iRobot Roomba 980 test-guide: De bedste robotstøvsugere

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel får du et overblik over robotstøvsugeren iRobot Roomba 980, som er iRobots bud på en funktionel og effektiv støvsuger.

iRobot Roomba 980 er blevet testet og anmeldt af en række eksperter, som alle vurderer, hvad man skal lægge mærke til ved denne specifikke model. Det tæller syv forskellige ekspertkilde nemlig Dinside.no, Engadget.com, Techradar.com, Tek.no, Wired.com, Toptenreviews.com og Business Insider.

Vi gennemgår de forskellige tests en for en for at give forbrugeren et bedre overblik over robotstøvsugerens specifikationer og funktioner.

Herefter bringer vi også et afsnit om en alternativ model til iRobot Roomba 980, og her er tale om en enkelt robotstøvsuger fra samme mærke, nemlig iRobot Roomba 966. Denne model behandles ved at bringe information omkring støvsugeren samt viden om, hvad eksperterne mener om modellen.

Denne iRobot Roomba 980 test-guide indeholder:
🔸 Introduktion til iRobot Roomba 980 
🔸 Gennemgang af eksperternes vurdering af iRobot Roomba 980 
🔸 Gennemgang af en alternativ model 

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Ønsker du at læse mere om eksperternes anmeldelser, kan du finde links til de tests, som vi har brugt, gennem hele artiklen.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


iRobot Roomba 980

Testvinder hos det norske teknikmagasin Tek.no
Topscorer hos den norske avis Dinside.no
4,5 ud af 5 stjerner hos teknikmagasinet Techradar.com

irobot-roomba-980

.

iRobot Roomba 980 er blevet testet af hele syv forskellige eksperter, der alle har givet modellen en god bedømmelse. Alle ekspertkilder mener, at her er tale om en effektiv robotstøvsuger, der kan leve op til mange af de krav, som forbrugere har til en støvsuger.

Robotstøvsugeren står for støvsugningen selv, da man blot skal indstille den, hvorefter modellen klarer resten. Man behøver derfor ikke selv manuelt støvsuge, da iRobot Roomba 980 kan klare dette uden, at man holder øje med den.

iRobot Roomba 980 har en batterilevetid på cirka 2 timer, hvorfor modellen kan dække omkring en hel etage i et hus. Dens arbejdsareal er desuden på op til 196 m2. Når støvsugeren registrerer, at batteriniveauet er lavt, så vender den pr. automatik selv tilbage til lade-stationen. Når den er fuldt opladt, fortsætter den igen med at støvsuge, hvor den stoppede.

Udstyret med avanceret teknologi

iRobot Roomba 980 er forsynet med den nyeste teknologi på markedet, hvorfor det er en selvkørende model. Man kan anvende robotstøvsugeren på alle typer af underlag såsom hårde gulve og gulvtæpper m.m. Dette er på grund af modellens AeroForce-system samt Carpet Booster-funktion. Modellen registrerer nemlig selv, når den kører på et gulvtæppe og fordobler herefter sugestyrken.

Den har derudover mulighed for at opsamle støv og snavs med de to roterende børster. Modellen kommer nemlig med sidebørster, der kan rengøre både vægge og kanter.

Endvidere kan iRobot Roomba 980 selv navigere rundt i ens hjem, da den er forsynet med iAdapt-navigationssystemet. Dette system har mange sensorer, der kan registrere møbler og vægge, så modellen nemmere kan styre udenom disse forhindringer.

Under støvsugningen markerer iRobot Roomba 980, hvor der er blevet støvsuget, så batteriet bliver udnyttet på en mere effektiv måde. Støvsugeren er ydermere designet i en lavere højde, så den også kan støvsuge under møbler.

Kan styres via en app

Med iRobot Roomba 980 har man mulighed for at styre modellen via en app på telefonen. Det er muligt at kommunikere med støvsugeren via appen, da den er forsynet med et integreret WiFi-system.

I appen kan man både overvåge samt planlægge støvsugningen samt finde ud af, hvor meget den har rengjort, om valserne skal renses, eller om støvbeholderen skal tømmes. Man kan desuden sætte rengøringen i gang via appen med hjælp fra en timer

Med modellens medfølgende Dual Mode Virtual Walls samt HALO-funktionen er det ligeledes muligt at afgrænse samt sikre støvsugeren. Med Dual Mode Virtual Walls kan man afgrænse støvsugeren i forhold til, hvor den skal køre, hvorimod man med HALO-funktionen kan sikre, at den ikke kører ind i nogle forhindringer.

Forsynet med HEPA-filter, trappesensor og vedligeholdelsesfrie gummivalser

iRobot Roomba 980 er en alsidig og fleksibel robotstøvsuger, som man kan bruge i hjemmet. Den er forsynet med et HEPA-filter, der fanger stort set alle mindre støvpartikler – op til 99 % – så de ikke bliver ført tilbage ud i hjemmet igen. Dette er en fordel for især allergikere og astmatikere.

Derudover kommer iRobot Roomba 980 med vedligeholdelsesfrie gummivalser, der sørger for, at skidt og snavs fjernes, uden at hår sætter sig fast. Desuden er robotstøvsugeren yderligere forsynet med en indbygget trappesensor, så den ikke falder ned af trapper eller kører udover høje kanter.

Støvsugeren har ligeledes en beholder, der opsamler alt skidt og snavs. Beholderen har en kapacitet på 0,42 liter.

iRobot Roomba 980 måler 9,2 cm (h) x 35,1 cm (diameter).

iRobot Roomba 980 – specifikationer:
🔴 Vægt: 4 kilo
🔴 Støjniveau: 58 dB
🔴 Ledning eller batteri: Batteri
🔴 Filter: HEPA-filter
🔴 Køretid på én batteriopladning: 120 minutter
🔴 Opladningstid: 3 timer
🔴 Kan styres via app på telefonen: Ja
🔴 Beholderkapacitet: 0,42 liter
🔴 Arbejdsareal: Op til 196 m2

Udvalgte fordele ved iRobot Roomba 980:
Avanceret iAdapt-navigationssystem
Køretid på omkring 2 timer
Kan styres via en app fra telefonen
Vedligeholdelsesfrie gummivalser
Kan bruges på alle typer overflader

Her kan du se en videopræsentation af iRobot Roomba 980. Videoen er lavet af Roboteksperten:


Det siger eksperterne om iRobot Roomba 980

I dette afsnit gennemgår vi hver af de syv ekspertkilder, som har afprøvet iRobot Roomba 980 og givet deres vurdering af modellen.


Tek.no
tek.no

Det norske teknikmagasin Tek.no har testet iRobot Roomba 980. De har kåret modellen som testvinder i deres test af 5 forskellige robotstøvsugere. Det norske magasin er især vilde med, at iRobot Roomba 980 er meget effektiv, når det kommer til både rengøringseffektivitet, brugervenlighed og funktionalitet. De mener nemlig, at den klarerede sig ”meget godt” på alle tre parametre.

De testede modellen af flere omgange samt i mange timer for at få en god fornemmelse for, hvordan det var at benytte sig af modellen. Selvom de brugte så mange timer på iRobot Roomba 980, så mente eksperterne stadigvæk, at den havde en høj ydeevne samt rengøringsevne sammenlignet med resten af modellerne.

Dyreste robotstøvsuger, men også den bedste

Tek.no skriver, at iRobot Roomba 980 ”er den dyreste robotstøvsuger i testen, men også klart den bedste”. De skriver ydermere, at den laver et ”super arbejde – også på tæpper”, samt at den nærmest aldrig sætter sig fast, hvilket er en stor bonus. På den måde behøver man nemlig ikke hele tiden holde øje med støvsugeren. Den er ligeledes god til at komme nedenunder hjemmets forskellige møbler, så man også kan få støvsuget under borde, sofaer m.m.

Tek.no finder ikke mange ulemper ved modellen, da de mener, at den performer optimalt i alle deres tests. De nævner kun, at modellen er dyr i forhold til de andre støvsugere, hvorfor man skal være opmærksom på dette.

De afslutter deres anmeldelse med at skrive, at støvsugeren er til dig, ”der vil have det bedste uanset pris”.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Dinside.no
dinside.no  

Dinside.no har testet og anmeldt robotstøvsugeren iRobot Roomba 980, som de er endt med at kåre som topscorer af deres test. De forklarer, at forbrugerne vil elske denne model, da den er forsynet med mange nye og spændende funktioner i forhold til tidligere modeller fra samme mærke.

Selvom eksperterne mener, at den ikke lever helt op til den tidligere model i forhold til udseendet, så er de vilde med, at man kan koble iRobot Roomba 980 til Wi-Fi, så man kan styre modellen via en app. Dinside.no kalder appstyringen for ”genial”.

Endvidere forklarer Dinside.no, at iRobot Roomba 980 også er mere effektiv end tidligere modeller. Den starter med at få et overblik over hele rummet og vender herefter tilbage til de steder, hvor der er mere snavset. Dette mener eksperterne er en fordel, da støvsugeren derfor får opsamlet alt skidt og snavs.

Forsynet med en effektiv tæppebooster


Eksperterne fra Dinside.no var til at starte med en smule skeptiske overfor, om iRobot Roomba 980 kunne støvsuge lige så effektivt på gulvtæpper, som den kan på hårde gulve. Dog forklarer de, at de slet ikke behøvede at være skeptiske, da ”sugestyrken ikke blot var høj, den var også mærkbar”. De skriver yderligere, at ”tæppeboosteren ganske enkelt gjorde underværker på stuetæppet, hvor en stor hund og kat går rundt hver eneste dag”.

Til sidst konkluderer Dinside.no, at iRobot Roomba 980 ”ganske enkelt er den bedste robotstøvsuger, vi har testet i lang tid”. De mener nemlig, at appen har gjort, at den er nemmere at bruge, at den aldrig sætter sig fast, samt at den er blevet meget bedre til at opsamle dyrehår fra gulvtæpper.

Eksperterne fra Dinside.no finder ikke mange ulemper ved iRobot Roomba 980. De skriver dog til sidst i deres anmeldelse, at den har en høj pris, hvorfor man skal være opmærksom på dette.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Techradar.com
Techradar.com

Eksperterne fra teknikmagasinet Techradar.com har vurderet robotstøvsugeren iRobot Roomba 980, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. De finder flere plusser ved modellen, såsom at den er meget selvkørende, samt at den kan køre i op til 2 timer.

En af de ting, som eksperterne fra Techradar.com, især er begejstrede for, er, at den kan tilkobles og styres fra en app, samt at den sørger for selv at køre tilbage til lade-stationen, når den ikke har meget batteri tilbage. De beskriver iRobot Roomba 980 som værende en ”fantastisk robotstøvsuger, der kommer med smarte funktioner samt flere højteknologiske features”.

Techradar.com skriver ydermere, at det er nemt at komme i gang med denne model. Når man først har pakket støvsugeren ud, så tager det kun et par minutter, før man kan sætte iRobot Roomba 980 i gang med at køre rundt i ens hjem.

Avanceret robotstøvsuger

Eksperterne fra Techradar.com forklarer, at iRobot Roomba 980 er en ”fantastisk og avanceret robotstøvsuger”. Selvom at de mener, at modellen er forholdsdyr dyr, så mener de ikke, at man kan benægte, at det er en god robotstøvsuger.

I og med at modellen er så selvkørende, som den er, så mener de, at støvsugeren i den grad imponerer. De skriver, at det altid er ”en fornøjelse at se støvsugeren køre tilbage til sin lade-station”. De mener dog, at støvsugeren har nogle problemer med at køre over kabler, selvom det ikke er noget, der ødelægger oplevelsen med støvsugeren.

I afslutningen af bedømmelsen nævner Techradar.com, at iRobot Roomba 980 ”oser af kvalitet”, samt at ”hvis støvsugere en dag blev levende, så ville de gå efter at blive præcis ligesom denne model”.

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Her kan du se en video fra Techradar.com om iRobot Roomba 980:


Wired.com  
Wired.com

Det amerikanske teknikmagasin Wired.com giver iRobot Roomba 980 en god bedømmelse. De giver den nemlig 9 ud af 10 stjerner.

De mener, at robotstøvsugeren er effektiv, da eksperten fra Wired.com har brugt modellen i omkring 2 uger. Herefter skriver eksperten, at ”støvsugeren har holdt mit hjem rent med en minimal indsats fra min side af. Så hvis du er villig til at betale for støvsugeren, er det den bedste robotstøvsuger, du kan få”.

Wired.com skriver yderligere, at det er en fordel med støvsugerens system, der gør, at den selv finder alle de steder, hvor der er ekstra snavs og skidt. Herefter kører den rundt i hjemmet en til to gange afhængig af, hvor snavset der er. Eksperten skriver derfor, at man kan være sikker på, at man får et rent hjem, når iRobot Roomba 980 er i gang.

Innovativ tæppebooster og brugervenlig app

To af de ting, som eksperten fra Wired.com, især ser som en fordel ved iRobot Roomba 980, er, at den er forsynet med en app samt en tæppebooster.

Med tæppeboosteren kan man støvsuge på både hårde gulve og gulvtæpper uden problemer, da den øger sugestyrken på tæpper. På den måde kan den ligeledes fjerne dyrehår. Desuden forklarer Wired.com, at appen er nem at bruge, hvorfor man hurtigt kan komme i gang med at styre og planlægge, hvad robotstøvsugeren skal og ikke skal.

Sidst men ikke mindst nævner Wired.com også, at iRobot Roomba 980 er forsynet med en hurtig opladningstid. De finder ikke mange ulemper ved modellen, men bemærker dog, at den koster en del. Desuden kunne eksperten fra Wired.com godt tænke sig, at batteritiden var en smule længere end de cirka 2 timer.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Toptenreviews.com
Toptenreviews.com

Toptenreviews.com har testet og anmeldt støvsugeren iRobot Roomba 980, som de har givet en god bedømmelse. De har givet modellen hele 9,63 ud af 10 stjerner, da de mener, at den er forsynet med en masse praktiske og smarte funktioner.

Eksperterne fra Toptenreviews.com skriver blandt andet, at iRobot Roomba 980 er en praktisk robotstøvsuger, da man har mulighed for at styre den fra afstand på flere forskellige måder. De er nemlig vilde med, at man både kan gøre brug af Amazon Alexa samt en app via sin telefon, når man skal planlægge eller styre støvsugningen af hjemmet.

Rent faktisk kalder, eksperterne fra Toptensreviews.com, støvsugeren for ”den mest selvkørende robotstøvsuger, der sagtens kan navigere rundt om udfordringer samt efterlader et rent gulv”.

Putter andre robotstøvsugere til skamme

Eksperterne fra Toptenreviews.com forklarer, at de har testet flere forskellige robotstøvsugere, hvor iRobot Roomba 980 putter de andre modeller til skamme. De skriver, at der var intet, der kunne stoppe denne model, hvorimod de andre støvsugere stoppede ved den mindste kant, fold m.m.

Toptenreviews.com skriver yderligere, at iRobot Roomba 980 også havde en god sugeevne i de forskellige rengøringstests. Der var kun et par få undtagelser, hvor de ikke mente, at modellen var helt optimal sammenlignet med nogle af de andre.

Til gengæld stoppede iRobot Roomba 980 slet ikke, hvorfor de mener, at man sagtens kan sætte den i gang, selvom man ikke er hjemme. Dette mener de nemlig ikke var en mulighed med mange af de andre robotstøvsugere, da de stoppede hele tiden, hvorfor iRobot Roomba 980 scorer mange point på dette.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Engadget.com 
Engadget.com

Hos Engadget.com putter de allerede kortene på bordet lige fra starten af. De starter nemlig deres anmeldelse af iRobot Roomba 980 med at skrive, at ”dette er den bedste støvsuger hidtil”. De skriver dog til gengæld lige bagefter, at den dog også er dyr – og endda alt for dyr for rigtig mange forbrugere.

På grund af dette har Engadget.com valgt at give robotstøvsugeren en bedømmelse på 85 ud af 100 point. De er især vilde med, at den er forsynet med sensorer, der gør, at støvsugeren er så selvkørende, som den er.

Desuden skriver de, at iRobot Roomba 980 ”gør bedre rent end alle de andre støvsugere fra iRobot”. De mener derfor, at hvis man ønsker at betale prisen for denne model, så er den også alle pengene værd.

Den bedste støvsuger nogensinde fra iRobot

Eksperterne fra Engadget.com skriver kort og godt, at iRobot Roomba 980 er ”den bedste støvsuger nogensinde fra iRobot”. Selvom de mener, at den er alt for dyr for mange, så kommer den ydermere med en app, som de skriver er en klar fordel.

De er især begejstrede for, at appen giver mulighed for, at man kan planlægge og styre robotstøvsugeren på afstand, hvis man har brug for det.

Eksperterne fra Engadget.com finder ikke mange ulemper ved iRobot Roomba 980. Selvfølgelig mener de, at støvsugeren har en alt for høj pris, men udover det, så er deres eneste kritikpunkt selve batteritiden. De mener nemlig godt, at denne kunne have været længere, da man skal ”oplade støvsugeren hele tiden”.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Business Insider  

Business Insider

Det amerikanske magasin Business Insider anbefaler iRobot Roomba 980 til forbrugerne, da de mener, at det er ”den bedste robotstøvsuger, som de nogensinde har prøvet, samt at det er en af de bedste på markedet lige nu”.

De mener dog også, at dens pris er ”vanvittig”, hvorfor man skal være opmærksom på, at man skal bruge en del penge, hvis man vælger at investere i denne model.

Eksperten fra Business Insider skriver, at iRobot Roomba 980 er en af topmodellerne fra iRobot, da den både kommer med en ”fremragende app, der kan tilkobles til Wi-Fi, at den ikke kan falde ned af trapper på grund af de indbyggede sensorer, samt at den øger sugestyrken, når den skal støvsuge tæpper”.

Exceptionel maskine for mennesker, der ikke har tid til at støvsuge hver dag

Eksperten fra Business Insider forklarer, at iRobot Roomba 980 er en god robotstøvsuger. Der bliver yderligere skrevet, at selvom et hav af robotstøvsugere er blevet afprøvet, så er ”den eneste jeg har fundet, der er bedre end 980, den nye Roomba i7”.

Eksperten forklarer videre, at ”nøgleforskellen mellem de to er, at i7+ automatisk tømmer sin beholder, hvilket iRobot Roomba 980 ikke gør. Begge er exceptionelle maskiner, der gør rengøringen nem for folk, der ikke har tid til at støvsuge hver dag”.

Derudover forklarer Business Insider, at hvis man har kæledyr, har travlt eller blot er doven, så anbefales det, at man investerer i denne model.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


iRobot Roomba 966

4,5 ud af 6 stjerner hos den danske avis Jyllands-posten.dk
4 ud af 5 stjerner hos testsiden Expertreviews.co.uk

irobot-roomba-966-robotstoevsuger

.
iRobot Roomba 966 er blevet testet og anmeldt af de to ekspertkilder Jyllands-posten.dk og Expertreviews.co.uk. Begge eksperter er begejstrede for modellen, som de har valgt at give henholdsvis 4,5 ud af 6 stjerner og 4 ud af 5 stjerner.

Mens Jyllands-posten.dk skriver, at støvsugeren især er god til at hjælpe med støvsugning i hverdagen, så man ikke selv behøver at støvsuge hele tiden, så skriver Expertreviews.co.uk, at modellen er praktisk og nærmest aldrig sidder fast lige meget, hvilke forhindringer der er i hjemmet.

Hverken Jyllands-posten.dk eller Expertreviews.com finder mange ulemper ved modellen. Jyllands-posten.dk forklarer blot, at iRobot Roomba 966 ikke kan støvsuge lige så godt, som man selv kan, mens Expertreviews.co.uk nævner, at sugestyrken, efter deres mening, gerne måtte være en smule stærkere.

Bedre rengøring med AeroForce-rengøringshoved

Begge eksperter forklarer, at iRobot Roomba 966 er en god robotstøvsuger, som kan støvsuge effektivt i hjemmet i forhold til andre modeller på markedet. De mener nemlig både, at den kan bruges på hårde gulve samt på gulvtæpper uden problemer.

Dette er muligt, da iRobot Roomba 966 er forsynet med et AeroForce-rengøringshoved med en Generation 2-motor, der sørger for en rengøring, der er op til 50 % bedre. De drejende sidebørster sikrer, at snavset bliver opsamlet af robotten, så den også har mulighed for at opsamle støv fra hjørner og afkroge.

iRobot Roomba 966 kommer ydermere med sensorer, der registrerer snavs, hår og skidt, hvorfor den fokuserer på de steder, hvor der er mest beskidt.

Derudover opfanger iRobot Roomba 966 alle de mindre støvpartikler, da den er forsynet med et HEPA-filter. Det betyder, at den fanger op til 99 % af allergener m.m. i hjemmet. Dette er især en fordel for hjem med allergikere eller astmatikere, da det sikrer en mere allergivenlig støvsugning.

Udstyret med iAdapt-navigationssystem

iRobot Roomba 966 er forsynet med et iAdapt-navigationssystem med en visuel lokalisering. Det betyder, at robotstøvsugeren selv kan holde øje med, hvor den allerede har kørt. Arbejdsradiussen er på omkring 185 m2.

Desuden sørger den selv for opladning, da den selv vender tilbage til lade-stationen, når batteriniveauet er lavt. Batteritiden er på cirka 75 minutter på en opladning. Hvis dette ikke er nok til støvsugning af alle rum, så vender den selv tilbage og afslutter processen, når den har ladt op. Det tager omkring 2 timer at lade støvsugeren helt op.

iRobot Roomba 966 er yderligere forsynet med en lav højde, hvorfor den sagtens kan komme under møbler såsom sofaer og borde. Modellen har også en ”virtuel væg”-funktion, hvilket betyder, at man på forhånd kan vælge det område, hvor støvsugeren skal arbejde. På den måde vil den ikke køre udenfor det forhåndsbestemte område.

Den har tilmed sensorer, der gør, at den ikke falder ned af høje kanter og trapper eller kører ind i diverse forhindringer. Hvis den registrerer forhindringer, så vælger den selv en anden rute. Dette er eksperterne fra Expertreviews.co.uk begejstrede for, da man derfor ikke skal holde øje med modellen hele tiden.

Overvåg støvsugeren med hjælp fra en app

Med iRobot Roomba 966 har man mulighed for at styre modellen via en app fra telefonen. Her kan man både overvåge samt planlægge, hvad støvsugeren skal.

Der kan også findes en timer, hvor man kan programmere støvsugeren til at starte med at gøre rent på et specifikt tidspunkt. Dette kan sagtens foregå, mens man ikke er hjemme. Jyllands-posten.dk mener, at dette er en fordel, da man herved kan planlægge og styre alt på afstand, hvis der er brug for det.

Begge eksperter er begejstrede for appstyringen, da man herved kan indstille og planlægge hele ugen frem i forhold til støvsugning, hvis man har lyst.

iRobot Roomba 966 har desuden en beholderkapacitet på 0,5 liter. Der kan findes en indikator på modellen, der viser, når beholderen trænger til at blive tømt. Dog kan man også se dette på appen.

iRobot Roomba 966 måler 9,1 cm (h) x 35 cm (diameter).

iRobot Roomba 966 – specifikationer:
🔴 Vægt: 3,9 kilo
🔴 Støjniveau: 58 dB
🔴 Ledning eller batteri: Batteri
🔴 Filter: HEPA-filter
🔴 Køretid på én batteriopladning: 75 minutter
🔴 Opladningstid: 2 timer
🔴 Kan styres via app på telefonen: Ja
🔴 Beholderkapacitet: 0,5 liter
🔴 Arbejdsareal: Op til 185 m2 

Udvalgte fordele ved iRobot Roomba 966:
Mulighed for at planlægge og overvåge modellen via en app
Udstyret med et AeroForce-rengøringshoved
Udstyret med iAdapt-navigationssystem
Virtuel væg-funktion og sensorer, der hjælper med navigeringen
Kan bruges på både hårde gulve og gulvtæpper

Her kan du se en videopræsentation af iRobot Roomba 966, hvor modellen bliver vist frem. Videoen er lavet af iRobot:

Du kan læse de to ekspertkilders anmeldelser af iRobot Roomba 966 her:

Link til Jyllands-posten.dk anmeldelse af iRobot Roomba 966 her.

Link til Expertreviews.co.uk anmeldelse af iRobot Roomba 966 her.

 

FAQ

Kan en Roomba 980 kortlægge hjemmet?
Ja, en Roomba 980 kan selv kortlægge dit hjem. Roomba 980 er udstyret med den nyeste og mest avancerede teknologi, som gør støvsugeren i stand til at navigere rundt i dit hjem uden at støde ind i forhindringer. Dertil har den indbyggede sensorer til både gulvtæpper, møbler og trapper.
Lærer Roomba 980 grundplanen i hjemmet udenad?
Ja, Roomba 980 lærer grundplanen i dit hjem udenad. Robotstøvsugeren er nemlig udstyret med den nyeste teknologi, som gør, at støvsugeren selv opfanger og husker layoutet af dit hjem. På den med kan den stort set uden problemer navigere frit rundt i dit hjem, imens den rengør gulvene grundigt.
Er Roomba 980 pengene værd?
Ja, en Roomba 980 kan helt bestemt være pengene værd. Selvom modellen måske ikke er den billigste robotstøvsuger på markedet, så er den udstyret med den nyeste teknologi, hvilket gør den i stand til at navigere rundt i dit hjem stort set uden problemer, hvilket er utroligt smart.
Hvor lang tid holder batteriet i en Roomba 980?
Batteriet i en Roomba 980 har en batterilevetid på op til 120 minutter pr. opladning, når den er sat til at bruge eco-funktionen. Dermed kan støvsugeren arbejde i helt op til to timer ad gangen, førend den vil skulle vende tilbage til sin ladestation for at genoplade batteriet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme