Halvanden mands seng → Find din nye trekvartseng her (Stor guide)

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Du kan rigtig brede dig uden at trille ud over kanten, og du kan nyde søndag morgen under dynen lidt bedre. Det kan blive din nye hverdag med en halvanden mands seng.

Halvanden mands seng

En halvanden mands seng måler 140 cm eller 120 cm i bredden og 200 cm i længden. Den kaldes ofte for en trekvart seng. Den er større end en enkeltmandsseng, som typisk måler 80 cm eller 90 cm, men mindre end en dobbeltseng, som er 160 cm eller 180 cm bred. Valget af størrelse afhænger af dine personlige behov og plads muligheder.

I det sidste afsnit kan du få inspiration til at finde andre sengetyper, som måske også vil tiltale dig. Her kan du finde guides og testartikler om dobbeltsenge, enkeltmandssenge og kontinentalsenge.

Det bør du overveje, før du køber din nye halvanden mands seng

Størrelse: Når du køber en halvanden mands seng, er det vigtigt at tænke på, hvor meget plads du har til rådighed. 3/4 senge findes i forskellige størrelser, så du skal vælge den, som passer til dit rum. En 3/4 seng er stor nok til, at to personer kan sove komfortabelt i den, men da den ligger mellem enkelt- og dobbeltsenge i størrelse, er den mere velegnet til enkeltpersoner, der ønsker mere plads i deres seng. Størrelsen 120×200 halvanden mands seng er mere velegnet til én person, mens en 140×200 seng komfortabelt kan rumme to personer. Hjørnestolper, hovedgærder, fodgærder, håndtag og ekstra polstring kan alle være med til, at gøre trekvartsengens fysiske størrelse større end målene på sengen. Så hvis du har begrænset plads at gøre med, bør du altid dobbelttjekke de faktiske mål på sengen inkl ekstra elementer, før du køber den.

Komfort: Når du skal vælge en trekvartseng, er det vigtigste at overveje, hvilken seng, der er mest behagelig for dig, og vælge den perfekte madras til, for at få en god nats søvn. De fleste mennesker sover på siden, men hvis du vil have mere plads, skal du sørge for, at sengen er bred nok til, at du komfortabelt kan ligge i den på ryggen. En behagelig seng kan gøre forskellen mellem at vågne op og føle sig træt og frustreret eller hoppe ud af sengen med ny energi. Den type madras, du vælger, kan også gøre en stor forskel i forhold til, hvor behagelig den er. Memory skum-, hybrid- og latexmadrasser er alle populære valg, og de har alle deres egne fordele. Memory skum madrasser er berømte for deres trykaflastende egenskaber, mens hybrider giver en afbalanceret følelse med spiraler og skum. Latexmadrasser er gode i sommertiden, fordi de har en tendens til at være køligere om natten.

Kvalitet: Kvaliteten på din nye halvanden mands seng afgøres især af de materialer, der er. Dette omfatter faktorer som de materialer, der er anvendt i konstruktionen af rammen og madrassen, samt certificeringer som Øko-Tex Standard 100 – dette sikrer, at alle materialer er fri for skadelige giftstoffer. Det er vigtigt at overveje ting som, hvor stærk rammen er, samt hvor godt den vil støtte din madras. Du skal også tænke på, hvilken type materiale sengerammen er lavet af, og om den har særlige funktioner som f.eks. opbevaringsskuffer. Kig efter en sengeramme, der er fremstillet af materialer af høj kvalitet, f.eks. metaller (smedejern) eller massivt hårdttræ (eg, valnød, ahorn), for at sikre god holdbarhed.

Pris: Du skal overveje, hvor mange penge du ønsker at bruge på din nye trekvartseng. De billigste muligheder på markedet koster omkring 5000 kr., hvor de dyrere koster op imod 20.000 kr. Du skal tænke på, hvad der er vigtigt for dig, når du vælger en seng. Hvis du f.eks. ønsker en seng, der er lavet af massivt træ, vil den være dyrere end en seng lavet af konstruerede materialer. 

Du skal også tænke på prisen, af den topmadras du tilvælger. Billigere springmadrasser har generelt en kortere levetid end hybridmadrasser eller madrasser med memory foam. Yderligere, så har senge, der opfylder sundhedsmæssige behov som f.eks. mindskelse af ryg- og ledsmerter eller senge, der er specielt designet til personer med osteoporose, vil være dyrere.

arrow-more

4 gode grunde til at købe seng online
  1
 • Kvalitet og komfort. Når du prøver en seng kortvarigt i en butik, får du ingen fornemmelse af sengens kvalitet eller komfort og mange kommer hjem med en forkert seng, der er alt for blød. På nettet kan du vælge ud fra din vægt og sovestilling, så du får den helt rigtige seng til din krop.
 • 2
 • Garanti. Populære forhandlere som Sengetid, Nordic Dream og BedreNætter tilbyder en tryghedsgaranti, hvor du kan prøve sengen i omkring 100 dage hjemme hos dig selv. Hvis du ikke er tilfreds, ombytter og afhenter nogle forhandlere sengen igen uden beregning.
 • 3
 • Besparelser og tilbud. Du opnår markante besparelser, når du køber din seng online. Hvis du køber seng i en butik, betaler du ikke kun for selve sengen, men også butikkens husleje og sælgerens løn. Når du køber online, springer du mellemleddet over og finder ofte gode tilbud, som butikkerne ikke kan matche.
 • 4
 • Levering. Få leveret og installeret sengen direkte i dit hjem. Vi anbefaler onlineforhandlere, som ikke bare sender sengen til døren, men pakker den ud, samler den og stiller den ind i soveværelset for dig.

Snefrid – halvanden mands seng med god støtte

✅ Naturlige materialer
✅ Fantastisk støtte til alle kroppens trykpunkter
✅ 100 dages fri prøveperiode

Snefrid Älv 180x200
Bemærk: Snefrid Fjäll kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 29.490 kr. til 12.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Snefrid Fjäll kontinentalsengen her:

 Nordic Dream Snefrid Älv vil være den bedste halvanden mands seng til dig, der vægter kvalitet, komfort og æstetik højt.

Du finder her en stor valgfrihed, som gør enheden attraktiv for mange typer af forbrugere, og der er virkelig kræset for detaljen og komforten. Derfor er den heller ikke en billig halvanden mands seng, for prisen ligger klart i den højere ende.

Produktet har halvandenmandsseng mål på 140 x 200 centimeter og er en af de mest efterspurgte kontinentalsenge på markedet. Du kan få benene i forskellige længder, så ønsker du en 1 1/2 mands seng med opbevaring, kan du vælge de 20 centimeters ben. Så er der plads til opbevaring under sengen.

Skandinavisk klasse og design

Med Nordic Dream Snefrid Älv får du alt det, den minimalistiske æstetiker drømmer om. Designet er et af de helt store højdepunkter ved modellen, og den vil være et klart skuestykke i soveværelset. Stilen er mod den skandinaviske minimalisme, og den emmer af tidløs klasse.

Du vil få virkelig mange valgmuligheder, når det drejer sig om designet, og det gælder for eksempel farven. Her kan du vælge imellem lys grå, antracit, dyb blå og sand, så du vil både kunne få en lys og mørk variant. Du finder tillige valgfrihed i benene, hvor du selv kan vælge materiale såvel som form og længde.

Der er endvidere flere faktorer, du selv har indflydelse på, og det gælder fastheden, typen af topmadras samt gavl. Du kan få sengen som halvanden mands seng med gavl eller uden, og du kan vælge mellem 3 typer af gavle. Læg dog mærke til at her er tale om et tilkøb.

Selve sengerammen er skabt af svensk fyrretræ, der er utrolig robust og holdbart, så du kan være sikker på at kunne ligge trygt og sikkert i mange år frem i tiden.

Fjäll topmadras - betræk i naturmateriale med god ventilation
Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt. Tekstil af bambus kan desuden optage op mod 50% mere væske end bomuldstekstiler, uden at de føles fugtige. I produktionen af bambus anvendes der hverken sprøjtemidler eller kunstgødning. Derfor er Fjälls betræk Oeko-Tex certificeret.

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum.

Naturlatex, som er et godt materiale for miljøet og din krop. Latex, som har trykaflastende egenskaber, tappes årligt fra gummitræet Havea Brasiliensis. Det er derfor en bæredygtig produktionsløsning, fordi træet ikke skal fældes eller tager skade. Latex er desuden et ventilerende materiale, og er især egnet til dig, der har det varmt om natten.

Memory skum er særligt velegnet til dig, der har tendens til led- og muskelsmerter, da det har en aflastende effekt. Det er ligeledes kendt for at virke forebyggende på kredsløbsproblemer. Memory foam holder desuden godt på varmen, så du ikke så nemt kommer til at fryse.

Kontinentalseng med 3 madrasser

Ud over det elegante ydre består Nordic Dream Snefrid Älv også af masser af indvendig kvalitet. Du får en kontinentalseng for dine investeringspenge, og en kontinentalseng er karakteriseret ved, at den består af 3 madrasser – boksmadrassen, springmadrassen og topmadrassen.

Boksmadrassen er det nederste lag, der danner bunden, mens springmadrassen er den, der virkelig yder komfort. Derfor er den specialdesignet i samråd med fageksperter og fysioterapeuter for at yde optimal støtte. Støtten kan du blandt andet se, da den består af en masse små fjedre kaldet pocket-fjedre, der er fleksible og retter sig efter din bevægelse samt de 7 komfortzoner. En komfortzone er et område, hvor kroppen har brug for ekstra støtte og aflastning, for eksempel nakke, ryg og lænd, og her finder du 7 af slagsen. Det er en del sammenlignet med flere af konkurrenterne.

Topmadrassen er valgfri, og du kan selv bestemme, om du ønsker en af latex eller af memory-skum. Latex-varianten giver en mere ventileret og temperaturregulerende oplevelse, hvor sved lettere bliver bortledt, mens skummet giver en lunere følelse, der former sig efter din krop. Som noget meget moderne er topmadrassen også udstyret med komfortzoner. Med alle de mange komfortzoner kan du være sikker på at få den mest optimale trykaflastning af kroppens trykpunkter.

Alle materialer er naturlige, så du vil få en sund søvn, og enheden er 100 procent danskproduceret. Derfor lever den også op til de strenge danske krav. Betrækket er OEKO TEX-certificeret, som er din garanti for en sund fremstilling uden kemikalier, og der er en høj åndbarhed. Du får som en bonus en 100 dages gratis prøveperiode på sengen.

Alt i alt er Nordic Dream Snefrid Älv en fantastisk flot halvandenmandsseng, der emmer af luksus og eksklusivitet. Den yder en fantastisk støtte til kroppen, som fremmer søvnen og trykaflastning af kroppen.

Fordele

 • Emmer af luksus 
 • Eksklusivt og stilfuldt design
 • Høj valgfrihed
 • Kontinentalseng med 3 madrasser
 • Komfortzoner i både springmadras og topmadras
Ulemper

 • Sengegavlen tilkøbes for sig
 • Forsinkelse på leveringen kan forekomme

Specifikationer ved Nordic Dream Snefrid – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Nordic Dream
🔴 Type: halvanden mands seng / Kontinentalseng
🔴 Materiale: Svensk fyrretræ
🔴 Farve: Valgfri
🔴 Fasthed: Valgfri
🔴 Topmadras: Valgfri
🔴 Ben: Valgfri
🔴 Gavl: Mulig at tilkøbe
🔴 Længde: 200 centimeter
🔴 Bredde: 140 centimeter
🔴
Højde: 68 centimeter (uden ben)

Snefrid halvanden mands seng findes i følgende størrelser:
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm

 

Her kan du se en videopræsentation af Snefrid. Videoen er produceret af danske Nordic Dream:


Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort – halvanden mands seng med et ekstra lag komfort

✅ Smart-pocketfjedre beskytter ryggen
✅ 25 års garanti på ramme og fjedre

Norhland Dreamline Delux Komfort

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid.dk. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort vil være den bedste halvanden mands seng til dig, der ikke har noget imod at betale en høj pris for et luksusvalg.

Du finder en stor kræsen for detaljen, og der er både lagt vægt på design og komfort. Derfor er den ikke en billig halvanden mands seng, for prisen ligger langt mod den høje ende.

Produktet har halvandenmands seng størrelse på 140 x 200 centimeter og kommer med et ekstra lag komfort, som kroppen vil nyde godt af. Standardstørrelsen på benene er på 10 centimeter, så foretrækker du en halvanden mands seng med opbevaring under sengen, er der kun begrænsede muligheder for det.

En tidløs klassiker

Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort halvandenmands seng vil passe perfekt ind i det æstetiske hjem, der gerne må gløde lidt af luksus og overskud. Modellen vil hurtigt blive centrum i soveværelset med sit eksklusive design, der leder tankerne hen mod tidløshed og enkel stilfuldhed.

Du kan selv være med til at påvirke sengens udtryk, for du kan vælge imellem 5 farver, der giver hver deres præg. Vælg imellem mørkegrå, lysegrå, sand, blå og sort stof. Alle farver er OEKO TEX-certificeret. Det er din garanti for, at der ikke er blevet anvendt skadelig kemi i fremstillingen. Det vil give dig en sundere søvn med mindre chance for at udvikle allergi.

Du får træben med i købet, som er 10 centimeter høje. De kommer i et enkelt og simpelt design, der matcher selve sengen.

Der er ligeledes en høj valgfrihed i flere af de øvrige elementer. Ud over farven kan du få Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort som halvanden mands seng med gavl eller uden. Her vil være tale om et tilkøb. Du får også valgfrihed i topmadrassen og fastheden, hvilket betyder, at du kan skræddersy sengen til dine individuelle behov.

Selve sengerammen er skabt i holdbart og robust svensk fyrretræ, og du får hele 25 års garanti på rammen. Samme garanti får du på madrassernes fjedre.

Kontinentalseng i 4 lag

Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort er en kontinentalseng, og en kontinentalseng består oftest af 3 madrasser, der er placeret oven på hinanden. Her er tale om en boksmadras, en springmadras og en topmadras. På modellen her finder du dog endnu et lag, så der er i alt 4. Det giver dig ekstra komfort, og det ekstra lag finder du i boksmadrassen. 4 lag er ikke noget, du vil se ofte, så det er et klart plus.

Boksmadrassen ligger i rammen, der er skabt af det svenske fyrretræ. Her er et dobbelt lag af pocketfjedre. Pocketfjedre er små fjedre, der giver ekstra komfort, da de er fleksible og bevægelige i forhold til din krop og kroppens bevægelser i løbet af natten.

Springmadrassen ligger oven på boksmadrassen, og den kommer med de helt moderne smart-pocketfjedre, der yder en endnu bedre komfort. Fjedrene gør, at du kan synke ned i madrassen på de områder, hvor kroppen har de største trykområder. Derfor kan rygsøjlen komme til at ligge plant, hvilket er sundest for din krop. På den måde giver fjedrene en form for individuel zoneaflastning. Rundt om fjedrene er et tykt lag latex, der både bidrager til komforten samt giver et køligere og mere åndbart klima i sengen.

Øverst finder du topmadrassen, der er en 10 centimeters Deluxe-variant. 10 centimeter er rigtig meget i forhold til, hvad der er gængs på markedet. Du kan selv vælge, om du ønsker en af latex eller skum. Latex giver et mere køligt og ventilerende klima i sengen samtidig med, at den er med til at trykaflaste kroppen. Wonderpur-skummet giver et varmere miljø og former sig efter kroppens konturer.

Norhlands halvandenmandsseng er 100 procent danskproduceret på fabrikken i Jylland.

Alt i alt er Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort en luksusmodel, der både er utrolig stilfuld og bidrager med øget komfort til kroppen. Der er endda et ekstra lag komfort at finde.

Fordele

 • Luksus-valget
 • Flot design
 • Mange valgmuligheder for at skræddersy
 • Kontinentalseng
 • Med et ekstra lag komfort
Ulemper

 • Kan ikke ses før køb

Specifikationer ved Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Norhland
🔴 Type: halvanden mands seng / Kontinentalseng
🔴 Materiale: Svensk fyrretræ
🔴 Farve: Valgfri
🔴 Fasthed: Valgfri
🔴 Topmadras: Valgfri
🔴 Ben: Valgfri
🔴 Gavl: Mulig at tilkøbe
🔴 Længde: 200 centimeter
🔴 Bredde: 140 centimeter
🔴 Højde: 62 centimeter (uden ben)

Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort findes i følgende størrelser:
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm
210 x 210 cm

Se prisen på Norhland Ekslusiv Komfort her

 


Ragna – allergivenlig halvanden mands seng 140×200 med 7 komfortzoner

✅ Ergonomiske pocketfjedre
✅ 7 komfortzoner
Ragna Fjord - 180x200 Bemærk: Ragna Fjäll elevationssengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat med fra 34.995 kr. til 15.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Ragna Fjäll elevationssengen her:

Nordic Dream Ragna Fjord vil være den bedste halvanden mands sengt il dig, der leder efter en model i elevationsseng-format.

Du finder her en elevationsseng, der kommer med en motor. Motoren gør, at du kan hæve eller sænke ben-ende eller hoved-ende, så du for eksempel kan sidde op eller skifte liggeposition lettere. Du får ligeledes en høj valgfrihed. Derfor er her heller ikke tale om en billig halvanden mands seng, for prisen ligger mod den højere del af skalaen.

Produktet har halvandenmandsseng mål på 140 x 200 centimeter og yder støtte til hele kroppen. Leder du efter en halvanden mands seng med opbevaring under sengen, vil der være fin mulighed her, da benene som standard er 20 centimeter høje.

Elegant elevationsseng

Nordic Dream Ragna Fjord adskiller sig fra flere af de øvrige varianter ved at være en elevationsseng. På en ”normal” kontinentalseng kan du ikke bevæge lamellerne, men det kan du på en elevationsseng. Det smarte ved det er, at du for eksempel lettere kan sidde op og se fjernsyn eller læse inden sengetid, og så kan du hæve eller sænke begge enderne. Det er især også fordelagtigt, hvis du har kropslige skavanker, der gør, at du lettere får ondt eller ubehag. Så kan du bare bruge fjernbetjeningen til at ændre indstillingen efter behov.

Nordic Dream Ragna Fjord kommer med både bevægelige lameller og fjernbetjening, og motoren er fra Okin.

Selve designet på sengen er utrolig flot og elegant, og du kan slet ikke se, at det er en elevationsseng. Den emmer af skandinavisk minimalisme i sin æstetiske enkelthed.

Der er udelukkende anvendt kvalitetsmaterialer, og det inkluderer for eksempel en rammekonstruktion i svensk fyrretræ. Svensk fyrretræ er særdeles robust og holdbart, og det bliver ofte anvendt i de dyre senge i høj kvalitet. Som en bonus er materialerne OEKO TEX-certificeret, hvilket er din garanti for en fremstilling uden skadelig kemi. Så kan du sove trygt og sundt. OEKO TEX-certifikatet betyder også, at produktet vil være ideelt til allergikeren.

Du får som en bonus en 25-årig garanti på rammebrud. Den samme garanti får du på fjedrene.

Fjäll topmadras - betræk i naturmateriale med god ventilation
Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt. Tekstil af bambus kan desuden optage op mod 50% mere væske end bomuldstekstiler, uden at de føles fugtige. I produktionen af bambus anvendes der hverken sprøjtemidler eller kunstgødning. Derfor er Fjälls betræk Oeko-Tex certificeret.

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum.

Naturlatex, som er et godt materiale for miljøet og din krop. Latex, som har trykaflastende egenskaber, tappes årligt fra gummitræet Havea Brasiliensis. Det er derfor en bæredygtig produktionsløsning, fordi træet ikke skal fældes eller tager skade. Latex er desuden et ventilerende materiale, og er især egnet til dig, der har det varmt om natten.

Memory skum er særligt velegnet til dig, der har tendens til led- og muskelsmerter, da det har en aflastende effekt. Det er ligeledes kendt for at virke forebyggende på kredsløbsproblemer. Memory foam holder desuden godt på varmen, så du ikke så nemt kommer til at fryse.

Optimal støtte og klima

Nordic Dream Ragna Fjord kommer med en høj valgfrihed, hvor du selv kan være med til at skræddersy den efter dine behov. Du kan for eksempel selv vælge farve, der påvirker stilen, og her kan du vælge mellem lysegrå, antracit, sand og dyb blå. Du får tillige valgfrihed i benene, fasthed, type af topmadras og gavl.

Nordic Dreams 1 1/2 mands seng kommer med en springmadras og en topmadras, som tilsammen giver din krop den støtte, den har behov for. Springmadrassen består af de små fleksible pocketfjedre, der giver dig hele 7 komfortzoner. Komfortzonerne er områder, hvor der bliver ydet en ekstra indsats for aflastningen af kroppen. Det er især omkring nakke, skuldre, ryg og lænd. Mellem fjedrene finder du det såkaldte airflow-skum, der bidrager til elasticiteten samt til en bedre ventilering. Den bedre ventilering giver en mere optimal temperaturregulering, der fører til et sundere soveklima.

Topmadrassen består ligeledes af komfortzoner, hvilket er meget moderne. Derfor får du en endnu bedre aflastning af kroppens største trykpunkter. Du kan selv vælge, om du ønsker en topmadras af latex eller skum, og valget afhænger af dine egne præferencer. Latex giver et køligere og mere svedabsorberende og åndbart miljø, hvorimod skummet former sig efter din krop og giver mere varme.

Varianten er produceret efter danske standarder af danske håndværkere og i samarbejde med fysioterapeuter for at opnå den højeste kvalitet.

Alt i alt er Nordic Dream Ragna Fjord en flot og designmæssig perle i elevations-format med motor. Du får høj valgfrihed og komfort for pengene.

Fordele

 • Høj kvalitet
 • Elevationsseng
 • Motor, der kan hæve eller sænke lamellerne
 • Springmadras og topmadras med komfortzoner
 • Allergivenlig
Ulemper

 • Enkelte kunder oplever længere leveringstid

Specifikationer ved Nordic Dream Ragna – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Nordic Dream
🔴 Type: halvandenmandsseng / Elevationsseng
🔴 Materiale: Svensk fyrretræ
🔴 Farve: Valgfri
🔴 Fasthed: Valgfri
🔴 Topmadras: Valgfri
🔴 Ben: Valgfri
🔴 Gavl: Mulig at tilkøbe
🔴 Længde: 200 centimeter
🔴 Bredde: 140 centimeter

Ragna elevationsseng findes i følgende størrelser:
80 x 200
90 x 200
90 x 210
120 x 200
140 x 200
160 x 200
180 x 200
180 x 210

 

Her kan du se en videopræsentation af Ragna. Videoen er produceret af danske Nordic Dream:


Norhland Prestige Eksklusiv Elevation – halvanden mands seng med fleksible fjedre

✅ Fjernbetjening og app til styring
✅ Dansk design og håndværk

Norhland Prestige Eksklusiv Elevation 140x200

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Norhland Prestige Eksklusiv Elevation vil være den bedste halvanden mands seng til dig, som ønsker en luksus-elevationsseng i halvanden mands seng mål.

Du finder en høj detaljegrad her, der giver dig masser af kvalitet og luksus samt en høj valgfrihed. Derfor får du ikke en billig halvanden mands seng, for prisen ligger i den højere ende af spekteret.

Produktet har en halvandenmandsseng størrelse på 140 x 200 centimeter og kommer i nordisk design med fleksible fjedre. Ønsker du en 1 5 mands seng med opbevaring, vil der være muligheder for det under sengen – benene er som standard 19 centimeter i højden.

Luksusvalget inden for elevation

Norhland Prestige Eksklusiv Elevation vil være ideel for dig, der foretrækker en elevationsseng, hvor kun det bedste er godt nok. Du får en virkelig stærk Linak-motor, som du finder på mange af de absolut stærkeste kvalitetssenge inden for elevation. Den er støj- og gnidningsfri, og derfor vil du ikke blive generet af larm eller ubehageligheder, når sengen bevæger sig.

Du kan både hæve og sænke hoved-ende og ben-ende, og på den måde kan du komme til at sidde op i sengen. Det er smart, når du skal se fjernsyn eller læse avisen eller en bog. De bevægelige elementer er også fordelagtige, hvis du har kropslige skavanker eller svært ved at komme ud af sengen. Så kan du blot ændre på lamellernes position og opleve lindring med det samme.

Motoren bliver styret med en fjernbetjening, men eftersom her er tale om en helt moderne variant, kan du også styre motoren via en app på telefonen eller tabletten. Så har du altid kontrollen inden for rækkevidde. Den medfølgende fjernbetjening er dog tillige trådløs, så du vil ikke blive generet af irriterende ledninger.

Norhland Prestige Eksklusiv Elevation er som nævnt en luksus-seng, og derfor er den skabt af de mest eksklusive materialer. Det tæller en solid ramme i træ, der er hele 21 centimeter tyk. Der er som en bonus en 25 års brudgaranti for rammen, og det samme gælder for fjederbrud.

Der er 5 års garanti på motoren.

Op til 11 komfortzoner

Norhland Prestige Eksklusiv Elevation halvanden mands seng er både velskabt udvendigt og indvendigt. Udvendigt bliver du mødt af et flot og enkelt design, der er moderne og minimalistisk. Sengen er danskproduceret, og det kan du let se på designet, der ligger mod den skandinaviske minimalisme. Du kan vælge imellem 5 farver, der inkluderer lysegrå, mørkegrå, sand, blå og sort, og du finder ligeledes valgfrihed i ben, fasthed og topmadras.

Sengen består af en elevationsbund, springmadras og topmadras, som indvendigt arbejder sammen om at give dig den bedste komfort. Springmadrassen yder den største del af komforten, og den er specialdesignet med op til hele 11 komfortzoner. Det er meget sammenlignet med konkurrenterne og giver dig en komfortabel aflastning de steder, hvor kroppens trykpunkter er stærkest. Det giver din krop en bedre sovestilling og rygsøjlen den rigtige position. Mellem fjedrene finder du et tykt lag af Cooltex-polstring, der bidrager til slidstærkheden og elasticiteten.

Øverst befinder topmadrassen sig, og her kan du selv vælge, om du ønsker en i latex eller i Wonderpur-skum. De fleste forbrugere vælger latex’en, da den giver en mere åndbar, kølende og ventilerende følelse, men her vil du ikke opleve at ”synke” ned i madrassen. Skummet er bedre egnet til dig, der ofte fryser om natten, og her vil du opleve, at kroppen synker behageligt ned i skummet.

Uanset valg får du en topmadras med to sider: Én til sommer og én til vinter. Så vil du være bedre forberedt til at gå årstidernes påvirkende faktorer i møde. Topmadrasserne er begge 9 centimeter høje.

Alt i alt er Norhland Prestige Eksklusiv Elevation det klare luksus-valg inden for elevationssenge, der giver dig masser af komfort og designmæssig æstetik og ikke mindst muligheden for at styre motoren via en app.

Fordele

 • Luksus-valget inden for elevationssenge
 • Moderne variant med mulighed for at styre motoren med app
 • Høj valgfrihed
 • Madras med op til 11 komfortzoner
 • Vendbar topmadras
Ulemper

 • I højere prisklasse

Specifikationer ved Norhland Prestige Eksklusiv Elevation – nøgleoplysninger

🔴 Producent: Norhland
🔴 Type: halvandenmandsseng / Elevationsseng
🔴 Materiale: Træ
🔴 Farve: Valgfri
🔴 Fasthed: Valgfri
🔴 Topmadras: Valgfri
🔴 Ben: Valgfri
🔴 Længde: 200 centimeter
🔴 Bredde: 140 centimeter
🔴 Højde: 48 centimeter (uden ben)

Norhland Prestige Eksklusiv Elevation findes i følgende størrelser:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
90 x 210 cm
120 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm
210 x 210 cm

Se prisen på Norhland Prestige Eksklusiv Elevation her

 


Saga – trekvart seng med god værdi for pengende

✅ 15 års garanti på ramme- og fjederbrud
✅ 5 komfortzoner
saga-fjall product image Bemærk: Saga Snö boxmadrassen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at sengen er nedsat fra 21.995 kr. til 8.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Saga Snö boxmadras her:

Nordic Dream Saga Fjäll vil være den bedste halvanden mands seng til dig, der leder efter en velfungerende model til en overkommelig pris.

Prisen er klart et af de største plusser, for her er tale om en billig halvanden mands seng. Du vil få virkelig meget for pengene med meget af den kvalitet, Nordic Dream også tilbyder på deres dyrere varianter.

Produktet har halvandenmands seng mål på 140 x 200 centimeter, og vi skal fremhæve den for at være ergonomisk og trykaflastende. Foretrækker du en halvanden mands seng med opbevaring, er der fine muligheder for det under sengen.

Af solidt svensk fyrretræ

Nordic Dream Saga Fjäll er som nævnt en af de mere prisvenlige 1 5 mands seng, som Nordic Dream har i deres sortiment. Derfor vil den være ideel for dig, der er på et strammere budget. Men du vil ikke opleve at gå på kompromis med kvaliteten.

For pengene får du blandt andet en sengeramme, der er skabt i svensk fyrretræ. Svensk fyrretræ kan du se i konstruktionen på selv de dyrere produkter, og det leverer en utrolig høj robusthed og holdbarhed.

Du vil også få en model i et flot design. Stilen er meget simpel, og du kan tilkøbe en gavl, hvis du gerne vil have en mere komplet pakke med en halvanden mands seng med gavl. Gavlen er ligeledes enkel og passer ind i stilen. Du kan selv vælge farven på sengen efter personlige præferencer, og du kan enten få den i sort eller lysegrå. Du kan tillige vælge ben-typen, og her kan du enten få firkantede eller runde træben. Aluminiums-ben kan du tilkøbe.

Producenten tilbyder også valgfrihed i fasthed, der afhænger af din egen vægt samt på den type af topmadras, du foretrækker. Her kan du vælg latex eller memoryskum.

Du får som bonus en 100 dages prøveperiode, og producenten yder 15 års garanti på ramme- og fjederbrud.

Selve sengen er produceret og designet i Danmark, så du kan være sikker på at få en enhed, der lever op til de strenge danske krav.

Snö topmadras - ErgoFlex skum med aktiv køling
Topmadrassen Snö måler 8 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som tilpasser sig din krop og give den mulighed for at ånde. På den ene side er madrassen blød og riflet, hvilket giver dig maksimal komfort, når du lægger dig i sengen. På den anden side er madrassen flad, hvilket gør den mere fast og robust.

At denne topmadras hedder Snö er ikke helt tilfældigt. Snö betyder på dansk sne, og er meget velvalgt, da den er temperaturregulerende med aktiv køling i betrækket og en ventilerende kerne i ErgoFlex skum. Da kropstemperaturen er afgørende for, at vi får en god nattesøvn, er Snö en god topmadras til dig der nemt får det varmt.

ErgoFlex-skummet har en åben cellestruktur, som hjælper med at holde madrassen tør og ren. Det ventilerende materiale sørger for, at eventuel fugt fra kroppen bliver afledt i løbet af natten. Snö er en topmadras, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.
Madrassens betræk er lavet i et vaskbart og Oeko-tex certificeret bambus materiale, da bambus produceres uden brug af sprøjtegifte, kunstgødning eller lignende. Bambus er desuden et godt materiale, da det kan suge op mod 50% mere væske end bomuld, og stadig føles tørt.

Seng med to madrasser

Nordic Dream Saga Fjäll er som nævnt en del billigere end flere af konkurrenterne, og derfor får du også kun to madrasser. Her er tale om en boksmadras samt en topmadras.

Boksmadrassen er bunden og udgør fundamentet for liggekomforten. Den har et dobbelt fjederlag indbygget, som øger affjedring såvel som komfortniveauet. Fjedrene giver dig i alt 5 komfortzoner, som godt nok er færre end hos flere af konkurrenterne, men du får stadig en speciel-aflastning af nakke, skuldre og lænd. Fjedrene tilpasser sig efter kroppens konturer, hvilket både giver dig en bedre støtte og en mere optimal og ergonomisk liggestilling. Over fjedrene er der lag af skum, der ”skjuler” fjedrene og gør, at du ikke kan mærke dem, når du ligger i sengen.

Skummet på Nordic Dreams halvandenmandsseng er OEKO TEX-certificeret ligesom de øvrige materialer, så du kan være sikker på at få et sundt sengemiljø uden skadelige kemikalier.

Oven på boksmadrassen finder du topmadrassen. Den er 6 centimeter tyk, og du kan enten vælge imellem en af latex eller en af memory-skum. Latex har den fordel, at den er temperaturregulerende, afkølende og åndbar, og den er ideel til den forbruger, der ofte sveder om natten. Latex er også allergivenligt, naturligt og komfortabelt. Du vil dog ikke opleve den rare følelse af at kunne synke ned i madrassen, men i stedet får du en god trykaflastning. Langt de fleste forbrugere vælger latex.

Du kan til gengæld komme til at synke helt ned, hvis du vælger memory-skum madrassen. Her falder du ned i skummet, og madrassen kan ”huske” din krop og kroppens trykpunkter. Skummet giver en dejlig varme, så er du kuldskær, vil skummet være den bedste løsning for dig.

Alt i alt er Nordic Dream Saga Fjäll det prisvenlige halvanden mands seng valg, hvor du dog får meget for pengene – blandt andet en solid konstruktion, to gode madrasser, høj valgfrihed og flere komfortzoner.

Fordele

 • Fantastisk til prisen
 • Lav pris
 • Enkel og velfungerende
 • Skabt af svensk fyrretræ
 • Valgfri topmadras
Ulemper

 • Fås kun i to farver

Specifikationer ved Nordic Dream Saga – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Nordic Dream
🔴 Materiale: Svensk fyrretræ
🔴 Farve: Valgfri
🔴 Fasthed: Valgfri
🔴 Topmadras: Valgfri
🔴 Ben: Valgfri
🔴 Gavl: Mulig at tilkøbe
🔴 Længde: 200 centimeter
🔴 Bredde: 140 centimeter

Saga elevationsseng findes i følgende størrelser:
80 x 200
90 x 200
90 x 210
120 x 200
140 x 200
160 x 200
180 x 200
180 x 210

Her kan du se en videopræsentation af Saga. Videoen er produceret af danske Nordic Dream:


Norhland Signatur Delux Box – halvanden mands seng i dansk kvalitet til en fair pris

✅ To lag fjedre for en bedre komfort
✅ Solid og robust

Norhland Signatur Delux Box 140x200

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Norhland Signatur Delux Box vil være den bedste halvanden mands seng til dig, som leder efter en solid og robust boksmadras med en topmadras inkluderet.

Du finder her en rigtig god pris, som gør den attraktiv for mange typer af forbrugere, og der er flere lag fjedre for at øge komforten. Her er derfor tale om en forholdsvis billig halvandenmandsseng, for prisen ligger i den lave del af skalaen.

Produktet har halvanden mands seng størrelse på 140 x 200 centimeter, og du får en solid dansk kvalitet til en fair pris. Leder du efter en halvanden mands seng med opbevaring under sengen, vil der være fine muligheder for det. Benene har en god højde på 19 centimeter.

Enkel og prisvenlig

Norhland Signatur Delux Box vil være det perfekte valg, hvis du ønsker en kvalitets halvanden mands seng, hvor der er fokus på komfort og ergonomi, men samtidig ikke ønsker at betale alt for meget. Moderne senge kan være utrolig dyre, så her får du et prisvenligt alternativ, hvor du får rigtig meget for pengene.

Designet er klassisk skandinavisk med et minimalistisk og enkelt udtryk, og du vil kunne beskue et møbel, der virkelig emmer af skøn simpelhed. Den vil passe ind i alle typer af soveværelser. For at ihukomme flere forbrugeres behov kan du få den i flere farver. Farverne inkluderer lysegrå, mørkegrå og sort.

Du vil opleve valgfrihed flere steder, da du for eksempel selv kan vælge ben i forskellige størrelser. Du får også medbestemmelse, hvad angår både fasthed og topmadras, og når det gælder topmadrassen, kan du enten få en af latex eller en af skum.

Med Norhland Signatur Delux Box er du sikret en høj dansk standard hele vejen igennem, for modellen er danskproduceret i Danmark. Det betyder blandt andet, at du kan være sikker på at få den højeste kvalitet, samt at produktet er OEKO TEX-certificeret. Det gør, at sengen er fremstillet uden brug af skadelige kemikalier, og derfor får du en sundere søvn, der ikke skader helbredet.

Du får som en bonus 15 års garanti på rammebrud, og det samme gælder for fjederbrud. Du behøver dog ikke bekymre dig om, at varianten skulle gå i stykker, for den ligger i en særdeles holdbar ramme af træ.

To lag fjedre for højere komfort

Nok er Norhland Signatur Delux Box at finde i den billigere ende, men derfor er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. For pengene får du to madrasser – en boksmadras og en topmadras. Boksmadrassen er dog ikke bare en simpel type, for her finder du hele to lag af fjedre.

Der er tale om det nederste lag med Bonell-fjedre og det øverste lag med pocketfjedre. Bonell-fjedrene øger stabiliteten, mens pocketfjedrene giver en ergonomisk komfort med aflastning de rigtige steder via de 5 komfortzoner. 5 styks er måske ikke så meget i forhold til konkurrenterne, men det er nok til at trykaflaste på de steder, kroppen har mest brug for det.

Fjedrene på Norhlands halvanden mands seng er pakket ind i lag af skum for en større elasticitet og komfort.

Oven på boksmadrassen ligger topmadrassen. Som nævnt er den valgfri, og du kan enten få en af latex eller en af skum. Begge er 9 centimeter tykke og har et betræk af naturlig bambus. Det er et allergivenligt materiale, hvor vækstbetingelserne for mikroorganismer er forringede.

Topmadrassen af latex er det populære valg, da den er meget åndbar og ventilerende. Du får her et køligt klima, hvor sveden hurtigt bliver ledt bort. Alternativt er der Wonderpur-skummadrassen, der har den modsatte effekt – den holder på varmen og giver en lun nattesøvn. Perfekt hvis du har tendens til at fryse om natten.

Alt i alt er Norhland Signatur Delux Box det prisvenlige valg, hvor du får både en tolags boksmadras og en valgfri topmadras.

Fordele

 • Boxmadras med topmadras
 • Prisvenligt valg
 • Robust og solid
 • 5 komfortzoner
 • To lag fjedre for bedre komfort
Ulemper

 • Fåes kun i én farve

Specifikationer ved Norhland Signatur Delux Box – nøgleoplysninger

🔴 Producent: Norhland
🔴 Materiale: Træ
🔴 Farve: Valgfri
🔴 Fasthed: Valgfri
🔴 Topmadras: Valgfri
🔴 Ben: Valgfri
🔴 Længde: 200 centimeter
🔴 Bredde: 140 centimeter

Norhland Signatur Delux Box findes i følgende størrelser:

80 x 200
90 x 200
90 x 210
120 x 200
140 x 200
160 x 200
180 x 200
180 x 210

Se priserne på Norhland Signatur Delux Box her

 


MasterBed Standard Air40 Elevation – elegant halvanden mands seng 140×200

✅ Allergivenlig madras
✅ 5 års garanti på motoren

MasterBed Standard Air40 Elevation

Se priser og tilbud på MasterBed Standard Air40 Elevation her:

MasterBed Standard Air40 Elevation vil være den bedste halvanden mands seng til den forbruger, der leder efter en moderne elevationsseng med app-styring.

Du finder her flere fine elementer, blandt andet en solid Linak-motor, allergivenlighed og gode madrasser. Prisen er tillige overkommelig, uden at her er tale om en decideret billig halvanden mands seng.

Produktet har halvandenmandsseng mål på 140 x 200 centimeter, og den emmer af elegance. Vil du gerne have en halvanden mands seng med opbevaring, kan der være pæne muligheder for det under sengen. Du kan selv vælge, hvor høje benene skal være – maksimum ligger på 19 centimeter.

Elevationsseng med motor og app

MasterBed Standard Air40 Elevation er en moderne elevationsseng, der vil tiltale den teknologiglade forbruger. Det betyder, at du via den integrerede motor kan hæve eller sænke ben-ende eller hoved-ende efter dine behov. Det kan for eksempel være, hvis du gerne vil sidde op og læse en bog eller se fjernsyn, eller hvis du har behov for en justering af liggeposition. Det kan være meget anvendeligt, hvis du har fysiske skavanker, som bliver påvirket af din liggestilling.

Du styrer motoren på MasterBeds halvanden mands seng via en trådløs fjernbetjening, så du slipper for irriterende ledninger, der er i vejen. Hvis du ønsker det, kan du faktisk også anvende din telefon eller tablet som fjernbetjening, når du henter den tilhørende app. Supersmart og moderne. 

Motoren er en Linak-motor, og den finder du på mange af de helt eksklusive modeller på markedet. Linak-motoren er særdeles robust og holdbar, og som en bonus er den meget stillegående i brug. Som en ekstra fordel leverer motoren tillige lys under sengen. Det er både smart og godt for din nattesøvn, for så behøver du ikke tænde stærkere lys, der kan spolere din videre søvn, hvis du for eksempel skal på toilettet om natten.

Du får 5 års garanti på Linak-motoren.

Med springmadras og topmadras

MasterBed Standard Air40 Elevation kommer med to madrasser, der giver dig stabilitet, komfort og ergonomi. Springmadrassen er vendbar og kommer med små fjedre i forskellige tykkelser for at give den bedst mulige støtte til din ryg og rygsøjle. Der er tyk polstring mellem fjedrene, så du vil ikke lægge mærke til dem, og du får 5 komfortzoner. Komfortzoner er områder, hvor madrassen yder en ekstra trykaflastning til særligt krævende områder som nakke, skuldre, ryg og lænd.

Topmadrassen har flere fordele: For det første er den med til at give kroppen komfort i samspil med springmadrassen, og så har den en afkølende effekt på kroppen. Topmadrassen er fremstillet i latex, og det er et naturligt materiale, der er særdeles effektivt til at lede sved væk og være åndbar. Som et ekstra plus er materialet allergivenligt, så allergikeren vil også kunne få glæde af modellen. Topmadrassen er i alt 4 centimeter tyk, hvilket er udmærket, men dog langt fra den tykkeste på markedet.

Den er betrukket med betræk af bambus for en større allergivenlighed, og betrækket kan du vaske på 60 grader. 

Sengen er fremstillet og fabrikeret i Danmark, så du kan være sikker på at få ordentlig dansk kvalitet for pengene. Du får som endnu en fordel en høj valgfrihed, da du selv kan vælge farve og fasthed. Ben og gavl kan du tilkøbe.

Alt i alt er MasterBed Standard Air40 Elevation en prismæssigt overkommelig halvanden mands seng i elevationsformat med app, stærk motor og allergivenlighed.

Fordele

 • Elevationsseng med motor
 • Linak-motor
 • Med tilhørende app
 • Lys under sengen
 • Topmadras af ventilerende latex
Ulemper

 • Ben skal tilkøbes

Specifikationer ved MasterBed Standard Air40 Elevation – nøgleoplysninger

🔴 Producent: MasterBed
🔴 Type: halvandenmandsseng / Elevationsseng
🔴 Materiale: Træ
🔴 Farve: Valgfri
🔴 Fasthed: Valgfri
🔴 Topmadras: Latex
🔴 Ben: Muligt at tilkøbe
🔴 Gavl: Muligt at tilkøbe
🔴 Længde: 200 centimeter
🔴 Bredde: 140 centimeter
🔴 Højde: 36 centimeter (uden ben)

MasterBed Standard Air40 Elevation findes i følgende størrelser:

80 x 200
90 x 200
90 x 210
120 x 200
140 x 200
160 x 200
180 x 200
180 x 210

Se priserne på Masterbed Standard Air40 Elevation her


Solveig – halvanden mands seng i svensk fyrretræ

✅ Med tre madrasser
Nordic Dream Solveig Älv Bemærk: Solveig Älv kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 24.995 kr. til 11.495 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Solveig Älv kontinentalsengen her:

Nordic Dream Solveig Fjäll vil være den bedste halvanden mands seng til den forbruger, der ønsker en simpel, men komfortabel kontinentalseng.Du finder en høj detaljegrad med mange muligheder samt en stærk komfort og luksusmaterialer. Derfor er her heller ikke tale om en billig halvanden mands seng, for prisen ligger mod den højere del af skalaen.Produktet har halvanden mands sengstørrelse på 140 x 200 centimeter, og du får et luksusmøbel med et simpelt design. Benene kommer med 12 eller 20 centimeters højde, så ønsker du en halvanden mands seng med opbevaring, bør du vælge de 20 centimeter.Simpel, men eksklusivNordic Dream Solveig Fjäll vil passe perfekt ind i det moderne hjem, hvor der bliver lagt vægt på æstetik og stil. Modellen kommer i et rigtig flot og moderne skandinavisk design, hvor du tydeligt kan se den minimalistiske indflydelse. Linjerne er lige og enkle, og derfor fremstår produktet meget rent og simpelt.

Du kan påvirke stilen og sætte dit personlige præg på flere måder – for eksempel kan du vælge mellem fire farver og tre typer af ben. Farverne inkluderer lysegrå, dyb blå, sand og antracit, mens benene enten kan være firkantede eller runde og af træ eller alu. Sengen kommer uden en gavl, men du kan tilkøbe en af tre mulige gavle, hvis du ønsker det for at få en halvandenmandsseng med gavl. De passer alle ind i den simple stil og fuldender looket. 

Du finder ligeledes valgfrihed i fasthed og topmadras.

Du kan være sikker på at få en høj kvalitet, for sengen er helt igennem danskproduceret og overholder de strenge danske regler. Det gælder for eksempel reglerne inden for kemi, så du slipper for skadelige kemikalier, der kan forringe din sundhed.

Kvaliteten kan du tillige se i beklædningen samt rammen, for den er skabt af svensk fyrretræ – det er et af de mest anvendte materialer til luksus-senge. Beklædningen ligger også i luksusafdelingen med et eksklusivt møbelbetræk.

Älv topmadras - god støtte til en fornuftig pris
Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en tykkelse på 6 cm og kommer med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. For at skåne dig fra sundhedsskadelig kemi, er betrækket desuden lavet i et Oeko-tex certificeret materiale.

Inde i selve madrassen kan du vælge mellem en kerne i enten latex eller memory skum, så du kan få en topmadras skræddersyet efter dine behov. Latex er et naturligt og åndbart materiale, som leder varmen væk fra kroppen, når du sover. Derfor er naturlatex et godt valg til dig, der får det varmt i nattens løb. Latex er desuden et elastisk materiale, der yder god støtte og aflastning til kroppen.

Memory skum giver rigtig god støtte til dig med led- og muskelsmerter, og hjælper med at forebygge problemer med kredsløbet. Memory skum former sig nemlig efter din krop, da du synker ned i det. Af samme grund er memory skum rigtig godt til at holde på varmen, og er derfor ideelt til dig, der ofte har det lidt koldt om natten.

Kontinental-variant med 3 madrasser

Leder du efter komfort, vil Nordic Dream Solveig Fjäll halvanden mands seng tage sig af alle dine behov. Du får hele 3 madrasser med i prisen, som arbejder sammen om at give din krop den bedste støtte og komfort. Nederst i trærammen ligger boksmadrassen, der udgør fundamentet samt leverer effektiv trykaflastning til kroppens trykpunkter. Den består af pocketfjedre, der regulerer sig efter din krop, og derfor tilpasser de sig efter din individualitet. 

Springmadrassen kommer med den samme indmad som boksmadrassen med fjedre, der tilpasser sig efter din krop. Den er særlig vigtig, da 70 procent af støtten bliver leveret via springmadrassen. Pocketfjedrene her er inddelt i 7 såkaldte komfortzoner, der giver en mere målrettet trykaflastning af særligt udsatte steder som nakke, skuldre, ryg og lænd. Du får derfor den unikke støtte der, hvor din krop har mest brug for den. Der er Airflow-skum mellem fjedrene for en bedre stabilitet og elasticitet, og som en bonus har skummet en antibakteriel virkning, så sengen bliver holdt sund.

Øverst ligger topmadrassen, der er skabt af naturmaterialer for din sundheds skyld. Materialerne er OEKO TEX-certificeret, så du slipper for skadelig kemi, og den er 6 centimeter tyk. Du kan enten vælge imellem en latex- eller skum-topmadras. De fleste vælger latex, da den er mere åndbar og vandafledende og derfor giver et mere tørt og køligt sovemiljø. Latex giver en god trykaflastning, men du vil ikke opleve at ”synke ned” i madrassen, når du lægger dig ned. Det kan du til gengæld med skum-topmadrassen, der har memory-skum. Det er effektivt, hvis du lider af led- og muskelsmerter eller har problemer med kredsløbet. En anden fordel ved skummet er, at det holder på varmen. Er du kuldskær, vil skum-varianten ofte være det mest velfungerende valg.

Du får som en bonus 25 års garanti på både ramme- og fjedrebrud, og så får du tillige en 100 dages fri prøveperiode.

Alt i alt er Nordic Dream Solveig Fjäll en stilfuld, men enkel halvanden mands seng, der via de tre madrasser giver din krop ultimativ støtte og komfort. 

Fordele

 • Enkel, men stilfuld med rene linjer
 • Høj valgfrihed
 • Ramme af svensk fyrretræ
 • OEKO TEX-certificeret
 • Halvanden mands seng med hele 3 madrasser
Ulemper

 • I den højere prisklasse

Specifikationer ved Nordic Dream Solveig – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Nordic Dream
🔴 Type: halvanden mands seng / Kontinentalseng
🔴 Materiale: Svensk fyrretræ
🔴 Farve: Valgfri
🔴 Fasthed: Valgfri
🔴 Topmadras: Valgfri
🔴 Ben: Valgfri
🔴 Gavl: Mulig at tilkøbe
🔴 Længde: 200 centimeter
🔴 Bredde: 140 centimeter
🔴 Højde: 54 centimeter (uden ben)

Solveig elevationsseng findes i følgende størrelser:
120 x 210
140 x 200
160 x 200
180 x 200
180 x 210
210 x 210

Her kan du se en videopræsentation af Solveig. Videoen er produceret af danske Nordic Dream:


Norhland Prestige Luksus Superior – én af de bedste halvanden mands senge i prisklassen

✅ Med op til 11 komfortzoner
✅ Ventilerende CoolTex-skum

Norhland Prestige Luksus Superior

Bemærk: Norhland sengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren Sengetid. Fås i flere størrelser som alle er nedsat – Klik her for at se tilbud.

Norhland Prestige Luksus Superior vil være den bedste halvanden mands seng til den forbruger, der ønsker et luksusprodukt ud over det sædvanlige.

Du finder her masser af luksus og eksklusivitet samt en stor valgfrihed, flot design og ultimativ komfort og støtte. Derfor er den ikke en billig halvanden mands seng, for prisen er klart i den høje del af spektret.

Produktet har halvanden mands seng mål på 140 x 200 centimeter og er en af de bedste i prisklassen. Benene har en standardstørrelse på 10 centimeter, så vil du gerne have en halvanden mands seng med opbevaring, skal du tilkøbe længere ben.

Luksus for alle pengene

Har du budgettet til en luksus investering, bør du klart overveje at sætte investeringspengene i Norhland Prestige Luksus Superior. Modellen emmer af eksklusivitet og vil være et helt arkitektonisk mesterværk i soveværelset. Æstetik og stilfuldhed er nøgleordene, så går du op i design, vil møblet her ikke være til at komme udenom.

Du får flere valg, hvad angår designet. Du kan for eksempel selv vælge din ønskede farve mellem 5 nuancer – lysegrå, mørkegrå, blå, sand og sort. Det samme gælder for sengens ben, som varierer i både højde og farve. Du får også muligheden for selv at vælge fastheden samt hvilken type topmadras, du foretrækker. Leder du efter en halvanden mands seng med gavl, vil du kunne tilkøbe den, så pakken bliver komplet.

Der er mange fremhævnings-værdige aspekter ved varianten ud over designet. Det gælder for eksempel generel kvalitet og materialer. Selve rammen er fremstillet i stærkt langtidsmodnet svensk fyrretræ, der er et meget anvendt materiale i kvalitets-senge. Produktionen er hele vejen igennem dansk, og enheden er produceret på fabrikken i Jylland.

Producenten står inde for den høje kvalitet, og de tilbyder som en bonus 25 års garanti på rammebrud såvel som på fjederbrud.

Cooltex-skum og op til 11 komfortzoner

Et andet af nøgleordene er komfort og støtte. Norhlands halvanden mands seng er spækket med det mest moderne indmad for at øge sove-oplevelsen for forbrugeren. Derfor er der i alt 3 madrasser, der udgør underlaget. Det drejer sig om en boksmadras, springmadras og topmadras.

Springmadrassen er den essentielle del her, da den også udgør 70 procent af komforten. Den består af fleksible pocketfjedre, der er omkranset af et tykt lag Cooltex-skum. Skummet giver en bedre elasticitet og klima og sørger for at holde miljøet sundt og fri for bakterier. Der er op til hele 11 komfortzoner at finde, hvilket er utrolig meget. Det betyder, at der er mange områder, hvor madrassen yder en ekstra trykaflastning af de områder på kroppen, hvor trykket er hårdest. For dig betyder det, at din rygsøjle vil komme til at ligge plant, og det er grundstenen for en optimale støtte og bedre velvære.

Topmadrassen er det øverste lag, og den er hele 10 centimeter tyk. Det er meget i forhold til flere af konkurrenterne. Du kan enten vælge en latex-variant eller en af Wonderpur-skum. Valget er dit, og du bør vælge efter dine individuelle behov. Latex har den fordel, at den er afkølende, fugtafledende og åndbar, og den giver et køligt klima i sengen. I tillæg leverer den en fin trykaflastning. Skum-topmadrassen holder mere på varmen, så den er ideel til dig, der ofte fryser om natten. Skummet er memory-skum, så du vil opleve den dejlige følelse af at ”synke ned” i madrassen. Den er særlig god, hvis du lider af kredsløbsproblemer.

Alt i alt er Norhland Prestige Luksus Superior det eksklusive valg til den kræsne forbruger, der både vægter æstetik såvel som komfort og støtte højt.

Fordele

 • Det eksklusive valg med et stilfuldt design
 • Mulighed for høj valgfrihed
 • Dansk kvalitet og ramme af svensk fyrretræ
 • 3 madrasser
 • Springmadras med Cooltex
Ulemper

 • Ben og gavl skal tilkøbes

Specifikationer ved Norhland Prestige Luksus Superior – nøgleoplysninger

🔴 Producent: Norhland
🔴 Type: halvanden mands seng / Kontinentalseng
🔴 Materiale: Svensk fyrretræ
🔴 Farve: Valgfri
🔴 Fasthed: Valgfri
🔴 Topmadras: Valgfri
🔴 Ben: Valgfri
🔴 Gavl: Mulig at tilkøbe
🔴 Længde: 200 centimeter
🔴 Bredde: 140 centimeter
🔴 Højde: 54 centimeter (uden ben)

Norhland Prestige Luksus Superior findes i følgende størrelser:
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm
210 x 210 cm

Se priserne på Norhland Prestige Luksus Superior her

 


Casablanca Kontinental 140×200 – halvanden mands seng med polstring af velour

✅ Fleksibel topmadras
✅ Med blødt fyld af Aircell-skum

Casablanca Kontinental

Se priser og tilbud på Casablanca Kontinental her:

Casablanca Kontinental 140×200 vil være den bedste halvanden mands seng til den forbruger, der vægter komfort og en længere længde højt.

Du finder her et meget højt niveau af komfort, som giver en rigtig god støtte til hele kroppen, og så betyder den ekstra længde, at du får en dejlig stor liggeflade. Samtidig er her tale om en relativt billig halvanden mands seng i forhold til konkurrerende modeller på markedet.

Produktet har halvanden mands seng størrelse på 140 x 200 centimeter og kommer med en smuk og blød polstring af velour.

Blød og slidstærk velour

Casablanca Kontinental 140×200 er designet til at være ekstra komfortabel og aflastende for din krop samt til at se rigtig godt ud som skuestykke. Selve polstringen består af blød velour, som er slidstærkt såvel som elegant og vil tage sig flot ud i ethvert soveværelse.

Du får præcis den støtte, du har brug for under søvnen. Der er ekstra fokus på nakke, skuldre, rygsøjle og hofter, som synker ned i madrassen sådan, at de får den mest optimale støtte. 

Du vil finde en høj grad af valgfrihed, når det kommer til farven. Du kan vælge imellem 5 forskellige farver, som inkluderer de mørkere navy, antracit og petrol samt de lysere cappuccino og ocre.

Du kan også vælge både tilhørende gavl og ben. Du kan derfor få modellen som halvanden mands seng med gavl eller uden, og du kan vælge imellem 4 forskellige bensæt i enten guld, sølv, naturligt egetræ eller sort egetræ. Læg mærke til at her i begge tilfælde er tale om tilkøb.

Selve springmadrassen indeholder to madras-kerner, og du har mulighed for at vælge individuel madrasfasthed i hver side. Det er ideelt, hvis du og din partner har brug for forskellige fastheder – det vil sige, hvis jeres vægt er meget forskellig.

Fleksible og allergivenlige madrasser

Madrasserne, der følger med Casablanca Kontinental 140×200, er udformet med din komfort in mente. Her er tale om en kontinentalseng, som består af to boksmadrasser nederst med én stor springmadras ovenpå, og øverst finder du topmadrassen.

Springmadrassen er skabt med 13 centimeter høje pocketfjedre, og der er 5 komfortzoner på Casablancas halvandenmands seng, som sørger for at give de forskellige områder af din krop optimal støtte under søvnen. Både over og under fjedrene er der indlagt et beskyttende lag af blødt Aircell-skum, så du bliver aflastet mest muligt. Endnu en fordel ved madrassen er, at længden er 10 centimeter længere end på de fleste andre standard kontinentalsenge. Det giver dig en længere længde, som er fordelagtigt, hvis du er meget høj.

Topmadrassen er en fleksibel Casablanca Top, og den er skabt i materialet latex, som både er temperaturregulerende og meget komfortabelt at ligge på. Som en bonus består 20 procent af latexen af naturlatex, hvilket gør madrassen ekstra allergivenlig. Topmadrassen er betrukket med fint, ternet stof af strækbart polyester, som får den til at fremstå ekstra tyk og blød, og den er polstret med Ariella-fibre.

Alt i alt er Casablanca Kontinental 140×200 en yderst komfortabel og lang halvandenmandsseng, der giver dig høj kvalitet for pengene. Den yder en fantastisk støtte til hele kroppen, så du kan være sikker på at vågne op frisk og veludhvilet.

Fordele

 • Ekstra lang
 • Høj valgfrihed
 • 5 komfortzoner
 • Smuk polstring i velour
 • Allergivenlig og temperaturregulerende topmadras
Ulemper

 • Kommer uden ben og gavl

Specifikationer ved Casablanca Kontinental 140×200 – nøgleoplysninger

🔴 Producent: Casablanca
🔴 Type: halvandenmandsseng / Kontinentalseng
🔴 Materiale: Træ
🔴 Farve: Valgfri
🔴 Fasthed: Valgfri
🔴 Topmadras: Latex
🔴 Ben: Muligt at tilkøbe
🔴 Gavl: Mulig at tilkøbe
🔴 Længde: 200 centimeter
🔴 Bredde: 140 centimeter

Casablanca Kontinental findes i følgende størrelser:

120 x 200
140 x 200
140 x 210
160 x 200
160 x 210
180 x 200
180 x 210
200 x 200
200 x 210


Hvem er en halvanden mands seng god for?

En halvanden mands seng er en god løsning for dem, som ønsker lidt ekstra plads i deres seng. Disse senge er typisk 140 cm. bred, hvilket giver dig ekstra plads til at bevæge sig rundt og sove bedst muligt. Sådan en seng er også god for dem, der ønsker at sove sammen med en partner, da den har lidt mere plads end en almindelig enkeltmands seng. Derudover kan det også være en god løsning for personer, som gerne vil have lidt ekstra plads til at have lidt flere puder og tæpper i sengen.

Hvor stor er en halvanden mands seng?

Målene på en halvanden mands seng kan variere lidt afhængigt af producenten og modellen, men typisk er sengen omkring 120-140 cm i bredden og 200 cm i længden. Denne størrelse seng er normalt lidt bredere end en enkeltmandsseng (90 cm bred) og lidt smallere end en dobbeltseng (160 cm eller bredere). En halvanden mands seng kan være en god løsning, hvis man ønsker mere plads end en enkeltmandsseng, men ikke har plads til en stor dobbeltseng. Den kan også være velegnet til et mindre soveværelse eller som gæsteseng.

FAQ

Hvilken halvanden mands seng er den bedste?
Der er mange gode varianter på markedet, og i vores halvanden mands seng artikel har vi gennemgået 10 af de mest velfungerende. Modeller som Nordic Dream Snefrid Älv, Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort og Norhland Prestige Luksus Superior ligger i den eksklusive ende, mens for eksempel Nordic Dream Saga Fjäll, Norhland Signatur Delux Box og Casablanca Kontinental 140×210 koster mindre og kan blive en god billig halvanden mands seng for dig på budget.
Hvordan vælger jeg den rigtige halvanden mands seng?
Før du foretager dit valg, bør du have nogle specifikke kriterier in mente. Det gælder for eksempel pris, design, type, materialer, madrasser, komfortzoner, fasthed og halvanden mands seng mål / størrelse.
Kan jeg finde en billig halvanden mands seng?
Senge er generelt ikke billige, men her i vores halvanden mands seng artikel har vi fundet forskellige forhandlere, så du kan være sikker på at få den billigste pris. Prisen afhænger gerne af type, mærke og design, og den varierer alt efter, om du ønsker en simpel variant eller for eksempel en halvanden mands seng med opbevaring eller gavl.

Andre relevante tests og artikler

Vi har set  nærmere på 10 gode bud på modeller i halvanden mands seng mål. Det vil sige typisk 140 x 200 centimeter. Det kan dog være, at du i stedet har brug for en anden størrelse – måske en halvanden mands seng er enten for lille eller for stor.

Ønsker du en seng, der er bredere og har plads til 2 personer i stedet, kan du med fordel se nærmere på vores dobbeltseng guide. I den artikel har vi inkluderet en række af gode dobbeltsenge i forskellige designs, typer og prisklasser. Der vil være noget for enhver smag. Eller vores queensize senge guide, her har vi samlet alt du behøver at vide om den helt rigtige queensize seng til lige din smag

Er det i højere grad en smallere enkeltmandsseng, du leder efter, hvor der kun er plads til 1 person, kan vi også hjælpe dig med inspiration og variation. Vi har skrevet en enkelmandsseng artikel, hvor vi har fokus på den smallere type. Du vil kunne se et udvalg af de mest velfungerende på markedet i artiklen, der vil kunne bistå dig med inspiration og viden.

Det kan også være, at du mere går op i typen af seng end størrelsen. En af de mest populære sengetyper, der giver en virkelig god komfort, er kontinentalsengen. Den består af 3 madrasser, der arbejder sammen om at give de mest optimale forhold for din krop og søvn. Vi har skrevet en bedste kontinentalseng artikel, hvor du kan finde inspiration såvel som viden og information.

Har du endnu ikke besluttet, hvilken type seng du foretrækker, kan du med fordel læse vores generelle bedste seng test-artikel. Her vil du kunne blive klogere på markedets udvalg og finde præcis den model, der passer til dine individuelle behov og præferencer. 

Er du vild med at spare plads og udnytte pladsen på børneværelset, så kan du med fordel tjekke vores guide til halvhøje senge ud, hvor du finder de 7 bedste modeller.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme