Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Miele opvaskemaskiner test-guide: En gennemgang af de bedste modeller baseret på eksperter og forbrugeranmeldelser

I vores artikel ser vi nærmere på de bedste opvaskemaskiner fra mærket Miele. Opvaskemaskinerne har alle været igennem flere tests fra den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og det britiske testmagasin Which.co.uk.

Her har eksperterne vurderet modellerne ud fra deres forskellige funktioner og specifikationer. Vi har også taget brugeranmeldelser i betragtning for at finde ud af, hvilke modeller der er favoritter blandt brugerne.

Efter gennemgangen af de forskellige opvaskemaskiner fra Miele kan du finde gode råd til at vælge den rette opvaskemaskine samt en guide, der forklarer, hvordan du bedst gør din opvaskemaskine ren.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 2 produkter, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.
test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 2 bedste miele opvaskemaskiner i test-guiden 2024:

Vores fremgangsmåde

icon

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

    1
  • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
  • 2
  • Kundeanmeldelser af produktet
  • 3
  • Produktets egenskaber og specifikationer
  • 4
  • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
  • 5
  • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Læs om vores tilgang

Anmeldelser

  1. Miele G7100SCUBRWS » 9.995 Kr. hos El-Salg Aalborg lige nu (samarbejde med Pricerunner)

    bedste miele opvaskemaskine ifølge goodhousekeeping.com

    Miele G7100SCUBRWS
    Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

    Forbrugsguidens vurdering

    Vi synes, at Miele G7100SCUBRWS med sin store kapacitet og lave vandforbrug virkelig skiller sig ud. Vi sætter især pris på QuickPowerWash-programmet, der gør opvasken hurtigere og mere effektiv, samt ComfortClose, som gør det nemt at åbne og lukke opvaskemaskinen. Med en lyd på kun 44 dB under drift er Miele også en af de mere stille opvaskemaskiner på markedet, og dens Waterproof-system giver ekstra sikkerhed.

    Til gengæld savner vi en låsefunktion og et tidsdisplay, som ville gøre opvaskemaskinen endnu mere brugervenlig – især for familier med små børn.

    Fordele

    • pros Vandforbrug på kun 6 liter
    • pros Smart ComfortClose dørkoncept
    • pros De bedste rengørings- og tørre resultater efter kun 58 minutter
    • pros Gør f.eks. sutteflasker og skærebrætter bakteriefrie
    • pros Har et Waterproof-system (WPS)

    Ulemper

    • cons Har intet tidsdisplay
    • cons Har ingen låsefunktion

    Specifikationer

    • Antal kuverter: 14
    • Antal programmer: 5
    • Lydniveau: 43 dB
    • Energiklasse: C
    • Dimensioner: 87 x 60 x 57 cm
    • Wifi-kompatibilitet
    • Forsinket start
    • Autosensor

    Miele G7100SCUBRWS opvaskemaskine får ikke kun gode anmeldelser hos forbrugerne. Den klarer sig også godt i tests. Hos goodhousekeeping.com får opvaskemaskinen en score på hele 93/100. Her udtales følgende om maskinen: ”Miele G7100 er en fritstående opvaskemaskine, som har en stor kapacitet til 14 pladser omkring bordet og er stille under brug. Den fungerer exceptionelt når den kører en økonomisk vask”.

    Den er også kåret som Best Buy hos which.co.uk. Her får den en testscore på 83%. Den klarer sig specielt godt med 5 stjerner på rengøringssiden og 4 stjerner på energieffektiviteten af hovedprogrammet. Which.co.uk udtaler følgende om produktet: ”Denne Miele er en super opvaskemaskine, effektiv, let at bruge og stille. Det er en af de mest fuldendte opvaskemaskiner, vi nogensinde har testet”.


    Anmeldelse: Produktanalyse af Miele G7100SCUBRWS

    Opvaskemaskinen har en 3D MultiFlex-bakke og et støjniveau på kun 44 dB. Det er en 60 cm bred opvaskemaskine. Den har også dørkonceptet ComfortClose, som betyder, at døren er særligt let at åbne og lukke. Døren bliver stående i alle positioner, du stille den i.

    Det er desuden en friskvandsopvaskemaskine. Det betyder, at den rengør udelukkende med frisk vand. Når du bruger Automatic programmet har den desuden et vandforbrug på kun 6 liter. Det er langt mindre end ved en manuel opvask. Samlet set har Miele reduceret vandforbruget med 85% over de sidste 30 år. Hermed falder energiniveauet også til at være rekordlavt. ECO programmet har et energiforbrug på kun 0,67 kWh.

    En hygiejnisk upåklagelig opvaskemaskine med QuickPowerWash

    Ud over at være en friskvandsopvaskemaskine og have det smarte ComfortClose dørkoncept, så har maskinen også opvaskeprogrammet QuickPowerWash. Med dette program og UltraTabs All in 1 opnår du de bedste rengørings- og tørreresultater. Tabs’ene har en reduceret opløsningstid på 2-3 minutter, hvilket får rengøringseffekten til at virke fra starten af opvaskeprogrammet.

    Maskinen har også et smart Waterproof-system (WPS), hvor den er designet med en dobbelt magnetventil direkte på vandhanen. Skulle det ske, at ventilen er defekt, så vil den anden ventil lukke for tilførslen. En dobbeltvægget tilførselslåge sørger også for en høj grad af sikkerhed. Hvis den indre slange er gået i stykker, så vil vandet i stedet strømme gennem den ydre slange til bunden. WPS har desuden den innovative sensorteknologi, som opfanger lækager og afbryder vandtilførslen i disse tilfælde.

    Hygiejnemæssigt er maskinen fra Miele også upåklagelig. F.eks. bliver sutteflasker, skærebrætter mv. bakteriefrie og specielt rene. Maskinen er certificeret af Institut für Angewandte Forchung GmbH.

    MIELE G7100SCUBRWS vs. markedet:

    Opvaskemaskinen fra Miele fås til ca. kr. 8.100. Miele har et bredt udvalg af mange gode opvaskemaskiner i prisklassen ca. kr. 4.000 til kr. 20.000. Det er dog deres mest økonomiske opvaskemaskine nogensinde.

    Den får ros for sine mange gode funktioner og evnen til at rengøre- og tørre. Desuden understreger which.co.uk, at der heller ikke er større problemer med at efterlave vandmærker på dit service. Alt i alt er det en god opvasker, som heller ikke larmer meget.

    Gå til den billigste forhandler
  2. Miele G 5050 Vi » 16.495 Kr. hos El-Salg Aalborg lige nu (samarbejde med Pricerunner)

    bedste miele opvaskemaskine ifølge goodhousekeeping.com

    Miele G 5050 Vi
    Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

    star4.4 /5

    close

    Forbrugsguidens vurdering

    Miele G 5050 er en solid opvaskemaskine, der egner sig rigtig godt til større familier med sin kapacitet på 14 kuverter. Med QuickPowerWash-programmet, der kun tager 58 minutter, er opvaskemaskinen ideel til travle dage, mens dens energieffektivitet (klasse B) sikrer, at du får lave driftsomkostninger. Selvom den kræver hyppig afkalkning og kan være svær at integrere i ældre køkkener, så får du altid rene resultater uden vandmærker. Samlet set er G 5050 et rigtig godt valg, selvom der er nogle små ulemper.

    Fordele

    • pros Hurtig opvask på 58 minutter med QuickPowerWash
    • pros Fuld integrerbar opvaskemaskine
    • pros 5 forskellige opvaskeprogrammer
    • pros Kapacitet til 14 kuverter
    • pros Perfekt til den større familie med 4+ personer

    Ulemper

    • cons Højt energiforbrug sammenlignet med andre modeller
    • cons Vanskelig at integrere med ældre køkkensystemer
    • cons Kræver hyppig afkalkning for optimal ydeevne

    Specifikationer

    • Wifi-kompatibilitet
    • Forsinket start
    • Autosensor
    • Antal kuverter: 14
    • Antal programmer: 5
    • Lydniveau: 42 dB
    • Energiklasse: A
    • Dimensioner: 87 x 60 x 57 cm

    Miele G 5050 opvaskemaskine får både gode anmeldelser og klarer sig godt i tests. Den er blevet kåret til Best buy hos which.co.uk, hvor den får en test score på 82 %. Den får desuden 5 stjerner under rengøring og 4 stjerner under energieffektivitet af hovedprogrammet. Which.co.uk lægger vægt på, at det er en god opvaskemaskine til hverdagsbrug. Samtidig efterlader den ikke vandmærker på dit service, og kontrolpanelet er nemt at forstå.

    Hos johnlewis.com får opvaskemaskinen også 5/5 stjerner. Her udtaler en glad bruger følgende om maskinen: ”Hver gang vi tænder vores nye opvaskemaskine, er vi overbeviste om, at den vil udføre jobbet uden nogle problemer. Vores te-krus er nu pletfrie, og de forskellige funktioner og miljøindstillingen sikrer gode resultater med reducerede omkostninger”.


    Anmeldelse: Produktanalyse af Miele G 5050 Vi

    Opvaskemaskine med stor kapacitet i energiklasse B

    Opvaskemaskinen er perfekt til de større familier på 4+ personer. Den har nemlig kapacitet til hele 13 kuverter. Energiklassen er B, så du er sikret en maskine, som er i den bedste ende af energiskalaen. Opvaskemaskinen har desuden en timerfunktion, hvilket betyder, at du selv kan programmere, hvornår du vil have den til at starte.

    Opvaskemaskinen har, ligesom flere nye maskiner fra Miele, funktionen QuickPowerwash. Det betyder, at rengøringseffekten virker helt fra starten af dit opvaskeprogram. Det gør den, fordi programmet sammen med de præcist afstemte UltraTabs All in 1 giver det bedste rengørings- og tørreresultat på dit normale snavsede service. Resultatet får du på bare 58 minutter.

    Opvaskemaskinens 5 forskellige programmer

    Opvaskemaskinen har et simpelt udvalg af 5 forskellige programmer. Den første mulighed er det daglige rengøringsprogram (Automatic). Det er programmeret til 45-65 grader. Her måler programmet, hvor snavset dit service er. Derudfra bliver temperaturen, vandmængden og programmets længde bestemt.

    Af andre muligheder har du en længerevarende ECO 50-graders vask. Vasken varer tre timer og 75 minutter. Du kan også vælge en intensiv 75-graders vask, en skåne vask ved 45 grader eller en hurtig 58-minutters QuickPowerWash ved 65 grader.

    Herudover finder du to funktioner til at tilpasse dit valgte program. Express-funktionen vil fremskynde til vaskeprogram på bekostning af vaskens intensitet. Extra Dry funktionen udvider tørredelen, tager længere tid og bruger mere energi.

    Miele G 5050 Vi vs. markedet:

    Opvaskemaskinen fra Miele har en markedspris på ca. kr. 8.100. Miele sælger opvaskemaskiner i prisklassen ca. kr. 4.000 til kr. 20.000. Hermed må det siges at være en god opvaskemaskine til en attraktiv pris.

    Opvaskemaskinen har rigtig mange gode funktioner. F.eks. får den ros for ikke at efterlade mærker på dit service og for sin energieffektivitet. Derfor anbefaler vi den her opvaskemaskine.

    Gå til den billigste forhandler

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte 2 bedste miele opvaskemaskiner

Miele G7100SCUBRWS
Miele G 5050 Vi

Kundeanmeldelser

Testvinder

Antal kuverter

Antal programmer

Energiklasse

Lydniveau

Dimensioner

Wifi kompatibilitet

no-specif
no-specif

Forsinket start

check-specif
check-specif

Autosensor

check-specif
check-specif

Vælg den rette opvaskemaskine til dit køkken

Hvis du er på udkig efter en ny opvaskemaskine, så skal du være opmærksom på, at der findes forskellige typer. Der findes eksempelvis både underbygnings- og integrerede modeller.

En underbygningsopvaskemaskine kan indbygges i et køkkenskab eller under køkkenbordet med dens egen front. Fronten vil være synlig, og det vil displayet samt knapperne derfor også være. Man har derfor mulighed for hurtigt at se og indstille maskinen. Fordelen ved en underbygningsmodel er, hvis man ikke ønsker, at det hele skal være ens i køkkenet. Det er desuden nemmere at finde opvaskemaskinen, da den ikke er gemt bag en køkkenlåge.

Til forskel fra en underbygningsopvaskemaskine, så er en integreret opvaskemaskine bygget til at være ”gemt i køkken”. Dette er især en fordel, hvis man ønsker et ensartet design i køkkenet. Den har hverken en top eller sider og har ikke en synlig front ligesom underbygningsmodeller. Det vil sige, at man skal have monteret en køkkenlåge, som passer til resten af køkkenets design.

Gode råd til at vælge den rette opvaskemaskine

At købe en ny opvaskemaskine er ikke altid helt ligetil – i hvert fald, hvis man ønsker at finde en model, der passer til ens køkken samt behov. Der er nemlig flere ting, som man skal være opmærksom på, når man skal vælge en ny opvaskemaskine. Man skal derfor overveje flere forskellige faktorer, der kan gøre det nemmere at finde den helt rette model.

Til at starte med skal man selvfølgelig overveje, hvilken type opvaskemaskine man ønsker i køkkenet. Skal det være en underbygnings-, en integreret, en fritstående, en bord- eller en meget smal opvaskemaskine? Der findes en del forskellige typer, hvorfor det kan være en hjælp at vælge, hvilken type det skal være, før man overvejer alle de andre faktorer. På den måde kan man hurtigere udelukke en del modeller, hvorefter det kan være nemmere at finde den rigtige opvaskemaskine til køkkenet.

Hvor mange kuverter skal opvaskemaskinen kunne rumme?

Efter man har fundet ud af, hvilken type opvaskemaskine man ønsker i køkkenet, så skal man finde ud af, hvor stor opvaskemaskinen skal være. En opvaskemaskines kapacitet angives i kuverter, som består af et specifikt antal af service. I dag kan de fleste opvaskemaskiner rumme mellem 12 til 14 kuverter, hvilket er velegnet til en familie på omkring 4 til 5 personer. Dog kan man sagtens finde modeller med en mindre kapacitet, hvilket kan være en fordel til en mindre familie eller til en husstand, der ikke anvender opvaskemaskinen særlig ofte.

Hvor stort elforbrug må opvaskemaskinen have?

Det er altid en fordel at kigge på opvaskemaskinens energimærkning, hvis man ønsker at spare på elforbruget. Når det kommer til opvaskemaskiner, så går energiskalaen fra A til G. Hvis man finder en opvaskemaskine med energimærkningen A, så er det den mest energibesparende model, hvorimod D er den mindst energibesparende model. Det er altid en fordel at vælge en opvaskemaskine, der som minimum er placeret i energiklasse C, hvis man ønsker en energivenlig model.

Vær opmærksom på opvaskemaskines tørreevne

Opvaskemaskinens tørreevne er også en vigtig faktor, da den er et udtryk for, hvor tør indholdet er, når programmet er færdigt. Tørreevnen angives mellem A og G, hvor A er den bedste tørreevne. I dag har de fleste opvaskemaskiner tørreevnen A, men der findes også modeller, hvor tørreevnen ikke er helt optimal. Det anbefales, at man vælger en opvaskemaskine med tørreevne A, da man herved altid er sikker på, at al servicen bliver tørret optimalt efter et afsluttet program.

Hvor støjsvag skal opvaskemaskinen være?

Hvor støjsvag en opvaskemaskine skal være er ret individuelt, da det som regel kommer an på rummet. Hvis det er et stort køkken, hvor man kan lukke dørene, så er det ikke altid, at støjen er generende uanset, hvor meget opvaskemaskinen larmer. Dog er det altid rart med en opvaskemaskine med et forholdsvist lavt lydniveau. En normal samtale har et lydniveau på 60 dB, hvorfor det altid er en fordel med et lydniveau, der er lavere end dette. Typisk har en opvaskemaskine et lydniveau på mellem 39 dB og 57 dB.

Hvilke programmer skal opvaskemaskinen have?

Selve udvalget af funktioner og programmer kan variere meget afhængig af, hvilken opvaskemaskine man vælger. Det kan derfor være en god idé at overveje, hvad man helt præcist har brug for. Man kan både finde opvaskemaskiner med standardprogrammer samt modeller, der har både standardprogrammer samt flere tillægsfunktioner. Jo flere tillægsfunktioner opvaskemaskinen har, jo dyrere er den som regel også. En opvaskemaskine kan komme med funktioner såsom en timer-funktion, en MængdeSensor, flere strøm- og vandbesparende funktioner, hurtigvaske samt meget mere.

Hvis du ønsker at finde andre gode råd, der kan hjælpe dig med at finde en opvaskemaskine til dit køkken, så kan du læse denne artikel fra britiske Good Housekeeping Institute.

Sådan gør du din opvaskemaskine helt ren

Hvis man ikke sørger for at bruge sin opvaskemaskine rigtigt, eller hvis man blot bruger den tit, så kan den ende med at blive ret beskidt. Der er derfor flere ting, som man skal være opmærksom på, hvis man ønsker at holde sin opvaskemaskine helt ren hele tiden.

Programmer:

Hvis du alt for tit gør brug af opvaskemaskinens hurtige programmer, så kan der ende med at komme flere bakterier i opvaskemaskinen. De hurtige programmer får nemlig ikke temperaturen lige så højt op, hvorfor det er vigtigt også at gøre brug af de andre programmer, så man får dræbt alle bakterier.

Fjern madrester:

Hvis du ikke sørger for at skylle dine skåle, tallerkener m.m., inden du putter dem ind i opvaskemaskinen, så vil der også komme mad med ind i selve maskinen. Det er derfor vigtigt, at du sørger for altid at skylle alt service grundigt, inden du sætter dem i maskinen.

Åbn lågen:

Hvis du altid lukker opvaskemaskinens låge, så forbliver fugten også i selve maskinen. Det kan derfor være en fordel at holde den åben engang imellem for at undgå dette.

Brug den rette mængde opvaskemiddel:

Det er vigtigt, at du altid sørger for at bruge den helt rette mængde af opvaskemiddel. Det betyder, at det hverken skal være for meget eller for lidt. Hvor for meget opvaskemiddel kan gøre, at der kommer sæbefilm og sæberester på indholdet, så kan for lidt opvaskemiddel gøre, at servicen ikke bliver helt ren.

Brug den rette mængde afspændingsmiddel:

I forhold til afspændingsmiddel, så er det igen vigtigt, at man gør brug af den helt rette mængde. For meget eller for lidt afspændingsmiddel kan nemlig sætte belægninger på servicen.

Rengør åbningen og filtre:

Hvis du glemmer at rengøre både filtre samt lågeåbningen jævnligt, så kan opvaskemaskinen ende med at blive ret beskidt. Det er derfor en god idé at rengøre disse flere gange om året.

Rengør sien:

Udover at rengøre åbningen samt filtrene, så skal sien også rengøres hver uge. Dette kan blot gøres ved at fjerne sien fra opvaskemaskinen, hvorefter den skal vaskes med sæbe under vandhanen. Det er ligeledes vigtigt, at man fjerner alle madrester fra sien, da de som regel ender i denne.

Skrub afløbet:

Når man har fjernet sien, så er det også en god idé at skrubbe afløbet. Dette kan blot gøres med en børste eller svamp. Husk at putte lidt sæbe på børsten, så alle madrester, snavs og skidt bliver fjernet.

Rens spulearmen:

Spulearmen skal også renses, hvilket man blot gør ved at tage den ud. Herefter kan man anvende en tandstik eller en anden mindre genstand til at fjerne alle madrester og skidt. Man kan slutte af med at tørre den med en tør klud.

Rens opvaskekurven:

Det er også vigtigt at tage opvaskekurven ud samt at skrubbe den med en børste og sæbe. De fleste opvaskekurve kan i dag tages helt ud, hvorfor man blot kan tage den under vandhanen og gå i gang.

Rens opvaskemaskinen indvendigt:

At rense opvaskemaskinen indvendigt er vigtigt, da der også her kan sætte sig belægninger af skidt og snavs i alle hjørner og afkroge. Det kan være en fordel at bruge en børste samt citronsyre, da dette hjælper med at fjerne skidtet.

Slut af med at kør et program:

Når du har renset hele din opvaskemaskine, så kan du afslutte processen med at køre et program med en høj temperatur. På den måde kan du være sikker på, at alle de sidste rester af mad samt snavs bliver fjernet.

Hvis du ønsker at læse om flere gode råd til at rense og rengøre din opvaskemaskine, så kan du læse mere hos Bolius her.

Hvis du vil vide mere om hvordan du bedste rengør din opvaskemaskine, kan du se denne video fra Bosch. Her giver de gode råd til rengøring. (Videoen er på engelsk)

 

Om Miele

Miele blev grundlagt i 1899, hvor de fra starten af har arbejdet ud fra sloganet ”Immer Besser”, hvilket betyder ”altid bedst”. Dette slogan arbejder de stadig ud fra i dag, hvorfor man stadig kan se det i deres reklamer samt på deres produkter.

Miele producerer en lang række af hvidevarer, hvor man kan finde alt lige fra vaskemaskiner til tørretumblere og opvaskemaskiner i deres sortiment. De er kendt for at lave robuste, holdbare og effektive hvidevarer, der kan holde i mange år frem i tiden. Eksempelvis er Miele kendt for at være den eneste producent af hvidevarer, der tester sine produkter for en levetid på 20 år.

Fællesnævneren for Miele er produkter af høj kvalitet, da de ønsker at være sikre på, at man som kunde altid får et produkt med en så god kvalitet som muligt.

Miele er i dag en af de mest populære producenter, når det kommer til hvidevarer. De har også flere gange vundet priser for pålidelighed og forbrugertilfredshed. I Tyskland – Mieles oprindelsesland – er de flere gange blevet kåret som ”Best brand ever”, hvilket betyder, at de er det bedste produktmærke, der nogensinde har eksisteret.

Miele begyndte, som nævnt i 1899, og blev grundlagt af forretningsmanden Reinhard Zinkann samt teknikeren Carl Miele. De havde en vision om at producere mælkecentrifuger, og startede allerede dengang med at skrive ”Immer Besser” på alle deres produkter.

Der gik dog ikke længe før Miele begyndte at eksperimentere med vaskemaskiner, hvor de udkom med den første model blot 4 år efter begyndelsen. I 1911 kom de ud med deres første vaskemaskine med en elektrisk motor, og har sidenhen blot udvidet sortimentet lidt efter lidt.

Siden grundlæggelsen i 1988 har Miele været en familiedrevet og uafhængig virksomhed, der altid har haft et mål om at være det mest populære mærke i branchen samt på alle relevante markeder. Miele forklarer selv, at de tilbyder produkter, der sætter standarden for, hvad gode hvidevarer er, samt hvad de bør kunne i forhold til betjening, funktioner m.m.

Mieles produkter er i dag repræsenteret i snart 50 lande samt på yderligere 50 markeder.

Hvis du ønsker at læse mere om Miele og hele deres historie, så kan du klikke ind her.

FAQ

Er Mieles hvidevarer de bedste?

Miele er kendt for at lave nogle gode hvidevarer, som er yderst funktionelle og praktiske i brug. Dertil har deres produkter ofte en lang holdbarhed, hvormed du ikke behøver at udskifte dine Miele produkter lige med det samme. Derfor kan Miele være et godt brand at købe dine hvidevarer fra.

Hvor meget koster en Miele opvaskemaskine?

Du kan finde Miele opvaskemaskiner i flere forskellige prisklasser. De billigste opvaskemaskiner på markedet koster fra ca. 4000 kr. og opefter, men du kan også finde langt dyrere modeller, som koster over 10.000 kr. Dermed har du muligheden for at finde en Miele opvaskemaskine, som matcher dit personlige budget.

Hvor lang tid holder en Miele opvaskemaskine?

Miele opvaskemaskiner bliver designet til, at de kan holde helt op til 20 år, før de trænger til at blive skiftet ud. Levetiden afhænger dog også af, hvordan du vedligeholder den. Du kan forvente, at enkelte dele i maskinen skal skiftes i løbet af de 20 år.

Har en Miele opvaskemaskine brug for salt?

Ja, ligesom langt de fleste opvaskemaskiner på markedet, så har Mieles opvaskemaskiner også brug for salt. Saltet er med til at beskytte din opvaskemaskine imod kalk, som med tiden ellers ville ophobe sig inde i maskinen. Dertil gør saltet vandet blødere, hvis dit vand er meget hårdt.

Test og anmeldelser af miele opvaskemaskiner anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

The Telegraph

The Telegraph er en britisk avis, der både kan fås i en fysisk version eller læses online. Den britiske avis leverer artikler og nyheder fra både indland og udland, mens de også beskæftiger sig med sport, livsstil, underholdning m.m. Samtidigt tester og anmelder de forbrugerprodukter heriblandt opvaskemaskiner. I denne omgang har de foretaget en stor test af opvaskemaskiner, hvor Miele G 7150 SCVI er iblandt. Du kan læse hele anmeldelsen her.

T3.com

T3.com er et amerikansk onlinemagasin, der leverer artikler med nyheder, gode råd og guides inden for kategorien teknologi. Derudover tester de også forskellige forbrugerprodukter. Her har de foretaget en test af flere opvaskemaskiner, hvor Miele G 7150 SCVI er iblandt. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Andre relevante tests

Hos Forbrugsguiden.dk har vi også udarbejdet en række andre tests, som du måske vil finde interessant. Ud over Miele, så er især Siemens og Bosch populære mærker, når det gælder salg af opvaskemaskiner i Danmark.

Derfor at vi også udarbejdet en test af disse to mærker, hvor du kan se hvilke modeller der får bedst bedømmelser af eksperterne i forskellige tests.

Du kan læse vores Siemens opvaskemaskine test, hvor vi både viser dig de bedste Siemens opvaskemaskiner ifølge eksperterne, men også har samlet en lang række gode råd til hvordan du holder din opvaskemaskine ren og velkørende.

Du kan også læse vores Bosch opvaskemaskine test, hvor du finder alle eksperternes favorit Bosch opvaskemaskiner. I denne artikel kan du også finde mere information omkring hvad man skal være opmærksom på, når man kigger efter opvaskemaskines energimærkning.

Du kan også læse vores integreret opvaskemaskine test, hvor vi specifikt har samlet de integreret opvaskemaskiner som klarer sig bedst i test.

Hvis du er på udkig efter en lille opvaskemaskine, så bør du læse vores bordopvaskemaskine test. I denne artikel har vi samlet alle de bordopvaskemaskiner, som klarer sig bedst i test hos eksperterne.

question

Har du spørgsmål?

Står du og har spørgsmål til noget i vores artikel er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@obsidianmedia.dk

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme