Kenwood Foodprocessor Test-oversigt – Her er bedste modeller ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om de bedste foodprocessor fra Kenwood. Vi har udvalgt modellerne på baggrund af anmeldelser og testresultater fra forskellige uafhængige test og analyser fra forskellige aviser, fra både ind- og udland.

Formålet med artiklen er at give et nemt og overskueligt overblik, over hvilke Kenwood foodprocessorer der klarer sig bedst i test. Dermed slipper du for at lede rundt på nettet efter anmeldelser, da vi har samlet dem alle her i artiklen.

Denne Kenwood foodprocessor test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste Kenwood foodprocessor på markedet
🔸 Testvindende alternativer til Kenwood modellerne
🔸 Historien om Kenwood
🔸 Gode råd til rengøring af foodprocessor
🔸 Gennemgang af anvendte testkilder 

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Kenwood Foodprocessor Test 2021 – Her er bedste modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en liste, over de bedste foodprocessormodeller fra Kenwood ifølge eksperterne. Vi viser dig, hvor de forskellige modeller er blevet testet, og hvad eksperternes bedømmelser er. Du kan også sammenligne priser på de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste forhandler.


Kenwood Multipro foodprocessor

✅ ”Blandt markedets bedste” hos den britiske avis The Independent

Kenwood FDM780 BA foodprocessor

.
Modellen Kenwood Multipro foodprocessor er blevet testet og anmeldt af den britiske avis The Independent. Denne model er en alsidig og funktionel køkkenmaskine, der kan bruges til et væld af forskellige opgaver i køkkenet.

Eksperterne fra The Independent har givet denne model en god bedømmelse, da de har kåret maskinen som værende ’blandt markedets bedste’ sammenlignet med andre modeller på markedet. De beskriver blandt andet, at de er glade for denne model, da den har alle de funktioner, som man har brug for i køkkenet.

Denne model kan blandt andet hjælpe med at blande diverse ingredienser samt snitte grøntsager eller hakke frugt, så man ikke selv behøver at gøre det.

Derudover kommer denne foodprocessor også med andre funktioner, der kan være til hjælp i køkkenet, hvis man har en travl hverdag eller blot vil formindske den tid, som man bruger på madlavning hver dag.

Elegant foodprocessor med kraftfuld motor med otte hastighedstrin 

Ved køb af Kenwood Multipro foodprocessor får man en køkkenmaskine, der har en kraftfuld motor. Motoreffekten er på hele 1000 watt, hvilket betyder, at der er mulighed for også at knuse is og hakke nødder samt andre hårde ingredienser, hvis der er behov for det.

Desuden kommer denne model med otte forskellige hastigheder, hvorfor der er mulighed for at justere maskinens hastighed under brug. Det vil sige, at man selv kan indstille hastigheden, hvis man ønsker, at den skal arbejde enten hurtigere eller langsommere. Kenwood Multipro foodprocessor har også en pulsefunktion, som man kan anvende alt efter behov. Eksperterne fra The Independent er især begejstrede for maskinens præcisionskontrol med de forskellige hastigheder, da det gør det nemmere at indstille maskinen.

Kenwood Multipro foodprocessorer en stilren og moderne foodprocessor, der er fremstillet i et elegant design. Den er fremstillet i aluminium og kan købes i børstet metal. Modellen er designet på en sådan måde, så den vil passe ind i de fleste køkkener uden at forstyrre indretningen.

Medfølgende blender, god kapacitet og tilbehør 

Modellen Kenwood Multipro foodprocessor kommer med en blender, hvorfor der også er mulighed for at blende med denne maskine. Det betyder, at man kan lave alt lige fra milkshakes til smoothies og supper.

Denne model er udstyret med en arbejdsskål, der har en kapacitet på i alt 3 liter. Det betyder, at der er mulighed for både at lave større eller mindre portioner alt efter behov.

Foodprocessoren er ikke den mindste på markedet, men til gengæld har den en størrelse og vægt, der heller ikke er den største. Det betyder, at det er nemt at rykke rundt på maskinen, da den ikke vejer andet end blot 5,4 kilo. Der er derfor mulighed for både at have den stående fremme på køkkenbordet eller gemme den væk i køkkenskabet.

Derudover kommer Kenwood Multipro foodprocessor med masser af tilbehør. Den kommer blandt andet med en snitteskive. Derudover medfølger der også piske- og dejredskaber. Eksperterne fra The Independent er dog kede af, at der mangler en opbevaringsboks til tilbehøret.

Kenwood Multipro foodprocessor specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 8 + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 1000 watt
🔴 Kapacitet: 3 liter
🔴 Højde: 21,9 centimeter
🔴 Dybde: 24,8 centimeter
🔴 Bredde: 21,4 centimeter
🔴 Vægt: 5,4 kilo

Fordele ved Kenwood Multipro foodprocessor:
Vejer ikke særlig meget
8 forskellige hastigheder
Kraftfuld motor på 1000 watt
Kapacitet på 3 liter
Kommer med en blenderfunktion
Flere forskellige funktioner såsom tilberede, snitte og hakke

Du kan her se en lille præsentationsvideo af maskinen. Videoen er udarbejdet af Kenwood:


Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor

✅ Kåret som ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
✅ Kåret til markedets bedste af britiske BBC

Kenwood FPM810

.
Modellen Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor er blevet testet og anmeldt af de to eksperter Which.co.uk og BBC. Det store britiske testmagasin Which.co.uk og britiske BBC er begge vilde med denne model, som de derfor har givet en god vurdering.

Begge eksperter er så imponerede over denne specifikke model, at Which.co.uk har kåret Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor som et ”Best Buy”, hvilket betyder, at de anbefaler forbrugerne at købe denne model. Derudover har eksperterne fra britiske BBC kåret modellen til at være markedets bedste, når det kommer til foodprocessorer.

Med denne model får man en foodprocessor, der er fremstillet til at være en hjælpende hånd i køkkenet med dens mange forskellige funktioner. Derudover er den designet i et moderne og stilrent design, hvilket betyder, at den vil passe ind i de fleste køkkener uanset indretningen.

Alsidig køkkenmaskine med automatisk og variabel hastighedsfunktion 

Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor er en alsidig køkkenmaskine, der kan anvendes til et væld af forskellige funktioner. Man køber nemlig en maskine, hvor der er mulighed for at snitte, presse, hakke, piske og tilberede med mere.

Desuden er modellen Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor forsynet med en motoreffekt på 1000 watt, der derfor kan klare de fleste hårdere og blødere opgaver.

Den er også forsynet med et patenteret Multipro dobbelt drivsystem, der leverer en optimal ydeevne for både den medfølgende blender og processor. Maskinens auto speed-funktion sørger for den bedste hastighed til enhver blanding.

Derudover kommer foodprocessoren med i alt otte hastigheder samt en pulsefunktion, der giver mulighed for kontrol over maskinen.

Hvis man er i tvivl om, hvad for en hastighed, der skal vælges, så vil Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor selv vælge hastighed. Which.co.uk er især vilde med de forskellige hastigheder, da dette sørger for, at man kan tilberede maden præcis, som man vil have det.

Udstyret med ny teknologi, indbygget vægt og økoindstilling 

Modellen Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor er udstyret med en ny teknologi, der gør det muligt at lave både varme og kolde blandinger uden at skade materialet.

Desuden er modellens arbejdsskål udstyret med Tritan plast og har en kapacitet på 3,5 liter. Der medfølger også en 1,5 liters miniskål. Begge skåle er BPA-frie.

Den medfølgende blender er fremstillet med et varmesikkert glas, der sikrer, at man både kan blende varme og kolde blandinger.

Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor kommer med en indbygget vægt, der gør, at man kan veje og dosere direkte ned i maskinen uden at gøre brug af en køkkenvægt. Dette sparer ikke blot tid, men gør det også nemmere at følge opskrifter.

Med denne models økoindstilling vil Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor selv sørge for at skifte til ’Eco mode’, hvis man ikke gør brug af maskinen i mere end 30 minutter. Dette er ikke mindst godt for pengepungen, men også for miljøet, da strømforbruget herved bliver reduceret med op til 50 procent.

Eksperterne fra BBC er helt vilde med denne models mange forskellige indstillinger, da det giver én et væld af anvendelsesmuligheder. De kommer ikke med noget direkte kritik af denne model. Det eneste, som eksperterne gør forbrugerne opmærksomme på, er, at denne model er en smule langsommere til at snitte og hakke end andre modeller med samme kraftfulde motor.

Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 8 + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 1000 watt
🔴 Kapacitet: 3,5 liter
🔴 Højde: 40 centimeter
🔴 Dybde: 23 centimeter
🔴 Bredde: 23 centimeter
🔴 Vægt: 12,6 kilo

Fordele ved Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor:
8 forskellige hastigheder og pulsefunktion
Kraftfuld motor på 1000 watt
Kapacitet på 3,5 liter
En blenderkande medfølger
Økoindstilling med mulighed for reducering af strømforbrug

Her kan du se en præsentationsvideo af Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessoren: 


4 gode alternativer til Kenwood


KitchenAid 5KFP1335 foodprocessor

✅ Testvinder hos svenske Råd & Rön

KitchenAid 5KFP1335

.
Foodprocessoren KitchenAid 5KFP1335 er blevet anmeldt af både danske og svenske eksperter, der er vilde med denne model. Både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön  er så glade for denne model, at de kun har rosende ord om maskinen.

Råd & Rön har nemlig begge kåret KitchenAid 5KFP1335 som værende testvinder af deres forskellige tests. Dette har de gjort på baggrund af foodprocessorens brugervenlighed, håndtering, funktioner, ydeevne, sikkerhed med mere i forhold til andre foodprocessorer på markedet. Begge eksperter er enige i, at dette er et godt køb for husstande, der ønsker at anvende en køkkenmaskine til flere forskellige opgaver.

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön er mest begejstrede for denne models funktioner og holdbarhed. De mener nemlig, at den er meget slidstærk, og har alle de funktioner som en foodprocessor bør have.

Når det kommer til designet af KitchenAid 5KFP1335, så er begge eksperter enige i, at designet passer ind i de fleste hjem. Det er et simpelt og enkelt design, der ikke vil fjerne fokus fra selve køkkenets indretning. Desuden er der mulighed for at vælge mellem flere farver, hvorfor man kan vælge den farve, der passer bedst til ens stil.

Funktionel køkkenmaskine med mange muligheder 

Modellen KitchenAid 5KFP1335 sørger for, at man ikke behøver at investere i flere forskellige køkkenmaskiner. Dette er nemlig en foodprocessor, der kan klare forskellige opgaver afhængig af behov.

Med KitchenAid 5KFP1335 kan man både hakke og snitte grøntsager, ælte dej til brød og kager samt meget mere. Det eneste, som der ikke er mulighed for med denne model, er, at knuse is. Dette er eksperterne en smule skuffede over, men så har de heller ikke fundet flere ulemper ved denne foodprocessor.

Med KitchenAid 5KFP1335 kan man selv justere skivetykkelsen, da der findes seks indstillinger fra så tyndt som 1 millimeter til 6 millimeter.

Foodprocessoren er forsynet med et ’exactslice-system’, da det betyder, at man har mulighed for at kontrollere og præcisere tykkelsen af skiverne. Der er mulighed for at justere skivetykkelsen undervejs ved brug, hvorfor man ikke behøver at stoppe arbejdet for at ændre dette.

Desuden kommer KitchenAid 5KFP1335 med to forskellige hastigheder samt en pulsefunktion. Bladene kan både arbejde horisontalt og vertikalt, så maden bliver ramt på alle måder.

Denne model sikrer en nem rengøring, da den har aftagelige dele, der ikke behøver at blive vasket i hånden. Disse dele kan nemlig blot puttes i opvaskemaskinen, når man er færdig med madlavningen.

Foodprocessorens to medfølgende skåle er BPA-frie og har en kapacitet på 3,1 liter samt 950 milliliter.

Stabil foodprocessor med tætsluttende silikoneforsegling 

KitchenAid 5KFP1335 har en motoreffekt på 350 watt, der er en energieffektiv motor. Selvom motoren ikke er den mest kraftfulde, så kan den klare de fleste opgaver på grund af den måde hvorpå, den udnytter energien.

Derudover er køkkenmaskinen udstyret med en base, der er skridsikker. Dette sikrer, at maskinen altid bliver stående på sin plads og står robust på selve køkkenbordet. Maskinen er nem i brug, da der er et sidehåndtag, der sikrer, at man nemt kan indstille foodprocessoren efter ønske.

Den tætsluttende silikoneforsegling på denne model sørger for, at der ikke bliver spildt ud over det hele. Silikoneforseglingen kan finde på både maskinens låg og knive, så det hele er tæt forseglet.

Ved køb af KitchenAid 5KFP1335 medfølger der masser af tilbehør som eksempelvis et piskeris, en spatel samt en opbevaringsboks.

KitchenAid 5KFP1335 specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 2 + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 350 watt
🔴 Kapacitet: 3,1 liter
🔴 Højde: 41,5 centimeter
🔴 Dybde: 26 centimeter
🔴 Bredde: 28 centimeter
🔴 Vægt: 7,8 kilo

Fordele ved KitchenAid 5KFP1335:
Mulighed for selvjustering af skivetykkelsen
Flere hastigheder og en pulsefunktion
Tætsluttende silikoneforsegling på både låg og knive
Nem og hurtig rengøring
Kan både ælte, hakke, snitte med mere
Robust og skridsikker base

Nedenfor kan du se en præsentation af KitchenAid 5KFP1335:


Sage The Kitchen Wizz Pro

✅ Testvinder hos den britiske avis Independent.co.uk
✅ Anbefalet hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk

Sage The Kitchen Wizz Pro

.
Foodprocessoren Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor er en populær køkkenmaskine, der er testet af to forskellige ekspertkilder. Denne model er anmeldt af både Independent.co.uk, som er en britisk avis samt Expertreviews.co.uk, som er et britisk testmagasin.

Begge disse ekspertkilder er imponerede over Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor, som de begge giver rosende ord med på vejen. Expertreviews.co.uk har anbefalet denne model, mens Independent.co.uk har kåret modellen som testvinder.

Independent.co.uk er glade for denne model, som de forklarer er både funktionsdygtig og smart. De forklarer ydermere, at den er god til at holde, hvad beskrivelsen lover, da dens funktioner fungerer optimalt. Dette er eksperterne fra Expertreviews.co.uk enige i, da de forklarer, at Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor er en foodprocessor for rigtige madnørder.

Eksperterne forklarer også, at denne model er designet med et fint og enkelt look. Derudover forklarer Expertreviews.co.uk, at køkkenmaskiner fra Sage altid er holdbare maskiner. Denne maskine er ingen undtagelse, da den er god til madelskere i køkkenet.

Flere skæreindstillinger og kraftfuld motor 

Foodprocessorer er kendt for at være køkkenmaskiner, der kan hjælpe med det meste i et køkken. Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor har flere funktioner og kommer med flere skæreindstillinger. Hvad enten man har brug for at blende, hakke, snitte med mere, så er der mulighed for det.

Denne model er udstyret med 24 skæreindstillinger, hvorfor man kan skære fødevarerne både tynde eller lidt tykkere. Indstillingerne går fra 0,5 millimeter til og med 8 millimeter.

Med Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor får man også hele 4 knive, hvorfor denne maskine arbejder en smule hurtigere end andre foodprocessorer med 2 knive.

Desuden kommer Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor med en kraftfuld motor på 1000 watt. Med teknologien Direct Drive er der mulighed for at få en optimal ydeevne, der kan klare de fleste former for fødevarer – både de lidt hårdere og blødere.

Praktisk foodprocessor med to hastigheder 

Denne model er udstyret med to forskellige hastigheder, så man har mulighed for at vælge lige præcis den hastighed, der passer bedst til den bestemte blanding af ingredienser. Hastigheden kan indstilles på selve foodprocessoren, hvilket man kan gøre, når maskinen er i gang.

Derudover er Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor forsynet med sikkerhedssystemer, da den har et sikkerhedslåsesystem samt skridsikre gummifødder. Sikkerhedslåsesystemet sikrer, at maskinen bliver låst, hvis man ønsker det.

Maskinens gummifødder er skridsikre, hvorfor den ikke vil glide rundt på køkkenbordet under brug, men stå både stabilt og fast.

Med Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor er der mulighed for at lave store portioner på samme tid, da den har en 3,7 liters arbejdsskål. Hvis man ønsker at gøre denne arbejdsskål rent efter brug, så kan den komme i opvaskemaskine. Dette kan man også gøre med resten af modellens aftagelige dele.

Der medfølger forskellige tilbehør med denne maskine såsom en opbevaringsboks, en rengøringsbørste samt en spatel.

Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 2
🔴 Motoreffekt: 1000 watt
🔴 Kapacitet: 3,7 liter
🔴 Højde: 46 centimeter
🔴 Dybde: 26 centimeter
🔴 Bredde: 46 centimeter
🔴 Vægt: 2,5 kilo

Fordele ved Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor:
Udstyret med 4 knive i stedet for 2 knive
Mange skæreindstillinger
Forsynet med en motoreffekt på 1000 watt
Selvjustering af to hastigheder
Arbejdsskål på 3,7 liter
Sikkerhedslåsesystem og skridsikre gummifødder

Nedenfor kan du se en præsentation af Sage The Kitchen Wizz:


Om Kenwood 

kenwood logo

Kenwood kan findes i mere end 40 forskellige lande, og er en af verdens førende producenter af køkkenmaskiner. Mærket ejes af De’Longhi Group og har rødder i Storbritannien. Kenwood er kendt for at sælge, producere og designe et væld af forskellige køkkenmaskiner som for eksempel elkedler, foodprocessorer, blendere, brødristere, kaffemaskiner med mere.

Det hele startede i 1947, da Kenneth Wood grundlagte firmaet Kenwood. Dengang begyndte han, at lave designet om på en elektrisk brødrister, så brødet blev ristet på begge sider på samme tid. Der gik ikke mere end 3 år, da Kenneth Wood i 1950 kom ud med Kenwood Chef, der ændrede det hele, når det kom til køkkenmaskiner dengang. Kenwood Chef blev meget populær blandt forbrugerne og blev hurtigt udsolgt mange steder.

I 1956 kom Kenwood frem flere steder i verdenen, og var nu blevet til en international succes. De havde en omsætning på over 1 million pund samt flere hundrede medarbejdere. Derudover designede firmaet nu også køkkenmaskiner såsom blendere, håndmixere med mere.

De næste år gik det stærkt for Kenwood, og de voksede sig blot større. I 1970’erne var Kenwood den første producent, der indførte en elektronisk hastighedskontrol, og i 1979 lancerede Kenwood derfor deres første foodprocessor.

I 2001 blev Kenwood overtaget af De’Longhi, hvorfor koncernen nu blev endnu større. I 2007 havde virksomheden 60-års jubilæum, og producerede dengang mere end 200 forskellige modeller af forskellige køkkenmaskiner.

Kenwoods principper er design, kvalitet og innovation, som der stadig er hele grundlaget for virksomheden i dag. Derfor bliver køkkenmaskiner fra Kenwood også solgt mange steder i verdenen, hvor Kenwood selv skriver, at der bliver solgt et af deres produkter hver tredje sekund rundt omkring i verdenen.

Du kan læse mere om Kenwood på hjemmesiden.


Det skal du overveje, når du køber ny foodprocessor

En foodprocessor er for mange et uundværligt køkkenredskab. Der findes et hav af modeller på markedet, så hvilken skal du vælge? Her finder du gode råd til, hvad du skal overveje, når du køber en ny foodprocessor.

Kenwood FHM155SI 1. Størrelse
Hvis du ikke har noget budget til køb af din foodprocessor, er det en fordel at købe en, der er så stor som mulig. De store foodprocessorer er naturligvis dyrere end de mindre modeller.

Valg af størrelse kommer naturligvis også an på, om du skal lave større eller mindre portioner. Hvis du blot skal lave små portioner, og ikke har brug for en foodprocessor med en stor kapacitet, kan du sagtens købe en mindre model.

2. Lydniveau 
Nogle foodprocessorer er meget lydsvage, mens andre larmer en del. Hvis du har mulighed for det, så undersøg hvor meget de specifikke modeller støjer. Det er altid en fordel med en, der ikke forstyrrer hele hjemmet under brug.

3. Motor 
Den motor, der driver din foodprocessor, betyder noget. Hvorfor? Du skal gå efter en foodprocessor, der let skærer og hakker alt lige fra hårde nødder til krævende grøntsager m.m.

Se efter en foodprocessor med en motor, der har en kraftig ydeevne. Det sikrer, at foodprocessoren kan udføre sit job ordentligt, samt at du ikke behøver at døje med en maskine, der ikke kan klare selv de hårde madvarer.

4. Knivblade 
Tjek de knivblade, der kommer med din foodprocessor. Jo mere holdbare disse knivblade er, jo bedre er det for dig. Det er en fordel at finde en foodprocessor med knivblade af rustfrit stål. Disse er nemlig kendt for at være både holdbare og slidstærke.

foodprocessor tilbehør5. Tilbehør 
Tag et kig på det tilbehør, der medfølger ved køb af din foodprocessor. Ønsker du eksempelvis at bage brød, skal du sørge for, at en dejkrog følger med foodprocessoren.

Det kan også være andre former for tilbehør såsom riveplader, en citronpresser, et piskeris eller en opbevaringsboks. Det er nemlig ikke altid helt billigt at tilkøbe ekstra udstyr til foodprocessoren.

6. Rengøring 
Det er naturligvis altid en fordel med en foodprocessor, der er nem at rengøre. På den måde skal du ikke bruge en masse tid på at rense den, når du er færdig. Det kan være en god idé at tage et kig på, hvordan den specifikke model skal rengøres. Nogle foodprocessorer kommer med tilbehør, der eksempelvis tåler maskinopvask.

7. Funktioner 
Hvad skal du bruge din foodprocessor til? Inden du vælger at købe en model, er det en fordel, at du grundigt overvejer, hvilke ingredienser du bruger mest.

Før du køber en foodprocessor, skal du sørge for, at det tilbehør, du skal bruge, er inkluderet eller i det mindste, at det kan købes separat. Du ønsker ikke senere at finde ud af, at din foodprocessor ikke kan udføre de opgaver, du ønsker.

8. Base 
Stabilitet er en vigtig faktor, når det kommer til foodprocessorer. Du skal vælge en foodprocessor, der har en solid bygget base. Brede baser understøtter stabilitet og forhindrer foodprocessoren i at bevæge sig rundt på dit køkkenbord under brug.

foodprocessor skål9. Skålen 
Det mest almindelige materiale til en foodprocessorskål er polycarbonatplast. Denne type er meget let at rengøre og kan puttes i opvaskemaskinen. Det er desuden en fordel med en skål, der er fri fra BPA.

10. Betjening og hastigheder 
Størstedelen af ​​foodprocessorer på markedet har kun tre tilstande: tændt, slukket og pulse-funktionen. I de fleste tilfælde er dette mere end tilstrækkeligt.

Der er dog få funktioner, der muligvis kræver flere hastighedskontroller. For eksempel kan forskellige typer dej kræve forskellige blandingshastigheder. Før du bruger dine penge på en bestemt foodprocessor, skal du sørge for, at betjeningen og hastighederne understøtter det, som du ønsker at bruge den til.

11. Låg og påfyldningsrør 
Når det kommer til låget, skal du sørge for, at det sidder ordentlig fast. Løse låg kan forårsage, at indholdet ryger ud. Hvis der er et påfyldningsrør, skal dette ideelt være så bredt som muligt. Smallere påfyldningsrør kræver, at fødevarer skæres ud først, så du selv skal gøre mere inden brug.

Husk at madprocessorer er designet til at håndtere faste fødevarer. Din blender fungerer faktisk bedre til væsker. Hvis dit mål er at lave sunde smoothies hver morgen, skal du i stedet vælge at købe en blender.

Ønsker du at læse mere om, hvad du skal overveje ved køb af en ny foodprocessor, kan du klikke ind på denne artikel fra Medium.com eller denne artikel fra Thespruceeats.com.


Gode råd til rengøring 

opvaskDe fleste af os ved ikke, hvad vi ville gøre uden vores foodprocessor. Selvfølgelig ville vi bruge meget mere tid i køkkenet, hvor vi selv måtte begynde at hakke, skære, snitte, ælte, blende, tilberede, blande, piske med mere.

Heldigvis gør foodprocessoren alle disse forskellige ting for os, hvilket betyder, at vores liv er meget lettere – især hvis man er vild med at lave mad og har en travl hverdag, hvor man ikke ønsker at bruge en masse tid i køkkenet.

Men rengøring af dette bekvemme køkkenapparat er ikke altid så nemt – især fordi der er mange, der bruger meget tid på det, hvorfor foodprocessoren ikke bliver brugt særlig ofte, hvis man føler, at man har for travlt.

Derudover kan det være svært at finde ud af, hvordan du kommer rundt i alle hjørner og afkroge af foodprocessoren, og skal du rengøre selve ydersiden af maskinen? Der kan være et væld af spørgsmål, når det kommer til rengøring af foodprocessorer. Nedenfor forklarer vi derfor, hvordan du nemmest og hurtigst kan rengøre din foodprocessor.

rengøringSådan renser du din foodprocessor 

Det skal du bruge:
🌀 Håndvask
🌀 Varmt vand
🌀 Mild opvaskemiddel
🌀 Svamp eller blød klud
🌀 Smal rengøringsbørste
🌀 Eddike
🌀 Tørre viskestykker

Sådan gør du: 

1. Skil først foodprocessoren fra hinanden. Fjern herefter foodprocessorskålen fra motorens bund og fjern alle komponenterne. Du vil nu kunne vaske både skålen, låget, bladene og knivene.

2. Sænk alle dele (undtagen motorbasen selvfølgelig) i en vask fyldt med varmt sæbevand og vask med en blød klud eller blød svamp. Sørg for, at det er en ikke-slibende klud eller svamp for at undgå ridser i plastikken. Tag et godt kig på de små hjørner og kroge i din foodprocessor – især ved bladet og håndtaget. Dette er områder, der er vanskelige at komme til med bare en overfladisk rengøring, hvorfor det kræver, at du er lidt mere grundig.

3. Brug en lille rengøringsbørste og skrub indersiden af ​​bladet, inde i håndtaget og de andre små forsømte kroge. Du kan som regel fjerne alt snavs ved at bruge sæbevand, men hvis du har brug for lidt ekstra, kan du bruge noget hvid eddike til at fjerne det hele. Vær særlig opmærksom på sprækker ved håndtaget, låsemekanismen og indeni selve skærebladet.

4. Slut af med at skyl alle dele grundigt med vand og tør dem grundigt med et viskestykke.

Hvad skal man rengøre lejlighedsvis på en foodprocessor?
Cirka hver anden gang at du har brugt din foodprocessor (eller når du taber væske eller mad på selve basen), skal du tørre ydersiden af foodprocessoren. Brug en fugtig klud med opvaskesæbe eller eddike til at rense ydersiden og fjern eventuelle pletter. Det er vigtigt, at kluden ikke er for våd, da dette kan skade foodprocessoren. Sørg blot for at aftørre den med en fugtig klud og tør den til sidst med et tørt viskestykke.

bagepulverGode tips til rengøring af en foodprocessor
En grundig rengøring er nødvendig, når du opdager en lugt, der kommer fra din foodprocessor eller mistænker, at mug eller lignende er begyndt at vokse på den. Vask beholderen og knivene i en blanding af bagepulver og varmt vand i 10 til 15 minutter. Bagepulver sørger for at fjerne lugten. Skyl derefter grundigt og tør helt før genmontering. Du kan rense næsten alt sammen med bagepulver.


Gode opskrifter til foodprocessoren


Løgtærte

LøgtærteIngredienser 
Tærtedej (købt eller hjemmelavet)
2 mellemstore løg, tynde skiver
2 spsk. olivenolie
3 store æg
1,5 dl. smuldret fetaost
1/2 tsk. salt
1/4 tsk. groft malet peber
1/4 tsk. malet muskatnød
2,5 dl. madlavningsfløde
1 dl. mælk
1 spsk. Dijon-sennep
6 stk. forårsløg
2 spsk. hakket purløg
1 dl. revet parmesanost

Sådan gør du
1. Put tærtedejen i en tærteform. Bages ved 200 grader i cirka 8 minutter.

2. Put løg i olie i en lille stegepande, indtil de er er gyldne. Herefter skal du putte æg, fetaost, salt, peber og muskatnød i en foodprocessor. Lad foodprocessoren arbejde indtil det er blandet godt sammen.

3. Tilsæt gradvist fløde og mælk. Tænd for foodprocessoren indtil det er blandet.

4. Put sennep på tærtedejen og drys forårsløg, purløg og de sauterede løg på skorpen. Hæld forsigtigt æg-blandingen over løgene. Top med parmesanost.

5. Bages ved 200 grader i cirka 30-40 minutter.


Skinkekugler med glasering af brun sukker 

Skinkekugler med glasering af brun sukker Ingredienser 
1/2 kg. skinke, i terninger
1/2 kg. hakket svinekød
1,5 dl. mælk
1,5 dl. knuste cornflakes
1 stort æg
1 dl. brunt sukker
1 spsk. sennep
1/2 tsk. salt

Glasering:
2 dl. brunt sukker
1/2 dl. eddike
1 spsk. sennep

Sådan gør du
1. Forvarm ovnen til 200 grader.

2. Put skinketerningerne gradvist i en foodprocessor, indtil de er hakket fint.

3. Put de næste syv ingredienser i foodprocessoren sammen med skinketerningerne. Form derefter blandingen til mindre kugler.

4. Put kuglerne på en bageplade.

5. Herefter skal du røre de andre ingredienser til glaseringen sammen i en lille gryde over medium varme, indtil sukkeret er opløst.

6. Put glaseringen på skinkekuglerne.

7. Bages i ovnen i cirka 30-35 minutter, indtil skinkekuglerne begynder at blive brune.


Kyllingenuggets med sødekartoffelpanering

Kyllingenuggets med sødekartoffelpaneringIngredienser
Olie til friturestegning
1-2 pakker sødekartofler
1 dl. mel (alle former for mel kan anvendes)
1 tsk. salt
1/2 tsk. groft malet peber
1/4 tsk. bagepulver
1 spsk. majsstivelse
1/2 kilo kylling, skåret i strimler

Sådan gør du
1. Opvarm olie til 175 grader i en elektrisk stegepande eller frituregryde. Put sødekartoffelchips, mel, 1/2 tsk. salt, peber og bagepulver i en foodprocessor. Hav foodprocessoren tændt, indtil det er blandet godt sammen. Put herefter blandingen i en skål.

2. Bland majsstivelse og salt og put det på kyllingen. Herefter skal blandingen fra foodprocessoren puttes på kyllingen.

3. Steg nuggets, nogle få ad gangen, indtil de er gyldenbrune i cirka 2-3 minutter. Fjern olien med køkkenrulle, hvis det ønskes.


Cheesecake med saltkaramel og cappuccino

Cheesecake med saltkaramel og cappuccinoIngredienser 
1 pakke chokoladevafler
1-2 dl. chokoladestykker
½ dl. sukker
2 spsk. espressopulver
1/4 tsk. muskatnød
½ dl. smør, smeltet

Fyld:
3 pakker flødeost
1 dl. brunt sukker
1/2 dl. creme fraiche
1 dl. Kahlua
2 spsk. mel (alle typer mel kan bruges)
2 spsk. instant espressopulver
4 store æg

Topping:
1/2 kop varm karamellis-topping
1/2 tsk. groft havsalt

Sådan gør du
1. Forvarm ovnen til 180 grader. Smør en kageform eller put bagepapir på en bageplade.

2. Put de første fem ingredienser i en foodprocessor. Hav den kørende, indtil blandingen er godt blandet sammen. Tilsæt gradvist smeltet smør, indtil det er blandet grundigt. Put herefter blandingen i kageformen eller på bagepladen.

3. I en stor skål skal du blande flødeost og brunt sukker, indtil blandingen er glat. Pisk creme fraiche, Kahlua, mel og espressopulver i blandingen. Tilsæt æg. Hæld ned i dejen.

4. Nu kan kagen bages i omkring 55-65 minutter, eller indtil midten er en smule sprød.

5. Afkøl kagen i cirka 10 minutter. Put herefter kagen i køleskabet natten over. Husk at dække den med folie eller et viskestykke, når den er helt afkølet.

6. Hæld karamel-toppingen over kagen. Put i køleskabet i minimum 15 minutter. Drys med havsalt lige inden servering.


Shortbread citrontærte 

Shortbread citrontærteIngredienser 
3 store æg
2 dl. sukker
½ dl. citronsaft
1 spsk. revet appelsinskræl
1 dl. smør, smeltet

Skorpe:
2 dl. mel (alle typer mel kan bruges)
1 dl. sukker
1 dl. malede mandler
1 tsk. revet citronskræl
1 tsk. revet appelsinskræl
1 dl. smør, ikke smeltet
Flormelis, valgfrit
Friske hindbær, valgfrit

Sådan gør du
1. Lad æg stå ved stuetemperatur i 30 minutter.

2. Forvarm ovnen til 200 grader. Pisk æg, sukker, citronsaft og appelsinskræl sammen. Pisk smør ned i blandingen. Sæt skålen til side.

3. Nu skal du i gang med skorpen. Bland de første seks ingredienser i en foodprocessor, indtil blandingen danner en kugle. Put dejen i en bageplade eller i en kageform. Husk at smør kageformen med smør.

4. Hæld citronblandingen i skorpen. Bages indtil midten næsten er tør i cirka 25-30 minutter.

5. Afkøl kagen og drys eventuelt med flormelis ovenpå og friske hindbær lige inden servering.

 


Gennemgang af kilder vi har anvendt til denne Kenwood foodprocessor test 

BBC 🇬🇧 
BBC kan findes i Storbritannien og har alt lige fra nationale og internationale Tv-kanaler til radiokanaler. Hos BBC kan man få viden omkring alt lige fra dagens nyheder og politik, sport, underholdning samt guides og anmeldelser. BBC tester og anmelder et væld af forskellige forbrugerprodukter såsom foodprocessorer. I denne omgang har BBC testet Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor. Du kan læse hele testen her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧 
Expertreviews.co.uk er en britisk side, hvor de især har fokus på at teste elektroniske produkter til forbrugerne. De tester alt lige fra computere til fjernsyn, mobiltelefoner, blendere og meget mere. Den britiske testside anmelder også foodprocessorer. De har blandt andet anmeldt Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor og Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor. Du kan læse de to tests her og her

Råd & Rön 🇸🇪 
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön er en side, der tester og anmelder produkter til de svenske forbrugere. De anmelder et væld af forskellige produkter, så det bliver nemmere for forbrugerne at finde ud af, hvad de skal investere i. De har blandt andet testet flere forskellige foodprocessorer såsom KitchenAid 5KFP1335 og OBH Nordica 6795 First Kitchen. Du kan læse de to tests her og her.

Vær opmærksom på, at det kræver, at du har et abonnement for, at du kan læse de forskellige tests.

The Independent  🇬🇧 
Den britiske avis Independent.co.uk leverer både nyheder om ind- og udland, politik, underholdning, sport og meget mere. Derudover laver de også tests af forskellige forbrugerprodukter, som de anmelder. De har blandt andet anmeldt to forskellige foodprocessorer såsom Kenwood Multipro foodprocessor og Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor. Du kan læse de to tests her og her.

The Independent har ligeledes testet og anmeldt KitchenAid Artisan 5KFP0919, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇺🇸 
Trustedreviews.com er en testside, der foretager en lang række af anmeldelser og tests af forskellige forbrugerprodukter. Det videregiver viden og information om de forskellige produkter til forbrugerne, så de bedre kan tage en beslutning om, hvorvidt de vil købe det specifikke produkt. De har blandt andet testet foodprocessoren Kenwood FDM790 Multipro Classic. Du kan læse hele testen her.

Which.co.uk 🇬🇧 
Den britiske side Which.co.uk informerer forbrugerne om viden vedrørende forskellige forbrugerprodukter. De tester en lang række af forskellige produkter såsom blendere, højtalere, juicemaskiner og meget mere. De tester blandt andet også foodprocessorer såsom Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor. Du kan læse hele testen her.

Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt KitchenAid Artisan 5KFP0919, som de har givet en middel bedømmelse. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Vær opmærksom på, at hvis du vil have fuld adgang til denne test og dens resultater, så kræver det et abonnement.

Kagoo.co.uk 🇬🇧
Kagoo.co.uk er et britisk testmagasin, der sammenligner forbrugerprodukter. Det gør de som en hjælp til forbrugere, så det er nemmere at få et overblik over fordele og ulemper ved forskellige former for produkter. I denne omgang har Kagoo.co.uk testet og anmeldt KitchenAid Artisan 5KFP0919, som de har givet 85 ud af 100 point.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af KitchenAid Artisan 5KFP0919, kan du klikke ind her.

Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske testmagasin Testberichte.de anmelder og sammenligner forbrugerprodukter, som de bedømmer ud fra tests fra andre kilder. Her har de testet og anmeldt KitchenAid Artisan 5KFP0919, som de har givet en god bedømmelse. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Wired.co.uk 🇬🇧
Wired.co.uk er et britisk magasin, der beskæftiger sig med alt lige fra design til arkitektur, kultur, økonomi, politik og filosofi. Udover dette tester og anmelder de også en lang række af forbrugerprodukter. Her har de lavet en stor test af nogle af de bedste foodprocessorer på markedet, hvor KitchenAid Artisan 5KFP0919 er iblandt. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Kenwood FHM155SI 

Kenwood FHM155SI 

 

.
Foodprocessoren Kenwood FHM155SI, er en af de mere populære modeller på markedet. Vi har ikke kunne finde nogle officielle tests af netop denne model, men vi har alligevel valgt at medtage den og fortælle om dens funktioner.

Med denne model bruger man den helt samme base til foodprocessor, blender og mixerskål. Der er derfor mulighed for blot at have en enkelt maskine i køkkenet, der kan klare de fleste funktioner i stedet for at investere i flere forskellige køkkenmaskiner.

Kenwood FHM155SI er designet i et stilrent, moderne og elegant design, der gør det muligt at have foodprocessoren stående fremme på køkkenbordet. Det vil sige, at man ikke hele tiden er nødt til at pakke den væk i køkkenskabet, hvis man bruger den regelmæssigt.

Alsidig køkkenmaskine med integreret vægt 

Modellen Kenwood FHM155SI er en alsidig foodprocessor, der kan klare et væld af opgaver. Med selve foodprocessoren er der mulighed for at hakke og snitte forskellige frugter og grøntsager, mens der i selve mixerskålen er mulighed for at ælte og blande dej til både kager og brød. Mixerskålen har en kapacitet på 1,5 liter, mens selve arbejdsskålen i foodprocessoren har en kapacitet på 3 liter.

Desuden kommer Kenwood FHM155SI med en blenderfunktion, hvorfor der også er mulighed for at blende alt lige fra smoothies til saucer, supper og milkshakes. Blenderen har også en kapacitet på 1,5 liter.

Med denne model følger der også en integreret vægt med. Det betyder, at der ikke er brug for en almindelige køkkenvægt, da Kenwood FHM155SI vejer, hvor meget der er i selve skålen. Derudover vil den også fortælle, når der ikke kan være mere i skålen.

Foodprocessoren er nem at håndtere og betjene og er udstyret med en variabel hastighedsfunktion. Derudover har den også en pulsefunktion.

Kraftfuld motor og indbygget timerfunktion 

Modellen Kenwood FHM155SI er en foodprocessor med en kraftfuld motor. Den har nemlig en motoreffekt på 1000 watt, hvorfor der er mulighed for at bruge denne maskine til de fleste opgaver.

Derudover kommer denne maskine med en indbygget timerfunktion, hvorfor man altid kan være sikker på at få de resultater, som man ønsker. Denne funktion kan anvendes efter behov.

Ved køb af Kenwood FHM155SI medfølger der forskelligt tilbehør, som man kan gøre brug af i køkkenet. Der medfølger blandt andet en flexi-pisker, en ballonpisker, 1 dejkrog, 5 snitteskiver og selvfølgelig en mixerskål, en arbejdsskål samt en blender.

Kenwood FHM155SI specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: Variabel + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 1000 watt
🔴 Kapacitet: 3 liter
🔴 Højde: 27 centimeter
🔴 Dybde: 23,8 centimeter
🔴 Bredde: 30,6 centimeter
🔴 Vægt: 8,7 kilo

Fordele ved Kenwood FHM155SI:
Variabel hastighed og pulsefunktion
Kraftfuld motor på 1000 watt
Mulighed for brug af samme base til forskellige funktioner
Integreret vægt
Indbygget timerfunktion
Nem og enkel betjening


Kenwood FDM790 Multipro Classic

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det store britiske testmagasin Trustedreviews.com

Kenwood FDM790

 

.
Modellen Kenwood FDM790 Multipro Classic er testet og anmeldt af det britiske testmagasin Trustedreviews.com. Denne foodprocessor har fået rosende ord med på vejen af det britiske testmagasin, og de har derfor givet modellen en god bedømmelse.

Trustedreviews.com er så glade for lige præcis denne model, at de har givet den 4 ud af 5 stjerner. De beskriver, at denne maskine er funktionsdygtig og behandler alle dens opgaver til ’perfekthed’.

Eksperterne fra Trustedreviews.com er især vilde med foodprocessorens rene design, som de mener vil passe ind i de fleste husstande. Kenwood FDM790 Multipro Classic er designet i et stilrent look og kan købes i rustfrit stål i et neutralt design. Selve foodprocessoren er fremstillet af aluminium.

Kraftfuld motor med variable hastigheder 

Ved køb af Kenwood FDM790 Multipro Classic får man en køkkenmaskine, der har en motoreffekt på 1000 watt. Det er derfor en kraftig og effektiv motor, der kan klare de fleste opgaver.

Med denne maskine er der mulighed for at anvende den til flere funktioner såsom at hakke, rive, piske, snitte med mere. Den kommer med en 3 liters arbejdsskål samt en 1,5 liter blenderkande, hvorfor man også kan bruge denne model til at blende forskellige smoothies, milkshakes eller supper.

Blenderen kan både bruges til varme og kolde ingredienser. Da foodprocessoren kommer med en blender er der stadig mulighed for at gøre brug af både blender og arbejdsskål via den samme base.

Derudover kommer denne foodprocessor med variable hastigheder og har i alt otte forskellige hastighedstrin samt en pulsefunktion. Dette giver en præcis kontrol over ens tilberedning, der skaber ensartede resultater hver gang.

Masser af medfølgende tilbehør og indbygget vægt 

Med Kenwood FDM790 Multipro Classic får man en praktisk køkkenmaskine, der kan klare de fleste opgaver i et køkken. Denne model kommer blandt andet med en indbygget vægt, der sørger for at veje ingredienserne, hvis der er brug for dette. Det betyder, at man ikke behøver at finde køkkenvægten frem, hvis der er behov for at følge en bestemt opskrift.

Denne model er nem og hurtig at rengøre, da man ikke behøver at vaske maskinen i hånden. De fleste af foodprocessorens aftagelige dele tåler nemlig at komme i opvaskemaskinen. Dog skal selve basen aftørres med en fugtig klud.

Desuden får man masser af tilbehør ved køb af denne foodprocessor. Med Kenwood FDM790 Multipro Classic medfølger der snitte- og riveredskaber, en blenderkande, en arbejdsskål med mere. Der medfølger også en miniskål, hvis der er brug for at lave mindre portioner.

Dog mener eksperterne fra Trustedreviews.com, at der mangler en opbevaringsboks til denne model, da man herved ikke har noget at opbevare alt tilbehøret i.

Kenwood FDM790 Multipro Classic specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 8 + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 1000 watt
🔴 Kapacitet: 3 liter
🔴 Højde: 21,3 centimeter
🔴 Dybde: 38,7 centimeter
🔴 Bredde: 21,9 centimeter
🔴 Vægt: 5 kilo

Fordele ved Kenwood FDM790 Multipro Classic:
Mindre størrelse
8 forskellige hastigheder og pulsefunktion
Kraftfuld motor på 1000 watt
Kapacitet på 3 liter
En blenderkande medfølger
Indbygget vægt


KitchenAid Artisan 5KFP0919

✅ Anbefalet af den britiske avis The Independent
✅ Anbefalet af det britiske magasin Wired.co.uk
✅ God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de
✅ Middel bedømmelse hos Englands største testmagasin Which.co.uk
✅ 85 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Kitchenaid 5KFP0919

 

.
KitchenAid Artisan 5KFP0919 er blevet testet og anmeldt af fem eksperter. Disse ekspertkilder omfatter The Independent, Wired.co.uk, Testberichte.de, Which.co.uk og Kagoo.co.uk. Alle eksperter er glade for foodprocessoren, som de har givet mange rosende ord med på vejen.

De har testet modellen ud fra flere forskellige parametre, hvorefter de har bedømt KitchenAid Artisan 5KFP0919 og givet den en høj score.

God foodprocessor, ifølge eksperterne

Ifølge The Independent er man sikret en ”god foodprocessor” ved køb af KitchenAid Artisan 5KFP0919. De mener nemlig, at modellen er ”en god all-rounder”, som kan fås til en rimelig pris, hvilket Kagoo.co.uk også nævner i deres anmeldelse.

Derudover forklarer The Independent, at KitchenAid Artisan 5KFP0919 ”fungerede godt i alle tests uanset ingredienserne”. De fik nemlig ”fremragende resultater hver eneste gang” ligegyldigt, hvad de ville lave med maskinen. Testberichte.de hæfter sig præcis ved det samme som eksperterne fra The Independent.

Eksperterne fra Wired.co.uk har også testet KitchenAid Artisan 5KFP0919. De fremhæver, at modellen er ”yderst let og har en stor kapacitet”. Dog mener de ikke, at den er lige så kraftfuld og effektiv som andre testede modeller.

Kan bruges til mange ting i et køkken

Med KitchenAid Artisan 5KFP0919 får man en foodprocessor, der kan anvendes til mange ting i et køkken. Modellen kan både anvendes til at ælte, blande, hakke, purere m.m.

Dette er muligt takket være de medfølgende tilbehørsdele. Ved køb af KitchenAid Artisan 5KFP0919 medfølger der nemlig både en dejkrog, et rive- og snittejern til en fin, mellemgrov samt grov rivning og en multi-klinge.

Selve maskinens motor har en effekt på 250 Watt, og kapaciteten er på 2,1 liter. Når man skal i gang med at bruge KitchenAid Artisan 5KFP0919, kan skålen desuden hurtigt monteres blot med et enkelt klik.

Tre hastigheder

KitchenAid Artisan 5KFP0919 er forsynet med tre hastigheder, der justeres med hjælp fra de LED-oplyste knapper. De tre hastigheder er: høj, lav og puls, så man kan vælge den hastighed, der passer bedst til de pågældende ingredienser.

Endvidere kommer KitchenAid Artisan 5KFP0919 med et låg, der har en praktisk forsegling samt en 2-i-1-indføringstragt. Ved rengøring af foodprocessoren foregår dette nemt og hurtigt, da alle aftagelige dele tåler maskinopvask.

KitchenAid Artisan 5KFP0919 specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 3
🔴 Motoreffekt: 250 watt
🔴 Kapacitet: 2,1 liter
🔴 Højde: 42 centimeter
🔴 Dybde: 19,5 centimeter
🔴 Bredde: 19,5 centimeter
🔴 Vægt: 2,96 kilo

Fordele ved KitchenAid Artisan 5KFP0919:
 Kapacitet på 2,1 liter
LED-oplyste knapper
Tre hastigheder
Alsidig model
2-i-1-indføringstragt
Nem rengøring

Her kan du se en præsentationsvideo af KitchenAid Artisan 5KFP0919. Videoen er produceret af KitchanAid:


OBH Nordica 6795 First Kitchen

Testvinder hos svenske Råd & Rön

OBH Nordica 6795

.

Køkkenmaskine med flere funktioner 

Modellen OBH Nordica 6795 First Kitchen er en køkkenmaskine, hvor der er mulighed for at tilberede og forberede mad på flere måder i et køkken. Der er nemlig mulighed for at hakke, snitte, ælte samt en masse andet, som der er brug for, når man laver mad eller bager brød.

Denne model er forsynet med en motor på 750 watt. Selvom dette ikke er den mest kraftfulde maskine på markedet, så kan den alligevel anvendes til et væld af forskellige funktioner.

Med modellens blenderkande er der også mulighed for at blende forskellige ingredienser. Man behøver derfor ikke investere i en blender, da man med denne foodprocessor kan lave både smoothies og supper. Denne blenderkande er holdbar og sikker, da den er lavet af plast, der er brudsikkert.

Derudover tåler den også varmt indhold, hvilket er fordelagtigt, hvis man ønsker at blende en suppe. Kapaciteten er på i alt 1,8 liter. Med blenderens knive er der mulighed for at blende de fleste former for fødevarer – også isterninger.

Der medfølger også en arbejdsskål ved køb af denne foodprocessor, som har en kapacitet på i alt 3,5 liter. Dette er en størrelse, hvor der er mulighed for at lave større portioner på samme tid, hvorfor den kan bruges til en lidt større husstand. Hvis man anvender flydende ingredienser, er der dog kun plads til 2 liter, hvilket man skal være opmærksom på. Desuden medfølger der også en 2-i-1 tragt.

Praktisk foodprocessor med termostat og integreret skuffe 

Med OBH Nordica 6795 First Kitchen investerer man i en køkkenmaskine, hvor man ikke behøver at bruge en masse tid på rengøring. Der er nemlig mulighed for at putte alle maskinens aftagelige dele i opvaskemaskinen, hvorfor man slipper for at rense alle delene i hånden.

Hvis man ønsker at justere og indstille maskinen efter behov, når det kommer til hastigheder, så er der også mulighed for det. Foodprocessoren kommer nemlig med to hastigheder, hvorfor man kan indstille maskinen alt efter den hastighed, som der er behov for. Der er også en pulsefunktion, som man kan benytte sig af.

Desuden kommer OBH Nordica 6795 First Kitchen med en termostat, der sikrer, at maskinen ikke bliver overophedet, hvilket er en god sikkerhed for forbrugerne. Med maskinens i alt fem forskellige snitte- og riveskiver kan man tilberede alle de ingredienser, som man har brug for. Der kan blot vælges den skive, som der egner sig bedst til den eller de specifikke ingredienser.

Hvis man vil undgå, at alt det medfølgende tilbehør forsvinder, så skal man huske at anvende foodprocessorens indbyggede skuffe. Med denne skuffe kan man nemlig samle alt tilbehøret det samme sted, så det ikke forsvinder inde i køkkenskabet eller på køkkenbordet.

OBH Nordica 6795 First Kitchen specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 2 + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 700 watt
🔴 Kapacitet: 3,5 liter
🔴 Højde: 46 centimeter
🔴 Dybde: 47 centimeter
🔴 Bredde: 28 centimeter
🔴 Vægt: 5,25 kilo

Fordele ved OBH Nordica 6795 First Kitchen:
Kan bruges til at blende
Nem rengøring med aftagelige dele
Termostat der sikrer, at man undgår overophedning
Indbygget skuffe til det medfølgende tilbehør
2 forskellige hastigheder
2-i-1 tragt for en nemmere påfyldning

Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor

✅ Kåret til ”Bedste budget foodprocessor” hos britiske Expertreviews.co.uk

Kenwood FDP643WH

 

.
Modellen Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor er blevet anmeldt af den britiske side Expertreviews.co.uk. De er begejstrede for denne model, som de derfor er endt op med at give en god bedømmelse.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk har kåret denne model til at være den ’bedste budget foodprocessor’ på markedet. Det vil sige, at de mener, at Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor er et godt køb til prisen.

Denne model er lavet i et simpelt og enkelt design. Derudover er den fremstillet af plastik. På grund af foodprocessorens simple look vil den passe ind i de fleste køkkener uanset indretningen.

Foodprocessor med kraftfuld motor og blenderfunktion 

Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor er en maskine, der er udstyret med en kraftfuld motor. Denne model har nemlig en motor med en motoreffekt på 1000 watt. Derudover er motoren udstyret med det patenterede ’Dual Drive system’, der sikrer en optimal ydeevne.

Modellen Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor kommer med en blenderfunktion, hvorfor det er muligt at blende ingredienser med denne maskine.

Derudover er det selvfølgelig også muligt at piske, hakke, snitte, skære og tilberede med denne model. Selve blenderen har en kapacitet på 1,5 liter og kan bruges til at lave saucer, supper og smoothies.

Desuden kommer Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor med en 3 liters arbejdsskål, hvorfor der er mulighed for at lave større portioner til hele familien.

Både maskinens arbejdsskål og blenderfunktion kan bruges på den samme base, hvorfor man sparer plads i køkkenet.

Forskellige hastighedsindstillinger og holdbare knive 

Med modellen Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor er der mulighed for at justere og indstille hastigheden, da den kommer med forskellige hastighedsindstillinger. Maskinen har i alt tre forskellige hastighedsindstillinger, så man kan justere hastigheden alt efter ingredienser.

Derudover kommer maskinen med en pulsefunktion, der sørger for, at man opnår den ønskede konsistens.

Sammen med foodprocessorens forskellige hastighedsindstillinger, så gør Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessors knive i rustfrit stål, at den kan klare de fleste opgaver. Disse knive er holdbare og kan bruges til selv de hårdere ingredienser. Disse knive er især gode til at hakke i både kød og grøntsager.

Expertreviews.co.uk er især vilde med maskinens knive, da disse er holdbare og derfor kan holde til, hvad de beskriver som værende ’lidt af hvert’.

Eksperterne har ikke meget kritik vedrørende denne foodprocessor, som de mener er et godt produkt til mindre køkkener.

Denne model kommer også med juicetilbehør, hvorfor der er mulighed for at tilberede juice med foodprocessoren. Der medfølger både en dejkrog, en pisker, en spatel med mere ved køb af Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor.

Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 3 + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 1000 watt
🔴 Kapacitet: 3 liter
🔴 Højde: 40 centimeter
🔴 Dybde: 21 centimeter
🔴 Bredde: 22 centimeter
🔴 Vægt: 3,4 kilo

Fordele ved Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor:
3 forskellige hastigheder og pulsefunktion
Kraftfuld motor på 1000 watt
Kapacitet på 3 liter
Holdbare knive i rustfrit stål
Kan bruges til at blende, lave juice, piske, hakke, snitte med mere

 


FAQ

Hvilken Kenwood foodprocessor er den bedste?
Der findes flere gode Kenwood foodprocessorer, men en af de absolut bedste modeller, som brandet har produceret, er modellen Kenwood Multipro Foodprocessor. Maskinen har fået nogle gode anmeldelser, som blandt andet roser den for at være en elegant model med en kraftfuld motor, som har hele otte hastighedstrin.
Hvordan vælger jeg en Kenwood foodprocessor?
Når du skal vælge en Kenwood foodprocessor, så bør du overveje, hvor kraftfuld en maskine du har brug for. Alle Kenfoods foodprocessorer kan klare almindelige hverdagsopgaver, men hvis du har brug for en ekstra kraftfuld model, så bør du sørge for at vælge en maskine, som bruger flere watt.
Hvordan sætter jeg min Kenwood foodprocessor op?
Det varierer fra model til model, hvordan du sætter din Kenwood foodprocessor op og kommer i gang med at bruge den. Derfor bør du altid læse den brugermanual, som vælger med til din maskine. Heri vil du finde hjælp og vejledning til, hvordan du sætter din nye foodprocessor op.
Er det pengene værd at købe en Kenwood Foodprocessor?
Ja, selvom Kenwoods foodprocessorer ikke er blandt de billigste modeller på markedet, så kan de helt bestemt være pengene værd. Kenwood er kendt for at lave gode og solide køkkenmaskiner, hvilket også gør sig gældende for deres foodprocessorer. Dermed kan du få glæde af din Kenwood foodprocessor i mange år.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme