De bedste PS4 Controller i test af kunder og eksperter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: marts 26, 2024.
ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

De bedste PS4 Controller i test af kunder og eksperter

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Denne artikel handler om forskellige controllere til konsollen PlayStation 4, og vi guider i denne artikel til at få et overblik over de bedste controllere, der findes – baseret på eksperternes vurderinger.

Her er tale om forskellige former for controllere, således at denne artikel både inkluderer ”almindelige” controllere, som man holder mellem hænderne, men også controllere og headset til virtual reality og udstyrspakker til en bil-simulator – det vil sige både medfølgende rat og/eller pedaler.

Vi har undersøgt en lang række tests, fra ekspertkilder der alle beskæftiger sig med enten teknologi, computerspil, gadgets eller forbrugerprodukter.

Vi har blandt andet undersøgt tests fra store anerkendte magasiner som, PcMag.com, Ign.com, Gamingrevolution.com, Techradar.com, Techadvisor.co.uk, T3.com, Stuff.tv og Gizmodo.com.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne PS4 controller test indeholder:

 • Overblik over 7 forskellige controllere
 • Information og viden omkring PlayStation
 • Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

PS4 controller test 2023 – De bedste PS4 controllere ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du de bedste PS4 controllere på markedet. Hos Forbrugsguiden har vi analyseret og sammenlignet eksperttest fra både ind og udland, og samlet de beste anmeldte modeller i denne artikel. Vi bringer også en prissammenligning, så du nemt og hurtigt kan finde din nye PS4 controller til den bedste pris.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 7 bedste ps4 controller i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dagens bedste priser og tilbud på Dualshock 4 Controller:

Fordele

 • Klassisk PlayStation 4 controller udseende
 • Forbedrede vibrationsmotorer
 • Ligger godt i hånden
 • Gode og følsomme bevægelsessensorer
 • Fair pris

Modellen Dualshock 4 Controller er blevet testet af hele 5 forskellige ekspertkilder, som alle fremhæver, at her er tale om en rigtig velfungerende controller. De 5 hold eksperter kommer fra forskellige baggrunde, og Poylgon.com og Gamingscan.com er begge deciderede computersider, hvor Techadvisor.co.uk og Techradar.com er specialiserede inden for teknologi generelt. Hertil kommer Expertreviews.co.uk, hvis speciale ligger i at teste forskellige forbrugerprodukter.

Anmeldelse: Produktanalyse af Dualshock 4 Controller

Klassisk controller med nye vibrationsmotorer

Dualshock 4 Controller hører til de mere klassiske controllere, som ligner de originale PlayStation 4 controllere meget. Modellen Dualshock 4 Controller er dog en opgraderet version, og her er tale om en trådløs controller, der er skabt til at give mest mulig frihed for forbrugeren.

Dualshock 4 Controller er også skabt til at kunne give mere levende oplevelser foran skærmen, og derfor er modellen udstyret med nye og forbedrede vibrationsmotorer. Det gør, at man i tillæg til at kunne se og høre, hvad der sker på skærmen, også kan mærke det via vibrationer i hænderne.

Mange smarte funktioner

Modellen Dualshock 4 Controller kommer desuden med et smart Touch Pad, som er placeret foran på controlleren, og her kan man både tegne, bevæge og guide samt en ny Share-knap, hvor man kan dele resultater med sin omgangskreds via video-streaming og deling.

Dualshock 4 Controller kommer også med en smart Light Bar, der består af 4 farvede lysdioder, der kan anvendes i spillet.

Hvad siger brugere og eksperterne om Dualshock 4 Controller?

God følelse i hånden, ifølge eksperterne

Modellen Dualshock 4 Controller begejstrer generelt set eksperterne i høj grad, og der er forskellige aspekter, som fremhæves ved denne model. Eksperterne er især glade for Dualshock 4 Controllers flotte udseende og den gode følelse, som den giver, når man har den i hånden – det giver nemlig en rigtig god spiloplevelse.

Herudover fremhæves også modellens bevægelsessensorer, som er meget følsomme, og det giver en rigtig god bevægelse i spillet, så oplevelsen og bevægelsen bliver mere ensartet og jævn. Også de smarte indbyggede højtalere lægges der mærke til af eksperterne, og generelt findes der en rigtig god balance i Dualshock 4 Controller – og som en bonus har Dualshock 4 Controller tilmed en god pris.

Mindre minusser, ifølge eksperterne

Herudover påpeger eksperterne også, at Dualshock 4 Controller er meget let – og måske vil nogle brugere mene, at Dualshock 4 Controller er en smule for let. Derudover skal man også være opmærksom på, at knapperne godt kan klikke lidt. Der findes ikke mange alvorlige aspekter på minussiden, men eksperterne forklarer dog, at de synes, at den indbyggede Track Pad har lidt problemer af og til, og så har nogle af knapperne – for eksempel Share-knappen – en lidt akavet placering.

Dagens bedste priser og tilbud på Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller:

Fordele

 • Skabt til den seriøse spiller
 • Individuel og tilpasset styring
 • 4 genvejstaster og 4 profiler
 • God respons i controlleren
 • Mange muligheder for personlige valg

Bemærk: Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller er udgået, så vi viser her priserne for Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller V3, der er en ny og forbedret model.

3 forskellige testkilder har haft modellen Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller inde til test, hvor denne controller er blevet vurderet og underkastet forskellige testparametre. Ekspertkilderne inkluderer 2 forskellige teknologimagasiner, nemlig T3.com og Stuff.tv, og hertil kommer Expertreviews.co.uk, som beskæftiger sig med tests af forskellige typer af forbrugerprodukter.

Anmeldelse: Produktanalyse af Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller

Skabt til den seriøse spiller

Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller er skabt med det formål at give den professionelle eller halv-professionelle spiller en bedre kontrol, når der spilles. Udseendemæssigt ligner Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller lidt de klassiske controllere, men den har dog mere pondus og er udstyret med flere funktioner. For at give en individuel styring, så er styringen tilpasset, så man selv kan regulere følsomhed, og man kan også selv organisere kontrolknapperne.

4 genvejstaster

Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller er udstyret med 4 genvejstaster, som især er fordelagtigt, når man spiller action-spil, hvor det skal gå hurtigt.

Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller kommer med forbedrede sticks, som sikrer en mere præcis bevægelse i spillet, og så findes der 4 særskilte profiler, som man selv kan justere på, og det er især fordelagtigt, da man således lettere kan skifte imellem, hvad der er brug for i forskellige spil.

Hvad siger brugere og eksperterne om Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller?

God kvalitet og god spiloplevelse, ifølge eksperterne

Eksperterne er generelt begejstrede for Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller, og det bemærkes, at denne model er god til prisen. Den er nemlig helt ikke så dyr som mange andre special-controllere – men dog heller ikke billig – og så giver den et løft i forhold til en standard-controller.

På brugsniveauet er eksperterne meget begejstrede for Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller, for de forklarer, at til trods for at denne model er en smule klodset, og nogle af knapperne er en smule dårligt placerede, så er denne controller virkelig god i brug. Det, som eksperterne især hæfter sig ved angående Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controllers gode brug, er, at sticken ved tommelfingeren har den helt rigtige stramhed og den helt rigtige modstand, og det giver en god spiloplevelse.

God mulighed for justerbarhed, ifølge eksperterne

Herudover afgiver knapperne et godt klik, når man benytter dem, og selv efter flere timers spil, så sørger den matte belægning for, at Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller stadig er behagelig at holde om.

Eksperterne bemærker også, at denne controller giver utrolig mange muligheder for at kunne tilpasse controlleren til individuelle behov. Som en ekstra bonus kommer Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller med muligheden for at ændre på vægten i selve controlleren, og det betyder, at man kan balancere den efter individuelle behov.

Det konkluderes fra eksperternes side, at Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller især vil være et godt valg for den seriøse spiller, som går meget op i sin controller, idet den er meget præcis og tilbyder de mange muligheder. Hvis man bare spiller for sjov en gang imellem, så kan Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller virke en smule for dyr.

Dagens bedste priser og tilbud på PlayStation VR Aim Controller :

Fordele

 • Sigte-pistol til virtual reality
 • Skabt til at give en intens skyde-oplevelse i virtual reality
 • Meget præcis sigte-pistol
 • Giver en ægte og sjov spille-oplevelse
 • God udnyttelse af virtual reality-verdenen

PlayStation VR Aim Controller er ikke en klassisk controller som sådan, men en controller som man benytter i forbindelse med PlayStation Virtual Reality, hvor man ifører sig et headset og anvender PlayStation VR Aim Controller som en slags pistol, som man skyder fjenderne med.

PlayStation VR Aim Controller er blevet testet af 4 forskellige kilder, hvoraf 2 af kilderne er 2 af de store britiske aviser, nemlig Metro.co.uk og Independent.co.uk. Herudover er PlayStation VR Aim Controller også blevet testet og vurderet af computerspilsiden Ign.com’s nordiske version, Nordic.ign.com, samt websiden Gizmodo.com, der har teknologi, gadgets og elektronik som omdrejningspunkt.

Anmeldelse: Produktanalyse af PlayStation VR Aim Controller

Avanceret, virtuelt våben

PlayStation VR Aim Controller ligner mest af alt et fremtidsvåben fra en science fiction-film i en hvid ramme med en aftrækker ligesom på en rigtig pistol. PlayStation VR Aim Controller er dermed en form for sigte-controller, som gør, at man i sit VR-spil både får følelsen af at bære et rigtigt våben og at kunne ramme målet mere præcist.

Mere intens oplevelse

PlayStation VR Aim Controller er designet til at give spilleren en mere intens action-oplevelse, samtidig med at skyde-præcisionen er meget høj. PlayStation VR Aim Controller har en indbygget vibrator, som højner oplevelsen af ægthed, og de indbyggede sensorer gør styringen mere præcis.

Hvad siger brugere og eksperterne om PlayStation VR Aim Controller?

Giver virkelig sjov oplevelse – men har begrænsninger, ifølge eksperterne

Eksperterne forklarer, at der nok er en del småproblemer og irritationsmomenter ved PlayStation VR Aim Controller, men hvis man ønsker en sjov skyde-oplevelse ud over det sædvanlige, så vil PlayStation VR Aim Controller være et godt valg.

Eksperterne forklarer, at PlayStation VR Aim Controller kun fungerer sammen med VR, og hertil kommer, at der kun er et lille antal spil, som modellen kan bruges sammen med. Det begrænser brugen en smule, og så er prisen heller ikke lav.

Utrolig fængende, ifølge eksperterne

Eksperterne forklarer, at når man først er inde i spillet sammen med PlayStation VR Aim Controller, så fungerer det virkelig godt og fængende at benytte sig af ”pistolen” – eksperterne har også vurderet præcisionen på selve ”pistolen”, og de konkluderer, at der kun er mindre afvigelser.

Spilleoplevelsen bliver ifølge eksperterne utrolig fængende og rigtig, rigtig sjov. De tilhørende spil er ikke så gode i sig selv, da de har en ringe historie og gentager sig selv meget, vurderer eksperterne, men sammen med PlayStation VR Aim Controller spiller det ikke den store rolle, da det er underholdende nok i sig selv at skyde med den virtuelle pistol.

Især spillet Farpoint fremhæves af flere af eksperterne som velfungerende til PlayStation VR Aim Controller (ikke på grund af spillet i sig selv), men her skal man skyde edderkopper, og ud fra præmissen med PlayStation VR Aim Controller, så er det rigtig morsomt (og ret uhyggeligt, hvis man er bange for edderkopper i virkeligheden).

Alt i alt er PlayStation VR Aim Controller en rigtig sjov oplevelse, ifølge eksperterne, og så udnytter PlayStation VR Aim Controller virtual reality-verdenen rigtig godt.

Dagens bedste priser og tilbud på Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4:

Fordele

 • Bilsimulator med rat og pedaler
 • Med dual-motor
 • Læderbeklædt rat
 • Giver en god og realistisk oplevelse
 • God feedback

Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4 er en bilsimulator, som kommer med rat og pedaler for at give en autentisk bilspils-oplevelse. Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4 er blevet undersøgt og vurderet af 3 forskellige hold eksperter, som inkluderer de 2 teknologisider Techspot.com og Engadget.com samt den kendte testside Trustedreviews.com.

Anmeldelse: Produktanalyse af Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4

Dual-motor

Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4 kommer med både et rat og en pedalplade med 3 pedaler for at give en realistisk bilsimulering. Her er tale om et sæt, der er bygget solidt med robuste materialer og dele, således at man som spiller uden problemer kan slå sig løs på racerbanen. Rattet er beklædt med håndsyet læder for et komfortabelt greb, og så er selve modellen udstyret med en dual-motor, som sikrer en høj grad af feedback fra spillet.

Let at finde ud af

Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4 kommer med en let tilgang til spillene, og der findes flere knapper, som varetager hver deres kommando plus LED-belysning, som sikrer en højere overskuelighed. Der medfølger 3 pedaler, hvilket muliggør både at kunne anvende speeder, bremse og kobling.

Robust opgradering, ifølge eksperterne

Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4 er ifølge eksperterne en god opgradering fra forgængeren, kaldet G27, og her er tale om en robust og solid model. I starten kan det være lidt svært at finde ud af modellens setup, men herefter fungerer det let at ændre på diverse indstillinger. Eksperterne forklarer, at man af og til støder på nogle konfigurerings-mæssige problemer på Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4, men når man først sidder bag rattet og er kommet i gang med at spille, så får man en virkelig god oplevelse.

Hvad siger brugere og eksperterne om Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4?

Robust opgradering, ifølge eksperterne

Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4 er ifølge eksperterne en god opgradering fra forgængeren, kaldet G27, og her er tale om en robust og solid model. I starten kan det være lidt svært at finde ud af modellens setup, men herefter fungerer det let at ændre på diverse indstillinger. Eksperterne forklarer, at man af og til støder på nogle konfigurerings-mæssige problemer på Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4, men når man først sidder bag rattet og er kommet i gang med at spille, så får man en virkelig god oplevelse.

Realistisk følelse, ifølge eksperterne

Eksperterne forklarer nemlig, at som forventet så bliver selve spilleoplevelsen på denne model meget realistisk og helt fantastisk – og det gælder i flere bilspil. Det bemærkes, at det er let at skifte gear, selv om eksperterne hæfter sig ved, at pedalerne kan miste fodfæstet af og til.

Herudover forklarer eksperterne, at selve den feedback, man som spiller får fra rattet, er rigtig god, og den afspejler rigtig godt den kørsel, man foretager. Spillets feedback bidrager ydermere til den meget realistiske oplevelse, og både når man kører hurtigt og langsomt, får man en passende og realistisk feedback – hvis man for eksempel kører lige ind i en væg, så kan man godt forvente en lidt voldsom reaktion fra modellen.

Eksperterne konkluderer, at man som spiller får mange gode timers underholdning på Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4, men man skal også være opmærksom på prisen, som ikke er helt lav.

Dagens bedste priser og tilbud på Thrustmaster – T300RS Racing Wheel:

Fordele

 • Bilsimulator med både pedaler og rat
 • Flere gode knapper, som man kender fra PlayStation 4
 • Rat med gummi-beklædning
 • Fair pris
 • Meget realistisk og sjov biloplevelse

Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo) er ikke kun en almindelig spil-controller, for her er tale om et rat med pedaler, som skal anvendes til bilspil for at give en mere naturlig og virkelig oplevelse.

Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo) er blevet testet af 3 forskellige hold eksperter, hvoraf 2 af dem har generelle forbrugertests som fokus. Her er tale om Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk, og hertil kommer også den mellemøstlige version af computerspils-universet Ign.com, Me.ign.com.

Anmeldelse: Produktanalyse af Thrustmaster – T300RS Racing Wheel

Ægte bil-følelse

Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo) er en videreudvikling af den originale og berømte Gran Turismo-mekanisme, som har banet vejen for mange bil-simulatorer. Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo) kommer med både rat og pedaler, som er de komponenter, som man behøver for at kunne opleve en ægte følelse, som styrede man selv bilen. Ud over speeder og bremse så kommer Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo) også med en kobling for at gøre spilleoplevelsen mere realistisk.

Komfortabelt og responsivt rat

Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo) kommer med et opgraderet rat, som giver den bedst mulige feedback for spilleren. Det er designet til at være meget responsivt og have en god balance, og for en komfortabel følelse så er rattet beklædt med gummi. Eftersom her er tale om et originalt produkt, så er de gængse PlayStation 4-knapper også inkluderet, som for eksempel Share-knappen, så man kan dele sine data.

Hvad siger brugere og eksperterne om Thrustmaster – T300RS Racing Wheel?

Den ultimative bil-oplevelse, ifølge eksperterne

Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo) begejstrer eksperterne, og det bemærkes sågar, at hvis man ønsker den ultimative bilspils-oplevelse til Gran Turismo, så vil Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo) være et rigtig godt valg.

Eksperterne fremhæver, at denne model er meget let at anvende og er særdeles velfungerende, og så er det værd at bemærke, at her findes 3 pedaler og ikke kun 2. Dette ses som en god opgradering, men man skal være opmærksom på, at man kun kan benytte den tredje pedal (koblingen), hvis man samtidig har den tilhørende gearkasse.

Eksperterne har afprøvet pedalerne under spillet, og de vurderer, at de bevæger sig mere gnidningsfrit end tidligere.

Solid model, ifølge eksperterne

Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo) er ifølge eksperterne en meget solid model, som føles robust i brug. Også prisen fremhæves som værende nogenlunde, og hvis man ikke har prøvet en hjemme-bilsimulator før, så hæfter eksperterne sig ved, at Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo) vil være et godt sted at starte.

Eksperterne hæfter sig også ved, at der ikke findes så mange spil, som Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo) er kompatibel med, men til de spil der findes, får man en meget kraftfuld oplevelse, som er meget realistisk – man kan mærke rigtig mange ting i rattet, som skift fra et underlag til et andet i spillet, og det giver en meget komplet oplevelse og timevis af underholdning.

Dagens bedste priser og tilbud på HORI – Real Arcade Pro 4 Kai:

Fordele

 • Arkade-controller
 • Med stick og knapper
 • Let at transportere
 • Både stick og knapper er velfungerende
 • God til kampsportspil

HORI – Real Arcade Pro 4 Kai er en controller, som bringer nostalgien frem, idet her er tale om en arkadekontroller med stick og knapper.

HORI – Real Arcade Pro 4 Kai er blevet testet og vurderet af det store computerspilsmagasin Uk.pcmag.com, som løbende tester forskellige computerspil og tilbehør for at finde frem til plusser og minusser ved modellen.

Anmeldelse: Produktanalyse af HORI – Real Arcade Pro 4

Til de klassiske arkadespil

HORI – Real Arcade Pro 4 Kai bringer nostalgien og retro-følelsen tilbage, idet her er tale om en controller, som minder om controlleren til de gamle arkadespil. HORI – Real Arcade Pro 4 Kai er udformet med en ledning, som sættes til konsollen, og så har man et ”bræt” foran sig, hvor der er et stick til venstre og knapper til højre.

Transportabel model

HORI – Real Arcade Pro 4 Kai er skabt til at være en social genstand (enten online eller i den virkelig verden), idet den kommer med et indbygget håndtag og har indvendige rum. HORI – Real Arcade Pro 4 Kai er opgraderet i forhold til tidligere versioner, idet her nu er fokus på komfort og plads, så man får en mere behagelig spilleoplevelse.

Hvad siger brugere og eksperterne om HORI – Real Arcade Pro 4?

God arkade-controller, ifølge eksperterne

Eksperterne forklarer, at HORI – Real Arcade Pro 4 Kai vil være et godt valg, hvis man holder af arkadespil eller gammeldags kampspil, hvor man både skal anvende stick og knapper.

Eksperterne forklarer, at HORI – Real Arcade Pro 4 Kai nok har nogle mindre fejl og mangler, men uden problemer vil de anbefale HORI – Real Arcade Pro 4 Kai. De fremhæver, at prisen er overkommelig, og så er indmaden i HORI – Real Arcade Pro 4 Kai meget professionel. HORI – Real Arcade Pro 4 Kai er velfungerende at spille på, og sticken har den helt rette grad af feedback og niveau af respons. Også knapperne fungerer optimalt, hvilket giver en rigtig god spilleoplevelse uden irritationsmomenter.

Selv om her er tale om en ”gammeldags” controller, så findes der mange af de moderne knapper såsom Share-knappen, så man kan dele sine data.

Kun småfejl, ifølge eksperter

Det er ikke mange problemer, som eksperterne oplever ved HORI – Real Arcade Pro 4 Kai. De forklarer, at her kun er tale om småfejl som blandt andet, at modellen kunne have en bedre skridsikkerhed, at håndleds-området godt kunne være lidt bredere, og at modellen kan være lidt svær at håndtere.

Alt i alt konkluderer eksperterne dog, at HORI – Real Arcade Pro 4 Kai især er rigtig god til kampspil og til at spille turneringer, og derfor får HORI – Real Arcade Pro 4 Kai også stemplet som ”Editors’ Choice” hos eksperterne.

Dagens bedste priser og tilbud på Sony PlayStation VR2:

Fordele

 • Giver muligheden for at være til stede i virtual reality
 • Behageligt og justerbart headset
 • Fair pris
 • God detaljegrad og opløsning
 • Kan spilles via PlayStation 4

Sony PlayStation VR2 Headset  er ikke en controller som sådan, men det headset man skal placere på hovedet for at kunne anvende virtual reality og træde ind i en forestillet virkelighed.

Sony PlayStation VR2 Headset er blevet testet og vurderet af 3 ekspertpaneler, som inkluderer de 2 anerkendte testsider Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk samt Techradar.com, der har teknologi og elektronik som fokuspunkt.

Anmeldelse: Produktanalyse af Sony PlayStation VR2

Justerbart og behageligt headset

Sony PlayStation VR2 Headset er designet til Sony PlayStation VR-systemet, som tillader, at man kan træde ind i en virtuel verden ved at iføre sig headsettet.

Sony PlayStation VR2  er designet til at kunne anvendes af alle, og derfor er det udformet, så det både er let og komfortabelt at have på – også over længere tid. For at det kan passe til alle, så findes der en regulerbar strop, som gør, at man let kan justere Sony PlayStation VR2 Headset efter hovedform.

Vær selv til stede i handlingen i spillet

Når man tænder for spillet og ifører sig Sony PlayStation VR2 Headset , så gør OLED-skærmen med en 360 graders visning i headsettet, at man ser alting, som var man selv til stede. Grafikken er opdateret, så den er realistisk og får hjernen til at tro, at det, man ser, er virkeligt, og også lyden er i 3D, og derfor vil man kunne få en ægte ”falsk” oplevelse.

Sony PlayStation VR2 har en opløsning på 960 x 1080 med 18ms response time samt 120 Hz refresh rate.

Test og anmeldelser af ps4 controller anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Engadget.com 

Engadget.com er en international forbrugerwebside med fokus på gadgets og andre teknologiske produkter. Engadget.com skriver bredt om de teknologiske emner, og eksperterne herfra udfører også forskellige tests af diverse produkter. Her har Engadget.com testet Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Expertreviews.co.uk 

Expertreviews.co.uk er en britisk test-webside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på køkkenprodukter, fjernsyn, computere og mobiltelefoner. Her har Expertreviews.co.uk foretaget forskellige tests af controllere.

Her er tale om en større test, hvor modellerne Dualshock 4 Controller, Razer Raiju Controller og Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller alle indgår. Du kan læse mere om denne test via dette link.

Hertil kommer 2 andre tests af henholdsvis Sony PlayStation VR Headset (PS VR) og Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo):

Ønsker du at læse mere om testen af Sony PlayStation VR Headset (PS VR), kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo), kan du klikke på dette link.

Gadgetloft.co.uk 

Gadgetloft.co.uk er en gadget-webside, som går i dybden med meget tekniske produkter og detaljer. Gadgetloft.co.uk foretager løbende tests af nye teknologiske produkter, og det gælder også computerspil og tilbehør til computerspil. Her har Gadgetloft.co.uk testet Thrustmaster – T80 Racing Wheel. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Gadgets.ndtv.com 

Gadgets.ndtv.com er en online teknologi-side, som daglig kommer med nyheder inden for teknologiens verden. Gadgets.ndtv.com foretager også tests af diverse teknologiske forbrugerprodukter såsom både mobiltelefoner og bærbare computere men også computerspil og tilbehør til computerspil. Her har Gadgets.ndtv.com testet Snakebyte Game Pad Gaming Controller til PS4. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Gamerevolution.com 

Gamerevolution.com er en amerikansk computerspils-webside, som er mere end 20 år gammel. Gamerevolution.com beskæftiger sig med alle områder inden for computerspil, og herunder foretages også anmeldelser af spil og tilbehør til spillene – og det gælder på alle konsoller. Her har Gamerevolution.com testet Thrustmaster – T80 Racing Wheel. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Gamingscan.com 

Gamingscan.com er en international computerspils-webside, som afprøver forskellige spil, så forbrugerne ved, om her er tale om gode eller mindre gode spil. Ud over spil så anmelder Gamingscan.com også tilbehør til spilleverdenen. Her har Gamingscan.com testet Dualshock 4 Controller.Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Gizmodo.com 

Gizmodo.com er en webside med fokus på både teknologi, design, videnskab samt politik. Gizmodo.com foretager også anmeldelser af forskellige produkter, og her gælder det en test af PlayStation VR Aim Controller. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Ign.com 

Ign.com er en verdensomspændende platform med fokus på computerspil. Her skrives både om nyheder, udføres guides og anmeldes spil. Eftersom her er tale om et verdensomspændende foretagende, så har Ign.com forskellige websider tilknyttet de forskellige geografiske områder – det gælder både den britiske Uk.ign.com, den skandinaviske Nordic.ign.com, den indiske In.ign.com samt Me.ign.com fra Mellemøsten. 

Uk.ign.com har her testet modellen Sony PlayStation Move Motion. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Nordic.ign.com har her testet modellen PlayStation VR Aim Controller. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

In.ign.com har her testet modellen Snakebyte Game Pad Gaming Controller til PS4. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Me.ign.com har her testet modellen Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo). Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Independent.co.uk 

The Independent er en britiske avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til forbrugerprodukter og forbrugerliv. The Independent har her testet modellen PlayStation VR Aim Controller. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Metro.co.uk 

Metro.co.uk er en gratis britisk avis, som er en af de aviser i Storbritannien, som har det største oplag. Avisen udkommer i tabloidformat og beskæftiger sig både med nyheder fra ind- og udland, politik, underholdning, sport og forbrugerliv. Her har Metro.co.uk testet PlayStation VR Aim Controller.Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Polygon.com 

Polygon.com er en international computerspils-webside, som løbende afprøver både spil og tilbehør til spilverdenen. Her har Polygon.com testet 2 forskellige controllere.

Ønsker du at læse mere om testen af Dualshock 4 Controller, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sony PlayStation Move Motion, kan du klikke på dette link.

Stuff.tv 

Stuff.tv er et britisk mandemagasin med fokus på teknologi med et tilhørende online-univers. Stuff.tv skriver blandt andet anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter, og her har Stuff.tv testet 2 forskellige controllere.

Ønsker du at læse mere om testen af Razer Raiju Controller, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller, kan du klikke på dette link.

Techadvisor.co.uk 

Techadvisor.co.uk er en britisk teknologi-webside, som har fokus på at rådgive forbrugerne inden for den teknologiske verden. Hovedfokus ligger på computer-verdenen, men Techadvisor.co.uk skriver også generelt om nyheder inden for branchen, samt der laves også tests og guides, så forbrugerne kan blive klogere.

Her har Techadvisor.co.uk foretaget en test, hvor 2 af modellerne fra denne artikel indgår – Dualshock 4 Controllerog Razer Raiju Controller.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Techradar.com 

Techradar.com er en international teknologi-webside, som drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter. Her har Techradar.com testet 2 forskellige controllere.

Ønsker du at læse mere om testen af Dualshock 4 Controller, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sony PlayStation VR Headset (PS VR), kan du klikke på dette link.

Techspot.com 

Techspot.com er en international teknologi-webside, som har et fokus på den teknologiske verden. Techspot.com udfører også forskellige forbrugertests af elektroniske produkter, og det inkluderer også computerspil og den tilhørende teknologi. Her har Techspot.com testet Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com 

Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testetforskellige controllere:

Ønsker du at læse mere om testen af Sony PlayStation Move Motion, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sony PlayStation VR Headset (PS VR), kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Logitech G29 Driving Force + Driving Force Shifter Bundle til PS3/PS4, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Thrustmaster – T300RS Racing Wheel – GT Edition (Gran Turismo), kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Logitech G29 Driving Force til PS3/PS4, kan du klikke på dette link.

T3.com 

T3.com er et amerikansk teknologimagasin, der har fokus på forskellige emner inden for teknologi – for eksempel både nyheder, anmeldelser, guides og diverse artikler. Det er især de elektroniske forbrugerprodukter, som har fokus hos T3.com, såsom telefoner, computere, lyd, spil og fitness, men andre forbrugerprodukter får også plads hos T3.com. Her har T3.com testet controllerenNacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Uk.pcmag.com 

Uk.pcmag.com er et britisk computerspilsmagasin, som skriver om alt, hvad der rører sig inden for computer-verdenen. Det gælder både nyheder, konsoller og spil, og hertil udføres blandt andet guides og tests af forskellige produkter. Her har Uk.pcmag.com testet HORI – Real Arcade Pro 4 Kai. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

FAQ

Hvilke PS4 controller har fået de bedste bedømmelser i tests?
Dualshock 4 Controller, Nacon PlayStation 4 Revolution Pro Controller, Sony PlayStation VR Headset og PlayStation VR Aim Controller
Hvordan er PS4 controllerne blevet testet?
PS4 controllerne er blevet vurderet ud fra deres specifikationer og brugervenlighed. Ligeledes har eksperterne testet controllerne i praksis, samt vurderet dem ud fra prisen, da dette ofte er en afgørende faktor.
Hvilken type controller skal jeg vælge?
Der findes forskellige typer controllere, der er kompatible med PS4 konsollen. De fleste folk køber blot en Dualshock 4 controller, der er Sonys egen controller. Men er du særligt interesseret i at spille fx skyde- eller bilspil, kan det godt betale sig, at købe en controller der er lavet specielt til denne type spil.

Mere om PlayStation

Ønsker du at læse mere om Playstations produkter, så kan du læse vores PS4 Slim test. I artiklen gennemgår vi en lang række ekspert tests, og viser dig anmeldelserne holdninger omkring Playstation modellen.

Du kan også læse vores artikel om PS4 spil, hvor vi har samlet de spil som får de bedste anmeldelser af eksperter og testpaneler. I artiklen finder du naturligvis også prissammenligning af spillene, så du hurtigt og nemt at se hvilken online forhandler der er billigst.

Om virksomheden Playstation 

PlayStation – eller PS som den ofte forkortes i daglig tale – er skabt af det japanske mærke Sony Interactive Entertainment, og den første PlayStation så dagens lys i 1994.

PlayStation er en spillekonsol, der kan afspille de spil, som er lanceret til konsollen. Man kan også i dag anvende en PlayStation konsol som et helt medie-center, og der er også tilknyttet et stort online-univers.

Sony har lanceret forskellige versioner af PlayStation, og det inkluderer den originale PlayStation fra 1994, PlayStation 2 fra 2000, PlayStation 3 fra 2006 samt PlayStation 4 fra 2013.

Ud over de 4 ”moder-konsoller” har Sony også løbende udgivet nyere versioner af hver af konsollerne, idet både PlayStation 2, PlayStation 3 og PlayStation 4 også er blevet lanceret i en slim-version. PlayStation 4 er desuden også udkommet som versionen PlayStation Pro, som er en meget opgraderet version af PlayStation 4 (især på det grafiske område), men der findes endnu ikke en PlayStation 5.

De populære konsoller

Den originale PlayStation konsol fra 1994 blev hurtigt meget populær, og den blev solgt i mere end 100 millioner eksemplarer på verdensplan. PlayStation 2 forsatte Sonys succes i 2000’erne, idet denne konsol solgte mere end 155 millioner eksemplarer verden over – denne konsol har rekorden for verdens mest solgte konsol.

Også PlayStation 3 blev en succes, og PlayStation 4 har rekorden for den hurtigst-sælgende konsol i verden, idet denne konsol solgte over 1 millioner eksemplarer på 24 timer efter lanceringen.

Også håndholdte spillemaskiner

Ud over PlayStation konsollerne har Sony også lanceret flere håndholdte spillemaskiner og en lang række controllere.

Den første håndholdte maskine i PlayStation-serien kaldes PlayStation Portable (eller blot PSP i daglig tale), og efterfølgeren er PlayStation Vita, som udkom i 2011. Især PlayStation Portable blev en stor succes med 80 millioner solgte eksemplarer.

Japansk succes

PlayStation anses for værende Sony-chefen Ken Kutaragis ide, og i dag omtales han ofte som PlayStations fader.

PlayStation-projektet startede allerede tilbage i 1988 – altså 6 år før den endelige udgivelsesdato – hvor konsollen oprindeligt var et fællesprojekt mellem Sony og en anden stor asiatisk spil-producent, Nintendo. I 1991 ophørte samarbejdet mellem Sony og Nintendo imidlertid, og Sony fortsatte alene med arbejdet på projektet. PlayStation-konsollen blev dermed videreudviklet af forskellige afdelinger fra Sony, og i 1993 fik konsollen det endelige grønne lys.

Det medførte at efter flere år med udvikling, så blev PlayStation endelig udgivet i december 1994 i Japan. PlayStation konsollen blev hurtigt en stor succes i Japan, og det var ikke mindst på grund af den overkommelige pris, som konsollen havde – især i forhold til den konkurrerende konsol fra Sega. Efter successen i Japan spredte den sig især til Europa og Nordamerika.

I dag konkurrerer PlayStation mest intenst mod Microsofts spille-konsol, som kaldes X-Box.

Du kan læse mere om PlayStation og Sony på hjemmesiden.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme