Siemens Køleskab Test 2021 – Her er de bedste Siemens køleskabe ifølge eksperterne

Senest opdateret den 0

I denne artikel kan du finde en gennemgang af  de bedste køleskabe fra Siemens. Artiklen er baseret på eksterne test af køleskabe fra forskellige ekspertkilder samt brugeranmeldelser.

Vi gennemgår forskellige køleskabe fra Siemens, der alle har fået gode anmeldelser fra ekspertkilderne. Køleskabene bliver gennemgået i forhold til deres funktioner og specifikationer for at give et overblik over både fordele og ulemper.

Køleskabene bliver gennemgået med det formål at give forbrugerne et overblik over hvilken model, der passer bedst til ens behov. Herefter kan der findes flere gode råd til at mindske energiforbruget i køleskabet, samt tips og tricks til at holde køleskabet rent.

Ønsker man at læse de forskellige tests, kan man til slut i artiklen finde links til anmeldelserne.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af køleskabe fra Siemens
🔸 Information om Siemens
🔸 Gode råd til at mindske dit energiforbrug i køleskabet
🔸 Sådan holder du dit køleskab rent
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester køleskabene. Der bliver derimod indsamlet informationer og resultater sammen fra testene. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de forskellige køleskabe på markedet.

Siemens køleskab test 2021 – Her er de 7 bedste Siemens køleskabe

Hos Forbrugsguiden har vi analyseret diverse anderkendte ekspert tests samt brugeranmeldelser, og samlet de bedst anmeldte Siemens køleskabe lige her. I de grønne bokse under produktnavnet kan du se, hvem der har bedømt produktet og hvordan det har klaret sig i testen.

Vi bringer også en prissammenligning under hvert produkt, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvor du finder dit nye Siemens køleskab til den bedste pris.


Siemens KS36VVI3P

✅ God anmeldelse hos det danske forbrugerråd Tænk

Siemens KS36VVI3P

Forhandler Pris

Annoncer

.
Det danske forbrugerråd Tænk har testet og anmeldt Siemens KS36VVI3P, som de har givet en god anmeldelse. Dette har de valgt at gøre, da de især er vilde med køleskabets kvalitet og brugervenlighed.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk er dog mindre begejstrede for køleskabets støjniveau. Selvom det ikke støjer meget, er det stadig mere larmende sammenlignet med andre modeller på markedet.

Med Siemens KS36VVI3P får man til gengæld et energivenligt køleskab, der er placeret i energiklasse B. Det betyder, at køleskabet ikke forbruger meget energi på et år, hvilket både er godt for pengepungen samt for miljøet.

Køleskab til større familie med ventileret køling og temperaturstyring

Siemens KS36VVI3P har en kapacitet på 346 liter, hvorfor køleskabet er forholdsvist rummeligt. Det passer derfor til en familie på omkring 5 til 6 personer, da man kan fylde en del forskellige madvarer og drikkevarer ind i køleskabet på samme tid.

Køleskabet er forsynet med en ventileret køling, der sørger for, at temperaturen er ensartet på alle hylder. Dette betyder, at man ikke vil opleve hylder med forskellige temperaturer, hvor det vil være meget koldt på en hylde og lunkent på en anden hylde.

Derudover kommer Siemens KS36VVI3P med en elektronisk temperaturstyring, der gør det nemmere at opnå en nøjagtig temperatur i køleskabet. Det er nemlig lettere at indstille køleskabet på denne måde end med for eksempel indstilling af temperaturen med drejeknapper.

Køleskab med flere praktiske funktioner 

Med Siemens KS36VVI3P får man et køleskab, der er forsynet med flere praktiske funktioner. Nogle af disse funktioner er blandt andet SuperKøl samt FreshSense.

Mens SuperKøl sænker temperaturen i køleskabet hurtigt ned til 2 grader, så varmere madvarer hurtigere kan køles ned, sikrer FreshSense, at maden holder sig frisk i længere tid. Dette skyldes, at sensorer tager styringen af kølingen, så der ikke kommer for store temperaturforskelle, når man eksempelvis åbner og lukker køleskabet.

Derudover kommer Siemens KS36VVI3P med et lydniveau på 39 dB. Dette er ikke det laveste for køleskabe, men det er stadig forholdsvist lydsvagt, så det ikke generer hele hjemmet. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Køleskab med nem opbevaring og LED-belysning

Ved køb af Siemens KS36VVI3P får man et køleskab, hvor det er nemt at opbevare både flasker og madvarer. Eksempelvis kommer køleskabet med SafetyGlas-hylder, der er holdbare og nemme at rengøre. Hylderne er desuden nemme at få adgang til, hvilket er en fordel, når man pakker indkøb ud eller skal lave mad.

Derudover kommer Siemens KS36VVI3P med et bottleRack, der sørger for, at flasker og dåser ikke ruller rundt. Den kan desuden placeres overalt i køleskabet, så det passer til ens behov. Køleskabet kommer ydermere med en integreret frugt- og grøntsagsskuffe, der sikrer, at man kan udnytte pladsen i køleskabet på den mest optimale måde.

Man kan nemt få et overblik over køleskabets hylder og skuffer med LED-belysningen, der giver et kraftigt lys uden at blænde. Køleskabet kommer også med et MultiAlarm-system, der giver en advarsel, hvis temperaturen stiger i køleskabet.

Sidst men ikke mindst er Siemens KS36VVI3P forsynet med designet AntiFingerPrint, der forhindrer fingeraftryk i at kunne ses på overfladen. Dette gør overfladen nemmere at rengøre.

Mål og vægt ved Siemens KS36VVI3P:
🌀 Højde: 186 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 65 centimeter
🌀 Nettovægt: 69,775 kilo

Specifikationer ved Siemens KS36VVI3P:
🔴 Type: Fritstående køleskab
🔴 Producent: Siemens
🔴 Kølekapacitet: 346 liter
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 112 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB  

Udvalgte fordele ved Siemens KS36VVI3P:
LED-belysning
Med FreshSense og SuperKøl
Nem opbevaring af mad- og drikkevarer
Kapacitet på 346 liter
Elektronisk temperaturstyring


Siemens KS36VAW4P

✅ 93 ud af 100 point hos tyske Hasselfeldt.de
✅ God score hos britiske Kagoo.co.uk

Siemens KS36VAW4P

Forhandler Pris

Annoncer

.
Siemens KS36VAW4P er blevet testet og anmeldt af tyske Hasselfeldt.de og britiske Kagoo.co.uk. Begge ekspertkilder er begejstrede for køleskabet, som de har givet henholdsvis 93 ud af 100 point samt en god score.

Mens Hasselfeldt.de især er vilde med køleskabets køleevne og enkle betjening, er eksperterne hos Kagoo.co.uk imponerede over modellens SuperKøl-funktion.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Siemens KS36VAW4P. Dog nævner de, at køleskabet støjer en smule sammenlignet med andre modeller. Lydniveauet er på 39 dB.

Eksperterne: Brugervenligt køleskab med gode funktioner 

Ifølge eksperterne fra Hasselfeldt.de er Siemens KS36VAW4P et brugervenligt køleskab med flere gode funktioner. De skriver i anmeldelsen, at køleskabet ydermere er forsynet med en god køleevne, så ens madvarer holder sig friske.

Dette er eksperterne fra Kagoo.co.uk enige i, men bemærker også køleskabets indretning, som de mener er praktisk, da det kommer med syv forskellige hylder og skuffer. De mener desuden, at funktionerne i form af SuperKøl samt den elektroniske temperaturstyring er et plus.

Sidst men ikke mindst hæfter Hasselfeldt.de sig ved, at Siemens KS36VAW4P er energieffektiv, da modellen er placeret i energiklasse A.

Køleskab med stor kapacitet og ventileret køling

Siemens KS36VAW4P er et køleskab, der har en kapacitet på 346 liter. Det betyder, at modellen er velegnet til en familie på omkring 5 til 6 personer.

Det er desuden indrettet på en måde, så man kan få det maksimale ud af pladsen med flere hylder og skuffer. Man kan både finde holdbare SafetyGlas-hylder samt en bølgeformet flaskeholder, så man kan placere mad og drikkevarer optimalt.

Skufferne er desuden forsynet med teleskopskinner, så de nemmere kan trækkes ud og ind.

Derudover kommer Siemens KS36VAW4P med en ventileret køling, hvorfor man er sikret en ensartet temperatur i hele køleskabet. Dette sørger for, at alle madvarer holder sig friske uanset, hvor de er placeret henne.

Køleskabet kommer ydermere med en elektronisk temperaturstyring samt LED-belysning. Mens den elektroniske temperaturstyring gør det nemmere at indstille temperaturen nøjagtigt, sørger LED-belysningen for, at man altid kan få et godt overblik over indholdet i køleskabet.

Model med funktionelle egenskaber 

Med Siemens KS36VAW4P får man et funktionelt køleskab, der blandt andet er udstyret med SuperKøl og FreshSense.

Funktionen SuperKøl sænker temperaturen i køleskabet hurtigt, når man fylder nye madvarer i køleskabet, hvilket gør, at man undgår en temperaturstigning. FreshSense sikrer derimod, at madvarerne holdes friske i længere tid, da sensorerne reagerer med det samme ved en temperaturforskel, hvorefter de overtager styringen af kølingsprocessen.

Endvidere kommer Siemens KS36VAW4P med et MultiAlarm-system, der advarer, hvis temperaturen stiger. Dette er optimalt, hvis man har glemt at lukke køleskabsdøren.

Mål og vægt ved Siemens KS36VAW4P:
🌀 Højde: 186 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 65 centimeter
🌀 Nettovægt: 71,954 kilo 

Specifikationer ved Siemens KS36VAW4P:
🔴 Type: Fritstående køleskab
🔴 Producent: Siemens
🔴 Kølekapacitet: 346 liter
🔴 Energiklasse: A
🔴 Årligt energiforbrug: 75 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB  

Udvalgte fordele ved Siemens KS36VAW4P:
Med SuperKøl og FreshSense
Med MultiAlarm-system
Ventileret køling
Energiklasse A
Med elektronisk temperaturstyring


Om Siemens

siemens logo
I 1847 blev Siemens grundlagt af de to tyskere elektroingeniøren Werner Von Siemens og urmageren Johann Georg Halske.

De oplevede hurtigt succes med deres opfindelse visertelegrafen og havde fra starten af stor fokus på den teknologiske udvikling i form af elektroteknik. De begyndte derfor også hurtigt at fremstille produkter såsom telefoner, lyskilder, generatorer m.m.

Blot et par år efter Siemens blev grundlagt, kom deres produkter til udlandet. De oprettede derfor også selskaber i London og Skt. Petersborg. Virksomheden voksede sig stor i løbet af de næste år og blev kun ved med at vokse sig større i løbet af hele 1900-tallet.

Siemens er i dag en verdensførende virksomhed med fokus på alt lige fra telefoner til hvidevarer, computere og fjernsyn. De sælger produkter til den private forbruger, men laver også opgaver for forskellige industrier.

De opfinder flere tusinde nye produkter hvert eneste år, og virksomheden består i dag af over 50.000 medarbejdere. De har desuden en vision om at overholde deres tre kerneværdier som er excellence, innovation og ansvarlighed. Ydermere fokuserer de på at være troværdige, så forbrugerne altid ved, hvad de kan forvente af deres produkter.


Mindsk dit energiforbrug i køleskabet  

Ifølge Sparenergi.dk bruger danskere i gennemsnit 16 % af ens strøm på køl og frys. De forklarer derfor, at der kan være meget at spare i hverdagen, hvis du bruger dit køleskab på den mest optimale måde. Her kan du læse mere om, hvordan du kan mindske dit energiforbrug i køleskabet med anbefalinger fra Sparenergi.dk.

Hold øje med energimærket  
energimærkningFørst og fremmest er det en fordel, hvis du holder øje med køleskabets energimærke. Energimærket viser nemlig, hvor energieffektivt køleskabet er, samt hvor meget energi det forbruger på et år. Det anbefales, at du køber et køleskab, der som minimum er placeret i energiklasse D.

Dog er det naturligvis en fordel med et køleskab i energiklasse B eller A, da du herved kan spare en del penge om året.

Når det kommer til køleskabe går energiskalaen fra A til G. De mest energivenlige modeller er derfor placeret i energiklasse A, hvor køleskabe med energimærkningen D ikke er særligt energivenlige.

Vælg ikke et køleskab med en fryser
Udover at vælge et køleskab med så mange plusser som muligt i forhold til energimærket, er det også en fordel, hvis du ikke vælger et køleskab med en fryser. Ifølge Sparenergi.dk er dette nemlig det mest energivenlige valg, da det også kan mindske dit energiforbrug i sidste ende.

Hold den rette temperatur i køleskabet
Endnu en faktor, du skal være opmærksom på, er, at du skal holde den rette temperatur i køleskabet. Sparenergi.dk anbefaler, at du har en temperatur på omkring 3 til 5 grader i køleskabet.

Hvis temperaturen er højere, vil madvarerne ikke holde sig friske i lige så lang tid, hvorimod du vil bruge alt for meget strøm, hvis temperaturen er køligere end dette. Det kan derfor være en god idé at holde øje med temperaturen i køleskabet, da dette ikke mindst kan spare på din elregning, men også kan være en fordel for madvarernes skyld.

Tip!
Du har mulighed for at måle køleskabets temperatur med vand. Dette gør du ved at stille et vandglas med et termometer ind i køleskabet. Glasset skal placeres i midten af køleskabet. Her kan du hurtigt finde ud af, om temperaturen i køleskabet er optimal, eller om du skal justere den.

Sørg for at køleskabsdøren er lukket
Siemens KS36WBI3PAt holde køleskabsdøren lukket er naturligt for mange. Men der er også nogle, der vælger at have den meget åben eller åben i lange perioder af gangen. Hvis du skal have madvarer fra dit køleskab, er det en fordel, at du gør dette så hurtigt som muligt, så der ikke kommer alt for meget varme ind i køleskabet. Det kræver nemlig ekstra energi at køle alle madvarer og drikkevarer ned igen.

Put mad fra fryseren i køleskabet
Endnu en god idé til at mindske energiforbruget i dit køleskab er, hvis du putter mad fra fryseren ind i dit køleskab. Hvis du har brug for at optø nogle madvarer, skal du blot putte disse i køleskabet lige med det samme. Dette sørger nemlig for, at madvarerne bliver optøet på den mest optimale måde, samt at køleskabet sparer på strømmen.

Hold køleskabets kondensator ren
Du skal altid sørge for, at kondensatoren på bagsiden af køleskabet er ren. Dette er i hvert fald en god idé, da kondensatorens temperatur stiger, hvis den ikke kan komme af med varmen på grund af støv. Det betyder nemlig, at køleskabet ikke længere arbejder lige så effektivt, så den begynder at bruge mere strøm, end hvad der rent faktisk er nødvendigt.

Put ikke varme madvarer i køleskabet
En ting, som du skal undgå, er, at putte varme madvarer i køleskabet. Du skal altid sørge for, at dine madvarer er nedkølet, inden du vælger at putte dem ind i køleskabet – også selvom du har puttet dem ned i en boks eller pakket dem ind i sølvpapir.

Hold øje med køleskabets tætningsliste
Hvis køleskabets tætningsliste er slidt, skal den udskiftes. Elforbruget bliver nemlig højere, hvis tætningslisten ikke er tæt, hvilket betyder, at køleskabet bruger unødigt med strøm. Hvis du har mulighed for at skifte din tætningsliste, er det en fordel at gøre dette, hvis der er brug for det.


Sådan holder du dit køleskab rent 

hold køleskabet rent

For mange er køleskabet et af de køkkenelementer, der bliver brugt allermest. Det er derfor ikke usandsynligt, at køleskabet bliver en smule beskidt både indvendigt og udvendigt. Selvom du sørger for at holde dit køkken rent, kan der hurtigt opstå plamager af mad og drikke indeni køleskabet. Derfor er det en fordel at være bekendt med tips og tricks til at holde dit køleskab rent.

Sørg for altid at rense køleskabet på bagsiden
Hvis du skal i gang med at rengøre dit køleskab, skal du altid sørge for, at du trækker det væg fra væggen.

På bagsiden af køleskabet sidder der nemlig en kondensator samt en kompressor, som du også skal huske at rense. Her vil der nemlig samles både støv og skidt, som du skal rengøre jævnligt.

Beskidte ribber gør nemlig, at køleskabet ikke kan komme af med varmen på den mest optimale måde, hvilket gør, at kondensatoren arbejder meget mere. Dette øger energiforbruget, hvorfor det kan være en fordel for dig at huske på dette.

Rengør køleskabets hylder og skuffer
Indeni køleskabe vil du typisk finde flere skuffer og hylder, som du også skal rengøre. Det anbefales, at du fjerner alle mad- og drikkevarer fra køleskabet, hvorefter du kan tage hylder og skuffer ud.

Dette gør det nemmere for dig at rengøre disse samt køleskabet indvendigt. Du kan blot rense hylder og skuffer i et badekar eller i en håndvask.

Rengør køleskabet en gang hver anden uge
Det kan for nogle lyde uoverskueligt at rengøre køleskabet. Men det behøver det ikke at være. Hvis du sørger for at rengøre det regelmæssigt, vil du holde køleskabet nogenlunde rent, så det slet ikke tager dig så lang tid.

Det kan derfor være en fordel at rengøre køleskabet en gang hver anden uge, da det herved vil gå hurtigt hver eneste gang. På den måde får du også jævnligt smidt for gamle madvarer ud af køleskabet.

Alt indeni køleskabet skal tørres af
Når du har renset køleskabet indvendigt samt rengjort hylder og skuffer, skal du huske at tørre alt indholdet også. Der er nemlig ingen grund til at putte fedtede og beskidte glas, flasker eller lignende ind i køleskabet, hvis du lige har brugt tid på at rengøre det.

Hvis du sørger for at bruge disse gode råd til rengøring af dit køleskab, vil du have et forholdsvist rent køleskab hele året rundt.

Ønsker du at finde flere tips og tricks til at holde dit køleskab rent, kan du klikke ind her på denne artikel fra Forbrugerrådet Tænk eller denne artikel fra Bolius.


Gennemgang af testkilder

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰 
Det danske forbrugerråd Tænk udfører grundige tests og anmeldelser af mange forskellige forbrugerprodukter. Her er der tale om en test af køleskabe fra forskellige mærker samt i forskellige prisklasser.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk vurderer køleskabene ud fra diverse parametre som for eksempel ydeevne, energiforbrug, sikkerhed, funktioner, brugervenlighed samt meget mere.

Du kan læse anmeldelsen af Siemens KS36VVI3P her. Du skal dog være opmærksom på, at fuld adgang kræver et abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Hasselfeldt.de 🇩🇪
Den tyske side Hasselfeldt.de hjælper forbrugere med at finde det produkt, som de har behov for. De tester nemlig et hav af forskellige produkter, så du har nemmere ved at finde ud af produkternes fordele og ulemper.

Her har Hasselfeldt.de testet køleskabet Siemens KS36VAW4P, som de har givet 93 ud af 100 point. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön udfører tests af forskellige produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen. Her har eksperterne testet forskellige køleskabe fra Siemens med henblik på deres ydeevne, brugervenlighed, energiforbrug m.m.

Du kan læse anmeldelserne af de forskellige køleskabe fra Siemens her. Du skal dog være opmærksom på, at fuld adgang kræver et abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Kagoo.co.uk 🇬🇧
Det britiske testmagasin Kagoo.co.uk anmelder og sammenligner forbrugerprodukter, så forbrugerne får nemmere ved at finde de rette produkter. Her har de testet Siemens KI82LAF30, som de har givet 78 ud af 100 point. Læs hele anmeldelsen her. 

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin, der ønsker at hjælpe forbrugerne med at vælge de rette produkter. De tester regelmæssigt flere forbrugerprodukter, hvor de her har testet Siemens KS36VVW3P. Du kan læse hele anmeldelsen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.


Andre relevante tests og artikler:

Hvis du endnu ikke er overbevist om hvilket køleskab du skal vælge, så finder du en række andre spændende tests her på Forbrugsguiden, som du måske vil kunne drage nytte af. Hvis du overvejer et køleskab med fryser, så kan du se vores store oversigt, hvor vi har samlet alle de bedste modeller baseret på ekspert testresultater.

Et køle fryseskab er et meget populært valg, da man dermed kan samle køleskab og fryser i ét. Dette er specielt en fordel, hvis du bor i et mindre hus eller lejlighed, hvor der ikke er plads til en fryser. Hvis du derimod har plads til begge dele, kan du også læse vores kummefryser artikel, hvor vi har samlet alle de bedste kummefrysere ifølge eksperternes test.

Hvis du er interesseret i et af de helt store køleskab, så kan du også læse vores amerikaner køleskab test, hvor vi har samlet nogle af de mest populære modeller på markedet. Hvis du er på udkig efter det helt modsatte, så kan du også finde vores mini køleskab artikel, hvor du finder de mini køleskabe som har fået de bedste karakterer i de forskellige tests.

Vi har også samlet en række andre test, hvor vi ser nærmere på specifikke køleskabe fra andre populære producenter.

Her på Forbrugsguiden.dk kan du blandt andet læse vores Bosch køleskab test, og Electrolux køleskab test. Her finder du en nem oversigt over de bedste modeller ifølge eksperterne.

Hvis du går op i vin, så kan du også læse vores vinkøleskab artikel, hvor vi har samlet nogle af de vinkøleskabe der får de bedste anmeldelser af forbrugerne.

Hvis du er på udkig efter andre Siemens produkter, så kan du læse en række andre tests her på Forbrugsguiden.dk.

Du kan eksempelvis læse vores Siemens ovn, vores Siemens indbygningsovn, vores Siemens induktionskogeplade, vores Siemens vaskemaskine, vores Siemens tørretumbler, og vores Siemens opvaskemaskine test.

Du kan også læse vores Siemens espressomaskine test, samt vores Siemens kaffemaskine test, hvor du ligesom i alle vores andre tests, kan få et hurtigt og nemt overblik over eksperternes vurderinger, samt prissammenligning af de forskellige produkter.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Siemens KS36VVW3P 

✅ Kåret som ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
✅ God bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk

Siemens KS36VVW3P

 

.
Siemens KS36VVW3P er blevet testet og anmeldt af Englands største testmagasin Which.co.uk og det danske forbrugerråd Tænk. Begge ekspertkilder er begejstrede for køleskabet, som de har kåret henholdsvis som et ”Best Buy” og givet en god bedømmelse.

Dette har de blandt andet gjort, da de er glade for køleskabets lave energiforbrug og høje kvalitet. Selvom de er vilde med modellen, nævner de også, at de er mindre imponerende over dets støjniveau og selve kølekapaciteten.

Velegnet til en stor familie

Siemens KS36VVW3P er et stort køleskab med en kapacitet på 346 liter. Det betyder, at modellen er velegnet til en familie på omkring fem til seks medlemmer, da der er plads til en del indeni køleskabet.

Man får et elegant og enkelt køleskab med et stilrent design. Det er et fritstående køleskab, så man kan placere det netop der, hvor der er plads til det i køkkenet. Samtidigt er døren vendbar, så man kan ændre på dette, hvis man ikke ønsker, at døren skal være venstrehængt.

Praktisk køleskab med avancerede egenskaber

Med Siemens KS36VVW3P får man et praktisk og funktionelt køleskab, der er forsynet med flere avancerede egenskaber, der hjælper med at holde maden frisk. Eksempelvis kommer køleskabet med en FreshSense-teknologi, der overtager kølingen, hvis der pludseligt opstår for store temperaturforskelle. Det sikrer, at temperaturen forbliver jævn indeni køleskabet.

Derudover kommer Siemens KS36VVW3P både med en SuperCooling-funktion samt en HyperFresh-skuffe. Mens SuperCooling-funktionen sørger for, at temperaturen hurtigt falder, når man fylder modellen med nye råvarer, sikrer HyperFresh-skuffen, at grøntsager forbliver friske takket være fugtighedsreguleringen.

Køleskabet er ydermere udstyret med et LED-lys, så man hurtigt kan overskue, hvor de forskellige madvarer er placeret henne, når man åbner døren.

Energibesparende køleskab

Siemens KS36VVW3P er et energibesparende køleskab placeret i energiklasse B. Køleskabet forbruger derfor ikke meget energi på et år, hvilket både er en fordel for miljøet og for pengepungen.

Sidst men ikke mindst er køleskabet støjsvagt med et lydniveau på 39 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB, så det vil ikke forstyrre meget i hjemmet.

Mål og vægt ved Siemens KS36VVW3P:
🌀 Højde: 186 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 65 centimeter
🌀 Nettovægt: 68,09 kilo

Specifikationer ved Siemens KS36VVW3P:
🔴 Type: Fritstående
🔴 Producent: Siemens
🔴 Kølekapacitet: 346 liter
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 112 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB

Udvalgte fordele ved Siemens KS36VVW3P:
Energivenligt køleskab
Støjsvag model
SuperCooling-funktion
LED-lys
HyperFresh-skuffe


Siemens KI81RVF30 

✅ God anmeldelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Siemens KI81RVF30

 

.
Siemens KI81RVF30 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, der har givet køleskabet en god anmeldelse.

Eksperterne er især vilde med, at køleskabet er udstyret med flere gode funktioner, mens de er mindre begejstrede for modellens støjniveau.

Til gengæld er Siemens KI81RVF30 placeret i energiklasse B, hvilket er i den gode ende af skalaen. Man får derfor et køleskab, der ikke forbruger meget energi på et år.

Rummeligt køleskab med SuperKøl og FreshSense

Siemens KI81RVF30 rummer 319 liter, hvorfor køleskabet er velegnet til en familie på omkring 5 til 6 personer. Køleskabet er forsynet med en elektronisk temperaturstyring, der gør det nemt at indstille temperaturen præcist til det, man ønsker.

Derudover kommer Siemens KI81RVF30 med flere funktioner som for eksempel SuperKøl og FreshSense.

Mens SuperKøl sørger for, at temperaturen bliver sænket i en bestemt tid, så nye madvarer hurtigt bliver kølet ned, sikrer FreshSense, at kølingen bliver styret på den mest optimale måde. Sensorerne reagerer nemlig med det samme, hvis der opstår en temperaturforskel, hvorefter styringen af kølingen bliver overtaget.

Køleskab med LED-belysning og SafetyGlas-hylder 

Siemens KI81RVF30 er et fleksibelt køleskab, der er udstyret med en LED-belysning. LED-belysningen har en lang levetid og sørger for en jævn belysning inde i køleskabet, så man får et godt overblik på alle hylder. Selvom lyset er kraftigt nok til at give et overblik i hele køleskabet, blænder det ikke.

Køleskabet kommer ydermere med SafetyGlas-hylder, der er lavet af robust sikkerhedsglas. Disse hylder er nemme at rengøre og kan holde i lang tid på grund af det robuste materiale.

Det er ligeledes nemt og hurtigt at komme til hylderne, hvilket gør, at det er nemmere at putte indkøb i køleskabet samt at tage madvarer ud, når man skal lave mad.

Med lavt støjniveau og MultiAlarm-system 

Selvom eksperterne fra Råd & Rön ikke er så vilde med køleskabets støjniveau, da det er højere i forhold til andre modeller, støjer køleskabet ikke meget under brug. Lydniveauet er på 37 dB, hvor en normal samtale til sammenligning har et lydniveau på 60 dB.

Man får desuden et sikkert køleskab med Siemens KI81RVF30, da det er forsynet med et MultiAlarm-system. Systemet advarer både akustisk og optisk, hvis temperaturen i køleskabet pludseligt stiger. Dette kan eksempelvis ske, hvis man ikke har lukket køleskabsdøren ordentligt.

Mål og vægt ved Siemens KI81RVF30:
🌀 Højde: 177,5 centimeter
🌀 Bredde: 56 centimeter
🌀 Dybde: 55 centimeter
🌀 Nettovægt: 64,669 kilo

Specifikationer ved Siemens KI81RVF30:
🔴 Type: Indbygningskøleskab
🔴 Producent: Siemens
🔴 Kølekapacitet: 319 liter
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 116 kWh/år
🔴 Støjniveau: 37 dB 

Udvalgte fordele ved Siemens KI81RVF30:
Rummeligt køleskab
Med SuperKøl
Med FreshSense
Robuste hylder med godt overblik
LED-belysning


Siemens KI81RAF31 

✅ Middel bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Middel bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Siemens KI81RAF31

 

.Siemens KI81RAF31 er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Både de danske og svenske eksperter er begejstrede for køleskabet, som de begge har givet en middel bedømmelse.

I deres anmeldelser skriver de, at de især er vilde med brugervenligheden og den høje kvalitet, men at de er mindre glade for energiforbruget.

Ved køb af Siemens KI81RAF31 skal man være opmærksom på, at det er en integrationsmodel. Man skal derfor huske at tjekke målene inden køb.

Stort køleskab med elektronisk temperaturstyring

Med Siemens KI81RAF31 får man et stort køleskab med en kapacitet på 319 liter. Det betyder, at køleskabet er velegnet til en stor familie på omkring fem til seks personer. Samtidigt er køleskabet placeret i energiklasse B, så det ikke forbruger meget energi på et år.

Køleskabet kommer ydermere med en elektronisk temperaturstyring, så man har mulighed for at indstille temperaturen nøjagtigt. Den ventilerede køling sikrer desuden, at temperaturen er ens på alle køleskabets hylder.

Når man åbner Siemens KI81RAF31, vil der tænde et LED-lys, så man får et godt overblik over alle madvarer på de forskellige hylder. Man kan desuden vende døren om, hvis man ønsker dette. Lydniveauet er på blot 37 dB, så modellen støjer ikke meget under brug. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Intelligent køleskab

Siemens KI81RAF31 er udstyret med flere avancerede funktioner heriblandt SuperCooling og FreshSense.

Mens SuperCooling sørger for, at temperaturen sænkes i en bestemt periode, når friske råvarer placeres på køl, sikrer FreshSense, at temperaturændringer modvirkes, så maden holder sig frisk i længere tid.

Køleskabet har ligeledes en HyperFresh Plus-skuffe, der er optimal til opbevaring af frugt og grønt. Skuffen har nemlig en fugtighedsregulering, så råvarernes smag, næringsstoffer og vitaminer bevares i længere tid.

Fleksibelt køleskab 

Siemens KI81RAF31 er et fleksibelt og funktionelt køleskab, der er forsynet med en praktisk indretning. Eksempelvis har køleskabet skuffer med teleskopudtræk, så man er sikret en nemmere håndtering og et bedre overblik.

Man finder også flere hylder lavet af sikkerhedsglas, som er nemme at rengøre samt en flaskehylde, så man sikkert kan opbevare alle flasker.

Sidst men ikke mindst har Siemens KI81RAF31 varioShelf, der består af to separate 14 centimeter dybe hylder, hvor den forreste kan indstilles afhængig af ens opbevaringsbehov. Det gør det lettere at indrette køleskabet alt efter ens ønsker.

Mål og vægt ved Siemens KI81RAF31:
🌀 Højde: 177,2 centimeter
🌀 Bredde: 55,8 centimeter
🌀 Dybde: 54,5 centimeter
🌀 Nettovægt: 67,03 kilo

Specifikationer ved Siemens KI81RAF31:
🔴 Type: Indbygning
🔴 Producent: Siemens
🔴 Kølekapacitet: 319 liter
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 116 kWh/år
🔴 Støjniveau: 37 dB

Udvalgte fordele ved Siemens KI81RAF31:
HyperFresh Plus-skuffe
SuperCooling-funktion
Elektronisk temperaturstyring
Fleksibel indretning
Ventileret køl


Siemens KI82LAF30 

✅ 78 ud af 100 point hos britiske Kagoo.co.uk

Siemens KI82LAF30

 

.
Siemens KI82LAF30 er blevet testet og anmeldt af britiske Kagoo.co.uk, der har givet køleskabet 78 ud af 100 point.

Eksperterne er begejstrede for køleskabet, da de mener, at det kommer med flere gode funktioner samt, at det er forholdsvis lydsvagt. Til gengæld er de mindre vilde med prisen.

Ved køb af Siemens KI82LAF30 skal man være opmærksom på, at det er et integreret køleskab. Det vil sige, at det skal indbygges i et køkkenskab, hvorefter man selv kan vælge en køkkenlåge.

Stort køleskab med lavt lydniveau, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Kagoo.co.uk er Siemens KI82LAF30 et ”rummeligt og lydsvagt køleskab”, der passer godt ind i de fleste hjem.

De skriver eksempelvis, at det kommer med en ”dejlig stor kapacitet” samt, at det er forsynet med ”praktiske funktioner”. De mener derfor, at man får et køleskab af en høj kvalitet.

Eksperterne hæfter sig desuden ved, at køleskabet kommer med en alarm, der giver besked, hvis man ikke lukker døren korrekt. Dette er de glade for, da man herved er sikret, at madvarerne ikke bliver dårlige på grund af, at man glemmer at lukke døren.

De britiske eksperter finder ikke mange ulemper ved modellen, men nævner kort, at den er forholdsvis dyr sammenlignet med andre sammenlignelige køleskabe.

Energivenligt køleskab med praktiske funktioner

Med Siemens KI82LAF30 får man et energivenligt køleskab placeret i energiklasse B. Det vil sige, at modellen ikke forbruger meget energi på et år. Det er også et lydsvagt køleskab med et lydniveau på 36 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Derudover kommer Siemens KI82LAF30 med flere funktioner såsom FreshSense og SuperKøl. Mens FreshSense modvirker temperaturændringer og regulerer temperaturen, sikrer SuperKøl, at temperaturen reduceres i en given periode, så friske råvarer hurtigt køles ned.

Det er desuden nemt og simpelt at justere og indstille temperaturen i køleskabet takket være den elektroniske temperaturstyring.  

Fleksibelt køleskab

Ved køb af Siemens KI82LAF30 får man et fleksibelt og funktionelt køleskab med en alsidig indretning. Modellen har en kapacitet på 252 liter, så den er velegnet til en familie på omkring fire personer.

Samtidigt har køleskabet både en HyperFresh-skuffe, VarioShelf samt hylder lavet af sikkerhedsglas. Hyldernes kan flyttes rundt på alt efter behov, så man kan indrette køleskabet, som man ønsker.

HyperFresh-skuffen er optimal til friske frugter og grøntsager, da dens fugtighedsregulering sørger for at holde råvarerne friske i længere tid. Sidst men ikke mindst kommer Siemens KI82LAF30 med teleskopudtræk ved alle skuffer, så man nemt og hurtigt kan få et overblik over alle madvarer. Dette bidrager LED-belysningen desuden også til.

Mål og vægt ved Siemens KI82LAF30:
🌀 Højde: 177,2 centimeter
🌀 Bredde: 55,8 centimeter
🌀 Dybde: 54,5 centimeter
🌀 Vægt: 66,328 kilo

Specifikationer ved Siemens KI82LAF30:
🔴 Type: Integreret køleskab
🔴 Producent: Siemens
🔴 Kølekapacitet: 252 liter
🔴 Energiklasse: B
🔴 Årligt energiforbrug: 209 kWh/år
🔴 Støjniveau: 36 dB

Udvalgte fordele ved Siemens KI82LAF30:
LED-belysning
Alarm
FreshSense
SuperKøl
HyperFresh-skuffe


Siemens KS36VAI4P 

✅ 4.5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Skousen.dk
✅ 4.5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos WhiteAway.com

Siemens KS36VAI4P

.
Siemens KS36VAI4P er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær model hos brugerne. Dette ses blandt andet hos forhandlerne WhiteAway.com og Skousen.dk, hvor køleskabet har fået 4,5 ud af 5 stjerner fra brugerne.

Brugerne er især begejstrede for, at køleskabet har god plads samt kommer med en kraftig LED-belysning. Dog er flere af brugerne mindre begejstrede for køleskabets støjniveau, da de forklarer, at det støjer en del.

Siemens KS36VAI4P kommer til gengæld med en kapacitet på i alt 346 liter, hvorfor det er velegnet til en større familie på omkring 5 til 6 personer.

Pænt køleskab med god plads og indretning, ifølge brugerne 

Ifølge brugerne hos de to forhandlere WhiteAway.com og Skousen.dk er Siemens KS36VAI4P et ’lækkert’ og ’pænt’ køleskab. De forklarer, at det kommer i en rigtig god kvalitet, samt at det er fremstillet på en pæn måde, så det passer ind i de fleste køkkener.

Derudover hæfter flere af brugerne sig ved, at Siemens KS36VAI4P er forsynet med ’god plads’. Eksempelvis skriver en bruger, at køleskabet har en ’rigtig god indretning’, mens en anden bruger forklarer, at køleskabet har ’en god fordeling af hylder’.

Sidst men ikke mindst er der enighed blandt brugerne om, at Siemens KS36VAI4P er et ’fantastisk køleskab til prisen’. Det eneste, som de mener, at man skal være opmærksom på, er selve støjniveauet, da det støjer en smule. Køleskabets lydniveau er på 39 dB.

Energivenligt køleskab med ventileret køling 

Med Siemens KS36VAI4P får man et energivenligt køleskab, der er placeret i energiklasse A. Man kan derfor trygt stole på, at køleskabet ikke forbruger meget energi på et år.

Derudover kommer køleskabet med en ventileret køling, der sikrer, at temperaturen er ensartet på alle de forskellige hylder. Dette sørger for, at maden holder sig så frisk, som den overhovedet kan uanset, hvor den er placeret.

Køleskabet er også udstyret med en elektronisk temperaturstyring, der gør, at det er nemt at indstille temperaturen helt nøjagtigt i forhold til indstilling af temperaturen med drejeknapper. Man kan desuden altid få et godt overblik over alle mad- og drikkevarer i køleskabet, da det kommer med en kraftig LED-belysning.

Model med SuperKøl, FreshSense og HyperFresh Plus 

Siemens KS36VAI4P er forsynet med flere egenskaber, der alle hjælper med at holde madvarerne så friske som muligt. En af disse egenskaber er SuperKøl, der sørger for, at nye madvarer hurtigt bliver kølet ned til den mest optimale temperatur.

Endvidere kommer Siemens KS36VAI4P med de to egenskaber FreshSense og HyperFresh Plus.

Mens FreshSense sikrer, at madvarerne holder sig friske i længere tid på grund af reduceringen af temperaturforskelle, sørger HyperFresh Plus for, at man kan indstille fugtigheden med den manuelle skyder i skuffen afhængig af indhold. Dette sikrer, madens næringsstoffer bliver bevaret.

Sidst men ikke mindst er Siemens KS36VAI4P udstyret med en flaskehylde til opbevaring af drikkevarer samt et AntiFingerPrint-design. Dette design forhindrer fingeraftryk i at kunne ses på overfladen, hvilket gør rengøringen nemmere.

Mål og vægt ved Siemens KS36VAI4P:
🌀 Højde: 186 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 65 centimeter
🌀 Nettovægt: 71,954 kilo 

Specifikationer ved Siemens KS36VAI4P:
🔴 Type: Fritstående køleskab
🔴 Producent: Siemens
🔴 Kølekapacitet: 346 liter
🔴 Energiklasse: A
🔴 Årligt energiforbrug: 75 kWh/år
🔴 Støjniveau: 39 dB 

Udvalgte fordele ved Siemens KS36VAI4P:
Med HyperFresh Plus og FreshSense
Med SuperKøl
LED-belysning
Med ventileret køling
Elektronisk temperaturstyring


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Siemens køleskabe har fået de bedste bedømmelser i tests?

Siemens KS36VVW3P

🤓 Hvordan testes Siemens køleskabene?

Køleskabene testes på deres evne til at opretholde den optimale temperatur, også når omgivelsernes temperatur ændre sig. Derudover kigges der på energiforbrug, støjniveau og brugervenlighed.

🤔 Hvilken energiklasse bør jeg gå efter?

Energiskalaen for køleskabe går fra A til D. Det er anbefalet af energistyrelsen, at du vælger en model i energiklasse A.