Kingston HyperX Cloud 2 test-oversigt: Et af de bedste gaming headset på markedet

HyperX Cloud 2 er et headset, som bruges af eSportens professionelle verdensstjerner til turneringer. Det er et headset, som er i en klasse for sig. Læs med her og find ud af, hvorfor HyperX Cloud 2 fra Kingston er et af eSportens fortrukne headset på verdensplan.

Vi gennemgår blandt andet de tekniske detaljer, samt bringer dig en oversigt over hvordan eksperterne bedømmer HyperX Cloud 2.

I denne artikel får du:
🔸 Detaljeret gennemgang af HyperX Cloud 2 og dens funktioner
🔸 Gennemgang af hvordan HyperX Cloud 2 klarer sig i diverse tests
🔸 En opsamlende konklusion

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over, hvordan HyperX Cloud 2 klarer sig i de forskellige tests på nettet.


De seneste par år er der blevet mere og mere fokus på eSport, som er en forkortelse af elektronisk sport. ESport er en betegnelse for computerspil, der udøves på konkurrenceplan. Det er en sport, der er i eksplosiv udvikling, hvilket betyder at flere og flere virksomheder investerer og sponsorerer større beløb i sporten end nogensinde før.

HyperX Cloud 2Ligeledes er der sket en stor udvikling af produkter til gamerne. I og med, at der bliver mere og mere fokus på eSport, som en anerkendt udøvende konkurrencesport, er der et kæmpe marked for kvalitetsudstyr til gamerne. Et velfungerende headset er noget af det udstyr, der er vigtigt, hvis man ønsker en god spilleoplevelse. Når man ser på headset området, så er HyperX Cloud 2 headsettet fra Kingston et af de produkter der især har gjort sig bemærket blandt amatører og professionelle gamere.

Her kan du se en liste over priserne på HyperX Cloud 2 hos de forskellige forhandlere:


Nedenfor gennemgår vi, hvorfor at HyperX Cloud 2 er blevet et af de mest fortrukne headset blandt gamere:

Specifikationer ved HyperX Cloud 2

Et headset som skal bruges til computerspil, kræver nogle helt særlige funktioner, hvis det skal levere en optimal spiloplevelse. Dette gælder både for amatører gamere og professionelle.

Generelle detaljer

HyperX Cloud 2 er designet til, at give en spilleoplevelse udover det sædvanlige. Selve headsettet består af to omsluttende ørekapsler. Headsettet har en vægt på i alt 320 gram, hvilket er i den lave ende, og derved giver en god komfort ved længere tids spil. Selve materialet er lavet i et hukommelsesskum, også kaldet memory foam, som giver dig en uovertruffen komfort omkring ørerne, da den tilpasser sig dit hoved.kingston-hyperx-cloud-ii

Ørepuderne er af kunstlæder, og pandebåndet har skum på indersiden, for at sikre komforten. Herudover medfølger der et ekstra sæt ørepuder i stof, som man kan skifte de andre ud med. På HyperX Cloud 2 er der en tilsluttet mikrofon, som er aftagelig.

Tekniske detaljer

Hvis vi dykker lidt mere ned i HyperX Cloud 2 og dens teknik, er dens kvalitet ikke til at tage fejl af. Headsettet har en støjreducerende funktion, som giver en klarhed når man snakker med sine medspillere gennem mikrofonen. HyperX Cloud 2 er kompatibel med PC, Mac, Smartphone samt Playstation 4, og kan tilsluttes med et USB-stik eller et 3,5 mm jack-stik, som medfølger i pakken.

Lyden er i en klasse for sig

Med HyperX Cloud 2 har Kingston har stort fokus på at udvikle den bedst mulige lyd, skræddersyet til gamere.
Et af de helt store salgsargumenter ved dette headset er at der medfølger 7.1 surround sound. Denne funktion giver en lyd udover det sædvanlige. Det giver dig ligeledes alle forudsætninger for, at orientere dig i spillet, i forhold til hvor fjenden komme fra. HyperX Cloud 2 kommer med en nominal impedans på 60 Ohm, hvilket ligger i den høje ende, og dermed sikrer dig en en god lydoplevelse.

Du kan se en video om HyperX Cloud 2 her, hvor 7.1 surround sound forklares nærmere:

Med HyperX Cloud 2 medfølger der også en avanceret USB-lydkontrol boks med et indbygget lydkort, som forstærker lyd og stemmer. På denne boks kan du også justere volumen på både headsettet, samt slå lyden til eller fra på mikrofonen. Selve headsettet er udviklet med et par ørekapsler, der lukker alle andre lyde ude omkring en. HyperX Cloud 2’s mikrofon har et maks lydtryk på 105 dB, og hovedtelefonerne har en følsomhed på 98 dB. Herudover har headsettet en frekvensrespons på 50 Hz – 18 kHz.


Hvad mener eksperterne om HyperX Cloud 2?

Vi har gennemlæst en række anmeldelser og tests af HyperX Cloud 2 fra anerkendte tech-redaktioner, og bringer her konklusionerne af de forskellige resultater. Nedenfor bringer vi et sammendrag af, hvad de forskellige anmeldere vurdere headsettet til i praksis.

Gamereactor.dk: En favorit blandt gamere

gamereactor logo
Den danske version af det internationale gamingunivers Gamereactor, har testet og anmeldt HyperX Cloud 2. Anmelderen roser headstettet, og skriver at han godt kan forstå hvorfor dette headset er en af favoritterne blandt gamere på verdensplan.

Gamereactor fremhæver i deres test, at man får den ultimative premium-følelse, når man har headsettet i hænderne. Produktets kvalitet og valuta for pengene går op i en højere enhed med dette produkt.

Rigtig god komfort

Dens gode komfort fremhæves også af anmelderen fra Gamereactor. HyperX Cloud 2 kommer med et ekstra sæt puder til ørerne, som er lavet i et velour-agtigt materiale. Disse puder kan du skifte i mellem, hvis du synes at puderne i kunstlæder bliver for varme omkring ørerne. Gamereactor fremhæver, at uanset hvilke puder du vælger, så sikres du den absolutte komfort, da puderne er lavet i et memory foam materiale. Dette materiale er med til, at du sagtens kan have headsettet på i flere timer, uden at føle ubehag, hvilket er ret usædvanligt for lukkede headsets.

Lyden egner sig godt til CS:GO

Lyden bliver også fremhævet positivt af anmelderen fra Gamereactor. Dog kan der være nogle problemer med forskellige spil, hvor lyden ikke fungere optimalt i, da HyperX Cloud 2 kommer med en omfattende og innovativ lydteknologi, som betyder at nogle spil bare ikke kan følge med. Gamereactor hæfter sig ved, at HyperX Cloud 2’s lydteknologi fungerer virkelig godt til eksempelvis CS:GO-spillet. Dog får headsettet lidt kritik for at selve jack-stikket ikke kan tages ud af headsettet, hvilket er med til at forringe dens levetid en smule.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Gamereactor her.


Tom’s Guide: 7 ud af 10 stjerner

Toms Guide Logo
Den amerikanske anmelderside Tom’s Guide, giver HyperX Cloud 2 en karakter bestående af 7 ud af 10 stjerner. Dette svarer til “meget flot” på deres interne point-skala. Blandt andet HyperX Cloud 2s design og komfort, får ros af testpanelet.

Tom’s Guide fremhæver, at Kingston chokerede alle med deres afsløring af deres nye HyperX Cloud 2 gamerheadset. Kingston er anerkendt for deres memory-produkter, som blandt andet USB-stik og SD-kort.

Stilfuldt design

Ifølge testpanelet fra Tom’s Guide er HyperX Cloud 2 ét af de mest stilede headsets, som du kan købe til en ganske fornuftig pris. Headsettet kan fås i helt sort eller med røde afmærkninger på. Tom’s Guide fremhæver de metal-lignende “gafler” på begge sider af headsettet, som gør det muligt at justere det, så det passer perfekt til dig. Mikrofonen på headsettet er aftagelig, hvilket giver en bedre komfort, når mikrofonen alligevel ikke skal bruges.

Spil performance

Testetpanelet fra Tom’s Guide har testet headsettet i en række forskellige spil. Her får den lidt blandede anmeldelser for dens lydteknologi. Samlet set er er lyden rigtig god, men i nogle sammenhænge halter den lidt bagefter. HyperX Cloud 2 halter især bagefter i spil med hyppige eksplosioner, hvor der er brug for en god og tung baslyd. Dog får den ros for dens lyd i andre spil, såsom CS:GO og Assassin’s Creed Unity. Her giver lydteknologien mulighed for at høre detaljer som modstanderens skridt, eller en der svømmer gennem en flod.

Tom’s Guide hæfter sig ved, at headsettets virtuelle 7.1 surround sound gav en forskel i lyden, i form af en mere detaljeret lydoplevelse af omgivelserne inde i spillet. Alt i alt giver testpanelet HyperX Cloud 2 en rigtig fin anmeldelse, og hæfter sig ved, at det er et komfortabel og stilfuldt headset med god lyd. Testpanelet havde nogle enkelte kritikpunkter, blandt andet den manglende baslyd.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Tom’s Guide her.


Britiske IGN: Det bedste af det bedste

ign logo
Testpanelet fra den britiske tech-platform IGN, har testet HyperX Cloud 2 og roser headsettet for dens mange funktioner og gode komfort. Headsettet kommer blandt andet med funktioner, som gør det muligt, at bruge headsettet til både PC og telefonopkald.

Testpanelet fra IGN er iøvrigt imponeret over den detaljeret lyd, som HyperX Cloud 2 tilbyder. Også prisen får rosende ord med på vejen, da testpanelet fremhæver, at de mener man får meget for pengene.

7.1 surround sound

Når man køber HyperX Cloud 2 headsettet, medfølger der et USB-kort, som levere den omtalte 7.1 surround sound lyd. Dette USB-kort kan du indsætte i headsettet, hvis du ønsker den ekstra lyd-funktion, når du spiller. Du kan ligeledes afmontere USB-kortet, hvis du ønsker en almindelig stereolyd, som for eksempel er oplagt til musik, telefonopkald eller konsolspil. Testpanelet fra IGN roser dens gode lyd, og er imponeret over hvor deltaljeret lyden kan blive.

Aftagelig mikrofon

HyperX Cloud 2 kommer med en aftagelig mikrofon, som er nem at afmontere på selve headsettet. Mikrofonen er lavet i et bøjeligt gummimateriale, så du kan justere mikrofonen i den position du ønsker. Testpanelet fra IGN fremhæver mikrofonens støj-og ekkoreducerende funktion, som er en af de helt store opdateringer af forgængeren.

Testpanelet fremhæver desuden alle de ekstra elementer man får med, ved køb af et HyperX Cloud 2 headset. Udover de gode tekniske funktioner, får du et ekstra sæt ørerpuder med i et stof-lignende materiale, et ekstra jack-stik til fly, et stik med volume-kontrol samt en stofpose til opbevaring af headsettet. Testpanelet giver alt i alt en rigtig god anmeldelse af HyperX Cloud 2, og kalder det for ét af de bedste headsets til en pris der er til at betale for.

Du kan læse hele anmeldelsen fra britiske IGN her.


PC Gamer: Bedste headset til prisen

PC_Gamer_logo
Testpanelet hos online platformen PC Gamer, har udnævnt HyperX Cloud 2 fra Kingston, til deres favorit gamerheadset. PC Gamer hæfter sig ved, at HyperX Cloud 2 er en nyfortolkning af det tidligere headset fra Qpad QH-90.

Kingston tog et godt og funktionelt headset, og gjorde det endnu bedre. Også her roser testpanelet fra PC Gamer, den gode lyd og dens mange muligheder.

Et succesfuldt headset

Testetpanelet fremhæver, at Kingston har fokuseret på at udvikle et headset, som giver en lydoplevelse udover det sædvanlige. Dette har dog resulteret i, at der er andre lydfunktioner, der er fokuseret mindre på. Blandt andet er baslyden ikke særlig tung og agressiv, hvilket for nogen vil være et kritikpunkt.

Testpanelet fremhæver, at HyperX Cloud 2 tilbyder en god lydoplevelse, både under spil og når man lytter til musik. Testpanelet fremhæver desuden, at klarheden i lyden ikke er til at tage fejl af.

Ikke den store forskel fra forgængeren

HyperX Cloud 2 er anden generation i Cloud-serien fra Kingston.Testpanelet hæfter sig ved, at forskellen på de to versioner ikke er særlig stor. Den største forskel er at HyperX Cloud 2 kommer med 7.1 surround sound lyd, hvilket forgængeren ikke kan tilbyde.

Også komforten og designet er forholdsvis ens på de to versioner. I og med at den nye HyperX Cloud 2 er kommet på markedet, er prisen på dens forgænger presset ret meget i bund. Dog mener testpanelet fra PC Gamer, at HyperX Cloud 2 er alle pengene værd, da man får rigtig meget for ikke ret mange penge.

Du kan læse hele anmeldelsen fra PC Gamer her.


TECHSPOT: 65 ud af 70 ekspertbrugere giver gode anmeldelser

techspot-logo
Techspot er en brugerbaseret online platform, hvor man som helt almindelig forbruger kan gå ind og give sin anmeldelse af et tech-produkt. HyperX Cloud 2 har indtil nu fået individuelle ekspert vurderinger af i alt 70 brugere.

47 ud af 70 brugere har givet headsettet topscorer. 18 brugere har anmeldt HyperX Cloud 2 som god, hvilket er den næstbedste scorer man kan give. 5 brugere har anmeldt headsettet som gennemsnitlig, og ingen har givet headsettet dårlige anmeldelser. Techspot giver altså et imponerende indblik i, hvad forbrugerene reelt mener om headsettet i praksis. Nedenfor gennemgår vi nogle af de brugerbaserede ekspertvurderinger fra Techspot.

Lyden får ros af ekspertbrugerne

Især lyden bliver gentagne gange nævnt i de mange ekspertbrugeranmeldelser. Flere beskriver lyden som en af de bedste funktioner ved HyperX Cloud 2. En ekspertbruger fremhæver blandt andet lyden som klar og fremragende god. En anden bruger hæfter sig ved, at 7.1 surround sound funktonen giver en helt speciel oplevelse, lige meget hvilket spillescenarie man er i. Flere ekspertbrugere nævner gang på gang den gode lydoplevelse, som man får gennem 7.1 surround sound funktionen.

Perfekt komfort

Komforten nævnes også af flere ekspertbrugere. Når man sidder i mange timer foran en skærm med et headset på er en god komfort omkring hovedet, en altafgørende faktor. Her lever HyperX Cloud 2 op til komfortstandarten. En ekspertbruger nævner blandet andet, at det er et af de mest komfortable headset han nogensinde har prøvet. Komforten skyldes blandt andet headsettets memory foam samt de udskiftlige ørerpuder.

Du kan læse ekspert vurderingerne her.

BEMÆRK: På Techspot findes kun et lille uddrag af ekspertvurderingerne. Du kan med fordel trykke på de forskellige ekspertvurderinger, for at læse hele anmeldelsen.


PC Mag: 4 ud af 5 stjerner

PCMag
Det britiske PC Mag har også testet HyperX Cloud 2 fra Kingston.

De har blandt andet kigget nærmere på headsettets design og hvordan det fungere i praksis. De har ligeledes kigget nærmere på, hvordan tilslutningen af de forskellige elementer fungerer i praksis.

Deres overordnede vurdering af HyperX Cloud 2 er ganske god. Testpanelet fremhæver i deres opsamlende konklusion, at det er et gamingheadset med ubeskrivelig god lyd. Testpanelet giver HyperX Cloud 2 en samlet vurdering på 4 ud af 5 stjerner.

Attraktivt design

PG magasin fremhæver, at HyperX Cloud 2 kommer i to dele: Headsettet og USB-lydkortet. Testpanelet hæfter sig ved, at kablet på headsettet er relativ kort. Kablet, som er vedhæftet USB-lydkortet, er dobbelt så langt og kommer med et USB-stik for enden. Begge kabler er lavet i et materiale, som skal beskytte kablet, samt forhindre at det vikler sig sammen. Testpanelet fra PC Mag roser desuden headsettets design, for at være både attraktivt og solidt. Testpanelet fremhæver også at HyperX Cloud 2 virker til både PC, mobil og nyere spillesystemer.

God lyd

Lyden fremhæves også positivt af testpanelet. PC Mag skriver at at stereolyden fungerer rigtig godt.

Dog får den medfølgende ekstra funktion i form af 7.1 surround sound, lidt kritik for ikke at være effektiv nok. Det giver en lille forskel, men ikke meget. Derudover afhænger det også meget af, hvilke spil man spiller.

Det medfølgende ekstra udstyr får ros af testpanelet hos PC Mag, da de fleste producenter ikke gør sig den ulejlighed, at vedlægge ekstra udstyr i kassen. Der medfølger et par ekstra ørerpuder i et velour-materiale, som er ekstra åndbar. Herudover medfølger der en stofpose, som man kan bruge til at transportere sit headset på en skånsom måde.

Du kan læse anmeldelsen fra PC Mag her.


TV2 Norge: Kåret som det bedste headset af testpanelet

TV2 Norge
TV2 Norge har samlet et testpanel af gamere. De er blevet bedt om at teste 4 forskellige headset, og derefter komme med deres vurdering heraf. Testpanelet består af tre mænd i slutningen af 20’erne, som alle har mange års erfaring med forskellige spil i forskellige genrer.

Testpanelet definerer et godt headset, som et der har god lyd, hvor god mikrofonen er, hvor god headsettet er til at isolere lyden udefra, samt hvor længe man kan have det på uden at få ondt i ørerne eller hovedet.

HyperX Cloud 2 skiller sig ud

De forskellige headsets er blevet testet over en periode på to uger af testpanelet. Testpanelet har testet 4 forskellige headsets på forskellige platforme, og især HyperX Cloud 2 får positiv kritik med på vejen.

De hæfter sig ved, at det er et headset som skiller sig ud, på grund af dens gode lyd og dens gode mikrofon. Også komforten får stor ros af testpanelet. Testpanelet har spillet i flere timer ad gangen, hvilket kræver et headset man kan holde ud at have på over længere tid. Her klarer HyperX Cloud 2 denne opgave til perfektion.

Bedste køb

Alt i alt er testpanelet yderst tilfreds med Kingstons HyperX Cloud 2 headset. Det får stor ros for dens gode lyd og dens evne til at lukke andre lyde ude. Ligeledes prisen er en kæmpe faktor for dens placering i testen.

Alle fra testpanelet er enige om, at man får meget for pengene, når man køber et HyperX Cloud 2 headset. Derfor er der bred enighed om hos testpanelet, at HyperX Cloud 2 skal kåres som det bedste køb ud af de 4 forskellige headsets, som de har testet over to uger.

Du kan læse hele anmeldelsen fra TV2 Norge her.


JayzTwoCents: God alsidhed

Den amerikanske youtube anmelder JayZTwoCents har testet og anmeldt HyperX Cloud 2. I videoen kommer han med en gennemgang af, hvad der medfølger når man køber HyperX Cloud 2. Han gennemgår ligeledes headsettets forskellige funktioner, og sætter dem i sammenhæng med forskellige situationer man kan komme ud for, når man spiller.

Du kan se anmeldelsen her:


Konklusion

Hvis vi skal lave en sammenfatning, på de forskellige tests og anmeldelser vi har gennemgået, så er konklusionen fra anmelderne at man får rigtig meget for pengene, når man køber et HyperX Cloud 2 headset. Headsettet tilbyder en god lyd og henvender sig derfor rigtig godt til computerspillere. Det eneste minus er at den medfølgende 7.1 surround sound ikke fungere helt optimal, i nogle bestemte spil, mens den fungerer optimalt i andre typer spil.
Grunden til dette kan blandt andet skyldes at spillene endnu ikke egner sig helt til denne nye lydteknologi, som HyperX Cloud 2 tilbyder. Men i de spil hvor 7.1 surround sound fungere optimalt, får man en lydoplevelse udover det sædvanlige.

En anden ting der er værd at nævne i konklusionen er komforten. Flere af anmelderne som har testet HyperX Cloud 2 i praksis, nævner den gode komfort, der giver mulighed for, at have headsettet på i flere timer ad gangen uden gener. Dette er et stort plus, hvis man gerne vil spille i længere tid, da man undgår ubehag omkring hovedet, hvilket ellers er tilfældet hos rigtig mange konkurrerende gamer headset.

Afslutningsvis er det også et headset der  får stor ros af anmelderene for pris niveauet. Dette skyldes, at prisen på HyperX Cloud 2 ligger i den billige ende, i forhold til, hvilke funktioner headsettet kommer med. Det er altså derfor et headset, der henvender sig til rigtig mange mener anmelderne, da man får meget kvalitet for prisen.

Her kan du se en liste over priserne på HyperX Cloud 2 hos de forskellige forhandlere:


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvem har testet Kingston HyperX Cloud 2?

Gamereactor.dk, Tom’s Guide, Britiske IGN, PC Gamer, TECHSPOT, PC Mag, TV2 Norge og JayzTwoCents.

🤓 Hvordan er Kingston HyperX Cloud 2 blevet testet?

Kingston HyperX Cloud 2 er blevet vurderet ud fra forskellige faktore så som pasform/komfort, intern teknologi, forbindelse, lydkvalitet, mikrofon og andet medfølgende tilbehør.

🤔 Hvad skal man se efter, når man køber et gaming headset?

Når man gamer, sidder man ofte mange timer ad gangen med headsettet på. Det er derfor anbefalet, at du går efter en komfortabel over-ear-model. Dertil får man oftest den bedste oplevelse, hvis headsettet har indbygget surround sound og eventuel noise cancelling. Derefter bør man overvej ting så som mikrofon, om headsettet er med eller uden ledning, og om det æstetiske udtryk er vigtigt for dig.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme