Oversigt over de bedste AEG støvsugere ifølge anmeldelser og test

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

 

Denne artikel handler om støvsugere fra mærket AEG, som alle er blevet testet af eksperter og har opnået megen ros.

Vi har bygget artiklen op således, at vi starter med at gennemgå 5 almindelige støvsugere fra AEG, som kører på strøm, og herefter tager vi fat på 2, som er ledningsfrie.

Vi har til denne artikel set nærmere på eksperttests fra henholdsvis den svenske forbrugerorganisation Råd og Rön, der hver især har foretaget en større test af forskellige støvsugere.

Herudover har vi også anvendt bidrag fra den britiske elektronik-side Kagoo.co.uk samt set nærmere på brugeranmeldelser.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne AEG støvsuger test indeholder:
🔸 Overblik over 3 traditionelle AEG-støvsugere
🔸 Overblik over 2 ledningsfrie AEG-støvsugere
🔸 Information om hvad man bør overveje, før man køber ny støvsuger
🔸 Viden om mærket AEG
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

AEG Støvsuger Test 2023 – De bedste AEG støvsugere ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de AEG støvsugere, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig de bedste modeller ifølge eksperterne.

Du finder også en prissammenligning af de forskellige AEG støvsugere, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandlere der er billigst.


Ledningsfrie AEG-støvsugere

I det forrige afsnit har vi gennemgået 5 traditionelle AEG-støvsugere, der kører på strøm, hvor vi både har set nærmere på, hvad de kan, hvilke funktioner de har, og hvad eksperterne mener om dem.

Herunder vil vi se nærmere på 3 ledningsfrie modeller ligeledes fra AEG, og vi gennemgår de 2 alternativer på samme måde som med de traditionelle. Dette giver det bedste overblik og sammenligningsgrundlag.


AEG CX7-2-45AN 

God anmeldelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

AEG CX7-2-45AN

 

.
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har foretaget en stor test af støvsugere fra forskellige mærker, hvor også AEG CX7-2-45AN indgår. Modellerne er blevet testet på udvalgte parametre, hvorefter der er blevet givet en endelig score.

AEG CX7-2-45AN begejstrer eksperterne i vid udstrækning, og derfor modtager den en god anmeldelse af de svenske eksperter.

Lang køretid

AEG CX7-2-45AN vil være et godt valg, hvis man ønsker en ledningsfri støvsuger, der har en lang arbejdstid. Eftersom modellen er udstyret med det moderne lithium-ion batteri, så får man en 45 minutters lang arbejdstid, hvilket er en del. En fuld opladning af batteriet tager omkring 4 timer.

Der findes 2 indstillinger for hastighed, og vælger man den hurtige, så bliver de 45 minutter dog noget forkortet – men så bliver sugestyrken også mere effektiv. Der findes yderligere et smart lys i mundstykket, som gør, at man lettere kan holde øje med, om al støvet er blevet suget op.

2-i-1 model, som også er fordelagtig til kæledyr

AEG CX7-2-45AN er en meget alsidig støvsuger, som kommer med en smart 2-i-1 funktion. Det betyder, at man med få bevægelser kan konvertere modellen om fra at være en almindelig støvsuger til en håndholdt en – denne kan med fordel anvendes til at gøre møbler eller bilen ren.

Hvis man vælger at gøre den håndholdt, er den også særlig velegnet til at fjerne dyrehår – der findes nemlig et stykke tilbehør, som man fastgør, og dette er specialdesignet til at tage sig af både hunde- og kattehår.

Let støvsuger

AEG CX7-2-45AN har desuden fokus på bevægelighed og fleksibilitet. Derfor kommer modellen med en meget lav vægt på kun 2,48 kilo, hvilket gør det let at flytte rundt på den og også støvsuge langs vægge og ved loftet.

Herudover er her tale om en poseløs støvsuger, der i stedet har en støvbeholder på 0,5 liter, som er meget lettere at tømme end at foretage poseskift.

Specifikationer – AEG CX7-2-45AN
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Mærke: AEG
🔴 Støjniveau: 79 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Med pose: Nej, støvbeholder
🔴 Køretid per opladning: 45 minutter
🔴 Opladningstid: 4 timer
🔴 Vægt: 2,48 kilo 

Fordele ved AEG CX7-2-45AN
Lang køretid på 45 minutter
2 indstillinger for hastighed
2-i-1 model
Også designet til at fjerne dyrehår
Let vægt på kun 2,48 kilo


Guide: Dette skal du overveje, før du køber ny støvsuger

Ny støvsuger

Der findes mange støvsugere og typer af støvsugere på markedet, og derfor kan det være svært at finde den model, der passer bedst til ens egne, individuelle behov.

Baseret på ekspertviden fra Sparenergi.dk, Astma-Allergi og ABCNyheter.no guider vi derfor i dette afsnit til, hvad man skal have i tankerne, når man køber en ny støvsuger:

Energimærkning
Danske Sparenergi.dk forklarer, at man først og fremmest bør se efter energimærket, som er fastsat af EU. EU har bestemte restriktioner for, hvor høj en effekt, støvsugerne må have, og jo højere watt, jo mere strøm trækker støvsugeren også.

energimærkningEksperterne skriver endvidere, at en støvsugers effekt ikke kun handler om antallet af watt, og de anbefaler, at man i stedet ser efter energiklasse og rengøringsevner – disse findes på energimærket: Energiklassen som et bogstav med en tilhørende farve og rengøringsevnerne som et bogstav til både hårde gulve og tæpper.

På energimærket findes også oplysninger om årligt energiforbrug, støjniveau og støv-emission (hvor god støvsugeren er til at holde på det opsamlede støv).

Energimærkningen ændres løbende af kravene i EU, men fra september 2017 hedder skalaen A i toppen til G i bunden. Der findes derfor 7 intervaller, nemlig A, B, C, D, E, F og G. Eksperterne anbefaler, at man vælger en model i klassen C eller bedre.

Tæpper eller hårde gulve
Eksperterne forklarer yderligere, at det som nævnt er anført på energimærket, hvor gode rengøringsevnerne er på både hårde gulve og tæpper (hvis der kun er ét bogstav angivet, er det fordi, at støvsugeren kun er egnet til denne type) – og derfor bør man vælge efter, hvad man har mest af i hjemmet.

Hvis man har mange gulvtæpper, er det især en god ide at vælge en støvsuger med en høj rengøringsevne på tæpper, idet her samler sig rigtig meget støv og skidt i tæppernes fibre.

Støj
støjStøvsugere vil altid larme noget, og de fleste har et støjniveau mellem 65 og 85 dB. Hvis niveauet når op på 75 dB, vil det være svært at have en normal samtale. Hvis man er irriteret over støjen fra støvsugeren, kan det derfor være en god ide at vælge en så stillegående model som muligt. De allermest stille støvsugere ligger på omkring 60 dB.

Støv-emission
Når en støvsuger suger støv og skidt op, er det nødvendigt, at den ikke slipper det ud i rummet igen. Hvor god den er til dette, kaldes støv-emission, og dette angives også med et bogstav på mærkningen. Eksperterne anbefaler, at man går efter en model, der minimum har B i denne klasse – findes der dog allergikere i husstanden, så er det nødvendigt med klasse A.

Filter
HEPAAstma-Allergi forklarer, at det også er vigtigt med et godt filter i støvsugeren, der kan holde partiklerne tilbage – især hvis der er allergikere i husstanden.

De bedste filtre på markedet er de såkaldte HEPA-filtre (High Efficient Particulate Air Filter), som kan holde selv mikroskopiske partikler tilbage, og det bedste HEPA-filter hedder HEPA 14. Der findes dog andre gode filtre på markedet, som også kan klare opgaven uden problemer.

Det praktiske
Ud over de ovenstående aspekter bør man ifølge eksperterne også lægge mærke til de mere praktiske sider af støvsugeren, som blandt andet:

💠 Er det let at skille støvsugeren ad?
💠 Et det let at skifte filtrene?
💠 Hvor stor er støvposen, og er den nem at skifte? En fyldt støvpose forringer effektiviteten markant.
💠 Hvilke mundstykker medfølger?
💠 Findes der kæledyr i hjemmet? I så fald bør man vælge en model, der er god til dyrehår. Nogle modeller har specialmundstykker til dyrehår.
💠 Kan støvsugeren indstilles efter højde?
💠 Kan sugestyrken reguleres manuelt?
💠 Er ledningen lang nok?
💠 Bevægelse – glider støvsugeren godt henover både gulv, tæpper og dørtrin?
💠 Er der plads til støvsugeren i skabet?
💠 Har jeg brug for en støvsuger uden ledning, som i stedet kører på batteri? Disse er ofte noget dyrere.

Robotstøvsugeren som supplement?
Astma-Allergi skriver dertil, at hvis man har problemer med støvallergi, så kan det især være en god ide at supplere den ordinære støvsugning med en robotstøvsuger. Disse er godt nok en del dyrere, men så slipper man for det meste af den ordinære støvsugning, som kan være et problem for allergikere, da man ikke kan undgå, at der hvirvles støv op under den manuelle støvsugning.

Du kan med fordel læse mere om robotstøvsugere i andre artikler fra Forbrugsguiden – for eksempel iRobot Roomba. Her har vi samlet de mest anmelderroste robotstøvsugere på markedet.


Om AEG

AEG logo
AEG blev grundlagt i 1883 af Emil Rathenau fra Deutsche Edison Gesellschaft für Elektricität, men navnet AEG er først kommet til senere. Dette skete efter en fusion og opkøb fra først Daimler AG og sidenhed Electrolux. Herefter blev det AEG, som vi kender i dag, dannet med fokus på innovation og fremtidsteknologi.

AEG er i dag mest kendt for at producere støvsugere og hårde hvidevarer.

Det betyder, at AEG har som mål at skabe maskiner ud fra innovation, som giver forbrugeren fuld kontrol over hverdagen – hvad enten der er tale om madlavning, husholdning eller tøjvask. AEG arbejder ud fra en vision om at kende forbrugernes behov og give dem både det, de vil have, men også hvad de behøver for at skabe en lettere hverdag.

AEG har fokus på fremtiden og dermed også både nutidens og fremtidens teknologi, og visionen er at kunne benytte teknologien til at give en forbedret levestandard.

En af de mest kendte skikkelser i AEG-regi var arkitekten Peter Behrens, som allerede i 1907 gik forrest med denne vision. Han arbejdede som kunstnerisk konsulent hos virksomheden og startede slogannet ”Perfektion i Form og Funktion”, og dette arbejder AEG stadig ud fra.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


AEG VX4-1-GM-T 

God anmeldelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

AEG VX4-1-GM-T

 

AEG VX4-1-GM-T har været inkluderet i 2 større tests af støvsugere – disse er udført af henholdsvis  den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Her er denne model sammen med en række øvrige støvsugere blevet testet på parametre såsom sugeevner, funktioner og brugervenlighed, hvorefter der er blevet givet en endelig vurdering.

AEG VX4-1-GM-T begejstrer både de danske og svenske eksperter og modtager en god anmeldelse hvert sted.

Effektiv støvsuger

AEG VX4-1-GM-T hører til de grundige støvsugere på markedet, som kommer med ledning. Her er tale om en god sugekraft med en effekt på 750 watt, og dette suppleres af en moderne luftgennemstrømning, som gør, at rengøringen effektiviseres.

Her er yderligere tale om en model, der både er god til tæpper og hårde gulve – på de hårde gulve har produktet klasse A, når det kommer til rengøringsevner, mens klassen hedder C for tæpper.

Læg mærke til at det er sværere for en støvsuger at fjerne snavs fra tæppefibre end hårde gulve, så derfor er C stadig en god klasse.

Med flere mundstykker

For at effektivisere rengøringen og tilpasse den til de forskellige opgaver i hjemmet medfølger der flere mundstykker.

AEG VX4-1-GM-T kommer derfor både med et specialmundstykke til de hårde gulve, turbomundstykke til tæpper og dyrehår, som har en dybderensende, roterende børste og et kombinationsmundstykke, som er velegnet til begge opgaver.

Der findes yderligere en god arbejdsradius, som ligger på 7,5 meter.

Model med HEPA-filter

AEG VX4-1-GM-T vil være et godt valg for allergikeren, idet modellen kommer med flere filtre. Her er tale om et udblæsningsfilter samt et hygiejne-filter, og hygiejne-filteret er et såkaldt HEPA-filter, som anses for værende et af de mest effektive på markedet.

Til sammen stopper disse filtre mere end 99 procent af alle partikler.

Specifikationer – AEG VX4-1-GM-T
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Mærke: AEG
🔴 Motoreffekt: 750 watt
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: Klasse A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: Klasse C
🔴 Støjniveau: 80 dB
🔴 Energiklasse: D
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja
🔴 Arbejdsradius: 7,5 meter
🔴 Vægt: 5,3 kilo 

Fordele ved AEG VX4-1-GM-T
God sugestyrke
God til både tæpper og hårde gulve
Flere mundstykker medfølger
HEPA-filter
God arbejdsradius


AEG VX4-1-EB 

God anmeldelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

AEG VX4-1-EB

 

.
Både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har foretaget en større test af støvsugere, hvor AEG VX4-1-EB er inkluderet.

Alle modeller er blevet testet på udvalgte parametre, som danner grundlag for en samlet bedømmelse.

AEG VX4-1-EB klarer sig rigtig godt over hele linjen, og det resulterer i 2 gode anmeldelser.

Enkel men stærk

AEG VX4-1-EB hører til de enkle, traditionelle støvsugere, der kører på strøm. Her er tale om en effektiv model på 750 watt, som kombineret med luftgennemstrømning og mundstykke giver en grundig rengøring.

Produktet kommer nemlig med et Dust Pro-kombimundstykke, som er designet til både at kunne arbejde på de hårde gulve som trægulve, parketgulve og klinker samt på de blødere gulvtæpper.

Gode rengøringsevner

Eftersom modellen er skabt til at kunne arbejde på flere typer af overflader, så modtager den også den bedste klasse (nemlig A), når det kommer til rengøringsevner på de hårde underlag. For tæpper hedder klassen C, men det er også sværere for en støvsuger at komme helt ned i tæppernes fibre.

Mundstykket sørger i øvrigt også for, at denne støvsuger er effektiv mod dyrehår.

Allergivenligt valg

Netop dyrehår kan være en udfordring for allergikere sammen med øvrige støvpartikler. AEG VX4-1-EB er derfor udstyret med et vaskbart HEPA-filter, som holder mere end 99 procent af skadelige partikler væk. Det giver en renere luft og bedre indeklima.

Herudover kommer AEG VX4-1-EB med en god arbejdsradius på 7,5 meter samt muligheden for at kunne regulere sugestyrken manuelt via de tydelige knapper. Modellen bevæger sig yderligere på bløde gummihjul, som både virker støjdæmpende og beskyttende mod ridser.

Specifikationer – AEG VX4-1-EB
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Mærke: AEG
🔴 Motoreffekt: 750 watt
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: Klasse A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: Klasse C
🔴 Støjniveau: 80 dB
🔴 Energiklasse: D
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja
🔴 Arbejdsradius: 7,5 meter
🔴 Vægt: 4,9 kilo 

Fordele ved AEG VX4-1-EB
Enkel model til både tæpper og hårde gulve
Kombi-mundstykke til alle opgaver
Allergivenlig støvsuger med HEPA-filter
Let regulering af sugestyrken
Bløde gummihjul

AEG CX7-2-35TM 

Gode brugeranmeldelser

AEG CX7-2-35TM

AEG CX7-2-35TM har ikke været med i nogen officielle eksperttests, men vi har alligevel valgt at tage den med, idet her i stedet er tale om en decideret brugerfavorit. Vi har nemlig set nærmere på, hvad brugerne mener om modellen, og de er generelt meget positivt indstillede over for dette produkt.

Uden pose og ledning

AEG CX7-2-35TM hører til de moderne støvsugere, der kommer både uden pose og ledning. Det betyder, at modellen i stedet har en støvbeholder på 0,5 liter, og denne skal blot tømmes, når den er fuld og ikke skiftes som en almindelig pose – dermed er den også mere miljøvenlig. Som et plus sløver en fuld støvbeholder heller ikke modellens effektivitet ned som en fuld støvsugerpose ville gøre.

Produktet er som nævnt også ledningsfrit, og derfor er der ikke brug for strøm. I stedet kører den på batteri – her er tale om et moderne lithium-ion batteri, som har en lang levetid. Denne støvsuger kan også arbejde i forholdsvis lang tid per opladning, og køretiden ligger på 35 minutter, hvilket burde være nok til at kunne rengøre hele hjemmet, afhængig af størrelsen. Herefter tager det omkring 4 timer at lade batteriet fuldt op.

Med turbo- og fugemundstykke

For at kunne suge effektivt er AEG CX7-2-35TM udstyret med moderne cyklon-teknologi i støvoptagningen. Luftgennemstrømningen arbejder sammen med mundstykkerne om at fjerne mest muligt snavs, og der medfølger forskellige mundstykker til forskellige opgaver.

Dette drejer sig derfor om et turbo-mundstykke, som især er godt til tæpper og dyrehår samt et fugemundstykke, som er fordelagtigt til at rengøre møbler, reoler, vindueskarme og omkring genstande.

Mens man arbejder, kan man vælge enten at suge på normal hastighed eller anvende høj hastighed, hvis der er områder, der er særligt snavsede – det vil dog reducere køretiden en del.

4,5 ud af 5 stjerner hos brugerne

AEG CX7-2-35TM giver dertil også forbrugeren en god bevægelse, idet den er meget let at manøvrere rundt med og løfte op. Vægten ligger på 3,15 kilo, hvilket gør den til en let støvsuger.

Der findes en 180 graders Easysteer-bevægelse i mundstykkerne, således at de let kan komme omkring forhindringer, og så er de på stærke hjul, hvilket øger fleksibiliteten.

AEG CX7-2-35TM er som nævnt ikke blevet testet af eksperter, men til gengæld er her tale om en brugerfavorit. På AEG’s egen hjemmeside kan man som bruger give modellen stjerner fra 0 til 5, og i gennemsnit har denne fået 4,5 ud af 5 stjerner.

Specifikationer – AEG CX7-2-35TM
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Mærke: AEG
🔴 Støjniveau: 79 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Med pose: Nej, støvbeholder
🔴 Køretid per opladning: 35 minutter
🔴 Opladningstid: 4 timer
🔴 Vægt: 3,15 kilo 

Fordele ved AEG CX7-2-35TM
Model uden ledning
Kører på batteri – 35 minutters køretid per opladning
Mundstykker til forskellige opgaver
Let støvsuger
Fokus på bevægelse og fleksibilitet


AEG VX3-1-EB-P 

Bedst i test hos uvildige forbrugermagasiner

AEG VX3-1-EB-P

 

.

Simpel støvsuger til alle typer af gulve

AEG VX3-1-EB-P er designet til at være let i brug og meget simpel i udtrykket. Dog er modellen udstyret med moderne sugeteknologi, som gør, at der kan gøres effektivt rent på gulve og tæpper.

Dette produkt er nemlig også skabt til hjem med både hårde gulve og gulvtæpper, og især på de hårde underlag brillerer modellen – rengøringsevnen her ligger nemlig i klasse A.

Når det kommer til tæpper, er den lidt lavere men stadig fornuftig – nemlig klasse C. Herudover er effekten på 700 watt.

Flere mundstykker

AEG VX3-1-EB-P kommer med flere typer af mundstykker, som passer til specifikke opgaver. Det gør støvsugningen mere fokuseret til det enkelte underlag.

Disse inkluderer et Parketto Pro-mundstykke, som er velegnet til de hårde gulve samt et Dust Pro-kombimundstykke, som kan fungere på alle typer af underlag, men især også på tæpper.

Mundstykkerne er desuden designet med dyrehår i tankerne, som de er skabt til at kunne fjerne meget omhyggeligt.

Herudover medfølger også et fugemundstykke, som er velegnet til møbler, på reoler og omkring genstande.

Let betjening

AEG VX3-1-EB-P er skabt til at være let at bruge, og derfor kommer den med et smart teleskoprør, som kan justeres. Her kan man også manuelt regulere sugestyrken efter behov.

Herudover findes der en lang arbejdsradius på 10 meter, en indikator for fuld pose samt et velfungerende mikrofilter, som sørger for at holde de opsugede partikler nede i posen.

Specifikationer – AEG VX3-1-EB-P
🔴 Type: Støvsuger
🔴 Mærke: AEG
🔴 Motoreffekt: 700 watt
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: Klasse A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: Klasse C
🔴 Støjniveau: 80 dB
🔴 Energiklasse: D
🔴 Med ledning: Ja
🔴 Med pose: Ja
🔴 Arbejdsradius: 10 meter
🔴 Vægt: 4,7 kilo 

Fordele ved AEG VX3-1-EB-P
Enkel model
Især god til hårde gulve
Kombi-mundstykke til flere opgaver
Parketto Pro-mundstykke til hårde overflader
Let håndtering med teleskoprør og manuel regulering af sugestyrken


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke AEG støvsugere har fået de bedste bedømmelser i tests?

AEG VX4-1-GM-T, AEG VX4-1-EB og AEG CX7-2-45AN

🤓 Hvordan testes støvsugerne?

Støvsugerne vurderes på deres evne til at suge støv, skidt og dyrehår op på forskellige typer underlag og langs paneler. Ydermere testes de på deres sugeevne med helt fyldt, halvt fyld og tom støvbeholder, samt de indbyggede filtres evne til at holde på støvpartiklerne. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny støvsuger?

Vi hos Forbrugsguiden anbefaler, at du overvejer, hvor stort et areal du skal støvsuge, om du har hårde gulve eller tæpper, og om du har husdyr. Ydermere bør du altid vælge en model med energimærkning D eller bedre.


AEG Støvsugere – Anvendte kilder samt links 

Kagoo.co.uk 🇬🇧 
Kagoo.co.uk er en britisk hjemmeside med fokus på tests af elektroniske produkter. Her fokuseres på sugeevner, funktioner, design og anvendelighed, og eksperterne både foretager testene og skriver herefter anmeldelserne. Her har Kagoo.co.uk testet 3 AEG-støvsugere:

Læs mere om testen af AEG VX7-2-DB på deres hjemmeside.

Læs mere om testen af AEG VX4-1-WR-A her.

Læs mere om testen af AEG CX7-2-45BM hos Kagoo.co.uk.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her foretaget to forskellige tests af støvsugere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke her og her for de to tests. Læg dog mærke til at fuld adgang til testenes specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Brugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Ved enkelte støvsugere findes der ingen eksperttests – derfor har vi set nærmere på brugeranmeldelser i stedet:

Du kan læse mere om, hvad brugerne mener om AEG VX7-2-DB hos Amazon.de.

Du kan læse mere om, hvad brugerne mener om AEG CX7-2-35TM hos Aeg.co.uk.


Andre relevante tests og artikler

Er du endnu ikke overbevist om, at en støvsuger fra AEG er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre tests, der kunne være relevante for dig.

Ønsker du at få et bredere overblik over, hvad markedet ellers har at byde på, kan du læse vores generelle Støvsuger test eller vores generelle Poseløs støvsuger test. I disse artikler finder du en lang række støvsugere fra forskellige producenter, der alle har klaret sig godt i eksperternes tests.

Er der et andet mærke end AEG, du er specielt interesseret i, kan du med fordel læse vores producent-specifikke tests. Her finder du blandt andet vores Bosch støvsuger test, vores Nilfisk støvsuger test, vores Miele støvsuger test, vores Electrolux støvsuger test, og vores Dyson Støvsuger Test. De forskellige støvsugere er udvalgt på baggrund af deres resultater i diverse eksperttests. Vi bringer også en prissammenligning, så du nemt kan finde din nye støvsuger til den bedste pris.

Et andet populært valg er de praktiske ledningsfrie støvsugere. Bor man på lidt plads, kan disse være en fordel, da de er nemme at manøvrere rundt med samt pladsbesparende under opbevaring. Her kan du læse vores to generelle Ledningsfri støvsuger og Håndstøvsuger artikler. I disse tests finder du en bred vifte af markedets bedst anmeldte ledningsfrie støvsugere.

Særligt Dyson er helt forrest i feltet, når det kommer til ledningsfrie støvsugere. Af den grund finder du en række tests med særligt fokus på Dysons topmodeller. Læs bland andet vores Dyson V11 test, vores Dyson V10 test, vores Dyson V8 test eller vores Dyson V6 test.

Er du støvallergiker, vild med gadgets, eller ønsker du bares at slippe for støvsugningen, skulle du måske overveje at købe en robotstøvsuger. I vores generelle Robotstøvsuger test, finder du en gennemgang af markedets bedst anmeldte modeller.

Du kan også læse vores producent-specifikke robotstøvsuger tests. Her finder du vores iRobot Roomba Robotstøvsuger test, vores iRobot Roomba 980 test og vores Miele Scout RX1 test, der alle indeholder testvindende robotstøvsugere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme