Indbygningskaffemaskine test-oversigt – Her er de bedste modeller baseret på brugernes bedømmelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel ser vi nærmere på indbygningskaffemaskiner fra forskellige producenter samt i forskellige prisklasser. 

Der findes ingen officielle eksperttests af indbygningskaffemaskiner. Derudover kan der også kun findes meget få anmeldelser fra forbrugerne.

Vi har dog alligevel undersøgt de forskellige modeller og fundet dem med gode brugeranmeldelser samt en række andre topmodeller for at give et overblik over, hvad der er af indbygningskaffemaskiner på markedet.

I gennemgangen af de forskellige modeller bliver der taget udgangspunkt i produkternes funktioner og specifikationer.

Efter gennemgangen af de forskellige indbygningskaffemaskiner kan du finde information om kaffe og koffein samt en kaffe guide.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over indbygningskaffemaskiner
🔸 Sådan påvirkes din krop af koffein
🔸 Guide om de forskellige typer af kaffe
🔸 Information om kaffens oprindelse
🔸 Gennemgang af kilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Indbygningskaffemaskine test – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de bedste indbygningskaffemaskiner på markedet. Indbygningskaffemaskinen er et relativt nyt fænomen, og der er derfor ikke nogle officielle eksperttests og kun meget få brugeranmeldelser af maskinerne. Af den grund har vi taget udgangspunkt i deres specifikationer og bringer her de mest imponerende og lovende maskiner.

Vi håber at denne oversigt kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, når du skal købe ny indbygningskaffemaskine.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Siemens CT636LES6

✅ 5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler Skousen.dk
✅ 5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler WhiteAway.com

Siemens CT636LES6

.
Siemens CT636LES6 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær indbygningskaffemaskine hos forbrugerne. Maskinen har nemlig fået 5 ud af 5 stjerner hos de to danske forhandlere Skousen.dk og WhiteAway.com.

Her skriver brugerne, at de er begejstrede for modellen på grund af dens lækre kaffe og mange funktioner. Ingen af brugerne nævner nogle deciderede ulemper ved Siemens CT636LES6.

Fantastisk kaffemaskine, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne er Siemens CT636LES6 en god kaffemaskine, der fungerer fint. Eksempelvis skriver en af brugerne, at dette er en ”fantastisk kaffemaskine”, der ”brygger kaffe, som var man på den bedste kaffebar”.

En anden bruger forklarer ydermere, at Siemens CT636LES6 har ”mange funktioner og ser flot ud”, hvilket er en fordel, når det nu er en indbygningskaffemaskine. Samtidigt fremhæver en bruger, at modellen ”laver en fremragende kaffe nemt, enkelt og hurtigt”, hvorfor man ”ikke kan leve uden den”.

Indbygget fuldautomatisk espressomaskine med Home Connect

Siemens CT636LES6 er en indbygningsmaskine, der skal bygges ind i et køkkenskab. Det er også en fuldautomatisk espressomaskine, der klarer al arbejdet for en og starter kaffebrygningen ved et enkelt tryk på en knap.

Derudover kan Siemens CT636LES6 betjenes via Home Connect-appen på ens smartphone eller tablet, mens den ligeledes kan betjenes med ens stemme via Amazon Alexa.

Maskinen kan desuden lave et hav af kaffevarianter såsom espresso, cappuccino, caffe latte m.m. Man kan derfor både lave kaffedrikke med og uden mælk takket være den medfølgende mælkeskummer samt få friskmalet kaffe med den keramiske kværn.

Mælkesystemet renses helt automatisk med autoMilk Clean-funktionen. Der kan både brygges en kop ad gangen eller to kopper, hvis dette ønskes.

Intelligent kaffemaskine

Med Siemens CT636LES6 får man en intelligent kaffemaskine med flere praktiske funktioner og teknologier.

Eksempelvis kommer modellen med aromaDouble Shot og et SensoFlow-system. Mens aromaDouble Shot sørger for den bedste aroma, sikrer SensoFlow-systemet, at vandet opvarmes til den helt rigtige temperatur.

Har man glemt at slukke for maskinen, skal man ikke bekymre sig om dette, da det sker helt automatisk efter en vis periode med inaktivitet. Selve bønnebeholderen har desuden en kapacitet på 500 gram, hvor vandbeholderen kan rumme op til 2,4 liter vand.

Sidst men ikke mindst har Siemens CT636LES6 tre forudindstillede kopstørrelser, der kan justeres individuelt i fem trin for at passe perfekt til ens kop.

Fordele

 • Har automatisk damprensning af mælkesystemet
 • Du er kun ét tryk fra at kunne få alle former for kaffe- og mælkedrikke
 • Kan styres ved hjælp af smartphones eller tablets
 • Har et stort udvalg af opskrifter
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen

Specifikationer ved Siemens CT636LES6 – mål:
🌀 Indbygningshøjde: 44,9 centimeter
🌀 Indbygningsbredde: 55,8 centimeter
🌀 Indbygningsdybde: 35,6 centimeter
🌀 Vægt: 20,428 kilo

Specifikationer ved Siemens CT636LES6 – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Indbygningskaffemaskine, fuldautomatisk
🔴 Kapacitet: 2,4 liter
🔴 Kaffebønnebeholder kapacitet: 500 gram
🔴 Motoreffekt: 1600 Watt
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Tryk: 19 bar
🔴 Spænding: 220-240 V


Smeg CMS8451

 Indbygningskaffemaskine i vintagedesign

Smeg CMS8451

.
Smeg CMS8451 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er kendt for at være en indbygningskaffemaskine i et vintagedesign.

Kaffemaskinen er nemlig fremstillet i et enkelt og stilrent design, der vil passe ind i de fleste køkkener, hvis man ønsker køkkenelementer med et vintagedesign.

Man skal dog være opmærksom på, at maskinen skal installeres i et køkkenskab, hvorfor man skal huske at tjekke produktets mål inden køb.

Fuldautomatisk maskine med flere praktiske funktioner 

Smeg CMS8451 er en fuldautomatisk maskine, hvilket betyder, at den klarer alt arbejdet for en.

Med denne indbygningskaffemaskine er der mulighed for at brygge forskellige former for kaffe lige fra en sort kaffe til en cappuccino eller americano.

Maskinen kommer med en vandbeholder, der har en kapacitet på 1,8 liter samt en kaffebønnebeholder, der i alt kan rumme 220 gram bønner. Motoreffekten er desuden på 1350 Watt.

Derudover kommer Smeg CMS8451 med en autosluk-funktion, hvilket betyder, at den vil slukke af sig selv, hvis man ikke har brugt den i en bestemt periode. Dette sørger for, at man ikke bruger unødigt med strøm.

Med mælkeskummer og indbygget kaffekværn 

Med Smeg CMS8451 får man en indbygningskaffemaskine, der kommer med både en automatisk mælkeskummer samt en indbygget kaffekværn.

Mælkeskummeren sørger for, at man får skummet mælk direkte ned i koppen til for eksempel en cappuccino.

Smeg CMS8451 kommer yderligere med en indbygget kaffekværn, der kværner bønnerne inden brygning. På kaffekværnen kan man indstille formalingsgraden, så bønnerne kan kværnes lige præcis, som man ønsker. Der er desuden mulighed for at vælge varmt vand til te, hvis man har brug for det.

Simpel i brug 

Smeg CMS8451 er en kaffemaskine, der er simpel i brug. Maskinen kommer eksempelvis med et LCD-display, hvor man kan finde alle indstillinger og funktioner. På displayet er der mulighed for at gøre brug af flere sprog.

Derudover kommer Smeg CMS8451 med muligheden for at vælge mellem en lille, mellem eller stor kop samt med mulighed for, at man kan tilberede to kopper kaffe på samme tid. Der er også en indikator, der viser, hvornår det er tid til at afkalke maskinen, samt når kaffegrumsbeholderen er fuld.

Smeg CMS8451 er ligeledes forsynet med et teleskopudtræk, der sikrer, at påfyldningen af vand og kaffebønner foregår nemt og hurtigt. Når maskinen startes, vil der ydermere starte en automatisk skylning hver gang.

Fordele

 • Har digitalt display til funktionerne
 • Har automatisk mælkeskummer til cappuccino med aftagelig beholder
 • Vandbeholderen kan rumme 1,8 liter
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen

Specifikationer ved Smeg CMS8451 – mål:
🌀 Indbygningshøjde: 45 centimeter
🌀 Indbygningsbredde: 56 centimeter
🌀 Indbygningsdybde: 55 centimeter
🌀 Vægt: 26 kilo

Specifikationer ved Smeg CMS8451 – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Indbygningskaffemaskine, fuldautomatisk
🔴 Kapacitet: 1,8 liter
🔴 Kaffebønnebeholder kapacitet: 220 gram
🔴 Motoreffekt: 1350 Watt
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Tryk: 15 bar
🔴 Spænding: 220-240 V


Hvad er indbygningskaffemaskiner?

En indbygningskaffemaskine er en type kaffemaskine, der er designet til at blive integreret i et køkken, på en arbejdsplads eller andet, så den er skjult af skabslåger eller andre køkkenmøbler.

Sådan påvirkes din krop af koffein 

koffein

De fleste af os drikker kaffe om morgenen som et fast morgenritual, da det gør os mere klar til dagen. Flere af os drikker også kaffe på andre tidspunkter af døgnet, da det er en måde at holde sig vågen og klar i hovedet på. Det er selve koffeinen i kaffen, der giver denne opkvikkende effekt. Men hvordan påvirkes kroppen af koffein?

Centralnervesystemet
Koffein virker som et stimulerende middel til centralnervesystemet. Når det når frem til din hjerne, er den mest mærkbare effekt, at du bliver mere frisk og vågn.
Undersøgelser har også vist, at folk, der drikker kaffe regelmæssigt, har en lavere risiko for at udvikle Alzheimers og demens.

Blodtrykket
Koffein kan få dit blodtryk op i en kort periode. Denne effekt antages, at skyldes enten en stigning i adrenalin eller en midlertidig blokering af hormoner, der naturligt udvider dine arterier. Hos de fleste mennesker er der ingen langvarig effekt på blodtrykket, men hvis du har uregelmæssige hjerterytmer, kan koffein få dit hjerte til at arbejde hårdere. Hvis du har et højt blodtryk eller andre hjerterelaterede problemer, så anbefales det, at du konsulterer din læge med hensyn til, om det er sikkert for dig at indtage koffein.

Fordøjelsessystemet
Koffein øger mængden af syre i maven og kan forårsage halsbrand eller ondt i maven. Koffein lagres dog ikke i din krop, men bliver behandlet i leveren og kommer ud sammen med urinen. Det er derfor, du måske har en stigning i vandladningen kort tid efter at have indtaget koffein.

Reproduktionssystem
Koffein kan medføre, at babyens puls og stofskifte øges. For meget koffein kan også forårsage nedsat vækst af fosteret samt en øget risiko for abort. I de fleste tilfælde er en mindre dosis af koffein sikker under graviditeten, men det kan være en god idé at tage en snak med din læge, hvis du er gravid.

Ønsker du at læse mere om, hvordan koffein påvirker kroppen, kan du klikke ind her på dette link.


Kaffe guide – Her er de forskellige kaffer

Der findes et hav af forskellige kaffetyper, hvorfor det kan være svært at finde ud af, hvad der er i de forskellige. Baseret på en artikel fra Latteartguide.com kan du her finde en oversigt af de forskellige kaffe-drikke:

Filterkaffe: Filterkaffe bliver lavet på en helt almindelig kaffemaskine med tragt og filter. Her bliver de malede kaffebønner hældt ned i filteret, hvorefter vandet løber igennem.

espressoEspresso: Espresso er en helt sort kaffe og drikkes uden noget. Den bliver brygget under tryk, hvor aromaen bliver presset ud af bønnerne, hvilket giver den mere stærke og koncentrerede smag.

Caffe latte: Denne variant består af espresso og cremet mælkeskum. Det er derfor en mildere form for kaffevariant, der i udlandet bliver kaldt Café au lait.

Cappuccino: Cappuccino består af 1/3 espresso, 1/3 mælkeskum og en 1/3 varm mælk. Denne variant er forholdsvis sød og serveres ofte med enten chokolade eller kakao på toppen af skummet.

Cortado: Cortado minder om en espresso, da den består af espresso samt en smule varm mælk. Den bliver ofte lavet med to skud espresso samt en smule mælk uden skum.

Latte macchiatoLatte macchiato: Latte macchiato består af en smule kaffe samt meget mælk, hvorfor den minder om de mere blide varianter såsom en caffe latte. Den serveres som regel i lag, hvor mælken er i bunden og espressoen øverst.

Espresso macchiato: Denne kaffevariant består af espresso forsynet med mælkeskum på toppen.

Americano: Americano er endnu en variant med en stærk smag. Den består nemlig af to skud espresso samt en smule varmt vand.

Mocha: Mocha er en sød variant, der består af et skud espresso samt kakaopulver. Der bliver også tilsat mælkeskum og mælk.


Kaffens oprindelse

kaffen bliver kendt

Kaffens historie går langt tilbage i tiden, hvor dens oprindelse kan spores helt tilbage til Etiopien omkring år 500. Her fortæller en historie, at en bonde ved navn Kaldi opdagede bønnerne, da hans geder var mere vågne og energiske efter at have spist bær fra et bestemt træ. Dette fortalte Kaldi til en munk, der hældte varmt vand over kaffebønnerne, så det blev til en drik, hvorefter han kunne holde sig vågen i mange timer. Rygtet om kaffens egenskaber blev stille og roligt spredt og nåede med tiden til Arabien.

Det siges, at Etiopien er kaffens oprindelsessted, da en fortælling forklarer, at en arabisk sheik rejste i Etiopien, hvor han blev betaget af kaffens effekt. Da han tog tilbage til Arabien bedte han de religiøse om at drikke kaffe, så de kunne bede om natten, hvorefter kaffe blev til en form for religiøs drik.

Det første kaffehus
Det første kaffehus blev åbnet i Mekka omkring år 1470. Dette blev starten på en helt ny kultur, hvor man holdte forsamlinger på kaffehusene. Disse kaffehuse kom hurtigt frem rundt omkring i Østen, hvor man drak kaffe og hyggede sig.

Kaffen kom til Europa
Med tiden kom kaffen også til Europa. Dette skete via Italien omkring år 1615, hvor Venedig var den første by til at få et kaffehus. London åbnede også flere kaffehuse og havde hurtigt flere tusinde kaffehuse rundt omkring i byen. Kaffe blev populært i store dele af Europa, hvor mange drak drikken hver eneste dag.

Kaffe kom også til Norden cirka 50 år efter, at den kom til Venedig. Der gik dog noget tid, før folk begyndte at drikke kaffe til hverdag, men det skete stille og roligt. I dag er kaffe en af de mest populære drikke overalt i verden, hvor folk drikker kaffe både morgen og aften.

Det vides ikke helt præcis, hvornår og hvor kaffe først blev dyrket. Nogle kilder fortæller, at den første dyrkning af kaffe foregik ved det røde hav i det 7. århundrede. Kaffedyrkning var ikke dog almindeligt før det 15. århundrede, hvor især Yemen havde flere kaffeplantager. Herefter begyndte Holland, at dyrke en masse kaffe og var en af de første lande til virkelig at finde ud af, hvor god en forretning kaffe var.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Siemens CT636LE

✅ 4.6 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos WhiteAway
✅ 4.6 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Skousen

Siemens CT636LES1

.
Siemens CT636LE er ikke taget med i nogle eksperttests, men har til gengæld fået gode anmeldelser af forbrugerne hos de to forhandlere WhiteAway og Skousen. Forbrugerne mener nemlig, at Siemens CT636LE er en indbygningskaffemaskine af høj kvalitet, der laver en velsmagende og god kop kaffe.

I anmeldelserne forklarer forbrugerne, at Siemens CT636LE er en ’effektiv kaffemaskine, der leverer en fantastisk kaffe’. Derudover forklarer flere brugere, at maskinen ydermere er nem at betjene og rengøre.

Der kan ikke findes mange minusser ved modellen ifølge forbrugerne, da de ikke nævner deciderede ulemper i anmeldelserne. Det eneste, der bliver nævnt, er, at et par af forbrugerne oplevede, at det var en smule svært at komme i gang med maskinen de første par gange.

Man skal til gengæld være opmærksom på, at Siemens CT636LE skal integreres i et køkkenskab, hvorfor man skal huske at tjekke produktets mål inden køb.

Effektiv maskine med indbygget mælkeskummer 

Siemens CT636LE er en fuldautomatisk maskine, hvorfor man ikke selv behøver at lave noget, da maskinen sørger for at brygge kaffen, som man ønsker.

Derudover kommer Siemens CT636LE med en vandbeholder, der kan rumme 2,4 liter samt en bønnebeholder med en kapacitet på 500 gram.

Der er desuden mulighed for at anvende funktionen IndividualCup-volumen, der gør, at man kan tilpasse koppens størrelse, så den bliver fyldt helt op.

Størrelserne kommer allerede i lille, mellem og stor, men man kan yderligere tilpasse disse, hvis der er brug for det.

Siemens CT636LE er ydermere forsynet med en indbygget mælkeskummer, så man kan lave et væld af forskellige kaffe-drikke. Udover den indbyggede mælkeskummer kommer maskinen med AutoMilk-Clean, der sikrer, at mælkeskummeren bliver rengjort efter brug.

Maskine med alle de funktioner, man har brug for, ifølge forbrugerne 

Ifølge forbrugerne kommer Siemens CT636LE med ’alle de funktioner, man har brug for’. De skriver yderligere, at modellen ’ikke skuffer, da den overgår alle forventninger’.

Dertil nævner brugerne også, at Siemens CT636LE kommer i et ’nydeligt’ design, så den passer ind i de fleste køkkener.

Endvidere nævner en anden forbruger, at man med Siemens CT636LE har mulighed for at lave flere typer kaffe-drikke, så man ’kan brygge lige præcis den kaffe, man bedst kan lide’. Den daglige vedligeholdelse kan også klares ’nemt og hurtigt’, da den er forsynet med en selvrensende funktion.

Sidst men ikke mindst er forbrugerne vilde med AromaDoubleShot-funktionen, der sørger for en ’fantastisk aroma’ med dens to brygge- og maleprocesser. Processerne sikrer, at der ikke er nogen form for bitter eftersmag, da der ikke bliver frigjort særligt mange bitre stoffer.

Nem at anvende 

Med Siemens CT636LE får man en maskine, der er nem at anvende. Den er nemlig forsynet med en OneTouch-funktion. Denne funktion gør det muligt at brygge kaffe med blot et enkelt tryk uanset, om man ønsker en ristretto, espresso, sort kaffe, cappuccino eller noget helt andet.

Hvis man har brug for at brygge to kopper kaffe på én gang, skal man gøre brug af OneTouch DoubleCup-funktionen.

Maskinen er yderligere forsynet med en kaffekværn, der sørger for, at malevarigheden automatisk bliver tilpasset efter kaffebønnerne. Dette sikrer, at man opnår den kaffestyrke, man ønsker.

Man har også mulighed for at tilpasse malingsgraden afhængig af kaffetypen. Den er ydermere forsynet med et varmesystem, der sørger for en konstant og jævn bryggetemperatur.

Som forbrugerne nævner er Siemens CT636LE en rengøringsvenlig model, da den kommer med et rengørings- samt afkalkningsprogram. Disse programmer renser modellen efter hver brygning, så man ikke selv behøver at bruge meget tid på at vedligeholde den.

Fordele

 • Flot design
 • Har automatisk rengøring at mælkedamperen
 • Har mange forskellige programmer
 • Laver god kaffe
Ulemper

 • Ligger i den dyre ende af prisskalaen
 • Drypbakken skal tømmes regelmæssigt

Specifikationer ved Siemens CT636LE – mål:
🌀 Indbygningshøjde: 44,9 centimeter
🌀 Indbygningsbredde: 55,8 centimeter
🌀 Indbygningsdybde: 35,6 centimeter
🌀 Vægt: 20,14 kilo

Specifikationer ved Siemens CT636LE – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Indbygningskaffemaskine, fuldautomatisk
🔴 Kapacitet: 2,4 liter
🔴 Kaffebønnebeholder kapacitet: 500 gram
🔴 Motoreffekt: 1600 Watt
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Tryk: 19 bar
🔴 Spænding: 220-240 V


Bosch CTL636E

✅ 4.8 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos WhiteAway
✅ 5 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Skousen 

Bosch CTL636E

 

.
Bosch CTL636E er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men har til gengæld fået gode anmeldelser fra brugerne hos de to forhandlere WhiteAway og Skousen. Indbygningskaffemaskinen har fået henholdsvis 4.8 ud af 5 stjerner og 5 ud af 5 stjerner fra brugerne. 

Forbrugerne nævner flere gange, at den største fordel ved Bosch CTL636E er, at modellen laver ’meget god kaffe’. Derudover er der også nogle brugere, der skriver, at kaffemaskinen er nem og enkel i brug.

Ingen af forbrugerne nævner mange ulemper ved modellen. Der er dog et par stykker, der forklarer, at man skal tømme drypbakken lidt for tit, hvilket de er en smule skuffede over.

Man skal dog være opmærksom på, at Bosch CTL636E er en indbygningskaffemaskine, hvorfor den skal integreres i ens køkkenskab. Det anbefales derfor, at man tjekker produktets mål inden køb.

Maskine med flere funktioner 

Bosch CTL636E er en fuldautomatisk maskine, der er forsynet med flere praktiske funktioner. Kaffen brygges under et tryk på bar 19, og der er mulighed for at påfylde 2,4 liter vand i vandbeholderen samt 500 gram kaffebønner i bønnebeholderen. Motoren har desuden en effekt på 1600 Watt.

Kaffemaskinen kommer blandt andet med et SensoFlow-system, der sørger for en optimal bryggetemperatur, samt at maskinen er dobbelt så hurtig i forhold til andre modeller fra den tændes til, at den første kop er klar.

Derudover kommer Bosch CTL636E med funktionen AromaDoubleShot, der gør, at den brygger en ekstra stærk kaffe uden bitterhed, da maskinen benytter sig af to brygge- og maleprocesser. Den keramiske kværn er dog lydisoleret, hvorfor den ikke støjer meget under brug. Man kan ændre malingen med modellens fire forskellige indstillinger.

Bosch CTL636E er yderligere udstyret med hukommelsessystemet MyCoffee. Dette system sikrer, at man kan gemme op til otte forskellige drikke, så man nemt kan finde dem igen.

Forbrugerne: Effektiv kaffemaskine med brugervenlige indstillinger 

Ifølge forbrugerne er Bosch CTL636E en effektiv kaffemaskine, der ’virkelig er en luksus i hverdagen’. En bruger skriver eksempelvis, at maskinen ’har så mange fordele, samt at den laver en perfekt kop kaffe med blot et tryk’.

Dette er en anden bruger enig i og forklarer, at ’maskinen er utrolig nem at betjene og leverer en super god kop kaffe og espresso’. I forhold til maskinens brugervenlighed, er den nem at anvende både i forhold til betjeningen samt rengøringen.

En bruger nævner også, at det er nemt at påfylde både vand, bønner og mælk, samt ’at man har mulighed for nemt og hurtigt at rengøre mælkebeholderen og resten af maskinen’. Brugeren ser det som en fordel, at man ikke behøver at døje med rengøringen hele tiden.

Andre forbrugere mener også, at kaffemaskinens ’design er flot og elegant’, da den er fremstillet til at være enkel og stilren. Dog er der også nogle brugere, der mener, at den er forholdsvis stor, hvilket man skal være opmærksom på.

Fuldautomatisk maskine med OneTouch-funktion

Bosch CTL636E kommer med en praktisk OneTouch-funktion, der gør, at man har mulighed for at brygge sin kaffe med blot et enkelt tryk. Man kan frit vælge imellem både sort kaffe, espresso, cappuccino m.m. Man kan også brygge to kopper kaffe på én gang med OneTouch DoubleCup.

Modellen er ydermere nem at anvende, da den er udstyret med et TFT-display. Displayet sørger for en give en optimal skarphed, hvor man tydeligt kan se, hvad der står fra alle vinkler.

Som flere af forbrugerne nævner er Bosch CTL636E en indbygningskaffemaskine, der er nem at rengøre. Den indbyggede mælkeskummer kommer nemlig med et automatisk rengøringssystem, der kører pr. automatik efter brug.

Desuden er det også nemt at holde selve maskinen ren, da bryggeenheden er aftagelig og derfor kan rengøres manuelt.

Kaffemaskinen bliver yderligere afkalket og renset i en sammenhængende proces med funktionen Calc’n Clean. Maskinen renser også sig selv efter brug hver eneste gang, så kaffesmagen forbliver optimal.

Sidst men ikke mindst kommer Bosch CTL636E med en funktion, der gør, at kopstørrelsen kan tilpasses individuelt, så koppen bliver så fyldt, som man ønsker.

Fordele

 • Holder en konstant temperatur under brygning
 • Har Onetouch-funktion til hurtig tilberedning
 • Moderne design
 • Har Homeconnect app
 • Er meget nem at rengøre.
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen
 • Kaffen bliver meget varm selv på den laveste temperaturindstilling

Specifikationer ved Bosch CTL636E – mål:
🌀 Indbygningshøjde: 44,9 centimeter
🌀 Indbygningsbredde: 55,8 centimeter
🌀 Indbygningsdybde: 35,6 centimeter
🌀 Vægt: 19,7 kilo

Specifikationer ved Bosch CTL636E – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Indbygningskaffemaskine, fuldautomatisk
🔴 Kapacitet: 2,4 liter
🔴 Kaffebønnebeholder kapacitet: 500 gram
🔴 Motoreffekt: 1600 Watt
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Tryk: 19 bar
🔴 Spænding: 220-240 V


Siemens CT836LEB6

4,1/5 stjerner hos Siemens Home

Siemens CT836LEB6

 

Siemens CT836LEB6 har fået gode anmeldelser af forbrugerne og en samlet vurdering på 4,1 ud af 5 stjerner på hjemmesiden. En tilfreds forbruger skriver: ”Jeg købte denne maskine for 4 uger siden, og jeg er meget tilfreds. Jeg har ikke fortrudt købet i et øjeblik. Det ser smukt ud i mit hvide højglans køkken. Kaffen smager godt, og mælkeskummet er perfekt”. 

Den bedste vurdering er kundernes, og af forbrugerne har Siemens fået ganske gode anmeldelser. 

En integreret kaffemaskine med masser af funktioner

Med Siemens får du en indbygget kaffe- og espressomaskine. Den skal monteres i et køkkenskab, og det kan give køkkenet er rigtig flot udtryk. Det er også pladsbesparende, fordi du ikke skal have en stor kaffemaskine stående på bordet og optage plads. 

Kaffemaskinen laver god kaffe, og du kan vælge mellem 8 forskellige drikke og programmere dine 8 egne favoritdrikke. Du får en god aroma, fordi den har en ideel og konstant bryggetemperatur.

Du kan få ekstra stærk kaffe med aromaDouble shot – hvis du gerne vil have en ordentlig opfrisker om morgenen. Kaffen laves, så den ikke har en bitter eftersmag, og det bedste fra bønnerne kommer i koppen. 

Kaffemaskinen er kompatibel med Home Connect app’en. Det betyder, at du kan betjene kaffemaskinen nemt med din enhed. Kaffemaskinen har desuden damprengøring og optimal hygiejne. 

Ved hjælp af et coffeeSensor system tilpasser kværnen altid typer af bønner og kværner i den perfekte mængde. Bønnerne vil have forskellige aroma og smag, og det skal udnyttes. Systemet tilpasser malingstiden, så du får den rigtige mængde til den ønskede kaffestyrke. 

Siemens CT836LEB6 studioLine vs. markedet

Siemens integrerede kaffemaskine ligger i den høje ende af prisskalaen. Til gengæld får du også et lækkert design, god kvalitetskaffe og mange funktioner. Blandt andet kan kaffemaskinen nemt styres gennem Home Connect app’en.

Fordele

 • Lav velsmagende kaffe
 • Nem at rengøre
 • Er pladsbesparende
 • Fantastisk design
 • Har home-connect funktion
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen
 • Har en relativ lille touchskærm

Specifikationer ved Siemens CT836LEB6 studioLine – Mål:
🌀 Dybde: 39 cm
🌀 Bredde: 59 cm
🌀 Højde: 46 cm

Specifikationer ved Siemens CT836LEB6 studioLine – Nøgleoplysninger:
🔴 Farve: Sort 
🔴 Mælkeskummer
🔴 Tilslutningsspænding: (Volt)220 – 240
🔴 Vandbeholder kapacitet: 2,4 L
🔴 Effekt i Watt: 1600
🔴 Kaffebeholderkapacitet i gram: 500 g
🔴 Drejeknap
🔴 TFT-Touch display
🔴 WiFi-Styring


Gaggenau CM450102

Gaggenau CM450102

 

Gaggenau er en indbygget kaffe- og espressomaskine. Den skal monteres i et køkkenskab, og det giver både et rigtig flot look, men også mere plads i køkkenet, da den ikke skal stå og fylde på et køkkenbord. Kaffemaskinen har mange funktioner

Den kan lave følgende forskellige slags kaffe:

 • Ristretto
 • Espresso
 • Espresso Macchiato
 • Kaffe
 • Americano
 • Caffe latte
 • Latte Macchiato
 • Cappuccino
 • Flat White
 • Mælkeskum
 • Varm mælk
 • Varmt vand

Den har automatisk døråbning, kan betjenes via en drejeknap og har touch screen. Den kan huske op til 8 drikkevarer, som er dine personlige favoritter. Du kan indstille den til 4 størrelser. Den har desuden 8 niveauer af kaffestyrke fra meget mild til ekstra stærk. Så kan du tilpasse kaffen alt efter, om det er morgenkaffen eller en sen eftermiddagskaffe.

Gaggenau laver hvidevarer i verdensklasse

Gaggenau er et tysk firma, der har fokus på innovation. De har i mere end 300 år været en af de førende producenter inden for revolutionerende hvidevarer. De er teknisk sofistikerede og forsøger at forny sig hele tiden. De er dermed kendt for værdifuldt design og kompromisløs kvalitet. 

Modellen fra Gaggenau har en vedligeholdelsesfri slibeenhed med keramiske skiver. Du kan nemt få adgang og betjene maskinen, da vandtank, mælk og kaffebønnebeholder er lige bag døren. Det betyder også, at den nemt kan gøres rent.

Du kan få brygget to kopper på én gang, hvis du har besøg. Det er stilet, hvis du har gæster, at de ikke skal vente længe på deres kaffe. 

Med Home Connect app’en kan du nemt tilgå kaffemaskinen direkte fra din smart-enhed. Du kan blandt andet tænde for maskinen, inden du står ud af sengen, så morgenkaffen er klar ude i køkkenet.

Gaggenau CM450102 vs. markedet

Gaggenau er en dyrere maskine, men du får en kaffemaskine, der kan producere det meste kaffe til hverdag og fest. Den har mange forskellige funktioner, og du kan få kaffen, lige som du ønsker den.

Du behøver ikke mere købe din kaffe ude. Du får et væld af drikkekombinationer, så du og dine gæster nemt kan få den kaffe, de holder af. Med ekstra mulighed for at forbinde din kaffemaskine med din smartenhed, kan du endda styre kaffemaskinen, når du ikke er hjemme. Den kan derfor lave kaffen klar, til du kommer ind ad døren.

Fordele

 • Har børnelås
 • Hurtig at styre
 • Kan lave mange forskellige drikke
 • Har et moderne og elegant design
 • Har Homeconnect
Ulemper

 • Ligger i den dyre ende af prisskalaen
 • Er ikke lige så justerbar som lignende modeller

Specifikationer ved Gaggenau CM450102 – mål:
🌀 Dybde: 39 cm
🌀 Bredde: 59 cm
🌀 Højde: 46 cm

Specifikationer ved Gaggenau CM450102 – nøgleoplysninger:
🔴 Farve: antracit
🔴 Mælkeskummer
🔴 Tilslutningsspænding: 220-240 volt
🔴 Vandbeholder: 2,4 liter
🔴 Effekt i watt: 1600
🔴 Betjening: Drejeknap
🔴 Wi-fi styring


FAQ

Hvilken indbygningskaffemaskine er den bedste?
Der er flere gode indbygningskaffemaskiner på markedet, men nogle af de bedste modeller, som du kan købe lige nu, er modellerne Siemens CT636LES6, Siemens CT836LEB6 og Bosch CTL636E. Indbygningskaffemaskinerne har fået nogle gode anmeldelser i en række forskellige test, da de indeholder nogle super praktiske og smarte egenskaber.
Hvordan virker en indbygningskaffemaskine?
En indbygningskaffemaskine virker ligesom en almindelig kaffemaskine, men der er den fordel, at den er bygget ind i dit køkken. Dermed er den tilsluttet strøm og vand, så du blot skal fylde kaffe på den. Dertil har en indbygningskaffemaskine ofte nogle smarte egenskaber, som dog varierer fra model til model.
Hvorfor er indbygningskaffemaskiner så dyre?
Indbygningskaffemaskiner er ofte dyrere end almindelige kaffemaskiner. Grunden til den øgede pris er, at en indbygningskaffemaskine er tilsluttet vand og strøm, hvilket gør det nemmere for dig at lave kaffe. Dertil har de et mere inkorporeret design, såvel som at de ofte indeholder nogle smarte og praktiske egenskaber.
Er det pengene værd at købe en dyr espressomaskine?
Ja, det kan helt bestemt være pengene værd at købe en dyrere espressomaskine. Ofte får du en espressomaskine i en bedre kvalitet, hvilket formentlig både vil have den effekt, at maskinen kommer til at holde i længere tid, såvel som at den potentielt har nogle bedre og mere avancerede indstillingsmuligheder.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐

I denne artikel har vi taget et kig på diverse forbrugeranmeldelser af de forskellige indbygningskaffemaskiner. Vi har blandt andet taget et kig på anmeldelser hos de to forhandlere WhiteAway og Skousen. Ønsker du at læse mere om de forskellige brugeranmeldelser om de to kaffemaskiner Bosch CTL636E og Siemens CT636LE, kan du klikke ind her og her eller her og her.

Siemens Home

Hos Siemens Home kan du læse alt om Siemens historie, finde deres store udvalg af produkter og læse forbrugeranmeldelser. Forbrugerne har mulighed for at give deres vurdering med et antal stjerner ud af 5, og der kan tilføjes en kommentar.

Hos Siemens Home scorer Siemens CT836LEB6 en samlet bedømmelse på 4,1 ud af 5 mulige stjerner. Kaffemaskinen er bedømt på individuelle paramtere som: kaffe sort, design, smag af kaffe, brugervenlighed. Særligt den sorte kaffe får næsten topkarakter med 4,9 ud af 5 stjerner af forbrugerne på siden, og generelt får kaffemaskinen gode anmeldelser.

Anmeldelserne opdateres løbende.
Du kan se anmeldelserne her


Andre relevante tests og artikler

Er du endnu ikke fastlåst på en indbygningskaffemaskine, har vi her på Forbrugsguiden også en lang række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Få et overblik over markedets bedst vurderede maskiner med vores generelle kaffemaskine og kaffemaskine med kværn tests, eller fordyb dig i en af vores mange producent-specifikke tests.

Her finder du blandt andet vores Moccamaster test, vores Siemens kaffemaskine test, vores Bosch kaffemaskine test og vores Wilfa kaffemaskine test. I disse tests finder du en oversigt over de bedst bedømte kaffemaskiner fra de forskellige producenter.

Skulle du overveje, om en espressomaskine kunne være det rette valg for dig, kan vi også være behjælpelige med dette. Bliv introduceret til markedet med vores generelle espressomaskine og fuldautomatisk espressomaskine tests, og se hvilke modeller der klarer sig bedst i test.

Også i denne kategori finder du en række producent-specifikke tests. Her kan du blandt andet læse vores Krups espressomaskine test og vores DeLonghi espressomaskine test, der indeholder de bedst vurderede modeller fra de forskellige producenter.

Når det kommer til at lave de bedste espressomaskiner til hjemmebaristaen, er der dog én producent der særligt skiller sig ud. Der er selvfølgelig tale om det australske kvalitetsmærke, Sage.

Her kan du læse vores dybdegående tests af blandt andet Sage Barista Express, Sage Barista Touch og Sage the Oracle der alle bliver rost til skyerne af eksperter såvel som forbrugere.

Slutteligt vil vi gerne fremhæve vores kaffekværn test. I denne test finder du en oversigt over markedets bedste kaffekværne, samt nyttig viden om kaffebønner, hvordan man laver den bedst kop kaffe og meget andet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme