Oversigt over de bedste Nilfisk handy ifølge forbrugerne og test

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

 

Denne artikel handler om ledningsfrie støvsugere fra Nilfisk-serien, Nilfisk Handy. Vi gennemgår forskellige Nilfisk Handy-modeller, som enten er favoritter blandt eksperterne eller brugerne. Om her er tale om brugerfavoritter eller ekspertfavoritter angives tydeligt ved hvert produkt.

Vi gennemgår modellerne således, at vi først kommer ind på, hvad de kan, og hvilke funktioner de har, og derefter hvad enten eksperterne eller brugerne har skrevet om hvert produkt.

Ud over disse Nilfisk Handy-varianter har vi også inkluderet alternative modeller som supplement.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne Nilfisk Handy test indeholder:
🔸 Overblik over forskellige Nilfisk Handy-støvsugere
🔸 Overblik over alternative modeller
🔸 Guide til hvordan man vælger den rigtige ledningsfrie støvsuger
🔸 Viden om, hvordan en ledningsfri støvsuger virker
🔸 Grunde til hvorfor man bør støvsuge minimum 1 gang om ugen
🔸 Gode råd til støvsugningen
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Nilfisk Handy Test 2023 – De bedste modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Nilfisk Handy støvsugere, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests samt brugeranmeldelser, og viser dig de bedst anmeldte modeller.

Du finder også en prissammenligning af de forskellige støvsugere, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandlere der er billigst.


Nilfisk Handy Quick 36VMAX EU Håndstøvsuger – meget tilbehør og let betjening

green-elm4,3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google

Nilfisk Handy Quick 36VMAX EU Håndstøvsuger – meget tilbehør og let betjening

 

Nilfisk Handy Quick 36VMAX EU Håndstøvsuger er den bedste Nilfisk Handy Håndstøvsuger til dig, der leder efter en model med et stærkt batteri, en lav vægt og en nem betjening. Den er vores anbefaling til dig.

Produktet er ikke blevet testet i en ekspert-undersøgelse, men til gengæld er den populær blandt brugerne. Hos Googles brugerunivers modtager den i gennemsnit 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket er pænt. Brugerne hæfter sig især ved, at der medfølger rigtig mange stykker tilbehør. Det øger alsidigheden, så anvendelses-paletten bliver bredere. Køberne er ligeledes glade for den hurtige opladning, så de ikke skal vente alt for længe, samt at den er nem at tømme og rengøre.

Flot fyr til håndstøvsugning

Nilfisk Handy Quick 36VMAX EU Håndstøvsuger kommer i et rigtig flot design, som øger værdien, hvis du går meget op i æstetik. Prisen på Nilfisk håndstøvsugere ligger generelt ikke i den lave ende sammenlignet med andre mærker, og denne variant ligger nogenlunde i midten, hvad angår prisen på Nilfisk-apparater.

Du får flere smarte fordele, som gør maskinen meget brugbar i det daglige. Det tæller ikke mindst, at den er ledningsfri. Det betyder, at du slipper for at bakse med den irriterende ledning og for at finde stikkontakter over det hele – i stedet kører den på batteri. Batteriet er genopladeligt, og det tager omkring fire timer at lade det helt op. Det er meget standard. Et fuldt opladet batteri giver enheden en køretid på cirka 15 minutter, og i sammenligning med konkurrenterne er det lidt til den lave side.

Meget tilbehør medfølger

Nilfisk Handy Quick 36VMAX EU Håndstøvsuger kommer også med den fordel, at den er poseløs. Det betyder, at du ikke længere har brug for den gamle støvpose – i stedet får du en støvbeholder, som du blot tømmer ud i skraldespanden, når den er fuld. Kapaciteten ligger på 0,6 liter, og det er meget pænt.

Hører du til dem, der gerne vil bruge din håndstøvsuger til flere formål, så vil modellen være lige i øjet. Der medfølger nemlig rigtig meget tilbehør, som øger brugsværdien. Det inkluderer for eksempel en polstringsbørste, en justerbar børste, en sprækkebørste og en afstøvningsbørste. Filteret er som en bonus vaskbart, og du får et produkt på 36 volt. Det sørger for en stærk sugeevne.

Alt i alt den bedste Nilfisk Handy støvsuger til dig, der vægter kvalitet, æstetik, meget tilbehør og moderne teknologier højt.

Fordele

 • Mange stykker tilbehør medfølger
 • Godt batteri
 • Hurtig opladning
 • Let at tømme og rengøre
 • Lav vægt 
Ulemper

 • Fjernelse af filteret kan være besværligt

Specifikationer

 • Producent: Nilfisk
 • Type: Håndstøvsuger
 • Ledningsfri: Ja
 • På batteri: Ja
 • Arbejdstid per opladning: 15 minutter
 • Poseløs: Ja
 • Med støvbeholder: Ja

Nilfisk Handy Quick 20VMAX EU Håndstøvsuger – høj kvalitet til pengene

green-elm4,3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google

Nilfisk Handy Quick 20VMAX EU Håndstøvsuger – høj kvalitet til pengene

 

Nilfisk Handy Quick 20VMAX EU Håndstøvsuger vil være den bedste Nilfisk Handy Håndstøvsuger til den forbruger, som ønsker meget for pengene. Her er tale om vores ”Bedst til prisen” valg til dig.

Modellen har ikke været inkluderet i en ekspert-test, men i stedet er den meget populær blandt køberne. Hos Google modtager den 4,3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser i gennemsnit, hvilket er pænt. Brugerne hæfter sig især ved, at den kommer med en rigtig velfungerende sugeevne, og så får du meget for pengene. Det bliver også nævnt, at der medfølger smart brugbart tilbehør, og så er filteret skrapt og vaskbart. Dog kommenterer flere, at vægten er lidt til den tunge side.

Prisvenlig og stærk

Nilfisk Handy Quick 20VMAX EU Håndstøvsuger vil være det oplagte valg for dig, der gerne vil have en Nilfisk Handy håndstøvsuger, men som ikke ønsker at betale så meget for den. Prisen på Nilfisk-produkter ligger klart til den høje side sammenlignet med andre mærker, men her får du en Nilfisk, som er overkommelig rent prismæssigt.

Men du går ikke på kompromis med kvaliteten, hvis du vælger apparatet her. Du får en fin stærk sugeevne på 20 volt, og det er måske lidt mindre end storebrødrene, men det er bestemt nok til at klare de gængse opgaver i hjemmet. Du vil også opleve at få en poseløs maskine, der er gået bort fra de gammeldags poser, du hele tiden skulle købe nye af. I stedet får du en beholder til støv, som du bare kan tømme direkte ned i skraldespanden, når den er fuld. Kapaciteten hos beholderen ligger på 0,6 liter, hvilket er ganske pænt.

10 minutters batteritid

Nilfisk Handy Quick 20VMAX EU Håndstøvsuger er også moderne, hvad angår strømforsyning. Glem alt om ledninger og stikkontakter, for enheden kører på batteri. Du får et genopladeligt batteri, der fuldt opladet giver dig 10 minutters køretid. Sammenlignet med konkurrenterne er det ikke så meget, og det er en af grundene til, at modellen er lidt billigere end de øvrige familiemedlemmer. Du finder en smart opladningsindikator, der signalerer, når du skal lade batteriet op.

Produktet er født med en række af brugbart tilbehør, som især er smart, hvis du ønsker en høj alsidighed. Tilbehøret inkluderer en polstringsbørste, en sprækkebørste, en afstøvningsbørste og en justerbar børste. Du vil ligeledes få et stærkt filter, som holder uønskede partikler væk, når du har støvsuget. Det er vaskbart. Som en bonus mere vil du opleve en håndstøvsuger, der ligger godt i hånden, og som er smart i en håndevending, når der er mindre støvsugningsopgaver i hjemmet.

Alt i alt den bedste Nilfisk Handy håndstøvsuger til dig, der ønsker meget Nilfisk for pengene.

Fordele

 • Kraftfuld sugeevne
 • Kommer med brugbart tilbehør
 • Vaskbart filter
Ulemper

 • Til den tunge side

Specifikationer

 • Producent: Nilfisk
 • Type: Håndstøvsuger
 • Ledningsfri: Ja
 • På batteri: Ja
 • Arbejdstid per opladning: 10 minutter
 • Poseløs: Ja
 • Med støvbeholder: Ja

Nilfisk Handy Easy 36V Håndstøvsuger – flot design, kraftfuldt batteri og stillegående

green-elm3,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google

Nilfisk Handy Easy 36V Håndstøvsuger – flot design, kraftfuldt batteri og stillegående

 

Nilfisk Handy Easy 36V Håndstøvsuger kan være den bedste Nilfisk Handy Håndstøvsuger til dig, som gerne vil have en to-i-en model til både håndstøvsugning og stangstøvsugning. Den er vores ”Bedste premiumvalg” til dig.

Produktet er ikke blevet testet af eksperter, men brugerne fra Google giver den pæne anmeldelser. Det drejer sig om en gennemsnitlig score på 3,8 ud af 5 stjerner, som er pænt uden at være decideret prangende. Køberne fremhæver især, at du får et stærkt batteri, der giver en lang driftstid, og så er det smart, at du kan omdanne stangstøvsugeren til en håndholdt variant. Brugerne roser den tillige for en nem rengøring, et flot design og en fin stillegående profil. Dog bliver det nævnt, at den er til den dyre side, og hovedet er noget bredt.

Smart to-i-en enhed

Stangstøvsuger eller håndstøvsuger? Nu behøver du ikke at vælge. Nilfisk Handy Easy 36V Håndstøvsuger giver dig det bedste fra begge verdener, som tjener flere formål. Brug stangen til de større opgaver som gulvstøvsugning af hjemmet, mens håndstøvsugeren er ideel til de mindre opgaver. Når du anvender stangen, vil du opleve en smart LED-belysning i hovedet, som gør det lettere at se i mørke omgivelser, mens hovedet er skabt til at være fleksibelt nok til at komme til allevegne.

Når du gerne vil skifte til hånd-modellen, skal du blot klikke på knappen, som frigiver den integrerede holdholdte enhed. Og så er du klar til de mindre opgaver, de koncentrerede opgaver eller måske rengøring af bil eller båd? I forhold til andre produkter af samme type på markedet vil du få et meget stærkt batteri, der giver dig hele 80 minutters arbejdstid. Det er rigtig meget, og det afløser den gammeldags ledning med stikkontakt. Opladningstiden er på fire timer, hvilket er meget standard.

Smart og moderne

Nilfisk Handy Easy 36V Håndstøvsuger er født med flere moderne bekvemmeligheder, der blandt andet inkluderer en støvbeholder. Den gamle støvpose er blevet udskiftet med en lettere beholder, som du blot skal tømme ud i skraldespanden, når den er fuld. Så slipper du for halvfyldte poser, der sløver effektiviteten ned og for hele tiden at skulle købe nye poser. Beholderens kapacitet er på 0,6 liter, hvilket er meget standard.

Hvis du vælger apparatet her, vil du også få en rigtig flot variant, der nærmest vil pynte. Den er som en bonus mere stillegående end konkurrenterne, og det er smart, hvis du støvsuger, når familien er hjemme. Du får tillige en række medfølgende tilbehør som mundstykke til polstring og et sprækkeværktøj. Læg dog mærke til, at prisen for alle herlighederne ligger mod den dyre ende.

Alt i alt den bedste Nilfisk Handy støvsuger til dig, der ikke har noget imod at betale mere for høj kvalitet, en lang arbejdstid og en to-i-en maskine.

Fordele

 • Stærkt batteri
 • Let at løsne hånd-værktøjet
 • Nem at gøre ren
 • Flot design
 • Stillegående
 • Med aftagelig børste
Ulemper

 • Bredt hoved kan gøre rengøring i hjørner besværlig
 • Til den dyre side

Specifikationer

 • Producent: Nilfisk
 • Type: To-i-en støvsuger til hånd og med stang
 • Ledningsfri: Ja
 • På batteri: Ja
 • Arbejdstid per opladning: 80 minutter
 • Poseløs: Ja
 • Med støvbeholder: Ja

Alternativer til Nilfisk Handy

I det forrige afsnit har vi gennemgået forskellige Nilfisk Handy-støvsugere, hvor vi har set nærmere på, hvad de kan, og hvad eksperterne eller brugerne har af kommentarer.

I dette afsnit bringer vi alternative støvsugere. For let sammenligning gennemgår vi disse modeller på samme måde som Nilfisk Handy-produkterne.


Nilfisk Handy Combi Washer CW1 Stangstøvsuger – kan både vaske gulve og støvsuge

green-elm4,0 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google

Nilfisk Handy Combi Washer CW1 Stangstøvsuger – kan både vaske gulve og støvsuge

 

Nilfisk Handy Combi Washer CW1 Stangstøvsuger er den bedste Nilfisk Handy Håndstøvsuger til dig, der leder efter en løsning til både tørre, våde, hårde og bløde underlag.

Modellen har ikke været inkluderet i en eksperttest, men den er til gengæld populær hos brugerne. På Google modtager den 4,0 ud af 5 stjerner i gennemsnit i brugeranmeldelser, hvilket er flot uden at være forrygende. Rosen går mest på, at du får et utrolig alsidigt produkt, der har mange anvendelsesmuligheder, og så er designet pænt og pladsbesparende. De stærke sugeevner bliver også fremhævet, mens det bliver noteret, at rengøringen af tanken kunne være mere brugervenlig.

Vasker og støvsuger

Nilfisk Handy Combi Washer CW1 Stangstøvsuger er et meget unikt apparat, du ikke finder alle steder. Her er tale om en enhed, der både kan vaske dine gulve og støvsuge dem. Supersmart, for så behøver du ikke investere i en gulv-vasker eller andre remedier til gulv-vasken. Løsningen er meget hygiejnisk og giver dig en lettere adgang til skinnende rene gulve. Plus så sparer du rigtig meget tid, når du kan slå to fluer med ét smæk.

Du kan fylde vandtanken op, når du gerne vil vaske, men du kan bruge modellen uden vand, når du bare gerne vil støvsuge. Når du vælger at kombinere de to rengørings-programmer, så de kører sammen, får du en vask og støvsugning samtidig, hvor også indtørret støv, skidt og snavs bliver fjernet. Perfekt hvis der er børn og dyr i hjemmet, som sviner en del.

Stærke rengøringsegenskaber

Nilfisk Handy Combi Washer CW1 Stangstøvsuger giver dig markedets måske bedste løsning til rengøring af gulvene, og du kan også bruge støvsuger-delen på tæpper og andre bløde underlag. Modsat de øvrige Nilfisk Håndstøvsugere får produktet her sin kraft fra stikkontakten, og en lang ledning giver dig en stor arbejdsradius på otte meter.

Du får en moderne støvbeholder til opsamling af støv i stedet for en gammeldags støvpose, og den kan rumme 0,55 liter. Det er meget standard, og du kan blot tømme den ud i skraldespanden, når den er fuld. Som en bonus påvirker en tætpakket støvbeholder ikke ydeevnen, og det står i kontrast til den gamle støvpose, hvor en halvfyldt pose kunne sløve effektiviteten ned.

Alt i alt den bedste støvsuger til dig, der leder efter en to-i-en løsning til at kunne få vasket og støvsuget gulvene med et og samme apparat.

Fordele

 • Kan også anvendes på hårde gulve
 • Pladsbesparende design
 • Stærk sugeevne
 • Lang ledning
Ulemper

 • Kunne være mere brugervenlig angående rengøring af tanken

Specifikationer

 • Producent: Nilfisk
 • Type: Stangstøvsuger og gulvvasker
 • Ledningsfri: Nej
 • På batteri: Nej
 • Poseløs: Ja
 • Med støvbeholder: Ja

Dyson V8 Absolute 

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

Dyson V8 Absolute

 

 

 

Dyson V8 Absolute er blevet testet af 3 ekspertkilder, der inkluderer  Råd & Rön samt testsiderne Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk. Modellen er blevet vurderet ud fra specifikke kriterier, og den imponerer alle eksperterne.

Højteknologisk produkt

Dyson V8 Absolute er en særdeles højteknologisk støvsuger, som er udstyret med Cyklon-teknologien med Two Tier Radial Root Cyclones.

Her er tale om hele 15 cykloner, der er placeret i parallelle lag for at optimere luftstrømmen. Dermed øges effektiviteten.

Hertil kommer Direct Drive- og Soft Roller-mundstykkerne: Direct Drive er op til 150 procent mere effektiv på gulvtæpper end konkurrenterne, Soft Roller varetager de hårde gulve og efterlader dem rene uden ridser.

Køretid på 40 minutter

Dyson V8 Absolute kører desuden på batteri, og arbejdstiden er på op til 40 minutter. Der findes også en støvbeholder i stedet for en pose, som kan rumme 0,54 liter.

Denne model er desuden en 2-i-1 støvsuger, der kan dannes hurtigt om til en håndstøvsuger, og herudover findes en grundig filtrering af skadelige partikler.

En af de bedste, ifølge eksperterne

Dyson V8 Absolute er ikke helt ny på markedet, men Expertreviews.co.uk skriver, at den forbliver en af de bedste.

Man får masser af kvalitet, men prisen er stadig noget høj. Det fremhæves også, at den er meget alsidig i brug og er god på alle underlag. Støjen er tillige lav og køretiden lang.

Trustedreviews.com skriver, at Dyson V8 Absolute imponerer ved at besidde en utrolig høj sugekraft, som gør den ekstremt effektiv – eksperterne vurderer, at den endda er mere kraftfuld end flere af støvsugerne med ledning.

Yderligere fremhæves det, at der findes en rigtig god luftfiltrering, og det er let at tømme støvbeholderen.

Også mundstykkerne og køretiden modtager ros. Dog understreges det, at her er tale om et noget dyrt produkt. 

Specifikationer – Dyson V8 Absolute
🔴 Mærke: Dyson
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Støjniveau: 82 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Køretid: 40 minutter per opladning
🔴 Ladetid: 300 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,54 liter
🔴 Vægt: 2,61 kilo 

Fordele ved Dyson V8 Absolute
Cyklon-teknologi
Two Tier Radial Root Cyclones
Direct Drive-mundstykke
Soft Roller-mundstykke
Køretid på 40 minutter

Her kan du se en præsentationsvideo af Dyson V8 Absolute. Videoen er produceret af Dyson: 

https://www.youtube.com/watch?v=tof1cmX6RqU


Electrolux Pure F9 PF91-4ST 

8 ud af 10 stjerner hos den svenske teknologiside M3

Electrolux Pure F9 PF91-4ST

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

.
Electrolux Pure F9 PF91-4ST er blevet testet hos den svenske teknologi-side M3. Eksperter er meget begejstrede for dette produkt, og derfor modtager den en topscore.

Uden ledning og pose

Electrolux Pure F9 PF91-4ST kommer både uden ledning og pose, men i stedet med batteri og støvbeholder.

Batteriet giver en øget fleksibilitet i bevægelsen, og det kan holde i op til en time. Der findes 3 forskellige indstillinger for hastighed, som kan anvendes i forhold til, hvor snavset der er.

Herudover findes der en beholder på 0,7 liter i stedet for en pose. Denne er let at fjerne og tømme og tærer ikke på effektiviteten, når den er ved at være fyldt. Den fjernes uden spild, hvilket højner hygiejnen, og det samme gør det vaskbare filter, som tillige har en høj filtrering.

Fokus på fleksibilitet

Electrolux Pure F9 PF91-4ST kører som nævnt på batteri, hvilket giver en god fleksibilitet. Modellens design bidrager også til dette, idet man kan flytte på motorenheden, som vil gøre det lettere at komme til svært tilgængelige steder – for eksempel under sofaen eller loftet.

Produktet er også udstyret med et teleskoprør og udtrækkelig slange, som både skåner ryggen og gør det lettere at nå op i fjerne kroge eller hjørner. Til selve støvsugningen medfølger et 3-i-1 mundstykke med indbygget belysning samt et fugemundstykke.

Alsidig støvsuger, ifølge eksperterne

Electrolux Pure F9 PF91-4ST er blevet testet af svenske M3, som er meget begejstrede.

De forklarer, at her er tale om en meget alsidig støvsuger, som er fleksibel og let i brug.

Det fremhæves også, at den kommer med en kraftig sugestyrke og et godt design.

Eksperternes begejstring for designet er todelt, idet de både synes, at modellen er flot, og så gør designet, at den bliver ergonomisk at anvende.

Den lette brug betyder ifølge eksperterne, at det er let at regulere produktet (herunder også sugestyrken) i forhold til opgave, og så kommer man nemt til under møbler. 

Specifikationer – Electrolux Pure F9 PF91-4ST
🔴 Mærke: Electrolux
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Støjniveau: 82 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Køretid: Op til 60 minutter
🔴 Ladetid: 360 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,7 liter
🔴 Vægt: 4,96 kilo

Fordele ved Electrolux Pure F9 PF91-4ST
 Køretid på op til en time
Beholder på 0,7 liter
Tre indstillinger for hastighed
Mundstykke med belysning
Fleksibelt design

Her kan du se en præsentationsvideo af Electrolux Pure F9 PF91-4ST. Videoen er produceret af Electrolux: 

https://www.youtube.com/watch?v=_SCsDYiyFeQ


Bosch Athlet BCH6ZOOO 

Topscorer hos den tyske testside ETM-testmagazin.de
Topscorer hos det norske teknologi-magasin Tek.no

Bosch Athlet Zoo’o BCH6ZOOO

 

 

Proshop.dk
På lager
1.828 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

.
Bosch Athlet BCH6ZOOO er blevet testet af 2 ekspertkilder, nemlig tyske ETM-Magazin.de og norske Tek.no.

Modellen er blevet bedømt ud fra kriterier såsom sugeevner, funktioner og brugervenlighed, og den formår at begejstre samtlige ekspert-kilder.

Sensor Control

Bosch Athlet BCH6ZOOO gør rent via sensorer med Sensor Control-teknologien, som sikrer det mest effektive støvoptag. Sensorerne registrerer urenhederne og justerer arbejdet i forhold til dette.

Køretiden ligger på 60 minutter takket været Lithium Ion-teknologien i batteriet, og så samles støvet op i den rummelige beholder på 0,9 liter.

Til kæledyrs-ejeren

Bosch Athlet BCH6ZOOO er særligt velegnet til husstande med kæledyr, og derfor medfølger det hygiejniske Pro Animal-mundstykke, som er særligt udviklet til dyrehår.

I tillæg hertil anvendes et hygiejnisk filter, som kan fjernes og renses. Modellen indikerer selv, når det er nødvendigt.

Der findes 3 hastigheder at vælge imellem, nemlig Let, Normal og Turbo. Turbo er velegnet på særlig beskidte steder, men tager også en del af batteriet.

Gafpd til dyrehår, ifølge eksperterne

Tek.no har testet 13 støvsugere inklusiv Bosch Athlet BCH6ZOOO og skriver, at denne er god til dyrehår.

Herudover medfølger en smart slange, så den også kan bruges som håndstøvsuger, og mundstykkerne fremhæves desuden som velfungerende.

Dog mener Tek.no, at den har sine udfordringer på hårde gulve, og så er prisen noget høj.

ETM-testmagazin.de forklarer, at Bosch Athlet BCH6ZOOO generelt fungerer godt – især fremhæves den rummelige beholder og den stærke sugekraft på både hårde gulve og tæpper.

Det nævnes også, at dette produkt er optimalt til dyrehår, men dog bemærkes det, at fleksibiliteten er lidt begrænset.

Specifikationer – Bosch Athlet BCH6ZOOO
🔴 Mærke: Bosch
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Støjniveau: 79 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Køretid: 60 minutter per opladning
🔴 Ladetid: 360 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,9 liter
🔴 Vægt: 4,51 kilo 

Fordele ved Bosch Athlet BCH6ZOOO
Sensor Control-teknologi
Bosch Lithium Ion-batteri
Køretid på 60 minutter
Velegnet til kæledyr
3 hastigheder


Sådan vælger du den rigtige ledningsfrie støvsuger

Nilfisk Handy MWSTV18NOTechgearlab.com og Stickvacuum.org guider her til, hvad man skal holde udkig efter, når man skal vælge sin ledningsfrie støvsuger:

Ledningsfri eller traditionel: Først skal man overveje, om man vil få mest ud af en traditionel eller ledningsfri støvsuger.

Eksperterne forklarer, at de ledningsfrie modellers hovedformål er at foretage let eller stedvis rengøring. Har man et mindre hjem, kan de dog godt klare hele rengøringen. De traditionelle varianter er derimod essentielle, når det kommer til mere dybdegående rengøring.

En af de store fordele ved en ledningsfri er dog, at man ikke vil opleve gener med ledningen, som de traditionelle anvender til strøm.

Styrke: Gå efter en støvsuger der har en stærk sugeevne, idet de ledningsfrie ofte ikke er nær så kraftfulde som de traditionelle.

Indstillinger for styrke: Se gerne efter om modellen har flere indstillinger for styrke. 

Mundstykker: Det kan være en fordel at vælge en støvsuger, der har specialmundstykker til både hårde gulve, tæpper, dyrehår og sprækker.

Batteri: Se efter køretid og ladetid, plus om der findes en indikator for resterende batteri. 

Kapacitet: Ledningsfrie har ofte støvbeholdere og ikke poser. Disse har gerne en lavere kapacitet.

2-i-1: Nogle ledningsfrie kan omdannes til håndholdte varianter. 

Vægt: Ledningsfrie støvsugere er ofte en del lettere end de traditionelle. En lav vægt kan være en fordel for bevægeligheden.


Hvordan virker en ledningsfri støvsuger?

Hvordan virker en ledningsfri støvsugerEn ledningsfri støvsuger fungerer en smule anderledes end en traditionel model på strøm. Ehow.com forklarer her, hvordan den ledningsfrie variant egentlig virker:

En traditionel støvsuger kører på strøm via stikkontakten og får sin sugekraft herfra, men især ledningen kan være et problem. Det problem har man ikke med en ledningsfri variant.

Begge typer klarer samme opgaver, men forskellene ligger i strøm-kilden og pose/beholder til støv. De traditionelle har her en pose, der skal skiftes og erstattes, hvor mange ledningsfrie i stedet har en beholder, som blot skal tømmes.

I stedet for at have stikkontakten som strømkilde, kører de ledningsfrie på batteri. Her er tale om genopladelige batterier, som kan lades op i netop stikkontakten, når støvsugeren ikke bruges. Dermed er stikkontakten stadig den ledningsfrie støvsugeres indirekte strømkilde.

Fordelene ved den ledningsfri er, at man kan tage den med – også i bilen, og så slipper man for ledningen.

Ulemperne er, at batteriet ikke har så lang en køretid (ofte kun omkring en halv time eller mindre), hvorefter det skal lades op i flere timer. Støvbeholderen har også en mindre kapacitet end en normal pose, og så kommer ledningsfrie ikke med en lige så stærk sugeevne som de traditionelle.


Derfor bør du støvsuge minimum 1 gang om ugen

Derfor bør du støvsuge minimum 1 gang om ugenStøvsugning er vigtigt for at bevare et godt indeklima, og støv er en bred fællesbetegnelse for små partikler, der kan svæve i luften. Disse kommer både fra mennesker og dyr (især hudceller og hår), men også fra genstande.

Husstøv indeholder ofte også både fibre fra papir, pollen, svampevækst, byggematerialer og rester af døde insekter.

Homefloorexperts.com og Vacuumsguide.com forklarer her, hvorfor 1 ugentlig gang støvsugning er et must i hjemmet:

1 million hudceller: Hvert menneske ”fælder” over 1 million hudceller hver dag.

Hudceller er et af yndlingsmåltiderne for mikroorganismer som husstøvmider, og de lever hovedsagelig i sengetøjet eller i tæppernes fibre. Hyppig støvsugning forringer dermed deres levevilkår. 

Tæpper er et godt levested: Ud over husstøvmider kan både møl, lus, lopper og andre smådyr godt lide at bo i tæppefibrene. Når man støvsuger ofte, fjernes disse dyr også. 

Allergi: Selv om man ikke har astma eller allergi, kan man godt udvikle det, hvis man indånder for mange skadelige partikler såsom pollen, latex, støv, støvmider, svamp, svampesporer og dyrehår over en længere periode. Hyppig støvsugning fjerner disse.

Ingen 10-sekundersregel: Taber man mad på gulvet, skal det kasseres. Drop ideen om at det er ok at spise maden, bare den ikke har været på gulvet i mere end 10 sekunder.

Tabt mad bliver med det samme inficeret med bakterier, når det rammer gulvet, som kan gøre dig syg. Grundig støvsugning og god generel rengøring kan være med til at forhindre dette.

Rygning: Partikler fra røg kan lægge sig i tæpper og på møbler og forøge risikoen for at udvikle kræft. Støvsugning holder dette nede.


Hvor kommer nullermændene fra?

Hvor kommer nullermændene fra

De er allevegne, og man finder dem de mærkeligste steder – nullermændene. Men hvor kommer de fra? Bolius.dk har forklaringen her:

Nullermænd er faktisk bare støv, som klumper sig sammen til små kugler eller lignende. Der sker, når støvet ligger på tæpper eller møbler men oftest på gulvet:

Man finder som nævnt ofte nullermændene på gulvet, og det gør man, da støvet før eller siden vil falde på gulvet.

På gulvet flytter støvet sig, når der er bevægelse i huset, og når det rammer forhindringer (hår, hudceller, tekstilfibre, krummer, legesager, tabte genstande med videre), så samler støvet sig og kommer til at ligne små uldtotter.

Hvis de bevæger sig videre, vil de samle mere støv op undervejs og blive til større nullermænd.

Ofte vil man finde disse under sengen, idet bevægelsen her ikke er så stor, og så vil nullermændene blive liggende.

Andre steder, hvor nullermænd er hyppige, er i hjørner, omkring ledninger eller under andre møbler.

Hvis man har en høj luftfugtighed i sin bolig, så vil man ofte opleve flere nullermænd, idet støvpartiklerne i så fald hurtigere vil falde på gulvet, da de optager fugten i luften.

Hvis man gerne vil nullermændene til livs, bør man støvsuge oftere – også de svært tilgængelige steder såsom under sengene og møblerne. Man bør desuden huske at lufte ud tiere – ideelt 2-3 gange om dagen samt ryste puder, dyner og tæpper jævnligt. Dette skal foregå udendørs.


Gode råd til støvsugningen

gode råd til støvsugningenBaseret på viden fra husholdnings-eksperterne fra Idenyt.dk giver vi her de bedste råd til støvsugningen:

Flere retninger: Støvsug ikke kun i én retning, for så vil man ikke få alt støvet med. Støvsug derfor i alle retninger – gerne efter verdenshjørnerne: både syd og nord plus øst og vest. 

Roligt tempo: Bevæg støvsugeren i langsomme bevægelser, hvilket giver et højere støvoptag. Hvis du lytter til musik med hurtigt tempo, mens du støvsuger, er der en chance for, at du følger musikkens rytmer og dermed støvsuger for hurtigt.

Støv af først: Start med at tørre støv af husets møbler, vindueskarme, reoler med mere inden støvsugningen. Ellers vil støvet herfra snart falde ned, og man bliver nødt til at støvsuge en gang til. 

Brug de forskellige mundstykker: En støvsuger kommer ofte med flere forskellige mundstykker – gerne både til tæpper, hårde gulve, møbler og fuger, hjørner og kanter. Anvend det korrekte mundstykke, hvilket vil give det mest effektive støvoptag. 

Ind under møblerne: Der samler sig meget støv under møblerne, men især hvis man har allergikere i hjemmet, er det vigtigt at komme grundigt ind under møblerne med støvsugeren.

Det kan være nødvendigt at løfte dem op eller helt flytte dem for at få alt støvet med. Hvis man har pelsede kæledyr, vil deres hår ofte ende her. 

Indstil skaftet: Mange støvsugere kommer med teleskoprør, så man kan justere på højden. Benyt dig af dette, så du skåner ryggen mest muligt. 

Tøm posen: Hvis man har en traditionel støvsuger, samler den støvet op i støvposer. Når posen er ved at være fuld, så forringes sugeevnen, hvilket vil sløve effektiviteten ned. Skift derfor posen, inden den bliver fuld.

Nogle modeller har en indikator, der lyser, når posen er for fuld. Hvis ikke, så tjek den med jævne mellemrum for at se, om der stadig er plads.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Philips FC6823/01 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
4,5 ud af 5 stjerner hos den britiske teknologiside Techadvisor.co.uk
82 ud af 100 points hos Good Housekeeping Institute

Philips FC6823/01

 

 


Philips FC6823/01 er blevet testet hos 3 hold eksperter: svenske Råd & Rön, britiske Techadvisor.co.uk og ligeledes britiske Good Housekeeping Institute.

Alle eksperterne er begejstrede for dette produkt, og derfor modtager den høje scorer.

Med Power Cyclone-teknologi

Philips FC6823/01 er designet til at være meget effektiv i sugestyken, og derfor har den Power Cyclone-teknologi samt en såkaldt PowerBlade-motor.

For at lang køretid er modellen udstyret med et 25,2 volt Lithium-batteri, og køretiden ligger derfor på over 1 time.

2-i-1 model

Philips FC6823/01 er en 2-i-1 støvsuger, som kan konverteres om til en håndstøvsuger, hvilket øger fleksibiliteten. Herudover er den poseløs og kommer med en let-tømmelig beholder på 0,6 liter. Der medfølger et turbomundstykke, som er godt til alle underlag.

For en høj overskuelighed findes der et digitalt display, som blandt andet viser batteritiden.

Høj kvalitet, ifølge eksperterne

Techadvisor.co.uk skriver, at Philips FC6823/01 er skabt i en meget høj kvalitet, som både kan ses på yder- og indersiden.

Denne model er nemlig ifølge eksperterne utrolig flot og moderne i udtrykket, og så er den imponerende effektiv, når den arbejder.

Selv om det nævnes, at prisen er noget høj, så får man meget for pengene, og det inkluderer også både et digitalt display, flere hastigheder, LED-belysning og en lang køretid.

Goodhousekeeping.com har desuden testet Philips FC6823/01, og de forklarer, at dette produkt arbejder effektivt på både tæppe og hårde gulve, og dens bevægelser er både glidende og ukomplicerede.

Herudover roses den for at kunne fortælle, hvor meget batteri der er tilbage samt for den smarte LED-belysning i mundstykket. Dog mener eksperterne også, at den er lidt tung og bliver let beskidt. 

Specifikationer – Philips FC6823/01
🔴 Mærke: Philips
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Støjniveau: 84 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Køretid: 65 minutter per opladning
🔴 Ladetid: 300 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,6 liter
🔴 Vægt: 5,4 kilo 

Fordele ved Philips FC6823/01
Power Cyclone-teknologi
Power Blade-motor
Køretid på over en time
Kan konverteres til håndholdt støvsuger
Digitalt display

Her kan du se en præsentationsvideo af Philips FC6823/01. Videoen er produceret af Philips: 


Xiaomi Dreame V9P Håndstøvsuger – tre justerbare indstillinger og op til en times batteritid

green-elm4,7 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google
green-elmGod anmeldelse hos teknologimagasinet Onetechtraveller.com
green-elmGod anmeldelse hos teknologimagasinet Gearbest.com

Xiaomi Dreame V9P Håndstøvsuger – tre justerbare indstillinger og op til en times batteritid

 

Xiaomi Dreame V9P Håndstøvsuger er den givetvis bedste håndstøvsuger til den forbruger, som foretrækker et alternativ til Nilfisk og gerne vil have en to-i-en model.

Produktet hører til favoritterne hos eksperterne såvel som hos brugerne. Hos brugerne fra Google modtager den i gennemsnit 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket er utrolig højt, og hos teknologimagasinerne Onetechtraveller.com og Gearbest.com bliver den tildelt en god anmeldelse fra begge hold eksperter.

Rosen går især på, at varianten er udstyret med særdeles stærke sugeevner, og med tre forskellige indstillinger for sugestyrke kan du selv regulere styrken. Det bliver også fremhævet, at køretiden er meget lang sammenlignet med konkurrenterne, og så bliver det bemærket, at den er nem at anvende og ikke larmer særlig meget. På den anden side bliver det nævnt, at støvbeholderens kapacitet ikke er den største, og så kan hovedet ikke dreje 360 grader rundt.

To-i-en løsning

Har du både brug for en almindelig stang-støvsuger og en håndstøvsuger i hjemmet, så skulle du overveje at se nærmere på Xiaomi Dreame V9P Håndstøvsuger. Her får du et alternativ til Nilfisk, der dog prismæssigt matcher niveauet meget jævnt. Derfor er prisen ikke til den lave side. Til gengæld får du to maskiner til ens pris, så du får valuta for dine investeringspenge. Til de større opgaver som støvsugning af hjemmets gulve og tæpper kan du bruge stangen, som giver dig en optimal kropslig position, mens håndstøvsugeren er smart til mindre opgaver, smalle steder eller til bil og båd.

Du vil få et typisk Xiaomi-apparat, der emmer af moderne gadget-kvalitet dog smeltet sammen med et brugbart hverdagsprodukt. Derfor vil du opleve den særlige Smart Cool Motor, som sikrer et højt arbejdsniveau med en konstant sugestyrke på 400 watt. Det giver en høj styrke, som munder ud i en effektiv sugeevne.

Tre niveauer for sugestyrke

Xiaomi Dreame V9P Håndstøvsuger er en moderne enhed, og det betyder, at den kører på batteri i stedet for på strøm. I forhold til flere af konkurrenterne er batteriet meget kraftigt og leverer en virkelig lang arbejdstid per opladning. Den ligger på maksimalt en time, hvilket er højt. Du får tre niveauer for sugestyrke at vælge imellem, men vær opmærksom på, at den høje styrke tærer mere på batteriet og forkorter driftstiden.

Modellen har en beholder til det opsamlede støv i stedet for en gammeldags pose, og motoren er skabt til at være stillegående. Det sikrer dig en mere støjsvag støvsugning. Du får en let rengøring ved tryk på en enkelt knap, og så er der fokus på manøvrerbarheden. Hovedet er fleksibelt, selvom det er en smule bredt, og derfor skulle det også kunne fjerne snavs og skidt i hjørner og kroge.

Alt i alt den bedste håndstøvsuger til dig, der ønsker et alternativ til Nilfisk, og som foretrækker en to-i-en løsning.

Fordele

 • Kommer med tre justerbare indstillinger
 • Kan køre op til 60 minutter per batteriopladning
 • Nem at anvende
 • Stillegående
Ulemper

 • Kommer ikke med et 360 graders hoved
 • Kapaciteten i støvbeholderen kunne være højere

Specifikationer

 • Producent: Xiaomi
 • Type: Håndstøvsuger, to-i-en støvsuger
 • Ledningsfri: Ja
 • På batteri: Ja
 • Arbejdstid per opladning: 60 minutter
 • Poseløs: Ja
 • Med støvbeholder: Ja

Nilfisk Handy GRSTV25NO

God anmeldelse hos tyske Testberichte.de
4,3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Coop.dk
4,6 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Whiteaway.com

Nilfisk Handy GRSTV25NO

 

.
Nilfisk Handy GRSTV25NO er blevet testet af både eksperter og almindelige forbrugere. Dette produkt er nemlig blevet afprøvet, vurderet og anmeldt i tyske tests, hvorefter eksperterne fra Testberichte.de har givet en samlet vurdering.

Herudover er her også tale om en brugerfavorit blandt forbrugerne på både Coop.dk og Whiteaway.com.

2-i-1-støvsuger

Nilfisk Handy GRSTV25NO hører til 2-i-1-støvsugerne, hvilket betyder, at man kan konvertere den om til en håndholdt variant ved at frigøre denne enhed – hermed kan man lettere støvsuge krummer på bordet, i bilen eller mellem hynder.

Her er også tale om et ledningsfrit produkt, som i stedet kører på batteri. Dette sørger for en arbejdstid på 20 minutter, som dog ikke er den højeste på markedet. Herefter er batteriet genopladeligt.

Lys i mundstykket

Nilfisk Handy GRSTV25NO kommer med et mundstykke, som er godt til både hårde og bløde underlag, og de roterende børster opfanger både skidt og snavs. For lettere at kunne opfange støv i mørke områder findes der en smart belysning i mundstykket.

Herudover findes der et foldbart, Soft Grip-håndtag og et vaskbart filter, som øger hygiejnen. Produktet er udstyret med en støvbeholder i stedet for en traditionel pose, som kan rumme 0,5 liter.

God ydeevne, ifølge eksperterne

Nilfisk Handy GRSTV25NO er testet hos Testberichte.de, som giver en god score. Denne baseres på, at eksperterne mener, at produktet leverer en rigtig god ydeevne på både store og små områder.

Herudover peges der på, at den er støjsvag, og så er den rigtig god til at opsuge selv småt affald som salt, sand og krummer.

Eksperterne mener desuden, at Nilfisk Handy GRSTV25NO er hurtig og let i brug, men dog er der udfordringer, når smalle områder skal rengøres.

Specifikationer – Nilfisk Handy GRSTV25NO
🔴 Mærke: Nilfisk
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Støjniveau: 70 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Køretid: 20 minutter per opladning
🔴 Ladetid: 240 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,5 liter
🔴 Vægt: 2,5 kilo 

Fordele ved Nilfisk Handy GRSTV25NO
Kan konverteres til håndstøvsuger
Arbejdstid på 20 minutter
Mundstykke med lys
Soft Grip-håndtag
Vaskbart filter

Her kan du se en præsentationsvideo af Nilfisk Handy GRSTV25NO. Videoen er produceret af WhiteAway.com: 


Nilfisk Handy MWSTV18NO

3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.com

Nilfisk Handy MWSTV18NO

 

.
Nilfisk Handy MWSTV18NO har ikke været medtaget i ekspert-tests, men vi har alligevel valgt at tage modellen med, idet her i stedet er tale om en brugerfavorit blandt brugerne på Amazon.com. Efter gennemgangen af produktet kommer vi ind på, hvad brugerne konkret har skrevet om den.

Mundstykke med lys

Nilfisk Handy MWSTV18NO er både ledningsfri og posefri, og dermed kører den på batteri og har en støvbeholder i stedet.

Denne kan rumme 0,5 liter og tømmes let uden at spilde støv. Batteriet er genopladeligt, og per fuld opladning kan den arbejde i 20 minutter.

Nilfisk Handy MWSTV18NO kommer med et enkelt mundstykke med roterende børster, som både kan rengøre bløde og hårde underlag.

Der findes yderligere belysning i mundstykket, så overblikket i mørke områder styrkes.

Kan også anvendes som håndstøvsuger

Nilfisk Handy MWSTV18NO er en 2-i-1-støvsuger, som betyder, at man ud over at kunne benytte dette produkt som en almindelig, ledningsfri støvsuger også kan danne den om til en håndstøvsuger, så alsidigheden øges.

Der findes desuden et smart, vaskbart filter, og så har den et praktisk foldbart håndtag. Selve modellen er meget let og vejer kun 2,4 kilo, hvilket gør den meget nem at håndtere.

Investeringen værd, ifølge brugerne

Nilfisk Handy MWSTV18NO er ikke blevet testet af eksperter, men til gengæld er her tale om en international brugerfavorit på Amazon.com.

Brugerne roser modellen for flere aspekter såsom en lav vægt, let brug, effektiv rengøring og høj brugervenlighed.

Angående brugervenlighed så skriver en af brugerne: ”Den er købt til min kones mor, som er over 90 og bor alene. Hun er meget tilfreds med den og finder den meget let at bruge” (oversat fra engelsk).

En anden bruger skriver: ”Let at samle, let at bruge og let at lade op. Godt produkt til en god pris, og køretiden er nok til at rengøre hele mit hus (omkring 120 kvadratmeter)” (oversat fra engelsk), og en tredje skriver: ”Fantastisk gadget. Kraftfuld sugeevne og meget let at bevæge rundt” (oversat fra engelsk).

Specifikationer – Nilfisk Handy MWSTV18NO
🔴 Mærke: Nilfisk
🔴 Type: Ledningsfri støvsuger
🔴 Støjniveau: 70 dB
🔴 Med ledning: Nej, kører på batteri
🔴 Køretid: 20 minutter per opladning
🔴 Ladetid: 240 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,5 liter
🔴 Vægt: 2,4 kilo 

Fordele ved Nilfisk Handy MWSTV18NO
Ledningsfri og posefri
Køretid på 20 minutter
Belysning i mundstykket
Kan dannes om til håndstøvsuger
Lav vægt

Her kan du se en generel præsentationsvideo af Nilfisks smarte 2-i-1 støvsuger system. Videoen er produceret af Nilfisk:


Nilfisk Handy – Anvendte kilder samt links

ETM Testmagzin 🇩🇪
ETM Testmagazin er et tysk testmagasin, som tester et bredt udvalg af forbrugerprodukter. Her har ETM testet 3 forskellige støvsugere inklusiv Bosch Athlet BCH6ZOOO. Hvis du ønsker at læse hele testen, så kan den læses hos ETM Testmagazin.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Her har Expertreviews.co.uk testet Dyson V8 Absolute.Du kan læse hele testen her hos Expertreviews.co.uk. 

Goodhousekeeping.com 🇬🇧
Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.com foretager nye tests lidt ad gangen og har her testet Philips FC6823/01.Hele testen kan læses her.

M3.se 🇸🇪
M3.se er en svensk teknologi-testside, som blandt andet beskæftiger sig med at teste og anmelde de nyeste teknologi-produkter. Her har M3.se testet støvsugeren Electrolux Pure F9 PF91-4ST.Læs testen i sin helhed her.

Råd & Rön 🇸🇪 
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet forskellige støvsugere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement – man kan dog også købe sig adgang til testene enkeltvis.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧 
Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der skriver om emner vedrørende teknologi og teknik, og i denne sammenhæng har de britiske eksperter testet Philips FC6823/01.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Tek.no 🇳🇴 
Tek.no er et norsk teknologimagasin, der har forbrugerteknologi som omdrejningspunkt. Magasinet skriver både nyheder, artikler, guides og tests, der har med teknologi at gøre. Her har Tek.no testet forskellige støvsugere inklusiv Nilfisk Handy GRSTV18ACC og Bosch Athlet BCH6ZOOO. Hele testen kan læses her.

Testberichte.de 🇩🇪
Testberichte.de er en tysk webside, som samler forskellige tests og analyserer dem. Herefter danner Testberichte.de deres egen faglige mening, hvorefter en samlet score gives. Her er tale om tests af Nilfisk Handy GRSTV25NO.

Testsieger.de 🇩🇪
Tysk online testside som tester diverse forbrugerprodukter til hjemmet. Testsieger.de opererer ved, at siden samler forskellige tests og vurderer dem i forhold til hinanden. Herudfra skaber siden sin egen vurdering af det givne produkt. Testsieger.de har her testet Nilfisk Handy BLSTV18ACC.Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Her har Trustedreviews.com testetDyson V8 Absolute. Læs mere om testen på hjemmesiden.

Gearbest.com
Gearbest.com er et internationalt teknologimagasin, der løbende foretager tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter. Her gælder det en test af modellen Xiaomi Dreame V9P Håndstøvsuger.

Testen blev udført: Maj 2020
Du kan læse testen her

Google

Google er en af verdens største søgemaskiner med et dertilhørende stort brugerunivers. Brugerne får adgang til køberanmeldelser fra verden rundt, og her gælder det forskellige Nilfisk Handy Håndstøvsugere:

Anmeldelserne af Nilfisk Handy Quick 36VMAX EU Håndstøvsuger blev fundet: December 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Nilfisk Handy Quick 20VMAX EU Håndstøvsuger blev fundet: December 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Nilfisk Handy Easy 36V Håndstøvsuger blev fundet: December 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Xiaomi Dreame V9P Håndstøvsuger blev fundet: December 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Anmeldelserne af Nilfisk Handy Combi Washer CW1 Stangstøvsuger blev fundet: December 2021
Du kan læse anmeldelserne her

Onetechtraveller.com

Onetechtraveller.com er et online teknologimagasin, der af og til afprøver og anmelder diverse teknologi- og gadgetprodukter. Her gælder det en test af modellen Xiaomi Dreame V9P Håndstøvsuger.

Testen blev udført: Maj 2020
Du kan læse testen her


Andre relevante tests og artikler

Er du endnu ikke stålsat på at vælge en Nilfisk Handy støvsuger, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre tests, der kunne være relevante for dig.

Skab dig et overblik over markedets andre testvindende håndstøvsugere med vores generelle Ledningsfri støvsuger test eller vores Håndstøvsuger test

Er der et andet bestemt mærke, du er specielt interesseret i, kan du læse vores producent-specifikke test. Her finder du vores Dyson V11 test, vores Dyson V10 test, vores Dyson V8 test, vores Dyson V6 test eller vores Electrolux Ergorapido test.

Overvejer du om valget skulle falde på en traditionel støvsuger, kan vi også være behjælpelige med det. I vores generelle Støvsuger test og vores Poseløs støvsuger test, finder du en række testvindende støvsugere fra forskellige producenter.

Du kan også læse mere om de forskellige producenters modeller i vores producent-specifikke tests. Læs fx vores Bosch støvsuger test, vores Nilfisk støvsuger test, vores Miele støvsuger test, vores Electrolux støvsuger test, vores AEG støvsuger test eller vores Dyson Støvsuger Test. De forskellige støvsugere er udvalgt på baggrund af deres resultater i diverse eksperttests. Vi bringer også en prissammenligning, så du nemt kan finde din nye støvsuger til den bedste pris.

Ønsker du at spare tid og slippe for støvsugningen selv, kunne det være en idé at overveje en robotstøvsuger. I vores store Robotstøvsuger test, finder du en gennemgang af markedets bedst anmeldte modeller.

Også i robotstøvsuger-kategorien finder du en række producent-specifikke test. Her kan du læse mere om vores iRobot Roomba Robotstøvsuger test, vores iRobot Roomba 980 test, vores Neato Botvac Connected test og vores Miele Scout RX1 test, der alle indeholder testvindende robotstøvsugere.


FAQ

Hvilken er den bedste praktiske støvsuger til hjemmet?
Der findes mange forskellige praktiske håndstøvsugere på markedet. Der er ingen tvivl om, at en af de absolut bedste, der er at finde på markedet, er Dyson V8 Absolute støvsugeren. Den har et smart design samt en enormt god sugeevne. Den er desuden testvinder hos mange forskellige magasiner.
Hvordan vælger jeg en praktisk støvsuger?
Noget af det vigtigste du skal huske, når du vælger en praktisk støvsuger, er at undersøge om støvsugeren har et støv-og mikrofilter. De bedste filtre i en støvsuger er de velkendte HEPA-filtre, der sørger for at filtrere luften og støvet i støvsugeren under rengøringen med maskinen
Er trådløse støvsugere det værd?
Det er som udgangspunkt op til dig som forbruger af den trådløse støvsuger at vurdere, om den er pengene værd. Ønsker du en hurtig og effektiv rengøring på travle dage, som ikke involverer store maskiner og lange ledninger, er en trådløs støvsuger med sikkerhed lige noget for dig.
Er pindestøvsugere bedre end opretstående?
Det er helt op til dig at bestemme og vurdere, hvilken slags støvsuger, der passer bedst til dig og din husholdning. Rigtigt mange vælger at bruge enten pindestøvsugere eller stangstøvsugere. Pindestøvsugere er gode, hvis du blot skal klare en hurtig omgang rengøring rundt omkring i forskellige, små afkroge og hjørner.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme