Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Ring light test-oversigt: Få det rigtige lys med de bedste ring light

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Et ring light er en rund belysningsform, du kan sætte op, når du vil have den optimale belysning – for eksempel til selfies, videoopkald eller til vlogging.
Hvis din finger sidder løst på kameraudløseren, og du går meget op i, hvordan dine billeder og videoer kommer til at se ud. er et ring light godt at have liggende. Er du blogger eller vlogger, er en optimal belysning næsten også en nødvendighed. Flere af ovenstående faktorer kan være svære at undersøge på egen hånd. Her kan du med fordel nærstudere, hvad eksperterne eller brugerne har skrevet. Du kan finde links til undersøgelserne og anmeldelserne nederst i artiklen.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Det skal du overveje, før du køber et Ring light?

 • Funktioner: Ønsker du et avanceret selfie lys, eller et mere simpelt et? De avancerede har flere funktioner som for eksempel justerbarhed af lysstyrke og intensitet, mens de enkle har færre features.
 • Brugervenlighed: Kan du håndtere mange indstillinger, eller foretrækker du en simpel betjening?
 • Ring light med fod: En fod eller stativ er uundværligt, når du fotograferer, vlogger eller tager selfies til de sociale medier.
 • Holdbarhed: Er modellen robust? Kan den holde til at blive taget med på farten?
 • Batteri: Hvor længe holder batteriet per opladning? Eller kører den kun på strøm?
 • Tilbehør: Elementer som telefon-holder og et etui/taske gør livet lettere for dig.
 • Kompatibilitet: Kan dit LED ring light kommunikere med telefonen via for eksempel Wi-Fi eller Bluetooth?
 • Pris: Prisen hænger gerne sammen med mærke, funktioner, tilbehør og kvalitet, så du får ofte, hvad du betaler for.
 • Størrelse – Valget af den rigtige størrelse ring light afhænger af, hvad du vil bruge det til. Hvis du kun ønsker at bruge den på dit skrivebord eller blot vil fokusere på et bestemt område eller objekt, er en ringlampe med en diameter på 15-20 cm tilstrækkelig. En ringlampe på 40 cm er ideel, hvis du har brug for meget lys og planlægger at placere den langt væk fra dig for at få den ekstra lysstyrke. Hvis du ønsker at bruge den stående eller holde den væk fra dit skrivebord, er en 35 cm eller 45 cm ringlampe bedre. Husk, at jo større ringlyset er, jo mere lys vil det afgive. Men større ringlys er også sværere at transportere.
 • Justerbarhed – Det er vigtigt at overveje, hvor justerbar ring lightet er. Du vil måske gerne kunne ændre belysningsniveauet, farvetemperaturen eller endda lysets vinkel. Det er nyttigt at have flere lysstyrkeniveauer og farvetemperaturtrin, så du virkelig kan vælge den perfekte indstilling til enhver situation, undgå blænding og refleksioner og finde det perfekte lys til en bestemt hudtone. Du kan normalt justere lysstyrken fra 0 til 100 %, så du kan tilpasse ring lightet omgivelserne, uanset hvad tid på dagen det er, eller hvilket vejr der er. Endelig vil det højdejusterbare ringlys give dig mulighed for at få den bedste vinkel, uanset hvad du bruger ringlyset til. Jo større rækkevidde, jo nemmere bliver det at justere.
 • Strømkilde – Når du køber et ring light, bør du tænke på, hvilken strømkilde den bruger. Ring light, der har 30 cm eller mindre diameter, bruger USB, mens de større ringlys bruger en AC/DC-adapter, da de har brug for mere strøm. Hvis du ønsker at bruge ringlyset udendørs, ikke har en stikkontakt i nærheden eller bare ønsker en bærbar løsning med en diameter på 30 cm vil være ideel. Nogle ringlys, der er 35 cm eller større, har også en USB-port, så du kan oplade din telefon. Hvis ringlyset skal bruges via stikkontakter, er måske ikke så bærbare, men de er mere effektive.
 • Pris – De dyreste ring light koster omkring 1500 kr. og har som regel flere funktioner, f.eks. en Bluetooth-fjernbetjening, en telefonholder eller flere lysdioder. Men der findes også billigere ringlys, som koster mellem 200 – 300 kr. De kan måske ikke justeres på lige så mange forskellige måder, men de vil stadig fungere lige så godt til mere grundlæggende, ikke-professionelt brug. Det er vigtigt at tænke over, hvad du har brug for og ønsker i et ringlys, før du beslutter dig for, hvad prisen skal være.
 • Bruger- og ekspertanmeldelser – Både bruger- og ekspertanmeldelser kan være nyttige, når du forsøger at beslutte, om du skal købe et ring light eller ej. Vær opmærksom på, hvad folk siger om ring lightets ydeevne, hvor mange mennesker der faktisk har anmeldt produktet, og om de mener, at det er en god værdi for pengene. Ekspertanmeldelser kan fortælle dig mere om ringlysets funktioner, hvad de kunne lide/ikke lide ved produktet, og om de anbefaler det.

arrow-more

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af uvildige tests og brugeranmeldelser, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende modeller på markedet.


Professional Ring Light 2.0 – professionelt ring light med stativ

Forbrugsguidens Anbefaling

✅ 4,2/5 stjerner på Trustpilot
✅ Justerbar højde fra 60-200 cm
✅ Kraftigt lys på 60 watt

Denne model har 512 LED’er, hvilket betyder, at den giver jævnt oplyste og skyggefri fotos og videoer. Vi har kigget nærmere på Professional Ring Light 2.0 for at forstå årsagerne til at købe. Uden at afsløre alle detaljerne kan vi sige, at det er en fremragende mulighed til professionelt brug.

 • 512 LED’er
 • Bluetooth-fjernbetjening
 • Justerbar i alle retninger

Det skal du vide, før du køber Professional Ring Light 2.0

Kraftfuldt  LED lys
Dette ringlys er den perfekte assistent til fotografering og videografi. Med 512 lyse LED’er og en diameter på 46 cm er den et ideelt værktøj til at fotografere personer eller objekter i detaljer. Det justerbare stativ kan indstilles til enhver højde fra 50-180 cm, hvilket gør det perfekt til både lavvinkel- og højvinkeloptagelser.

Det kan også justeres i alle retninger, hvilket gør det perfekt til at tage billeder/videoer af hele kroppen, nærbilleder, belysning til skønhedsbehandlinger, produktbilleder og meget mere. På den måde finder du den perfekte vinkel til dit motiv hver gang.

2 mobilholdere
De to mobilholdere passer til alle smartphones, så det er nemt at tage håndfri billeder eller videoer med din telefon. Telefonen kan placeres horisontalt og vertikalt, og er også kompatibel med alle kameraer, der har 1/4-tommers gevind. Det kraftige 60 watt ring light giver rigelig belysning til selv de mest udfordrende belysningssituationer.

Det kan nemt styres på afstand takket være Bluetooth-fjernbetjeningsfunktionen, hvilket gør den perfekt til gruppefotos eller videoer. Og når du er færdig, skal du blot folde det sammen og gemme det væk i den medfølgende bæretaske. Prisklassen er høj, men du får god kvalitet og gode funktioner i denne model.

Fordele

 • Justerbar lysstyrke og farvetemperatur
 • Kraftfulde 60 watt
 • Velegnet til alle smartphones
 • Stabil
Ulemper

 • I højere prisklasse

Forbrugsguidens vurdering

Ringlyset kan justeres i alle retninger, er stabilt bygget og har justerbar lysstyrke og farvetemperatur, hvilket gør det super nemt at bruge. Med alle de ovennævnte funktioner vil den opfylde kravene hos enhver professionel. Ringlyset er lidt til den dyre side, men alt i alt synes vi, at det er et godt valg for alle, der ønsker at tage deres fotografiske eller videografiske færdigheder til det næste niveau.

Specifikationer:
Diameter: 46cm
Antal LED: 512
Effekt: 60W


Ring Light med stativ – transportabelt ring light med stativ og fjernbetjening

Bedst til prisen

✅ 4,2/5 stjerner på Trustpilot
✅ Mulighed for både koldt, neutralt og varmt lys
✅ Justerbar ring i alle retninger

Denne model har 360° rotation, hvilket betyder, at du kan rette lyset derhen, hvor du har brug for det. På den måde får du en perfekt vinkel hver gang. Vi har kigget nærmere på, hvorfor de fleste elsker dette ring light med fod, og hvilken type person den er bedst til. 

 • 360° rotation
 • USB-kabel med fjernbetjening
 • Mulighed for koldt, neutralt og varmt lys

Det skal du vide, før du køber Ring Light with foot

Alsidig i brug
Dette ringlys giver et blødt, diffust lys, der er perfekt til makeup, fotografering og meget mere. Den har alle de funktioner, som du elsker ved ring light, men med den ekstra fordel, at den har et stativ, så du kan justere vinklen, som du ønsker.

Uanset om du lægger makeup, tager billeder eller bare ønsker et blødt, diffust lys til at lysne dit rum op, er denne ringlampe med fod den perfekte løsning. Derfor er det en god mulighed for Youtubere, Tiktokere og andre influencers, der har brug for en kvalitets og fleksibel enhed.

Kompakt design
Dette produkt er fantastisk til fotografier eller videoer tæt på genstanden eller personen. Den er også god til at tage med til fester eller sammenkomster, hvor du ønsker at skabe minder og fange øjeblikke. Den er udstyret med 120 LED’er for et klart og jævnt lys. Det kompakte design gør den nem at transportere og opstille, og USB-kablet med fjernbetjening betyder, at du kan justere lysstyrken og lystemperaturen med et tryk på en knap.

Den får strøm ganske enkelt via USB-udgangen, som kan tilsluttes til din powerbank eller mobiloplader. Ringlyset leveres også med en fod, så du kan justere vinklen, hvilket gør det perfekt til en lang række forskellige opgaver. Endelig har den en mobilholder, der passer til alle smartphones.

Fordele

 • Let at bruge
 • Nemt at tilslutte strøm via USB-udgangen
 • Justerbar lysstyrke
 • Godt pris/kvalitetsforhold
Ulemper

 • Kan ikke oplades på en computers USB-port

Forbrugsguidens vurdering

Vi mener, at denne ringlampe er et godt valg for dig, der leder efter et prisbilligt produkt i topklasse. Det kompakte design og den justerbare lysstyrke er begge store pluspoint, og de kolde, neutrale og varme lysindstillinger er et godt touch. Den kan ikke oplades på en computers USB-port, men alt i alt får du med denne model alle de bedste funktioner til en rimelig pris.

Specifikationer:
Diameter: 46cm
Antal LED: 512
Effekt: 60W


Elgato Ring Light – ring light med håndholdt stativ og gode anmeldelser

Bedste funktionelle Ring Light

✅ Mulighed for tilkobling med WiFi
✅ 8,5 ud af 10 stjerner hos teknologimagasinet Kitguru.net
✅ 4,6 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser fra Google

Elgato Ring Light vil være det bedste ring light til dig, der ikke har noget imod at betale mere for høj kvalitet. Den er redaktionens anbefaling til dig.Modellen er blevet testet hos to hold eksperter. Det inkluderer henholdsvis en ring light bedst i test-undersøgelse hos teknologimagasinet Kitguru.net og en hos teknologi- og computermagasinet Shacknews.com. Eksperterne er meget imponerede og tildeler den stort set kun lutter roser. Produktet er også en brugerfavorit – hos brugerne på Google får den i gennemsnit 4,6 ud af 5 stjerner.

En af markedslederne

Elgato Ring Light kommer med rigtig mange fordele og er ideel til dig, der gerne vil have noget af den skarpeste kvalitet på markedet. Prisen er også derefter, men har du finanserne til det, vil du opleve klare forskelle, når du livestreamer, fotograferer, foretager video-samtaler, vlogger eller tager et ring light selfie.

Kvaliteten er næsten semi-professionel med 2500 lumen. Du får justerbarhed i lysstyrke såvel som farvetemperatur, og det drejer sig om adskillige muligheder – klart flere end de fleste af konkurrenterne. Det betyder, at du kan få en knaldklar belysning, hvor det kan rangere fra den varmeste orange til den skrappeste blå. Valget er dit.

Moderne LED ring light med Wi-Fi

Elgato Ring Light er et stykke moderne ring light med stativ. Du får en indbygget Wi-Fi, som gør det pærelet at forbinde din model direkte til for eksempel din computer. Så får du en mere professionel tilgang til dit selfie lys, og du kan anvende for eksempel din telefon eller tablet til at regulere på lyset. Det er en feature, du ikke finder på mange andre produkter.


Elgato Ring Light er som en bonus meget brugervenlig og alle funktionerne til trods, så er den let at betjene – selv en nybegynder kan være med. Den passer dog bedst til den mere øvede forbruger, der ønsker særdeles høj kvalitet.

Fordele

 • Alsidig belysning
 • Let at samle
 • Kompatibel med ”Multi Mount”
 • Wi-Fi forbindelse
 • Brugervenlig

Ulemper

 • Høj pris

Specifikationer:

Producent: Elgato
Type: Ring light / ring light selfie / selfie lys / ring lys
Lyseffekt: 2500 lumen
Farvetemperatur: 2900-7000 K
Effekt: 45 W
Ring light til mobil: Ja
Ring light på fod/ring light med stativ: Ja
Wi-Fi: Ja
Højde: 56 centimeter
Vægt: 3,8 kilo


Hama Spotlight Fold Up 102 LED Ring Light med stativ

Bedste Budget Valg

✅ God anmeldelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de
✅ 4,4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser fra Google

Hama Spotlight Fold Up 102 LED Ring Light er det måske bedste ring light til den forbruger, som ønsker en let og prisvenlig måde at få forbedret lysforholdene på. Den er vores ”Bedst til prisen” valg til dig.

Modellen er både en ekspert- og brugerfavorit. I en light right bedst i test-undersøgelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de modtager den en god anmeldelse, mens den bliver tildelt 4,4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser på Google.
VEksperterne forklarer i deres ring light bedst i test-undersøgelse, at den først og fremmest kommer til en lav pris, hvor alle kan være med. Men den lave pris er ikke lig med ringe kvalitet, ifølge Testberichte.de, som fremhæver, at den både kommer med en fin belysning og er justerbar på flere områder. Som en bonus kan du endda regulere dit nye selfie ring lys i højden, og den lille størrelse gør den perfekt til, når du er på farten. Eksperterne opsummerer oplevelsen med ordene: ” Hama Spotlight Fold Up 102 LED Ring Light giver lys til selfies eller videooptagelser hos bloggere eller vloggere”.

Prisvenligt ring light med stativ

Hama Spotlight Fold Up 102 LED Ring Light vil være det oplagte valg, hvis du gerne vil have en bedre belysning til diverse opgaver, men du måske ikke har det største budget. Alsidigheden er mangfoldig, for du kan bruge produktet til for eksempel video-samtaler, vlogging, fotografering, videoer eller ring light selfies.

Fra orange til blåt lys

Hama Spotlight Fold Up 102 LED Ring Light giver dig mange muligheder for at finde den belysning, der gør underværker for din fremtræden. Med en regulerbarhed mellem 3000 og 6000 K i temperaturen rangerer farveskalaen fra det blødeste orange skær til det kraftigste blå. Lysstyrken kan du også regulere på efter behov.

Fordele

 • Prisvenlig
 • Kompakt
 • Justerbar i højden
 • Justerbar lysstyrke
 • Justerbar farvetemperatur
Ulemper

 • Intet integreret batteri

Specifikationer:

Producent: Hama
Type: Ring light / ring light selfie / selfie lys / ring lys
Lyseffekt: 3300 lumen
Farvetemperatur: 3000-6000 K
Ring light til mobil: Ja
Ring light på fod/ring light med stativ: Ja
Højde: 27 centimeter
Vægt: 1,2 kilo


Nanlite Halo 16 LED Ring Light – mini ringlight med stativ

Bedste Ring Light til professionelt brug

✅ 4,6 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser fra Google

Nanlite Halo 16 LED Ring Light vil være det bedste ring light til den forbruger, som virkelig ønsker cremen af cremen, og som ikke har noget imod at betale mere for markedets måske højeste kvalitet.

Modellen har ikke været inkluderet i en ekspert ring light bedst i test-undersøgelse, men til gengæld er den en klar favorit blandt brugerne fra Google. Den bliver her tildelt 4,6 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Det er rigtig pænt.

Brugerne fremhæver især, at den er utrolig alsidig og virkelig tilføjer en belysning, som gør en forskel for billeder eller videoer. Det bliver forklaret, at den er let at operere, og de mange indstillinger gør det til en nærmest professionel oplevelse at anvende ring lyset her. En bruger beskriver sin oplevelse med ordene: ”Utrolig smidig og letanvendelig selfie lys. Der bliver så meget mere blødhed i billederne med denne belysning i forhold til uden. Den er vældig let at justere i både temperatur og lysstyrke. Smart og praktisk taske medfølger for at kunne tage lampen med”. En anden skriver: ”What a great light. I work with professional make-up tutorials and I need the best possible lighting. I get that with this lamp. The adjustments make it easy to get the perfect light. I would warmly recommend this”.

Til professionelt brug

Hører du til dem, der forventer sig det fremmeste af deres værktøjer og gadgets? Så vil Nanlite Halo 16 LED Ring Light lige være noget for dig. Nanlite har produceret en række forskellige ring light til mobil og kamera, og 16’eren ligger i midten. Her får du en diameter på 40,6 centimeter, hvilket er meget. Det giver dig rige muligheder for at optage på en større skala, men der findes dog også en storebror, hvis du virkelig stiler efter det stærkeste.

Nanlite Halo 16 LED Ring Light er da en stærk konkurrent til de bedste ring lights på markedet, for her får du ekstrahøj kvalitet, der minder om den belysning, de professionelle vloggere benytter sig af. Det betyder, at du får en stærk belysning med masser af muligheder.

Ring light selfie med masser af tilbehør

Nanlites selfie lys kommer med flere øvrige plusser, som gør indkøbet prisen værd. Prisen er noget høj i sammenligning med konkurrenterne, men til gengæld får du en særdeles høj kvalitet. Som en bonus er der en række tiltag og tilbehørselementer, som fuldender købet.

Det drejer sig for eksempel om, at du både kan anvende din selfie lys ring med strøm og batteri. Supersmart afhængig af, hvor du befinder dig. Du bliver tillige belønnet med en telefonholder plus et make-up spejl – perfekt hvis du laver beauty-indhold. En medfølgende taske giver den bedste beskyttelse, og det eneste, du egentlig mangler, er et stativ.

Nanlite Halo 16 LED Ring Light giver dig næsten alt det, du har brug for i én samlet pakke, og du vil opleve en fantastisk farvepræcision, som gør underværker for dine optagelser. Brug apparatet til selfies, fotografering, videoer, video-samtaler, vlogging eller andet indhold og få en belysning, der lader dig blive den mest ønskværdige udgave af dig selv.

Fordele

 • Giver en attraktiv, blød og næsten skyggefri belysning
 • Kører på batteri såvel som strøm
 • Inklusiv make-up spejl
 • Høj farve-præcision
 • Justerbar lysstyrke
 • Justerbar farvetemperatur
 • Telefon-holder
 • Inklusiv opbevarings-etui
Ulemper

 • Stativ til gulvbrug er ikke inkluderet

Specifikationer:

Producent: Nanlite
Type: Ring light / ring light selfie / selfie lys / ring lys
Lyseffekt: 2500 lumen
Farvetemperatur: 2800-7000 K
Ring light til mobil: Ja
Ring light på fod/ring light med stativ: Ja, men kommer uden stativ
Højde: Lysring er 40,6 centimeter i diameter
Vægt: 1,7 kilo


Nanlite Halo 14 LED Ring Light

Lille og smart med stærk belysning

✅ 4,6 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser fra Google

Nanlite Halo 14 LED Ring Light kan være det bedste ring light til dig, som gerne vil have den mest prisvenlige Nanlite Halo, som er let at transportere.

Modellen har ikke været inkluderet i en ring light bedst i test-undersøgelse udført af eksperter, men den er en brugerfavorit hos Google. Her får den en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5 stjerner.

Brugerne fremhæver flere aspekter, men især er de glade for, hvor meget du får for prisen. Til prisen er her tale om et stort kvalitetsprodukt, bliver det fortalt, hvor du kan glæde dig over en flot belysning, mange muligheder og en let flytbarhed. En bruger skriver: ”I chose this one because it has a wider circle and the perfect size for broadcasting and virtual projects that I work on. The quality is great, sturdy and it is able to change the white balance”. En anden beskriver oplevelsen med ordene: “It works perfect. I also love the fact that I can control the color tones and lightness/brightness. It easily tilts too… This is truly a great light for the price”.

Lille og smart LED ring light

Nanlite Halo 14 LED Ring Light er som skabt til hjemme-vloggeren eller SO-ME-influenceren, der gerne vil forbedre lysforholdene, når han eller hun optager indhold. Her er tale om 14 LED-versionen af Nanlite, der er lillebror til 16’eren og 18’eren.

En af fordelene ved lillebror er prisen. Prisen er en del lavere end hos storebrødrene, og generelt ligger den også i den lavere ende sammenlignet med den samlede konkurrence på markedet. Det gør den budgetvenlig, men prisen afspejler ikke kvaliteten.

Selfie lys ring med lav vægt

En anden klar fordel ved Nanlite Halo 14 LED Ring Light er størrelsen og vægten. Den er meget kompakt og vejer kun 0,65 kilo. Det er meget lidt og gør den velegnet som ring light til mobilen på farten, når det smukkeste selfie skal være lige ved hånden.

Som en bonus får du både en mobilholder og et spejl integreret i produktet, så er du for eksempel make-up- eller hår-vlogger, kan du let se, hvad du laver. Det samme gælder selfies eller videoopkald, så du hele tiden kan holde øje med, om udseendet spiller. Du får et ring light med fod, men foden er måske ikke højdepunktet, for den er til den lette side.

Fordele

 • God belysning
 • Justerbar lysstyrke
Ulemper

 • Fungerer kun via ledning

Specifikationer:

Producent: Nanlite
Type: Ring light / ring light selfie / selfie lys / ring lys
Farvetemperatur: 3300-59000 K
Ring light til mobil: Ja
Ring light på fod/ring light med stativ: Ja
Højde: 35,5 centimeter
Vægt: 0,65 kilo


Digipower 10 LED Ring Light Kit

Perfekt til at tage smukke fotos

✅ 4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser fra Google

Digipower 10 LED Ring Light Kit er det måske bedste ring light til dig, der elsker at kunne tage flotte billeder, og som ikke har det højeste budget.

Modellen har ikke været inkluderet i en ekspert ring light bedst i test-undersøgelse, men vi har taget den med, da den er meget populær blandt brugerne. På Google bliver den tildelt 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit, hvilket er pænt.

Brugerne er generelt meget positivt stemt, og de fleste er godt tilfredse. Det bliver forklaret, at prisen er særdeles lav, og derfor skal du ikke forvente professionel kvalitet. Men er du nybegynder eller ikke har de store krav, så vil den klart være et ring light med stativ, som du skal overveje. En bruger forklarer oplevelsen med ordene: ”Virkelig godt. Jeg er meget tilfreds. Jeg har ikke prøvet ring lights før, så ville bare prøve. Blev meget positivt overrasket, da jeg ikke havde de største forventninger. Giver klart bedre billeder, men jeg ved ikke, om forskellen er så stor, som jeg havde set hos andre. Men til prisen er den klart fantastisk”.

Perfekt til nybegynderen eller dig, der bare gerne vil prøve

Det første, du måske lægger mærke til ved Digipower 10 LED Ring Light Kit, er prisen. Den er meget lav i forhold til konkurrenterne, og her kan alle være med. Det betyder selvfølgelig, at du ikke skal regne med professionel kvalitet fra skarpeste skuffe, men du kan bestemt få let-forbedrede optagelser, når lysforholdene ikke er optimale.

Varianten er skabt til sjov og leg, og selve udseendet afspejler også det. Designet er enkelt og legesygt, og du får et ring light på fod, som du kan sætte på bordet, når du skal optage eller tage billeder. Selve lys-ringen minder lidt om et old school teater-spejl, og det giver dig en diameter på 25 centimeter. Det er pænt uden at være prangende.

Med fjernbetjening

Selv om Digipower 10 LED Ring Light Kit kommer til en lavere pris, får du flere muligheder og tilbehørsstykker, som højner brugen. Det inkluderer for eksempel en fjernbetjening, så du ikke behøver bøvle med at skulle trykke på telefonens udløser for at optage.

Du forbinder fjernbetjening trådløst til din telefon via Bluetooth, og så får du en rækkevidde på op til ni meter. Det er en del. Via fjernbetjeningen kan du tillige stoppe og starte, når du vil, hvilket vil give dig en lettere redigering, når du når til det. Læg mærke til at selve enheden kører på strøm og ikke batteri.

Fordele

 • God belysning
 • Kommer inklusiv telefon-holder
 • Tre lys-indstillinger
 • Justerbar farvetemperatur
 • Inklusiv fjernbetjening
Ulemper

 • Kan vælte, hvis telefonen er tung
 • Kræver strøm for at fungere

Specifikationer:

Producent: Digipower
Type: Ring light / ring light selfie / selfie lys / ring lys
Farvetemperatur: 3400-5800 K
Ring light til mobil: Ja
Ring light på fod/ring light med stativ: Ja
Bluetooth: Ja
Størrelse: 25 centimeter
Vægt: 1,1 kilo


Nanlite Halo 18 LED Ring Light

Perfekt til make-up- og håropsætnings-videoer

✅ 4,6 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser fra Google

Nanlite Halo 18 LED Ring Light er det bedste ring light til forbrugeren, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, og som har brug for professionelle forhold.

Modellen har ikke været inkluderet i en ring light bedst i test-undersøgelse hos eksperter, men den er i stedet en brugerfavorit. På Google får den i gennemsnit 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket er rigtig godt. Brugerne skriver, at den er særdeles fin og alsidig, og den giver dig en fantastisk belysning, der er svær at slå. En bruger kommenterer: ”If you want the best, then go for the Nanlite Halo 18. Incredible lighting – also for my tutorials”. En anden forklarer: “Den fungerer godt både når du lægger make-up eller tager billeder. Elsker at man gradvis kan veksle mellem koldt og varmt lys og justere lysstyrken. Det bliver ekstra let at tage selfies… Jeg vil klart anbefale produktet, hvis du tager mange billeder og vil have et godt lys”.

Til den kræsne forbruger

Ønsker du fremragende belysning af professionel kvalitet, kommer du ikke uden om Nanlite Halo 18 LED Ring Light. Her er tale om Nanlites storebror, der giver dig 35 centimeter i diameteren. Det er lig med en bred belysning, som fungerer perfekt til dig, der gerne vil have store armbevægelser.

Lyset er skabt til dig, der har brug for de stærkeste lysforhold – uanset om du vlogger, fotograferer, laver SO-ME-content eller skyder tutotials inden for hår og make-up. Du får et farvetemperatur-spænd mellem 2700 og 6500 K, hvilket er rigtig meget, og derfor er der adskillige indstillinger for lysforhold. Supersmart, for så kan du altid tilpasse dit selfie ring light til situationen.

Ring light med stativ

Nanlite Halo 18 LED Ring Light har mange anvendelsesmuligheder, og der medfølger et stativ i bordformat. Her kan du solidt placere modellen, mens du optager, og du sætter let telefonen fast i midten. Her vil lyset komme strømmende ind fra alle sider, hvilket giver elimineringen af skyggerne.

Kvaliteten er høj og robust, og du kan både anvende produktet i dit eget hjem eller tage det med på farten. Måske du vil bruge det i et studie, eller måske du vil ud i andre omgivelser og optage indhold. Du bestemmer selv.

Fordele

 • Perfekt til vlogging, make-up eller fotografering
 • Kompakt og flytbar
 • Med dobbeltsidet spejl
 • Justerbar lysstyrke
 • Justerbar farvetemperatur
 • Med telefon-holder
 • Med bordstativ
Ulemper

 • Besværlig at bære rundt på

Specifikationer:

Producent: Nanlite
Type: Ring light / ring light selfie / selfie lys / ring lys
Farvetemperatur: 2700-6500 K
Effekt: 48 W
Ring light til mobil: Ja
Ring light på fod/ring light med stativ: Ja
Størrelse: 35 centimeter
Vægt: 0,65 kilo


Digipower Invisilight 11 Foldable Ring Light

Ideel til at lyse billeder og videoer op

✅ 5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser fra Google

Digipower Invisilight 11 Foldable Ring Light vil være det bedste ring light til dig, der ønsker en stor alsidighed i optagelsesmulighederne, men som ikke har det største budget.

Modellen er ikke blevet afprøvet af eksperter i en ring light bedst i test-undersøgelse, men den er derimod en brugerfavorit på Google. Her modtager den i gennemsnit 5 ud af 5 stjerner, hvilket er virkelig sublimt. Dog skal vi bemærke, at kun et få antal brugere har anmeldt den. Men der er masser af ros at finde, som især går på, at mobiliteten er helt i særklasse, og så er lyset fantastisk til at skjule både rødme og mørke rande.

Foldbart ring light med stativ

Digipower Invisilight 11 Foldable Ring Light kommer med en lang række fordele, og det måske mest unikke er foldbarheden. Du kan let tage stangen ud af foden og samle hele sættet sammen, og så er du klar til at tage på farten. Smart hvis du ikke altid optager hjemme eller i eget studie.

Er du på farten, er det også smart, at du kan bruge din selfie lys ring uanset, om du foretrækker batteri eller stikkontakt. Det gør den ligeledes ideel til udendørsoptagelser, hvis du har brug for det.

Med 10 forskellige indstillinger

Digipower Invisilight 11 Foldable Ring Light kommer faktisk med mange af de features og funktioner, som de dyrere varianter gør. Det inkluderer for eksempel mulighed for at justere lyset efter behov – en essentiel funktion, der gør det lettere at tilpasse lyset til de omkringliggende forhold. Du får her 10 forskellige indstillinger, og farvetonen ligger på et spænd fra 3200 til 5600 K. Det er samme skala som hos flere af de dyrere konkurrenter.

Det store farve-spænd gør, at du kan regulere tonen mellem det varmeste orange til det skarpeste blå. Især det blødere lys er med til at skabe mere harmoni i ansigtet, hvor skygger, mørke rande og ujævnheder bliver blødt op. For dig betyder det smukkere hud og flottere udstråling. Perfekt til at højne selvtilliden.

Fordele

 • 10 indstillinger
 • Kan foldes ud med 150 centimeter
 • Med dobbeltsidet spejlSmartphone-adapter med forskellige modes
 • Foldbar og let at transportere
Ulemper

 • Ikke den bedste til indendørs lysforhold

Specifikationer:

Producent: Digipower
Type: Ring light / ring light selfie / selfie lys / ring lys
Farvetemperatur: 3200-5600 K
Ring light til mobil: Ja
Ring light på fod/ring light med stativ: Ja
Effekt: 42 W
Højde: Kan udvides op til 150 centimeter
Vægt: 1,1 kilo


Digipower LED Ring Light Kit One Size

Meget fleksibelt ring light

✅ 3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser fra Google

Digipower LED Ring Light Kit One Size er det nok bedste ring light den forbruger, som ønsker høj fleksibilitet til en meget overkommelig pris. Måske til dig, der aldrig har prøvet et LED ring light før og gerne vil opleve alt det sjove, enheden har at byde på.

Modellen har ikke været inkluderet i en ring light bedst i test-undersøgelse udført af eksperter, men til gengæld har brugerne udtalt sig om den. På Google får den en gennemsnitlig score på 3 ud af 5 stjerner, hvilket er nogenlunde. Dog uden at være strålende.

Ring light selfie til sjov og ballade

Har du aldrig prøvet en selfie lys ring før, så vil Digipower LED Ring Light Kit One Size være et godt bud på din debut. For det første er prisen meget lav i forhold til konkurrenterne, så det er en prisvenlig måde for dig at finde ud af, om det er noget for dig.

For det andet får du alle de essentielle funktioner med en høj grad af fleksibilitet, for du vil opleve, at designet på apparatet er anderledes, end du før har set. Med de runde former og lange fangearme ligner den lidt en blæksprutte, som du kan sætte fast på bordet. Du få derfor et ring light med indbygget stativ så at sige, men uden en decideret fod. Brug i stedet klemmen til at sætte den fast, mens du filmer.

Justerbar lysstyrke og temperatur

Digipower LED Ring Light Kit One Size giver dig flere af de samme features som de dyrere modeller, og det inkluderer regulerbarhed i lysstyrke såvel som temperatur. Der er ti indstillinger for styrke og tre for temperatur. Det betyder, at du i den normalbelyste dagligstue vil få optimalt lys, mens de mørkere omgivelser vil få en klar forbedring af klarhed.

De tre indstillinger for temperaturer betyder, at du enten kan vælge i mellem det varme lys, det neutrale og det kolde. Alle indstillingerne giver dig lysstråler fra alle sider i ringen, og det betyder, at skygger og mørke områder bliver udvisket. Det kan for eksempel være skyggen fra næsen eller øjenbryn, rande under øjnene og pletvis rødmen. Din hud vil i stedet fremstå fin, ren og helt klar, som giver et overordnet indtryk af mere friskhed.

Fordele

 • Let og fleksibel
 • Justerbar lysstyrke
 • Justerbar farveintensitet
 • Telefon-holderen kan rotere 360 grader
 • Kompatibel med alle smartphones
 • Bluetooth-fjernbetjening
Ulemper

 • Lille størrelse

Specifikationer:

Producent: Digipower
Type: Ring light / ring light selfie / selfie lys / ring lys
Effekt: 40 W
Ring light til mobil: Ja
Ring light på fod/ring light med stativ: Ja/span>


Hvad er et ring light?

Et ring light – også kaldet selfie lys eller selfie lys-ring – et en belysningsform, der er skabt til at give bedre lysforhold til personen foran kameraet. Det kan være en fordel, når du for eksempel vil tage selfies, optage vlogs, skabe andet video-indhold eller måske foretage et online video-opkald.
Der er tale om et rundt lys – det vil sige en halo eller en ring, hvor der kun er lys i selve ringen. Fordelen er, at belysningen bliver mere komplet og hel i forhold til, hvis du kun havde en almindelig lampe eller projektør. Den ring-formede belysning giver en bedre fordeling af lyset, hvilket giver den mest naturtro og levende gengivelse af virkeligheden. Og for dig er det lig med, at du får fremhævet dine bedste features og tager dig ud i det mest ønskværdige lys. Du placerer blot dit kamera eller telefon i ringen, og så kan du knipse løs.

Fotografernes darling er blevet allemandseje

I dag er LED ring light blevet allemandseje, men før var det næsten kun professionelle fotografer, der benyttede sig af lystypen.

I takt med selfie-kulturen, influencer-indtoget og ikke mindst corona-pandemiens komme, er efterspørgslen på selfie lys ringen steget hos ”almindelige” personer. Og nu er ring light selfie-modulet blevet en fast del af YouTuberens og SO-ME personlighedens arsenal for at producere bedre videoer og indhold.

Den historiske og tekniske side

Men hvordan fungerer det helt teknisk?

Helt konkret så giver lys i en cirkel – i stedet for fra en enkelt placering – en udviskning af de skygger, der ellers opstår. For eksempel ville en enkelt lyskilde, der kom oven fra kameraet, give en skygge under næsen, men med ring lyset forsvinder skyggen, da der bliver sendt lys ud fra alle 360 grader.

Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger mit ring light?

Selv om de bedste ring lights ser ens ud, er de alligevel alle en smule forskellige. Når du skal finde den model, der passer bedst til dine behov, præferencer og niveau, kan du med fordel overveje følgende:

 • Brugervenlighed
  Er du nybegynder, eller er du allerede halv pro? Hvis du ikke har prøvet en selfie lys ring før, kan du vælge en begynder-variant, der kommer med en høj brugervenlighed og ikke så mange indstillinger. Se også efter om produktet skal samles, for det kan være til besvær.
 • Holdbarhed
  Gå efter en enhed i høj kvalitet så du ikke risikerer, at den bliver ødelagt hurtigt. Det er især vigtigt, hvis du planlægger at tage den med på farten og bruge den for eksempel udendørs eller et andet sted end det vante hjem.
 • Justerbarhed
  Vælg med fordel et apparat, der er let at justere på. Det gælder for blandt andet lysstyrke, farve og intensitet. Jo lettere en justerbarhed, jo nemmere bliver det også at finde den rette indstilling.
 • Funktioner
  Det måske mest væsentlige ved et ring light selfie-modul er funktionerne. Gå gerne efter følgende:

  • Lysstyrke:Vælg et selfie lys med en justerbar lysstyrke. Så bliver det lettere at få de bedste lysforhold.
  • Farvetemperatur:På nogle modeller kan du få blødt eller hårdt lys, og på nogle kan du få en justerbar farvetemperatur. Det sidste giver den største mangfoldighed inden for skydningen.
 • Batteri
  Overvej om du ønsker et produkt, der kører på strøm eller på batteri. Det er klart smartest med batteri, for så får du bedre bevægelsesfrihed. Tjek batterilevetiden ud for at se om den imødekommer dine krav. Er det mest hjemme hos dig selv, at du optager videoer eller tager billeder, så vil batterilevetiden ikke være helt så væsentlig, som hvis du kreerer indhold uden for hjemmet.
 • Telefon-holder
  En telefon-holder er en smart feature, for så vil din smartphone let kunne placeres inde i lys-ringen.
 • Etui/taske
  Et etui eller en taske er smart, hvis du skal transportere dit LED ring light.
 • Ring light med stativ
  Et ring light med et solidt og brugervenligt stativ er en klar fordel, for så skal du ikke selv bakse rundt med setup’et. I stedet kan du koncentrere dig om fotograferingen eller videoen. Et ring light på fod kommer i mange afskygninger. Nogle steder får du et kropslangt stativ, hvor du andre steder får et stativ til bordbrug.
 • Kompatibilitet
  Hvordan taler din telefon sammen med din selfie-lys-ring? Nogle gør det via Wi-Fi og andre via Bluetooth. Det er en smagssag, hvad du foretrækker.

Hvor meget koster et ring light?

Ring lights varierer en del i pris, og du kan både få et dyrt ring-lys og en billig selfie lys-ring.

Prisen afhænger gerne af, hvem der har produceret modellen, hvordan belysningen er, og hvad den har af funktioner. Nogle mærker har foldet deres kreativitet helt ud og tilbyder dig professionel kvalitet, mens andre blot giver en let bedre belysning. Nogle af de funktioner, du skal lægge mærke til, og som påvirker prisen, er justering af lysstyrke og justering af farvetemperatur. Også features som ring light med stativ og ring light på fod har en effekt på prisen.
De billigste LED ring lights koster nogle hundrede kroner, mens de dyreste koster godt op over de 1000 kroner. De prisvenlige modeller vil typisk blot give dig den runde lyscirkel, en lille fod og ikke så meget mere. De dyrere versioner giver dig masser af justerbarhed, et klarere lys, bedre fødder/stativer, etui eller rejsetaske, telefon-holder med videre. Spørg dig selv om hvad du har brug for og vælg ud fra dine individuelle behov.

Læg mærke til at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen. Du kan sagtens finde en billig lysring af høj kvalitet, mens en dyr variant ikke er en garanti for maksimal kvalitet. Her kan du med fordel læse eksperternes og brugernes kommentarer for at se eventuelle sammenhænge. Der er links til alle undersøgelser og anmeldelser nederst i artiklen.

Gør et ring light virkelig en forskel?

Et ring lys kan gøre en stor forskel på udfaldet af dine billeder og videoer. Det gør den, da du får lys sendt ind fra alle retninger, som udvisker skygger og mørkheder. Når det sker, bliver linjerne og eventuelle ujævnheder også udvisket, og dit ansigt vil fremstå mere frisk og ensartet. Ansigtet vil tillige få bedre kontraster, og dine konturer vil blive fremhævet på smukkeste vis. Du slipper for, at de mørke dele af dit ansigt bliver fremhævet, for det ekstra lys gør, at der kommer en mere naturlig ensartethed – for eksempel bliver lyset reflekteret stærkere i dit ansigt, så blandt andet mørke rande, bumser og røde områder bliver formindsket.

Balancen bliver bedre, og lyset vil gøre dig mere naturlig og afslappet at se på. Som endnu en fordel sørger den bedre belysning for, at lysforholdene er ideelle. Det gør det lettere for dit kamera at få gode billeder uden at anstrenge sig for selv at skabe de perfekte lysforhold.


FAQ

Hvilket ring light er bedst?
Der er mange gode varianter på markedet, og i vores ring light bedst i test-artikel har vi gennemgået otte af de bedste. Elgato Ring Light er vores anbefaling, og den er også en ekspertfavorit. Det samme gælder for Hama Spotlight Fold Up 102 LED Ring Light. Modellen Nanlight Halo 16 LED Ring Light er vores bedste premiumvalg.

Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber et ring light?
Før du køber dit nye LED ring light, bør du undersøge nogle specifikke aspekter. Tjek hvad du har brug for af funktioner, og hvor meget justerbarhed du foretrækker. Overvej tillige hvor avanceret et selfie lys, du vil have, og hvordan foden/stativet er skabt. Kriterier som holdbarhed, batteri, kompatibilitet, pris og tilbehør spiller også ind. Nogle af forholdene kan være svære selv at finde ud af, så her kan du med fordel læse eksperternes eller brugernes kommentarer. Du kan finde links nederst i artiklen.
Hvad gør et ring light?
Et ring light er en lyskilde og form for selfie lys ring, du sætter op sammen med kameraet, når du vil filme eller fotografere dig selv. Ring light har en ringformet belysning, hvilket sender bedre og klarere lys ud mod dig. Det giver de bedste selfies og videoer, hvor du kan tage dig ud fra din mest attråværdige side.

Beskrivelser af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os både op ad officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af danske såvel som internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Google

Google er en af verdens største søgemaskiner med et dertilhørende brugerunivers, som også tilbyder brugerne forskellige services. En af dem er at samle anmeldelser af forskellige produkter, og her gælder det brugeranmeldelser af en række ring lights.

Anmeldelserne af Elgato Ring Light er fundet: September 2021
Du kan læse anmeldelserne her (NOTE: Link virker ikke)

Anmeldelserne af Hama Spotlight Fold Up 102 LED Ring Light er fundet: September 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Nanlite Halo 14 LED Ring Light er fundet: September 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Nanlite Halo 16 LED Ring Light er fundet: September 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Digipower 10 LED Ring Light Kit er fundet: September 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Nanlite Halo 18 LED Ring Light er fundet: September 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Digipower Invisilight 11 Foldable Ring Light er fundet: September 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Digipower LED Ring Light Kit One Size er fundet: September 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Kitguru.net

Kitguru.net er et online teknologimagasin, som skriver om den teknologiske udvikling. Det inkluderer blandt andet tests af forskellige elektroniske gadgets, og her drejer det sig om en ring light bedst i test-undersøgelse af modellen Elgato Ring Light.

Testen er udført: September 2020
Du kan læse testen her

Shacknews.com

Shacknews.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på computere, telefoner, spil og gadgets. Eksperterne har her udført en ring light bedst i test-undersøgelse af modellen Elgato Ring Light, som de er meget imponerede over.

Testen er udført: Oktober 2020
Du kan læse testen her

Testberichte.de

Testberichte.de er et tysk testmagasin, der løbende samler og analyserer forskellige elektroniske forbrugerprodukter. Tyske eksperter har her udført en ring light bedst i test-undersøgelse af modellen Hama Spotlight Fold Up 102 LED Ring Light, som de er meget tilfredse med.

Testen er udført: December 2020
Du kan læse testen her

Andre relevante tests og artikler

Vi har i vores ring light test-artikel set nærmere på seks af de bedste ring lights på markedet.

Hvis du er en ivrig fotograf, vlogger, YouTuber, influencer eller bare gerne vil have flotte billeder og videoer, så bør du have det skarpeste udstyr og tilbehør.

Vi har skrevet en række andre artikler, som du måske vil finde brugbare. Det gælder for eksempel vores SSD-harddisk test-artikel, hvor du kan finde markedets stærkeste harddiske. Brug den med fordel, når du skal lagre videoer og fotos, så du altid har masser af plads i nærheden – du ved aldrig, hvornår de perfekte forhold indfinder sig.

Hvis du er på farten med dit ring light, så skal du være opmærksom på, at du skal have den ene eller anden strømkilde for at få liv i lyset. Er du for eksempel udendørs, kan det være en god ide at medbringe en stærk powerbank, så du altid har strøm lige ved hånden. Læs vores bedste powerbank artikel, hvor du kan finde præcis den variant, der passer til dine behov angående kapacitet, design, mærke og størrelse.

Elsker du at tage fotos og forevige alle de minder, du skaber? Så bør du måske udforske andre typer af apparater, der kan tage billederne. Overvej for eksempel et old school polaroid-kamera, som giver dig den ægte fotograf-følelse. I vores polaroid-kamera test-artikel får du overblikket over de mest velfungerende produkter på markedet, så du lettere kan finde den enhed, der tiltaler dig mest.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme