Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Bedworld anmeldelse – Spar +50% på velroste kvalitetssenge

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Om Bedworld

Bedworld er en sengebutik, der har specialiseret sig i at sælge senge af høj kvalitet til en brøkdel af den pris, der tilbydes af lignende forhandlere. Virksomheden har eksisteret siden 2020 og har allerede et ry for at være fremragende inden for både kundeservice og produktkvalitet. Bedworld tilbyder et bredt udvalg af senge, fra enkeltsenge til kingsize-senge, samt sengetøj og tilbehør. 

Hos Bedworld kan du spare +50% på et stort udvalg af senge af høj kvalitet, fremstillet i holdbare materialer. Uanset om du er på udkig for en ny seng, dyne, sengetøj eller madras, så har Bedworld det, du har brug for.

Telefon: 28 74 70 15

Hverdage: 08-16101 nætters prøve
Gratis levering
25 års garanti
Gratis finansiering

Gå til forhandler

Det skal du overveje, inden du handler hos Bedworld

green-elmHar du brug for vejledning?: Det kan være svært at vide, hvad man skal kigge efter, når man skal købe en ny seng. Derfor er det en fordel at få hjælp fra en specialist, som ved, hvad de taler om. De står altid til rådighed hos Bedworld for at give råd og vejledning, men hvis du har brug for mere tid eller forklaring, kan du med fordel aftale en tid med dem.
green-elmVil du handle online eller i butik: Bedworld har ingen fysiske butikker, men til gengæld kan du handle i ro og mag hjemmefra, samt selv designe en seng med farver, gavl, ben osv. hvis du vælger webshoppen.
green-elmPris: Senge kan fås i forskellige prisklasser, men der er ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Bedworld tilbyder et bredt udvalg af senge af høj kvalitet til en overkommelig pris. Det er vigtigt at tænke over, hvor meget du vil bruge på din nye seng, inden du begynder at kigge på senge.
green-elmAnmeldelser fra forbrugere og eksperter: Før du køber en ny seng, bør du læse forbruger- og faglige vurderinger. Det vil hjælpe dig med at give et indblik i, hvor godt sengen er over tid. Heraf kan du være bedre forberedt til at træffe et informeret valg om dit køb. Bedworld har dog udelukkende fået rosende ord med på vejen på Trustpilot. Det betyder, at du kan købe en seng hos dem med ro i maven.

Fordele ved Bedworld

  • De tilbyder 101 nætters prøve periode, så du kan prøve din seng i over 3 måneder, før du beslutter, om du vil beholde den eller ej. Det er dobbelt så lang tid som fx. konkurrenten SengeSpecialisten tilbyder.
  • Bedworld tilbyder et bredt udvalg af senge i høj kvalitet til overkommelige priser, så du altid kan finde den perfekte seng til dine behov. Du finder bl.a. almindelige senge, elevationssenge og kontinentalsenge.
  • Bedworld sætter en ære i at tilbyde fremragende kundeservice og support af kyndige medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe dig med at finde den rette seng.
  • Bedworld tilbyder gratis levering på alle ordrer.
  • Bedworld garanterer tilfredshed med en 100% pengene tilbage.
  • Webshoppen har prangende anmeldelser på Trustpilot, med en score på 4,7 ud af 5 stjerner.

Ulemper ved Bedworld

  • Én af ulemperne ved Bedworld er, at de ingen fysiske butikker har. Det er derfor ikke muligt at afprøve produkterne, før du køber dem, og det kan være lidt kompliceret at returnere dem. På den anden side så fravalget af en fysisk med til at give dig den lave pris. 
  • Sammenlignet med Nordic Dream og Sengetid.dk, så har Bedworld en markant mindre tidsrum, kundeservice kan kontaktes. Nordic Dream tilbyder chat-samtaler i tidsrummet 9-24 og telefonsamtaler 9-21 alle ugens dage. Sengetid.dk tilbyder også telefonsamtaler 9-22 alle ugens dage. Bedworld tilbyder kun telefontid i tidsrummet 8-16 i hverdagene.
  • Hos Bedworld koster levering med indbæring, montering og bortskaffelse 999 kr, hvilket er 25% dyrere end hvad Sengetid.dk tager for samme service.

Se alle de gode tilbud fra Bedworld her

Bedworld test: Det siger forbrugerne

Som du kan se på Bedworld’s Trustpilot, er forbrugerne tilfredse med kæden.
De er meget rost og har fået en masse positiv feedback.

En tilfreds kunde forklarer:
”Første gang, at vi valgte køb af en kvalitetsseng. Valget faldt på Bedworld.dk og det er vi oprigtigt glade for. God kommunikation, fornuftig leveringstid ud for omstændighederne og godt produkt.”. 

En anden køber siger:
”Virkelig god service, info og koordinering af leveringen fra Bedworld. Fragtmændene ydede også super service og venlighed helt til 4.sal. Den nye seng er skøn!”

Bedworld er kendt for sin enestående kundeservice og assistance. Mange personer fremhæver også, at de er meget tilfredse med de varer, de har købt.

Bedworld tilbud

Bedworld har ofte rabatter på deres senge, hvilket kan give dig et godt tilbud. Udsalg og rabatter kan gøre det mere overskueligt at bruge penge på den seng, du ønsker – eller give dig mulighed for at købe en endnu bedre seng, end du først havde regnet med.

På Bedworld Danmark’s hjemmeside vil du altid få de nyeste tilbud på deres senge. Sengene er ofte nedsat, så du sparer penge og samtidig få en seng af høj kvalitet.

Forbrugsguidens Bedworld anmeldelse

Vi anbefaler Bedworld på grund af deres store udvalg af kvalitetssenge til overkommelige priser. Uanset om du er på markedet for en ny seng eller bare noget lækkert sengetøj, har Bedworld det, du har brug for for at få en god nats søvn til en uovertruffen pris. 

Bedworld er en af de af de nyere spillere på markedet, men har hurtigt fået et ry for at levere produkter af høj kvalitet til gode priser. Med et hav af muligheder i alle størrelser og stilarter gør Bedworld det nemt for dig for at finde den perfekte seng til dine behov. Bedworld tilbyder desuden en prisgaranti, så du kan være sikker på, at du får det bedste tilbud. 

En ulempe vi dog fandt ved Bedworld er, at de ikke har fysiske butikker. Det betyder, at du skal bestille din seng online og ikke kan se eller afprøve produkterne, før du køber dem. Bedworld tilbyder dog en generøs returpolitik, så du kan nemt returnere din ordre, hvis du ikke er tilfreds med den. Dette er også med til at holde prisen i bund. 

Yderligere, så har Bedworld en mindre tidspænd, hvori du kan komme i kontakt med deres kundeservice, sammenlignet med konkurrenterne.

Se alle de velroste senge her og spar +50%

Information om Bedworld

Firmanavn Bedworld
Adresse Kringsvej 4, 7000 Fredericia
Hjemmeside https://bedworld.dk/
Telefon / Mail 28 74 70 15 / godmorgen@bedworld.dk
CVR-nummer 41539364
Returregler 101 nætters prøve
Garanti Op til 25 års garanti
Trustpilot 4,7/5 stjerner
Leveringsmuligheder Bedworld’s leverandører leverer gratis til kantstenen, når du køber en seng. Det er muligt at tilkøbe: Opbæring, montering samt bortskaffelse af din gamle seng
Betalingsmuligheder  


Hvad skal du ellers vide om Bedworld?

Garantier

Bedworld tilbyder 25 års garanti på alle deres produkter, hvilket sikrer, at du får senge af den højeste kvalitet og mest holdbare senge på markedet. 

Derudover tilbyder de 101 nætters prøveperiode, så du kan gennemteste sengen før du bestemmer dig for, om du vil beholde den.

Levering 

Bedworld tilbyder gratis levering på alle ordrer til kantsten/pakkeshop.
Derudover er priserne:

Levering af postpakke til bopæl = 29,-
Levering med indbæring = 249,-
Levering med indbæring og montering = 599,-
Levering med indbæring og montering + bortskaffelse = 999,-

Dette er det generelle billede vi ser inden for sengeverdenen, fx. hos Nordic Dream, Sengetid og SengeSpecialisten.

Finansieringsmuligheder 

Bedworld tilbyder en række finansieringsmuligheder, der gør det nemt for dig at få din drømmeseng. Du kan vælge at betale i månedlige afdrag eller benytte dig af Bedworlds 0% rentefinansiering. Det betyder, at du kan sprede betalingen af din nye seng over flere måneder, uden at betale en eneste ekstra krone i renter.

Klik her og spar op til 61% på Bedworld’s senge

 

FAQ

Er Bedworld senge gode?
Ja – Bedworlds senge er højtroste og veludført, med holdbar konstruktion og gode materialer. Bedworld tilbyder et bredt udvalg af forskellige stilarter, så du er sikker på at finde den perfekte seng til dine behov og præferencer.
Hvad koster bedworld senge?
Bedworld tilbyder et bredt udvalg af senge til meget konkurrencedygtige priser, i et spænd fra 3.000 – 67.000 kr. Du kan ofte finde senge fra Bedworld på udsalg med op til 61% rabat. Det gør Bedworld til et fremragende valg for alle, der leder efter kvalitetssenge til en god pris
Hvad tilbyder Bedworld?
Hos Bedworld tilbyder de 101 nætters prøve, gratis levering, prisgaranti, 25 års garanti samt gratis finansiering. Derudover kan du finde tilbud på helt op til 61% på deres produkter.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme