Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Philips espressomaskine test-guide: Vores vurdering af de bedste modeller baseret på tests og anmeldelser

Er du på jagt efter den perfekte espressomaskine fra Philips, så du kan nyde en autentisk espresso hjemme i stuen? Så er du havnet det rigtige sted.

I denne artikel dykker vi ned i 3 espressomaskiner fra Philips. Vi har analyseret tests fra eksterne ekspertkilder og samlet vurderinger fra både eksperter og forbrugere. Du vil få indsigt i maskinernes specifikationer, funktioner samt fordele og ulemper. Læs videre og find den espressomaskine, der passer bedst til dine behov og ønsker.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 3 bedste philips espressomaskiner i test-guiden 2024:

Vores fremgangsmåde

icon

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Læs om vores tilgang

Anmeldelser

Philips Series 2200 EP2220 » 2.659 Kr. hos ComputerSalg lige nu (samarbejde med Pricerunner)

højt bedømt philips espressomaskine med intuitiv betjening

Philips Series 2200 EP2220
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • pros Rengøringsvenlig maskine
 • pros Nem betjening
 • pros My Coffee Choice
 • pros Mælkeskummer
 • pros Keramisk kværn

Philips Series 2200 EP2220 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, det tyske kaffemagasin Coffeeness.de og det tyske testmagasin Testberichte.de.

De tre ekspertkilder er glade for espressomaskinen på grund af dens funktioner og nemme betjening. Selvom eksperterne generelt er begejstrede for Philips Series 2200 EP2220, nævner de, at de er mindre vilde med designet.


Anemldelse : Analyse af Philips Series 2200 EP2220

Velsmagende kaffe, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Philips Series 2200 EP2220 en ”fremragende espressomaskine”, hvor Coffeeness.de skriver, at både ”kaffe og mælkeskum er velsmagende”. De mener derfor, at man med denne maskine får en ”god værdi for pengene”.

Eksperterne fra Testberichte.de er enige i disse udtalelser og forklarer ydermere, at Philips Series 2200 EP2220 ”brygger en god varm espresso og kaffe ved et tryk på en knap”. De er ligeledes glade for, at modellen er nem at rengøre. Dog nævner de, at det er lidt ærgerligt, at ”den har behov for omkring et minut til at varme op”.

Nem betjening

Philips Series 2200 EP2220 er en fuldautomatisk espressomaskine med en vandbeholder på 1,8 liter og en bønnebeholder med en kapacitet på op til 275 gram bønner. Takket være den intuitive touchskærm kan man brygge kaffe med kun et enkelt tryk.

Med denne maskine kan man vælge mellem de to forskellige kaffedrikke espresso og kaffe. Dog er det også muligt at lave kaffevarianter med mælk med den klassiske mælkeskummer. Mælkeskummeren består af to dele, så den er nem at rengøre.

Ønsker man at tilpasse sin kaffe, kan man justere den ønskede kaffemængde og styrke med menuen My Coffee Choice. Den keramiske kaffekværn kan ydermere justeres i 12 trin.

Rengøringsvenlig espressomaskine

Med Philips Series 2200 EP2220 får man en rengøringsvenlig espressomaskine med flere praktiske funktioner. Modellen kommer blandt andet med en automatisk afkalkning, en aftagelig bryggeenhed samt aftagelige dele.

Mens den automatiske afkalkning gør, at man selv kan angive, hvor ofte afkalkningen skal finde sted i forhold til vandets hårdhedsgrad, tåler de aftagelige dele maskinopvask, så man ikke behøver at vaske dem i hånden. Den aftagelige bryggeenhed skal blot renses under rindende vand.

Gå til den billigste forhandler

Philips Series 2200 EP2224 » 2.658 Kr. hos DataWorld lige nu (samarbejde med Pricerunner)

velsmagende philips espressomaskine med kompakt design

Philips Series 2200 EP2224
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • pros Automatisk afkalkning
 • pros Intelligent bryggesystem
 • pros Justerbare indstillinger
 • pros Klassisk mælkeskummer
 • pros Keramisk kværn

Philips Series 2200 EP2224 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en favorit hos forbrugerne. Brugerne har nemlig anmeldt espressomaskinen hos det britiske Amazon.co.uk, hvor de har givet modellen 4 ud af 5 stjerner.

Dette har de blandt andet gjort på grund af maskinens velsmagende kaffe og kompakte design. Brugerne nævner dog også, at modellen er en smule dyr.


Anmeldelse : Analyse af Philips Series 2200 EP2224

Velsmagende kaffe, ifølge forbrugerne

Ifølge forbrugerne hos Amazon.co.uk er Philips Series 2200 EP2224 en rigtig god espressomaskine med et kompakt og flot design. Derfor mener flere brugere, at modellen passer godt ind i de fleste køkkener, hvor den sagtens kan stå fremme på køkkenbordet.

Andre brugere fremhæver ydermere, at Philips Series 2200 EP2224 brygger ”velsmagende kaffe nemt og hurtigt” ved blot et tryk på en knap. Dette forklarer brugerne er ideelt, hvis man ønsker en maskine, der helt selv klarer bryggeprocessen.

Ingen af brugerne finder mange ulemper ved maskinen. Dog nævner de, at Philips Series 2200 EP2224 ikke er helt billig, men at den er alle pengene værd.

Justerbare indstillinger

Med Philips Series 2200 EP2224 får man en fuldautomatisk espressomaskine med flere justerbare indstillinger. Man kan eksempelvis justere aromastyrken, kaffemængden samt den keramiske kværn i 12 forskellige trin, så man selv kan vælge, hvor fint eller groft bønnerne skal males.

Der er desuden mulighed for at brygge to kaffevarianter med friskmalede bønner, der altid opnår den optimale temperatur takket være det intelligente bryggesystem. Den klassiske mælkeskummer gør det ydermere muligt at lave mælkeskum, så man kan få kaffedrikke både med og uden mælk.

Automatisk afkalkning

Philips Series 2200 EP2224 er nem at rengøre på grund af den automatiske afkalkning, den aftagelige bryggeenhed samt de aftagelige dele.

Den automatiske afkalkning sørger for, at det er nemt at rengøre og vedligeholde maskinen, da den giver besked, når det er tid til en afkalkning. Herved kan man selv angive, hvor tit og ofte denne proces skal ske i forhold til vandets hårdhedsgrad.

Da espressomaskinen har flere aftagelige dele og en aftagelig bryggeenhed, kan disse renses under rindende vand. De aftagelige dele tåler desuden også maskinopvask. Sidst men ikke mindst kommer modellen med en vandbeholder på 1,8 liter og en bønnebeholder på 275 gram.

Gå til den billigste forhandler

Philips Series 3200 EP3241/50 » 5.799 Kr. hos Punkt1 lige nu (samarbejde med Pricerunner)

højt bedømt philips espressomaskine med lattego-system

Philips Series 3200 EP3241/50
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • pros Hurtig rengøring
 • pros Keramisk kværn
 • pros Justerbar kaffemængde og aromastyrke
 • pros LatteGo-system
 • pros Fem friskmalede kaffevarianter

Philips Series 3200 EP3241/50 er blevet testet og anmeldt af det tyske testmagasin Testberichte.de. De tyske eksperter har givet espressomaskinen en god bedømmelse, da de er vilde med dens nemme betjening og praktiske funktioner. Selvom eksperterne generelt er glade for maskinen, er de mindre vilde med prisen.


Anmeldelse : Analyse af Philips Series 3200 EP3241/50

Fantastisk maskine, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Philips Series 3200 EP3241/50 en kompakt espressomaskine, der er ”virkelig flot”. Testberichte.de skriver eksempelvis, at modellen er ”fantastisk”, da den fungerer, som den skal og laver ”utrolig lækker kaffe”.

Eksperterne hæfter sig ydermere ved, at Philips Series 3200 EP3241/50 er ”let at bruge”. De mener, at ”alt er logisk struktureret”, hvorfor man hurtigt kan komme i gang med at anvende den efter køb. De nævner ikke mange minusser ved modellen andet end prisen.

Fem friskmalede kaffevarianter

Philips Series 3200 EP3241/50 er en fuldautomatisk espressomaskine, der tilbyder fem friskmalede kaffevarianter med et tryk på en knap. Takket være det hurtige LatteGo-system er der mulighed for at lave mælkeskum til ens kaffe.

Ønsker man at justere på enten kaffemængden eller aromastyrken, er dette muligt med menuen My Coffee Choice. Herved kan man brygge den kop kaffe, man foretrækker at drikke. Den keramiske kværn kan ligeledes justeres i 12 trin, så man kan få kaffebønner fra alt lige til fint pulver til groftmalet pulver.

Meget nem at rengøre

Med Philips Series 3200 EP3241/50 får man en espressomaskine, der er nem at rengøre. Selve mælkesystemet er lavet i to dele og kan rengøres på under 15 sekunder under vandhanen eller i opvaskemaskinen.

Både bryggeenheden og mange af delene er ydermere aftagelige. De aftagelige dele kan også maskinvaskes, mens bryggeenheden kan tørres af med en klud eller renses under rindende vand.

Sidst men ikke mindst har Philips Series 3200 EP3241/50 en vandbeholder på 1,8 liter samt en bønnebeholder med en kapacitet på 275 gram.

Gå til den billigste forhandler

Købsguide: Det skal du se efter, når du vælger ny espressomaskine

Er du på udkig efter en espressomaskine, har du med stor sandsynlighed allerede taget et kig på dine forskellige valgmuligheder. Er dette tilfældet, ved du nok, at der er et hav af forskellige maskiner på markedet.

Så hvad skal du kigge efter? Baseret på guide fra Perfectdailygrind.com finder du her en oversigt over, hvad du bør kigge efter inden køb af en ny espressomaskine.

Hvilke drikke skal espressomaskinen kunne lave?

ørst og fremmest skal du overveje, hvilke kaffevarianter din espressomaskine skal kunne brygge. Du skal selvfølgelig vælge en model, der har mulighed for at brygge dine favoritdrikke. Udover at tjekke om maskinen kan brygge dine favoritdrikke, er det værd at se, om den også kan brygge andre.

Dette er især en god idé, hvis du ønsker at tilbyde forskellige drikke til dine gæster eller venner. Der findes i dag maskiner, som både kan lave kaffedrikke med og uden mælk. Er du interesseret i en espressomaskine, der kan lave kaffedrikke med mælk, skal du vælge en model med en mælkeskummer.

Hvor nem er espressomaskinen at betjene?

En anden ting, du skal tage et kig på, er betjeningen. Alle vil naturligvis helst have en espressomaskine, der er så simpel som overhovedet muligt.

Ønsker du ikke at være en stor del af selve bryggeprocessen, er det værd at vælge en model, hvor du blot skal trykke på en enkelt knap for at brygge din kaffe. Herved skal du ikke bruge en masse tid på dette, hvis du eksempelvis har ekstra travlt om morgenen.

Hvor stor må espressomaskinen være?

Du skal altid være opmærksom på espressomaskinens størrelse, så du er sikker på, at den passer ind i dit køkken samt, at der er plads til den på køkkenbordet. Hvis du ikke har meget køkkenbordsplads, er der ingen grund til at vælge en model, der fylder halvdelen af bordet.

Her kan det også være en fordel at tage et kig på, hvor meget espressomaskinen vejer. Er du nødsaget til at flytte rundt på den sommetider eller placere den i et køkkenskab, er det vigtigt, at den ikke vejer alt for meget, så det bliver en kamp at rykke den.

Hvilke funktioner skal espressomaskinen have?

De fleste af os har individuelle ønsker og behov til en espressomaskine. Det kan eksempelvis være, at du meget gerne vil have en maskine, der kan brygge to kopper kaffe ad gangen eller som renser sig selv automatisk. Eller måske vil du gerne have en espressomaskine med en autosluk-funktion?

Uanset dine ønsker skal du tage et kig på maskinens specifikationer og funktioner for at se, om den valgte model opfylder alle dine behov.

Hvor ofte vil du bruge espressomaskinen?

Vil du blot bruge espressomaskinen til en enkelt kop kaffe om morgenen, eller vil du bruge den hele dagen til flere drikke? Vil du tilbyde venner og familie kaffe, og kommer de ofte på besøg?

Bruger du ikke din espressomaskine meget, er der ingen grund til at investere i den smarteste og største model på markedet. Men er du i stedet en kaffeentusiast, der ikke kan få nok af din maskine, er det værd at købe en model, der kan klare det meste.

Hvor meget må espressomaskinen koste?

Da udvalget inden for espressomaskiner er stort, betyder det også, at priserne varierer en del fra maskine til maskine og fra mærke til mærke. Hvis du fastlægger et budget, vil du få nemmere ved at vælge nogle modeller inden for din prisklasse, som du kan kigge nærmere på.

Dette vil i sidste ende give dig et godt overblik over, hvad du har af muligheder, så du ikke behøver at kigge alle de forskellige espressomaskiner igennem. Til sidst kan du sammenligne modellernes design og funktioner, når du har fundet nogen, der passer til dit budget.

Skal jeg vælge en semi- eller fuldautomatisk espressomaskine?

Der findes flere typer af espressomaskiner på markedet heriblandt semiautomatiske espressomaskiner og fuldautomatiske espressomaskiner. Men hvad er forskellen mellem disse to maskiner, og skal du vælge den ene eller den anden? Her kan du få hjælp til at tage valget baseret på en artikel fra Rigtigkaffe.dk.

Hvad er en semiautomatisk espressomaskine?

En semiautomatisk espressomaskine er en model, hvor du selv har kontrollen over alt, hvad der foregår i maskinen. Det vil sige, at du skal stampe og kværne kaffebønnerne, steame mælkeskummet samt beslutte mængden af vand, der skal løbe igennem kaffen.

Med en semiautomatisk espressomaskine er det muligt både at brygge kaffedrikke med og uden mælk. Vælger du en semiautomatisk model, kan det desuden være en fordel at investere i ekstra tilbehør til maskinen såsom en kaffekværn m.m.

Det er derfor en maskine for dig, der er vild med at gøre det hele selv og have styr på selve bryggeprocessen.

Hvad er en fuldautomatisk espressomaskine?

Med en fuldautomatisk espressomaskine behøver du ikke foretage noget selv. Maskinen klarer det hele pr. automatik, så du hverken behøver at kværne bønnerne selv eller steame mælken. Det er derfor heller ikke nødvendigt at købe ekstra tilbehør til denne model.

En fuldautomatisk espressomaskine er ligeledes nem at anvende, da du som regel blot skal trykke på en enkelt knap for at starte bryggeprocessen. Her har du mulighed for at brygge en lang række af kaffevarianter både med og uden mælk.

Sådan en type maskine er ideel for dig, der ønsker minimalt med arbejde og besvær ved brygningen, men stadig gerne vil have en velsmagende kop kaffe.

Hvilken maskine skal jeg vælge?

Når du skal tage beslutningen om hvilken espressomaskine, du skal vælge, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser. Du skal især overveje, hvad du gerne vil have, at espressomaskinen skal kunne, hvor meget tid du selv vil bruge på bryggeprocessen samt, hvor involveret i hele processen du gerne vil være.

Med den semiautomatiske model kræver det en del mere arbejde for dig fremfor, hvis du vælger en fuldautomatisk model. Til gengæld får du større kontrol over hele bryggeprocessen, hvilken nogle personer ser som en fordel i stedet for som en ulempe.

Det anbefales, at du tænker dig godt og grundigt om og tager et kig på dine behov, når du vælger en ny maskine. I bund og grund handler det om dine individuelle præferencer, da maskinerne er vidt forskellige.

Hvad betyder bønnerne for kaffen?

Kaffe er en drik, der er lavet af bønner fra en kaffeplante. Oprindeligt er kaffeplanten fra Afrika og Asien, men dyrkes også andre steder i dag såsom i Centralamerika og Sydamerika.

Hvis du er vild med kaffe, er det værd at kende mere til de forskellige kaffebønner. Som enhver kaffeelsker ved, kan essensen af en god kop kaffe nemlig findes i selve bønnerne.

Da bønnerne har så stor en betydning for drikken, får du her en gennemgang af de forskellige kaffebønnesorter.

Hvilke kaffebønnesorter findes der?

elt overordnet set findes der to typer af kaffebønner ved navn Robusta og Arabica.

Robusta
Robusta er en kaffebønnesort, der stammer fra Afrika. Den bliver typisk brugt til instant kaffe og espresso, da den har en tendens til at være mere koncentreret og have en forholdsvis skarp smag. Dertil har bønnen også et højere indhold af koffein.

Denne type kaffebønne er ofte nemmere at dyrke i forhold til andre sorter. Derfor er Robusta som regel billigere end eksempelvis Arabica.

Oprindeligt stammer Arabica fra Etiopien, men dyrkes i dag også i andre regioner og områder. Disse kaffebønner er meget populære, da de har en delikat og sød smag samt et lavt indhold af syre.

Hvor er din kaffebønne dyrket henne?

Alle kaffebønner på markedet er forskellige. Derfor har bønnerne en stor betydning for din kaffe. En faktor, der har en indvirkning på kaffebønnerne, er eksempelvis, hvor de er dyrket henne.

Området eller regionen, hvor de er dyrket, har nemlig en stor effekt på smagen, koffeinindholdet, syreindholdet og meget mere. Det kan derfor være en fordel for dig at afprøve nogle forskellige kaffebønner for at finde frem til dem, du allerbedst kan lide.

Ønsker du at lære mere om kaffebønner, kan du læse denne artikel fra Thespruceeats.com eller denne artikel fra Caffeaiello.it.

Sådan reagerer kroppen på kaffe

Mange mennesker elsker at vågne op og drikke en god kop kaffe som det første. Det hjælper nemlig med at få skudt dagen godt i gang. Kaffe er kendt for at være en drik, der virker opkvikkende, så du føler dig mere frisk. Men hvordan påvirker kaffe dig ellers? Det kan du læse mere om her baseret på viden fra Self.com og Healthline.com.

Kaffe stimulerer dit centralnervesystem

Koffein kommer ind i dine blodbaner og finder hurtigt vej til din hjerne, hvor det virker som en stimulans, som øger din årvågenhed og får dig til at føle, at du er mere frisk. Det tager rent faktisk kun omkring 10 minutter fra, at du drikker en kop kaffe førend, at koffeinen har en effekt på din energi.

Dit blodtryk kan stige på grund af kaffe

Udover at stimulere dit centralnervesystem kan kaffe også få dit blodtryk til at stige. Det er dog kun i en kort periode. Man siger, at det skyldes kroppens adrenalinniveau, som stiger eller på grund af en blokering af hormoner. Det gør nemlig, at arterierne i kroppen udvider sig.

Selvom at det ikke har den store effekt på længere sigt i forhold til dit blodtryk, er det værd at være opmærksom på det, hvis du har hjerteproblemer, eller hvis du har et for højt blodtryk.

Dit fordøjelsessystem påvirkes også af kaffe

Da kaffe og koffein ikke lagres i din krop, kommer det i stedet ud, når du tisser. Du kan derfor risikere, at du skal en del mere på toilettet efter, at du har drukket en kop. Samtidigt kan kaffe og koffein give dig ondt i maven, syre og halsbrand.

Koffein kan forårsage søvnløshed

Hvis du drikker kaffe med koffein senere på dagen, kan det forårsage problemer med at sove og i værste tilfælde søvnløshed. Det kan også gøre, at det bliver endnu værre for dig, hvis du eksempelvis allerede lider af søvnløshed.

Drikker du kaffe for tæt på din sengetid, kan det være, at du bliver længere oppe, så det i sidste ende går udover din søvn. Dette er bestemt ikke en fordel, da søvn er vigtigt for, at alle kroppens funktioner kan fungere på bedste vis.

Derfor er det essentielt, at du ikke drikker kaffe alt for sent på dagen, hvis du ved, at det har en indvirkning på din søvn.

Drik ikke kaffe, hvis du er gravid

Noget, som kaffe også kan påvirke, er dit reproduktionssystem. Derfor kan kaffe være en god idé at undgå, hvis du eksempelvis er gravid. Det siges nemlig, at kaffe kan påvirke fosteret på flere forskellige måder. Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til dette, er det værd at tage en snak med din læge.

Kaffe kan påvirke dit humør

Koffein kan påvirke dit humør og rent faktisk sørge for, at du bliver gladere og kommer i et bedre humør. Kaffe øger nemlig niveauet af dopamin i din hjerne. Dette kan ende med at forbedre dit humør og øge din lykkefølelse. Men hvis du konstant drikker kaffe, kan dette være med til at skabe en afhængighed, hvilket resulterer i abstinenssymptomer såsom hovedpine, irritabilitet m.m.

Philips’ historie

I 1891 finansierede Frederik Philips købet af en beskeden fabrik i Eindhoven. Planen var at bringe omkostningseffektive og pålidelige elektriske glødepærer til alle, der havde brug for dem.

Philips startede nemlig med at lave glødepærer og blev hurtigt en af de største producenter i Europa. Philips var fra starten af en eksportorienteret virksomhed. I 1912 blev Philips et aktieselskab med børsnoterede aktier, der var noteret på Amsterdams fondsbørs.

Derudover etablerede Philips i 1914 et forskningslaboratorium, hvor det var muligt at studere fysiske og kemiske fænomener samt stimulere produktinnovation. Allerede to år efter begyndte Philips at udvide sit produktsortiment. Desuden blev der etableret kontorer over hele Europa samt i lande såsom Kina, Brasilien og Australien.

I 1927 begyndte Philips at producere radioer, og inden for fem år havde de allerede solgt mange af dem. De endte derfor med at blive verdens største producent af både radiorør og radioer. Seks år efter startede virksomheden en produktion af medicinsk røntgenudstyr i USA, mens de i 1939 lancerede den første elektriske barbermaskine.

Masser af spændende nye produkter og idéer fortsatte helt op gennem 1970’erne. Her var de især begyndt at interessere sig for energibesparende lamper samt CD’er. CD’er blev produceret i samarbejde med virksomheden Sony. Andre milepæle i 1970’erne og 1980’erne omfattede masseproduktionen af fjernsyn og grundlæggelsen af Philips China Ltd i 1985.

1990’erne var et årti med betydelige forandringer for Philips, da virksomheden forenklede sin struktur og reducerede antallet af områder, hvor de opererede inden for. En anden ting var, at Philips igen indgik et samarbejde med Sony om at lave en DVD-afspiller. Dette skete i 1997, hvor det banebrydende produkt endte med at blive det hurtigst voksende hjemmeelektronikprodukt i historien.

Lige siden har Philips konstant udviklet sig og bidraget til et hav af innovative opfindelser og produkter. Nylige produkter omfatter alt lige fra Philips Azurion til Philips Smart Air Purifier. Samtidigt er Philips i dag en af de mest populære mærker, når det kommer til elektronik i hjemmet. De laver nemlig alt lige fra fjernsyn til soundbars, hovedtelefoner, clock-radioer og meget mere.

Vil du læse mere om Philips’ historie gennem årene, kan du tage et kig her på Philips’ hjemmeside.

FAQ

Hvilken espressomaskine er den bedste at købe?

Der er i øjeblikket flere gode espressomaskiner på markedet, men nogle af de allerbedste modeller er blandt andet Philips Series 2200 EP2231, Philips Series 2200 EP2220 og Philips Series 3200 EP3241/50. Espressomaskinerne har alle fået nogle gode anmeldelser i en række forbrugstests, som roser dem for deres smarte egenskaber.

Hvordan vælger jeg en espressomaskine?

Når du skal vælge en espressomaskine, så bør du først og fremmest gå efter en model, som indeholder de egenskaber, som du skal bruge til at lave den perfekte kop espressokaffe efter din smag. Dertil bør du vælge en maskine, hvis pris matcher det budget, som du har til rådighed.

Hvorfor er en espressomaskine så dyr?

Grunden til, at nogle espressomaskiner er så dyre, skyldes til dels, at de indeholder nogle gode og avancerede komponenter, som er lavet i en god kvalitet. Dertil kan espressomaskinen næsten helt automatisk lave den perfekte kop espressokaffe, uden at du skal gøre meget andet end at trykke på en knap.

En en espressomaskine pengene værd?

Ja, en espressomaskine kan helt bestemt være pengene værd. Hvis du alligevel altid køber en kop espresso på den lokale kaffebar, så vil en espressomaskine være et oplagt køb. På den måde kan du lave din favorit kaffe nemt og hurtigt derhjemme, hvilket kan være enormt lækkert.

Test og anmeldelser af philips espressomaskiner anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Coffeeness.de

Coffeeness.de er et tysk kaffemagasin, der drives af kaffeentusiasten Arne Preuß. På siden findes der alt lige fra artikler om kaffe til kaffebrygning, kaffemaskiner og meget mere. Derudover laver Arne tests og anmeldelser af forskellige produkter. Her har han testet og anmeldt Philips Series 2200 EP2231, Philips Series 3000 HD8829 og Philips Series 2200 EP2220.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips Series 2200 EP2231, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips Series 3000 HD8829, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips Series 2200 EP2220, kan du klikke ind her.

Kagoo.co.uk

Den britiske side Kagoo.co.uk sammenligner en bred vifte af elektroniske produkter. Dette gør de som en hjælp til forbrugere, som herved får nemmere ved at finde og vælge de bedste produkter på markedet i forhold til brugervenlighed, ydeevne, design m.m. Her har Kagoo.co.uk testet og anmeldt Philips 3000 Series HD8827, som de har givet 71 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Siebland.com

Siebland.com er et tysk kaffemagasin, der beskæftiger sig med alt, som omhandler kaffe. De skriver både artikler, guides samt tips og tricks om kaffe og kaffeprodukter. Derudover tester og anmelder de kaffemaskiner heriblandt espressomaskiner. I denne omgang har de testet og anmeldt Philips Series 3000 HD8829, som de har givet 80 ud af 100 point. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Testberichte.de

Det tyske testmagasin Testberichte.de tester og anmelder forbrugerprodukter, som de vurderer på baggrund af forskellige kilders anmeldelser og tests. Herefter videreformidler de resultaterne til forbrugerne, så det er nemmere at finde det bedste produkt til hjemmet. Her har de testet Philips Series 2200 EP2220 og Philips Series 300 EP3241/50, som begge har fået en god bedømmelse.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips Series 2200 EP2220, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Philips Series 300 EP3241/50, kan du klikke ind her.

Testsieger.de

Testsieger.de er et tysk testmagasin, der tester forbrugerprodukter inden for kategorierne hus og have. På siden samler de forskellige tests, hvorefter de vurderer og sammenligner de forskellige produkter i forhold til hinanden.

Til sidst laver de så deres egen vurdering og anmeldelse af produktet, som forbrugerne kan læse og tage stilling til. I denne omgang har de tyske eksperter vurderet Philips 3000 Series HD8827, som de har givet en god bedømmelse. Ønsker du at læse hele testen, kan du klikke ind her på dette link.

Andre relevante tests og artikler

Fandt ud ikke den rette espressomaskine i denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre tests, du måske vil finde interessante.

Med vores generelle espressomaskine test og fuldautomatisk espressomaskine test kan du få et overblik over, hvad markedet ellers har at byde på af andre testvindende espressomaskiner.

Er der et bestemt mærke, du gerne vil vide mere om, kan du med fordel læse vores producent-specifikke tests.

Her finder du blandt andet vores DeLongi Magnifica test, vores Miele espressomaskine test, vores Siemens espressomaskine test, vores DeLonghi espressomaskine test og vores Melitta Caffeo Solo test, der indeholder de bedst vurderede modeller fra de forskellige producenter.

Du kan også læse vores række af dybdegående tests af det australske kvalitetsmærke Sage. Her finder du vores tests af Sage the Bambino Plus, Sage Barista Express, Sage Barista Touch, Sage the Oracle og Sage the Barista Pro, der alle bliver rost til skyerne af eksperter såvel som forbrugere.

Skulle du også være interesseret i en almindelig kaffemaskine, kan vi også være behjælpelige med dette.

Med vores generelle kaffemaskine og kaffemaskine med kværn tests kan du få en god forståelse af markedet, og se hvilke modeller der har fået de bedste bedømmelser.

Også i denne kategori finder du en række producent-specifikke tests. Her kan du bland andet læse vores KitchenAid kaffemaskine test og vores Moccamaster test.

Kundeanmeldelser

Forbrugeranmeldelser

Denne Philips espressomaskine test er baseret på anmeldelser fra både eksperter og forbrugere. Da der ikke findes officielle eksperttests af alle espressomaskiner, har vi ligeledes valgt at inddrage anmeldelser fra forbrugere fra diverse forhandlere. På den måde får man et overblik over, hvad der er forbrugernes favoritter, og hvad de mener maskinerne har af fordele og ulemper.

Vi har anvendt forhandlere såsom Amazon.de og Amazon.co.uk. Hvis man ønsker at læse brugeranmeldelserne af de forskellige espressomaskiner, kan der nedenfor findes links til de anmeldelser, der er taget med i denne artikel.

Du kan læse brugeranmeldelser af Philips EP5360/10 hos Amazon.de her.

Du kan læse brugeranmeldelser af Philips Series 2200 EP2224 hos Amazon.co.uk her.

question

Har du spørgsmål?

Står du og har spørgsmål til noget i vores artikel er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@obsidianmedia.dk

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme