Miele opvaskemaskine test 2019 – Her er eksperternes favoritter

0

I denne artikel ser vi nærmere på de bedste opvaskemaskiner fra mærket Miele. Opvaskemaskinerne har været igennem flere tests fra både det danske forbrugerråd Tænk, den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og det britiske testmagasin Which.co.uk.

Her har eksperterne vurderet modellerne ud fra deres forskellige funktioner og specifikationer. Vi har også taget flere brugeranmeldelser i betragtning for at finde ud af, hvilke modeller brugerne selv foretrækker.

Efter gennemgangen af de forskellige opvaskemaskiner fra Miele kan du finde gode råd til at vælge den rette opvaskemaskine samt en guide, der forklarer, hvordan du gør din opvaskemaskine helt ren.

Denne test af Miele opvaskemaskiner indeholder:
🔸 Overblik over de bedste opvaskemaskiner fra Miele
🔸 Information om forskellen på en underbygnings- og integreret opvaskemaskine
🔸 Gode råd til at vælge den rette opvaskemaskine
🔸 Guide: Sådan gør du din opvaskemaskine helt ren
🔸 Information om Miele
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Ønsker du at læse mere om de forskellige tests, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Miele opvaskemaskine test 2019 – Her er de 8 bedste Miele opvaskemaskiner

Her finder du en gennemgang af de bedste Miele opvaskemaskiner på markedet. Forbrugsguiden har gennemgået en lang række ekspert tests samt brugeranmeldelse, og samlet de bedst anmeldte maskiner i denne artikel. Du finder også en prissammenligning under hvert produkt, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste forhandler.

Efter at have læst denne test, håber vi, du er rustet til at finde den opvaskemaskine, der dækker lige netop dine behov.


Miele G 6620 SCi

God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk

Miele G 6620 SCi

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
10.099,00 Kr. 0,00 Kr. 10.099,00 Kr. Læs mere

 

Miele G 6620 SCi er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, der er endt med at give modellen en god bedømmelse.

Forbrugerrådet Tænk er især begejstrede for, at modellen vasker og tørrer godt, samt at energiforbruget er lavt. De er dog mindre vilde med, at den er ret lang tid om både at vaske og tørre i forhold til andre sammenlignelige modeller.

Miele G 6620 SCi er en integrerbar opvaskemaskine, hvilket betyder, at den skal integreres i selve køkkenet, så fronten passer sammen med køkkenets design. Modellen kommer uden en front, hvorfor man selv skal montere en køkkenlåge som front.

Opvaskemaskinen er desuden placeret i energiklasse A+++, hvorfor man er sikret et fornuftigt energi- og vandforbrug. Dette er ikke blot en fordel for forbrugerens pengepung, men også en fordel for miljøet.

Rummelig og lydsvag opvaskemaskine med 6 programmer

Med Miele G 6620 SCi får man en rummelig opvaskemaskine med en kapacitet på 14 kuverter. Maskinen er derfor velegnet til en familie på omkring 4 til 5 personer. Derudover er Miele G 6620 SCi en lydsvag maskine med et lydniveau på 44 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, hvorfor den ikke støjer meget under brug.

Miele G 6620 SCi kommer med i alt 6 forskellige programmer såsom ECO, Automatic, Intensiv 75 grader, Universal 55 grader, Automatic Skåne og QuickPowerWash. Med programmet QuickPowerWash kan man få klaret opvasken på blot 58 minutter uden at gå på kompromis med vaskeresultatet.

Endvidere kommer Miele G 6620 SCi med en timer-funktion samt funktionen AutoOpen-tørring.

Med timer-funktionen har man mulighed for at forprogrammere maskinen til at starte på et bestemt tidspunkt, mens man med AutoOpen-tørring vil opleve, at opvaskemaskinens dør åbner pr. automatik, når programmet er slut. Dette sørger for, at alle dele er helt tørre, når man skal tømme maskinen.

Model med TermoSpare, SensorDry og Halv Fyldning-funktion

Ved køb af Miele G 6620 SCi får man en opvaskemaskine med et hav af funktioner. En af disse funktioner er blandt andet Halv Fyldning, hvor den automatiske fyldningsregistrering måler mængden af service i opvaskemaskinen, hvorefter vand- og strømforbruget bliver tilpasset. På den måde forbruger maskinen den optimale mængde af vand og el selvom maskinen blot er halvt fyldt.

Udover denne funktion, så kommer Miele G 6620 SCi yderligere med TermoSpare og SensorDry. Med TermoSpare kan man tilslutte opvaskemaskinen til varmt vand på op til 60 grader, hvorfor man kan reducere strømforbruget med op til 40 %, mens man med SensorDry altid vil opnå et optimalt tørreresultat.

Endvidere kommer Miele G 6620 SCi med Perfect GlassCare-teknologien, der sikrer, at ens glas bliver vasket skånsomt, så de ikke går i stykker under processen.

Brugervenlig maskine med fleksibel indretning

Miele G 6620 SCi er fremstillet på en fleksibel måde, hvor det er nemt både at putte ting ind samt at tømme opvaskemaskinen. Eksempelvis er modellen forsynet med funktionen ComfortClose, der gør, at døren kan blive stående i enhver position.

Yderligere er opvaskemaskinen forsynet med ExtraComfort-kurvedesign og ergonomiske kurvehåndtag.

Med det specielle kurvedesign er man sikret, at det er nemt at placere alt indhold i maskinen, da der er en specifik plads til det hele. Derudover sikrer de ergonomiske kurvehåndtag, at man vil opleve en nem håndtering af alle kurve uanset, om man fylder eller tømmer maskinen.

Man kan også finde en højdejusterbar overkurv, der gør det nemmere at få plads til høje glas og tallerkener samt en 3D-bestikbakke, hvor man kan justere på både bredden, højden og dybden alt efter indhold.

Specifikationer ved Miele G 6620 SCi – mål: 
🔴 Højde: 80,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 80,5 centimeter
🔴 Bredde: 59,8 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter

Specifikationer ved Miele G 6620 SCi – nøgleoplysninger:
🌀 Type: Integrerbar opvaskemaskine
🌀 Kapacitet: 14 kuverter
🌀 Energiklasse: A+++
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 2716 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 213 kWh/år
🌀 Støjniveau: 44 dB
🌀 Antal programmer: 6

Fordele ved Miele G 6620 SCi: 
🔵 6 forskellige programmer
🔵 Fleksibel indretning
🔵 Kapacitet på 14 kuverter
🔵 Energivenlig og lydsvag model
🔵 Udstyret med funktioner såsom SensorDry, AutoOpen-tørring og TermoSpare


Miele G 4931 SC

Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Miele G 4931 SC

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.909,00 Kr. 0,00 Kr. 4.909,00 Kr. Læs mere
5.599,00 Kr. 0,00 Kr. 5.599,00 Kr. Læs mere

 

Miele G 4931 SC er blevet testet og anmeldt af Englands største testmagasin Which.co.uk, der har kåret modellen som værende et ”Best Buy”.

Eksperterne fra Which.co.uk er især begejstrede for modellens vaske- og tørreevne, samt at det er simpelt både at fylde og tømme opvaskemaskinen. De bemærker dog som noget af det eneste, at håndtaget til opvaskemaskinen er en smule ubehageligt.

Miele G 4931 SC er en underbygningsopvaskemaskine, hvorfor maskinen skal installeres under en bordplade. Man skal yderligere være opmærksom på, at maskinen leveres uden en top-plade.

Opvaskemaskine med 5 programmer og startforvalg

Miele G 4931 SC er en energivenlig opvaskemaskine, der er placeret i energiklasse A+. Den befinder sig dermed i den bedre ende af energiskalaen.

Yderligere har maskinen et lydniveau på 48 dB, hvilket er lavt sammenlignet med en normal samtale, der har et lydniveau på 60 dB.

Opvaskemaskinen kommer med en kapacitet på 13 kuverter, hvorfor den er velegnet til en familie på 4 til 5 personer. Derudover er den forsynet med 5 programmer heriblandt ECO, Automatic, Intensiv 75 grader, Universal 50 grader og Automatic Skåne.

Man kan desuden vælge at gøre brug af maskinens startforvalg, hvor man har mulighed for at forprogrammere maskinen til at starte i op til 24 timer i forvejen.

Brugervenlig maskine med nem betjening

Med Miele G 4931 SC får man en opvaskemaskine, der er brugervenlig og nem at betjene.

Den er nemlig forsynet med et skråt betjeningspanel, en nem aflæsning af displayet samt et tekstdisplay, hvor man har mulighed for at se sine valgte indstillinger. På displayet kan man yderligere se, hvor længe det valgte program stadig vil vare.

Endvidere er Miele G 4931 SC indrettet med Comfort-kurve, der sørger for, at man nemt og hurtigt kan fylde og tømme maskinen. Den højdejusterbare overkurv gør det muligt at fylde høje glas og tallerkener i opvaskemaskinen, da den kan indstilles i højden samt vippes.

Maskinens ergonomiske kurvehåndtag gør det ligeledes muligt at håndtere servicen på en mere behagelig måde, da man nemmere kan få fat samt holde på de forskellige kurve.

Model med ComfortClose, TermoSpare og vandbeskyttelsesgaranti

Miele G 4931 SC kommer med flere praktiske funktioner såsom ComfortClose og TermoSpare.

Med ComfortClose vil man opnå en nem åbning og lukning af døren, da den bliver stående i enhver position, hvorimod TermoSpare-funktionen sørger for, at man kan spare op til 40 % strøm. Dette er muligt, da man kan tilslutte opvaskemaskinen til varmt vand på op til 60 grader.

Sidst men ikke mindst kommer Miele G 4931 SC med Miele Waterproof-systemet, der beskytter mod vandskader. Hvis der opstår materielle skader som følge af en fejl i vandbeskyttelsessystemet, så yder Miele en garanti på 20 år.

Specifikationer ved Miele G 4931 SC – mål: 
🔴 Højde: 80,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 80,5 centimeter
🔴 Bredde: 59,8 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter

Specifikationer ved Miele G 4931 SC – nøgleoplysninger:
🌀 Type: Underbygningsopvaskemaskine
🌀 Kapacitet: 13 kuverter
🌀 Energiklasse: A+
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 3780 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 295 kWh/år
🌀 Støjniveau: 48 dB
🌀 Antal programmer: 5

Fordele ved Miele G 4931 SC: 
🔵 5 programmer
🔵 Udstyret med ComfortClose og TermoSpare
🔵Forsynet med en vandbeskyttelsesgaranti
🔵 Nem betjening
🔵 Lavt lydniveau på 48 dB


Miele G 6620 SCU

God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele G 6620 SCU

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
9.069,00 Kr. 0,00 Kr. 9.069,00 Kr. Læs mere

 

Miele G 6620 SCU er blevet testet og anmeldt af både de danske og svenske eksperter Forbrugerrådet Tænk og forbrugerorganisationen Råd & Rön. Begge ekspertkilder er begejstrede for modellen, som de har valgt at give henholdsvis en god bedømmelse samt kåret som topscorer.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen, men bemærker dog, at dens tidsforbrug ikke er helt optimalt ved specifikke programmer i forhold til andre modeller.

Miele G 6620 SCU er en underbygningsopvaskemaskine, hvorfor maskinen skal installeres under en bordplade. Man skal yderligere være opmærksom på, at maskinen leveres uden en top-plade.

Energivenlig opvaskemaskine med 6 programmer

Miele G 6620 SCU er en energivenlig opvaskemaskine, der er placeret i energiklasse A+++. Det betyder, at maskinen ikke forbruger meget energi på et år, hvilket ikke mindst er en fordel for forbrugeren, men også for miljøet.

Opvaskemaskinen kommer med en kapacitet på 14 kuverter, hvorfor den er velegnet til en familie på 4 til 5 personer. Desuden er maskinen forsynet med i alt 6 forskellige programmer heriblandt Automatic, ECO, Intensiv 75 grader, Automatic Skåne og Universal 55 grader. Man har yderligere mulighed for at vælge QuickPowerWash, hvis man ønsker en hurtig vask på cirka 58 minutter.

Man kan også gøre brug af maskinens startforvalg, hvor man har mulighed for at forprogrammere maskinen til at starte i op til 24 timer i forvejen.

Model med flere praktiske funktioner

Med Miele G 6620 SCU får man en opvaskemaskine, der kommer med flere praktiske funktioner. Disse funktioner er blandt andet Halv Fyldning, SensorDry og TermoSpare.

Med funktionen Halv Fyldning vil man opnå et reduceret forbrug af vand og strøm, da den automatiske fyldningsregistrering måler mængden af service i opvaskemaskinen, hvorefter vand- og strømforbruget bliver tilpasset lige meget, om maskinen er helt eller halv fyldt.

Det er ligeledes muligt at spare på vand- og strømforbruget med TermoSpare, der gør, at man kan spare op til 40 % strøm, hvis man tilslutter opvaskemaskinen til varmt vand på op til 60 grader.

Maskinen kommer også med funktionen SensorDry, der sørger for en optimal tørring. Programmet sikrer nemlig, at servicen altid er helt tør, når man skal tømme opvaskemaskinen – også selv de mere besværlige former for service.

Lydsvag maskine med glasprogram og fleksibelt design

Miele G 6620 SCU er forsynet med teknologien GlassCare, der sørger for, at ens glas altid bliver vasket på den mest skånsomme måde. På den måde kan man sagtens fylde skrøbelige glas i opvaskemaskinen uden, at de går i stykker.

Opvaskemaskinen er ligeledes udstyret med et fleksibelt design såsom en højdejusterbar overkurv, ergonomiske kurvehåndtag samt et MultiComfort-område i underkurven.

MultiComfort-området sørger for en optimal plads til alle dele, da man har mulighed for at omdanne underkurven til en plan flade, så der er plads til selv de større dele. Desuden kan man indstille på den højdejusterbare overkurv, så der er plads til de højere glas og tallerkener.

Endvidere kommer modellen med ergonomiske kurvehåndtag, der gør det mere behageligt både at fylde og tømme opvaskemaskinen. Disse håndtag ligger nemlig bedre i hånden, så man nemmere kan flytte rundt på delene.

Specifikationer ved Miele G 6620 SCU – mål: 
🔴 Højde: 80,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 87 centimeter
🔴 Bredde: 59,8 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter

Specifikationer ved Miele G 6620 SCU – nøgleoplysninger:
🌀 Type: Underbygningsopvaskemaskine
🌀 Kapacitet: 14 kuverter
🌀 Energiklasse: A+++
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 2716 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 213 kWh/år
🌀 Støjniveau: 44 dB
🌀 Antal programmer: 6

Fordele ved Miele G 6620 SCU: 
🔵 Fleksibelt design
🔵 Udstyret med Halv Fyldning, SensorDry og TermoSpare
🔵 Kapacitet på 14 kuverter
🔵 Energiklasse A+++
🔵 Udstyret med startforvalg


Miele G 6665 SCVI XXL

God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele G 6665 SCVI XXL

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
10.899,00 Kr. 0,00 Kr. 10.899,00 Kr. Læs mere

 

Det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har begge lavet en omfattende test med opvaskemaskiner. Heriblandt er modellen Miele G 6665 SCVI XXL, som Forbrugerrådet Tænk har givet en god bedømmelse, mens modellen er blevet topscorer i testen hos Råd & Rön.

De danske og svenske eksperter nævner især maskinens tørre- og vaskeevne som en fordel samt modellens lave energiforbrug. De er dog mindre begejstrede for tidsforbruget hos nogle af programmerne.

Miele G 6665 SCVI XXL er en integreret opvaskemaskine. Det vil sige, at man skal integrere opvaskemaskinen i ens køkken. Den bliver leveret uden en front, så man skal selv sørge for dette, så det passer til designet i ens køkken.

Støjfri maskine med 7 programmer

Miele G 6665 SCVI XXL er en støjfri maskine med et lydniveau på 44 dB. Da en normal samtale har et lydniveau på 60 dB, vil den ikke støje meget under brug. Desuden kan maskinen rumme op til 14 kuverter, hvorfor den er egnet til en familie på cirka 4 til 5 personer.

Maskinen har ydermere den bedste energimærkning, som er A+++. Man får derfor en opvaskemaskine med et lavt energiforbrug, hvilket både er en fordel for forbrugeren samt for miljøet.

Endvidere kommer opvaskemaskinen med 7 programmer såsom ECO, Automatic, Intensiv 75 grader, Universal 55 grader, Automatic Skåne, Kort 40 grader og Kort Skyllefunktion. Den har yderligere 3 temperaturindstillinger, som man kan vælge imellem.

Opvaskemaskine med praktiske funktioner     

Med Miele G 6665 SCVI XXL får man en opvaskemaskine med funktioner såsom SensorDry og QuickWash.

SensorDry er en funktion, der sikrer, at man opnår optimale tørreresultater hver gang. Dette er muligt på grund af sensorer, der registrerer opvaskens størrelse og justerer tørreprocessen herefter. Hvis man har travlt, kan man med QuickWash klare opvasken på mindre end 1 time med optimale vaskeresultater.

Der er desuden mulighed for at anvende maskinens timer-funktion, hvor man kan forprogrammere den til at starte med at vaske i op til 24 timer i forvejen.

Brugervenlig opvaskemaskine med ComfortClose og AutoOpen-tørring

Miele G 6665 SCVI XXL kommer med ExtraComfort-kurve, hvilket er et fleksibelt kurvesystem, så man nemmere kan fylde og tømme opvaskemaskinen.

Selve bestikbakken kan justeres både i bredden, dybden og højden, hvorfor man har plads til alle former for bestikdele. Der medfølger også en glasholder, der beskytter glassene under vaskeprocessen.

Yderligere kommer Miele G 6665 SCVI XXL med AutoOpen-tørring og ComfortClose. Mens AutoOpen-tørring sørger for, at døren automatisk åbner, når programmet er færdigt, så alle dele tørrer helt, sørger ComfortClose for, at døren kan stå åben i enhver position.

Specifikationer ved Miele G 6665 SCVI XXL – mål:
🔴 Højde: 84,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 91 centimeter
🔴 Bredde: 60 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter 

Specifikationer ved Miele G 6665 SCVI XXL – nøgleoplysninger: 
🌀 Type: Integrerbar opvaskemaskine
🌀 Kapacitet: 14 kuverter
🌀 Energiklasse: A+++
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 2716 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 237 kWh/år
🌀 Støjniveau: 44 dB
🌀 Antal programmer: 7

Fordele ved Miele G 6665 SCVI XXL: 
🔵 Brugervenlig opvaskemaskine med glasholder og bestikbakke
🔵 Energibesparende model i energiklasse A+++
🔵 7 forskellige programmer
🔵 Udstyret med QuickWash og SensorDry
🔵 Udstyret med en timer-funktion


Miele G6640SCUBRWS

Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Miele G6640SCUBRWS

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
8.699,00 Kr. 0,00 Kr. 8.699,00 Kr. Læs mere

 

Miele G6640SCUBRWS er blevet testet og anmeldt af det store testmagasin Which.co.uk. I testen er modelnavnet dog en smule anderledes, da der er forskel på modelnumrene alt efter, om de bliver solgt i England eller i Skandinavien. Det er dog den samme model, som der ses i testen.

Eksperterne fra Which.co.uk er begejstrede for denne model, som de har kåret som værende et ”Best Buy”. De er især glade for maskinens vaske- og tørreevne, at den er lydsvag, samt at den er nem at fylde og tømme.

De bemærker ikke mange ulemper ved modellen, men nævner dog, at man skal være opmærksom på, at hvis man putter skåle i den øverste kurv, så får de ikke den mest optimale støtte.

Miele G6640SCUBRWS er en underbygningsopvaskemaskine, hvorfor maskinen skal installeres under en bordplade. Man skal yderligere være opmærksom på, at maskinen leveres uden en top-plade.

Rummelig og energivenlig opvaskemaskine

Miele G6640SCUBRWS er en rummelig opvaskemaskine med en kapacitet på 14 kuverter. Maskinen er derfor velegnet til en familie på omkring 4 til 5 personer.

Derudover er opvaskemaskinen en energibesparende model, da den er placeret i den bedste energiklasse for opvaskemaskiner. Den er nemlig placeret i energiklasse A+++, hvorfor den ikke forbruger meget energi på et år.

Opvaskemaskinen er også lydsvag med et lydniveau på 42 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, hvorfor den ikke støjer meget under brug.

Model med 5 programmer og praktiske ekstrafunktioner

Miele G6640SCUBRWS er forsynet med 5 programmer heriblandt programmet QuickPowerWash, så man kan få opvasken overstået hurtigt. Maskinen kommer også med flere praktiske ekstrafunktioner.

Opvaskemaskinen kommer blandt andet med en timer-funktion, der gør det muligt at forprogrammere maskinen til at starte, når det passer ind. Man har derfor mulighed for at programmere maskinen til at starte opvasken, når man kommer hjem.

På displayet kan man desuden se, hvor længe det valgte program endnu vil vare, hvorfor man altid kan holde øje med opvaskemaskinens status.

Derudover er Miele G6640SCUBRWS forsynet med sikkerhedsfunktionen AquaStop, der virker ved eventuelle oversvømmelser. Funktionen sørger for at lukke for tilførslen af vand til maskinen, hvis der opstår en lækage, hvilket herved reducerer risikoen for skader.

Maskine med SensorDry, ComfortClose og AutoOpen-tørring

Miele G6640SCUBRWS er forsynet med både SensorDry, ComfortClose og AutoOpen-tørring.

Med funktionen SensorDry kan man altid være sikker på, at maskinen sørger for at tørre al servicen optimalt, hvorimod AutoOpen-tørring sørger for, at opvaskemaskinens dør automatisk åbner efter endt program. Dette hjælper med at tørre selv den mest krævende service optimalt.

Endvidere kommer Miele G6640SCUBRWS med ComfortClose, der gør, at man nemt kan både åbne og lukke opvaskemaskinens dør. Desuden kan den blive stående i enhver position, hvis der er brug for det.

Specifikationer ved Miele G6640SCUBRWS – mål:
🔴 Højde: 80,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 87 centimeter
🔴 Bredde: 60 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter 

Specifikationer ved Miele G6640SCUBRWS – nøgleoplysninger: 
🌀 Type: Underbygningsopvaskemaskine
🌀 Kapacitet: 14 kuverter
🌀 Energiklasse: A+++
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 2716 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 237 kWh/år
🌀 Støjniveau: 42 dB
🌀 Antal programmer: 5

Fordele ved Miele G6640SCUBRWS: 
🔵 Udstyret med timer-funktion og AquaStop
🔵 Udstyret med ComfortClose, SensorDry og AutoOpen-tørring
🔵 Kapacitet på 14 kuverter
🔵 Støjfri model med lydniveau på 42 dB
🔵 Placeret i energiklasse A+++


Miele G 6065 SCVi XXL

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

G 6065 SCVi XXL

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
9.995,00 Kr. 0,00 Kr. 9.995,00 Kr. Læs mere

 

G 6065 SCVi XXL er en integrerbar opvaskemaskine fra Miele. Det vil sige, at man skal integrere opvaskemaskinen i ens køkken. Den bliver leveret uden en front, så man skal selv sørge for dette, så det passer til designet i ens køkken.

Modellen er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, og den er endt med at blive en af topscorerne i deres omfattende test med opvaskemaskiner. Råd & Rön er især begejstrede for maskinens vaske- og tørreevne, hvorimod de er mindre begejstrede for dens tidsforbrug ved specifikke programmer.

G 6065 SCVi XXL er placeret i energiklasse A+++, hvilket er den bedste energiklasse for opvaskemaskiner. Man kan derfor trygt stole på, at maskinen ikke forbruger meget energi på et år. Derudover har maskinen en kapacitet på i alt 14 kuverter, hvorfor den er velegnet til en familie på omkring 4 til 5 personer.

Støjfri opvaskemaskine med SensorDry, Halv Fyldning og TermoSpare

G 6065 SCVi XXL er en støjfri opvaskemaskine med et lydniveau på 44 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, hvorfor den ikke støjer meget under brug.

Opvaskemaskinen kommer yderligere med de tre funktioner SensorDry, TermoSpare og Halv Fyldning.

Mens SensorDry er med til at sikre, at al servicen bliver tørret grundigt, så det er helt tørt, når man skal tømme opvaskemaskinen, sørger TermoSpare for, at man kan spare på elforbruget. Med TermoSpare kan man nemlig spare op til 40 % strøm samt reducere programvarigheden med op til 9 %.

Derudover kommer maskinen med funktionen Halv Fyldning, hvor den automatiske fyldningsregistrering måler mængden af service i opvaskemaskinen og tilpasser herefter både vand- og strømforbruget, så det passer optimalt til indholdet.

Maskine med fleksibel indretning

Med G 6065 SCVi XXL får man en opvaskemaskine med en fleksibel indretning. Den er nemlig både forsynet med et nyt kurvedesign fra Miele, ergonomiske kurvehåndtag samt en højdejusterbar overkurv.

Med Mieles nye kurvedesign får man en nydesignet og funktionel underkurv samt mange funktioner i overkurven. Eksempelvis kommer maskinen med en højdejusterbar overkurv, hvor både højde, bredde og dybde kan justeres, så man nemmere kan fylde høje glas og tallerkener i maskinen.

Derudover er opvaskemaskinen forsynet med en 3D-bestikbakke, der også kan indstilles, så den passer til ethvert opfyldningsbehov. På den måde kan man placere alt fra små bestikdele til de større dele i bestikbakken. Med de ergonomiske kurvehåndtag er det ligeledes mere behageligt at tage de forskellige dele både ind og ud af maskinen.

Model med timer-funktion, AutoOpen-tørring og ComfortClose

G 6065 SCVi XXL er forsynet med blandt andet en timer-funktion, hvor man har mulighed for at forprogrammere maskinen til at starte i op til 24 timer i forvejen. På modellens display er der ydermere mulighed for at holde øje med programmets status.

Endvidere kommer G 6065 SCVi XXL med ComfortClose samt AutoOpen-tørring. Mens ComfortClose sørger for, at døren kan blive stående i enhver position, så sørger AutoOpen-tørring for, at opvaskemaskinens dør automatisk åbner ved endt program. På den måde bliver selv den mere krævende service helt tør.

Sidst men ikke mindst er G 6065 SCVi XXL udstyret med teknologien GlassCare, hvor man har mulighed for at vaske selv skrøbelige glas i opvaskemaskinen. Det vil sige, at man ikke skal være bekymret for, om de bliver beskadiget under opvasken.

Specifikationer ved Miele G 6065 SCVi XXL – mål:
🔴 Højde: 84,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 91 centimeter
🔴 Bredde: 59,8 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter 

Specifikationer ved Miele G 6065 SCVi XXL – nøgleoplysninger: 
🌀 Type: Integrerbar opvaskemaskine
🌀 Kapacitet: 14 kuverter
🌀 Energiklasse: A+++
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 2716 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 237 kWh/år
🌀 Støjniveau: 44 dB
🌀 Antal programmer: 6

Fordele ved Miele G 6065 SCVi XXL: 
🔵 Kommer med timer-funktion og resttidsvisning
🔵 Udstyret med AutoOpen-tørring og ComfortClose
🔵 Kapacitet på 14 kuverter
🔵 Placeret i energiklasse A+++
🔵 Fleksibel indretning med justerbare kurve


Miele G 4202 U

Populær blandt brugerne

Miele G 4202 U

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.879,00 Kr. 0,00 Kr. 3.879,00 Kr. Læs mere
4.189,00 Kr. 0,00 Kr. 4.189,00 Kr. Læs mere
4.189,00 Kr. 0,00 Kr. 4.189,00 Kr. Læs mere

 

Miele G 4204 U er ikke medtaget i nogle nyere eksperttests, men er til gengæld en model, der er populær blandt brugerne.

Opvaskemaskinen er en underbygningsmodel, hvilket betyder, at maskinen skal installeres under en bordplade. Man skal yderligere være opmærksom på, at maskinen leveres uden en top-plade.

Miele G 4204 U er placeret i energiklasse A+, hvilket er i den mere fornuftige ende af energiskalaen. Modellen forbruger derfor ikke meget energi på et år.

Opvaskemaskine med 5 programmer og timer-funktion

Miele G 4204 U er forsynet med 5 forskellige programmer såsom ECO, Automatic, Intensiv 75 grader, Universal 50 grader og Automatic Skåne. Man har derfor mulighed for at vælge det program, der passer bedst til indholdet i opvaskemaskinen samt til ens behov.

Opvaskemaskinen har en kapacitet på 13 kuverter, hvorfor den er velegnet til en familie på omkring 4 til 5 personer. Derudover er dens lydniveau på 48 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, hvorfor den ikke støjer meget under brug.

Modellen har ydermere en timer-funktion. Det vil sige, at man selv har mulighed for at programmere, hvornår den skal starte med at vaske. Displayet har også resttidsvisning, så man hurtigt kan se, hvor længe det valgte program stadig vil vare.

Endvidere kommer Miele G 4204 U med sikkerhedsfunktionen AquaStop, der automatisk lukker for vandtilførslen til opvaskemaskinen, hvis der opstår en lækage.

Model med flere praktiske funktioner

Miele G 4204 U er forsynet med flere praktiske funktioner såsom ComfortClose og TermoSpare.

ComfortClose er en funktion, der sørger for, at opvaskemaskinen kan åbnes og lukkes på en nem og behagelig måde. Funktionen sikrer, at døren kan stå åben i enhver position, hvorfor den ikke kan smække i.

Ydermere er maskinen forsynet med TermoSpare, der sørger for, at man kan spare på energiforbruget. Med TermoSpare kan man spare op til 40 % strøm, hvis man tilslutter opvaskemaskinen til varmt vand på op til 60 grader. Dette sikrer ligeledes, at man reducerer programvarigheden med op til 9 %.

Nem betjening og fleksibelt design

Med Miele G 4204 U får man en opvaskemaskine med en nem betjening. Den er forsynet med både et tekstdisplay samt et skråt betjeningspanel, der sørger for en mere ergonomisk betjening og aflæsning.

Yderligere kommer Miele G 4204 U med et fleksibelt design, der gør det nemmere både at fylde og tømme maskinen. Eksempelvis er maskinen udstyret med en højdejusterbar overkurv, en fleksibel bestikkurv samt ergonomiske kurvehåndtag.

Bestikbakken kan placeres flere steder på de forreste spirrækker i kurven, hvorfor man kan stille den der, hvor der er bedst plads til den. Derudover kan man justere på den højdejusterbare overkurv i både bredden, højden og dybden, hvorfor man har bedre mulighed for at få plads til høje tallerkener og glas.

Med de ergonomiske kurvehåndtag er det mere behageligt at tage fat samt rykke rundt på de forskellige kurve og dele i maskinen, da selve håndtagene vil føles mere behagelige i hånden.

Specifikationer ved Miele G 4204 U – mål:
🔴 Højde: 80,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 87 centimeter
🔴 Bredde: 59,8 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter 

Specifikationer ved Miele G 4204 U – nøgleoplysninger: 
🌀 Type: Underbygningsopvaskemaskine
🌀 Kapacitet: 13 kuverter
🌀 Energiklasse: A+
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 3780 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 299 kWh/år
🌀 Støjniveau: 48 dB
🌀 Antal programmer: 5

Fordele ved Miele G 4204 U
🔵 Nem betjening med tekstdisplay og skråt betjeningspanel
🔵 Fleksibelt design med bestikbakke og justerbar overkurv
🔵 Udstyret med ComfortClose og TermoSpare
🔵 Udstyret med sikkerhedsfunktionen AquaStop
🔵 Lydsvag model med lydniveau på 48 dB


Miele G4930Ubrws

Populær blandt brugerne

Miele G4930Ubrws

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.495,00 Kr. 0,00 Kr. 6.495,00 Kr. Læs mere
6.495,00 Kr. 0,00 Kr. 6.495,00 Kr. Læs mere
6.495,00 Kr. 0,00 Kr. 6.495,00 Kr. Læs mere

 

Miele G4930Ubrws er ikke medtaget i nogle nyere eksperttests, men er til gengæld en opvaskemaskine, der er populær blandt brugerne.

Opvaskemaskinen er en underbygningsmodel, hvilket betyder, at maskinen skal installeres under en bordplade. Man skal yderligere være opmærksom på, at maskinen leveres uden en top-plade.

Miele G4930Ubrws er placeret i energiklasse A++, hvorfor den er placeret i den bedre ende af energiskalaen. Modellen forbruger derfor ikke meget energi på et år, hvilket ikke mindst er en fordel for forbrugeren, men også en fordel for miljøet.

Maskine med stor kapacitet og timer-funktion

Miele G4930Ubrws er en opvaskemaskine med en stor kapacitet på 13 kuverter. Det vil sige, at modellen er passende til en familie på omkring 4 til 5 personer. Derudover er modellens lydniveau på 45 dB, hvorfor den ikke støjer meget under brug. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Med Miele G4930Ubrws får man en maskine med en timer-funktion samt et display med en resttidsvisning. Med timer-funktionen har man mulighed for at forprogrammere modellen til at starte i op til 24 timer i forvejen, hvorfor man kan planlægge det på en måde, så den går i gang, når man har brug for det.

Derudover har man mulighed for at se resttidsvisningen på displayet, så man altid kan holde øje med programmets status i forhold til, hvor lang tid der er tilbage.

5 programmer og flere ekstrafunktioner

Miele G4930Ubrws er forsynet med de 5 programmer ECO, Automatic, Intensiv 75 grader, Universal 55 grader og Automatic Skåne. Man har derfor mulighed for at vælge et program, der passer til ens behov.

Derudover kommer Miele G4930Ubrws med flere ekstrafunktioner såsom TermoSpare, ComfortClose og Halv Fyldning. Med ComfortClose vil man opnå en nem åbning og lukning af døren, da den kan blive stående i enhver position.

Funktionen TermoSpare sørger for, at man kan spare op til 40 % strøm ved at tilslutte opvaskemaskinen til varmt vand på op til 60 grader. På den måde kan man ikke mindst reducere strømforbruget, men også reducere programtiden med op til 9 %.

Endvidere kan man yderligere reducere sit forbrug af vand og el med funktionen Halv Fyldning. Med Halv Fyldning måler den automatiske fyldningsregistrering mængden af service i opvaskemaskinen, hvorefter vand- og elforbruget bliver tilpasset herefter. Man vil derfor opnå det mest optimale vand- samt elforbrug også selvom, at maskinen blot er halv fyldt.

Nem betjening med højdejusterbar overkurv og ergonomiske kurvehåndtag

Med Miele G4930Ubrws vil man opnå en nem betjening på grund af maskinens tekstdisplay samt skrå betjeningspanel, der sørger for en ergonomisk betjening og nem aflæsning.

Opvaskemaskinen er yderligere forsynet med en højdejusterbar overkurv, en fleksibel bestikbakke samt ergonomiske kurvehåndtag. Mens bestikbakken kan placeres de fleste steder i underkurven, så kan overkurven justeres i både bredden, højden og dybden, så man nemmere kan få plads til høje tallerkener og glas.

De ergonomiske kurvehåndtag sørger ydermere for, at håndteringen af de forskellige dele bliver nemmere både, når man skal tømme samt fylde i maskinen.

Specifikationer ved Miele G4930Ubrws – mål:
🔴 Højde: 80,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 87 centimeter
🔴 Bredde: 59,8 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter 

Specifikationer ved Miele G4930Ubrws – nøgleoplysninger: 
🌀 Type: Underbygningsopvaskemaskine
🌀 Kapacitet: 13 kuverter
🌀 Energiklasse: A++
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 2772 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 266 kWh/år
🌀 Støjniveau: 45 dB
🌀 Antal programmer: 5

Fordele ved Miele G4930Ubrws
🔵 Ergonomisk betjening og aflæsning
🔵 Udstyret med TermoSpare og ComfortClose
🔵 5 forskellige programmer
🔵 Timer-funktion
🔵 Højdejusterbar overkurv og fleksibel bestikbakke


Hvad er forskellen på underbygningsopvaskemaskine og integreret opvaskemaskine? 

Hvad er forskellen på underbygningsopvaskemaskine og integreret opvaskemaskineHvis du er på udkig efter en ny opvaskemaskine, så skal du være opmærksom på, at der findes forskellige typer. Der findes eksempelvis både underbygnings- og integrerede modeller.

En underbygningsopvaskemaskine kan indbygges i et køkkenskab eller under køkkenbordet med dens egen front. Fronten vil være synlig, og det vil displayet samt knapperne derfor også være. Man har derfor mulighed for hurtigt at se og indstille maskinen. Fordelen ved en underbygningsmodel er, hvis man ikke ønsker, at det hele skal være ens i køkkenet. Det er desuden nemmere at finde opvaskemaskinen, da den ikke er gemt bag en køkkenlåge.

Til forskel fra en underbygningsopvaskemaskine, så er en integreret opvaskemaskine bygget til at være ”gemt i køkken”. Dette er især en fordel, hvis man ønsker et ensartet design i køkkenet. Den har hverken en top eller sider og har ikke en synlig front ligesom underbygningsmodeller. Det vil sige, at man skal have monteret en køkkenlåge, som passer til resten af køkkenets design.


Gode råd til at vælge den rette opvaskemaskine

At købe en ny opvaskemaskine er ikke altid helt ligetil – i hvert fald, hvis man ønsker at finde en model, der passer til ens køkken samt behov. Der er nemlig flere ting, som man skal være opmærksom på, når man skal vælge en ny opvaskemaskine. Man skal derfor overveje flere forskellige faktorer, der kan gøre det nemmere at finde den helt rette model.

Til at starte med skal man selvfølgelig overveje, hvilken type opvaskemaskine man ønsker i køkkenet. Skal det være en underbygnings-, en integreret, en fritstående, en bord- eller en meget smal opvaskemaskine? Der findes en del forskellige typer, hvorfor det kan være en hjælp at vælge, hvilken type det skal være, før man overvejer alle de andre faktorer. På den måde kan man hurtigere udelukke en del modeller, hvorefter det kan være nemmere at finde den rigtige opvaskemaskine til køkkenet.

Miele giver i denne video en general præsentation af deres opvaskemaskiner. Videoen er på engelsk:

https://www.youtube.com/watch?v=bqw4EnB9PfE


Hvor mange kuverter skal opvaskemaskinen kunne rumme?

Efter man har fundet ud af, hvilken type opvaskemaskine man ønsker i køkkenet, så skal man finde ud af, hvor stor opvaskemaskinen skal være. En opvaskemaskines kapacitet angives i kuverter, som består af et specifikt antal af service. I dag kan de fleste opvaskemaskiner rumme mellem 12 til 14 kuverter, hvilket er velegnet til en familie på omkring 4 til 5 personer. Dog kan man sagtens finde modeller med en mindre kapacitet, hvilket kan være en fordel til en mindre familie eller til en husstand, der ikke anvender opvaskemaskinen særlig ofte.

Hvor stort elforbrug må opvaskemaskinen have?  

Hvor stort elforbrug må opvaskemaskinen haveDet er altid en fordel at kigge på opvaskemaskinens energimærkning, hvis man ønsker at spare på elforbruget. Når det kommer til opvaskemaskiner, så går energiskalaen fra A+++ til D. Hvis man finder en opvaskemaskine med energimærkningen A+++, så er det den mest energibesparende model, hvorimod D er den mindst energibesparende model. Det er altid en fordel at vælge en opvaskemaskine, der som minimum er placeret i energiklasse A, hvis man ønsker en energivenlig model.

Vær opmærksom på opvaskemaskines tørreevne

Opvaskemaskinens tørreevne er også en vigtig faktor, da den er et udtryk for, hvor tør indholdet er, når programmet er færdigt. Tørreevnen angives mellem A og G, hvor A er den bedste tørreevne. I dag har de fleste opvaskemaskiner tørreevnen A, men der findes også modeller, hvor tørreevnen ikke er helt optimal. Det anbefales, at man vælger en opvaskemaskine med tørreevne A, da man herved altid er sikker på, at al servicen bliver tørret optimalt efter et afsluttet program.

Hvor støjsvag skal opvaskemaskinen være?

Hvor støjsvag en opvaskemaskine skal være er ret individuelt, da det som regel kommer an på rummet. Hvis det er et stort køkken, hvor man kan lukke dørene, så er det ikke altid, at støjen er generende uanset, hvor meget opvaskemaskinen larmer. Dog er det altid rart med en opvaskemaskine med et forholdsvist lavt lydniveau. En normal samtale har et lydniveau på 60 dB, hvorfor det altid er en fordel med et lydniveau, der er lavere end dette. Typisk har en opvaskemaskine et lydniveau på mellem 39 dB og 57 dB.

Hvilke programmer skal opvaskemaskinen have?

Miele WMH122WPS-displaySelve udvalget af funktioner og programmer kan variere meget afhængig af, hvilken opvaskemaskine man vælger. Det kan derfor være en god idé at overveje, hvad man helt præcist har brug for. Man kan både finde opvaskemaskiner med standardprogrammer samt modeller, der har både standardprogrammer samt flere tillægsfunktioner. Jo flere tillægsfunktioner opvaskemaskinen har, jo dyrere er den som regel også. En opvaskemaskine kan komme med funktioner såsom en timer-funktion, en MængdeSensor, flere strøm- og vandbesparende funktioner, hurtigvaske samt meget mere.

Hvis du ønsker at finde andre gode råd, der kan hjælpe dig med at finde en opvaskemaskine til dit køkken, så kan du læse denne artikel fra britiske Good Housekeeping Institute.


Sådan gør du din opvaskemaskine helt ren 

Hvis man ikke sørger for at bruge sin opvaskemaskine rigtigt, eller hvis man blot bruger den tit, så kan den ende med at blive ret beskidt. Der er derfor flere ting, som man skal være opmærksom på, hvis man ønsker at holde sin opvaskemaskine helt ren hele tiden.

I denne video fra Bolius får du en række tips og tricks til rengøring af din opvaskemaskine. Videoen indeholder også gode råd til rengøring af tips til ovn, komfur og emhætten.

https://www.youtube.com/watch?v=k9zys0jhkUY


Programmer:

Hvis du alt for tit gør brug af opvaskemaskinens hurtige programmer, så kan der ende med at komme flere bakterier i opvaskemaskinen. De hurtige programmer får nemlig ikke temperaturen lige så højt op, hvorfor det er vigtigt også at gøre brug af de andre programmer, så man får dræbt alle bakterier.

Fjern madrester:

Hvis du ikke sørger for at skylle dine skåle, tallerkener m.m., inden du putter dem ind i opvaskemaskinen, så vil der også komme mad med ind i selve maskinen. Det er derfor vigtigt, at du sørger for altid at skylle alt service grundigt, inden du sætter dem i maskinen.

Åbn lågen:

Hvis du altid lukker opvaskemaskinens låge, så forbliver fugten også i selve maskinen. Det kan derfor være en fordel at holde den åben engang imellem for at undgå dette.

Brug den rette mængde opvaskemiddel:  

Brug den rette maengde opvaskemiddelDet er vigtigt, at du altid sørger for at bruge den helt rette mængde af opvaskemiddel. Det betyder, at det hverken skal være for meget eller for lidt. Hvor for meget opvaskemiddel kan gøre, at der kommer sæbefilm og sæberester på indholdet, så kan for lidt opvaskemiddel gøre, at servicen ikke bliver helt ren.

Brug den rette mængde afspændingsmiddel:

I forhold til afspændingsmiddel, så er det igen vigtigt, at man gør brug af den helt rette mængde. For meget eller for lidt afspændingsmiddel kan nemlig sætte belægninger på servicen.

Rengør åbningen og filtre:

Hvis du glemmer at rengøre både filtre samt lågeåbningen jævnligt, så kan opvaskemaskinen ende med at blive ret beskidt. Det er derfor en god idé at rengøre disse flere gange om året.

Rengør sien:

Udover at rengøre åbningen samt filtrene, så skal sien også rengøres hver uge. Dette kan blot gøres ved at fjerne sien fra opvaskemaskinen, hvorefter den skal vaskes med sæbe under vandhanen. Det er ligeledes vigtigt, at man fjerner alle madrester fra sien, da de som regel ender i denne.

Skrub afløbet:

Når man har fjernet sien, så er det også en god idé at skrubbe afløbet. Dette kan blot gøres med en børste eller svamp. Husk at putte lidt sæbe på børsten, så alle madrester, snavs og skidt bliver fjernet.

Rens spulearmen:

Spulearmen skal også renses, hvilket man blot gør ved at tage den ud. Herefter kan man anvende en tandstik eller en anden mindre genstand til at fjerne alle madrester og skidt. Man kan slutte af med at tørre den med en tør klud.

Rens opvaskekurven:   

Rens opvaskekurvenDet er også vigtigt at tage opvaskekurven ud samt at skrubbe den med en børste og sæbe. De fleste opvaskekurve kan i dag tages helt ud, hvorfor man blot kan tage den under vandhanen og gå i gang.

Rens opvaskemaskinen indvendigt:

At rense opvaskemaskinen indvendigt er vigtigt, da der også her kan sætte sig belægninger af skidt og snavs i alle hjørner og afkroge. Det kan være en fordel at bruge en børste samt citronsyre, da dette hjælper med at fjerne skidtet.

Slut af med at kør et program:

Når du har renset hele din opvaskemaskine, så kan du afslutte processen med at køre et program med en høj temperatur. På den måde kan du være sikker på, at alle de sidste rester af mad samt snavs bliver fjernet.

Hvis du ønsker at læse om flere gode råd til at rense og rengøre din opvaskemaskine, så kan du læse mere hos Bolius her.

Hvis du vil vide mere om hvordan du bedste rengør din opvaskemaskine, kan du se denne video fra Bosch. Her giver de gode råd til rengøring. (Videoen er på engelsk)

https://www.youtube.com/watch?v=KHwX3AQmQKM

Om Miele

Om MieleMiele blev grundlagt i 1899, hvor de fra starten af har arbejdet ud fra sloganet ”Immer Besser”, hvilket betyder ”altid bedst”. Dette slogan arbejder de stadig ud fra i dag, hvorfor man stadig kan se det i deres reklamer samt på deres produkter.

Miele producerer en lang række af hvidevarer, hvor man kan finde alt lige fra vaskemaskiner til tørretumblere og opvaskemaskiner i deres sortiment. De er kendt for at lave robuste, holdbare og effektive hvidevarer, der kan holde i mange år frem i tiden. Eksempelvis er Miele kendt for at være den eneste producent af hvidevarer, der tester sine produkter for en levetid på 20 år.

Fællesnævneren for Miele er produkter af høj kvalitet, da de ønsker at være sikre på, at man som kunde altid får et produkt med en så god kvalitet som muligt.

Miele er i dag en af de mest populære producenter, når det kommer til hvidevarer. De har også flere gange vundet priser for pålidelighed og forbrugertilfredshed. I Tyskland – Mieles oprindelsesland – er de flere gange blevet kåret som ”Best brand ever”, hvilket betyder, at de er det bedste produktmærke, der nogensinde har eksisteret.

Miele begyndte, som nævnt i 1899, og blev grundlagt af forretningsmanden Reinhard Zinkann samt teknikeren Carl Miele. De havde en vision om at producere mælkecentrifuger, og startede allerede dengang med at skrive ”Immer Besser” på alle deres produkter.

Der gik dog ikke længe før Miele begyndte at eksperimentere med vaskemaskiner, hvor de udkom med den første model blot 4 år efter begyndelsen. I 1911 kom de ud med deres første vaskemaskine med en elektrisk motor, og har sidenhen blot udvidet sortimentet lidt efter lidt.

Siden grundlæggelsen i 1988 har Miele været en familiedrevet og uafhængig virksomhed, der altid har haft et mål om at være det mest populære mærke i branchen samt på alle relevante markeder. Miele forklarer selv, at de tilbyder produkter, der sætter standarden for, hvad gode hvidevarer er, samt hvad de bør kunne i forhold til betjening, funktioner m.m.

Mieles produkter er i dag repræsenteret i snart 50 lande samt på yderligere 50 markeder.
Hvis du ønsker at læse mere om Miele og hele deres historie, så kan du klikke ind her.


Gennemgang af testkilder

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Det danske forbrugerråd Tænk har foretaget en stor test af opvaskemaskiner fra Miele, hvor de har testet opvaskemaskinerne i forhold til deres forskellige funktioner, brugervenlighed, energiforbrug, tørreevne, tidsforbrug m.m. I testen af de forskellige opvaskemaskiner har Forbrugerrådet Tænk både medtaget underbygningsmodeller samt integrerede modeller. De har blandt andet testet og anmeldt de tre opvaskemaskiner Miele G 6620 SCU, Miele G 6665 SCVI XXL og Miele G 6620 SCi. Du kan læse hele testen her.

Du skal dog være opmærksom på, at det kræver et betalt abonnement, hvis du skal have adgang til at læse hele testen.


Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har, ligesom Forbrugerrådet Tænk, også foretaget en omfattende test af en lang række opvaskemaskiner fra mærket Miele. I testen blev opvaskemaskinerne vurderet og anmeldt ud fra deres tidsforbrug, energiforbrug, brugervenlighed, vaske- og tørreevne m.m. I testen af de forskellige opvaskemaskiner har Råd & Rön både medtaget underbygningsmodeller samt integrerede modeller. Råd & Rön har blandt andet testet og anmeldt følgende opvaskemaskiner: Miele G 6065 SCVi XXL, Miele G 6620 SCU og Miele G 665 SCVI XXL. Du kan læse hele testen her.

Du skal dog være opmærksom på, at det kræver et betalt abonnement, hvis du skal have adgang til at læse hele testen.


Which.co.uk 🇬🇧
Englands største forbrugermagasin Which.co.uk er et magasin, der er til for forbrugerne. Målet er at gøre en forskel for forbrugerne ved at teste en lang række af husholdningsprodukter såsom køleskabe, ovne, komfurer m.m. Which.co.uk tester og anmelder også opvaskemaskiner. De har blandt andet testet og anmeldt Miele G 4931 SC samt Miele G6640SCUBRWS, som de har kåret som værende et ”Best Buy”. Du kan læse hele testen her og her.


Andre relevante tests

Hos Forbrugsguiden.dk har vi også udarbejdet en række andre tests, som du måske vil finde interessant. Ud over Miele, så er især Siemens og Bosch populære mærker, når det gælder salg af opvaskemaskiner i Danmark.

Derfor at vi også udarbejdet en test af disse to mærker, hvor du kan se hvilke modeller der får bedst bedømmelser af eksperterne i forskellige tests.

Du kan læse vores Siemens opvaskemaskine test, hvor vi både viser dig de bedste Siemens opvaskemaskiner ifølge eksperterne, men også har samlet en lang række gode råd til hvordan du holder din opvaskemaskine ren og velkørende.

Du kan også læse vores Bosch opvaskemaskine test, hvor du finder alle eksperternes favorit Bosch opvaskemaskiner. I denne artikel kan du også finde mere information omkring hvad man skal være opmærksom på, når man kigger efter opvaskemaskines energimærkning.

Du kan også læse vores integreret opvaskemaskine test, hvor vi specifikt har samlet de integreret opvaskemaskiner som klarer sig bedst i test.

Hvis du er på udkig efter en lille opvaskemaskine, så bør du læse vores bordopvaskemaskine test. I denne artikel har vi samlet alle de bordopvaskemaskiner, som klarer sig bedst i test hos eksperterne.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse