Electrolux Ergorapido Test & Prissammenligning – Her er de bedste modeller ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel får du et overblik over de bedste Electrolux Ergorapido-støvsugere på markedet. Her kommer vi ind på, hvad støvsugerne kan, og hvad eksperterne mere konkret har skrevet i deres anmeldelser.

Vi har i denne omgang set nærmere på eksperttests fra den svenske forbrugerorganisation Råd og Rön. Vi har også kigget på tests fra de internationale testmagasiner Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk, samt teknologisiderne Tek.no og Techadvisor.co.uk og det britiske Good Housekeeping Institute.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Electrolux Ergorapido test indeholder:
🔸 Overblik over 4 Electrolux Ergorapido-støvsugere
🔸 Overblik over 3 alternativer
🔸 Guide til hvad man skal vide, når man køber en ledningsfri støvsuger
🔸 Viden om, hvordan man får mere ud af sin støvsugning
🔸 Gode råd til et godt indeklima
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Electrolux Ergorapido Test 2021 – Her er de 4 bedste 

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de 4 bedste Electrolux Ergorapido støvsugere. Vi hos Forbrugsguiden har analyseret eksperttests fra både ind og udland, og har samlet de bedst bedømte modeller i denne test.

Vi bringer også en prissammenligning, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandlere der er billigst.

 


Det skal du overveje, når du køber en ledningsfri støvsuger

Electrolux Ergorapido EER7GREENBaseret på ekspertviden fra Which.co.uk og Sparenergi.dk guider vi til, hvad du især skal have i tankerne:

Pris: Ledningsfrie støvsugere er ikke billige.

2-i-1: Flere ledningsfrie varianter kan dannes om til håndholdte støvsugere. Det øger fleksibiliteten.

Batteri: Tjek både køretid og ladetid, som kan variere meget. Se også efter om der findes en indikator for resterende batteri.

Kapacitet: Der findes ofte støvbeholdere og ikke poser på ledningsfrie modeller. Disse har en langt lavere kapacitet.

Vægt: Ledningsfrie støvsugere er generelt langt lettere end almindelige støvsugere. En let vægt kan være en fordel for bevægeligheden.

Belysning: Nogle modeller har belysning i mundstykket, som gør det lettere ikke at overse skidt.


Sådan får du mest ud af din støvsugning

StøvsugerHousebeautiful.com forklarer her, hvordan man får den mest effektive støvsugning:

Støv af først: Start med at tørre støv af møbler inden støvsugningen.

Retning: Støvsug i alle retninger – gerne efter verdenshjørnerne: både syd og nord plus øst og vest.

Tøm posen: Det er især vigtigt, hvis man har en traditionel model. Halvfulde poser sløver effektiviteten ned. Det samme er dog ikke gældende for beholdere på de ledningsfrie.

Tag dig god tid: Bevæg støvsugeren i langsomme bevægelser, som giver et højere støvoptag.

Mundstykker: Anvend de korrekte mundstykker og husk fuge-mundstykket til kanter og hjørner.


 


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Bastihemmet.se 🇸🇪

Bastihemmet.se er en svensk testside, der afprøver diverse forbrugerprodukter til hjemmet. Her gælder det en test af forskellige støvsugere inklusiv Electrolux Ergorapido EER77SSM. Du kan læse hele testen her.

ETM Testmagzin 🇩🇪

ETM Testmagazin er et tysk testmagasin, som tester et bredt udvalg af forbrugerprodukter til husholdningen, teknik og fritid. Her har ETM testet 3 forskellige støvsugere inklusiv Bosch Athlet BCH6ZOOO. Hvis du ønsker at læse hele testen, så kan den findes hos ETM Testmagazin.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk testside, der hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Her har Expertreviews.co.uk testet Dyson V8 Absolute.Du kan læse hele testen hos Expertreviews.co.uk.

 

Goodhousekeeping.com 🇬🇧

Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.com foretager nye tests lidt ad gangen og har her testet Philips FC6823/01.Hele testen kan læses her.

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet forskellige støvsugere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement – man kan dog også købe sig adgang til testene enkeltvis.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧

Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der skriver om emner vedrørende teknologi og teknik, og i denne sammenhæng har de britiske eksperter testet Philips FC6823/01.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du læse mere her.

Tek.no 🇳🇴

Tek.no er et norsk teknikmagasin, der har forbrugerteknologi som omdrejningspunkt. Magasinet skriver både om nyheder, artikler, guides og tests, der har med teknologi at gøre. Her har Tek.no testet forskellige støvsugere inklusiv Bosch Athlet BCH6ZOOO. Hele testen kan læses her.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Her har Trustedreviews.com testet Dyson V8 Absolute. Læs mere om testen på hjemmesiden.


Andre relevante tests og artikler

Er du endnu ikke overbevist om, at en Electrolux Ergorapido støvsuger er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre tests, der kunne være relevante.

Ønsker du at kende mere til hvad markedet ellers har at byde på inde for ledningsfrie støvsugere, kan du læse vores to generelle Ledningsfri støvsuger og Håndstøvsuger tests. I disse tests finder du en lang række testvindere, kåret af forskellige ekspertpaneler. Vi bringer også en prissammenligning på de forskellige produkter, så du nemt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.

Særligt Dyson gør sig bemærket i den ledningsfrie støvsuger kategori, og får flotte anmeldelser af eksperterne. Her kan du læse vores Dyson V11 test, vores Dyson V10 test, vores Dyson V8 test eller vores Dyson V6 test.

Ønsker du at vide mere om de bedste almindelige støvsugere på markedet, kan du læse vores generelle Støvsuger eller vores generelle Poseløs støvsuger test. Her gennemgår vi en lang række af de bedst anmeldte støvsugere fra forskellige producenter.

Du kan også læse vores producent-specifikke tests, hvis der er et mærke, du er specielt interesseret i. Her finder du blandt andet vores Bosch støvsuger test, vores Nilfisk støvsuger test, vores Miele støvsuger test, vores AEG støvsuger test, vores Electrolux støvsuger test, og vores Dyson Støvsuger Test. De forskellige støvsugere er udvalgt på baggrund af deres resultater i diverse eksperttests. Du finder også en prissammenligning, så du nemt kan finde din nye støvsuger til den bedste pris.

Et stadigt mere populært valg er de smarte tidsbesparende robotstøvsugere. Her kan du læse vores generelle Robotstøvsuger test, hvor vi gennemgår en lang række af eksperternes favoritter.

Du kan også læse vores dybdegående producent-specifikke robotstøvsuger tests. Her finder du vores Neato Botvac Connected test, vores iRobot Roomba Robotstøvsuger test, vores iRobot Roomba 980 test og vores Miele Scout RX1 test, der alle indeholder testvindende robotstøvsugere.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Dyson V8 Absolute 

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

Dyson V8 Absolute

 

.
Dyson V8 Absolute er blevet testet af 4 hold eksperter, der inkluderer forbrugerinstanserne  Råd & Rön samt testsiderne Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk. Modellen er blevet vurderet ud fra specifikke kriterier, og alle eksperterne vurderer, at den virkelig imponerer.

Højteknologisk støvsuger

Dyson V8 Absolute er udstyret med den nyeste teknologi for at give det bedste rengøringsresultat. Modellen kommer derfor med den unikke Cyklon-teknologi i opsugningen med Two Tier Radial Root Cyclones, som øger effektiviteten. Her er tale om hele 15 cykloner, der er placeret i parallelle lag for at optimere luftstrømmen.

Dette suppleres af mundstykkerne, som samarbejder om at give det renest mulige resultat. Her er tale om både Direct Drive- og Soft Roller-mundstykkerne.

Direct Drive-mundstykket er specialdesignet til at varetage gulvtæpper og er op til 150 procent mere effektivt her end konkurrerende modeller. Soft Roller-mundstykket varetager derimod de hårde gulve og efterlader dem rene uden ridser.

40 minutters køretid

Dyson V8 Absolute er desuden en ledningsfri støvsuger, der kører på batteri. På en fuld opladning kan man støvsuge i op til 40 minutter. Der findes også en støvbeholder i stedet for en pose, som kan rumme 0,54 liter støv.

Denne model kan desuden også omdannes til håndstøvsuger med kun få anstrengelser, og herudover findes en grundig filtrering, som kun sender ren luft ud i rummet igen.

Stadig en af de bedste, ifølge eksperterne

Expertreviews.co.uk skriver, at selv om Dyson V8 Absolute har et par år på bagen, så er her stadig tale om en af de bedste på markedet. Den er stadig noget dyr, men til gengæld får man også masser af kvalitet for pengene.

Eksperterne forklarer, at den er utrolig alsidig i brug, og så fungerer den rigtig godt på alle typer af underlag. Den er også meget stillegående, og så er køretiden per opladning virkelig høj.

Også Trustedreviews.com har testet Dyson V8 Absolute og skriver, at den besidder en utrolig høj sugekraft, som gør den meget grundig – faktisk er den mere kraftfuld end flere af støvsugerne med ledning.

Det fremhæves også, at dette produkt har en rigtig god luftfiltrering, og så fungerer det rigtig let at tømme støvbeholderen. Den modtager også ros for at have velfungerende mundstykker plus en god batteritid. Dog understreges det også, at her er tale om et meget dyrt valg.

Specifikationer – Dyson V8 Absolute
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Støjniveau: 82 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Køretid: 40 minutter per opladning
🔴 Ladetid: 300 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,54 liter
🔴 Vægt: 2,61 kilo 

Fordele ved Dyson V8 Absolute
Two Tier Radial Root Cyclones-teknologi
Direct Drive-mundstykke til tæpper
Soft Roller-mundstykke til hårde gulve
Ledningsfri model med køretid på 40 minutter
God filtrering

Her kan du se en præsentationsvideo af Dyson V8 Absolute. Videoen er produceret af Dyson: 


Electrolux Ergorapido EER77SSM 

Testvinder hos den svenske testside Bastihemmet.se
Topscorer hos norske Test-støvsuger.no

Electrolux Ergorapido EER77SSM 

 

.
Electrolux Ergorapido EER77SSM er blevet testet af både svenske Bastihemmet.se og Test-støvsuger.no, hvor eksperterne har set nærmere på både sugeevner, funktioner og anvendelighed. Modellen imponerer, og derfor kåres den til henholdsvis testvinder og topscorer.

Lang batteritid

Electrolux Ergorapido EER77SSM hører til de moderne støvsugere, der kører på batteri i stedet for strøm. Den er dermed ledningsfri og i stedet udstyret med et Turbo Power Lithium Ion-batteri, som giver en lang køretid på op til 45 minutter – det er en del for en ledningsfri støvsuger.

Herudover er den også poseløs og kommer i stedet med en støvbeholder, som giver en lettere rengøring og ikke sløver effektiviteten ned. Dennes kapacitet ligger på 0,5 liter.

2 produkter i ét

Electrolux Ergorapido EER77SSM er en 2-i-1 model, og det betyder, at ud over at kunne fungere som en almindelig støvsuger kan denne også konverteres om til en håndholdt variant. Det gør det lettere også at støvsuge svært tilgængelige steder.

Der medfølger både et almindeligt mundstykke og fugemundstykke, og rengøringen af det almindelige mundstykke fungerer let via den patenterede Brush Roller Clean-funktion, som er selvrensende, når det kommer til både hår og fibre.

Herudover findes det smarte Dust Spotter-lys i mundstykket, som lyser op, så man ikke overser skidt og snavs.

Tager støvsugning til et nyt niveau, ifølge eksperterne

Bastihemmet.se forklarer, at Electrolux Ergorapido EER77SSM tager støvsugning til et nyt niveau, idet den er fordelagtigt til alle lejligheder, og så findes der en kraftig og god sugeevne på alle typer af underlag. De svenske eksperter nævner også, at den er let at gøre ren og er ergonomisk bygget.

Electrolux Ergorapido EER77SSM er desuden blevet testet af Test-støvsuger.no, som skriver, at denne er værd at se nærmere på, da den har mange gode funktioner og kan bruges til mange situationer, hvor man har brug for en let og enkel støvsugning.

Også den hurtige ladetid kommenteres som et stort plus. Det påpeges dog, at den er bedst til mindre opgaver. 

Specifikationer – Electrolux Ergorapido EER77SSM
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Støjniveau: 79 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Køretid: 45 minutter per opladning
🔴 Ladetid: 240 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,5 liter
🔴 Vægt: 3,14 kilo 

Fordele ved Electrolux Ergorapido EER77SSM
Turbo Power-batteri
Køretid op til 45 minutter
Støvbeholder i stedet for pose
Mundstykke med Brush Roller Clean-funktion
Dust Spotter-lys


Bosch Athlet BCH6ZOOO 

Topscorer hos den tyske testside ETM-testmagazin.de
Topscorer hos det norske teknologi-magasin Tek.no

Bosch Athlet Zoo’o BCH6ZOOO

 

.
Bosch Athlet BCH6ZOOO er blevet testet af 3 ekspertkilder, nemlig den tyske testside ETM-Magazin.de samt det norske teknologimagasin Tek.no. Den er blevet vurderet ud fra kriterier såsom sugeevner, funktioner, brugervenlighed og anvendelighed, og alle eksperterne vurderer, at den klarer sig rigtig godt.

Kraftfuld støvsuger med moderne teknologi

Bosch Athlet BCH6ZOOO gør rent med Sensor Control og Sensor Bagless-teknologi, hvor den via en høj kraft og sensorbaseret arbejde kontrollerer støvoptaget.

Modellen er netop også posefri (og ledningsfri), og her er tale om en støvbeholder med en høj kapacitet i forhold til konkurrenterne med 0,9 liter.

Herudover kører den på Bosch Lithium Ion-teknologi i batteriet, hvilket gør det både holdbart og giver en lang arbejdstid. Denne ligger på 60 minutter, hvilket er højt.

Effektiv mod dyrehår

Mens man arbejder, kan man vælge imellem 3 hastigheder: Let, normal og turbo. Turbo er velegnet på særlig beskidte steder, men tager også noget mere af batteriet.

Herudover er Bosch Athlet BCH6ZOOO især velegnet til hjem med kæledyr eller allergikere, da der blandt andet medfølger et Pro Animal-mundstykke, som er særligt udviklet til dyrehår. Herudover findes også et hygiejnisk filter, som kan fjernes og renses. Det indikeres, når dette er nødvendigt.

Stærk og god til dyrehår, ifølge eksperterne

Tyske ETM-testmagazin.de forklarer, at Bosch Athlet BCH6ZOOO fungerer rigtig godt, og især fremhæves det, at den har en beholder med en høj kapacitet samt har en stærk sugekraft til både hårde gulve og tæpper.

Det bemærkes også, at dette produkt er optimalt i rengøringen, når det kommer til dyrehår, og så er her tale om en høj generel kvalitet. Dog bemærkes det også, at dens fleksibilitet er lidt begrænset.

Norske Tek.no har testet 13 støvsugere og skriver om Bosch Athlet BCH6ZOOO, at den generelt er god til dyrehår og kommer med en smart slange, så den også kan anvendes som håndstøvsuger. Mundstykkerne modtager ligeledes ros. Tek.no nævner dog nogle minusser, og her fremhæves især prisen, og at modellen ikke præsterer så godt på hårde gulve.

Specifikationer – Bosch Athlet BCH6ZOOO
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Støjniveau: 79 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Køretid: 60 minutter per opladning
🔴 Ladetid: 360 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,9 liter
🔴 Vægt: 4,51 kilo 

Fordele ved Bosch Athlet BCH6ZOOO
Sensor Control og Sensor Bagless-teknologi
Bosch Lithium Ion-teknologi i batteriet
3 hastigheder
Lang køretid på 60 minutter
Velegnet til kæledyr med Pro Animal-mundstykke

Her kan du se en præsentationsvideo af Bosch Athlet BCH6ZOOO. Videoen er produceret af Bosch: 

https://www.youtube.com/watch?v=YPNRHduGTVw

Electrolux Ergorapido EER7GREEN 

Middel bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux Ergorapido EER7GREEN

 

 

.
Electrolux Ergorapido EER7GREEN har været med i 2 eksperttests – én fra  den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Her er adskillige modeller blevet testet, og det vurderes af eksperter, at denne støvsuger præsterer udemærket.

Uden ledning og pose

Electrolux Ergorapido EER7GREEN hører til de moderne støvsugere, der kommer uden hverken ledning eller pose. I stedet kører den på batteri, og på en fuld opladning kan man støvsuge i op til 35 minutter.

Posen er her skiftet ud med en støvbeholder med en kapacitet på 0,5 liter, som både er lettere at tømme, og som ikke sløver effektiviteten ned, som en fuld pose ellers ville gøre.

Smart 2-i-1 model

Med Electrolux Ergorapido EER7GREEN får man 2 støvsugere i ét produkt, idet denne model kan konverteres om til en håndholdt – dermed kan man lettere rengøre for eksempel møbler, bilen eller svært tilgængelige steder.

Der medfølger et mundstykke med det såkaldte Dust Spotter-lys, som gør det lettere at se, om man har fået opsuget al skidtet – dette er især smart steder, hvor belysningen ikke er god. Børsten er også udstyret med Brush Roller Clean-teknologi, som gør, at rengøringen af hår og fibre bliver lettere.

God manøvrering

Electrolux Ergorapido EER7GREEN er designet til at være let at bevæge rundt, og derfor findes der 180 graders Easy Steer, som højner fleksibiliteten.

Produktet er ergonomisk designet for en bedre komfort, og for at kunne komme alle typer skidt til livs findes der 2 sugestyrker, som man kan skifte imellem.

Specifikationer – Electrolux Ergorapido EER7GREEN
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Støjniveau: 79 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Køretid: 35 minutter per opladning
🔴 Ladetid: 240 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,5 liter
🔴 Vægt: 3,14 kilo 

Fordele ved Electrolux Ergorapido EER7GREEN
 Op til 35 minutters batteritid
2 sugestyrker
2-i-1 model med tilhørende håndstøvsuger
Dust Spotter-lys i mundstykket
God bevægelighed med 180 graders Easy Steer

 


Electrolux Ergorapido EER73BP 

Middel bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
88 ud af 100 points hos svenske Test-dammsugare.se

Electrolux Ergorapido EER73BP

 

.
Electrolux Ergorapido EER73BP har været med i 2 tests – udført af henholdsvis den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt den svenske testside Test-dammsugare.se. Begge hold eksperter vurderer efter testene, at denne støvsuger præsterer fint.

Smart model med 30 minutters køretid

Electrolux Ergorapido EER73BP hører til de ledningsfrie støvsugere, der i stedet kører på batteri. Her er tale om et Turbo Power-batteri, som giver en køretid på 30 minutter per opladning. Herefter tager det omkring 4 timer at lade batteriet op igen.

Der findes 2 sugestyrker at vælge imellem efter behov, men den stærke indstilling vil også tage mere af batteriet. Her er desuden også tale om en poseløs model med en støvbeholder i stedet.

Også med håndstøvsuger

Electrolux Ergorapido EER73BP kan både fungere som almindelig støvsuger og håndholdt, hvilket øger funktionaliteten og gør det lettere at komme til smalle steder. Mundstykket er herudover udstyret med Dust Spotter-belysning, som også gør det lettere at se snavs på mørke områder.

Mundstykket er desuden selvrensende med Brush Roller Clean, og med et enkelt tryk slippes både hår og fibre fri.

Smart med 2-i-1, ifølge eksperterne

Test-dammsugare.se forklarer, at her er tale om en smart model, når der skal gøres rent hurtigt. Et af modellens højdepunkter er 2-i-1 funktionen, som danner den om til en håndstøvsuger. Denne har tillige et smart design og er let i brug, ifølge eksperterne.

Eksperterne kommenterer også, at her findes en god arbejdstid, og at man kan nå det meste af huset på én opladning. 

Specifikationer – Electrolux Ergorapido EER73BP
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Støjniveau: 79 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Køretid: 30 minutter per opladning
🔴 Ladetid: 240 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,5 liter
🔴 Vægt: 3,14 kilo 

Fordele ved Electrolux Ergorapido EER73BP
 Ledningsfri støvsuger med Turbo Power-batteri
30 minutters køretid
2 sugestyrker
2-i-1 model med håndstøvsuger
Lys i mundstykket


Electrolux Ergorapido EERC70EB 

77 ud af 100 points hos danske Test-støvsuger.dk
5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Whiteaway.com

Electrolux Ergorapido EERC70EB 

 

 

.
Electrolux Ergorapido EERC70EB har været med i en test udført af danske Test-støvsuger.dk, hvor den scorer en høj karakter. Ligeledes er her tale om en brugerfavorit blandt brugerne hos forhandlersiden Whiteaway.com.

21 minutters køretid

Electrolux Ergorapido EERC70EB er en lednings- og posefri støvsuger, som gør det lettere at støvsuge.

I stedet for at køre på strøm, kører den på batteri, og per opladning kan modellen arbejde i 21 minutter. Herefter tager opladning cirka 4 timer, og det indikeres selv, når den skal lades op.

Der findes heller ingen pose på produktet, men i stedet en støvbeholder på 0,5 liter. Tømning af denne foregår let med et enkelt klik, hvorefter den kan fjernes og tømmes.

Høj fleksibilitet

Electrolux Ergorapido EERC70EB er desuden en 2-i-1 variant, hvilket betyder, at den tillige kan fungere som håndstøvsuger.

Fleksibiliteten kan også ses i designet, idet den er meget let og kun vejer 2,26 kilo – dermed vil den være lettere at flytte rundt på.

Herudover findes der 180 graders Easy Steer i manøvreringen med store hjul, som gør det let at komme til i alle kroge, da man kan foretage en meget skarp drejning med dette produkt.

Der findes yderligere et vaskbart filter, og vaskbarheden gør det både mere effektivt og øger levetiden.

Smart 2-i-1 støvsuger, ifølge eksperterne

Test-støvsuger.dk skriver, at Electrolux Ergorapido EERC70EB er en smart 2-i-1 støvsuger, som især imponerer, når det kommer til ladetiden – denne er nemlig langt kortere end gennemsnittet. Til gengæld er dens arbejdstid per opladning noget kortere.

Brugerne har også anmeldt den, og de er meget imponerede over dens kunnen. En bruger skriver: ”Supergod til dyrehår”, og en anden: ”Vejer ingenting og er nem at få ind i kroge og hjørner”. 

Specifikationer – Electrolux Ergorapido EERC70EB
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Støjniveau: 79 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Køretid: 21 minutter per opladning
🔴 Ladetid: 240 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,5 liter
🔴 Vægt: 2,26 kilo 

Fordele ved Electrolux Ergorapido EERC70EB
 Ledningsfri model på batteri
21 minutters arbejdstid per opladning
Beholder i stedet for pose
Kan også fungere som håndholdt
Fleksibel støvsuger med lav vægt og 180 graders bevægelsesfrihed


Philips FC6823/01 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
4,5 ud af 5 stjerner hos den britiske teknologiside Techadvisor.co.uk
82 ud af 100 points hos Good Housekeeping Institute

Philips FC6823/01

 

 

Philips FC6823/01 er blevet testet 3 steder – nemlig hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, den britiske teknologiside Techadvisor.co.uk og den britiske Good Housekeeping Institute. Alle eksperterne er begejstrede for denne model, og derfor modtager den lutter topscorer.

Power Cyclone-teknologi

Philips FC6823/01 er udstyret med den unikke Power Cyclone-teknologi samt Power Blade-motor for at kunne præstere mest effektivt.

Herudover findes et 25,2 volt Lithium-batteri, som sikrer en lang køretid – denne ligger også på op til 65 minutter, hvilket er længe.

Høj overskuelighed

Philips FC6823/01 er desuden poseløs og kommer med en beholder på 0,6 liter, som er let at tømme. Der medfølger et turbomundstykke, som er god til alle underlag, og så er her tale om en 2-i-1 model, der kan konverteres om til en håndstøvsuger.

Der findes yderligere et digitalt display, som højner overskueligeden ved blandt andet at vise batteritiden.

Imponerende og høj kvalitet, ifølge eksperterne

Techadvisor.co.uk skriver, at Philips FC6823/01 tilbyder et virkelig flot og moderne design og meget høj kvalitet. Desuden er den imponerende effektiv, og det fremhæves også, at der både findes digitalt display, flere hastigheder, LED-belysning og en lang køretid. Prisen er dog noget høj.

Philips FC6823/01 er ligeledes blevet testet af Goodhousekeeping.com, som forklarer, at den fungerer godt på både tæppe og hårde gulve, og dens bevægelser er glidende og ukomplicerede.

Herudover roses den for at have en anordning, der mindsker spild, når beholderen tømmes og for at fortælle, hvor meget batteri der er tilbage.

Eksperterne nævner også, at LED-belysningen er smart i mørke områder. Dog findes der nogle minusser, og her kommenteres det, at den er lidt tung, har svært ved at stå oprejst og bliver meget let beskidt.

Specifikationer – Philips FC6823/01
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Støjniveau: 84 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Køretid: 65 minutter per opladning
🔴 Ladetid: 300 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,6 liter
🔴 Vægt: 5,4 kilo 

Fordele ved Philips FC6823/01
 Power Cyclone-teknologi
Power Blade-motor
Køretid på op til 60 minutter
Kan anvendes som håndholdt støvsuger
Digitalt display

Her kan du se en præsentationsvideo af Philips FC6823/01. Videoen er produceret af Philips:


Alternativer til Electrolux Ergorapido

I det forrige afsnit har vi gennemgået 4 Electrolux Ergorapido-støvsugere, hvor vi både har set nærmere på, hvad de kan, og hvad eksperterne har af kommentarer.

I det næste afsnit bringer vi 3 alternativer fra henholdsvis Dyson, Bosch og Philips, og vi gennemgår disse modeller på samme måde som Electrolux Ergorapido-varianterne.

FAQ

Er en Electrolux Ergorapido god?
Ja, der findes flere forskellige modeller af Electrolux Ergorapido, men de har alle det tilfælles, at de er nogle super gode støvsugere. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller, hvormed du har mulighed for at finde en Electrolux Ergorapido, som passer perfekt til dig og din husstands behov.
Hvordan bruger jeg en Electrolux Ergorapido?
Du bruger en Electrolux Ergorapido, præcis ligesom du bruger en almindelig støvsuger. Dog har Electrolux Ergorapido nogle specielle egenskaber, som du måske lige skal lære at bruge. Egenskaberne og andre smarte funktioner kan du læse om i den manual som følger med til din Electrolux Ergorapido.
Hvor lang tid er en Electrolux Ergorapido om at lade op?
Det kan variere en smule fra model til model, hvor lang tid en Elextrolux Ergorapido er om at lade fuldt op. Dog har de fleste modeller en opladningstid på ca. 240 minutter, førend batteriet er ladet fuldt op. Herefter har støvsugere batteri til at køre i 15 – 35 minutter.
Kan jeg udskifte batteriet i en Electrolux Ergorapido?
Nej, det er ikke muligt at udskifte batteriet i en Electrolux Ergorapido. Det skyldes, at støvsugerens batteri er sat fast, hvormed det ikke er muligt at tage den ud og skifte den. Dog bruger Electrolux Ergorapido de gode Lithium-ion batterier, som har en god holdbarhed.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme