Krups espressomaskine test-oversigt – Her er de bedste Krups espressomaskiner

Denne artikel handler om espressomaskiner fra mærket Krups. I artiklen giver vi et overblik over nogle af de bedste modeller på markedet fra Krups samt alternative espressomaskiner fra andre producenter.

Vi har medtaget espressomaskiner fra Krups, som er blevet vurderet i officielle eksperttests fra forskellige ekspertkilder. Testkilderne inkluderer Råd & Rön, Goodhousekeeping.com, Which.co.uk, BeanToCupCoffee.co.uk, Blackheartscoffee.com, Coffeeness.de, Trustedreviews.com, Cnet.com, Digitaltrends.com og Coffeedino.com.

Hvis du ønsker at læse mere om ekspertkildernes vurdering af de specifikke espressomaskiner, kan der til sidst i artiklen findes links til de anmeldelser, som vi løbende henviser til.

Denne Krups espressomaskine test indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste Krups espressomaskiner
🔸 Gennemgang af alternative espressomaskiner
🔸 Gode råd til at vælge den rigtige espressomaskine
🔸 Guide om kaffe
🔸 Fakta om kaffe
🔸 Information om Krups
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Krups espressomaskine test 2021 – Her er de 5 bedste Krups espressomaskiner

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Krups espressomaskiner der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests og viser dig de bedste modeller, ifølge eksperterne.

Du finder også prissammenligning af de forskellige Krups espressomaskiner, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvilke forhandlere der er billigst.


Krups Calvi

✅ 78 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.com
✅ Middel bedømmelse hos testsiden Which.co.uk

Krups Calvi

.
Både britiske Goodhousekeeping.com og testsiden Which.co.uk har testet og anmeldt Krups Calvi. Begge ekspertkilder er begejstrede for modellen, som de har givet henholdsvis 78 ud af 100 point samt en middel bedømmelse.

Mens eksperterne fra Goodhousekeeping.com især er vilde med espressomaskinens gode espresso samt hurtige opvarmning, er Which.co.uk glade for maskinens simple design.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Krups Calvi. De skriver dog, at de ikke er så glade for drypbakken, samt at kaffesmagen kan være bedre sammenlignet med andre modeller.

Eksperterne: Simpel maskine med god espresso

Ifølge eksperterne er Krups Calvi en simpel maskine, der er nem i brug. Eksempelvis skriver Which.co.uk, at espressomaskinen er forsynet med et enkelt design, hvorfor den passer ind i de fleste køkkener.

Dette er eksperterne fra Goodhousekeeping.com enige i, men nævner også, at Krups Calvi er hurtig til at varme op. Det tog nemlig mindre end 30 sekunder at varme maskinen op, hvorfor de er begejstrede for, at ’man ikke skal vente længe på sin morgenkaffe’.

Which.co.uk er desuden vilde med maskinens mange muligheder, så man kan få den kaffe, man ønsker.

Derudover forklarer begge eksperter, at maskinen laver en god espresso. Goodhousekeeping.com skriver blandt andet, at Krups Calvi bryggede en espresso, der både havde den ’korrekte temperatur, farve samt en tyk crema’. Dog bemærkede eksperterne, at kaffen havde en ’lidt flad smag’.

I forhold til minusser nævner Goodhousekeeping.com, at ’det store hul i midten af drypbakken er frustrerende’. Den sidder nemlig direkte under filterholderen, hvilket betød, at espressokoppen ikke stod stabilt.

Kompakt espressomaskine med ThermoBlock-system

Med Krups Calvi får man en kompakt espressomaskine, der hverken fylder meget i køkkenskabet eller på køkkenbordet. Den kommer med et ThermoBlock-system, der forvarmer vandet på blot 40 sekunder, hvorfor der altid er varmt vand klart, når man har brug for det.

Derudover er Krups Calvi forsynet med det patenterede Tampingsystem fra Krups. Dette system sikrer en optimal og konsistent espresso, da det giver en progressiv stampning af den malede kaffe afhængig af mængden af kaffe i filteret.

Krups Calvi har ydermere en vandbeholder med en kapacitet på 1,1 liter, hvorfor der er kapacitet nok til at lave et par kopper kaffe. Vandbeholderen er aftagelig. Motoreffekten er desuden på 1460 Watt.

Med speciel dampdyse og universal filterholder

Krups Calvi er en simpel og brugervenlig maskine, der kan betjenes via drejeknappen foran. Den kommer med de tre indstillinger: Espresso, Forvarmning og Damp, som man har mulighed for at vælge imellem.

Ydermere er Krups Calvi udstyret med en universal filterholder, der kan anvendes til formalet kaffe. Filterholderen er egnet til 1 til 2 kopper. Maskinen har en manuel kontrol af mængde, hvorfor man altid er sikker på, at man selv kan kontrollere dette.

Espressomaskinen er endvidere forsynet med en speciel dampdyse til mælkeskum. Dampdysen producerer mælkeskum på den mest optimale måde uanset, om man ønsker en cappuccino eller latte.

Specifikationer ved Krups Calvi:
🔴 Type: Espressomaskine
🔴 Mærke: Krups
🔴 Vandbeholder: 1,1 liter
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 28,6 centimeter
🔴 Bredde: 14,3 centimeter
🔴 Dybde: 30,8 centimeter

Fordele ved Krups Calvi:
Med ThermoBlock-system
Krups patenterede Tampingsystem
Dampdyse til mælkeskum
Aftagelig vandbeholder
Universal filterholder

Her kan du se en video af, hvordan man laver en god kop espressso på Krups Calvi espressomaskinen: 


Krups EA8150

✅ 5 ud af 5 stjerner hos britiske Blackheartscoffee.com
✅ Middel bedømmelse hos britiske BeanToCupCoffee.co.uk
✅ 77 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.com

Krups EA8150

.
Krups EA8150 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Blackheartscoffee.com, BeanToCupCoffee.co.uk og Goodhousekeeping.com. Ekspertkilderne er alle vilde med espressomaskinen, som de har givet henholdsvis 5 ud af 5 stjerner, en middel bedømmelse samt 77 ud af 100 point.

Dette har de gjort på baggrund af, at Krups EA8150 brygger en god espresso, samt at den har en speciel dampdyse til mælkeskum. De er til gengæld ikke så vilde med, at maskinen er en del dyrere end andre modeller, samt at den larmer forholdsvist meget under brug.

Eksperterne: Brugervenlig model med flere praktiske funktioner

De tre ekspertkilder er enige i, at Krups EA8150 er en ’god espressomaskine’, der passer til de fleste husstande. Blackheartscoffee.com skriver, at modellen er ’af høj kvalitet samt er lavet godt, hvorfor den vil holde i mange år’. De skriver desuden, at maskinen laver en ’fremragende og velsmagende espresso samt en lækker crema’.

Dette er eksperterne fra Goodhousekeeping.com enige i, da de forklarer, at espressoen har en meget ’god og intens smag’. De bemærker også, at Krups EA8150 er nem i brug. De skriver, at den er udstyret med et ’overskueligt og nemt LCD-display og knapper’, så man hurtigt kan komme i gang med at bruge maskinen.

En af favoritegenskaber ved Krups EA8150 er, ifølge BeanToCupCoffee.co.uk, at maskinen er udstyret med to beholdere. Dette gør den nemmere at bruge, da den både kommer med en bønne- samt vandbeholder.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Krups EA8150. Men nogle af de ting, som de hæfter sig ved, er prisen som værende et minus, samt at espressoens temperatur ikke er særlig høj. Blackheartscoffee.com afslutter dog deres anmeldelse med at skrive, at selvom Krups EA8150 er en dyr maskine, vil ’den ikke skuffe dig’.

Stor model med flere kaffevarianter

Med Krups EA8150 får man en forholdsvis stor og rummelig espressomaskine. Den er nemlig forsynet med en vandbeholder med en kapacitet på 1,8 liter samt en bønnebeholder, der rummer 275 gram.

Derudover er der mulighed for at brygge flere former for kaffevarianter med Krups EA8150. Man kan nemlig lave alt lige fra espresso til ristretto og cappuccino. Dette er blandt andet muligt på grund af maskinens specielle dampdyse til mælkeskum, så man også har mulighed for at lave en kaffe-drik med mælk.

Der er ydermere mulighed for at få varmt vand med maskinen, hvis man ønsker en kop te eller en kop varm kakao. Man kan også justere på maskinens kaffeudløb, da det er højdejusterbart. Det betyder, at man kan anvende flere former for kopper og glas til sin kaffe.

Maskine med ThermoBlock-system og nem rengøring

Krups EA8150 giver mulighed for, at man kan justere maskinen afhængig af behov og ønske. Der er eksempelvis mulighed for at justere på graden af slibning, vandtemperaturen samt vandmængden. På den måde kan man få den kop kaffe, man bedst kan lide.

Maskinen er forsynet med et ThermoBlock-system, der sørger for en hurtig opvarmning. Det vil sige, at man ikke skal vente længe, før kaffen er brygget.

Sidst men ikke mindst kommer Krups EA8150 med flere rengøringsprogrammer samt et afkalkningsprogram. På den måde er det nemt at rengøre maskinen, da det ikke skal gøres manuelt. Drypbakken og vandbeholderen er desuden aftagelige, så de kan tages af og renses.

Specifikationer ved Krups EA8150:
🔴 Type: Espressomaskine
🔴 Mærke: Krups
🔴 Vandbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 275 gram
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 36,5 centimeter
🔴 Bredde: 25 centimeter
🔴 Dybde: 33,5 centimeter

Fordele ved Krups EA8150:
Flere justeringsmuligheder
Mulighed for at vælge mellem flere kaffevarianter
Med speciel dampdyse til mælkeskum
Nem rengøring
Højdejusterbart kaffeudløb

Her kan du se en video af, hvordan man laver en god kop espressso på Krups EA8150 espressomaskinen. Videoen er produceret af Krups: 


Krups EA8108

✅ 3 ud af 5 stjerner hos Coffeeness.de
✅ 62 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.com

Krups EA8108

.
Både Coffeeness.de og Goodhousekeeping.com har afprøvet og vurderet Krups EA8108 for at finde ud af hvilke fordele og ulemper, der er ved espressomaskinen.

I testen har begge ekspertkilder givet modellen gode anmeldelser, da de har givet den henholdsvis 3 ud af 5 stjerner samt 62 ud af 100 point.

Mens eksperterne fra Coffeeness.de mener, at fordelene ved Krups EA8108 er, at den er nem i brug samt forholdsvis lille, er eksperterne fra Goodhousekeeping.com vilde med, at maskinen er nem at justere.

Selvom eksperterne generelt er glade for modellen, finder de også flere minusser ved den. Her nævnes blandt andet, at Krups EA8108 ser en smule billig ud på grund af plastikdelene, samt at kvaliteten på espressoen ikke er lige så god sammenlignet med andre modeller.

Kompakt maskine, der er nem i brug, ifølge eksperterne

Krups EA8108 er især populær hos eksperterne på grund af dens størrelse. Her forklarer eksperterne fra Coffeeness.de, at de er begejstrede for, at modellen er kompakt og forholdsvis lille, da der herved er plads til den i de små køkkener. De skriver desuden, at den er velegnet til lejligheder, da den ’er forholdsvis lydsvag’.

Espressomaskinen er også blevet testet af eksperterne fra Goodhousekeeping.com, der skriver, at modellen er nem i brug samt nem at justere, når det kommer til mængden af kaffe. De er dog mindre vilde med dens instruktioner, der ikke er brugervenlige, samt at cremaen er forholdsvis ’tynd og intetsigende’.

Til gengæld hæfter eksperterne sig ved Krups EA8108 pris, da den er prisvenlig sammenlignet med andre modeller, samt at den er hurtig til at varme op, hvilket sikrer, at kaffen er hurtigt færdig.

Elegant maskine med kopvarmer og ThermoBlock-system

Krups EA8108 er en elegant maskine i et sort design. Den er forsynet med et ThermoBlock-system, der sørger for en hurtig opvarmning, så kaffen bliver brygget mere effektivt.

Derudover kommer Krups EA8108 med en kopvarmer på toppen af maskinen, så koppen kan holdes varm efter, den er hældt op i en kop. Der er også mulighed for at gøre brug af maskinens højdejusterbare kaffeudløb, hvilket betyder, at man kan anvende flere forskellige former for kopper og glas.

Maskinens motor har en effekt på 1450 Watt, hvilket er meget gennemsnitligt for de forskellige modeller fra Krups.

Rummelig model med nem betjening

Krups EA8108 er en rummelig espressomaskine med en vandbeholder, der har en kapacitet på 1,6 liter. Derudover kommer den med en kaffebønnebeholder, der kan rumme 500 gram bønner. Vandbeholderen er aftagelig.

Den er udstyret med en integreret kværn, der kommer med tre malingsgrader, så man selv kan justere den, hvis der er brug for det. Krups EA8108 er desuden nem at betjene, da den kommer med en drejeknap samt et par andre knapper på fronten. Med disse knapper er der mulighed for at vælge de indstillinger, man skal bruge.

På drejeknappen kan man også vælge mængden af kaffe, da man både kan få en enkelt eller to kopper. Sidst men ikke mindst kommer Krups EA8108 med cappuccinatore, så man har mulighed for at lave kaffe-drikke med mælk udover espresso, Americano, ristretto m.m.

Specifikationer ved Krups EA8108
🔴 Type: Espressomaskine
🔴 Mærke: Krups
🔴 Vandbeholder: 1,6 liter
🔴 Bønnebeholder: 500 gram
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 48,3 centimeter
🔴 Bredde: 28,7 centimeter
🔴 Dybde: 38,1 centimeter

Fordele ved Krups EA8108:
Integreret kværn med tre malingsgrader
Med cappuccinatore
Med ThermoBlock-system
Kopvarmer
Justerbar drejeknap til mængden af kaffe

Her kan du se en video af, hvordan man laver en god kop espressso på Krups EA8108 espressomaskinen. Videoen er produceret af Krups:


Krups EA8298

✅ 3.5 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com
✅ 64 ud af 100 point hos testsiden Which.co.uk
✅ 68 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.com

Krups EA8298

.
Krups EA8298 er blevet testet og anmeldt af tre ekspertkilder, hvilket inkluderer Trustedreviews.com, Which.co.uk og Goodhousekeeping.com. De har alle givet modellen en god bedømmelse, da den har fået henholdsvis 3,5 ud af 5 stjerner, 64 ud af 100 point samt 68 ud af 100 point.

Eksperterne er nemlig begejstrede for espressomaskinens brugervenlighed, samt at den er nem at rengøre. De er dog mindre vilde med, at cappuccinoens smag, samt at maskinen kan føles en smule billig.

Eksperterne: Brugervenlig maskine med nem vedligeholdelse

Alle tre ekspertkilder har flere rosende ord til Krups EA8298. De mener, at maskinen overordnet set er velegnet til de fleste hjem, da den brygger en kaffe i en ’normal og god kvalitet’. Især eksperterne fra Goodhousekeeping.com er begejstrede for espressoens crema, som de mener er ’tyk og cremet’.

Derudover skriver eksperterne fra Trustedreviews.co, at Krups EA8298 er brugervenlig samt nem at vedligeholde. De forklarer, at den ikke er besværlig at komme i gang med på grund af dens overskuelige LCD-display, samt at det er nemt at rense og rengøre den.

Dette er eksperterne fra Which.co.uk enige i, men skriver også, at maskinen kommer med en funktion, så man kan brygge en cappuccino nemt og hurtigt, hvilket de er vilde med.

Eksperterne finder dog også et par minusser ved Krups EA8298. De mener, at temperaturen burde være højere, samt at cappuccino-funktionen kan være svær at komme i gang med.

Vælg mellem flere forskellige kaffevarianter

Med Krups EA8298 er der mulighed for at vælge mellem flere forskellige kaffevarianter som for eksempel espresso, stærk espresso, almindelig kaffe, lungo og cappuccino. Man kan selv vælge, om man ønsker en mild eller stærk kaffe eller espresso. Det er desuden muligt at få varmt vand, som man kan bruge til en kop te eller varm kakao.

Krups EA8298 er ydermere forsynet med en automatisk cappuccino-funktion, så man kan få cappuccino ved blot at trykke på en knap med hjælp fra dens mælkeskumningssystem.

Derudover kommer Krups EA8298 med en integreret kværn, der er forsynet med tre forskellige malingsgrader. Man kan gøre brug af denne, hvis man ønsker at justere på kaffestyrken, så man kan få den kaffe, man bedst kan lide.

Maskinen har en vandbeholder med en kapacitet på 1,8 liter samt en bønnebeholder, der rummer 275 gram bønner. Motorens effekt er på 1450 Watt.

Med flere praktiske egenskaber

Krups EA8298 er forsynet med flere praktiske egenskaber såsom et ThermoBlock-System. Dette system sikrer en varm kaffe og hurtig opvarmning, der gør, at temperaturen stiger meget hurtigt. Vandtemperaturen holdes desuden på omkring 92 grader for en optimal ekstraktion af kaffen.

Endvidere kommer Krups EA8298 med et Tampingsystem, der sørger for en maksimal og ensartet stampning for en optimal aromaekstraktion.

Krups EA8298 er nem at rengøre på grund af dens automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer, der sikrer, at man ikke skal gøre dette manuelt. Beholderen til kaffegrums er desuden aftagelig, så den også kan renses.

Specifikationer ved Krups EA8298
🔴 Type: Espressomaskine
🔴 Mærke: Krups
🔴 Vandbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 275 gram
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 29,5 centimeter
🔴 Bredde: 36,3 centimeter
🔴 Dybde: 39 centimeter

Fordele ved Krups EA8298:
Mulighed for flere kaffevarianter
Med automatiske rengørings- og afkalkningsprogrammer
Med Tampingsystem
Med ThermoBlock-system
Integreret kværn med tre malingsgrader

Her kan du se en præsentationsvideo af Krups EA8298 espressomaskinen. Videoen er produceret af Krups: 


Krups Quattro Force EA82FE Latt’Espress

✅ God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de

Krups Quattro Force EA82FE Latt'Espress

.
Krups Quattro Force EA82FE Latt’Espress er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt det tyske testmagasin Testberichte.de. Begge eksperter er begejstrede for espressomaskinen, som de har givet en god bedømmelse.

Enkel espressomaskine med hurtig tilberedning, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Testberichte.de er Krups Quattro Force EA82FE Latt’Espress en ”enkel og brugervenlig” espressomaskine, der er nem i brug. De mener, at den er yderst intuitiv, hvorfor man hurtigt kan komme i gang med at anvende den efter køb.

Eksperterne forklarer ydermere, at Krups Quattro Force EA82FE Latt’Espress hurtigt tilbereder diverse kaffedrikke, så man ikke behøver at vente længe på en kop kaffe. De mener, at det er et stort plus, at maskinen er i høj kvalitet. Dog nævner de, at maskinen er temmelig dyr i forhold til dens funktioner.

Espressomaskine med One Touch-funktion

Med Krups Quattro Force EA82FE Latt’Espress får man en fuldautomatisk espressomaskine med en kaffekværn samt en One Touch-funktion. Herved kan man trykke på en enkelt knap, hvorefter maskinen klarer al arbejdet for en.

Derudover er espressomaskinen forsynet med en Quattro Force-teknologi. Med denne teknologi kan man tilberede kaffe professionelt. Teknologien gør det nemlig muligt at lave en espresso i fire trin ved både slibning, piskning, brygning og tørring.

Man kan se og vælge funktionerne på knapperne samt via LCD-displayet. Selve vandtanken er desuden aftagelig og har en kapacitet på 1,7 liter, mens bønnebeholderen kan rumme op til 275 gram bønner. Maskinen har ydermere en autosluk-funktion.

Kaffedrikke med og uden mælk

Krups Quattro Force EA82FE Latt’Espress giver muligheden for, at man kan lave kaffedrikke både med og uden mælk. Takket være mælkeskummeren er det muligt at lave mælkeskum til sin kaffe på den mest optimale måde.

Endvidere kan man justere forskellige indstillinger alt efter ønske og behov med Krups Quattro Force EA82FE Latt’Espress. Man kan blandt andet justere på kaffestyrken, vandmængden og temperaturen, hvorfor man kan lave den kop kaffe, man bedst kan lide.

Sidst men ikke mindst kommer maskinen med et ThermoBlock System samt automatiske rengøringsprogrammer. Mens ThermoBlock System sikrer en hurtig opvarmning og en varm kaffe fra første kop, sørger rengøringsprogrammerne for en nem og hurtig rensning. Man skal nemlig ikke selv manuelt rense maskinen efter brug.

Specifikationer ved Krups Quattro Force EA82FE Latt’Espress:
🔴 Type: Espressomaskine
🔴 Mærke: Krups
🔴 Vandbeholder: 1,7 liter
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 48,4 centimeter
🔴 Bredde: 38,1 centimeter
🔴 Dybde: 28,7 centimeter

Fordele ved Krups Quattro Force EA82FE Latt’Espress:
Autosluk-funktion
Justerbare indstillinger
ThermoBlock System
Automatiske rengøringsprogrammer
Mælkeskummer


Alternativer til Krups espressomaskinen

I ovenstående afsnit har vi set nærmere på en række espressomaskiner fra producenten Krups.

I næste afsnit bringer vi alternative modeller fra andre producenter for at give et overblik over, hvad der ellers kan findes af espressomaskiner på markedet, der har fået gode anmeldelser fra testkilder.

Vi gennemgår de alternative modeller ligesom espressomaskinerne fra Krups, således at man også her nemmere kan få et overblik over modellernes specifikationer og funktioner med fokus på eksperternes vurderinger.


DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

.
Både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS. Begge ekspertkilder har lavet en omfattende test af forskellige espressomaskiner, hvor modellen er iblandt.

Her har de valgt at give espressomaskinen en god anmeldelse, da den er blevet kåret som en af testvinderne i begge tests. De er nemlig begejstrede for modellens espresso og mælkeskum, samt at den er forsynet med en del praktiske funktioner.

Hverken eller Råd & Rön nævner mange ulemper ved DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS. De skriver dog, at den kan være en smule langsom om at brygge den anden kop fremfor den første.

Rummelig og elegant espressomaskine 

Med DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS får man en elegant fuldautomatisk espressomaskine, der er designet i rustfrit stål. Den vil derfor passe ind i de fleste køkkener uanset indretning.

Modellen er desuden rummelig, da den er forsynet med en vandbeholder med en kapacitet på 2 liter samt en bønnebeholder på 400 gram.

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er fremstillet med et kontrolpanel, der er placeret i toppen af maskinen på fronten.

Bryggeenheden kan findes nedenunder kontrolpanelet, hvor man her kan betjene modellen på dens brugervenlige farvedisplay. På farvedisplayet kan man finde alle dens funktioner.

Mulighed for at brygge mange kaffevarianter 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er forsynet med en kaffekværn, hvor man kan indstille malingsgraden efter egne behov. På den måde har man selv mulighed for at bestemme kaffens styrke.

Derudover kommer DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS med en mælkeskummer, hvorfor man både kan lave kaffe-drikke med og uden mælk. Der medfølger desuden en mælkebeholder, der sørger for at holde mælken frisk i længere tid.

Det er muligt at lave mange kaffevarianter med DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS som for eksempel espresso, lungo, cappuccino, americano, latte, ristretto og latte macchiato. Man kan også lave varm kakao.

Rengøringsvenlig model med mulighed for at brygge to kopper kaffe

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er udstyret med flere programmer, der sørger for, at man nemt kan rengøre og rense modellen efter brug.

Disse rengøringsprogrammer er automatiske, så den selv sørger for rensningen. Den kommer også med et afkalkningsprogram.

Endvidere har DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS et temperatursystem, der sikrer, at kaffen bliver brygget ved den mest optimale temperatur. Man kan også vælge at brygge to kopper kaffe samtidigt, hvis man har brug for det.

Specifikationer ved DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS:
🔴 Type: Espressomaskine
🔴 Mærke: DeLonghi
🔴 Vandbeholder: 2 liter
🔴 Bønnebeholder: 400 gram
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 37,5 centimeter
🔴 Bredde: 26 centimeter
🔴 Dybde: 48 centimeter

Fordele ved DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS:
Rengøringsvenlig model
Kan brygge to kopper kaffe samtidigt
Mange forskellige kaffevarianter
Med mælkeskummer
Med kaffekværn

Her kan du se en video af, hvordan du laver en god kop cappuccino på DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS espressomaskinen: 


Siemens TE655203RW

✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Siemens TE655203RW

.
Siemens TE655203RW er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Eksperterne er vilde med modellen, som de har valgt at kåre som topscorer i deres store test af espressomaskiner.

De har kåret den som topscorer, da de især er vilde med maskinens kaffe i forhold til smagen og temperaturen, samt at den er brugervenlig og nem at rengøre. De er dog mindre vilde med dens tidsforbrug.

Fuldautomatisk model med innovativt varmesystem og OneTouch-funktion

Med Siemens TE655203RW får man en fuldautomatisk espressomaskine, der selv varetager hele bryggeprocessen.

Den kommer med funktionen OneTouch, hvorfor den brygger alle kaffevarianter med tryk på en enkelt knap. Dette gælder også, hvis man ønsker at brygge to kopper samtidigt.

Da den kommer med en mælkeskummer, er der mulighed for både at brygge kaffe-drikke med eller uden mælk.

Derudover kommer Siemens TE655203RW med varmesystemet SensoFlow, der sikrer en konstant bryggetemperatur, hvilket bevarer kaffens gode smag.

For at spare på strømmen er maskinen ydermere forsynet med en autosluk-funktion, så den slukker automatisk, når den ikke har været i brug i længere tid.

Siemens TE655203RW har en vandbeholder med en kapacitet på 1,7 liter samt en bønnebeholder, der kan rumme 300 gram.

Mange forskellige kaffevarianter

Siemens TE655203RW kan brygge et hav af kaffevarianter med tryk på blot en enkelt knap. Disse inkluderer espresso, espresso macchiato, sort kaffe, cappuccino, latte macchiato eller kaffe med mælk m.m.

Der er mulighed for at gemme ens individuelle præferencer i forhold til de forskellige kaffe-drikke, så man nemt kan benytte sig af dem hver gang.

Endvidere kommer Siemens TE655203RW med en aromaDouble Shot-funktion, hvor man får en ekstra stærk kaffe uden at gå på kompromis med aromaen.

Man kan også benytte sig af den individuelle tilpasning af koppens størrelse, da maskinen er forsynet med tre forudindstillede kopstørrelser såsom lille, mellem og stor.

Siemens TE655203RW kommer med et højdejusterbart kaffeudløb, der tilpasser sig til de fleste kopstørrelser. Man kan derfor både benytte sig af et højt glas eller et mindre krus.

Nem rengøring

Med Siemens TE655203RW er man sikret en nem rengøring, da espressomaskinen kommer med flere rengøringsfunktioner.

Den er blandt andet forsynet med en Calcn’Clean-funktion samt en SinglePortion Cleaning. Mens Calcn’Clean-funktionen sørger for afkalkning og rengøring i en enkelt proces, sikrer SinglePortion Cleaning, at kaffen altid brygges med frisk vand.

Espressomaskinen kommer ydermere med et system, der renser mælkesystemet automatisk efter brug. Selve bryggeenheden er også udtagelig, så man kan rense denne manuelt, hvis der er behov for dette.

Specifikationer ved Siemens TE655203RW:
🔴 Type: Espressomaskine
🔴 Mærke: Siemens
🔴 Vandbeholder: 1,7 liter
🔴 Bønnebeholder: 300 gram
🔴 Pumpetryk: 19 bar
🔴 Højde: 38,5 centimeter
🔴 Bredde: 28 centimeter
🔴 Dybde: 46,5 centimeter

Fordele ved Siemens TE655203RW:
Nem rengøring
Med aromaDouble Shot-funktion
Flere kaffevarianter med og uden mælk
Højdejusterbart kaffeudløb
Med varmesystemet SensoFlow


Vælg den rigtige espressomaskine

Krups EA8108Hvis du leder efter en ny espressomaskine, har du sikkert allerede været inde og udforske dine muligheder. I så fald har du opdaget, at der er mange forskellige espressomaskiner at vælge imellem på markedet.

Derfor kan det føles uoverskueligt, hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal være opmærksom på samt kigge efter.

I dette afsnit kan du læse mere om, hvordan du vælger den rette espressomaskine til dine behov.

Hvilken type espressomaskine skal du vælge?
Til at starte med skal du finde ud af, hvilken type espressomaskine du skal vælge. Der findes nemlig flere typer, der bliver inddelt i:

💠 Semiautomatiske espressomaskiner
💠 Automatiske espressomaskiner
💠 Fuldautomatiske espressomaskiner

Der er væsentlige forskelle på de tre typer af espressomaskiner, hvorfor du skal finde ud af, hvilken maskine der bedst kan opfylde dine behov. Du skal desuden være opmærksom på, at det som regel er de fuldautomatiske modeller, der er de dyreste.

Hvilke kaffevarianter skal espressomaskinen kunne brygge?
Efter du har taget et valg om, hvilken type espressomaskine du har behov for i dit hjem, skal du gøre op med dig selv, hvad den skal kunne, når det kommer til de forskellige kaffevarianter. Du skal naturligvis have en espressomaskine, der kan brygge den type kaffe, du bedst kan lide.

kaffeMen det kan også være, at du ønsker en model, der kan brygge andre kaffevarianter til dine gæster eller lignende.

Mens nogle espressomaskiner kun kan brygge kaffe-drikke uden mælk, kan der også sagtens findes modeller, der har en mælkeskummer og derfor kan brygge kaffe-drikke med mælk.

I dag kan de fleste espressomaskiner tilbyde kaffe-drikke med mælk såsom en cappuccino eller caffe latte.

Hvor brugervenlig skal espressomaskinen være?
De fleste ønsker en simpel og brugervenlig espressomaskine, der hurtigt kan brygge en kop kaffe om morgenen, eller når de kommer hjem fra skole eller arbejde. Derfor er det altid en fordel, hvis du vælger en model, der ikke er svær at anvende.

At investere i en espressomaskine, der kan brygge en kop kaffe med blot et enkelt tryk, kan være en fordel for dem, der blot ønsker, at det skal være nemt samt gå hurtigt.

Har du nogle specifikke krav til espressomaskinen?
Endnu en ting, du skal overveje, er, om du har nogle specifikke krav til espressomaskinen. Dette er aldrig ens fra person til person, da det kommer an på dine individuelle præferencer og behov.

Du skal derfor finde ud af, om espressomaskinen skal være forsynet med nogle bestemte funktioner såsom en indbygget kaffekværn, muligheden for at brygge to kopper kaffe samtidigt eller mulighed for at gemme dine egne personlige indstillinger.

Hvad er dit budget?
prisI og med udvalget er så stort indenfor espressomaskiner, betyder det også, at de kommer i forskellige prisklasser. Derfor vil det indskrænke din søgning markant, hvis du finder ud af, hvad dit budget er på.

På den måde kan du hurtigt få et overblik over, hvad du har mulighed for at købe samt gå efter, da du ikke vil bruge tid på at kigge på modeller, der ikke er indenfor dit budget.

Hvilken størrelse må espressomaskinen have?
De fleste har en grænse for, hvor store deres køkkenapparater må være. Dette gælder også espressomaskinen, hvorfor du altid skal være opmærksom på dens størrelse.

Espressomaskiner er typisk placeret på køkkenbordet, hvorfor du naturligvis ikke ønsker en model, der fylder hele bordet, hvis du i forvejen ikke har meget plads i køkkenet.

Når du har taget et kig på modellens størrelse, er det nemmere for dig at vurdere, om den vil passe godt ind i dit køkken i forhold til dens størrelse.

Her kan det også være en fordel at overveje, hvordan maskinen skal se ud, hvis du har en bestemt indretning eller lignende i dit køkken.

Ønsker du at læse mere om, hvad du skal være opmærksom på ved valg af den rigtige espressomaskine, kan du klikke ind her på denne artikel fra Espressozone.com eller denne artikel fra Rigtigkaffe.dk.


Kaffe guide: Kend din kaffe

Kaffe-guide

Er du i tvivl om, hvad forskellen er på de forskellige former for kaffevarianter? Det kan nemlig være svært at finde rundt i, hvad en americano er i forhold til eksempelvis en cappuccino.

Hvis du har det på samme måde, vil denne kaffe guide hjælpe dig, da du her kan læse nærmere om, hvad de forskellige kaffevarianter indeholder.

Sort kaffe: De fleste af os kender den almindelige sorte kaffe, som mange drikker i hjemmet. Her er kaffen lavet med vand, der løber igennem et filter med malede kaffebønner.

Americano: Americano er en simpel form for kaffe. Den indeholder espresso samt kogende vand, hvorfor mange caféer har erstattet den almindelige sorte kaffe med en americano.

Espresso: Espresso er en koncentreret og stærk form for kaffe, der typisk kommer i et mindre ”shot”. Den er fremstillet af malede kaffebønner samt varmt vand. Der findes både espresso med et single- eller dobbeltshot afhængig af, hvad du ønsker.

Macchiato: En macchiato består af et enkelt shot espresso samt en smule mælkeskum ovenpå. Det er en forholdsvis stærk kaffe-drik, der har en kraftigere smag.

CappuccinoCaffe latte: Caffe latte er en mild kaffe-drik, der består af 1/3 espresso samt 2/3 mælk. Det er derfor en drik for dem, der ikke ønsker en stærk og kraftig smag af kaffe.

Cappuccino: En cappuccino er også en forholdsvis mild kaffe-drik. Den er dog en smule kraftigere i smagen end en caffe latte. Den består af 1/3 espresso, 1/3 mælk samt en 1/3 mælkeskum.

Ice Coffee: Dette er navnet for en iskaffe, der er lavet af masser af kaffe, en del mælk samt en masse isterninger. Sommetider er der også tilføjet sirup for at give den en sødere smag.

Hvis du er interesseret i at læse mere om de forskellige kaffevarianter, kan du klikke ind her på denne artikel fra Chrichri.dk.


15 facts om kaffe

kaffe viden

De fleste af os drikker kaffe hver dag, men ved du overhovedet noget om kaffens historie, hvor kaffebønner dyrkes mest, eller hvad verdens dyreste kaffe koster? Hvis du ikke allerede ved dette, så kan du her finde 15 facts om kaffe baseret på artiklen fra Goodhousekeeping.com. 

1. Drikken går tilbage til det 9. århundrede
Historien siger, at en mand fra det 9. århundrede opdagede den effekt koffein havde på hans geder, som syntes at “danse” efter at have spist frugten fra kaffeplanten. En lokal munk lavede derefter en drik med frugterne og fandt ud af, at det holdt ham vågen om natten, og den originale kop kaffe blev derfor født.

2. Kaffebønner er teknisk set frø
Kaffebønner er små frø, der ligner kirsebæragtige bær og findes på blomstrende buske. Men vi kalder dem “bønner” på grund af ligheden med bælgplanter.

Brasilien3. Brasilien er det land, der producerer mest kaffe i verden
I dag står Brasilien for at producere cirka en tredjedel af verdensproduktionen af kaffe. Dette er cirka dobbelt så meget som Vietnam, der har indtaget andenpladsen.

4. Kun to amerikanske stater producerer kaffe
Fordi kaffe normalt vokser bedst i klimaer langs ækvator, er vejret på Hawaii optimalt til høstning af bønner. Californien er også for nyligt kommet i gang med kaffeproduktion. De er de eneste to stater i USA, der producerer kaffe.

5. Verdens dyreste kaffe kan koste mere end 600 dollar pr. halve kilo
En af de mest eftertragtede sorter kommer fra fæces fra et asiatisk desmerdyr. Dyret spiser frugt, herunder kaffekirsebær, men kan ikke fordøje bønnerne. Man kan derfor bruge dem til at brygge kaffe, og de er kendt for at være verdens dyreste kaffebønner.

6. Flere mennesker har forsøgt at forbyde kaffe
Tilbage i 1511 forbød ledere i Mekka kaffe-drikken. Nogle italienske præster fra det 16. århundrede forsøgte også at forbyde kaffe, fordi de troede at folk blev sataniske af at drikke den. Pave Clement VII elskede dog kaffe så meget, at han løftede forbuddet og fik kaffen tilbage i 1600.

morgenkaffe7. Du kan få en overdosis af kaffe
Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du får en overdosis af at drikke for meget kaffe. Du skal nemlig drikke ca. 30 kopper på meget kort tid for at komme tæt på en dødelig dosis koffein ifølge eksperter.

8. Finland er landet med de største kaffeelskere
Den gennemsnitlige voksne i Finland drikker cirka 12,5 kilo kaffe hver år. Dette er mere end eksempelvis, hvad den voksne befolkning i gennemsnit drikker pr. person i USA.

9. Kaffedrikkere har tendens til at leve længere
Forskning har påvist en sammenhæng mellem et moderat forbrug af kaffe (ca. 3 til 4 kopper kaffe om dagen) med en længere levetid plus en reduceret risiko for hjertesygdomme samt type 2-diabetes og Parkinson, ifølge Harvard Health Publishing.

10. The Boston Tea Party hjalp med at popularisere kaffe i Amerika
Før Borgerkrigen i Amerika blev det patriotisk at drikke kaffe i stedet for te. Borgerkrigen gjorde også drikken mere udbredt, fordi den hjalp med at friske de trætte tropper op.

11. Decaf betyder ikke koffeinfri
En ”decaf” kaffe på omkring 200 til 250 ml. indeholder rent faktisk 2 til 12 milligram koffein. Til sammenligning har en gennemsnitlig kop kaffe mellem 95 og 200 milligram, mens en dåse cola har 23 til 35 milligram koffein.

12. Ordet “kaffe” kommer fra det arabiske ord for “vin”
Qahwah blev senere kahveh på tyrkisk og derefter kaffe på hollandsk, hvor ordet kaffe kommer fra.

kaffekop13. En kop sort kaffe indeholder kun 1 kalorie
Tilføjelse af sødemidler, creme og andre ingredienser kan hurtigt få en kop kaffe til at indeholde mange kalorier. Eksempelvis indeholder en Venti Java Chip Frappuccino fra Starbucks 88 gram sukker og 600 kalorier. Men hvis du drikker en kop sort kaffe, så indeholder den kun 1 enkelt kalorie.

14. Starbucks åbner i gennemsnittet to butikker hver dag
Du kan nu bestille kaffe hos Starbucks hos mere end 29.000 steder rundt om i verden. De åbner nemlig i gennemsnit to butikker hver eneste dag, hvor den første butik blev åbnet for omkring 47 år siden i Seattle.

15. Du kan bestille kaffe på 25.000 forskellige måder hos Dunkin Donuts
Hos Dunkin Donuts sælger de omkring 2 milliarder kopper kaffe globalt om året, og giver kunderne en mulighed for at bestille kaffe på 25.000 forskellige måder.


Historien om Krups

krups logo
Krups er en tysk producent af køkkenapparater og er en del af Groupe SEB. Virksomheden er opkaldt efter sin grundlægger, Robert Krups og producerer i dag et stort udvalg af en masse forskellige husholdningsapparater.

Virksomheden blev grundlagt og startede med at fremstille præcisionsvægte, hvilket var Krups hovedprodukt i de næste 110 år.

I 1951, efter 1950’ernes efterkrigsrekonstruktion og det økonomiske boom i Tyskland, begyndte Krups at fokusere på andre produkter. Derfor blev den populære 3Mix lanceret i 1959 efterfulgt af ONKO kaffemaskinen i 1961. Herefter blev Krups ved med at lancere andre produkter til brug i køkkenet.

I 1983 blev den første kaffemaskine fra Krups lanceret. Kaffemaskiner er typisk det mest populære produkt fra Krups, da det er et af de produkter, som de sælger mest af.

I slutningen af 2001 overtog Groupe SEB delvist Moulinex koncernen. Dette betød, at de kunne styrke deres position, da de herefter fik mulighed for at tilbyde både produkter fra Krups og Moulinex.

I dag har Groupe SEB flere afdelinger i mere end 120 forskellige lande og beskæftiger flere hundrede personer.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Krups espressomaskiner har fået de bedste bedømmelser i tests?

Krups Calvi, Krups EA8150 og Krups EA8298

🤓 Hvordan testes Krups espressomaskinerne?

Espressomaskinerne testes ud fra parametre så som brugervenlighed, her under påfyldning, finjustering af indstillinger og rengøring. Ydermere vurderes kvaliteten af den bryggede espresso, samt temperaturen og ensartetheden såfremt flere kopper brygges efter hinanden. Ligeledes testes maskinernes evne til at skumme mælk. Slutteligt vurderes de på deres energiforbrug.

🤔 Hvordan vælger jeg den rigtige maskine?

Start med at finde ud af, hvilken type kaffemaskine, der dækker dine behov. Der findes overordnet 5 typer kaffemaskiner: kaffemaskine med filter, semiautomatisk espressomaskine, automatisk espressomaskine, fuldautomatisk espressomaskine og kapselkaffemaskine. Dernæst bør du overveje ting som funktioner, størrelse, brugervenlighed og pris.


Gennemgang af testkilder

BeanToCupCoffee.co.uk 🇬🇧 
Den britiske kaffeside BeanToCupCoffee.co.uk skriver om alt, hvad der handler om kaffe. På siden fokuserer de på at informere forbrugerne om kaffe og kaffeprodukter, så de kan få mere viden om det. De tester og anmelder også et hav af kaffeprodukter. I denne omgang har de testet Krups EA8150, som de har givet en middel bedømmelse. Ønsker du at læse anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Blackheartscoffee.com 🇺🇸
Blackheartscoffee.com er en kaffeside, der fokuserer på alt lige fra kaffemaskiner til kaffekværne og kaffebønner. På siden kan du finde artikler og guides om kaffe samt kaffeprodukter. De leverer også tests og anmeldelser, hvor de afprøver og vurderer et hav af kaffemaskiner m.m. De har blandt andet testet Krups EA8150, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke her ind på dette link.

Cnet.com 🇺🇸
Det amerikanske teknologimagasin Cnet.com beskæftiger sig med emner inden for den teknologiske verden. Her er både tale om nyheder, guides, artikler, tests samt meget mere. Her har Cnet.com testet espressomaskinen Krups EA9010. Læs hele testen her.

Coffeedino.com 🇺🇸
Coffeedino.com er en kaffeside, der leverer de bedste og seneste nyheder samt information om kaffe og kaffeprodukter. Derudover tester og anmelder de også et hav af forskellige produkter indenfor kaffens verdens. Her har Coffeedino.com testet espressomaskinen Krups EA9010, som de har givet 9,5 ud af 10 stjerner. Læs hele testen her.

Coffeeness.de 🇩🇪
Den store kaffeside Coffeeness.de er tysk og drives af kaffeentusiasten Arne Preuß. På siden kan du finde et væld af informationer om kaffe samt forskellige anmeldelser af kaffeprodukter. I denne omgang har Coffeeness.de testet og anmeldt espressomaskinen Krups EA8108, som har fået 3 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Digitaltrends.com 🇺🇸
Den amerikanske teknologiside Digitaltrends.com leverer artikler, nyheder, guides og tests om forskellige produkter indenfor teknologiens verden. Her har Digitaltrends.com haft Krups EA9010 til test, og har udgivet en detaljeret anmeldelse af deres oplevelse med espressomaskinen. Du kan læse hele anmeldelsen af espressomaskinen på Digitaltrends.com hjemmeside her.

Goodhousekeeping.com 🇬🇧
Den britiske side Goodhousekeeping.com hjælper forbrugerne med hverdagens udfordringer. Der kan nemlig findes alt lige fra opskrifter til artikler, guides og gode råd om flere forskellige emner. Derudover tester og anmelder Goodhousekeeping.com også forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt forskellige espressomaskiner, hvilket inkluderer Krups Calvi, Krups EA8150, Krups EA8108 og Krups EA8298.

Ønsker du at læse anmeldelsen af Krups Calvi, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse anmeldelsen af Krups EA8150, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse anmeldelsen af Krups EA8108, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse anmeldelsen af Krups EA8298, kan du klikke ind her.

Råd & Rön 🇸🇪 
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med aspekter indenfor det svenske forbrugerliv. Dette inkluderer tests af forskellige forbrugerprodukter såsom blendere, støvsugere, vaskemaskiner og espressomaskiner. Her har Råd & Rön testet forskellige espressomaskiner heriblandt DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS, Philips 3000 Series HD8821 og Siemens TE655203RW. Du kan læse anmeldelsen af de tre espressomaskiner på Råd & Röns hjemmeside her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens resultater kræver et abonnement. Hvis der kun ønskes at se resultatet af en enkelt test, kan der købes adgang til testene enkeltvis.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Den britiske testside Trustedreviews.com tester forskellige produkter, hvor de her har lavet en test af en espressomaskine. I denne omgang er der tale om Krups EA8298, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er det største forbrugermagasin i England, der har en vision om at være en hjælp til forbrugerne i dagligdagen med at vælge de rigtige produkter. Which.co.uk tester løbende masser af forbrugerprodukter. Her har de testet de to espressomaskiner Krups EA8298, som de har givet 64 ud af 100 point samt Krups Calvi, som de har givet en middel bedømmelse.

Ønsker du at læse mere om anmeldelserne af de to espressomaskiner, kan du klikke ind her på dette link eller dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testenes resultater kræver et abonnement.

Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske testmagasin Testberichte.de laver anmeldelser og tests af en lang række af forbrugerprodukter. Ud fra diverse resultater og anmeldelser fra forskellige kilder vurderer Testberichte.de produkterne. Herefter har forbrugerne mulighed for at læse resultaterne. I denne omgang har de testet Krups Quattro Force EA82FE Latt’Espress, som de har givet en god bedømmelse. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.


Alternative artikler og tests

Skulle du endnu ikke være fast besluttet på at vælge en espressomaskine fra Krups, har vi hos Forbrugsguiden også en række ændre tests, der kunne være relevante for dig.

Skab dig et overblik over markedets andre testvindende espressomaskiner med vores generelle Espressomaskine oversigt eller vores Fuldautomatisk espressomaskine test, hvor vi har samlet eksperternes favoritter.

Du kan også læse vores producent-specifikke espressomaskine tests, så som vores DeLongi Magnifica test, vores Miele espressomaskine test, vores Siemens espressomaskine test, vores DeLonghi espressomaskine test eller vores Melitta Caffeo Solo test, der bringer dig alle de bedst anmeldte modeller.

Et andet populært mærke inden for espressomaskiner, er det britiske kvalitetsmærke Sage. Her kan du læse vores dybdegående tests af Sage Barista Touch og Sage Barista Express, hvor vi har samlet testresultater fra forskellige aviser og anerkendte testmagasiner.

Hos Forbrugsguiden finder du også en lang række tests af almindelige kaffemaskiner. Skab dig et overblik over markedets mest testvindende modeller med vores generelle kaffemaskine test eller vores generelle kaffemaskine med kværn test.

Skulle der være et bestemt mærke, du er særligt interesseret i, kan du læse vores producent-specifikke tests, hvor du kan få et overblik over eksperternes favoritter. Du kan eksempelvis læse vores Siemens kaffemaskine test, vores Melitta kaffemaskine test, vores Jura kaffemaskine test, vores Bosch kaffemaskine test og vores Wilfa kaffemaskine test.

Måske er du på udkig efter en integrerbar kaffemaskine. I givent fald ville vores indbygningskaffemaskine test være værd at tage et kig på.

Slutteligt vil vi fremhæve vores test af de praktiske kapsel kaffemaskiner. Her finder du en gennemgang af markedets bedst anmeldte modeller. Særligt i kapsel kaffemaskine-kategorien, ligger Nespresso helt i front. Her kan du læse vores dybdegående gennemgang af Nespresso maskinerne.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme