Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Senge 80x200? Vores grundige analyse og anmeldelser samlet i en test-guide

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 30, 2024.

Senge 80x200? Vores grundige analyse og anmeldelser samlet i en test-guide

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

En god nats søvn er afgørende for dit generelle helbred og velbefindende.
Men hvad mange mennesker ikke er klar over, er, at det er lige så vigtigt, hvordan du sover, som hvor meget du sover. Og en af de vigtigste faktorer for at få en god nattesøvn er at vælge den rigtige seng.
Så hvis du er på udkig efter en ny seng eller spekulerer på, om din nuværende seng er den rigtige for dig, kan du læse videre for at lære mere om, hvad du skal kigge efter i en seng.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen “test” af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

 

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 3 bedste senge 80x200 i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne og har derfor primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, som efterfølgende er blevet sammenlignet med produktdata og pris.

Ragna Seng 80x200 - En god elevationsseng fra Nordic Dream

Forbrugsguiden anbefaler: Topkvalitet

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Ragna Seng 80x200:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Designet i Danmark
 • Høje fjedre og syv komfortzoner
 • Støjsvag elevationsmotor

Forbrugsguidens vurdering

Du kan handle med ro i maven, fordi du ved, at du kan returnere din Ragna seng 80×200 inden for 100 dage, hvis den ikke passer perfekt i dit hjem. Og hvis den ikke lever op til dine forventninger, kommer de og henter den uden omkostninger for at hjælpe dig med at finde den rigtige model.

En seng er ikke noget, du skal spare på. Du tilbringer trods alt en tredjedel af dit liv i den! Når det er sagt, er anmeldelser og kundefeedback afgørende, når du skal afgøre, hvilken seng du skal købe. Heldigvis for dig har Nordic Dream en bedømmelse på 4,9 ud af 5 på Trustpilot – hvilket gør dem til en af de bedste i branchen. Men det stopper ikke her. Nordic Dream har ikke kun en af de bedste garantier på markedet, når det kommer til brud på stel og fjedre, men deres madrasser er også af højeste kvalitet. De giver dig en uovertruffen komfort nat efter nat.

At vælge en seng handler om mere end komfort – det handler også om at finde et design, der passer godt ind i din eksisterende indretning. Med sit smarte, skandinaviske look mener vi, at Nordic Dream-senge vil passe perfekt ind i ethvert hjem.

Fordele

 • 100 dages returret
 • Vælg mellem flere topmadrasser
 • Gode anmeldelser
 • 7 komfortzoner
 • Garantier på op til 25 år

Ulemper

 • Topmadrassen kan glide, når du hæver og sænker elevationssengen

Ragna elevationssengen fra danske Nordic Dream er perfekt til forbrugere, der kræver mere af deres senge. Sættet indeholder en elevationsseng af høj kvalitet, topkvalitetsmadrasser med ekstra høje fjedre og syv komfortzoner. Det betyder, at du kan bruge den indbyggede motor til at justere din soveposition efter behov i løbet af natten uden at gå på kompromis med komforten.

Anmeldelse og analyse af Ragna seng 80x200

Designet af anerkendte danske eksperter

Ragna sengen 80×200 er designet af nogle af Danmarks mest anerkendte eksperter inden for senge, søvn og ergonomisk komfort. Understellet er lavet af fyrretræ af høj kvalitet med en integreret motor, der ikke støjer – perfekt, hvis du deler seng med andre og skal tage hensyn om natten.

Du kan bruge den medfølgende fjernbetjening til nemt at justere sengens hoved- og foddel efter dine behov.

God støtte til de vigtigste dele af kroppen

Elevationssengen indeholder to lag ekstra høje pocketfjedre, som findes i mange Nordic Dreams-senge. Disse fjedre er 2 cm højere end almindelige sengefjedre, hvilket giver dig mere fleksibilitet, når du vender dig om eller sover på siden.

Fjedrene er placeret efter deres styrke og trykpunkter, så du får hjælp der, hvor din krop har mest brug for det. Som følge heraf er der nu syv komfortzoner, der er designet til ergonomisk at støtte din krop under hvile og søvn for en mere behagelig oplevelse.

Sengen har førsteklasses støtte omkring hofterne og lænden, hvor folk normalt synker ned, når de går i seng. Derudover har Ragna sengen 80×200 en elevationsfunktion, der ikke kun giver dig mulighed for at justere din stilling, mens du sover, men også giver støtte til nakke, ryg og ben – noget ingen af de andre modeller på denne liste kan hævde.

Sengen fås også i størrelserne:

 • 90 x 200 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Hvad siger forbrugerne om Nordic Dream Ragna seng 80x200?

Med mere end 1.450 anmeldelser og 4,9 stjerner på Trustpilot har Nordic Dream fået et fremragende ry blandt forbrugerne. De fremhæver sengens høje kvalitet og lave pris som værende dens vigtigste salgsargumenter.

Anmelderne har bemærket den fremragende kundeservice, som altid er klar til at hjælpe med eventuelle problemer, der hurtigt kan opstå. Nogle anmeldere har fundet ud af, at topmadrassen glider, når man bruger elevationsfunktionen, mens andre finder, at kundeservicen er rigtig god, når det gælder om at rette op på fejl, der er begået af fragtfirmaet.

Bedre Nætter Senses Seng 80x200 - En allergivenlig seng med mange gode egenskaber

Forbrugsguiden anbefaler: Høj værdi for pengene

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Bedre Nætter Senses Seng 80x200:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 7 komfortzoner
 • 100 nætters prøveperiode
 • Materialer lavet af FSC-certificieret træ

Forbrugsguidens vurdering

Vi kan varmt anbefale Senses elevationsseng – den er komfortabel, åndbar og allergivenlig. Vi er også glade for, at den er OEKO-TEX-certificeret, så du kan være tryg ved det. Og hvis du stadig ikke er overbevist, tilbyder Better Nights en 100-dages prøveperiode, så du kan prøve den risikofrit!

Den største fordel, som Bedre Nætter har i forhold til konkurrenterne, er, at deres premium madras, som er Svanemærket og at sengen leveres med en vægmonteret sengegavl. Med hensyn til levering er Bedre Nætters leveringstid på 2-8 arbejdsdage, hvorimod de fleste andre steder tager 10-30 dage.

Fordele

 • Sengegavl inkluderet i køb
 • Kort leveringstid
 • 7 komfortzoner
 • Allergivenlig seng
 • Op mod 25 års garanti

Ulemper

 • Topmadrassen kan glide ved brug af elevationsfunktionen

Senses seng 80×200 fra Bedre Nætter er en af de mest populære elevationssenge i Danmark og vil sandsynligvis være et godt valg for enhver forbruger.

Anmeldelse og analyse af Senses seng 80x200

Senses har fornyet madrassernes komfortniveau ved at skabe en syv-zone-madras med en allergivenlig top.

Springmadrassen har syv zoner, der tilpasser sig din krop og giver målrettet støtte, hvor du har mest brug for det. Samtidig giver Senses-sengen dig og din partner mulighed for at ændre fastheden separat på hver side af sengen – så alle er glade!

Topmadrassen er 6 centimeter tyk med en glat overflade for ekstra komfort. Topmadrassen er også meget åndbar, så du ikke bliver overophedet i løbet af natten. Endelig betyder Svane-logoet og OEKO-tex-certificeringen på sengetøjet, at det er allergivenligt og fri for skadelige kemikalier.

Senses er en af de letteste senge at bygge; du behøver ikke noget værktøj eller materialer udefra.

Benene er allerede udstyret med anti-sliding beslag, så din seng bliver stående ogBeskyt dit gulv mod skrammer og ridser.

Sengen fås også i størrelserne:

 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

Hvad siger forbrugerne om Bedre Nætters Senses seng 80x200?

Bedre Nætters egen hjemmeside har over 500 kommentarer med en gennemsnitlig bedømmelse på 4,5 ud af 5 stjerner. Mange mennesker er tilfredse med produktet, hvilket fremgår af den 4,5/5-stjernede bedømmelse på deres hjemmeside.

Fordi anmeldelserne kommer fra faktiske brugere af produktet, er de meget præcise. Folk der bruger deres senge dagligt, er generelt meget tilfredse med dem. Som bevis på den høje grad af kundetilfredshed har Better Nætters TrustPilot over 2900 anmeldelser og er vurderet til 4,7/5 stjerner.

Selv om elevationssengen har mange fordele, har nogle få personer haft problemer med, at madrassen glider og hovedgærdet knirker. Der har også været klager over lange leveringstider; kundeservice er dog normalt lydhør og hjælpsom i forbindelse med at løse disse problemer.

Norhland Prestige seng 80x200 - Boxmadrassen med hele 11 komfortzoner

Forbrugsguiden anbefaler: Høj komfort

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Norhland Prestige seng 80x200:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Forbrugsguidens vurdering

Når du vælger en seng fra Sengetid, kan du være sikker på, at der er tænkt på alle detaljer. Norhland Prestige Box er ikke anderledes; boxmadrassen giver vigtig støtte og ergonomiske fordele ved strategisk at lette trykket på de områder af din krop, som er mest belastede.

Sengen har en solid struktur med lommefjedre, Cooltex-skum og slidstærkt stof. Du får også en 25 års garanti på fjedre og ramme. Den eneste lille ulempe er, at du skal købe sengerammen separat.

Fordele

 • 11 zoners lommefjedre
 • Betræk af Cooltex-skum
 • Kan fås i 5 farver
 • Lang garanti på fjedre og rammer

Ulemper

 • Sengegavlen er ikke inkluderet ved køb

.

Anmeldelse og analyse af Norhland Prestige seng 80x200

Boxmadras med flexible lommefjedre

Boxmadrassen Prestige Box har fået meget opmærksomhed for sine 11 forskellige zoner og lommefjedre, der er tilpasset specifikke områder af kroppen, hvilket giver optimal støtte. Sengetid tilbyder også 25 års garanti på sine pocketfjedre, som er kendt for at have flere unikke fordele.

Unikt betræk

Madrassens cooltex-skum forhindrer fugtophobning og fremmer ventilation for at sikre en behagelig og sund søvn. Skummet bidrager også til sengens holdbarhed ved at øge dens elasticitet.

Madrassen understøttes af en stærk sengeramme, der leveres med 25 års garanti.

Gode tilkøbsmuligheder

Norhland Prestige Box 80×200 sengen er næsten helt færdigbygget og kan samles uden værktøj – hvilket gør den til et stressfrit valg for mange købere. Sengens slanke design kommer fra danske designere, der er kendt for deres høje standarder. Norhland fås i op til fem moderigtige nuancer, den ene mere smart end den anden.

Med et skandinavisk inspireret hovedgærde kan du tilføje et ekstra strejf af luksus og komfort til dit soveværelse. Vælg mellem en række forskellige runde egetræsben for at fuldende looket.

Boxmadrassen fås også i størrelserne:

 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Hvad er en seng 80x200?

En enkeltmandsseng i 80×200 cm. er et populært valg for folk, der gerne vil have en kompakt, pladsbesparende løsning til deres soveværelse. Disse senge er designet til en enkelt person, og er derfor også mindre i størrelse sammenlignet med større senge som f.eks. dobbeltsenge.

80×200 senge findes i en række forskellige stilarter, materialer og designs, så du kan helt sikkert finde en, som passer til dine præferencer, værelsesstørrelse og indretningsstil. Uanset om du er på udkig efter en traditionel metalramme eller en moderne træramme, så er der en seng 80×200, der opfylder dine behov.

Overvejelser du burde gøre dig, inden du køber en seng 80x200

Når du køber en seng 80×200, så skal du overveje en række faktorer, som du kan sikre, at du finder den rigtige seng.

Størrelse og dimensioner: Sørg for at måle dit værelse og vælg en seng, der passer godt ind i rummet. Selvom der er tale om en lille seng, så burde du stadig overveje, hvordan du får mest muligt ud af pladsen på dit soveværelse. Der skal være god plads til at komme ind og ud af din seng uden problemer. Hvis du gerne vil prøve at kigge på noget i en helt anden størrelse, så kan du prøve at læse en af disse to artikler, hvor vi udelukkende kigger på senge i størrelsen 200×200 og 210×210. Dette er senge, som tilbyder en helt anden form for komfort og luksus.

Komfort og støtte: Komfort er nøglen, hver gang du skal vælge en seng. Sørg for, at den seng du vælger, har en behagelig madras, og giver den rette støtte til din krop. Du kan også overveje funktioner som et hovedgærde eller et fodgærde for at give ekstra komfort og støtte.

Stil og design: Enkeltsenge fås i mange forskellige stilarter og designs. Vælg en seng, som passer til din personlige stil og supplerer indretningen i dit værelse.

Materiale og holdbarhed: Materialet og holdbarheden af sengen bør også overvejes, når du foretager dit køb. Sørg for, at sengen er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er bygget til at holde og kan tåle regelmæssig brug. Her kan du også prøve at læse vores artikel om hårde topmadrasser, som typisk er kendt for deres lange levetid og robusthed.

Ved at overveje disse faktorer kan du sikre dig, at du finder den bedste seng til dine behov, så du kan få en god nattesøvn i fremtiden.

Er der fordele og ulemper ved en seng 80x200?

Spørgsmålet er jo så. Er en seng i denne størrelse noget for dig? Vi har samlet lidt forskellige fordele og ulemper, så du forhåbentlig kan blive klogere på dette.

Fordele ved en seng 80×200:

Pladsbesparende: En seng i størrelsen 80×200 er mindre end de fleste andre senge, hvilket gør dem til en fremragende løsning til små værelser eller til et gæsteværelse.

Prisbillig: Sammenlignet med større senge som dobbeltsenge, så er 80×200 senge typisk mere overkommelige i prisen, hvilket gør dem til en god mulighed for dem med et begrænset budget.

Stort udvalg af stilarter og designs: Disse senge findes i mange designs. Dette gør det nemt at finde en, der passer perfekt ind i dit hjem.

Let at flytte: Grundet deres mindre størrelse er de her senge typisk lettere og mere kompakte end andre typer senge. Dette kan være en stor fordel, når man skal til at flytte og manøvrere dem rundt.

Ulemper ved en seng 80×200:

Begrænset plads: Da sengen har en størrelse på 80×200, så giver det selvfølgelig begrænset plads at sove på. Den egner sig altså ikke til mere end en person.

Ikke komfortable for høje personer: 80×200 senge er designet til personer op til en vis højde og bredde. Så hvis du er en meget høj person, så kan denne størrelse måske ikke tilbyde den helt rigtige komfort, som du ønsker. Vi har samlet nogle af de bedste madrasser i størrelsen 180×200, hvis du godt kunne dig tænke dig at kigge på noget større.

Der er mange ting som taler for sådan en seng, men der er også ting, som går i mod. Det er vigtigt, du får defineret dine behov, så du kan finde ud af, om det er den rette størrelse for dig. Hvis du gerne vil se på nogle senge i en større størrelse, så kan du prøve at læse vores artikel om elevationssenge i størrelsen 120×200. Vi har også samlet nogle af de bedste dobbeltsenge på tilbud i anden artikel, hvis du har et begrænset budget.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme