Kenwood Chef test 2020 – Her er eksperternes favoritter

0

Denne artikel handler om forskellige Kenwood-køkkenmaskiner, som alle er i serien Kenwood Chef. Vi har set nærmere på forskellige eksperttests, hvor kyndige fagfolk har testet og vurderet de forskellige modeller, hvorefter de giver deres vurdering af hver model.

Under hver model bringer vi således information om modellerne plus eksperternes kommentarer om hver model.

Ekspertpanelerne i denne test består af en lang række forskellige eksperter, der inkluderer forbrugerinstanserne danske Tænk og svenske Råd & Rön, aviserne Vg.no, Dailymail.co.uk og Independent.co.uk, forbrugermagasinet Which.co.uk, madmagasinet Gastromand.dk, teknikmagasinet Tek.no samt den norske Tv2.no.

I denne Kenwood Chef test får du:
🔸 Overblik over de bedste Kenwood Chef-køkkenmaskiner 
🔸 Overblik over 3 alternative modeller 
🔸 Information om Kenwood 
🔸 Gode råd til hvad man kan bruge sin køkkenmaskine til 
🔸 Guide til hvilke redskaber man bør have i køkkenet 
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Kenwood Chef test 2020 – Her er de bedste køkkenmaskiner fra Kenwood Chef linjen

Nedenfor finder du en liste over de bedste køkkenmaskiner fra Kenwood Chef linjen. Vi har gennemgået ekspert tests fra ind og udland, og har samlet de bedst anmeldte modeller i denne tests, så du som forbruger nemt og hurtigt får det bedste overblik.

Du finder også en prissammenligning under hvert produkt, så du nemt kan finde dit ønskede produkt til den bedste pris. 


Kenwood Chef XL KVL4100S 

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

Kenwood Chef XL KVL4100S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.221,00 Kr. 0,00 Kr. 2.221,00 Kr. Læs mere
2.222,00 Kr. 0,00 Kr. 2.222,00 Kr. Læs mere
2.370,00 Kr. 0,00 Kr. 2.370,00 Kr. Læs mere
2.451,00 Kr. 0,00 Kr. 2.451,00 Kr. Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere

Modellen Kenwood Chef XL KVL4100S indgår i en større test af forskellige køkkenmaskiner, som er foretaget af det danske forbrugerråd Tænk.

Her er modellen sammen med en række andre køkkenmaskiner blevet testet på parametre såsom design, brugervenlighed og ydeevner, og eksperterne vurderer her, at denne køkkenmaskine er rigtig velfungerende. Det resulterer i en flot placering som testvinder.

Stor og flot testvinder

Kenwood Chef XL KVL4100S er en stor og kraftig køkkenmaskine, som måske er lidt til den firkantede side rent designmæssigt. Men denne noget industrielle stil er karakteristisk for de klassiske Kenwood-køkkenmaskiner og er mærkets umiddelbare kendetegn.

Stilen er strømlinet og enkel og kun afbrudt af få elementer – for eksempel en drejeknap, hvor man styrer modellens hastighed. Denne køkkenmaskine fylder en del rent fysisk og vil derfor hurtigt komme til at være omdrejningspunktet i køkkenet.

Stærk motor og 3 medfølgende værktøjer

Kenwood Chef XL KVL4100S er skabt til at kunne håndtere både lette og tunge blandinger, og derfor er modellen udstyret med mange kræfter. Her er tale om en effekt på 1200 watt, hvilket er meget. Det betyder, at modellen let vil kunne være i stand til at ælte selv tunge brøddeje, og der medfølger også en dejkrog til formålet.

Ud over dejkrogen medfølger der også både en K-spade til at blande og mikse samt et piskeris til at piske for eksempel æggehvider eller flødeskum.

Denne køkkenmaskine er yderligere udstyret med en trinløs, variabel hastighedskontrol, som gør, at man kan få en lettere og mere jævn overgang fra lav til højere hastighed – det gør, at man vil opleve mindre spild og sprøjt.

Model med stor skål

Selv om hastighedskontrollen blandt andet er til for at undgå sprøjt, så kan det være svært helt at undgå dette. Derfor medfølger der en sprøjte-skærm med modellen, som sørger for, at køkkenet ikke bliver tilsølet under arbejdet.

Læg desuden mærke til at denne model kommer med en stor skål med en kapacitet på 6,7 liter – det er langt mere end standarden, der ligger på omkring 2 liter mindre. Det gør Kenwood Chef XL KVL4100S særligt fordelagtig, hvis man foretrækker at lave store portioner ad gangen.

Nøgleoplysninger – Kenwood Chef XL KVL4100S 
🔴 Højde: 34,5 centimeter
🔴 Bredde: 38,5 centimeter
🔴 Dybde: 28 centimeter
🔴 Vægt: 9,4 kilo
🔴 Watt: 1200
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Antal hastigheder: Trinløs
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef XL KVL4100S 
🔵 Stilfuld og enkel model
🔵 Stærk model på 1200 watt
🔵 3 medfølgende stykker værktøj
🔵 Variabel og trinløs hastighedskontrol
🔵 Stor skål på 6,7 liter 


Kenwood Chef KVC3170S 

Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk

Kenwood Chef KVC3170S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.435,00 Kr. 0,00 Kr. 2.435,00 Kr. Læs mere
2.435,00 Kr. 0,00 Kr. 2.435,00 Kr. Læs mere
2.779,00 Kr. 0,00 Kr. 2.779,00 Kr. Læs mere
4.517,00 Kr. 0,00 Kr. 4.517,00 Kr. Læs mere
4.575,00 Kr. 0,00 Kr. 4.575,00 Kr. Læs mere

Det danske forbrugerråd Tænk har foretaget én stor test af flere forskellige køkkenmaskiner samtidig, og i denne test indgår blandt andet modellen Kenwood Chef KVC3170S.

Sammen med de øvrige køkkenmaskiner er denne model blandt andet testet på parametre som design, brugervenlighed, anvendelighed og ydeevne, og eksperterne vurderer, at Kenwood Chef KVC3170S klarer sig rigtig godt på de testede parametre. Derfor bliver modellen belønnet med en flot placering som topscorer i den danske test.

Klassisk Kenwood

Kenwoods produkter har traditionelt set et noget specielt og lidt hårdt, firkantet og industrielt udtryk over sig, som ofte deler vandene, og det gælder også for modellen Kenwood Chef KVC3170S. Så det er en smagssag, om man kan lide designet. Men udformningen har også en praktisk funktion, idet det enkle design gør modellen så brugervenlig som mulig – der findes nemlig kun få afbrydelser på fronten, og en af disse er drejeknappen på siden, hvor man justerer den trinløse hastighed efter opgave.

Denne køkkenmaskine er netop udstyret med en variabel og trinløs hastighedskontrol, idet man så vil opleve at få en mere jævn overgang fra de lave hastigheder til de højere, og det gør også, at man vil opleve mindre spild og sprøjt. Det betyder, at der er større chance for at få alle ingredienserne med samt mindre chance for at tilsøle køkkenet. 

Motor på 1000 watt

Kenwood Chef KVC3170S kommer med en motor, der har en effekt på 1000 watt. Dette er forholdsvis meget, hvilket sikrer stærke hestekæfter, som er nødvendige, hvis man ønsker at kunne ælte de tunge brøddeje, så dejen bliver jævn og uden klumper. Den høje effekt suppleres af de særligt designede værktøjer, og det resulterer i, at man vil kunne udføre rigtig mange opgaver på modellen.

Sammen med denne køkkenmaskine medfølger nemlig 3 stykker værktøj, som gør, at modellen både kan mikse, blande, ælte og piske – altså alle de opgaver som man vil få brug for i køkkenet. De 3 værktøjer er henholdsvis en K-spade, en dejkrog og et piskeris, som anvendes til hver sin type af opgave.

Der medfølger desuden også en skål med Kenwood Chef KVC3170S, og denne er fremstillet i rustfrit stål og har en kapacitet på 4,7 liter. 4,7 liter er stort set standard for Kenwood Chef-køkkenmaskinerne og gør, at man kan fremstille store portioner ad gangen. 

Justerbar model

En køkkenmaskine kan hurtigt komme til at svine en del – også selv om der findes en trinløs hastighedskontrol – derfor kommer Kenwood Chef KVC3170S også med en sprøjteskærm, som fungerer som et værn imod eventuelle sprøjt fra skålen, så man er helt sikker på at slippe for svineri.

På en køkkenmaskine kan man også af og til opleve, at både piskeris og dejkrog er placeret for højt eller for lavt i forhold til ingredienserne, således at man ikke får alle ingredienser med i piskningen eller æltningen, og det vil føre til et unødvendigt spild.

Denne model tager højde for dette, og derfor medfølger der en nøgle, som gør, at man kan justere på netop placeringen af værktøjet.

Nøgleoplysninger – Kenwood Chef KVC3170S 
🔴 Højde: 30 centimeter
🔴 Bredde: 38 centimeter
🔴 Dybde: 28 centimeter
🔴 Vægt: 7,3 kilo
🔴 Watt: 1000
🔴 Kapacitet: 4,7 liter
🔴 Antal hastigheder: Trinløs
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef KVC3170S 
🔵 Designet i klassisk Kenwood-stil
🔵 Variabel og trinløs hastighedskontrol
🔵 Motor på 1000 watt
🔵 Værktøj til flere opgaver medfølger
🔵 Kan justeres i forhold til placeringen af værktøj 


Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S

✅ Testvinder hos den norske avis Vg.no 
✅ 6 ud af 6 stjerner hos det danske magasin Gastromand.dk 
✅ Testvinder hos det norske teknikmagasin Tek.no 
✅ God bedømmelse hos det store britiske testmagasin Which.co.uk

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere

Modellen Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S er blevet testet af 4 forskellige ekspertkilder, som både inkluderer den norske avis Vg.no, det norske teknikmagasin Tek.no, det danske madmagasin Gastromand.dk og det britiske testmagasin Which.co.uk.

Ekspertpanelerne har enten testet Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S i en solotest eller sammen med andre modeller, men uanset type af test så vurderes det, at Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S klarer sig rigtig godt og virkelig imponerer eksperterne.

Stærk model

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S kommer i det traditionelle Kenwood-design, som er lidt til den industrielle side men af kraftig og holdbar kvalitet. Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S er skabt til at kunne håndtere både tunge og finere ingredienser, og for ikke at komme til kort angående styrke, så har modellen en effekt på 1700 watt, hvilket er meget.

Her er også tale om en model med en stor kapacitet, for skålen på Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S kan rumme hele 6,7 liter. 

Alsidig model

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S er skabt til at kunne assistere ved mange forskellige formål, og derfor kommer modellen både med ballonpiskeris, K-spade, dejkrog og flex-pisker, som alle er fra SystemPro-værktøjsserien. Dermed er man sikret værktøj af rigtig høj kvalitet.

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S kommer desuden med 2 forskellige hastigheder, som kan tilpasses efter behov samt en pulse-funktion. Der findes et smart sprøjteskjold på modellen, som gør, at eventuelt svineri mindskes, og så er modellen oplyst med en integreret LED-belysning, som højner overblikket.

For at være sikker på at man altid får alle ingredienserne i skålen med, så kan man hæve eller sænke værktøjerne efter behov.

Den ultimative, maskuline køkkenmaskine, ifølge eksperterne

Denne maskine fra Kenwood er blevet testet af 4 forskellige ekspertkilder, som alle er begejstrede for modellen. Blandt andet forklarer Gastromand.dk, at de synes, at her er tale om en maskulin maskine, som virkelig har et sejt design, og så findes der mange gode detaljer – såsom LED-belysningen.

De danske eksperter forklarer videre, at modellen er rigtig let at gå til med en nem betjening, og når det kommer til røre-, blande- og ælteevnerne, så skriver de, at denne model kan røre alt sammen – uanset hvad man putter i den.

Which.co.uk har også testet modellen, og de mener, at her er tale om en støjsvag model, der virkelig excellerer, når det kommer til at ælte dej og blande ingredienser sammen, men det halter en smule, når det kommer til at piske flødeskum – og så synes de også, at modellen er lidt for stor og tung.

Tek.no er også rigtig begejstrede for Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S, og de fremhæver især modellens høje kvalitet og mange muskler og forklarer, at denne model vil fremme bage-glæden i mange år – dog er de ikke så begejstrede for udseendet og kalder modellen en ”cement-blok”. 

Nøgleoplysninger – Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S
🔴 Højde: 35,6 centimeter
🔴 Bredde: 38 centimeter
🔴 Dybde: 28,5 centimeter
🔴 Vægt: 10,4 kilo
🔴 Watt: 1700
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Antal hastigheder: 2
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S 
🔵 Kraftig model med mange kræfter
🔵 Stor skål med kapacitet på 6,7 liter
🔵 4 værktøjer i SystemPro-serien medfølger
🔵 2 hastigheder samt pulse-funktion
🔵 Integreret LED-belysning 

Her kan du se en kort præsentationsvideo om Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S. Videoen er produceret af Kenwood

https://www.youtube.com/watch?v=qfvNKQk9Mrw

Kenwood KCC9060S Chef Gourmet

✅ 6 ud af 6 stjerner hos det danske magasin Gastromand.dk

Kenwood KCC9060S Chef Gourmet

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
8.714,00 Kr. 0,00 Kr. 8.714,00 Kr. Læs mere
11.352,00 Kr. 0,00 Kr. 11.352,00 Kr. Læs mere
11.352,00 Kr. 0,00 Kr. 11.352,00 Kr. Læs mere
11.352,00 Kr. 0,00 Kr. 11.352,00 Kr. Læs mere

Modellen Kenwood KCC9060S Chef Gourmet er blevet afprøvet og vurderet af det danske magasin Gastromand.dk, der har fokus på mænd og mad. Gastromand.dk har foretaget en solotest af Kenwood KCC9060S Chef Gourmet, hvor der kun har været fokus på denne ene model.

De danske eksperter har her testet og vurderet modellen på forskellige parametre såsom præstationerer, brugervenlighed, design og pris, og de vurderer, at Kenwood KCC9060S Chef Gourmet er så velfungerede, at modellen skal have en aboslut topscore på 6 ud af 6 stjerner.

Model med mange kræfter

Kenwood KCC9060S Chef Gourmet kommer i det traditionelle Kenwood-design, der har et noget industrielt skær over sig.

Her er også tale om en stor model på alle tænkelige måder, for modellen både vejer meget (knap 13 kilo), er fysisk stor, har en stor kapacitet (6,7 liter) og kommer med rigtig mange kræfter – Kenwood KCC9060S Chef Gourmet har nemlig en effekt på 1500 watt, hvilket er meget. Det betyder, at denne model vil være fordelagtig, hvis man skal ælte tunge brøddeje, som kræver ekstra muskler.

Kan både røre, piske, blande og ælte

Kenwood KCC9060S Chef Gourmet kan udføre mange forskellige opgaver i køkkenet, da modellen både kommer med et piskeris, dejkrog og K-spade. Disse værktøjer gør, at modellen både kan piske for eksempel flødeskum og æggehvider, mikse mere flydende kagedeje samt andre ingredienser sammen og ælte brød.

Der findes 2 hastigheder på modellen, og for at gøre arbejdet endnu lettere for forbrugeren findes der 20 forudindstillede programmer, og så kan man oven i købet selv indstille den ønskede temperatur. Der findes både display og drejeknap på siden, hvor man betjener modellen. 

Robust, flot og kraftig maskine, ifølge eksperterne

Kenwood KCC9060S Chef Gourmet er blevet testet af Gastromand.dk, som er meget begejstrede for modellen. Det første, de lægger mærke til, er modellens størrelse, for modellen er virkelig tung samt udseendet, som de rigtig godt kan lide. De kalder modellen for en flot og maskulin røremaskine og kommenterer, at modellen virkelig er utrolig robust og solid.

Gastromand.dk fremhæver også de mange forud-programmerede programmer, som gør det muligt at anvende modellen til mere end blot at piske eller ælte – dette øger nemlig alsidigheden markant.

Herefter er modellen blevet testet inden for forskellige discipliner, og først gælder det kartoffelmos, hvor dommen lyder, at her er tale om en stor succes. Anden og tredje disciplin er hollandaisesauce og risotto, som er lidt sværere, men også her brillerer modellen, og det kommenteres, at Kenwood KCC9060S Chef Gourmet gør disse opgaver utrolig lette at kokkerere.

Der nævnes ikke ret mange minusser angående modellen, men dog nævnes det, at modellen er noget dyr.

Nøgleoplysninger – Kenwood KCC9060S Chef Gourmet 
🔴 Højde: 37 centimeter
🔴 Bredde: 40 centimeter
🔴 Dybde: 34,5 centimeter
🔴 Vægt: 12,9 kilo
🔴 Watt: 1500
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Antal hastigheder: 2
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood KCC9060S Chef Gourmet 
🔵 Kraftig model med 1500 watt
🔵 Kan både blande, ælte og piske men også lave for eksempel sauce, mos og risotto
🔵 Tung og robust model
🔵 2 hastigheder
🔵 Display med blandt andet 20 programmer 

Her kan du se en præsentationsvideo af Kenwood KCC9060S Chef Gourmet. Videoen er produceret af Kenwood:

https://www.youtube.com/watch?v=1wyPgpfsoz0

Kenwood KVL8320S 

✅ Testvinder hos det norske teknikmagasin Tek.no

Kenwood KVL8320S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.000,00 Kr. 0,00 Kr. 4.000,00 Kr. Læs mere
4.291,00 Kr. 0,00 Kr. 4.291,00 Kr. Læs mere
4.291,00 Kr. 0,00 Kr. 4.291,00 Kr. Læs mere

Modellen Kenwood KVL8320S er blevet testet af det norske teknikmagasin Tek.no i en test, hvor flere modeller er blevet vurderet og sat op mod hinanden.

De forskellige køkkenmaskiner – inklusiv Kenwood KVL8320S – er blevet testet på specifikke parametre, og efter endt test er der blevet givet en samlet vurdering af hver model. Kenwood KVL8320S begejstrer eksperterne i høj grad, hvilket belønnes med en kåring som testvinder.

1700 watt

Kenwood KVL8320S er designet til at kunne klare selv de tungeste opgaver, da modellen kommer med en effekt på 1700 watt, hvilket er rigtig meget. Det gør, at selv tunge brøddeje vil kunne blive æltet på modellen.

Kenwood KVL8320S har dertil en høj kapacitet med en skål, der kan rumme 6,7 liter, og sammen med de 1700 watt, så vil man let kunne lave store portioner ad gangen. Modellen kommer desuden i det sædvanlige, industrielle Kenwood-design, og denne model betjenes let via drejeknappen på siden.  

Også med blender

Denne køkkenmaskine fra Kenwood er designet til både at kunne piske, ælte og mikse, og derfor kommer modellen både med piskeris, dejkrog og K-spade, som man kan skifte imellem efter type af opgave. Der findes 2 forskellige hastigheder på modellen, som også skal anvendes afhængig af opgave. Værktøjerne er fra SystemPro-serien, som sikrer høj kvalitet.

Ud over værktøjerne medfølger der også en blender, som øger alsidigheden markant. Det betyder, at man også kan blende sine ingredienser og dermed lettere få for eksempel smoothies, saucer eller pesto. 

Stærk og robust model, ifølge eksperterne

Kenwood KVL8320S er blevet testet af de norske eksperter fra Tek.no, og de er meget begejstrede for modellen. Noget af det, som de hæfter sig specielt ved, er, at denne model er meget kraftfuld, hvilket vil gøre den meget udholdende i brug.

Dette er et stort plus, og i praksis betyder det, at selv ved tunge deje så bibeholder modellen sin høje hastighed og slækker dermed ikke på farten. Tek.no roser også Kenwood KVL8320S for modellens stabilitet og robusthed, for her er tale om en meget holdbar og drøj maskine.

Tek.no har dog også et par minusser angående modellen, og det drejer sig om, at Kenwood KVL8320S er noget stor og pladskrævende, og så er de heller ikke så begejstrede for udseendet – de synes, at designet er kedeligt.

Nøgleoplysninger – Kenwood KVL8320S
🔴 Højde: 38 centimeter
🔴 Bredde: 40 centimeter
🔴 Dybde: 35 centimeter
🔴 Vægt: 18 kilo
🔴 Watt: 1700
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Antal hastigheder: 2
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger
🔴 Blender medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood KVL8320S 
🔵 1700 watt
🔵 Stor kapacitet på 6,7 liter
🔵 Betjening via drejeknap
🔵 SystemPro-værktøj
🔵 Blender medfølger også 

Her kan du se en præsentationsvideo af Kenwood KVL8320S. Videoen er produceret af Kenwood:

https://www.youtube.com/watch?v=TD20Hs5hVQw

Kenwood Chef Titanium KVC7300S

✅ God bedømmelse hos det store britiske testmagasin Which.co.uk

Kenwood Chef Titanium KVC7300S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.499,00 Kr. 0,00 Kr. 3.499,00 Kr. Læs mere
3.499,00 Kr. 0,00 Kr. 3.499,00 Kr. Læs mere

Modellen Kenwood Chef Titanium KVC7300S er blevet testet af det store britiske testmagasin Which.co.uk i en solotest, hvor eksperterne kun har haft fokus på denne ene model.

Kenwood Chef Titanium KVC7300S er blevet vurderet ud fra parametre som præstationer inden for forskellige tilberedningsdiscipliner, brugervenlighed, rengøring og design, og eftersom modellen generelt begejstrer eksperterne, så modtager Kenwood Chef Titanium KVC7300S en god bedømmelse hos Which.co.uk.

1500 watt og skål på 4,6 liter

Kenwood Chef Titanium KVC7300S er skabt til at assistere i køkkenet med alle former for røre-, blande-, mikse- og ælteopgaver, og derfor er det nødvendigt med en kraftig motor, som også kan klare tunge opgaver. Derfor har denne model en effekt på 1500 watt, som er meget, og de 1500 watt gør, at modellen hverken vil få problemer med de tunge brøddeje eller med at piske for eksempel flødeskum let med en høj hastighed.

Med i pakken medfølger en skål, der har en kapacitet på 4,6 liter – det er stadig meget, men ikke så meget som andre Kenwood-Chef modeller.

Let betjening

Kenwood Chef Titanium KVC7300S kommer med forskellige værktøjer, som passer til forskellige opgaver – det inkluderer et piskeris til for eksempel piskning af flødeskum eller æggehvider, dejkrog til æltning af brød og K-spade til at blande og mikse ingredienser sammen – for eksempel lette kagedeje.

Denne model har endvidere også en cremepisker og et vendeværktøj, som gør det endnu lettere at stå i køkkenet.

Man betjener Kenwood Chef Titanium KVC7300S på siden på den enkle drejeknap, og her kan man også styre hastigheden. Som en smart detalje er modellen udstyret med LED-belysning, som højner overblikket og overskueligheden.

God men dyr model, ifølge eksperterne

Kenwood Chef Titanium KVC7300S er blevet testet af det britiske testmagasin Which.co.uk, som generelt er begejstrede for modellen. De britiske eksperter forklarer, at den er rigtig god til alle de stillede opgaver, og det betyder, at modellen både er god til at ælte, blande og piske.

Herudover roser eksperterne også Kenwood Chef Titanium KVC7300S for den høje brugervenlighed, for modellen er meget let at benytte, og som en bonus så larmer den ikke særlig meget. Which.co.uk fremhæver desuden, at de løse dele på modellen kan tåle opvaskemaskine, og de forklarer, at denne model ikke har nogen store fejl – dog synes de, at prisen er noget høj.

Nøgleoplysninger – Kenwood Chef Titanium KVC7300S 
🔴 Højde: 30,5 centimeter
🔴 Bredde: 38 centimeter
🔴 Dybde: 28,5 centimeter
🔴 Vægt: 9,2 kilo
🔴 Watt: 1500
🔴 Kapacitet: 4,6 liter
🔴 Antal hastigheder: 2
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger
🔴 Cremepisker medfølger
🔴 Vendeværktøj medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef Titanium KVC7300S 
🔵 Stærk model på 1500 watt
🔵 Fin skålstørrelse på 4,6 liter
🔵 5 værktøjer medfølger
🔵 Let betjening på drejeknap
🔵 LED-belysning 

Her kan du se en kort video om Kenwood Titanium modellerne. Videoen er produceret af AO.com: 

https://www.youtube.com/watch?v=yYwI4eP8CB4

Kenwood KVC3100S Chef Premier 

✅ ”God budget-røremaskine” hos det store britiske testmagasin Which.co.uk

Kenwood KVC3100S Chef Premier

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.135,00 Kr. 0,00 Kr. 2.135,00 Kr. Læs mere
2.135,00 Kr. 0,00 Kr. 2.135,00 Kr. Læs mere

Modellen Kenwood KVC3100S Chef Premier er blevet afprøvet, testet og vurderet af det store britiske testmagasin Which.co.uk i en solotest, hvor kun denne ene model er blevet testet.

Eksperterne er generelt begejstrede for modellen, og eftersom her er tale om en lidt mere prisvenlig model, så forklares det, at her er tale om en god og budget-venlig maskine.

1000 watt og skål på 4,6 liter

Kenwood KVC3100S Chef Premier hører til de Kenwood Chef-modeller, der har lidt færre kræfter og en lidt mindre kapacitet end de største modeller.

Udseende og kvalitet er stadig det samme med et industrielt design og en høj robusthed, men Kenwood KVC3100S Chef Premier har en effekt på 1000 watt, hvor andre Kenwood Chef-modeller ligger højere. Det gælder også kapaciteten, for Kenwood KVC3100S Chef Premiers ligger på 4,6 liter.

Dog skal det nævnes, at de 1000 watt stadig er en del, som vil sørge for, at denne model ikke har problemer med tunge deje, og 4,6 liter er stadig en god portion.

Til gengæld så er prisen også lavere på denne model i forhold til de større Kenwood Chef-modeller, og det er et klart plus, da Kenwood Chef-modellerne generelt ikke er til den prisvenlige side.

Stærkt værktøj

Kenwood KVC3100S Chef Premier kommer med flere stykker værktøj i robust kvalitet, som gør, at man kan udføre mange opgaver med denne model. Det drejer sig om både piskeris, K-spade og dejkrog, som gør det muligt både at piske, blande og ælte.

Betjeningen foregår på siden af modellen via en drejeknap, hvor man vælger hastigheden, og her kan man vælge mellem 2 trin, som hver passer til forskellige typer af opgaver.

Herudover findes der også et smart sprøjteværn, som mindsker rengøringen efter brug af maskinen, da det værste sprøjt bliver forhindret.

Et godt budget-valg, ifølge eksperterne

Kenwood KVC3100S Chef Premier er blevet testet af de britiske eksperter fra testmagasinet Which.co.uk, som først og fremmest fremhæver, at her er tale om en maskine med en god pris, og som giver meget valuta for pengene.

Eksperterne har afprøvet, hvor godt Kenwood KVC3100S Chef Premier pisker, ælter og blander, og her forklarer de, at modellen især er god til at piske og ælte. Dog mener de, at modellen godt kunne være en smule bedre til at blande og mikse.

Eksperterne nævner også, at Kenwood KVC3100S Chef Premier er let at komme i gang med og anvende, og så er det også let at gøre modellen ren, men dog synes de, at modellen larmer lidt for meget under brug.

Nøgleoplysninger – Kenwood KVC3100S Chef Premier 
🔴 Højde: 30 centimeter
🔴 Bredde: 38 centimeter
🔴 Dybde: 28 centimeter
🔴 Vægt: 7,3 kilo
🔴 Watt: 1000
🔴 Kapacitet: 4,6 liter
🔴 Antal hastigheder: 2
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood KVC3100S Chef Premier 
🔵 Model på 1000 watt
🔵 Prisvenlig model
🔵 Fin kapacitet på 4,6 liter
🔵 Enkel betjening
🔵 Kan både røre, blande, mikse, piske og ælte 


Kenwood KVL6100S Chef

✅ 4,6 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk baseret på 30 brugeranmeldelser

Kenwood KVL6100S Chef

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere
3.111,00 Kr. 0,00 Kr. 3.111,00 Kr. Læs mere
5.499,00 Kr. 0,00 Kr. 5.499,00 Kr. Læs mere

Modellen Kenwood KVL6100S Chef hører også til den populære Kenwood Chef-serie, men denne model er ikke blevet testet af eksperter i officielle tests.

Vi har dog alligevel valgt at tage denne model med, da den hører med til Kenwood Chef-serien og fordi, at her i stedet er tale om en brugerfavorit.

I stedet for at forklare hvad eksperterne mener om modellen, har vi set nærmere på, hvad forbrugerne mener på Amazon.co.uk, hvor modellen har modtaget gode anmeldelser – nemlig 4,6 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

God kraft på 1400 watt

Kenwood KVL6100S Chef er endnu en model i Kenwood Chef-serien, og denne model kommer da også i det traditionelle Kenwood-design – designet i en mat, grå farve med et lidt råt, maskulint og industrielt udtryk.

Modellen er også meget simpel i udtrykket, og kun en enkelt drejeknap bryder stilen – det er her, man styrer hastigheden og tænder for maskinen. Der findes 2 hastigheder, som man kan vælge efter type af opgave.

Med Kenwood KVL6100S Chef er her tale om en model, der har lidt færre hestekræfter end flere af de andre Kenwood Chef-modeller, men med 1400 watt er modellen stadig meget stærk og kraftfuld.

Høj kapacitet

Selv om her ikke er tale om den Kenwood Chef-model, der har flest hestekræfter, så er her stadig tale om en model med høj kapacitet, hvilket også kendetegner Kenwood Chef-serien. Her er tale om en skål med en kapacitet på 6,7 liter, hvilket er rigtig meget og betyder, at man kan lave store portioner ad gangen.

Kenwood KVL6100S Chef er desuden også en alsidig model, der kan klare mange typer af opgaver – dette rækker lige fra at piske, blande, mikse, mose og ælte. Der medfølger nemlig både piskeris, dejkrog og K-spade.

Solid og stærk model, ifølge brugerne

Brugerne på Amazon.co.uk er meget begejstrede for Kenwood KVL6100S Chef, og roserne falder på mange forskellige områder.

Dog nævnes det igen og igen, at forbrugerne oplever, at Kenwood KVL6100S Chef er en meget solid maskine, som virkelig er stærk og kan klare mange forskellige typer af opgaver.

Generelt set er den høje kvalitet også en af modellens største forcer, ifølge brugerne, og så forklarer flere også, at Kenwood KVL6100S Chef bare fungerer upåklageligt.

Nøgleoplysninger – Kenwood KVL6100S Chef 
🔴 Højde: 35 centimeter
🔴 Bredde: 43 centimeter
🔴 Dybde: 30 centimeter
🔴 Vægt: 8,9 kilo
🔴 Watt: 1400
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Antal hastigheder: 2
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood KVL6100S Chef  
🔵 En del kræfter med 1400 watt
🔵 Stor kapacitet på 6,7 liter
🔵 Flot, traditionelt Kenwood-design
🔵 Flere hastigheder
🔵 Kan både ælte, piske, blande, mikse og mose 

Her kan du se en generel præsentationsvideo af Kenwood Chef modellerne. Videoen er produceret af AO.com: 

https://www.youtube.com/watch?v=xKFGkybwec4

Kenwood Chef XL Elite KVL6300S 

✅ 7,5 ud af 10 stjerner hos norske Tek.no

Kenwood Chef XL Elite KVL6300S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere
4.999,00 Kr. 0,00 Kr. 4.999,00 Kr. Læs mere

Køkkenmaskinen Kenwood Chef XL Elite KVL6300S er blevet testet af de norske eksperter fra teknologisiden Tek.no i en test af flere forskellige modeller samtidig. 11 forskellige maskiner er blevet testet, og det vurderes, at dette produkt er blandt de bedste.

Modellerne er blevet testet på parametre såsom præstationsevner inden for forskellige discipliner, funktioner og anvendelighed, hvorefter der er blevet givet en endelig score. Kenwood Chef XL Elite KVL6300S scorer her 7,5 ud af 10 stjerner.

Kraftig køkkenmaskine med professionelt udtryk

Kenwood Chef XL Elite KVL6300S hører til de lidt dyrere køkkenmaskiner på markedet, men til gengæld får man også meget kvalitet for pengene.

Her er tale om et robust og kraftigt produkt, som har et professionelt islæt over sig. Den arbejder ved 1400 watt, hvilket er meget, og denne kraft gør, at der hverken vil være problemer med de lette eller tunge masser.

Der medfølger tre forskellige System Pro-værktøjer, som hver især er skabt til forskellige opgaver: To piskeris til piske-opgaver samt lettere blandinger som kagedeje og den spiralformede dejkrog til de tungere brøddeje.

Det er muligt at justere piske/ælte-højden på maskinen ved at løse hængslet og regulere skaftet, og dette klares let med den medfølgende skruenøgle. Dermed kan man både få en høj og lav piskning/æltning, så man er sikker på, at man får alle ingredienserne med.

Tre forskellige hastigheder

Kenwood Chef XL Elite KVL6300S er en alsidig køkkenmaskine, der både kan bruges til bagning og madlavning.

Designet er i normal Kenwood-stil med et lidt industrielt udtryk, og modellen er strømlinet og robust. Den vejer også en del – nemlig 8,25 kilo – men den høje vægt sikrer dermed også en høj stabilitet, så den ikke bevæger sig særlig meget under brug. Heller ikke når der arbejdes på fuld kraft.

Der findes nemlig tre forskellige hastigheder, som man selv kan vælge imellem. Modellen betjenes let på siden via en drejeknap, og de tre hastigheder passer til forskellige typer af opgaver – de høje til piskning af lette konsistenser og den lave til de tungere opgaver.

Herudover er Kenwood Chef XL Elite KVL6300S også en stor model, der kommer med en høj kapacitet. Skålen kan rumme 6,7 liter, hvilket er en del, og for at der ikke svines for meget, er produktet også udstyret med et sprøjteskjold. Det giver desuden en lettere rengøring.

Eksperterne: Pålideligt produkt med smart LED-belysning

Kenwood Chef XL Elite KVL6300S er blevet anmeldt af de norske eksperter fra Tek.no, der giver den 7,5 ud af 10 stjerner.

Denne høje scores gives, da eksperterne først og fremmest lægger mærke til, at denne model er en særdeles pålidelig og slidstærk køkkenmaskine, som vil kunne holde i mange år.

Eksperterne fremhæver også, at her er tale om en kraftig maskine, som ikke har problemer med at håndtere selv tunge brøddeje.

Tek.no skriver desuden, at det er rigtig smart med LED-belysning i hovedet, men der nævnes også et par ulemper. Her noteres det, at Kenwood Chef XL Elite KVL6300S ikke føles helt så robust som andre modeller, og så larmer den en del, når den arbejder på fuld kraft.

Nøgleoplysninger – Kenwood Chef XL Elite KVL6300S 
🔴 Type: Køkkenmaskine
🔴 Mærke: Kenwood
🔴 Højde: 34,5 centimeter
🔴 Bredde: 38 centimeter
🔴 Dybde: 25 centimeter
🔴 Vægt: 8,25 kilo
🔴 Effekt: 1400 watt
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Antal hastighed: 3
🔴 To piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef XL Elite KVL6300S 
🔵 Kraftig model på 1400 watt
🔵 Tre værktøjer medfølger
🔵 Justerbar køkkenmaskine
🔵 Tre hastigheder
🔵 Sprøjteskjold

Her kan du se en præsentationsvideo af Kenwood Chef XL Elite KVL6300S. Videoen er produceret af det australske firma, Bing Lee:

https://www.youtube.com/watch?v=ah1EAoLXfgo

Kenwood Chef XL KVL8470S 

✅ 6 ud af 6 stjerner hos det danske magasin Gastromand.dk

Kenwood Chef XL KVL8470

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.885,00 Kr. 0,00 Kr. 5.885,00 Kr. Læs mere
5.885,00 Kr. 0,00 Kr. 5.885,00 Kr. Læs mere
5.981,00 Kr. 0,00 Kr. 5.981,00 Kr. Læs mere
9.999,00 Kr. 0,00 Kr. 9.999,00 Kr. Læs mere

Køkkenmaskinen Kenwood Chef XL KVL8470S er blevet testet af de danske eksperter fra madmagasinet Gastromand.dk i en solo-test, hvor kun dette produkt er blevet testet.

Her er der blevet fokuseret på maskinens præstationsevner, funktioner og alsidighed, og denne køkkenmaskine imponerer rigtig meget. Derfor modtager den seks ud af seks stjerner.

Model med meget tilbehør

Hvis man ønsker en af de mest alsidige køkkenmaskiner på markedet, så vil Kenwood Chef XL KVL8470S være et rigtig godt valg. Her er nemlig tale om en maskine med rigtig meget tilbehør, som gør, at man kan anvende modellen til en lang række af opgaver. Med alt det ekstra tilbehør ligger dette produkt heller ikke i den prisvenlige ende af skalaen.

Der medfølger nemlig hele fem forskellige System Pro-værktøjer, som gør det let både at piske flødeskum og æggehvider, blande og mikse kagedeje og øvrige blandinger samt ælte brøddeje.

Disse værktøjer tæller ballonpiskeris, K-piskeris, creme-pisker, flexi-pisker og dejkrog, og de har alle deres unikke muligheder og anvendelighed.

For desuden at kunne assistere til diverse køkkenopgaver medfølger der også en del tilbehør til regulær madlavning – nemlig både kværn til for eksempel kødhakning, foodprocessor til at hakke og skære, blender til både smoothies, supper, pesto og pure og citrusjuicer til fremstilling af juice.

Stærk model på 1700 watt

Kenwood Chef XL KVL8470S vil også være et godt valg, hvis man ønsker en særdeles kraftfuld køkkenmaskine, der vil kunne klare alle opgaver.

Produktet er nemlig udstyret med en effekt på 1700 watt, hvilket er rigtig meget, og dermed vil den være stærk nok til at kunne klare både lette og tunge opgaver. Der findes desuden to hastighedsindstillinger, som man kan vælge imellem.

Dette produkt er kraftigt og robust bygget med en høj vægt på over ti kilo. Det er meget, men den høje vægt gør også, at modellen vil have lettere ved at blive stående helt fast – selv under kraftfuldt arbejde.

Yderligere findes der en god kapacitet, idet skålen kan rumme 6,7 liter – dermed kan man lave store portioner ad gangen.

Der findes også et smart sprøjteskjold, som minimerer svineri – det giver en lettere rengøring, når arbejdet er slut. Der findes yderligere end LED-belysning i hovedet for at give en bedre overskuelighed.

Eksperterne: Den ultimative maskuline køkkenmaskine

KVL8470S er blevet testet af eksperterne fra det danske madmagasin Gastromand.dk, som er utroligt imponerede over modellen. Først nævnes det, at her er tale om en særdeles maskulin køkkenmaskine, der virkelig emmer af kraft og styrke.

Det noteres, at det er let at anvende produktet, og de 1700 watt skinner igennem med det samme. Modellen er solidt bygget og føles meget robust, kommenteres det yderligere. Også de små detaljer fremhæves som smarte – for eksempel LED-belysningen i hovedet, som gør arbejdet mere overskueligt.

Gastromand.dk har herefter testet KVL8470S i forhold til forskellige opgaver, og det konkluderes, at det stort set er lige meget, hvad man kommer i den – alt bliver rørt godt sammen. Her nævnes det også, at selv på den høje hastighed, så står den fint fast på sine gummifødder uden at flytte sig.

Nøgleoplysninger – Kenwood Chef XL KVL8470S 
🔴 Type: Køkkenmaskine
🔴 Mærke: Kenwood
🔴 Højde: 35,6 centimeter
🔴 Bredde: 38 centimeter
🔴 Dybde: 28,1 centimeter
🔴 Vægt: 10,4 kilo
🔴 Effekt: 1700 watt
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Antal hastighed: 2
🔴 Piskeris medfølger
🔴 K-piskeris medfølger
🔴 Cremepisk medfølger
🔴 Flexipisker medfølger
🔴 Dejkrog medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef XL KVL8470S 
🔵 Stor og stærk model
🔵 Fem stykker værktøj medfølger
🔵 Yderligere værktøj til madlavning medfølger
🔵 Kraftfuld model på 1700 watt
🔵 Stor kapacitet

Her kan du se en video om, hvordan man laver churros med chokolade sovs, ved hjælp af sin Kenwood Chef køkkenmaskine. Videoen er produceret af Kenwood: 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=c_3e8MG6UR8

Alternativer til Kenwood Chef

I det foregående afsnit har vi gennemgået 6 forskellige køkkenmaskiner i Kenwood Chef-serien. I dette afsnit vil vi yderligere gennemgå 2 andre køkkenmaskiner for at vise, hvad udvalget på markedet ellers byder på af andre gode modeller.

Her er tale om 2 andre modeller fra Kenwood, som dog tilhører andre serier. Vi gennemgår de 2 alternativer på samme måde som modellerne fra Kenwood Chef.


Kenwood KMX750 

Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk 
Kåret til ”Best Buy” hos det store, britiske testmagasin Which.co.uk 
85 ud af 100 point hos det britiske Good Housekeeping Institute

Kenwood KMX750

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
2.135,00 Kr. 0,00 Kr. 2.135,00 Kr. Læs mere
2.503,00 Kr. 0,00 Kr. 2.503,00 Kr. Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere

3 forskellige ekspertkilder har testet modellen Kenwood KMX750, og det inkluderer eksperter fra både Danmark og Storbritannien.

Her er nemlig tale om det danske forbrugerråd Tænk, der har testet modellen sammen med en række andre køkkenmaskiner samt det britiske testmagasin Which.co.uk og det britiske Good Housekeeping Institute, som begge har foretaget en solotest af modellen.

Alle ekspertkilderne er meget begejstrede for Kenwood KMX750, og det betyder, at denne køkkenmaskine får rigtig gode karakterer og omtaler af eksperterne.

Flot og kraftig maskine

Kenwood KMX750 vil være et godt valg for den forbruger, der både ønsker sig en køkkenmaskine, der har mange kræfter, og som også ser godt ud på køkkenbordet. Denne køkkenmaskine kommer nemlig i flere farver såsom sort, hvid og rød, således at man kan få den model, der passer til stilen i ens eget køkken, og så er den strømlinet med glat design uden elementer, der bryder designet.

Herudover er Kenwood KMX750 udstyret med mange kræfter, og her er tale om en effekt på 1000 watt, hvilket er en del. De 1000 watt gør, at modellen vil have lettere ved at håndtere de tunge deje men samtidig også kan piske hvider og flødeskum lette og luftige.

Alsidig model

For netop at kunne varetage forskellige opgaver som de ovennævnte kommer Kenwood KMX750 med forskellige værktøjer. Det drejer sig om et piskeris, en K-spade og en dejkrog.

Dejkrogen kan varetage de ellers besværlige og tunge ælteopgaver med for eksempel brøddej, K-spaden er skabt til at blande og mikse, og piskeriset kan benyttes, når der er tale om lette konsistenser – for eksempel piskning af flødeskum eller æggehvider.

Modellen kommer endvidere med en smart hastighedskontrol med 6 forskellige niveauer, og for at bevare kontrollen fuldt ud kan man gradvist øge eller sænke hastigheden efter behov – derved undgår man også spild og sprøjt.

Denne køkkenmaskine er desuden også skabt til at have et højt niveau af sikkerhed, og det betyder, at modellen hører op med at arbejde, hvis hovedet på modellen løftes.  

Flot, stærk og stabil model, ifølge eksperterne

Det britiske Good Housekeeping Institute har testet modellen og er meget begejstrede for den – den gives nemlig 85 point ud af 100. Denne høje score gives, da denne køkkenmaskine ifølge de britiske eksperter klarer alle de stillede opgaver rigtig godt, og så fremhæves det, at modellen både er flot, stærk og stabil.

Good Housekeeping Institute nævner også, at Kenwood KMX750 er meget brugervenlig, og det fungerer let og gnidningsfrit at skifte mellem værktøjerne. Dog synes de britiske eksperter, at denne køkkenmaskine er lidt dyr, og så er modellen klart bedst til større portioner – modellen har nemlig for eksempel svært ved kun at piske et enkelt æg alene.

Også det britiske testmagasin Which.co.uk er begejstrede for denne model og kalder den ligefrem for en af de bedste køkkenmaskiner, der findes på markedet. Udseendet får først roser med på vejen, idet Which.co.uk synes, at den er utrolig flot i sin unikke retro-stil.

Også ydeevnerne modtager stor ros, for ifølge Which.co.uk er modellen god til at udføre alle de stillede opgaver, og som en bonus støjer denne køkkenmaskine heller ikke ret meget.

Nøgleoplysninger – Kenwood KMX750 
🔴 Højde: 35,5 centimeter
🔴 Bredde: 24 centimeter
🔴 Dybde: 38,5 centimeter
🔴 Vægt: 9,1 kilo
🔴 Watt: 1000
🔴 Kapacitet: 5 liter
🔴 Antal hastigheder: 6
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood KMX750 
🔵 Pæn og elegant model
🔵 Kraftfuld model på 1000 watt
🔵 Kan både piske, ælte, blande og mikse
🔵 Smart hastighedskontrol
🔵 Fokus på sikkerheden 


Kenwood Major KMM770

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk 
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
✅ Testvinder hos norske Tv2.no

Kenwood Major KMM770

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.299,00 Kr. 0,00 Kr. 2.299,00 Kr. Læs mere
2.299,00 Kr. 0,00 Kr. 2.299,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Kenwood Major KMM770 er blevet testet af 3 forskellige ekspertkilder fra Norden. Her er tale om det danske forbrugerråd Tænk, den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og den norske tv-kanal Tv2.no.

Alle 3 ekspertkilder har foretaget tests af flere køkkenmaskiner samtidig, hvor Kenwood Major KMM770 indgår som en af mange, men alle steder skiller modellen sig også ud og imponerer eksperterne.

Derfor modtager Kenwood Major KMM770 topplaceringer af de danske og svenske eksperter, mens modellen bliver testvinder i den norske test.

Klassisk Kenwood-model

Kenwood Major KMM770 er en alternativ model til Kenwood Chef-modellerne, men Kenwood Major KMM770 minder stadig rigtig meget om Chef-modellerne – både udseendemæssigt og teknikmæssigt.

Kenwood Major KMM770 har nemlig det genkendelige, rå og industrielle fabriks-udtryk, som Kenwood har, og her er tale om en model i en firkantet form med et design, der kun er afbrudt af en drejeknap, hvor hastighederne styres. Hastigheden styres her variabelt, og man kan selv sætte farten afhængig af type af opgave.

Denne model kommer ikke med helt så meget styrke, som mange af Kenwood Chef-modellerne gør, men her er stadig tale om en effekt på 1200 watt, og det skal understreges, at det stadig er en del.

Model med mere tilbehør

Kenwood Major KMM770 er designet til at kunne assistere i køkkenet med mange opgaver. Derfor kommer modellen med det gængse standardudstyr, når det gælder køkkenmaskiner, nemlig piskeris, dejkrog og K-spade.

Det betyder, at man både kan anvende modellen til at piske, røre, blande, mose og ælte, og dette foregår i den store skål, der har en kapacitet på hele 6,7 liter – det svarer til flere kilo dej, hvilket er rigtig meget og også et kendetegn for Kenwood-modellerne.

Men herudover medfølger der også mere tilbehør til Kenwood Major KMM770, som gør brugen af maskinen endnu mere alsidig – nemlig en blender og en kødhakker. Det gør, at man også kan få for eksempel smoothies, sauce og pesto samt muligheden for selv at kunne hakke sit kød.

Kenwood er bedst, ifølge eksperterne

Denne model er blevet testet af de norske eksperter fra Tv2.no sammen med et par andre maskiner fra andre mærker.

Kenwood Major KMM770 får en flot førsteplads i testen og kåres dermed til testvinder, og dette begrundes med, at denne maskine er en virkelig velfungerede model, der er god til alle de stillede opgaver.

Det bemærkes også, at modellen især er rigtig god, når det kommer til at håndtere store portioner ad gangen.

Eksperterne har ikke mange minusser ved modellen, men dog synes de, at Kenwood Major KMM770 er en noget dyr maskine sammenlignet med de andre modeller, som de har testet.

Nøgleoplysninger – Kenwood Major KMM770 
🔴 Højde: 34 centimeter
🔴 Bredde: 23 centimeter
🔴 Dybde: 39 centimeter
🔴 Vægt: 9,7 kilo
🔴 Watt: 1200
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Antal hastigheder: Variabel
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger
🔴 Kødhakker medfølger
🔴 Blender medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood Major KMM770 
🔵 Effekt på 1200 watt
🔵 Flot, traditionelt Kenwood-stil
🔵 Stor skål med kapacitet på 6,7 liter
🔵 Standardudstyret piskeris, dejkrog og K-spade medfølger
🔵 Model med yderligere ekstraudstyr – nemlig blender og kødhakker 

Her kan du se en video om Kenwood Major KMM770. Videoen er produceret af Kenwood: 

https://www.youtube.com/watch?v=eQHccEaFUYc

Kenwood kMix

✅ Testvinder hos den britiske avis Independent.co.uk 
✅ Testvinder hos den britiske avis Dailymail.co.uk 
✅ 4 ud af 5 stjerner hos den svenske avis Expressen.se

Kenwood kMix

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.149,00 Kr. 0,00 Kr. 2.149,00 Kr. Læs mere

Modellen Kenwood kMix er blevet testet af 3 forskellige ekspertkilder, som inkluderer de 2 britiske aviser, Independent.co.uk og Dailymail.co.uk samt den svenske avis Expressen.se.

Kenwood kMix klarer sig rigtig godt i alle 3 tests, hvor modellen er blevet vurderet ud fra forskellige kriterier. De gode evner belønnes med 2 placeringer som testvinder hos de britiske aviser plus en høj score på 4 ud af 5 stjerner hos den svenske avis.

Model med et lidt anderledes design

Kenwood kMix skiller sig ud fra de øvrige modeller ved at have et lidt anderledes udseende. Kenwood kMix kommer også i en anden serie – nemlig kMix-serien – og Kenwood kMix er udseendemæssigt ikke så klodset at se på, som mange af de andre modeller kan fremtone, og så ligger Kenwood kMix lidt mere mod vintage-stilen. Dette kan være et vigtigt parameter, hvis man går meget op i design.

Kenwood kMix kommer desuden med en rimelig god styrke på 1000 watt, som dog er mindre end flere af modellerne i Kenwood Chef-serien. Det samme gælder skålen, som er på 5 liter, hvilket dog stadig er en del.

6 hastigheder

Kenwood kMix kommer med både piskeris, dejkrog og K-spade, hvilket betyder, at modellen både kan røre, mikse, blande, mose, piske og ælte. Disse opgaver kan foretages på 6 forskellige hastighedstrin, og der findes yderligere en smart hastighedskontrol, som gør, at farten øges jævnt, således at modellen ikke sviner. Kenwood kMix er desuden en sikker model, for hvis hovedet løftes op, så holder maskinen op med at arbejde og sørger på den måde for, at man ikke kommer til skade.

Arbejder upåklageligt, ifølge eksperterne

Kenwood kMix er blevet testet af flere ekspertkilder, som alle er begejstrede for modellen. Blandt andet forklarer Independent.co.uk, at resultatet af både piskning og æltning på Kenwood kMix bliver fejlfrit, og både pisket flødeskum og æggehvider samt æltet dej får en god konsistens.

Kenwood kMix roses også for de 6 hastigheder, hvor man roligt kan øge tempoet samt for udseendet, og det bemærkes, at det er smart, at man kan købe andre køkkenprodukter i samme serie, hvis man ønsker at kunne matche. Independent.co.uk har kun et par minusser angående modellen, og dette går på, at Kenwood kMix er en smule tung, og så er det svært at få sat værktøjerne på.

Også Dailymail.co.uk har testet Kenwood kMix, og dette er gjort i en sammenligning med en model fra KitchenAid. Det kommenteres, at de 2 modeller er nogenlunde lige gode, men når det kommer til at blande ingredienser sammen til den bedste konsistens og smag, så vinder Kenwood kMix. 

Nøgleoplysninger – Kenwood kMix 
🔴 Højde: 35,5 centimeter
🔴 Bredde: 24 centimeter
🔴 Dybde: 38,5 centimeter
🔴 Vægt: 9,1 kilo
🔴 Watt: 1000
🔴 Kapacitet: 5 liter
🔴 Antal hastigheder: 6
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood kMix 
🔵 Flot og mere æstetisk design
🔵 Fin kraft på 1000 watt
🔵 6 hastigheder
🔵 Hastighedskontrol
🔵 Sikkerhedsfunktion 

Her kan du se en præsentationsvideo af Kenwood kMix. Videoen er produceret af Kenwood: 

https://www.youtube.com/watch?v=5YI7J4Mm3hk

Om Kenwood

kenwood logo

Kenwood er en britisk virksomhed, der er kendt for produktionen af køkkenmaskiner. Kenwood blev etableret tilbage i 1947 af Kenneth Wood.

Ud at være en køkkenmaskine producent, er Kenwood også en stavblender, foodprocessorblenderelkedel og brødrister producent. I dag er Kenwood ejet af den italienske virksomhed DeLonghi, der mest er kendt for at producere kaffemaskiner.

Hjælpen til husmødrene

Kenwood-virksomheden så sit første lys i 1947 i den engelske by Woking, hvor Kenneth Wood begyndte at bygge husholdningsmaskiner i sin garage.

Formålet med maskinerne var at give husmødre rundt omkring i Storbritannien en hjælpende hånd i hverdagen ved at designe maskiner, der kunne lette arbejdsbyrden.

Kenneth Wood udbyggede lidt efter lidt sit foretagende, og i 1962 var det blevet så omfattende, at produktionen måtte flyttes til fabrikker i byen Havant, hvor produktionen i dag stadig foregår.

Det startede med en toastmaskine

Kenwood er i dag måske mest kendt for at producere køkkenmaskiner, men det hele startede med opfindelsen af en toastmaskine tilbage i 1940’erne.

Kenneth Wood opfandt denne model, som gjorde det hurtigere at få ristet brødet, da denne maskine kunne riste brødet på begge sider samtidig. Modellen kom på markedet i 1947 og blev en succes.

Den første køkkenmaskine kom i 1950

KenwoodEfter successen med toastmaskinen udvidede Kenwood sortimentet, og i 1950 blev den første Kenwood Chef-køkkenmaskine introduceret, og denne maskine opnåede også hurtigt succes, da den blandt andet blev forhandlet af det store varehus Harrods. Populariteten og udbredelsen fortsatte, og i 1960’erne var Kenwood kendt i hele verden.

Op gennem 1970’erne og 1980’erne kom også en serie af foodprocessorer, men i 1997 døde Kenneth Wood.

Kenwood blev i 2000 en del af DeLonghi-gruppen, og i dag kender mange forbrugere Kenwood køkkenmaskinen fra den britiske version af Den Store Bagedyst, hvor den har være anvendt i flere sæsoner.


Dette kan du din Kenwood Chef til

En køkkenmaskine kan klare mange opgaver i køkkenet, og måske flere end du tror. Baseret på en artikel fra det danske forbrugerråd Tænk forklarer vi her, hvad køkkenmaskinen med de gængse værktøjer – piskeris, dejkrog og røre-værktøj – kan assistere med:

brødBrød

En brøddej kan blive rigtig tung, hvis man skal ælte den med håndkraft. Anvend køkkenmaskinens dejkrog til formålet, hvilket også vil sikre, at ingredienserne bliver godt mikset sammen, og at konsistensen bliver god. Dog kræver tunge brøddeje en del kræfter fra maskinen.

Rugbrød

Rugbrødsdejen er også rigtig tung – måske endda tungere end de hvide brød. Derfor er køkkenmaskinen oplagt til dette formål.

Kagedej

De fleste køkkenmaskiner kommer også med et værktøj, som kan røre ingredienserne sammen – også mere flydende varianter som kagedej. En køkkenmaskine vil sikre, at alle ingredienserne bliver rørt godt sammen. På Kenwood Chef-modellerne hedder dette værktøj en K-spade.

FlødeskumFlødeskum og æggehvider

Standard-køkkenmaskiner kommer altid med et piskeris, som er fordelagtigt til at piske for eksempel flødeskum eller æggehvider. En køkkenmaskine kan gøre dette hurtigt og let, således at konsistensen bliver bedre end den, man kan opnå med håndmikseren eller med håndkraft. Det betyder, at en køkkenmaskine også er fordelagtig, hvis man for eksempel ønsker at lave flødeboller eller marengs.

Mos

En køkkenmaskine kan desuden lave mos – endda også med standardudstyret. For eksempel kan man let lave kartoffelmos på en køkkenmaskine, som bliver let og luftig. Denne forbedrede konsistens vil give en bedre kulinarisk oplevelse.

Kød, grøntsager, frugt

Hvis man anskaffer sig en køkkenmaskine med ekstraudstyr, vil man kunne anvende modellen til langt flere opgaver. Man kan blandt andet få en kødhakker, blender, rivejern og citruspresser også, og det betyder, at man også kan tilberede kød og grøntsager og fremstille smoothies, sauce, supper, pesto, pure, fars og saft.


Disse redskaber har du brug for i køkkenet

kenwood

Hvis man anskaffer sig en køkkenmaskine, så kan langt de fleste maskiner klare rigtig mange opgaver i køkkenet – især hvis man anskaffer sig ekstraudstyr. Baseret på en artikel fra det danske forbrugerråd Tænk guider vi her til, hvilke redskaber man bør have i køkkenet, og hvad de kan bruges til.

Køkkenmaskinen – basisfunktioner

De fleste køkkenmaskiner kommer med piskeris og dejkrog, hvilket gør, at de både kan ælte dej og piske flødeskum og æggehvider. Ofte medfølger der også et værktøj til at røre ingredienser sammen. En køkkenmaskine kan derfor klare en del forskellige opgaver og er især ideel til bagning. Men man kan tilkøbe ekstraudstyr, som vil øge modellens alsidighed en del.

Foodprocessor

En foodprocessor er især god til at tilberede grøntsager – den kan nemlig ofte både rive, hakke og skære grøntsagerne i skiver, og det foregår nemt og præcist. En foodprocessor kan også ælte dej, men køkkenmaskinen er langt bedre til dette formål.

Håndmikser

Hvis man ikke føler, at man har behov for at investere i en køkkenmaskine, kan en håndmikser være nok i nogle tilfælde – hvis man for eksempel kun skal piske eller ælte en gang imellem. En håndmikser vil dog ikke have lige så mange kræfter som en køkkenmaskine, og resultatet vil også blive derefter.

Minihakker

En minihakker kan tilkøbes til køkkenmaskinen og er især god til at tilberede grøntsager, og den kan hakke, men ikke rive eller skære.

Kødhakker

En kødhakker kan tilkøbes til køkkenmaskinen og er god til at hakke kød. Man har brug for en rigtig kødhakker til at få kødet hakket ordentligt ud, og det vil være svært med andet værktøj.

Blender

En blender kan tilkøbes til køkkenmaskinen og vil ofte være uundværlig i køkkenet. En blender kan nemlig både lave smoothies, knuse is og fremstille sauce, suppe, pure og pesto.

Saftpresser

En saftpresser kan tilkøbes til køkkenmaskinen og er ideel, når der skal presses saft – både til madlavningen eller til at drikke. Saften vil hurtigt blive presset ud af frugten, uden at frugtkødet følger med, og dermed vil man have en rimelig klar væske.

Stavblender

En stavblender er ideel, når man skal mose ingredienserne nede i en skål eller gryde. En stavblender er især god til supper.


Kenwood Chef Test 2018 – anvendte kilder samt links

Dailymail.co.uk 🇬🇧 
Dailymail.co.uk er en britisk tabloidavis fra 1896, som både udkommer i en fysisk version samt har en stor online-side. Den fysiske version er Storbritanniens næstmest solgte, og både den trykte version og onlinesiden skriver om nyheder, sport, kultur, underholdning og forbrugerliv.

I denne omgang har Dailymail.co.uk testet 2 forskellige køkkenmaskiner, hvoraf den ene er modellen Kenwood kMix.Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.


Expressen.se 🇸🇪 
Expressen.se er en svensk avis, der udkommer dagligt i en fysisk version. Avisen er en af Sveriges største med over 1 million læsere hver dag. Ud over den fysiske version har Expressen.se også et stort onlineunivers, og både den trykte version og onlineuniverset beskæftiger sig med både nyheder, sport, underholdning og forbrugerliv.

Her er der tale om en test af flere køkkenmaskiner, som de svenske eksperter har testet på parametre såsom æltning, piskning, brugervenlighed, rengøring og anvendelighed. Modellen Kenwood kMix er inkluderet i denne test. Du kan læse mere hos Expressen.se her.


Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰 
Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang er der tale om en test af en række forskellige køkkenmaskiner.

Ønsker du at læse mere, kan du besøge deres side her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.


Gastromand.dk 🇩🇰 
Gastromand.dk er et dansk mandemagasin med fokus på alt inden for gastronomiens verden set med mænds øjne. Der indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand.dk har her testet 2 forskellige køkkenmaskiner:

Ønsker du at læse mere om testen af Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Kenwood KCC9060S Chef Gourmet, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Kenwood Chef XL KVL8470S, kan du klikke på dette link.


Independent.co.uk 🇬🇧 
The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter. Independent.co.uk har her foretaget en test af 10 forskellige køkkenmaskiner, hvor modellen Kenwood kMix indgår. Læs hele artikel hos avisen her.


Råd & Rön 🇸🇪 
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet en række forskellige køkkenmaskiner.

Du kan læse hele Råd & Rön test ved at klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.


Tek.no 🇳🇴 
Tek.no er et norsk teknikmagasin, der har forbrugerteknologi som omdrejningspunkt. Magasinet har knap 1 million læsere om ugen og skriver både om nyheder, artikler, guides og tests, der har med teknologi at gøre.

Her har Tek.no testet forskellige køkkenmaskiner, og 3 af modellerne i denne artikel indgår i denne test. Her er tale om henholdsvis Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S, Kenwood Chef XL Elite KVL6300S og Kenwood KVL8320S. Du finder hele artiklen her.


Tv2.no 🇳🇴 
Tv2.no er den norske TV 2 tv-kanal, som også har tilknyttet en stor onlineside. Her er tale om en tv-kanal, der både bringer nyheder, sport, kultur, business, underholdning og livsstil til forbrugerne. Tv2.no har i denne omgang testet forskellige køkkenmaskiner, inklusive modellen Kenwood Major KMM770. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.


Vg.no 🇳🇴 
VG.no er en forkortelse for ”Verdens Gang” og er en norsk avis, som er den næststørste i Norge. Verdens Gang er både en fysisk avis, men har også et stort onlineunivers.

Her har Vg.no testet forskellige køkkenmaskiner, og de norske eksperter hare både set på evner inden for æltning og piskning men også på funktioner og brugervenlighed. Modellen Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S er inkluderet i denne test. Du kan læse mere hos VG her.


Which.co.uk 🇬🇧 
Which.co.uk er Englands største forbrugermagasin med visionen om at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which.co.uk tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det et udvalg af forskellige Kenwood køkkenmaskiner:

Ønsker du at læse mere om testen af Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S, kan du klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Ønsker du at læse mere om testen af Kenwood Chef Titanium KVC7300S, kan du klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Ønsker du at læse mere om testen af Kenwood KVC3100S Chef Premier, kan du klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Ønsker du at læse mere om testen af Kenwood KMX750, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.


Goodhousekeeping.com 🇬🇧 
Den britiske version af Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.com foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har Good Housekeeping Institute testet modellen Kenwood KMX750. Du kan læse mere på hjemmesiden her.


Andre alternative tests
Hvis du er i tvivl om hvorvidt du ønsker at købe en Kenwood Chef eller en Kenwood Major, så bør du læse vores Kenwood Major test. Dermed kan du nemt sætte dig ind i fordele og ulemper ved denne model også, hvilket vil hjælpe dig med at finde ud af, hvilken model der passer bedst til dine behov.

Du kan også læse vores helt generelle Kenwood køkkenmaskine test, hvor vi har udarbejdet artiklen ved at samle en lang række Kenwood køkkenmaskiner, og viser eksperternes vurderinger af dem alle. Dermed kan du i denne artikel, nemt få et overblik over de forskellige Kenwood modellers fordele og ulemper.

Vi har også udarbejdet en røremaskine test, hvor vi har samlet de bedste røremaskiner fra en lang række producenter. Ved at læse denne test, vil du nemt og hurtigt få overblik over de forskellige producenters topmodeller. Dette vil hjælpe dig med at se, om der eventuelt er nogle alternativer der vil passede bedre til dig, end en Kenwood Chef køkkenmaskine.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse