Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

KitchenAid stavblender test-guide – Her er eksperternes favoritter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel får du et overblik over de bedste KitchenAid stavblendere på markedet.

Vi har gennemgået ekspertkilders og forbrugeres anmeldelser af stavblenderne og samlet dem i denne artikel, så man nemt og hurtigt kan få et overblik over eksperternes og forbrugernes vurdering af de forskellige KitchenAid stavblendere.

Der er anvendt en række forskellige ekspertkilder i denne artikel, hvilket blandt andet inkluderer forbrugerinstanserne Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön, testsiden Expertreviews.co.uk, det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping og avisen Politiken.dk.

Vi har også gennemgået en række alternativer til KitchenAid. Her kigger vi nærmere på stavblendere med gode anmeldelser fra andre producenter.

Hvis man ønsker at læse mere om de forskellige tests, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne KitchenAid stavblender test indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste KitchenAid stavblendere
🔸 Gennemgang af alternative testvindende stavblendere
🔸 Skal jeg vælge en stavblender eller en almindelig blender?
🔸 Gode opskrifter til stavblenderen
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

KitchenAid stavblender test 2021 – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de KitchenAid stavblendere, der har fået de bedste anmeldelser af forskellige eksperter. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests samt brugeranmeldelser, og viser dig her de bedst anmeldte modeller.

Du finder også en prissammenligning af de forskellige KitchenAid stavblendere, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandler der har den bedste pris.


KitchenAid Artisan 5KHB2571

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
✅ 79 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping

KitchenAid Artisan 5KHB2571

.
KitchenAid Artisan 5KHB2571 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Forbrugerrådet Tænk, Råd & Rön samt Good Housekeeping. Alle eksperter er begejstrede for stavblenderen, som de har givet en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af, at modellen kommer med et hav af ekstraudstyr, så man har mulighed for at bruge den til en del forskellige formål. Desuden mener eksperterne, at den er støjsvag, men med en høj ydeevne på samme tid.

Selvom eksperterne generelt er vilde med KitchenAid Artisan 5KHB2571, forklarer de, at den er forholdsvis dyr samt forholdsvis tung i brug.

Eksperterne: Robust stavblender med masser af ekstratilbehør 

Ifølge eksperterne fra Good Housekeeping er KitchenAid Artisan 5KHB2571 en god stavblender, der kommer med en fremragende ydeevne.

De mener, at ”den gør et godt stykke arbejde med de fleste opgaver”. Stavblenderen er dog ”tung at bruge, og det er ubehageligt at holde knappen inde”.

Til gengæld skriver Good Housekeeping i deres anmeldelse, at KitchenAid Artisan 5KHB2571 ”er virkelig robust og leveres med en masse tilbehør”.

De mener, at hvis man ”blot vil have en simpel stavblender, er det værd at overveje, om der er brug for al tilbehøret. Men for seriøse kokke er det måske værd at investere i modellen”.

I eksperternes test fungerede stavblenderen godt ved piskning af fløde og æggehvider, hvilket blev klaret ”til perfektion”.

Dog mener eksperterne ikke, at den leverede et optimalt resultat, da de skriver, at ”de blev svigtet af minihakkeren”.

Stavblender med fem hastigheder og tre udskiftelige knivblade

Med KitchenAid Artisan 5KHB2571 får man en stavblender, der kan anvendes til en række forskellige opgaver i køkkenet.

Stavblenderen er på 180 Watt og kommer med en jævnstrømsmotor med fem hastigheder og LED-indikator.

Med de fem hastigheder er der mulighed for at justere ydeevnen op og ned afhængig af, hvad man skal tilberede. Den er udstyret med tre forskellige knivblade, hvor man kan bruge disse til alt lige fra at blende til at knuse, skumme, hakke, piske og purere.

Den kommer ydermere med to aftagelige blenderarme med twist-lock i rustfrit stål, som man kan udskifte efter behov.

Praktisk tilbehør

Ved køb af KitchenAid Artisan 5KHB2571 medfølger der flere praktiske tilbehørsdele, der gør, at modellen er forholdsvis alsidig.

Der medfølger en grydebeskytter, der kan sættes på de udskiftelige knivblade for at beskytte køkkengrejet. Dette kan være en fordel, når man blender en suppe i en gryde. Udover grydebeskyttere medfølger der en beskytter til knivbladene, en opbevaringsboks m.m.

Stavblenderens hakker, der også medfølger ved køb af modellen, har en kapacitet på 600 ml. Man får ligeledes en BPA-fri blenderkande med en kapacitet på 1 liter.

Udvalgte fordele ved KitchenAid Artisan 5KHB2571:
 Praktisk tilbehør medfølger
 Fem forskellige hastigheder
 Tre udskiftelige knivblade
 To aftagelige blenderarme
 Blenderkande med kapacitet på 1 liter

Her kan du se en præsentationsvideo af KitchenAid Artisan 5KHB2571. Videoen er produceret af KitchenAid: 


KitchenAid 5KHB2570H

✅ 4.7 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Williams-Sonoma.com 
✅ 4.7 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Target.com 
✅ 4.5 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Walmart.com

KitchenAid 5KHB2570H

.
KitchenAid 5KHB2570H er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær stavblender hos forbrugerne.

Stavblenderen er nemlig blevet testet og anmeldt af forbrugere hos de tre forhandlere Williams-Sonoma.com, Target.com og Walmart.com. Her har modellen fået henholdsvis 4,7 ud af 5 stjerner og 4,5 ud af 5 stjerner.

Dette har den blandt andet fået, da forbrugerne mener, at KitchenAid 5KHB2570H er et godt produkt til køkkenet, der kan anvendes til flere formål. Til gengæld er brugerne mindre vilde med, at den er forholdsvis tung i brug.

Forbrugerne: Brugervenlig stavblender, der fungerer som en drøm

Ifølge forbrugerne hos de tre forhandlere Williams-Sonoma.com, Target.com og Walmart.com er KitchenAid 5KHB2570H en ”brugervenlig stavblender”, der er ”meget nem at håndtere”.

Selvom mange brugere mener, at den er forholdsvis tung i brug, forklarer de, at det ikke påvirker dens ydeevne og brugervenlighed.

En bruger skriver eksempelvis, at KitchenAid 5KHB2570H ”fungerer som en drøm” på grund af ”at den kan bruges til at lave en række forskellige supper til det kolde vejr”.

Den var ”super nem at bruge, en leg at rengøre og lavede supper med forskellige niveauer af glathed”.

Dette er en anden bruger enig i og skriver, at stavblenderen er ”fantastisk at bruge i et køkken”, da den er ”så nem at bruge og rengøre”.

Brugerne finder derfor ikke mange ulemper ved KitchenAid 5KHB2570H, men skriver, at den er forholdsvis dyr, hvilket man skal være opmærksom på.

Stavblender i et robust design med fem hastigheder

KitchenAid 5KHB2570H er fremstillet i et robust design med en solid metalkrop. Dette sikrer, at stavblenderen kan holde til det meste. Det bløde greb gør den mere behagelig at holde på ved tilberedning af de forskellige ingredienser.

Derudover kommer KitchenAid 5KHB2570H med fem hastigheder, så man hurtigt kan tilberede ingredienser til smoothies, supper, sovse, hummus, babymos eller lignende. Den sikrer derfor, at forbrugeren altid har en god kontrol over hastigheden.

Alsidig brug 

Med KitchenAid 5KHB2570H kraftfulde motor på 180 Watt og det praktiske tilbehør er det muligt både at purere, blende, knuse, skumme, piske og hakke.

Tilberedningen kan foregå i både skåle, pander eller dybe gryder, da den aftagelige blenderarm i rustfrit stål er 20,3 cm. Den kan tages af og på efter behov.

Ved køb af KitchenAid 5KHB2570H medfølger der desuden en BPA-fri blenderkande med en kapacitet på 710 ml.

Blenderkanden har en hældetud og et stænkfrit låg. Det vil sige, at man kan bruge den til alt lige fra tilberedning af maden til servering eller som opbevaring i køleskabet.

Udvalgte fordele ved KitchenAid 5KHB2570H:
 Alsidig brug
 Blenderkande til servering, opbevaring eller tilberedning
 Aftagelig blenderarm
 Praktisk tilbehør medfølger
 Fem hastigheder


Alternativer

I denne artikel har vi gennemgået flere stavblendere fra KitchenAid, der har fået gode anmeldelser fra diverse ekspertkilder og forbrugere.

Udover de ovenstående stavblendere fra KitchenAid findes der også gode modeller fra andre mærker på markedet.

For at sikre et så nuanceret overblik som muligt, vil vi i det næste afsnit gennemgå stavblendere fra andre producenter, der også har fået gode vurderinger og anmeldelser fra ekspertkilder.


Bamix Swissline

✅ Topscorer hos den britiske testside Expertreviews.co.uk 
✅ 6 ud af 6 stjerner hos det danske madmagasin Gastromand.dk
✅ Top anmeldelse fra danske Hjemogtest.dk 
✅ 5 ud af 5 stjerner hos danske Gourmand.dk

Bamix Swissline

.
Bamix Swissline er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Expertreviews.co.uk, Gastromand.dk, Hjemogtest.dk samt Gourmand.dk.

Alle ekspertkilder er begejstrede for stavblenderen, som de har givet en god anmeldelse.

De er blandt andet vilde med, at Bamix Swissline kommer med en kraftfuld ydeevne samt en stærk motor.

Selvom eksperterne generelt er begejstrede for Bamix Swissline, forklarer de, at den er forholdsvis dyr.

Stilren stavblender med stærk motor 

Bamix Swissline er designet i et flot og elegant udseende, der vil passe ind i de fleste køkkener.

Stavblenderen er enkel, men samtidigt robust, hvorfor den kan holde i mange år frem i tiden, hvis man passer godt på den.

Der er mulighed for at købe modellen i flere farver. Man kan både vælge mellem en model i sort eller sølv eller vælge en mere farverig version, da den også kan købes i rød.

Bamix Swissline er ydermere en kraftfuld stavblender, da den kommer med en motoreffekt på 200 Watt. Det betyder, at den kan bruges til at tilberede selv de mere hårde og krævende ingredienser.

Ergonomisk model med praktisk tilbehør 

Med Bamix Swissline får man en stavblender, der er fremstillet i et ergonomisk design. Den kommer nemlig med et ergonomisk håndtag i skridsikkert gummi. På den måde får man et godt og behageligt greb om håndtaget.

Takket være Bamix Swisslines multifunktionsblad er modellen alsidig, da den kan bruges til lidt af hvert i køkkenet. Multifunktionsbladet er velegnet til kød og grøntsager, men den kommer også med en piskeskive, et blenderblad og en processor.

Bamix Swissline kommer desuden med knive i rustfrit stål, hvorfor den sagtens kan bruges til alt lige fra purering til hakning, knusning samt til at skære. Det er derfor en alsidig model, da den ydermere kan anvendes til piskning af eksempelvis fløde og æggehvider.

Derudover medfølger der en kande med en kapacitet på 1 liter. Bamix Swissline har to hastighedsindstillinger samt en turbo-boosting-funktion.

Uopslidelig og kraftfuld stavblender, ifølge eksperterne 

De fire ekspertkilder er meget begejstrede for Bamix Swissline, hvorfor de alle sammen giver stavblenderen en høj score. Dette er blandt andet baseret på, at de mener, at stavblenderen er ”uopslidelig”, da den kan klare ”alle former for opgaver i køkkenet uden problemer”.

Eksperterne fra både Expertreviews.co.uk og Gastromand.dk forklarer, at Bamix Swissline er forsynet med ”en meget kraftig motor og en stærk ydeevne”, hvilket betyder, at den ”kan pulverisere selv de mere krævende ingredienser”. Dette er ifølge eksperterne en stor fordel.

Flere ekspertkilder bemærker dog, at man lige skal i gang med modellen, da den til at starte med kan være en smule besværligt. De skriver, at når først man har prøvet den og lært den at kende, er den ”uundværlig i køkkenet”.

Hjemogtest.dk og Gourmand.dk skriver ydermere, at det er en fordel, at Bamix Swissline ikke ”sætter sig fast ved tilberedning af forskellige grøntsager, hvilket gør håndteringen nemmere”. Til gengæld er den ikke helt billig, hvilket man skal være opmærksom på. Eksperterne mener dog, at den ”er alle pengene værd”.

Udvalgte fordele ved Bamix Swissline:
 Kraftfuld motor med 200 Watt
 Ergonomisk design
 Knive i rustfrit stål
 Kommer med flere tilbehørsdele
 To hastighedsindstillinger og turbo-boosting-funktion

Her kan du se en demonstrationsvideo af Bamix Swissline stavblenderen. Videoen er produceret af Bamix: 


WMF Lineo 4-i-1 – pålidelig stavmixer uden problemer

WMF Lineo 4-i-1

 

WMF Lineo 4-i-1 er en stavmixer, der tillader dig at lave mere end én slags mad. Den tager dine kokkerier til næste niveau, og en bred vifte af forskellige funktioner giver dig et ekstra boost i køkkenet.

Med WMF Lineo 4-i-1 medfølger et 1 liters målebæger, selvfølgelig med en skridsikker bund. Ekstraudstyret udvider dit køkkengrej, for du får nemlig også et piskeris, en mælkeskummer og en hakkecylinder med. På den måde kan du kreere de lækreste retter, uden du skal ud og spendere en masse.

WMF Lineo 4-i-1 er testvinder hos den tyske testside Testberichte og har fået en forbrugerscore på 4,5 ud af 5 stjerner hos Amazon. Og der er da også en grund til, at sættet har klaret sig så godt: Maskinen er særdeles alsidig, og med den store funktionalitet og ekstra-tilbehøret kan du tilberede en masse retter, du eller skulle arbejde dobbelt så hårdt for.

WMF Lineo 4-i-1 vs. markedet

WMF Lineo 4-i-1 er udstyret med en stærk og kraftig 700W motor, så du kan blende selv de mere hårdføre ingredienser. Motoren kan med 13.000 rpm nå en hastighed på op til 125 km/t.

Sættet er designet i en holdbar konstruktion i flot, rustfrit stål og en simpel, klassisk form. Det er et værktøj frem for alt, men lever også op til alle krav og det moderne design i køkkenet.

Fordele
🌀 Hastigheden kan indstilles
🌀 Turbo-level tilbyder ekstra styrke
🌀 Det ergonomiske håndtag er fremragende, og knapperne er meget behagelige at bruge
🌀 Sugekop til kabel

Ulemper
🔴 Dyr

Yderligere detaljer
Medfølger: målebæger, piskeris, mælkeskummer, hakkecylinder m. dobbelte knivblade


Bamix Mono

✅ Testvinder hos den danske avis Politiken.dk 
✅ God score hos britiske Kagoo.co.uk

Bamix Mono

.
Den danske avis Politiken.dk og britiske Kagoo.co.uk har testet og anmeldt Bamix Mono, som de har givet en god anmeldelse.

Politiken.dk har kåret stavblenderen som testvinder, mens Kagoo.co.uk har givet modellen en god score.

Dette har de blandt andet gjort på grund af stavblenderens ydeevne, da den kan klare de fleste opgaver i køkkenet. De mener ydermere, at den er stille i brug, hvilket er en fordel. Til gengæld er de mindre vilde med dens pris, da Bamix Mono er forholdsvis dyr.

Simpel og praktisk stavblender

Bamix Mono er en simpel stavblender, hvilket afspejles i dens design. Den er nemlig fremstillet i et forholdsvist enkelt design og kommer med blot to knapper.

På disse knapper styrer man blenderens hastigheder, da den er forsynet med to hastighedsindstillinger.

Selvom Bamix Mono er en simpel model, er den lavet til at kunne klare de fleste opgaver i køkkenet. Den arbejder med 140 Watt, hvilket er mindre sammenlignet med andre stavblendere på markedet. Dog er den stadig effektiv og kan klare de fleste ingredienser.

Kan anvendes til mange formål i køkkenet 

Med Bamix Mono får man en multifunktionel stavblender, der kan anvendes til mange formål i køkkenet. Den kommer med en skarp kød- og grøntsagskniv i rustfrit stål, der kan klare de fleste hakke- og skæreopgaver.

Derudover kan stavblenderen anvendes til at piske, mikse og blende, da der ligeledes medfølger en piskeskive samt et blenderblad. Der medfølger ydermere et vægophæng samt et bæger med en kapacitet på 600 ml.

Bamix Mono er desuden en kompakt stavblender, hvorfor den er nem at opbevare enten på køkkenbordet eller i et køkkenskab.

Det er derfor en model, der er velegnet til forbrugere, der ønsker en mindre stavblender, der ikke fylder meget i køkkenet.

Stavblender med gode anvendelsesmuligheder, ifølge eksperterne 

De to ekspertkilder Politiken.dk og Kagoo.co.uk har testet Bamix Mono og givet den gode bedømmelser.

De er nemlig enige i, at stavblenderne er funktionel og alsidig, hvorfor den er ”alle pengene værd, hvis man ønsker en smart maskine i køkkenet til et hav af opgaver”.

Kagoo.co.uk er eksempelvis så begejstrede for Bamix Mono, at de mener, at stavblenderen ”fortjener en plads i alle hjem”.

De bemærker, at selvom modellens motoreffekt kun er på 140 Watt, er den stadig effektiv med en høj ydeevne. De er desuden vilde med, at den kommer med et piskeris samt muligheden for at lave en smoothie.

Eksperterne fra Politiken.dk roser ydermere Bamix Mono for at være stille i brug, samt at den er nem at håndtere og anvende.

Dog bemærker begge ekspertkilder, at prisen for modellen er i den høje ende, hvilket man skal være opmærksom på.

Udvalgte fordele ved Bamix Mono:
 To hastighedsindstillinger
 Simpel model med nem betjening
 Kommer med flere tilbehørsdele
 Motor med 140 Watt
 Kød- og grøntsagskniv i rustfrit stål


Braun MultiQuick 7 MQ 725

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Braun MultiQuick 7 MQ 725

 

Både det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt Braun MultiQuick 7 MQ 725. I deres store tests har de begge kåret stavblenderen som en af testvinderne.

Dette har de blandt andet gjort på grund af stavblenderens ydeevne, samt at den klarer alle de forskellige opgaver optimalt – især når det kommer til at blende diverse ingredienser.

Selvom begge ekspertkilder er vilde med modellen, forklarer de, at den er forholdsvis højt prissat, hvilket man skal være opmærksom på.

Alsidig stavblender med Smart Speed-teknologi

Braun MultiQuick 7 MQ 725 er forsynet med en kraftfuld motor på 750 Watt og Smart Speed-teknologi. Denne teknologi gør det nemt at kontrollere blenderens hastighed.

Jo hårdere man trykker, jo mere kraft får man nemlig. Man skal derfor blot trykke forsigtigt på hastighedsknappen for at øge hastigheden samt give slip for at reducere den. Den kommer ydermere med en blød start, der sikrer en konstant kontrol, uanset hvor meget man trykker på knappen.

Der er desuden mulighed for at bruge Braun MultiQuick 7 MQ 725 til en del formål i køkkenet.

Stavblenderen kan blandt andet piske æggehvider og flødeskum uden at sprøjte hele køkkenet til.

Dette er takket være dens SplashControl-teknologi, der sikrer, at indholdet bliver på sin plads under tilberedning.

Stavblender med patenteret design og EasyClick-system

Braun MultiQuick 7 MQ 725 er fremstillet i et patenteret design fra Braun. Her kombineres hårde blade i rustfrit stål med en unik klokkeform. Blenderens skaft tåler maskinopvask, hvilket også gælder for de andre aftagelige dele.

Derudover kommer Braun MultiQuick 7 MQ 725 med et EasyClick-system, der sørger for, at man nemt og hurtigt kan udskifte de forskellige tilbehørsdele med blot et tryk på en enkelt knap. Al tilbehøret er EasyClick-tilbehør, der medfølger ved køb af blenderen.

Med stavblenderen medfølger der en minihakker på 350 ml., en pisker samt et 600 ml. bæger af BPA-fri plastik.

Komfortabel blender med sikkerhedslås 

Braun MultiQuick 7 MQ 725 er en komfortabel og brugervenlig stavblender. Den er forsynet med et håndtag med et blødt greb, der giver en bedre håndtering og kontrol ved tilberedning af mad.

Det komfortable greb skyldes ligeledes den store hastighedsknap samt den ergonomiske form.

Sidst men ikke mindst kommer Braun MultiQuick 7 MQ 725 med en sikkerhedslås, der forhindrer utilsigtet brug. Det betyder, at børn ikke kan bruge maskinen, når låsen er aktiveret. Låsen kan aktiveres og deaktiveres afhængig af behov.

Udvalgte fordele ved Braun MultiQuick 7 MQ 725:
 Smart Speed-teknologi
 SplashControl-teknologi
 EasyClick-system
 Sikkerhedslås
 Ergonomisk design

Her kan du se en præsentationsvideo af Braun MultiQuick 7 MQ 725. Videoen er produceret af Braun: 


Bosch MSM87140

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Bosch MSM87140

Bosch MSM87140 er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Begge ekspertkilder har givet modellen topkarakterer, hvorfor den er blevet kåret som topscorer.

Mens eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk er begejstrede for stavblenderens gode blenderegenskaber, er Råd & Rön vilde med, at modellen er brugervenlig og håndterbar.

Selvom eksperterne generelt er vilde med Bosch MSM87140 forklarer Forbrugerrådet Tænk, at de ikke er så glade for dens støjniveau.

Kraftfuld stavblender med mange anvendelsesmuligheder 

Bosch MSM87140 er en kraftfuld stavblender med en stærk motor på 750 Watt, hvilket giver et hurtigt og optimalt resultat ved tilberedning af forskellige ingredienser.

Det betyder også, at man kan anvende modellen til et hav af formål blandt andet til at skære, blende, hakke, snitte eller blande.

Stavblenderen er ydermere kraftfuld nok til at håndtere selv de mere hårde og krævende ingredienser på grund af dens QuatroBladePro-knive. Disse knive sikrer den mest optimale sammenblanding af madvarerne.

Stavblenderen kommer desuden med 12 hastighedsindstillinger og en valgbar turbofunktion, hvis man har brug for det.

Med disse hastighedsindstillinger får man fuld kontrol over hastigheden, der kan vælges afhængig af de ingredienser, man tilbereder.

Rengøringsvenlig model med tilbehør 

Med Bosch MSM87140 får man en rengøringsvenlig stavblender, der nemt og hurtigt kan renses. Selve blenderfoden og tilbehøret tåler nemlig maskinopvask. Den eneste del, der ikke tåler maskinopvask, er motorenheden.

Blenderfoden er fremstillet i rustfrit stål. Dens udløserknap gør det nemt at tage blenderfoden af, når den skal renses, eller hvis man blot ønsker at fjerne den ved opbevaring.

Ved køb af Bosch MSM87140 medfølger der forskellige former for tilbehør. Den leveres blandt andet med et målebæger inklusiv et låg samt en XL-minihakker.

Den ekstra store hakker kan anvendes til tilberedning af ingredienser som for eksempel nødder og krydderurter.

Nem betjening 

Bosch MSM87140 er nem at komme i gang med og anvende, da den ikke er udstyret med mange knapper. De knapper, den har, er store, så det er hurtigt at finde ud af, hvilke man skal trykke på for at finde en specifik funktion.

Den kommer desuden med en SoftTouch-overflade, der ikke mindst gør den stilren og elegant at se på, men også hjælper med at klare rengøringen. Overfladen kan nemlig blot tørres af med en fugtig klud efter brug, hvis der er brug for det.

Udvalgte fordele ved Bosch MSM87140:
 Nem betjening
 QuatroBladePro-knive
 Mange anvendelsesmuligheder
 Motor på 750 Watt
 12 hastigheder og turbo-funktion

Her kan du se en præsentationsvideo af Bosch MSM87140. Videoen er produceret af Bosch: 

https://www.youtube.com/watch?v=oaDZBvY_pOQ

Købsguide: Det skal du se efter, når du vælger en stavblender

Købsguide: Det skal du se efter, når du vælger en stavblender

En stavblender er et genialt redskab i et køkken, der kan hjælpe med et væld af forskellige ting. Hvis dit køkken allerede bugner med store køkkenmaskiner, er det værd at tage et kig på en stavblender. Disse er nemlig typisk meget mindre end eksempelvis end almindelig blender samt andre store maskiner til køkkenet.

Men hvis du er på udkig efter en stavblender, kan det være, at du ikke er helt sikker på, hvordan du finder den bedste til dine behov. Læs med videre her og find ud af, hvad du skal se efter, når du vælger en stavblender baseret på gode råd fra Tasteofhome.com og Which.co.uk.

Skal stavblenderen have en ledning eller være trådløs?
VægtFørst og fremmest er det værd at overveje, om du ønsker en stavblender med en ledning eller en trådløs udgave. Stavblendere kommer nemlig i begge udgaver, hvorfor du skal være opmærksom på dette.

Hvis dit køkken har masser af stikkontakter, er det måske ikke det største problem for dig. Men hvis du kun har en enkelt eller to stikkontakter ved køkkenbordet, kan det være irriterende at have en stavblender med en ledning.

Dog bør du have in mente, at de trådløse modeller har en tendens til at være mindre kraftfulde og fungerer derfor bedst til mindre krævende ingredienser og blandinger såsom glasur, smoothie, mayonnaise eller lignende.

Skal stavblenderen have flere hastigheder?
De fleste budgetvenlige stavblendere har kun en enkelt eller to forskellige hastigheder. I realiteten behøver du ikke rigtig mere end det medmindre, du gerne vil have en yderst kraftfuld stavblender, der kan klare det hele. I dette tilfælde bør du også tage et kig på motoreffekten, da motoren herved bør have en højere effekt såsom 200 eller 250 Watt.

Er det nemt at rengøre stavblenderen?
Nogle stavblendere kan vaskes i opvaskemaskinen, mens andre kræver, at du vasker dem i hånden.

Hvis det er vigtigt for dig, at alle dine køkkenting er nemme at rense efter brug, skal du gå efter en model, der tåler maskinopvask. Dette vil spare dig en del tid, når du skal gøre stavblenderen ren og klar igen til næste gang.

Hvor nemt er det at betjene stavblenderen?
brugervenligEn anden ting, du altid bør tage et kig på, er betjeningen. Hvordan er det at betjene lige netop den model, du ønsker at købe? Det skal naturligvis være nemt at trykke på de forskellige knapper, og så er det vigtigt, at den specifikke stavblender ikke vejer alt for meget. Hvis den vejer en del, kan det være meget trættende at bruge den samt sværere at styre den.

Nogle stavblendere har også ergonomiske håndtag, der gør det mere behageligt at bruge modellen. Disse er som regel en smule dyrere, men for nogle kan det sagtens være de ekstra penge værd.

Hvilket tilbehør har du brug for?
Nogle stavblendere kommer med skåle og glas, der passer til blenderen, så du kan snitte, blande m.m. de forskellige ingredienser. Dette sikrer, at alle ingredienser ikke sprøjter rundt på hele køkkenbordet.

Hvis du ønsker at bruge din stavblender til specifikke formål såsom at piske, hakke, blande eller noget helt andet, bør du kigge efter en model, der kommer med tilbehør, så du kan gøre netop disse ting. Det er nemlig ikke alle stavblendere, hvor der medfølger særlig meget tilbehør og i nogle tilfælde slet ingen former for tilbehør.

Hvor lang tid kan stavblenderen bruges?
Dette kan variere fra så lidt som 10 sekunder og op til nærmest det uendelige. Hvis stavblenderen ikke kan bruges i særlig lang tid, vil dette typisk være fint, hvis du bare ønsker hurtigt at snitte, blande eller piske små mængder. Men det er værd at tjekke det, inden du køber, så du ikke ender med en model, der går i stå, når du kun er noget halvvejs med din tilberedning.

Hvad er dit budget?
prisDu finder stavblendere i mange forskellige prisklasser, hvor du kan finde de helt billige modeller og de ekstra dyre modeller. Ønsker du en stavblender i høj kvalitet, der kan holde i mange år frem i tiden, er det værd at bruge de ekstra penge på sådan en model. Disse er typisk ret dyre og kan koste over 1000 kroner, men kommer til gengæld også som regel med alt det tilbehør, du har brug for.

De dyrere modeller vil typisk også have flere hastigheder samt ekstra funktioner, som gør arbejdet med den pågældende stavblender en del nemmere og mere behagelig.

I sidste ende kommer det dog an på dit budget, hvorfor du bør overveje dette allerede inden, at du går i gang med at kigge rundt og se, hvad du kan finde af forskellige stavblendere.

Når først du har lavet et budget og valgt en makspris, du ønsker at bruge på en stavblender, vil det være nemmere at finde forskellige varianter inden for dit budget, der samtidigt passer til dine ønsker og behov.


Skal jeg vælge en stavblender eller en almindelig blender?

I dag kan der findes et hav af køkkenmaskiner på markedet, der kan hjælpe dig med forskellige opgaver i køkkenet. Men der findes også maskiner, der er stort set ens, men på samme tid ret så forskellige alligevel.

Her kan der blandt andet nævnes en stavblender samt en almindelig blender. For hvad skal du vælge, hvis du står mellem disse to muligheder? Begge har nemlig hver deres fordele og ulemper, og der er skam tilfælde, hvor den ene er bedre end den anden.

Når det kommer til at blande, blende, hakke, piske, purere eller lignende i køkkenet, har du to valg: Du kan vælge en stavblender, eller du kan bruge en almindelig blender.

Begge apparater udfører generelt den samme opgave. Mens de er forskellige i størrelse og rengøring med mere, er den største forskel, der adskiller dem, rent faktisk ydeevnen, samt hvad der er godt at bruge dem til.

Her kan du få hjælp til, om du skal vælge en almindelig blender eller en stavblender til dit køkken baseret på gode råd fra TheKitchn.com.

Den almindelige blender
Magimix Power BlenderSelvom de optager lidt mere plads og kræver mere oprydning, er fordelen ved den almindelige blender i forhold til en stavblender, at de simpelthen er mere kraftfulde. Det betyder, at de laver puréer og supper, sovse og dips i en glattere og som regel bedre konsistens.

Den almindelige blender er også det bedste valg, når du arbejder med faste og mere hårde ingredienser såsom frossen frugt i smoothies eller isterninger til cocktails.

Brug en almindelig blender til:
🌀 Glatte puréer
🌀 Cremede supper
🌀 Cremede dips
🌀 Smoothies lavet med frossen frugt og is
🌀 Frosne cocktails

En stavblender
KitchenAid Artisan 5KHB2571Stavblendere er praktiske hjælpemidler i køkkenet på grund af deres mere kompakte størrelse og rengøringsvenlighed. Hvis du skal i gang med de mindre opgaver i køkkenet som at piske fløde eller blande salatdressinger, er en stavblender det rigtige værktøj til jobbet.

Stavblendere er ikke lige så kraftfulde som de almindelige blendere, så motoren og klingen fungerer muligvis ikke lige så godt med hårde genstande som frosne fødevarer og is over tid.

Brug en stavblender til:
💠 At piske æggehvider
💠 Fremstilling af flødeskum
💠 Chunky salsa
💠 Smoothies uden hårde ingredienser

Vælg blender efter køkkenopgaver og personlige præferencer

Der kan derfor ikke gives noget konkret svar på, om du skal vælge en almindelig blender eller en stavblender.

Dette kommer nemlig ikke mindst an på de køkkenopgaver, du skal bruge en blender til, men også dine egne personlige præferencer.

Mens nogle foretrækker de almindelige blendere på baggrund af deres kraftfulde motorer, er der andre, der foretrækker stavblendere, da de typisk er mere håndterbare.

Ønsker du at finde flere gode råd til, om du skal vælge en almindelig blender eller en stavblender, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Seriouseats.com eller denne artikel fra TheWireCutter.com.


Gode opskrifter til stavblenderen

En stavblender kan være et fantastisk hjælpemiddel i et køkken, da de kan hjælpe med forskellige former for tilberedning af diverse ingredienser. Men hvis du er i tvivl om, hvad du kan lave med din stavblender, kan du her finde inspiration og gode opskrifter til, hvad du skal i gang med i dit køkken sammen med din stavblender.


Hjemmelavet ketchup

ketchupIngredienser
500 gram modne tomater (kan både være store eller små)
1 æble
1 løg
1 hvidløgsfed (put mere i, hvis du ønsker)
½ tsk. kanel
100 gr. brun farin
1 dl. eddike

Sådan gør du
1. Skær tomater, æble, løg og hvidløg i grove stykker.
2. Hæld ingredienser i en gryde med kanel og eddike.
3. Kog blandingen, indtil ingredienserne er bløde.
4. Brug en stavblender til at purere ingredienserne.
5. Smag til med brun farin og en smule eddike.
6. Put ketchuppen i køleskabet og gør den klar til servering.


Sunde hjemmelavede frugtruller

hjemmelavede frugtrullerIngredienser
Forskellige frugter – brug gerne æbler, pærer, ferskener m.m.
En smule vand
1 tsk. citronsaft
1 spsk. honning

Sådan gør du
1. Skræl frugten og skær dem i tern.
2. Put frugten i en gryde med en smule vand.
3. Når vandet koger, skal der tilføjes citronsaft og honning.
4. Skru ned for varmen og lad frugten koge helt igennem, så den er nem at mose.
5. Brug en stavblender til at lave en frugtpuré.
6. Hæld blandingen ud på en bageplade og bag i ovnen i 8 til 10 timer på 80 graders varme.
7. Lad frugtrullen køle af.
8. Rul frugtrullen sammen og skær i mindre skiver.
9. Server frugtrullerne eller brug dem til madpakken


Hjemmelavet banan-is

Hjemmelavet banan-isIngredienser
2 bananer
En smule nødder (vælg dine foretrukne nødder, kan udelades)
En smule mælk

Sådan gør du
1. Put bananer i en fryser i en frysepose.
2. Tag bananerne ud af fryseren omkring 10 minutter inden servering af isen.
3. Skræl bananerne.
4. Brug stavblenderen til at mose bananerne.
5. Tilsæt nødder og en smule mælk.
6. Bliv ved med at mose bananerne, indtil der opnås den ønskede konsistens.


Hjemmelavet tomatsuppe

tomatsuppeIngredienser
2 tsk. rapsolie
1 lille finhakket løg
1 finhakket selleri
2 dåser hakkede tomater
2-3 dl. vand
2 tsk. brunt sukker
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. tørret basilikum
1/4 tsk. tørret oregano
1/4 tsk. groft malet peber
Hakket basilikum (valgfrit)

Sådan gør du
1. Opvarm olie i en stor gryde på medium-høj varme.
2. Tilsæt løg og selleri. Steg grøntsagerne og rør, indtil de er møre.
3. Tilsæt de resterende ingredienser. Kog dem op og sænk varmen
4. Lad blandingen stå og kog let i 10 minutter.
5. Purér suppen med en stavblender, indtil den ønskede konsistens opnås.
6. Top eventuelt suppen med friskhakket basilikum.


Nem og hurtig aspargessuppe

aspargessuppeIngredienser
1 spsk. smør
1 spsk. olivenolie
1 kg. asparges (eventuelt mere eller mindre)
1 løg, hakket
1 gulerod, skåret tyndt
1/2 tsk. salt
1/4 tsk. peber
1/4 tsk. tørret timian
3 dl. brune ris
Bouillon
Vand

Sådan gør du
1. Opvarm smør og olie over medium varme i en stor gryde.
2. Rør grøntsager og krydderier i gryden. Kog blandingen, indtil grøntsagerne er møre.
3. Put ris og bouillon i gryden og kog op. Reducer varmen. Lad blandingen stå, indtil risene er færdige.
3. Purér suppen med en stavblender.
4. Server suppen.


Cremet blomkålssuppe

blomkålssuppeIngredienser
4 mellemstore kartofler, skrællet og skåret i tern
1 blomkål
1 lille løg, hakket
3 hvidløgsfed, hakket
1 stort laurbærblad
1 tsk. salt
3/4 tsk. sennep
1/4 tsk. cayennepeber
6 kopper vand
Valgfrie toppings: Put cheddarost eller croutoner ovenpå suppen.

Sådan gør du
1. Put alle ingredienser i en stor gryde og tilsæt vand langsomt.
2. Lad blandingen koge op og vent indtil blomkålen er færdigkogt.
3. Fjern laurbærbladet.
4. Purér suppen med en stavblender.
5. Server suppen eventuelt med toppings.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


KitchenAid Artisan 5KHB3581

✅ 73 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping
✅ God anmeldelse hos tyske Testberichte.de

KitchenAid Artisan 5KHB3581

 

.
Både det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping og den tyske side Testberichte.de har testet og anmeldt KitchenAid Artisan 5KHB3581, som de har givet henholdsvis 73 ud af 100 point samt en god anmeldelse.

Mens eksperterne fra Good Housekeeeping er begejstrede for stavblenderens ydeevne og gode resultater i køkkenet, er Testberichte.de vilde med den gode batterilevetid og nemme håndtering.

Selvom eksperterne generelt er begejstrede for KitchenAid Artisan 5KHB3581, nævner de, at stavblenderen er højt prissat samt kan være tung at arbejde med.

Alsidig stavblender med meget tilbehør og gode køkkenresultater, ifølge eksperterne 

KitchenAid Artisan 5KHB3581 er blevet testet af de to ekspertkilder Good Housekeeping og Testberichte.de.

Her har stavblenderen fået gode anmeldelser, da begge ekspertkilder er imponerede over dens ydeevne og gode køkkenresultater.

Eksempelvis skriver Good Housekeeping, at ”stavblenderen giver gode resultater for de fleste opgaver, især når det kommer til at blande”, samt at den er ”ideel til fremstillingen af dej”.

De mener ydermere, at det er en fordel, at delene tåler maskinopvask, hvilket ”gør rengøringen let som en leg”.

Eksperterne fra Testberichte.de er enige i disse betragtninger og hæfter sig især ved, at KitchenAid Artisan 5KHB3581 er meget alsidig, da den kan bruges til mange formål i køkkenet. De forklarer ligeledes, at den ”er meget stille i drift” samt kommer med ”masser af tilbehør”.

Når det kommer til minusser ved modellen, skriver eksperterne, at der er meget ”hårde vibrationer, når den bruges på fuld hastighed”, samt at ”den maksimale kapacitet på kanden er for høj, da det sprøjter rundt i fuld hastighed”.

Genopladelig og alsidig stavblender

KitchenAid Artisan 5KHB3581 er en alsidig og genopladelig stavblender uden ledning, der kan anvendes til tilberedning af blandt andet sovse, supper m.m.

Stavblenderen kommer med et genopladeligt Li-ion batteri, hvorfor man undgår at være afhængig af en stikkontakt. Når den er tømt for batteri, skal den oplades i opladerstationen. Motoren er støjsvag og strømforbruget er på 180 Watt.

Ved køb af KitchenAid Artisan 5KHB3581 medfølger der tre forskellige typer knivblade i rustfrit stål. Disse kan nemt tages af og på efter behov.

Med det brede udvalg af tilbehør er der mulighed for at bruge stavblenderen til et hav af formål.

Man kan både knuse is, skumme mælk, hakke nødder og blende supper eller sovse. Knivene har desuden aftagelige beskyttere, der beskytter køkkengrej mod skader og ridser.

Med to blenderarme og fem hastigheder

KitchenAid Artisan 5KHB3581 er udstyret med to blenderarme i rustfrit stål, der med deres 20 cm. og 30 cm. kan nå ned i selv de dybe gryder og skåle.

Grydebeskytteren sættes blot på blenderhovedet, så man ikke ridser gryden. Blenderarmene kan tages af og på afhængig af behov.

Derudover er KitchenAid Artisan 5KHB3581 forsynet med fem hastighedsindstillinger, så stavblenderen kan tilpasses efter ingredienserne. Ydeevnen kan justeres op og ned, hvilket giver fuld kontrol over hastigheden. Hastighederne vises på LED-indikatoren.

Til stavblenderen medfølger der et piskeris, en minihakker, tre knivbladsbeskyttere samt en kande med en kapacitet på 1 liter.

Udvalgte fordele ved KitchenAid Artisan 5KHB3581:
 To aftagelige blenderarme
 Fem hastigheder
 Tre forskellige knivblade i rustfrit stål
 Alsidig stavblender
 Genopladelig stavblender uden ledning

Her kan du se en præsentationsvideo af KitchenAid Artisan 5KHB3581. Videoen er produceret af KitchenAid: 

 


FAQ

Hvilken er den bedste stavblender?
Der findes et stort udvalg af forskellige stavblendere på markedet. En af de absolut bedste stavblendere på markedet, der scorer højt hos både forbrugere og eksperter, er den smarte Artisan 5KHB2571 KitchenAid blender. Den er blandt andet topscorer hos det danske og anderkendte Forbrugerrådet Tænk.
Hvordan vælger jeg en god stavblender?
En god og funktionel stavblender behøver ikke koste en hel bondegård. Skal du bruge din stavblender ofte, kan det være en god ide at undersøge markedet grundigt og finde en, der er robust og af ordentlig kvalitet.
Kan KitchenAid stavblenderen knuse is?
Den smarte stavblender fra KitchenAid kan med sin store tilbehørspakke klare stort set alle slags opgaver i køkkenet – det gælder også at knuse store stykker is. Stavblenderen fra KitchenAid er udstyret med en kraftig motor, der gør, at den kan blende stort set alle fødevarer og materialer.
Hvor meget skal jeg bruge på en stavblender?
Det er op til dig selv at vurdere, hvor meget du vil bruge på en stavblender. Skal du bruge stavblenderen ofte, kan det være en god ide at investere i en dyrere stavblender af god kvalitet. På den måde opnår du altid gode og lækre resultater.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Testberichte 🇩🇪

Testberichte er Tysklands største forbruger- og testside. Her kan du læse om et utal af forskellige produkter, så du trygt kan købe på nettet. Teamet, der har hovedsæde i Berlin.

Testberichte har lavet en test over de 10 bedste stavblendere. Du kan nemt overskue testen, hvor testvinderen er WMF Lineo 4-i-1. Den blender godt forskellige typer flydende og faste madvarer, og den er let at rengøre ifølge testen.

Testen er opdateret: oktober 2013
Du kan se testen her

Amazon 🇩🇪

Amazon er verdens største handelsplatform, og du kan her læse mere om alverdens forskellige produkter. I to årtier har de sørget for at levere varer til millioner af mennesker.

WMF Lineo 4-i-1 er blevet testet og anmeldt af forbrugerne, der selv har investeret i stavblenderen. Den får i alt 4,5 stjerner ud af 5 mulige, og forbrugerne er derfor generelt tilfredse med deres køb af stavblenderen. Anmeldelserne bliver løbende opdateret, som nye forbrugere køber og bedømmer produktet på hjemmesiden.

Du kan se anmeldelserne her

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Den britiske testside Expertreviews.co.uk er en side, hvor der kan findes et hav af tests af forskellige forbrugerprodukter. De fokuserer især på elektroniske produkter og har i denne omgang testet fem forskellige stavblendere heriblandt Bamix Swissline. Læs hele testen af Bamix Swissline her.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰

Det danske forbrugerråd Tænk beskæftiger sig med det danske forbrugerliv. Derfor laver de alt lige fra informative artikler og guides til tests og anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter. Her har de udført en stor test af stavblendere, hvor KitchenAid Artisan 5KHB2571, Braun MultiQuick 7 MQ 700, Braun MultiQuick 7 MQ 725 og Bosch MSM87140 er iblandt. Du kan læse anmeldelsen af stavblenderne her på Forbrugerrådet Tænks hjemmeside.

Læg mærke til at fuld adgang til testens resultater kræver et abonnement. Hvis du kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan du også tilkøbe adgang til testene enkeltvis.

Gastromand.dk 🇩🇰

Gastromand.dk er et dansk madmagasin, der har fokus på emner inden for madlavningens og gastronomiens verden. På siden kan man derfor finde artikler om alt lige fra madtrends til opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej samt en masse andet. Her har Gastromand.dk testet og anmeldt stavblenderen Bamix Swissline, som de har givet 6 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen på deres hjemmeside her.

Good Housekeeping 🇬🇧

Good Housekeeping er et britisk husholdningsmagasin, hvor der kan findes informative artikler, guides og tests af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. I denne omgang har Good Housekeeping testet og anmeldt flere stavblendere såsom KitchenAid Artisan 5KHB2571 og KitchenAid Artisan 5KHB3581.

Læs hele anmeldelsen af KitchenAid Artisan 5KHB2571 her.

Læs hele anmeldelsen af KitchenAid Artisan 5KHB3581 her. 

Gourmand.dk 🇩🇰

Den danske side Gourmand.dk skriver om mad og køkkenprodukter i alle afskygninger. Her kan der findes et hav af artikler om mad og opskrifter samt tests af køkkenprodukter. Gourmand.dk har blandt andet testet og anmeldt stavblenderen Bamix Swissline, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her. 

Hjemogtest.dk 🇩🇰

Hjemogtest.dk er en dansk side, der har til formål at samle de bedste produkter til hjemmet til forbrugerne. På siden kan der findes test og anbefalinger samt tips og tricks og diverse opskrifter. I denne omgang har Hjemogtest.dk testet og anmeldt stavblenderen Bamix Swissline, som de har givet en top anmeldelse. Ønsker du at læse anmeldelsen af Bamix Swissline, kan du klikke ind her på deres hjemmeside.

Kagoo.co.uk 🇬🇧

Kagoo.co.uk er en britisk side, der sammenligner elektroniske produkter som en hjælp til forbrugerne. Dette gør, at forbrugerne får nemmere ved at finde gode produkter til hjemmet. Her har Kagoo.co.uk testet og anmeldt stavblenderen Bamix Mono, som de har givet en god score. Læs hele anmeldelsen her.

Politiken.dk 🇩🇰

Den danske avis Politiken bragte i 2012 en artikel med en test af stavblendere heriblandt Bamix Mono, som de har kåret som testvinder. Du kan læse hele artiklen på avisens hjemmeside. Det kræver dog et abonnement at læse anmeldelsen.

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med det svenske forbrugerliv. Dette inkluderer anmeldelser og tests af forbrugerprodukter. I denne omgang har Råd & Rön blandt andet testet KitchenAid Artisan 5KHB2571, Braun MultiQuick 7 MQ 700, Braun MultiQuick 7 MQ 725 og Bosch MSM87140. Du kan læse anmeldelserne af stavblenderne på Råd & Röns hjemmeside her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens resultater kræver et abonnement. Hvis der kun ønskes at se resultatet af en enkelt test, kan der købes adgang til testene enkeltvis.

Testberichte.de 🇩🇪

Testberichte.de er en tysk side, der specialiserer sig i anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter. På baggrund af resultater fra forskellige kilder vurderer Testberichte.de produkterne. Herefter har forbrugerne mulighed for at læse vurderingen af det specifikke produkt. Her har de testet stavblenderen KitchenAid Artisan 5KHB3581.Læs hele testen her.


Alternative tests og artikler 

Er du endnu ikke overbevist om, at en KitchenAid stavblender er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden en række andre artikler, der kunne være relevante for dig.

Skab dig et overblik over markedets andre testvindende stavblendere med vores generelle stavblender test, eller læs nærmere om de schweiziske kvalitetsmaskiner i vores Bamix stavblender test eller vores Bamix superbox test.

Læs også nogle af vores mange gode blender tests. Her finder du eksempelvis vores Wilfa blender test, vores Blendtec blender test, vores KitchenAid blender test, vores Vitamix blender test, vores NutriBullet blender test og vores smoothie blender test. Fælles for disse tests er, at de alle indeholder testvindende blendere.

En anden praktisk køkkenmaskine til at hakke, snitte og purere er en foodprocessor. I vores foodprocessor test finder du et overblik over de bedst anmeldte modeller på markedet. Du kan også læse vores producent-specifikke artikler. Her finder du vores KitchenAid foodprocessor test og vores Kenwood foodprocessor test.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme