Fitbit Versa Test 2021 – Se eksperternes vurdering af Fitbit Versa smartwatch uret

Senest opdateret den 0

I denne artikel gennemgår vi en lang række eksperttests, hvor Fitbit Versa er blevet vurderet og anmeldt. Vi kigger her nærmere på forskellige ekspertkilder, og viser dig hvilken bedømmelse uret får. På den måde kan du danne dig et overblik over, hvilke fordele og ulemper der er ved Fitbit Versa.

Ekspertkilderne inkluderer siderne Trustedreviews.com, Techradar.com, Techadvisor.co.uk, Wareable.com, Business Insider, Cnet.com og Tomsguide.com.

Hvis man ønsker at læse mere om testkilderne, så findes der under hver ekspertvurdering af Fitbit Versa links til de undersøgelser, der bliver henvist til.

I denne Fitbit Versa test får du:

🔸 Generel viden og information om Fitbit Versa 
🔸 Gennemgang af ekspertkilderne
🔸 Gode råd om løb
🔸 Gennemgang af testkilder 

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultater af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Introduktion til Fitbit Versa 

Fitbit Versa

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.067,00 1.067,00 Læs mere

.
Fitbit Versa er produceret i et komfortabelt og let design, der sikrer, at man kan bære det både dag og nat. Uret er ideelt til træning, da det kan vise træningsøvelser på skærmen, tracke alle ens aktiviteter samt hjælpe med at holde motivationen oppe. Uret har dog også et væld af andre funktioner, der kan bruges i hverdagen.

Ideelt ur til træning

Med Fitbit Versa får man et ur, der ikke mindst kan spore ens aktiviteter døgnet rundt, men også vise træningsøvelser på skærmen. Det vil sige, at urets skærm kan guide en gennem forskellige bevægelser.

Derudover sørger Fitbit Versa for at spore al aktivitet døgnet rundt. Dette gælder både skridt, distance, aktive minutter og kalorieforbrænding. Takket være PurePulse-teknologiens pulsmåling får man også løbende opdateringer om pulsen i realtid.

Der er desuden mulighed for at vælge mellem mere end 15 forskellige træningsformer, hvor man kan anvende SmartTrack, der pr. automatik genkender træningstypen. Endvidere kan man anvende en tilsluttet GPS for at se tempo og distance på skærmen, når man er ude at løbe eller gå.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at tilslutte Fitbit Versa til ens trådløse Bluetooth-høretelefoner.

Søvnsporing og vejledende vejrtrækningsøvelser

Udover at spore ens aktiviteter i løbet af dagen, så kan Fitbit Versa også bruges til søvnsporing. Det vil sige, at man kan anvende uret til at få en bedre forståelse af ens søvn samt lægge et soveskema med sovetidspåmindelser på, hvis man har brug for hjælp til at indarbejde en rutine.

Derudover sporer Fitbit Versa automatisk tid tilbragt i de forskellige søvnstadier, hvorfor man kan få et indblik i ens søvnkvalitet om natten, hvis der er brug for det.

Med Fitbit Versa er der ligeledes mulighed for at finde vejledende og personlige vejrtrækningsøvelser, der er baseret direkte på ens puls.

Sundheds-tracking og få personlige påmindelser

Ved køb af Fitbit Versa har kvinder mulighed for at lære mere om kroppen med hjælp fra Versa og Fitbit-applikationen. Her kan man finde helbredsstatistikker i forhold til vægt, aktivitet og søvn, men man har også mulighed for at logge sin menstruation samt holde styr på ens cyklus.

Endvidere kan man få hjælp til at komme i gang med motionen, da Fitbit Versa kommer med personlige påmindelser, der minder en om at være aktiv, få styr på søvnen samt få nok væske m.m.

Fitbit Versa er vandtæt ned til 50 meter. Desuden er uret forsynet med en lang batterilevetid på mere end 4 dage.

Specifikationer ved Fitbit Versa:
🔴 Mål: 256 x 41 x 110 mm
🔴 Vægt: 0,2 kilo
🔴 Antal træningsformer: +15
🔴 Batteritype: Litiumpolymer
🔴 Opladningstid (0-100 %): 2 timer
🔴 Batterilevetid: +4 dage
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Bluetooth: Ja

Fordele ved Fitbit Versa:
🔵 Kan anvendes døgnet rundt
🔵 Kan give personlige påmindelser
🔵 Mere end 4 dages batterilevetid
🔵 Aktivitetstracker og søvnsporing
🔵 Mere end 15 forskellige træningsformer

Her kan du se en præsentationsvideo af Fitbit Versa lavet af den britiske side PCmag:


Det siger eksperterne om Fitbit Versa

I det følgende afsnit vil vi gennemgå, hvad hver af de 7 ekspertkilder skriver i deres anmeldelser af Fitbit Versa. Vi kommer ind på, hvad de fremhæver af funktioner og specifikationer samt urets fordele og ulemper.


Techradar.com

Techradar.com   

Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Den amerikanske teknologiside Techradar.com giver Fitbit Versa 4 ud af 5 stjerner efter, de har afprøvet uret i en periode. Eksperterne fra Techradar.com skriver, at selvom Fitbit Versas funktioner ikke helt er på niveau med ’storebroren’ Fitbit Ionic, føles Fitbit Versa som det samme ur, men med et mere komfortabelt og lettere design. Desuden kan Fitbit Versa også købes til en langt lavere pris, hvilket, eksperterne mener, er en fordel.

Et komfortabelt design

Det, Techradar.com mener, er urets største fordel, er, at det kommer i et design, der er meget let og komfortabelt. Dog nævner de, at urets mere runde design ikke vil passe til hvem som helst. Men hvis man ønsker et ord med et design, der passer til både fest og hverdag, så er Fitbit Versa en god investering.

Eksperterne fra Techradar.com er dog en smule skuffede over, at uret ikke kommer med en GPS, da man bliver nødt til at anvende en tilsluttet GPS i stedet. Desuden er batterilevetiden ikke lige så god som hos Fitbit Ionic.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Business Insider   

Business Insider

Vurdering: Bedste smartwatch

Business Insider er så vilde med Fitbit Versa, at de har kåret modellen som værende den bedste smartwatch. Eksperten forklarer, at Fitbit Versa har alle de funktioner, man kunne ønske sig. Desuden er eksperterne begejstret for et ’fremragende design’. Det bedste af det hele, mener de dog, er prisen.

Fantastisk applikation

Udover et fremragende design, så er Business Insider vild med applikationen, ’som man hurtigt bliver afhængig af’. Her er der mulighed for at logge alle ens personlige oplysninger, så man kan følge med i sine fremskridt.

Der var kun en enkelt ting, der skuffede eksperterne, og det var funktionen Fitbit Coach, da funktionen ikke var pengene værd.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Tomsguide.com 

Toms Guide Logo 

Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Eksperterne fra Tomsguide.com giver Fitbit Versa 4 ud af 5 stjerner. Dette gør de på baggrund af, at uret kan købes til en ’overkommelig pris’. Desuden mener de, at uret er produceret i et stilrent design samt, at der er alle de funktioner, som man har brug for. Dog bemærker de, at der mangler et par ting ved uret. Tomsguide.com er især skuffede over, at Fitbit Versa ikke kommer med en indbygget GPS.

God batterilevetid

En ting, som eksperterne fra Tomsguide.com er imponerende over, er selve batterilevetiden. De er vilde med, at den kan holde i mere end 4 dage, hvorfor man ikke behøver at oplade uret hele tiden. Tomsguide.com konkluderer derfor, at Fitbit Versa kommer tættere på, at tage tronen fra Apples smartwatch.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Cnet.com   

Cnet.com 

Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Cnet.com har givet Fitbit Versa 4 ud af 5 stjerner. De skriver, at uret er en ’kompakt letvægtssmartwatch samt fitnesstracker med en forbedret grænseflade’. Eksperterne er desuden vilde med, at uret er vandtæt ned til 50 meter samt, at uret er kompatibelt med både iOS og Android. De er dog mindre begejstrede for batterilevetiden, som de mener ikke er lige så god sammenlignet med andre modeller fra Fitbit.

Smart ur til en god pris

Noget af det bedste ved Fitbit Versa, ifølge eksperterne fra Cnet.com, er, at uret kan købes til en god pris i forhold til, at det kommer med mange forskellige funktioner. Man skal dog være opmærksom på, at uret ikke er udstyret med en GPS-funktion samt, at opladeren er en smule stor.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Trustedreviews.com 

Trustedreviews.com

Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Trustedreviews.com vurderer Fitbit Versa til at være ’virksomhedens bedste smartwatch til dags dato’. De vælger derfor at give modellen 4 ud af 5 stjerner. Grunden til, at Fitbit Versa ikke får 5 stjerner, er, at eksperterne mener, at uret stadig mangler en smule for at være helt i toppen. De bedste ting ved uret er, at det er forsynet med en ’fremragende batterilevetid’ samt ’et stilrent og komfortabelt design’. De er dog mindre begejstrede for, at uret ikke kommer med en GPS-funktion.

Vandtæt smartwatch med mange muligheder

Selvom der er et par begrænsninger ved uret såsom den manglende GPS-funktion, så er eksperterne vilde med, at uret er vandtæt ned til 50 meter, hvorfor man kan bruge det, når man svømmer. Desuden er der mange funktioner, der kan tracke ens aktivitet, hvilket, ifølge eksperterne fra Trustedreviews.com, er en fordel, hvis man dyrker meget motion.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Wareable.com   

Wareable.com

Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Hvis det ikke var på grund af, at Fitbit Versa ikke kommer med en indbygget GPS, så ville uret være bedre end Fitbit Ionic ifølge Wareable.com. Derfor ender modellen med at få 4 ud af 5 stjerner. De mener nemlig, at denne model har et pænere design samt kan mange af de samme ting som Fitbit Ionic. Fordelen ved Fitbit Versa er især, at uret er en del billigere end Fitbit Ionic.

Pakket med funktioner

Wareable.com er vild med Fitbit Versa, men mener dog, at den største fordel er, at uret er ’pakket med diverse funktioner’. Det vil sige, at man kan bruge det til et væld af ting. Eksperterne bemærker dog, at selvom uret er pakket med funktioner, så er pulsmåleren ikke altid helt præcis, hvilket de mener, er en smule skuffende.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Techadvisor.co.uk    

Techadvisor.co.uk 

Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Hos Techadvisor.co.uk har de valgt at give Fitbit Versa 4 ud af 5 stjerner. I modsætning til de andre eksperter, så mener eksperterne fra Techadvisor.co.uk ikke, at manglen på GPS er et stort problem. I og med at de fleste af os tager vores smartphone med, når vi er ude og løbe, så mener de, at man blot kan bruge GPS-funktionen på telefonen. Eksperterne mener ikke, at Fitbit Versa er et af de bedste ure på markedet, men er dog glade for aktivitetstrackeren, der giver et væld af muligheder.

Ny funktion til kvinder

En ting, som eksperterne fra Techadvisor.co.uk især bemærker, er, at Fitbit Versa kommer med en ny sundhedsplatform til kvinder. Ifølge Techadvisor.co.uk, så vil Fitbit Versa helt klart ’vinde flere brugere over’, da det også kan findes i en fornuftig prisklasse.

Du kan læse hele anmeldelsen her.


Derfor skal du anvende et ur til løb

Der er mange motionister, der ikke anvender et ur, når de er ude og løbe, men der er rent faktisk flere fordele ved at gøre brug af et ur på løbeturen. Hvis du ikke er helt sikker på, om det er noget for dig eller ej, så kommer der her et afsnit over, hvorfor det kan være en fordel at anvende et ur til løb. Mange mener nemlig, at et ur kan være en fornuftig træningsmakker.

Hold dig opdateret om dit løb

Hvis du løber uden et ur, så har du ingen chance for at finde ud af, hvordan det rent faktisk går. Er du blevet hurtigere, løber du længere, og hvor mange kalorier forbrænder du? Med et løbeur har du mulighed for at holde dig opdateret om dit løb, da uret kan tracke og registrere alt dette. Det betyder altså, at du har mulighed for at følge med i alt lige fra dit tempo til distancen direkte på urets skærm.

Få hjælp til at holde motivationen oppe

Udover at registrere alt vedrørende dit løb, så kan et ur også være med til at holde dig på sporet i forhold til motivation. Ligesom en træningsmakker, så kan et ur hjælpe med at holde motivationen oppe – også selvom du slet ikke har lyst til at tage ud og løbe eller give dig lidt ekstra på selve løbeturen. Med nogle ure vil du endda få en påmindelse, hvis du har været inaktiv for længe.

Slå din egen personlige rekord  
Slaa din egen personlige rekord
Et ur kan være motiverende ved at komme med påmindelser m.m. Men et ur kan også hjælpe dig med at holde styr på, om du slår din egen personlige rekord. I og med du kan følge med i tid, tempo, distance m.m., så betyder det også, at du kan se, om du forbedrer dig fra gang til gang samt, om du ender med at slå din personlige rekord. Det kan derfor anbefales, at du samtidig gør brug af den applikation, der som oftest følger med et løbeur, da du herved kan holde øje med dine forbedringer. Hvis du ikke ønsker at anvende en applikation, så sørg for at skrive det ned.

Ønsker du at finde flere fordele ved at anvende et ur til løb, så klik ind her eller her.


Gode råd til at løbe hurtigere

Gå i gang med at loebe på loebebaandetHvis du længe har prøvet at forbedre din tid eller dit tempo, når du er ude og løbe, så kan det til sidst blive demotiverende, hvis der ikke sker noget. I dette afsnit har du derfor mulighed for at finde gode råd til, hvordan du kan blive en hurtigere løb.

Intervaltræning

Når du skal forbedre dit løb, så er intervaltræning den bedste form for træning. Med intervaltræning arbejder du i flere perioder, hvor den ene periode er med lav intensitet og den anden periode er med høj intensitet. Ved hjælp fra intervaltræning kan du få nemmere ved at presse dig selv, hvorfor du i sidste ende kan løbe hurtigere.

Brug løbebåndet

Selvom løbebåndet ikke er alles foretrukne motionsform, så kan det være en stor hjælp til at løbe hurtigere. Med et løbebånd belaster du nemlig ikke kroppen og benene ligeså meget, hvorfor du som regel har mulighed for at presse dig selv mere. Desuden kan du justere på løbehastigheden, hvorfor du kan oparbejde et højere tempo med tiden.

Husk at strække ud

Selvom det måske virker mærkeligt, at udstrækning kan hjælpe dig med at blive en hurtigere løber, så er den god nok. At strække ud er med til at gøre dine led mere fleksible, hvilket kan være med til at øge tempoet, når du er ude og løbe.

Find de perfekte løbesko
De rigtige loebesko
At finde de perfekte løbesko kan være en svær opgave. Men det er dog vigtigt for at få det optimale ud af dine løbeture. Rent faktisk kan de helt rigtige løbesko være med til at gøre dig til en hurtigere løber, da du herved får lige præcis den støtte, som dine fødder og ben har brug for.

Sørg for at styrketræne hele kroppen

Hvis du ønsker at blive en hurtigere løber, så skal du ikke kun løbe. Du skal også huske at træne hele kroppe. Sørg for at du styrketræner ben et par gange om ugen. Dog skal du ikke glemme overkroppen, da det er vigtigt, at du er stærk i hele kroppen.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvem har testet Fitbit Versa?

Techradar.com, Business Insider, Tomsguide.com, Cnet.com, Trustedreviews.com, Wareable.com og Techadvisor.co.uk.

🤓 Hvordan er Fitbit Versa blevet testet?

Fitbit Versa er blevet vurderet ud fra hvor præcise dens aktivitetsmålinger er. Ydermere er det blevet bedømt på sin brugervenlighed, batterilevetid og indbyggede funktioner, samt dets potentiale som smartwatch.

🤔 Hvordan vælger man den rigtige model?

Det kan være en fordel at starte med at definere, hvilke features der er vigtigst for dig. De fleste modeller kommer med features så som pulsmåler og kaloriemåler. Overvejer du en model der også kan bruges som smartwatch, er det en god idé at undersøge skærmens kvalitet lidt nærmere. Ydermere kan batterilevetiden er værd at undersøge.


Gennemgang af testkilder

Business Insider 🇺🇸

Den amerikanske finans- og nyhedsside Business Insider blev lanceret i 2009. Business Insider leverer nyheder samt internationale artikler. Derudover leverer de tests og anmeldelser om forskellige produkter heriblandt smartwatches. Business Insider har blandt andet anmeldt Fitbit Versa. Vil du læse mere, kan du klikke her.


Cnet.com 🇺🇸

Det amerikanske teknikmagasin Cnet.com leverer nyheder, blogs og anmeldelser om diverse forbrugerelektronik. Cnet.com har blandt andet anmeldt uret Fitbit Versa. Vil du læse mere, kan du klikke her.


Techadvisor.co.uk 🇬🇧

Den britiske teknologiside Techadvisor.co.uk skriver om alt det, der har med teknologi at gøre. Techadvisor.co.uk anmelder også teknologiprodukter heriblandt Fitbit Versa. Vil du læse mere, kan du klikke her.


Techradar.com 🇬🇧

Den britiske side Techradar.com fokuserer på teknologi. Siden blev lanceret i 2008, og leverer i dag nyheder og anmeldelser af diverse produkter. Techradar.com har blandt andet anmeldt Fitbit Versa. Vil du læse mere, kan du klikke her.


Tomsguide.com 🇺🇸

Den amerikanske side Tomsguide.com skriver anmeldelser af tekniske produkter og elektronik. Desuden kan du finde alt lige fra artikler til gode råd og guides om elektronik og teknologi. Tomsguide.com har blandt andet testet Fitbit Versa. Vil du læse mere, kan du klikke her.


Trustedreviews.com 🇺🇸

Den amerikanske testside Trustedreviews.com skriver ekspertanmeldelser af forbrugerelektronik. Derudover kan man finde diverse artikler om forskellige produkter. Trustedreviews.com har blandt andet anmeldt Fitbit Versa. Vil du læse mere, kan du klikke her.


Wareable.com 🇬🇧

Den britiske onlineside Wareable.com skriver artikler og tests af teknikprodukter, som du kan anvende på kroppen. De har blandt andet anmeldt Fitbit Versa. Vil du læse mere, kan du klikke her.