Electrolux køleskab test – Find de bedste Electrolux køleskabe

0

15 januar 2017

I denne Electrolux køleskabs test kigger vi nærmere på de køleskabe fra Electrolux, som eksperterne har vurderet til at være de bedste på markedet. Vi har gennemgået en række forskellige anerkendte tests, som alle har testet og fundet de bedste Electrolux køleskabe. Vores gennemgang af tests inkluderer blandt andet det danske Forbrugerråd Tænk, og den anerkendte svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, samt Europas største testmagasin, tyske Stiftung Warentest.

I denne artikel gennemgår vi yderligere en række andre testvindende køleskabe fra andre mærker, så du har mulighed for at danne dig et overblik over, hvilke alternativer der findes på markedet. Du kan læse en beskrivelse af hvert køleskab og se hvorfor og hvordan, at de forskellige køleskabe har udmærket sig i de forskellige tests.

Nedenfor vil fordelene ved de forskellige testvindere blive gennemgået og nederst i artiklen kan du finde links og kilder til de tests, som vi refererer til.

I denne artikel får du:
1) Gennemgang af de bedste testvindende Electrolux køleskabe
2) Gennemgang af alternative testvindere fra andre mærker
3) Gennemgang af alle kilder der er brugt i artiklen

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Electrolux ERF4114AOX

✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

electrolux-koeleskab-ERF3866AOX_open

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.995,00 Kr. 0,00 Kr. 6.995,00 Kr. Læs mere
6.995,00 Kr. 0,00 Kr. 6.995,00 Kr. Læs mere
6.995,00 Kr. 0,00 Kr. 6.995,00 Kr. Læs mere

 

Det første Electrolux køleskab på listen hedder ERF4114AOX og dette fritstående køleskab blev testvinder i Forbrugerrådet Tænks test af 20 forskellige køleskabe.

I testen udmærker dette køleskab sig blandt andet ved, at eksperterne vurderede at det klarer sig godt på samtlige parametre, som det blev testet på. Du får altså her et køleskab, hvor du kan være sikker på at få god kvalitet over hele linjen.

Køleskabet udmærker sig blandt andet ved at være meget nemt at anvende, brugervenligheden får topkarakter og eksperterne kalder modellen for et yderst sikkert valg.

En anden vigtig faktor som gør dette Electrolux køleskab til en testvinder, er det lave energiforbrug, samtidig med, at modellen har en høj kølekapacitet.
Modellen er også vurderet til at være støjsvag, hvilket er meget behageliget. Nogle køleskabe har tendens til at larme meget under køling, hvilket godt kan være et irriterende element for mange. Med dette Electrolux ERF4114AOX får du altså et af de mest støjsvage køleskabe på markedet.

Betjening:kylskap-electrolux-erf4114aox
Eksperterne er meget begejstrede for den nemme betjening, som dette Electrolux køleskab har. Det er nemt at styre temperaturen med LCD displayet, hvilket betyder, at det er et køleskab som alle kan finde ud af at bruge.
Køleskabet er udstyret med en lille alarm som starter, hvis køleskabsdøren ikke lukkes korrekt.

En anden fordel ved dette køleskab er det indvendige LED lys, som gør det nemt at få et overblik over indholdet i hele dit køleskab.

Funktioner:
Denne model udemærker sig blandt andet ved de mange nyttige funktioner den er udstyret med.

Et par af de funktioner der er værd at fremhæve, er eksempelvis den effektive Superkøl funktion, som betyder, at du har mulighed for at sætte køleskabet til at foretage en ekstra kraftig nedkøling i en kortere periode.

Dette er en fordel, hvis du lægger nye varer i køleskabet som skal køles hurtigt. Med Superkøl undgår du, at køleeffekten sænkes generelt i hele køleskabet og derved bliver de varer der allerede ligger i køleskabet ikke påvirkede af, at køleskabet skal bruge energi på at nedkøle nye varer.

Der er også en Freestore funktion, hvilket fungerer ved at afgive ventileret køl. Fordelen ved ventileret køl er, at luften cirkulerer rundt i køleskabet og dermed sikrer, at alle madvarer forbliver konstant korrekt nedkølede.
Køleskabet er mærket med energiklasse A++, hvilket betyder, at det er et af de mere energibesparende køleskabe på markedet.

Electrolux har desuden tilføjet en feriefunktion, som gør det muligt at spare yderligere på strømmen, hvis du forlandet hjemmet i flere dage. Når du aktiverer Feriefunktionen, så køler det lidt mindre, men stadig nok til at alle madvarer holdes friske.

Størrelse:
Højde: 1854 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 668 mm
Vægt: 63 kg

Fordele ved Electrolux ERF4114AOX:

🔵 Energiklasse A++
🔵 Indbygget LED belysning
🔵 Støjsvagt
🔵 Lavt energiforbrug
🔵 Høj køleevne
🔵 Stilrent design
🔵 Elektronisk temperaturstyring med LCD display
🔵 Rummer 395 liter
🔵 Ferie funktion
🔵 Ventileret kølefunktion og superkøl funktion


Electrolux ERF4114AOW

✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux ERF4114AOW

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.295,00 Kr. 0,00 Kr. 6.295,00 Kr. Læs mere
6.295,00 Kr. 0,00 Kr. 6.295,00 Kr. Læs mere

 

Electrolux ERF4114AOW er både blevet testet af det danske Forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. I begge tests klarede dette fritstående Electrolux køleskab sig rigtig godt. Modellen blev kåret som testvinder hos Tænk og blev en af topscorerne i testen hos Råd & Rön.

Dette køleskab fra Electrolux minder meget om en anden testvinder fra Electrolux, modelnummer ERF4114AOX.
Denne model bliver også rost for at være en af de mest støjsvage modeller på markedet. Samtidig er køleeffektivteten helt i top og energiforbruget lavt.
– Modellen bliver af eksperter betegnet som et rigtig godt valg, hvor du er sikker på at få et køleskab der fungerer godt på alle parametre.

Betjening:
I begge tests får dette køleskab stor ros for dens intuitive og nemme betjening, som gør at alle i familien kan finde ud af at indstille det korrekt.

Electrolux ERF4114AOW koeleskab

Indstillingerne bliver styret fra et LCD display, hvor du kan vælge mellem de mange funktioner som køleskabet har at byde på. Du kan læse mere om de forskellige funktioner i det følgende afsnit.

En god fordel ved LCD displayet er at du nemt kan sætte temperaturen helt eksakt, da den indstilles digitalt, og ikke via en rulleknap som man brugte på de gamle modeller

Der er også indbygget LED lys i selve køleskabet, hvilket oplyser det effektivt samtidig med, at det også er energisparende.

Funktioner:
Eksperterne er generelt meget begejstrede over funktionerne i dette køleskab, hvilket også er en af de væsentlige årsager til, at køleskabet klarer sig godt i tests.

Nogle af de funktioner som er værd at fremhæve, er blandt andet Superkøl funktionen, som gør det muligt at køle ekstra kraftigt i en kortere periode. Dette er en stor fordel hvis du får nye madvarer i køleskabet, som du ønsker at nedkøle hurtigt. Det sikrer samtidig, at de eksisterende madvarer i køleskabet bibeholder den optimale temperatur.

Køleskabet er også udstyret med en ventilationsfunktion, som Electrolux kalder for Freestore. Denne funktion bevirker, at luft ventileres rundt i køleskabet og derved sikrer at alle madvarer nedkøles optimalt.
Køleskabet hører til de mere energivenlige på markedet og er mærket med energimærket A++.

Det bør også nævnes, at denne model er udstyret med den såkaldte feriefunktion, som du kan aktivere, hvis du forlader hjemmet over flere dage. Dermed sænker køleskabet energiniveauet, men sørger stadig for at dine madvarer er optimalt nedkølet.

Størrelse:
Højde: 1854 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 668 mm
Vægt: 63 kg

Fordele ved Electrolux ERF4114AOX:

🔵 Energiklasse A++
🔵 Indbygget LED belysning
🔵 Støjsvagt
🔵 Lavt energiforbrug
🔵 Høj køleevne
🔵 Stilrent design
🔵 Elektronisk temperaturstyring med LCD display
🔵 Rummer 395 liter
🔵 Ferie funktion
🔵 Ventileret kølefunktion og superkøl funktion


Andre testvindere:

I dette afsnit kigger vi nærmere på en række andre testvindende køleskabe fra andre mærker. Formålet er at give et overblik over hvilke andre køleskabe der anses af eksperterne for at være et ”godt køb”. Dermed får du mulighed for at vurderer om et Electrolux køleskab er det rette valg for dig, eller du måske vil have større glæde af en testvinder fra et andet mærke.

Liebherr K4310-20 001

✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

Liebherr K4310-20 001

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
7.949,00 Kr. 0,00 Kr. 7.949,00 Kr. Læs mere
7.949,00 Kr. 0,00 Kr. 7.949,00 Kr. Læs mere
7.949,00 Kr. 0,00 Kr. 7.949,00 Kr. Læs mere
10.999,00 Kr. 0,00 Kr. 10.999,00 Kr. Læs mere

 

Liebherr er et tysk hvidevaremærke der siden 1949 har produceret hvidevarer med tysk sans for orden og kvalitet.

Liebherr klarer sig generelt rigtig godt i tests, når der testes køleskabe. De er generelt kendt for at lave hvidevarer i absolut topkvalitet, hvilket også afspejler sig i testresultaterne.

I Forbrugerrådet Tænks test scorer dette køleskab absolut topkarakter. Samtidig bør det bemærkes at køleskabet ligger i den dyrere ende af prisskalaen, men til gengæld, så får du også her et køleskab, som får den bedst mulige bedømmelse.

Noget af det, som eksperterne er ekstra begejstrede for ved denne model er energimærkningen A+++, hvilket kun få køleskabe på markedet har. Du får altså et køleskab hvor energiforbruget er så lavt som det kan blive. Det betyder, at du sparer på elregningen og samtidig skåner miljøet.

Eksperterne vurderer samtidig dette køleskab til at være meget rengøringsvenligt, sammenlignet med mange af de andre køleskabe i testen. Det er samtidig et stort køleskab, der kan rumme 390 liter.
Det eneste sted hvor dette køleskab møder kritik er ved støjniveauet, som kunne have været bedre. Her klarer eksempelvis de to Electrolux køleskabe sig bedre.

Betjening:koeleskab test
Køleskabet har elektronisk temperaturstyring, hvilket gør det nemt at stille temperaturen til præcis det niveau du ønsker.
Betjeningen er nem og intuitiv og kan styres direkte fra 2.4″ TFT-displayet bag døren, touch-betjening.

Når du skal navigere rundt mellem madvarerne på hylderne, er den indbyggede LED-belysning en god funktion da den oplyser køleskabet optimalt.

Funktioner:
Liebherr køleskabet er udstyret med en PowerCooling funktion med FreshAir aktivt kulfilter, som betyder, at temperaturen holdes konstant stabil og dermed sikrer optimalt afkøling af dine madvarer.

En anden ting som er værd at bemærke er at køleskabet er udstyret med 2 stk. BioCool-bokse med teleskopudtræk. Skufferne kan indstilles til enten HydroSafe eller DrySafe.

Størrelse:
Højde: 1850 mm
Bredde: 600 mm
Dybde: 665 mm
Vægt: 90 kg

Fordele ved Liebherr K4310-20 001:

🔵 Energiklasse A+++
🔵 Kapacitet på 390 liter
🔵 2.4″ TFT-display bag døren, touch-betjening
🔵 Digitalt temperaturdisplay
🔵 SuperCool funktion
🔵 Biocool bokse
🔵 Powercooling med FreshAir aktivt kulfilter
🔵 LED Belysning


Siemens KS36VAI41

✅ Brugerfavorit
✅ + 100 positive brugeranmeldelser

Siemens KS36VAI41

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.395,00 Kr. 0,00 Kr. 5.395,00 Kr. Læs mere
5.395,00 Kr. 0,00 Kr. 5.395,00 Kr. Læs mere
5.395,00 Kr. 0,00 Kr. 5.395,00 Kr. Læs mere
5.395,00 Kr. 0,00 Kr. 5.395,00 Kr. Læs mere

 

Dette populære fritstående køleskab fra Siemens er endnu ikke blevet testet i nogle officielle tests, men ser man nærmere på brugeranmeldelserne fra de forskellige webshops hvor den forhandles, så er det tydeligt at denne model er meget populær og stort set kun får meget positive anmeldelser af dem som har købt denne Siemens KS36VAI41.

Siemens er meget anerkendt i hele verden for kvaliteten på deres produkter, og er samtidig en af verdens absolut største producenter af hvidevarer.

Selvom dette køleskab er relativt billigt, så har Siemens alligevel formået at lave et køleskab der overholder de bedst mulige energi foranstaltninger. Køleskabet har fået energimærket A+++, hvilket et det bedst mulige et køleskab kan opnå. Det sikrer, at strømforbruget er så lavt som muligt, hvilket du vil kunne mærke på din elregning.
Samtidig er køleskabet relativt stort og rummer 346 liter. Det betyder at det passer fint til en hustand med 5 – 6 personer.

Betjening:electrolux koeleskab test
Ligesom Electrolux køleskabene, så udmærker køleskabet fra Siemens sig også med at være meget nemt og intuitivt at betjene.
Temperaturen styres elektronisk fra et LCD display med Touch-kontrol, hvilket gør det nemt at indstille køleskabet til præcis den temperatur du ønsker.
Indvendigt er køleskabet udstyret med LED belysning, som nemt og effektivt lyser køleskabet op.

Funktioner:
Siemens KS36VAI41 har en række gode funktioner, som også er en af de afgørende grunde til, at lige netop dette køleskab er blevet så populær blandt brugerne.

Som de andre køleskabe der hidtil er gennemgået i artiklen, så er denne model også udstyret med en SuperCool funktion, som gør at du har mulighed for at sætte ekstra køling, hvis du eksempelvis lægger nye madvarer i køleskabet som du ønsker skal køles ned hurtigt.

Køleskabet er også udstyret med en et AirFresh filter, som neutraliserer dårlig lugt i køleskabet. Dette er en virkelig smart og brugbar funktion, som rigtig mange af brugerne er glade for.

En anden funktion som også er populær i brugeranmeldelserne er HyperFresh skuffen som har indbygget fugtighedsregulering. Dette betyder, at frugt og grønt holder sig friskt og vitaminrigt i op til dobbelt så lang tid.

Størrelse:
Højde: 1860 mm
Bredde: 600 mm
Dybde: 650 mm
Vægt: 74 kg

Fordele ved Siemens KS36VAI41:

🔵 A+++ energimærket
🔵 SuperKøl funktion
🔵 AirFresh filter holder køleskabet fri for dårlig lugt
🔵 FreshBox sørger for at grøntsager og frugt holder sig friskt længere
🔵 LCD Touch Panel gør det nemt at styre funktionerne
🔵 LED belysning i køleskabet
🔵 Kan rumme 346 liter


Bosch KSV36BW30

✅ Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

 KSV36BW30

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.991,00 Kr. 0,00 Kr. 4.991,00 Kr. Læs mere
6.263,00 Kr. 0,00 Kr. 6.263,00 Kr. Læs mere

 

Dette køleskab fra Bosch begår sig godt i både testen fra Forbrugerrådet Tænk, og hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Forbrugerrådet Tænk nævner blandt andet, at dette køleskab er blevet kåret til det mest brugervenlige af alle de køleskabe de har testet. Køleskabet rummer 346 liter og passer dermed til en familie på 4 – 6 personer.

Det roses for at have et lavt energiniveau og samtidig en god nedkølingskapacitet.
Køleskabet er tildelt energimærkningen A++, hvilket betyder at dette må anses for at være et miljøvenligt køleskab, hvor strømforbruget er relativt lavt.

Ifølge eksperterne så er denne Bosch model et sikkert valg, hvis du ønsker et køleskab der leverer kvalitet over hele linjen.

Det eneste kritikpunkt er at eksperterne vurderer, at temperaturen i grøntsagsskuffen kunne være bedre. Dette er dog generelt ikke en faktor som er afgørende for den overordnet kvalitetsvurdering.

Betjening:koeleskab
Dette køleskab er blandt de nemmeste på markedet at betjene, og blev også vurderet af Forbrugerrådet Tænk til at være dét køleskab, der er nemmest at betjene af alle de køleskabe som de har testet.

Du betjener de forskellige funktioner fra LCD displayet, som har indbygget Touch-control. Dermed kan du nemt og hurtigt ændre de funktioner du ønsker, og det er nemt at indstille temperaturen præcis som du ønsker.

Funktioner:
Bosch og Siemens har samme ejer og det betyder også at deres hvidevarer bliver produceret på samme fabrikker og er stort set identiske.
Derfor vil du opleve at hvidevarer fra de to modeller har stort set samme funktioner.

Bosch KSV36BW30 er udstyret med AirFresh filter som renser luften i køleskabet og fjerner dårlig lugt.
Den er også udstyret med den intelligente FreshSense teknologi, som sikrer en jævn temperatur i hele køleskabet. Dermed risikerer du ikke at nogle områder i køleskabet er varmere ned andre.

Ligesom Siemens, så har Bosch også udstyret deres nyere køleskabe med en HyberFresh skuffe med fugtighedsregulering, hvilket sørger for, at frugt og grønt holder sig friskt længere og bedre bibeholder vitaminerne. Producenten hævder, at frugt og grønt kan holde sig op til dobbelt så lang tid i en HyberFresh skuffe.

Størrelse:
Højde: 1860 mm
Bredde: 600 mm
Dybde: 650 mm
Vægt: 74 kg

Fordele ved Bosch KSV36BW30:

🔵 Kåret til de mest brugervenlige køleskab
🔵 Intelligent FreshSense teknologi
🔵 AirFresh filter fjerner dårlig lugt i køleskabet
🔵 Indvendig LED belysning
🔵 LCD Touch Panel til betjening af funktionerne
🔵 Dynamisk Køling
🔵 Døralarm som sikrer at døren altid er lukket korrekt
🔵 HydroFresh skuffe holder frugt og grønt friskt længere
🔵 A++ energimærke


Testvindende køle-fryseskab

Mange er glade for køle-fryseskab, hvor du har en indbygget fryser i dit køleskab. Derfor har vi også medtaget en af de bedst bedømte køle-fryseskabe på markedet i denne test. Vi har gennemgået en række forskellige tests på nettet og vi har konkluderet, at ingen køleskabe fra Electrolux har vundet test i netop denne kategori.

Derfor har vi i stedet inkluderet en meget populær testvinder fra Siemens, der både har vundet tests og samtidig får gode anmeldelser blandt brugerne.

Siemens KG39EBI40

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
✅ Testvinder hos tyske Stiftung Warentest
✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

Siemens KG39EBI40

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.373,00 Kr. 0,00 Kr. 4.373,00 Kr. Læs mere
5.227,00 Kr. 0,00 Kr. 5.227,00 Kr. Læs mere
5.333,00 Kr. 0,00 Kr. 5.333,00 Kr. Læs mere

 

Hvis du har bestemt dig for at købe et køle-fryseskab, så er Siemens KG39EBI40 et rigtig godt valg, hvis man skal tro eksperternes vurdering. Overfladen er i rustfrit stål, hvilket giver et elegant og stilrent look.

Køleskabet kan rumme 250 liter og fryseren kan rumme 89 liter. Dermed passer det fint til en mellemstor familie.

Med et lydniveau på 38 dB er det samtidigt et meget stillegående køleskab, som er blandt de mest stille på markedet.

Først og fremmest er det også værd at bemærke at dette køle-fryseskab er blandt de mest energibesparende på markedet. Det er blandt de få modeller der har fået mærket energimærket A+++, hvilket er det bedst mulige miljømærke der kan opnås.
Dermed giver dette køle-fryseskab en god besparelse på elregningen og er samtidig et miljørigtigt valg.

En af de ting som denne model udmærkede sig ved, er dens effektive evne til at nedkøle madvarer hurtigt. IfølgeTænks målinger, så tog det kun 3 timer at nedkøle madvarer til 5 grader. Mange af de andre modeller i testen brugte op til 15 timer på at nedkøle til samme temperatur.

Det får også topkarakter for den nemme og overskuelige brugervenlighed, som gør at det er nemt for alle at betjene.

Betjening:Siemens KG39EBI40 i electrolux koeleskab testen
Som tidligere nævnt, så får dette Siemens KG39EBI40 topkarakter i de forskellige tests for dens nemme betjening.
Der er også indbygget LED lys i selve køleskabet, hvilket lyser det kraftigt op og samtidig er energibesparende.
Du kan styre både funktioner og temperaturen digitalt, hvilket gør nemt at foretage ændreringer.

Funktioner:
En af grundene til at denne model er blevet kåret til testvinder, er de mange funktioner den indeholder.

Der medfølger blandt andet en CoolBox, som er en indbygget boks der er specielt designet til at lagre fersk kød og fisk. I CoolBoxen er temperaturen 2-3 grader lavere end i resten af køleskabet, hvilket bevirker at kød kan holde sig i op til dobbelt så lang tid, sammenlignet med almindelig køleskabstemperatur.

Der medfølger også en CrisperBox, som er specielt designet til opbevaring af frugt og grøntsager. Boksen gør at friskhed og smag forlænges i op til dobbelt så lang tid. Samtidig opretholder CrisperBox en optimal fugtighed, som at frugt og grønt ikke bliver slatten.

AirFresh filteret er også værd at nævne. Det er et indbygget luftfilter der er integreret i selve ventilatoren, som eliminerer dårlig lugt i køleskabet.

Fryseren:
Fryseren har en kapacitet på 88 liter. Den inkluderer blandt andet en 26 cm høj BigBox, som gør, at du også kan opbevare store ting i fryseren. Den rummer i alt tre gennemsigtige plasticskuffer.

En stor fordel er den indbyggede LowFrost teknologi, som betyder at det ikke er nødvendigt at afrime fryseren så ofte. LowFrost teknologien fungerer ved at bruge luftcirkulation til at reducerer opbygningen af frost.

Størrelse:
Højde: 2010 mm
Bredde: 600 mm
Dybde: 650 mm
Vægt: 90 kg

Fordele ved Siemens KG39EBI40:

🔵 Coolbox sikrer optimal opbevaring af kød og fisk
🔵 CrisperBox sikrer optimal opbevaring af frugt og grønt
🔵 AirFresh filteret eliminerer dårlig lugt i køleskabet
🔵 LED lyset gør at køleskabet bliver optimalt oplyst
🔵 Low Frost teknologien i fryseren reducerer frost
🔵 Energimærke A+++


Information om Electrolux

I denne artikel har vi gennemgå de bedst bedømte køleskabe fra Electrolux. Vi har også gennemgået en række testvindende alternativer fra andre mærker. Dette har til formål at give dig det bedst mulige vurderingsgrundlag når du skal købe nyt køleskab.

I denne sektion kan du læse lidt nærmere om mærket Electrolux, og få et indblik i deres værdier.

Historien om Electrolux:
Electrolux er en svensk virksomhed, der især er kendt for deres produktion af hvidevarer, elektriske apparater til professionelt anvendelse og husholdningsmaskiner.
Virksomheden er en af verdens største indenfor dens branche og er aktiv i mere end 150 lande.

Electrolux har også opkøbt en række andre store hvidevarer mærker, heriblandt AEG, Voss og Zanussi. Så hvis du er på udkig efter et Electrolux køleskab, så er det godt at vide at de andre mærker også er ejet af Electrolux og leverer samme kvalitet.

Electrolux blev stiftet i 1910 og virksomheden har vokset støt over de sidste 100 år. I dag har Electrolux mere end 50 fabrikker i Europa.
Du kan læse mere om Electroluxs historie ved at klikke her.

Du kan lære mere om Electrolux køleskabene ved at besøge deres officielle hjemmeside. Her kan du læse en meget mere om alle de fordele der kan være ved at købe et Electrolux køleskab. Der findes også en liste over alle de forskellige køleskabe de forhandler. Du kan besøge deres side her.

Hvis du ønsker at læse mere om deres visioner som virksomhed, så kan du besøge deres internationale side, hvor de skriver meget mere om deres visioner som virksomhed. Du kan læse mere ved at klikke her.


Electrolux køleskab test – Disse kilder har vi gennemgået

Vi har gennemgået en lang række tests af køleskabe. Mange af de tests som du finder på nettet, skal du være meget kritisk overfor. Grunden er at mange hjemmesider laver ”tests” uden nogensinde at have testet produkterne i virkeligheden, de hævder blot at have gjort det.
Hos Forbrugsguiden.dk anvender vi kun tests fra pålidelige kilder, som har testet produkterne i virkeligheden. Vi har brugt følgende kilder i denne artikel:

Stiftung Warentest
Det store tyske testmagasin Stiftung Warentest er et af de mest anerkendte testmagasiner i Europa, med millioner af faste læsere.

I denne artikel refererer vi til deres test af køle-fryseskabe, hvor de har laboratorie testet 30 forskellige modeller i juni 2016.
Igen her har de har haft fokus på centrale vurderingspunkter som funktioner, betjening, energiforbrug, overordnet kvalitet og køleevne.

Hele testen kan læses her. Bemærk at også Stiftung Warentest kræver betalt medlemskab for at læse testen.

Forbrugerrådet Tænk
Det danske Forbrugerråd Tænk er en af de mest anerkendte testkilder i hele Skandinavien. Hos forbrugerrådet tester man alle produkterne på laboratorier, hvilket gør, at teststandarden er meget høj og deres tests er meget pålidelige.

I Tænks test har de gennemgået 28 forskellige køleskabe på markedet. I denne artikel kan du læse om de bedst bedømte Electrolux køleskabe, samt en række andre testvindere fra andre mærker.

Du kan læse hele testen fra Tænk ved at klikke her. Bemærk at det kræver abonnement at få adgang til testen.

Råd & Rön
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har i september 2016, fortaget en test af 22 forskellige køleskabe. Ligesom hos Forbrugerrådet Tænk, har man hos Råd & Rön gennemgået de vigtigste faktorer ved køleskabene. Såsom køleevne, energiforbrug, lydniveau, funktioner, betjening og generel kvalitet.

Du kan læse hele testen her. Bemærk at også hos Råd & Rön kræver det betalt medlemskab at læse testen.