Gorenje ovn test-oversigt – Her er de bedste Gorenje ovne ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om ovne fra Gorenje. I artiklen tager vi et kig på tests og anmeldelser fra diverse ekspertkilder og forbrugere, der har vurderet de forskellige ovne.

I artiklen gennemgår vi også alternative ovne fra andre producenter. Det gør vi for at give et så nuanceret overblik som muligt over, hvad der findes af ovne på markedet.

Vi har anvendt en lang række af ekspertkilder såsom uafhængige testpaneler, Råd & Rön, Kagoo.co.uk, Good Housekeeping Institute og Which.co.uk.

Hvis man ønsker at læse mere om de forskellige tests, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne Gorenje ovn test indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste Gorenje ovne
🔸 Gennemgang af alternative ovne
🔸 Det skal du overveje, før du køber en ny ovn
🔸 Sådan er ovnene blevet testet
🔸 Gode råd til rengøringen
🔸 Hvem er Gorenje?
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Gorenje ovn test 2023 – Her er de 2 bedste modeller

Her finder du en oversigt over de bedst anmeldte Gorenje ovne på markedet. Forbrugsguiden har gennemgået anerkendte tests samt brugeranmeldelser fra både ind og udland, og samlet de bedste modeller her.

I de grønne bokse under produktnavnene, kan du se, hvem der har anmeldt produktet og hvordan det har klaret sig i testene. Du finder også en prissammenligning, så du nemt og hurtigt kan se, hvilken forhandler der er den billigste.


Alternative modeller

I ovenstående afsnit har vi set nærmere på en række ovne fra producenten Gorenje med fokus på ovnenes funktioner og specifikationer samt fordele og ulemper.

I næste afsnit kan der findes ovne fra andre mærker. Det har vi valgt at gøre for at give et mere nuanceret overblik over, hvad der ellers kan findes af ovne på markedet.

Disse ovne er beskrevet på samme måde med fokus på eksperternes anmeldelser samt funktioner, specifikationer, fordele og ulemper.


Miele H2265-1B

✅ Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
✅ God bedømmelse hos et uafhængigt testpanel
✅ God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele H2265-1B

.
Både det britiske testmagasin Which.co.uk, et uafhængigt testpanel og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt Miele H2265-1B. Alle ekspertkilder er begejstrede for ovnen, som de henholdsvis har kåret til et ”Best Buy” samt givet en god bedømmelse.

Disse vurderinger er givet ud fra udførlige tests af ovnens sikkerhed, funktion, brugervenlighed, energiforbrug m.m.

Hvis man køber Miele H2265-1B, bør man være opmærksom på målene, da det er en indbygningsovn.

Energieffektiv ovn med tidsfunktioner

Miele H2265-1B er en rummelig og energieffektiv ovn, der er stor nok til at lave selv større portioner. Ovnen har nemlig en kapacitet på 76 liter. Samtidigt er ovnen placeret i energiklasse C, hvorfor den er forholdsvis energibesparende.

Derudover kommer Miele H2265-1B med tidsfunktioner. Med tidsfunktionerne er det muligt at programmere ovnens start- og sluttider samt tilberedningstiden. Det sikrer, at maden bliver tilberedt på bedste vis helt automatisk.

Hurtig opvarmning

Miele H2265-1B er en praktisk ovn, der er forsynet med flere ovnfunktioner. Disse ovnfunktioner inkluderer traditionel grill, grill med ventilation, over- og undervarme, undervarme, varmluft plus, optøning, ECO-varmluft samt intensiv bagning.

Ved brug af ovnen vil man opleve, at den er hurtig til at varme op til cirka 200 grader. Opvarmningen sker på kun seks minutter. Betjeningen af ovnen fungerer via drejeknapper samt en elektronisk touch-brugerflade.

Det er ydermere muligt at placere ens mad på PerfectClean-bageplader, der medfølger ved køb. Bagepladerne er udstyret med en non-stick-belægning, så de er nemme at rense efter brug.

Nem tilberedning af mad

Med Miele H2265-1B får man en ovn, der sørger for en nem tilberedning af maden. Ovnen er blandt andet forsynet med automatikprogrammer, hvor der er mulighed for at vælge mellem flere madretter alt efter, hvad man ønsker at tilberede.

Efter man har valgt et program, tilberedes maden pr. automatik. Herved behøver man ikke konstant at holde øje med den.

Endvidere er Miele H2265-1B udstyret med en katalytisk rengøring. Det vil sige, at indersiden af ovnen er beklædt med en katalytisk emalje. Det gør rengøringen af ovnens inderside en del nemmere, da den er selvrensende ved en temperatur på omkring 250 grader.

Specifikationer ved Miele H2265-1B – mål:
🌀 Højde: 59,6 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 56,9 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 593 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 595 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 39 kilo

Specifikationer ved Miele H2265-1B – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 76 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 1,05
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,71
🔴 Antal programmer: 8

Fordele ved Miele H2265-1B:
Hurtig opvarmning
Flere ovnfunktioner
PerfectClean-bageplader
Automatikprogrammer
Katalytisk rengøring

Her kan du se en præsentationsvideo af Miele H2265-1B. Videoen er produceret af Appliances Direct:


AEG BPB331021M 

✅ Testvinder hos et uafhængigt testpanel
✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

AEG BPB331021M

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

.
Både et uafhængigt testpanel og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt AEG BPB331021M. Begge ekspertkilder har givet ovnen en høj score, da den er blevet kåret som testvinder i de to tests.

Eksperterne har vurderet ovnen på baggrund af flere faktorer såsom sikkerhed, brugervenlighed, funktion og energiforbrug.

Ved køb af AEG BPB331021M bør man være opmærksom på, at det er en indbygningsovn.

Energieffektiv ovn med pyrolyse

Med AEG BPB331021M får man en energieffektiv ovn, der er placeret i energiklasse C. Samtidigt har ovnen en kapacitet på 72 liter, så den kan sagtens klare de helt store portioner.

Derudover er AEG BPB331021M forsynet med to pyrolyseprogrammer. Mens det ene er et langt program, er det andet et intensivt program. Pyrolyseprogrammerne sørger for, at madrester, stænk og fedt bliver brændt til aske, hvorefter asken kan fjernes med en fugtig klud.

Lydniveauet er desuden på 44 dB, hvorfor ovnen ikke støjer meget under brug. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Funktionel ovn med praktiske funktioner

AEG BPB331021M er en funktionel ovn, der kommer med flere ovnfunktioner. Disse inkluderer over- og undervarme, grillfunktion, intervalgrill, varmluft og lavtemperaturstegning.

Endvidere har ovnen et HotAir-system, der sikrer, at ovnens varme altid cirkuleres jævnt rundt i hele ovnrummet. Det sørger for, at maden tilberedes på den bedst mulige måde uanset hvor mange bageplader, der er i ovnen.

Man kan ydermere gøre brug af funktionen SurroundCook, som giver et ensartet resultat. Dette er takket være blæserteknologien, hvor man ikke behøver at huske at vende maden i ovnen.

Ovn med flere sikkerhedsfunktioner

AEG BPB331021M er udstyret med flere forskellige sikkerhedsfunktioner, så ovnen er sikker at have i køkkenet. Den kommer både med en IsoFront Top-ovnlåge samt en børnesikring.

Mens IsoFront Top-ovnlågen sørger for, at ovnen altid forbliver kølig på ydersiden, gør børnesikringen det muligt at låse ovnlågen, så det ikke er muligt at åbne den. Børnesikringen kan aktiveres og deaktiveres alt efter behov.

Sidst men ikke mindst medfølger der en XL-bageplade ved køb af AEG BPB331021M. Bagepladen er ekstra stor, da den er 20 % større end traditionelle bageplader.

Specifikationer ved AEG BPB331021M – mål:
🌀 Højde: 59,4 centimeter
🌀 Bredde: 59,4 centimeter
🌀 Dybde: 56,8 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 600 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 600 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 31,4 kilo

Specifikationer ved AEG BPB331021M – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 72 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,93
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,69
🔴 Antal programmer: 4+
🔴 Lydniveau: 44 dB

Fordele ved AEG BPB331021M:
SurroundCook
HotAir-system
To pyrolyseprogrammer
Flere sikkerhedsfunktioner
Flere ovnfunktioner


Det skal du overveje, før du køber en ny ovn

Gorenje ovn test

Når du er på udkig efter en ny ovn til dit køkken, er det essentielt, at du overvejer forskellige ting. Det hjælper dig nemlig med at finde den helt rigtige ovn til netop dine ønsker og behov.

En ovn er et vigtigt apparat i dit køkken, hvorfor du helst skal ende med en model, du bliver glad for. Hvis du er usikker på, hvad du bør være opmærksom på, finder du her en oversigt over, hvad du skal overveje, før du køber en ny ovn. Oversigten er baseret på gode råd fra Uafhængige testpaneler og Good Housekeeping Institute.

Hvilken type ovn ønsker du?
Først og fremmest skal du finde ud af hvilken type ovn, du har brug for. Du kan eksempelvis få indbygningsovne, som skal integreres i dit køkken. Er dette ikke den rette løsning, kan du i stedet vælge en fritstående ovn med et komfur. Du finder ligeledes dampovne, kombiovne m.m. 

Hvor stor skal ovnen være?
størrelseDer findes i dag en lang række af forskellige ovne på markedet. Det er en fordel for dig, da du herved kan ende med lige præcis den ovn, der passer perfekt til dig og dine behov.

En af de ting, der varierer, er kapaciteten. Så hvor stor skal din ovn være? Ovnens kapacitet skal baseres ud fra hvor mange, der er i din husstand samt hvor mange personer, der skal laves mad til. Når du har tænkt over dette, kan det hjælpe dig med at finde ud af hvilken kapacitet, du skal gå efter.

Hvilke funktioner skal ovnen have?
Endnu en ting, du bør overveje, er ovnens funktioner. For hvad vil du gerne have, at den skal kunne? Der kan nemlig være nogle funktioner, der er ekstra vigtige for dig fremfor andre. De fleste ovne er i dag forsynet med de helt almindelige ovnfunktioner. Men der er også flere modeller, som er udstyret med tillægsfunktioner.

Det kan eksempelvis være en timer, et rengøringsprogram, automatikprogrammer eller noget helt fjerde. Derfor er det essentielt, at du overvejer, hvad du helt præcist har brug for samt, hvad du mener, at du vil få mest glæde af i dagligdagen.

Hvad er dit budget for en ny ovn?
pris Budgettet er ligeledes en vigtig faktor, du bør tænke over. Et budget sørger nemlig for, at du ikke ender med at bruge for mange penge på en ny ovn. Det indskrænker samtidigt din søgning, så du ikke bruger en masse tid på at kigge på ovne, der slet ikke er inden for din prisklasse.

Der findes både de dyrere modeller og de mere budgetvenlige modeller. Prisen varierer en del fra mærke til mærke og fra ovn til ovn. Så find ud af hvad du ønsker at bruge på en ny ovn. Dog er det vigtigt, at du er realistisk i forhold til ovnens funktioner m.m., så det passer sammen med dit valgte budget.

Er ovnens design vigtig for dig?
Da der findes så mange forskellige ovne på markedet, er der selvfølgelig også ovne i forskellige farver m.m. Det vil sige, at der helt sikkert er mulighed for, at du kan finde en ovn, der passer optimalt ind i dit køkken uanset indretningen.

Det er bare med at finde frem til, hvad du synes vil passe bedst ind. Sørg altid for at tage et kig på ovnens design, hvis det er vigtigt for dig. Det er dog altid en god idé at vælge en ovn, der blender nemt ind i din eksisterende indretning i køkkenet samt i dit hjem.

Husk at kigge på ovnens energimærke
Til sidst er det yderst vigtigt, at du altid tager et kig på ovnens energimærke inden køb. Gør du ikke det, kan du ende med en ovn, der slet ikke er så energivenlig. Det anbefales, at du vælger en ovn, der som minimum er placeret i energiklasse D. Finder du en ovn med et bedre energimærke, er det kun et plus. Jo bedre energimærkning, jo mere energibesparende er ovnen. Og det er klart en fordel for dig.


Sådan er ovnene blevet testet

test Når du kigger på anmeldelser og tests af ovne, er du måske i tvivl om, hvordan eksperter overhovedet tester disse ovne. Vi har kigget nærmere på artikler fra Uafhængige testpaneler og Which.co.uk for at se, hvordan de tester de forskellige ovne.

uafhængige testpaneler skriver helt generelt, at de tester de forskellige ovnes evne i forhold til:

🔹 En ensartet tilberedning
🔹 Hvor hurtigt ovnen varmer op til en ønsket temperatur
🔹 Om temperaturen holder
🔹 Støjniveau
🔹 Brugervenlighed
🔹 Sikkerhed

De tester ovne fra et hav af mærker, så det er muligt at læse anmeldelser af ovne fra forskellige producenter.

Forvarmning
Forvarmning er en vurdering af, hvor hurtigt den specifikke ovn varmes op til den ønskede temperatur.

Temperaturpræcision
temperatur Her bliver ovnen testet ud fra, om de viser den præcise temperatur. Uafhængige testpaneler skriver, at de vurderer, hvor meget ovnens temperatur afviger fra den ønskede temperatur. Denne test er udført ud fra forskellige temperaturer såsom 80 grader, 150 grader, 200 grader samt ovnens maksimale temperatur.

Stabilitet
Endnu en ting eksperterne bedømmer er temperaturstabiliteten. Med dette menes der, hvor stabil selve temperaturen er. Denne vurdering er igen baseret på forskellige temperaturer såsom 80 grader, 150 grader, 200 grader samt ovnens maksimale temperatur

Tilberedning (madlavning)
Denne bedømmelse er i forhold til, hvor godt den pågældende ovn tilbereder maden. Under testen bliver der tilberedt flere typer af mad. De forskellige tilberedningsfunktioner bliver også vurderet. Uafhængige testpaneler bager både en sukkerbrødskage, steger en hel kylling m.m. Desuden vurderer de dampfunktionen, hvis der er sådan en samt grillelementerne.

Energiforbrug
uafhængige testpaneler tager ydermere et kig på ovnens energiforbrug. De tester, hvor meget energi den specifikke ovn bruger, når det kommer til flere forskellige funktioner. Energiforbruget måles under opvarmning, standby samt rengøringsfunktionen, hvis ovnen har sådan en funktion.

Brugervenlighed
brugervenlig Selve brugervenligheden vurderes ud fra, hvor nemt det er at betjene ovnen. Det er eksempelvis en vurdering af dens programindstillinger, håndteringen, bagepladerne m.m. Under brugervenlighed indgår det samtidigt, hvor nemt det er at rense ovnen.

Støjniveau
Eksperterne måler ligeledes ovnens støjniveau. Støjniveauet vurderes subjektivt under opvarmning og nedkøling.

Sikkerhed
Ovnens sikkerhed bedømmes i forhold til den mekaniske og elektriske sikkerhed. Desuden bliver holdbarheden af rist og ribber også vurderet. Ovnens yderside bliver bedømt ud fra, hvor varm den bliver under tilberedningsfasen.

Hvad bliver vægtet højest i bedømmelsen? 

Hos uafhængige testpaneler vægter de forvarmning, temperaturstabilitet og tilberedning højest. Energiforbrug og brugervenlighed kommer efter disse faktorer. Støj og sikkerhed er de faktorer, der bliver vægtet mindst i testen.


Gode råd til rengøringen

rengøring af ovn

Har du en ovn i dit køkken, er der en stor chance for, at du bruger den stort set hver eneste dag. Derfor er det essentielt, at du sørger for at rengøre den regelmæssigt på den rette måde. Renser du ikke din ovn, vil du hurtigt kunne se, at den bliver beskidt og fyldt med stænk, madrester og fedt.

Helt generelt anbefales det, at du rengør din ovn omkring en gang hver anden måned. Herved behøver du ikke at bruge en masse tid og knofedt på at få din ovn pæn igen. Her kan du finde flere gode råd til rengøringen af din ovn baseret på artikler fra Good Housekeeping Institute, Marthastewart.com og Thekitchn.com.

Anvend brun sæbe

Brun sæbeHvis du vælger at bruge brun sæbe, når du renser din ovn, vil du se, at det er en rigtig god løsning. Brun sæbe er nemlig med til at gøre rengøringen hurtigere og nemmere. Sæben kan bruges på flere forskellige måder alt efter, hvor meget tid du har tid at rense din ovn.

1⃣ Hurtig rengøring: Er det blot en hurtig rengøring, skal du smøre den brune sæbe på ovnens inderside. Tænd herefter ovnen på cirka 50 grader og lad den køre indtil, at sæben bobler. Sluk nu for ovnen og tør sæben væk.

2⃣ Langsommere rengøring: Har du mere tid til rengøringen, er det en fordel. Det sikrer nemlig, at ovnen bliver renset yderst grundigt. Her skal du igen starte med at smøre sæben på ovnens inderside. Put herefter husholdningsfilm ovenpå overfladerne. Lad filmen sidde i cirka et døgn. Når der er gået et døgn, så fjern filmen og tør sæben væk.

Prøv at bruge natron eller bagepulver

bagepulver Både bagepulver og natron er, ligesom brun sæbe, en god løsning, hvis du skal i gang med at rense din ovn. Start med at blande natron eller bagepulver sammen med vand i en skål.

Sørg for at blandingen ikke er helt flydende, da du skal placere blandingen på ovnens indersider. Når du har gjort det, så lad blandingen sidde i et par timer og tør den væk.

Fjern altid ovnlågens glas
Når du skal i gang med at rense ovnrummet, så sørg for altid at fjerne glasset. Det sikrer ikke kun, at det bliver nemmere at vaske glasset. Men det giver dig også en del mere plads til at rense ovnrummet.

Ventilatoren skal også rengøres
De fleste glemmer at vaske ventilatoren i ovnen under rengøringen. Dog er dette yderst vigtigt, da du her vil finde en masse skidt og snavs. Husk at rengøre ventilatoren hver gang, du renser din ovn. Er du usikker på, hvordan du fjerner ventilatoren, så prøv at tage et kig i ovnens brugervejledning.

Den nemme rengøring
Er du træt af at rense din ovn, og føler du aldrig, at den bliver helt ren? Så bør du vælge en ovn med pyrolyse. Pyrolyse er et program, der brænder madrester, fedt og stænk til aske ved en høj temperatur. Når programmet er færdigt, kan du blot fjerne asken med en fugtig klud. Det giver dig mulighed for at rense ovnen meget nemt og hurtigt uden, at du behøver at gøre særlig meget. Ovnen vil nemlig klare det hele for dig.


Hvem er Gorenje?

Gorenje

For Gorenje begyndte deres rejse som en samlefabrik for landbrugsmaskiner. Gorenje forklarer selv, at det er flere tilfældigheder, der gør, at de er, hvor de er i dag. Deres historie går langt tilbage i tiden, og de har været igennem mange ting i løbet af årene.

Rødderne af nutidens Gorenje kan spores tilbage til Špeh-smedebutik, der var placeret i landsbyen Gorenje i perioden umiddelbart efter 2. verdenskrig. Efter nationaliseringen i 1950 blev butikken omdøbt til District Metal Works Gorenje. Her var det nu en virksomhed med 10 ansatte.

I marts 1953 blev Ivan Atelšek, den første af Gorenjes ledere, udnævnt til leder af virksomheden. For ham var det langt fra nok at forbedre butikkens ydeevne. Han forsøgte at udvikle det til en reel virksomhed.

Det betød, at han reorganiserede virksomheden, forbedrede arbejdseffektiviteten, opgraderede produkterne og udvidede produktsortimentet. Sortimentet af frugtmøller var en succes, og Gorenjes tærskeværk blev endda tildelt et patent i 1956. I dag har Gorenje over 150 patenter og talrige innovationspriser.

Virksomheden vokser løbende

Gorenje komfur I løbet af de næste par år lancerede Gorenje komfurer. Dette var muligt, da virksomheden flyttede i 1958, hvor de lavede deres egen fabrik. Herefter voksede antallet af ansatte ti gange på omkring fem år. Her blev Ivan Atelšek opmærksom på, hvor vigtige motiverede medarbejdere var for at opnå succes. Derfor blev en følelse af loyalitet overfor virksomheden bevidst opbygget i disse år.

Herefter flyttede virksomheden til Velenje. På det tidspunkt var Velenje en hurtigt udviklende mineby, som gav mulighed for, at Gorenje kunne fremme sin videreudvikling og ekspansion af virksomheden. Kulminen havde nemlig en masse ledige lokaler ved siden af den gamle skakt, og det var i mineledelsens interesse også at finde beskæftigelse til kulminernes koner.

Virksomheden blev omdøbt til Gorenje, Home Equipment Factory, Velenje. Moderne faciliteter og forbedret teknologi tillod udvidelse af produktionen til elektriske komfurer og gaskomfurer.

Gorenje solgte nu også produkter til udlandet

Med en solid position på markederne i Jugoslavien på dette tidspunkt begyndte Gorenje at se ud over grænserne. Og i 1961 blev det første parti af 200 komfurer solgt til det tyske marked. Den høje kvalitet af produkterne åbnede også mulighederne for eksport til andre lande. Men for at klare den strenge konkurrence blev Gorenje nødt til at kigge på deres design.

Som følge heraf blev den første industrielle designer ansat af Gorenje i 1963. Syv år senere blev en in-house designafdeling grundlagt, som stadig er i drift den dag i dag. I dag hedder det Gorenje Design Studio.

Flere produkter bliver lanceret

Gorenje 1960’erne var det årti, hvor kvinder blev frigjort og befriet fra huslige opgaver. Disse opgaver blev nemlig i stigende grad udført af maskiner i form af husholdningsapparater. De første automatiske vaskemaskiner blev fremstillet i Velenje i 1964.

Med en meget bred vifte af produkter blev HOME-programmet Gorenjes udviklingsprioritet. Produktionen af små husholdningsapparater blev derfor lanceret. Kort tid efter blev produktsortimentet udvidet yderligere. De fleste produkter var et resultat af Gorenjes interne forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Gorenje blev nu mere og mere internationaliseret

Under sin internationalisering udvidede Gorenje sit netværk af oversøiske datterselskaber og kontorer. Dette resulterede igen i en kraftig stigning af deres salg.

I 1970’erne blev væksten hovedsagelig drevet af en udvidelse af produktionsmængden. I 1980’erne var der imidlertid et skift i retning af øget afhængighed af ledelses-, IT-, proces-, teknologi- og designudvikling.

Produktion af 500 mm. gaskomfurer blev lanceret, og de første indbyggede ovne, indbyggede komfurer og indbyggede køleskabe blev også produceret.

I 1997 blev virksomheden privatiseret og omdannet til et aktieselskab. 1990’erne åbnede døren for en intensiv udvikling af apparater med henblik på både teknologi og design. Derfor lancerede Gorenje nu igen en masse nye produkter såsom keramiske komfurer.

Kreative samarbejder med designere

Gorenjes jubilæum og den samtidige indtræden i det nye årtusinde blev fejret ved lanceringen af Gorenje Pininfarina Collection. Gorenje tilbød nu for første gang et helt udvalg af apparater med et ensartet design. Salgsresultaterne oversteg alle forventninger.

Dernæst udviklede Gorenjes in-house designere Alux-linjen samt nye og innovative generationer af vaskemaskiner og tørretumblere, køleskabsfrysere m.m.

Ikke desto mindre begyndte Gorenje også at samarbejde med berømte udenlandske designere. Gorenje arbejdede blandt andet sammen med den unge franske designer Ora-Ïto og designerikonet Karim Rashid.

Gorenje i dag

Gorenje er i dag en af de førende producenter af hvidevarer og husholdningsapparater i Europa. Langt størstedelen af deres produktion eksporteres til EU og Østeuropa.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Gorenje BOP747S32X

✅ 89 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
✅ 74 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk
✅ God bedømmelse hos et uafhængigt testpanel
✅ God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Gorenje BOP747S32X

.
Gorenje BOP747S32X er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Good Housekeeping Institute, Kagoo.co.uk, uafhængige testpaneler og Råd & Rön.

Alle eksperter er begejstrede for ovnen, som de har givet mange rosende ord med på vejen. De finder både fordele og ulemper ved modellen, men er generelt glade for Gorenje BOP747S32X.

Da Gorenje BOP747S32X er en indbygningsovn, skal man huske at være opmærksom på målene.

Alsidig og simpel ovn, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Good Housekeeping Institute er Gorenje BOP747S32X en “alsidig og simpel ovn”, der ”giver fantastiske resultater ved bagning, grilning og stegning”.

De mener ligeledes, at ovnen er ”yderst intuitiv og nem at bruge”, så den er en drøm at have i et køkken. Dog er de mindre vilde med, at Gorenje BOP747S32X ikke kommer med en grillrist.

Mange af disse betragtninger er eksperterne fra Kagoo.co.uk enige i og forklarer ydermere, at Gorenje BOP747S32X er en praktisk ovn med flere fantastiske funktioner. De er især glade for, at den er selvrensende. Til gengæld er de ikke vilde med prisen.

Rummelig ovn med pyrolyseprogram

Gorenje BOP747S32X er en rummelig ovn med et ovnrum, der har en kapacitet på 71 liter. Der er derfor plads nok til at lave de helt store portioner til hele familien og til et par ekstra gæster. Samtidigt er ovnen placeret i energiklasse C, hvorfor den er forholdsvis energivenlig. Lydniveauet er på 47 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Derudover er Gorenje BOP747S32X forsynet med et pyrolyseprogram, der brænder fedt og madrester til aske. Herefter skal man blot fjerne asken med en fugtig klud. Den er derfor nem og hurtig at rengøre.

Ovnen er ligeledes udstyret med et teleskopudtræk og et stegetermometer. Stegetermometret styrer hele processen og overvåger kødet, så det tilberedes optimalt.

Nem tilberedning og hurtig opvarmning

Med Gorenje BOP747S32X får man en ovn, der sørger for en nem tilberedning og hurtig opvarmning. Kombinationen af de to funktioner MultiFlow 360 og HomeMade Plus sikrer, at det er muligt at tilberede mad på flere niveauer på samme tid.

Samtidigt har ovnen et DynamiCooling-system og en PerfectGrill-funktion. Mens DynamiCooling-systemet afkøler ovnen yderside effektivt, tilbereder PerfectGrill maden optimalt, så den bliver saftig indeni og sprød udenpå.

Udover disse funktioner kommer Gorenje BOP747S32X også med over- og undervarme, infragrill, varmluft, optøning m.m.

Sidst men ikke mindst opvarmer Gorenje BOP747S32X yderst hurtigt takket være hurtigopvarmningsfunktionen. Ovnen når nemlig en temperatur på op til 200 grader på kun seks minutter.

Specifikationer ved Gorenje BOP747S32X – mål:
🌀 Højde: 59,5 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 54,6 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 595 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 564 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 42,5 kilo

Specifikationer ved Gorenje BOP747S32X – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 1
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,69
🔴 Antal programmer: 11
🔴 Lydniveau: 47 dB

Fordele ved Gorenje BOP747S32X:
MultiFlow 360
HomeMade Plus
PerfectGrill
Pyrolyseprogram
DynamiCooling-system


Gorenje BOP799S51X

✅ Topscorer hos et uafhængigt testpanel
✅ 74 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Gorenje BOP799S51X

.
Både uafhængige testpaneler og Kagoo.co.uk har testet og anmeldt Gorenje BOP799S51X, der henholdsvis har kåret ovnen som topscorer samt givet den 74 ud af 100 point.

Denne score er baseret på de forskellige tests, som ovnen har gennemgået i form af funktion, energiforbrug, brugervenlighed, sikkerhed m.m.

Ved køb af Gorenje BOP799S51X bør man være opmærksom på, at det er en indbygningsovn.

Bemærkelsesværdig ovn, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra det britiske testmagasin Kagoo.co.uk er Gorenje BOP799S51X en ”bemærkelsesværdig ovn”. De mener, at ovnen ”er simpel at bruge” samt, at den er ”velegnet til både erfarne kokke og mindre erfarne kokke”.

Eksperterne hæfter sig ydermere ved, at Gorenje BOP799S51X kommer med et hav af fordele såsom en ”flot touchskærm” og fuldautomatiske tilberedningsprogrammer.

De fremhæver ligeledes, at ovnen ikke larmer meget takket være lydniveauet på 47 dB. En normal samtale har til sammenligning et lydniveau på omkring 60 dB. Til gengæld noterer de, at ovnen er temmelig dyr sammenlignet med andre modeller.

Rengøringsvenlig ovn

Med Gorenje BOP799S51X får man en rengøringsvenlig ovn, der er forsynet med pyrolyse. Herved tager det ikke lang tid at rense ovnen efter brug, da den klarer det hele selv. Pyrolysefunktionen sørger for, at alle madrester, fedt og stænk bliver brændt til aske, så man blot skal fjerne asken med en fugtig klud.

Derudover har Gorenje BOP799S51X en lang række af ovnfunktioner, hvilket inkluderer over- og undervarme, infragrill, optøning, varmluft m.m. Maden bliver tilberedt i et stort ovnrum med en kapacitet på 71 liter. Energimærkningen er desuden c, hvorfor den ikke forbruger meget strøm på et år.

Effektiv indbygningsovn

Gorenje BOP799S51X er en effektiv ovn, der kommer med smarte funktioner i form af MultiFlow 360 og HomeMade Plus.

Mens MultiFlow 360 sørger for, at varme og damp bliver cirkuleret jævnt rundt i hele ovnrummet, giver HomeMade Plus mulighed for, at varmen omslutter maden på den mest optimale måde. Herved kan man tilberede mad på op til fem bageplader på samme tid.

Ovnen kommer ydermere med en PerfectGrill-funktion, hvor maden forbliver saftig indeni og sprød udenpå. Sidst men ikke mindst har Gorenje BOP799S51X et fuldautomatisk tilberedningsprogram med mere end 80 opskrifter. Her bliver temperatur og tid indstillet automatisk.

Specifikationer ved Gorenje BOP799S51X – mål:
🌀 Højde: 59,5 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 54,6 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 595 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 564 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 44,6 kilo

Specifikationer ved Gorenje BOP799S51X – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 1
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,69
🔴 Antal programmer: 15+
🔴 Lydniveau: 47 dB

Fordele ved Gorenje BOP799S51X:
Fuldautomatisk tilberedningsprogram
MultiFlow 360
HomeMade Plus
PerfectGrill
Pyrolysefunktion


Gorenje BO717E17W

✅ 4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler Skousen.dk

Gorenje BO717E17W

 

Gorenje BO717E17W er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær ovn hos forbrugerne. Ovnen har nemlig fået 4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler Skousen.dk.

Da Gorenje BO717E17W er en indbygningsovn, skal man desuden huske at være opmærksom på målene inden køb.

Super effektiv ovn, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos den danske forhandler Skousen.dk er Gorenje BO717E17W en ”super effektiv ovn”. En bruger skriver eksempelvis, at denne ovn er ”super god”, da den kommer med ”mange brugbare programmer og hurtigt varmer op”.

Dog er der også nogle brugere, som finder et minus ved ovnen. En bruger forklarer blandt andet, at ”der ikke er en indstilling, hvor man får lys i ovnen, når den er slukket”. Brugeren mener, at dette er en smule ærgerligt. Til gengæld skriver de, at det alt i alt er en fremragende ovn, der opfylder de flestes behov.

Indbygningsovn med mange ovnfunktioner

Med Gorenje BO717E17W får man en indbygningsovn, der er forsynet med mange forskellige ovnfunktioner såsom over- og undervarme, infragrill, optøning, varmluft og en hurtigopvarmningsfunktion.

Takket være hurtigopvarmningsfunktionen når ovnen en temperatur på op til 200 grader på kun seks minutter. Dette er en fordel, hvis man har brug for at lave maden ekstra hurtigt, da man hurtigt kan få tilberedt maden i ovnen.

Udover disse funktioner er Gorenje BO717E17W udstyret med en AquaClean-funktion. AquaClean er et damprengøringsprogram, hvor man blot skal fylde en bradepande med vand og putte den ind i ovnen. Herefter løsner vanddampen alle madrester fra ovnens inderside.

Selve lydniveauet er på 47 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB, så ovnen støjer ikke meget under tilberedningsprocessen.

Nem tilberedning

Gorenje BO717E17W er en praktisk ovn, der gør det nemt at tilberede maden. Eksempelvis kommer ovnen med muligheden for, at man kan tilberede mad på flere niveauer på samme tid.

Dette er på grund af de to funktioner HomeMade Plus og MultiFlow 360. Disse to funktioner sørger for, at man kan tilberede mad på op til fem bageplader samtidigt og stadig opnå ensartede resultater.

Endvidere kommer Gorenje BO717E17W med funktionen PerfectGrill, der tilbereder maden på en måde, så den forbliver saftig og blød indeni og sprød udenpå. Ovnrummet har desuden en kapacitet på 71 liter, så der er nok plads til de helt store portioner.

Sidst men ikke mindst er Gorenje BO717E17W placeret i energiklasse D, hvorfor den ikke forbruger meget strøm på et år.

Specifikationer ved Gorenje BO717E17W – mål:
🌀 Højde: 59,5 centimeter
🌀 Bredde: 59,7 centimeter
🌀 Dybde: 54,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 583 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 600 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 568 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 32,4 kilo

Specifikationer ved Gorenje BO717E17W – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 71 liter
🔴 Energiklasse: D
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,94
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,81
🔴 Antal programmer: 11
🔴 Lydniveau: 47 dB

Fordele ved Gorenje BO717E17W:
 PerfectGrill
HomeMade Plus
MultiFlow 360
AquaClean
Hurtigopvarmningsfunktion


Gorenje BCS747S34X

✅ God bedømmelse hos et uafhængigt testpanel
✅ God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Gorenje BCS747S34X

Gorenje BCS747S34X er blevet testet og anmeldt af et uafhængigt testpanel og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Begge ekspertkilder har givet ovnen en god bedømmelse, da den klarede sig godt i mange af deres tests.

De har testet ovnen på baggrund af en lang række af faktorer såsom funktion, energiforbrug, brugervenlighed, sikkerhed m.m.

Vælger man at købe Gorenje BCS747S34X, skal man huske at være opmærksom på, at det er en indbygningsovn.

Praktisk ovn med mange ovnfunktioner

Gorenje BCS747S34X er en praktisk ovn, der er forsynet med flere forskellige ovnfunktioner. Disse inkluderer blandt andet over- og undervarme, varmluft, infra grill, optøning og Eco.

Udover dette kommer Gorenje BCS747S34X med en dampfunktion, så det er muligt at tilberede maden med damp. Funktionerne HomeMade Plus og MultiFlow 360 sikrer ydermere, at Gorenje BCS747S34X kan tilberede mad optimalt på op til fem niveauer på samme tid.

Ovnen har et ovnrum med en kapacitet på hele 73 liter, så der er plads nok til at tilberede selv de større portioner. Desuden er den placeret i energiklasse C, så den forbruger ikke meget energi på et år.

Nem rengøring

Med Gorenje BCS747S34X får man en indbygningsovn, der er nem og hurtig at rense efter brug. Ovnen er nemlig forsynet med funktionen AquaClean. AquaClean sørger for, at diverse fedt, stænk og madrester løsnes fra indersiden, hvis man fylder en bradepande med vand og putter den ind i ovnen.

Herefter er det muligt at fjerne de resterende madrester m.m. med en fugtig klud. På den måde behøver man ikke bruge en masse håndkraft ved rengøring af ovnen, når den trænger til en rensning.

Gorenje BCS747S34X har desuden et lydniveau på 47 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Hurtig opvarmning

Har man travlt med at tilberede maden, er det muligt at opvarme Gorenje BCS747S34X på op til 200 grader på kun seks minutter. Dette er en fordel, hvis det en dag skal gå ekstra stærkt i køkkenet.

Derudover er Gorenje BCS747S34X udstyret med et sousvide-program og et DynamiCooling-system. Sousvide sørger for, at maden tilberedes på en måde, der bevarer næringsstoffer samt, så maden forbliver saftig indeni og sprød udenpå.

DynamiCooling-systemet sikrer i stedet, at ovnens yderside forbliver kølig. Det gør, at den ikke bliver beskadiget samtidig med, at man ikke kan brænde sig på ovnen under tilberedningen.

Specifikationer ved Gorenje BCS747S34X – mål:
🌀 Højde: 59,5 centimeter
🌀 Bredde: 59,5 centimeter
🌀 Dybde: 54,6 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 590 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 595 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 560 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 42,3 kilo

Specifikationer ved Gorenje BCS747S34X – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 73 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,96
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,7
🔴 Antal programmer: 10
🔴 Lydniveau: 47 dB

Fordele ved Gorenje BCS747S34X:
Dampfunktion
DynamiCooling-system
Sousvide
MultiFlow 360
AquaClean

Her kan du se en præsentationsvideo af Gorenje BCS747S34X. Videoen er produceret af den danske forhandler, WhiteAway.com:

 


Gorenje BOP737B

✅ God bedømmelse hos et uafhængigt testpanel

Gorenje BOP737B

 

.
Gorenje BOP737B er blevet testet og anmeldt af et uafhængigt testpanel, der har givet ovnen en god bedømmelse. Dette har de gjort ud fra deres test af ovnens funktion, brugervenlighed, energiforbrug, sikkerhed m.m.

Ved køb af Gorenje BOP737B skal man huske at tjekke målene, da dette er en indbygningsovn.

Energivenlig ovn med pyrolysefunktion

Med Gorenje BOP737B får man en energivenlig ovn med en kapacitet på 70 liter. Ovnen er placeret i energiklasse C, hvorfor den ikke forbruger meget energi på et år. Det er en fordel både for pengepungen samt for miljøet.

Derudover kommer Gorenje BOP737B med en pyrolysefunktion. Takket være denne funktion er det nemt og hurtigt at rense ovnrummet efter brug. Her bliver madrester og snavs brændt til aske ved 500 grader, hvorefter man blot skal fjerne asken med en fugtig klud.

Flere ovnfunktioner

Gorenje BOP737B er forsynet med en lang række af ovnfunktioner såsom over- og undervarme, infragrill, optøning, varmluft, Eco m.m.

Udover dette har ovnen en hurtigopvarmningsfunktion, hvor Gorenje BOP737B når en temperatur på op til 200 grader på kun seks minutter. Dette er 30 % hurtigere end normalt, hvilket er en fordel, hvis man har ekstra travlt i køkkenet.

Når man lukker ovnen, skal man blot røre ovnlågen en lille smule. Herefter vil den lukke meget stille og blødt, så den smækker aldrig. Hvis man har hænderne fulde med varme bradepander eller mad, kan man derfor stadig nemt lukke lågen.

Mulighed for tilberedning på flere niveauer

Gorenje BOP737B giver mulighed for, at man kan tilberede mad på flere niveauer i ovnen på grund af de to funktioner HomeMade Plus og MultiFlow 360. Disse to funktioner sørger for, at maden bliver tilberedt på den mest optimale måde selvom, at der er op til fem bageplader i ovnen på samme tid.

Ovnen har ydermere et DynamiCooling-system, der effektivt afkøler ovnens yderside. Det undgår, at den bliver beskadiget ved høje temperaturer, mens man heller ikke kan brænde sig på den under tilberedningsprocessen.

Sidst men ikke mindst har Gorenje BOP737B funktionen PerfectGrill. PerfectGrill sikrer, at maden bliver tilberedt, så den stadig er saftig og blød indeni og sprød udenpå.

Specifikationer ved Gorenje BOP737B – mål:
🌀 Højde: 59,5 centimeter
🌀 Bredde: 59,7 centimeter
🌀 Dybde: 54,7 centimeter
🌀 Indbygningshøjde: 583 millimeter
🌀 Indbygningshøjde max: 600 millimeter
🌀 Indbygningsbredde: 568 millimeter
🌀 Indbygningsdybde: 550 millimeter
🌀 Vægt: 38,2 kilo

Specifikationer ved Gorenje BOP737B – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Indbygningsovn
🔴 Kapacitet: 70 liter
🔴 Energiklasse: C
🔴 Energiforbrug konventionel varme kWh: 0,98
🔴 Energiforbrug varmluft kWh: 0,66
🔴 Antal programmer: 11

Fordele ved Gorenje BOP737B:
PerfectGrill
DynamiCooling-system
HomeMade Plus
MultiFlow 360
Pyrolysefunktion


FAQ

Hvad er det bedste mærke ovn?
Der er ingen tvivl om, at et af de bedste mærker inden for ovne er Gorenje. Du kan finde mange forskellige ovne fra det populære mærke, som alle har forskellige funktioner og udtryk. Er du til enkelthed og elegance? Så skal du have en ovn fra Gorenje.
Hvordan vælger jeg en Gorenje-ovn?
Når du skal vælge en Gorenje ovn, skal du først og fremmest fokusere på dine egne ønsker og behov. Ønsker du eksempelvis en Gorenje ovn med bestemte funktioner? Eller har du derimod specielle ønsker til udseende og design? Der er mange forskellige muligheder i forhold til Gorenje ovne.
Hvordan rengør jeg min Gorenje ovn?
Skal du rengøre en Gorenje ovn, kan du investere i et hav af rengøringssæber, der er fremragende, når det kommer til rengøring af ovne. Her er det især AquaClean, der kan hjælpe dig godt på vej. Det kan være med til at rengøre din ovn på blot 30 minutter.
Er en Gorenje -ovn det værd?
Det er som udgangspunkt helt op til dig selv at bestemme, hvorvidt en Gorenje ovn er det værd. Nogle er tilfredse med en billigere ovn, som har de helt basale madlavningsfunktioner, mens andre ønsker en dyrere ovn med et flot design og mange funktioner.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Uafhængige testpaneler 🇩🇰

uafhængige testpaneler beskæftiger sig med en bred vifte af emner inden for det danske forbrugerliv. Det gør de blandt andet ved at skrive fyldestgørende artikler, guides m.m. Derudover laver de vurderinger og tests af en lang række af forbrugerprodukter.

I denne omgang er der tale om en test af ovne heriblandt Gorenje BOP799S51X, Gorenje BOP747S32X, Gorenje BCS747S34X, Gorenje BOP737B, AEG BPB331021M og Miele H2265-1B.

Du kan læse hele testen hos uafhængige testpaneler her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement. Hvis du kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan du købe adgang til testene enkeltvis.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧

Det britiske magasin Good Housekeeping Institute beskæftiger sig med kategorier, der går ind under emner såsom hjem og have. De leverer en lang række af fyldestgørende artikler med guides, tips og inspiration, mens de også tester og anmelder en bred vifte af forbrugerprodukter.

I denne omgang har de testet og anmeldt Gorenje BOP747S32X, som de har givet 89 ud af 100 point. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Kagoo.co.uk 🇬🇧

Det britiske testmagasin Kagoo.co.uk sammenligner en del forskellige former for elektroniske produkter. Det gør de som en hjælp til forbrugerne, så de får nemmere ved at vælge de bedste produkter på markedet. I denne omgang har Kagoo.co.uk testet og anmeldt Gorenje BOP799S51X og Gorenje BOP747S32X.

Ønsker du at læse hele testen af Gorenje BOP799S51X, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele testen af Gorenje BOP747S32X, kan du klikke ind her.

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med svenskernes forbrugerliv. Det gør de blandt andet ved at skrive guides, brugbare artikler m.m. Derudover tester og anmelder de en lang række af forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet forskellige ovne heriblandt Gorenje BOP747S32X, Gorenje BCS747S34X, AEG BPB331021M og Miele H2265-1B.

Ønsker du at læse anmeldelserne af ovnene, kan du klikke ind her og her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testenes specifikke resultater kræver et abonnement. Hvis du kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan du købe adgang til testene enkeltvis.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin, der har et mål om at hjælpe forbrugerne med at vælge de bedste produkter på markedet. Det gør de blandt andet ved at teste og anmelde en lang række af forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt Miele H2265-1B, som de har kåret til et ”Best Buy”. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.

Andre relevante tests og artikler

Er du endnu ikke overbevist om, at en ovn fra Gorenje er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre tests og artikler, du måske vil finde interessante.

Med vores generelle ovn test kan du skabe dig et overblik over markedets bedst bedømte modeller på tværs af de forskellige producenter.

Skulle der være et mærke, du er særligt interesseret i, finder du her vores række af producent-specifikke tests. Du kan blandt andet læse vores Voss ovn test, Bosch ovn test, vores Siemens ovn test og vores Electrolux ovn test, der alle indeholder testvindere og ekspertfavoritter.

Er du på udkig efter en ovn, der kan blive en integreret del af dit køkken, kan vi også være behjælpelige med gode artikler om dette. Få en god introduktion til denne del af markedet med vores generelle indbygningsovn test. I denne test har vi samlet alle de bedst anmeldte indbygningsovne, samt lavet en prissammenligning, så du nemt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.

Også i denne kategori finder du en række producent-specifikke tests. Her kan du læse vores Voss indbygningsovn test, vores Bosch indbygningsovn test og vores Siemens indbygningsovn test.

Har du et særligt ønske til din nye ovns indbyggede funktioner, har vi også artikler med fokus på netop dette.

Måske er du på udkig efter en ovn, der har en funktion til nemmere rengøring. Dertil kunne det være interessant for dig at læse vores selvrensende ovn test og vores pyrolyseovn test.

En anden stadig mere populær funktion er muligheden for dampning. Dampning kan særligt være en funktion, der er værd at kigge efter, hvis du ofte bager eller tilbereder fisk. Find de bedste modeller lige her i vores specifikke dampovn test.

Slutteligt vil vi fremhæve vores Siemens kombiovn test. En kombiovn er typisk en lille ovn, ikke at forveksle med en miniovn, der har de samme egenskaber som en almindelig ovn og en mikrobølgeovn. Grundet kombiovnenes størrelse og specialindstillinger bruges de ofte som den primære ovn i små lejligheder eller som sekundær ovn i den store husstand.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme