De bedste Electrolux køleskabe i test ifølge anmeldelser og eksperter

I denne Electrolux køleskabs test kigger vi nærmere på de køleskabe fra Electrolux, som eksperterne har vurderet til at være de bedste på markedet. Vi har gennemgået en række forskellige anerkendte tests, som alle har testet og fundet de bedste Electrolux køleskabe.

Vores gennemgang af tests inkluderer blandt andet den anerkendte svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, samt Europas største testmagasin, tyske Stiftung Warentest.

I denne artikel gennemgår vi yderligere en række andre testvindende køleskabe fra andre mærker, så du har mulighed for at danne dig et overblik over, hvilke alternativer der findes på markedet. Du kan læse en beskrivelse af hvert køleskab og se hvorfor og hvordan, at de forskellige køleskabe har udmærket sig i de forskellige tests.

Nedenfor vil fordelene ved de forskellige testvindere blive gennemgået og nederst i artiklen kan du finde links og kilder til de tests, som vi refererer til.

I denne artikel får du:
🔸 Gennemgang af de bedste testvindende Electrolux køleskabe
🔸 Gennemgang af alternative testvindere fra andre mærker
🔸 Gennemgang af alle kilder der er brugt i artiklen

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Electrolux køleskab test 2021 – De bedste modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du de bedste Electrolux køleskabe, baseret på analyser af forskellige eksperttests. Over hvert produkt kan du i de grønne bokse, se hvor de forskellige modeller er blevet testet.


Andre testvindere:

I dette afsnit kigger vi nærmere på en række andre testvindende køleskabe fra andre mærker. Formålet er at give et overblik over hvilke andre køleskabe der anses af eksperterne for at være et ”godt køb”. Dermed får du mulighed for at vurderer om et Electrolux køleskab er det rette valg for dig, eller du måske vil have større glæde af en testvinder fra et andet mærke.

Liebherr K4310-20 001

✅ Blandt testvinderne hos anerkendte testpaneler

Liebherr K4310-20 001

.
Liebherr er et tysk hvidevaremærke der siden 1949 har produceret hvidevarer med tysk sans for orden og kvalitet.

Liebherr klarer sig generelt rigtig godt i tests, når der testes køleskabe. De er generelt kendt for at lave hvidevarer i absolut topkvalitet, hvilket også afspejler sig i testresultaterne.

Noget af det, som eksperterne er ekstra begejstrede for ved denne model er energimærkningen A, hvilket kun få køleskabe på markedet har. Du får altså et køleskab hvor energiforbruget er så lavt som det kan blive. Det betyder, at du sparer på elregningen og samtidig skåner miljøet.

Eksperterne vurderer samtidig dette køleskab til at være meget rengøringsvenligt, sammenlignet med mange af de andre køleskabe i testen. Det er samtidig et stort køleskab, der kan rumme 390 liter.
Det eneste sted hvor dette køleskab møder kritik er ved støjniveauet, som kunne have været bedre. Her klarer eksempelvis de to Electrolux køleskabe sig bedre.

Betjening:koeleskab test

Køleskabet har elektronisk temperaturstyring, hvilket gør det nemt at stille temperaturen til præcis det niveau du ønsker.
Betjeningen er nem og intuitiv og kan styres direkte fra 2.4″ TFT-displayet bag døren, touch-betjening.

Når du skal navigere rundt mellem madvarerne på hylderne, er den indbyggede LED-belysning en god funktion da den oplyser køleskabet optimalt.

Funktioner:

Liebherr køleskabet er udstyret med en PowerCooling funktion med FreshAir aktivt kulfilter, som betyder, at temperaturen holdes konstant stabil og dermed sikrer optimalt afkøling af dine madvarer.

En anden ting som er værd at bemærke er at køleskabet er udstyret med 2 stk. BioCool-bokse med teleskopudtræk. Skufferne kan indstilles til enten HydroSafe eller DrySafe.

Størrelse:
🔴 Højde: 1850 mm
🔴 Bredde: 600 mm
🔴 Dybde: 665 mm
🔴 Vægt: 90 kg

Fordele ved Liebherr K4310-20 001:
Energiklasse A
Kapacitet på 390 liter
2.4″ TFT-display bag døren, touch-betjening
Digitalt temperaturdisplay
SuperCool funktion
Biocool bokse
Powercooling med FreshAir aktivt kulfilter
LED Belysning


Information om Electrolux

Electrolux-logo
I denne artikel har vi gennemgå de bedst bedømte køleskabe fra Electrolux. Vi har også gennemgået en række testvindende alternativer fra andre mærker. Dette har til formål at give dig det bedst mulige vurderingsgrundlag når du skal købe nyt køleskab.

I denne sektion kan du læse lidt nærmere om mærket Electrolux, og få et indblik i deres værdier.

Historien om Electrolux:

Electrolux er en svensk virksomhed, der især er kendt for deres produktion af hvidevarer, elektriske apparater til professionelt anvendelse og husholdningsmaskiner.
Virksomheden er en af verdens største indenfor dens branche og er aktiv i mere end 150 lande.

Electrolux har også opkøbt en række andre store hvidevarer mærker, heriblandt AEG, Voss og Zanussi. Så hvis du er på udkig efter et Electrolux køleskab, så er det godt at vide at de andre mærker også er ejet af Electrolux og leverer samme kvalitet.

Electrolux blev stiftet i 1910 og virksomheden har vokset støt over de sidste 100 år. I dag har Electrolux mere end 50 fabrikker i Europa.
Du kan læse mere om Electroluxs historie ved at klikke her.

Du kan lære mere om Electrolux køleskabene ved at besøge deres officielle hjemmeside. Her kan du læse en meget mere om alle de fordele der kan være ved at købe et Electrolux køleskab. Der findes også en liste over alle de forskellige køleskabe de forhandler. Du kan besøge deres side her.

Hvis du ønsker at læse mere om deres visioner som virksomhed, så kan du besøge deres internationale side, hvor de skriver meget mere om deres visioner som virksomhed. Du kan læse mere ved at klikke her.

I det følgende vil vi gennemgå nogle tips og tricks til, hvordan man bedst plejer sit køleskab – både for ens egen og køleskabets skyld, så levetiden bliver lang og effektiviteten høj.


Guide: Sådan holder du køleskabet helt rent

Det er nemlig vigtigt at holde køleskabet rent, da der ellers kan begynde at vokse sygdomsfremkaldende bakterier. Som tommelfingerregel bør man rengøre køleskabet minimum hver anden måned.

Trin 1: Start med at slukke for strømmen og tømme køleskabet helt. Læg varmefølsomme varer som mælk og kød i en køletaske.

Trin 2: Lav en blanding af varmt vand og opvaskemiddel og vask både udvendigt og indvendigt. Skyl efter med rent vand. Bolius.dk fortæller, at man også kan bruge blandingen 2 dele eddike, 3 dele vand og en smule opvaskemiddel, hvis man foretrækker det. Hylderne kan nøjes med vand og opvaskemiddel.

Trin 3: Tag en piberenser eller vatpind og rens afløbshullet i renden under køleelementerne bagest i køleskabet.

Trin 4: Renden kan være fuld af vand, hvis der ligger for eksempel gamle madrester og blokerer. Fjern dem blot, så vandet igen kan bevæge sig.

Trin 5: Var der is på køleelementet, burde det være tøet op nu. Hvis det ikke er optøet endnu, så lad køleskabsdøren stå åben lidt endnu.

Trin 6: Luk herefter døren igen og tjek at køleskabet er helt tørt. Tænd herefter igen for strømmen.


Løs selv småproblemer i køleskabet

Problem: Køleskabet lugter

Hvis køleskabt lugter, er det ofte fordi, at smeltet is fra kølelementet løber ned i afløbshullet og tager små madrester med sig. Oven på kompressoren sidder afrimningsskålen, hvor disse madrester så bliver varmet op, og derefter vil de begynde at lugte.

Sådan løser du problemet:
Tag fat i køleskabet og træk det ud fra væggen – herefter kan du rengøre afrimningsskålen, som sidder bag køleskabet.

Problem: Køleskabet larmer

Hvis køleskabet står for tæt på væggen, kan kompressorens udsendte vibrationer afgive en irriterende lyd.

Sådan løser du problemet:
Placér køleskabet lidt længere væk fra væggen. Eksperterne fra Viivilla.no fortæller, at man også bør sørge for, at køleskabet står på et fladt underlag, da et ujævnt underlag kan påvirke cirkulationen i køleskabet.

Læg også mærke til, om køleskabsdøren eventuelt skulle være utæt, for det vil få kompressoren til at arbejde endnu hårdere for at opretholde en kølig temperatur i køleskabet.

Tjek derfor listerne grundigt igennem. Sørg også for at tjekke afløbshullet i renden under køleelementerne bagest i køleskabet, hvis køleskabet larmer meget. Her kan sidde gamle madrester og spærre.

Problem: Køleskabet køler ikke nok ned

Temperaturerne i køleskabet svinger ofte fra sted til sted, og køleskabet bliver også påvirket af de ydre temperaturer. Eksperterne fra norske klikk.no fortæller også, at temperaturen i køleskabet kan variere omkring 8 grader fra top til bund, og den laveste temperatur findes i bunden. Vifter og glashylder kan modvirke denne store forskel. Som tommelfingerregel bør der være mellem 3 og 5 grader i køleskabet.

Sådan løser du problemet:
For at finde den præcise temperatur i køleskabet, placér et glas med vand i midten. Mål vandets temperatur efter 4-6 timer, hvilket så viser den præcise temperatur. Justér temperaturstyringen herefter.

Hertil kommenterer eksperterne fra norske klikk.no, at man skal huske, at hvis man har et køleskab med drejeknap med intervaller fra 1-6, så er det 6, der er det koldeste og 1, der er det varmeste. Det er altså ikke temperaturerne, som intervallerne repræsenterer.

Problem: Madvarerne bliver våde

Madvarerne i køleskabet kan blive våde, hvis de berører køleskabets bagvæg, hvor der smeltes is og rim.

Sådan løser du problemet:
Placér madvarerne hvor de ikke rører ved bagvæggen.


Få et lavere energiforbrug i køleskabet

Sparenergi.dk fortæller, at der er mange ting, man kan gøre for at spare på energien, når man skal købe et nyt køleskab eller fryser, men også bare i hverdagen.

Her er listen over hvad du kan gøre:

♻ Først og fremmest skal man gå efter køleskabe med en god energimærkning. Gerne B eller A

♻ Vælg separat køleskab og fryser

♻ Gå efter modeller med digital termostat samt display

♻ Vær bevidst om, hvilken størrelse du og husstanden har brug for

♻ Hold temperaturen i køleskabet mellem 3-5 grader

♻ Hold temperaturen i fryseren på -18 grader

♻ Optø madvarer i køleskabet

♻ Sørg for at sikre plads til ventilation

♻ Gennemgå tætningslisterne af og til


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Electrolux ERN3213AOW

Populær blandt brugerne

Electrolux ERN3213AOW

Electrolux ERN3213AOW er et integrerbart køleskab, der ikke er medtaget i nogle nyere eksperttests. Til gengæld er modellen populær blandt brugerne, da de mener, at køleskabet er forsynet med masser af plads, er nemt at installere, samt at det ikke larmer særlig meget.

Køleskabet er placeret i energiklasse F, hvorfor det ligger i den gode ende af energiskalaen. Det betyder, at køleskabet ikke forbruger en masse energi på et år, hvilket ikke mindst er en fordel for forbrugerens pengepung, men også en fordel for miljøet.

Kort om Electrolux ERN3213AOW

Electrolux ERN3213AOW er et køleskab med en stor kapacitet, da det kan rumme hele 310 liter. Det betyder, at modellen er velegnet til en familie på omkring 5 til 6 personer, da man herved kan få plads til alle varer uden problemer.

Derudover er Electrolux ERN3213AOW en støjfri model, da dens lydniveau er på blot 34 dB. Dette betyder, at modellen ikke støjer meget under brug. Til sammenligning har en normal samtale nemlig et lydniveau på 60 dB.

Electrolux ERN3213AOW er yderligere forsynet med LED-belysning, hvilket både er effektivt og energibesparende. LED-belysningen giver ikke mindst et godt overblik over indholdet i køleskabet, men sørger også for, at pærerne holder i lang tid.

Brug og funktioner

Når det kommer til køleskabe, så kan temperaturen være et problem, da den ikke er den samme på alle hylder. Dette vil man ikke opleve med Electrolux ERN3213AOW, da det er forsynet med ventileret køl med FreeStore-funktionen.

Denne funktion sikrer en jævn temperatur samt minimering af den automatiske temperatur- og fugtighedsforskel i hele køleskabet, hvorfor man kan opbevare alle madvarer på de forskellige hylder.

Med modellens elektroniske temperaturstyring er det ydermere muligt og nemt at indstille temperaturen optimalt. Endvidere vil køleskabets LCD-display vise temperaturen.

Derudover kommer Electrolux ERN3213AOW med funktionerne SpacePlus og SuperKøl. Med SpacePlus får man et køleskab med mest mulig kapacitet til alle indkøb, mens SuperKøl sørger for, at man hurtigt kan sænke temperaturen, hvis lågen har været åben i længere tid, således at ens madvarer ikke når at tø op.

Med SpacePlus-grøntsagsskuffen er der desuden mulighed for at opbevare alle frugter og grøntsager det samme sted.

Andre fordele

Med Electrolux ERN3213AOW får man et køleskab, der er nemt at rengøre. Køleskabet er nemlig selvafrimende, hvorfor man blot skal tørre det over med en fugtig klud en gang imellem.

Derudover kommer Electrolux ERN3213AOW med en kombineret glashylde, der er fordelt 50/50 og kan splittes på en måde, så en hel glashylde ændres til en halv dybde. På den måde kan selv større ting få en plads i køleskabet uden, at man skal rykke rundt på det hele.

Sidst men ikke mindst er Electrolux ERN3213AOW forsynet med en feriefunktion samt en visuel og akustisk døralarm. Med feriefunktionen behøver man ikke slukke helt for køleskabet, men blot sætte det i hvile, hvis man eksempelvis tager på ferie, hvorimod døralarmen er en ekstra sikkerhed, hvis lågen ikke bliver lukket ordentligt. Hvis lågen stadig er åben, vil døralarmen give en besked om dette.

Størrelse:
🔴 Højde: 177,2 cm
🔴 Bredde: 54 cm
🔴 Dybde: 54,9 cm
🔴 Indbygningshøjde: 178 cm
🔴 Indbygningsbredde: 56 cm
🔴 Indbygningsdybde: 55 cm
🔴 Vægt: 54 kg

Udvalgte fordele ved Electrolux ERN3213AOW:
 Elektronisk temperaturstyring
Flere praktiske funktioner såsom SpacePlus, SuperKøl og FreeStore
Kapacitet på 310 liter
Udstyret med feriefunktion og døralarm
Selvafrimende køleskab


Electrolux ERF4114AOX

✅ Bedst i test hos uvildige forbrugermagasiner

electrolux-koeleskab-ERF3866AOX_open

 

I testen udmærker dette køleskab sig blandt andet ved, at eksperterne vurderede at det klarer sig godt på samtlige parametre, som det blev testet på. Du får altså her et køleskab, hvor du kan være sikker på at få god kvalitet over hele linjen.

Køleskabet udmærker sig blandt andet ved at være meget nemt at anvende, brugervenligheden får topkarakter og eksperterne kalder modellen for et yderst sikkert valg.

En anden vigtig faktor som gør dette Electrolux køleskab til en testvinder, er det lave energiforbrug, samtidig med, at modellen har en høj kølekapacitet.

Modellen er også vurderet til at være støjsvag, hvilket er meget behageliget. Nogle køleskabe har tendens til at larme meget under køling, hvilket godt kan være et irriterende element for mange. Med dette Electrolux ERF4114AOX får du altså et af de mest støjsvage køleskabe på markedet.

Betjening:kylskap-electrolux-erf4114aox
Eksperterne er meget begejstrede for den nemme betjening, som dette Electrolux køleskab har. Det er nemt at styre temperaturen med LCD displayet, hvilket betyder, at det er et køleskab som alle kan finde ud af at bruge.
Køleskabet er udstyret med en lille alarm som starter, hvis køleskabsdøren ikke lukkes korrekt.

En anden fordel ved dette køleskab er det indvendige LED lys, som gør det nemt at få et overblik over indholdet i hele dit køleskab.

Funktioner:
Denne model udemærker sig blandt andet ved de mange nyttige funktioner den er udstyret med.

Et par af de funktioner der er værd at fremhæve, er eksempelvis den effektive Superkøl funktion, som betyder, at du har mulighed for at sætte køleskabet til at foretage en ekstra kraftig nedkøling i en kortere periode.

Dette er en fordel, hvis du lægger nye varer i køleskabet som skal køles hurtigt. Med Superkøl undgår du, at køleeffekten sænkes generelt i hele køleskabet og derved bliver de varer der allerede ligger i køleskabet ikke påvirkede af, at køleskabet skal bruge energi på at nedkøle nye varer.

Der er også en Freestore funktion, hvilket fungerer ved at afgive ventileret køl. Fordelen ved ventileret køl er, at luften cirkulerer rundt i køleskabet og dermed sikrer, at alle madvarer forbliver konstant korrekt nedkølede.
Køleskabet er mærket med energiklasse E, hvilket betyder, at det er et af de mere energibesparende køleskabe på markedet.

Electrolux har desuden tilføjet en feriefunktion, som gør det muligt at spare yderligere på strømmen, hvis du forlandet hjemmet i flere dage. Når du aktiverer Feriefunktionen, så køler det lidt mindre, men stadig nok til at alle madvarer holdes friske.

Størrelse:
🔴 Højde: 1854 mm
🔴 Bredde: 595 mm
🔴 Dybde: 668 mm
🔴 Vægt: 63 kg

Fordele ved Electrolux ERF4114AOX:
Energiklasse B
 Indbygget LED belysning
Støjsvagt
Lavt energiforbrug
Høj køleevne
 Stilrent design
Elektronisk temperaturstyring med LCD display
 Rummer 395 liter
Ferie funktion
 Ventileret kølefunktion og superkøl funktion


Electrolux ERF4114AOW

✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux ERF4114AOWDette køleskab fra Electrolux minder meget om en anden testvinder fra Electrolux, modelnummer ERF4114AOX.
Denne model bliver også rost for at være en af de mest støjsvage modeller på markedet. Samtidig er køleeffektivteten helt i top og energiforbruget lavt.
– Modellen bliver af eksperter betegnet som et rigtig godt valg, hvor du er sikker på at få et køleskab der fungerer godt på alle parametre.

Betjening:

I begge tests får dette køleskab stor ros for dens intuitive og nemme betjening, som gør at alle i familien kan finde ud af at indstille det korrekt.

Electrolux ERF4114AOW koeleskab

Indstillingerne bliver styret fra et LCD display, hvor du kan vælge mellem de mange funktioner som køleskabet har at byde på. Du kan læse mere om de forskellige funktioner i det følgende afsnit.

En god fordel ved LCD displayet er at du nemt kan sætte temperaturen helt eksakt, da den indstilles digitalt, og ikke via en rulleknap som man brugte på de gamle modeller

Der er også indbygget LED lys i selve køleskabet, hvilket oplyser det effektivt samtidig med, at det også er energisparende.

Funktioner:

Eksperterne er generelt meget begejstrede over funktionerne i dette køleskab, hvilket også er en af de væsentlige årsager til, at køleskabet klarer sig godt i tests.

Nogle af de funktioner som er værd at fremhæve, er blandt andet Superkøl funktionen, som gør det muligt at køle ekstra kraftigt i en kortere periode. Dette er en stor fordel hvis du får nye madvarer i køleskabet, som du ønsker at nedkøle hurtigt. Det sikrer samtidig, at de eksisterende madvarer i køleskabet bibeholder den optimale temperatur.

Køleskabet er også udstyret med en ventilationsfunktion, som Electrolux kalder for Freestore. Denne funktion bevirker, at luft ventileres rundt i køleskabet og derved sikrer at alle madvarer nedkøles optimalt.
Køleskabet hører til de mere energivenlige på markedet og er mærket med energimærket B.

Det bør også nævnes, at denne model er udstyret med den såkaldte feriefunktion, som du kan aktivere, hvis du forlader hjemmet over flere dage. Dermed sænker køleskabet energiniveauet, men sørger stadig for at dine madvarer er optimalt nedkølet.

Størrelse:
🔴 Højde: 1854 mm
🔴 Bredde: 595 mm
🔴 Dybde: 668 mm
🔴 Vægt: 63 kg

Fordele ved Electrolux ERF4114AOX:
 Energiklasse B
Indbygget LED belysning
Støjsvagt
 Lavt energiforbrug
 Høj køleevne
 Stilrent design
Elektronisk temperaturstyring med LCD display
 Rummer 395 liter
 Ferie funktion
Ventileret kølefunktion og superkøl funktion


Electrolux ERC2105AOW

Populær blandt brugerne

Electrolux ERC2105AOW

.
Electrolux ERC2105AOW er et fuldintegreret køleskab, der ikke er medtaget i nogle nyere eksperttests.

Til gængæld er det en energivenlig model, der er placeret i energiklasse B. Dette er en af de bedste energiklasser, når det kommer til køleskabe, hvorfor man får en model, der ikke forbruger meget energi på et år. Det er derfor ikke kun en fordel for forbrugerens pengepung, men også en fordel for miljøet.

Kort om Electrolux ERC2105AOW

Electrolux ERC2105AOW har en kapacitet på 202 liter, hvorfor det er et køleskab til en familie på omkring 3 til 4 personer. Med dette køleskab vil denne størrelse familie nemt kunne få plads til en uges madvarer.

Derudover er Electrolux ERC2105AOW forsynet med et forholdsvist lavt lydniveau på 35 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, hvorfor køleskabet ikke vil støje meget under brug.

Electrolux ERC2105AOW er forsynet med en LED-belysning, hvorfor man kan være sikker på, at man nemt og hurtigt kan få et godt overblik over indholdet i køleskabet. Desuden er LED-belysningen også energibesparende samt kan holde i lang tid uden udskiftning af pærerne.

Brug og funktioner

Electrolux ERC2105AOW er forsynet med flere praktiske egenskaber samt optimale indretningsmuligheder.

En af disse funktioner er SuperKøl, der hurtigt køler køleskabet ned, når døren har været åben i et stykke tid som for eksempel ved udpakning af ugens indkøb. På den måde når alle madvarerne ikke at tø op.

Køleskabets elektroniske temperaturstyring med touchbetjening sørger ydermere for, at køleskabet altid har den mest optimale temperatur.

Der er desuden mulighed for at holde øje med, om temperaturen i køleskabet er for høj. Hvis det er tilfældet, så giver funktionen TempAlert nemlig besked med en advarselslampe samt et signal.

Endvidere kommer Electrolux ERC2105AOW med SoftClose-dørlukning. Dette system sikrer, at køleskabets låge altid lukker stille og roligt, hvorfor man ikke kan smække det i. Det giver mulighed for, at man også kan placere madvarer i lågens inderside uden, at de falder ud eller går i stykker. Køleskabets låge er også designet, så det selv lukker i, hvis man glemmer det.

Andre fordele

Electrolux ERC2105AOW er et selvafrimende køleskab, hvorfor man blot skal gøre brug af en våd klud, når det skal rengøres. Det er derfor nemt og hurtigt at få køleskabet til at skinne som nyt både indvendigt og udvendigt.

Derudover kommer Electrolux ERC2105AOW med en døralarm, en feriefunktion samt en kombi glashylde.

Døralarmen sørger for, at man altid får besked, hvis lågen ikke bliver lukket ordentligt. På den måde undgår man, at køleskabets temperatur forandres, da man straks bliver gjort opmærksom på dette, hvorimod feriefunktionen gør, at man helt kan undlade at slukke for køleskabet, hvis man skal på ferie, da man blot kan sætte det i hvile.

Den kombinerede glashylde er fordelt 50/50 og kan splittes således, at en hel glashylde ændres til en halv dybde. På den måde kan man få plads til selv de lidt større ting uden problemer.

Størrelse:
🔴 Højde: 121,9 cm
🔴 Bredde: 55,6 cm
🔴 Dybde: 55 cm
🔴 Indbygningshøjde: 122,5 cm
🔴 Indbygningsbredde: 56 cm
🔴 Indbygningsdybde: 55 cm
🔴 Vægt: 38,5 kg

Udvalgte fordele ved Electrolux ERC2105AOW:
LED-belysning
Flere praktiske funktioner såsom SuperKøl og TempAlert
SoftClose-dørlukning
Elektronisk temperaturstyring med touchbetjening
Udstyret med feriefunktion og døralarm


SMEG FAB28RBL3 – «bedste køb” hos Which

✅ ”Bedste køb” hos Englands største testmagasin Which.co.uk 
✅ God anmeldelse hos Råd & Rön

SMEG FAB28RBL3

Forkæl dig selv med dette flotte køle- og fryseskab fra producenten SMEG. I et elegant sort amerikanerdesign med flotte kromdetaljer er dette et køleskab, der vil tage sig lækkert ud i dit køkken.

Køleskabet får særlig ros for hurtigt at køle ned, have en meget pålidelig termostat, god kølestabilitet selv i varme rum, meget effektivt og støjsvagt. Derfor vinder det også som det bedste køb hos det engelske testmagasin Which.co.uk.

Du kan derfor trygt vælge det flotte sorte køleskab med frys, hvis du er på jagt efter en visuelt lækker og effektiv model.

Køle-fryseskab med lavt lydniveau

Det er ikke til at komme udenom, at designet af SMEG FAB28RBL3 er lækkert og gennemført. Den sorte yderside er elegant med afrundede hjørner, der gør det optimalt til at stå frit i køkkenet.

Det smarte køleskab har en integreret fryser, så du let kan opbevare både madvarer og frostvarer i samme flotte skab. Selve køleskabet har en kapacitet på 244 liter, mens den øverste frysedel har en kapacitet på 26 liter. FAB28RBL3 anbefales størrelsesmæssigt til den helt almindelige husstand, der tæller mellem 3 og 4 medlemmer.

LED-lys sikrer, at du let kan overskue madvarerne i dit skab, og det tænder automatisk, når du åbner lågen. Selve håndtaget er lavet i krom og sidder horisontalt på lågen.

Energimærkning i topklassen

Med et lydniveau på 38 dB(A) er køleskabet fra SMEG støjsvagt, så det ikke generer, når du opholder dig i køkkenet. Særligt hvis køleskabet med dets flotte design skal stå frit i rummet, er det behageligt med den lydsvage model.

SMEG FAB28RBL3 udmærker sig ved at være helt i top, når det kommer til energiforbrug. Det har nemlig fået mærket A, hvorfor det er i topklassen rent energimæssigt. Det giver et årligt forbrug på 139 kWh/år. Hvis du både tænker på optimal køle- og fryseevne, dit forbrug og miljøet, er dette SMEG-skab derfor et solidt valg.

Størrelse
🔴 Højde: 1530 mm
🔴 Bredde: 600 mm
🔴 Dybde: 728 mm
🔴 Vægt: 71,1 kg

SMEG FAB28RBL3 vs. markedet

Dette køleskab er en af oversigtens flotteste modeller. Hvis dit køleskab skal stå frit i rummet, er denne udgave fra SMEG derfor et sikkert valg, der vil tage sig flot ud. Det har derfor heller ikke de klassiske standardmål, hvorfor du skal være opmærksom på målene, hvis du ønsker at integrere det i dit køkken.

Prisen er grundet designet og topkvaliteten også i den høje ende af oversigtens modeller, men du får samtidigt en flot model, der er energimærket D.

Fordele ved SMEG FAB28RBL3
Energiklasse A i topklassen
Flot sort amerikanerdesign med kromdetaljer
Både køle- og fryseskab til husstanden på 3 til 4 medlemmer


Bosch Series 4 Køleskab KSV36VW3P – Hurtig nedkøling og lavt energiforbrug

✅ Bedste køb hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Bosch KSV36VW3P

Med KSV36VW3P fra Bosch Series 4 får du et ekstra stort køleskab med god kapacitet. Hos Which.co.uk får køleskabet roser for en god temperaturstabilitet, hurtig nedkøling og energiforbrug. De finder ingen større ulemper ved dette køleskab, hvorfor det også vinder som ”bedste køb” i deres test.

Med KSV36VW3P får du derfor et kanongodt køleskab til den lidt større husstand, hvor der er alle de nødvendige funktioner og god plads til madvarer til dagligdagen.

Stor kapacitet og god opbevaringsplads

Bosch Series 4 KSV36VW3P er en fritstående model, der har mange smarte integrerede opbevaringsløsninger. Skabet er en af oversigtens største med en kapacitet på 348 liter. Det er udstyret med 7 gode hylder, 5 opbevaringshylder i lågen og en praktisk gennemsigtig skuffe.

Køleskabet er udstyret med MultiFlow-køling, og den praktiske VitaFresh skuffe sørger for at holde frugt og grønt frisk sammen med andre former for madvarer. MultiFlow sørger for, at den afkølede luft fordeler sig effektivt i hele skabet for en ensartet køling af dine madvarer. Det hjælper derfor med at holde dine madvarer friske så længe som muligt.

Klassisk køleskab i energiklasse B

Designet af Bosch Series 4 KSV36VW3P er klassisk hvidt, og håndtaget sidder midt for vertikalt, så det er let at åbne det store skab trods dets højde på 186 cm. Med et smart LED-lys der tænder, når lågen åbnes, kan du hurtigt få et godt overblik over det rummelige skabs indhold.

Køleskabet fra Bosch er i den gode ende rent energimæssigt, hvor det er mærket med B, hvilket er den anden bedste placering. Det giver et årligt forbrug på 112,00 kWh/år, hvilket er lavt i forhold til andre modeller i denne oversigt.

Selvom skabet er stort, så har det samtidigt et lavt lydniveau, så det ikke forstyrrer dig, når det står frit i køkkenet. Det kan kun komme op på 39 dB(A), så det er meget lidt generende i hverdagen.

Størrelse
🔴 Højde: 186 cm
🔴 Bredde: 60 cm
🔴 Dybde: 65 cm
🔴 Vægt: 71 kg

Bosch Series 4 Køleskab KSV36VW3P vs. markedet
Dette køleskab er en af oversigtens største med en god kapacitet på 348 liter. Samtidigt er den i den høje ende rent energimærkningsmæssigt med B, der både skåner miljøet og din pengepung.

Du skal vælge dette køleskab, hvis du bor i en større husstand med omkring 5 medlemmer. Det egner sig derfor godt til større familier eller delelejligheder, hvor mange skal deles om samme køleskab. De praktiske hylder kan flyttes rundt efter behov, og den effektive MultiFlow-funktion garanterer, at hele skabet har samme temperatur.

Fordele ved Bosch Series 4 Køleskab KSV36VW3P
Ekstra stort køleskab med kapacitet på 348 liter
Energiklasse B
MultiFlow-køling og VitaFresh skuffe


Liebherr KB 4350

Testvinder hos forbrugerorganisationen Råd & Rön

Liebherr KB 4350

.
Modellen Liebherr KB 4350 har både været undersøgt i test hos eksperterne i det danske forbrugerråd og svenske forbrugerorganisation, hvor der har været set på både funktioner, anvendelighed, energiforbrug, brugervenlighed og evne til at holde køleskabet koldt.

Ekspertpanelerne er enige i, at Liebherr KB 4350 er et rigtig godt køleskab, og det belønnes med en rigtig flot førsteplads i begge tests.

Kort om Liebherr KB 4350

Liebherr KB 4350 vil være et godt valg for den forbruger, som ønsker et stort køleskab med god rummelighed.

Dette køleskab har nemlig en kølekapacitet på 367 liter, hvilket er nok til en større husstand på omkring 5-6 personer. Herudover tager Liebherr KB 4350 både højde for strømregningen og miljøet, da modellen findes i energiklasse B, som er en rigtig god miljømærkning.

Det årlige energiforbrug er dermed også i den lave ende og er på 90 kWh/år.

Modellen er hvid og skabt i et enkelt design sådan, at modellen kan passe ind i alle typer køkkener, og kommer med et 2,4 tommer TFT-farvedisplay bag døren med touch-betjening.

Brug og funktioner

Liebherr KB 4350 har flere gode funktioner, som gør livet lettere for forbrugeren. For eksempel har modellen en ventileret køling, som sikrer, at temperaturen forbliver ens og jævn i hele køleskabet – det betyder, at man ikke længere behøver overveje, at nogle madvarer skal opbevares ved en lavere temperatur end andre.

Herudover har Liebherr KB 4350 en elektronisk temperaturstyring, som sørger for, at temperaturen kan indstilles helt præcist i forhold til den temperatur, man ønsker. Den elektroniske temperaturstyring er modsat de gamle modeller med drejeknap, hvor det kan være svært at finde den præcise temperatur, da her ikke er angivelse af specifikke grader.

For yderligere at sikre en god og optimal temperatur som holder madvarerne friske længere, så har Liebherr KB 4350 PowerCooling med FreshAir samt BioFresh-skuffer til grønt.

 Andre fordele

Liebherr KB 4350 har LED-lys flere steder i køleskabet for en optimal belysning: Det inkluderer LED-loftsbelysning med lysdæmper, LED-belysning i BioFresh-skufferne og LED-belysning i bagvæggen.

Herudover er Liebherr KB 4350 udstyret med 4 GlassLine opbevaringshylder, hvoraf den ene er delbar, og der findes tillige en flaske- og opbevaringshylde.

Størrelse:
🔴 Højde:185 cm
🔴 Bredde: 60 cm
🔴 Dybde: 71 cm
🔴 Vægt: 76,4 kg

Liebherr KB 4350 måler 185 cm (H), 60 cm (B), 71 cm (D og inklusive håndtag).

Udvalgte fordele ved Liebherr KB 4350:
Stort køleskab med kapacitet på 367 liter
Ventileret køling sikrer ens temperatur i hele køleskabet
Elektronisk temperaturstyring
PowerCooling samt BioFresh-skuffer


Electrolux EN3791MOW

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EN3791MOW

 

.

Dette gør de blandt andet på grund af kølefryseskabets gode kølekapacitet, lave energiforbrug og kvalitet. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med dets frysekapacitet, da de mener, at det tager lang tid at fryse madvarer ned sammenlignet med andre modeller.

Der er mulighed for at købe Electrolux EN3791MOW med enten en front i rustfrit stål eller en hvid front. Man kan derfor vælge den model, der bedst passer til indretningen i ens køkken.

Modellen er velegnet til en husstand med tre til fire personer, da kølekapaciteten er på 228 liter, og frysekapaciteten er på 91 liter. Kølefryseskabet er desuden placeret i energiklasse B.

Kølefryseskab med ventileret køl og 0-graders zone

Med Electrolux EN3791MOW får man et praktisk køleskab med ventileret køl. Det betyder, at temperaturen er ens i hele køleskabet – både øverst og nederst. På den måde holder alle madvarer i køleskabet sig friske i længere tid.

Derudover er Electrolux EN3791MOW forsynet med en 0-graders zone. Dette er en skuffe, som især er velegnet til opbevaring af forskellige madvarer. Zonen sørger for, at madvarer får en forlænget levetid, da temperatur og fugtighed regelmæssigt bliver tilpasset. På den måde passer det altid optimalt til den pågældende madvare.

Kølefryseskabets lydniveau er på 43 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, hvorfor modellen ikke støjer meget i køkkenet.

Kølefryseskab med SuperKøl og SuperFrys 

Både fryseren og køleskabet i Electrolux EN3791MOW er forsynet med praktiske funktioner. Eksempelvis kommer køleskabet med SuperKøl, mens fryseren er udstyret med SuperFrys.

Mens SuperKøl sænker temperaturen i køleskabet i en kort periode, så madvarerne holder sig friske, når man putter nye varer ind i køleskabet, sørger SuperFrys for at nedfryse madvarer nemt og hurtigt. Funktionen booster nedfrysningsprocessen, så ingen frysevarer bliver tøet op, når der placeres nye i fryseren.

Samtidigt kommer Electrolux EN3791MOW med et TasteGuard-luftfilter. Dette luftfilter sikrer, at luften bliver holdt frisk og ren. Den er desuden lavet til at fjerne lugt. På den måde vil de forskellige madvarer ikke begynde at lugte eller smage af hinanden.

Selvafrimende kølefryseskab med LED-belysning

Electrolux EN3791MOW er et selvafrimende kølefryseskab, hvorfor man ikke selv manuelt skal i gang med at afrime hverken fryseren eller køleskabet. Modellen klarer nemlig dette helt selv.

Takket være modellens LED-belysning er der mulighed for hurtigt at få et overblik over alle de forskellige madvarer i både fryseren og køleskabet. LED-belysningen er skarp uden at blænde og holder samtidig i mange år.

Electrolux EN3791MOW har desuden flere glashylder, som giver mere fleksibilitet ved placering af de forskellige madvarer i køleskabet. Man har ydermere selv mulighed for at vælge, hvor mange hylder man ønsker, at der skal være i modellen.

Størrelse:
🔴 Højde: 200,5 cm.
🔴 Bredde: 59,5 cm.
🔴 Dybde: 64,7 cm.
🔴 Vægt: 77 kg

Fordele ved Electrolux EN3791MOW:
LED-belysning
Fryser med SuperFrys
Køleskab med SuperKøl
Energiklasse B
0-graders zone
Ventileret køl
Støjsvag model
Rummelig model
Selvafrimende kølefryseskab
Glashylder


Electrolux EN3201MOW

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EN3201MOW

 

.
Både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt Electrolux EN3201MOW. Begge ekspertkilder har givet kølefryseskabet en god bedømmelse, da de især er glade for dets lave energiforbrug samt kvalitet.

Selvom eksperterne generelt er begejstrede for Electrolux EN3201MOW, er de mindre imponerede over modellens køle- og frysekapacitet.

Energieffektivt kølefryseskab med lavt lydniveau

Med Electrolux EN3201MOW får man et energieffektivt kølefryseskab, der er placeret i energiklasse B.

Dette er den bedre ende af energiskalaen, hvorfor man ikke skal være bekymret for, at modellen forbruger meget strøm på et år. Samtidigt kommer Electrolux EN3201MOW med LED-belysning, der er besparende og holdbart, så man nemmere kan få et overblik over al indhold.

Electrolux EN3201MOW kommer desuden med både en fryser og et køleskab med en kapacitet på henholdsvis 111 liter og 198 liter. Det gør modellen velegnet til en mindre husstand på omkring to personer.

Da Electrolux EN3201MOW ikke støjer mere end 40 dB, vil det ikke forstyrre meget i køkkenet. Til sammenligning har en normal samtale nemlig et lydniveau på 60 dB.

Fryser med LowFrost

Fryseren i Electrolux EN3201MOW er udstyret med systemet LowFrost. LowFrost sørger for, at fryseren bliver afrimet på kort tid. Man skal derfor ikke selv gøre dette manuelt og skal herved ikke bekymre sig om pladsmangel.

Derudover kommer fryseren med både to fryseskuffer og en enkelt halvdyb skuffe. Det vil sige, at der er plads til at placere både de mindre frysevarer og de lidt større frysevarer i fryseren, hvis der er brug for det.

Samtidigt kommer Electrolux EN3201MOW med glashylder i fryseren, der sikrer et godt overblik. Det er også nemmere at rengøre sammenlignet med trådhylder.

Fleksibelt køleskab

Electrolux EN3201MOW er forsynet med et fleksibelt køleskab med en enkel indretning. Eksempelvis kommer modellen med en pladsbesparende hylde til flasker.

Denne praktiske flaskehylde gør, at man har mulighed for at samle flaskerne og herved få plads til flere madvarer i køleskabet. Flaskehylden er placeret under en glashylde, og man kan opbevare op til fem flasker på den.

Endvidere kommer Electrolux EN3201MOW med to grøntsagsskuffer, der er velegnet til både frugt og grønt. Grøntsagsskufferne er designet i halv bredde, så de ikke optager meget af pladsen i køleskabet.

Størrelse:
🔴 Højde: 174,5 cm.
🔴 Bredde: 59,5 cm.
🔴 Dybde: 64,7 cm.
🔴 Vægt: 64,1 kg

Fordele ved Electrolux EN3201MOW:
Fleksibel indretning
Pladsbesparende flaskehylde
Glashylder i fryseren
Fryser med LowFrost
Lavt lydniveau
Energivenlig
LED-belysning
Velegnet til mindre husstande
Flere skuffer i fryseren
To grøntsagsskuffer i køleskabet


Electrolux EN3791MOX

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EN3791MOX

.
Electrolux EN3791MOX er blevet testet og anmeldt af

Dette har de blandt andet gjort på grund af, at modellen har et lavt energiforbrug samt er af høj kvalitet. Til gengæld er eksperterne mindre vilde med støjniveauet.

Electrolux EN3791MOX er placeret i energiklasse B og har en kølekapacitet på 228 liter. Frysekapaciteten er på 91 liter. Det vil sige, at modellen er velegnet til en familie med cirka tre til fire personer. Lydniveauet er på 43 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB, så det støjer ikke meget i køkkenet.

Praktiske opbevaringsfunktioner

Electrolux EN3791MOX er et kølefryseskab med flere praktiske opbevaringsfunktioner. Modellen kommer blandt andet med en 0-graders zone i form af en skuffe, der er velegnet til flere forskellige madvarer. Skuffen sørger nemlig for, at holdbarheden øges på grund af den lave temperatur. 

Har man brug for at sænke køleskabets temperatur i en kort periode, er der mulighed for at gøre brug af SuperKøl-funktionen. Denne funktion sikrer, at madvarerne forbliver friske, selvom man placerer nye i køleskabet.

Udover SuperKøl er Electrolux EN3791MOX udstyret med SuperFrys-funktionen. SuperFrys sikrer en hurtig indfrysning, så man undgår temperaturudsving i fryseren. Dette gør, at alle madvarer bevarer deres næringsstoffer og smag samt ikke bliver tøet op.

Kølefryseskab med god luftfugtighed

Electrolux EN3791MOX er forsynet med en god luftfugtighed, så alle madvarer holdes friske i længere tid. Dette er takket være MultiFlow-teknologien.

Denne teknologi sørger for, at man kan placere madvarerne akkurat der, hvor det passer, da de stadig vil holde sig friske og bevare deres konsistens. TwinTech-teknologien hjælper desuden med at holde madvarerne friske ved at skille luften fra fryseren fra luften i køleskabet. På den måde opretholdes der konstante fugt- og temperaturniveauer.

Endvidere kommer Electrolux EN3791MOX med et TasteGuard-luftfilter, så luften forbliver ren og frisk. Det gør, at maden ikke vil smage af hinanden eller begynde at lugte, selvom de forskellige madvarer ikke er pakket ind.

Selvafrimende model med LED-belysning

Fryseren i Electrolux EN3791MOX er selvafrimende. Det betyder, at man ikke selv manuelt skal afrime denne, da modellen sørger for dette regelmæssigt.

Når man åbner enten fryseren eller køleskabet, vil de blive oplyst af en LED-belysning. LED-belysningen er skarp uden at blænde, så man får et godt overblik over indholdet.

Sidst men ikke mindst kommer Electrolux EN3791MOX med et fleksibelt hyldedesign i køleskabet. Det fleksible design sikrer, at man får både mere bredde og dybde i sammenligning med andre modeller. På den måde opnår man en større fleksibilitet, når man placerer madvarer i køleskabet. Alle hylder er lavet af glas.

Størrelse:
🔴 Højde: 200,5 cm.
🔴 Bredde: 59,5 cm.
🔴 Dybde: 64,7 cm.
🔴 Vægt: 74 kg

Fordele ved Electrolux EN3791MOX:
Fleksibelt hyldedesign
LED-belysning
Selvafrimende fryser
TasteGuard-luftfilter
TwinTech-teknologi
MultiFlow-teknologi
Energivenlig model
Lavt lydniveau
SuperFrys-funktion
SuperKøl-funktion


Electrolux ERF3307AOW

Populær blandt brugerne

Electrolux ERF3307AOW

.
Electrolux ERF3307AOW er ikke medtaget i nogle nyere eksperttests, men er til gengæld et køleskab, der er populær blandt brugerne. Brugerne er især vilde med, at køleskabets lydniveau er lavt, at det er rummeligt, samt at det kommer med en god belysning.

Modellen er et fritstående køleskab med energimærkning C. Dette betyder, at køleskabet er placeret i den gode ende af energiskalaen, hvorfor man kan være sikker på, at modellen ikke forbruger meget energi på et år. Dette er ikke mindst en fordel for pengepungen, men også for miljøet.

Kort om Electrolux ERF3307AOW

Electrolux ERF3307AOW har en kapacitet på 314 liter, hvorfor det egner sig til en familie på omkring 5 til 6 personer. Kapaciteten betyder, at en familie på denne størrelse sagtens kan opbevare omkring en uges indkøb uden problemer.

Derudover er Electrolux ERF3307AOW forsynet med et lavt lydniveau på 39 dB. Dette lydniveau gør, at køleskabet ikke larmer meget under brug. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Køleskabet er yderligere forsynet med en energibesparende LED-belysning, der sørger for at give et godt overblik over alle de madvarer, der er i køleskabet.

Brug og funktioner

Electrolux ERF3307AOW LukketElectrolux ERF3307AOW kommer med de to funktioner SpacePlus og SuperKøl.

Mens SpacePlus sørger for, at køleskabet er forsynet med en stor kapacitet, hvor man kan få plads til mange madvarer, så sikrer SuperKøl, at køleskabet hurtigt køler ned, hvis lågen har været åben i et stykke tid. Dette er eksempelvis praktisk, når man har handlet stort ind og skal fylde det i køleskabet.

Derudover kommer Electrolux ERF3307AOW med en elektronisk temperaturstyring, der sikrer, at man kan indstille temperaturen optimalt, samt at der altid er den rette temperatur i køleskabet.

Køleskabet er yderligere udstyret med en pladsbesparende flaskehylde. Denne hylde er trukket ind under glashylden, så man har mulighed for at opbevare op til 5 flasker på samme tid, mens man kun bruger en minimal del af den indvendige plads i køleskabet.

Andre fordele

Med Electrolux ERF3307AOW er det nemt at få plads til eksempelvis lange grøntsager såsom porrer og agurker, da den gennemsigtige skuffe kommer i en fuld bredde. Det betyder ikke mindst, at det er nemt at placere selv store frugter og grøntsager i skuffen, men at man også hurtigt kan få et overblik over, hvad der er i den.

Derudover er Electrolux ERF3307AOW et selvafrimende køleskab, hvorfor det er nemt at rengøre. Man skal blot tørre køleskabets hylder med en fugtig klud, hvorefter det er helt rent.

Til sidst kommer Electrolux ERF3307AOW med en visuel døralarm. Denne døralarm giver en ekstra sikkerhed mod unødig ændring i temperaturen, da den visuelt viser, hvis lågen eksempelvis ikke er blevet lukket korrekt.

Størrelse:
🔴 Højde: 155 cm
🔴 Bredde: 59,5 cm
🔴 Dybde: 66,8 cm
🔴 Vægt: 55 kg

Udvalgte fordele ved Electrolux ERF3307AOW:
Pladsbesparende flaskehylde
Udstyret med døralarm og ekstra bred skuffe
Elektronisk temperaturstyring
Flere praktiske funktioner såsom SpacePlus og SuperKøl
Kapacitet på 314 liter

Her kan du se en videopræsentation af Electrolux ERF3307AOW lavet af WhiteAway.com:


Scandomestic SKS 450 SS A++

 ✅ Kåret som ‘Bedst i test’ i en større uafhængig test

Scandomestic SKS 450 SS A++

.

Scandomestic er måske ikke det mest velkendte mærke, men med denne model får man et godt og solidt køleskab, som tillige både er rummeligt og energivenligt.

Kort om Scandomestic SKS 450 SS A++

En af de helt store fordele ved Scandomestic SKS 450 SS A++ er modellens store rummelighed, som gør, at dette køleskab vil passe godt til den lidt større familie. Scandomestic SKS 450 SS A++ har nemlig en kølekapacitet på 360 liter, som er højt.

Modellen er ikke den billigste på markedet, men til gengæld får man høj kvalitet for pengene. Også udseendet er pænt i flot rustfrit stål med et enkelt og minimalistisk udtryk, som vil passe ind i alle typer af køkkener.

Scandomestic SKS 450 SS A++ er ydermere et miljøvenligt køleskab, da modellens energiklasse er B – det er en rigtig høj klasse, som vil spare både forbruger og miljøet. 

Brug og funktioner

Scandomestic SKS 450 SS A++ har som nævnt en stor kapacitet, og køleskabets indre er designet til at gøre opbevaringen af madvarer så fleksibel som mulig. Der findes 5 sikkerhedsglashylder, som alle er justerbare for at give muligheden for at tilpasse indretningen til typerne af madvarer.

Hertil kommer også 2 skuffer, som er transparente, sådan at man kan se igennem dem. Det højner overskueligheden, og overskueligheden øges yderligere ved hjælp af displayet, som viser køleskabets status.

Andre fordele

Scandomestic SKS 450 SS A++ er et støjsvagt køleskab med et lydniveau på 40 dB, hvilket betyder, at man dårligt nok kan høre køleskabet brumme. Et støjsvagt køleskab er især en fordel i hjem, hvor man ofte opholder sig tæt på køleskabet – for eksempel i mindre lejligheder eller i samtalekøkkener.

Scandomestic SKS 450 SS A++ har desuden en vendbar dør, så modellen kan bruges i alle hjem, og det årlige energiforbrug er på 131 kWh, hvilket er mod den lave ende.

Størrelse:
🔴 Højde:185,5 cm
🔴 Bredde:59,5 cm
🔴 Dybde:62,2 cm
🔴 Vægt: 82 kg

Udvalgte fordele ved Scandomestic SKS 450 SS A++:
 Rummeligt køleskab med kapacitet på 360 liter
Miljøvenligt køleskab i energiklasse E
 5 sikkerhedsglashylder og 2 transparente skuffer
 Støjsvagt køleskab


Electrolux EN3201MOX

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EN3201MOX

 

.

Begge ekspertkilder har givet kølefryseskabet en god bedømmelse på grund af dets lave energiforbrug og gode funktioner. Selvom eksperterne generelt er vilde med modellen, er de ikke så begejstrede for dets køle- og frysekapacitet.

Energibesparende kølefryseskab med LED-belysning

Med Electrolux EN3201MOX får man et energibesparende kølefryseskab, der er placeret i energiklasse E.

Dette er den gode ende af energiskalaen, hvorfor det ikke forbruger meget energi på et år. Samtidigt er lydniveauet i den lave ende, da det er på blot 40 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Electrolux EN3201MOX er velegnet til en husstand med omkring en til to personer, da kølekapaciteten er på 198 liter.

Frysekapaciteten er på 111 liter. Når man åbner køleskabet eller fryseren, vil apparatet blive oplyst af en LED-belysning. LED-belysningen er strømbesparende og holdbar og giver et godt overblik over indholdet.

Fleksibel indretning

Electrolux EN3201MOX er forsynet med en fleksibel indretning, da køleskabet blandt andet kommer med en pladsbesparende opbevaring til flasker.

Den praktiske flaskehylde er placeret nedenunder en glashylde, så den ikke fylder meget. Der er plads til fem flasker.

Derudover kommer køleskabet med to grøntsagsskuffer i halv bredde, så de heller ikke fylder meget. Det gør indretningen af køleskabet mere fleksibelt, så der er plads til flere madvarer.

Fryserens indretning er ligeledes praktisk med to fryseskuffer og en enkelt halvdyb skuffe. Der kan også findes flere glashylder i fryseren, som giver et bedre overblik og er nemmere at rengøre i forhold til eksempelvis trådhylder.

Model med LowFrost og AntiFingerPrint 

Electrolux EN3201MOX har en fryser med et LowFrost-system. Dette system afrimer fryseren automatisk regelmæssigt, så det ikke skal gøres manuelt. Samtidigt er køleskabet selvafrimende, så man kan rengøre det uden brug af kemikalier og blot med en fugtig klud.

Sidst men ikke mindst er Electrolux EN3201MOX fremstillet i et elegant og stilrent design med AntiFingerPrint. AntiFingerPrint er en særlig belægning, der sørger for, at overfladen altid er ren og uden fedtede fingre.

Størrelse:
🔴 Højde: 174,5 cm.
🔴 Bredde: 59,5 cm.
🔴 Dybde: 64,7 cm.
🔴 Vægt: 63,1 kg

Fordele ved Electrolux EN3201MOX:
AntiFingerPrint
LowFrost i fryseren
Selvafrimende køleskab
Fleksibel indretning
Velegnet til mindre husstande
LED-belysning
Energivenlig model
Lavt lydniveau
Pladsbesparende flaskehylde
Skuffer til grøntsager


Electrolux ERF4115DOW

✅ Populær blandt brugerne

Electrolux ERF4115DOW

.
Modellen Electrolux ERF4115DOW har ikke været testet officielt af forbrugerråd eller eksperter, men vi har alligevel taget modellen med, da den har fået rigtig mange og gode brugeranmeldelser på blandt andet skousen.dk og whiteaway.com.

Ud fra det kan man se, at Electrolux ERF4115DOW er et særdeles godt og velfungerende køleskab, som let møder forbrugernes ønsker og krav. Electrolux ERF4115DOW vil være et godt valg for den forbruger, som har brug for et stort køleskab.

Kort om Electrolux ERF4115DOW

Electrolux ERF4115DOW er et stort køleskab med en kapacitet på 387 liter svarende til 5-6 personers brug.

Modellen har funktionen FreeStore, som på intelligent vis sikrer god og jævn køling overalt i køleskabet. FreeStore sørger nemlig for at minimere temperaturforskelle i køleskabet, sådan at samme temperatur holdes på alle hylder og i både top og bund. Det betyder for forbrugeren, at ligegyldig hvor i køleskabet man lægger en madvare, så får den samme temperatur.

Herudover så har Electrolux ERF4115DOW belysning med LED, som både er energibesparende og sikrer et godt overblik for forbrugeren.

Det siger forbrugerneElectrolux køleskab ERF4115DOW

Forbrugerne fremhæver rigtig mange aspekter ved Electrolux ERF4115DOW. Det inkluderer blandt andet kapaciteten og den lette rengøring, som gør modellen velegnet i store husstande også. Også LED-lyset fremhæves, da forbrugerne fortæller, at lyset virkelig gør en forskel for overblikket.

Andre forbrugere fortæller, at det i forvejen rummelige køleskab kan udnyttes endnu mere pladsbesparende, da hylderne er ekstra dybe og lange, og grøntsagsskuffen har også en god størrelse. Denne skuffe kører på skinner, og bevægelserne foregår gnidningsfrit.

Designet er også et aspekt, som forbrugerne hæfter sig ved, for der nævnes, at køleskabets ydre er rigtig godt og stilfuldt i et meget enkelt design.

Andre fordele

Electrolux ERF4115DOW har energiklasse C, som ligger mod den pæne ende af energiskalaen. Dette sikrer en besparelse for både miljø og forbruger. Det årlige energiforbrug er på 148 kWh/år.

Electrolux ERF4115DOW kommer også med en praktiske flaskehylde, som sikrer, at det nu bliver let at opbevare flasker i køleskabet, uden at de fylder for meget. Døren på Electrolux ERF4115DOW er højrehængt, men døren er også vendbar.

Størrelse:
🔴 Højde: 185 cm
🔴 Bredde: 59,5 cm
🔴 Dybde: 66,8 cm (D)
🔴 Vægt: 62 kg

Udvalgte fordele ved Electrolux ERF4115DOW:
Stort køleskab med en kapacitet på 387 liter
FreeStore-teknologi som sikrer ens temperaturer i hele køleskabet
LED-belysning
Med praktisk flaskehylde

 

Electrolux ERF2504AOW – Støjsvag model

Forbrugerne giver den 4,3 stjerner ud af 5 hos Skousen.dk 
Forbrugerne giver den 4,2 stjerner ud af 5 hos WhiteAway.com
Forbrugerne giver den 4 stjerner ud af 5 hos Elgiganten.dk

Electrolux ERF2504AOW

Dette Electrolux køleskab er en favorit blandt forbrugerne, der særligt fremhæver den gode størrelse, og at det er en støjsvag model. Den passer godt til det helt almindelige hjem, hvor der skal være plads til familiens forskellige madvarer, og pladsen er udnyttet helt optimalt.

Denne model er lydsvag og passer til de fleste standardmål for køkkenelementer, så du let kan få plads til det i dit køkken.

Ekstra meget plads med SpacePlus

Farven på Electrolux ERF2504AOW er helt klassisk hvid, og det har en god kapacitet på 235 liter. ERF2504AOW udmærker sig ved at være en del af SpacePlus-serien, så du får den bedste plads i forhold til målene. Dette sikrer nemlig den bedst mulige kapacitet, mens du stadig får et køleskab, der passer til standardmålene for køkkenelementer.

Den nederste gennemsigtige skuffe til grøntsagerne er i fuld bredde, så pladsen er udnyttet optimalt. Der er derfor god plads til frugt og grønt, der let kan overskues, når du åbner lågen.

Med et praktisk LED-lys, der tænder, når døren åbnes, kan du få et godt overblik over hele køleskabets indhold.

Køleskabet passer derfor godt til husstanden. på 3 til 4 medlemmer, hvor der bliver lavet mad.

Energiklasse C og let vedligeholdelse

Modellen ERF2504AOW ligger i den gode ende af energiskalaen med energimærket C. Dette giver et årligt forbrug på 130 kWh.

Modellen er meget støjsvag med et lydniveau på 38 dB(A), så du ikke bliver generet i dagligdagen, hvilket er meget behageligt, hvis køkkenet er et naturligt samlingssted i hjemmet.

Lågen til køleskabet er højrevendt, men det kan vendes efter behov. Håndtaget sidder øverst på lågen og er vertikalt. Du kan justere højden på benene, så køleskabet står sikkert og stabilt der, hvor du har behov for det.

Rengøring og vedligeholdelse af Electrolux ERF2504AOW er let, da den har en selvafrimende funktion. Det sparer dig for en masse besvær, og du rengør let køleskabet med en våd klud, så det fremstår som nyt.

Størrelse
🔴 Højde: 1250 mm
🔴 Bredde: 550 mm
🔴 Dybde: 612 mm
🔴 Vægt: 43,6 kg

Electrolux ERF2504AOW vs. markedet
Electrolux ERF2504AOW udmærker sig ved at være et godt køleskab til den almindelige husstand på 3 til 4 medlemmer. Med en fornuftig energimærkning, ekstra udnyttelse af selve kølerummet og smart LED-belysning er det et godt valg til dig, der ønsker et helt klassisk køleskab, der passer til de fleste køkkener.

Fordele ved Electrolux ERF2504AOW
 Klassisk køleskab til den almindelige husstand
Passer til 3 til 4 personer
Ekstra udnyttelse af pladsen med SpacePlus
Meget støjsvag med et lydniveau på 38 dB(A)


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Electrolux køleskabe er bedst i test?

Electrolux ERF4114AOX og Electrolux ERF4114AOW

🤓 Hvordan testes Electrolux køleskabene?

Køleskabene testes på deres evne til at opretholde den optimale temperatur, også når omgivelsernes temperatur ændre sig. Derudover kigges der på energiforbrug, støjniveau og brugervenlighed.

🤔 Hvilken energiklasse bør jeg gå efter?

Energiskalaen for køleskabe går fra A til D. Det er anbefalet af energistyrelsen, at du vælger en model i energiklasse D.


Electrolux køleskab test – Disse kilder har vi gennemgået

Vi har gennemgået en lang række tests af køleskabe. Mange af de tests som du finder på nettet, skal du være meget kritisk overfor. Grunden er at mange hjemmesider laver ”tests” uden nogensinde at have testet produkterne i virkeligheden, de hævder blot at have gjort det.
Hos Forbrugsguiden.dk anvender vi kun tests fra pålidelige kilder, som har testet produkterne i virkeligheden. Vi har brugt følgende kilder i denne artikel:

Stiftung Warentest 🇩🇪
Det store tyske testmagasin Stiftung Warentest er et af de mest anerkendte testmagasiner i Europa, med millioner af faste læsere.

I denne artikel refererer vi til deres test af køle-fryseskabe, hvor de har laboratorie testet 30 forskellige modeller i juni 2016.
Igen her har de har haft fokus på centrale vurderingspunkter som funktioner, betjening, energiforbrug, overordnet kvalitet og køleevne.

Hele testen kan læses her. Bemærk at også Stiftung Warentest kræver betalt medlemskab for at læse testen.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har i september 2016, fortaget en test af 22 forskellige køleskabe.

Du kan læse hele testen her. Bemærk at også hos Råd & Rön kræver det betalt medlemskab at læse testen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme