Miele Espressomaskine Test-overblik – Her er de bedste Miele espressomaskiner ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel undersøger vi anmeldelser og tests af forskellige espressomaskiner fra Miele. Ud fra eksperternes vurdering gennemgår vi espressomaskinerne én for én, hvor vi ser nærmere på maskinernes funktioner og specifikationer samt fordele og ulemper.

Til formålet har vi set nærmere på tests fra forskellige ekspertkilder som for eksempel Tweak.com, Coffeeness.de, Testberichte.de, Trustedreviews.com, Which.co.uk, Goodhousekeeping.com, Seattlecoffeegear.com og Råd & Rön.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de anmeldelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Miele espressomaskine test indeholder:
🔸 Gennemgang af espressomaskiner fra Miele
🔸 Gennemgang af alternative espressomaskiner
🔸 Vælg den rigtige espressomaskine
🔸 Information om espresso
🔸 Viden om koffein
🔸 Information om Miele
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Miele Espressomaskine Test 2021 – Her er de 4 bedste ifølge eksperterne

Her finder du de 4 bedste Miele Espressomaskiner. Hos Forbrugsguiden har vi analyseret ekspert tests fra ind og udland, og samlet de bedste modeller lige her. Under produktnavnene i de grønne bokse, kan du se hvilke tests produkterne er blevet bedømt i, og hvordan de har klaret sig. Du finder også en prissammenligning, så du nemt og hurtigt kan finde den forhandler med den bedste pris.


Miele CVA 7440

✅ Anbefalet af onlinemagasinet Comunicaffe.com

Miele CVA 7440

.
Miele CVA 7440 er blevet testet og anmeldt af onlinemagasinet Comunicaffe.com, som har givet espressomaskinen en anbefaling. Dette har de blandt andet gjort på grund af maskinens justerbare indstillinger og hurtige opvarmning. Eksperterne nævner ikke nogle deciderede ulemper ved Miele CVA 7440.

Ved køb af Miele CVA 7440 skal man dog være opmærksom på, at det er en espressomaskine til indbygning.

Praktisk espressomaskine, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Miele CVA 7440 en praktisk espressomaskine, der giver mulighed for, at man kan justere forskellige indstillinger. Eksempelvis skriver eksperterne, at man kan brygge den kop kaffe, man bedst kan lide.

De forklarer ydermere, at Miele CVA 7440 har en hurtig opvarmning, hvorfor tilberedningstiden er kort. Det mener de er et stort plus.

Eksperterne fra Comunicaffe.com hæfter sig ligeledes ved, at espressomaskinen lindrer forskellige gøremål såsom afkalkning. Dette klares nemlig automatisk, så man ikke selv behøver at gøre det manuelt.

Nem betjening

Med Miele CVA 7440 får man en stilren espressomaskine, der er forsynet med et stort display med sensorbetjening. Samtidigt er der mulighed for at betjene maskinen via en app på ens smartphone eller tablet.

Ved tilberedning af kaffe foregår dette med kun et enkelt tryk på en knap takket være One Touch-funktionen. Ønsker man at tilberede mere end en kop, er det ligeledes muligt at tilberede to på samme tid. Vil man brygge en hel kande kaffe eller te, kan man anvende kandefunktionen.

Espressomaskinen er ydermere forsynet med CupSensor, der sørger for, at højden på ens kop bliver registreret automatisk. Herved bliver udløbet placeret i den helt rigtige position. Det er muligt at køre CupSensor 4 centimeter nedad og helt op til 16,5 centimeter opad. På grund af det bløde LED-lys sikres man også en optimal belysning.

Friskmalet kaffe hver gang

Miele CVA 7440 er udstyret med systemet AromaticSystemFresh, der er en innovativ maleenhed. Denne funktion sikrer, at man altid brygger friskmalet kaffe på alle tider af døgnet.

Er man vild med kaffevarianter med mælk, er der ydermere mulighed for det med Miele CVA 7440. Maskinen har nemlig en mælkebeholder, der let kan placeres på fronten samt fjernes igen, når der er brug for det. Man kan brygge hele 25 forskellige varianter af kaffe og te med denne maskine.

Rengøringen af Miele CVA 7440 foregår nemt og hurtigt, da maskinen har flere aftagelige dele og automatiske rengøringsprocesser. Alle de aftagelige dele tåler at blive vasket i opvaskemaskinen efter brug.

Sidst men ikke mindst kan man gemme alle sine foretrukne indstillinger. Man kan gemme helt op til 10 forskellige brugerprofiler, hvor man kan have de drikke, man drikker allermest. Vandbeholderen har desuden en kapacitet på 2,7 liter, mens bønnebeholderen kan rumme op til 600 gram bønner.

Specifikationer ved Miele CVA 7440:
🔴 Type: Fuldautomatisk
🔴 Mærke: Miele
🔴 Vandbeholder: 2,7 liter
🔴 Bønnebeholder: 600 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Højde: 45,5 centimeter
🔴 Bredde: 59,5 centimeter
🔴 Dybde: 47,5 centimeter
🔴 Vægt: 25,2 kilo

Fordele ved Miele CVA 7440:
 Personlige brugerprofiler
 Automatiske rengøringsprocesser
 CupSensor
 AromaticSystemFresh
 OneTouch-funktion


Miele CM 6350

✅ 8 ud af 10 stjerner hos danske Tweak.dk
✅ 5 ud af 5 stjerner hos den tyske kaffeside Coffeeness.de
✅ God anmeldelse hos tyske Testberichte.de

Miele CM 6350

Miele CM 6350 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Tweak.dk, Coffeeness.de og Testberichte.de. Ekspertkilderne er begejstrede for modellen, som de alle har givet en god vurdering.

Mens Tweak.dk er begejstrede for modellens betjening og mange tilpasningsmuligheder, er Coffeeness.de især vilde med maskinens design, samt at den er nem at rengøre.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Miele CM 6350. Der nævnes dog, at modellens kopvarmer kun er lunken, samt at der ikke kan installeres et vandfilter.

Eksperterne: Brugervenlig espressomaskine med mange tilpasningsmuligheder 

Ifølge de tre ekspertkilder er Miele CM 6350 en brugervenlig espressomaskine. Tweak.dk nævner eksempelvis, at modellen er let og kommer med en intuitiv betjening, hvilket eksperterne fra Coffeeness.de er enige i. De skriver nemlig, at Miele CM 6350 er meget ’nem i brug’.

Maskinen er blandt andet forsynet med en OneTouch-funktion og OneTouch Two-funktion, hvor man kan brygge en eller to kopper kaffe på samme tid ved et tryk på en enkelt knap.

Derudover mener eksperterne også, at det er en fordel, at maskinen kommer med flere tilpasningsmuligheder. Dette gør det muligt at justere på de forskellige indstillinger, så man kan lave den kaffe, man ønsker.

Eksperterne nævner også, at maskinen er forholdsvis støjsvag, hvilket Testberichte.de især hæfter sig ved. De skriver også, at modellen er nem at rengøre. Dette er Tweak.dk dog ikke helt enige i, da de forklarer, at de ’blanke overflader er svære at holde pæne’.

Vælg mellem flere kaffevarianter 

Miele CM 6350 er en fuldautomatisk espressomaskine, hvorfor den selv styrer bryggeprocessen. Maskinen har en bønneholder med en kapacitet på 300 gram samt en vandbeholder, der rummer 1,8 liter.

Med Miele CM 6350 er der desuden mulighed for at vælge mellem et hav af kaffevarianter såsom espresso, kaffe, cappuccino, ristretto, caffe latte, latte macchiato m.m.

Maskinen er forsynet med en indbygget mælkeskummer, så det er muligt både at lave sort kaffe eller kaffe-drikke med mælk.

Med maskinens Cappuccinatore er der ligeledes mulighed for at tilberede varm mælk eller mælkeskum på blot få sekunder.

På maskinen kan man ydermere indstille ens personlige indstillinger med hensyn til malemængden, malegraden, vandmængden og temperaturen. Disse kan man gemme, da maskinen kan holde styr på op til ti brugerprofiler.

Derudover kommer Miele CM 6350 med et aromasystem, der sørger for, at vand og kaffe blandes optimalt, hvilket optimerer kaffesmagen. Motoren kommer desuden med en effekt på 1500 Watt.

Med flere praktiske egenskaber

Miele CM 6350 kommer med flere praktiske egenskaber som for eksempel en tidsfunktion samt en autosluk-funktion.

Mens autosluk-funktionen sørger for, at maskinen slukker pr. automatik, hvis den ikke bliver brugt, kan man med tidsfunktionen programmere maskinen til at starte en brygning på et bestemt tidspunkt efter behov.

Disse funktioner er energibesparende, men det er modellens Eco-funktion også. Eco-funktionen kan aktiveres eller deaktiveres, så man selv kan vælge, om den skal i brug.

Endvidere kommer Miele CM 6350 med et ComfortClean-system, der sørger for at opretholde en god hygiejne i maskinen. Det er desuden muligt at vaske de aftagelige dele i opvaskemaskinen såsom vandbeholderen. Sidst men ikke mindst kommer Miele CM 6350 med en kopvarmer.

Specifikationer ved Miele CM 6350:
🔴 Type: Fuldautomatisk
🔴 Mærke: Miele
🔴 Vandbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 300 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 35,9 centimeter
🔴 Bredde: 25,1 centimeter
🔴 Dybde: 42,7 centimeter
🔴 Vægt: 9,9 kilo

Fordele ved Miele CM 6350:
 Med aromasystem
 Med kopvarmer
 Kan vælge imellem flere kaffevarianter
 Med indbygget mælkeskum
 Med Cappuccinatore

Her kan du se en generel video om Mieles CM6 linje, hvor i Miele CM 6350 espressomaskinen indgår. Videoen er produceret af Miele:


Alternativer til Miele espressomaskinen

I ovenstående afsnit har vi set nærmere på en række espressomaskiner fra producenten Miele.

I næste afsnit bringer vi nogle alternative modeller fra andre mærker for at give et overblik over, hvad der ellers kan findes af espressomaskiner på markedet.

Vi gennemgår de alternative modeller ligesom espressomaskinerne fra Miele, således at man også her nemmere kan få et overblik over modellernes specifikationer og funktioner med fokus på eksperternes vurderinger.


DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

.

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Eksperterne er vilde med modellen, som de begge har kåret som en af testvinderne i deres store test.

Eksperterne fra Råd & Rön er glade for, at modellen er nem at rengøre. De er dog mindre begejstrede for tidsforbruget, når det gælder brygning af kop nummer to.

Enkel og rummelig espressomaskine 

Med DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS får man en fuldautomatisk espressomaskine i rustfrit stål. Det er derfor en maskine, der sagtens kan blive stående fremme på køkkenbordet, da den er lavet på en stilren og enkel måde, der ikke forstyrrer indretningen.

Her er tale om en forholdsvis rummelig model, der kommer med en vandbeholder med en kapacitet på 2 liter samt en bønneholder, der kan rumme 400 gram bønner.

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er lavet med et kontrolpanel, der er placeret i toppen af maskinen. Nedenunder kontrolpanelet finder man bryggeenheden. Modellen kan betjenes med hjælp fra et overskueligt farvedisplay, hvor man finder alle de funktioner, man har brug for, når man skal brygge en kop kaffe.

Mulighed for at vælge imellem flere kaffevarianter 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er forsynet med en kaffekværn, hvor man kan justere på malegraden efter behov. Man kan derfor selv bestemme, hvor stærk man ønsker, at kaffen skal være.

Modellen er ydermere udstyret med en mælkeskummer, hvorfor man kan lave alt lige fra en sort espresso til en kaffe-drik med mælk såsom en cappuccino. Ved køb af maskinen medfølger der en mælkebeholder, så man kan sørge for, at mælken altid er kold.

Det er desuden muligt at brygge et hav af kaffevarianter med DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS som for eksempel espresso, lungo, cappuccino, americano, latte, ristretto og latte macchiato. Man kan også vælge at lave varm kakao, hvis man har brug for det.

Nem at rengøre 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS er fremstillet med et temperatursystem, der sikrer, at kaffen bliver brygget ved den mest optimale temperatur.

Man har desuden mulighed for at brygge to kopper kaffe samtidigt, hvis man både skal lave en kop til sig selv og ens partner.

Derudover kommer DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS med programmer, der hjælper med rengøring af maskinen. Den er forsynet med flere rengøringsprogrammer samt et afkalkningsprogram, der fungerer pr. automatik. På den måde skal man ikke selv stå for rengøringen af maskinen.

Specifikationer ved DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS:
🔴 Type: Fuldautomatisk
🔴 Mærke: DeLonghi
🔴 Vandbeholder: 2 liter
🔴 Bønnebeholder: 400 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 37,5 centimeter
🔴 Bredde: 26 centimeter
🔴 Dybde: 48 centimeter
🔴 Vægt: 16,9 kilo

Fordele ved DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS:
 Med flere rengøringsprogrammer og et afkalkningsprogram
 Med kaffekværn og mælkeskummer
 Stor og rummelig model
 Med temperatursystem
 Kan brygge to kopper kaffe på samme tid

Her kan du se en video om, hvordan man laver en kop cappuccino på DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS espressomaskinen. Videoen er produceret af DeLonghi: 


Miele CM 5300

✅ 4 ud af 5 stjerner hos den amerikanske testside Trustedreviews.com
✅ Kåret som “Best Buy” hos den britiske testside Which.co.uk
✅ 81 ud af 100 point hos Goodhousekeeping.com

Miele CM 5300

.[
De tre eksperter Trustedreviews.com, Which.co.uk og Goodhousekeeping.com har testet og anmeldt Miele CM 5300, som de har givet en god bedømmelse. Dette har de blandt andet gjort, da de mener, at maskinen kommer i et elegant og stilrent design samt på grund af, at man har flere tilpasningsmuligheder.

Til gengæld finder de tre eksperter også et par minusser ved modellen. De skriver, at espressoen er en smule skuffende, samt at mælkebeholderen er dyr, hvis man vælger at tilkøbe den til maskinen.

Eksperterne: Stilren espressomaskine med flere tilpasningsmuligheder 

Ifølge de tre ekspertkilder er Miele CM 5300 en stilren espressomaskine, der er bygget på en ’nærmest smuk måde’. Det er dog ikke kun maskinens design, som de er imponerede over.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Which.co.uk, at Miele CM 5300 har en masse attraktive funktioner såsom betjeningen med OneTouch og OneTouch Two samt de individuelle tilpasningsmuligheder.

Dette er Goodhousekeeping.com enige i, da de er vilde med, at man kan justere på de forskellige indstillinger efter behov. Dette gør det nemmere at lave lige præcis den kaffe, man ønsker.

Trustedreviews.com mener, at maskinen er brugervenlig, da den er udstyret med et intuitivt betjeningspanel. De skriver dog også, at det er skuffende, at maskinen ikke er forsynet med en indstilling til Americano.

Rengøringsvenlig maskine med nem betjening

Med Miele CM 5300 kan man lave kaffe med tryk på en enkelt knap på grund af OneTouch-funktionen.

Denne maskine er ydermere udstyret med OneTouch Two, hvorfor man også har mulighed for at brygge to kopper kaffe samtidigt. Man kan også brygge endnu flere kopper efter hinanden, hvis man eksempelvis har gæster. Med et tryk på knappen er der mulighed for at lave op til otte kopper kaffe eller vand til te efter hinanden.

Derudover er Miele CM 5300 en rengøringsvenlig maskine med flere funktioner. Med den automatiske skyllefunktion sørger maskinen for vedligeholdelse, så den kan holde i længere tid. Den er også forsynet med en automatisk skyllefunktion til mælkeskummeren, så denne holder sig ren.

Maskinens ComfortClean-system og aftagelige bryggeenhed gør desuden rengøringen endnu nemmere, da det betyder, at man kan putte de aftagelige dele i opvaskemaskinen. Bryggeenheden skal man dog rense med en fugtig klud.

Med flere praktiske egenskaber 

Miele CM 5300 er forsynet med flere praktiske egenskaber såsom et aromasystem og Cappuccinatore. Mens aromasystemet sørger for en intens kaffesmag, da kaffepulver og vand blandes på en intensiv måde, kan man med Cappuccinatore tilberede varm mælk eller mælkeskum nemt og hurtigt.

På maskinen er der mulighed for at vælge imellem flere kaffe-drikke såsom espresso, cappuccino, ristretto, latte macchiato og caffe latte.

Man kan ydermere lave ens egne personlige indstillinger, hvor man kan justere på malemængden, temperaturen, malegraden og vandmængden.

Disse indstillinger kan gemmes til næste gang, så man ikke behøver at huske dem. Modellens vandbeholder er desuden på 1,3 liter, mens bønnebeholderen rummer 200 gram.

Specifikationer ved Miele CM 5300:
🔴 Type: Fuldautomatisk
🔴 Mærke: Miele
🔴 Vandbeholder: 1,3 liter
🔴 Bønnebeholder: 200 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 36 centimeter
🔴 Bredde: 24,1 centimeter
🔴 Dybde: 46 centimeter
🔴 Vægt: 9,5 kilo

Fordele ved Miele CM 5300:
 Med aromasystem
Mulighed for at vælge imellem flere kaffe-drikke
Med Cappuccinatore
Med flere tilpasningsmuligheder
Kan gemme sine personlige indstillinger

 


Siemens TE655203RW

✅ Topscorerhos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Siemens TE655203RW

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt Siemens TE655203RW, som de har givet en topplacering i deres store test.

Dette har de blandt andet gjort, da maskinen er nem at betjene, samt at den laver en velsmagende kop kaffe. Til gengæld er eksperterne fra Råd & Rön ikke så vilde med maskinens tidsforbrug.

Espressomaskine med flere praktiske funktioner 

Siemens TE655203RW er en fuldautomatisk espressomaskine, der selv varetager bryggeprocessen, hvorfor man ikke selv skal gøre noget. Den kommer nemlig med en OneTouch-funktion, så man blot skal trykke på en enkelt knap for at brygge en kop kaffe. Den er forsynet med en vandbeholder med en kapacitet på 1,7 liter samt en bønnebeholder på 300 gram.

Hvis man ikke anvender maskinen i et stykke tid, vil den slukke pr. automatik, hvilket sørger for at spare på strømmen. Med Siemens TE655203RW kan man både brygge en enkelt kop kaffe eller to kopper kaffe på samme tid.

Som en ekstra fordel kommer Siemens TE655203RW desuden med en mælkeskummer, hvorfor man har mulighed for at brygge flere forskellige kaffe-drikke. Man kan derfor blandt andet lave en espresso, caffe latte eller cappuccino med Siemens TE655203RW.

Med SensoFlow-system og AromaDouble Shot 

Siemens TE655203RW er forsynet med både et SensoFlow-system samt AromaDouble Shot. Mens SensoFlow sørger for, at kaffen bliver brygget ved den mest optimale temperatur, sikrer AromaDouble Shot, at der ikke bliver gået på kompromis med kaffens aroma.

Derudover kommer Siemens TE655203RW med en individuel tilpasning af koppens størrelse. Det vil sige, at maskinen er udstyret med tre kopstørrelser såsom lille, mellem og stor, der kan tilpasses i endnu fem trin til den ønskede mængde.

Med maskinens højdejusterbare kaffemundstykke er modellen desuden velegnet til de fleste former for glas og kopper.

Siemens TE655203RW er ydermere nem at betjene med dens CoffeeSelect display. Dette betjeningspanel viser udvalget af de forskellige former for kaffe heriblandt kaffe-drikke med mælk, hvor man også har adgang til maskinens forskellige funktioner. Man kan vælge funktionerne med en enkelt berøring på de forskellige sensorknapper.

Rengøringsvenlig espressomaskine

Med Siemens TE655203RW får man en rengøringsvenlig espressomaskine, der er forsynet med Calc ’n Clean. Denne funktion sørger for, at maskinen bliver både rengjort og afkalket i samme proces, hvorfor man ikke selv skal sørge for dette.

Endvidere kommer Siemens TE655203RW med et system, der sørger for, at vandet altid er friskt. Dette sikres ved en hygiejnisk rengøring af alle maskinens ledninger efter hver brygning.

Takket være maskinens AutoMilk Clean bliver mælkesystemet også renset automatisk hver gang, man har brugt maskinen. Bryggeenheden er desuden aftagelig, hvorfor man hurtigt kan tage den af, hvis den skal renses.

Specifikationer ved Siemens TE655203RW:
🔴 Type: Fuldautomatisk
🔴 Mærke: Siemens
🔴 Vandbeholder: 1,7 liter
🔴 Bønnebeholder: 300 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 19 bar
🔴 Højde: 38,5 centimeter
🔴 Bredde: 28 centimeter
🔴 Dybde: 46,5 centimeter
🔴 Vægt: 9,761 kilo

Fordele ved Siemens TE655203RW:
 Rengøringsvenlig model
 Med AromaDouble Shot
 Med SensoFlow-system
 Kan brygge to kopper kaffe på samme tid
 Nem betjening


Vælg den rigtige espressomaskine

Før du køber en ny espressomaskine, er der nogle forskellige faktorer, som du skal være opmærksom på samt tage med i dine overvejelser. Her kan du finde en kort oversigt over, hvad du skal overveje inden køb:

Espressomaskinens pris
prisEn espressomaskine er ikke det billigste produkt på markedet. Du kan nemlig sagtens finde modeller, der koster langt over et par tusinde kroner.

Hvis du ikke har budget eller lyst til at købe en af de helt dyre modeller, kan du også finde billigere espressomaskiner, der stadig har fået gode anmeldelser af eksperterne. Det kan derfor være en god idé at tage et kig på andres oplevelser og anmeldelser af produkter, så du ikke ender med en billigere model, der er en skuffelse.

Espressomaskinens størrelse
Flere espressomaskiner er forholdsvis store og kan fylde en del i køkkenet. Jo flere funktioner og egenskaber de har, jo større er de som regel også.

Du skal derfor overveje, hvor meget espressomaskinen skal kunne, da dette typisk også har en indflydelse på størrelsen. Eksempelvis vil en espressomaskine med en mælkeskummer være større end en maskine, der kun kan lave espresso.

Espressomaskinens funktioner
Mens nogle espressomaskiner er fuldautomatiske og kommer med alt lige fra en mælkeskummer til en kaffekværn, er der andre modeller, hvor du ikke får dette. Du skal derfor finde ud af, hvad du ønsker at maskinen skal kunne, samt hvilke former for kaffe-drikke du bedst kan lide.

Desuden kan du også finde maskiner, der har alt lige fra tidsfunktioner til temperatursystemer samt meget mere.

Espressomaskinens tidsforbrug
tidNoget af det allervigtigste for mange mennesker, ved køb af en espressomaskine, er selve tidsforbruget. Tidsforbruget er nemlig en altafgørende faktor, da de fleste naturligvis ønsker, at kaffebrygningen skal foregå effektivt og hurtigt.

Der kan være stor forskel på, hvor hurtige de forskellige maskiner er, hvorfor det er værd at overveje, hvad du har brug for.

 


Hvad er espresso?  

I dette afsnit kan du læse mere om, hvad espresso rent faktisk er for noget. Vi vil ydermere kort forklare, hvad forskellen på almindelig kaffe og espresso er, så du har helt styr på, hvad espresso er næste gang, du bliver spurgt om dette.

Hvad er forskellen på espresso og kaffe?

Selvom mange ikke nødvendigvis ved dette, er der stor forskel på espresso og helt almindelig kaffe.

espressoSelve brygningen af espresso sker på blot 20 eller 30 sekunder ved at presse omkring 92 til 95 grader vand gennem bønnerne. Dette gør, at der også bliver dannet en form for crema på toppen.

Der skrives også, at ved en espresso bliver der typisk anvendt flere forskellige bønnetyper, hvilket skaber selve smagen. Dem, der rister kaffebønnerne, skal derfor finde forskellige former for bønner, der alle komplimenterer hinanden til at skabe den helt rette smag til en espresso.

Sidst men ikke mindst er valget af bønnetypen også en forskel på kaffe og espresso. Espresso består nemlig af flere bønnetyper, hvorimod almindelig kaffe består af blot en enkelt bønnetype.


Viden om koffein 

koffeinNår det kommer til kaffe og koffein, er der nogle ting, der er værd at vide. Hvis du drikker kaffe hver dag, så din krop får koffein, er det vigtigt at være opmærksom på, hvad koffein rent faktisk er for noget, samt hvad det kan gøre ved din krop.

Hvad er koffein for noget?
Koffein er en form for stimulerende stof, der giver dig den opkvikkende effekt. Når du indtager kaffe med koffein, vil du typisk opleve, at du bliver mere frisk og vågen.

Dog kan koffein også påvirke din krop på en negativ måde, da det kan gøre, at du ikke kan falde i søvn samt forhøje dit blodtryk. Kaffe er den største måde, hvorpå vi får koffein på, men du kan også finde koffein i energidrikke.

Så længe bliver koffein i din krop
koffeinNår du har indtaget kaffe med koffein bliver det absorberet ind i dine blodbaner. Herved bliver koffeinen fordelt ud til hele din krop. Når der er gået omkring en times tid, vil den største koncentration af koffein være i kroppen.

Efter omkring tre til syv timer vil denne mængde være halveret. Dette kommer naturligvis an på din størrelse, da det kan variere fra person til person.

Er det muligt at indtage for meget koffein?
Der er ikke særlig stor chance for, at du vil indtage for meget koffein. Dette er nemlig ikke muligt, selvom du indtager en del kopper kaffe hver eneste dag.

Så længe at du drikker under 400 milligram væske med koffein om dagen, mener ekspertkilder ikke, at du vil opleve nogle former for problemer. Det anbefales dog ikke, at du drikker kaffe, hvis du er gravid.

Er det muligt at få en overdosis eller dø af koffein?
Du behøver, som sagt, ikke være bange for at indtage for meget koffein, selvom du drikker en del kaffe hver dag. Det nævnes, at du skal drikke helt op til firs eller hundrede kopper kaffe med koffein hver dag for at opleve en meget negativ virkning i form af en overdosis eller død.

Ønsker du at læse mere om koffein, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra MedicalNewsToday.com eller denne artikel fra Healthline.com.


Om Miele

Miele logo
Lige fra starten af har Miele arbejdet ud fra ordene ”Immer besser”, hvilket betyder ”altid bedst”. Mieles produkter er netop også kendt for at være nogle af de bedste produkter på markedet. I dag producerer Miele alt lige fra vaskemaskiner til tørretumblere, køleskabe og espressomaskiner. Kendetegnet for alle disse produkter er deres høje kvalitet samt lange levetid.

Hos Miele tester de deres produkter for en levetid på 20 år, hvilket de er den eneste producent, der gør. Det betyder, at man får et produkt, der kan holde i mange år frem i tiden, hvilket også er, hvad Miele fra starten af ønskede at brande sig på. De har fra begyndelsen holdt fast i dette, da de har fokus på, at deres kunder skal stole på dem og deres produkter.

Miele blev etableret af Carl Miele og Reinhard Zinkann i 1899, der havde en vision om at skabe mælkecentrifuger. De skrev allerede dengang ”Immer Besser” på deres produkter, hvorfor det altid har været en vision at leve op til dette.

Kort efter etableringen af Miele begyndte de at eksperimentere med vaskemaskiner. I 1903 var de allerede klar med et pendul med svingvægte, hvor de i 1911 var klar med en vaskemaskine med en elektrisk motor. Miele var allerede på dette tidspunkt overbevist om, at de producerede kvalitetsprodukter, hvorfor de indførte en 10 års garanti i 1916.

Lige siden starten på Mieles rejse i 1899 har det være en familiedrevet virksomhed med en vision om at blive ”det mest populære mærke i branchen på alle relevante markeder.” 

Ifølge Miele tilbyder de produkter, der sørger for at sætte en standard på markedet i forhold til, hvad et godt produkt er. De sætter derfor en ære i at fremstille produkter, der lever op til alt lige fra design til brugervenlighed, effektivitet, ydeevne, holdbarhed og energieffektivitet.

I dag er Miele en verdensførende virksomhed indenfor et hav af forskellige produkter, der kan findes i hjem over hele verden.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Miele CM 6150

✅ 71 ud af 100 point hosden britiske testside Which.co.uk
✅ God anmeldelse fra amerikanske Seattlecoffeegear.com

Miele CM 6150

 

.
Både Which.co.uk og Seattlecoffeegear.com har lavet en test af Miele CM 6150, hvor de har testet og vurderet modellen på forskellige parametre såsom brugervenlighed, effektivitet, ydeevne, kvaliteten af kaffen m.m.

Her er de begge imponerede over maskinen, som de har givet henholdsvis 71 ud af 100 point samt en god anmeldelse. Eksperterne nævner også, at Miele CM 6150 er forholdsvis stor, hvilket man skal være opmærksom på.

Moderne og justerbar maskine, ifølge eksperterne 

Seattlecoffeegear.com forklarer, at Miele CM 6150 er en ’elegant, moderne og meget programmerbar maskine’.

Selvom maskinen kommer med et væld af fordele, er eksperterne imponerede over modellens pris, som de mener er ’meget overkommelig’. Maskinen er, ifølge eksperterne, ’perfekt til en stor familie eller et lille kontor af kaffedrikkere, der ønsker kaffe uden at få hovedpine over den svære betjening’.

Eksperterne fra Which.co.uk har også testet Miele CM 6150, som de er glade for, da den giver ’mulighed for at personliggøre ens kaffe-drikke til at passe til ens individuelle præferencer.

Den kommer nemlig med flere justeringsmuligheder i forhold til temperaturen, kaffestyrken, malegraden m.m. De hæfter sig desuden ved, at man kan gemme indstillinger til sin kaffe-drik med op til ti forskellige brugerprofiler.

Fuldautomatisk espressomaskine med OneTouch-funktioner 

Miele CM 6150 er en fuldautomatisk espressomaskine med to OneTouch-funktioner. Man kan derfor brygge enten en enkelt eller to kopper kaffe med blot et tryk på en enkelt knap. Med kaffe- og tekandefunktionen er der ydermere mulighed for at brygge op til otte kopper kaffe lige efter hinanden.

Med maskinens tidsfunktion kan man programmere espressomaskinen til at starte med at brygge kaffe på et bestemt tidspunkt. Autosluk-funktionen kan desuden indstilles, så maskinen slukker automatisk, hvis man ikke har brugt den i længere tid.

Derudover er Miele CM 6150 nem at rengøre, da den er forsynet med en aftagelig bryggeenhed samt flere aftagelige dele, der tåler at komme i opvaskemaskinen.

Vælg imellem flere kaffe-drikke

Med Miele CM 6150 er der mulighed for at vælge imellem flere kaffe-drikke. Disse inkluderer espresso, cappuccino, ristretto, latte macchiato, caffe latte og ristretto.

Modellen kommer med en indbygget mælkeskummer, hvilket Cappuccinatore-funktionen hjælper med. Denne funktion kan nemlig tilberede varm mælk eller mælkeskum hurtigt direkte i glasset eller koppen.

Sidst men ikke mindst kommer Miele CM 6150 med et aromasystem. Det betyder, at bryggekammeret udvider sig, når vandet kommer ind.

På den måde bliver vand og kaffepulver blandet på den mest optimale måde, hvilket giver en mere intens kaffesmag. Vandbeholderen har desuden en kapacitet på 1,8 liter, mens bønnebeholderen rummer 300 gram.

Specifikationer ved Miele CM 6150:
🔴 Type: Fuldautomatisk
🔴 Mærke: Miele
🔴 Vandbeholder: 1,8 liter
🔴 Bønnebeholder: 300 gram
🔴 Kaffekværn: Ja
🔴 Mælkeskummer: Ja
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Højde: 35,9 centimeter
🔴 Bredde: 25,1 centimeter
🔴 Dybde: 42,7 centimeter
🔴 Vægt: 10 kilo

Fordele ved Miele CM 6150:
 Ti forskellige brugerprofiler
Med Cappuccinatore
Vælg imellem flere kaffe-drikke
Med tids- og autosluk-funktion
Bryg op til otte kopper kaffe lige efter hinanden

Her kan du se en præsentationsvideo om Mieles CM6 linje, hvor i Miele CM 6150 espressomaskinen indgår. Videoen er produceret af Miele:


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Miele espressomaskiner er bedst i test?

Miele CM 6350 og Miele CM 5300

🤓 Hvordan testes Miele espressomaskinerne?

Espressomaskinerne testes ud fra parametre så som brugervenlighed, her under påfyldning, finjustering af indstillinger og rengøring. Ydermere vurderes kvaliteten af den bryggede espresso, samt temperaturen og ensartetheden såfremt flere kopper brygges efter hinanden. Ligeledes testes maskinernes evne til at skumme mælk. Slutteligt vurderes de på deres energiforbrug.

🤔 Hvordan vælger jeg den rigtige maskine?

Start med at finde ud af, hvilken type kaffemaskine, der dækker dine behov. Der findes overordnet 5 typer kaffemaskiner: kaffemaskine med filter, semiautomatisk espressomaskine, automatisk espressomaskine, fuldautomatisk espressomaskine og kapselkaffemaskine. Dernæst bør du overveje ting som funktioner, størrelse, brugervenlighed og pris.


Gennemgang af testkilder

Coffeeness.de 🇩🇪
Den tyske kaffe-side Coffeeness.de er en af de største i Tyskland. Siden drives af Arne Preuß, der skriver om kaffe samt tester et hav af espressomaskiner. Her har han testet og anmeldt de to espressomaskiner Miele CM 6350 og Miele CM 7500. Du kan læse anmeldelserne her og her.

Goodhousekeeping.com 🇬🇧 
Goodhousekeeping.com er en britisk forbrugerside, der tester og anmelder et væld af forskellige produkter. Herefter videregiver de resultaterne af deres tests til forbrugerne. I denne omgang har de testet espressomaskinen Miele CM 5300, som de har givet 81 ud af 100 point. Du kan læse hele testen her.

Råd & Rön 🇸🇪 
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med aspekter indenfor det svenske forbrugerliv. Dette inkluderer tests af et hav af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har i denne omgang testet diverse espressomaskiner heriblandt DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS, Philips 3000 Series HD8821 og Siemens TE655203RW.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens resultater kræver et abonnement. Hvis der kun ønskes at se resultatet af en enkelt test, kan der købes adgang til testene enkeltvis. 

Seattlecoffeegear.com 🇺🇸 
Den internationale kaffeside Seattlecoffeegear.com sælger kaffeprodukter og skriver også om diverse kafferelaterede emner. Udover dette tester og anmelder de også forskellige produkter heriblandt espressomaskiner. Du kan læse mere om testen af Miele CM 6150 her.

Testberichte.de 🇩🇪
Den tyske side Testberichte.de samler forskellige tests og anmeldelser. Dette gør de på baggrund af resultater, brugeranmeldelser samt andre kilder, hvor de herefter finder frem til en vurdering, som læserne kan se. Her har Testberichte.de testet og anmeldt espressomaskinen Miele CM 6350, som de har givet en god anmeldelse. Du kan læse hele testen her.  

Trustedreviews.com 🇬🇧 
Den britiske testside Trustedreviews.com tester et hav af produkter som for eksempel espressomaskiner. Her i denne omgang har de testet Miele CM 5300 og Miele CM 7500. De to anmeldelser kan læses ved at klikke ind her på dette link eller dette link.

Tweak.dk 🇩🇰 
Den danske side Tweak.dk leverer nyheder om hardware og software samt anmeldelser af diverse forbrugerprodukter. Du kan læse deres anmeldelse af Miele CM 6350 ved at klikke ind her på dette link.

Which.co.uk 🇬🇧 
Which.co.uk er Englands største forbrugermagasin. Siden har en vision om at være forbrugernes hjælp i dagligdagen, når de skal vælge produkter til hus, hjem og have. Which.co.uk tester løbende et stort udvalg af forskellige forbrugerprodukter, hvor de her har testet espressomaskinerne Miele CM 5300 og Miele CM 6150.

Du kan læse hele anmeldelsen af Miele CM 5300 her. 

Du kan læse hele anmeldelsen af Miele CM 6150 her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.

Comunicaffe.com 🇺🇸
Comunicaffe.com er et onlinemagasin, der beskæftiger sig med nyheder inden for kaffe-, te-, og kakaoindustrien. Udover dette tester og anmelder siden også forskellige produkter heriblandt espressomaskiner. Her har de testet og anmeldt Miele CVA 7440, som de har givet en anbefaling. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.


Andre relevante tests og artikler

Er du endnu ikke er fastlagt på at vælge en espressomaskine fra Miele, findes der også en lang række andre artikler her på Forbrugsguiden, som kunne være interessante for dig.

Du kan blandt andet læse vores generelle espressomaskine test eller vores fuldautomatisk espressomaskine test. I disse artikler finder du en oversigt samt prissammenligning over de bedst anmeldte espressomaskiner på markedet.

Skulle du overveje at købe en espressomaskine fra et andet mærke end Miele, kan du med fordel læse vores mere mærke-specifikke tests. Et meget populært mærke inde for espressomaskiner er den italienske producent DeLonghi. Derfor finder du her vores DeLonghi espressomaskine test og vores DeLonghi Magnifica espressomaskine test.

Du kan også læse om andre mærker, som fx vores Siemens espressomaskine test, vores Sage Barista Express espressomaskine test, vores Rocket Espresso test eller vores Melitta Caffeo Solo Test. De forskellige espressomaskiner er alle udvalgt på baggrund af deres resultater i diverse eksperttests. Vi bringer dig også en prissammenligning, så du nemt kan finde din nye espressomaskine til den bedste pris.

Måske overvejer du også en almindelig kaffemaskine. Dertil kan du eksempelvis læse vores generelle Kaffemaskine test, hvor vi har samlet de kaffemaskiner på markedet, der har fået de bedste bedømmelser af eksperterne.

Også når det kommer til almindelige kaffemaskiner, har vi hos Forbrugsguiden lavet en række mærke-specifikke artikler. Her kan du læse vores Bosch kaffemaskineSiemens kaffemaskineWilfa kaffemaskineMoccamasterJura kaffemaskine, eller Melitta kaffemaskine test. Alle kaffemaskinerne er udvalgt på baggrund af deres testresultater, og du finder her en oversigt over de bedst bedømte maskiner på markedet.

Et andet meget populært valg er de praktiske Kapsel kaffemaskiner. Du finder derfor en gennemgang af de bedste modeller i vores Kapsel-kaffemaskine test og i vores Nespresso maskine test.

Også vores indbygnings kaffemaskine test er værd at tage et kig på, hvis du på forhånd ved, at du er på udkig efter en model med indbygningsmulighed.

Sluttelige vil vi fremhæve vores kaffekværn test samt vores mælkeskummer test. Her kan du læse om de markedets bedst anmeldte kaffekværne og mælkeskummere, og hvor du finder dem til den bedste pris.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme