Test-oversigt: De bedste Miele opvaskemaskiner ifølge eksperter og forbrugere

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel ser vi nærmere på de bedste opvaskemaskiner fra mærket Miele. Opvaskemaskinerne har været igennem flere tests fra den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og det britiske testmagasin Which.co.uk.

Her har eksperterne vurderet modellerne ud fra deres forskellige funktioner og specifikationer. Vi har også taget flere brugeranmeldelser i betragtning for at finde ud af, hvilke modeller brugerne selv foretrækker.

Efter gennemgangen af de forskellige opvaskemaskiner fra Miele kan du finde gode råd til at vælge den rette opvaskemaskine samt en guide, der forklarer, hvordan du gør din opvaskemaskine helt ren.


MIELE G7100SCUBRWS

✅ Bedste køb hos which.co.uk
✅ 4,8/5 stjerner hos sammenligningstjenesten Pricerunner
✅ 93/100 score hos goodhousekeeping.com
✅ 9,3/10 stjerner hos coolblue.nl

MIELE G7100SCUBRWS – Mieles mest økonomiske opvaskemaskine nogensinde

.

 

Denne opvaskemaskine får ikke kun gode anmeldelser hos forbrugerne. Den klarer sig også godt i tests. Hos goodhousekeeping.com får opvaskemaskinen en score på 93/100. Her udtales følgende om maskinen: ”Miele G7100 er en fritstående opvaskemaskine, som har en stor kapacitet til 14 pladser omkring bordet og er stille under brug. Den fungerer exceptionelt når den kører en økonomisk vask”.

Den er også kåret som Best Buy hos which.co.uk. Her får den en testscore på 83%. Den klarer sig specielt godt med 5 stjerner på rengøringssiden og 4 stjerner på energieffektiviteten af hovedprogrammet. Which.co.uk udtaler følgende om produktet: ”Denne Miele er en super opvaskemaskine, effektiv, let at bruge og stille. Det er en af de mest fuldendte opvaskemaskiner, vi nogensinde har testet”.

Om MIELE G7100SCUBRWS

Denne opvaskemaskine til underbygning har en 3D MultiFlex-bakke og et støjniveau på 44 dB. Dette giver dig den bedste komfort, når du bruger den. Det er en 60 cm bred opvaskemaskine. Den har også dørkonceptet ComfortClose, som kan det hele. Med dette koncept kan du nyde, at døren er specielt let at åbne og lukke. Døren bliver stående i alle positioner, du stille den i.

Det er desuden en friskvandsopvaskemaskine. Det betyder, at den rengør udelukkende med frisk vand. Når du bruger Automatic programmet har den desuden et vandforbrug på kun 6 liter. Det er langt mindre end ved en manuel opvask. Samlet set har Miele reduceret vandforbruget med 85% over de sidste 30 år. Hermed falder energiniveauet også til at være rekordlavt. ECO programmet har kun et energiforbrug på 0,67 kWh.

En hygiejnisk upåklagelig opvaskemaskine med QuickPowerWash

Ud over at være en friskvandsopvaskemaskine og have det smarte ComfortClose dørkoncept, så har maskinen også opvaskeprogrammet QuickPowerWash. Med dette program og UltraTabs All in 1 opnår du de bedste rengørings- og tørreresultater. Disse tabs har en reduceret opløsningstid på 2-3 minutter. Det får rengøringseffekten til at virke fra starten af opvaskeprogrammet.

Maskinen har også et smart Waterproof-system (WPS), hvor den er designet med en dobbelt magnetventil direkte på vandhanen. Skulle det ske, at ventilen er defekt, så vil den anden ventil lukke for tilførslen. En dobbeltvægget tilførselslåge sørger også for god sikkerhed. Hvis den indre slange er gået i stykker, så vil vandet i stedet strømme gennem den ydre slange til bunden. WPS har også den innovative sensorteknologi, som opfanger lækager og afbryder vandtilførslen i disse tilfælde.

Hygiejnemæssigt er denne maskine fra Miele også upåklagelig. F.eks. bliver sutteflasker, skærebrætter mv. bakteriefrie og specielt rene. Maskinen er certificeret af Institut für Angewandte Forchung GmbH.

MIELE G7100SCUBRWS vs. markedet:

Denne opvaskemaskine fra Miele fås til ca. kr. 8.100. Miele har et bredt udvalg af mange gode opvaskemaskiner i prisklassen ca. kr. 4.000 til kr. 20.000. Dette er dog Mieles mest økonomiske opvaskemaskine nogensinde.

Den får ros for sine mange gode funktioner og evnen til at rengøre- og tørre. Desuden understreger which.co.uk, at der heller ikke er større problemer med at efterlave vandmærker på dit service. Alt i alt er dette en god opvasker, som heller ikke larmer meget.

Fordele

 • Ferskvandsopvaskemaskine med vandforbrug på kun 6 liter
 • Det smarte ComfortClose dørkoncept
 • De bedste rengørings- og tørre resultater efter 58 minutter
 • Gør f.eks. sutteflasker og skærebrætter bakteriefrie
 • Har et Waterproof-system (WPS)
Ulemper

 • Har intet tidsdisplay
 • Har ingen låsefunktion

Specifikationer ved MIELE G7100SCUBRWS – mål:
🔴 Højde: 80,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 87 centimeter
🔴 Bredde: 59,8 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter

Specifikationer ved MIELE G7100SCUBRWS – nøgleoplysninger:
🌀 Type: Underbygningsopvaskemaskine
🌀 Kapacitet: 14
🌀 Energiklasse: A
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 2492 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 213 kWh/år
🌀 Støjniveau: 44 dB
🌀 Antal programmer: 8

 


Miele G 5050 Vi

✅ Bedste køb hos which.co.uk
✅ 5/5 stjerner hos sammenligningstjenesten Pricerunner
✅ 5/5 stjerner hos johnlewis.com
✅ 5/5 stjerner hos markselectrical.co.uk

Miele G 5050 Vi – Opvaskemaskine i rustfrit stål med 5 forskellige programmer

Denne opvaskemaskine får både gode anmeldelser og klarer sig godt i tests. Den er blevet kåret til Best buy hos which.co.uk. Her får den en test score på 82 %. Den får 5 stjerner under rengøring og 4 stjerner under energieffektivitet af hovedprogram. Which.co.uk lægger vægt på, at det er en god opvaskemaskine til hverdagsbrug. Samtidig efterlader den ikke vandmærker på dit service, og kontrolpanelet er nemt at forstå. 

Hos johnlewis.com får opvaskemaskinen også 5/5 stjerner. Her udtaler en glad bruger følgende om maskinen: ”Hver gang vi tænder vores nye opvaskemaskine, er vi overbeviste om, at den vil udføre jobbet uden nogle problemer. Vores te-krus er nu pletfrie, og de forskellige funktioner og miljøindstillingen sikrer gode resultater med reducerede omkostninger”. 

Opvaskemaskine med stor kapacitet i energiklasse B

Denne opvaskemaskine er perfekt til de større familier på 4+ personer. Den har nemlig kapacitet til 13 kuverter. Energiklassen er B, så du er sikret en maskine, som er i den bedste ende af energiskalaen. Her kan du vaske op med god samtivittighed over både miljøet og din strømregning. Opvaskemaskinen har en timerfunktion, hvilket betyder, at du selv kan programmere, hvornår du vil have den til at starte.

Opvaskemaskinen har, ligesom flere nye maskiner fra Miele, funktionen QuickPowerwash. Med denne funktion virker rengøringseffekten helt fra starten af dit opvaskeprogram. Det gør den, fordi programmet sammen med de præcist afstemte UltraTabs All in 1 giver det bedste rengørings- og tørreresultat på dit normale snavsede service. Dette resultat får du på bare 58 minutter. 

Opvaskemaskinens 5 forskellige programmer

Denne opvaskemaskine har et simpelt udvalg af 5 forskellige programmer. Den første mulighed er det daglige rengøringsprogram (Automatic). Dette er programmeret til 45-65 grader. Her måler programmet, hvor snavset dit service er. Ud fra dette bliver temperaturen, vandmængden og programmets længde bestemt.

Af andre muligheder har du en længerevarende ECO 50-graders vask. Denne vask varer tre timer og 75 minutter. Du kan også vælge en intensiv 75-graders vask, en skåne vask ved 45 grader eller en hurtig 58-minutters QuickPowerWash ved 65 grader.

Herudover finder du to funktioner til at tilpasse dit valgte program. Express-funktionen vil fremskynde til vaskeprogram på bekostnings af vaskens intensitet. Extra Dry funktionen udvider tørredelen, tager længere tid og bruger mere energi. 

Miele G 5050 Vi vs. markedet:

Denne opvaskemaskine fra Miele har en markedspris på ca. kr. 8.100. Miele sælger opvaskemaskiner i prisklassen ca. kr. 4.000 til kr. 20.000. Hermed må det siges at være en god opvaskemaskine til en attraktiv pris. 

Denne opvaskemaskine har rigtig mange gode funktioner. F.eks. får den ros for ikke at efterlade mærker på dit service og sin evne til at være energieffektiv. Her kan du sætte opvaskeren i gang med god samvittighed overfor både miljøet og din energiregning. Derfor anbefaler vi denne opvaskemaskine.

Specifikationer ved Miele G 5050 Vi – mål:
🔴 Højde: 80,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 87 centimeter
🔴 Bredde: 59,8 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter

Specifikationer ved Miele G 5050 Vi – nøgleoplysninger:
🌀 Type: Integrerbar
🌀 Kapacitet: 13
🌀 Energiklasse: B
🌀 Tørreevne: B
🌀 Årligt vandforbrug: 2492 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 262 kWh/år
🌀 Støjniveau: 45 dB
🌀 Antal programmer: 5

Fordele ved Miele G 5050 Vi:
 Hurtig opvask på 58 minutter med QuickPowerWash
 Fuld integrerbar opvaskemaskine
 5 forskellige opvaskeprogrammer
 Kapacitet til 13 kuverter
 Perfekt til den større familie med 4+ personer


Hvad er forskellen på underbygningsopvaskemaskine og integreret opvaskemaskine? 

Hvad er forskellen på underbygningsopvaskemaskine og integreret opvaskemaskineHvis du er på udkig efter en ny opvaskemaskine, så skal du være opmærksom på, at der findes forskellige typer. Der findes eksempelvis både underbygnings- og integrerede modeller.

En underbygningsopvaskemaskine kan indbygges i et køkkenskab eller under køkkenbordet med dens egen front. Fronten vil være synlig, og det vil displayet samt knapperne derfor også være. Man har derfor mulighed for hurtigt at se og indstille maskinen. Fordelen ved en underbygningsmodel er, hvis man ikke ønsker, at det hele skal være ens i køkkenet. Det er desuden nemmere at finde opvaskemaskinen, da den ikke er gemt bag en køkkenlåge.

Til forskel fra en underbygningsopvaskemaskine, så er en integreret opvaskemaskine bygget til at være ”gemt i køkken”. Dette er især en fordel, hvis man ønsker et ensartet design i køkkenet. Den har hverken en top eller sider og har ikke en synlig front ligesom underbygningsmodeller. Det vil sige, at man skal have monteret en køkkenlåge, som passer til resten af køkkenets design.


Gode råd til at vælge den rette opvaskemaskine

At købe en ny opvaskemaskine er ikke altid helt ligetil – i hvert fald, hvis man ønsker at finde en model, der passer til ens køkken samt behov. Der er nemlig flere ting, som man skal være opmærksom på, når man skal vælge en ny opvaskemaskine. Man skal derfor overveje flere forskellige faktorer, der kan gøre det nemmere at finde den helt rette model.

Til at starte med skal man selvfølgelig overveje, hvilken type opvaskemaskine man ønsker i køkkenet. Skal det være en underbygnings-, en integreret, en fritstående, en bord- eller en meget smal opvaskemaskine? Der findes en del forskellige typer, hvorfor det kan være en hjælp at vælge, hvilken type det skal være, før man overvejer alle de andre faktorer. På den måde kan man hurtigere udelukke en del modeller, hvorefter det kan være nemmere at finde den rigtige opvaskemaskine til køkkenet.

 


Hvor mange kuverter skal opvaskemaskinen kunne rumme?

Efter man har fundet ud af, hvilken type opvaskemaskine man ønsker i køkkenet, så skal man finde ud af, hvor stor opvaskemaskinen skal være. En opvaskemaskines kapacitet angives i kuverter, som består af et specifikt antal af service. I dag kan de fleste opvaskemaskiner rumme mellem 12 til 14 kuverter, hvilket er velegnet til en familie på omkring 4 til 5 personer. Dog kan man sagtens finde modeller med en mindre kapacitet, hvilket kan være en fordel til en mindre familie eller til en husstand, der ikke anvender opvaskemaskinen særlig ofte.

Hvor stort elforbrug må opvaskemaskinen have?  

Hvor stort elforbrug må opvaskemaskinen haveDet er altid en fordel at kigge på opvaskemaskinens energimærkning, hvis man ønsker at spare på elforbruget. Når det kommer til opvaskemaskiner, så går energiskalaen fra A til G. Hvis man finder en opvaskemaskine med energimærkningen A, så er det den mest energibesparende model, hvorimod D er den mindst energibesparende model. Det er altid en fordel at vælge en opvaskemaskine, der som minimum er placeret i energiklasse C, hvis man ønsker en energivenlig model.

Vær opmærksom på opvaskemaskines tørreevne

Opvaskemaskinens tørreevne er også en vigtig faktor, da den er et udtryk for, hvor tør indholdet er, når programmet er færdigt. Tørreevnen angives mellem A og G, hvor A er den bedste tørreevne. I dag har de fleste opvaskemaskiner tørreevnen A, men der findes også modeller, hvor tørreevnen ikke er helt optimal. Det anbefales, at man vælger en opvaskemaskine med tørreevne A, da man herved altid er sikker på, at al servicen bliver tørret optimalt efter et afsluttet program.

Hvor støjsvag skal opvaskemaskinen være?

Hvor støjsvag en opvaskemaskine skal være er ret individuelt, da det som regel kommer an på rummet. Hvis det er et stort køkken, hvor man kan lukke dørene, så er det ikke altid, at støjen er generende uanset, hvor meget opvaskemaskinen larmer. Dog er det altid rart med en opvaskemaskine med et forholdsvist lavt lydniveau. En normal samtale har et lydniveau på 60 dB, hvorfor det altid er en fordel med et lydniveau, der er lavere end dette. Typisk har en opvaskemaskine et lydniveau på mellem 39 dB og 57 dB.

Hvilke programmer skal opvaskemaskinen have?

Miele WMH122WPS-displaySelve udvalget af funktioner og programmer kan variere meget afhængig af, hvilken opvaskemaskine man vælger. Det kan derfor være en god idé at overveje, hvad man helt præcist har brug for. Man kan både finde opvaskemaskiner med standardprogrammer samt modeller, der har både standardprogrammer samt flere tillægsfunktioner. Jo flere tillægsfunktioner opvaskemaskinen har, jo dyrere er den som regel også. En opvaskemaskine kan komme med funktioner såsom en timer-funktion, en MængdeSensor, flere strøm- og vandbesparende funktioner, hurtigvaske samt meget mere.

Hvis du ønsker at finde andre gode råd, der kan hjælpe dig med at finde en opvaskemaskine til dit køkken, så kan du læse denne artikel fra britiske Good Housekeeping Institute.


Sådan gør du din opvaskemaskine helt ren 

Hvis man ikke sørger for at bruge sin opvaskemaskine rigtigt, eller hvis man blot bruger den tit, så kan den ende med at blive ret beskidt. Der er derfor flere ting, som man skal være opmærksom på, hvis man ønsker at holde sin opvaskemaskine helt ren hele tiden.

I denne video fra Bolius får du en række tips og tricks til rengøring af din opvaskemaskine. Videoen indeholder også gode råd til rengøring af tips til ovn, komfur og emhætten.


Programmer:

Hvis du alt for tit gør brug af opvaskemaskinens hurtige programmer, så kan der ende med at komme flere bakterier i opvaskemaskinen. De hurtige programmer får nemlig ikke temperaturen lige så højt op, hvorfor det er vigtigt også at gøre brug af de andre programmer, så man får dræbt alle bakterier.

Fjern madrester:

Hvis du ikke sørger for at skylle dine skåle, tallerkener m.m., inden du putter dem ind i opvaskemaskinen, så vil der også komme mad med ind i selve maskinen. Det er derfor vigtigt, at du sørger for altid at skylle alt service grundigt, inden du sætter dem i maskinen.

Åbn lågen:

Hvis du altid lukker opvaskemaskinens låge, så forbliver fugten også i selve maskinen. Det kan derfor være en fordel at holde den åben engang imellem for at undgå dette.

Brug den rette mængde opvaskemiddel:  

Brug den rette maengde opvaskemiddelDet er vigtigt, at du altid sørger for at bruge den helt rette mængde af opvaskemiddel. Det betyder, at det hverken skal være for meget eller for lidt. Hvor for meget opvaskemiddel kan gøre, at der kommer sæbefilm og sæberester på indholdet, så kan for lidt opvaskemiddel gøre, at servicen ikke bliver helt ren.

Brug den rette mængde afspændingsmiddel:

I forhold til afspændingsmiddel, så er det igen vigtigt, at man gør brug af den helt rette mængde. For meget eller for lidt afspændingsmiddel kan nemlig sætte belægninger på servicen.

Rengør åbningen og filtre:

Hvis du glemmer at rengøre både filtre samt lågeåbningen jævnligt, så kan opvaskemaskinen ende med at blive ret beskidt. Det er derfor en god idé at rengøre disse flere gange om året.

Rengør sien:

Udover at rengøre åbningen samt filtrene, så skal sien også rengøres hver uge. Dette kan blot gøres ved at fjerne sien fra opvaskemaskinen, hvorefter den skal vaskes med sæbe under vandhanen. Det er ligeledes vigtigt, at man fjerner alle madrester fra sien, da de som regel ender i denne.

Skrub afløbet:

Når man har fjernet sien, så er det også en god idé at skrubbe afløbet. Dette kan blot gøres med en børste eller svamp. Husk at putte lidt sæbe på børsten, så alle madrester, snavs og skidt bliver fjernet.

Rens spulearmen:

Spulearmen skal også renses, hvilket man blot gør ved at tage den ud. Herefter kan man anvende en tandstik eller en anden mindre genstand til at fjerne alle madrester og skidt. Man kan slutte af med at tørre den med en tør klud.

Rens opvaskekurven:   

Rens opvaskekurvenDet er også vigtigt at tage opvaskekurven ud samt at skrubbe den med en børste og sæbe. De fleste opvaskekurve kan i dag tages helt ud, hvorfor man blot kan tage den under vandhanen og gå i gang.

Rens opvaskemaskinen indvendigt:

At rense opvaskemaskinen indvendigt er vigtigt, da der også her kan sætte sig belægninger af skidt og snavs i alle hjørner og afkroge. Det kan være en fordel at bruge en børste samt citronsyre, da dette hjælper med at fjerne skidtet.

Slut af med at kør et program:

Når du har renset hele din opvaskemaskine, så kan du afslutte processen med at køre et program med en høj temperatur. På den måde kan du være sikker på, at alle de sidste rester af mad samt snavs bliver fjernet.

Hvis du ønsker at læse om flere gode råd til at rense og rengøre din opvaskemaskine, så kan du læse mere hos Bolius her.

Hvis du vil vide mere om hvordan du bedste rengør din opvaskemaskine, kan du se denne video fra Bosch. Her giver de gode råd til rengøring. (Videoen er på engelsk)


Om Miele

Om MieleMiele blev grundlagt i 1899, hvor de fra starten af har arbejdet ud fra sloganet ”Immer Besser”, hvilket betyder ”altid bedst”. Dette slogan arbejder de stadig ud fra i dag, hvorfor man stadig kan se det i deres reklamer samt på deres produkter.

Miele producerer en lang række af hvidevarer, hvor man kan finde alt lige fra vaskemaskiner til tørretumblere og opvaskemaskiner i deres sortiment. De er kendt for at lave robuste, holdbare og effektive hvidevarer, der kan holde i mange år frem i tiden. Eksempelvis er Miele kendt for at være den eneste producent af hvidevarer, der tester sine produkter for en levetid på 20 år.

Fællesnævneren for Miele er produkter af høj kvalitet, da de ønsker at være sikre på, at man som kunde altid får et produkt med en så god kvalitet som muligt.

Miele er i dag en af de mest populære producenter, når det kommer til hvidevarer. De har også flere gange vundet priser for pålidelighed og forbrugertilfredshed. I Tyskland – Mieles oprindelsesland – er de flere gange blevet kåret som ”Best brand ever”, hvilket betyder, at de er det bedste produktmærke, der nogensinde har eksisteret.

Miele begyndte, som nævnt i 1899, og blev grundlagt af forretningsmanden Reinhard Zinkann samt teknikeren Carl Miele. De havde en vision om at producere mælkecentrifuger, og startede allerede dengang med at skrive ”Immer Besser” på alle deres produkter.

Der gik dog ikke længe før Miele begyndte at eksperimentere med vaskemaskiner, hvor de udkom med den første model blot 4 år efter begyndelsen. I 1911 kom de ud med deres første vaskemaskine med en elektrisk motor, og har sidenhen blot udvidet sortimentet lidt efter lidt.

Siden grundlæggelsen i 1988 har Miele været en familiedrevet og uafhængig virksomhed, der altid har haft et mål om at være det mest populære mærke i branchen samt på alle relevante markeder. Miele forklarer selv, at de tilbyder produkter, der sætter standarden for, hvad gode hvidevarer er, samt hvad de bør kunne i forhold til betjening, funktioner m.m.

Mieles produkter er i dag repræsenteret i snart 50 lande samt på yderligere 50 markeder.
Hvis du ønsker at læse mere om Miele og hele deres historie, så kan du klikke ind her.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


MIELE G7155SCVIXXL

✅ Bedste køb hos which.co.uk
✅ 5/5 stjerner hos sammenligningstjenesten Pricerunner
✅ 5/5 stjerner hos Johnlewis.com

MIELE G7155SCVIXXL– Opvaskemaskine med autoprogram og lavt støjniveau på 46 Db

Denne opvaskemaskine får gode anmeldelser hos forbrugerne. Hos johnlewis.com får opvaskemaskinen 5/5 stjerner. En glad forbruger skriver følgende om opvaskemaskinen: ”Det er en fantastisk maskine – den føles godt designet og Miele fremstiller altid meget pålidelige produkter. De er også nemme at bruge, hvilket er et plus!”

Hos which.co.uk, hvor opvaskemaskinen får en test score på 85%, bliver den rost for især dens rengøringsprogram samt energieffektiviteten ved maskinens hovedprogram. Which.co.uk beskriver maskinen som følgende: ”Denne opvaskemaskine er en af de bedste til rengøring og tørring, vi nogensinde har set. Uanset hvad du udsætter den for, vil denne Miele stadig give dig strålende resultater”.

Om MIELE G7155SCVIXXL

Er du en af dem, som har svært ved at få plads til alt din opvask i din opvaskemaskine? Tårner det op med tallerkener og krus på køkkenbordet, når aftensmaden er spist? Så har du måske brug for ekstra stor kapacitet, og denne opvaskemaskine fra Miele har plads til hele 14 kuverter. Det er ca. det, som 4+ personer har brug for på daglig basis.

Denne model er mærket med A, hvilket betyder, at den har den mest energibesparende energimærkning på markedet. Med denne maskine kan du vaske op med god samvittighed. Desuden har den et meget lavt støjniveau på kun 44 dB, hvilket er en stor fordel. Det kan være irriterende med en opvasker, som larmer alt for meget!

En opvaskemaskine med mange innovative funktioner

Af funktioner finder du, at du med udskudt start kan planlægge opvasken efter resten af din kalender. Du kan f.eks. indstille den til at være færdig, lige når du kommer ind ad døren fra job. Du kan også stå op til en ren opvasker, hvis du har mere tid til at tømme den om morgenen. Øverst i maskinen er bestikskuffen. Det er den, så den ikke fylder i bunden af maskinen. Hermed kan du have plads til flere tallerkener.

Du finder også funktionen Aquastop i denne opvasker. Det er en sikkerhedsfunktion, som gør, at opvaskemaskinen automatisk lukker for vandtilførslen, hvis der opstår lækage. Maskinen har SensorDry, hvilket betyder, at den i programmet Automatic altid søger for et optimalt tørreresultat, selv under ikke-optimale betingelser.

Denne maskine har også det nye opvaskeprogram QuickPowerWash. Med den præcist afstemte UltraTavl All in 1 får du de bedste rengørings- og tørreresultater på kun 58 minutter. Disse opvasketabs er udviklet til kun at have en opløsningstid på 2-3 minutter.

MIELE G7155SCVIXXL vs. markedet:

Denne opvaskemaskine fra Miele fås til ca. kr. 9.500. Miele har produceret mange forskellige opvaskemaskiner. De billigste fås til omkring kr. 4.000, imens de dyreste fås fra kr. 20.000 og op. Denne opvaskemaskine er god kvalitet, og den har mange brugbare funktioner.

Desuden bliver den godt anmeldt af forbrugerne, og den klarer sig godt i tests. Maskinen er kåret som Best Buy hos which.co.uk. Her får den især ros for at være strålende til rengøring og tørring, ikke at efterlade vandmærker samt for dens effektive auto- og økoprogrammer. Desuden er den lettere at fylde og tømme end de fleste opvaskemaskiner. Det er også en støjsvag maskine.

Fordele

 • Smart integrerbar opvaskemaskine
 • Lavt støjniveau på kun 44 dB(A)
 • Har en kapacitet på 14 kuverter
 • Du finder en bestikbakke øverst
 • Den har vandbeskyttelsesgaranti
 • Perfekt opvaskemaskine til 4+ personer i hverdagen
Ulemper

 • Tidsdisplayet er kun synligt, når lågen er åben.

Specifikationer ved MIELE G7155SCVIXXL – mål:
🔴 Højde: 84,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 84,5 centimeter
🔴 Bredde: 60 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter

Specifikationer ved MIELE G7155SCVIXXL – nøgleoplysninger:
🌀 Type: Integrerbar
🌀 Kapacitet: 14
🌀 Energiklasse: A
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 2492 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 234 kWh/år
🌀 Støjniveau: 44 dB
🌀 Antal programmer: 8


Miele G 7150 SCVI

✅ Kåret som ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Topscorer hos det amerikanske onlinemagasin T3.com
✅ Anbefalet af den britiske avis The Telegraph

Miele G 7150 SCVI

Miele G 7150 SCVI er blevet testet og anmeldt af de fem eksperter Which.co.uk, Råd & Rön, T3.com og The Telegraph. Alle eksperterne har givet opvaskemaskinen en god anmeldelse.

I deres anmeldelser skriver de blandt andet, at de er begejstrede for maskinens energi- og vandforbrug samt vaske- og tørreevne. De er dog mindre vilde med tidsforbruget.

Vælger man at købe Miele G 7150 SCVI, er det vigtigt, at man er opmærksom på, at det er en fuldintegrerbar opvaskemaskine

Opvaskemaskine i høj kvalitet, ifølge eksperterne

Alle fem ekspertkilder finder mange fordele ved Miele G 7150 SCVI. De er især glade for, at den er effektiv, hvor T3.com hæfter sig ved dens ”fantastiske tørreevne” og ”meget stille vask”.

Eksperterne fra The Telegraph er enige i disse udtalelser og fremhæver, at ”man får en opvaskemaskine lavet i en høj kvalitet”, så den holder i mange år. Ydermere er de imponerede over maskinens mange vaske- og tørreprogrammer.

Selvom eksperterne generelt er glade for Miele G 7150 SCVI, nævner de, at den er forholdsvis dyr. Til gengæld vil maskinen fungere effektivt i mange år, hvis man passer godt på den.

Støjsvag maskine med lavt energiforbrug

Miele G 7150 SCVI er en støjsvag opvaskemaskine med et lydniveau på 44 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, så maskinen vil ikke forstyrre hele hjemmet, når den er i brug.

Der er plads til i alt 14 kuverter i Miele G 7150 SCVI, så den er velegnet til en husstand med omkring fire personer eller mere. Energimærkningen er A, hvorfor man er sikret, at modellen ikke forbruger meget energi på et år.

Ønsker man at forprogrammere maskinen til at starte eller være færdig på et bestemt tidspunkt, kan man indstille den i op til 24 timer i forvejen, så den er klar til at blive tømt, når man har brug for det.

Praktiske funktioner

Med Miele G 7150 SCVI får man en praktisk opvaskemaskine med funktioner såsom AutoOpen-tørring og ComfortClose. Begge funktioner sikrer en nemmere håndtering af maskinen, hvor AutoOpen-tørringen sørger for, at døren automatisk åbner efter endt program.

Derudover sikrer ComfortClose, at døren kan åbnes og lukkes stille og roligt, da den bliver i ens ønskede position og ikke smækker i. Hvis man ønsker at holde øje med opvaskemaskinen uden at stå ved siden af den, kan man desuden downloade Mieles mobilapp. Her kan man betjene de forskellige funktioner og få besked, hvis der opstår en fejl m.m.

Sidst men ikke mindst kommer Miele G 7150 SCVI med flere opvaskeprogrammer. Disse programmer er: ECO, Automatic, Intensiv 75°C, Universal 60 °C, Automatic skåne, QuickPowerWash, Ekstra lydsvag 40 dB(A) og Maskinpleje.

Fordele

 • God til at tørre uden at efterlade vandmærker
 • Støjsvag
 • Nem at fylde og tømme
Ulemper

 • De automatiske programmer varer lang tid.\

Specifikationer ved Miele G 7150 SCVI – mål: 
🔴 Højde: 80,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 87 centimeter
🔴 Bredde: 59,8 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter

Specifikationer ved Miele G 7150 SCVI – nøgleoplysninger:
🌀 Type: Integrerbar
🌀 Kapacitet: 14 kuverter
🌀 Energiklasse: A
🌀 Opvaskeevne: A
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 2492 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 213 kWh/år
🌀 Støjniveau: 44 dB
🌀 Antal programmer: 7


Miele G 7310 SCi

✅ Kåret som ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele G 7310 SCi

.
Både Which.co.uk og Råd & Rön har testet og anmeldt Miele G 7310 SCi. De tre ekspertkilder er begejstrede for maskinen, som de alle har givet en god bedømmelse.

De gode anmeldelser er baseret på, at eksperterne er glade for opvaskemaskinens vaske- og tørreevne samt vand- og energiforbrug. Til gengæld er de mindre vilde med tidsforbruget, som de mener er for langt ved nogle af programmerne.

Ønsker man at købe Miele G 7310 SCi, er det vigtigt, at man er opmærksom på, at det er en integrationsmodel.

Rummelig og energieffektiv opvaskemaskine

Miele G 7310 SCi er en rummelig og energieffektiv opvaskemaskine, der er velegnet til en husstand med mere end fire personer. Maskinen har nemlig en kapacitet på 14 standardkuverter og er placeret i energiklasse A. Man får derfor en energieffektiv maskine, der ikke forbruger meget energi på et år.

Ikke nok med at Miele G 7310 SCi er energibesparende, er modellen også støjsvag. Takket være dens lydniveau på 44 dB vil maskinen ikke forstyrre hele hjemmet, når den er i brug. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Vælg mellem flere programmer

Med Miele G 7310 SCi får man en opvaskemaskine, der er forsynet med flere programmer. Disse programmer er: ECO, Automatic, Intensiv 75°C, Automatic skåne, QuickPowerWash, Hygiejne, SolarSpar, Ekstra lydsvag 40 dB(A) og Maskinpleje.

De forskellige programmer har hver deres egenskab, så man kan vælge det program, som passer bedst til det indhold, der er i maskinen. Eksempelvis er QuickPowerWash ideelt, hvis man ønsker en hurtig opvask, da programmet blot tager omkring 58 minutter.

Nem betjening

Miele G 7310 SCi er en opvaskemaskine, der er nem at betjene. Den er udstyret med knapper på fronten, hvor man finder de forskellige funktioner og programmer. Det er også muligt at betjene maskinen via Mieles mobilapp, hvor man kan styre funktionerne og få besked, hvis der opstår en fejl m.m.

På fronten finder man ydermere en timer-funktion, hvor man kan forprogrammere maskinen til at starte på et bestemt tidspunkt i op til 24 timer i forvejen.

Når man åbner eller lukker Miele G 7310 SCi, er man desuden sikret, at døren ikke smækker i. Funktionen ComfortClose sørger for, at døren bliver stående i den valgte position, så man ikke skal være bekymret for dette.

Fordele

 • Har et meget lavt energiforbrug
 • Har mange hurtige og korte programmer
 • Har automatisk dosering af sæbe takket være PowerDisk-funktionen
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen

Specifikationer ved Miele G 7310 SCi – mål: 
🔴 Højde: 80,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 87 centimeter
🔴 Bredde: 59,8 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter

Specifikationer ved Miele G 7310 SCi – nøgleoplysninger:
🌀 Type: Integrerbar
🌀 Kapacitet: 14 kuverter
🌀 Energiklasse: A
🌀 Opvaskeevne: A
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 2492 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 208 kWh/år
🌀 Støjniveau: 43 dB
🌀 Antal programmer: 9


Miele G 6620 SCU

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele G 6620 SCU

.
Miele G 6620 SCU er blevet testet og anmeldt af både de danske og svenske eksperter forbrugerorganisationen Råd & Rön. Begge ekspertkilder er begejstrede for modellen, som de har valgt at give henholdsvis en god bedømmelse samt kåret som topscorer.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen, men bemærker dog, at dens tidsforbrug ikke er helt optimalt ved specifikke programmer i forhold til andre modeller.

Miele G 6620 SCU er en underbygningsopvaskemaskine, hvorfor maskinen skal installeres under en bordplade. Man skal yderligere være opmærksom på, at maskinen leveres uden en top-plade.

Energivenlig opvaskemaskine med 6 programmer

Miele G 6620 SCU er en energivenlig opvaskemaskine, der er placeret i energiklasse A. Det betyder, at maskinen ikke forbruger meget energi på et år, hvilket ikke mindst er en fordel for forbrugeren, men også for miljøet.

Opvaskemaskinen kommer med en kapacitet på 14 kuverter, hvorfor den er velegnet til en familie på 4 til 5 personer. Desuden er maskinen forsynet med i alt 6 forskellige programmer heriblandt Automatic, ECO, Intensiv 75 grader, Automatic Skåne og Universal 55 grader. Man har yderligere mulighed for at vælge QuickPowerWash, hvis man ønsker en hurtig vask på cirka 58 minutter.

Man kan også gøre brug af maskinens startforvalg, hvor man har mulighed for at forprogrammere maskinen til at starte i op til 24 timer i forvejen.

Model med flere praktiske funktioner

Med Miele G 6620 SCU får man en opvaskemaskine, der kommer med flere praktiske funktioner. Disse funktioner er blandt andet Halv Fyldning, SensorDry og TermoSpare.

Med funktionen Halv Fyldning vil man opnå et reduceret forbrug af vand og strøm, da den automatiske fyldningsregistrering måler mængden af service i opvaskemaskinen, hvorefter vand- og strømforbruget bliver tilpasset lige meget, om maskinen er helt eller halv fyldt.

Det er ligeledes muligt at spare på vand- og strømforbruget med TermoSpare, der gør, at man kan spare op til 40 % strøm, hvis man tilslutter opvaskemaskinen til varmt vand på op til 60 grader.

Maskinen kommer også med funktionen SensorDry, der sørger for en optimal tørring. Programmet sikrer nemlig, at servicen altid er helt tør, når man skal tømme opvaskemaskinen – også selv de mere besværlige former for service.

Lydsvag maskine med glasprogram og fleksibelt design

Miele G 6620 SCU er forsynet med teknologien GlassCare, der sørger for, at ens glas altid bliver vasket på den mest skånsomme måde. På den måde kan man sagtens fylde skrøbelige glas i opvaskemaskinen uden, at de går i stykker.

Opvaskemaskinen er ligeledes udstyret med et fleksibelt design såsom en højdejusterbar overkurv, ergonomiske kurvehåndtag samt et MultiComfort-område i underkurven.

MultiComfort-området sørger for en optimal plads til alle dele, da man har mulighed for at omdanne underkurven til en plan flade, så der er plads til selv de større dele. Desuden kan man indstille på den højdejusterbare overkurv, så der er plads til de højere glas og tallerkener.

Endvidere kommer modellen med ergonomiske kurvehåndtag, der gør det mere behageligt både at fylde og tømme opvaskemaskinen. Disse håndtag ligger nemlig bedre i hånden, så man nemmere kan flytte rundt på delene.

Specifikationer ved Miele G 6620 SCU – mål: 
🔴 Højde: 80,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 87 centimeter
🔴 Bredde: 59,8 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter

Specifikationer ved Miele G 6620 SCU – nøgleoplysninger:
🌀 Type: Underbygningsopvaskemaskine
🌀 Kapacitet: 14 kuverter
🌀 Energiklasse: A
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 2716 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 213 kWh/år
🌀 Støjniveau: 44 dB
🌀 Antal programmer: 6

Fordele ved Miele G 6620 SCU: 
Fleksibelt design
Udstyret med Halv Fyldning, SensorDry og TermoSpare
Kapacitet på 14 kuverter
Energiklasse A
Udstyret med startforvalg


Miele G 4202 U

Populær blandt brugerne

Miele G 4202 U

.
Miele G 4204 U er ikke medtaget i nogle nyere eksperttests, men er til gengæld en model, der er populær blandt brugerne.

Opvaskemaskinen er en underbygningsmodel, hvilket betyder, at maskinen skal installeres under en bordplade. Man skal yderligere være opmærksom på, at maskinen leveres uden en top-plade.

Miele G 4204 U er placeret i energiklasse C, hvilket er i den mere fornuftige ende af energiskalaen. Modellen forbruger derfor ikke meget energi på et år.

Opvaskemaskine med 5 programmer og timer-funktion

Miele G 4204 U er forsynet med 5 forskellige programmer såsom ECO, Automatic, Intensiv 75 grader, Universal 50 grader og Automatic Skåne. Man har derfor mulighed for at vælge det program, der passer bedst til indholdet i opvaskemaskinen samt til ens behov.

Opvaskemaskinen har en kapacitet på 13 kuverter, hvorfor den er velegnet til en familie på omkring 4 til 5 personer. Derudover er dens lydniveau på 48 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, hvorfor den ikke støjer meget under brug.

Modellen har ydermere en timer-funktion. Det vil sige, at man selv har mulighed for at programmere, hvornår den skal starte med at vaske. Displayet har også resttidsvisning, så man hurtigt kan se, hvor længe det valgte program stadig vil vare.

Endvidere kommer Miele G 4204 U med sikkerhedsfunktionen AquaStop, der automatisk lukker for vandtilførslen til opvaskemaskinen, hvis der opstår en lækage.

Model med flere praktiske funktioner

Miele G 4204 U er forsynet med flere praktiske funktioner såsom ComfortClose og TermoSpare.

ComfortClose er en funktion, der sørger for, at opvaskemaskinen kan åbnes og lukkes på en nem og behagelig måde. Funktionen sikrer, at døren kan stå åben i enhver position, hvorfor den ikke kan smække i.

Ydermere er maskinen forsynet med TermoSpare, der sørger for, at man kan spare på energiforbruget. Med TermoSpare kan man spare op til 40 % strøm, hvis man tilslutter opvaskemaskinen til varmt vand på op til 60 grader. Dette sikrer ligeledes, at man reducerer programvarigheden med op til 9 %.

Nem betjening og fleksibelt design

Med Miele G 4204 U får man en opvaskemaskine med en nem betjening. Den er forsynet med både et tekstdisplay samt et skråt betjeningspanel, der sørger for en mere ergonomisk betjening og aflæsning.

Yderligere kommer Miele G 4204 U med et fleksibelt design, der gør det nemmere både at fylde og tømme maskinen. Eksempelvis er maskinen udstyret med en højdejusterbar overkurv, en fleksibel bestikkurv samt ergonomiske kurvehåndtag.

Bestikbakken kan placeres flere steder på de forreste spirrækker i kurven, hvorfor man kan stille den der, hvor der er bedst plads til den. Derudover kan man justere på den højdejusterbare overkurv i både bredden, højden og dybden, hvorfor man har bedre mulighed for at få plads til høje tallerkener og glas.

Med de ergonomiske kurvehåndtag er det mere behageligt at tage fat samt rykke rundt på de forskellige kurve og dele i maskinen, da selve håndtagene vil føles mere behagelige i hånden.

Specifikationer ved Miele G 4204 U – mål:
🔴 Højde: 80,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 87 centimeter
🔴 Bredde: 59,8 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter 

Specifikationer ved Miele G 4204 U – nøgleoplysninger: 
🌀 Type: Underbygningsopvaskemaskine
🌀 Kapacitet: 13 kuverter
🌀 Energiklasse: C
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 3780 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 299 kWh/år
🌀 Støjniveau: 48 dB
🌀 Antal programmer: 5

Fordele ved Miele G 4204 U
Nem betjening med tekstdisplay og skråt betjeningspanel
Fleksibelt design med bestikbakke og justerbar overkurv
Udstyret med ComfortClose og TermoSpare
Udstyret med sikkerhedsfunktionen AquaStop
Lydsvag model med lydniveau på 48 dB


Miele G4930Ubrws

Populær blandt brugerne

Miele G4930Ubrws

.
Miele G4930Ubrws er ikke medtaget i nogle nyere eksperttests, men er til gengæld en opvaskemaskine, der er populær blandt brugerne.

Opvaskemaskinen er en underbygningsmodel, hvilket betyder, at maskinen skal installeres under en bordplade. Man skal yderligere være opmærksom på, at maskinen leveres uden en top-plade.

Miele G4930Ubrws er placeret i energiklasse B, hvorfor den er placeret i den bedre ende af energiskalaen. Modellen forbruger derfor ikke meget energi på et år, hvilket ikke mindst er en fordel for forbrugeren, men også en fordel for miljøet.

Maskine med stor kapacitet og timer-funktion

Miele G4930Ubrws er en opvaskemaskine med en stor kapacitet på 13 kuverter. Det vil sige, at modellen er passende til en familie på omkring 4 til 5 personer. Derudover er modellens lydniveau på 45 dB, hvorfor den ikke støjer meget under brug. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Med Miele G4930Ubrws får man en maskine med en timer-funktion samt et display med en resttidsvisning. Med timer-funktionen har man mulighed for at forprogrammere modellen til at starte i op til 24 timer i forvejen, hvorfor man kan planlægge det på en måde, så den går i gang, når man har brug for det.

Derudover har man mulighed for at se resttidsvisningen på displayet, så man altid kan holde øje med programmets status i forhold til, hvor lang tid der er tilbage.

5 programmer og flere ekstrafunktioner

Miele G4930Ubrws er forsynet med de 5 programmer ECO, Automatic, Intensiv 75 grader, Universal 55 grader og Automatic Skåne. Man har derfor mulighed for at vælge et program, der passer til ens behov.

Derudover kommer Miele G4930Ubrws med flere ekstrafunktioner såsom TermoSpare, ComfortClose og Halv Fyldning. Med ComfortClose vil man opnå en nem åbning og lukning af døren, da den kan blive stående i enhver position.

Funktionen TermoSpare sørger for, at man kan spare op til 40 % strøm ved at tilslutte opvaskemaskinen til varmt vand på op til 60 grader. På den måde kan man ikke mindst reducere strømforbruget, men også reducere programtiden med op til 9 %.

Endvidere kan man yderligere reducere sit forbrug af vand og el med funktionen Halv Fyldning. Med Halv Fyldning måler den automatiske fyldningsregistrering mængden af service i opvaskemaskinen, hvorefter vand- og elforbruget bliver tilpasset herefter. Man vil derfor opnå det mest optimale vand- samt elforbrug også selvom, at maskinen blot er halv fyldt.

Nem betjening med højdejusterbar overkurv og ergonomiske kurvehåndtag

Med Miele G4930Ubrws vil man opnå en nem betjening på grund af maskinens tekstdisplay samt skrå betjeningspanel, der sørger for en ergonomisk betjening og nem aflæsning.

Opvaskemaskinen er yderligere forsynet med en højdejusterbar overkurv, en fleksibel bestikbakke samt ergonomiske kurvehåndtag. Mens bestikbakken kan placeres de fleste steder i underkurven, så kan overkurven justeres i både bredden, højden og dybden, så man nemmere kan få plads til høje tallerkener og glas.

De ergonomiske kurvehåndtag sørger ydermere for, at håndteringen af de forskellige dele bliver nemmere både, når man skal tømme samt fylde i maskinen.

Specifikationer ved Miele G4930Ubrws – mål:
🔴 Højde: 80,5 centimeter
🔴 Maxhøjde: 87 centimeter
🔴 Bredde: 59,8 centimeter
🔴 Dybde: 57 centimeter 

Specifikationer ved Miele G4930Ubrws – nøgleoplysninger: 
🌀 Type: Underbygningsopvaskemaskine
🌀 Kapacitet: 13 kuverter
🌀 Energiklasse: B
🌀 Tørreevne: A
🌀 Årligt vandforbrug: 2772 liter
🌀 Årligt energiforbrug: 266 kWh/år
🌀 Støjniveau: 45 dB
🌀 Antal programmer: 5

Fordele ved Miele G4930Ubrws
Ergonomisk betjening og aflæsning
Udstyret med TermoSpare og ComfortClose
5 forskellige programmer
Timer-funktion
Højdejusterbar overkurv og fleksibel bestikbakke


FAQ

Er Mieles hvidevarer de bedste?
Miele er kendt for at lave nogle gode hvidevarer, som er yderst funktionelle og praktiske i brug. Dertil har deres produkter ofte en lang holdbarhed, hvormed du ikke behøver at udskifte dine Miele produkter lige med det samme. Derfor kan Miele være et godt brand at købe dine hvidevare fra.
Hvor meget koster en Miele opvaskemaskine?
Du kan finde Miele opvaskemaskiner i flere forskellige prisklasser. De billigste opvaskemaskiner på markedet koster fra ca. 4000 kr. og opefter, men du kan også finde langt dyrere modeller, som koster over 10.000 kr. Dermed har du muligheden for at finde en Miele opvaskemaskine, som matcher dit personlige budget.
Hvor lang tid holder en Miele opvaskemaskine?
Miele opvaskemaskiner bliver designet til, at de kan holde helt op til 20 år, førend de trænger til at blive skiftet ud. Levetiden afhænger dog også af, hvordan du vedligeholder den. Du kan forvente, at enkelte dele i maskinen skal skiftes i løbet af de 20 år.
Har en Miele opvaskemaskine brug for salt?
Ja, ligesom langt de fleste opvaskemaskiner på markedet, så har Mieles opvaskemaskiner også brug for salt. Saltet er med til at beskytte din opvaskemaskine imod kalk, som med tiden ellers ville ophobe sig inde i maskinen. Dertil gør saltet vandet blødere, hvis dit vand er meget hårdt.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Råd & Rön 🇸🇪

I testen blev opvaskemaskinerne vurderet og anmeldt ud fra deres tidsforbrug, energiforbrug, brugervenlighed, vaske- og tørreevne m.m. I testen af de forskellige opvaskemaskiner har Råd & Rön både medtaget underbygningsmodeller samt integrerede modeller. Råd & Rön har blandt andet testet og anmeldt følgende opvaskemaskiner: Miele G 6065 SCVi XXL, Miele G 6620 SCU og Miele G 665 SCVI XXL. Du kan læse hele testen her.

Du skal dog være opmærksom på, at det kræver et betalt abonnement, hvis du skal have adgang til at læse hele testen.

Which.co.uk 🇬🇧

Englands største forbrugermagasin Which.co.uk er et magasin, der er til for forbrugerne. Målet er at gøre en forskel for forbrugerne ved at teste en lang række af husholdningsprodukter såsom køleskabe, ovne, komfurer m.m. Which.co.uk tester og anmelder også opvaskemaskiner. De har blandt andet testet og anmeldt Miele G 4931 SC samt Miele G6640SCUBRWS, som de har kåret som værende et ”Best Buy”. Du kan læse hele testen her og her.

Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt Miele G 7150 SCVI og Miele G 7310 SCi.

Læs hele anmeldelsen af Miele G 7150 SCVI her.

Læs hele anmeldelsen af Miele G 7310 SCi her.

The Telegraph 🇬🇧

The Telegraph er en britisk avis, der både kan fås i en fysisk version eller læses online. Den britiske avis leverer artikler og nyheder fra både indland og udland, mens de også beskæftiger sig med sport, livsstil, underholdning m.m. Samtidigt tester og anmelder de forbrugerprodukter heriblandt opvaskemaskiner. I denne omgang har de foretaget en stor test af opvaskemaskiner, hvor Miele G 7150 SCVI er iblandt. Du kan læse hele anmeldelsen her.

T3.com 🇺🇸

T3.com er et amerikansk onlinemagasin, der leverer artikler med nyheder, gode råd og guides inden for kategorien teknologi. Derudover tester de også forskellige forbrugerprodukter. Her har de foretaget en test af flere opvaskemaskiner, hvor Miele G 7150 SCVI er iblandt. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.


Andre relevante tests

Hos Forbrugsguiden.dk har vi også udarbejdet en række andre tests, som du måske vil finde interessant. Ud over Miele, så er især Siemens og Bosch populære mærker, når det gælder salg af opvaskemaskiner i Danmark.

Derfor at vi også udarbejdet en test af disse to mærker, hvor du kan se hvilke modeller der får bedst bedømmelser af eksperterne i forskellige tests.

Du kan læse vores Siemens opvaskemaskine test, hvor vi både viser dig de bedste Siemens opvaskemaskiner ifølge eksperterne, men også har samlet en lang række gode råd til hvordan du holder din opvaskemaskine ren og velkørende.

Du kan også læse vores Bosch opvaskemaskine test, hvor du finder alle eksperternes favorit Bosch opvaskemaskiner. I denne artikel kan du også finde mere information omkring hvad man skal være opmærksom på, når man kigger efter opvaskemaskines energimærkning.

Du kan også læse vores integreret opvaskemaskine test, hvor vi specifikt har samlet de integreret opvaskemaskiner som klarer sig bedst i test.

Hvis du er på udkig efter en lille opvaskemaskine, så bør du læse vores bordopvaskemaskine test. I denne artikel har vi samlet alle de bordopvaskemaskiner, som klarer sig bedst i test hos eksperterne.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme