DeLonghi Magnifica espressomaskine test – Her er eksperternes vurderinger

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om Magnifica espressomaskiner fra mærket DeLonghi. I artiklen giver vi et overblik over nogle af de bedste modeller på markedet samt alternative espressomaskiner fra DeLonghi.

Vi har medtaget espressomaskiner fra DeLonghi, som er blevet vurderet i officielle eksperttests fra forskellige ekspertkilder. Testkilderne inkluderer den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, CoffeeTeaClub.co.uk, BeanToCupCoffee.co.uk, Kaffee-profis.de og Trustedcoffeereviews.co.uk.

I denne artikel finder du:
🔸 Gennemgang af DeLonghi Magnifica espressomaskiner
🔸 Gennemgang af alternative espressomaskiner fra DeLonghi
🔸 Information om DeLonghi
🔸 Guide til hvordan du vedligeholder din espressomaskine
🔸 Information om kaffebønner
🔸 Guide om de forskellige kaffetyper
🔸 Gennemgang af testkilder

Hvis du ønsker at læse mere om ekspertkildernes vurdering af de specifikke espressomaskiner, kan der sidst i artiklen findes links til de anmeldelser, som vi løbende henviser til i artiklen.

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

DeLonghi Magnifica espressomaskine test 2023 – Her er de 6 bedste DeLonghi Magnifica espressomaskiner 

Hos Forbrugsguiden har vi gennemgået ekspert tests fra ind- og udland, og samlet de bedst anmeldte DeLonghi espressomaskiner i sektionen herunder. Ydermere har vi lavet en prissammenligning, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvilken forhandler der har dit ønskede produkt til den bedste pris.


DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110

4.4 ud af 5 stjerner hos den britiske kaffeblog CoffeeTeaClub.co.uk
Kåret som “Editor’s Choice’ hos britiske BeanToCupCoffee.co.uk

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110

.
DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er blevet testet og anmeldt af de to ekspertkilder CoffeeTeaClub.co.uk og BeanToCupCoffee.co.uk, der begge er begejstrede for denne model. Eksperterne har derfor givet maskinen henholdsvis 4,4 ud af 5 stjerner samt en kåring som ‘Editor’s Choice.’

Mens CoffeeTeaClub.co.uk især er begejstrede for, at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er en kvalitetsmodel, der er nem at bruge, er BeanToCupCoffee.co.uk vilde med, at maskinen er alsidig og laver en god kop kaffe.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved espressomaskinen. Dog nævner de, at mælkeskummeren kan være en smule svær i brug, samt at kopholderen ikke bliver lige så varm, som man kunne ønske.

Fuldautomatisk espressomaskine med mælkeskummer og kaffekværn 

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er en fuldautomatisk espressomaskine, der er forholdsvis rummelig. Den kommer med både en bønnebeholder samt en vandbeholder med en forholdsvis stor kapacitet.

Maskinens vandbeholder kan rumme 1,8 liter vand og bønneholderen har en kapacitet på 250 gram kaffebønner. Med denne maskine kan man både brygge kaffe med hele bønner, men man kan også vælge at gøre brug af formalet kaffe.

I og med DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er en fuldautomatisk maskine, er der mulighed for at brygge flere forskellige kaffetyper. Modellen er desuden forsynet med både en kaffekværn og en mælkeskummer, hvorfor man kan lave alt lige fra en espresso til en cappuccino. Kaffekværnen kommer med 13 indstillinger.

Flere tilpasningsmuligheder og autosluk-funktion 

Selvom DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er en fuldautomatisk maskine, er der stadig mulighed for at tilpasse kaffen, så man får lige præcis den kop kaffe, man ønsker.

Maskinen er forsynet med flere tilpasningsmuligheder, hvor man selv kan justere på kaffemængden, vandets hårdhed, malingen, vandmængden samt temperaturen. Modellen kommer ydermere med en funktion, der sørger for, at den ønskede temperatur er konstant, så man opnår det mest optimale resultat.

Derudover kommer DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 med en autosluk-funktion. Det vil sige, at selvom man glemmer at slukke maskinen efter brug, vil den selv slukke efter en bestemt periode.

Et automatisk rengøringsprogram sørger også for, at maskinen konstant bliver vedligeholdt. DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 kommer ligeledes med et afkalkningssystem, der holder maskinen fri for kalk, hvilket foregår automatisk. Der er desuden mulighed for både at brygge en eller to kopper kaffe på samme tid.

Eksperterne: Kvalitetskaffemaskine der er nem i brug 

Ifølge de to ekspertkilder CoffeeTeaClub.co.uk og BeanToCupCoffee.co.uk er DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 en kaffemaskine af høj kvalitet. Eksempelvis skriver CoffeeTeaClub.co.uk, at maskinen ’er fantastisk’ og er lavet i ’en meget høj kvalitet’. De mener ydermere, at modellen er nem i brug, så man ikke skal bruge lang tid på at lære den at kende.

Eksperterne fra CoffeeTeaClub.co.uk hæfter sig også ved, at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er en alsidig model, da man har mulighed for både at anvende formalet kaffe samt hele kaffebønner, hvilket de mener er et plus.

Dette er eksperterne fra BeanToCupCoffee.co.uk enige i, men skriver også, at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 er en ’fremragende kaffemaskine’, der laver ’virkelig god kaffe’. De er især begejstrede for, at den kommer med flere tilpasningsmuligheder, så man selv kan påvirke, hvordan kaffe skal brygges.

Selvom eksperterne overordnet set er imponerede over DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110, gør de forbrugerne opmærksomme på, at kaffekværnen er en smule støjende, samt at drypbakken bliver fyldt forholdsvist hurtigt.

Fordele

 • Meget kompakt
 • Har professionel kaffemølle
 • Nem at rengøre
 • Både kaffe- og dampfunktionen varmer hurtigt op
 • Tillader dig at justere kværnen og doseringen efter din smag
Ulemper

 • Har intet display
 • Ydersiden er lavet af plastik
 • Har et højt støjniveau

Specifikationer ved DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110: 
🔴 Type: Fuldautomatisk espressomaskine
🔴 Mærke: DeLonghi
🔴 Vandbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 250 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 35,1 centimeter
🔴 Bredde: 23,8 centimeter
🔴 Dybde: 43 centimeter
🔴 Vægt: 9 kilo

Her kan du se en præsentationsvideo fra DeLonghi om Magnifica S ECAM 22.110 modellen:


DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

9.85 ud af 10 stjerner hos den britiske side Trustedcoffeereviews.co.uk

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

.
DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B er blevet testet og anmeldt af den britiske side Trustedcoffeereviews.co.uk. Eksperterne er vilde med maskinen, som de har valgt at give 9,85 ud af 10 stjerner.

En af de største fordele ved DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B, ifølge eksperterne, er, at maskinen er nem at anvende, samt at man har mulighed for at tilpasse kaffen efter egne ønsker.

Eksperterne fra Trustedcoffeereviews.co.uk finder ikke mange ulemper ved maskinen. De bemærker dog, at modellen er forholdsvis dyr sammenlignet med andre modeller på markedet, der kan stort set det samme.

Eksperterne: Funktionel og alsidig kaffemaskine

Eksperterne fra Trustedcoffeereviews.co.uk er vilde med DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B, som de mener er en ’funktionel og alsidig kaffemaskine’. De skriver blandt andet, at maskinen ’kan alt det, man behøver fra en fuldautomatisk espressomaskine og mere til’.

De forklarer ydermere, at DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B er ’bedre end mange andre modeller på markedet’, da man uden besvær kan lave ens ønskede drik. De mener nemlig, at kaffemaskinen er lavet med tanke på, at forbrugeren hurtigt skal kunne brygge sin favoritkaffe.

Sidst men ikke mindst hæfter eksperterne fra Trustedcoffeereviews.co.uk sig ved modellens design, som de mener vil passe godt ind i de fleste køkkener. De skriver eksempelvis, at man med denne models design kan være ’stolt af at give den en plads på køkkenbordet’.

Fuldautomatisk maskine med mælkeskummer 

Med DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B får man en fuldautomatisk maskine, der selv varetager bryggeprocessen. Med blot et enkelt tryk kan man starte processen, hvorefter ens kaffe bliver brygget. Selvom maskinen er fuldautomatisk, har man stadig mulighed for at tilpasse kaffen efter eget ønske. Maskinen kan tilpasse kaffens smag, temperatur og aroma efter ens specifikke ønsker.

Der er nemlig mulighed for at indstille maskinen til en kort, medium eller lang kaffe med en stærk eller mild aroma samt til en lav, medium eller varm temperatur. Maskinen kan også bruges til at lave varmt vand til te.

Derudover kommer DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B med en mælkeskummer, hvorfor man kan lave forskellige kaffe-drikke. Man kan derfor lave alt lige fra en espresso til en cappuccino.

Rengøringsvenlig maskine med kaffekværn 

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B gør det muligt både at anvende hele kaffebønner eller formalet kaffe. Derudover kommer den med en integreret kaffekværn med 13 forskellige indstillinger, hvorfor man kan justere disse, hvis der er brug for det.

Med DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B skal man ikke bruge lang tid på rengøringen, da alle aftagelige dele tåler maskinopvask. Bryggeenheden kan også tages af og skylles under vandhanen.

Endvidere kommer modellen med et automatisk rengøringsprogram til mælkeskummeren samt et afkalkningsprogram til maskinen. Der er også mulighed for at brygge to kopper kaffe på samme tid.

Med DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B er der plads til 250 gram kaffebønner i bønnebeholderen samt 1,8 liter vand i vandbeholderen. Vandbeholderen er aftagelig og er nem at fylde vand i. Bønnebeholderen er tætlukkende, så aromaen bliver bevaret optimalt.

Fordele

 • Alsidig espressomaskine med medfølgende kaffekværn og mælkeskummer
 • Stor vandbeholder med kapacitet på 1,8 liter
 • 13 forskellige indstillinger i kaffekværnen
 • Automatisk rengørings- og afkalkningsprogram
 • Kompakt model, der ikke fylder meget
Ulemper

 • Du skal manuelt lave den skummede mælk til cappuccinoer
 • Har et højt støjniveau

Specifikationer ved DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B:
🔴 Type: Fuldautomatisk espressomaskine
🔴 Mærke: DeLonghi
🔴 Vandbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 250 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 35,1 centimeter
🔴 Bredde: 23,8 centimeter
🔴 Dybde: 43 centimeter
🔴 Vægt: 9 kilo

Her kan du se en præsentationsvideo fra WhiteAway om DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B:


DeLonghi Magnifica ESAM 3200

9.5 ud af 10 point hos kaffemagasinet Beantocupcoffeemachines.net
3 ud af 5 stjerner hos det tyske kaffemagasin Coffeeness.de

DeLonghi Magnifica ESAM 3200

.
Både Beantocupcoffeemachines.net og Coffeeness.de har testet og anmeldt DeLonghi Magnifica ESAM 3200. Begge ekspertkilder er begejstrede for espressomaskinen, som de har givet henholdsvis 9,5 ud af 10 point og 3 ud af 5 stjerner.

Dette har de blandt andet gjort på grund af maskinens nemme betjening og gode funktioner. Til gengæld er de mindre vilde med, at den er langsom til at varme en kop op.

God espressomaskine, ifølge eksperterne

Ifølge de to ekspertkilder Beantocupcoffeemachines.net og Coffeeness.de er DeLonghi Magnifica ESAM 3200 ”en god espressomaskine”, som kan købes til en billig pris i forhold til dens mange gode og praktiske funktioner. Derfor mener de, at den passer godt ind i et hjem med kaffeelskere.

Eksempelvis forklarer Beantocupcoffeemachines.net, at maskinen har et væld af ”praktiske funktioner”, så man kan lave ”en velsmagende kop kaffe” uden problemer. Dette er Coffeeness.de enige i, da de mener, at maskinen er ”meget nem at betjene”, så man hurtigt kan brygge en god kop kaffe.

Ingen af eksperterne nævner mange minusser ved DeLonghi Magnifica ESAM 3200. De fremhæver dog, at kaffekværnen ikke er særlig hurtig, hvilket man skal være opmærksom på.

Fuldautomatisk espressomaskine med kaffekværn og mælkeskummer

Med DeLonghi Magnifica ESAM 3200 får man en fuldautomatisk espressomaskine, der er forsynet med både en integreret kaffekværn samt en mælkeskummer. Man kan derfor lave forskellige former for kaffedrikke med og uden mælk, mens man også kan anvende både pulver og kaffebønner.

Espressomaskinen er ydermere forsynet med en bønnebeholder og en vandbeholder, der har en kapacitet på henholdsvis 180 gram og 1,8 liter. Ved påfyldning af vand i vandbeholderen er der mulighed for at tage den af, så påfyldningen er nemmere og hurtigere.

Tilpas maskinen efter ønske og behov

DeLonghi Magnifica ESAM 3200 er forsynet med mange justerbare muligheder, så man kan tilpasse maskinen efter ønske og behov. Herved kan man brygge den kop kaffe, man bedst kan lide. Man kan eksempelvis justere både kopstørrelsen, kaffestyrken og malingsgraden.

Endvidere har DeLonghi Magnifica ESAM 3200 et integreret rengøringsprogram med et automatisk skylle- og afkalkningsprogram. Det gør, at man ikke selv manuelt skal gøre dette efter brug, da maskinen selv klarer rengøringen.

Med DeLonghi Magnifica ESAM 3200 er det desuden muligt at brygge to kopper kaffe samtidigt takket være 2-kops-funktionen. Ønsker man vand til te, kan man anvende varmtvandsfunktionen.

Fordele

 • Integreret rengøringsprogra
 • Flere justerbare muligheder
 • Kan brygge to kopper kaffe på samme tid
 • Varmtvandsfunktion til te
 • Med kaffekværn og mælkeskummer
Ulemper

 • Skummeren er ikke lige så kraftfuld som hos andre modeller

Specifikationer ved DeLonghi Magnifica ESAM 3200
🔴 Type: Fuldautomatisk espressomaskine
🔴 Mærke: DeLonghi
🔴 Vandbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 180 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 36 centimeter
🔴 Bredde: 28,5 centimeter
🔴 Dybde: 37,5 centimeter
🔴 Vægt: 10 kilo


Alternativer til DeLongi Magnifica 

I denne artikel har vi gennemgået flere Magnifica espressomaskiner fra DeLonghi, som enten har fået topkarakterer af eksperter fra forskellige tests, eller som er populære blandt brugerne.

Udover disse espressomaskiner findes der også andre gode modeller på markedet. For at sikre et så nuanceret overblik som muligt, vil vi i dette afsnit tage et kig på espressomaskiner fra samme producent, men fra andre serier, der også har fået ros fra enten eksperter eller brugere.


DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS 

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

.
DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er blevet testet og anmeldt af de to eksperter Råd & Rön. Begge ekspertkilder er imponerede over modellen, som de har kåret som testvinder.

Mens Råd & Rön vilde med modellens mælkeskummer.

Hverken Råd & Rön finder mange ulemper ved modellen.

Elegant og rummelig espressomaskine 

Med DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS får man en stilren og elegant fuldautomatisk espressomaskine i rustfrit stål. Den er designet, så den kan stå fremme i de fleste køkkener uanset, hvilke andre produkter man har.

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er en forholdsvis stor model, da den er forsynet med en vandbeholder, der kan rumme hele 2 liter vand samt en bønnebeholder med en kapacitet på 400 gram.

Maskinen er opbygget på en nem og overskuelig måde med betjeningspanelet øverst på fronten. Man betjener modellen via farvedisplayet, hvor man kan finde alle de forskellige indstillinger og funktioner.

Fleksibel maskine med mælkeskummer 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er forsynet med en kaffekværn, hvor der er mulighed for at indstille malingsgraden efter ønske. Man kan derfor selv bestemme, hvor stærk eller mild kaffen skal være.

Derudover kommer DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS med en mælkeskummer, hvilket betyder, at man både kan brygge en espresso eller en kaffe-drik med mælk. Der medfølger ydermere en mælkebeholder, der sørger for, at mælken holdes kold.

Det er muligt at brygge mange forskellige kaffe-drikke med maskinen såsom cappuccino, americano, lungo, latte, latte macchiato eller ristretto. Man kan også lave varm kakao med modellen.

Rengøringsvenlig model 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er udstyret med et temperatursystem, der sikrer, at kaffen altid bliver brygget med den mest optimale temperatur. Man kan både brygge en eller to kopper kaffe på samme tid.

Modellen er ydermere nem at rengøre, da den er forsynet med flere rengøringsprogrammer samt et afkalkningsprogram. Det vil sige, at maskinen selv sørger for vedligeholdelse, hvorfor man ikke behøver at gøre dette manuelt.

Fordele

 • Stor og kraftfuld model
 • LCD-skærm med touch
 • Mulighed for styring med smartphone via Bluetooth
 • Mulighed for mange forskellige typer af kaffe, inklusiv muligheden for at lave sin helt egen variant
 • Indikator for blandt andet tom vand- og bønnebeholder
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen
 • Drypbakken skal tømmes for regelmæssigt for vand

Specifikationer ved DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS:
🔴 Type: Fuldautomatisk espressomaskine
🔴 Mærke: DeLonghi
🔴 Vandbeholder: 2 liter
🔴 Bønnebeholder: 400 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 37,5 centimeter
🔴 Bredde: 26 centimeter
🔴 Dybde: 48 centimeter
🔴 Vægt: 16,9 kilo

Her kan du se en video med DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS om, hvordan man laver en god cappuccino:


DeLonghi ECAM 510.55.M

✅ Kåret som ‘Bedst i test’ i en større uafhængig test

DeLonghi ECAM 510.55.M

.
Eksperterne er især imponerede over maskinens espresso og mælkeskum, samt at den er nem at rengøre. De er dog mindre vilde med tidsforbruget, når det kommer til at brygge en enkelt eller to kopper kaffe på samme tid.

Fuldautomatisk model med stor vandbeholder 

DeLonghi ECAM 510.55.M er en fuldautomatisk espressomaskine. Det vil sige, at maskinen selv varetager bryggeprocessen. Man skal blot påfylde vand og bønner i de specifikke beholdere samt vælge kaffe-drikken, hvorefter modellen går i gang.

Maskinen kommer med en stor vandbeholder, der kan rumme i alt 2 liter vand. Bønneholderen har en kapacitet på 250 gram kaffebønner, hvilket er meget gennemsnitligt for en fuldautomatisk espressomaskine.

Maskine med flere praktiske egenskaber 

Med DeLonghi ECAM 510.55.M får man en maskine, der er forsynet med flere praktiske egenskaber. Den kommer nemlig både med en mælkeskummer samt en kaffekværn.

DeLonghi ECAM 510.55.M sørger ydermere for, at bønnerne bliver holdt friske, da den er udstyret med en bønne-til-kop-funktion, hvor det kun er den specifikke mængde af bønner til drikken, der bliver kværnet. De andre kaffebønner bliver i beholderen, hvorfor aromaen bedre kan bevares.

På maskinens touch-display kan man vælge de forskellige indstillinger samt den type kaffe, man ønsker. Man kan vælge en espresso eller en mælkebaseret kaffe-drik. Der er også mulighed for at vælge andre typer af kaffe, hvilket inkluderer americano, lungo, latte macchiato, macchiato, cappuccino og ristretto.

Flere justeringsmuligheder 

Selvom DeLonghi ECAM 510.55.M er en fuldautomatisk model, er der stadig mulighed for at tilpasse kaffen efter egne ønsker. På displayet kan man både justere vand- og kaffemængden, samt gøre brug af maskinens hukommelsesfunktion, der gemmer ens valgte indstillinger, så man nemt kan finde dem igen.

Maskinen kommer også med systemet Latte-crema, der er lavet til at give en optimal blanding af mælk og kaffe. Dette sikrer, at man får mælkeskum med den mest optimale temperatur.

Sidst men ikke mindst er det nemt at rengøre DeLonghi ECAM 510.55.M, da maskinen kommer med et automatisk rengørings- og afkalkningsprogram.

Fordele

 • Udstyret med Latte-crema-system
 • Med hukommelsesfunktion
 • Vandbeholder med kapacitet på 2 liter
 • Med mælkeskummer og kaffekværn
 • Bønne-til-kop-funktion
Ulemper

 • Kopholderen bliver nemt ridset

Specifikationer ved DeLonghi ECAM 510.55.M:
🔴 Type: Fuldautomatisk espressomaskine
🔴 Mærke: DeLonghi
🔴 Vandbeholder: 2 liter
🔴 Bønnebeholder: 250 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 35 centimeter
🔴 Bredde: 23,8 centimeter
🔴 Dybde: 47 centimeter
🔴 Vægt: 11,5 kilo

Her kan du se en video om, hvordan man gør sin DeLonghi ECAM 510.55.M espressomaskine klar til brug:


Om DeLonghi 

Delonghi_logo
DeLonghi er en italiensk familievirksomhed, der producerer forskellige husholdningsprodukter heriblandt espressomaskiner. Virksomheden startede tilbage i 1902 af en familie ved navn DeLonghi. Til at starte med var DeLonghi en førende virksomhed indenfor klimaanlæg og varmeapparater, men i dag har de udvidet deres sortiment til et hav af forskellige husholdningsprodukter. Dette omfatter produkter til madlavning, rengøring m.m. Produktionen af husholdningsprodukter startede i 1974.

Hos DeLonghi har de en vision om, at være en anerkendt global leder indenfor kaffe, komfort og specifikke køkken- og husholdningsprodukter. De lægger derfor vægt på at lave produkter med en special kombination af stil og ydelse, der på samme tid er innovative.

DeLonghi beskriver sig selv som værende en producent, der henvender sig til kræsne forbrugere. De skaber nemlig brugervenlige, fantasifulde og elegante produkter, der vil passe til selv den mest kræsne forbruger. For DeLonghi er deres mission også at skabe produkter, der passer til forskellige kulturer, miljøer, livsstile og husholdningsrutiner.

I dag bliver DeLonghis produkter produceret i Kina, mens designprocessen stadig foregår i Italien. Hos DeLonghi er de stolte af at være et verdensomspændende mærke, da de mener, at ‘et DeLonghi-produkt altid vil gøre hverdagen til noget specielt.’


Espressomaskine købsguide 

Før du køber en espressomaskine, er der nogle bestemte faktorer, du bør tage med i dine overvejelser. Du kan her få et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, inden du investerer i en ny maskine.

Hvilken type espressomaskine skal jeg vælge?

Først og fremmest er det en fordel, hvis du klarlægger dit behov, når det kommer til at vælge, hvilken type espressomaskine du ønsker. Der findes følgende modeller på markedet:

Manuel espressomaskine 
Med den manuelle espressomaskine skal du selv varetage store dele af bryggeprocessen. Du fylder selv bryggehåndtaget, stamper kaffen, hvorefter du skal føre håndtaget i en nedad position med et bestemt pres. Det er derfor en fordel, hvis du har prøvet dette før, samt ved hvordan du skal gøre, hvis du vælger en manuel espressomaskine.

Semi-automatisk espressomaskine
En semi-automatisk espressomaskine kommer også med et håndtag, men i stedet for selv at levere trykket, kommer dette fra en pumpe. Pumpen sørger for, at resultatet er optimalt ved hver bryggeproces. Du har mulighed for selv at bestemme bryggetiden.

Automatisk espressomaskine
En automatisk espressomaskine er nærmest identisk med den semi-automatiske model. Den største forskel er, at du ikke selv kan vælge bryggetiden eller vandmængden.

Fuldautomatisk espressomaskine
En fuldautomatisk espressomaskine varetager selv hele bryggeprocessen, hvorfor du ikke behøver at gøre noget. I dag kan der findes modeller med forskellige tilpasningsmuligheder, hvor du selv kan bestemme alt lige fra kaffens styrke til temperatur.

Pris
prisNår du har besluttet dig for, hvilken type espressomaskine du ønsker, skal du overveje, hvor stort eller lille dit budget er. Det er ikke billigt at købe en espressomaskine, da mange modeller koster en del. Det er dog muligt at finde billigere alternativer, men her er det en god idé at tjekke, hvor godt de har klaret sig i forskellige eksperttests inden køb. Selvom pris og kvalitet ikke altid hænger sammen, kan det være en fordel at læse tests, da det kan give et overblik over maskinens funktioner og specifikationer.

Størrelse
Nogle espressomaskiner er store og fylder derfor en del. Jo flere egenskaber de har, jo større er de som regel også. Overvej derfor, hvad du ønsker, og hvor meget plads du har lyst til at bruge på maskinen. Du skal være opmærksom på, at den skal stå fremme på køkkenbordet, hvorfor det også er en fordel med en maskine, der passer ind i dit køkken.

Funktioner
At vælge hvilke funktioner, der er brugbare, er individuelt fra person til person. De fuldautomatiske modeller kommer som regel med både en kaffekværn samt mælkeskummer, hvor man kan brygge en kop kaffe med blot et enkelt tryk. Der er også maskiner, hvor man kan brygge flere kopper kaffe på samme tid eller gemme sin favoritdrik til næste gang.

Tidsforbrug
En faktor, der er vigtig for mange personer, er tidsforbruget. Hvis du investerer i en espressomaskine, er det en fordel, hvis det går forholdsvist hurtigt. Du skal derfor være opmærksom på, hvor lang tid den specifikke maskine bruger på at brygge en enkelt eller to kopper kaffe.

Ønsker du at læse mere om, hvad du skal overveje samt være opmærksom på ved køb af en ny espressomaskine, kan du klikke ind her på denne artikel fra PerfectDailyGrind.com.


Sådan vedligeholder du din espressomaskine 

Hvis du har en espressomaskine derhjemme, kan det være, at du er i tvivl om, hvordan du vedligeholder den. Her kan du finde en række tips til, hvordan du gør din espressomaskine ren efter brug.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110Start altid med at læse brugsanvisningen
Du skal altid starte med at læse brugsanvisningen, der medfølger ved køb af espressomaskinen. Her kan du læse mere om, hvordan du bedst muligt rengør og vedligeholder maskinen. Måske skal du bruge et bestemt afkalkningsmiddel, eller måske kommer maskinen mere flere automatiske afkalknings- og rengøringsprogrammer, så du ikke selv skal rengøre den manuelt. I dag kommer de fleste fuldautomatiske espressomaskiner nemlig med programmer, der automatisk sørger for at vedligeholde og rense maskinen efter brug.

Put de aftagelige dele i opvaskemaskinen
Hvis espressomaskinen er forsynet med aftagelige dele, kan du som regel putte disse i opvaskemaskinen. Det er vigtigt, at du tjekker, om de kan tåle maskinvask, inden du sætter delene til vask. Hvis de ikke tåler maskinvask, kan du vaske dem under vandhanen med opvaskesæbe.

Brug eddike
Hvis der ikke anbefales at bruge et andet produkt, er det altid en fordel at bruge eddike til vedligeholdelse af maskinen. Her skal du blot køre halvdelen af blandingen igennem maskinen, hvorefter du lader den stå og trække i omkring en halv times tid. Efter dette skal resten af blandingen køres igennem, hvor du til sidst skal skylle efter med helt rent vand et par gange. Det er vigtigt, at du tjekker, om du må anvende eddike eller ej, da nogle maskiner ikke kan tåle det.

Tør maskinen med en fugtig klud
Når du har rengjort maskinen indvendigt, skal du også tørre den udenpå. Her er det en fordel, hvis du bruger kalkfrit vand, da overfladen herved bliver skinnende ren og blank at se på. Du skal bruge en fugtig klud til at tørre overfladen.

Fjern mælkerester
Hvis du har anvendt mælkeskummeren, skal den rengøres lige efter brug. Det kan nemlig være svært at fjerne mælken, hvis du har ladet den sidde i noget tid. Nogle maskiner har et automatisk rengøringsprogram, der selv sørger for at rense mælkeskummeren efter brug.

Hvis du ønsker at finde flere gode råd til at vedligeholde din espressomaskine, kan du klikke ind her på dette link.


Kend dine kaffebønner

kaffebønner

De fleste kaffebønner er identiske, når de er blevet ristet. Men de er dog langt fra ens. Der findes nemlig mere end 60 forskellige kaffesorter, hvor man typisk skelner mellem de to sorter ved navn Arabica og Robusta. Men hvad er forskellen mellem disse to sorter?

Arabica
Oprindeligt kommer Arabica-bønnerne fra Etiopien. I dag dyrkes Arabica overalt i verden som for eksempel i Brasilien, Columbia og Indonesien. Sorten er den største, når det kommer til kaffeproduktionen verden over. Smagen kendetegnes ved, at den er mild og sød uden at være bitter. Til gengæld er kaffebønnerne typisk syrlige, hvorfor det er en populær form for kaffe.

Arabica-bønnerne er mere sårbare sammenlignet med eksempelvis Robusta. Derfor er den også en del dyrere at producere, da den ikke giver lige så meget kaffe som Robusta.

Robusta
Robusta-bønnerne kommer fra Afrika og bliver brugt til både espresso og instant kaffe. Smagen af denne sort er mere stærk og skarp og indeholder dobbelt så meget koffein sammenlignet med Arabica. Den har også et lavt indhold af syre. Dette er blandt andet en af grundene til, at man ser Arabica som værende af højere kvalitet end Robusta.

Robusta er en mere robust sort i forhold til både klima og dyr, hvorfor det ikke er lige så dyrt at dyrke Robusta som Arabica. I dag bliver der dyrket Robusta i flere lande i verdenen, men den største del af produktionen finder sted i Afrika og Indonesien.

Du kan læse mere om kaffesorter og bønner her i denne artikel fra TheKitchn.com.


Baristaguide: Her er de mest populære kaffer

Er du i tvivl om, hvad der adskiller de forskellige typer af kaffe? Her i dette afsnit kan du læse mere om, hvad der er kendetegnet ved de mest populære kaffer.

Filterkaffe: Filterkaffe laves på en kaffemaskine med filter og tragt. Her bliver malede kaffebønner puttet ned i et filter, hvorefter vandet løber igennem og bliver til kaffe.

espressoEspresso: Den helt sorte kaffe kaldes for espresso og drikkes uden noget. Espresso bliver brygget under tryk, hvor bønnernes aroma bliver presset ud, så den har en stærk smag.

Caffe Latte: Caffe Latte er lavet afespresso og mælkeskum. Denne kaffe er mild og kan også kaldes Café au lait.

Cappuccino: Encappuccino er lavet af 1/3 espresso, 1/3 mælkeskum og en 1/3 varm mælk. Cappuccino er sød og drikkes tit med enten kakao eller chokolade, der puttes på toppen af kaffens skum.

Cortado: Cortado er næsten identisk med en espresso. Den største forskel er, at den også består af lidt varm mælk udover espresso. Typisk laves en cortado med to skud espresso og lidt mælk.

Latte Macchiato: Latte Macchiato er lavet af lidt kaffe og meget mælk. Den er derfor mild ligesom eksempel en caffe latte. Som regel bliver latte macchiato lavet i lag med mælk nederst og espresso øverst.

Espresso Macchiato: Espresso Macchiato er lavet afespresso samt mælkeskum øverst.

kaffeAmericano: Americano er en stærk kaffe, der er lavet af to skud espresso og lidt varmt vand.

Mocha: Mocha er en sød kaffetype, der er lavet af et enkelt skud espresso og kakaopulver med tilsat mælkeskum og mælk.

Ønsker du at læse mere om de forskellige typer af kaffe, kan du klikke ind her på dette link.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


DeLonghi Magnifica ESAM 04.110.B

3.4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos det australske testmagasin Productreview.com.au 
4.5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.com.au

DeLonghi Magnifica ESAM 04.110.B

.
DeLonghi Magnifica ESAM 04.110.B er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld populær hos brugerne. Espressomaskinen har nemlig fået henholdsvis 3,4 ud af 5 stjerner og 4,5 ud af 5 stjerner hos Productreview.com.au og Amazon.com.au.

Her skriver brugerne, at espressomaskinen er nem at betjene samt, at den producerer velsmagende kaffe hurtigt. Til gengæld nævner nogle brugere, at maskinen er forholdsvis dyr, men at den er perfekt til folk, der elsker kaffe.

For alle, der elsker at brygge god kaffe derhjemme, ifølge brugerne

Ifølge brugerne er DeLonghi Magnifica ESAM 04.110.B en “rigtig god espressomaskine”, der burde stå i køkkenet hos alle kaffeentusiaster, som ønsker at brygge kaffe nemt og hurtigt derhjemme. Eksempelvis skriver brugerne fra Productreviews.com.au, at maskinen er ”meget nem i brug” og laver kaffe ”med en overvældende god smag ved blot et tryk på en knap”.

Flere brugere hos Amazon.com.au fremhæver de samme fordele, men de forklarer også, at DeLonghi Magnifica ESAM 04.110.B har “mange variable justeringer, så man kan lave den perfekte kop kaffe hver gang”.

Dog nævner et par af brugerne, at maskinen ikke fungerer helt godt til at starte med, da de første kopper ikke smager så godt. Men når man har brugt den nogle gange, er kaffen ikke til at klage over.

Stor espressomaskine med nem betjening

Med DeLonghi Magnifica ESAM 04.110.B får man en stor fuldautomatisk espressomaskine med både en bønnebeholder og en vandbeholder. Mens bønnebeholderen har en kapacitet på 200 gram, rummer vandbeholderen op til 1,8 liter vand.

Da espressomaskinen er fuldautomatisk, betyder det, at den brygger kaffe ved blot et tryk på en enkelt knap. Man kan både benytte sig af kaffebønner og formalet kaffe, så man kan vælge det, man bedst kan lide. Motoreffekten er desuden på 1450 Watt.

Derudover kommer DeLonghi Magnifica ESAM 04.110.B med en autosluk-funktion, der slukker maskinen, hvis den ikke har været i brug i et stykke tid. Man skal derfor ikke været bekymret, hvis man har glemt at slukke den.

Justerbare funktioner

DeLonghi Magnifica ESAM 04.110.B er forsynet med både en integreret kaffekværn og en mælkeskummer. Det gør, at man kan lave et væld af forskellige kaffedrikke både med og uden mælk.

Selve kaffekværnen er justerbar, mens det også er muligt at tilpasse både styrken og mængden af kaffe. Man kan derfor brygge netop den kop kaffe, man bedst kan lide. Har man brug for at brygge mere end en enkelt kop kaffe, kan man brygge to kopper på samme tid.

Sidst men ikke mindst kommer DeLonghi Magnifica ESAM 04.110.B med et automatisk rengøringsprogram, hvor maskinen selv klarer den indvendige rengøring og afkalkning. Man skal herved ikke selv gøre dette manuelt.

Fordele

 • Automatisk rengøringsprogram
 • Justerbare muligheder
 • Kan brygge to kopper kaffe samtidigt
 • Integreret kaffekværn
 • Mælkeskummer
Ulemper

 • Støjer en smule
 • Er ikke velegnet til flere brugere på samme tid

Specifikationer ved DeLonghi Magnifica ESAM 04.110.B
🔴 Type: Fuldautomatisk espressomaskine
🔴 Mærke: DeLonghi
🔴 Vandbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 200 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 36 centimeter
🔴 Bredde: 28 centimeter
🔴 Dybde: 40,5 centimeter
🔴 Vægt: 9,5 kilo

Her kan du se en video om, hvordan du får det bedste resultat, når du bruger din DeLonghi Magnifica ESAM 04.110.B espressomaskine. Videoen er produceret af DeLonghi:


DeLonghi Magnifica ESAM 3000

4.2 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.co.uk
3 ud af 5 stjerner hos det tyske kaffemagasin Coffeeness.de

DeLonghi Magnifica ESAM 3000

.
DeLonghi Magnifica ESAM 3000 er blevet anmeldt af både forbrugere hos Amazon.co.uk og ekspertkilden Coffeeness.de. Både forbrugere og eksperter er begejstrede for espressomaskinen, som har fået henholdsvis 4,2 ud af 5 stjerner og 3 ud af 5 stjerner.

Dette har maskinen fået, da eksperter og forbrugere er glade for dens nemme betjening samt fordi, at den kan købes til en lav pris. Til gengæld er de mindre vilde med, at DeLonghi Magnifica ESAM 3000 kan være en smule støjende ved opstart.

Billig espressomaskine med mange muligheder, ifølge eksperter og forbrugere

Ifølge Coffeeness.de og forbrugere hos Amazon.co.uk er DeLonghi Magnifica ESAM 3000 en ”fantastisk maskine”, der laver en ”god kop kaffe” samt ”har masser af forskellige indstillinger”.

Coffeeness.de fremhæver ydermere, at det ”er en billig espressomaskine”, der ”er meget solid og stabil taget den lave pris i betragtning”. Dette er flere brugere enige i og hæfter sig også ved, at ”maskinen er nem at rengøre” og er lavet ”i en meget høj kvalitet”.

Hverken forbrugerne eller Coffeeness.de finder mange ulemper ved espressomaskinen. Dog nævner de, at den ”er lidt plastikagtig”, hvilket for nogle kan være et minus.

Alsidig espressomaskine

Med DeLonghi Magnifica ESAM 3000 får man en fuldautomatisk espressomaskine, der både kan bruges til hele kaffebønner og færdigmalet kaffe. Bruger man hele bønner, vil de først blive malet, når de skal bruges, hvorfor man er sikret en frisk kaffe.

Derudover kommer DeLonghi Magnifica ESAM 3000 med både en kaffekværn og en mælkeskummer, så der er mulighed for at brygge kaffedrikke med og uden mælk. Man kan herved lave den kaffetype, man bedst kan lide. Det er desuden muligt at justere graden af slibning, vandets hårdhed m.m.

DeLonghi Magnifica ESAM 3000 har ydermere en kopvarmer samt et højdejusterbart kaffeudløb. Mens kopvarmeren sørger for at holde koppen og kaffen varm, er det muligt at justere kaffeudløbets højde, så det passer til den specifikke kop.

Rengøringsvenlig espressomaskine

DeLonghi Magnifica ESAM 3000 er nem at rengøre takket være det automatiske rengøringsprogram. Samtidigt er det muligt at fjerne drypbakken og vaske den i opvaskemaskinen.

Maskinen har desuden en bønnebeholder, der rummer 200 gram kaffebønner samt en vandbeholder med en kapacitet på 1,8 liter. Vandbeholderen er aftagelig, hvilket gør påfyldningen af vand hurtigere og nemmere.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at brygge to kopper kaffe på én gang, hvis man har brug for mere end en enkelt kop.

Fordele

 • Automatisk rengøringsprogram
 • Justerbare muligheder
 • Kan brygge to kopper kaffe på én gang
 • Højdejusterbart kaffeudlø
 • Kaffekværn og mælkeskummer
Ulemper

 • Larmer en smule, når den kværner kaffebønner
 • Har intet display

Specifikationer ved DeLonghi Magnifica ESAM 3000
🔴 Type: Fuldautomatisk espressomaskine
🔴 Mærke: DeLonghi
🔴 Vandbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 200 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 36 centimeter
🔴 Bredde: 28,5 centimeter
🔴 Dybde: 37,5 centimeter
🔴 Vægt: 10 kilo


DeLonghi Magnifica ESAM 4000

9.3 ud af 10 point hos kaffemagasinet Beantocupcoffeemachines.net
9 ud af 10 point hos kaffemagasinet Beantocupcoffee.co.uk

DeLonghi Magnifica ESAM 4000

.
DeLonghi Magnifica ESAM 4000 er blevet testet og anmeldt af Beantocupcoffeemachines.net og Beantocupcoffee.co.uk. Eksperterne har givet espressomaskinen henholdsvis 9,3 ud af 10 point og 9 ud af 10 point.

Dette har de gjort, da de især er begejstrede for maskinens praktiske funktioner samt velsmagende kaffe. Til gengæld er de mindre vilde med, at espressomaskinen kan være svær at bruge for nybegyndere i starten, hvilket man skal være opmærksom på.

Velsmagende kop kaffe, ifølge eksperterne

Ifølge de to eksperter Beantocupcoffeemachines.net og Beantocupcoffee.co.uk er DeLonghi Magnifica ESAM 4000 ”en god espressomaskine”, som kaffeelskere vil få stor glæde af at have i køkkenet derhjemme. De mener nemlig, at den bygger en ”velsmagende kop kaffe”.

Eksperterne fra Beantocupcoffee.co.uk hæfter sig især ved, at espressomaskinen ”laver professionelt mælkeskum”, mens de samtidigt skriver, at den er ”billig” taget dens brugbare funktioner i betragtning.

Beantocupcoffeemachines.net skriver ligeledes, at ”modellen er nem at rengøre”, hvorfor man ikke behøver at bruge en masse tid på dette, når man har brygget en kop kaffe eller to.

Ingen af ekspertkilderne finder mange ulemper ved DeLonghi Magnifica ESAM 4000. De nævner dog betjeningen som værende det største minus.

Fuldautomatisk espressomaskine med autosluk-funktion

Med DeLonghi Magnifica ESAM 4000 får man en fuldautomatisk espressomaskine med en aftagelig vandbeholder med en kapacitet på 1,8 liter. Selve bønnebeholderen rummer op til 200 gram bønner. Det er muligt både at bruge malet kaffe eller hele kaffebønner.

Derudover kommer DeLonghi Magnifica ESAM 4000 med en autosluk-funktion. Det vil sige, at maskinen slukker automatisk, hvis den ikke har været i brug i en længere periode. Det øger ikke blot sikkerheden, men reducerer også energiforbruget.

Ønsker man at brygge mere end en enkelt kop kaffe, kan man brygge to på én gang. Dette er en fordel, hvis man både skal lave kaffe til sig selv og en anden i husstanden.

Justerbar espressomaskine

Da DeLonghi Magnifica ESAM 4000 er en fuldautomatisk espressomaskine, er det nemt og hurtigt at brygge kaffe, da den klarer al arbejdet for en. Dog er det muligt at justere forskellige indstillinger, så man kan brygge den kaffe, man bedst kan lide.

Man kan blandt andet justere vandmængden, kaffemængden, kopstørrelsen og dampmængden. Samtidigt kommer DeLonghi Magnifica ESAM 4000 med en integreret kaffekværn med 13 indstillinger samt en mælkeskummer, så man kan lave mange forskellige kaffedrikke både med og uden mælk.

Sidst men ikke mindst har DeLonghi Magnifica ESAM 4000 et automatisk skylle- og afkalkningsprogram, der renser maskinen efter brug. Det skal derfor ikke gøres manuelt.

Fordele

 • Skylle- og afkalkningsprogram
 • Flere justerbare muligheder
 • Integreret kaffekværn
 • Mælkeskummer
 • Autosluk-funktion
Ulemper

 • Larmer under kaffekværningen
 • Skummeren kunne være mere kraftfuld

Specifikationer ved DeLonghi Magnifica ESAM 4000
🔴 Type: Fuldautomatisk espressomaskine
🔴 Mærke: DeLonghi
🔴 Vandbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 200 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 36 centimeter
🔴 Bredde: 28,5 centimeter
🔴 Dybde: 37,5 centimeter
🔴 Vægt: 10 kilo


DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB

4.6 ud af 5 stjerner hos den britiske kaffeblog CoffeeTeaClub.co.uk

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB 

.
DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB er blevet testet og anmeldt af ekspertkilden CoffeeTeaClub.co.uk. Eksperterne fra den britiske kaffeblog er begejstrede for maskinen, som de har givet 4,6 ud af 5 stjerner. Dette har de gjort efter at have testet forskellige parametre såsom funktioner, bryggeevne m.m.

Eksperterne fra CoffeeTeaClub.co.uk er især vilde med, at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB er en effektiv og alsidig kaffemaskine, hvor man har mulighed for at brygge et væld af forskellige kaffe-drikke.

Der nævnes ikke mange ulemper ved DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB. De bemærker dog, at man skal tømme drypbakken forholdsvis ofte, hvilket man skal være opmærksom på.

Fuldautomatisk espressomaskine med indbygget kaffekværn 

Med DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB får man en fuldautomatisk maskine, hvor man har mulighed for at brygge flere forskellige kaffe-drikke. Modellen kommer nemlig både med en indbygget kaffekværn samt en mælkeskummer.

Da DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB er forsynet med en indbygget kaffekværn, betyder det, at kaffen brygges direkte fra kaffebønnerne placeret i bønneholderen. Dette sørger for, at bønnerne holdes friske, indtil kaffen bliver brygget.

Der er også mulighed for at anvende formalet kaffe, hvis man ikke ønsker at benytte sig af hele kaffebønner.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB er ydermere forsynet med et ThermoBlock-system, der sikrer en optimal temperatur. Denne opnås ved kun at opvarme det nødvendige vand for hver kaffe-drik.

Rummelig model med mælkeskummer 

Udover kaffekværnen, kommer DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB også med en mælkeskummer. Dette gør maskinen mere alsidig, da man herved har mulighed for at brygge mælkebaserede kaffe-drikke som for eksempel en cappuccino. Man indstiller og justerer maskinen på fronten, hvor man kan finde betjeningspanelet.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB kommer med en vandbeholder, der har en kapacitet på 1,8 liter samt en bønnebeholder, der kan rumme omkring 250 gram bønner.

Derudover kommer modellen med en autosluk-funktion, så den automatisk slukker efter en bestemt periode, hvis man har glemt det. Den kommer også med en praktisk kopvarmer, som man kan anvende, når man brygger kaffe.

Eksperterne: Alsidig model i høj kvalitet 

Eksperterne fra CoffeeTeaClub.co.uk er vilde med DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB, da de mener, at det er en model af høj kvalitet. De forklarer i deres anmeldelse, at modellen lever op til DeLonghis høje standard, hvorfor de mener, at det er ’en sikker vinder derhjemme’.

De forklarer blandt andet, at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB er et ’effektivt og robust produkt’, der er lavet til alle kaffeentusiaster. Eksperterne fra CoffeeTeaClub.co.uk mener derfor, at denne maskine vil passe til alle og enhver.

CoffeeTeaClub.co.uk hæfter sig yderligere ved, at DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB kommer med en ’fantastisk alsidighed’, da man kan lave alt lige fra en espresso til en cappuccino.

Specifikationer ved DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB:
🔴 Type: Fuldautomatisk espressomaskine
🔴 Mærke: DeLonghi
🔴 Vandbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 250 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 35,1 centimeter
🔴 Bredde: 23,8 centimeter
🔴 Dybde: 43 centimeter
🔴 Vægt: 9 kilo

Fordele ved DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB: 
Med ThermoBlock-system
Udstyret med mælkeskummer og kaffekværn
Med autosluk-funktion
Nem at betjene
Med kopvarmer


DeLonghi ECAM 350.75

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

DeLonghi ECAM 350.75

.
DeLonghi ECAM 350.75 er blevet testet og anmeldt af de to ekspertkilder Råd & Rön. Begge ekspertkilder er begejstrede for maskinen, som de har givet en god bedømmelse. Mens Råd & Rön givet den en topplacering.

Eksperterne er især imponerede over maskinens brugervenlighed. Derudover skriver Råd & Rön, at DeLonghi ECAM 350.75 brygger en god kop kaffe.

Hverken Råd & Rön nævner mange ulemper ved modellen.

Fuldautomatisk maskine med mælkeskummer og kaffekværn 

DeLonghi ECAM 350.75 er en fuldautomatisk espressomaskine, der er forsynet med en vandbeholder på 1,8 liter samt en bønnebeholder på 300 gram.

Derudover kommer modellen med både en mælkeskummer og en kaffekværn, hvorfor man har mulighed for at vælge mellem flere forskellige typer af kaffe samt være med til at vælge, hvordan kaffen skal brygges.

Man har mulighed for at justere bønnernes malingsgrad, hvilket vil sige, at man kan vælge, om kaffen skal være stærk eller mild.

Mulighed for at brygge flere typer af kaffe 

Med DeLonghi ECAM 350.75 får man en maskine, hvor man har mulighed for at brygge flere forskellige typer af kaffe. Modellen skal betjenes via et kontrolpanel, der kan findes på fronten af maskinen. Kontrolpanelet er forsynet med forskellige ikoner samt en touch-funktion.

På kontrolpanelet kan man vælge mellem de forskellige typer af kaffe, hvilket blandt andet inkluderer ristretto, lungo, cappuccino, latte, espresso, americano, macchiato og latte macchiato. Man kan også få varmt vand, som man kan bruge til en kop te.

Maskine med flere varmesystemer 

DeLonghi ECAM 350.75 kommer med to varmesystemer. Det vil sige, at der både er et varmesystem til kaffen samt et varmesystem til mælken. På den måde komplimenterer espresso og mælkeskum hinanden optimalt.

Der er ydermere mulighed for at tilpasse kaffen efter egne ønsker, da man både kan justere på mængden af kaffe og mælk samt på kaffens aroma.

Man kan også tilpasse maskinen til forskellige kophøjder, hvorfor man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt koppen er en bestemt størrelse. Det er desuden muligt at brygge op til to kopper kaffe på samme tid. Sidst men ikke mindst er DeLonghi ECAM 350.75 forsynet med et automatisk rengørings- og afkalkningsprogram, der sikrer, at man nemt og hurtigt kan rense maskinen.

Fordele

 • Fuldautomatisk model
 • Vælg mellem fem kaffestyrker
 • Med mælkeskumningsfunktion
 • Vandbeholder med sensor og vandindikator
 • Automatisk rengøringsprogram
Ulemper

 • Rensemekanismen forbruger meget vand og skal derfor ofte genopfyldes
 • Støjer en smule

Specifikationer ved DeLonghi ECAM 350.75: 
🔴 Type: Fuldautomatisk espressomaskine
🔴 Mærke: DeLonghi
🔴 Vandbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 300 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 34,8 centimeter
🔴 Bredde: 23,6 centimeter
🔴 Dybde: 42,9 centimeter
🔴 Vægt: 9,5 kilo

Her kan du se en video om, hvordan man laver kaffe på kaffebønner med DeLonghi ECAM 350.75 modellen:


FAQ

Hvordan får du det bedste ud af DeLonghi Magnifica?
Ønsker du at få det bedste ud af din DeLonghi Magnifica espressomaskine, skal du først og fremmest sørge for at vedligeholde og rengøre den godt. På den måde undgår eventuelle bakterieophobninger, der kan gøre kaffen dårlig. Det er relativt let at få meget ud af DeLonghi Magnifica espressomaskinen.
Hvor længe holder DeLonghi Magnifica?
Der er meget forskel på, hvor lang tid DeLonghi Magnifica espressomaskinen holder i de forskellige hjem. Vedligeholder du DeLonghi Magnifica espressomaskinen godt, og sørger for at holde den ren efter brug, kan den sagtens holde i hele 5 til 10 år. Det er bare med at passe godt på den.
Er det det værd at få en espressomaskine?
Rigtigt mange danskere elsker kaffe – og gerne kaffe af rigtigt god kvalitet. Er du typen, der elsker en god omgang kvalitetskaffe, er det med garanti det værd for dig at investere i en smart espressomaskine. Espressomaskinen kan lave lækker og velsmagende kaffe i løbet af få sekunder.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

BeanToCupCoffee.co.uk 🇬🇧

Den britiske kaffe-side BeanToCupCoffee.co.uk beskæftiger sig med alt, hvad der handler om kaffebrygning. De har nemlig et mål om at hjælpe forbrugeren med at træffe det rette valg, når det kommer til køb af en ny kaffemaskine. Derudover tester og anmelder BeanToCupCoffee.co.uk også kaffemaskiner. Her har de testet DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110, som de har kåret til ‘Editor’s Choice’. Ønsker du at læse hele anmeldelsen kan du besøge deres hjemmeside her.

Beantocupcoffee.co.uk har ligeledes testet og anmeldt DeLonghi Magnifica ESAM 4000, som de har givet 9 ud af 10 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

CoffeeTeaClub.co.uk 🇬🇧

Den britiske blog CoffeeTeaClub.co.uk leverer artikler og guides om kaffe og te. Sidens hovedfokus er på både kaffe og te, men de beskæftiger sig også med tilbehør som for eksempel kaffemaskiner. Derudover anmelder og tester CoffeeTeaClub.com også forskellige former for kaffetilbehør heriblandt kaffemaskiner. Her har eksperterne testet og anmeldt de to espressomaskiner DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 og DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB. Du kan læse anmeldelserne her og her.

Currys.co.uk 🇬🇧

Den britiske side Currys.co.uk er en forhandler, der sælger produkter indenfor elektronik og teknologi. Der er derfor mulighed for at købe diverse produkter på siden. Ved køb af et produkt kan man anmelde det, så andre brugere kan få mere viden om andres oplevelser med produktet. Her har forbrugerne anmeldt espressomaskinen DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360.

Kaffee-profis.de 🇩🇪

Kaffee-profis.de er en side, der henvender sig til kaffeelskere med forskellige artikler. Udover at skrive artikler, anmelder og tester Kaffee-profis.de også kaffeprodukter som for eksempel espressomaskiner. Her har de testet DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med svenskernes forbrugerliv, hvilket inkluderer tests og anmeldelser af forbrugerprodukter. Her har Råd & Rön testet forskellige espressomaskiner heriblandt DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS og DeLonghi ECAM 350.75. Ønsker du at læse mere, kan du læse mere hos Råd & Rön her.

Læg mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement. Hvis du kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan du også tilkøbe adgang til testene enkeltvis.

Trustedcoffeereviews.co.uk 🇬🇧

Den britiske side Trustedcoffeereviews.co.uk anmelder og tester alt, hvad der har med kaffe at gøre. De tester både kaffe, kaffekværne og kaffemaskiner. Her har de testet espressomaskinen DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B, som de har givet 9,85 ud af 10 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Beantocupcoffeemachines.net 🇺🇸

Det amerikanske kaffemagasin Beantocupcoffeemachines.net skriver om alt, hvad der handler om kaffe og kaffemaskiner. Derfor tester og anmelder de også forskellige produkter inden for kaffens verden såsom espressomaskiner. I denne omgang har de testet DeLonghi Magnifica ESAM 3200 og DeLonghi Magnifica ESAM 4000.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af DeLonghi Magnifica ESAM 3200, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af DeLonghi Magnifica ESAM 4000, kan du klikke ind her.

Coffeeness.de 🇩🇪

Coffeeness.de er et tysk kaffemagasin, der drives af kaffeelskeren Arne Preuß. Han skriver om kaffe samt tester og anmelder forskellige kaffemaskiner. Her har han anmeldt de to maskiner DeLonghi Magnifica ESAM 3200 og DeLonghi Magnifica ESAM 3000.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af DeLonghi Magnifica ESAM 3200, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af DeLonghi Magnifica ESAM 3000, kan du klikke ind her.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐

Denne test af DeLonghi Magnifica espressomaskiner er baseret på anmeldelser fra både eksperter og forbrugere. Hos flere espressomaskiner har vi gjort brug af brugeranmeldelser for at se, hvilke modeller der er forbrugernes favoritter, samt hvad de hæfter sig ved af fordele og ulemper.

Vi har anvendt forhandlere såsom Productreview.com.au, Amazon.com.au og Amazon.co.uk. Hvis man ønsker at læse brugeranmeldelserne, kan der nedenfor findes links til de anmeldelser, vi har taget med i denne artikel.

Læs brugeranmeldelser af DeLonghi Magnifica ESAM 04.110.B hos Productreview.com.au og Amazon.com.au her.

Læs brugeranmeldelser af DeLonghi Magnifica ESAM 3000 hos Amazon.co.uk her.

Andre relevante tests

Hvis du endnu ikke er overbevist om at du skal have en DeLonghi Magnifica maskine, så kan du også overveje at læse vores traditionlle espressomaskine test, hvor vi har samlet testvindende espressomaskiner på tværs af de forskellige producenter.

Måske vil vores fuldautomatisk espressomaskine test også være interessant. Hvis du allerede ved at du ønsker en fuldautomatisk maskine, så finder du i denne test en oversigt over de bedste bedømte modeller.

Hos Forbrugsguiden har vi også udarbejdet en DeLonghi espressomaskine artikel, hvor vi har samlet alle de modeller fra DeLonghi, som er blevet rost af anmelderne. Både Magnifica, samt de andre typer espressomaskiner fra DeLonghi. Du kan også læse vores genrelle DeLonghi artikel, hvor vi gennemgår en lang række produkter, både kaffemaskiner, espressomaskiner, køkkenmaskiner og meget andet.

Du kan også læse vores store Siemens espressomaskine test, hvor vi har samlet alle de bedste modeller fra Siemens. Siemens er sammen med DeLonghi, to af de mest efterspurgte mærker blandt forbrugerne, når det gælder espressomaskiner.

Andre populære maskiner er Sage Barista Express, Sage Barista Touch og Rocket Espresso. Du kan læse eksperternes anmelderser af dem alle her på Forbrugsguiden, og vi har selvfølgelig også sammenlignet priserne på de forskellige produkter, så du kan se hvilke forhandlere der er billigst online.

Hvis du er interesset i at læse mere om Sage, så kan du læse vores store artikel hvor vi har samlet alle de produkter fra Sage der er blevet kåret til testvindere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme