Kenwood Chef test-guide: Her er eksperternes favoritter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: marts 14, 2024.
ANNONCER
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Kenwood Chef test-guide: Her er eksperternes favoritter

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Denne artikel handler om forskellige Kenwood-køkkenmaskiner, som alle er i serien Kenwood Chef. Vi har set nærmere på forskellige eksperttests, hvor kyndige fagfolk har testet og vurderet de forskellige modeller, hvorefter de giver deres vurdering af hver model.

Under hver model bringer vi således information om modellerne plus eksperternes kommentarer om hver model.

Ekspertpanelerne i denne test består af en lang række forskellige eksperter, herunder det svenske råd & Rön, aviserne Vg.no, Dailymail.co.uk og Independent.co.uk, forbrugermagasinet Which.co.uk, madmagasinet Gastromand.dk, det tekniske magasin Tek.no og det norske Tv2.no.

I denne Kenwood Chef test får du:

 • Overblik over de bedste Kenwood Chef-køkkenmaskiner 
 • Overblik over 3 alternative modeller 
 • Information om Kenwood 
 • Gode råd til hvad man kan bruge sin køkkenmaskine til 
 • Guide til hvilke redskaber man bør have i køkkenet 
 • Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Kenwood Chef test 2024 – Her er de bedste køkkenmaskiner fra Kenwood Chef linjen

Nedenfor finder du en liste over de bedste køkkenmaskiner fra Kenwood Chef linjen. Vi har gennemgået ekspert tests fra ind og udland, og har samlet de bedst anmeldte modeller i denne tests, så du som forbruger nemt og hurtigt får det bedste overblik.

Du finder også en prissammenligning under hvert produkt, så du nemt kan finde dit ønskede produkt til den bedste pris.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 3 bedste kenwood chef køkkenmaskiner i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Kenwood Chef XL KVL4100S  - kraftig kenwood chef xl med stor 6,7 liters skål

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood Chef XL KVL4100S :

Fordele

 • Stilfuld og enkel model,
 • Stærk model på 1200 watt
 • 3 medfølgende stykker værktøj
 • Variabel og trinløs hastighedskontrol
 • Stor skål på 6,7 liter

Ulemper

 • Kan være relativt støjende

Kenwood Chef XL KVL4100S er en stor og kraftig køkkenmaskine, som måske er lidt til den firkantede side rent designmæssigt. Men denne noget industrielle stil er karakteristisk for de klassiske Kenwood-køkkenmaskiner og er mærkets umiddelbare kendetegn.

Stilen er strømlinet og enkel og kun afbrudt af få elementer – for eksempel en drejeknap, hvor man styrer modellens hastighed. Denne køkkenmaskine fylder en del rent fysisk og vil derfor hurtigt komme til at være omdrejningspunktet i køkkenet.

Anmeldelse : Analyse af Kenwood Chef XL KVL4100S

Stærk motor og 3 medfølgende værktøjer

Kenwood Chef XL KVL4100S er skabt til at kunne håndtere både lette og tunge blandinger, og derfor er modellen udstyret med mange kræfter. Her er tale om en effekt på 1200 watt, hvilket er meget. Det betyder, at modellen let vil kunne være i stand til at ælte selv tunge brøddeje, og der medfølger også en dejkrog til formålet.

Ud over dejkrogen medfølger der også både en K-spade til at blande og mikse samt et piskeris til at piske for eksempel æggehvider eller flødeskum.

Denne køkkenmaskine er yderligere udstyret med en trinløs, variabel hastighedskontrol, som gør, at man kan få en lettere og mere jævn overgang fra lav til højere hastighed – det gør, at man vil opleve mindre spild og sprøjt.

Model med stor skål

Selv om hastighedskontrollen blandt andet er til for at undgå sprøjt, så kan det være svært helt at undgå dette. Derfor medfølger der en sprøjte-skærm med modellen, som sørger for, at køkkenet ikke bliver tilsølet under arbejdet.

Læg desuden mærke til at denne model kommer med en stor skål med en kapacitet på 6,7 liter – det er langt mere end standarden, der ligger på omkring 2 liter mindre. Det gør Kenwood Chef XL KVL4100S særligt fordelagtig, hvis man foretrækker at lave store portioner ad gangen.

Kenwood KVC3100S Chef Premier  - prisvenlig kenwood chef med god funktionalitet

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood KVC3100S Chef Premier :

Fordele

 • Model på 1000 watt
 • Prisvenlig model
 • Fin kapacitet på 4,6 liter
 • Enkel betjening
 • Kan både røre, blande, mikse, piske og ælte

Ulemper

 • Har ingen medfølgende opskriftsbog

Modellen Kenwood KVC3100S Chef Premier er blevet afprøvet, testet og vurderet af det store britiske testmagasin Which.co.uk i en solotest, hvor kun denne ene model er blevet testet.

Eksperterne er generelt begejstrede for modellen, og eftersom her er tale om en lidt mere prisvenlig model, så forklares det, at her er tale om en god og budget-venlig maskine.

Anmeldelse : Analyse af Kenwood KVC3100S Chef Premier

1000 watt og skål på 4,6 liter

Kenwood KVC3100S Chef Premier hører til de Kenwood Chef-modeller, der har lidt færre kræfter og en lidt mindre kapacitet end de største modeller.

Udseende og kvalitet er stadig det samme med et industrielt design og en høj robusthed, men Kenwood KVC3100S Chef Premier har en effekt på 1000 watt, hvor andre Kenwood Chef-modeller ligger højere. Det gælder også kapaciteten, for Kenwood KVC3100S Chef Premiers ligger på 4,6 liter.

Dog skal det nævnes, at de 1000 watt stadig er en del, som vil sørge for, at denne model ikke har problemer med tunge deje, og 4,6 liter er stadig en god portion.

Til gengæld så er prisen også lavere på denne model i forhold til de større Kenwood Chef-modeller, og det er et klart plus, da Kenwood Chef-modellerne generelt ikke er til den prisvenlige side.

Stærkt værktøj

Kenwood KVC3100S Chef Premier kommer med flere stykker værktøj i robust kvalitet, som gør, at man kan udføre mange opgaver med denne model. Det drejer sig om både piskeris, K-spade og dejkrog, som gør det muligt både at piske, blande og ælte.

Betjeningen foregår på siden af modellen via en drejeknap, hvor man vælger hastigheden, og her kan man vælge mellem 2 trin, som hver passer til forskellige typer af opgaver.

Herudover findes der også et smart sprøjteværn, som mindsker rengøringen efter brug af maskinen, da det værste sprøjt bliver forhindret.

Et godt budget-valg, ifølge eksperterne

Kenwood KVC3100S Chef Premier er blevet testet af de britiske eksperter fra testmagasinet Which.co.uk, som først og fremmest fremhæver, at her er tale om en maskine med en god pris, og som giver meget valuta for pengene.

Eksperterne har afprøvet, hvor godt Kenwood KVC3100S Chef Premier pisker, ælter og blander, og her forklarer de, at modellen især er god til at piske og ælte. Dog mener de, at modellen godt kunne være en smule bedre til at blande og mikse.

Eksperterne nævner også, at Kenwood KVC3100S Chef Premier er let at komme i gang med og anvende, og så er det også let at gøre modellen ren, men dog synes de, at modellen larmer lidt for meget under brug.

Kenwood KMX750  - kraftfuld kenwood køkkenmaskine med 85 point fra good housekeeping

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood KMX750 :

Fordele

 • Pæn og elegant model
 • Kraftfuld model på 1000 watt
 • Kan både piske, ælte, blande og mikse
 • Smart hastighedskontrol
 • Fokus på sikkerheden 

3 forskellige ekspertkilder har testet modellen Kenwood KMX750, og det inkluderer eksperter fra både Danmark og Storbritannien.

Her taler vi om det britiske testmagasin Which.co.uk og det britiske Good Housekeeping Institute, som begge har gennemført en solotest af modellen.

Alle ekspertkilderne er meget begejstrede for Kenwood KMX750, og det betyder, at denne køkkenmaskine får rigtig gode karakterer og omtaler af eksperterne.

Anmeldelse : Analyse af Kenwood KMX750

Flot og kraftig maskine

Kenwood KMX750 vil være et godt valg for den forbruger, der både ønsker sig en køkkenmaskine, der har mange kræfter, og som også ser godt ud på køkkenbordet. Denne køkkenmaskine kommer nemlig i flere farver såsom sort, hvid og rød, således at man kan få den model, der passer til stilen i ens eget køkken, og så er den strømlinet med glat design uden elementer, der bryder designet.

Herudover er Kenwood KMX750 udstyret med mange kræfter, og her er tale om en effekt på 1000 watt, hvilket er en del. De 1000 watt gør, at modellen vil have lettere ved at håndtere de tunge deje men samtidig også kan piske hvider og flødeskum lette og luftige.

Alsidig model

For netop at kunne varetage forskellige opgaver som de ovennævnte kommer Kenwood KMX750 med forskellige værktøjer. Det drejer sig om et piskeris, en K-spade og en dejkrog.

Dejkrogen kan varetage de ellers besværlige og tunge ælteopgaver med for eksempel brøddej, K-spaden er skabt til at blande og mikse, og piskeriset kan benyttes, når der er tale om lette konsistenser – for eksempel piskning af flødeskum eller æggehvider.

Modellen kommer endvidere med en smart hastighedskontrol med 6 forskellige niveauer, og for at bevare kontrollen fuldt ud kan man gradvist øge eller sænke hastigheden efter behov – derved undgår man også spild og sprøjt.

Denne køkkenmaskine er desuden også skabt til at have et højt niveau af sikkerhed, og det betyder, at modellen hører op med at arbejde, hvis hovedet på modellen løftes.  

Flot, stærk og stabil model, ifølge eksperterne

Det britiske Good Housekeeping Institute har testet modellen og er meget begejstrede for den – den gives nemlig 85 point ud af 100. Denne høje score gives, da denne køkkenmaskine ifølge de britiske eksperter klarer alle de stillede opgaver rigtig godt, og så fremhæves det, at modellen både er flot, stærk og stabil.

Good Housekeeping Institute nævner også, at Kenwood KMX750 er meget brugervenlig, og det fungerer let og gnidningsfrit at skifte mellem værktøjerne. Dog synes de britiske eksperter, at denne køkkenmaskine er lidt dyr, og så er modellen klart bedst til større portioner – modellen har nemlig for eksempel svært ved kun at piske et enkelt æg alene.

Også det britiske testmagasin Which.co.uk er begejstrede for denne model og kalder den ligefrem for en af de bedste køkkenmaskiner, der findes på markedet. Udseendet får først roser med på vejen, idet Which.co.uk synes, at den er utrolig flot i sin unikke retro-stil.

Også ydeevnerne modtager stor ros, for ifølge Which.co.uk er modellen god til at udføre alle de stillede opgaver, og som en bonus støjer denne køkkenmaskine heller ikke ret meget.

Test og anmeldelser af kenwood chef køkkenmaskiner anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Dailymail.co.uk 

Dailymail.co.uk er en britisk tabloidavis fra 1896, som både udkommer i en fysisk version samt har en stor online-side. Den fysiske version er Storbritanniens næstmest solgte, og både den trykte version og onlinesiden skriver om nyheder, sport, kultur, underholdning og forbrugerliv.

I denne omgang har Dailymail.co.uk testet 2 forskellige køkkenmaskiner, hvoraf den ene er modellen Kenwood kMix.Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Gastromand.dk 

Gastromand.dk er et dansk mandemagasin med fokus på alt inden for gastronomiens verden set med mænds øjne. Der indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand.dk har her testet 2 forskellige køkkenmaskiner:

Ønsker du at læse mere om testen af Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Kenwood KCC9060S Chef Gourmet, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Kenwood Chef XL KVL8470S, kan du klikke på dette link.

Independent.co.uk 

The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter. Independent.co.uk har her foretaget en test af 10 forskellige køkkenmaskiner, hvor modellen Kenwood kMix indgår. Læs hele artikel hos avisen her.

Tek.no 

Tek.no er et norsk teknikmagasin, der har forbrugerteknologi som omdrejningspunkt. Magasinet har knap 1 million læsere om ugen og skriver både om nyheder, artikler, guides og tests, der har med teknologi at gøre.

Her har Tek.no testet forskellige køkkenmaskiner, og 3 af modellerne i denne artikel indgår i denne test. Her er tale om henholdsvis Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S, Kenwood Chef XL Elite KVL6300S og Kenwood KVL8320S. Du finder hele artiklen her.

Tv2.no 

Tv2.no er den norske TV 2 tv-kanal, som også har tilknyttet en stor onlineside. Her er tale om en tv-kanal, der både bringer nyheder, sport, kultur, business, underholdning og livsstil til forbrugerne. Tv2.no har i denne omgang testet forskellige køkkenmaskiner, inklusive modellen Kenwood Major KMM770. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Goodhousekeeping.com 

Den britiske version af Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.com foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har Good Housekeeping Institute testet modellen Kenwood KMX750. Du kan læse mere på hjemmesiden her.

Andre alternative tests

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du ønsker at købe en Kenwood Chef eller en Kenwood Major, så bør du læse vores Kenwood Major test. Dermed kan du nemt sætte dig ind i fordele og ulemper ved denne model også, hvilket vil hjælpe dig med at finde ud af, hvilken model der passer bedst til dine behov.

Du kan også læse vores helt generelle Kenwood køkkenmaskine test, hvor vi har udarbejdet artiklen ved at samle en lang række Kenwood køkkenmaskiner, og viser eksperternes vurderinger af dem alle. Dermed kan du i denne artikel, nemt få et overblik over de forskellige Kenwood modellers fordele og ulemper.

Vi har også udarbejdet en røremaskine test, hvor vi har samlet de bedste røremaskiner fra en lang række producenter. Ved at læse denne test, vil du nemt og hurtigt få overblik over de forskellige producenters topmodeller. Dette vil hjælpe dig med at se, om der eventuelt er nogle alternativer der vil passede bedre til dig, end en Kenwood Chef køkkenmaskine.

Kundeanmeldelser

FAQ

Hvilken Kenwood Chef er den bedste?
En af de absolut bedste modeller af Kenwood Chef er modellen Kenwood Chef XL KVL4100S. Modellen er blevet kåret som testvinder i flere forskellige tests, hvor den især bliver rost for den kraftige motor. Dertil har maskinen et flot og stilrent design, som vil passe ind i ethvert køkken.
Hvordan rengør jeg en Kenwood Chef?
Du rengør din Kenwood Chef ved først at pille maskinens stik ud af stikkontakten og fjerne alle dele fra maskinen. De løse dele kan du derefter vaske op i hånden. Selve maskinen kan du tørre over med en fugtig klud, hvis der sidder stænk eller rester på den.
Hvor lang tid holder en Kenwood Chef?
Da Kenwood Chef køkkenmaskiner bliver lavet i en super god kvalitet, så kan du regne med at have din maskine i rigtig mange år ud i fremtiden. Afhængig af hvor ofte du bruger, rengør og ellers vedligeholder din maskine, så kan den holde i 15+ år.
Er en Kenwood Chef pengene værd?
Ja, en Kenwood Chef kan helt bestemt være pengene værd. Hvis du gerne vil have en solid og kraftfuld mikser, så kan en Kenwood Chef være en rigtig god investering til dit køkken. Maskinen er enormt alsidig i brug, hvormed den kan være et praktisk og godt redskab at have.

Om Kenwood

Kenwood er en britisk virksomhed, der er kendt for produktionen af køkkenmaskiner. Kenwood blev etableret tilbage i 1947 af Kenneth Wood.

Ud at være en køkkenmaskine producent, er Kenwood også en stavblender, foodprocessorblenderelkedel og brødrister producent. I dag er Kenwood ejet af den italienske virksomhed DeLonghi, der mest er kendt for at producere kaffemaskiner.

Hjælpen til husmødrene

Kenwood-virksomheden så sit første lys i 1947 i den engelske by Woking, hvor Kenneth Wood begyndte at bygge husholdningsmaskiner i sin garage.

Formålet med maskinerne var at give husmødre rundt omkring i Storbritannien en hjælpende hånd i hverdagen ved at designe maskiner, der kunne lette arbejdsbyrden.

Kenneth Wood udbyggede lidt efter lidt sit foretagende, og i 1962 var det blevet så omfattende, at produktionen måtte flyttes til fabrikker i byen Havant, hvor produktionen i dag stadig foregår.

Det startede med en toastmaskine

Kenwood er i dag måske mest kendt for at producere køkkenmaskiner, men det hele startede med opfindelsen af en toastmaskine tilbage i 1940’erne.

Kenneth Wood opfandt denne model, som gjorde det hurtigere at få ristet brødet, da denne maskine kunne riste brødet på begge sider samtidig. Modellen kom på markedet i 1947 og blev en succes.

Den første køkkenmaskine kom i 1950

Efter successen med toastmaskinen udvidede Kenwood sortimentet, og i 1950 blev den første Kenwood Chef-køkkenmaskine introduceret, og denne maskine opnåede også hurtigt succes, da den blandt andet blev forhandlet af det store varehus Harrods. Populariteten og udbredelsen fortsatte, og i 1960’erne var Kenwood kendt i hele verden.

Op gennem 1970’erne og 1980’erne kom også en serie af foodprocessorer, men i 1997 døde Kenneth Wood.

Kenwood blev i 2000 en del af DeLonghi-gruppen, og i dag kender mange forbrugere Kenwood køkkenmaskinen fra den britiske version af Den Store Bagedyst, hvor den har være anvendt i flere sæsoner.

Dette kan du din Kenwood Chef til

De fleste køkkenmaskiner kommer også med et værktøj, som kan røre ingredienserne sammen – også mere flydende varianter som kagedej. En køkkenmaskine vil sikre, at alle ingredienserne bliver rørt godt sammen. På Kenwood Chef-modellerne hedder dette værktøj en K-spade.

Flødeskum og æggehvider

Standard-køkkenmaskiner kommer altid med et piskeris, som er fordelagtigt til at piske for eksempel flødeskum eller æggehvider. En køkkenmaskine kan gøre dette hurtigt og let, således at konsistensen bliver bedre end den, man kan opnå med håndmikseren eller med håndkraft. Det betyder, at en køkkenmaskine også er fordelagtig, hvis man for eksempel ønsker at lave flødeboller eller marengs.

Mos

En køkkenmaskine kan desuden lave mos – endda også med standardudstyret. For eksempel kan man let lave kartoffelmos på en køkkenmaskine, som bliver let og luftig. Denne forbedrede konsistens vil give en bedre kulinarisk oplevelse.

Kød, grøntsager, frugt

Hvis man anskaffer sig en køkkenmaskine med ekstraudstyr, vil man kunne anvende modellen til langt flere opgaver. Man kan blandt andet få en kødhakker, blender, rivejern og citruspresser også, og det betyder, at man også kan tilberede kød og grøntsager og fremstille smoothies, sauce, supper, pesto, pure, fars og saft.

Køkkenmaskinen – basisfunktioner

De fleste køkkenmaskiner kommer med piskeris og dejkrog, hvilket gør, at de både kan ælte dej og piske flødeskum og æggehvider. Ofte medfølger der også et værktøj til at røre ingredienser sammen. En køkkenmaskine kan derfor klare en del forskellige opgaver og er især ideel til bagning. Men man kan tilkøbe ekstraudstyr, som vil øge modellens alsidighed en del.

Foodprocessor

En foodprocessor er især god til at tilberede grøntsager – den kan nemlig ofte både rive, hakke og skære grøntsagerne i skiver, og det foregår nemt og præcist. En foodprocessor kan også ælte dej, men køkkenmaskinen er langt bedre til dette formål.

Håndmikser

Hvis man ikke føler, at man har behov for at investere i en køkkenmaskine, kan en håndmikser være nok i nogle tilfælde – hvis man for eksempel kun skal piske eller ælte en gang imellem. En håndmikser vil dog ikke have lige så mange kræfter som en køkkenmaskine, og resultatet vil også blive derefter.

Minihakker

En minihakker kan tilkøbes til køkkenmaskinen og er især god til at tilberede grøntsager, og den kan hakke, men ikke rive eller skære.

Kødhakker

En kødhakker kan tilkøbes til køkkenmaskinen og er god til at hakke kød. Man har brug for en rigtig kødhakker til at få kødet hakket ordentligt ud, og det vil være svært med andet værktøj.

Blender

En blender kan tilkøbes til køkkenmaskinen og vil ofte være uundværlig i køkkenet. En blender kan nemlig både lave smoothies, knuse is og fremstille sauce, suppe, pure og pesto.

Saftpresser

En saftpresser kan tilkøbes til køkkenmaskinen og er ideel, når der skal presses saft – både til madlavningen eller til at drikke. Saften vil hurtigt blive presset ud af frugten, uden at frugtkødet følger med, og dermed vil man have en rimelig klar væske.

Stavblender

En stavblender er ideel, når man skal mose ingredienserne nede i en skål eller gryde. En stavblender er især god til supper.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme