De bedste Raw blendere ifølge anmeldelser og forbrugere

I denne Raw blender test gennemgår vi blendere, der har fået gode anmeldelser fra brugere og diverse anerkendte ekspertkilder. Vi har taget et kig på brugeranmeldelser hos diverse forhandlere samt ekspertvurderinger for at finde frem til de bedste modeller på markedet.

Efter gennemgangen af Raw blendere gennemgår vi alternative blendere fra andre producenter med fokus på eksperttests for at få et nuanceret overblik over udvalget på markedet.

Herefter finder du en købsguide med information om, hvad du skal overveje ved køb af en ny blender samt gode råd til rengøringen. Til sidst finder du lækre opskrifter, som du kan afprøve ved brug af en blender.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste Raw blendere
🔸 Gennemgang af alternative testvindende blendere
🔸 Købsguide: Sådan vælger du den rette blender
🔸 Gode råd til rengøringen
🔸 Lækre opskrifter til blenderen
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Raw blender test – Her er de bedste modeller

Her følger en gennemgang af de Raw blendere, der har fået de bedste anmeldelser ifølge forbrugerne. Lige under produktnavnet i den grønne boks, kan du se hvor blenderen er bedømt, og hvordan den har klaret sig. Du finder også prissammenligning af produkterne, så du nemt kan se hvilke forhandlere der er billigst.


Raw X2.5 Turbo  

5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos danske KitchenOne.dk
4.4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos danske Skousen.dk
4.5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos danske Whiteaway.com

Raw X2.5 Turbo

Raw X2.5 Turbo er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld blevet testet af forbrugere hos de tre forhandlere Skousen.dk, KitchenOne.dk og Whiteaway.com. Her har blenderen fået gode anmeldelser fra brugerne.

Dette har de blandt andet givet blenderen på grund af, at den er kraftfuld og rummer meget i forhold til ingredienser.

Til gengæld er forbrugerne mindre vilde med, at Raw X2.5 Turbo ikke er helt optimal til de frosne ingredienser.

Kraftfuld blender, der virker som den skal, ifølge forbrugerne 

Ifølge forbrugerne hos de tre forhandlere er Raw X2.5 Turbo en god blender, der fungerer godt som en hjælpende hånd i køkkenet. Eksempelvis kalder flere brugere blenderen for værende ”kraftfuld” og ”fantastisk”, da den især er god til både ”smoothies og shakes”.

En bruger nævner blandt andet, at blenderen ”virker til UG” samt, at den ”virker som den skal”. Den hakker og blender nemlig ingredienser, som man ønsker, og der er tilmed, ifølge flere brugere, plads til en del ingredienser i kanden. 

Selvom forbrugerne generelt er glade for Raw X2.5 Turbo, nævner en bruger, at den ikke er optimal til frosne ingredienser, hvis de er placeret i bunden. 

Alsidig blender med 15 hastighedsindstillinger 

Med Raw X2.5 Turbo får man en alsidig blender, der kan bruges til alt lige fra supper, smoothies, puréer eller lignende. Blenderen kan både bruges til varme og kolde ingredienser. 

Blenderkanden er forsynet med en kapacitet på 2 liter og er fremstillet i BPA-fri tritan, så den ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. 

Derudover kommer blenderen med seksbladsklinger i rustfrit stål og er udstyret med 15 forskellige hastighedsindstillinger samt en turbo-hastighed. Disse indstillinger kan anvendes alt efter behov samt hvilke ingredienser, man skal blende. 

Høj motoreffekt og støjreducerende låg 

Raw X2.5 Turbo er forsynet med en motoreffekt på 1800 Watt, hvorfor den er lavet til også at kunne knuse is og blende andre former for hårde ingredienser. 

Dertil kommer blenderen med en hastighed, der laver nok friktion til at varme indholdet op i blenderen, når der blendes i omkring et par minutter. 

Sidst men ikke mindst kommer Raw X2.5 Turbo med et støjreducerende låg, der sørger for, at støj og larm bliver reduceret, når man bruger blenderen. Dette er en fordel, da man herved ikke står i meget larm, når man blender ingredienserne. 

Det er tilmed nemt at rengøre modellen, da den er rengøringsvenlig takket være dens aftagelige dele, der tåler at komme i opvaskemaskinen. 

Specifikationer ved Raw X2.5 Turbo:
🔴 Watt: 1800

🔴 Antal hastigheder: 15
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Antal programmer: 1
🔴 Kandens kapacitet: 2 liter

Udvalgte fordele ved Raw X2.5 Turbo: 
Motoreffekt på 1800 Watt

Støjreducerende låg
15 hastighedsindstillinger og turbo-hastighed
Kandekapacitet på 2 liter
Klinger i rustfrit stål

Her kan du se en kort video, der viser hvordan Raw X2.5 Turbo blenderen virker. Videoen er produceret af YouTube kanalen Rawshop:


Raw X3.5 Turbo  

✅ 3 ud 5 stjerner i test hos danske Pricerunner.dk

Raw X3.5 Turbo

Raw X3.5 Turbo er blevet testet og anmeldt af danske Pricerunner.dk, der har givet blenderen 3 ud af 5 stjerner. 

Dette har eksperterne blandt andet gjort, da blenderen kommer med en robust motor, stor kande og en enkel styring. Til gengæld er de mindre vilde med, at Raw X3.5 Turbo ikke er optimal til at knuse is samt ikke er forsynet med en ledningsopbevaring.

Rigtig machoblender, der emmer af muskelbundt, ifølge eksperterne 

Ifølge eksperterne fra Pricerunner.dk er Raw X3.5 Turbo en rigtig god og robust blender, som de beskriver som værende en ”rigtig machoblender”, hvor ”designet emmer af muskelbundt”. 

Eksperterne er vilde med, at modellen kommer med så mange kræfter, men er skuffede over, at den ikke er optimal til at knuse is. 

Til gengæld hæfter Pricerunner.dk sig ved, at Raw X3.5 Turbo er ”let at bruge”, samt at det er positivt, at der er en ”vis forsinkelse”, når man øger hastigheden med den trinløse regulering. Eksperterne mener, at dette giver en god kontrol over blenderen. 

Endvidere beskriver Pricerunner.dk Raw X3.5 Turbo som værende en ”robust og tung blender”. Derfor hæfter de sig ved, at det kan være svært at opbevare den i et køkkenskab. 

Desuden bemærker de, at håndtaget er forholdsvist bredt sammenlignet med andre modeller, hvilket man skal være opmærksom på ved køb af denne model. 

Robust blender med høj motoreffekt 

Med Raw X3.5 Turbo får man en robust og kraftig blender, der kan klare mange forskellige opgaver i køkkenet. Dette er blandt andet takket være dens motoreffekt på hele 2200 Watt.

Der er desuden mulighed for at gøre brug af blenderens 15 forskellige hastigheder samt pulsfunktion, der kan indstilles med hjælp fra drejeknappen. Selve pulsfunktionen betjenes via vippeknappen i højre side.

Stor og rummelig blender med seksbladsklinge  

Raw X3.5 Turbo er en stor og rummelig blender, der er udstyret med en kandekapacitet på hele 2,5 liter. Kanden giver derfor plads til at lave store portioner på en gang, så der er nok til hele familien. 

Desuden er kanden lavet af BPA-fri plastik, så den ikke indeholder nogen sundhedsskadelige stoffer.

Blenderen kommer med en seksbladsklinge i rustfrit stål, der sammen med den kraftfulde motor har mulighed for at blende de fleste ingredienser. 

Sidst men ikke mindst er Raw X3.5 Turbo en rengøringsvenlig model, da dens forskellige aftagelige dele tåler at komme i opvaskemaskinen.

Specifikationer ved Raw X3.5 Turbo:
🔴 Watt: 2200

🔴 Antal hastigheder: 15
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Antal programmer: 1
🔴 Kandens kapacitet: 2,5 liter

Udvalgte fordele ved Raw X3.5 Turbo: 
Motoreffekt på hele 2200 Watt

Stor kande på 2,5 liter
15 forskellige hastigheder og pulsfunktion
Seksbladsklinge i rustfrit stål
Rengøringsvenlig


Alternativer

I ovenstående afsnit har vi gennemgået et udpluk af Raw blendere på markedet, der har fået gode anmeldelser af både ekspertkilder og forbrugere.

Her i næste afsnit gennemgår vi alternativer til Raw blendere, da der findes andre gode modeller på markedet. På den måde kan man nemmere få et overblik over andre modeller samt sammenligne dem ud fra deres forskellige funktioner, specifikationer og vurderinger fra eksperter og forbrugere.


Kitchenaid 5KSB8270


4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
87 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
84 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk
3.5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Cnet.com

KitchenAid 5KSB8270

KitchenAid 5KSB8270 er blevet testet og anmeldt af fem ekspertkilder, hvilket inkluderer Trustedreviews.com, Good Housekeeping Institute, Which.co.uk og Cnet.com.

Alle eksperter er begejstrede for blenderen, som de har givet en god bedømmelse. Det har de blandt andet gjort, da de mener, at KitchenAid 5KSB8270 er en stærk blender, der kan blende de fleste ingredienser.

Til gengæld er eksperterne mindre vilde med, at modellen støjer en smule samt er forholdsvis dyr. 

Kraftfuld blender med flere hastigheder

Med KitchenAid 5KSB8270 får man en kraftfuld og stilren blender i et traditionelt design fra KitchenAid. Blenderen kommer desuden med en motoreffekt på 1800 Watt, hvorfor den kan klare de fleste opgaver i køkkenet.

Derudover er KitchenAid 5KSB8270 forsynet med et brugervenligt kontrolpanel på fronten. Her kan der findes en drejeknap med to trykknapper, hvor man har mulighed for at justere og vælge hastigheden.

Blenderen kommer med i alt 11 hastigheder samt en pulsfunktion. Der medfølger også en tamper ved køb af modellen, der kan bruges til at skubbe ingredienserne ned i blenderen, hvis der er behov for det.

Alsidig model 

KitchenAid 5KSB8270 er en alsidig blender, der kan bruges til mange formål i køkkenet. Da blenderen er forholdsvis kraftfuld, kan den bruges til alt lige fra at lave smoothies til supper, pesto, puré samt meget mere.

Dertil kan KitchenAid 5KSB8270 både bruges til varme og kolde ingredienser. Dette er muligt, da modellen er lavet med en dobbeltvæg, der gør, at ydersiden aldrig bliver alt for varm.

Endvidere kommer KitchenAid 5KSB8270 med en forholdsvis stor kande med en kapacitet på 1,65 liter. Det vil sige, at der er mulighed for at lave både mindre og større portioner med blenderen.

God blender til mange ingredienser, ifølge eksperterne

KitchenAid 5KSB8270 er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder, der alle er glade for modellen. De mener blandt andet, at det er en rigtig god blender til mange ingredienser.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Trustedreviews.com, at KitchenAid 5KSB8270 ”blender frossen mad og varme supper rigtig godt”, da den er ”meget kraftfuld”.

Dette er eksperterne fra Cnet.com enige i og forklarer, at KitchenAid 5KSB8270 ”har masser af kræft” til at ”blende alle former for ingredienser og madretter”. Dertil er de også vilde med, at modellen ”er nem og hurtig at rengøre”.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute har også testet KitchenAid 5KSB8270 og mener, at blenderen ”er ligetil” under brug med dens ”tydelige og brugervenlige kontroller”.

De hæfter sig også ved, at det er en bonus, at den er designet i et stilrent design. Dog mener eksperterne, at man skal være opmærksom på, at modellen er forholdsvis tung.

Specifikationer ved KitchenAid 5KSB8270:
🔴 Watt: 1800

🔴 Antal hastigheder: 11
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Antal programmer: 3
🔴 Kandens kapacitet: 1,65 liter 

Udvalgte fordele ved KitchenAid 5KSB8270:
Dobbeltvæg

Motoreffekt på 1800 Watt
11 hastigheder og pulsfunktion
Nem at betjene
Kan bruges til kolde og varme ingredienser

Her kan du se en præsentationsvideo af KitchenAid 5KSB8270. Videoen er uploadet af YouTube kanalen Nature et Vitalité:


Vitamix Ascent A2500

5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske magasin Blenderreviewer.com
5 ud af 5 stjerner hos det svenske magasin Bastihemmet.se
Kåret som “Editor’s Choice” med 5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Techgearlab.com

Vitamix Ascent A2500

Vitamix Ascent A2500 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Blenderreviewer.com, Bastihemmet.se og Techgearlab.com. Alle ekspertkilder er begejstrede for blenderen, som de har givet henholdsvis 5 ud af 5 stjerner, 5 ud af 5 stjerner samt kåret som ”Editor’s Choice”.

Eksperterne er især vilde med, at Vitamix Ascent A2500 er forsynet med flere praktiske indstillinger og programmer. Selvom eksperterne er glade for denne model, gør de forbrugerne opmærksomme på, at blenderen koster en del. 

Eksperterne: Nem at betjene og god ydeevne

Ifølge de tre ekspertkilder er Vitamix Ascent A2500 en blender, der er udstyret med et hav af praktiske og gode funktioner.

Eksempelvis forklarer Blenderreviewer.com, at ”hvis man leder efter en god og brugervenlig blender, er Vitamix Ascent A2500 et godt valg”. Dette mener de, da modellen er både holdbar og funktionel samt rengøringsvenlig.

Eksperterne fra Techgearlab.com bakker op om denne udtalelse og skriver, at Vitamix Ascent A2500 har en ydeevne, der er ”fantastisk” og derfor er en af de ”bedste blendere, vi har testet”.

De forklarer ydermere, at blenderen klarer sig godt uanset hvilke ingredienser, de gerne ville blende, hvilket Bastihemmet.se er enige i. Til gengæld mener eksperterne ikke, at prisen er helt optimal.

Blender med flere praktiske funktioner 

Vitamix Ascent A2500 er en blender, der kan bruges til en del opgaver i køkkenet. Med denne blender er der nemlig mulighed for at blende, mose og purere et hav af forskellige ingredienser.

Derudover er Vitamix Ascent A2500 forsynet med tre programmer, man kan anvende afhængig af, om man ønsker en smoothie, en varm ret eller en dessert. De tre programmer kan vælges på blenderen inden start.

Der er desuden mulighed for at styre blenderen med hjælp fra drejeknappen på fronten af modellen. Her kan der også findes en variabel hastighedskontrol, da blenderen har 10 hastigheder og en timer.

Dertil er Vitamix Ascent A2500 udstyret med en sikkerhedsfunktion, så motoren ikke kan startes, før man har monteret beholderen korrekt.

Stor blender med self-detect teknologi 

Vitamix Ascent A2500 kommer med en selfdetect teknologi, der sikrer, at man har mulighed for at bruge blenderen med flere kander. Disse kander skal blot have en mikrochip i bunden.

Endvidere har Vitamix Ascent A2500 en kandekapacitet på 2 liter, så man kan lave både større og mindre portioner. Kanden tåler maskinopvask og er forsynet med et gennemsigtigt låg, så man kan følge med i tilberedningen.

Sidst men ikke mindst kommer Vitamix Ascent A2500 med en stærk motor med en motoreffekt på 1400 Watt.

Specifikationer ved Vitamix Ascent A2500:
🔴 Watt: 1400

🔴 Antal hastigheder: 10
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Antal programmer: 3
🔴 Kandens kapacitet: 2 liter 

Udvalgte fordele ved Vitamix Ascent A2500:
Tre programmer

Kraftfuld motor
Self-detect teknologi
10 hastigheder og pulsfunktion
Kandekapacitet på 2 liter 

Her kan du se en præsentationsvideo af Vitamix Ascent A2500. Videoen er produceret af Vitamix:


Købsguide: Sådan vælger du den rette blender

vælg den rette blender

Mens nogle mener, at en blender ikke er et væsentligt redskab i køkkenet, er der andre, som slet ikke kan undvære deres blender til madlavning.

En blender kan nemlig være med til at gøre madlavningen mere effektiv, hvorfor du i sidste ende sparer tid i køkkenet. Og når du først går i gang med at gøre brug af en blender, er det svært at stoppe igen.

At købe en ny blender lyder som en simpel opgave, men da der findes et hav af modeller på markedet i dag, er der nogle ting, som du skal overveje inden køb. På den måde sikrer du, at du vælger en blender, der opfylder alle dine behov.

Hvilken type blender?
Raw Pro X9500Der kan i dag findes et hav af forskellige blendere, der er udstyret med forskellige funktioner. Der findes blendere, som især er velegnet til de mere hårde og krævende ingredienser, men der findes også blendere, som kan bruges til det hele og lidt af hvert.

Ved valg af en ny blender er det derfor værd at overveje, hvad du skal bruge din blender til. Dette hjælper dig med at indskrænke din søgning, da du herved kun skal bruge tid på at kigge på blendere, som du med sikkerhed ved opfylder dine behov i køkkenet samt til din madlavning.

Hvilke blenderfunktioner har du brug for?
En anden ting du skal overveje er, hvilke blenderfunktioner du har brug for. Hvis du hovedsageligt ønsker en blender til at lave smoothies og lignende, skal du vælge en model, der kan knuse is og har en forholdsvis stærk motor. Det er vigtigt, at du vælger en model, der kan klare de opgaver, som du skal bruge blenderen til. Og det finder du ud af ved at tage et kig på den specifikke models funktioner i form af motor, knivblade, hastigheder med mere.

Hvor stor en kapacitet skal blenderen have?
Da blendere varierer i kapacitet, skal du vælge en, der bedst passer til dine behov. Kanderne findes i både plastik og glas.

De dyrere modeller har typisk en kande i glas, mens de mere budgetvenlige modeller har en kande i plastik. Dette er dog ikke altid tilfældet.

Afhængig af hvor stor en blender du ønsker, er det en fordel at tage et kig på blenderkapaciteten. Hvis du blot skal lave mad eller drikkevarer til dig selv, behøver blenderen måske ikke være så stor.

Men hvis du skal lave suppe eller lignende til hele familien, er det rart med en blender med en forholdsvis stor kapacitet.

Tag et kig på blenderens hastigheder og motor
hastighedIkke alle har brug for en kraftfuld og funktionsrig blender, da en simpel, men stadig kraftig blender er nok for nogle. Blendere kan nemlig bruges til et hav af opgaver i køkkenet, hvorfor det er en fordel at tage et kig på både dens hastigheder samt dens motor.

Hastigheder: Kig efter blendere med flere hastighedsindstillinger. Dette giver dig bedre kontrol over blenderen, når du skal tilberede de forskellige ingredienser. Det er desuden en fordel, hvis blenderen har en pulsfunktion.

Motoreffekt: Det er typisk nok med en blender, der har en motoreffekt på minimum 500 Watt. Dog er det en fordel at vælge en blender med en endnu højere motoreffekt, så du er sikker på, at den kan klare selv de mere krævende ingredienser.

Ønsker du noget specielt tilbehør til blenderen?
Hvis du ikke har meget plads i dit køkken, eller hvis du blot ønsker en blender med flere funktioner, skal du tage et kig på modellens tilbehør. Du kan nemlig i dag finde blendere, der kommer med masser af tilbehør eller modeller, hvor du kan tilkøbe ekstratilbehør.

Sammenlign priser
prisJo flere funktioner en blender har, jo dyrere en den som regel også. Bestem først, hvilken type blender du ønsker, og kig derefter efter de funktioner, der er mest vigtige for dig. Overvej også fordelene ved diverse former for tilbehør, som muligvis sparer dig for at købe et andet apparat senere.

Det er ligeledes en fordel at overveje dit budget samt sammenligne priser på forskellige blendere, så du ikke ender med at betale alt for meget for en blender, der i sidste ende ikke opfylder dine behov.

Er du interesseret i at læse mere om, hvad du skal overveje ved køb af en ny blender, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Thespruceeats.com eller denne artikel fra Tasteofhome.com.


Gode råd til rengøringen

rengør din blenderHvis du er vild med at lave smoothies, supper eller tilberede andre madretter i en blender, bruger du sandsynligvis din blender forholdsvis meget. Det betyder også, at du skal sørge for at rense den. Men hvor meget rengør du din blender?

Hvis dit svar er, at du ikke kan huske, hvornår du sidst har renset den, er du ikke den eneste. Rengøring af en blender er ikke sværere, end du måske lige tror. En god og grundig rengøring er dog vigtig for, at blenderen bibeholder sine gode egenskaber.

Samtidigt forhindrer det også bakterievækst fra madrester, der sidder fast i kroge eller i bunden af blenderkanden. Så hvordan rengør du så din blender? Her finder du gode råd til rengøringen baseret på artikler fra Thekitchn.com og Thespruce.com.

Det skal du bruge
Start med at finde et par forskellige rengøringsartikler frem, som du skal bruge til at rense din blender. Du skal både bruge en mild opvaskesæbe, en svamp, en opvaskebørste eller en klud samt eventuelt bagepulver.

Sådan gør du
For at din blender bliver skinnende ren igen, skal du skille din blender ad (så meget som muligt) og rengøre alle de forskellige dele. Her er hvordan, du bedst muligt renser din blender:

1. Skil din blender fra hinanden: Tag blenderenheden ud, tag beholderenheden ud af motorbunden, fjern beholderlåget, fjern klingen med mere.

2. Vask blenderkanden: Rengør kanden med varmt sæbevand og en opvaskebørste, klud eller svamp. Skyl den grundigt og tør forsigtigt. Hvis kanden tåler at komme i opvaskemaskinen, behøver du ikke vaske den manuelt i hånden.

3. Vask de andre aftagelige dele: Brug varmt sæbevand og sørg for at rense alle de forskellige hjørner og kanter. Skyl delene grundigt og tør dem herefter.

4. Hvis du har svært ved at fjerne klæbrige madrester på blenderen, er der en ting, som du kan afprøve. Du kan prøve at blande bagepulver med vand og putte det i blenderen. Lad det sidde i et stykke tid og rens den herefter. Det skulle gerne hjælpe dig med at fjerne alle klæbrige pletter og madrester.

5. Rengør motoren: Tag altid stikket ud af blenderen, før du går i gang med at rengør motorenheden eller basen. Husk at du aldrig må putte basen ned i vand eller i opvaskemaskinen. Tør basen med en fugtig klud og tør samtidigt ledningen, hvis den er støvet.

6. Saml blenderen og put den tilbage på plads: Hvis du ofte bruger din blender, er det en fordel at lade den stå på dit køkkenbord i stedet for i et køkkenskab. Bruger du kun din blender sommetider, er det en god idé at gemme den væk i et køkkenskab eller lignende.


Lækre opskrifter til blenderen


Morgenmadsparfaits med bær

MorgenmadsparfaitsIngredienser:
200 gram frosne hindbær
1 dl. brunt sukker
1 dl. appelsinjuice
2 spsk. majsstivelse
1/2 tsk. revet appelsinskal
2 dl. friske blåbær
2 dl. friske brombær
2 dl. mysli uden rosiner
2,5 dl. græsk yoghurt
Yderligere brunt sukker, valgfrit

Sådan gør du:
1. Put hindbær og brunt sukker i en blender. Blend indtil blandingen er fri fra klumper. Put blandingen igennem en sigte og smid frøene ud.

2. Put hindbærblandingen, appelsinjuice, majsstivelse og appelsinskal i en gryde. Kog blandingen op og rør rundt i den på medium varme, indtil den bliver tyk og boblende. Reducer varmen til lav. Kog og rør i 2 minutter.Fjern gryden fra varmen.

3. Find otte parfaitglas. Put halvdelen af hindbærblandingen i, hvorefter du laver lag med bær, mysli og yoghurt.Gentag lag, indtil der ikke er mere tilbage eller mere plads. Drys med yderligere brunt sukker, hvis det ønskes.Server straks.


Hjemmelavede kartoffelpandekager

kartoffelpandekagerIngredienser: 
2 store æg
1 lille løg, halveret
2 mellemstore kartofler, skrællede og skåret i terninger
2 til 4 spsk. mel (valgfrit hvilken type mel)
1/2 tsk. salt
1/8 tsk. cayennepeber
4 til 6 spsk. rapsolie
Æblemost, valgfrit

Sådan gør du:
1. Put æg og løg i en blender. Lad blenderen arbejde indtil blandingen er fri fra klumper. Tilsæt kartofler og lad blenderen arbejde igen, indtil det er finhakket. Put blandingen i en lille skål. Tilsæt mel, salt og cayennepeber til blandingen.

2. Varm 2 spiseskefulde olie på en stor stegepande over medium varme. Put en smule dej på panden og steg pandekagen, indtil den er gyldenbrun på begge sider. Hvis det ønskes, serveres pandekagerne med æblemost.


Gulerodssuppe med fennikel

gulerodssuppeIngredienser:
1 spsk. smør
1/2 tsk. fennikelfrø
1 til 1,5 kg. gulerødder, i skiver
1 mellemstor sødekartoffel, skrællet og i terninger
1 mellemstort æble, skrællet og i terninger
1 liter grøntsagsbouillon
2 spsk. ris
1 laurbærblad
1 tsk. karry
1 spsk. citronsaft
En smule peber
2 spsk. hakket persille

Sådan gør du:
1. Put smør i en stor gryde på mellemhøj varme. Tilsæt fennikel, hvorefter du skal røre og lade det stege i 2 til 3 minutter. Tilsæt gulerødder, søde kartofler og æble. Steg og rør i 5 minutter.

2. Tilsæt bouillon, ris, laurbærblad og karry og kog blandingen op. Reducer varmen og lad blandingen stå på lav varme under låg i 30 minutter – eller indtil ris og grøntsager er bløde.

3. Fjern gryden fra varmen og lad det køle en smule af. Fjern laurbærbladet og smid det ud eller gem det til noget andet. Put blandingen i en blender og blend til, at blandingen er fri fra klumper. Rør citronsaft, salt og peber i blandingen og lad den koge over varme i 5 minutter, eller indtil blandingen er varm igen. Drys med finhakket persille ovenpå og server herefter.


Tacos med svinekød og mangosalsa 

Tacos med svinekød og mangosalsa Ingredienser:
2 spsk. limesaft
2 spsk. hvid eddike
3 spsk. chilipulver
2 tsk. spidskommen
2 tsk. salt
1 tsk. peber
2 dl. frisk ananas
1 lille rødløg, groft hakket
2 peberfrugter
3 kg. svinefilet, i terninger
En smule hakket koriander
Færdiglavet mangosalsa (kan også laves selv)
24 majs tortillas (eller andre tortillas)

Valgfrie toppings:
Frisk ananas
Avocado
Ost

Sådan gør du: 
1. Put de første ni ingredienser i en blender og blend det grundigt sammen. Steg svinekødet i en gryde på medium varme. Tilsæt stille og roligt den blendede blanding.

2. Put blandingen i de forskellige tortillas og top med valgfrie toppings.


Chilitacos

ChilitacosIngredienser:
1,5 kg. hakket oksekød
1 dåse sorte bønner
1 dåse kidneybønner
1 dåse pintobønner
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpuré
1 lille løg, hakket
Salatdressing
1 brev med tacokrydderi
1/2 tsk. peber
Chili hakkede i tern (antal efter humør)

Valgfrie toppings:
Tortillachips
Creme fraiche
Reven ost

Sådan gør du:
1. Steg det hakkede oksekød på en stegepande ved medium-høj varme, indtil det ikke længere er lyserødt.

2. Skyl og dræn bønner. Put bønnerne i kødet sammen med chili, tomatsauce, løg, dressing, krydderiblandinger og peber. Put en smule chili og tomatsauce i en blender og blend, indtil blandingen er helt glat. Put det hele i kødblandingen og steg det i et par minutter. Serveres med valgfri toppings ovenpå efter eget ønske.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Raw blender har fået den bedste bedømmelse i test?

Raw X3.5 Turbo

🤓 Hvordan testes Raw blenderne?

Blenderne er blevet vurderet ud fra deres blenderegnskaber og brugervenlighed. Desuden er der også set på støjniveau og byggekvalitet.

🤔 Hvilken type blender skal jeg vælge?

Der findes overordnet 3 typer blendere. Den klassiske blender, der er god til stort set alle blender opgaver, men fylder meget og er besværlig at rengøre. Stavblenderen, der er mobil og kan klare næsten alle opgaver, ud over at knuse is. Og slutteligt er der smoothie blenderen, der er kompakt, fremragende til at lave smoothies, og der er næsten ingen opvask umildbart efter brug. Dog kan den ikke helt erstatte den klassiske blender.


Gennemgang af testkilder

Bastihemmet.se 🇸🇪
Det svenske magasin Bastihemmet.se er en side, hvor der kan findes uafhængige anmeldelser og tests samt forskellige tips og tricks inden for hus og hjem. I denne omgang har Bastihemmet.se testet og anmeldt Vitamix Ascent A2500, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Blenderreviewer.com 🇺🇸
Blenderreviewer.com er et amerikansk magasin, der har fokus på artikler, gode råd og tests inden for alt, hvad der handler om blendere. De tester og anmelder blendere og skriver herefter en grundig vurdering af den specifikke model til forbrugerne. Her har Blenderreviewer.com testet Vitamix Ascent A2500, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Cnet.com 🇺🇸
Det amerikanske magasin Cnet.com beskæftiger sig med flere aspekter inden for teknologi og elektronik. På siden finder du både nyheder, guides, artikler, tests, forums og videoer. Her har Cnet.com testet blenderen Kitchenaid 5KSB8270, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Det britiske magasin Good Housekeeping Institute leverer viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Her har Good Housekeeping Institute testet og anmeldt KitchenAid 5KSB8270, som de har givet 87 ud af 100 point.  Ønsker du at læse hele testen, finder du den her.

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er et amerikansk teknikmagasin, der fokuserer på teknologi og teknologisk udstyr til forbrugerne. Techgearlab.com tester også forskellige produkter som for eksempel blendere. Her har Techgearlab.com set nærmere på modellen Vitamix Ascent A2500, som de har kåret som Editor’s Choice med 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen af blenderen på deres hjemmeside her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Det britiske testmagasin Trustedreviews.com foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af elektroniske forbrugerprodukter. Her har Trustedreviews.com testet blenderen KitchenAid 5KSB8270. Ønsker du at læse hele testen, kan du klikke ind her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin, der har en vision om at være forbrugernes hjælp i dagligdagen i forhold til at vælge de bedste produkter. Derfor tester og anmelder Which.co.uk et stort udvalg af forbrugerprodukter. I denne omgang har de testet og anmeldt blenderen KitchenAid 5KSB8270. Du kan læse hele anmeldelsen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.


Alternative tests og artikler

Er du endnu ikke overbevist om, at en Raw blender er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over, hvad markedet ellers har at byde på af testvindende blendere, med vores store blender test.

Er der et bestemt mærke, du er særligt interesseret i, kan du med fordel læse nogle af vores producentspecifikke tests. Her kan du læse vores Blendtec blender test, vores Vitamix blender test, vores KitchenAid blender test og vores Wilfa blender test.

Skulle du være på udkig efter en blender, der egner sig særligt godt til at lave smoothies, finder du i vores smoothie blender test en lang række af eksperternes favoritter, til lige netop dette formål. I denne test finder du også en række lækre opskrifter på gode smoothies og andet nyttig viden.

En anden populær måde at få dækket sit daglige indtag af frugt og grønt på, er ved at juice. Med vores generelle juicer test kan du skabe dig et overblik over markedets forskellige testvindende modeller. Du kan også læse vores brede saftpresser test eller vores slow juicer test, der begge indeholder en lang række af eksperternes favoritter, samt gode opskrifter og anden nyttig viden om emnet.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Raw Pro X9500

✅ Effektiv og kraftfuld blender

Raw Pro X9500

 

Raw Pro X9500 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en kraftfuld og effektiv blender, der kan bruges til mange formål i et køkken.

Derfor er denne model taget med i denne artikel, så forbrugeren får et nuanceret overblik over de forskellige valgmuligheder på markedet, når det kommer til blendere.

Alsidig blender med høj motoreffekt 

Raw Pro X9500 er en alsidig blender, der giver en hjælpende hånd i køkkenet. Blenderen har nemlig mulighed for at mose, purere, blende og hakke forskellige former for ingredienser til forskellige madretter.

Dette er blandt andet muligt, da Raw Pro X9500 er forsynet med en høj motoreffekt på hele 2200 Watt. På den måde har blenderen mulighed for at tilberede selv de mere krævende ingredienser.

Flere hastighedsindstillinger 

Med Raw Pro X9500 er der ligeledes mulighed for at justere blenderen alt efter behov samt ingredienser.

Blenderen kommer nemlig med otte forskellige hastighedsindstillinger, der kan indstilles og justeres, når der er brug for det. Hastigheden indstilles på fronten af blenderen.

Man kan ydermere gøre brug af blenderens pulsfunktion, der betjenes med hjælp fra knappen, som sidder i midten af blenderens panel. Generelt er Raw Pro X9500 brugervenlig og nem at betjene, da den ikke er forsynet med mange knapper.

Rummelig model med firebladsklinge 

Raw Pro X9500 kommer med en kandekapacitet på 2 liter. Der er derfor plads til at lave forholdsvis store portioner.

Kanden er lavet af BPA-fri plastik, så den ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Selve beholderen er forsynet med en firebladsklinge i rustfrit stål. Disse klinger er skarpe, og kan i kombination med den stærke motor klare de fleste ingredienser.

Ved opbevaring af modellen er der mulighed for at gemme blenderens ledning væk med hjælp fra dens ledningsoprul. Dette gør det nemmere at placere den i eksempelvis et køkkenskab.

Specifikationer ved Raw Pro X9500:
🔴 Watt: 2200
🔴 Antal hastigheder: 8
🔴 Pulsfunktion: Ja
🔴 Antal programmer: 1
🔴 Kandens kapacitet: 2 liter

Udvalgte fordele ved Raw Pro X9500:
 Firebladsklinge i rustfrit stål
Ledningsoprul
Kande på 2 liter i BPA-fri plastik
Otte hastigheder og pulsfunktion
Høj motoreffekt på 2200 Watt

Her kan du se en kort video, der viser hvordan Raw Pro X9500 blenderen virker. Videoen er produceret af YouTube kanalen Rawshop:


Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme