Test-oversigt: JBL Charge 3 – Se eksperternes vurdering

Senest opdateret den 0

I denne artikel får du et overblik over højtaleren JBL Charge 3, som er en opgradering af den populære lillebror JBL Charge 2+.

JBL Charge 3 er blevet testet af en række eksperter, som både har foretaget en vurdering samt skrevet en anmeldelse af modellen. Dette tæller tolv forskellige ekspertkilder, som blandt andet inkluderer store anerkendte magasiner som whathifi.com, pcmag.com, theverge.com og tek.no.

Vi gennemgår de forskellige tests for at give dig et bedre overblik over JBL Charge 3’s funktioner, muligheder, anvendelighed og fordele og ulemper.

I denne artikel findes:
🔸 Introduktion til JBL Charge 3
🔸 Gennemgang af eksperternes vurdering af JBL Charge 3
🔸 Prissammenligning af JBL Charge 3
🔸 Alternative modeller til JBL Charge 3

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Introduktion til JBL Charge 3

JBL Charge 3

Prissammenligning af JBL Charge 3:

Forhandler Pris

Annoncer

.
JBL Charge 3 er en tredje-generations højtaler og er dermed storebror til den populære JBL Charge 2+, som kom på markedet for et par år siden. JBL Charge 3 er en opgraderet version, som dog fylder lidt mere. Modellen er som skabt til den forbruger, der ønsker en god højtaler til både at bruge i hjemmet og tage med på farten og på tur.

JBL Charge 3 i korte træk – funktioner og muligheder

JBL Charge 3 er en rejsehøjtaler, så dermed fylder den ikke særlig meget – nogenlunde det samme som en liter mælk. Den er skabt til at kunne blive taget med overalt på rejser, og takket være en beskyttende indpakning er JBL Charge 3 også vandtæt ned til omkring en meter.jbl_charge3_anmeldelse

JBL Charge 3 anvendes i liggende form – ikke stående som mange andre højtalere, og på oversiden findes der knapper til at styre musik og funktioner. Her er tale om knapper til volumen, Bluetooth, play, pause og JBL Connect-funktionen.

På bagsiden findes de forskellige udgange og porte til opladning, USB og AUX, som er beskyttede.

JBL Connect til sammenkobling af højtalere

JBL Connect-funktionen har til formål at gøre det muligt at koble JBL Charge 3 sammen med andre højtalere fra samme mærke, således at man enten kan skabe stereolyd eller multi room-lyd, hvor man placerer flere højtalere i forskellige rum i hjemmet, som spiller den samme musik.

Herudover er JBL Charge 3 udstyret med en mikrofon, hvilket betyder, at man også kan bruge JBL Charge 3 som et håndfrit headset.jbl3-charge-3-bluetooth-mini-speaker-subwoofer

Man styrer JBL Charge 3 via Bluetooth, og det foregår ved, at man slår Bluetooth til på modellen, og så kan højtaleren findes via Bluetooth på telefonen, og herefter kan man etablere en trådløs forbindelse – helst inden for en rækkevidde på 10 meter dog. Der findes også en tilhørende app, som man dog ikke behøver.

Eftersom JBL Charge 3 spiller musik via telefonens musikbibliotek eller Spotify (JBL Charge 3 kan faktisk også tilsluttes en iPod, hvis man ønsker), så er man afhængig af telefonens batteri. Det er der tænkt på fra JBL’s side, for man kan koble telefonen til JBL Charge 3’s batteri og ”låne” strøm til mobilen, hvis den er ved at løbe tør.

Specifikationer:
🔊 Tilslutning: 3,5 mm kontakt, Bluetooth 4.1, USB
🔊 Effekt: 2 x 10 W
🔊 Batteri: 6000 mAh, 20 timers batterilevetid – opladning tager 4,5 timer
🔊 Forbindelse/funktioner: Højtalertelefon, stereokobling
🔊 IPX7-vandtæt model
🔊 Mål: 21,3 cm x 8,7 cm x 8,9 cm
🔊 Vægt: 770 gram
🔊 Farver: Fås i fem forskellige farver

Du kan her se en lille introduktionsvideo af JBL Charge 3:


Det siger eksperterne om JBL Charge 3

I dette afsnit gennemgår vi hver af de tolv kilder, som har afprøvet JBL Charge 3 og givet deres vurdering af modellen.

Lydogbillede.dk

logo-lydogbillede.dk
Vurdering: 5 stjerner ud af 6

Det danske teknologiside lydogbillede.dk har næsten kun positive kommentarer tilovers for JBL Charge 3 i deres anmeldelse. I deres øjne er modellen både en kraftig og robust højtaler, som sagtens kan tåle en lidt hårdhændet behandling – og så fungerer modellen endda til alle genrer med en kraftig bas og en god balance, så ingen instrumenter overdøver hinanden.


M3

m3
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den svenske teknologiportal M3 er særdeles imponerede over JBL Charge 3, som de udnævner til den bedste rejsehøjtaler – modellen kan dog også med fordel anvendes i hjemmet.

Der er rigtig mange fordele ved JBL Charge 3 ifølge de svenske eksperter. Først og fremmest kan modellen roligt tages med på stranden, for efter egen test konkluderer de svenske eksperter, at JBL Charge 3 er lige så vandtæt, som den lover, samt at sand ikke er et problem.

Også batterilevetiden komplimenteres. Modellen lover over 20 timer, men eksperterne fortæller, at de lyttede til modellen ofte i to hele uger uden at skulle lade batteriet op en eneste gang – hertil kommer, at de flere gange også brugte JBL Charge 3’s stærke batteri til at lade mobiltelefonen op.

Alsidig højtaler

M3 har også lyttet efter lyden, og også dette aspekt fungerer rigtig godt på JBL Charge 3. Lyden er nemlig klar og god, og bassen er velbalanceret og lyder som om, at den kommer fra en væsentlig kraftigere højtaler.

Også JBL Connect-funktionen får gode kommentarer med på vejen af de svenske eksperter, for lyden kommer til at lyde rigtig godt, når man kobler flere JBL-højtalere sammen og skaber stereo.

Derudover noterer eksperterne, at man endvidere også kan bruge flere JBL-højtalere via Connect til at skabe en multi room-oplevelse, hvor man placerer en højtaler i forskellige rum i hjemmet, som spiller den samme musik. Dette gør JBL Charge 3 til en meget alsidig model.

Du kan læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside her.


Vg.no

vg.no-logo
Vurdering: 5 stjerner ud af 6

Den store norske avis Vg.no mener, at JBL Charge 3 hører til blandt de bedste rejsehøjtalere på markedet, da modellen overrasker med både den gode beskyttelse mod vind og vejr, men også den høje lyd som er mulig på modellen. JBL Charge 3 er nemlig ifølge eksperterne blevet markant forbedret siden forgængerne.

Vg.no har dog både positive og negative kommentarer, når det kommer til JBL Charge 3, men kritikken er overvejende god. På den positive side nævner de norske eksperter, at JBL Charge 3 har en rigtig god lydkvalitet, og musikken lyder klar og ren. Bassen på JBL Charge 3 har meget effekt og styrke, og det lyder imponerende, men dog mener eksperterne ikke, at dette går ud over resten af lyden. Ifølge Vg.no er JBL Charge 3 ideel til alle genrer af musik.

Vandtæt og lang batterilevetid

De mange forbedringer på JBL Charge 3 tæller også vandtætheden, skriver Vg.no, for tidligere modeller var blot modstandsdygtige over for vand – JBL Charge 3 er i stedet helt vandtæt. Også jbl 3batteriet imponerer de norske eksperter, da det også er blevet markant forbedret – faktisk så meget at man endda kan suge lidt af JBL Charge 3’s batteri til sin mobiltelefon, hvis den er ved at løbe tør for strøm.

Vg.no ser også JBL Connect som en kærkommen tilføjelse til JBL Charge 3, hvor man nu kan koble JBL Charge 3 sammen med andre højtalere fra JBL og skabe en stereolyd. Der er til gengæld ikke ret mange kommentarer fra vg.no på den negative side – en af de eneste reelle anker er, at eksperterne savner NFC til at skabe en lettere sammenkobling med mobiltelefoner.

Hvis du ønsker at læse hele testen fra Vg.no, så kan du læse mere her.


Mobil.se

mobil.se
jbl charge 3 højttaler Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Det svenske mobilside Mobil.se kommenterer, at JBL Charge 3 på ingen måde er en billig højtaler – men det er ingen af de gode højtalere, så prisniveauet er meget ligebyrdigt med konkurrenterne.

Mobil.se skriver, at JBL Charge 3 er en robust og velbygget rejsehøjtaler, og eftersom modellen er pakket ind i en vandbeskyttende atmosfære, kan man tage JBL Charge 3 med overalt – for eksempel på campingturen eller stranden. Takket være dette omslag kan man placere modellen overalt, og ifølge de svenske eksperter kan JBL Charge 3 være i de fleste rejsetasker uden problemer.

Stærkt batteri

Mobil.se skriver også at JBL Charge 3 er en vældig nem og brugbar højtaler, som er let at betjene for alle. Der findes få knapper samt udgange, og især er eksperterne glade for muligheden for at kunne lade telefonen op også via JBL Charge 3’s stærke batteri.

Ifølge de svenske eksperter fungerer lyden også rigtig godt på JBL Charge 3, til trods for at størrelsen som rejsehøjtaler sætter nogle naturlige begrænsninger for præstationen.

Lyden kan blive rigtig høj, og selve kvaliteten bliver også god og bassen meget tydelig – ønsker man den bedre, kan den køres igennem en equalizer først.

Læs hele testen hos mobil.se her.


Techradar.com

techradar
Vurdering: 4,5 stjerner ud af 5

Det store internationale teknologimagasin Techradar.com er ovenud tilfredse med JBL Charge 3. Der er ikke ret mange ulemper at finde ifølge Techradar.com, og selv prisen mener de er rimelig i forhold til det kvalitetsprodukt, man får, hvis man investerer i JBL Charge 3. Eksperterne skriver desuden, at JBL Charge 3 er med til at fastholde JBL som dominerende på det transportable Bluetooth-baserede højtalermarked.

Techradar.com sammenligner JBL Charge 3 med forgængeren JBL Charge 2 og konkluderer, at JBL Charge 3 er forbedret på stort set alle områder. Dog tilbyder JBL Charge 2 en lidt renere lyd, men til gengæld har modellen heller ikke alle JBL Charge 3’s nye kvaliteter, som blandt andet tæller vandtæthed. Eksperterne mener, at den lidt ringere lydkvalitet på JBL Charge 3 ikke forekommer som et problem, og dermed anbefaler de varmt modellen.

Fremragende lydjbl-charge-3-speaker

Lyden er nemlig stadig rigtig god på JBL Charge 3 ifølge eksperterne. Lyden kaldes ligefrem fremragende, selv for en rejsehøjtaler som JBL Charge 3, for lyden er både klar og kan blive rigtig høj. Og selv når man vælger at spille rigtig højt, så opstår der ingen mislyde eller skratten.

Eksperterne afprøvede musik i alle tænkelige genrer og kunne konkludere, at al slags musik lyder rigtig godt på JBL Charge 3 – og bassen er utrolig dyb og tilpas kraftig.

Også de mange mindre forbedringer ved JBL Charge 3 er nævneværdige for Techradar.com. Det tæller først og fremmest vandtætheden, idet man nu kan tage modellen med overalt, og også muligheden for at benytte sig af JBL Charge 3’s batteri hvis telefonen mangler strøm.

Læg dog mærke til at selv om JBL Charge 3 er en rejsehøjtaler, så er den ikke helt let og lille.

Du kan læse hele deres anmeldelse her.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 4,5 stjerner ud af 5

Trustedreviews.com er en af verdens største online testsider. Her har man afprøvet JBL Charge 3 og har overordnet stort set kun positiv feedback tilovers for modellen. Nok ligner JBL Charge 3 ikke en højtaler af høj klasse, men her er det det indre der tæller, skriver testpanelet hos Trustedreviews.com

Prismæssigt ligger JBL Charge 3 mod den lidt mere prisvenlige ende uden at være decideret billig. Men for prisen får man ifølge eksperterne en rigtig god og solid højtaler – og i en tid hvor man efterhånden stort set skal være online hele tiden, kan JBL Charge 3 benyttes offline med et kabel til den gamle iPod.

Man kan hente en app til at styre musikken, men eksperterne noterer, at man ikke savner den, hvis man vælger ikke at hente den.

Imponerende lyd

JBL Charge 3 kan mere end blot spille musik, for eftersom batteriet er så kraftigt, kan man også benytte modellen som en lader til telefonen, hvis man har brug for det på farten. Der findes en indikator med fem lys på modellen, der viser, hvor meget batteri, der er tilbage – og når man lader modellen op, så vises her, hvor lang tid der er tilbage, før opladningen er komplet.

Eksperterne fra Trustedreviews.com har også afprøvet både den påståede vandtæthed og lydens kvalitet. Testpanelet har nemlig taget JBL Charge 3 med under bruseren, og der beviser modellen, at den er helt vandtæt.

Lyden er også blevet testet, og den imponerer ligeledes. Ifølge eksperterne leverer JBL Charge 3 ligefrem en imponerende præstation med en solid lyd, der både er velafrundet og med god balance. Lyden kan også skrues rigtig højt op, og selv her bliver bassen ikke for dominerende. Eneste kritikpunkt fra testpanelet angående lyden er, at vokalerne kan komme til at lyde lidt svage og mudrede af og til.

Du kan læse hele testen her.


Whathifi.com

what-hifi-logo
Vurdering: 5 stjerner ud af 5jbl-charge

Engelske Whathifi.com er et af Europas største teknologimagasiner. De har ligeledes haft højttaleren til test og skriver, at JBL Charge 3 er god kvalitet for pengene, og modellen vil især være fordelagtig, hvis man ønsker at bruge højtaleren udendørs. JBL Charge 3 er meget alsidig og kan derfor også bruges indenfor, hvis man ønsker.

Whathifi.com skriver, at JBL Charge 3 er en velbygget højtaler, som har en god størrelse og kan let pakkes ned i en rygsæk og tages med på eventyr. Takket være den unikke beskyttelsesindpakning er JBL Charge 3 robust og kan tåle en hård rejse. Tag med fordel JBL Charge 3 med på campingtur eller på stranden – modellen er nemlig vandtæt.

Mindre aspekter gør en forskel

Der er ifølge eksperterne mange fordele ved JBL Charge 3, og det tæller også de mindre ting – både for eksempel vandtætheden med også muligheden for at oplade sin telefon via modellens batteri.

Lyden er også blevet testet af eksperterne, og den er de ovenud tilfredse med. Både lyd, vokaler og bas lyder godt og er balancerede i forhold til hinanden, og lyden runger meget kraftigt og imponerende.

Du kan læse hele testen på Whathifi.com her.


Mobilsiden.dk

logo-mobilsiden
Vurdering: 5,5 stjerner ud af 6

Den danske mobil og teknologiside Mobilsiden.dk mener, at JBL Charge 3 falder ind i sin egen kategori – den er hverken en del af de store højtalere eller de små. JBL Charge 3 ligger et sted midt imellem.

JBL Charge 3 er skabt som en rejsehøjtaler, som dog har stort potentiale med det opgraderede batteri og lyd. JBL Charge 3 føles derfor heller ikke som en billig højtaler, men i stedet er den velbygget og meget robust, således at den kan tåle meget – endda en tur i vandet, da den er vandtæt.

JBL Charge 3 har en enkel, let og ligetil betjening ifølge de danske eksperter. Knapperne på modellen er store og tydelige, og lysdioder viser, om bestemte funktioner er slået til. Opsætningen sker rigtig hurtigt via Bluetooth til telefonen, og herefter kan musikken starte.JBL-Flip-3-gif

God til alle genrer

Ifølge eksperterne er lyden på JBL Charge 3 meget imponerede. Lyden bliver behagelig og varm, hvor alle toner er velbalancerede i forhold til hinanden – især bassen er godt repræsenteret. Derfor lyder stort set alle musikgenrer godt på modellen, og har man lyst, kan JBL Charge 3 spille rigtig højt. Præcisionen kan dog fejle lidt i de høje toner.

Mobilsiden.dk anbefaler dog, at man anskaffer sig to JBL Charge 3-højtalere og kobler dem sammen med JBL Connect, hvis man skal holde fest.

Også batterilevetiden får fine kommentarer med på vejen – men eksperterne påpeger, at hvis man spiller på fuld kraft, så forkortes batterilevetiden dog noget.

Du kan læse hele anmeldelsen på Mobilsiden.dk her.


Pcmag.com

PCMag
Vurdering: 4 stjerner ud af 5 hos Pcmag.com

Det store britiske computermagasin Pcmag.com har testet JBL Charge 3 og har en overvejende positiv kritik angående modellen. Det tæller både de mindre ekstra-funktioner samt lyden, og alt i alt leverer JBL Charge 3 rigtig god kvalitet til prisen.

Eksperterne skriver, at hvis man ønsker en solid og defineret lyd, så vil JBL Charge 3 være et rigtig godt valg. Det viser sig i praksis ved at på sange med kraftig bas, så bliver selv de lavere frekvenser imponerende, og selv når man skruer rigtig højt op for lyden, kommer der hverken mislyd eller skratten. Naturligvis føler man ikke, at man har en ekstra sub-woofer i rummet, men for sin størrelse er lyden meget imponerende.

På sange uden brug af tung bas bliver vokalerne klare og rige i klangen samtidig med, at renheden og de definerede linjer bibeholdes – det betyder, at man klart kan høre nuancer og detaljer i sangene.

JBLCHARGE3

God til udendørs brug

Herudover skriver eksperterne også, at JBL Charge 3 har nogle ekstra mindre – men gode – funktioner. Det tæller blandt andet det vandtætte design samt den lange batterilevetid og ”dele-funktionen”, som gør, at man kan lade sin mobiltelefon op via JBL Charge 3.

Afslutningsvis konkluderer Pcmag.com, at JBL Charge 3 er en udendørsvenlig højtaler takket være den robuste udformning, selv om den kan være lidt svær at bære rundt på – den er nemlig lidt stor og uhåndterbar for en rejsehøjtaler.

Hele testen fra Pcmag finder du her.


Techgearlab.com

techgearlab_logo
Vurdering: 4 stjerner ud af 5

Den amerikanske teknologiside Techgearlab.com er en smule ambivalente i deres vurdering af JBL Charge 3, for ifølge eksperterne herfra er der mange ting, der fungerer på JBL Charge 3, men også en del irritationsmomenter.

På den positive side ligger først og fremmest JBL Charge 3’s kraftfulde bas. Eksperterne siger endda, at denne bas er stærk nok til at få en til at føle, at man er til stede på en techno-klub, og dertil kommer volumen, som er meget høj – faktisk så høj at modellen sagtens kan fylde en stor lejlighed med lyd. Hører man bastunge genrer som rock og hiphop, vil JBL Charge 3 derfor være et rigtig godt valg.

Kraftig bas

På den negative side ligger bassen dog også, for eksperterne mener, at bassen er så kraftig, at den ikke bliver velbalanceret nok i forhold til de andre instrumenter. Derfor kan den generelle lyd godt lyde noget mudret og uklar. Dette bliver især tydeligt, hvis man lytter til akustiske sange på JBL Charge 3.

Herudover mener testpanelet også, at JBL Charge 3 næsten er for stor til, at man kan kalde den en rejsehøjtaler – det er ikke fordi, den vejer mere end andre rejsehøjtalere, den er bare bygget til at være stor, og den fylder det meste af en rygsæk.

Techgearlab.com er dog alligevel generelt set glade for JBL Charge 3, og det gælder også både vandtætheden og batterilevetiden. Begge parametre er blevet testet af eksperterne, og de konkluderer, at JBL Charge 3 lever op til påstanden om, at den er vandtæt. Også den lovede batterilevetid på 20 timer overholdes – faktisk kan den holde i 30 timer i eksperternes test.

Du kan se hele anmeldelsen på Techgearlab.com her.


Tek.no

tek.no
Vurdering: 7 point ud af 10

Den store norske teknologiside Tek.no er generelt set tilfredse med JBL Charge 3, og de skriver, at JBL Charge 3 leverer et fint kvalitetsindtryk. Dog findes der både fordele og ulemper ved at anskaffe sig JBL Charge 3.

Tek.no lægger først mærke til JBL Charge 3’s design med det ”pille-formede” udseende, som de kalder det. Dette aspekt er eksperterne ikke så glade for, for de synes ikke, at modellen er så robust bygget som forventet. Blandt andet skriver de norske eksperter, at bas-elementerne på siden er sårbare mod slag, men den påståede vandtæthed er der ingen problemer med – ifølge eksperterne kan man sagtens tage JBL Charge 3 med i bad, hvis man ønsker.

God lyd

Ifølge Tek.no er lyden det vigtigste element i en højtaler-test. Derfor er de villige til at se igennem fingre med problemer med designet i en byttehandel for god lyd. Og lyden er ifølge eksperterne god uden at være helt i top. De konkluderer, at JBL Charge 3 producerer en tilfredsstillende lyd til de fleste genrer, men bassen bliver aldrig helt så fremtrædende.

Dermed kan bastunge sange godt miste lidt kant, men selve balancen i musikken bliver til gengæld rigtig god og rar at lytte til. Af og til kan der også være lydmæssige problemer med vokalen, som kan skurre lidt.

Du finder hele testen fra Tek.no her.

Du kan se en video fra producenten JBL, optaget i Brasilien: 🇧🇷


Theverge.com

the_verge
Vurdering: 9 point ud af 10

Den store amerikanske teknologinyhedsside Theverge.com har afprøvet JBL Charge 3, og konklusionen lyder, at modellen er den bedste Bluetooth-baserede rejsehøjtaler på markedet. Det er især modellens alsidighed, der giver anledning til de flotte kommentarer.

Theverge.com skriver nemlig, at man kan avende JBL Charge 3 i rigtig mange situationer – både på strandturen, picnic-turen i parken, i køkkenet til podcasts, i badekarret (selv hvis den tabes ved et uheld) eller som en del af et større højtaler-system, da modellen kan kobles sammen med andre JBL-højtalere.

JBL Charge 3 er nemlig vandtæt, hvilket er en stor fordel, og en anden stor fordel er den lange batterilevetid. Theverge.com kommenterer i den forbindelse, at denne batterilevetid er langt længere end de fleste af modellens konkurrenter på markedet.

Dybde og klar lyd

Ifølge eksperterne er lyden også rigtig god. Bassen er veldrejet og tillader en høj grad af dybde og volumen i bastunge genrer som hiphop og elektronisk musik. Samtidig er JBL Charge 3 alsidig nok på lydfronten til også at kunne bruges til andre genrer med mindre fremtrædende bas – lige fra rock, folk-musik og klassisk. Her bliver lyden nemlig stadig dyb men med en velbalanceret klarhed. Dermed kan man både bruge JBL Charge 3 til at høre enkelte, stille sange eller til festen, hvor der skal skrues helt op.jbl-charge-3-vand

Therverge.com finder ikke ret mange ulemper ved JBL Charge 3, og dem, der er, er i småtingsafdelingen og har intet med lyden at gøre. Det drejer sig mest om udseendet, som eksperterne konkluderer, måske ikke er elegant nok til ”pæne” stuer, da JBL Charge 3 er både farverig og en smule kluntet i designet med den høje grad af robusthed.

Dertil kommer, at JBL Charge 3 er en del større og tungere end de fleste andre rejsehøjtalere, men cylinder-formen gør dog modellen let at have med på tur.

Du finder hele artikel fra Theverge.com her.


Samlet konklusion af JBL Charge 3

Efter deres omhyggelige tests af JBL Charge 3 kommer de mange forskellige ekspertkilder mere eller mindre til samme konklusion omkring JBL Charge 3 – at denne rejsehøjtaler både er robust, alsidig og har en god og klar lyd med en høj grad af balance samt en kraftfuld bas.

jbl charge 3 konklusionDet fremhæves flere steder, JBL Charge 3 også har den fordel, at den både kan bruges alene men også kobles sammen med flere JBL-højtalere for en multi room-lyd med JBL Connect-funktionen.

Ved JBL Charge 3 er det især de lidt mindre detaljer, der adskiller denne model fra andre ifølge eksperterne. Det tæller blandt andet den meget lange batterilevetid og det kraftige batteri, som endda er så stærkt, at man kan ”låne” strøm fra højtaleren til sin mobil, hvis den er ved at løbe tør.

Herudover får vandtætheden også store roser med på vejen, og dette aspekt virker lige så godt, som producenten hævder.

Størrelsen er et aspekt, som eksperterne er lidt uenige i, for JBL Charge 3 er nemlig stor for en rejsehøjtaler – nogle mener den er for stor, og andre mener, at størrelsen er ok.

Prissammenligning af JBL Charge 3:

Forhandler Pris

Annoncer

Du kan her se en anmeldelse af JBL Charge 3. Videoen er udarbejdet af det store internationale teknikmagasin Cnet.com:


Alternativer til JBL Charge 3

Herunder vil vi i lidt kortere format gennemgå tre alternativer til JBL Charge 3 – der er tale om Sony SRS-XB3, Libratone Too og B&O Play Beoplay A1.

Vi gennemgår en række alternativer, så du får mulighed for at sammenligne JBL Charge 3 med en række af de andre mest populære rejsehøjttalere på markedet.


Libratone Too

Libratone Too bluetooth hojttaler

Forhandler Pris

Annoncer

.
Libratone Too er en lav, aflang højtaler, der er pakket ind i en form for gummiagtig indpakning for en god beskyttelse mod vind, vejr og hårdhændet behandling.

Modellen måler 20,5 cm x 4,1 cm x 12 cm og vejer 589 gram, og det er muligt at få Libratone Too i fire forskellige farver – turkis, rød, hvid og sort.

Libratone Too er skabt til at tages med på farten, og derfor kører modellen også på batteri. Batterilevetiden er på ti timer, hvilket dog er en del lavere end flere af konkurrenterne. Libratone Too lades op via mikro-USB.

Libratone Too har tilslutning via både Bluetooth 4.0 og AUX med en rækkevidde på 30 meter. Dertil kan man hente den tilhørende app, som man også kan bruge til at styre højtaleren med.


Det siger eksperterne om Libratone Too

I dette afsnit gennemgår vi hver af de tre kilder, som har afprøvet Libratone Too og givet deres vurdering af modellen.

Tek.no

tek.no
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Det store norske teknologimagasin Tek.no har testet en lang række rejsehøjtalere, og det tæller også Libratone Too. Eksperterne er glade for modellens gode lyd, men synes dog, at modellen er noget dyr.Libratone hojtaler ved stranden

Tek.no skriver, at lyden generelt bliver rigtig god, og man kan tydeligt høre nuancer og detaljer i sangene. Bassen er markant og kan virkelig give sangene dybde med et meget dybt bas-register. Dertil kommer det flotte og kompakte design, som virkelig gør modellen flot at se på med brugervenlige knapper.

Herudover roser de norske eksperter også Libratone Too for at være vandafvisende, som er en fordel, når der er tale om en rejsehøjtaler.

Tek.no har ikke ret mange ulemper at angive ved Libratone Too udover prisen. Dog lægges der mærke til, at batterilevetiden ikke er nær så lang som andre af konkurrenterne.

Du kan læse hele testen hos Tek.no her.


Techradar.com

techradar
Vurdering: 4 stjerner ud af 5

Det internationale teknologisite Techradar.com lægger først mærke til det unikke design, der gør, at Libratone Too virkelig skiller sig ud i sammenligning med andre rejsehøjtalere. Libratone Too fremhæves endvidere for det smarte touch-kontrolpanel, der bidrager til det stilfulde udseende – dog kan det være lidt svært at betjene til tider.

Lyden er ganske fin på Libratone Too ifølge eksperterne, men dog er den ikke fantastisk. Eksperterne savner nemlig lidt mere kraft og saft og en smule mere tilstedeværelse og spænding i musikken. Bassen er ikke helt nærværende, og det kan især høres, når der skrues meget højt op for lydniveauet.

Du kan læse artiklen i fuld længde her.


B&O Play Beoplay A1

bang-olufsen-beoplay-a1

Forhandler Pris

Annoncer

1.720,00 Læs mere

.
B&O Play Beoplay A1 er en lille rund og flad rejsehøjtaler med en todelt overflade – den ene del i aluminium og den anden del med en mat overflade. Modellen er lillebror til B&O Play Beoplay A2 og er kun halvt så stor som storebror.

B&O Play Beoplay A1 måler 13,3 cm x 4,8 cm og har en vægt på 600 gram, så her er tale om en lille højtaler, hvor lyden kommer ud gennem toppen.

B&O Play Beoplay A1 fungerer via både Bluetooth 4.2, AUX, ADK og USB, og der findes en tilhørende app til iOS og Android. Modellen har endvidere en indbygget mikrofon til mobilopkald.

B&O Play Beoplay A1 kører på batteri, som kan holde 24 timer – ladetiden er herefter på 2,5 timer. Frekvensområdet ligger på 20 Hz – 24 kHz.

Du kan se en introduktionsvideo fra B&O her:

https://www.youtube.com/watch?v=FzNRBRLEm7U


Det siger eksperterne om B&O Play Beoplay A1

I dette afsnit gennemgår vi hver af de tre kilder, som har afprøvet B&O Play Beoplay A1 og givet deres vurdering af modellen.

Theverge.com

the_verge
Vurdering: 8 point ud af 10

Teknologisiden Theverge.com har testet B&O Play Beoplay A1 sammen med en række andre rejsehøjtalere, og B&O Play Beoplay A1 får en flot placering i toppen.

Theverge.com fremhæver især designet på B&O Play Beoplay A1, som er meget unikt med den runde form. Det gør, at modellen er meget anderledes at se på i forhold til konkurrenterne – og dertil findes en rem, som man kan bære modellen let i.

Også lyden er rigtig god på B&O Play Beoplay A1 ifølge eksperterne, som skriver, at den bliver både rig og klar med en høj grad af dybde også.

Du kan læse hele testen her.


Lydogbillede.dk

logo-lydogbillede.dk
Vurdering: 5 stjerner ud af 6

Det danske teknologisite lydogbillede.dk har næsten kun positive kommentarer til B&O Play Beoplay A1 og skriver, at denne model virkelig skiller sig ud – både design og lyd.


Tek.no
tek.no
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Norske Tek.no har testet B&O Play Beoplay A1, hvor først det unikke design af meget høj kvalitet vækker interesse – til trods for det pæne udseende er modellen også vandtæt. Eksperterne diskuterer om denne vandtæthed er komplet eller ej men noterer, at den i hvert fald godt kan tåle en regnvejrsbyge – eller en tur på stranden.

Lyden er et andet aspekt, som imponerer de norske eksperter. De noterer, at selv om B&O Play Beoplay A1 er meget lille, så er det utroligt, hvor meget lyd der kan komme ud af modellen. Og denne lyd er tilmed virkelig god og ren, og langt de fleste genrer lyder godt på modellen. Hertil kommer en bas, som er både luftig og dyb. Dog kan stærkt jazzede numre godt blive en smule skarpe, men det er også eksperternes eneste anke.

De norske eksperter noterer yderligere, at B&O Play Beoplay A1 også er en brugervenlig højtaler samt har en lang batterilevetid, men prisen er dog lidt høj.

Du finder testen i fuld længde her.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvem har testet JBL Charge 3?

Lydogbillede.dk, M3, Vg.no, Mobil.se, Techradar.com, Trustedreviews.com, Whathifi.com, Mobilsiden.dk, Pcmag.com, Techgearlab.com, Tek.no og Theverge.com

🤓 Hvordan er JBL Charge 3 blevet testet?

JBL Charge 3 er blevet vurderet ud fra dens lydkvalitet, indbyggede features og brugervenlighed. Ydermere har eksperterne også testet højtalerens evne til at spille forskellige musikgenre.

🤔 Hvordan vælger jeg den rette højtaler?

Der er som sådan ikke noget gyldent svar til dette spørgsmål. Men du kan starte med at spørge dig selv, hvad dit behov er. Hvad er dit budget? Skal du kunne spille et stort rum op, eller bor du i en lille lejlighed? Skal højtaleren være handy at tage med på farten, og går du op i æstetik og design? Dernæst er det bare at begynde at lede efter højtalere, der passer til dine kriterier.


Andre relevante tests

Hos Forbrugsguiden har vi også udgivet en række andre tests, som måske kan være interessante for dig.

Du kan læse vores JBL højttaler test. I denne test ser vi nærmere på en lang række forskellige højttalere fra JBL. Du får altså en overblik over hvordan eksperterne vurderer de forskellige modeller. I artiklen har vi også tilføjet prissammenligning, så du nemt kan se hvilke forhandlere der er billigst.

Hvis du er på udkig efter en generel Bluetooth højttaler oversigt, så bør du læse vores Bluetooth højttaler test. I denne artikel ser vi nærmere på en lang række forskellige Bluetooth højttalere fra forskellige mærker. Igen har vi samlet eksterne vurderinger af højttalerne, så du får et overblik over hvordan eksperterne vurderer de forskellige modeller.

Hvis højttaleren du leder efter, ikke nødvendigvis behøves at være en højttaler i rejsestørrelse, så kan du læse vores artikel om Sonos :1 Play og vores Marshall Stanmore højttaler artikel. Disse er to højttalere som er meget anerkendte for deres gode lyd og flotte design. I disse to artikler får du også et overblik over hvordan eksperterne bedømmer højttalerne, samt prissammenligning af produkterne.