Siemens kogeplade test 2021 – Her er de bedste Siemens kogeplader ifølge eksperterne

Senest opdateret den 0

I denne artikel gennemgår vi kogeplader fra Siemens, så du hurtigt og nemt kan få et overblik samt sammenligne de forskellige modeller.

Vi har medtaget officielle eksperttests samt brugeranmeldelser i artiklen, da kogepladerne både har fået anmeldelser fra ekspertkilder og forbrugere. I gennemgangen af kogepladerne har vi lagt vægt på, hvordan eksperter og forbrugere bedømmer de forskellige modeller.

Ønsker du at læse mere om de forskellige eksperttests og brugeranmeldelser, kan du finde links til de kilder, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Siemens kogeplade test indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste kogeplader fra Siemens
🔸Gennemgang af alternative kogeplader fra andre producenter
🔸 Gode råd til hvad du skal overveje inden køb af en kogeplade
🔸 Videnskaben bag induktion
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Siemens kogeplade test 2021 – Her er eksperternes favoritter

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Siemens kogeplader, der har fået de bedste anmeldelser. Forbrugsguiden har analyseret en række anerkendte tests fra både ind og udland samt brugeranmeldelser, og viser dig her eksperternes og brugernes favoritter.

Du finder også prissammenligning af de forskellige kogeplader, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvilke forhandlere der er billigst.


Siemens ED651FSB5E

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk

Siemens ED651FSB5E

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.999,00 3.999,00 Læs mere
6.244,00 6.244,00 Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 6.644,00 6.644,00 Læs mere
6.867,30 6.867,30 Læs mere

.
Siemens ED651FSB5E er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og det danske forbrugerråd Tænk. Begge ekspertkilder er begejstrede for kogepladen, som de henholdsvis har kåret som testvinder og topscorer i deres store tests.

Dette har de blandt andet gjort på grund af kogepladens brugervenlighed og lave støjniveau. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med modellens varmefordeling på de fleksible zoner.

Ved køb af Siemens ED651FSB5E skal man desuden være opmærksom på, at det er en induktionskogeplade.

Effektiv induktionskogeplade med PowerBoost-funktion

Med Siemens ED651FSB5E får man en kogeplade, der er udstyret med fire kogefelter med gryderegistrering, som passer ind i de fleste hjem.

Da det er en induktionskogeplade, varmer den hurtigt maden op, så man ikke skal bruge en masse tid på tilberedningen. Siemens ED651FSB5E kommer blandt andet med en PowerBoost-funktion, der øger effekten med op til 50 %. Det vil sige, at tilberedningen kan foregå endnu hurtigere.

Når man er færdig med at anvende kogepladen, kan den hurtigt tørres af med en fugtig klud takket være glasoverfladen.

Innovativ kogeplade

Siemens ED651FSB5E er en alsidig kogeplade med flere innovative funktioner. Kogepladen er nemlig forsynet med både combiZone og powerMove.

Mens combiZone gør det muligt at tilberede mad i store gryder og pander, forudindstilles de individuelle effektniveauer for den forreste og bagerste combiZone med powerMove. Flyttes gryden fra en combiZone til en anden, bliver de specifikke effektniveauer aktiveret og deaktiveret automatisk.

Derudover har kogepladen en timer-funktion, hvor man kan indstille timeren til den ønskede tilberedningstid. Kogezonen slukker pr. automatik, når tiden er gået.

Sikker og brugervenlig kogeplade

Betjeningen af Siemens ED651FSB5E foregår via touchSlider-funktionen, hvor man kan indstille effekten. Selve varmen reguleres via sensorer og sker i halve trin op til trin 9.

Sidst men ikke mindst har Siemens ED651FSB5E en børnesikring, så børn ikke har mulighed for at tænde for kogezonerne på kogepladen. Man kan aktivere og deaktivere børnesikringen alt efter ønske og behov.

Siemens ED651FSB5E måler (D x B x H) 52,2 cm x 59,2 cm x 5,1 cm.

Fordele ved Siemens ED651FSB5E:
🔵 PowerBoost-funktion
🔵 Timer-funktion
🔵 combiZone
🔵 powerMove
🔵 Børnesikring


Siemens EH651FEB1E

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

Siemens EH651FEB1E

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 2.727,00 Læs mere
0,00 2.849,00 Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 3.279,00 3.279,00 Læs mere

.
Det danske forbrugerråd Tænk har testet og anmeldt kogepladen Siemens EH651FEB1E. I deres test har de kåret modellen som én af testvinderne. Dette har de blandt andet gjort, da kogepladen klarer sig godt i de forskellige testparametre.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk er især vilde med, at Siemens EH651FEB1E er simpel i brug samt har et lavt energiforbrug. Til gengæld er de mindre begejstrede for modellens støjniveau.

Siemens EH651FEB1E er en induktionskogeplade, der kommer med fire kogefelter. Kogefelterne har i alt 17 effekttrin, som man kan indstille med funktionen touchslider. Her har man mulighed for at indstille temperaturen på kogefelterne med en enkelt finger.

Kogeplade med elektrisk induktion og effektive funktioner

Siemens EH651FEB1E er forsynet med elektrisk induktion. Det vil sige, at varmen bliver i bunden af de anvendte pander og gryder, hvorfor kogepladens overflade ikke bliver varm. Dette er med til at mindske energiforbruget.

Derudover kommer Siemens EH651FEB1E med effektive funktioner som for eksempel PowerBoost og QuickStart. Mens QuickStart er en funktion, der sørger for, at kogepladen hurtigt genkender kogezonen, som gryden eller panden står på, sikrer PowerBoost en hurtig opvarmning.

Opvarmningen er desuden endnu hurtigere på grund af kogepladens HighSpeed-glas, der er med til at sikre den hurtige opvarmning.

Med automatisk gryderegistrering og ReStart-funktion

Med Siemens EH651FEB1E får man en induktionskogeplade, der kommer med flere hjælpefunktioner. Disse funktioner er blandt andet en automatisk gryderegistrering samt en ReStart-funktion.

Kogepladens automatiske gryderegistrering sikrer, at kogezonen ikke tændes, før der er placeret en gryde eller pande på den. Kogezonen vil desuden slukke pr. automatik, når gryden eller panden bliver fjernet.

ReStart-funktionen sørger ydermere for, at kogepladen husker de sidst anvendte indstillinger.

Dette gøres ved blot at holde Start-knappen nede i et par sekunder. På den måde kan man hurtigere komme i gang med at lave den samme mad eller lignende, da kogepladen ikke skal indstilles igen.

Sikker kogeplade med timer-funktion

Siemens EH651FEB1E er en sikker kogeplade, der er udstyret med en børnelås. På den måde kan børn ikke tænde for kogepladen eller justere på de valgte indstillinger, så længe den er tændt.

Endvidere kommer de forskellige kogefelter med en timer-funktion, så man har mulighed for at indstille den til at slukke, når man ønsker. Kogepladen kommer også med et minutur, som man kan bruge, hvis man ønsker hjælp til at holde øje med sin mad.

Siemens EH651FEB1E måler (D x B x H) 52,2 cm x 59,2 cm x 5,1 cm.

Fordele ved Siemens EH651FEB1E:
🔵 Med PowerBoost og QuickStart-funktion
🔵 Med ReStart-funktion
🔵 Med indbygget minutur og timer-funktion
🔵 Automatisk gryderegistrering
🔵 Med HighSpeed-glas


Siemens EH975LVC1E

✅ God anmeldelse af den britiske avis The Telegraph

Siemens EH975LVC1E

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
6.148,00 6.148,00 Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 6.697,00 6.697,00 Læs mere
0,00 7.098,00 Læs mere

.
Den britiske avis The Telegraph har testet og anmeldt Siemens EH975LVC1E. Her har de testet flere forskellige kogeplader, hvor de har givet denne model en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort, da de mener, at Siemens EH975LVC1E er brugervenlig og forsynet med en hurtig opvarmning.

The Telegraph er så imponerede over kogepladen, at de i deres anmeldelse ikke nævner nogle deciderede minusser ved kogepladen.

Brugervenlig og effektiv induktionskogeplade, ifølge eksperterne

Eksperterne fra The Telegraph kalder Siemens EH975LVC1E for ”den bedste induktionskogeplade”, som de har testet.

De forklarer nemlig, at den ikke mindst er ”simpel i brug”, men at den også ”er hurtig til at varme gryder og pander op samt køle ned igen”.

The Telegraph hæfter sig yderligere ved, at Siemens EH975LVC1E ”er nem at gå i gang med”.

En af deres favoritfunktioner er eksempelvis, at man kan aktivere og indstille alle kogefelter individuelt ved brug af det ”responsive kontrolpanel”.

Eksperterne nævner også, at Siemens EH975LVC1E er forsynet med ”mange praktiske funktioner”, som de mener, gør det mere behageligt at gøre brug af modellen.

Kogeplade medrund kogezone, PowerBoost og QuickStart-funktion

Siemens EH975LVC1E er en induktionskogeplade, der er udstyret med en rund kogezone med tre ringe. På den måde er man sikret, at der er plads til lidt af hvert på kogepladen i forskellige former og størrelser.

Kogepladen er ydermere forsynet med en sensor ved navn FryingSensor Plus. Denne sensor sørger for at kontrollere og regulere temperaturen, hvorfor man opnår jævne og ensartede resultater i køkkenet.

På grund af kogepladens fem ydelsesniveauer, er der også mulighed for at lave forskellige madretter.

Siemens EH975LVC1E er desuden udstyret med de to funktioner PowerBoost og QuickStart.

Mens QuickStart sørger for, at kogepladen automatisk genkender kogezonen, som gryden eller panden er placeret på, sikrer PowerBoost, at opvarmningen altid er hurtig.

Brugervenlig induktionskogeplade 

Siemens EH975LVC1E er en simpel og brugervenlig induktionskogeplade, der kommer med Dual LightSlider.

Takket være det intuitive kontrolpanel kan man justere de forskellige indstillinger med blot en enkelt finger.

Man kan også anvende kogepladens ReStart-funktion, hvor man kan gemme ens valgte indstillinger ved at holde Start-knappen nede i et par sekunder.

Dette gør det nemmere næste gang, man skal lave mad, hvis man ønsker at anvende de samme indstillinger.

Sidst men ikke mindst kommer Siemens EH975LVC1E med en timer-funktion samt en børnelås, der sikrer, at børn ikke kan tænde eller ændre på kogepladens indstillinger, når den er tændt.

Siemens EH975LVC1E måler (D x B x H) 52 cm x 91,2 cm x 5,1 cm.

Fordele ved Siemens EH975LVC1E:
🔵 Sikker kogeplade med børnelås
🔵 Med PowerBoost- og QuickStart-funktion
🔵 Rund kogezone med tre forskellige ringe
🔵 FryingSensor Plus
🔵 Med timer-funktion

Her kan du se en præsentationsvideo af Siemens EH975LVC1E. Videoen er produceret af WhiteAway.com: 


Siemens EH675LFC1E

✅ 5 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Lavprishvidevarer.dk
✅ 4.9 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Whiteaway.com

Siemens EH675LFC1E

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
7.898,00 7.898,00 Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 0,00 7.899,00 Læs mere

.
Siemens EH675LFC1E er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær kogeplade hos forbrugerne.

Modellen har nemlig fået rosende ord fra forbrugere hos de to forhandlere Lavprishvidevarer.dk og Whiteaway.com. Her har forbrugerne givet modellen henholdsvis 5 ud af 5 stjerner og 4,9 ud af 5 stjerner.

Forbrugerne lægger mest vægt på, at Siemens EH675LFC1E er forsynet med flere praktiske funktioner samt, at kogepladen er både nem i brug og fleksibel, hvilket hjælper med en nemmere madlavning.

Selvom forbrugerne generelt er imponerede over Siemens EH675LFC1E, er der et par stykker, der nævner, at kogepladen er en smule dyr.

Forbrugerne: Effektiv og god kogeplade med praktiske funktioner 

Ifølge forbrugerne hos de to forhandlere Lavprishvidevarer.dk og Whiteaway.com er Siemens EH675LFC1E en ”fantastisk kogeplade”, der er ”nem at betjene”.

De mener også, at kogepladen er ”effektiv og god”, da den kommer med et hav af ”praktiske funktioner”.

I en anmeldelse er der en forbruger, der skriver, at Siemens EH675LFC1E ”kan anbefales”, da den er nem at komme i gang med.

Forbrugeren forklarer, at man ikke skal bruge meget tid på at sætte sig ind i dens funktioner og indstillinger, da det er meget lige til.

En anden forbruger skriver ydermere, at Siemens EH675LFC1E er ”hurtig til at bringe madvarer i kog” og ”fungerer fantastisk” lige meget, om man skal lave det ene eller det andet på kogepladen.

Flere brugerne hæfter sig dog ved, at kogepladen koster en del, hvilket man skal være opmærksom på.

Med effektive egenskaber

Siemens EH675LFC1E er en induktionskogeplade, der er forsynet med flere effektive egenskaber. Kogepladen kommer med fire kogefelter samt funktionerne FryingSensor og PowerBoost.

Kogepladens PowerBoost-funktion sørger for, at effekten bliver øget med op til 50 %. Dette sørger ikke blot for en hurtig opvarmning, men reducerer også energiforbruget på samme tid.

FryingSensor-funktionen sikrer, at kogepladen kommer med en konstant varme lige meget, hvor længe man tilbereder maden. Dette hjælper med, at ingen madvarer brænder fast.

Nem betjening

Siemens EH675LFC1E er nem at betjene, da den kommer med en Dual LightSlider-betjening. Her skal man blot angive indstillingerne eller flytte slideren, hvorefter den valgte funktion bliver aktiveret.

Der er ligeledes mulighed for at gøre brug af de to timer-funktioner på kogepladen.

En af timer-funktionerne minder forbrugeren om, når der skal kigges til maden, hvor den anden timer-funktion sikrer, at kogezonen slukker pr. automatik, når den valgte tid er løbet ud.

Siemens EH675LFC1E måler (D x B x H) 52 cm x 60,2 cm x 5,1 cm.

Fordele ved Siemens EH675LFC1E:
🔵 Med PowerBoost-funktion og FryingSensor
🔵 Nem betjening
🔵 Med to forskellige timer-funktioner
🔵 Gode anmeldelser fra forbrugerne
🔵 Med fire kogefelter


Siemens EX975LXC1E

✅ 4.9 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Whiteaway.com
✅ 4.9 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Skousen.dk

Siemens EX975LXC1E

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
7.395,00 7.395,00 Læs mere
7.999,00 7.999,00 Læs mere
13.999,00 13.999,00 Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 14.899,00 14.899,00 Læs mere

.
Ingen officielle eksperttest har medtaget Siemens EX975LXC1E i deres anmeldelse, men kogepladen er til gengæld en populær model hos forbrugerne.

Siemens EX975LXC1E har nemlig fået 4,9 ud af 5 stjerner af forbrugerne hos de to forhandlere Whiteaway.com og Skousen.dk.

En af de faktorer, som brugerne især er vilde med, er, at Siemens EX975LXC1E er en effektiv kogeplade, der gør madlavningen hurtigere og nemmere.

Selvom forbrugerne generelt er glade for modellen, er der et par stykker, der nævner, at Siemens EX975LXC1E er forsynet med et støjniveau, der kan forstyrre en smule i hjemmet.

Genialt arbejdsredskab, ifølge forbrugerne

Siemens EX975LXC1E er blevet anmeldt af flere forbrugere hos de to forhandlere Whiteaway.com og Skousen.dk. Her kalder en bruger kogepladen for værende et ”genialt arbejdsredskab”, hvilket flere forbrugere er enige i.

Generelt bliver Siemens EX975LXC1E beskrevet som en ”god og effektiv induktionskogeplade”, der gør madlavningen hurtig og nem.

Et par forbrugere hæfter sig desuden ved, at Siemens EX975LXC1E er fremstillet i et ”stilrent design”, hvor en bruger forklarer, at kogepladen ”nærmest fremstår som et stykke designmøbel”, mens en anden beskriver kogepladen som et ”vidunder”.

Sidst men ikke mindst er flere brugere glade for, at kogepladen er ”rengøringsvenlig”. Her nævnes det, at Siemens EX975LXC1E ”hurtigt kan tørres af og renses efter brug”.

Man skal dog være opmærksom på støjniveauet, da nogle beskriver kogepladen som værende en smule ”forstyrrende”.

Kogeplade med automatisk gryderegistrering, PowerBoost og FryingSensor

Siemens EX975LXC1E er forsynet med fem kogefelter, hvorfor kogepladen er større end mange andre modeller.

De fem kogefelter er alle udstyret med en automatisk gryderegistrering, hvilket betyder, at kogepladen automatisk registrerer, hvis der er placeret en pande eller gryden på selve feltet.

Endvidere er Siemens EX975LXC1E udstyret med de to funktioner PowerBoost og FryingSensor.

Mens FryingSensor sørger for en konstant temperatur ved madlavning, sørger PowerBoost for, at opvarmningen foregår nemt og hurtigt.

Siemens EX975LXC1E kommer desuden med PowerMove Plus. Denne funktion opdeler kogesektionen i tre varmezoner. Det vil sige, at man har mulighed for at tilberede mad ved forskellige temperaturer på samme tid.

Brugervenlig model med FlexMotion-funktion

Med Siemens EX975LXC1E får man en brugervenlig kogeplade, der er nem at betjene. Dette er på grund af dens Dual LightSlider-funktion, hvor man nemt og hurtigt kan indstille og justere på kogepladens forskellige funktioner.

Derudover kommer Siemens EX975LXC1E med funktionen FlexMotion. FlexMotion husker temperaturindstillinger for specifikke former for kogegrej.

Det betyder, at man kan flytte kogegrejet rundt på kogezonen, som man ønsker, da temperaturen pr. automatik tilpasses.

Kogepladen kan yderligere huske ens sidst anvendte indstillinger, hvis man holder Start-knappen nede i et par sekunder.

Man behøver derfor ikke indstille kogepladen igen, hvis man skal gøre brug af de indstillinger, man har gemt på kogepladen.

Siemens EX975LXC1E måler (D x B x H) 52 cm x 91,2 cm x 5,1 cm.

Fordele ved Siemens EX975LXC1E:
🔵 Fleksibel model med FlexMotion
🔵 Med fem kogefelter
🔵 PowerBoost-funktion
🔵 Med PowerMove Plus
🔵 Med FryingSensor


Siemens EH851FEB1E

✅ Gode brugeranmeldelser hos svenske Testfreaks.se
✅ 4.7 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Whiteaway.com
✅ 4.7 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Skousen.dk

Siemens EH851FEB1E

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
11.969,00 11.969,00 Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 12.369,00 12.369,00 Læs mere

.
Ingen officielle eksperttest har medtaget Siemens EH851FEB1E i deres anmeldelse, men kogepladen er til gengæld vellidt hos forbrugerne.

Siemens EH851FEB1E har nemlig fået 4,7 ud af 5 stjerner af forbrugerne hos de to forhandlere Whiteaway.com og Skousen.dk samt gode brugeranmeldelser hos den svenske side Testfreaks.se.

Siemens EH851FEB1E har fået gode brugeranmeldelser, da forbrugerne mener, at kogepladen er forsynet med praktiske og effektive funktioner, der hjælper med en mere fleksibel madlavning.

Selvom forbrugerne generelt er vilde med Siemens EH851FEB1E, forklarer de, at man skal være opmærksom på modellens støjniveau, da kogepladen kan være forholdsvist støjende.

Elegant kogeplade med effektive funktioner, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos de to forhandlere Whiteaway.com og Skousen.dk samt Testfreaks.se er Siemens EH851FEB1E en ”stilren og elegant induktionskogeplade”, der hjælper med en hurtig madlavning.

Her skriver en bruger blandt andet, at kogepladen ”passer perfekt ind i køkkenet på grund af dens simple og stilrene udseende”.

Flere brugere er enige i dette og hæfter sig ved, at Siemens EH851FEB1E kommer med et hav af ”effektive funktioner”.

Med de effektive funktioner forklarer et par af brugerne, at ”man kan lave mad nemt og hurtigt”, hvor en anden forbruger forklarer, at ”det er en drøm at lave mad med denne model”.

Forbrugerne er ydermere vilde med, at det er ”nemt at bruge” Siemens EH851FEB1E, så man hurtigt kan komme i gang med den uden at bruge en masse tid på at læse de forskellige manualer. Den eneste ulempe ved Siemens EH851FEB1E er, som allerede nævnt, at støjniveauet kan være en smule for højt for nogle brugere.

Med PowerBoost- og timer-funktion

Siemens EH851FEB1E er udstyret med i alt fire kogefelter. Kogefelterne har flere effekttrin, som man kan indstille med hjælp fra touchslider-funktionen. Her har man mulighed for at vælge den temperatur, man har brug for.

Endvidere kommer Siemens EH851FEB1E med funktionen PowerBoost, der øger effekten med op til 50 %.

Dette er ikke blot med til at sikre en hurtigere opvarmning, men det er også tids- og energibesparende.

Der er ydermere mulighed for at anvende modellens timer-funktion. Her kan man indstille kogepladen til at stoppe med at være tændt efter den ønskede tid.

Rengøringsvenlig kogeplade med børnesikring

Siemens EH851FEB1E er en rengøringsvenlig kogeplade, da man hurtigt og nemt kan tørre den af efter brug.

Den er nemlig forsynet med en blank og glat overflade, der gør det nemmere at tørre madrester, olie og fedt af. Desuden kan ingen madrester brænde fast på selve kogepladen.

Derudover kommer Siemens EH851FEB1E med en børnesikring, så børn ikke kan tænde eller ændre på de allerede aktiverede indstillinger.

Siemens EH851FEB1E måler (D x B x H) 52,2 cm x 80,2 cm x 5,1 cm.

Fordele ved Siemens EH851FEB1E:
🔵 Rengøringsvenlig model
🔵 Med PowerBoost-funktion
🔵 Timer-funktion
🔵 Sikker model
🔵 Med touchslider-funktion

Her kan du se en præsentationsvideo af Siemens EH851FEB1E. Videoen er produceret af WhiteAway.com: 


Alternativer til Siemens kogeplader

I denne artikel har vi gennemgået flere kogeplader fra Siemens, der enten har fået gode anmeldelser af ekspertkilder eller fra forbrugerne.

Udover de ovenstående kogeplader findes der også gode modeller fra andre producenter på markedet.

For at sikre et så nuanceret overblik som muligt, vil vi i det næste afsnit gennemgå flere kogeplader fra andre producenter, der også har fået gode anmeldelser fra enten ekspertkilder eller forbrugere.


AEG IKB64301FB

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Anbefalet af den engelske avis The Telegraph

AEG IKB64301FB

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.888,00 2.888,00 Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 3.499,00 3.499,00 Læs mere
4.499,00 4.499,00 Læs mere

.
AEG IKB64301FB er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk og den engelske avis The Telegraph. Både de danske og britiske eksperter er begejstrede for kogepladen, som de henholdsvis har kåret som testvinder samt givet en anbefaling.

Mens Forbrugerrådet Tænk er vilde med, at kogepladen er brugervenlig og støjsvag, er The Telegraph glade for dens enkelhed og hurtige resultater. Til gengæld nævner eksperterne, at AEG IKB64301FB ikke er lige så nem at rengøre som andre kogeplader.

Ved køb af AEG IKB64301FB skal man være opmærksom på, at det er en induktionskogeplade.

God induktionskogeplade, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra The Telegraph er AEG IKB64301FB en god induktionskogeplade. Eksempelvis skriver de, at kogepladen både ”leverer hurtige resultater og er energieffektiv”, hvilket de ser som værende de største fordele.

Eksperterne hæfter sig ydermere ved, at AEG IKB64301FB kan købes til en ”overkommelig pris” i forhold til andre sammenlignelige modeller. De er desuden yderst glade for kogepladens praktiske funktioner såsom timer-funktionen, der hjælper med at holde styr på madlavningen.

Selvom eksperterne generelt er glade for AEG IKB64301FB, nævner de kort, at den er sværere at rengøre end andre modeller.

Induktionskogeplade med Booster-funktion

AEG IKB64301FB er forsynet med fire kogefelter, hvorfor den er et ideelt valg til de fleste køkkener. Med denne kogeplade varmes maden hurtigt op, hvilket Booster-funktionen især bidrager til.

Booster-funktionen sørger nemlig for en intens varme, når der er brug for det. Man opnår herved en endnu hurtigere opvarmning, mens det også tilfører ekstra effekt til de forskellige kogezoner i op til 10 minutter.

Det er ydermere muligt at sætte tilberedningen på pause i en holde-varm-tilstand med Stop&Go. Når man igen er klar, vender kogepladen tilbage til det kogetrin, den tidligere var sat til.

Brugervenlig kogeplade

AEG IKB64301FB betjenes via en touch-funktion med plus- og minusknapper. Her kan man indstille kogepladen med et tryk og have fuld kontrol over tilberedningen. Dette får man ydermere med timeren, der også kan bruges som et minutur. Timeren giver besked, når den valgte tilberedningstid er gået.

Derudover kommer AEG IKB64301FB med en 3-trins restvarmeindikator samt automatisk gryderegistrering. Mens restvarmeindikatoren sørger for, at man kan udnytte restvarmen optimalt, sikrer gryderegistreringen, at en kogezone aldrig tænder, hvis der ikke er påsat kogegrej på den.

AEG IKB64301FB måler (D x B x H) 52 cm x 59 cm x 4,4 cm.

Fordele ved AEG IKB64301FB:
🔵 3-trins restvarmeindikator
🔵 Timer- og minutur
🔵 Automatisk gryderegistrering
🔵 Booster-funktion
🔵 Stop&Go-funktion

Her kan du se en præsentationsvideo af AEG IKB64301FB. Videoen er produceret af Currys PC World:


Electrolux HOI630MF

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux HOI630MF

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.499,00 2.499,00 Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 2.999,00 2.999,00 Læs mere
2.999,00 2.999,00 Læs mere

.
Både det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt Electrolux HOI630MF, som de har kåret henholdsvis som testvinder og topscorer.

Dette har de blandt andet gjort på grund af kogepladens effektive tilberedning af mad og brugervenlighed. Til gengæld er de danske og svenske eksperter mindre vilde med, at Electrolux HOI630MF har en ramme, så den er sværere at rengøre.

Ved køb af Electrolux HOI630MF skal man være opmærksom på, at det er en induktionskogeplade.

Klassisk induktionskogeplade med hurtig opvarmning

Med Electrolux HOI630MF får man en klassisk induktionskogeplade med fire kogefelter. Da det er induktion, er varmen øjeblikkelig, så pander og gryder hurtigt varmes op. Man indstiller kogepladen via touch-betjeningen, der er enkel og nem.

Samtidigt kommer Electrolux HOI630MF med en PowerBoost-funktion, der sørger for en endnu hurtigere opvarmning ved tilberedning. Man kan herved koge vand på mindre end 90 sekunder og få pander klar til stegning på ingen tid.

Det er ydermere muligt at sætte tilberedningen i en holde-varm-tilstand med pause-funktionen. Når man igen er klar til at starte madlavningen, vender kogepladen tilbage til det tidligere valgte kogetrin.

Sikker kogeplade

Electrolux HOI630MF er en sikker kogeplade med flere forskellige sikkerhedsfunktioner såsom en børnesikring og en funktionslås. Ved brug af børnesikringen kan kogepladen ikke tændes, før den er deaktiveret, og funktionslåsen sikrer, at der ikke kan ændres på indstillingerne, når først den er tændt.

Derudover har Electrolux HOI630MF en automatisk gryderegistrering, så kogezonen ikke tænder og begynder at varme så længe, der ikke er gryder eller pander på den uanset, om man har valgt et varmetrin eller ej.

Kogeplade med timer-funktion, restvarmeindikator og opkogningsautomatik

Electrolux HOI630MF er udstyret med flere praktiske funktioner i form af en timer-funktion og en restvarmeindikator.

Med timer-funktionen kan man nemt indstille og følge med i tilberedningstiden. Timeren kan sættes på op til en time og giver besked, når tiden er gået. Den kan også bruges som et minutur. 3-trins restvarmeindikatoren viser, hvor kogepladen stadig er varm, så man kan udnytte restvarmen optimalt.

Sidst men ikke mindst kommer Electrolux HOI630MF med en opkogningsautomatik, der indstiller sig til det højeste varmetrin i en specifik periode. Herefter reduceres temperaturen til det ønskede niveau.

Electrolux HOI630MF måler (D x B x H) 52 cm x 59 cm x 4,4 cm.

Fordele ved Electrolux HOI630MF:
🔵 3-trins restvarmeindikator
🔵 Opkogningsautomatik
🔵 PowerBoost-funktion
🔵 Pause-funktion
🔵 Børnesikring og funktionslås


Whirlpool ACM802

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk

Whirlpool ACM802

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.599,00 4.599,00 Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 4.999,00 4.999,00 Læs mere

.
Whirlpool ACM802 er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk. Her har eksperterne kåret kogepladen som værende topscorer i deres omfattende test af kogeplader.

Forbrugerrådet Tænk er især begejstrede for, at kogepladen er nem at betjene, samt at den er forholdsvis prisvenlig sammenlignet med andre modeller på markedet. Selvom eksperterne generelt er imponerede over kogepladen, forklarer de, at den har en tendens til at larme en smule under brug.

Induktionskogeplade med flere praktiske funktioner

Whirlpool ACM802 er en induktionskogeplade med fire kogefelter, hvilket gør, at den passer til en husstand med omkring fire personer.

Kogepladen sikrer, at tilberedningen af ens mad går hurtigt, da man eksempelvis kan bringe 1 liter vand i kog på blot halvandet minut.

Derudover er Whirlpool ACM802 forsynet med kogefelter, der kommer med en Booster-funktion.

Booster-funktionen hjælper med den hurtige opvarmning, hvilket ikke blot er tidsbesparende, men også sikrer, at energiforbruget bliver reduceret.

Whirlpool ACM802 er ligeledes forsynet med en timer for de forskellige kogezoner. Det vil sige, at hver enkelt kogezone har en timer, der sørger for en nemmere tilberedning af maden. Man har nemlig mulighed for at aktivere en timer pr. kogezone, hvilket sikrer en bedre kontrol.

Nem at betjene og rengøre

Med Whirlpool ACM802 får man en kogeplade, der både er nem at betjene og rengøre. Kogepladen er nem at rense, da den ikke er forsynet med en ramme.

Dette gør, at kogepladen går i et med køkkenbordet, hvorfor der ikke kan sidde skidt og madrester fast i selve rammen.

Derudover er Whirlpool ACM802 udstyret med et touchpanel. På panelet skal man blot lade sin finger glide henover indstillingen, der herefter aktiveres. De forskellige indstillinger kan nemt findes på selve kogepladen.

Med lavtemperaturfunktion og Simmering Function

Whirlpool ACM802 kommer med to effektive funktioner ved navn lavtemperaturfunktion og Simmering Function.

Mens lavtemperaturfunktionen er en form for temperaturstyring, der gør, at man har mulighed for at tilberede mere delikate madvarer uden, at de brænder på, indstiller Simmering Function automatisk et effektniveau, der er med til at holde gryden eller panden svagt i kog.

Begge funktioner er med til at reducere chancen for, at madvarerne brænder på, hvilket er en fordel, når man laver mad i køkkenet.

Whirlpool ACM802 måler (D x B x H) 51 cm x 58 cm x 5,6 cm.

Fordele ved Whirlpool ACM802:
🔵 Med lavtemperaturfunktion og Simmering Function
🔵 Betjeningsvenlig model
🔵 Rengøringsvenlig model
🔵 Med Booster-funktion
🔵 Med timer-funktion

Her kan du se en præsentationsvideo af Whirlpool ACM802. Videoen er produceret af WhiteAway.com: 


Electrolux HOI620S

✅ God anmeldelse hos det danske forbrugerråd Tænk

Electrolux HOI620S

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 2.928,00 2.928,00 Læs mere
0,00 3.257,00 Læs mere

.
Electrolux HOI620S er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, der har givet modellen en god anmeldelse. Dette har de blandt andet gjort på grund af kogepladens energiforbrug samt, at den er nem at betjene.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk er begejstrede for kogepladens forskellige funktioner og ydeevne, men skriver også, at de er mindre vilde med modellens støjniveau.

Kogeplade med hurtig opvarmningog automatisk gryderegistrering

Med Electrolux HOI620S får man en kogeplade med fire kogefelter, så den passer til en familie på omkring fire personer. Da modellen er en induktionskogeplade, er man sikret en hurtig opvarmning.

Den hurtige opvarmning er dog ikke kun på grund af induktionen, da den yderligere kommer med en Booster-funktion.

Booster-funktionen er tidsbesparende, da den er med til at sikre en høj varme på kort tid. Udover at være tidsbesparende, er dette også med til at reducere energiforbruget.

Endvidere kommer Electrolux HOI620S med en automatisk gryderegistrering. Her bliver kogepladen først aktiveret, når en pande eller gryde er placeret ovenpå kogepladen. Hvis panden eller gryden fjernes, vil den automatisk slukke.

Bruger- og rengøringsvenlig model

Med Electrolux HOI620S får man både en rengørings- og brugervenlig kogeplade. Electrolux HOI620S er nem at komme i gang med, da den hurtigt kan opsættes og sættes i gang. Dette gøres blot ved at tilslutte stikket, hvorefter kogepladen er klar til brug.

Det er også nemt at rense kogepladen efter brug, da overfladen aldrig bliver særlig varm. Man kan derfor tørre overfladen af lige efter, man er færdig med tilberedningen. Det sikrer ydermere, at madrester ikke brænder sig fast på overfalden.

Sikker kogeplade med restvarmeindikatorer

Electrolux HOI620S er en sikker kogeplade, der kommer med en børnesikring af selve kogesektionen.

Når børnesikringen aktiveres, vil man ikke længere have mulighed for at tænde kogesektionen. Når man skal i gang med tilberedningen af maden, kan man blot slå børnesikringen fra igen.

Sidst men ikke mindst kommer kogepladen med restvarmeindikatorer. Disse restvarmeindikatorer angiver, hvor varmen er. Det betyder, at man altid ved, hvor kogepladen er varm henne, hvorfor man kan få et overblik over de zoner, der stadigt er varme.

Electrolux HOI620S måler (D x B x H) 52 cm x 59 cm x 6 cm.

Fordele ved Electrolux HOI620S:
🔵 Sikker model med børnesikring
🔵 Med restvarmeindikatorer
🔵 Med gryderegistrering
🔵 Hurtig opvarmning
🔵 Brugervenlig model

Her kan du se en præsentationsvideo af Electrolux HOI620S. Videoen er produceret af WhiteAway.com: 


Gram KKI 6044-90 T

✅ God anmeldelse hos det danske forbrugerråd Tænk

Gram KKI 6044-90 T

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.995,00 2.995,00 Læs mere
Lavprishvidevarer.dk 3.395,00 3.395,00 Læs mere
0,00 5.299,00 Læs mere

.
Det danske forbrugerråd Tænk har testet og anmeldt Gram KKI 6044-90 T, som de har givet en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af, at det er nemt at rengøre modellen, samt at den er forsynet med flere sikkerhedsfunktioner.

Selvom eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk generelt er vilde med kogepladen, nævner de også, at de ikke mener, at modellens temperaturkontrol er optimal.

Med gryderegistrering, Holde-varm- og Booster-funktion

Gram KKI 6044-90 T er en induktionskogeplade, der er forsynet med fire kogefelter. Induktionskogepladen kommer derudover med både en automatisk gryderegistrering, Holde-varm-funktion og Booster-funktion.

Mens Booster-funktion sikrer en øget effekt på op til 50 % samt en hurtigere opvarmning, sørger Holde-varm-funktionen for, at maden holdes varm, indtil man tager gryden eller panden væk fra kogepladen.

Kogepladen kommer ligeledes med en automatisk gryderegistrering, der gør, at tilberedningen først starter, når kogegrejet placeres på kogezonen.

Når man fjerner kogegrejet fra kogepladen, vil kogezonen slukke igen.

Med flere praktiske egenskaber

Gram KKI 6044-90 T er udstyret med flere praktiske egenskaber såsom en opkogningsautomatik.

Denne funktion opvarmer kogezonen til det højeste varmetrin, hvorefter den automatisk bliver skruet ned til den valgte indstilling. Dette sikrer, at justering af varmetrinene ikke behøves under tilberedning.

Kogepladen kommer ligeledes med funktionen Autofocus. Her tilpasses kogezonerne automatisk efter det enkelte kogegrej.

Det vil sige, at man har mulighed for at anvende alle former for gryder og pander, når det kommer til størrelsen.

Gram KKI 6044-90 T er desuden forsynet med en timer-funktion, der kan indstilles på hver enkelt kogezone.

Ved brug af timer-funktionen slukker kogezonen pr. automatik, så maden ikke brænder på. Timeren kan også bruges som et minutur.

Sikker model

Gram KKI 6044-90 T er en sikker kogeplade med flere sikkerhedsfunktioner heriblandt en børnesikring. Børnesikringen gør, at man har mulighed for at låse kogepladen, så den ikke kan hverken tændes eller indstilles under brug.

Kogepladen kommer ydermere med andre sikkerhedsfunktioner, hvor den pr. automatik slukker, hvis der opleves overophedning, tørkogning eller overkogning.

Kogezonen slukker også, hvis en gryde eller pande bliver fjernet fra kogepladen.

Gram KKI 6044-90 T måler (D x B x H) 51,8 cm x 57 cm x 5,5 cm.

Fordele ved Gram KKI 6044-90 T:
🔵 Sikker kogeplade med flere sikkerhedsfunktioner
🔵 Med timer-funktion
🔵 Med Autofocus
🔵 Med automatisk gryderegistrering
🔵 Hurtig opvarmning med Booster-funktion


Køb af Siemens kogeplader: Dette bør du overveje

Køb af Siemens kogeplader: Dette bør du overveje

En kogeplade er en integreret del af køkkenet. Ved valg af en ny kogeplade er der nogle ting, der er gode at overveje, så du ender med den helt rette til dit køkken.

Disse faktorer kan være alt lige fra pladsen til måden du laver mad på eller sikkerhedsfunktionerne.

Vi ved dog, at det kan være uoverskueligt at finde den helt rigtige kogeplade. Derfor kan du her finde en kort købsguide, der hjælper dig med at finde det produkt, der passer bedst til dig og dine behov.

Hvilken type kogeplade skal jeg vælge?

HmmFørst og fremmest skal du tage stilling til, hvilken type kogeplade du ønsker. Der findes nemlig flere forskellige på markedet, hvor de fleste har enten en induktionskogeplade eller en elektrisk kogeplade i hjemmet. Men hvad er forskellen så på de to?

Induktionskogeplader: Med en induktionskogeplade får du et produkt, der reagerer lige med det samme.

Det vil sige, at du vil opleve en hurtig opvarmning samt en hurtig nedkøling. På den måde kan du nemt og hurtigt lave mad med fuld kontrol over temperaturen.

Elektriske kogeplader: De elektriske kogeplader er de klassiske modeller, der stadigt kan findes i mange hjem i dag.

Her gemmes varmesystemet væk under en keramisk glasplade. Denne type kogeplade er ofte kendt for at være nem at rengøre.

Hvilken størrelse skal kogepladen have?

Det næste, du skal overveje, er, hvor stor eller lille kogepladen skal være. Dette valg skal naturligvis baseres på, hvor meget plads du har i dit køkken.

Der findes kogeplader i mange forskellige former for størrelser, hvorfor du både kan finde de meget små samt de større kogeplader.

Jo større kogepladen er, jo mere plads har du også, når du skal lave mad, da du herved har flere kogezoner til at placere gryder og pander på. Dette skal du derfor have in mente, da det selvfølgelig også kommer an på, hvor mange medlemmer I er i husstanden.

Hvilken form for madlavning skal du bruge kogepladen til?

Når du vælger en ny kogeplade, er det også værd at overveje, hvad du skal bruge kogepladen til, samt hvilken form for madlavning du som oftest går i gang med. Laver du altid de mere hurtige opskrifter, hvor du ikke har brug for så meget andet end en kogeplade, der kan stege og koge mad?

Eller har du brug for en kogeplade, hvor du kan give dig i kast med de mere avancerede teknikker i form af dampning, vandbade m.m.?

Det er vigtigt, at du er opmærksom på dine behov, da det helt sikkert bliver sjovere for dig at stå i køkkenet og lave mad, hvis du har nemt ved at bruge kogepladen til lige præcis det, du har brug for.

En det vigtigt med en rengøringsvenlig kogeplade?

En anden faktor, du skal overveje, er selve kogepladens rengøringsvenlighed. Der findes nemlig nogle kogeplader, der er nemmere at rense og rengøre end andre.

Når det kommer til de elektriske kogeplader, er de kendt for at være nemme at rengøre. De er nemlig forsynet med en glat overflade, så de er lette at tørre af efter brug.

Dette er rent faktisk også gældende for induktionskogeplader, da induktionsteknologien sørger for, at overfladen holdes kølig.

Du har derfor mulighed for at tørre overfladen af lige efter brug, så ingen madrester sætter sig fast.

Vær opmærksom på kogepladens sikkerhedsfunktioner

En af de faktorer, du skal være opmærksom på, er sikkerheden. Flere kogeplader er forsynet med mange sikkerhedsfunktioner, men det kan også være, at du ender op med en, der ikke har diverse sikkerhedsfunktioner.

Det er altid en fordel med en kogeplade, der har en børnesikring – især hvis der er børn i hjemmet – samt hjælper med at undgå overkogning, overophedning m.m.

Det er desuden en fordel med restvarmeindikatorer, da du på denne måde hele tiden kan holde øje med, hvilke kogeplader, der er varme og hvilke kogeplader, der ikke længere er varme.

Har jeg brug for nogle specifikke funktioner?

Når det kommer til kogeplader, er der mulighed for at finde modeller med mange forskellige former for funktioner.

Du skal derfor finde ud af, hvilke funktioner du har brug for og ønsker, da dette kan hjælpe med at gøre det nemmere for dig at vælge den mest optimale kogeplade til dine behov.

Det er muligt at finde kogeplader med alt lige fra automatisk gryderegistrering til restvarmeindikatorer eller mere avancerede funktioner.

Prøv at tage et kig på, hvad du kan finde af forskellige funktioner til en kogeplade, da du herved nemmere kan få et overblik over, hvad der vil være fordelagtigt for dig.

Vær opmærksom på kogepladens energieffektivitet

energimærkningI og med der findes mange forskellige kogeplader på markedet, er der også forskel på modellernes energiforbrug og energieffektivitet.

En induktionskogeplade er typisk mere energivenlig i forhold til gaskogeplader eller elektriske kogeplader.

Dette er blandt andet på grund af, at induktion overfører energien direkte til overfladen af ​​panden eller gryden, hvor den resterende del af kogezonen ikke bliver opvarmet. Dette reducerer energiforbruget markant, da ingen varme bliver spildt.

Som med alle andre produkter i dit køkken og resten af hjemmet, er det derfor en fordel at være opmærksom på energiforbruget – især hvis du ønsker et energibesparende produkt.


Videnskaben bag induktion

Videnskaben bag induktionInduktionskogeplader er de seneste par år blevet populære i køkkenet. Dette er ikke mindst på grund af deres hurtige opvarmning og nedkøling, men også fordi, at de er nemme i brug.

Men hvordan virker en induktionskogeplade? Det kan du læse mere om her baseret på en artikel fra Illvid.dk.

Induktionskogeplader fungerer ved, at magnetfelter overfører varme til den pande eller gryde, der er placeret på kogezonen.

Varmen bliver dog kun overført til bunden af selve gryden eller panden, hvilket er med til at reducere energiforbruget.

Illvid.dk forklarer dette ved, at ”når der sendes strøm gennem spolen, danner den et højfrekvent magnetfelt.

Dette magnetfelt skaber en elektrisk strøm i grydens eller pandens bund, og på grund af den elektriske modstand bliver metallet i gryden eller panden varmt – og den varme forplanter sig herefter til maden”.

Energiforbruget er desuden også mindre hos induktionskogeplader, da de er hurtige til at varme maden op. De er også kendt for at være nemme at justere og regulere, hvilket er med til at gøre madlavningen nemmere.

Du skal dog være opmærksom på, at du skal gøre brug af de rigtige gryder og pander til en induktionskogeplade.

Førend induktionsteknologien virker, er det nemlig altafgørende, at du er i besiddelse af det rette kogegrej, da det ellers ikke fungerer optimalt. I dag kan du finde et hav af forskellige former for gryder og pander til induktion.

Hvis du ikke er sikker på, om du kan anvende en bestemt gryde eller pande på din induktionskogeplade, kan du selv finde ud af dette. Du skal blot tage en magnet og holde denne ud for grydens eller pandens bund.

Hvis magneten tiltrækkes af kogegrejet, er den magnetisk, hvilket betyder, at du kan bruge panden eller gryden på en induktionskogeplade.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Siemens kogeplader er bedst i test?

Siemens EH651FEB1E

🤓 Hvordan testes Siemens kogepladerne?

Kogepladerne vurderes ud fra deres energieffektivitet, varmefordelingen på blussene og deres evne til at bringe en given mængde vand i kog. Desuden bliver de bedømt på deres energiforbrug, brugervenlighed og sikkerhed.

🤔 Hvilken energiklasse bør jeg gå efter?

Skalaen for kogeplader går fra A+++ som det bedste, til D som det værste. Det er anbefalet, at man vælger en model med A+ som minimum.


Gennemgang af testkilder

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk har fokus på det danske forbrugerliv. De skriver derfor artikler, guides m.m., der hjælper danskerne. De anmelder og tester også et hav af forbrugerprodukter såsom støvsugere, kaffemaskiner, vaskemaskiner m.m.

Her har Forbrugerrådet Tænk foretaget en omfattende test af forskellige kogeplader. De har testet modellerne på en række forskellige parametre såsom brugervenlighed, rengøring, funktioner, effektivitet samt meget mere. Alle kogeplader er blevet testet grundigt for at finde ud af, hvad der fordelene og ulemperne ved den specifikke model.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk har i denne omgang testet og anmeldt følgende kogeplader Electrolux HOI620S, Gram KKI 6044-90 T, Siemens EH651FEB1E og Whirlpool ACM802. Ønsker du at læse testen af de forskellige kogeplader, kan du klikke ind her på dette link.

Du skal dog være opmærksom på, at det kræver et betalt abonnement at få adgang til hele testen.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön tester og anmelder mange forskellige forbrugerprodukter på markedet. Her har de svenske eksperter lavet en stor test af induktionskogeplader fra forskellige producenter, hvor Siemens ED651FSB5E og Electrolux HOI630MF er iblandt. Du kan læse hele testen her. Du skal være opmærksom på, at fuld adgang til testen kræver et abonnement. Det er dog også muligt at købe adgang til enkelte tests alene.

Testfreaks.se 🇸🇪
Den svenske side Testfreaks.se hjælper butikker, producenter og forbrugere med spørgsmål og svar, samt andet brugerindhold. Man har ydermere mulighed for at finde anmeldelser fra brugere på Testfreaks.se, så man kan få indblik i, hvad andre forbrugere mener om forskellige produkter. I denne omgang er det kogepladen Siemens EH851FEB1E, der er blevet anmeldt af forbrugerne hos Testfreaks.se. Ønsker du at læse alle brugeranmeldelserne, kan du klikke ind her og læse mere på Testfreaks.se hjemmeside. 

The Telegraph 🇬🇧
The Telegraph er en britisk avis, der leverer nyheder hver eneste dag om begivenheder fra både ind- og udland. Udover at skrive nyheder og artikler, så tester og anmelder The Telegraph også masser af forskellige forbrugerprodukter. Her har de blandt andet lavet en test af nogle af de bedste induktionskogeplader på markedet, hvor kogepladen Siemens EH975LVC1E er i blandt. Du kan læse hele anmeldelsen her.

The Telegraph har ligeledes testet og anmeldt AEG IKB64301FB, som de har givet en anbefaling.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke, hvad du ledte efter i vores Siemens kogeplade test, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, der også kunne være interessante for dig at læse.

Med vores induktionskogeplade artikel kan du skabe dig et overblik over hvad markedet ellers har at byde på af testvindende kogeplader. Du kan også læse vores Siemens induktionskogeplade artikel, hvor vi har samlet de bedste induktionskogeplader fra Siemens.

Måske er du også interesseret i en ny ovn. Dertil kan vi også være behjælpelige.

I vores generelle ovn test har vi samlet de bedst anmeldte ovne på markedet, samt råd om hvad man bør være opmærksom på, inden man beslutter sig for en model.

Afhængigt af hvilken type ovn og hvilke funktioner du er interesseret i, har vi her på Forbrugsguiden en række forskellige artikler med forskellige fokuspunkter.

Er du eksempelvis på udkig efter en indbygningsovn, finder du her en række artikler med dette fokus. Er der et bestemt mærke du er særligt interesseret i, finder du her vores producent-specifikke tests. Læs fx vores Siemens indbygningsovn test, vores Voss indbygningsovn test eller vores Bosch indbygningsovn test.

Du kan også læse vores mere generelle ovn tests. Her finder du vores Electrolux ovn test, vores Siemens ovn test, vores Voss ovn test og vores Bosch ovn test, der alle indeholder testvindende ovne.

Et stadigt mere populært valg er ovne med damp-funktion. I vores dampovn test finder du en gennemgang af markedets bedst anmeldte modeller.

Måske er du på udkig efter en ovn, der har en funktion til nemmere rengøring. Dertil kunne det være interessant for dig at læse vores selvrensende ovn test og vores pyrolyseovn test.

Slutteligt vil vi fremhæve vores siemens kombiovn test. Med en kombiovn får man både funktionerne fra en almindelig ovn samt en mikrobølge funktion, hvilket gør den perfekt til den lille lejlighed eller som en ekstra ovn i en stor husstand.