Neato Botvac Connected test – Her er eksperternes vurderinger

Denne artikel handler om robotstøvsuger-serien Neato Botvac Connected. Vi har taget seks modeller med fra serien, som alle har scoret høje karakterer i diverse eksperttests. Først informerer vi om, hvad modellerne kan, og derefter gennemgår vi, hvad eksperterne mener om robotterne.

Vi har også taget to alternative modeller med, som ligeledes er ekspertfavoritter.

Vi har set nærmere på tests fra en bred række forskellige kilder, som blandt andet tæller den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, testsiderne Trustedreviews.com, Toptenreviews.com og Expertreviews.co.uk samt diverse teknologi-websider som Cnet.com, Digitaltrends.com, Tomsguide.com og Techradar.com.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Neato Botvac test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste Neato Botvac Connected robotstøvsugere
🔸 Overblik over to alternative modeller
🔸 Guide til hvad man skal overveje, før man køber en robotstøvsuger
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret 

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Neato Botvac Connected test 2021 – Her er de bedste modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de bedste robotstøvsugere fra Neato Botvac Connected serien.

I de grønne bokse under produktnavnene kan du se, hvor de forskellige produkter er blevet testet og hvordan de har klaret sig. Vi bringer også en prissammenligning, så du nemt og hurtigt kan finde den forhandler der har den bedste pris.


Neato Botvac D7 Connected 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
4,5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techradar.com
4 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techhive.com
4 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techadvisor.co.uk

Neato Botvac D7 Connected

.
Fire hold eksperter har testet Neato Botvac D7 Connected, og disse tæller forbrugerorganisationen Råd & Rön og teknologisiderne Techradar.com, Techhive.com og Techadvisor.co.uk.

Her er modellen blevet testet ud fra parametre såsom rengøringsevner, funktioner, brugervenlighed og håndterbarhed, og alle eksperterne er meget glade for denne robotstøvsuger.

Model til det store hus

Neato Botvac D7 Connected vil være fordelagtig til det omfangsrige hjem, idet modellen kan køre i op til 360 minutter per opladning og kan varetage et areal på op til 547 kvadratmeter – dette er rigtig meget.

Robotten arbejder via sensorer og kommer med flere børstetyper, som passer til forskellige opgaver – for eksempel til dyrehår, langs vægge og på tæpper.

Med smart app

Et af højdepunkterne ved Neato Botvac D7 Connected er modellens app. Robotten har Wi-Fi, og via app’en kan man både planlægge og styre den – selv hvis man ikke er hjemme.

Man kan også se, hvordan støvsugeren har arbejdet via funktionen Coverage Map, så man er sikker på, at hele gulvarealet er blevet rengjort.

Modellen arbejder desuden ud fra Laser Smart-sensorsystemet, som selv kan kortlægge rummet og finde den mest effektive rute uden om forhindringer.

Eksperterne: Fantastisk kontrol

Neato Botvac D7 Connected er blandt andet blevet testet af Techradar.com, som skriver, at denne model giver forbrugeren bedre kontrol end nogensinde set før.

Ifølge eksperterne er den blevet væsentligt opgraderet i forhold til forgængeren, og det betyder, at man nu selv får kontrol over mange aspekter af støvsugningen.

Techradar.com roser også modellens nye design, men dog trækker prisen ned. Herudover noteres det, at kapaciteten på støvbeholderen er lige lille nok.

Techadvisor.co.uk har ligeledes testet Neato Botvac D7 Connected, og de skriver, at hvis man ønsker en robotstøvsuger, selv om den er en dyr investering, så vil denne model være en af de bedste, man kan købe.

Både rengøringsevnerne og håndterbarheden er i top, men dog synes eksperterne, at der findes lidt irriterende småfejl i app’en.

Fordele

 • Har effektiv turboindstilling
 • Praktisk rumplanlægning
 • Godt filter
 • Forbedret børstesystem
Ulemper

 • Har problemer med at overholde no-go linjer

Specifikationer ved Neato Botvac D7 Connected
🔴 Type: Robotstøvsuger
🔴 Mærke: Neato
🔴 Højde: 10 centimeter
🔴 Bredde: 33 centimeter i diameter
🔴 Vægt: 3,5 kilo
🔴 Støjniveau: 70 dB
🔴 Kapacitet, støvbeholder: 0,7 liter
🔴 Arbejdsareal: Op til 547 m2
🔴 Køretid på én batteriopladning: Op til 360 minutter
🔴 Opladningstid: 150 minutter
🔴 Kan styres via app på telefonen: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja

Her kan du se en præsentationsvideo af Neato Botvac D7 Connected. Videoen er produceret af Neato:


Neato Botvac D6 Connected 

4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
4 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Digitaltrends.com
4 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techhive.com

Neato Botvac D6 Connected

.
Neato Botvac D6 Connected er blevet testet af tre hold eksperter – nemlig testsiden Trustedreviews.com og teknologisiderne Digitaltrends.com og Techhive.com.

Her er der blevet set nærmere på, hvad dette produkt kan i forhold til rengøringsevner, funktioner og brugervenlighed, og efter endt tests konkluderer alle eksperterne, at her er tale om en rigtig velfungerende robotstøvsuger.

Nyskabende børste

Neato Botvac D6 Connected kommer med en nydesignet midter-børste, der sikrer op til 70 procents mere effektiv rengøring, og i samspil med det såkaldte Ultra Performance-filter sørges der for, at det opsamlede snavs ikke kommer tilbage ud i rummet – det gør især modellen velegnet til allergikere.

Denne model arbejder via Laser Smart-navigation, hvorved rummet scannes af sensorer, og herefter lægges den mest effektive rute uden om forhindringer. Der findes også en trappesensor, så styrt forhindres.

Kan styres via telefonen

Neato Botvac D6 Connected kommer desuden med Wi-Fi og en tilhørende app, hvor man kan overvåge, styre og planlægge støvsugningen – man kan også fastlægge No Go-zoner, hvor modellen ikke må køre.

Denne model kommer med et batteri med lang køretid, for per opladning kan robotten arbejde i 120 minutter, hvorefter den selv returnerer til ladestationen.

Eksperterne: Medlem af familien

Digitaltrends.com skriver, at Neato Botvac D6 Connected er en meget dyr investering, men hvis man anskaffer sig den, så kommer den hurtigt til at blive en del af familien.

Her er nemlig tale om en meget brugervenlig robot, som er let at anvende, og så præsterer den utrolig godt rengøringsmæssigt – den kommer selv helt tæt ind til kanterne.

Digitaltrends.com roser også modellens app og kalder den fremragende, og der findes kun få kritikpunkter. Ud over prisen mener eksperterne, at det kan tage noget tid at sætte systemet op – især hvis man har et stort hjem med mange trapper.

Techhive.com supplerer ved at skrive, at Neato Botvac D6 Connected især vil være et godt valg til hjem med kæledyr, for den fjerner dyrehår meget effektivt, og Trustedreviews.com tilføjer, at denne robotstøvsuger har et virkelig godt navigationssystem – dog føles modellen lidt bred i brug, så den kan sætte sig fast på smalle steder.

Fordele

 • Fantastisk til at navigere
 • Perfekt rengøring af hårde gulve og tæpper
 • Intelligent no-go områder
Ulemper

 • Har svært ved manuelle bevægelser
 • Har et højt støjniveau

Specifikationer ved Neato Botvac D6 Connected
🔴 Type: Robotstøvsuger
🔴 Mærke: Neato
🔴 Højde: 9 centimeter
🔴 Bredde: 34 centimeter i diameter
🔴 Vægt: 3,4 kilo
🔴 Støjniveau: 70 dB
🔴 Kapacitet, støvbeholder: 0,7 liter
🔴 Køretid på én batteriopladning: Op til 120 minutter
🔴 Opladningstid: 150 minutter
🔴 Kan styres via app på telefonen: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja

Her kan du se en præsentationsvideo af Neato Botvac D6 Connected. Videoen er produceret af Neato:


Købsguide: Det skal du overveje, før du køber en robotstøvsuger

Det skal du overveje, før du køber en robotstøvsuger

Baseret på ekspertviden fra Tomsguide.com guider vi i dette afsnit til, hvad du skal skrive bag øret, inden du køber en robotstøvsuger:

Budget: Hvor meget vil du give for en robotstøvsuger? Nogle koster ”kun” et par tusinde kroner, mens andre koster mere. De billigere modeller kommer ofte uden mange af de avancerede funktioner. Overvej hvad du har brug for. Generelt er en robotstøvsuger ikke en billig investering.

App: Mange moderne robotter kan styres med en app på telefonen. Det kan være en god og smart ide, men det vil ofte også koste mere.

Rengøringsevne: Nogle modeller er bedst på hårde gulve og andre på tæpper. Har man pelsede kæledyr, bør man også overveje en model, der er god til at fjerne dyrehår. Dette kan man ikke afprøve selv, så læs med fordel eksperternes vurderinger. Der findes links til disse nederst i denne artikel.

Batteri: Nogle robotter kan køre i flere timer per opladning og andre under en time. Et stort hjem vil have brug for en lang batterilevetid for at blive færdig på én opladning – ellers kan man komme til at vente længe, da robotterne generelt er flere timer om at lade op.

Sensorer: Mange modeller kommer med sensorer, der beskytter mod kollision og fald fra trapper.

Brugervenlighed: Nogle er lette at installere og andre mere besværlige. Hvis man ikke er teknologi-nørd, kan det være en god ide at vælge en brugervenlig model, som er let at styre og planlægge.

Filter: Vælg gerne en model med et effektivt filter – for eksempel et HEPA-filter, således at opsugede partikler ikke kommer ud i hjemmet igen. Dette er især vigtigt, hvis der er allergikere i familien.

Bevægelighed og design: Gå gerne efter en model, der har en let manøvrering, som kan komme til selv smalle steder, og som ikke har problemer med ledninger og dørtrin. Det giver en mere effektiv rengøring. Her spiller designet også ind.

Brug: Hvorfor vil man gerne have en robot? For at spare tid? For at blive fri for manuel støvsugning? Man skal være opmærksom på, at de fleste robotstøvsugere ikke fuldstændig vil kunne erstatte den manuelle variant. 


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Cnet.com 🇺🇸

Cnet.com er en international webside, der handler om teknik og teknologi. Cnet.com bringer nyheder, information og guides til forbrugerne om teknologiske emner, og de har også forums, videoer og tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter:

Læs mere om testen af Neato Botvac Connected her.

Læs mere om testen af Neato Botvac D3 Connected her.

Læs mere om testen af Neato Botvac D5 Connected her.

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 🇸🇪 

Det svenske forbrugerråd Råd & Rön udfører tests af forskellige produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen. Til denne artikel har vi set nærmere på en test, hvor de svenske eksperter har testet et udvalg af robotstøvsugere.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Digitaltrends.com 🇺🇸

På den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com bringes der både viden og information til forbrugerne omkring de mange valgmuligheder i den digitale verden – inklusiv tests af diverse elektroniske produkter. Her har eksperterne testet to robotstøvsugere:

Læs den fulde anmeldelse af Neato Botvac D6 Connected på eksperternes hjemmeside.

Læs den fulde anmeldelse afNeato Botvac D4 Connectedpå eksperternes hjemmeside.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧 

Expertreviews.co.uker en britisk testside, der udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller blandt andet fjernsyn, computere, mobiltelefoner og kameraer men også tests af hvidevarer. Her er der tale om en test af robotstøvsugeren Neato Botvac D5 Connected. Du kan læse testen i sin helhed på dette link.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧

Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der beskæftiger sig med emner inden for teknologi og teknik. Techadvisor.co.uk skriver blandt andet guidende artikler for at råde og hjælpe forbrugerne, og dertil kommer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Det gælder her en test af to forskellige robotstøvsugere:

Læs mere om testen af Neato Botvac D7 Connected her.

Læs mere om testen af Kobold VR200 her.

Techgearlab.com 🇺🇸

Techgearlab.com er en online teknologi-webside med fokus på teknologi og teknologisk udstyr. Techgearlab.com foretager også tests af teknologiske produkter, og her er der set nærmere på robotstøvsugeren Neato Botvac D3 Connected. Du kan læse hele testen på eksperternes hjemmeside.

Techhive.com 🇺🇸

Techhive.com er en international teknologi-webside, som blandt andet foretager tests af forskellige teknologiske forbrugerprodukter. Techhive.com har i denne omgang testet tre forskellige robotstøvsugere:

Læs mere om testen af Neato Botvac D7 Connected her.

Læs mere om testen af Neato Botvac D6 Connected her.

Læs mere om testen af Neato Botvac D4 Connected her.

Techradar.com 🇺🇸

Techradar.com er en teknologi-webside med et bredt fokus på forbrugerprodukter inden for den teknologiske verden. Siden har eksperter, som skriver artikler og nyheder om teknologi-relaterede emner, og Techradar.com udfører også forskellige tests:

Se testen af Neato Botvac Connected i sin fulde længde på hjemmesiden.

Se testen af Neato Botvac D7 Connected i sin fulde længde på hjemmesiden.

Telegraph.co.uk 🇬🇧

Traditionel britisk avis fra 1855, som både udkommer dagligt i fysisk form samt har et stort tilknyttet online-univers. Fokus ligger på både nyheder, sport, underholdning, livsstil, forbrug, kultur og business. Her er tale om en test, hvor avisen har sat sig for at finde de bedste robotstøvsugere. Modellen Kobold VR200 er med i denne test.Hele testen kan læses her.

Tomsguide.com 🇺🇸

Tomsguide.com er en international teknologi-webside, der hovedsagelig beskæftiger sig med at foretage tests af forskellige produkter fra den elektroniske verden. Her har Tomsguide.com testet robotstøvsugeren Neato Botvac Connected. Se mere om testen på hjemmesiden.

Toptenreviews.com 🇺🇸

Toptenreviews.com er en international testside, der har til formål at teste diverse elektroniske forbrugerprodukter for at gøre hverdagen lettere for forbrugerne. Toptenreviews.com har eget laboratorium, hvor de afprøver produkterne. Her er Neato Botvac D3 Connected blevet testet. Læs mere her.

Trustedreviews.com 🇺🇸

Trustedreviews.com er en international testside, der bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er tre robotstøvsugere blevet gennemtestet, og du kan læse mere om de specifikke testresultater her:

For anmeldelsen af Neato Botvac D6 Connected, klik på dette link.

For anmeldelsen af Neato Botvac D4 Connected, klik på dette link.

For anmeldelsen af Neato Botvac D5 Connected, klik på dette link.


Andre relevante tests og artikler

Ønsker du et bredere overblik over testvindende robotstøvsugere fra andre producenter end Neato, har vi hos Forbrugsguiden en række andre artikler, der kunne være interessante for dig.

Læs blandt andet vores generelle Robotstøvsuger test, hvor vi gennemgår en lang række af eksperternes favoritter. Her finder du testvindere fra mærker så som Dyson, iRobot Roomba, Miele, Electrolux mm.

Særligt iRobot Roomba er et populært valg, når det kommer til robotstøvsugere. Af den grund finder du i vores iRobot Roomba test en oversigt over mærkets bedst bedømte modeller. Vi bringer dig også en prissammenligning, så du nemt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.

Du kan også læse vores tests med særligt fokus på Miele Scout RX1 og iRobot Roomba 980. I disse tests finder du en dybdegående gennemgang af eksperternes vurderinger, samt testvindende alternativer.

Er du i tvivl om valget falder på en robotstøvsuger eller en almindelig, har vi her hos Forbrugsguiden også oplysende tests om dette.

Læs fx vores generelle Støvsuger test og vores Poseløs støvsuger test. Her finder du en gennemgang af de støvsugere på markedet, der har klaret sig bedst i eksperternes test.

Er der et mærke du er specielt interesseret i, kan du læse vores producent-specifikke tests.

Her finder du blandt andet vores AEG støvsuger test, vores Dyson støvsuger test, vores Electrolux støvsuger test, vores Miele støvsuger test, vores Nilfisk støvsuger test og vores Bosch støvsuger test. I disse tests gennemgår vi de bedst anmeldte modeller fra hver producent. Du finder også en prissammenligning, så du nemt kan finde din nye støvuger til den bedste pris.

Et andet populært valg er de praktiske ledningsfrie støvsugere. Du finder et overblik over de bedst bedømte modeller lige her i vores generelle Ledningsfri støvsuger test og vores Håndstøvsuger test.

Når det kommer til ledningsfrie støvsugere, er der få producenter der får mere positiv omtale end Dyson. Du kan læse mere om deres prisbelønnede topmodeller i vores Dyson V11 test, vores Dyson V10 test, vores Dyson V8 test eller vores Dyson V6 test.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Neato Botvac D4 Connected 

4 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
4 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Digitaltrends.com
4 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techhive.com

Neato Botvac D4 Connected 

 

.
Neato Botvac D4 Connected er blevet testet af tre hold eksperter, som tæller den internationale testside Trustedreviews.com samt teknologisiderne Digitaltrends.com og Techhive.com.

Der er blevet set nærmere på modellens evner inden for rengøring, funktioner og anvendelighed, og alle eksperterne er meget imponerede over disse.

Opererer via Laser-teknologi

Neato Botvac D4 Connected hører til de avancerede robotstøvsugere, og derfor fungerer denne via Laser Smart-teknologien, når det kommer til kortlægning af rute.

Modellen kreerer selv et virtuelt kort over hjemmet, og derefter lægges den mest effektive rute – uden om forhindringer og trapper.

Dette produkt kommer i en smart D-form, hvilket gør det lettere at komme til i hjørner og langs vægge.

Modellen gør rent med kombi-børsten, som er designet til at fjerne op til 70 procent mere skidt end de helt runde robotter. Der findes også en smart Turbo-funktion, som kan anvendes på meget snavsede områder.

God til allergikeren

Neato Botvac D4 Connected kommer med et High Performance-filter, som sikrer, at det opsamlede støv ikke kommer ud i rummet igen – det er især fordelagtigt, hvis der er allergikere i hjemmet.

Det er også muligt at hente Neatos innovative app, hvor man både kan overvåge og planlægge. Man kan også sætte No Go-zoner op, hvis der er områder af hjemmet, hvor den ikke må køre. Herudover findes en lang køretid på op til to timer.

Eksperterne: God navigation og app

Trustedreviews.com skriver, at noget af det, der imponerer mest ved Neato Botvac D4 Connected, er navigationsevnerne, der fremhæves som værende fantastiske. Herudover roses modellens app, og det noteres, at her findes rigtig mange gode funktioner og informationer.

Trustedreviews.com mener dog også, at den har nogle ulemper, og blandt andet savnes sidebørster. Robotten er desuden noget bred i det, hvilket kan give problemer på smalle områder.

Digitaltrends.com er ligeledes glade for Neato Botvac D4 Connected, men alligevel synes de ikke, at den fejer benene væk under dem. Det noteres dog, at modellen støvsuger fint, men den mangler sidebørster, hvilket giver problemer langs vægge og hjørner af og til. Prisen er også noget høj, mener eksperterne.

På den positive side roser Digitaltrends.com den laser-baserede navigation, og så er den let at sætte op.

Fordele

 • Er hurtig til at kortlægge rummene
 • Understøtter no-go zoner
 • God rengøringsevne
 • Hurtig
 • Har lasernavigation
 • Har smart-opladning
Ulemper

 • Har kun en gennemsnitlig batterileveti
 • Larmer en smule

Specifikationer ved Neato Botvac D4 Connected
🔴 Type: Robotstøvsuger
🔴 Mærke: Neato
🔴 Højde: 10 centimeter
🔴 Bredde: 34 centimeter i diameter
🔴 Vægt: 3,3 kilo
🔴 Støjniveau: 70 dB
🔴 Kapacitet, støvbeholder: 0,7 liter
🔴 Køretid på én batteriopladning: Op til 120 minutter
🔴 Opladningstid: 100 minutter
🔴 Kan styres via app på telefonen: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja

Her kan du se en præsentationsvideo af Neato Botvac D4 Connected. Videoen er produceret af Neato:


iRobot Roomba 866 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

iRobot Roomba 866

.
Både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har foretaget store tests af forskellige robotstøvsugere, og modellen iRobot Roomba 866 er inkluderet i begge disse.

Både de danske og svenske eksperter vurderer, at dette produkt klarer sig godt, hvilket resulterer i to stempler som topscorer.

Enkel iRobot-model

Hvis man leder efter en af de mere prisvenlige og enkle robotstøvsugere fra iRobot, så vil iRobot Roomba 866 være et godt valg. Denne robotstøvsuger kommer for eksempel ikke med en tilhørende app, men teknologien er stadig den samme som på de mere avancerede iRobot-varianter.

Det tæller det såkaldte AeroForce-rengøringssystem, der fungerer som et tretrins-system. Dette system er designet til at fjerne 50 procent mere snavs end normalt med en høj vakuum-effekt.

Allergivenlig model

iRobot Roomba 866 vil også være et godt valg for allergikeren – den er udformet i et rundt design med en lav højde, der tillader, at den let kan komme ind under møbler, og så kan den både fjerne skidt, støv og dyrehår.

Mens modellen kører, kan den selv registrere, hvis der findes særligt snavsede områder, hvorefter rengøringen intensiveres. Herudover er den også udstyret med et HEPA-filter, som sikrer en utrolig god filtrering af partikler – omkring 99 procent bliver nemlig frafiltreret.

Let navigation

iRobot Roomba 866 arbejder via et unikt navigationssystem, som inkluderer, at den selv kan registrere både møbler, ledninger og andre forhindringer – det gælder også eventuelle trapper, for modellen kommer med en fald-sensor, som kan registrere disse.

Der findes yderligere en smart timer, så man kan planlægge, hvornår den skal køre. Køretiden ligger på 60 minutter per opladning. Herudover er her tale om en meget stillegående robot, som kun har et støjniveau på 58 dB – det er lidt for en robotstøvsuger.

Specifikationer ved iRobot Roomba 866
🔴 Type: Robotstøvsuger
🔴 Mærke: iRobot
🔴 Højde: 9,2 centimeter
🔴 Bredde: 35 centimeter i diameter
🔴 Vægt: 3,8 kilo
🔴 Støjniveau: 58 dB
🔴 Kapacitet, støvbeholder: 0,6 liter
🔴 Arbejdsareal: Op til 100 m2
🔴 Køretid på én batteriopladning: 60 minutter
🔴 Opladningstid: 180 minutter
🔴 Kan styres via app på telefonen: Nej
🔴 Wi-Fi: Nej 

Udvalgte fordele ved iRobot Roomba 866
Enkel iRobot-model
AeroForce-rengøringssystem
Kan selv registrere snavsede områder
HEPA-filter
Timer og køretid på 60 minutter

Her kan du se en præsentationsvideo af iRobot Roomba 866 robotstøvsugeren. Videoen er produceret af iRobot:


FAQ

Hvilken Neato støvsuger er den bedste?
En af de bedste støvsugere, som Neato har lavet, er modellen Neato Botvac D7 Connected. Støvsugeren har fået nogle gode resultater i en række forskellige tests, hvor det blandt andet bliver fremhævet, at modellen egner sig rigtig godt til større huse. Dertil bliver støvsugeren også rost for sin smarte app.
Hvor lang tid holder en Neato støvsuger?
Ligesom mange andre robotstøvsugere, så kan du ca. regne med, at en Neato støvsuger vil kunne holde fire til seks år, førend det bliver tid til at skifte den ud. Dog kan du godt forlænge din Neato støvsugers levetid, hvis du sørger for at vedligeholde den korrekt.
Kan jeg bruge min Neato støvsuger, hvis der ikke er Wi-Fi?
Ja, du kan godt bruge din Neato støvsuger, selvom der ikke er Wi-Fi. I så fald skal du blot indstille støvsugeren på skærmen på selve robotten i stedet for ved hjælp af appen. Når du indstiller støvsugeren på den måde, så er der ikke brug for Wi-Fi.
Er Neato Botvac D7 Connected pengene værd?
Ja, hvis du gerne vil have en god, kraftfuld robotstøvsuger, så kan Neato Botvac D7 Connected godt være pengene værd. Specielt hvis du bor i et større hus, så kan det være oplagt at investere i Neato Botvac D7 Connected, da støvsugeren egner sig rigtig god til større hjem.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme