Dyson V6 test-guide: De bedste ifølge ekspert og anmeldelser

I denne artikel ser vi nærmere på støvsugermodellen Dyson V6. Vi gennemgår først modellen grundigt versionen kaldet Animalpro, der er den mest solgte model, hvorefter vi også ser kort på fire andre Dyson V6-modeller.

Derudover har vi også set nærmere på nogle alternative støvsugere fra andre mærker, hvis man skulle ønske at få en bredere viden om de bedste støvsugere på markedet.

For at kunne give det bedst mulige overblik har vi analyseret en lang række forskellige ekspert-test, hvor eksperter har afprøvet og vurderet de forskellige støvsugere.

Her er der tale om blandt andet tests fra forskellige testsider som expertreviews.com, goodhousekeeping.co.uk, which.co.uk og trustedreviews.com.

Denne Dyson V6 test indeholder:
🔸 Overblik og gennemgang af Dyson V6 AnimalPro
🔸 Gennemgang af fire andre Dyson V6 modeller
🔸 Alternativer til Dyson V6 fra andre mærker
🔸 Information om Dyson
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Dyson V6 test 2021 – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de Dyson V6 modeller der klarer sig bedst i test. Vi beskriver modellernes funktioner og henviser til hvilke test de har været medtaget i, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de bedste Dyson V6 støvsugere på markedet.


Dyson V6 AnimalPro

✅ Bedste køb hos britiske which.co.uk
✅ 4,6 stjerner ud af 5 hos johnlewis.com – baseret på 2323 anmeldelser
✅ 98 ud af 100 point hos goodhousekeeping.co.uk
✅ 4 stjerner ud af 5 hos digitaltrends.com
✅ 10 stjerner ud af 10 hos norske dinside.no
✅ Topscorer hos tyske testberichte.de
✅ 5 stjerner ud af 5 hos britiske expertreviews.co.uk

Dyson V6 Animal Pro

Modellen Dyson V6 AnimalPro er den model, vi fokuserer overordnet på i denne artikel. Der findes ti forskellige støvsugere i Dyson V6-serien, men her har vi valgt at fokusere på Dyson V6 AnimalPro, idet det er en af de mest kraftfulde støvsugere i serien, som samtidig kan bruges meget alsidigt ligegyldig hvilken type hjem, man bor i. Samtidig er det den mest solgte model i Danmark.

Vi har gennemgået Dyson V6 tests fra en lang række lande, for at give dig det bedst mulige overblik over hvad eksperterne mener om denne model.

Modellen er blevet testet af mange forskellige eksperter fra blandt andet johnlewis.com og testberichte.de, og der er meget bred enighed om, at Dyson V6 AnimalPro er en virkelig god støvsuger.

Moderne støvsuger i unikt design

Dyson V6 AnimalPro hører til i Dysons innovative V6-serie sammen med en række andre modeller.

Denne serie er blevet Dysons mest sælgende serie blandt de ledningsløse modeller, og det skyldes ikke mindst, at V6 giver rigtig meget for pengene, da modellerne ikke hører til blandt de dyreste på markedet, men samtidig er en af de modeller som får absolut bedst bedømmelser blandt anmelderne.

Modellen Dyson V6 AnimalPro har måske et lidt fremtidsagtigt udseende, det ligner noget fra en science fiction-film med selve suge-aggregatet nederst forbundet til håndtaget og knapperne med en lang stang. Også farvespillet er noget særligt, for modellen fås i flotte stærke farver, der ikke er til at overse.

Der er dog mening bag det specielle design, for modellens sugestyrke og ergonomiske brug fremmes af designets udformning. Modellen fylder derfor heller ikke ret meget, og det samme gælder vægten, der er på kun 2,1 kilo.

Den lave vægt betyder, at det er lettere at arbejde med støvsugeren samtidig med, at man slipper for tunge løft, når støvsugeren skal løftes op og rengøre øvre overflader.

Unikt cyklon-system og stærk motor

Dyson V6 AnimalPro har så unik en teknik, hvad der angår suge-systemet, at det er blevet forsøgt kopieret af mange andre. Dyson V6 AnimalPro er dog den ægte variant, og selve suge-/rengøringssystemet er bygget op via den specielle 2 Tier Radial Cyclones-teknologi, der sørger for at øge luftcirkulationen via 15 forskellige cykloner, der er placeret i to lag og arbejder parallelt med hinanden.

Denne teknologi gør, at det bliver meget lettere at suge støv og snavs op. Motoren er drevet af Dysons digitalt-kontrollerede V6-motor, og denne motor er så effektiv, at der ikke er brug for strøm og ledning.

Forskellige rengøringshoveder

For et så alsidigt brug som muligt er Dyson V6 AnimalPro udstyret med flere forskellige mundstykker. Dyson V6 AnimalPro er skabt til både at kunne fjerne støv og skidt fra gulvtæpper og hårde gulve, og til dette formål medfølger et bredt motoriseret mundstykke (hovedmundstykket) kaldet Direct Drive, som sammen med det unikke 2 Tier Radial Cyclone-system sørger for ekstra effektivt at fjerne støv og skidt fra tæpper og gulve.

Derudover medfølger et særligt mundstykke, som er specialdesignet til at håndtere dyrehår samt et fugemundstykke, som er designet til at fjerne støv og skidt i sprækker og hjørner.

To sugestyrker

Dyson V6 AnimalPro er designet således, at ”kontrolpanelet” er udformet nærmest som en pistol, hvor man presser ned på aftrykkeren, når der skal suges. Det lyder lidt besværligt, men systemet er designet på denne måde for at spare mest muligt på batteriet, og det er i virkeligheden meget simpelt at anvende.

Eftersom Dyson V6 AnimalPro er en ledningsløs støvsuger, kører den på batteri, og dette batteri kan holde omkring tyve minutter på én opladning (hver opladning tager 3,5 timer, hvilket er forholdsvis lang tid – derfor er det en fordel at kunne spare på batteritiden, når man for eksempel går rundt mellem rummene i huset).

Når man så trykker på aftrækkeren, så suger Dyson V6 AnimalPro på normal-niveauet, og har man brug for ekstra sugestyrke, kan man vælge Max, som suger med al motorens kraft – og det svarer til en tredobling af den normale sugestyrke.

Til gengæld skal man være opmærksom på, at Max-funktionen meget hurtigt dræner batteriet. Bruger man udelukkende Max-funktionen, kan batteriet kun holde omkring 6 – 10 minutter.

Dyson V6 AnimalPro har en sugeeffekt på 100 watt, og sugekraften ved en normal støvsugning ligger på 28 AW. Når man slår Max-funktionen til, suger modellen i stedet ved 100 AW.

Poseløs model

Dyson V6 AnimalPro er både ledningsløs og poseløs. Det betyder, at man også slipper for besværet med at skifte pose og spilde støv ud over det hele. I stedet opsamler Dyson V6 AnimalPro støvet i en beholder, der kan indeholde 0,4 liter. Selvsagt er det ikke meget, men til gengæld er beholderen meget nem lige at tømme ned i skraldespanden.

Dyson V6 AnimalPro har også tænkt på forbrugerens helbred og miljøet med sit filter, som er designet til at holde hele støvsugerens levetid.

Filteret er designet således, at når støvet suges ind, så kommer der kun meget få støvpartikler ud igen, hvilket fremmer et rent miljø og sørger for, at man ikke skal støvsuge to gange.

Ydermere er filteret vaskbart, og en hyppig vask sikrer, at filteret er helt rent, og dermed kan det yde den mest optimale beskyttelse.

Let i brug

Dyson V6 AnimalPro er designet til at være brugervenlig at arbejde med. Derfor er modellen for det første så let, at den kun vejer lidt over to kilo. Det betyder, at stort set alle forbrugere vil kunne arbejde med modellen.

Easy-grip håndtaget er ergonomisk designet for et bedst muligt greb, og letvægtsfølelsen gør det let at flytte rundt på støvsugeren. Modellen er også skabt til at være fleksibel, således at mundstykkerne let kan komme helt ind til vægge, kanter og hjørner.

At modellen har en støvbeholder frem for en pose gør også udtømnings-arbejdet lettere for forbrugeren, og det samme gælder det ledningsløse design, idet man ikke behøver en stikkontakt i nærheden for at støvsuge.

Som en ekstra bonus fylder Dyson V6 AnimalPro heller ikke ret meget, så det vil være let at få plads til den i skabet. Der medfølger en docking-station med Dyson V6 AnimalPro, som både oplader støvsugeren og har plads til ekstraudstyret.

Man kan også permanent opbevare støvsugeren i docking-stationen, så den altid er klar til brug.

To-i-model

Dyson V6 AnimalPro er en to-i-en-støvsuger, da man kan anvende modellen som en konventionel støvsuger, der suger støv op via et langt rør, men man kan også bruge Dyson V6 AnimalPro som håndstøvsuger.

Let og hurtigt kan man nemlig konvertere modellen til en håndholdt model, som er fordelagtig, når der hurtigt skal gøres rent, gøres rent svært tilgængelige steder, eller når kun et lille område skal gøres rent.

Brug håndstøvsugeren til krummer ved morgenbordet, i sofaen efter dyr og børn eller giv madrassen en hurtig overhaling for at fjerne støvmider.

Dyson V6 AnimalPro måler 25 x 121 x 21 cm og vejer som nævnt 2,1 kilo.

Udvalgte fordele ved Dyson V6 AnimalPro:
Model skabt specifikt til hjem med kæledyr
Ergonomisk design med vægt på kun 2,1 kilo
2 Tier Radial Cyclones-teknologi med 15 cykloner
Specialmundstykke til dyrehår medfølger
To sugestyrker inklusiv den tre gange så stærke Max
Ledningsløs model med batteritid på cirka 20 minutter
Poseløs model med støvbeholder på 0,4 liter
Vaskbart filter
To-i-en model med mulighed for konvertering til håndstøvsuger

Du kan se en lille video om Dyson V6 her: 


Øvrige Dyson V6 modeller

I det ovenstående er vi gået i dybden med modellen Dyson V6 AnimalPro. I dette afsnit vil vi kort gennemgå fire andre Dyson V6-modeller, som hver er lidt forskellige fra Dyson V6 AnimalPro.


Dyson V6 AnimalPro+

Dyson V6 AnimalPro+

Modellen Dyson V6 AnimalPro+ hedder næsten det samme som Dyson V6 AnimalPro, og det er der en grund til. Modellerne er stort set identiske med kun små forskelle. Dyson V6 AnimalPro+ er nemlig lidt større end Dyson V6 AnimalPro og vejer også lidt mere (2,2 kilo).

Motor og 2 Tier Radial Cyclones-teknologien er den samme, men der medfølger en smule mere tilbehør med Dyson V6 AnimalPro+, som tæller et finere mundstykke til dyrehår. Herudover er hovedmundstykket designet til at klare alle gulvtyper og underlag.

Batteri-opladningstiden på Dyson V6 AnimalPro+ er desuden lidt kortere end hos Dyson V6 AnimalPro, mens prisen er noget højere. Modellen er desuden udstyret med HEPA-filter.


Dyson V6 Digital Slim

dyson digital slim v6

Dyson V6 Digital Slim er ligeledes udstyret med samme stærke motor og 2 Tier Radial Cyclones-teknologi som Dyson V6 AnimalPro. Modellen er også lige så effektiv, når det kommer til støvsugning.

En af de eneste forskelle er, at Dyson V6 Digital Slim er en tyndere og mindre model med en lidt mindre højde. Det gør modellen lidt lettere at håndtere og arbejde med. Vægten er deslige på 2,1 kilo. Dyson V6 Digital Slim er ikke udstyret med HEPA-filter.

Du kan se en lille video om Dyson V6 Digital Slim her: 


Alternativer til Dyson V6

I denne artikel har vi nu gennemgået flere Dyson V6-støvsugere med hovedfokus på Dyson V6 AnimalPro, som har fået topkarakterer af eksperter igennem forskellige tests.

Udover disse støvsugere fra Dyson V6 findes der også mange andre gode modeller på markedet, og for at sikre et så nuanceret overblik som muligt vil vi i dette afsnit gennemgå yderligere tre støvsugere fra mærket Bosch samt en enkelt model fra Dyson V8-serien.


Dyson V8 Absolute

✅ 5 stjerner ud af 5 hos t3.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos trustedreviews.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos theguardian.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos expertreviews.co.uk
✅ Topscorer hos tek.no

dyson v8

Dyson V8-serien er Dyson V6-seriens storebror, der er mere kraftfuld end V6’erne. Modellen Dyson V8 Absolute er en del af Dyson V8-serien, og denne model har været testet af en række eksperter fra blandt andet trustedreviews.com, expertreviews.co.uk samt den britiske avis The Guardian.

Der er bred enighed blandt eksperterne om, at Dyson V8 Absolute er en rigtig god model, og derfor får modellen absolutte topkarakterer med på vejen.

Længere batterilevetid

Dyson V8 Absolute har som nævnt mere kraft end modellerne fra V6-serien. Det betyder, at støvsugningen bliver lettere for forbrugeren, og eksperterne kalder modellen for en ”evolution” blandt støvsugere. Modellen ligner meget V6-modellerne og er ligeledes både poseløs og ledningsløs.

Opsugningen fungerer på samme måde, nemlig at man selv skal holde aftrækkeren nede, når der skal suges – denne metode forlænger batterilevetiden, idet støvsugeren så kun skal bruge kræfter, når der foretages opsugning.

Eksperterne bemærker også særligt, at batterilevetiden på Dyson V8 Absolute er markant forbedret i forhold til V6-modellerne, idet de knap 20 minutter er vokset til 40 minutter.

Flere forskellige mundstykker

Dyson V8 Absolute er let model – med en vægt på kun 2,61 kilo er den let at arbejde med og løfte op og fjerne støv fra øvre overflader. Fleksibilitet er et nøgleord for modellen, for takket være leddet på mundstykkerne kan støvsugerne komme rundt over det hele og også nå ind under sofaen, i hjørner og mod kanter og vægge.

Eksperterne vurderer, at Dyson V8 Absolute har en rigtig god sugeevne, og den forbedres af de special-udformede mundstykker – det gælder Soft Roller til hårde gulve, Direct Drive til tæpper, Mini Motorised-mundstykke til trapper og møbler og Combination Tool-mundstykket til finstøv.

Ifølge eksperterne foregår rengøringen med disse mundstykker samt den fleksible udformning let og ubesværet.

Stille motor

Selv om Dyson V8 Absolute har en kraftfuld motor, så bemærker eksperterne, at Dyson V8 Absolute er en meget støjfri støvsuger, der knap bemærkes. Dette er en forbedring fra V6-modellerne, og det samme gælder tømningen af støvbeholderen.

Eftersom Dyson V8 Absolute er poseløs, så opsamles støvet i en beholder, der kan rumme 0,54 liter støv, og med ny teknologi er det meget lettere at få tømt beholderen.

Ydermere er Dyson V8 Absolute en to-i-en-støvsuger, idet den traditionelle støvsuger kan konverteres til en håndstøvsuger, og modellen er udstyret med både HEPA-filter og et vaskbart forfilter, hvilket sikrer den mest miljørigtige støvsugning muligt, som værner mod allergier.

Udvalgte fordele ved Dyson V8 Absolute
Forbedret batterilevetid med op til 40 minutter nu
Lav vægt på kun 2,61 kilo
Soft Roller-mundstykke til hårde gulve, og Direct Drive-mundstykke til tæpper
To-i-en model med inkluderet håndstøvsuger
Med både HEPA-filter og vaskbart forfilter

Du kan her se en video om Dyson V8:

https://www.youtube.com/watch?v=tof1cmX6RqU


Bosch Readyy’y

✅ Billigt alternativ til Dyson V6

bosch readyy

Modellen Bosch Readyy’y har ikke været medtaget i test, men vi har medtaget modellen alligevel, da Bosch Readyy’y udgør et rigtig godt og billigere alternativ til Dyson V6-modellerne.

Bosch Readyy’y er nemlig en rigtig god og solid støvsuger, som har det sædvanlige kvalitetsstempel fra Bosch, og så koster modellen kun omkring en tredjedel af, hvad flere af Dyson V6-modellerne koster.

God sugeevne

Bosch Readyy’y er udstyret med en god sugekraft, som gør, at man ikke skal mase meget for at få fjernet støv og snavs fra overflader og underlag. Modellen er både fordelagtig, hvis man har et hjem med mange gulvtæpper eller hårde gulve, for de medfølgende mundstykker er special-fremstillede til at klare begge former for opgaver.

Modellen er ledningsløs, så man behøver ikke lede efter en stikkontakt under støvsugningen. Desuden har Bosch Readyy’y et rigtig godt batteri, som faktisk slår Dyson V6-modellerne, når det kommer til levetid. Bosch Readyy’y kan nemlig bruges i over 40 minutter, før batteriet skal lades op.

Fleksibel model

Bosch Readyy’y er fremstillet således, at modellen både er let at håndtere og holde fast på, og med en vægt på 2,98 kilo vejer modellen heller ikke ret meget.

Derfor er det let at løfte støvsugeren op og gøre rent på øvre overflader. Mundstykkerne og sugehovedet er skabt til det formål at være så smidige som muligt, og derfor sørger Bosch Readyy’y for at gøre rent i alle hjørner og kroge, hvor det ellers kan være svært at komme til.

To-i-en støvsuger

Bosch Readyy’y har mange af de samme karakteristika som Dyson V6-modellerne. Den væsentligste er nok, at også Bosch Readyy’y er en to-i-en støvsuger, hvilket betyder, at modellen både kan bruges som traditionel støvsuger og håndstøvsuger.

Med få klik kan overdelen nemlig fjernes, og så kan man bruge håndstøvsugeren til for eksempel, når der skal rengøres mindre overflader, eller når en hurtig rengøring skal klares, og det er også fordelagtigt at anvende Bosch Readyy’y som håndstøvsuger ved for eksempel morgenbordet, i sofaen eller i bilen.

Bosch Readyy’y har et design i en flot T-form, hvor håndstøvsugeren sidder fast på midten.

Udvalgte fordele ved Bosch Readyy’y:
Billig støvsuger
Ledningsløs model
Batterilevetid på over 40 minutter
Lav vægt på 2,98 kilo
To-i-en støvsuger med både traditionel støvsuger og håndstøvsuger

Du kan her se en lille video om Bosch Readyy’y: 


Bosch Athlet BBH52550 (uden indbygget håndstøvsuger)

✅ Testvinder hos norske tu.no

 Bosch Athlet BBH52550

Modellen Bosch Athlet BBH52550 er blevet testet af det Norske Tekniske Ugeblad (tu.no), og denne model imponerer eksperterne så meget, at de kårer den til testvinder.

Eksperterne roser især modellen for dens velfungerende og kraftige sugeevne samt gode batteri, der har en lang levetid.

Læg dog mærke til at Bosch Athlet BBH52550 ikke har en medfølgende håndstøvsuger som Dyson V6-modellerne har.

EasyClean-system

Bosch Athlet BBH52550 sørger for en grundig rengøring, hvor støv og snavs effektivt fjernes via EasyClean-systemet. Dette system kombinerer den stærke sugestyrke med det velfungerende børstehoved, og eksperterne bemærker, at modellen fungerer fejlfrit på hårde og glatte gulve.

Bosch Athlet BBH52550 er også god på tæpper, og takket være den kraftige børste på mundstykket, som nærmest banker støvet løst, før det efterfølgende suges op, så bliver resultatet på tæpper også rigtig godt.

Tre forskellige hastigheder

Bosch Athlet BBH52550 er udstyret med forskellige sugestyrker, som hver især passer til forskellige opgaver. Første niveau er til den lette rengøring, og her er batterilevetiden maksimal – det vil sige omkring 50 minutter, som er meget for en ledningsløs støvsuger.

Andet niveau er skabt til normal rengøring, og batterilevetiden forringes kun en smule.

Det sidste niveau kaldes Turbo og er her, hvor motoren suger kraftigst. Dette niveau er beregnet til den krævende rengøring, og man må regne med en kortere batterilevetid på dette niveau.

Bosch Athlet BBH52550 har også en indbygget Sensor Control, som via sensorer kontrollerer modellens ydeevne.

Poseløs model

På Bosch Athlet BBH52550 skal man ikke trækkes igennem det besværlige arbejde med at skifte pose. Modellen er i stedet udstyret med en beholder til støv, som kan opsamle 0,9 liter støv inden tømning. Beholderen har SensorBagless-teknologi, som sikrer en minimal vedligeholdelse.

Modellens intelligens ses også, idet Bosch Athlet BBH52550 selv fortæller, når det er tid til at rengøre filteret via en LED-lampe. Modellen er ydermere let at bruge, og med en vægt på 3,6 kilo er den let at håndtere og arbejde med.

Bosch Athlet BBH52550 har et Soft Touch håndtag for et bedre greb, og den fritstående funktion gør, at det er let at placere modellen, når den ikke er i brug. Modellen oplades via stikkontakten.

Udvalgte fordele ved Bosch Athlet BBH52550:
EasyClean-system sørger for effektiv rengøring
Gode børster
Batterilevetid på 50 minutter
Tre forskellige hastigheder
Ledningsløs og poseløs model med støvbeholder på 0,9 liter

Du kan her se Boschs egen video om produktet: 


Bosch BCH6ZOOO (uden indbygget håndstøvsuger)

✅ ”Sehr gut” hos tyske testsieger.de

Bosch BCH6ZOOO

Det tyske testsite Testsieger har undersøgt modellen Bosch BCH6ZOOO, og modellen imponerer eksperterne så meget med blandt andet et godt batteri og effektiv fjernelse af støv, at den scorer 94 ud af 100 point. Det er en rigtig høj score. Læg dog mærke til at Bosch BCH6ZOOO ikke kommer med en integreret håndstøvsuger, som Dyson V6-modellerne gør.

Multifunktionel støvsuger

Bosch BCH6ZOOO kan rigtig mange ting og er udstyret med mange forskelle unikke teknologier, som sikrer en effektivt brug. Modellens LongLife motor sørger for en høj stabilitet med en høj ydeevne og en lang levetid. EasyClean-systemet sikrer, at Bosch BCH6ZOOO kombinerer den stærke sugeevne med effektive mundstykker med børster, og denne kombination giver et støvfrit gulv eller gulvtæppe.

Eksperterne roser modellens sugevner på både gulv og gulvtæppe i meget fine vendinger og giver modellen topkarakter på dette parameter.

For et mere varieret brug kommer Bosch BCH6ZOOO også med en ProAnimal-børste, som er et elektrisk mundstykke med en specialbørste, som er ideel til både korte og lange dyrehår. For en øget kontrol findes SensorControl, hvor sensorer kontrollerer ydeevnen løbende.

Lang batterilevetid

Bosch BCH6ZOOO er en ledningsløs støvsuger, og derfor kører modellen på batteri. Eksperterne roser blandt andet den lange batterilevetid, der er på omkring hele 60 minutter, som er langt mere end Dyson V6-modellerne.

Den lange batterilevetid skyldes Bosch Lithium-Ion-teknologien, som er holdbare og meget stærke genopladelige batterier, som både er hurtige til at lade op og har en meget lang driftstid.

Fleksibel model

Bosch BCH6ZOOO er skabt til at være meget fleksibel, og derfor er mundstykkerne fabrikeret således, at de let skal kunne komme rundt om stoleben og under møbler.

Det kan undervejs være nødvendigt at ændre på sugestyrken, og her er Bosch BCH6ZOOO udstyret med tre niveauer, der hver især er gode til let rengøring, normal rengøring og Turbo til krævende rengøring.

Bosch BCH6ZOOO er også en poseløs støvsuger, men har i stedet en støvbeholder, der kan rumme 0,9 liter støv. For en så hygiejnisk støvsugning som muligt har Bosch BCH6ZOOO en LED-lampe, der lyser, når det er tid til at rengøre filteret.

Et rent filter sikrer nemlig, at flest mulige støvpartikler ender i støvbeholderen og ikke ude i luften igen. Filteret er skabt så hygiejnisk som muligt, og det er let at fjerne det, når det skal rengøres.

Modellen vejer 4,5 kilo.

Udvalgte fordele ved Bosch BCH6ZOOO:
LongLife motor sikrer høj stabilitet
EasyClean-system sikrer optimal rengøring
Med ProAnimal-børste til dyrehår
Batteri med Bosch Lithium-Ion-teknologi
Ledningsløs og poseløs model med en støvbeholder med kapacitet på 0,9 liter

Her kan du se en lille introduktionsvideo om støvsugeren, produceret af Bosch: 

https://www.youtube.com/watch?v=YPNRHduGTVw


Om Dyson

dyson logo

I 1979 kom den spæde start til støvsugermærket Dyson, da englænderen James Dyson blev irriteret over sin støvsugers forringede sugeevne. Derfor skilte han den ad og fandt ud af, at det var fordi posen var stoppet til med støv, og dermed blev sugeevnen forringet. Han besluttede sig herefter for at bygge en bedre støvsuger, og i 1983 blev James Dysons første poseløse støvsuger en realitet – efter over 5.000 prototyper.

Det var det højteknologiske Japan, der først fik øjnene op for Dysons poseløse støvsuger. Japanerne blev imponerede over støvsugeren, der havde fået navnet G-Force, og udover den forbedrede standard inden for støvsugere fik modellen i 1991 yderligere den anerkendte International Design Fair-pris. Prisen på G-Force var meget høj i starten – omkring 2.000 dollars pr. stk.

Med pengene fra salget af G-Force-modellen startede James Dyson sin egen virksomhed, og i 1993 åbnede han sit eget forskningscenter og fabrik i England. Her forsøgte James Dyson at overgå den forrige G-Force model ved at skabe en ny model, som var i stand til at opfange endnu flere støvpartikler.

Denne model kaldte Dyson for DC01 (DC stod for Double Cyclone), og det revolutionerende ved denne model var, at sugestyrken aldrig blev forringet.

I dag forhandles Dyson-støvsugerne i over 65 lande på verdensplan, og over 1.000 ingeniører arbejder på hele tiden at forbedre støvsugeren. Ønsker du at vide mere om Dysons historie så se gerne med på denne YouTube-video, hvor James Dyson selv fortæller historien bag Dyson-mærket.


Dyson V6 test – disse kilder har vi brugt:

Digitaltrends.com 🇺🇸

Internationalt teknologi-side, der blandt andet tester forskellige elektroniske produkter. Her er der tale om en test af Dyson V6. Læs mere her.


Dinside.no 🇳🇴

Norsk forbrugerside, der skriver bredt om forbrugerstof. Hovedsagelig beskæftiger sitet sig med motor, data, mobil og bolig. Her har sitet testet en Dyson V6-støvsuger. Læs mere her.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Denne britiske testside udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller blandt andet fjernsyn, computere, mobiltelefoner og kameraer men også tests af hvidevarer som vaskemaskiner. Her er der tale om en test af Dyson V6 og Dyson V8 Absolute, som sitet vurderer inden for sugeevner, batteri og brugervenlighed. Læs mere her.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Denne britiske side både tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Der er ikke tale om en egentlig test af et stort antal produkter samtidig, men sitet har løbende testet et udvalg af støvsugere. Her får produkterne så karakterer på en skala op til 100 for at afgøre, hvor gode de er. Læs mere her.


Johnlewis.com 🇺🇸

Den britiske varehus-kæde John Lewis har her testet Dyson V6 AnimalPro og set nærmere på modellens præstationer, teknik, styrke, batterilevetid og brugervenlighed. Læs mere her.


Tek.no 🇳🇴

Norges største onlineside for forbrugerteknologi med mere end 300.000 læsere om ugen. Her findes både nyheder, artikler, guide og tests. Her er der tale om en test af 13 forskellige støvsugere. Læs mere her.


Testberichte.de 🇩🇪 

Denne tyske side samler forskellige test og forbrugeranmeldelser og analyserer dem. Herefter dannes sitets egen faglige mening, og en samlet score gives. Her er der tale om en test af Dyson V6 AnimalPro. Læs mere her.


Testsieger.de 🇩🇪 

Denne tyske testside samler og krydsrefererer forskelligt testmateriale. På baggrund af dette genereres en samlet og unik vurdering af produkterne. Her er der tale om en test af en støvsuger fra Bosch. Læs mere her.


The Guardian 🇬🇧

En af de største britiske aviser. Blev grundlagt i 1821 og udkommer hver dag fra mandag til lørdag. Avisen beskæftiger sig med alt fra nyhedsstof og sport til business. Avisen inkluderer også stof om forbrugerliv fra tid til anden, og her har avisen testet Dyson V8 Absolute. Læs mere her.


Trustedreviews.com 🇺🇸

Denne amerikanske side bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er modellen Dyson V8 Absolute blevet testet. Læs mere her.


Tu.no 🇳🇴

Norskes tekniske ugeblad TU foretager jævnligt tests af en række tekniske produkter. Her er der tale om en test af en støvsuger fra mærket Bosch. Læs mere her.


T3.com 🇺🇸

Gadget-sitet T3.com skriver løbende om forskellige gadgets, nyheder og anmeldelser. T3.com har her testet modellen Dyson V8 Absolute. Læs mere her.


Which.co.uk 🇬🇧

Englands største forbrugermagasin med knap 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrugerne, og målet er at gøre en forskel for forbrugerene. Which? tester løbende forskellige husholdningsprodukter, og her er der tale om flere tests af Dyson V6. Læs mere her, men fuld adgang til testene kræver dog abonnement.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme