Bosch køle-fryseskab test-oversigt – Her er eksperternes favoritter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om forskellige køle-fryseskabe fra Bosch, og disse produkter indeholder dermed både en fryser og et køleskab i ét apparat.

Her er både tale om Bosch køle-fryseskabe, der er testet af eksperterne fra henholdsvis  den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, men vi har også samlet en række modeller, der alle har fået gode anmeldelser af forbrugerne.

Ud over køle-fryseskabene fra Bosch har vi medtaget en række alternative modeller fra andre mærker, som også er blevet bedømt af eksperter.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne Bosch køle-fryseskab test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste Bosch køle-fryseskabe
🔸 Overblik over en række alternative testvindere
🔸 Tips til at bruge fryseren og køleskabet korrekt
🔸 Guide til hvor længe maden holder i fryseren
🔸 Guide til opbevaring af mad i køleskabet
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Bosch køle-fryseskab test – De 3 bedste Bosch køle-fryseskabe 

Her følger en gennemgang af de Bosch køle-fryseskabe på markedet, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests samt brugeranmeldelser.

Lige under produktnavnene i de grønne bokse, kan du se hvilke tests produkterne er blevet bedømt i. Du finder også en prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.

Efter gennemgangen af Bosch modellerne, kan du se en række køle-fryseskabe fra alternative producenter, der også alle har klaret sig godt i test.


Bosch KIS87AF30

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Bosch KIS87AF30

 

.
Bosch KIS87AF30 har været inkluderet i 2 forskellige eksperttests udført af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, hvor den klarer sig rigtig godt.

Eksperterne er imponerede over denne model, som derfor modtager høje scorer.

Læg mærke til at her er tale om en integrationsmodel, hvorved man selv skal montere en front.

Fin størrelse med sensorteknologi

Bosch KIS87AF30 kommer med en fin kapacitet på 211 liter i køleskabet og 61 liter i fryseren. Det gør dette produkt ideelt for den mediumstore husstand.

For at give maden de bedste forhold findes der FreshSense, der via sensorteknologi sikrer den mest optimale temperatur.

Endvidere findes en smart elektronisk temperaturstyring, som højner overskueligheden.

Bosch KIS87AF30 hører desuden til de miljøvenlige modeller, som kommer i energiklassen B. Det er den næstbedste på markedet og sikrer dermed et årligt, lavt energiforbrug.

Også støjniveauet er lavt og ligger på 35 dB, så man vil ikke blive generet af dette produkt.

HydroFresh i køleskabet

Bosch KIS87AF30s køleskab er placeret øverst og består af 5 forskellige hylder, der alle er af sikkerhedsglas.

4 af disse hylder er justerbare i højden, således at fleksibiliteten øges. Der er også en LED-belysning her, som øger overskueligheden.

Køleskabet er endvidere udstyret med en HydroFresh-skuffe, der har en smart fugtighedsregulering.

Skuffen er fordelagtig til opbevaring af frugt og grønt og bidrager til at forlænge deres levetid.

Fryser med SuperFrys

Fryseren på Bosch KIS87AF30 er designet med 2 gennemsigtige skuffer, hvoraf den ene er en BigBoks, der kan rumme de større fødevarer.

Fryseren har som nævnt en kapacitet på 61 liter, og indfrysningskapaciteten per døgn ligger på 7 kilo.

Herudover findes også en smart SuperFrys-funktion, som kan anvendes til ferske fødevarer. Så sænkes temperaturen, hvorved indfrysningen går hurtigere og ikke påvirker de andre fødevarer. Dette produkt kommer desuden med en smart døralarm.

Mål og vægt ved Bosch KIS87AF30:
🌀 Højde: 177,5 centimete
🌀 Bredde: 56 centimeter
🌀 Dybde: 55 centimeter
🌀 Nettovægt: 68 kilo
🌀 Bruttovægt: 74 kilo

Specifikationer ved Bosch KIS87AF30:
🔴 Type: Køle-fryseskab, indbygningsmodel
🔴 Kølekapacitet: 211 liter
🔴 Frysekapacitet: 61 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 7 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 226 kWh/år
🔴 Støjniveau: 35 dB 

Udvalgte fordele ved Bosch KIS87AF30:
Fin størrelse – passer til 3-4 personer
FreshSense-teknologi
Energiklassen B
HydroFresh-grøntsagsskuffe
SuperFrys 


Bosch KGV36VB32S 

Gode brugeranmeldelser

bosch KGV36VB32S

 

.
Bosch KGV36VB32S hører til brugerfavoritterne, som ikke er blevet testet af eksperterne.

Brugerne er meget begejstrede for dette køle-fryseskab, og efter gennemgangen af hvad modellen kan, kommer vi nærmere ind på, hvad forbrugerne mere konkret har skrevet.

Læg mærke til at her er tale om et traditionelt, fritstående køle-fryseskab.

Elegant og god kvalitet

Bosch KGV36VB32S kommer i en flot sort farve, der gør modellen meget elegant at se på.

Herudover er her tale om et produkt, der passer til en mellemstor familie med en kølekapacitet på 215 liter og en frysekapacitet på 94 liter.

Dette køle-fryseskab er desuden energivenligt og kommer i energiklassen B, som er den næstbedste, og så sørger et lavt lydniveau på 39 dB for at holde støjen på et minimum. Hertil findes en smart elektronisk temperaturstyring, der gør det let at finde den rette temperatur.

Køleskab med ventileret køl

Køledelen på Bosch KGV36VB32S sikrer en stabil og lav temperatur takket være funktionen ventileret køl, der holder en jævn temperatur i hele rummet – både oppe og nede.

Indretningen består af 4 hylder af sikkerhedsglas, hvoraf 2 kan reguleres i højden, samt 3 easyAccess-hylder. Desuden findes en smart CrisperBoks til frugt og grønt med fugtighedsregulering.

Fryseren har funktionerne LowFrost, som sikrer et minimum af manuelt afrimningsarbejde, og SuperFrys som sænker temperaturen, når ferske fødevarer lægges ind.

Frysedelen består af 3 skuffer og en BigBoks samt flytbare glashylder.

God kvalitet, ifølge brugerne

Brugerne fremhæver forskellige aspekter ved Bosch KGV36VB32S, og disse inkluderer blandt andet generel kvalitet, design, lyd, indretning og nedkølingsevner.

Blandt andet har en bruger skrevet: ”Det har et smart design… Rigtig god fryser… Den grønne skuffe fungerer rigtig godt og holder på grøntsagerne/frugt”, og en anden udtrykker sig således: ”Det er dejlig rummeligt og køler fantastisk pga. ventileret køl. På ingen tid er vand og sodavand iskoldt. Dejlig stor grøntsagsskuffe”.

En tredje bruger hæfter sig især ved designet: ”Rigtig lækkert skab, støjsvagt og med god plads. Og rigtig æstetisk lækkert at se på”. 

Mål og vægt ved Bosch KGV36VB32S:
🌀 Højde: 186 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 65 centimeter
🌀 Nettovægt: 70 kilo
🌀 Bruttovægt: 75 kilo

Specifikationer ved Bosch KGV36VB32S:
🔴 Type: Køle-fryseskab, fritstående
🔴 Farve: Sort
🔴 Kølekapacitet: 215 liter
🔴 Frysekapacitet: 94 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 7 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 227 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB 

Udvalgte fordele ved Bosch KGV36VB32S:
Flot, sort model
God til den mellemstore familie
God energiklasse
Fugtighedsregulerende CrisperBoks
Ventileret køl 

Her kan du se en præsentationsvideo af Bosch KGV36VB32S. Videoen er produceret af Bosch: 


Bosch KGV33VW31 

Gode brugeranmeldelser

Bosch KGV33VW31

 

.
Bosch KGV33VW31 har ikke været med i eksperttests, men i stedet er her tale om en brugerfavorit, som brugerne er meget begejstrede for.

Først gennemgår vi, hvad denne model kan, hvorefter vi kommer nærmere ind på, hvad forbrugerne mere konkret har givet udtryk for.

Læg mærke til at her er tale om et traditionelt, fritstående køle-fryseskab.

Klassisk køle-fryseskab

Bosch KGV33VW31 hører til de mere enkle og dermed også mere prisvenlige køle-fryseskabe på markedet. Det betyder også, at kølekapaciteten er lidt mindre, nemlig på 194 liter. Det er dog stadig nok til en mellemstor familie. Frysekapaciteten er dog forholdsvis høj og ligger på 94 liter. Hertil kan man indfryse 7 kilo fødevarer per døgn.

Bosch KGV33VW31 vil være et godt valg for den miljøbevidste forbruger, for energiklassen hedder B, hvilket er den næstbedste. Det giver et årligt energiforbrug på 219 kWh, som er i den lave ende.

Elektronisk temperaturstyring

Selv om Bosch KGV33VW31 ikke hører til de mest avancerede modeller, findes her stadig en elektronisk temperaturstyring, som kan aflæses på et LED-display.

Køledelen består af 4 hylder af sikkerhedsglas, hvoraf de 2 er justerbare i højden, samt en CrisperBoks til frugt og grønt med fugtighedsregulering.

Frysedelen kommer med LowFrost, som sikrer et minimum af manuelt afrimningsarbejde, samt SuperFrys som sænker temperaturen, når ferske fødevarer lægges ind. Indretningen består af 3 skuffer og en BigBoks.

God indretning, ifølge brugerne

Bosch KGV33VW31 roses i høje vendinger af flere brugere, som blandt andet er begejstrede for indretningen, overskueligheden, lydniveauet, energiforbruget, prisen og nedkølingsevnerne.

En af brugerne forklarer følgende: ”Fair pris og yderst brugervenligt produkt. Det gør, hvad det skal, hverken mere elle mindre. Siger næsten intet og holder alt indhold ved den rigtige temperatur”.

En anden supplerer: ”… holder grøntsagerne meget bedre end nogen andre køleskabe” og kalder overskriften ”Stille og køligt”.

En tredje bruger hæfter sig ved indretningen: ”Vi er glade for den fornuftige og praktiske rumopdeling i både køle- og frysedel. Giver virkelig en god oversigt ved placering af madvarer”.

Mål og vægt ved Bosch KGV33VW31:
🌀 Højde: 176 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 65 centimeter
🌀 Nettovægt: 70 kilo
🌀 Bruttovægt: 76 kilo

Specifikationer ved Bosch KGV33VW31:
🔴 Type: Køle-fryseskab, fritstående
🔴 Farve: Hvid
🔴 Kølekapacitet: 194 liter
🔴 Frysekapacitet: 94 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 7 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 219 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB 

Udvalgte fordele ved Bosch KGV33VW31:
Enkel model
God frysekapacitet
Lavt energiforbrug
Elektronisk temperaturstyring
Fugtighedsregulerende boks 

Her kan du se en præsentationsvideo af Bosch KGV33VW31. Videoen er produceret af Bosch: 


Alternativer til Bosch køle fryseskabe

I dette afsnit gennemgår vi en række køle-fryseskabe fra andre mærker, som alle er blevet rost i forskellige ekspert tests.


Miele KFN28132 edt/cs 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele KFN28132 edt:cs

 

.
Miele KFN28132 edt/cs har været inkluderet i 2 forskellige eksperttests. Her er tale om tests udført og Råd & Rön, hvor adskillige køle-fryseskabe er blevet testet. Miele KFN28132 edt/cs klarer sig rigtig godt og imponerer eksperterne – det munder ud i 2 placeringer som topscorer.

Læg mærke til at her er tale om et traditionelt, fritstående køle-fryseskab.

God rummelighed og energiklasse

Miele KFN28132 edt/cs kommer med god plads, hvis man er en mellemstor familie – her er nemlig tale om en kølekapacitet på 209 liter og en frysekapacitet på 95 liter.

Herudover er dette skab også miljøvenligt, idet det kommer i markedets næstbedste energiklasse B. Det giver et lavt årligt energiforbrug på 232 kWh.

DynaCool-køleskab

Køledelen kommer med det såkaldte DynaCool-system, som både regulerer temperatur og luftfugtighed – her cirkuleres luften nemlig bedre rundt via en unik ventilator.

Yderligere sørger DuplexCool-systemet for, at kølekredsløbet holdes optimeret, så fødevarerne får de mest optimale forhold.

Indretningen i køledelen består af 4 hylder og en grøntsagsskuffe. Hylderne er af sikkerhedsglas og kan justeres i højden.

NoFrost

Fryseren på Miele KFN28132 edt/cs kommer med NoFrost-funktionen, hvilket betyder, at der ikke opstår rim og is på indersiden – de frosne fødevarer oplever heller ikke at ise til.

SuperFrys er yderligere en funktion, som sænker temperaturen, når ferske fødevarer lægges ind.

Indretningen i fryserummet er foretaget med fleksibilitet in mente, for der findes 3 skuffer, som er let-overskuelige. Hvis man ønsker at fryse store fødevarer ned, kan man også helt fjerne skufferne.

Mål og vægt ved Miele KFN28132 edt/cs:
🌀 Højde: 186,1 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 65,7 centimeter
🌀 Nettovægt: 70 kilo
🌀 Bruttovægt: 76 kilo

Specifikationer ved Miele KFN28132 edt/cs:
🔴 Type: Køle-fryseskab, fritstående
🔴 Farve: Grå, rustfrit stål
🔴 Kølekapacitet: 209 liter
🔴 Frysekapacitet: 95 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 9 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 232 kWh/år
🔴 Støjniveau: 42 dB 

Udvalgte fordele ved Miele KFN28132 edt/cs:
Rummelig til en mellemstor familie
Energiklasse B
DynaCool-system
DupexCool-system
NoFrost-funktion 


Sådan bruger du fryseren korrekt

mad i fryseren

Temperatur
Der skal være minimum minus 18 grader i fryseren for at sikre, at alle fødevarer bliver nedfrosset tilstrækkeligt.

Lad ikke maden ligge for længe
Mad i nedfrossen tilstand udvikler ikke bakterier, men med tiden vil mad på frost dog få en forringet kvalitet, hvilket vil give en dårligere smagsoplevelse. Se med længere nede, hvor vi guider til, hvor længe de forskellige fødevarer kan holde sig i fryseren.

Frys maden hurtigt ned
Hurtig nedfrysning gør både, at bakterievæksten stopper, og at kvaliteten af fødevaren bliver bedre, når den engang spises.

Pak kød om før nedfrysning
Tag altid kødet ud af plasticbakkerne fra supermarkedet og læg det over i fryseposer inden nedfrysning. Det er nemlig ikke alle emballager, der kan give en ordentlig nedfrysning. Husk at anvende rigtige fryseposer og ikke bare en almindelig plasticpose.

Generelt bør man også ompakke store portioner til mindre, idet nedfrysningen så bliver hurtigere. 

Luften ud af fryseposen
Man kan både anvende plasticbokse og fryseposer til nedfrysning, men eksperterne anbefaler poserne. Husk at få alt luften ud af posen inden nedfrysning, for jo mere luft, der efterlades i posen, jo større er chancen for, at ilten skaber oxidering i maden – og det forringer madens kvalitet.

Undgå både tom og overfyldt fryser
En overfyldt fryser kan være et problem, da der så mangler plads til, at luften kan cirkulere, mens en tom fryser bruger mere energi til at køle den tomme plads ned.

Hold fryseren lukket, hvis strømmen går
Hold fryseren fysisk lukket, hvis strømmen går. Så kan den nemlig holde på kulden i rigtig lang tid.

Hvis maden dog når at tø op, så skal det enten spises eller kasseres – ikke genfryses.

Genfrys ikke mad
Har fødevaren været frosset ned én gang, så må den ikke fryses ned igen. Der er en sundhedsrisiko forbundet med at gøre dette.

Rim fryseren af
En fryser er mest effektiv, når den er afrimet, og der ikke sidder store klumper is på siderne.

Brug indfrysningsfunktionen
Har du en fryser med en indfrysningsfunktion (ofte kaldet SuperFrys), så anvend den hvis du skal fryse store mængder ned.


Så længe holder maden i fryseren

mad i fryserHerunder har vi samlet en liste over, hvor længe fødevarer kan holde sig på frost ved minus 18 grader (dette er dog kun en tommelfingerregel – hvis fødevaren ikke smager eller lugter godt eller har en underlig konsistens, så bør den smides væk for en sikkerheds skyld):

💠 Kalvekød: 6-8 måneder
💠 Oksekød: 10 måneder
💠 Hakket kød: 4 måneder
💠 Røget kød: 4-6 måneder
💠 Pølser: 2-3 måneder
💠 Lammekød: 10 måneder
💠 Svinekød, magert: 6 måneder
💠 Svinekød, fedt: 3 måneder
💠 Fjerkræ, magert: 8-10 måneder
💠 Fjerkræ, fedt: 5 måneder
💠 Fisk, mager: 3-6 måneder
💠 Fisk, fed: 2-3 måneder
💠 Fiskefars: 1-2 måneder
💠 Gravet og røget fisk: 3-4 uger
💠 Mælkeprodukter: 3 måneder
💠 Ost: 3-4 måneder
💠 Bagværk, magert: 4-5 måneder
💠 Bagværk, fedt: 2-3 måneder
💠 Frugt: 10-12 måneder
💠 Grøntsager: 6-12 måneder

Den vigtige optøning

Når man skal anvende en fødevare, der har ligget på frost, så er optønings-metoden meget vigtig for at undgå en sundhedsrisiko – man bør nemlig altid tø frosne fødevarer (især kød) op i køleskabet, idet bakterievæksten her udvikler sig meget langsomt.

Hvis man i stedet tør fødevaren op på køkkenbordet, så gør stuetemperaturen, at bakterierne udvikler sig meget hurtigt, hvorved en sygdomsrisiko kan opstå.


Så længe holder maden i køleskabet

madvarer i køleskabet

Mælkeprodukter
Mælkeprodukter skal opbevares på køl og kan faktisk også nedfryses i små portioner – dog ikke yoghurt. Mælk og fløde kan som regel holde sig 2-3 dage efter åbning, produkter af surmælk 4-5 dage og faste oste i op til en måned. 

Frugt og grønt
For frugt og grønt gælder der særlige anbefalinger, når det kommer til opbevaring. Det er nemlig ikke alle frugter og grøntsager, der bør opbevares på køl.

Æbler, pærer, bananer, meloner, avocado, tomat, agurk, frisk ingefær, squash og aubergine har nemlig bedst af at ligge på køkkenbordet.Stenfrugter, bær og andet grønt, som ikke er nævnt ovenfor, skal i køleskabet.

Læg mærke til at en del typer af frugt og grønt bør opbevares separat fra hinanden – her er tale om blandt andet æbler, pærer, tomater, rød peber, melon, ferskener, nektariner, vindruer, kiwier og citrusfrugter. De udskiller nemlig stoffet ethylen, som kan forringe kvaliteten af hinanden og fremskride modningen.

Opbevar gerne frugt og grønt i grøntsagsskuffen, hvis der findes en sådan, for her er luftfugtigheden tilpasset til det grønnes behov. De fleste typer af frugt og grønt foretrækker nemlig en høj luftfugtighed, og skuffen holder netop på fugten. 

Kød og pålæg
Kød og pålæg skal altid opbevares på køl og i tæt emballage. Pålæg kan som regel holde et par dage efter åbning. Kød bør fryses ned eller anvendes i løbet af et par dage. Sørg for at ompakke kød, hvis det skal i fryseren. 

Æg
Æg skal opbevares på køl og kan holde i flere uger. 

Fisk
Fisk er meget delikat og skal håndteres med forsigtighed, for det bliver hurtigt fordærvet. Derfor bør det ikke ligge i køleskabet i mere end en dag. Hvis man ønsker at opbevare det længere tid i køleskabet, er det ikke nok med de 5 grader – så skal der ikke være mere end 2 graders varme.

Dette kan være svært at styre, så tommelfingerreglen lyder, at fisk enten bør spises samme dag eller straks fryses ned. 

Brød
Opbevarer man brød i køleskabet, så kan det holde sig længere. Men kulden gør det dog hurtigt tørt og kedeligt. Derfor kan man også blot opbevare det ved stuetemperatur. Brød kan holde i op til en uge, men kan også nedfryses. 

Rester
Hvis man har rester til overs fra aftensmaden, så bør de afkøles meget hurtigt. Hvis her er tale om en stor portion, bør maden deles ud i flere små og straks komme i køleskabet eller fryseren.

En sammenkogt ret kan holde 2-3 dage i køleskabet og 3 måneder i fryseren. Husk altid at gennemvarme madrester inden de skal spises.


Forskel på temperaturer i køleskabet

temperatur i køleskabet

Whiteaway.com forklarer, at temperaturen i køleskabet ofte ikke er den samme over hele arealet og på alle hylder.

Hvis man ønsker at komme temperaturforskellene til livs, så kan man investere i et køleskab med funktionen ”ventileret køl” eller lignende funktioner, som via et ventilationssystem sikrer samme jævne temperatur over det hele.

Har man ikke ventilering i køleskabet, så lyder tommelfingerreglen, at varmen stiger op, hvilket betyder, at der er koldest på de nederste hylder.

Har man køleskab uden ventilering, så bør man derfor placere sine fødevarer således 

De øverste hylder: Her er der varmest, og fødevarer som ost og smør har det bedst her. Det samme gælder for frugt og grønt, hvis man ikke lægger dem i grøntsagsskuffen.

De nederste hylder: Der er som regel koldest nederst i køleskabet, og derfor bør man placere hurtigt-fordærvende fødevarer her såsom mælk, kød og fisk men også rester fra aftensmaden samt æg.

Køleskabsdøren: Mange anvender døren til opbevaring af mælk og æg, men læg mærke til at der findes store temperaturudsving i døren.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Bosch KGN39VI45 

Gode brugeranmeldelser

Bosch KGN39VI45

 

.
Bosch KGN39VI45 har ikke været medtaget i tests, men her er i stedet tale om en brugerfavorit. Først gennemgår vi, hvad dette produkt kan, og hvilke funktioner der findes, og herefter kommer vi nærmere ind på, hvad forbrugerne mere konkret har skrevet.

Læg mærke til at her er tale om et traditionelt, fritstående køle-fryseskab.

Flot skab i den bedste energiklasse

Bosch KGN39VI45 er et flot og elegant køle-fryseskab, som både kommer med alle de moderne funktioner samt er i markedets absolut bedste energiklasse.

Denne hedder A og giver et meget lavt årligt energiforbrug på kun 182 kWh/år. Dertil kommer, at produktet er meget stillegående og kun har et lydniveau på 36 dB.

Bosch KGN39VI45 hører også til de mere rummelige køle-fryseskabe med en kapacitet på 279 liter i køleskabet og 87 liter i fryseren.

Det gør modellen fordelagtig for den lidt større familie, der ønsker et kombineret køle-fryseskab. Dette produkt kommer desuden med en smart døralarm.

Mange funktioner

Bosch KGN39VI45 hører til de højteknologiske skabe, der kommer med en masse funktioner for at forbedre forholdene for fødevarerne.

Disse inkluderer blandt andet ventileret køl, der sikrer en ensartet temperatur i hele kølerummet suppleret af MultiAirFlow-systemet, som sikrer en god luftstrømning.

Hertil kommer VitaFresh-systemet, som er separate skuffer, hvor temperaturen og forholdene er tilpasset typen af fødevarer – for eksempel en fugtighedsregulerende skuffe til frugt og grønt, og 2 skuffer med temperaturregulering til opbevaring af kød og fisk. Det sikrer en længere holdbarhed. Herudover findes også NoFrost, som forhindrer rim og AirFreshFilter, der neutraliserer bakterier.

Flot skab, der holder fødevarerne friske, ifølge brugerne

Bosch KGN39VI45 hører til brugerfavoritterne og roses for mange forskellige aspekter såsom lyd, design, nedkølingsevner og indretning.

En bruger skriver blandt andet: ”Grøntsagshylden er dejlig stor og holder både grøntsager og frugt frisk. Skabet er stilrent i designet og meget lydsvagt”. En anden bruger skriver: ”Lækkert skab, supergodt indrettet og meget lydsvagt. De 3 skuffer er supergode”.

Mål og vægt ved Bosch KGN39VI45:
🌀 Højde: 203 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 66 centimeter
🌀 Nettovægt: 83 kilo
🌀 Bruttovægt: 90 kilo

Specifikationer ved Bosch KGN39VI45:
🔴 Type: Køle-fryseskab, fritstående
🔴 Farve: Grå, rustfrit stål
🔴 Kølekapacitet: 279 liter
🔴 Frysekapacitet: 87 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 14 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: A
🔴 Årligt energiforbrug: 182 kWh/år
🔴 Støjniveau: 36 dB 

Udvalgte fordele ved Bosch KGN39VI45:
Rummelig og flot
Markedets bedste energiklasse A
Lavt årligt energiforbrug
Høj teknologi
Moderne funktioner som ventileret køl, VitaFresh og NoFrost 

Her kan du se en præsentationsvideo af Bosch KGN39VI45. Videoen er produceret af Bosch: 


Bosch KGE49VI4A

Kåret som ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
90 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Bosch KGE49VI4A

 

.
De to testmagasiner Which.co.uk og Kagoo.co.uk har testet og anmeldt Bosch KGE49VI4A. Ekspertkilderne er glade for køle-fryseskabet, som de begge har givet mange rosende ord med på vejen. De har vurderet modellen ud fra både ydeevne, brugervenlighed, design m.m., hvorefter de er nået frem til et resultat.

Køle-fryseskab med en god indretning, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Which.co.uk er Bosch KGE49VI4A et rummeligt køle-fryseskab med en god kapacitet. Dette er eksperterne fra Kagoo.co.uk enige i og forklarer desuden, at modellen er ”velegnet til de større køkkener”.

Eksperterne fremhæver ydermere, at Bosch KGE49VI4A er forsynet med en indretning, der er optimal. De mener, at det er nemt at få et overblik over de forskellige madvarer på hylderne og i skufferne.

Derfor afslutter Kagoo.co.uk deres anmeldelse med at notere, at Bosch KGE49VI4A ”er et godt køle-fryseskab med en lang levetid”. Dog synes de, at selve størrelsen er temmelig robust, hvilket kan være et problem for nogle.

Energibesparende køle-fryseskab

Bosch KGE49VI4A er et energibesparende køle-fryseskab placeret i energiklasse A. Det sikrer, at modellen ikke forbruger meget energi på et år. Samtidigt har den en kapacitet på 274 liter i køleskabet og 111 liter i fryseren.

Derudover er køle-fryseskabets lydniveau på 38 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, hvorfor man ikke behøver at være bekymret for, at det støjer i hele køkkenet.

Modellen kommer desuden med en LED-belysning, der tænder, når man åbner køleskabet. Det giver et overskueligt overblik over alle mad- og drikkevarer.

Intelligent køle-fryseskab

Med Bosch KGE49VI4A får man et intelligent køle-fryseskab med mange praktiske teknologier i form af SuperKøl, SuperFrys og LowFrost.

Mens SuperKøl og SuperFrys sikrer, at temperaturen reduceres hurtigt, når nye madvarer placeres i enten køleskabet eller i fryseren, mindsker LowFrost dannelsen af is og rim. Det gør, at man ikke selv behøver manuelt at afrime fryseren konstant.

Bosch KGE49VI4A er ligeledes udstyret med FreshSense-sensorer. Disse reagerer med det samme, hvis der opstår en temperaturforskel. Er dette tilfældet, vil sensorerne overtage styringen af kølingen, så den igen ender på den rette temperatur.

Mål og vægt ved Bosch KGE49VI4A:
🌀 Højde: 201 centimeter
🌀 Bredde: 70 centimeter
🌀 Dybde: 65 centimeter
🌀 Nettovægt: 90,883 kilo
🌀 Bruttovægt: 92,10 kilo

Specifikationer ved Bosch KGE49VI4A:
🔴 Type: Køle-fryseskab, fritstående
🔴 Kølekapacitet: 274 liter
🔴 Frysekapacitet: 111 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 15 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: A
🔴 Årligt energiforbrug: 190 kWh/år
🔴 Støjniveau: 38 dB

Udvalgte fordele ved Bosch KGE49VI4A:
 Energiklasse A
SuperKøl og SuperFrys
FreshSense
LowFrost
LED-belysning


Bosch KGN39IJ3A

God bedømmelse hos Englands største testmagasin Which.co.uk
81 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Bosch KGN39IJ3A

 

.
Bosch KGN39IJ3A er blevet testet og anmeldt af de to testmagasiner Which.co.uk og Kagoo.co.uk. Begge eksperter er begejstrede for køle-fryseskabet, som de har vurderet på baggrund af mange forskellige faktorer. Herefter er de nået frem til henholdsvis en god bedømmelse og 81 ud af 100 point.

Energivenligt køle-fryseskab, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Which.co.uk er Bosch KGN39IJ3A et køle-fryseskab, der giver brugeren ”mulighed for at udskifte køkkenets look”, når man har lyst til det takket være de mange muligheder. Samtidigt forklarer de, at modellen er energieffektiv, hvilket også er noget Kagoo.co.uk nævner i deres anmeldelse.

Kagoo.co.uk fremhæver ydermere, at Bosch KGN39IJ3A er forsynet med en kapacitet velegnet til de mindre husstande. Dog er de ikke så glade for køle-fryseskabets pris sammenlignet med andre modeller.

Praktisk køle-fryseskab med lavt lydniveau

Bosch KGN39IJ3A er et praktisk køle-fryseskab med afrimningsfunktionen NoFrost. Med denne funktion bliver modellen løbende afrimet, så man ikke skal gøre det manuelt. Desuden vil der tænde et LED-lys ved åbning af køleskabsdøren.

Køle-fryseskabet har en kapacitet på 279 liter i køleskabet og 87 liter i fryseren. Det gør, at det er en god model til husstande med omkring tre til fire personer. Selve energimærkningen er B, mens lydniveauet er på 39 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Holder maden frisk i længere tid

Med Bosch KGN39IJ3A får man et køle-fryseskab, der holder madvarerne friske i længere tid. Eksempelvis kommer modellen med teknologier i form af SuperFrys, SuperKøl og systemet Multi AirFlow.

Hvor Multi AirFlow sikrer, at der hele tiden skabes blide og jævne luftstrømme på alle niveauer i køleskabet, så maden holdes frisk, bliver temperaturen reduceret i kort tid med SuperKøl og SuperFrys. Herved vil de nye madvarer hurtigt opnå en optimal temperatur.

Sidst men ikke mindst er Bosch KGN39IJ3A forsynet med FreshSense-sensorer. Disse sensorer reagerer inden for kort tid, hvis der skulle opstå en temperaturforskel. Er dette tilfældet, vil de overtage kølestyringen og få temperaturen tilbage på det rette niveau. 

Mål og vægt ved Bosch KGN39IJ3A:
🌀 Højde: 203 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 66 centimeter
🌀 Nettovægt: 75,672 kilo
🌀 Bruttovægt: 83 kilo

Specifikationer ved Bosch KGN39IJ3A:
🔴 Type: Køle-fryseskab, fritstående
🔴 Kølekapacitet: 279 liter
🔴 Frysekapacitet: 87 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 14 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 273 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB

Udvalgte fordele ved Bosch KGN39IJ3A:
 FreshSense-sensorer
Multi AirFlow-system
NoFrost-afrimningsfunktion
Lavt lydniveau
LED-lys


Bosch KGN36IJ3A

God bedømmelse hos Englands største testmagasin Which.co.uk
81 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Bosch KGN36IJ3A

 

.
Bosch KGN36IJ3A er blevet testet og anmeldt af de to britiske testmagasiner Which.co.uk og Kagoo.co.uk. Begge ekspertkilder er begejstrede for køle-fryseskabet, som de har givet henholdsvis en god bedømmelse samt 81 ud af 100 point. Dette har de gjort ud fra deres vurdering af forskellige parametre såsom brugervenlighed, design, ydeevne m.m.

Et køle-fryseskab, der fanger dit øje, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Which.co.uk er Bosch KGN36IJ3A et flot køle-fryseskab, der ”fanger ens øje”. De forklarer, at det er et ”fritstående køle-fryseskab med udskiftelige farvede døre og forskellige hi-tech funktioner”.

Eksperterne fra Kagoo.co.uk har også testet Bosch KGN36IJ3A. De fremhæver, at køle-fryseskabet er ”meget godt til små familier” og kommer med flere praktiske funktioner såsom en døralarm. Desuden er de glade for støjniveauet, mens de er mindre vilde med prisen.

Køle-fryseskab med automatisk afrimningsfunktion

Med Bosch KGN36IJ3A får man et køle-fryseskab med en kapacitet på 237 liter i køleskabet og 87 liter i fryseren.

Det er placeret i energiklasse B, hvorfor det ikke forbruger meget energi på et år. Selve lydniveauet er på 39 dB, hvor en normal samtale til sammenligning har et lydniveau på 60 dB. Modellen vil derfor ikke støje meget.

Bosch KGN36IJ3A kommer desuden med en automatisk afrimningsfunktion, der sikrer, at man ikke selv skal klare afrimningen manuelt. Endvidere tændes der en LED-belysning ved åbning af køleskabsdøren, så man altid får et godt overblik over alle skuffer og hylder.

Avancerede teknologier og funktioner

Bosch KGN36IJ3A er udstyret med flere avancerede teknologier såsom et Multi AirFlow-system, SuperKøl og SuperFrys.

Mens Multi AirFlow-systemet skaber blide og jævne luftstrømme på alle niveauer for et bevare madens friskhed og smag, bliver temperaturen reduceret i en kortere periode med SuperKøl og SuperFrys. Det sørger for, at nye madvarer hurtigt opnår en optimal temperatur.

Derudover reagerer FreshSense-sensorer straks, hvis der opstår temperaturforskelle. Herefter overtager sensorerne styringen af kølingen, så temperaturen ender på det rette niveau.

Sidst men ikke mindst kommer Bosch KGN36IJ3A med praktiske hylder i sikkerhedsglas, der kan trækkes halvt ud. Herved er det nemmere at tage madvarerne ind og ud af køleskabet. Det giver samtidigt et bedre overblik over, hvad der er bagerst på hylderne.

Mål og vægt ved Bosch KGN36IJ3A:
🌀 Højde: 186 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 66 centimeter
🌀 Nettovægt: 71,572 kilo
🌀 Bruttovægt: 78,60 kilo

Specifikationer ved Bosch KGN36IJ3A:
🔴 Type: Køle-fryseskab, fritstående
🔴 Kølekapacitet: 237 liter
🔴 Frysekapacitet: 87 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 14 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 260 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB

Udvalgte fordele ved Bosch KGN36IJ3A:
 FreshSense-sensorer
Multi AirFlow-system
SuperKøl og SuperFrys
Automatisk afrimningsfunktion
 Hylder i sikkerhedsglas


Bosch KAD90VI20

✅ Kåret som ‘Bedst i test’ i en større uafhængig test

Bosch KAD90VI20

 

Læg mærke til at dette er et køle-fryseskab i amerikaner-stil, hvilket betyder, at det er meget bredt.

Stort køle-fryseskab i amerikaner-stil

Bosch KAD90VI20 er skabt i amerikanerkøleskabs-stilen, og derfor er her tale om et fysisk stort skab, som også har en høj rummelighed. Kølekapaciteten ligger nemlig på 370 liter, og frysekapaciteten er på 163 liter – dermed passer denne model til den større familie.

Eftersom her er tale om et amerikanerskab, findes også vand- og is-dispenser, som giver en let mulighed for koldt vand og is.

Endvidere findes der en fedtafvisende overflade, som gør, at ydersiden ikke så let snavses til. Energiklassen hedder C, hvilket er i den gode ende.

Køleskab med ventileret køl

Bosch KAD90VI20 kommer med en stor køleafdeling på 370 liter samt funktionen ventileret køl for at holde temperaturen ensartet i alle niveauer af skabet.

Yderligere findes et MultiAirFlow-system, som giver de bedste forhold for opbevaring af fødevarer.

Funktionen SuperKøl gør desuden, at køleskabet hurtigere kan køle lunere fødevarer ned uden at påvirke de øvrige, og en smart LED-belysning gør overskueligheden bedre.

Køleskabet er udstyret med 4 hylder af sikkerhedsglas, hvoraf en er justerbar i højden, samt 2 skuffer til frugt og grønt.

Fryser uden manuel afrimning

Fryseren på Bosch KAD90VI20 er rummelig med de 163 liter, og fryseren er designet med 2 gennemsigtige fryseskuffer. Man kan fryse 10 kilo ind per døgn.

Fryseren er også udstyret med smarte funktioner – blandt andet NoFrost, som betyder, at den ikke rimer til, samt SuperFrys der sænker temperaturen, når en fersk fødevare lægges ind.

Herudover findes et moderne advarselssystem, hvis temperaturen stiger, og produktet kan registrere, hvor høj den højeste temperatur har været.

Mål og vægt ved Bosch KAD90VI20:
🌀 Højde: 177 centimeter
🌀 Bredde: 91 centimeter
🌀 Dybde: 72 centimeter
🌀 Nettovægt: 104 kilo
🌀 Bruttovægt: 113 kilo

Specifikationer ved Bosch KAD90VI20:
🔴 Type: Køle-fryseskab, amerikanerkøleskab
🔴 Farve: Grå, rustfrit stål
🔴 Kølekapacitet: 370 liter
🔴 Frysekapacitet: 163 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 10 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: C
🔴 Årligt energiforbrug: 436 kWh/år
🔴 Støjniveau: 43 dB

Udvalgte fordele ved Bosch KAD90VI20:
 Rummelig model i amerikaner-stil
Med dispenser til is og koldt vand
Ventileret køl
MultiAirFlow-system
NoFrost i fryseren

Her kan du se en præsentationsvideo af Bosch KAD90VI20. Videoen er produceret af Bosch: 


Bosch KIV38V20FF

✅ Blandt testvinderne hos anerkendte testpaneler

Bosch KIV38V20FF

 

 

Hvert produkt er blevet testet på udvalgte parametre, hvorefter en endelig vurdering er blevet givet. Bosch KIV38V20FF klarer sig fint, idet den modtager en middel bedømmelse.

Læg mærke til at her er tale om en integrationsmodel, hvor man selv skal montere en front.

Simpel model til god pris

Bosch KIV38V20FF vil være et godt valg, hvis man leder efter et integrations-køle/fryseskab, der skal bygges ind i køkkenets design til en overkommelig pris. Det bevirker også, at her er tale om et mere simpelt produkt end flere af de øvrige på markedet.

Bosch KIV38V20FF kommer dog stadig i en god energiklasse, nemlig C, som ligger klart mod den god ende, og så har især køleskabet en god kapacitet på 217 liter.

Det passer til den mellemstore familie. Fryseren kan rumme 60 liter, hvilket dog heller ikke er så lidt.

Overskueligt køleskab

Køleskabet kommer som nævnt med en kapacitet på 217 liter, og for at få mest ud af pladsen er køle-delen indrettet med både hylder og skuffer.

Her er tale om 5 hylder, som alle er fremstillet af sikkerhedsglas, og for at kunne være så fleksibel som muligt er 4 af disse hylder også justerbare i højden.

Herudover findes en gennemsigtig skuffe til frugt og grønt, der kommer med en bølgeformet bund. For at højne overskueligheden findes der også en smart indvendig belysning.

Fryser med 3 skuffer

Bosch KIV38V20FF er opbygget med køleskabet øverst og fryseren nederst, og fryseren er ligesom køleskabet fleksibelt indrettet for at kunne udnytte pladsen mest muligt.

Her findes derfor 3 gennemsigtige skuffer, så man lettere kan se, hvad der ligger i hver skuffe.

Kapaciteten på de 60 liter passer ligeledes til en mellemstor familie, og man kan fryse op til 3 kilo ferske fødevarer ned i døgnet.

Mål og vægt ved Bosch KIV38V20FF:
🌀 Højde: 177,5 centimeter
🌀 Bredde: 56,2 centimeter
🌀 Dybde: 55 centimeter
🌀 Nettovægt: 57 kilo
🌀 Bruttovægt: 62 kilo

Specifikationer ved Bosch KIV38V20FF:
🔴 Type: Køle-fryseskab, indbygningsmodel
🔴 Kølekapacitet: 217 liter
🔴 Frysekapacitet: 60 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 3 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: C
🔴 Årligt energiforbrug: 276 kWh/år
🔴 Støjniveau: 40 dB 

Udvalgte fordele ved Bosch KIV38V20FF:
 Enkel model
Passer til den mellemstore familie
Energiklasse C
Fleksibelt indrettet
Indvendig belysning

Her kan du se en præsentationsvideo af Bosch KIV38V20FF. Videoen er produceret af Bosch: 


Bosch KGN36VW35

Gode brugeranmeldelser

Bosch KGN36VW35 

 

.
Bosch KGN36VW35 har ikke været inkluderet i eksperttests, men vi har alligevel valgt at tage dette produkt med, idet her i stedet er tale om en brugerfavorit.

Efter gennemgangen af hvad modellen kan, kommer vi nærmere ind på, hvad forbrugerne mere konkret har skrevet om den.

Læg mærke til at her er tale om et traditionelt, fritstående køle-fryseskab.

Moderne model med mange funktioner

Bosch KGN36VW35 hører til de moderne og højteknologiske køle-fryseskabe, som kommer med en del funktioner.

Her er blandt andet tale om MultiAirFlow-systemet, der forbedrer det indvendige klima ved at fordele luft og temperatur jævnt ud, og systemet sørger også for, at temperaturforskelle mindskes.

Herudover findes også AirFreshFilter med et antibakterielt system, som frafiltrerer bakterier og lugte.

Bosch KGN36VW35 er desuden et rummeligt køle-fryseskab, som passer til den mellemstore familie – kølekapaciteten ligger på 237 liter og frysekapaciteten på 87 liter.

Dette produkt er endvidere designet med miljøet in mente, idet det er fremstillet i energiklasse B, som er den næstbedste på markedet. Dette produkt kommer også med en smart døralarm.

Holder fødevarerne friskere

Bosch KGN36VW35 er skabt til at sikre fødevarerne en længere holdbarhed, og det sker takket være VitaFresh-systemet.

VitaFresh sikrer en lav og ensartet temperatur, som øger holdbarheden for de ferske madvarer samt har en fugtighedsregulerings-funktion, hvilket forlænger levetiden for frugt og grønt. Der findes hertil 1 VitaFresh-grøntsagsskuffe og 2 VitaFresh-skuffer med temperaturregulering. Yderligere er køle-delen indrettet med 4 hylder, og 2 af disse er justerbare i højden. Der findes belysning i køleskabet.

Fryseren kommer med NoFrost-funktionen, som sikrer, at der ikke opstår rim, og dertil findes også funktionen SuperFrys, som gør, at temperaturen sænkes, når der ilægges ferske fødevarer.

Indfrysningskapaciteten per døgn ligger i øvrigt højt på 14 kilo. Fryseren er traditionelt indrettet med 3 gennemsigtige skuffer.

Godt køle-fryseskab, ifølge brugerne

Bosch KGN36VW35 er en klar favorit blandt brugerne hos blandt andet forhandleren Skousen.dk. Adskillige sider af modellen fremhæves – både VitaFresh, NoFrost-funktionen, lyd, indretning og energi med mere.

Blandt andet skriver en af brugerne: ”Fungerer supergodt – skabet er pænt, lydsvagt og med VitaFresh, der efter min mening holder følsomme fødevarer friske væsentligt længere”, og en anden skriver: ”Larmer ikke meget… God plads til frugt og grønt, og meget fint med ekstra nedkøling til kød i separat rum. Er robust og god kvalitet”.

En tredje bruger opsummerer med følgende: ”Arbejder meget stille og bruger lidt energi. LED-belysning og døralarm er også gode fordele. Stærkt anbefales”.

Mål og vægt ved Bosch KGN36VW35:
🌀 Højde: 186 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 59 centimeter
🌀 Nettovægt: 74 kilo
🌀 Bruttovægt: 82 kilo

Specifikationer ved Bosch KGN36VW35:
🔴 Type: Køle-fryseskab, fritstående
🔴 Farve: Hvid
🔴 Kølekapacitet: 237 liter
🔴 Frysekapacitet: 87 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 14 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 260 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB 

Udvalgte fordele ved Bosch KGN36VW35:
 Højteknologisk skab
MultiAirFlow-system
AirFreshFilter
Energiklasse B
VitaFresh 

Her kan du se en præsentationsvideo af Bosch KGN36VW35. Videoen er produceret af Bosch: 


Electrolux EN3791MOX

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EN3791MOX

Både Råd & Rön har foretaget større tests af køle-fryseskabe, og modellen Electrolux EN3791MOX indgår i begge.

Her er produkterne blevet vurderet ud fra parametre såsom køle/fryseevner, funktioner og energi, og eftersom Electrolux EN3791MOX begejstrer stort, så kåres den til topscorer begge steder.

Læg mærke til at her er tale om et traditionelt, fritstående køle-fryseskab.

Moderne skab

Electrolux EN3791MOX hører til de moderne og teknologiske køle-fryseskabe med mange funktioner.

Det inkluderer blandt andet ventileret køl med MultiFlow, som sikrer en ensartet temperatur i hele skabet samt et TasteGuard-luftfilter, som holder luft og lugt omkring fødevarerne frisk.

Herudover er her tale om en fin kapacitet til en husstand på 3-4 personer med en kølekapacitet på 243 liter og en frysekapacitet på 91 liter. Modellen er at finde i energiklasse B, hvilket giver et lavt energiforbrug.

Unik skuffe

Der findes ventileret køl i køleskabet, som holder temperaturen oppe og nede ensartet.

Herudover findes der en såkaldt 0-graders-skuffe, som er designet til de delikate fødevarer, der kræver en koldere opbevaring – for eksempel fisk og kød. Her kan både temperatur og luftfugtighed reguleres.

Køleskabet har også SuperKøl, som sænker temperaturen for en stund, hvis man lægger varmere fødevarer ind.

Fryser med SuperFrys

Ligesom køledelen kommer fryseren på Electrolux EN3791MOX med funktionen SuperFrys.

Princippet er det samme, således at temperaturen kan sænkes, når der kommer ferske fødevarer ind. Så nedfryses de hurtigere samtidig med, at de øvrige frosne fødevarer ikke påvirkes.

Yderligere findes der NoFrost, hvilket betyder, at der ikke dannes is og rim i fryseren.

Mål og vægt ved Electrolux EN3791MOX:
🌀 Højde: 200,5 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 66 centimeter
🌀 Nettovægt: 74 kilo
🌀 Bruttovægt: 76 kilo

Specifikationer ved Electrolux EN3791MOX:
🔴 Type: Køle-fryseskab, fritstående
🔴 Farve: Grå, rustfrit stål
🔴 Kølekapacitet: 243 liter
🔴 Frysekapacitet: 91 liter
🔴 Indfrysningskapacitet: 4 kilo per døgn
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 254 kWh/år
🔴 Støjniveau: 43 dB 

Udvalgte fordele ved Electrolux EN3791MOX:
 Rummelig model på 243 liter i kølekapacitet
Ventileret køl
Kold skuffe
SuperKøl
SuperFrys 


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Bosch køle-fryseskabe har fået de bedste bedømmelser i tests?

Bosch KGE49VI4A, Bosch KIS87AF30, Bosch KAD90VI20 og Bosch KIV38V20FF

🤓 Hvordan testes Bosch køle-fryseskabene?

Køle-fryseskabene testes på deres evne til at opretholde den optimale temperatur, også når omgivelsernes temperatur ændre sig. Derudover kigges der på energiforbrug, støjniveau og brugervenlighed.

🤔 Hvilken energiklasse bør jeg gå efter?

Energiskalaen for køleskabe går fra D til G. Det er anbefalet af energistyrelsen, at du vælger en model i energiklasse A.


Bosch køle-fryseskab test – anvendte kilder samt links 

Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er en svensk forbrugerorganisation, der blandt andet udfører tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet køle-fryseskabe.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Kagoo.co.uk 🇬🇧
Det britiske testmagasin Kagoo.co.uk sammenligner en lang række af elektroniske produkter. Det gør de, så forbrugere får nemmere ved at vælge de bedste produkter på markedet. I denne omgang har Kagoo.co.uk testet og anmeldt Bosch KGE49VI4A, Bosch KGN39IJ3A og Bosch KGN36IJ3A. Du kan læse anmeldelserne her, her og her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin, der ønsker at hjælpe forbrugere med at få et godt overblik over de bedste forbrugerprodukter på markedet. Det gør de ved løbende at teste og anmelde en lang række produkter. Her har de testet og anmeldt Bosch KGE49VI4A, Bosch KGN39IJ3A og Bosch KGN36IJ3A.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Bosch KGE49VI4A, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Bosch KGN39IJ3A, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Bosch KGN36IJ3A, kan du klikke ind her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.


Alternative tests og artikler

Er du endnu ikke overbevist om, at et køle-fryseskab fra Bosch er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Med vores generelle køle-fryseskab test og vores køleskab med fryser test, kan du skabe dig et overblik over markedets mest testvindende modeller.

Du kan også læse nogle af vores mange artikler om almindelige køleskabe. Få et overblik over markedet med vores generelle køleskab test. Her finder du testvindende modeller fra en lang række producenter, samt råd til at vælge den rette model.

Er der ét mærke du er særligt interesseret i, kan du læse vores producent-specifikke tests. Læs blandt andet vores Siemens køleskab artikel, vores electrolux køleskab artikel, vores Bosch køleskab artikel eller vores Liebherr køleskab artikel.

Ønsker du et køleskab, der kan indgå ubemærket i dit køkken, kan du læse vores gode integreret køleskab artikel. Ønsker du omvendt et køleskab, der kan stå for sig selv, kan du læse vores fritstående køleskab artikel.

Skulle du have brug for en ny fryser, kan vi også være behjælpelige med det. Der findes som udgangspunkt 2 former for frysere.

I vores kummefryser artikel, kan du læse om de bedst anmeldte modeller i denne kategori. Kummefryseren er at betegne som den klassiske fryser. Den store fordel ved denne form for fryser er den store volumen af anvendeligt fryserum.

Den anden form for frysere, er de mere pladsbesparende skabsfrysere. I vores fryseskab og i vores skabsfryser artikler, får du et overblik over markedets bedst anmeldte modeller. En af årsagerne til skabsfrysernes store popularitet er, at de giver et bedre overblik over, hvad man har i sin fryser. Ydermere vil de som oftest udnytte den fysiske plads i rummet bedre end de traditionelle kummefrysere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme