Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bosch elkedel test-oversigt: Vores anbefalinger baseret på tests og kundeanmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 30, 2024.

Bosch elkedel test-oversigt: Vores anbefalinger baseret på tests og kundeanmeldelser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

At vælge den bedste elkedel kan være en udfordring. Med Bosch’s brede sortiment af elkedler, kan det være svært at finde ud af, hvilken model der passer bedst til dine behov.

Denne artikel vil hjælpe dig med at navigere gennem de mange valg. Vi har analyseret testresultater og brugeranmeldelser for at finde gode Bosch elkedler. Vi vil også give dig nogle tips til, hvordan du vælger den rigtige elkedel og vedligeholder den korrekt.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 4 bedste elkedler i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch TWK8613:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Tre sikkerhedsfunktioner
 • Fire temperaturer
 • Kapacitet på 1,5 liter
 • 360-graders sokkel
 • Holder vandet varmt i op til 30 minutter

Bosch TWK8613 er blevet testet og anmeldt af tre ekspertkilder, hvilket inkluderer den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön tyske Test.de. Alle tre eksperter er begejstrede for elkedlen, som de har kåret som en af testvinderne i deres tests. 

Eksperterne er især vilde med modellens brugervenlighed og effektivitet. Samtidigt er de glade for dens lave pris. Ingen af eksperterne finder nogle deciderede ulemper ved elkedlen.

Anmeldelse: Produktanalyse af Bosch TWK8613

Stilren elkedel med temperaturvalg

Ved køb af Bosch TWK8613 får man en stilren elkedel i et elegant design. Elkedlen er forsynet med en udvidet sokkel, så betjeningen er ekstra nem.

På betjeningspanelet findes temperaturvalget, hvor man kan vælge mellem de fire forskellige temperaturer: 70, 80, 90 og 100 grader. Man kan ydermere gøre brug af en funktion, der holder vandet varmt i op til 30 minutter.

Sikker elkedel

Bosch TWK8613 er en sikker elkedel, der er udstyret med tre sikkerhedsfunktioner. Den kommer blandt andet med en automatisk slukke-funktion, så elkedlen slukker, når kogepunktet er nået.

Derudover slukker elkedlen, når selve kanden bliver løftet af soklen. Den har ligeledes en overophedningsbeskyttelse, så elkedlen bliver afbrudt ved en alt for høj belastning.

Udover at Bosch TWK8613 er sikker, så er den også funktionel. Der findes nemlig både et udtageligt kalkfilter af rustfrit stål samt en udvendig vandindikator på begge sider. Desuden kommer den med en 360-graders sokkel, så elkedlen nemt kan placeres på selve soklen.

Stor kapacitet

Da Bosch TWK8613 er forsynet med flere temperaturer, er der mulighed for at koge vand til forskellige formål. Ikke nok med det, så kan man ligeledes koge op til 1,5 liter vand på én gang.

Takket være elkedlens effektive motor med en effekt på 2400 Watt, bliver vandet kogt til den valgte temperatur på kort tid. Man skal derfor ikke vente længe på, at vandet er klar til en kop te, kaffe eller lignende.

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch TWK7203:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Kapacitet på 1,7 liter
 • Dæmpet lydsignal
 • Dobbeltisoleret kande
 • Syv temperaturindstillinger
 • TouchControl-betjening

Både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt Bosch TWK7203. Her udmærker elkedlen sig især på grund af dens temperaturindstillinger og lette programmering.

Dog er eksperterne mindre vilde med elkedlens vægt, da de mener, at den er forholdsvis tung. De nævner også, at den er sværere at holde ren end andre modeller.

Anmeldelse: Produktanalyse af Bosch TWK7203

Temperaturvalg og TouchControl-betjening

Med Bosch TWK7203 får man en elkedel med praktiske funktioner og en nem betjening. Elkedlen er blandt andet udstyret med et temperaturvalg, hvor man har mulighed for at vælge mellem syv forskellige temperaturer mellem 70 og 100 grader.

Temperaturen indstilles via TouchControl-betjeningen, som består af et touch-display. Det sikrer en nem betjening, da alle funktioner aktiveres ved blot at røre knappen.

På displayet findes der ydermere en KeepWarm-funktion. Her kan man holde vandet varmt på den ønskede temperatur i op til 30 minutter.

Elkedel med dobbeltisoleret kande

Bosch TWK7203 er udstyret med en dobbeltisoleret kande, der sørger for at holde på varmen. Ikke nok med det så sikrer det også, at elkedlen ikke bliver for varm at holde på. Man risikerer herved ikke at brænde sig på kedlen, selv når den lige har kogt vand.

Når vandet er færdigkogt, vil elkedlen sige et dæmpet lydsignal, så man bliver gjort opmærksom på, at vandet har nået den ønskede temperatur. Man behøver derfor ikke stå ved siden af elkedlen for at holde øje med, hvornår den er færdig.

Sikker elkedel med stor kapacitet

Bosch TWK7203 kommer med en kapacitet på hele 1,7 liter. Der er derfor rig mulighed for at koge en stor mængde vand på samme tid, så der er nok til hele familien eller et par ekstra gæster.

Vandet koges hurtigt takket være den effektive motor med en effekt på 2200 Watt. Når kogepunktet er nået, vil elkedlen slukke pr. automatik.

Ved rengøring af Bosch TWK7203 er der mulighed for at fjerne kalkfilteret. Rengøringen er forholdsvis smertefri, da elkedlen har en stor 90-graders åbning. Det gør det nemmere at komme ned i elkedlen og rense den ordentligt.

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch TWK3A051:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Nem opbevaring
 • Flere sikkerhedsfunktioner
 • 360-graders sokkel
 • Effektiv motor
 • Simpel betjening

Bosch TWK3A051 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær elkedel hos forbrugerne. Elkedlen har nemlig fået gode brugeranmeldelser hos den danske forhandler Skousen.dk.

Her skriver brugerne, at elkedlen er forsynet med praktiske funktioner samt fungerer optimalt uden nogen problemer. Dog nævner en bruger, at elkedlen ikke er nem at rengøre.

Anmeldelse: Produktanalyse af Bosch TWK3A051

God elkedel med lynhurtig opvarmning, ifølge brugerne 

Ifølge brugerne hos den danske forhandler Skousen.dk er Bosch TWK3A051 en ”rigtig god elkedel”, som kommer med flere praktiske funktioner. Brugerne er især glade for dens autosluk-funktion, når man løfter kedlen væk fra soklen

Derudover nævner en bruger, at Bosch TWK3A051 er forsynet med en ”lynhurtig opvarmning”. En bruger hæfter sig ydermere ved, at elkedlen kommer med en ”nem påfyldning uden at skulle åbne låget”.

Brugerne skriver masser af rosende ord om Bosch TWK3A051. Dog skriver en bruger, at det ikke er nemt at rengøre elkedlen, da det er ”meget svært at fjerne kalkrester”.

Hurtig og sikker opvarmning 

Takket være Bosch TWK3A051 effektive motor med en motoreffekt på 2400 Watt bliver vandet hurtigt varmet op. Man kan derfor få lavet en kop te, kaffe eller koge noget vand til madlavningen på ingen tid.

Kapaciteten er på 1 liter, så den er mindre end andre modeller. Til gengæld er elkedlen forsynet med tre sikkerhedsfunktioner.

Elkedlen kommer med en tørkognings- og overophedningsbeskyttelse, en autosluk-funktion samt en funktion, der afbryder kogningen, hvis kedlen løftes fra soklen. Der er ydermere en lås på låget, hvilket øger sikkerheden.

Nem og enkel betjening 

Bosch TWK3A051 er enkel og nem at betjene på grund af dens simple, men praktiske funktioner. Ved påfyldning af vand behøver man ikke at åbne låget, da dette kan klares med låget lukket.

Samtidigt kommer elkedlen med en 360-graders sokkel, så man nemmere kan placere elkedlen, når man skal koge vand.

Når elkedlen sættes i gang, skal man gøre brug af knappen med lys. Den kan tændes og slukkes på den samme knap. Efter brug kan elkedlen opbevares på køkkenbordet eller i køkkenskabet. Opbevares den i køkkenskabet, kan man anvende kedlens ledningsoprul for en nem opbevaring af ledningen.

Dagens bedste priser og tilbud på Philips HD9350:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Ledningsfri kande
 • Micro mesh-filter
 • Fladt varmelegeme
 • Multisikkerhedssystem
 • 360-graders sokkel

Philips HD9350 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Begge eksperter er begejstrede for elkedlen, som de har kåret som henholdsvis testvinder og topscorer. 

Dette har de blandt andet gjort på grund af elkedlens præcise temperaturer og hurtige opvarmning. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med, at vandet nemt kan løbe forbi filteret.

Anmeldelse: Produktanalyse af Philips HD9350

Holdbar elkedel med stor kapacitet 

Med Philips HD9350 får man en holdbar elkedel fremstillet i et elegant design i rustfrit stål. Kapaciteten er på hele 1,7 liter, så man har mulighed for at koge en større eller mindre mængde vand på én gang. Vandstanden kan aflæses på indikatoren, som er placeret under håndtaget.

Samtidigt er Philips HD9350 en sikker model, der er placeret på et fladt varmelegeme. Dette sikrer en hurtig kogning af vandet, mens det ydermere er nemt at påfylde og rengøre kedlen takket være dens store åbning.

Den er desuden forsynet med et multisikkerhedssystem, der forhindrer tørkogning.

Flere praktiske funktioner

Philips HD9350 er udstyret med flere praktiske funktioner heriblandt et micro mesh-filter. Dette filter er aftageligt og placeret på udløbstuden. Det gør, at filteret fanger helt små kalkpartikler ned til 200 mikro.

Når elkedlen er tændt, kan man hurtigt se dette på indikatoren. Den vil nemlig lyse, når kedlen er tændt, så man aldrig er i tvivl om dette. Påfyldningen sker via låget eller tuden. Låget åbnes med fjederlukkemekanismen.

Ledningsfri kande

Philips HD9350 er en ledningsfri kande placeret på en 360-graders sokkel. Det gør det nemt at tage kedlen af og på.

Endvidere kommer elkedlen med et ledningsoprul, der kan placeres under basen. Man kan herved nemt gemme ledningen væk, uanset om kedlen skal blive stående på køkkenbordet eller placeres i et køkkenskab.

Sidst men ikke mindst er Philips HD9350 forsynet med en effektiv motor med en motoreffekt på 2200 Watt.

Test og anmeldelser af elkedler anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Test.de

Det tyske testmagasin Test.de fokuserer på at lave test af forbrugerprodukter, så forbrugerne kan få et overblik over de forskellige fordele og ulemper ved de pågældende produkter. Her er der tale om en stor test af elkedler heriblandt Bosch TWK8613, som er blevet kåret som testvinder. Du kan læse hele testen af elkedlen her.

Testsieger.de

Den tyske side Testsieger.de tester forbrugerprodukter inden for kategorierne have og hjem. De samler forskellige tests og vurderer dem herefter i forhold til hinanden.

Til sidst laver de så deres egen vurdering og anmeldelse af produktet, som forbrugerne kan læse. I denne omgang har den tyske side vurderet Bosch TWK6A813, som de har givet en god bedømmelse. Ønsker du at læse hele testen, kan du klikke ind her på dette link.

Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke det, du søgte, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, der måske kunne være interessante for dig.

Skab dig et overblik over markedets bedst bedømte elkedler med vores generelle elkedel test. I denne test har vi samlet de modeller, på tværs af producenter, der har fået de bedste bedømmelser. Du finder også en prissammenligning, så du hurtigt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.

Du kan også læse vores store KitchenAid elkedel test, der giver dig et overblik over de bedste modeller fra det amerikanske kvalitetsmærke.

Er du særligt glad for mærket Bosch, har vi også en lang række artikler, specielt om deres produkter.

Her kan du eksempelvis læse vores Bosch køkkenmaskine og vores Bosch kaffemaskine test, der begge indeholder testvindere.

Også inden for hårde hvidevarer ligger Bosch helt i front. Her kan du blandt andet læse vores Bosch ovn test, vores Bosch køle-fryseskab test, vores Bosch vaskemaskine test, vores Bosch tørretumbler og vores Bosch opvaskemaskine test. I alle disse tests kan du læse dig til eksperternes vurderinger, samt finde prissammenligninger og nyttig viden om emnet.

FAQ

Hvilke Bosch elkedler er bedst i test?
Bosch TWK8613
Hvordan testes Bosch elkedlerne?
Elkedlerne bliver bedømt ud fra hvor hurtigt og præcist, de får varmet 1 liter vand op til 100 grader. Derudover bliver der også set på brugervenlighed, byggekvalitet, støjniveau, energiforbrug og sikkerhed.
Hvad skal en elkedel kunne?
Grundlæggende skal elkedler bare kunne koge vand. Men det er alligevel en god ide, hvis du ser efter en model med en kort kogetid, høj sikkerhed og et effektivt kalkfilter.

Købsguide: Det skal du overveje ved køb af en Bosch elkedel

Hvis du spekulerer på, hvorfor nogen måske har brug for en elkedel, kan du ikke være en ivrig te- eller kaffedrikker.

En elkedel er nemlig et praktisk redskab i et køkken, hvis du er vild med bekvemmeligheden i, at du på ingen tid kan koge vand til kaffe, te eller madlavning.

Faktorer du skal overveje, når du køber en elkedel

Hvis du har besluttet, at en elkedel giver mening at have i dit hjem, så er der et par ting, du bør overveje i din søgen efter den rigtige.

Hastighed
For de fleste mennesker, der elsker elkedler, er det vigtigste, at den er hurtig og effektiv. Hvis en af dine vigtigste grunde til at købe en elkedel er at fremskynde processen i at koge vand, så skal du især kigge efter en elkedel, der har ry for at være hurtig.

De fleste elkedler tager et sted mellem tre til fire minutter, når det kommer til at koge vand, mens nogle siges at være endnu hurtigere end dette. Tag et kig på de forskellige elkedlers produktbeskrivelser og find ud af, hvad producenten siger.

Du kan også tage et kig på anmeldelser af de elkedler, du overvejer at købe for at se, hvad andre kunder har af oplevelser, når det kommer til kogetiden.

Temperaturindstillinger
Drikker du meget te, er det en fordel at tage et kig på elkedlens temperaturindstillinger. Diverse typer af te smager nemlig bedst, når de brygges ved forskellige temperaturer.

Så mens en specifik temperatur fungerer fint for sort te, er det ikke ideelt for smagen af eksempelvis grøn te. At have mulighed for at indstille temperaturen er også en fordel, når det kommer til blandt andet vand til kaffe.

Nogle mere budgetvenlige elkedler tilbyder ikke muligheden for at indstille temperaturen. Er dette en vigtig funktion for dig, skal du sørge for at kigge efter en elkedel, som giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige temperaturer. Samtidigt er det en god idé at kontrollere, at indstillingerne omfatter de temperaturer, du skal bruge.

Prisen
De simple elkedler med begrænsede funktioner kan koste så lidt som et par hundrede kroner – og endda sommetider mindre. Modeller i en højere kvalitet med flere funktioner og en højere kapacitet kan koste så meget som over 1000 kroner.

Hvis du blot leder efter en kedel, der varmer vand til te hurtigt og ikke er alt for bekymret i forhold til elkedlens holdbarhed, er det fint at vælge en af de mere budgetvenlige modeller.

Ønsker du i stedet variable temperaturmuligheder, materiale af høj kvalitet og en større sandsynlighed for, at din elkedel holder i lang tid, så gå efter en af de dyrere muligheder.

Størrelse og kapacitet 
Der er to hovedfaktorer, som du skal overveje, når det kommer til størrelsen. Den første er kapaciteten. Laver du typisk en kop kaffe eller te til en person, eller brygger du normalt drikkevarer til flere?

De fleste elkedler er store nok til at koge vand til flere kopper, mens andre modeller har en mindre kapacitet. Så sørg for at tænke dine behov igennem og sammenlign elkedlernes kapacitet, før du foretager et valg.

Den anden vigtige størrelse, som du skal tage et kig på, er selve elkedlens størrelse i forhold til pladsen på dit køkkenbord. Hver ny genstand, du tilføjer til et køkken, skal placeres et eller andet sted. Og de fleste køkkener har en begrænset mængde af plads på køkkenbordet, da du også skal kunne lave og tilberede mad.

Før du køber en elkedel, skal du finde ud af hvor i dit køkken, du vil placere kedlen og tjekke, om der er plads til den. Det er bedre at vide på forhånd, hvad du har plads til end at købe noget, som du slet ikke kan stille på køkkenbordet.

Brugervenlighed
Generelt er elkedler nemme at bruge. Men nogle har funktioner eller designmuligheder, der gør dem mere betjeningsvenlige end andre.

Hvis din prioritet er enkelhed og hastighed, så kan du finde en simpel elkedel uden forskellige temperaturindstillinger og funktioner, som er simplere at finde ud af end nogle af de mere avancerede modeller. Men kan du lide de ekstra muligheder, der kommer med de mere avancerede elkedler, så skal du være sikker på, at du vælger en model, som du ikke mener er alt for besværlig at betjene.

En elkedel, der enten er ledningsfri eller har en aftagelig ledning, vil generelt være nemmere at bruge end en, du skal holde tæt på en stikkontakt, hver gang du bruger den. Og en elkedel med praktiske funktioner, som en KeepWarm-funktion og autosluk, vil sikre, at selv de mest glemsomme brugere ikke behøver at bekymre sig om at huske alle de små ting.

Udvendig varme
Hvis du ikke ønsker at bekymre dig om at brænde dig selv, når du bruger din elkedel, så tag et kig på, hvad andre brugere siger, når det kommer til, hvor varmt apparatet bliver på ydersiden.

En elkedel lavet af glas eller plast er tilbøjelig til at klare sig bedre i dette henseende end en model, der er lavet af metal. Det skal du være opmærksom på, hvis du er interesseret i en elkedel, som ikke bliver alt for varm udvendigt under brug.

Vægt 
Hvis din elkedel for det meste bliver stående på dit køkkenbord, så er dens vægt nok ikke noget, som behøver at være en stor overvejelse for dig.

Men ønsker du at være i stand til nemt at tage elkedlen med dig på farten, eller ved du, at det vil være svært for dig at løfte en fyldt kedel, når du skal hælde varmt vand i en kop, så skal du kigge efter et apparat, der ikke vejer særlig meget. De fleste elkedler vil have vægten inkluderet i deres specifikationer, så du nemt kan sammenligne dine muligheder.

Ønsker du at læse mere om, hvordan du bedst muligt vælger den helt rigtige elkedel til dine behov, kan du klikke ind her på denne artikel fra Which.co.uk eller denne artikel fra Goodhousekeeping.com.

Sådan rengør du din Bosch elkedel

Trin-for-trin-guide til rengøring

 1. Fyld kedlen halvt op med lige store dele vand og hvid eddike.
 2. Tænd for kedlen og kog blandingen.
 3. Sluk kedlen og fjern ledningen fra stikkontakten.
 4. Lad eddike-vandblandingen blive i kedlen i omkring 15-20 minutter. Hæld nu vandet ud og skyl udstyret. Du skal muligvis skylle flere gange for at sikre, at der ikke er spor af eddike tilbage i kedlen.
 5. Tør kedlen indvendigt med en ren klud og lad den tørre helt.
 6. Når kedlen er helt tør, kan du igen koge vand i den.

I tilfælde af at der er en dvælende lugt af eddike, kan du koge vand i kedlen et par gange inden brug. Hvis der er meget kalk, der skal fjernes, kan du endda gøre brug af en stærkere eddikeblanding og lade den blive i kedlen i en time eller endda natten over.

Du skal dog være opmærksom på, at visse produkter ikke er velegnet til at blive rengjort med eddike. I sådanne tilfælde kan du i stedet fylde din elkedel med vand, klemme en citron i den og lægge skiver af den samme citron i opløsningen. Der findes nemlig andre gode muligheder, når det kommer til afkalkning og rengøring af din elkedel, hvis du ikke ønsker eller kan bruge eddike.

En anden mulighed er at anvende bagepulver. Her kan du koge vand i elkedlen og lade vandet blive i kedlen i cirka en time. Hæld herefter vandet ud og skyl den. Når kedlen er kølet af, så drys en smule bagepulver i bunden og tør den af med en ren klud. Til sidst skylles kedlen grundigt med koldt vand, så al bagepulveret bliver fjernet.

Hvad angår rengøring af elkedlen udvendigt, kan du bruge alle former for opvaskemidler eller sæber og tørre den af med en ren og fugtig klud. Har du en elkedel i rustfrit stål, kan du alternativt bruge olivenolie og gnide det på ydersiden af kedlen. Dette kan hjælpe med at gøre den skinnende ren.

Ekstra tips og tricks

Mange har en tendens til at efterlade vand i elkedlen efter brug. Men dette er ikke særlig godt, da vandet kan efterlade kalk og andet i den. Sørg derfor for, at du altid tømmer din elkedel helt efter brug. Det er bedst kun at koge den mængde vand, du skal bruge.

Du skal helst rengøre din elkedel udvendigt mindst en gang om ugen og afkalke den indvendigt cirka en gang om måneden eller hver anden måned afhængig af, hvor ofte du bruger den.

Da elkedlens varmelegeme er placeret i bunden, skal du huske, at den ikke må puttes ned i vand.

Er du interesseret i at læse mere om rengøring og afkalkning af en elkedel, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Expressen.se.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme