Electrolux Røremaskine Test-overblik – Find de bedste Electrolux røremaskiner – Testvinder guide

Denne artikel handler om røremaskiner fra Electrolux. I artiklen ser vi nærmere på eksperttests, der har testet og vurderet de forskellige modeller fra Electrolux, hvorefter de giver deres vurdering af disse på baggrund af deres funktioner og specifikationer.

Vi gennemgår også alternative modeller fra andre producenter for at give et så nuanceret overblik som muligt over, hvad der findes af røremaskiner på markedet.

Ekspertkilderne består af en lang række forskellige eksperter, der inkluderer Dinside.no. Tek.no, Best-i-test.nu, Madmaskiner.dk, Klikk.no, Kagoo.co.uk, Goodhousekeeping.com og Which.co.uk. 

Denne Electrolux røremaskine test indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste røremaskiner fra Electrolux
🔸 Gennemgang af alternative røremaskiner
🔸 Guide til køb af en røremaskine
🔸 Forskellige opskrifter
🔸 Information om Electrolux
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Electrolux røremaskine test 2021 – Her er de bedste Electrolux røremaskiner

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de bedste Electrolux røremaskiner. Vi hos Forbrugsguiden har analyseret eksperttests fra ind og udland, og samlet de bedst anmeldte modeller lige her. I de grønne bokse under produktnavnene, kan du se, hvem der har testet røremaskinerne, og hvordan de har klaret sig.

Vi håber, at denne oversigt vil hjælpe dig med at finde den Electrolux røremaskine, der passer til dine behov.


Electrolux EKM4300

✅ Testvinder hos Pricerunner.se
✅ 4 ud af 6 stjerner hos norske Dinside.no
✅ 7.5 ud af 10 stjerner hos den norske testside Tek.no

Electrolux EKM4300

.
Electrolux EKM4300 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Tek.no, Dinside.no og Pricerunner.se. Eksperterne har vurderet røremaskinen på baggrund af parametre som for eksempel ydeevne, brugervenlighed, pris og design.

Alle ekspertkilder er begejstrede for modellen, da de er enige om, at den er effektiv samt stabil og klarer arbejdet, som den skal. De gør dog forbrugerne opmærksomme på, at den har en forholdsvis lille kapacitet, hvorfor den ikke er velegnet til forbrugere, der har brug for at lave store portioner på én gang.

Alsidig røremaskine med effektiv motor 

Med Electrolux EKM4300 får man en røremaskine i metal. Dette gør, at den er stabil og slidstærk, så den kan holde i en del år, hvis man sørger for at vedligeholde og rense den.

Modellen kommer med en motoreffekt på 1000 Watt, hvorfor den kan være behjælpelig med en del opgaver i køkkenet. Man kan derfor bruge den til alt lige fra at røre til at blande, mose, ælte og piske.

Hvis man har brug for at justere på maskinens indstillinger, kan dette gøres på siden af modellen, hvor man finder en drejeknap.

Electrolux EKM4300 kommer desuden med to forskellige skåle, der har en kapacitet på henholdsvis 4,8 liter og 2,9 liter. På den måde kan man selv vælge, om man ønsker at benytte sig af den større eller mindre skål afhængig af, hvad man har brug for.

Eksperterne: En røremaskine, der gør som den skal

De tre eksperter har mange rosende ord til overs for Electrolux EKM4300, da de mener, at det er en effektiv og kraftfuld røremaskine. Eksempelvis skriver eksperterne fra Dinside.no, at røremaskinen ’gør som den skal’, hvorfor den er velegnet til de fleste opgaver i køkkenet.

Derudover forklarer eksperterne fra Pricerunner.se, at Electrolux EKM4300 er simpel at bruge, samt at dens ’piskning er fremragende’. Dette er Tek.no enige i og forklarer yderligere, at røremaskinen er stabil, da den kommer med sikkerhedsfødder i gummi. Den står derfor sikkert på bordet under brug.

Eksperterne fra Tek.no er ligeledes begejstrede for modellens pris, da den koster mindre end mange andre modeller på markedet. De skriver, at den er forsynet med 10 hastighedsindstillinger, hvorfor den er velegnet til selv de mere krævende ingredienser.

Kommer med en del tilbehør

Electrolux EKM4300 kommer med en del tilbehør, som man kan skifte imellem afhængig af, hvad man ønsker at bruge maskinen til. Ved køb medfølger der blandt andet et piskeris, en dejkrog, et gennemsigtigt låg samt en røre-krog.

Når man er i gang med at bruge maskinen, har man altid et godt overblik over, hvad der foregår i skålen. Dette er på grund af røremaskinens LED-belysning, der oplyser skålen, når man er i gang med at tilberede de forskellige ingredienser.

Mål ved Electrolux EKM4300:
🌀 Højde: 36 centimeter
🌀 Bredde: 37 centimeter
🌀 Dybde: 21 centimeter
🌀 Vægt: 9,27 kilo

Specifikationer ved Electrolux EKM4300:
🔴 Type: Røremaskine
🔴 Producent: Electrolux
🔴 Motoreffekt: 1000 Watt
🔴 Skålkapacitet: 4,8 og 2,9 liter
🔴 Hastigheder: 10 hastigheder
🔴 Blender: Nej

Fordele ved Electrolux EKM4300
 LED-belysning i skålen
 Skåle med to forskellige kapaciteter
 Motor på 1000 Watt
 Med gummifødder
 10 forskellige hastigheder


Electrolux EKM6000

✅ 8.5 ud af 10 stjerner hos den norske testside Tek.no

Electrolux EKM6000

.
Electrolux EKM6000 er blevet testet og anmeldt af Tek.no, der har afprøvet flere forskellige røremaskiner i forhold til at finde frem til deres fordele og ulemper.

I testen skriver Tek.no, at Electrolux EKM6000 er en kraftfuld røremaskine og herved et godt køb, da den kommer i et elegant design samt er særdeles effektiv til brøddeje.

Eksperterne nævner ikke mange ulemper ved Electrolux EKM6000. De hæfter sig dog ved, at maskinen ikke er lige så kraftfuld, som andre modeller, de har testet.

Simpel røremaskine med praktiske egenskaber

Electrolux EKM6000 er en røremaskine, der kan anvendes som en hjælpende hånd i køkkenet. Med maskinen har man mulighed for både at piske, ælte, røre og blande forskellige ingredienser.

Derudover er Electrolux EKM6000 forsynet med tilbehør som for eksempel et piskeris, en dejkrog samt en E-spade, der gør det muligt at anvende maskinen til de forskellige opgaver. Hvis man har brug for mere tilbehør, er der mulighed for at tilkøbe andre dele. Man kan blandt andet tilkøbe dele, som man kan bruge til at rive, hakke og snitte.

Electrolux EKM6000 er ydermere udstyret med en LED-belysning, der oplyser skålen under tilberedning. Selve skålen er forsynet med en kapacitet på 5,7 liter, så man kan lave større portioner på samme tid.

En god røremaskine, der er simpel i brug, ifølge eksperterne

Ifølge de norske eksperter er Electrolux EKM6000 en brugervenlig røremaskine, der er simpel i brug. De forklarer i anmeldelsen, at maskinen er nem at komme i gang med samt er simpel at bruge, når man er i gang med at tilberede sine ingredienser.

Eksperterne er ligeledes begejstrede for, at Electrolux EKM6000 har 10 hastigheder samt er forsynet med en timer. Med timeren mener de, at man får et godt overblik, da man har mulighed for at programmere den til at starte og stoppe på et bestemt tidspunkt.

De finder ikke mange ulemper ved Electrolux EKM6000, da det overordnet set mener, at den kan bruges til de fleste ting i køkkenet uden problemer. De gør dog forbrugerne opmærksomme på, at den kan have en smule problemer med mere krævende ingredienser, men de oplevede ikke, at der var noget, den ikke kunne klare.

Enkel røremaskine med kraftfuld motor

Electrolux EKM6000 er forsynet med en motor, der har en motoreffekt på 1200 Watt. Det er derfor en forholdsvis kraftig model.

Endvidere kommer Electrolux EKM6000 i et enkelt og elegant design, så den passer ind i de fleste køkkener. Maskinen er også nem at rengøre, da alle de aftagelige dele tåler at komme i opvaskemaskinen. Selve basen skal aftørres med en fugtig klud.

Mål ved Electrolux EKM6000:
🌀 Højde: 40,5 centimeter
🌀 Bredde: 29,4 centimeter
🌀 Dybde: 41,9 centimeter
🌀 Vægt: 10,85 kilo

Specifikationer ved Electrolux EKM6000:
🔴 Type: Røremaskine
🔴 Producent: Electrolux
🔴 Motoreffekt: 1200 Watt
🔴 Skålkapacitet: 5,7 liter
🔴 Hastigheder: 10 hastigheder
🔴 Blender: Nej

Fordele ved Electrolux EKM6000:
 Motor på 1200 Watt
 Med 10 forskellige hastigheder
 LED-belysning i skålen
 Kan anvendes til forskellige opgaver i køkkenet
 Skålen har en kapacitet på 5,7 liter


Electrolux EKM4100

✅ Kåret som ”Bedst til prisen” hos den danske side Madmaskiner.dk
✅ Testvinder hos den svenske side Best-i-test.nu

Electrolux EKM4100

.
Electrolux EKM4100 er blevet testet og anmeldt af både danske og svenske eksperter, hvilket inkluderer Madmaskiner.dk og Best-i-test.nu. Begge ekspertkilder er begejstrede for modellen, som de henholdsvis har kåret som ”Bedst til prisen” og som testvinder.

Dette har de blandt andet gjort på baggrund af, at det er en velfungerende og kraftig røremaskine, der kan anvendes som en hjælpende hånd i køkkenet. Selvom eksperterne overordnede er begejstrede for Electrolux EKM4100, nævner de dog, at den kan være en smule ustabil ved de høje hastighedsindstillinger.

Velfungerende og fleksibel røremaskine med lækkert design, ifølge eksperterne

De to ekspertkilder er enige i, at Electrolux EKM4100 er en effektiv og god røremaskine. Dette forklarer Madmaskiner.dk blandt andet ved, at det er en ’lækker køkkenmaskine, der har kræfter lidt udover det sædvanlige’. De mener desuden, at den kommer i et ’superlækkert design, så den klæder køkkenet godt’.

Eksperterne fra Madmaskiner.dk skriver ydermere, at Electrolux EKM4100 ’kører stabilt og står stabilt’. De forklarer, at dens motor er ’solid og stærk’, men at den altid står sikkert på grund af dens store sikkerhedsfødder i gummi.

De svenske eksperter fra Best-i-test.nu har også testet Electrolux EKM4100. De forklarer, at røremaskinen er ’velfungerende og nem at anvende’, da der ikke var nogen problemer, da de skulle i gang med at bruge den. De nævner dog til sidst i anmeldelsen, at den er forholdsvis støjende under brug, hvilket man skal være opmærksom på.

Kraftfuld røremaskine med 10 hastigheder og integreret belysning

Med Electrolux EKM4100 får man en røremaskine, der er lavet i holdbart metal. På den måde kan den holde i mange år frem i tiden. Den kommer ydermere med en motor, der har en motoreffekt på 1000 Watt. Den kan derfor anvendes til alt lige fra at ælte til at piske, mose m.m.

Der er desuden mulighed for at vælge mellem 10 forskellige hastigheder. Det vil sige, at man kan vælge den hastighed, der passer til opgaven og ingredienserne. Der er også LED-belysning integreret i skålen, der sørger for, at skålen bliver lyst op under tilberedningen.

Med to skåle og masser af tilbehør

Electrolux EKM4100 kommer med to skåle, der er fremstillet i rustfrit stål. Skålene er af høj kvalitet og sørger for, at man både kan lave en mindre samt en større portion. Kapaciteten er nemlig på henholdsvis 4,8 liter og 2,9 liter.

Der medfølger en del tilbehør ved køb af Electrolux EKM4100. Maskinen kommer blandt andet med en dejkrog, et piskeris, en E-spade samt en beskyttelsesskærm. Man kan desuden få en kødhakker med til røremaskinen, der kan bruges til at lave alt lige fra bøffer til burgere eller kødboller.

Mål ved Electrolux EKM4100:
🌀 Højde: 36 centimeter
🌀 Bredde: 37 centimeter
🌀 Dybde: 21 centimeter
🌀 Vægt: 9,27 kilo

Specifikationer ved Electrolux EKM4100:
🔴 Type: Røremaskine
🔴 Producent: Electrolux
🔴 Motoreffekt: 1000 Watt
🔴 Skålkapacitet: 4,8 og 2,9 liter
🔴 Hastigheder: 10 hastigheder
🔴 Blender: Nej

Fordele ved Electrolux EKM4100: 
 Med 10 forskellige hastigheder
 LED-belysning i skålen
 Kan anvendes til at ælte, piske, mose, røre m.m.
 Med to forskellige skåle
 Sikkerhedsfødder i gummi


Electrolux EKM3700

✅ God anmeldelse hos britiske Kagoo.co.uk

Electrolux EKM3700

.
Electrolux EKM3700 er blevet testet og anmeldt af britiske Kagoo.co.uk, der har givet modellen en god anmeldelse. I anmeldelsen skriver de, at Electrolux EKM3700 er en røremaskine, der er velegnet til mindre familier, samt at den er ’meget økonomisk at køre’.

Selvom de forklarer, at det er en fordel, at den kommer med en skål med en kapacitet på 4 liter, mener de stadig, at man skal være opmærksom på, at den er mest velegnet til mindre husstande. Til gengæld er de vilde med, at den både kan blande og piske.

Eksperterne: Med mange brugbare funktioner

De britiske eksperter fra Kagoo.co.uk er begejstrede for Electrolux EKM3700, da de mener, at den kommer med en del brugbare funktioner. Nogle af de funktioner, de er vilde med, er blandt andet, at den kommer med 6 forskellige hastigheder, en pulsefunktion samt forskellige former for tilbehør.

De skriver ydermere, at den er økonomisk under brug, hvilket er en fordel, da den herved ikke vil koste mange penge at bruge. Selvom modellen er mindre har den stadig en motor med en effekt på 800 Watt, hvilket er forholdsvist kraftfuldt.

Med masser af tilbehør

Electrolux EKM3700 kan anvendes til et hav af opgaver i køkkenet, da den leveres med forskellige former for tilbehør. Der medfølger både et piskeris, en dejkrog, en E-spade samt en beskyttelsesskærm. Ved køb af maskinen medfølger der desuden tilbehør som for eksempel en kødhakker, en blender samt et rivejern.

Maskinen kan ydermere bruges til mange opgaver samt ingredienser, da man kan justere hastigheden i 6 forskellige trin. Man har også mulighed for at gøre brug af en pulsefunktion.

Med sugekopper, ledningsopbevaring og nem rengøring

Electrolux EKM3700 er en robust røremaskine, der står stabilt under brug. Dette gør den, da den kommer med sugekopper i bunden af basen. På den måde vil maskinen ikke flytte sig rundt, når man er i gang med at tilberede ingredienserne.

Derudover kommer Electrolux EKM3700 med en ledningsopbevaring, der sikrer, at man nemt kan opbevare ledningen, når maskinen ikke er i brug. Dette gør det nemmere, hvis man ønsker at placere modellen i køkkenskabet.

Alle aftagelige dele tåler desuden at komme i opvaskemaskinen. Basen skal dog aftørres med en fugtig klud.

Mål ved Electrolux EKM3700:
🌀 Højde: 32 centimeter
🌀 Bredde: 38 centimeter
🌀 Dybde: 19 centimeter
🌀 Vægt: 6,8 kilo

Specifikationer ved Electrolux EKM3700:
🔴 Type: Røremaskine
🔴 Producent: Electrolux
🔴 Motoreffekt: 800 Watt
🔴 Skålkapacitet: 4 liter
🔴 Hastigheder: 6 hastigheder
🔴 Blender: Ja

Fordele ved Electrolux EKM3700: 
 Med 6 forskellige hastigheder og pulsefunktion
 Med sugekopper i bunden
 Nem rengøring
 Masser af tilbehør medfølger
 Kommer med en blender


Electrolux EKM7300

✅ God anmeldelse hos britiske Kagoo.co.uk

Electrolux EKM7300

.
Kagoo.co.uk har testet røremaskinen Electrolux EKM7300, der har givet modellen en god anmeldelse. Dette har de blandt andet gjort, da de er vilde med skålens store kapacitet, samt at modellen er forsynet med 10 forskellige hastigheder.

Eksperterne finder generelt ikke nogen ulemper ved modellen, da der ikke bliver nævnt minusser i forhold til funktionerne i deres anmeldelse.

Eksperterne: Økonomisk røremaskine med gode funktioner

Ifølge eksperterne fra Kagoo.co.uk er Electrolux EKM7300 en ’økonomisk røremaskine, der er forsynet med gode funktioner’. De skriver, at den blandt andet kommer med en skål, der har en stor kapacitet, hvilket er velegnet til de større familier.

Derudover hæfter de sig ved, at modellen har 10 forskellige hastigheder, hvorfor man kan tilpasse hastigheden afhængig af de ingredienser, man tilbereder.

Sidst men ikke mindst nævner de også, at motoren har en effekt på 1000 Watt, hvorfor den kan bruges til de fleste former for ingredienser.

Holdbar røremaskine med stor kapacitet og OneClick-funktion

Electrolux EKM7300 er fremstillet i et sømløst design, hvilket sikrer, at den kan holde i mange år frem i tiden, hvis man sørger for at passe godt på den.

Derudover kommer Electrolux EKM7300 med en stor kapacitet, da skålen kan rumme op til 5,7 liter. På den måde er den optimal til en større familie eller til en forbruger, der har brug for at lave store portioner på samme tid.

Electrolux EKM7300 kommer desuden med to skåle med samme kapacitet. Dette betyder, at man kan ælte dejen i den ene skål samt forberede fyldet i den anden skål.

Maskinen er ydermere forsynet med en OneClick-funktion. Det vil sige, at man har mulighed for at tilføje tilbehøret med blot et enkelt klik. Ved køb af Electrolux EKM7300 medfølger der både et piskeris, en dejkrog, et spilddæksel, en stegespatel, en E-spade m.m. Dejkrogen er en TruFlow-dejkrog, der kan bruges til at tilberede forskellige deje til både brød, kager, kiks og pizza.

Med kraftfuld motor og 10 hastigheder

Med Electrolux EKM7300 får man en røremaskine, der kommer med en motor med en motoreffekt på 1000 Watt. Det vil sige, at motoren er kraftfuld nok til at kunne klare selv de mere krævende ingredienser. Dette er også muligt på grund af de 10 hastigheder, der kan justeres afhængig af ingredienserne.

Endvidere er Electrolux EKM7300 forsynet med LED-belysning, der sørger for at oplyse skålen under tilberedning. På den måde har man altid et overblik over, hvad der foregår i skålen.

Maskinens aftagelige dele tåler desuden maskinopvask, hvorfor maskinen er nem at rengøre. Selve basen skal dog aftørres med en fugtig klud.

Mål ved Electrolux EKM7300:
🌀 Højde: 38 centimeter
🌀 Bredde: 37 centimeter
🌀 Dybde: 20 centimeter
🌀 Vægt: 13,1 kilo

Specifikationer ved Electrolux EKM7300:
🔴 Type: Røremaskine
🔴 Producent: Electrolux
🔴 Motoreffekt: 1000 Watt
🔴 Skålkapacitet: 5,7 liter
🔴 Hastigheder: 10 hastigheder
🔴 Blender: Nej

Fordele ved Electrolux EKM7300: 
 Med 10 hastigheder
 LED-belysning
 Kraftfuld motor
 To skåle
 Med OneClick-funktion


Electrolux EKM5540

✅ 7 ud af 10 stjerner hos det norske magasin Tek.no
✅ 4.5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler Electrolux.dk

Electrolux EKM5540

.
Electrolux EKM5540 er blevet testet og anmeldt af det norske magasin Tek.no samt af forbrugere hos den danske forhandler Electrolux.dk. Både eksperter og forbrugere er begejstrede for røremaskinen, som de henholdsvis har givet 7 ud af 10 stjerner og 4,5 ud af 5 stjerner.

Dette har de gjort, da de især er glade for maskinens gode funktioner og nemme tilberedning. Til gengæld er de mindre vilde med, at røremaskinen er forholdsvis støjende.

God maskine, ifølge eksperter og forbrugere

Ifølge eksperter og forbrugere er Electrolux EKM5540 en god maskine, der fungerer som en hjælpende hånd i køkkenet.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Tek.no, at maskinen er spækket med gode funktioner såsom et LED-lys. Dog synes de, at den kommer med en for lille dejkrog, da dejen sætter sig fast på denne.

Flere brugere er enige i, at Electrolux EKM5540 har flere praktiske funktioner. De fremhæver dog også, at maskinens design er flot samt, at den klarer ”arbejdet perfekt”. En anden bruger forklarer ligeledes, at Electrolux EKM5540 er både ”stærk, hurtig og grundig”, så man ”kan altid stole på den”.

Nogle brugere er til gengæld mindre glade for støjniveauet. De nævner, at røremaskinen støjer en del, når man gør brug af den højeste hastighed.

Multifunktionel maskine

Med Electrolux EKM5540 får man en multifunktionel køkkenmaskine, der hjælper med flere forskellige formål i et køkken. Maskinen kan blandt andet hjælpe med at ælte, piske, blande, røre, mose samt meget mere. Der medfølger både et piskeris, en dejkrog samt en E-spade. Det er dog muligt at tilkøbe ekstra tilbehør. Al tilbehør og andre aftagelige dele tåler maskinopvask.

Takket være den effektive motor med en effekt på 1200 Watt kan Electrolux EKM5540 klare de fleste typer af opgaver uanset, om der er tale om en tung bolledej eller piskning af flødeskum til desserten.

Samtidigt kommer Electrolux EKM5540 med 10 hastigheder, så man kan finde den rette hastighed til den specifikke tilberedning. Der er også en puls-funktion, som øjeblikkeligt øger effekten i kort tid. Selve lyset er desuden integreret i hastighedsvælgeren, så betjeningen er ekstra nem ligegyldigt, om man arbejder i en dæmpet belysning eller ej.

Sikker røremaskine med LED-lys

Electrolux EKM5540 er en sikker røremaskine forsynet med store sikkerhedsfødder i gummi samt et beskyttelseslåg.

Mens sikkerhedsfødderne sørger for, at røremaskinen altid står stabilt placeret på et bord under brug, sikrer låget, at alle madvarer ikke bliver sprøjtet direkte ud på køkkenbordet. Røremaskinen kommer også med et låg, der giver den rette luftfugtighed, når eventuel dej skal hæve.

Derudover har Electrolux EKM5540 en LED-belysning, der oplyser skålen under tilberedning. Det gør, at man altid kan se, hvad man laver. Selve skålen har en kapacitet på 4,8 liter. Der medfølger ligeledes en mindre skål på 2,9 liter.

Mål ved Electrolux EKM5540:
🌀 Højde: 36 centimeter
🌀 Bredde: 37 centimeter
🌀 Dybde: 21 centimeter
🌀 Vægt: 9 kilo

Specifikationer ved Electrolux EKM5540:
🔴 Type: Røremaskine
🔴 Producent: Electrolux
🔴 Motoreffekt: 1200 Watt
🔴 Skålkapacitet: 4,8 og 2,9 liter
🔴 Hastigheder: 10 hastigheder
🔴 Blender: Nej

Fordele ved Electrolux EKM5540:
 10 hastigheder
 LED-lys
 Sikkerhedsfødder i gummi
 Effektiv motor
 Multifunktionel røremaskine

Her kan du se en præsentationsvideo af Electrolux EKM5540. Videoen er produceret af Electrolux:


Electrolux EKM5570

✅ 5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den svenske forhandler Electrolux.se
✅ 4.3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler Skousen.dk

Electrolux EKM5570

.
Electrolux EKM5570 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld blevet testet og anmeldt af brugere hos den svenske forhandler Electrolux.se samt den danske forhandler Skousen.dk.

Her har forbrugerne givet røremaskinen henholdsvis 5 ud af 5 stjerner og 4,3 ud af 5 stjerner, da de er begejstrede for dens praktiske egenskaber og effektivitet. Dog er de mindre vilde med, at skålen sætter sig fast meget stramt.

Stilfuld og praktisk røremaskine, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne er Electrolux EKM5570 en røremaskine af ”meget god kvalitet”, hvorfor den er værd at investere i til køkkenet. Eksempelvis skriver en bruger, at Electrolux EKM5570 er både ”stilfuld og praktisk”, da designet er ”meget flot” samt fordi, at ”maskinen fungerer godt”.

Disse betragtninger er flere brugere enige i, hvor en bruger blandt andet forklarer, at Electrolux EKM5570 er ”next level”, da den ”mixer og ælter perfekt”. Denne bruger vil dog ikke anbefale maskinen til ”det ældre publikum, da skålen sætter sig alt for stramt fast”.

Andre brugere nævner ligeledes, at Electrolux EKM5570 er ”super effektiv”, og at ”den bare er flot at have stående”.

Alsidig maskine til køkkenet

Med Electrolux EKM5570 får man en alsidig maskine til ens køkken, der kan hjælpe med en bred vifte af forskelligartede opgaver. Der medfølger nemlig en del tilbehør, så man både kan ælte, piske, blande, mose og røre med denne maskine. Ønsker man at få hjælp til andre opgaver, kan man selv vælge at tilkøbe ekstra udstyr.

Derudover kommer Electrolux EKM5570 med en motor, som har en motoreffekt på hele 1200 Watt. Det sikrer, at maskinen kan bruges til de mere krævende samt de mindre krævende opgaver i køkkenet.

Røremaskinen har desuden 10 forskellige hastighedsindstillinger, så man kan vælge den hastighed, der passer bedst til opgaven. Har man brug for en øjeblikkelig øget effekt, kan man anvende puls-funktionen. Der er ydermere en integreret belysning i hastighedsvælgeren, så man altid nemt kan se hvilken hastighed, man vælger.

God kapacitet

Ved køb af Electrolux EKM5570 medfølger der to skåle med håndtag. Disse skåle har en kapacitet på henholdsvis 4,8 liter og 2,9 liter. Begge skåle er i rustfrit stål og høj kvalitet, som gør det nemmere at tilberede flere ting på én gang.

Ved brug af maskinen vil der tænde en integreret LED-belysning i skålen. Herved kan man altid nemt følge med i, hvad man laver under tilberedningen.

Sidst men ikke mindst er Electrolux EKM5570 udstyret med store sikkerhedsfødder i gummi, der sikrer en høj stabilitet. Det sørger for, at maskinen ikke rykker sig ud af stedet, når den er i brug.

Mål ved Electrolux EKM5570:
🌀 Højde: 36 centimeter
🌀 Bredde: 37 centimeter
🌀 Dybde: 21 centimeter
🌀 Vægt: 9 kilo

Specifikationer ved Electrolux EKM5570:
🔴 Type: Røremaskine
🔴 Producent: Electrolux
🔴 Motoreffekt: 1200 Watt
🔴 Skålkapacitet: 4,8 og 2,9 liter
🔴 Hastigheder: 10 hastigheder
🔴 Blender: Nej

Fordele ved Electrolux EKM5570:
 Puls-funktion
 10 hastighedsindstillinger
 Store sikkerhedsfødder
 Kan bruges til mange formål
 LED-belysning

Her kan du se en præsentationsvideo af Electrolux EKM5570. Videoen er produceret af Electrolux:


Electrolux EKM5550

✅ 5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler Electrolux.dk
✅ 5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler WhiteAway.com

Electrolux EKM5550

.
Electrolux EKM5550 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en favorit hos brugerne. Røremaskinen har nemlig fået 5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos de to danske forhandlere Electrolux.dk og WhiteAway.com.

I deres anmeldelser skriver brugerne, at Electrolux EKM5550 er en flot maskine, der samtidigt klarer al arbejde godt. Ingen af brugerne finder nogle deciderede ulemper ved denne røremaskine.

En god køkkenassistent, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne er Electrolux EKM5550 en ”stor glæde i hverdagen”, som ”gør en glad hver gang, man går forbi den derhjemme”. En bruger skriver desuden, at Electrolux EKM5550 er ”en meget god køkkenassistent, der forgylder ens dage med både brød, cremer og småkager”.

Brugeren forklarer ydermere, at ”udvalget af tilbehør gør det til en alsidig og nyttig maskine i mange situationer”. Endvidere kommer maskinen med ”små dejlige detaljer”.

En anden bruger hæfter sig ligeledes ved, at Electrolux EKM5550 er ”en suveræn maskine”, der er ”så meget bedre” end andre modeller.

Kan bruges til mange formål i køkkenet

Med Electrolux EKM5550 får man en røremaskine, der kan bruges til flere forskellige formål i et køkken. Takket være det medfølgende tilbehør kan maskinen anvendes til alt lige fra at røre til at piske, ælte, blande, mose m.m. Det er desuden muligt at tilkøbe endnu mere udstyr, hvis man har brug for det.

Røremaskinen har ydermere en motor med en effekt på 1200 Watt. Det sikrer, at maskinen kan klare langt de fleste opgaver uanset, om der er tale om en tung dej til brød eller en let piskning af æggehvider.

De 10 hastighedsindstillinger sørger desuden for, at man har mulighed for nemt at justere og tilpasse hastigheden efter den pågældende opgave. Man kan også gøre brug af puls-funktionen for en øjeblikkelig øget effekt. Det er nemt og hurtigt at vælge den rette hastighed på grund af den integrerede belysning, som oplyser knappen.

Betjeningsvenlig røremaskine

Electrolux EKM5550 er en betjeningsvenlig røremaskine, der er forsynet med et par knapper, hvor man tilpasser de enkelte funktioner. Samtidigt kommer maskinen med en LED-belysning, som oplyser skålen under tilberedning.

Selve skålen har en kapacitet på 4,8 liter. Der medfølger dog også en mindre skål med en kapacitet på 2,9 liter, så det er nemmere at tilberede større portioner på én gang. Begge skåle har et håndtag.

Man behøver desuden ikke bekymre sig om, hvorvidt Electrolux EKM5550 står stabilt på et køkkenbord. Røremaskinen har nemlig ekstra store sikkerhedsfødder lavet af gummi på undersiden, som sikrer en høj stabilitet.

Mål ved Electrolux EKM5550:
🌀 Højde: 36 centimeter
🌀 Bredde: 37 centimeter
🌀 Dybde: 21 centimeter
🌀 Vægt: 9 kilo

Specifikationer ved Electrolux EKM5550:
🔴 Type: Røremaskine
🔴 Producent: Electrolux
🔴 Motoreffekt: 1200 Watt
🔴 Skålkapacitet: 4,8 og 2,9 liter
🔴 Hastigheder: 10 hastigheder
🔴 Blender: Nej

Fordele ved Electrolux EKM5550:
 10 hastighedsindstillinger
 Ekstra store sikkerhedsfødder
 LED-belysning
 Alsidig
 Stor skål

Her kan du se en præsentationsvideo af Electrolux EKM5550. Videoen er produceret af Electrolux:


Alternativer til Electrolux røremaskinen

I denne artikel har vi gennemgået flere røremaskiner fra Electrolux, som har fået gode anmeldelser fra de forskellige ekspertkilder.

Udover ovenstående røremaskiner fra Electrolux findes der også flere gode modeller på markedet fra andre producenter. For at sikre et så nuanceret overblik som muligt vil vi i næste afsnit gennemgå røremaskiner fra andre mærker, der ligeledes har klaret sig godt i forskellige tests.


Kenwood Chef XL KVL4100S

✅ Bedst i test hos uvildige forbrugermagasiner

Kenwood Chef XL KVL4100S

.

Dette har de blandt andet gjort, fordi de er vilde med, at den er stor, samt at den klarer de fleste opgaver godt. Derudover forklarer eksperterne, at den også er støjsvag.

Til gengæld er de mindre vilde med, at Kenwood Chef XL KVL4100S ikke er lige så effektiv til at tilberede pandekagedej og mayonnaise sammenlignet med andre former for opskrifter.

Stor røremaskine med enkelt design

Kenwood Chef XL KVL4100S er en stor og rummelig røremaskine, der kommet i et mere firkantet design. Det vil sige, at den er fremstillet i en mere industriel stil.

Designet er enkelt og simpelt, hvorfor den vil passe ind i de fleste køkkener. Den er desuden nem at anvende, da den kan betjenes via en drejeknap. På drejeknappen har man mulighed for at justere på modellens hastighed, så man kan finde den hastighed, der passer mest optimalt til de specifikke ingredienser.

Kraftfuld motor og flere tilbehørsdele

Kenwood Chef XL KVL4100S er lavet til at kunne bruges til både de mere og mindre krævende blandinger. Dette er den blandt andet på grund af dens motor, der har en motoreffekt på 1200 Watt. På den måde kan maskinen eksempelvis anvendes til de tunge brøddeje.

Ved køb af Kenwood Chef XL KVL4100S medfølger der både en dejkrog, en K-spade samt et piskeris. Man kan derfor både piske, blande, mikse, røre og ælte med røremaskinen, hvorfor den kan bruges til flere opgaver i køkkenet.

Derudover kommer Kenwood Chef XL KVL4100S med en variabel og trinløs hastighedskontrol, hvilket sikrer, at overgangen fra en lavere til en højere hastighed foregår mere kontrolleret. Dette hjælper med at undgå stænk og sprøjt på køkkenbordet.

Med en stor blandeskål

Ved tilberedning af ingredienser i blandeskålen kan man ikke undgå sprøjt og stænk. Derfor kommer Kenwood Chef XL KVL4100S med en sprøjteskærm, der sikrer, at køkkenet ikke bliver fyldt med de specifikke ingredienser.

Udover en sprøjteskærm, er Kenwood Chef XL KVL4100S forsynet med en skål, der har en kapacitet på 6,7 liter. Dette er en rummelig skål, hvorfor man har mulighed for at lave en stor portion på samme tid.

Mål ved Kenwood Chef XL KVL4100S:
🌀 Højde: 34,5 centimeter
🌀 Bredde: 38,5 centimeter
🌀 Dybde: 28 centimeter
🌀 Vægt: 9,4 kilo

Specifikationer ved Kenwood Chef XL KVL4100S:
🔴 Type: Røremaskine
🔴 Producent: Kenwood
🔴 Motoreffekt: 1200 Watt
🔴 Skålkapacitet: 6,7 liter
🔴 Hastigheder: Variabel og trinløs hastighedskontrol
🔴 Blender: Nej

Fordele ved Kenwood Chef XL KVL4100S: 
 Motor med effekt på 1200 Watt
 Flere medfølgende tilbehørsdele
 Skål med kapacitet på 6,7 liter
 Med trinløs hastighedskontrol
 Med sprøjteskærm

Her kan du se en unboxing video af Kenwood Chef XL KVL4100S. Videoen er produceret af WhiteAway.com:


KitchenAid 5K45SS Classic

86 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.com

KitchenAid 5K45SS Classic

.

Begge ekspertkilder er begejstrede for modellen, hvorfor de har kåret den som topscorer samt givet den 86 ud af 100 point. De mener nemlig, at modellen er kraftfuld og effektiv, samt at den er nem i brug.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved KitchenAid 5K45SS Classic. De mener dog begge to, at den ikke er velegnet til tilberedning af pandekagedej, samt at nogle af hastighederne kan være lidt for hurtige.

Eksperterne: Brugervenlig røremaskine med brugbare funktioner 

Ifølge de to ekspertkilder er KitchenAid 5K45SS Classic en brugervenlig røremaskine, der kan bruges til mange forskellige formål i køkkenet. Eksperterne er vilde med, at man kan benytte sig af KitchenAid 5K45SS Classic til både at piske, ælte, røre, blande og mose.

Dette er muligt med hjælp fra det medfølgende tilbehør, da den kommer med et piskeris, en dejkrog samt en flad-pisker. Her nævner Goodhousekeeping.com, at delene tåler at komme i opvaskemaskinen, hvorfor de mener, at den er nem at rengøre.

Eksperterne nævner også, at den er robust, hvorfor den kan klare de fleste ingredienser, selvom man skal ælte tunge brøddeje. De nævner til sidst, at hastighedskontrollen kan være en smule besværlig at anvende til at starte med.

Med stor røre-skål og flere hastigheder 

KitchenAid 5K45SS Classic kommer med en motor, der har en effekt på 275 Watt. Dette er meget lavere sammenlignet med andre modeller. Til gengæld er den forsynet med en Direct Drive-motor, der arbejder effektivt selv ved de mere krævende opgaver.

Maskinen kommer yderligere med 10 forskellige hastigheder, så man selv kan vælge, hvilken hastighed man ønsker at benytte afhængig af de pågældende ingredienser.

Når man går i gang med at bruge røre-skålen, skal man putte ingredienserne ned i den. Skålen kan rumme en del, da dens kapacitet er på 4,3 liter.

Flere praktiske funktioner 

Med KitchenAid 5K45SS Classic får man en røremaskine, der kommer med en del praktiske funktioner. Den er blandt andet forsynet med et fleksibelt koblingsled, en direkte transmission samt et planetarisk røre-system.

Den direkte transmission sikrer, at modellen arbejder effektivt og støjsvagt på samme tid. I kombination med det planetariske røre-system sørger maskinen for, at ingredienserne blandes sammen effektivt til en ensartet og jævn blanding.

Sidst men ikke mindst kommer KitchenAid 5K45SS Classic med et fleksibelt koblingsled. Koblingsleddet sørger for, at man kan anvende over 15 former for tilbehør, så man kan bruge maskinen til endnu mere i køkkenet.

Mål ved KitchenAid 5K45SS Classic:
🌀 Højde: 35,3 centimeter
🌀 Bredde: 35,8 centimeter
🌀 Dybde: 22,1 centimeter
🌀 Vægt: 9,3 kilo

Specifikationer ved KitchenAid 5K45SS Classic:
🔴 Type: Røremaskine
🔴 Producent: KitchenAid
🔴 Motoreffekt: 275 Watt
🔴 Skålkapacitet: 4,3 liter
🔴 Hastigheder: 10 hastigheder
🔴 Blender: Nej

Fordele ved KitchenAid 5K45SS Classic: 
 Med Direct Drive-motor
 Fleksibelt koblingsled
 Direkte transmission
 Planetarisk røre-system
 10 forskellige hastigheder

Her kan du se en præsentationsvideo af KitchenAid 5K45SS Classic. Videoen er produceret af KitchenAid:


Kenwood kMix KMX750

Kåret som “Best Buy” hos britiske Which.co.uk
✅ 85 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.com

Kenwood KMX750

.
De tre ekspertkilder Which.co.uk og Goodhousekeeping.com har testet og anmeldt røremaskinen Kenwood kMix KMX750, som de alle er begejstrede for. De har nemlig alle sammen givet den en god anmeldelse på grund af, at den kommer med flere forskellige former for tilbehør, samt at den har en effektiv ydeevne.

Eksperterne nævner dog også, at de er mindre tilfredse med dens pris, da de mener, at den er forholdsvis dyr i forhold til dens funktioner.

Eksperterne: Røremaskine med en fremragende ydeevne

Ifølge ekspertkilderne kommer Kenwood kMix KMX750 med en ’fremragende ydeevne’. De mener, at den klarer sig godt i alle deres forskellige tests, så man har mulighed for at bruge maskinen til lidt af hvert i køkkenet.

Derudover skriver eksperterne fra Goodhousekeeping.com, at de er vilde med, at den har tilbehør, der er nemt at sætte på plads. Dette er eksperterne fra Which.co.uk enige i og skriver også, at selve designet er robust og holdbart, så den kan holde i mange år frem i tiden.

Sidst men ikke mindst nævner Goodhousekeeping.com, at Kenwood kMix KMX750 er nem at rengøre, da alle aftagelige dele kan rengøres i opvaskemaskinen. Der er desuden mulighed for at placere tilbehøret i skålen, så man sparer på pladsen.

Røremaskine med rummelig skål og kraftfuld motor

Kenwood kMix KMX750 er forsynet med en kraftfuld motor, der har en motoreffekt på 1000 Watt. Det vil sige, at maskinen kan anvendes til de mere krævende opgaver.

Derudover kommer maskinen med en røre-skål, der har en kapacitet på 5 liter. Det betyder, at man både kan bruge røremaskinen til de mindre samt de større portioner afhængig af, hvad man har brug for. Skålen er fremstillet i rustfrit stål med et ergonomisk håndtag, så den er nem at placere korrekt på basen. Man kan putte skålen i opvaskemaskinen efter brug.

Kenwood kMix KMX750 kommer også med et indføringsrør, der kan bruges til at putte ingredienserne ned i blandingen lidt efter lidt.

Kan bruges til mange formål i køkkenet

Kenwood kMix KMX750 er en alsidig røremaskine, der kan anvendes til en del formål i køkkenet. Den kan både bruges til at røre, piske, ælte, blande og mikse. Dette er muligt, da den er forsynet med tilbehør i form af et piskeris, en dejkrog samt en dejpisker. Disse dele kan alle puttes i opvaskemaskinen. Hvis man har brug for andet tilbehør, er der mulighed for at tilkøre flere dele.

Maskinen kommer også med 6 hastigheder med en hastighedskontrol, så man selv kan øge eller reducere hastigheden, når der er brug for det. Det gør det nemmere at undgå stænk og sprøjt på køkkenbordet.

Ydermere er Kenwood kMix KMX750 forsynet med en foldefunktion. Foldefunktionen kan anvendes til at folde og lægge alle ingredienser sammen. Dette er velegnet til desserter såsom, hvis man skal lave en soufflé. 

Mål ved Kenwood kMix KMX750:
🌀 Højde: 35,5 centimeter
🌀 Bredde: 24 centimeter
🌀 Dybde: 38,5 centimeter
🌀 Vægt: 9,1 kilo

Specifikationer ved Kenwood kMix KMX750:
🔴 Type: Røremaskine
🔴 Producent: Kenwood
🔴 Motoreffekt: 1000 Watt
🔴 Skålkapacitet: 5 liter
🔴 Hastigheder: 6 hastigheder
🔴 Blender: Nej

Fordele ved Kenwood kMix KMX750: 
 Kan anvendes til mange formål i køkkenet
 Motoreffekt på 1000 Watt
 Skålkapacitet på 5 liter
 Med 6 hastigheder
 Flere tilbehørsdele medfølger ved køb

Her kan du se en præsentationsvideo af Kenwood kMix KMX750. Videoen er produceret af Kenwood:


Røremaskine købsguide: Dette bør du overveje

Electrolux EKM7300Hvis du er på udkig efter en ny røremaskine, har du sikkert allerede undersøgt markedet for at finde ud af, hvad du kan vælge imellem.

Her har du sandsynligvis fundet ud af, at der findes et hav af røremaskiner på markedet fra forskellige producenter samt i forskellige prisklasser.

Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvad du har brug for, da dette hjælper dig med at finde den helt rette røremaskine til dig og dine behov. Her får du en købsguide, så du nemmere kan vælge en røremaskine til dit køkken.

Hvad har du brug for?
Først og fremmest skal du overveje, hvorfor du har brug for en røremaskine. Du skal derfor finde ud af, hvilken form for tilberedning du skal bruge den til, hvor store portioner du ønsker at lave samt hvilke opskrifter, du eventuelt vil tilberede med røremaskinen.

Dette kan være behjælpeligt i forhold til at gøre din søgning nemmere. Du finder nemlig ud af, hvilke røremaskiner du skal kigge nærmere på og hvilke, der ikke opfylder dine behov og krav.

Hvad er dit budget?
I og med der findes et væld af røremaskiner på markedet, kommer de også i mange prisklasser. Du kan nemlig både finde de billigere modeller samt de mere dyre modeller. Du skal overveje, hvor stort eller småt dit budget er.

Det er dog en fordel, at du er realistisk i forhold til, hvilke krav du har. Jo flere funktioner modellen har, jo mere vil den typisk også koste.

Hvor mange hastigheder skal den have?
Hvis du ønsker at bruge røremaskinen til forskellige former for ingredienser, er det også en fordel, at maskinen kommer med flere hastigheder.

Mange røremaskiner har flere hastigheder, men der er også maskiner, hvor du ikke kan justere meget på hastigheden.

Det er altid en god idé at købe en røremaskine med flere hastigheder, da dette giver dig en større kontrol ved tilberedning af ingredienserne. Det kan også være behjælpeligt ved de mere krævende opskrifter.

TilbehørHvilke former for tilbehør skal der medfølge?
Mange røremaskiner kommer i dag med standardtilbehør. Standardtilbehøret består typisk af et piskeris, en K-spade samt en dejkrog. Det betyder, at du kan bruge modellen til både at ælte, piske, røre, mose og blande. Du kan dog også finde maskiner, der kommer med alt lige fra en blender til en kødhakker eller et rivejern.

Jo mere tilbehør, jo flere muligheder har du også. Men hvis du ikke har brug for disse former for tilbehør, er der ingen grund til at kigge efter en maskine, hvor disse medfølger. Typisk skal tilbehøret, udover standarddelene, også tilkøbes, da de ikke følger med i prisen.

Hvordan skal røremaskinen se ud?
Røremaskiner findes i mange designs, hvorfor du skal finde en maskine, der passer til dit køkken. De fleste har et simpelt design, og du kan finde røremaskiner i mange forskellige farver.

Uanset hvad du har brug for, er der med stor sandsynlighed en røremaskine til dine præferencer.

Hvor rengøringsvenlig skal røremaskinen være?
En rengøringsvenlig røremaskine giver muligheden for, at du kan putte de aftagelige dele i opvaskemaskinen. Det betyder, at du ikke skal vaske disse i hånden. Typisk skal du tørre basen af med en klud.

Hvor stor må røremaskinen være?
Den sidste faktor, du skal være opmærksom på, er røremaskinens vægt. En tungere model vil som regel være mere robust og stabil, hvilket kan være en fordel, da den herved står mere stabilt på køkkenbordet.

Hvis du ønsker, at placere røremaskinen i køkkenskabet eller flytte rundt på den, kan det være en fordel med en mindre model, da den herved er nemmere at løfte og sætte et andet sted.

Ønsker du at finde flere gode råd til, hvad du skal overveje ved køb af en røremaskine, kan du klikke ind her på denne artikel fra Learn.Compactappliance.com.


Lækre opskrifter til røremaskinen


Kanelboller med dadler

Kanelboller med dadlerIngredienser

Dadelfyld:
16 dadler
¼ tsk. salt
50 gram usaltet smør
1 spsk. revet appelsinskal
1 tsk. kanel

Dej:
1 dl. mælk
4 tsk. honning
1 pakke gær
2 store æggeblommer
2 store æg
1 dl. kærnemælk
1-2 dl. mel
1 tsk. salt
1 dl. sukker
En smule kanel

Sådan gør du

Dadelfyld:
1. Bland dadler, salt og 1-2 dl. vand i en gryde. Når blandingen er begyndt at koge, skal du skrue ned for varmen. Lad blandingen simre. Sørg for at røre i blandingen regelmæssigt.

2. Når dadlerne er begyndt at falde fra hinanden, og der ikke er noget vand tilbage, er blandingen færdig. Den skal have en forholdsvis tyk konsistens.

3. Afkøl blandingen. Når den er kølet af, skal du putte smør, kanel og appelsinskal i den.

Dej:
1. Forvarm ovnen til 180 grader.

2. Opvarm mælk og honning i en gryde og put mælkeblandingen sammen med kærnemælk i røremaskinens skål. Når kærnemælken skummer, skal du tilføje æggeblommer, æg, mel, salt og honning.

3. Rør blandingen sammen ved brug af en røremaskine. Her skal den blive blød og luftig. Tilføj smør lidt ad gangen, mens røremaskinen er i gang med at arbejde.

4. Når der ikke er flere klumper i smørret, skal dejen puttes i en skål. Lad den hæve i cirka halvanden time.

5. Dejen skal nu deles i to dele, hvor det ene stykke rulles ud i et rektangel. Placer dadelfyldet på dejen og skær den i otte trekanter. Til sidst skal de rulles sammen til boller.

6. Dæk bollerne med folie. Lad dem hæve i cirka 30 til 40 minutter.

7. Bland sukker og kanel sammen i en skål. Pisk det sidste æg med 1 tsk. vand i en anden skål og smør det på bollerne. Put kanelsukker på bollerne. Herefter skal de bages i ovnen, indtil de er gyldne i cirka 20 til 25 minutter.


Cookies med chokolade og græskarfrø

Cookies med chokolade og græskarfrøIngredienser 
120 gr. græskarfrø
250 gr. mel
60 gr. usødet kakaopulver
2 tsk. salt
½ tsk. bagepulver
½ tsk. kanel
120 gram sukker
2 spsk. usaltet smør
2 store æg
150 gram chokoladestykker
Havsalt

Sådan gør du 

1. Put en bageplade nederst i ovnen og forvarm den til 250 grader. Rist græskarfrøene på bagepladen, indtil de er gyldenbrune. Dette tager omkring 8 til 10 minutter. Lad dem køle af.

2. I mellemtiden skal du blande mel, kakaopulver, salt, bagepulver og kanel i en stor skål. Brug en røremaskine på en mellemhøj hastighed. Tilføj sukker og smør i skålen efter lidt tid, og bland indtil dejen er luftig i omkring 4 minutter.

3. Tilsæt et æg ad gangen. Reducer hastigheden til lav. Tilsæt de tørre ingredienser ad tre omgange og bland godt ved hver tilføjelse. Tilføj chokoladestykkerne og græskarkernerne til sidst.

4. Del dejen i 18 kugler. Put havsalt ovenpå og bag dem i ovnen, indtil de er brune og faste. De skal dog være bløde i midten. Dette tager 18 til 20 minutter. Lad dem køle af inden servering.


Saltede chokoladecookies

Saltede chokoladecookiesIngredienser
120 gr. mel
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
1/4 tsk. bagepulver
60 gr. usaltet smør
75 gr. sukker
60 gr. brunt sukker
40 gr. flormelis
2 store æggeblommer
1 stort æg
1. tsk. vaniljeekstrakt
150 gr. chokolade (groft hakket)
En smule havsalt

Sådan gør du

1. Put en bageplade nederst i ovnen og forvarm den til 275 grader. Put mel, bagepulver og salt i en mellem skål. Sæt skålen til side.

2. Brug en røremaskine til at blande smør, brunt sukker, sukker og flormelis sammen, så det bliver luftigt. Tilsæt æggeblommer, æg og vaniljeekstrakt. Når blandingen er luftig, skal du sætte hastigheden på røremaskinen ned.

3. Herefter skal du tilsætte de tørre ingredienser.

4. Form kagedejen i runde boller på en bageplade med omkring 5 centimeters afstand. Put havsalt på kagerne.

5. Bag cookies i ovnen og vend dem, når halvdelen af tiden er gået. De skal være i ovnen i omkring 10 til 12 minutter. Lad dem afkøle på bagepladen. Når de er kølet af, er de blevet faste, og er nu klar til servering.


Om Electrolux

Electrolux-logo
Electrolux blev grundlagt i 1910 og har sidenhen vokset sig større og større. I dag har Electrolux nemlig over 50 fabrikker rundt omkring i Europa.

Da Electrolux startede i 1910 blev virksomheden stiftet med navnet Elektromekaniske AB. De fusionerede med virksomheden AB Lux i 1919, hvor de ændrede navn til det, vi kender i dag, nemlig Electrolux. Indtil 1957 blev det dog stavet som Elektrolux.

Electrolux er en svensk virksomhed, der er kendt for at producere en masse elektroniske apparater til hjemmet. De producerer alt lige fra køleskabe til vaskemaskiner, tørretumblere, blendere, kaffemaskiner og røremaskiner. Man kan derfor finde produkter til mange dele af hjemmet fra Electrolux. Electrolux producerer dog ikke kun husholdningsapparater, maskiner og elektroniske apparater til privatkunder. De er også kendte for at producere produkter til professionelt brug i både vaskerier og storkøkkener.

Det første produkt, der kom på markedet, fra Electrolux, var en støvsuger. Dette har lige fra starten af været en af de mest populære produkter fra virksomheden.

I dag er Electrolux verdensførende indenfor deres specifikke branche, da de har været i gang i mange år. De er desuden aktiv i mere end 150 forskellige lande rundt omkring i verdenen, hvor man har mulighed for at købe deres produkter.

Derudover har Electrolux opkøbt en del andre mærker indenfor hvidevarebranchen. De har blandt andet opkøbt Voss, Zanussi og AEG. Der er derfor mange andre kendte mærker, som Electrolux i dag står bag. Dog kan der på disse produkter stadig findes deres oprindelige mærke og navn.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Electrolux røremaskiner er bedst i test?

Electrolux EKM4300, Electrolux EKM6000 og Electrolux EKM4100

🤓 Hvordan er Electrolux røremaskinerne blevet testet?

Røremaskinerne er blevet vurderet ud fra deres evner til blandt andet at piske, røre og ælte. Derudover har eksperterne set på maskinernes kvalitet, brugervenlighed, støjniveau og energiforbrug.

🤔 Hvordan vælger jeg den rette model?

For at finde den model der passer til dit behov, er det anbefalet, at du først og fremmest overvejer maskinens kapacitet, størrelse og vægt. Derefter bør du se på motoreffekt samt tilbehør og indbyggede funktioner.


Gennemgang af testkilder

Dinside.no 🇳🇴 
Dinside.no er et norsk nyhedsmedie, der løbende tester forskellige former for produkter. De skriver også artikler om et hav af emner såsom bolig, økonomi, teknologi, motor samt meget mere.

I denne omgang har Dinside.no taget et kig på røremaskinen Electrolux EKM4300, som de har givet 4 ud af 6 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen af røremaskinen, kan du klikke ind på deres hjemmeside her.

Goodhousekeeping.com 🇬🇧 
Det store britiske forbrugermagasin Goodhousekeeping.com er en hjælp til forbrugerne i hverdagen. De laver både artikler, guides, opskrifter med mere, der kan hjælpe forbrugerne med et hav af informationer.

De tester og anmelder også forskellige forbrugerprodukter, hvor de afprøver og vurderer disse i forhold til forskellige parametre. Her har Goodhousekeeping.com testet og anmeldt to forskellige røremaskiner, hvilket inkluderer Kenwood kMix KMX750 og KitchenAid 5K45SS Classic. I testen bliver røremaskinerne belønnet med henholdsvis 85 ud af 100 point og 86 ud af 100 point. Du kan læse de to anmeldelser af røremaskinerne her og her.

Klikk.no 🇳🇴
Det norske magasin Klikk.no har testet røremaskinen Electrolux EKM6100, som de har givet 3 ud af 6 stjerner. Her har de fokuseret på røremaskinens forskellige funktioner for at give forbrugerne et overblik over dens fordele og ulemper.

Hvis du ønsker at læse hele anmeldelsen af Electrolux EKM6100, kan du klikke ind her på Klikk.no hjemmeside.

Madmaskiner.dk 🇩🇰 
Madmaskiner.dk er en dansk side, der sørger for at gøre det nemmere for forbrugerne, når de skal ud og købe nye maskiner til køkkenet. Dette gør de blandt andet ved at skrive artikler, lave guides, finde gode råd samt meget mere.

Derudover tester og anmelder de også produkter, hvor de her har afprøvet og vurderet flere forskellige røremaskiner. Her er Electrolux EKM4100 iblandt, som de har kåret som værende bedst til prisen. Du kan læse hele testen her. 

Tek.no 🇳🇴 
Det norske teknikmagasin Tek.no skriver om alt det, der handler om både teknologi og elektronik. De skriver både nyheder og guides, men de tester og anmelder også en masse produkter heriblandt røremaskiner.

De har blandt andet testet de to røremaskiner Electrolux EKM4300 og Electrolux EKM6000. Røremaskinerne har henholdsvis fået 7,5 ud af 10 stjerner og 8,5 ud af 10 stjerner. Du kan læse anmeldelserne her.

Tek.no har ligeledes testet og anmeldt Electrolux EKM5540, som de har givet 7 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧 
Det britiske testmagasin Which.co.uk tester mange forskellige forbrugerprodukter hver eneste dag. Efter de har testet et produkt, videregiver de resultaterne til forbrugerne, der kan få hjælp til at finde det helt rigtige præparat til deres behov.

Her har Which.co.uk lavet en test af røremaskinen Kenwood kMix KMX750, som de har kåret som værende et ”Best Buy”. Du kan læse hele testen her.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Denne Electrolux Røremaskine test er baseret på anmeldelser fra både ekspertkilder og forbrugere. Da der ikke findes officielle eksperttests af alle røremaskiner, har vi valgt at inddrage brugeranmeldelser fra forskellige danske og udenlandske forhandlere. På den måde får man et overblik over, hvad der er forbrugernes favoritter, og hvad de mener om de forskellige modeller i forhold til deres fordele og ulemper.

Vi har anvendt forhandlere såsom Electrolux.dk, Electrolux.se, WhiteAway.com og Skousen.dk. Hvis man ønsker at læse brugeranmeldelserne af de forskellige røremaskiner, kan der nedenfor findes links til de anmeldelser, der er taget med i denne artikel.

Læs brugeranmeldelser af Electrolux 5540 hos Electrolux.dk her.

Læs brugeranmeldelser af Electrolux EKM5570 hos Electrolux.se og Skousen.dk her.

Læs brugeranmeldelser af Electrolux EKM5550 hos Electrolux.dk og WhiteAway.com her.


Alternative tests og artikler

Er du endnu ikke overbevist om, at en røremaskine fra Electrolux er det rette valg for dig, har vi her hos Forbrugsguiden en række andre tests, der kunne være relevante.

Skab dig et overblik over markedets andre testvindende røremaskiner med vores generelle røremaskine test. I denne test gennemgår vi en lang række røremaskiner fra forskellige producenter, og giver dig eksperternes vurderinger.

Skulle der være et bestemt mærke, du er særligt interesseret i, kan du også læse vores producent-specifikke tests. Her finder du blandt andet vores Teddy Bjørn røremaskine test og vores Ankarsrum Assistent test, der begge indeholder testvindende røremaskiner.

Men når det kommer til at imponere eksperterne, skiller mærket Kenwood sig særligt ud. Her kan du læse vores brede Kenwood køkkenmaskine test, eller vores række af mere specifikke Kenwood tests, så som vores Kenwood Major test, vores Kenwood Chef test eller vores Kenwood Chef XL test. I disse test finder du eksperternes favorit Kenwood modeller. Vi bringer dig også en prissammenligning, så du hurtigt og nemt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.

Slutteligt vil vi fremhæve vores Bagemaskine test. Køber du en røremaskine med henblik på at bage hjemmebagt brød, kan en bagemaskine være værd at overveje. Her finder du en oversigt over de bedste og mest testvindende bagemaskiner på markedet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme