der har fået de bedste bedømmelser af eksperterne. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige tests, ekspertblogs og brugeranmeldelser, og viser dig her de bedst bedømte modeller.

Du finder også en prissammenligning af de forskellige modeller, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandler der har den bedste pris.


LotusGrill Pizzasten

✅ 5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos britiske Amazon.co.uk
✅ 4.7 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den amerikanske forhandler Cuckooland.com

LotusGrill Pizzasten

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
453,00 492,00 Læs mere
499,00 499,00 Læs mere
.
LotusGrill Pizzasten er blevet testet og anmeldt af brugere hos britiske Amazon.co.uk og amerikanske Cuckooland.com. Her skriver brugerne, at de er begejstrede for pizzastenen på grund af dens høje kvalitet. Til gengæld mener nogle brugere, at det er et forholdsvis dyrt produkt.

Kvalitetsprodukt, ifølge brugerne

Ifølge brugerne hos britiske Amazon.co.uk og amerikanske Cuckooland.com er LotusGrill Pizzasten en ”rigtig god pizzasten”, der passer til de flestes behov. Eksempelvis skriver en bruger, at stenen er ”meget nem at bruge”, mens den på samme tid ”tilbereder de bedste pizzaer”.

En anden bruger forklarer ydermere, at LotusGrill Pizzasten er ”et produkt i meget høj kvalitet”, hvorfor den holder i mange år frem i tiden, hvis man sørger for at passe godt på den.

Samtidigt hæfter andre brugere sig ved, at pizzastenen generelt ”er en drøm at bruge”. Ingen af brugerne nævner nogle ulemper ved LotusGrill Pizzasten andet end prisen.

Lav pizzaer med en sprød bund

Med LotusGrill Pizzasten får man en pizzasten, hvor der er mulighed for at lave en hjemmelavet pizza på ingen tid. Da pizzastenen sørger for at absorbere al fugt under tilberedningen af dejen, er man sikret en sprød bund og skorpe.

Derudover er LotusGrill Pizzasten lavet med en konstruktion, der sikrer, at varmen fordeles på en jævn måde over hele overfladen. Dette skaber en ensartet temperatur, så pizzaen bages på bedste vis.

Velegnet til LotusGrill

Ved køb af LotusGrill Pizzasten bør man være opmærksom på, at denne pizzasten er velegnet til LotusGrill. Hvis man vælger at bruge pizzastenen sammen med LotusGrills grill-låg, er det ydermere muligt at lave ens grill om til en transportabel pizzaovn.

Denne pizzasten kan købes i flere størrelser såsom 29 centimeter og 43,5 centimeter. Herved kan man vælge den størrelse, der passer bedst til ens ønsker og behov.

Udvalgte fordele ved LotusGrill Pizzasten:
🔵 Kan fås i to størrelser
🔵 Varmen fordeles jævnt over hele overfladen
🔵 Sprøde pizzabunde
🔵 Kan bruges til LotusGrill
🔵 Høj kvalitet


Morsø Vetro Rund Bagesten

✅ 4.5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler Pejsen.com

Morsø Vetro Rund Bagesten

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
499,00 499,00 Læs mere

.
Morsø Vetro Rund Bagesten er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en favorit hos brugerne. Denne pizzasten har nemlig fået 4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler Pejsen.com.

Multifunktionel pizzasten

Med Morsø Vetro Rund Bagesten får man en multifunktionel pizzasten. Takket være dette er det ikke kun muligt at anvende pizzastenen til pizzabagning, men den ser også godt ud som en tallerken på et spisebord.

Da Morsø Vetro Rund Bagesten tåler op til 500 grader, er den desuden velegnet som en pizzasten uanset, om man bruger den på grillen, i ovnen eller i en udendørs pizzaovn. Ønsker man ikke at bage pizza på den, kan man i stedet vælge at svitse, sautere eller stege alt lige fra kød til fisk eller grøntsager på den.

Nem rengøring

Når man er færdig med at gøre brug af Morsø Vetro Rund Bagesten, kan man nemt og hurtigt rense den. Den praktiske pizzasten tåler nemlig at blive vasket i opvaskemaskinen, hvorfor man hurtigt kan skylle den under vandhanen og herefter putte den i maskinen.

Selve diameteren er på 34 centimeter, så der er plads til at lave en mellemstor pizza eller flere små pizzaer. Bruger man pizzastenen til noget andet, er der mulighed for at stege eller svitse en del kød eller grøntsager til hele familien.

Holdbar pizzasten

Morsø Vetro Rund Bagesten er en holdbar og slidstærk pizzasten, der er fremstillet af keramisk glas. Det gør, at pizzastenen kan holde i mange år frem i tiden, hvis man sørger for at passe godt på den og rense den efter brug.

Pizzastenen er rund og er lavet i en flot sort farve, så den blender godt ind sammen med andet køkkenudstyr eller en grill. Det gør ligeledes, at den ikke vil forstyrre borddækningen, hvis man anvender pizzastenen som et serveringsfad eller som en tallerken.

Udvalgte fordele ved Morsø Vetro Rund Bagesten:
🔵 Lavet af keramisk glas
🔵 Multifunktionel pizzasten
🔵 Tåler op til 500 grader
🔵 Nem rengøring
🔵 God størrelse

Her kan du se en kort video om den danske virksomhed Morsø, der laver Morsø Vetro bagestenen. Videoen er produceret af Morsø: 


Eppicotispai Lavasten

✅ 5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler KitchenOne.dk
✅ 4.4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler KitchenTime.dk
✅ 4.4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos amerikanske Amazon.com
✅ 4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler Coolstuff.dk

Eppicotispai Lavasten

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
449,00 449,00 Læs mere
479,00 518,00 Læs mere

.
Eppicotispai Lavasten er blevet testet og anmeldt af brugere hos flere forhandlere, hvilket inkluderer KitchenOne.dk, KitchenTime.dk, Amazon.com og Coolstuff.dk.

Her skriver brugerne, at pizzastenen er solid, i høj kvalitet og har en god størrelse. Til gengæld nævner flere brugere, at Eppicotispai Lavasten er en smule langsom til at varme op.

Solid pizzasten med en god størrelse, ifølge brugerne

Ifølge forbrugerne hos de fire forhandlere er Eppicotispai Lavasten en ”rigtig god pizzasten”, der klarer ”arbejdet til perfektion”. Eksempelvis skriver en bruger, at pizzastenen er ”super solid” samt ”i høj kvalitet”.

En anden bruger fremhæver ydermere, at Eppicotispai Lavasten ”har en god størrelse, da der er plads til to mellemstore hjemmelavede pizzaer”.

Dog nævner flere brugere, at den ”tager et godt stykke tid om at varme helt op på grund af sin størrelse”. Men hvis man ønsker en pizzasten, ”der laver en perfekt og sprød skorpe, er den alle pengene værd”.

Praktisk sæt til hjemmelavede pizzaer

Ved køb af Eppicotispai Lavasten får man et pizzasæt, der består af en lavasten samt en bagespade. Lavastenen er velegnet til at lave hjemmelavede pizzaer, da både kanten og bunden bliver sprøde, hvis stenen varmes langsomt op, inden pizzaen placeres på den.

Det er muligt at gøre brug af Eppicotispai Lavasten enten i ovnen eller på grillen, hvor den tåler op til 500 grader. Ønsker man at bruge den på et gasblus, er der ligeledes mulighed for det. Lavastenen er desuden fremstillet af lavasten fra vulkanen Etna i Sicilien, mens bagepladen er lavet af solidt birketræ.

Kan bruges til andet end pizzaer

Med Eppicotispai Lavasten får man en pizzasten, der kan anvendes til andet end at lave hjemmelavede pizzaer. Pizzastenen kan nemlig også bruges som bagesten, så man kan bage et brød eller stege kød, fisk eller grøntsager på den.

Da Eppicotispai Lavasten er forsynet med en naturlig non-stick-overflade, behøver man ikke at tilsætte fedtstof på den ved stegning eller bagning.

Efter brug skal pizzastenen renses, hvilket kan klares med en fugtig klud med vand eller eddike. Lavastenen tåler ikke maskinopvask, sæbe eller andre former for rengøringsmidler. Den måler 38 x 30 x 1,5 centimeter.

Udvalgte fordele ved Eppicotispai Lavasten:
🔵 Tåler op til 500 grader
🔵 Kan bruges på grill, gasblus og i en ovn
🔵 Non-stick-overflade
🔵 Er velegnet til både pizza, grøntsager, brød, kød og fisk
🔵 Bagespade medfølger


Weber Original Gourmet Rund Bagesten

✅ Anbefalet af den svenske blog Blaskelius.se
✅ Anbefalet af den amerikanske blog Castelegance.com
✅ 4.3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos amerikanske Amazon.com

Weber Original Gourmet Rund Bagesten

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
420,00 420,00 Læs mere
500,00 500,00 Læs mere
509,00 509,00 Læs mere

.
Weber Original Gourmet Rund Bagesten er blevet testet og anmeldt af den svenske blog Blaskelius.se, den amerikanske blog Castelegance.com og brugere hos amerikanske Amazon.com.

Her skriver eksperter og forbrugere, at de især er begejstrede for pizzastenen, da den er alsidig og effektiv til at bage pizzaer. Til gengæld nævner de også, at produktet tager lidt længere tid om at tilberede pizzaer end andre modeller.

Alsidig pizzasten, ifølge eksperter og forbrugere

Ifølge eksperter og forbrugere er Weber Original Gourmet Rund Bagesten en god pizzasten, som ”passer til de fleste ovne”. Eksempelvis skriver Blaskelius.se, at det er ”en alsidig model”, der opfylder manges behov.

Dette er flere brugere og eksperterne fra Castelegance.com enige i og forklarer ydermere, at Weber Original Gourmet Rund Bagesten er ”god til at bage pizzaer, der får en sprød skorpe og bund”.

Både eksperter og brugere fremhæver desuden, at pizzastenen fås til en rimelig pris samt kommer med metalhåndtag, så den er nem at bære og holde på. Selvom eksperter og forbrugere generelt er glade for Weber Original Gourmet Rund Bagesten, nævner de også, at pizzastenen ikke er lige så holdbar som andre modeller.

Funktionel pizzasten

Med Weber Original Gourmet Rund Bagesten får man en funktionel pizzasten, der er ideel til at lave hjemmelavede pizzaer. Ønsker man ikke kun at lave pizzaer, kan den ydermere anvendes til at bage brød.

Pizzastenen er fremstillet af cordierit-sten, så den bliver meget varm på ingen tid. Samtidigt sikrer dette, at pizzaen får en sprød skorpe og bund. Da Weber Original Gourmet Rund Bagesten er forsynet med metalhåndtag, er det desuden nemt at transportere pizzastenen rundt, når der er enten pizza eller brød på den.

Designet til Gourmet BBQ System-serien

Weber Original Gourmet Rund Bagesten er lavet til Gourmet BBQ System-serien fra Weber. Her er det let og praktisk at indsætte pizzastenen i selve grillens midtersektion. Den kan dog også benyttes i en almindelig ovn, hvis der er brug for det.

Efter brug kan pizzastenen rengøres ved at vaske den i vand. Man kan også bruge en fugtig klud til at aftørre den. Dog bør man være opmærksom på, at der ikke bør bruges sæbe ved vask.

Sidst men ikke mindst måler Weber Original Gourmet Rund Bagesten 5,08 x 33,53 x 42,42 centimeter, så der er god plads til at lave en mellemstor pizza eller flere små pizzaer på én gang.

Udvalgte fordele ved Weber Original Gourmet Rund Bagesten:
🔵 Fremstillet af cordierit-sten
🔵 Metalhåndtag
🔵 God størrelse
🔵 Nem rengøring
🔵 Funktionel pizzasten

Her kan du se en kort video om hvordan man bruger en Weber Original Gourmet Rund Bagesten. Videoen er produceret af Weber Grills: 


Outdoorchef Pizzasten S

✅ 4.1 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos britiske Amazon.co.uk

Outdoorchef Pizzasten S

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
489,00 489,00 Læs mere
499,00 538,00 Læs mere

.
Outdoorchef Pizzasten S er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en favorit hos forbrugerne hos britiske Amazon.co.uk.

Her skriver brugerne, at de er glade for denne pizzasten på grund af dens jævne temperatur og alsidighed. Selvom brugerne generelt er begejstrede for Outdoorchef Pizzasten S, nævner de også, at den kan være en smule for lille for nogle familier.

Fantastisk produkt til grillfans, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos britiske Amazon.co.uk er Outdoorchef Pizzasten S en pizzasten i høj kvalitet, der er et ”yderst tilfredsstillende køb”. Eksempelvis skriver en bruger, at denne pizzasten er ”i en liga for sig selv”, da den tilbereder pizzaer præcis, som man ønsker det.

Dette er flere brugere enige i, hvor en bruger forklarer, at Outdoorchef Pizzasten S ”er et fantastisk produkt til grillfans”. Brugeren fremhæver nemlig, at pizzastenen kan bruges til andet end at lave pizzaer, hvilket altid er et plus, hvis man er vild med at grille.

Ingen af brugerne finder mange ulemper ved Outdoorchef Pizzasten S. Dog nævner et par stykker størrelsen som værende et minus, hvis man ønsker en større sten.

Velegnet til flere formål

Med Outdoorchef Pizzasten S får man en pizzasten, der ikke kun kan bruges til at lave pizzaer. Modellen kan nemlig også benyttes til at bage brød og meget mere. Det gør, at man får en alsidig pizzasten, som kan tilberede flere forskellige madtyper.

Derudover har Outdoorchef Pizzasten S en porøs overflade, der sørger for at optage fugtigheden fra pizzaens dej, hvorfor man er sikret en sprød skorpe og bund. Selve stenpladen er lavet af syntetisk sten.

Praktiske ergonomiske håndtag

Outdoorchef Pizzasten S er udstyret med både praktiske ergonomiske håndtag samt en ramme af rustfrit stål. Herved kan man nemt tage fat i pizzastenen og bære rundt på den, når der er brug for det.

Pizzastenen måler 1,7 x 32,5 x 37,5 centimeter, hvorfor det ikke er den største model på markedet. Dog er der stadig plads til at lave en pizza i en god størrelse.

Udvalgte fordele ved Outdoorchef Pizzasten S:
🔵 Ergonomiske håndtag
🔵 Ramme i rustfrit stål
🔵 Kan bruges til andet end pizzaer
🔵 Porøs overflade
🔵 Lavet af syntetisk sten


Siemens Pizzasten

✅ 3.6 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos britiske Amazon.co.uk

Siemens Pizzasten

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.228,00 1.228,00 Læs mere

.
Siemens Pizzasten er blevet testet og anmeldt af brugere hos britiske Amazon.co.uk, der har givet pizzastenen 3,6 ud af 5 stjerner.

Dette har de blandt andet gjort, da de er begejstrede for pizzastenens alsidighed samt effektive pizzabagning. Til gengæld er flere brugere mindre glade for, at Siemens Pizzasten er en smule dyrere end andre modeller på markedet.

Effektiv pizzasten, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos britiske Amazon.co.uk er Siemens Pizzasten en ”fremragende pizzasten”, der ”ikke kan sammenlignes med at bage pizzaer på en bageplade i en almindelig ovn”. En bruger skriver eksempelvis, at man med denne pizzasten får ”mulighed for at bage autentiske italienske pizzaer derhjemme”.

Dette er flere brugere enige i og fremhæver ydermere, at Siemens Pizzasten er ”utrolig effektiv”, da den ”bager en pizza på under 10 minutter”. Man er derfor sikret en hurtig tilberedning, hvorfor man ikke behøver at vente længe på, at pizzaen bliver færdig.

Dog mener nogle brugere, at det er en ulempe, at man skal opvarme stenen i forholdsvis lang tid sammenlignet med andre modeller, da det ”kan være en smule træls”.

Praktisk pizzasten

Med Siemens Pizzasten får man et praktisk produkt, der kan bruges til flere formål. Udover at bage sprøde hjemmelavede pizzaer er den også velegnet til alt lige fra fladbrød til dybfrosne bageprodukter. Herved kan man bage netop det, man ønsker.

Derudover har Siemens Pizzasten en fin størrelse, så man kan bage en mellemstor pizza eller flere små på samme tid. Selve målene på denne pizzasten er 2,5 x 33 x 37,5 centimeter.

Nem rengøring

Siemens Pizzasten er en keramisk pizzasten, der tåler forholdsvis varme temperaturer. Da pizzastenen er lavet af keramik, er den ydermere holdbar, hvorfor den kan holde i mange år frem i tiden.

Sidst men ikke mindst er Siemens Pizzasten activeClean-tilpasset, så den er nem og hurtig at rengøre, når der er brug for det.

Udvalgte fordele ved Siemens Pizzasten:
🔵 activeClean-tilpasset
🔵 Keramisk pizzasten
🔵 Kan bruges til både brød og pizza
🔵 Holdbar pizzasten
🔵 Effektiv pizzasten


Outdoorchef Pizzasten M

✅ 4.1 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos britiske Amazon.co.uk

Outdoorchef Pizzasten M

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
526,00 526,00 Læs mere
663,00 662,00 Læs mere

.
Outdoorchef Pizzasten M er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær model hos forbrugerne hos britiske Amazon.co.uk.

I deres anmeldelser skriver brugerne, at dette er en god pizzasten, der bager pizzaer effektivt og kan bruges til flere formål end dette. Dog nævner de også, at Outdoorchef Pizzasten M er temmelig dyr.

Fremragende pizzasten, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos britiske Amazon.co.uk er Outdoorchef Pizzasten M ”en fremragende pizzasten”, der er ”lavet i høj kvalitet”. En bruger skriver eksempelvis, at denne pizzasten er ”velegnet til alle, som elsker at lave pizza derhjemme”.

Andre brugere forklarer ydermere, at Outdoorchef Pizzasten M er ”helt fantastisk, når det kommer til effektivt at bage pizzaer”. Det er ligeledes et plus, at man kan lave andet end pizza, så man kan bruge den til mere end dette.

Selvom brugerne generelt er glade for Outdoorchef Pizzasten M, nævner et par stykker, at prisen er et minus. Dog mener flere forbrugere, at pizzastenen er ”alle pengene værd”.

Praktisk og alsidig pizzasten

Med Outdoorchef Pizzasten M får man en praktisk og alsidig pizzasten, der er velegnet til bagning af pizzaer derhjemme. Ønsker man ikke kun at bage pizzaer, kan pizzastenen ydermere bruges til at bage brød og andet bagværk.

Da pizzastenen er udstyret med en porøs overflade, bliver fugtigheden fra dejen optaget på bedste vis, hvorfor skorpen og bunden altid ender med at blive sprød.

Ergonomisk pizzasten

Outdoorchef Pizzasten M er forsynet med en ramme af rustfrit stål samt ergonomiske håndtag. Det gør, at stenen nemt kan tages af grillen, når maden er klar til servering. Herved skal man ikke bekymre sig om dette.

Selve stenen er lavet af syntetisk sten, så den er ekstra holdbar og slidstærk. Derudover måler Outdoorchef Pizzasten M 1,7 x 41,5 x 46,5 centimeter. Det er derfor en forholdsvis stor pizzasten, der har kapacitet til en stor pizza eller flere små pizzaer.

Udvalgte fordele ved Outdoorchef Pizzasten M:
🔵 Stor størrelse
🔵 Ergonomiske håndtag
🔵 Kan bruges til pizza, brød m.m.
🔵 Ramme af rustfrit stål
🔵 Sprød skorpe og bund


Jamie Oliver rund Pizzasten

✅ Anbefalet af den svenske blog Blaskelius.se
✅ 4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos britiske Amazon.co.uk

.
Jamie Oliver rund Pizzasten

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Skiftselv.dk 191,00 191,00 Læs mere
200,00 200,00 Læs mere

.
Jamie Oliver rund Pizzasten er blevet testet og anmeldt af den svenske blog Blaskelius.se og forbrugere hos britiske Amazon.co.uk. Både eksperter og forbrugere er begejstrede for denne pizzasten, som de har givet henholdsvis en anbefaling samt 4 ud af 5 stjerner.

Dette har de blandt andet gjort på grund af pizzastenens gode resultater og effektive pizzabagning. Hverken eksperter eller forbrugere finder mange ulemper ved Jamie Oliver rund Pizzasten. Dog nævner de, at pizzastenen desværre ikke tåler maskinvask.

Perfekt, hvis man elsker at lave pizzaer derhjemme, ifølge eksperter og forbrugere

Ifølge eksperter og forbrugere er Jamie Oliver rund Pizzasten en ”fantastisk pizzasten”, der laver ”perfekte pizzaer”. Eksempelvis skriver en bruger, at denne pizzasten ”laver de bedste pizzaer nogensinde”.

Samtidigt forklarer eksperterne fra Blaskelius.se, at Jamie Oliver rund Pizzasten er ”perfekt, hvis man elsker at lave pizzaer derhjemme”. De fremhæver, at modellen ”gør et godt stykke arbejde og laver supersprøde pizzaer”.

Der nævnes ikke mange ulemper ved Jamie Oliver rund Pizzasten andet end rengøringen. Nogle brugere mener nemlig, at det er ærgerligt, at den ikke kan vaskes i opvaskemaskinen.

Flot pizzasten til hjemmelavede pizzaer

Med Jamie Oliver rund Pizzasten får man en flot og enkel pizzasten, der kan bruges til at lave hjemmelavede pizzaer. Stenen er lavet på en måde, så den fordeler varmen jævnt, hvilket giver en pizza med en sprød skorpe og bund.

Derudover bevarer Jamie Oliver rund Pizzasten varmen, så pizzaen holdes varm selv efter, at den er blevet serveret. Det er derfor en fordel at lade pizzaen blive på stenen indtil, at den er blevet spist.

Kan bruges til andet end pizza

Jamie Oliver rund Pizzasten er en pizzasten, som kan bruges til andet end pizza. Den er nemlig også velegnet til bagning af brød, kager og andet bagværk.

Desuden kan pizzastenen både puttes i ovnen eller anvendes på en grill. Her er det dog vigtigt, at man opvarmer den i ovnen først.

Pizzastenen bør vaskes med en fugtig klud eller under vandhanen og tåler temperaturer på op til 260 grader. Den måler 35,5 centimeter i diameter.

Udvalgte fordele ved Jamie Oliver rund Pizzasten:
🔵 Kan bruges i ovnen og på grillen
🔵 Kan bruges til pizzaer og andet bagværk
🔵 Holder pizzaen varm
🔵 Fordeler varmen jævnt
🔵 Flot og enkelt design


Weber Pizza Bagesten

✅ 3.8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos britiske Amazon.co.uk

Weber Pizza Bagesten

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
269,00 269,00 Læs mere
279,00 279,00 Læs mere
343,00 382,00 Læs mere

.
Weber Pizza Bagesten er blevet testet og anmeldt af brugere hos britiske Amazon.co.uk. Her skriver brugerne, at de er begejstrede for pizzastenen på grund af dens gode størrelse og lækre pizzaer.

Ingen af brugerne finder mange ulemper ved Weber Pizza Bagesten andet end, at den ikke virker lige så holdbar som andre modeller.

Fantastisk produkt, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos britiske Amazon.co.uk er Weber Pizza Bagesten et ”fantastisk produkt”, der er ”stor nok til at lave to mellemstore pizzaer på én gang”. Dette mener flere brugere er et stort plus, så man herved kan spise samtidigt med ens partner eller resten af familien.

Andre brugere hæfter sig ydermere ved, at Weber Pizza Bagesten er ideel til alle, der ”elsker lækre pizzaer”. Hver gang tilbereder pizzastenen nemlig pizzaer ”på den mest optimale måde, så skorpen bliver ekstra sprød”.

Alt i alt fremhæver brugerne, at Weber Pizza Bagesten ”er et godt valg” for de fleste pizzaelskere. Dog føles den ikke lige så holdbar som andre modeller, hvorfor man skal passe godt på den.

Effektiv pizzabagning

Med Weber Pizza Bagesten får man en rund pizzasten, der sikrer en nem og hurtig pizzabagning på grillen eller i ovnen.

Pizzastenen er lavet af cordierit-sten, så den opnår den helt rigtige temperatur, der forbliver jævn under hele tilberedningen. Det sikrer, at man ender med en sprød skorpe og en mere autentisk smag.

Samtidigt gør det også, at man kan bruge Weber Pizza Bagesten til andet end blot hjemmelavede pizzaer. Har man brug for det, kan pizzastenen desuden anvendes til bagværk i form af tærter, brød m.m.

Medfølgende bageplade

Ved køb af Weber Pizza Bagesten medfølger der en bageplade i aluminium. Med denne bageplade er det nemt at fjerne pizzaen fra grillen eller tage den ind og ud af ovnen.

Denne pizzasten fås både i en firkantet og i en rund udgave, så man kan vælge den model, der passer bedst til ens ønsker og behov. Den firkantede variant måler 30 x 44 centimeter, mens de runde varianter har en diameter på henholdsvis 26 centimeter og 36 centimeter.

Udvalgte fordele ved Weber Pizza Bagesten:
🔵 Kan både fås i en firkantet eller i en rund udgave
🔵 Bageplade i aluminium medfølger
🔵 Kan bruges til pizzaer og andet bagværk
🔵 Lavet af cordierit-sten
🔵 Kan bruges på grillen eller i ovnen


Funktion Pizzasten

✅ Budgetvenlig pizzasten med bagespade

Funktion Pizzasten

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
160,00 160,00 Læs mere
199,00 199,00 Læs mere
199,00 199,00 Læs mere
248,00 287,00 Læs mere

.
Funktion Pizzasten er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests. Dog har vi alligevel taget denne pizzasten med i vores artikel, da det er en budgetvenlig pizzasten med en bagespade, der er velegnet til de fleste.

Bag hjemmelavede pizzaer året rundt

Med Funktion Pizzasten får man en pizzasten, der har en diameter på 37,5 centimeter. Dette er en god størrelse, hvorfor der er mulighed for at lave en stor pizza, to mellemstore pizzaer eller flere små pizzaer på samme tid.

Derudover er der mulighed for at bruge Funktion Pizzasten i både en almindelig ovn eller på en grill. Man kan derfor bage hjemmelavede pizzaer hele året rundt uanset vejret.

Kan bruges til pizza og andet bagværk

Funktion Pizzasten er en funktionel pizzasten, der kan bruges til flere ting. Pizzastenen kan anvendes til at bage hjemmelavede pizzaer, men ønsker man at bruge den til andet bagværk, er der mulighed for det.

Dette produkt er nemlig også velegnet til at bage alt lige fra brød til boller, croissanter, tærter og meget mere. Man bør dog være opmærksom på, at Funktion Pizzasten maksimum tåler en temperatur på op til 250 grader.

Nem rengøring

Når man er færdig med at bruge Funktion Pizzasten, skal man huske at rengøre den. Pizzastenen tåler ikke at blive vasket i en opvaskemaskine. Dog er det muligt at vaske den med en opvaskebørste under varmt vand uden brug af opvaskemiddel eller sæbe.

Sidst men ikke mindst medfølger der en pizzaspade ved køb af stenen, så det er nemt at fjerne eller sætte pizzaen på grillen eller i ovnen.

Udvalgte fordele ved Funktion Pizzasten:
🔵 Medfølgende pizzaspade
🔵 Kan bruges til pizzaer og andet bagværk
🔵 God størrelse
🔵 Kan bruges i ovnen eller på grillen
🔵 Mulighed for at bage pizzaer året rundt

 


🍕 Sådan bruger du en pizzasten 🍕

Sådan bruger du en pizzasten

Har du købt en pizzasten, men er du i tvivl om, hvordan du bruger den? Her kan du lære, hvordan du bruger en pizzasten baseret på gode råd fra Pizzacraft.com og Thespruceeats.com.

Hvis du vil gøre brug af en pizzasten til at bage hjemmelavede pizzaer, kan du følge disse trin:

1⃣ Placer din pizzasten i en kold ovn.
2⃣ Forvarm ovnen til cirka 260 grader. Når ovnen er forvarmet, er stenen klar.
3⃣ Placer pizzaen på stenen.
4⃣ Bag pizzaen indtil osten er gylden.
5⃣ Tag pizzaen ud og sluk for ovnen.
6⃣ Når stenen er kølig, bør du vaske den med det samme.

Du kan naturligvis også benytte din pizzasten på en grill, hvor du kan følge den samme fremgangsmåde.

Sådan kan du også bruge en pizzasten

Outdoorchef Pizzasten SDe fleste køkkenredskaber har flere anvendelsesmuligheder. Og dette er også tilfældet med en pizzasten. Du kan nemlig bruge en pizzasten til andet end blot at bage hjemmelavede pizzaer.

Ønsker du at sautere grøntsager eller stege en bøf? Så kan du typisk anvende en pizzasten til dette uden brug af fedtstof. Samtidigt kan mange pizzasten ligeledes benyttes til andet bagværk i form af brød, tærter, croissanter, kager og meget mere.

Her kan du se en kort video om, hvordan man bruger en pizzasten: 


Hvilken type pizzasten skal jeg vælge?

Hvilken type pizzasten skal jeg vælge?

Er du på udkig efter en pizzasten, men er du i tvivl om, hvorvidt du bør vælge den ene eller den anden? Der er forskel på de forskellige pizzasten på markedet, da de ikke er lavet af de samme materialer. Så hvad for en pizzasten vil være bedst for dig? Det kan du læse mere om her baseret på artikler fra Pizzacraft.com, Merchdope.com og Amazinghomemadepizza.com.

Pizzasten lavet af sten
Eppicotispai LavastenPizzasten lavet af sten er effektive til pizzabagning, fordi de er de bedste til at absorbere fugt. Den traditionelle sten absorberer nemlig fugt optimalt, hvilket resulterer i en sprød skorpe. De kommer i en række forskellige former, så du kan vælge den, du foretrækker.

Ulempen ved disse sten er, at du er nødt til at forvarme ovnen eller tænde op i grillen 30 minutter før, du ønsker at bage pizzaen. Samtidigt har de nemmere ved at revne end andre modeller.

Keramiske pizzasten
LotusGrill PizzastenKeramiske pizzasten er kendt for ikke at være lige så gode som pizzasten lavet af sten. Dog er de meget tæt på. Disse pizzasten er det mest omkostningseffektive valg, og materialet er det letteste af dem alle, hvilket betyder, at de er meget nemme at håndtere.

Denne type pizzasten er lavet af specielt ler, hvorfor den er ideel til at fordele varmen jævnt, hvilket især gør den god til pizzabagning. En keramisk pizzasten er desuden nem at rengøre, og hvis den rengøres korrekt, kan den holde i årevis.

Pizzasten lavet af cordierit-sten
Weber Original Gourmet Rund BagestenCordierit-sten er den bedste løsning, hvis du ønsker at bage andet end bare pizzaer. Sådan en pizzasten er yderst holdbar, og håndteringen er meget let. Som regel kommer disse pizzasten i en firkantet form, så de passer perfekt til en ovn. Dog fås de også i runde udgaver.

Pizzasten lavet af cordierit-sten er en smule dyrere end andre modeller. Til gengæld har de alle de samme kvaliteter som en keramisk pizzasten eller en pizzasten lavet af sten og mere til.

Du kan eksempelvis tage en pizzasten lavet af cordierit-sten fra en lav temperatur til en meget høj temperatur uden risiko for, at den revner.

I sidste ende er den bedste pizzasten den, der opfylder dine specifikke behov:

🌀 Er du på udkig efter den billigste løsning, er en keramisk pizzasten det bedste valg.
🌀 Er du seriøs omkring din pizzabagning eller bagning af andet bagværk, er pizzasten lavet af cordierit-sten et oplagt valg.

Ønsker du de absolut bedste hjemmelavede pizzaer, bør du overveje en pizzasten lavet af sten.


Sådan undgår du, at din pizzasten revner

Sådan undgår du at din pizzasten revner

Har du nogensinde oplevet, at din pizzasten revner? Så er du ikke alene. Dette er sket for rigtig mange mennesker. Det er altid irriterende og kommer på det mest ubelejlige tidspunkt. Men der findes faktisk flere gode råd til, hvordan du undgår, at din pizzasten revner.

1⃣ Hold din sten i ovnen hele tiden og lad være med at opbevare den andre steder.

2⃣ Placer altid din pizzasten i en kold ovn og sørg for at forvarme den ordentligt.

3⃣ Minimer håndteringen. Hvis du flytter den ind og ud af ovnen hele tiden, kan det forårsage revner.

4⃣ Undgå at vaske eller oliere din pizzasten. Fugten kan få den til at revne.

5⃣ Brug kun dej ved stuetemperatur eller varmere på stenen.

6⃣ Vent indtil stenen er helt kold, før du fjerner den fra ovnen.

7⃣ Læg ikke frosne pizzaer på din pizzasten.

8⃣ Tag et foldet viskestykke og læg det på dit køkkenbord, før du tager stenen ud af ovnen, så den kan placeres der.

9⃣ Vær forsigtig med høje temperatur alt efter modellen. Sørg for aldrig at bruge en højere temperatur end den, der er angivet i produktspecifikationerne.

Ønsker du at finde flere gode råd til, hvordan du undgår, at din pizzasten revner, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Bakingsteel.com.


Sådan laver du den bedste pizzabund

Sådan laver du den bedste pizzabund

At lave den bedste pizzabund behøver ikke at være hverken tidskrævende eller besværligt. Du kan sagtens lave din egen simple pizzabund derhjemme på ingen tid uden brug af nogle specielle ingredienser.

Disse ingredienser skal du bruge 

For at lave den bedste pizzabund skal du naturligvis bruge alle de grundlæggende ingredienser: mel, gær, vand, salt og olivenolie.

Gær: En pakke gær er typisk nok til at lave en god pizzabund, hvor du endda kan lave flere mellemstore pizzaer.

Vand: At bruge den rette mængde vand er vigtigt, når det kommer til pizzadej. Det varierer fra opskrift til opskrift, så det er værd at prøve sig frem. Det kan være en fordel at bruge lunkent vand for at reducere hævetiden. Dog skal vandet ikke være for varmt.

Mel: Helt almindelig hvedemel er ideelt til pizzabagning. Du kan også bruge en smule groft mel, hvis du ønsker et sundere alternativ. Her skal du dog typisk tilsætte mere vand til dejen.

Olie: Et par spiseskefulde ekstra jomfruolivenolie tilføjer en god smag til dejen. Det er desuden en fordel at pensle en smule olivenolie på dejen, inden du putter fyldet på pizzaen. Det giver skorpen en mere lækker smag.

Salt: Salt kan tilføjes alt efter dine personlige præferencer.

Majsmel: Majsmel er ikke en nødvendighed, men det kan bruges til at blive drysset på pizzadejen. Det giver nemlig skorpen en bedre smag, og gør den også mere sprød.

Kan jeg putte krydderier i min pizzadej?

krydderierPizzadej er naturligvis vigtigt som bund for din pizza, men bunden og skorpen er for nogle en smule kedelig. Her kan du vælge at krydre din bund en smule for at opnå mere smag. Du kan eksempelvis tilføje hvidløgspulver, tørrede basilikumblade eller oregano i dejen, før du putter vand og olie i blandingen.

Vil du vide mere om, hvordan du laver den bedste pizzabund, kan du læse disse artikler fra Sallysbakingaddiction.com, Sugarspunrun.com og Jamieoliver.com.

Her kan du se en video, hvor den danske kok Gorm Wisweh viser, hvordan man laver en god pizzadej: 


Gode pizzaopskrifter


Pizza Margherita

Pizza MargheritaIngredienser
Pizzabund: 

300 gram hvedemel
25 gram gær
1 tsk. salt
1 spsk. olivenolie

Tomatsauce: 
100 ml. hakkede tomater
En håndfuld frisk basilikum
1 fed hvidløg

Fyld: 
125 gram frisk mozzarella
En håndfuld revet parmesan
En håndfuld cherrytomater
Eventuelt en håndfuld basilikum

Sådan gør du

1. Lav dejen: Put hvedemel i en stor skål og tilsæt derefter gær og salt. Hæld 200 ml. lunkent vand og olivenolie i blandingen og bland det sammen indtil, at dejen er temmelig klistret og våd. Ælt dejen i omkring fem minutter og dæk den med et viskestykke. Du kan lade den hæve i et par timer, men det behøves ikke.

2. Lav saucen: Bland de hakkede tomater, basilikum og hvidløg sammen. Lad det stå ved stuetemperatur, mens du fortsætter med pizzadejen.

3. Form dejen: Hvis du har ladet dejen hæve, så ælt den en smule. Herefter skal den opdeles i to lige store kugler. Put mel på køkkenbordet og brug en kagerulle til at lave de to bunde. Dejen skal være meget tynd, da den vil hæve i ovnen. Put de to pizzabunde på en bageplade.

4. Fyld og bagning: Forvarm ovnen til omkring 220 grader. Put tomatsauce på begge bunde og placer ost samt tomater ovenpå. Drys en smule olivenolie og eventuelt krydderier på pizzaerne. Placer pizzaerne i ovnen og bag dem i cirka 8 til 10 minutter.


Italiensk kartoffelpizza

Italiensk kartoffelpizzaIngredienser
2 færdiglavede pizzabunde (eller lav selv en pizzabund)
4 til 5 kartofler
4 til 5 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 til 1 1/2 tsk. havsalt
Friskkværnet sort peber (valgfrit)
Frisk rosmarin (valgfrit)
6 til 8 stykker frisk mozzarella (valgfrit)

Sådan gør du

1. Find dine pizzabunde frem og fold dem ud, så de er klar til fyldet. Drys en smule olivenolie ovenpå og gnid olien over hele overfladen.

2. Kog kartoflerne og skær dem i skiver.

3. Forvarm ovnen til omkring 260 grader.

4. Put kartoflerne på pizzabundene og dæk begge bunde helt med kartofler.

5. Drys en smule olivenolie ovenpå kartoflerne.

6. Placer pizzaerne i ovnen på den nederste hylde i omkring fire minutter. Når der er gået fire minutter, skal bagepladen flyttes til ovnens midterste hylde. Her bages de i yderligere 8 til 11 minutter eller indtil, at kartoflerne er gyldne.

7. Fjern pizzaerne fra ovnen og skær dem i skiver. De kan enten serveres varme eller kolde alt efter smag og præferencer. Denne pizza kan også varmes igen, hvis resten eventuelt skal spises dagen efter.


Pizza med spinat og blåskimmelost

Pizza med spinat og blåskimmelostIngredienser
Pizzabund: 
125 gram fuldkornsmel
1/2 tsk. bagepulver
3 spsk. yoghurt blandet med 3 spsk. vand

Fyld:
1 tsk. rapsolie
2 store champignoner
2 fed hvidløg
160 gram spinat
1 rødløg
40 gram blåskimmelost

Sådan gør du

1. Forvarm ovnen til 200 grader og placer en bageplade i ovnen, så den bliver varmet op.

2. Put olie i en stegepande og steg champignoner og hvidløg indtil, at de er bløde. Tilsæt spinat og lad blandingen stege i et par minutter. Tilsæt løg og lad det stege i kort tid. Fjern derefter panden fra varmen.

3. Put mel og bagepulver i en skål og rør yoghurtblandingen i. Ælt dejen, så du ender med en stor blød dejkugle.

4. Drys mel på dit køkkenbord og put dejen ovenpå. Form dejen med en kagerulle og lav det antal pizzabunde, du ønsker.

5. Placer fyldet på toppen af pizzabundene og put osten ovenpå.

6. Bag pizzaerne i ovnen i omkring 12 minutter på den varme bageplade.


Sund pizza 

sund pizzaIngredienser
Pizzabund:
100 gram fuldkornsmel
7 gram gær
125 ml. lunkent vand

Fyld: 
200 gram hakkede tomater
En håndfuld cherrytomater
1 stor squash
25 gram mozzarella
1 tsk. kapers
8 grønne oliven
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille

Sådan gør du

1. Bland mel, gær og en knivspids salt i en skål. Hæld vandet i skålen og bland det sammen indtil, at dejen er blød. Rul dejen ud på et køkkenbord, der er drysset med mel. Lav et par pizzabunde alt efter ønske og behov og put dem på en olieret bageplade.

2. Spred de hakkede tomater over dejen. Placer cherrytomaterne og squashen på toppen og drys derefter med mozzarella. Bland kapers, oliven og hvidløg sammen og put dem ovenpå pizzaerne.

3. Forvarm ovnen til omkring 220 grader.

4. Bag pizzaerne i 10 til 12 minutter, indtil de er sprøde og gyldne omkring kanterne. Drys med persille ovenpå pizzaerne inden servering.


Italiensk calzone

Italiensk calzoneIngredienser
1 pakke gær
2 dl. lunkent vand
1 spsk. olivenolie
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
125 gram hvedemel
1 tsk. olivenolie
1 dl. ricottaost
1 dl. cheddarost
1 pakke pepperoni
100 gram champignoner
1 spsk. tørrede basilikumblade
1 æg

Sådan gør du

1. Opløs gær i en skål med vand og tilsæt herefter olie, sukker og salt.

2. Bland mel i stille og roligt indtil, at dejen er blød og glat.

3. Ælt dejen på dit køkkenbord med mel i cirka fem minutter. Læg dejen i en skål og put 1 tsk. olivenolie ovenpå dejen. Dæk dejen med et viskestykke og lad den hæve i cirka 40 minutter.

4. Mens dejen hæver, kan du blande ricottaost, cheddarost, pepperoni, champignoner og basilikumbladene i en stor skål. Bland det godt sammen og put det herefter i køleskabet.

5. Forvarm ovnen til 190 grader.

6. Når dejen er klar, skal du dele den i to lige store dele. Rul delene ud i tynde cirkler på dit køkkenbord med mel. Fyld halvdelen af cirklen med halvdelen af fyldet og dæk cirklen med den anden halvdel. Gentag samme proces med den anden calzone. Tryk kanterne godt sammen. Du kan eventuelt bruge en gaffel til dette.

7. Pensl begge calzoner med æg.

8. Bag dem begge ved 190 grader i omkring 30 minutter.

 


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Blaskelius.se 🇸🇪

Blaskelius.se er en svensk blog, der anmelder produkter til hjemmet. Her har de testet og anmeldt nogle af de bedste pizzasten på markedet heriblandt Weber Original Gourmet Rund Bagesten og Jamie Oliver rund Pizzasten, som begge har fået en anbefaling. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Castelegance.com 🇺🇸

Den amerikanske blog Castelegance.com forhandler og skriver om pizzasten, så forbrugerne kan få hjælp til at vælge det rigtige produkt. I denne omgang har de testet og anmeldt fire forskellige pizzasten heriblandt Weber Original Gourmet Rund Bagesten. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐

Denne Pizzasten test er primært baseret på anmeldelser fra forbrugere. Da der ikke findes officielle eksperttests af alle pizzasten, har vi valgt at inddrage brugeranmeldelser fra flere forhandlere. På den måde får man et overblik over, hvad der er forbrugernes favoritter, og hvad de mener om de forskellige modeller i forhold til deres fordele og ulemper.

Vi har anvendt forhandlere såsom Amazon.co.uk, Cuckooland.com, Pejsen.com, KitchenOne.dk, KitchenTime.dk, Amazon.com og Coolstuff.dk. Hvis man ønsker at læse brugeranmeldelserne af de forskellige pizzasten, kan der nedenfor findes links til de anmeldelser, der er taget med i denne artikel.

Du kan finde brugeranmeldelser af LotusGrill Pizzasten hos Amazon.co.uk eller Cuckooland.com her.

Du kan finde brugeranmeldelser af Morsø Vetro Rund Bagesten hos Pejsen.com her.

Du kan finde brugeranmeldelser af Eppicotispai Lavasten hos KitchenOne.dk, KitchenTime.dk, Amazon.com og Coolstuff.dk her.

Du kan finde brugeranmeldelser af Weber Original Gourmet Rund Bagesten hos Amazon.com her.

Du kan finde brugeranmeldelser af Outdoorchef Pizzasten S hos Amazon.co.uk her.

Du kan finde brugeranmeldelser af Siemens Pizzasten hos Amazon.co.uk her.

Du kan finde brugeranmeldelser af Outdoorchef Pizzasten M hos Amazon.co.uk her.

Du kan finde brugeranmeldelser af Rösle Pizzasten hos Amazon.co.uk her.

Du kan finde brugeranmeldelser af Jamie Oliver rund Pizzasten hos Amazon.co.uk her.

Du kan finde brugeranmeldelser af Weber Pizza Bagesten hos Amazon.co.uk her.


Andre relevante tests og artikler

I forlængelse af denne artikel, finder du her en række forslag til hvilke andre artikler, du måske vil finde interessante.

Ønsker du at tage din pizzabagning skridtet videre, finder du her vores populære pizzaovn test. Fordelen ved at brugen en specieldesignet pizzaovn til at lave pizza er, at de kan opnå, den ekstremt høje temperatur der skal til, for at pizzabunden bliver sprød, uden at udtørre resten af ingredienserne.

Mangler du en hjælpende hånd til at røre pizzadejen sammen, kunne en røremaskine, også kaldet en køkkenmaskine, være den perfekte hjælper.

Her kan du læse vores række af producent-specifikke tests, der alle indeholder testvindere og topscorere. Se fx vores Electrolux røremaskine test, vores Teddy Bjørn røremaskine test, vores Bosch køkkenmaskine test og vores Ankarsrum Assistent test.

Der er dog særligt en producent der skiller sig ud, når det kommer til at producere testvindende røremaskiner. Her taler vi selvfølgelig om det britiske kvalitetsmærke, Kenwood. Af den grund finder du her vores to store Kenwood køkkenmaskine og Kenwood røremaskine tests.

Er der en bestemt Kenwood model, du er særligt interesseret i, kan du her læse linjespecifikke Kenwood tests. Her kan du blandt andet læse vores Kenwood Chef test, vores Kenwood Chef XL test, vores Kenwood Major test og vores Kenwood kMix test, der alle indeholder testvindende modeller.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Rösle Pizzasten

✅ 4.5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos britiske Amazon.co.uk

Rösle Pizzasten

.
Rösle Pizzasten er blevet testet og anmeldt af brugere hos britiske Amazon.co.uk, der har givet pizzastenen 4,5 ud af 5 stjerner. Dette har de gjort, da de mener, at pizzastenen er praktisk og god til at lave pizzaer. Til gengæld er flere brugere mindre vilde med, at Rösle Pizzasten er temmelig dyr.

Laver velsmagende pizzaer, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos britiske Amazon.co.uk er Rösle Pizzasten en ”rigtig god pizzasten”, som ”alle burde have derhjemme”. En bruger skriver eksempelvis, at pizzastenen er ”yderst god til at bage pizzaer”, da de ”alle sammen er velsmagende” takket være den sprøde bund og skorpe.

Samtidigt hæfter flere brugere sig ved, at Rösle Pizzasten er ”hurtig til at bage pizzaer”, hvorfor den ”er ideel, hvis man ønsker at servere pizzaer til en større familiemiddag eller lignende”. Selvom brugerne generelt er glade for Rösle Pizzasten, nævner de dog prisen som værende en ulempe.

Pizzasten med en god størrelse

Med Rösle Pizzasten får man en pizzasten i en god størrelse. Modellen måler 6,9 x 41 x 46,5 centimeter, hvorfor man kan lave en forholdsvis stor pizza eller flere små på samme tid. Da stenen er lavet af et ildfast materiale, kan den både benyttes til at lave pizza på grillen eller i en almindelig ovn.

Derudover kommer Rösle Pizzasten med et praktisk håndtag, så den er nem og hurtig at fjerne fra grillen eller tage ud af ovnen.

Mange anvendelsesmuligheder

Rösle Pizzasten er en funktionel pizzasten med flere anvendelsesmuligheder. Det betyder, at man kan bage andet end pizzaer på stenen. Ønsker man at tilberede brød, tærter eller noget helt tredje er der mulighed for det.

Sidst men ikke mindst kan man tilkøbe udstyr fra Rösle til pizzastenen, så pizzabagningen foregår endnu mere effektivt. Man kan eksempelvis købe både en pizzaskovl samt en gourmetring.

Udvalgte fordele ved Rösle Pizzasten:
🔵 Flere anvendelsesmuligheder
🔵 Lavet af ildfast materiale
🔵 Praktisk håndtag
🔵 Stor størrelse
🔵 Kan bruges på grillen samt i ovnen


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke pizzasten har fået de bedste bedømmelser?

LotusGrill Pizzasten, Eppicotispai Lavasten, Weber Original Gourmet Rund Bagesten og Jamie Oliver rund Pizzasten

🤓 Hvordan er pizzastenene blevet vurderet?

Pizzastenene er primært blevet bedømt ud fra deres evner til at bage lækre pizzaer. Derudover er der også blevet set på, hvor gode de er til at fordele varmen, samt deres byggekvalitet og brugervenlighed.

🤔 Hvordan virker en pizzasten?

En pizzasten virker i princippet på samme måde som en bageplade. Fordelen ved at bage sin pizza på en pizzasten kontra en bageplade er, at pizzastenen fordeler og tilfører pizzaen varme langt mere effektivt end en bageplade gør. Dette er en stor fordel, da man typisk siger, at en pizza bages optimalt ved en temperatur på cirka 450 grader.

 

Denne side er anmeldt af: Stine N. Henriksen Rating 5/5