Kenwood Foodprocessor Test 2019 – Her er bedste modeller ifølge eksperterne

0

Denne artikel handler om de bedste foodprocessor fra Kenwood. Vi har udvalgt modellerne på baggrund af anmeldelser og testresultater fra forskellige uafhængige test og analyser fra forskellige aviser, fra både ind- og udland.

Formålet med artiklen er at give et nemt og overskueligt overblik, over hvilke Kenwood foodprocessorer der klarer sig bedst i test. Dermed slipper du for at lede rundt på nettet efter anmeldelser, da vi har samlet dem alle her i artiklen.

Denne Kenwood foodprocessor test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste Kenwood foodprocessor på markedet
🔸 Testvindende alternativer til Kenwood modellerne
🔸 Historien om Kenwood
🔸 Gode råd til rengøring af foodprocessor
🔸 Gennemgang af anvendte testkilder 

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Kenwood Foodprocessor Test 2019 – Her er bedste modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en liste, over de bedste foodprocessormodeller fra Kenwood ifølge eksperterne. Vi viser dig, hvor de forskellige modeller er blevet testet, og hvad eksperternes bedømmelser er. Du kan også sammenligne priser på de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste forhandler.


Kenwood Multipro foodprocessor

✅ ”Blandt markedets bedste” hos den britiske avis The Independent

Kenwood FDM780 BA foodprocessor

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.383,00 Kr. 0,00 Kr. 1.383,00 Kr. Læs mere
1.383,00 Kr. 0,00 Kr. 1.383,00 Kr. Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere
1.457,00 Kr. 0,00 Kr. 1.457,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Kenwood Multipro foodprocessor er blevet testet og anmeldt af den britiske avis The Independent. Denne model er en alsidig og funktionel køkkenmaskine, der kan bruges til et væld af forskellige opgaver i køkkenet.

Eksperterne fra The Independent har givet denne model en god bedømmelse, da de har kåret maskinen som værende ’blandt markedets bedste’ sammenlignet med andre modeller på markedet. De beskriver blandt andet, at de er glade for denne model, da den har alle de funktioner, som man har brug for i køkkenet.

Denne model kan blandt andet hjælpe med at blande diverse ingredienser samt snitte grøntsager eller hakke frugt, så man ikke selv behøver at gøre det.

Derudover kommer denne foodprocessor også med andre funktioner, der kan være til hjælp i køkkenet, hvis man har en travl hverdag eller blot vil formindske den tid, som man bruger på madlavning hver dag.

Elegant foodprocessor med kraftfuld motor med otte hastighedstrin 

Ved køb af Kenwood Multipro foodprocessor får man en køkkenmaskine, der har en kraftfuld motor. Motoreffekten er på hele 1000 watt, hvilket betyder, at der er mulighed for også at knuse is og hakke nødder samt andre hårde ingredienser, hvis der er behov for det.

Desuden kommer denne model med otte forskellige hastigheder, hvorfor der er mulighed for at justere maskinens hastighed under brug. Det vil sige, at man selv kan indstille hastigheden, hvis man ønsker, at den skal arbejde enten hurtigere eller langsommere. Kenwood Multipro foodprocessor har også en pulsefunktion, som man kan anvende alt efter behov. Eksperterne fra The Independent er især begejstrede for maskinens præcisionskontrol med de forskellige hastigheder, da det gør det nemmere at indstille maskinen.

Kenwood Multipro foodprocessorer en stilren og moderne foodprocessor, der er fremstillet i et elegant design. Den er fremstillet i aluminium og kan købes i børstet metal. Modellen er designet på en sådan måde, så den vil passe ind i de fleste køkkener uden at forstyrre indretningen.

Medfølgende blender, god kapacitet og tilbehør 

Modellen Kenwood Multipro foodprocessor kommer med en blender, hvorfor der også er mulighed for at blende med denne maskine. Det betyder, at man kan lave alt lige fra milkshakes til smoothies og supper.

Denne model er udstyret med en arbejdsskål, der har en kapacitet på i alt 3 liter. Det betyder, at der er mulighed for både at lave større eller mindre portioner alt efter behov.

Foodprocessoren er ikke den mindste på markedet, men til gengæld har den en størrelse og vægt, der heller ikke er den største. Det betyder, at det er nemt at rykke rundt på maskinen, da den ikke vejer andet end blot 5,4 kilo. Der er derfor mulighed for både at have den stående fremme på køkkenbordet eller gemme den væk i køkkenskabet.

Derudover kommer Kenwood Multipro foodprocessor med masser af tilbehør. Den kommer blandt andet med en snitteskive. Derudover medfølger der også piske- og dejredskaber. Eksperterne fra The Independent er dog kede af, at der mangler en opbevaringsboks til tilbehøret.

Kenwood Multipro foodprocessor specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 8 + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 1000 watt
🔴 Kapacitet: 3 liter
🔴 Højde: 21,9 centimeter
🔴 Dybde: 24,8 centimeter
🔴 Bredde: 21,4 centimeter
🔴 Vægt: 5,4 kilo

Fordele ved Kenwood Multipro foodprocessor:
🔵 Vejer ikke særlig meget
🔵 8 forskellige hastigheder
🔵 Kraftfuld motor på 1000 watt
🔵 Kapacitet på 3 liter
🔵 Kommer med en blenderfunktion
🔵 Flere forskellige funktioner såsom tilberede, snitte og hakke

Du kan her se en lille præsentationsvideo af maskinen. Videoen er udarbejdet af Kenwood:

https://www.youtube.com/watch?v=pFpBOEi0zec

Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor

✅ Kåret som ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
✅ Kåret til markedets bedste af britiske BBC

Kenwood FPM810

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.293,00 Kr. 0,00 Kr. 2.293,00 Kr. Læs mere
2.293,00 Kr. 0,00 Kr. 2.293,00 Kr. Læs mere
2.293,00 Kr. 0,00 Kr. 2.293,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor er blevet testet og anmeldt af de to eksperter Which.co.uk og BBC. Det store britiske testmagasin Which.co.uk og britiske BBC er begge vilde med denne model, som de derfor har givet en god vurdering.

Begge eksperter er så imponerede over denne specifikke model, at Which.co.uk har kåret Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor som et ”Best Buy”, hvilket betyder, at de anbefaler forbrugerne at købe denne model. Derudover har eksperterne fra britiske BBC kåret modellen til at være markedets bedste, når det kommer til foodprocessorer.

Med denne model får man en foodprocessor, der er fremstillet til at være en hjælpende hånd i køkkenet med dens mange forskellige funktioner. Derudover er den designet i et moderne og stilrent design, hvilket betyder, at den vil passe ind i de fleste køkkener uanset indretningen.

Alsidig køkkenmaskine med automatisk og variabel hastighedsfunktion 

Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor er en alsidig køkkenmaskine, der kan anvendes til et væld af forskellige funktioner. Man køber nemlig en maskine, hvor der er mulighed for at snitte, presse, hakke, piske og tilberede med mere.

Desuden er modellen Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor forsynet med en motoreffekt på 1000 watt, der derfor kan klare de fleste hårdere og blødere opgaver.

Den er også forsynet med et patenteret Multipro dobbelt drivsystem, der leverer en optimal ydeevne for både den medfølgende blender og processor. Maskinens auto speed-funktion sørger for den bedste hastighed til enhver blanding.

Derudover kommer foodprocessoren med i alt otte hastigheder samt en pulsefunktion, der giver mulighed for kontrol over maskinen.

Hvis man er i tvivl om, hvad for en hastighed, der skal vælges, så vil Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor selv vælge hastighed. Which.co.uk er især vilde med de forskellige hastigheder, da dette sørger for, at man kan tilberede maden præcis, som man vil have det.

Udstyret med ny teknologi, indbygget vægt og økoindstilling 

Modellen Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor er udstyret med en ny teknologi, der gør det muligt at lave både varme og kolde blandinger uden at skade materialet.

Desuden er modellens arbejdsskål udstyret med Tritan plast og har en kapacitet på 3,5 liter. Der medfølger også en 1,5 liters miniskål. Begge skåle er BPA-frie.

Den medfølgende blender er fremstillet med et varmesikkert glas, der sikrer, at man både kan blende varme og kolde blandinger.

Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor kommer med en indbygget vægt, der gør, at man kan veje og dosere direkte ned i maskinen uden at gøre brug af en køkkenvægt. Dette sparer ikke blot tid, men gør det også nemmere at følge opskrifter.

Med denne models økoindstilling vil Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor selv sørge for at skifte til ’Eco mode’, hvis man ikke gør brug af maskinen i mere end 30 minutter. Dette er ikke mindst godt for pengepungen, men også for miljøet, da strømforbruget herved bliver reduceret med op til 50 procent.

Eksperterne fra BBC er helt vilde med denne models mange forskellige indstillinger, da det giver én et væld af anvendelsesmuligheder. De kommer ikke med noget direkte kritik af denne model. Det eneste, som eksperterne gør forbrugerne opmærksomme på, er, at denne model er en smule langsommere til at snitte og hakke end andre modeller med samme kraftfulde motor.

Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 8 + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 1000 watt
🔴 Kapacitet: 3,5 liter
🔴 Højde: 40 centimeter
🔴 Dybde: 23 centimeter
🔴 Bredde: 23 centimeter
🔴 Vægt: 12,6 kilo

Fordele ved Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor:
🔵 8 forskellige hastigheder og pulsefunktion
🔵 Kraftfuld motor på 1000 watt
🔵 Kapacitet på 3,5 liter
🔵 En blenderkande medfølger
🔵 Økoindstilling med mulighed for reducering af strømforbrug

Her kan du se en præsentationsvideo af Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessoren: 

https://www.youtube.com/watch?v=2oGHxp2o1XE

Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor

✅ Kåret til ”Bedste budget foodprocessor” hos britiske Expertreviews.co.uk

Kenwood FDP643WH

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
960,00 Kr. 0,00 Kr. 960,00 Kr. Læs mere
964,00 Kr. 0,00 Kr. 964,00 Kr. Læs mere
973,00 Kr. 0,00 Kr. 973,00 Kr. Læs mere
973,00 Kr. 0,00 Kr. 973,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor er blevet anmeldt af den britiske side Expertreviews.co.uk. De er begejstrede for denne model, som de derfor er endt op med at give en god bedømmelse.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk har kåret denne model til at være den ’bedste budget foodprocessor’ på markedet. Det vil sige, at de mener, at Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor er et godt køb til prisen.

Denne model er lavet i et simpelt og enkelt design. Derudover er den fremstillet af plastik. På grund af foodprocessorens simple look vil den passe ind i de fleste køkkener uanset indretningen.

Foodprocessor med kraftfuld motor og blenderfunktion 

Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor er en maskine, der er udstyret med en kraftfuld motor. Denne model har nemlig en motor med en motoreffekt på 1000 watt. Derudover er motoren udstyret med det patenterede ’Dual Drive system’, der sikrer en optimal ydeevne.

Modellen Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor kommer med en blenderfunktion, hvorfor det er muligt at blende ingredienser med denne maskine.

Derudover er det selvfølgelig også muligt at piske, hakke, snitte, skære og tilberede med denne model. Selve blenderen har en kapacitet på 1,5 liter og kan bruges til at lave saucer, supper og smoothies.

Desuden kommer Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor med en 3 liters arbejdsskål, hvorfor der er mulighed for at lave større portioner til hele familien.

Både maskinens arbejdsskål og blenderfunktion kan bruges på den samme base, hvorfor man sparer plads i køkkenet.

Forskellige hastighedsindstillinger og holdbare knive 

Med modellen Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor er der mulighed for at justere og indstille hastigheden, da den kommer med forskellige hastighedsindstillinger. Maskinen har i alt tre forskellige hastighedsindstillinger, så man kan justere hastigheden alt efter ingredienser.

Derudover kommer maskinen med en pulsefunktion, der sørger for, at man opnår den ønskede konsistens.

Sammen med foodprocessorens forskellige hastighedsindstillinger, så gør Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessors knive i rustfrit stål, at den kan klare de fleste opgaver. Disse knive er holdbare og kan bruges til selv de hårdere ingredienser. Disse knive er især gode til at hakke i både kød og grøntsager.

Expertreviews.co.uk er især vilde med maskinens knive, da disse er holdbare og derfor kan holde til, hvad de beskriver som værende ’lidt af hvert’.

Eksperterne har ikke meget kritik vedrørende denne foodprocessor, som de mener er et godt produkt til mindre køkkener.

Denne model kommer også med juicetilbehør, hvorfor der er mulighed for at tilberede juice med foodprocessoren. Der medfølger både en dejkrog, en pisker, en spatel med mere ved køb af Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor.

Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 3 + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 1000 watt
🔴 Kapacitet: 3 liter
🔴 Højde: 40 centimeter
🔴 Dybde: 21 centimeter
🔴 Bredde: 22 centimeter
🔴 Vægt: 3,4 kilo

Fordele ved Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor:
🔵 3 forskellige hastigheder og pulsefunktion
🔵 Kraftfuld motor på 1000 watt
🔵 Kapacitet på 3 liter
🔵 Holdbare knive i rustfrit stål
🔵 Kan bruges til at blende, lave juice, piske, hakke, snitte med mere


Kenwood FHM155SI 

Kenwood FHM155SI 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.899,00 Kr. 0,00 Kr. 1.899,00 Kr. Læs mere
2.152,00 Kr. 0,00 Kr. 2.152,00 Kr. Læs mere
2.199,00 Kr. 0,00 Kr. 2.199,00 Kr. Læs mere
2.199,00 Kr. 0,00 Kr. 2.199,00 Kr. Læs mere

 

Foodprocessoren Kenwood FHM155SI, er en af de mere populære modeller på markedet. Vi har ikke kunne finde nogle officielle tests af netop denne model, men vi har alligevel valgt at medtage den og fortælle om dens funktioner.

Med denne model bruger man den helt samme base til foodprocessor, blender og mixerskål. Der er derfor mulighed for blot at have en enkelt maskine i køkkenet, der kan klare de fleste funktioner i stedet for at investere i flere forskellige køkkenmaskiner.

Kenwood FHM155SI er designet i et stilrent, moderne og elegant design, der gør det muligt at have foodprocessoren stående fremme på køkkenbordet. Det vil sige, at man ikke hele tiden er nødt til at pakke den væk i køkkenskabet, hvis man bruger den regelmæssigt.

Alsidig køkkenmaskine med integreret vægt 

Modellen Kenwood FHM155SI er en alsidig foodprocessor, der kan klare et væld af opgaver. Med selve foodprocessoren er der mulighed for at hakke og snitte forskellige frugter og grøntsager, mens der i selve mixerskålen er mulighed for at ælte og blande dej til både kager og brød. Mixerskålen har en kapacitet på 1,5 liter, mens selve arbejdsskålen i foodprocessoren har en kapacitet på 3 liter.

Desuden kommer Kenwood FHM155SI med en blenderfunktion, hvorfor der også er mulighed for at blende alt lige fra smoothies til saucer, supper og milkshakes. Blenderen har også en kapacitet på 1,5 liter.

Med denne model følger der også en integreret vægt med. Det betyder, at der ikke er brug for en almindelige køkkenvægt, da Kenwood FHM155SI vejer, hvor meget der er i selve skålen. Derudover vil den også fortælle, når der ikke kan være mere i skålen.

Foodprocessoren er nem at håndtere og betjene og er udstyret med en variabel hastighedsfunktion. Derudover har den også en pulsefunktion.

Kraftfuld motor og indbygget timerfunktion 

Modellen Kenwood FHM155SI er en foodprocessor med en kraftfuld motor. Den har nemlig en motoreffekt på 1000 watt, hvorfor der er mulighed for at bruge denne maskine til de fleste opgaver.

Derudover kommer denne maskine med en indbygget timerfunktion, hvorfor man altid kan være sikker på at få de resultater, som man ønsker. Denne funktion kan anvendes efter behov.

Ved køb af Kenwood FHM155SI medfølger der forskelligt tilbehør, som man kan gøre brug af i køkkenet. Der medfølger blandt andet en flexi-pisker, en ballonpisker, 1 dejkrog, 5 snitteskiver og selvfølgelig en mixerskål, en arbejdsskål samt en blender.

Kenwood FHM155SI specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: Variabel + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 1000 watt
🔴 Kapacitet: 3 liter
🔴 Højde: 27 centimeter
🔴 Dybde: 23,8 centimeter
🔴 Bredde: 30,6 centimeter
🔴 Vægt: 8,7 kilo

Fordele ved Kenwood FHM155SI:
🔵 Variabel hastighed og pulsefunktion
🔵 Kraftfuld motor på 1000 watt
🔵 Mulighed for brug af samme base til forskellige funktioner
🔵 Integreret vægt
🔵 Indbygget timerfunktion
🔵 Nem og enkel betjening


Kenwood FDM790 Multipro Classic

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det store britiske testmagasin Trustedreviews.com

Kenwood FDM790

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.292,00 Kr. 0,00 Kr. 1.292,00 Kr. Læs mere
1.591,00 Kr. 0,00 Kr. 1.591,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Kenwood FDM790 Multipro Classic er testet og anmeldt af det britiske testmagasin Trustedreviews.com. Denne foodprocessor har fået rosende ord med på vejen af det britiske testmagasin, og de har derfor givet modellen en god bedømmelse.

Trustedreviews.com er så glade for lige præcis denne model, at de har givet den 4 ud af 5 stjerner. De beskriver, at denne maskine er funktionsdygtig og behandler alle dens opgaver til ’perfekthed’.

Eksperterne fra Trustedreviews.com er især vilde med foodprocessorens rene design, som de mener vil passe ind i de fleste husstande. Kenwood FDM790 Multipro Classic er designet i et stilrent look og kan købes i rustfrit stål i et neutralt design. Selve foodprocessoren er fremstillet af aluminium.

Kraftfuld motor med variable hastigheder 

Ved køb af Kenwood FDM790 Multipro Classic får man en køkkenmaskine, der har en motoreffekt på 1000 watt. Det er derfor en kraftig og effektiv motor, der kan klare de fleste opgaver.

Med denne maskine er der mulighed for at anvende den til flere funktioner såsom at hakke, rive, piske, snitte med mere. Den kommer med en 3 liters arbejdsskål samt en 1,5 liter blenderkande, hvorfor man også kan bruge denne model til at blende forskellige smoothies, milkshakes eller supper.

Blenderen kan både bruges til varme og kolde ingredienser. Da foodprocessoren kommer med en blender er der stadig mulighed for at gøre brug af både blender og arbejdsskål via den samme base.

Derudover kommer denne foodprocessor med variable hastigheder og har i alt otte forskellige hastighedstrin samt en pulsefunktion. Dette giver en præcis kontrol over ens tilberedning, der skaber ensartede resultater hver gang.

Masser af medfølgende tilbehør og indbygget vægt 

Med Kenwood FDM790 Multipro Classic får man en praktisk køkkenmaskine, der kan klare de fleste opgaver i et køkken. Denne model kommer blandt andet med en indbygget vægt, der sørger for at veje ingredienserne, hvis der er brug for dette. Det betyder, at man ikke behøver at finde køkkenvægten frem, hvis der er behov for at følge en bestemt opskrift.

Denne model er nem og hurtig at rengøre, da man ikke behøver at vaske maskinen i hånden. De fleste af foodprocessorens aftagelige dele tåler nemlig at komme i opvaskemaskinen. Dog skal selve basen aftørres med en fugtig klud.

Desuden får man masser af tilbehør ved køb af denne foodprocessor. Med Kenwood FDM790 Multipro Classic medfølger der snitte- og riveredskaber, en blenderkande, en arbejdsskål med mere. Der medfølger også en miniskål, hvis der er brug for at lave mindre portioner.

Dog mener eksperterne fra Trustedreviews.com, at der mangler en opbevaringsboks til denne model, da man herved ikke har noget at opbevare alt tilbehøret i.

Kenwood FDM790 Multipro Classic specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 8 + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 1000 watt
🔴 Kapacitet: 3 liter
🔴 Højde: 21,3 centimeter
🔴 Dybde: 38,7 centimeter
🔴 Bredde: 21,9 centimeter
🔴 Vægt: 5 kilo

Fordele ved Kenwood FDM790 Multipro Classic:
🔵 Mindre størrelse
🔵 8 forskellige hastigheder og pulsefunktion
🔵 Kraftfuld motor på 1000 watt
🔵 Kapacitet på 3 liter
🔵 En blenderkande medfølger
🔵 Indbygget vægt


3 alternativer til Kenwood foodprocessoren


KitchenAid 5KFP1335 foodprocessor

✅ Testvinder hos svenske Råd & Rön
✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk.dk

KitchenAid 5KFP1335

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.917,00 Kr. 0,00 Kr. 1.917,00 Kr. Læs mere
1.917,00 Kr. 0,00 Kr. 1.917,00 Kr. Læs mere
1.989,00 Kr. 0,00 Kr. 1.989,00 Kr. Læs mere
1.989,00 Kr. 0,00 Kr. 1.989,00 Kr. Læs mere
2.399,00 Kr. 0,00 Kr. 2.399,00 Kr. Læs mere
2.999,95 Kr. 0,00 Kr. 2.999,95 Kr. Læs mere
3.001,00 Kr. 0,00 Kr. 3.001,00 Kr. Læs mere

 

Foodprocessoren KitchenAid 5KFP1335 er blevet anmeldt af både danske og svenske eksperter, der er vilde med denne model. Både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og det danske Forbrugerråd Tænk.dk er så glade for denne model, at de kun har rosende ord om maskinen. 

Råd & Rön og Forbrugerrådet Tænk.dk har nemlig begge kåret KitchenAid 5KFP1335 som værende testvinder af deres forskellige tests. Dette har de gjort på baggrund af foodprocessorens brugervenlighed, håndtering, funktioner, ydeevne, sikkerhed med mere i forhold til andre foodprocessorer på markedet. Begge eksperter er enige i, at dette er et godt køb for husstande, der ønsker at anvende en køkkenmaskine til flere forskellige opgaver.

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön er mest begejstrede for denne models funktioner og holdbarhed. De mener nemlig, at den er meget slidstærk, og har alle de funktioner som en foodprocessor bør have.

Derudover er det danske Forbrugerråd Tænk.dk især glade for denne model på grund af, at alle funktioner klarer de specifikke opgaver til ’topkarakter’.

Når det kommer til designet af KitchenAid 5KFP1335, så er begge eksperter enige i, at designet passer ind i de fleste hjem. Det er et simpelt og enkelt design, der ikke vil fjerne fokus fra selve køkkenets indretning. Desuden er der mulighed for at vælge mellem flere farver, hvorfor man kan vælge den farve, der passer bedst til ens stil.

Funktionel køkkenmaskine med mange muligheder 

Modellen KitchenAid 5KFP1335 sørger for, at man ikke behøver at investere i flere forskellige køkkenmaskiner. Dette er nemlig en foodprocessor, der kan klare forskellige opgaver afhængig af behov.

Med KitchenAid 5KFP1335 kan man både hakke og snitte grøntsager, ælte dej til brød og kager samt meget mere. Det eneste, som der ikke er mulighed for med denne model, er, at knuse is. Dette er eksperterne en smule skuffede over, men så har de heller ikke fundet flere ulemper ved denne foodprocessor.

Med KitchenAid 5KFP1335 kan man selv justere skivetykkelsen, da der findes seks indstillinger fra så tyndt som 1 millimeter til 6 millimeter.

Foodprocessoren er forsynet med et ’exactslice-system’, da det betyder, at man har mulighed for at kontrollere og præcisere tykkelsen af skiverne. Der er mulighed for at justere skivetykkelsen undervejs ved brug, hvorfor man ikke behøver at stoppe arbejdet for at ændre dette.

Desuden kommer KitchenAid 5KFP1335 med to forskellige hastigheder samt en pulsefunktion. Bladene kan både arbejde horisontalt og vertikalt, så maden bliver ramt på alle måder.

Denne model sikrer en nem rengøring, da den har aftagelige dele, der ikke behøver at blive vasket i hånden. Disse dele kan nemlig blot puttes i opvaskemaskinen, når man er færdig med madlavningen.

Foodprocessorens to medfølgende skåle er BPA-frie og har en kapacitet på 3,1 liter samt 950 milliliter.

Stabil foodprocessor med tætsluttende silikoneforsegling 

KitchenAid 5KFP1335 har en motoreffekt på 350 watt, der er en energieffektiv motor. Selvom motoren ikke er den mest kraftfulde, så kan den klare de fleste opgaver på grund af den måde hvorpå, den udnytter energien.

Derudover er køkkenmaskinen udstyret med en base, der er skridsikker. Dette sikrer, at maskinen altid bliver stående på sin plads og står robust på selve køkkenbordet. Maskinen er nem i brug, da der er et sidehåndtag, der sikrer, at man nemt kan indstille foodprocessoren efter ønske.

Den tætsluttende silikoneforsegling på denne model sørger for, at der ikke bliver spildt ud over det hele. Silikoneforseglingen kan finde på både maskinens låg og knive, så det hele er tæt forseglet.

Ved køb af KitchenAid 5KFP1335 medfølger der masser af tilbehør som eksempelvis et piskeris, en spatel samt en opbevaringsboks.

KitchenAid 5KFP1335 specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 2 + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 350 watt
🔴 Kapacitet: 3,1 liter
🔴 Højde: 41,5 centimeter
🔴 Dybde: 26 centimeter
🔴 Bredde: 28 centimeter
🔴 Vægt: 7,8 kilo

Fordele ved KitchenAid 5KFP1335:
🔵 Mulighed for selvjustering af skivetykkelsen
🔵 Flere hastigheder og en pulsefunktion
🔵 Tætsluttende silikoneforsegling på både låg og knive
🔵 Nem og hurtig rengøring
🔵 Kan både ælte, hakke, snitte med mere
🔵 Robust og skridsikker base

Nedenfor kan du se en præsentation af KitchenAid 5KFP1335:

https://www.youtube.com/watch?v=B5KXrjzeUlU

OBH Nordica 6795 First Kitchen

✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk.dk
✅ Testvinder hos svenske Råd & Rön

OBH Nordica 6795

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
595,00 Kr. 0,00 Kr. 595,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere
659,00 Kr. 0,00 Kr. 659,00 Kr. Læs mere
726,00 Kr. 0,00 Kr. 726,00 Kr. Læs mere
899,00 Kr. 0,00 Kr. 899,00 Kr. Læs mere

 

Foodprocessoren OBH Nordica 6795 First Kitchen er en af de mindre foodprocessorer på markedet, der er lavet med flere anvendelsesmuligheder. Dette er eksperterne vilde med, da denne model er testet af både det danske Forbrugerråd Tænk.dk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Forbrugerrådet Tænk.dk og Råd & Rön er begge imponerede over denne foodprocessor, som de derfor begge har kåret som testvinder. Begge eksperter forklarer i deres tests, at denne model er et godt køb til familier, der har brug for en hjælpende hånd i køkkenet. Både Forbrugerrådet Tænk.dk og Råd & Rön bemærker især modellens pris, som de mener er budgetvenlig samt maskinens funktioner, som er smarte og funktionelle.

OBH Nordica 6795 First Kitchen er designet i et moderne og simpelt look, der forener sig med de fleste former for indretninger i et køkken. Det vil sige, at denne maskine ikke vil forstyrre ens indretning. Derudover er der også mulighed for at have denne maskine stående fremme på køkkenbordet eller gemme den væk i køkkenskabet.

Køkkenmaskine med flere funktioner 

Modellen OBH Nordica 6795 First Kitchen er en køkkenmaskine, hvor der er mulighed for at tilberede og forberede mad på flere måder i et køkken. Der er nemlig mulighed for at hakke, snitte, ælte samt en masse andet, som der er brug for, når man laver mad eller bager brød.

Denne model er forsynet med en motor på 750 watt. Selvom dette ikke er den mest kraftfulde maskine på markedet, så kan den alligevel anvendes til et væld af forskellige funktioner.

Med modellens blenderkande er der også mulighed for at blende forskellige ingredienser. Man behøver derfor ikke investere i en blender, da man med denne foodprocessor kan lave både smoothies og supper. Denne blenderkande er holdbar og sikker, da den er lavet af plast, der er brudsikkert.

Derudover tåler den også varmt indhold, hvilket er fordelagtigt, hvis man ønsker at blende en suppe. Kapaciteten er på i alt 1,8 liter. Med blenderens knive er der mulighed for at blende de fleste former for fødevarer – også isterninger.

Der medfølger også en arbejdsskål ved køb af denne foodprocessor, som har en kapacitet på i alt 3,5 liter. Dette er en størrelse, hvor der er mulighed for at lave større portioner på samme tid, hvorfor den kan bruges til en lidt større husstand. Hvis man anvender flydende ingredienser, er der dog kun plads til 2 liter, hvilket man skal være opmærksom på. Desuden medfølger der også en 2-i-1 tragt.

Praktisk foodprocessor med termostat og integreret skuffe 

Med OBH Nordica 6795 First Kitchen investerer man i en køkkenmaskine, hvor man ikke behøver at bruge en masse tid på rengøring. Der er nemlig mulighed for at putte alle maskinens aftagelige dele i opvaskemaskinen, hvorfor man slipper for at rense alle delene i hånden.

Hvis man ønsker at justere og indstille maskinen efter behov, når det kommer til hastigheder, så er der også mulighed for det. Foodprocessoren kommer nemlig med to hastigheder, hvorfor man kan indstille maskinen alt efter den hastighed, som der er behov for. Der er også en pulsefunktion, som man kan benytte sig af.

Desuden kommer OBH Nordica 6795 First Kitchen med en termostat, der sikrer, at maskinen ikke bliver overophedet, hvilket er en god sikkerhed for forbrugerne. Med maskinens i alt fem forskellige snitte- og riveskiver kan man tilberede alle de ingredienser, som man har brug for. Der kan blot vælges den skive, som der egner sig bedst til den eller de specifikke ingredienser.

Hvis man vil undgå, at alt det medfølgende tilbehør forsvinder, så skal man huske at anvende foodprocessorens indbyggede skuffe. Med denne skuffe kan man nemlig samle alt tilbehøret det samme sted, så det ikke forsvinder inde i køkkenskabet eller på køkkenbordet.

OBH Nordica 6795 First Kitchen specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 2 + pulsefunktion
🔴 Motoreffekt: 700 watt
🔴 Kapacitet: 3,5 liter
🔴 Højde: 46 centimeter
🔴 Dybde: 47 centimeter
🔴 Bredde: 28 centimeter
🔴 Vægt: 5,25 kilo

Fordele ved OBH Nordica 6795 First Kitchen:
🔵 Kan bruges til at blende
🔵 Nem rengøring med aftagelige dele
🔵 Termostat der sikrer, at man undgår overophedning
🔵 Indbygget skuffe til det medfølgende tilbehør
🔵 2 forskellige hastigheder
🔵 2-i-1 tragt for en nemmere påfyldning


Sage The Kitchen Wizz Pro

✅ Testvinder hos den britiske avis Independent.co.uk
✅ Anbefalet hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk

Sage The Kitchen Wizz Pro

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,95 Kr. 0,00 Kr. 3.999,95 Kr. Læs mere

 

Foodprocessoren Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor er en populær køkkenmaskine, der er testet af to forskellige ekspertkilder. Denne model er anmeldt af både Independent.co.uk, som er en britisk avis samt Expertreviews.co.uk, som er et britisk testmagasin. 

Begge disse ekspertkilder er imponerede over Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor, som de begge giver rosende ord med på vejen. Expertreviews.co.uk har anbefalet denne model, mens Independent.co.uk har kåret modellen som testvinder.

Independent.co.uk er glade for denne model, som de forklarer er både funktionsdygtig og smart. De forklarer ydermere, at den er god til at holde, hvad beskrivelsen lover, da dens funktioner fungerer optimalt. Dette er eksperterne fra Expertreviews.co.uk enige i, da de forklarer, at Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor er en foodprocessor for rigtige madnørder.

Eksperterne forklarer også, at denne model er designet med et fint og enkelt look. Derudover forklarer Expertreviews.co.uk, at køkkenmaskiner fra Sage altid er holdbare maskiner. Denne maskine er ingen undtagelse, da den er god til madelskere i køkkenet.

Flere skæreindstillinger og kraftfuld motor 

Foodprocessorer er kendt for at være køkkenmaskiner, der kan hjælpe med det meste i et køkken. Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor har flere funktioner og kommer med flere skæreindstillinger. Hvad enten man har brug for at blende, hakke, snitte med mere, så er der mulighed for det.

Denne model er udstyret med 24 skæreindstillinger, hvorfor man kan skære fødevarerne både tynde eller lidt tykkere. Indstillingerne går fra 0,5 millimeter til og med 8 millimeter.

Med Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor får man også hele 4 knive, hvorfor denne maskine arbejder en smule hurtigere end andre foodprocessorer med 2 knive.

Desuden kommer Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor med en kraftfuld motor på 1000 watt. Med teknologien Direct Drive er der mulighed for at få en optimal ydeevne, der kan klare de fleste former for fødevarer – både de lidt hårdere og blødere.

Praktisk foodprocessor med to hastigheder 

Denne model er udstyret med to forskellige hastigheder, så man har mulighed for at vælge lige præcis den hastighed, der passer bedst til den bestemte blanding af ingredienser. Hastigheden kan indstilles på selve foodprocessoren, hvilket man kan gøre, når maskinen er i gang.

Derudover er Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor forsynet med sikkerhedssystemer, da den har et sikkerhedslåsesystem samt skridsikre gummifødder. Sikkerhedslåsesystemet sikrer, at maskinen bliver låst, hvis man ønsker det.

Maskinens gummifødder er skridsikre, hvorfor den ikke vil glide rundt på køkkenbordet under brug, men stå både stabilt og fast.

Med Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor er der mulighed for at lave store portioner på samme tid, da den har en 3,7 liters arbejdsskål. Hvis man ønsker at gøre denne arbejdsskål rent efter brug, så kan den komme i opvaskemaskine. Dette kan man også gøre med resten af modellens aftagelige dele.

Der medfølger forskellige tilbehør med denne maskine såsom en opbevaringsboks, en rengøringsbørste samt en spatel.

Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor specifikationer
🔴 Antal hastighedsindstillinger: 2
🔴 Motoreffekt: 1000 watt
🔴 Kapacitet: 3,7 liter
🔴 Højde: 46 centimeter
🔴 Dybde: 26 centimeter
🔴 Bredde: 46 centimeter
🔴 Vægt: 2,5 kilo

Fordele ved Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor:
🔵 Udstyret med 4 knive i stedet for 2 knive
🔵 Mange skæreindstillinger
🔵 Forsynet med en motoreffekt på 1000 watt
🔵 Selvjustering af to hastigheder
🔵 Arbejdsskål på 3,7 liter
🔵 Sikkerhedslåsesystem og skridsikre gummifødder

Nedenfor kan du se en præsentation af Sage The Kitchen Wizz:

https://www.youtube.com/watch?v=tEqgnjyE3co

Om Kenwood 

kenwood logo

Kenwood kan findes i mere end 40 forskellige lande, og er en af verdens førende producenter af køkkenmaskiner. Mærket ejes af De’Longhi Group og har rødder i Storbritannien. Kenwood er kendt for at sælge, producere og designe et væld af forskellige køkkenmaskiner som for eksempel elkedler, foodprocessorer, blendere, brødristere, kaffemaskiner med mere.

Det hele startede i 1947, da Kenneth Wood grundlagte firmaet Kenwood. Dengang begyndte han, at lave designet om på en elektrisk brødrister, så brødet blev ristet på begge sider på samme tid. Der gik ikke mere end 3 år, da Kenneth Wood i 1950 kom ud med Kenwood Chef, der ændrede det hele, når det kom til køkkenmaskiner dengang. Kenwood Chef blev meget populær blandt forbrugerne og blev hurtigt udsolgt mange steder.

I 1956 kom Kenwood frem flere steder i verdenen, og var nu blevet til en international succes. De havde en omsætning på over 1 million pund samt flere hundrede medarbejdere. Derudover designede firmaet nu også køkkenmaskiner såsom blendere, håndmixere med mere.

De næste år gik det stærkt for Kenwood, og de voksede sig blot større. I 1970’erne var Kenwood den første producent, der indførte en elektronisk hastighedskontrol, og i 1979 lancerede Kenwood derfor deres første foodprocessor.

I 2001 blev Kenwood overtaget af De’Longhi, hvorfor koncernen nu blev endnu større. I 2007 havde virksomheden 60-års jubilæum, og producerede dengang mere end 200 forskellige modeller af forskellige køkkenmaskiner.

Kenwoods principper er design, kvalitet og innovation, som der stadig er hele grundlaget for virksomheden i dag. Derfor bliver køkkenmaskiner fra Kenwood også solgt mange steder i verdenen, hvor Kenwood selv skriver, at der bliver solgt et af deres produkter hver tredje sekund rundt omkring i verdenen.

Du kan læse mere om Kenwood på hjemmesiden.


Gode råd til rengøring 

opvaskDe fleste af os ved ikke, hvad vi ville gøre uden vores foodprocessor. Selvfølgelig ville vi bruge meget mere tid i køkkenet, hvor vi selv måtte begynde at hakke, skære, snitte, ælte, blende, tilberede, blande, piske med mere.

Heldigvis gør foodprocessoren alle disse forskellige ting for os, hvilket betyder, at vores liv er meget lettere – især hvis man er vild med at lave mad og har en travl hverdag, hvor man ikke ønsker at bruge en masse tid i køkkenet.

Men rengøring af dette bekvemme køkkenapparat er ikke altid så nemt – især fordi der er mange, der bruger meget tid på det, hvorfor foodprocessoren ikke bliver brugt særlig ofte, hvis man føler, at man har for travlt.

Derudover kan det være svært at finde ud af, hvordan du kommer rundt i alle hjørner og afkroge af foodprocessoren, og skal du rengøre selve ydersiden af maskinen? Der kan være et væld af spørgsmål, når det kommer til rengøring af foodprocessorer. Nedenfor forklarer vi derfor, hvordan du nemmest og hurtigst kan rengøre din foodprocessor.

rengøringSådan renser du din foodprocessor 

Det skal du bruge:
🌀 Håndvask
🌀 Varmt vand
🌀 Mild opvaskemiddel
🌀 Svamp eller blød klud
🌀 Smal rengøringsbørste
🌀 Eddike
🌀 Tørre viskestykker

Sådan gør du: 

1. Skil først foodprocessoren fra hinanden. Fjern herefter foodprocessorskålen fra motorens bund og fjern alle komponenterne. Du vil nu kunne vaske både skålen, låget, bladene og knivene.

2. Sænk alle dele (undtagen motorbasen selvfølgelig) i en vask fyldt med varmt sæbevand og vask med en blød klud eller blød svamp. Sørg for, at det er en ikke-slibende klud eller svamp for at undgå ridser i plastikken. Tag et godt kig på de små hjørner og kroge i din foodprocessor – især ved bladet og håndtaget. Dette er områder, der er vanskelige at komme til med bare en overfladisk rengøring, hvorfor det kræver, at du er lidt mere grundig.

3. Brug en lille rengøringsbørste og skrub indersiden af ​​bladet, inde i håndtaget og de andre små forsømte kroge. Du kan som regel fjerne alt snavs ved at bruge sæbevand, men hvis du har brug for lidt ekstra, kan du bruge noget hvid eddike til at fjerne det hele. Vær særlig opmærksom på sprækker ved håndtaget, låsemekanismen og indeni selve skærebladet.

4. Slut af med at skyl alle dele grundigt med vand og tør dem grundigt med et viskestykke.

Hvad skal man rengøre lejlighedsvis på en foodprocessor?
Cirka hver anden gang at du har brugt din foodprocessor (eller når du taber væske eller mad på selve basen), skal du tørre ydersiden af foodprocessoren. Brug en fugtig klud med opvaskesæbe eller eddike til at rense ydersiden og fjern eventuelle pletter. Det er vigtigt, at kluden ikke er for våd, da dette kan skade foodprocessoren. Sørg blot for at aftørre den med en fugtig klud og tør den til sidst med et tørt viskestykke.

bagepulverGode tips til rengøring af en foodprocessor
En grundig rengøring er nødvendig, når du opdager en lugt, der kommer fra din foodprocessor eller mistænker, at mug eller lignende er begyndt at vokse på den. Vask beholderen og knivene i en blanding af bagepulver og varmt vand i 10 til 15 minutter. Bagepulver sørger for at fjerne lugten. Skyl derefter grundigt og tør helt før genmontering. Du kan rense næsten alt sammen med bagepulver.


Gennemgang af kilder vi har anvendt til denne Kenwood foodprocessor test 

BBC 🇬🇧 
BBC kan findes i Storbritannien og har alt lige fra nationale og internationale Tv-kanaler til radiokanaler. Hos BBC kan man få viden omkring alt lige fra dagens nyheder og politik, sport, underholdning samt guides og anmeldelser. BBC tester og anmelder et væld af forskellige forbrugerprodukter såsom foodprocessorer. I denne omgang har BBC testet Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor. Du kan læse hele testen her.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧 
Expertreviews.co.uk er en britisk side, hvor de især har fokus på at teste elektroniske produkter til forbrugerne. De tester alt lige fra computere til fjernsyn, mobiltelefoner, blendere og meget mere. Den britiske testside anmelder også foodprocessorer. De har blandt andet anmeldt Kenwood FDP643WH Multipro Home foodprocessor og Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor. Du kan læse de to tests her og her.


Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Det danske Forbrugerråd Tænk.dk er en side, der anmelder og tester forbrugerprodukter. De vurderer diverse produkter, som de herefter videregiver til forbrugerne i form af forskellige resultater. De har blandt andet testet de to foodprocessorer KitchenAid 5Kfp1335 og OBH Nordica 6765 First Kitchen. Du kan læse de to tests her og her.

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at læse hele testen, så skal du have et abonnement.


Råd & Rön 🇸🇪 
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön er en side, der tester og anmelder produkter til de svenske forbrugere. De anmelder et væld af forskellige produkter, så det bliver nemmere for forbrugerne at finde ud af, hvad de skal investere i. De har blandt andet testet flere forskellige foodprocessorer såsom KitchenAid 5KFP1335 og OBH Nordica 6795 First Kitchen. Du kan læse de to tests her og her.

Vær opmærksom på, at det kræver, at du har et abonnement for, at du kan læse de forskellige tests.


The Independent  🇬🇧 
Den britiske avis Independent.co.uk leverer både nyheder om ind- og udland, politik, underholdning, sport og meget mere. Derudover laver de også tests af forskellige forbrugerprodukter, som de anmelder. De har blandt andet anmeldt to forskellige foodprocessorer såsom Kenwood Multipro foodprocessor og Sage The Kitchen Wizz Pro foodprocessor. Du kan læse de to tests her og her.


Trustedreviews.com 🇺🇸 
Trustedreviews.com er en testside, der foretager en lang række af anmeldelser og tests af forskellige forbrugerprodukter. Det videregiver viden og information om de forskellige produkter til forbrugerne, så de bedre kan tage en beslutning om, hvorvidt de vil købe det specifikke produkt. De har blandt andet testet foodprocessoren Kenwood FDM790 Multipro Classic. Du kan læse hele testen her.


Which.co.uk  🇬🇧 
Den britiske side Which.co.uk informerer forbrugerne om viden vedrørende forskellige forbrugerprodukter. De tester en lang række af forskellige produkter såsom blendere, højtalere, juicemaskiner og meget mere. De tester blandt andet også foodprocessorer såsom Kenwood FPM810 Multipro Sense foodprocessor. Du kan læse hele testen her.

Vær opmærksom på, at hvis du vil have fuld adgang til denne test og dens resultater, så kræver det et abonnement.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse