Senseo Kaffemaskine Test-oversigt 2021 – De 7 bedste på markedet

Senest opdateret den 0

I denne artikel giver vi dig det store overblik over de bedste Senseo kaffemaskiner på markedet.

Det drejer sig om 7 modeller – alle fra Philips, der står bag Senseo-brandet, og som alle er meget populære og gør livet lettere for kaffeelskeren.

I løbet af artiklen gennemgår vi de 7 produkter et for et. Her kommer vi både ind på, hvad hvert apparat kan, samt hvad der fremhæves som plusser og minusser.

Efter denne gennemgang bringer vi et videns-afsnit, hvor du kan lære mere om, hvordan du passer på din Senseo kaffemaskine, hvordan du vælger den bedste kaffe, og hvorfor det er sundt for dig at drikke kaffe.

Herefter findes en liste over de kilder, vi henviser til, samt links til deres kommentarer. Derpå følger en guide til andre relevante tests og artikler, som du måske vil finde interessante.

Denne Senseo Kaffemaskine test artikel indeholder:
🔸 Overblik over de 7 bedste Senseo kaffemaskiner på markedet
🔸 Tips til hvordan du afkalker din Senseo kaffemaskine
🔸 Guide til at vælge den bedste kaffe
🔸 Viden om hvorfor kaffe er sundt
🔸 Information og links til de tests, vi har anvendt
🔸 En guide til øvrige relevante tests og artikler

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende modeller på markedet.

Senseo Kaffemaskine Test 2021 – Her er de 7 bedste

Herunder følger en gennemgang af 7 af de bedste varianter på markedet. Her findes udelukkende brugerfavoritter fra et bredt spektrum således, at variationen bliver høj. Der vil tillige være noget for enhver pengepung og smag.

Under produktnavnene i de grønne bokse kan man se, hvad brugerne har givet af anmeldelser, og her vil man også kunne se prissammenligning af de forskellige modeller. På den måde vil man hurtigere og nemmere kunne se, hvor man kan finde de mest favorable priser.


Senseo Switch 3in1 HD6593/20

4,3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Pricerunner.dk
4,1 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Elkjop.no
4,3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Philips.dk
4,3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.co.uk

Senseo Switch 3in1 HD6593 20

i samarbejde med PriceRunner

 

Senseo Switch 3in1 HD6593/20 har modtaget stor ros af forbrugerne på siderne Pricerunner.dk, Elkjop.no, Amazon.co.uk og Philips.dk. De tildeler nemlig i gennemsnit 4,2 ud af 5 mulige stjerner, hvilket vidner om, at her er tale om et produkt af høj kvalitet.

Brugerne fremhæver især det flotte design, brugervenligheden og alsidigheden. En bruger formulerer det således ”Jeg kan kun sige en ting om denne kaffemaskine: MAGISK! … Den er stilfuld, enkel, fleksibel og elegant. Egnet til både store og små køkkener på grund af designet” (oversat fra norsk).

Mulighed for både puder og filter

Senseo Switch 3in1 HD6593/20 er en meget alsidig kaffemaskine. Den kommer nemlig med TripleBrew-teknologi til både filterkaffe og Senseo kaffepuder. Kaffepuderne har den fordel, at kopperne brygges hurtigt med et dejligt lag gyldent crema på toppen. Hvis man i stedet foretrækker filterkaffe, brygges kaffen langsommere, men der trækkes til gengæld mere smag ud af bønnerne, så kaffen får en stærkere aroma.

Brugervenligheden er tillige høj på denne model, og man kan få sin kaffe på blot 30 sekunder ved tryk på en enkelt knap. En hel kande svarende til 7 kopper kan færdigbrygges på under 10 minutter. Der medfølger en robust termokande i rustfrit stål, som kan holde kaffen varm i op til 2 timer.

Med 3 forskellige styrker

På Senseo Switch 3in1 HD6593/20 kan man vælge imellem 3 styrker, når der anvendes kaffepuder: Classic, Strong og Extra Strong. Dette er med til at øge alsidigheden. Hertil slukker maskinen selv, når den er færdig med at arbejde, så der spares på strømmen.

Alle dele er aftagelige for en lettere rengøring, og der findes en indikator, der fortæller, når det er tid til afkalkning. Dette klares nemt via apparatets eget afkalkningsprogram – man behøver blot at hælde afkalkningsvæske i vandtanken og trykke på en knap.

Specifikationer ved Senseo Switch 3in1 HD6593/20 – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Philips
🔴 Type: Kaffemaskine, filterkaffe og Senseo kaffepuder
🔴 Effekt: 1450 watt
🔴 Kapacitet, vandtank: 1 liter
🔴 Antal kopper: Op til 7
🔴 Pumpetryk: 1 bar
🔴 Bryggetid for én kop: 30 sekunder
🔴 Bryggetid for en hel kande: 8,5 minutter
🔴 Ledningslængde: 0,8 meter
🔴 Vægt: 1,75 kilo

Fordele ved Senseo Switch 3in1 HD6593/20
 Brugerfavorit
 Med både puder og filter
 3 indstillinger for styrke
 Let rengøring
 Med auto-sluk


Senseo Original HD6554 68

4,6 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.co.uk
4,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Idealo.co.uk
5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Computeruniverse.net

Senseo Original HD6554 68

i samarbejde med PriceRunner

 

Senseo Original HD6554 68 er en populær brugerfavorit, som virkelig har formået at imponere forbrugerne. Modellen scorer nemlig topkarakterer hos køberne fra både forhandleren Amazon.co.uk, sammenligningssiden Idealo.co.uk og elektronik-forhandleren Computeruniverse.net.

Noget af det, brugerne især fremhæver, er holdbarheden og kvaliteten. Det forklares, at apparatet er velfungerende og solidt og en nem måde at få velsmagende kaffe på. Én bruger opsummerer oplevelsen således: ”Overall design is nice. This is perfect if you can not be bothered with loose coffee as the pads of Senseo are easy to use and one can get different strengths and flavors… I would not be without it.”

God variant til fin pris

Senseo Original HD6554 68 vil være et godt valg, hvis man ønsker en velfungerende Senseo kaffemaskine til en overkommelig pris. Den er fritstående, men fylder ikke ret meget, idet designet er skabt til at være kompakt og let at have med at gøre. Den er fremstillet i plastik, hvilket er med til at give den lavere pris, men den er stadig robust og holdbar.

Selve designet er enkelt og simpelt, og det gælder også betjeningen. Den er nemlig brugervenlig og let at anvende, da man blot skal ilægge Senseo kaffepuder og hælde vand i og dernæst trykke på start-knappen.

Kan brygge to kopper ad gangen

Senseo Original HD6554 68 begynder herefter at brygge kaffen, og man behøver ikke vente længe på sin varme drik, for denne kan brygge to kopper ad gangen. Den bryggede kaffe får et dejligt lag crema på toppen, som er et velsmagende lag skum. Smagen af kaffen afhænger af, hvilke Senseo kaffepuder man anvender.

Herudover kan den brygge op til 5 kopper per tank, og vandtanken har en kapacitet på 0,7 liter. Det er ikke den største, men på grund af den stærke effekt på 1450 watt, så går brygningen hurtigt. Produktet kører på strøm, og den medfølgende ledning er på 0,8 meter.

Specifikationer ved Senseo Original HD6554 68 – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Philips
🔴 Type: Kaffemaskine, Senseo kaffepuder
🔴 Effekt: 1450 watt
🔴 Kapacitet, vandtank: 0,7 liter
🔴 Antal kopper: Op til 5
🔴 Pumpetryk: 1 bar
🔴 Ledningslængde: 0,8 meter
🔴 Vægt: 1,76 kilo

Fordele ved Senseo Original HD6554 68
Brugerfavorit
 Smart og kompakt
 Prisvenlig
 Kan brygge to kopper ad gangen
 Brugervenlig


Senseo Quadrante HD7865-60

4,6 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.co.uk
”Fungerer fantastisk” hos kaffebloggen Coffeeandblogging.co.uk
9,1 ud af 10 stjerner i brugeranmeldelser hos Coolblue.nl

Senseo Quadrante HD7865-60

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Senseo Quadrante HD7865-60 hører både til favoritterne hos køberne fra forhandlerne Amazon.co.uk og Coolblue.nl samt imponerer stort hos kaffebloggen Coffeeandblogging.co.uk.

Forbrugerne hæfter sig især ved, at den nærmest er smuk at se på og meget velbygget. Den kan larme lidt, men er nem at anvende og brygger bare en god kaffe, kommenteres det. Én bruger opsummerer oplevelsen således: ”Makes a perfect cup or mug of coffee. No fuss as it’s very easy to use”, og en anden kommenterer: “Probably the best Senseo machine we’ve had.”

Også kaffebloggen Coffeeandblogging.co.uk er imponerede og fremhæver især, at den bare fungerer fantastisk, er meget økologisk og kommer med velfungerende Senseo kaffepuder.

Ideel til hjemme-baristaen

Leder du efter en Senseo kaffemaskine, der minder om dem, man ser på de professionelle kaffebarer, så vil Senseo Quadrante HD7865-60 være et godt valg. Den emmer af luksus og skønhed og vil pynte i ethvert køkken. Den er firkantet, blank og sort, men selv om den er professionel i udtrykket, er den let at betjene.

Kontrolpanelet udgøres af få knapper, og man behøver kun foretage få handlinger for at få sin kaffe brygget: Man skal blot hælde vand på og indsætte Senseo kaffepuder efter eget valg. Der findes mange Senseo kaffepuder at vælge imellem, som hver især varierer i smag, aroma og styrke.

Kaffe på 1 minut

Senseo Quadrante HD7865-60 er skabt til familien, hvor der drikkes meget kaffe, og derfor kommer den med en stor vandtank på 1,2 liter. Det betyder i praksis, at man kan brygge op til 8 kopper per tank. Det går yderligere stærkt, idet bryggetiden for én kop ligger på 1 minut. Den kan dertil brygge to kopper ad gangen, så hastighed er bestemt et nøgleområde.

Derudover medfølger en ledning på 0,8 meter, og effekten ligger på 1450 watt. For en høj sikkerhed er der en auto-sluk-funktion, og for en let rengøring tåler de aftagelige dele opvask i maskine.

Specifikationer ved Senseo Quadrante HD7865-60 – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Philips
🔴 Type: Kaffemaskine, Senseo kaffepuder
🔴 Effekt: 1450 watt
🔴 Kapacitet, vandtank: 1,2 liter
🔴 Antal kopper: Op til 8
🔴 Bryggetid for én kop: 1 minut
🔴 Ledningslængde: 0,8 meter
🔴 Vægt: 2 kilo

Fordele ved Senseo Quadrante HD7865-60
 Bruger- og bloggerfavorit
 Flot og professionel i udseendet
 Hurtig
 Med auto-sluk
 Aftagelige dele tåler maskinopvask


Senseo Viva Cafe HD6564

4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.co.uk
9,0 ud af 10 stjerner i brugeranmeldelser hos Coolblue.nl
4,6 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Bol.com

Senseo Viva Cafe HD6564

 

i samarbejde med PriceRunner

 

Senseo Viva Cafe HD6564 hører til blandt de absolutte favoritter hos brugerne på forhandlersiderne Amazon.co.uk, Coolblue.nl og Bol.com. Her modtager de virkelig høje scorer, der ligger helt i top.

Brugerne hæfter sig især ved, at den er meget smuk at se på, og så brygger den virkelig velsmagende kaffe med en dejlig aroma. Aroma Booster-funktionen fremhæves tillige flere steder sammen med den gode bygningskonstruktion. Én bruger opsummerer oplevelsen således: ”Dens strålende farve er meget smuk. Aroma Booster er et plus, og kaffen er meget bedre end de grundlæggende versioner” (oversat fra fransk).

Pladsbesparende og velfungerende

Senseo Viva Cafe HD6564 vil være et fint valg for den forbruger, der ønsker en Senseo kaffemaskine til Senseo kaffepuder, som generelt er meget velfungerende. Den er ydermere flot i designet og kommer i flere farver – blandt andet neutral sort og skinnende rød. Selve udformningen er enkel, og det bidrager også til brugervenligheden, der er høj.

Den fylder heller ikke så meget, så den vil være ideel til det mindre køkken. Selv om størrelsen er pladsbesparende og lille, så kommer vandtanken stadig med en god kapacitet: Denne ligger på 0,9 liter, og i praksis giver det op til 5 kopper per tank. Materialet er rustfrit stål, som er meget robust.

Aroma Booster

Senseo Viva Cafe HD6564 har derudover en effekt på 1450 watt, hvilket giver en hurtig bryggetid. Den er nemlig på kun 30 sekunder per kop. I tillæg kan den brygge to kopper ad gangen, hvorved det går hurtigt at levere kaffe til hele husstanden. Pumpetrykket ligger på 1 bar.

For at skabe et så godt resultat som muligt har denne Senseo kaffemaskine Aroma Booster-teknologi. Denne gør, at aromaen i de valgte Senseo kaffepuder bliver endnu mere afbalanceret og kraftig, hvilket giver en mere intens kaffeoplevelse. Som et yderligere plus er apparatet født med en auto-sluk-funktion samt en indikator for afkalkning. De aftagelige dele tåler maskinopvask.

Specifikationer ved Senseo Viva Cafe HD6564 – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Philips
🔴 Type: Kaffemaskine, Senseo kaffepuder
🔴 Effekt: 1450 watt
🔴 Kapacitet, vandtank: 0,9 liter
🔴 Antal kopper: Op til 5
🔴 Pumpetryk: 1 bar
🔴 Bryggetid for én kop: 30 sekunder
🔴 Ledningslængde: 0,8 meter
🔴 Vægt: 1,75 kilo

Fordele ved Senseo Viva Cafe HD6564
 Brugerfavorit
 Kommer i flere farver
 Aroma Booster-funktion
 Indikator for afkalkning
 Med auto-sluk


Senseo Original HD6556

4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.co.uk
8,2 ud af 10 stjerner i brugeranmeldelser hos Coolblue.nl
4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Bol.com

Senseo Original HD6556

i samarbejde med PriceRunner

Senseo Original HD6556 er en populær model, der modtager rigtig gode bedømmelser af de brugere, der anvender maskinen til daglig. Brugerne på forhandlersiderne Amazon.co.uk og Bol.com tildeler den nemlig 4,5 ud af 5 mulige stjerner, mens brugerne af Coolblue.nl tildeler hele 8,7 ud af 10 stjerner.

Brugerne baserer især deres gode bedømmelser på den overkommelige pris, det flotte design, den lækre konsistens af kaffen og cremaen samt den høje brugervenlighed. En bruger skriver blandt andet: “Meget flot kaffemaskine med hensyn til design. Og store fremskridt i forhold til den første Senseo, da den er mindre støjende – derfor total tilfredshed” (oversat fra fransk). På den negative side nævnes det, at vandtanken skal genfyldes ofte, hvis man bruger maskinen meget.

Fokus på smag og aroma

Senseo Original HD6556 er en flot og kompakt kaffemaskine, der ikke optager meget plads på køkkenbordet. Produktet er skabt til Senseo kaffepuder, og man kan brygge 2 kopper kaffe ad gangen. Selve brygningen tager kun 30 sekunder. Den smarte Crema Plus-teknologi sørger desuden for, at kaffen toppes med et ekstra tykt og blødt lag crema.

Man kan selv indstille styrken på sin kaffe – denne øges ved et ekstra tryk på knappen – og man kan tillige vælge kopper i forskellig størrelse. Apparatet er herudover udstyret med den såkaldte Coffee Boost-teknologi, som trækker den maksimale smag ud af kaffepuderne og sikrer en stærk aroma.

Alle dele tåler opvaskemaskine

Senseo Original HD6556 kommer med en aftagelig vandtank med en kapacitet på 0,7 liter. Dette er lidt mindre end flere af konkurrenterne på markedet, men der kan stadig brygges mange kopper kaffe per tank.

Herudover slukker maskinen af sig selv efter endt brug, så man skal ikke bekymre sig om at efterlade den uden opsyn. Rengøringen foregår let, idet de aftagelige dele, såsom vandtank og drypbakke, sagtens kan tåle opvaskemaskine. 

Specifikationer ved Senseo Original HD6556 – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Philips
🔴 Type: Kaffemaskine, Senseo kaffepuder
🔴 Effekt: 1450 watt
🔴 Kapacitet, vandtank: 0,7 liter
🔴 Pumpetryk: 1 bar
🔴 Bryggetid for én kop: 30 sekunder
🔴 Ledningslængde: 0,8 meter
🔴 Vægt: 1,7 kilo

Fordele ved Senseo Original HD6556
 Brugerfavorit
 Ekstra crema på toppen
 Coffee Boost for stærk aroma
 Indstil selv styrke
 Med auto-sluk

 


Senseo Latte Duo Plus HD6570

9 ud af 10 stjerner i brugeranmeldelser hos Coolblue.nl

Senseo Latte Duo Plus HD6570

 

i samarbejde med PriceRunner

 

Senseo Latte Duo Plus HD6570 er en meget populær model blandt brugerne på den hollandske forhandlerside Coolblue.nl. Her har den fået 9,0 stjerner ud af 10 mulige baseret på mere end 100 brugeranmeldelser. Her er således tale om en kaffemaskine, som er meget velfungerende.

Produktet modtager især ros for at kunne brygge to kopper cappuccino ad gangen takket være den rummelige mælkebeholder. Hertil sørger en Intensity-funktion for, at man selv kan vælge, hvor stærk man ønsker sin kaffe, mens Coffee Boost-funktionen giver kaffen en dejlig fuld aroma. De eneste minusser, der nævnes, er, at maskinen optager en del plads på køkkenbordet, og så kræver den også en del manuel vedligeholdelse.

Brygger 2 kopper på under et minut

Senseo Latte Duo Plus HD6570 kommer i et flot og stilfuldt design og er meget enkel at betjene. Her er tale om en variant, som anvender Senseo kaffepuder, og maskinen varmer op på blot 30 sekunder. Herefter kan man brygge 2 kopper kaffe ad gangen ved blot et enkelt tryk på en knap. Effekten er høj på hele 2650 watt, hvilket giver en hurtig bryggetid på 45 sekunder.

Det er muligt at brygge både cafe latte, latte macchiato, cappuccino, almindelig kaffe eller bare en kop varm mælk, og mælkeskummeren gør det muligt at få varmt, cremet skum på toppen. Vandtanken har en høj kapacitet på 1 liter, og den medfølgende mælkebeholder er også meget rummelig med en kapacitet på hele 0,5 liter.

Vælg selv smag og intensitet

Senseo Latte Duo Plus HD6570 kommer med flere funktioner, som er med til at forbedre smagsoplevelsen. Kaffepuderne gør det muligt at veksle mellem mange smagsvarianter, og funktionen Coffee Boost sørger for, at der trækkes mest mulig smag ud af kaffepuden, så kaffen opnår en stærk aroma. Hertil kan man selv indstille, hvor stærk eller mild man ønsker sin kaffe via den smarte Intensity-funktion.

Der er også tænkt over sikkerheden på denne model, idet apparatet slukker automatisk efter 15 minutters inaktivitet. Herudover foregår rengøringen let, idet alle dele er aftagelige og tåler opvaskemaskine. Den indikerer selv, når det er tid til afkalkning. 

Specifikationer ved Senseo Latte Duo Plus HD6570 – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Philips
🔴 Type: Kaffemaskine, Senseo kaffepuder
🔴 Effekt: 2650 watt
🔴 Kapacitet, vandtank: 1 literPumpetryk: 1,2 bar
🔴 Bryggetid for én kop: 45 sekunder
🔴 Ledningslængde: 0,8 meter
🔴 Vægt: 2,6 kilo

Fordele ved Senseo Latte Duo Plus HD6570
 Brugerfavorit
 Brygger 2 kopper ad gangen
 Coffee Boost sikrer bedre smag
 Valgfri styrke
 Med auto-sluk


Tips: Sådan afkalker du din Senseo kaffemaskine

Når du investerer i en Senseo kaffemaskine, så bør du passe godt på den. Dette inkluderer også afkalkning, idet kalk tilstopper apparatet, forkorter levetiden og gør brygningen langsommere.

Her forklarer eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk og Philips, hvordan man kan gøre det på 3 forskellige måder:

Afkalkning med afkalkningsmiddel fra producenten

Tænk forklarer, at modellernes producenter ofte selv laver afkalkningsmidler. Disse vil derfor passe perfekt, men koster gerne en del mere end for eksempel husholdningseddike eller citronsyre. Philips forhandler netop også et special-afkalkningsmiddel til Senseo modellerne.

Afkalkning med husholdningseddike

Den måske letteste og billigste metode til at afkalke din Senseo kaffemaskine er almindelig husholdningseddike. Bland 1 del eddike og 1 del vand og hæld det i maskinen. Kør den igennem et par gange og skyl med rent vand.

Afkalkning med citronsyre

Citronsyre er en stærk substans, men meget effektiv. Derfor bør du huske god udluftning. Bland 1 spiseskefuld citronsyre med 1 liter vand og lad det stå i maskinen natten over. Kør den herefter igennem flere gange med vand.

Hvornår skal jeg afkalke min Senseo kaffemaskine?

Nogle modeller har en lampe, der lyser, når det er tid til afkalkning. Findes der ikke en sådan, så bør du afkalke, hvis maskinen brygger lunken kaffe, hvis den brygger mindre mængder end før, eller hvis cremalaget ikke fremkommer længere.


Guide: Hvilken kaffe skal jeg vælge?

Når man har købt sin Senseo kaffemaskine, vil man også gerne have den bedst mulige kaffe ud af modellen. Eksperterne fra Dr.dk og Homebarista.dk guider her til, hvordan det lykkes:

Typen af bønner

Ofte vil man få den bedste kaffe, hvis man selv maler den af hele bønner. Der findes to forskellige slags bønner kaldet Arabica og Robusta. Arabica er den mest udbredte og udgør 70-80 procent af det samlede bønnesalg i verden. Den er lidt sart og vokser i det tropiske klima samt afgiver en rig, aromatisk og mild smag. Robusta er mere hårdfør og kan dyrkes i køligere klimaer. Den er billigere end Arabica og anvendes typisk i blandingskaffe. Den er karakteriseret ved at være lidt til den lidt syrlige, bitre og stærke side.

Derfor vil Arabica ofte være det mest smagfulde valg.

Herudover forklarer eksperterne, at håndplukkede bønner er de bedste, idet det gør det muligt kun at få de helt modne bær med. Umodne bær giver nemlig en ringere smagsoplevelse.

Land

Det er ikke ligegyldigt, hvor bønnerne kommer fra. Se derfor efter hvilket land, de er produceret i. Homebarista.dk har lavet en guide til, hvordan land og smag/aroma hænger sammen.

Investér i en kaffekværn

Det anbefales, at man køber sin egen kaffekværn, så man selv kan male. Dermed er man sikker på, at bønnerne først bliver kværnet lige, når de skal bruges, hvorved de vil være mest friske. Yderligere kan man selv bestemme, hvor fint eller groft, de skal males.

Foretrækker du formalet kaffe, så husk at opbevare den i en tætlukket emballage, da ilt fjerner friskheden. Det samme råd gælder dog også for hele bønner. Undgå at lade kaffen stå for længe – jo friskere den er, jo bedre smager den.

Derfor er det sundt at drikke kaffe

Ja, den er god nok. Dit daglige indtag af kaffe har rent faktisk en sundhedsfremmende effekt på krop og sind. TV2 og Jyllands-Posten forklarer her, hvad det er godt for:

✔ Reducerer risiko for bestemte typer af kræft
✔ Reducerer risiko for type 2 diabetes
✔ Reducerer risiko for hjertekarsygdomme
✔ Reducerer risiko for åreforkalkning
✔ Reducerer risiko for blodpropper
✔ Forlænger levetiden
✔ Forbedrer humøret
✔ Styrker hukommelse
✔ Styrker skarphed

Ovenstående effekter kan gøre sig gældende med et moderat indtag af kaffe. Det vil sige 3-4 kopper om dagen. Gravide og angst-ramte bør dog holde igen med kaffen.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Senseo Switch HD6591/69

4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.co.uk
5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Skinflint.co.uk

Senseo Switch HD6591 69

Senseo Switch HD6591/69 er en brugerfavorit blandt brugerne af de 2 internationale forhandlersider Amazon.co.uk og Skinflint.co.uk. Her modtager maskinen nemlig en høj score på henholdsvis 4,5 og 5 stjerner ud af 5 mulige i over 300 brugeranmeldelser. Dermed er her tale om et meget populært produkt.

Brugerne hæfter sig især ved, at modellen præsterer rigtig godt, er stabil, og at den er meget praktisk og nem at anvende. Hertil bliver kaffen utrolig velsmagende. En bruger udtrykker det således: ”Praktisk, aftagelig vandtank til genopfyldning … Termokanden drypper ikke og holder kaffen varm i lang tid. Slukker selv efter brygningsprocessen. Let at rengøre” (oversat fra tysk).

Med 2 bryggefunktioner

Senseo Switch HD6591/69 er en robust og stilfuld kaffemaskine fremstillet i rustfrit stål. Den kommer med 2 bryggefunktioner, idet man både kan anvende Senseo kaffepuder og kaffefiltre. Anvender man kaffepuder, kan man brygge 2 kopper kaffe ad gangen, og bryggetiden ligger på kun 30 sekunder. Effekten er hertil på 1450 watt, hvilket er relativt højt.

Her findes også mulighed for at brygge almindelig filterkaffe og espresso. Til dette formål medfølger en flot termokande og en vandtank på 1 liter. Der kan brygges op til 7 kopper ad gangen, hvilket er fordelagtigt, hvis man ofte får gæster på besøg.

Med auto-sluk og kalk-indikator

Senseo Switch HD6591/69 kommer med både aftagelig vandtank og drypbakke for en lettere rengøring. Herudover findes en smart auto-sluk-funktion, der sørger for, at maskinen ikke bruger unødvendig strøm. Endelig indikerer den selv, når der er behov for afkalkning. 

Produktet har en forholdsvis lav vægt på 1,75 kilo samt en lang ledningslængde på 80 centimeter, hvilket gør den let at flytte rundt på. Den lille størrelse betyder desuden, at den ikke vil optage meget plads i køkkenet. 

Specifikationer ved Senseo Switch HD6591/69 – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Philips
🔴 Type: Kaffemaskine, filterkaffe og Senseo kaffepuder
🔴 Effekt: 1450 watt
🔴 Kapacitet, vandtank: 1 liter
🔴 Antal kopper: Op til 7
🔴 Pumpetryk: 1 bar
🔴 Bryggetid for én kop: 30 sekunder
🔴 Ledningslængde: 0,8 meter
🔴 Vægt: 1,75 kilo

Fordele ved Senseo Switch HD6591/69
 Brugerfavorit
 Bruger både kaffepuder og filter
 Kan brygge 2 kopper ad gangen
 Kompakt og stilfuld
 Med auto-sluk

 


Senseo Kaffemaskine Test 2020: Disse kilder har vi anvendt

Amazon.co.uk 🇬🇧

Amazon.co.uk er den britiske version af den internationale forhandler Amazon, hvor man kan købe alt fra film, musik og bøger til husholdningsapparater, gadgets og værktøj. Flere modeller er blevet anmeldt her af brugerne:

Læs brugernes oplevelse af Senseo Switch 3in1 HD6593/20 her.

Læs brugernes oplevelse af Senseo Original HD6554 68 her.

Læs brugernes oplevelse af Senseo Quadrante HD7865-60 her.

Læs brugernes oplevelse af Senseo Viva Cafe HD6564 her.

Læs brugernes oplevelse af Senseo Switch HD6591/69 her.

Læs brugernes oplevelse af Senseo Original HD6556 her.

Bol.com 🇳🇱

Bol.com er en hollandsk forhandler af en bred vifte af forbrugerprodukter, især elektronik, spil, film, musik, legetøj, smykker og gør det selv artikler. Brugerne hos forhandleren har her testet flere modeller:

Læs anmeldelserne af Senseo Viva Cafe HD6564 her hos Bol.com.

Læs anmeldelserne af Senseo Original HD6556 her hos Bol.com.

Coffeeandblogging.co.uk 🇬🇧

Coffeeandblogging.co.uk er en britisk personlig blog, der handler om kaffe. Her er Senseo Quadrante HD7865-60 blevet testet af bloggeren. Du kan læse hele anmeldelsen hos Coffeeandblogging.co.uk.

Computeruniverse.net 🇩🇪

Computeruniverse.net er en tysk forhandler af elektronik, der har fokus på at sælge til så lave priser som muligt. Brugerne hos forhandleren har her testet Senseo Original HD6554 68. Du kan læse, hvad de synes hos Computeruniverse.net.

Coolblue.nl 🇳🇱

Coolblue.nl er en af største online forhandlere i Holland, og der findes også flere fysiske butikker. Coolblue.nl forhandler primært elektronik og produkter til husholdning og hverdag, og her kan man både finde brugeranmeldelser og deres interne ekspertvurderinger. Flere modeller er blevet anmeldt her:

Læs anmeldelsen af Senseo Quadrante HD7865-60 her.

Læs anmeldelsen af Senseo Viva Cafe HD6564 her.

Læs anmeldelsen af Senseo Original HD6556 her.

Læs anmeldelsen af Senseo Latte Duo Plus HD6570 her.

Elkjop.no 🇳🇴

Elkjop.no er den norske version af den forhandler, der i Danmark kendes som Elgiganten. Der er tale om en stor forhandler af primært elektronik og produkter til husholdningen, og Elkjop.no opererer både som onlineforhandler og med fysiske butikker. Brugerne her har testet Senseo Switch 3in1 HD6593/20. Læs alle anmeldelserne hos Elkjop.no.

Idealo.co.uk 🇬🇧

Idealo.co.uk er en britisk sammenlignings-side, hvor man kan holde priserne på forskellige produktet op mod hinanden. Her er både tale om apparater til husholdning og have samt elektronik. Brugerne har her testet Senseo Original HD6554 68. Læs deres anmeldelser i helhed hos Idealo.co.uk.

Philips.dk 🇩🇰

Philips er en hollandsk producent af teknologiske produkter til hjemmet, og Philips.dk er den danske forhandler. Det er Philips, der står kag Senseo kaffemaskinerne. Brugerne har her vurderet Senseo Switch 3in1 HD6593/20. Læs deres anmeldelser hos Philips.dk.

Pricerunner.dk 🇩🇰

Pricerunner.dk er den danske version af den internationale sammenlignings-side Pricerunner, hvor man kan finde priser og anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter. Brugerne har her anmeldt Senseo Switch 3in1 HD6593/20. Læs hvad de skriver helt konkret hos Pricerunner.dk.

Skinflint.co.uk 🇬🇧

Skinflint.co.uk er en britisk sammenlignings-side, hvor man kan sammenligne priser på både elektronik, produkter til hus og have samt sportsartikler. Brugerne har her anmeldt Senseo Switch HD6591/69. Læs mere om brugeranmeldelserne hos Skinflint.co.uk.


Andre relevante tests og artikler

I denne artikel har vi set nærmere på Senseo kaffemaskiner, som alle er brugerfavoritter.

Der findes mange forskellige typer af kaffemaskiner på markedet, og det kan være, at du har andre præferencer. Her kan vi også hjælpe dig, da vi hos Forbrugsguiden har skrevet mange testartikler om dette område:

Det kan være, at du foretrækker en model med indbygget kværn, som kan brygge helt frisk kaffe fra nymalede bønner. I så fald kan du finde inspiration i vores kaffemaskine med kværn testartikel.

Kaffemaskiner kommer ofte med forskelligt tilbehør, og nogle kommer med en termokande. Det gør det lettere at få kaffen til at holde sig varm længere. Læs med fordel her vores kaffemaskine med termokande testartikel, hvor du tillige kan få meget mere viden om kaffe og kaffebønner.

Det kan også være, at du gerne vil have en variant, der kan bygges ind i køkkenets design. Her findes nemlig en række gode indbygningsmodeller, der ligesom for eksempel indbygningsovne simpelthen er skabt som en del af designet og ikke står frit og fylder. Læs vores indbygningskaffemaskine testartikel, hvor du kan finde dit drømmeprodukt samt få gode råd og tips.

Er du ikke helt sikker på, hvilken type du foretrækker, kan du få hjælp og inspiration i vores generelle testartikel om de bedste kaffemaskiner. Her gennemgår vi markedets 17 bedste varianter samt klæder dig bedre på til at kunne få mest ud af din brygning.

 


FAQ

Hvilke kaffemaskiner bruger Senseo-pods?
Du tror det måske ikke, men du kan finde flere forskellige kaffemaskiner på markedet, som bruger Senseo-pods. En af de mest populære kaffemaskiner, som bruger Senseo-pods, er Senseo Switch 3 in 1 kaffemaskinen. Kaffemaskinen kan brygge frisk kaffe ved blot et enkelt tryk.
Hvordan vælger jeg en god Senseo pod?
Skal du vælge en god Senseo-pod, er det først og fremmest rigtigt vigtigt, at du kender dine egne smagsløg godt. Hvilken slags kaffe kan du lide? Skal din kaffe være bitter eller sød? Det er vigtigt, at du tænker over de ting, når du skal finde den perfekte Senseo-pod.
Hvor meget kaffe er der i en Senseo -pod?
Senseo-podden er smart, da du får den helt rigtige mænge kaffe, hver gang du bruger den. I hver eneste Senseo-pod, eller kaffepude, er der 50 fint malede kaffebønner. Du tror det måske ikke, men hver blanding i Senseo-podden er unik, og du vil med sikkerhed elske det.
Hvordan bruger du en Senseo kaffemaskine?
Du tror det måske ikke, men det er enormt let at bruge en af de smarte Senseo kaffemaskiner. Det eneste, du skal gøre, er at placere en kop i kaffemaskinen, vælge den kaffe du godt kunne tænke dig, og herefter se hvordan den lækre kaffe ryger direkte i din kaffekop.