PS 4 spil Test – Find de bedste Playstation 4 spil – Her er eksperternes favoritter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel får du et overblik over de mest populære spil til konsollen PlayStation 4.

En lang række af de mest populære PS4-spil er blevet testet af forskellige eksperter, som både har foretaget en vurdering samt skrevet en anmeldelse af spillene. Dette tæller 94 forskellige ekspertkilder inden for computerspils-verdenen som blandt andet Gamereactor.dk, Gamer.no, Ign.com, M3.se og Gamespot.com samt flere online testsider og aviser.

Herefter gennemgår vi også et par spil, som endnu ikke er udkommet, men som der er meget store forventninger til.

Vi gennemgår de forskellige tests for at give forbrugeren et bedre overblik over de forskellige spils fordele og kritikpunkter. Vi inkorporerer også videoer i denne artikel, for at give et bedre visuelt overblik over spillene også.

I denne PS 4 spil artikel findes:
🔸 Gennemgang af eksperternes vurdering af 21 forskellige PS4-spil
🔸 Kortere information omkring kommende spil
🔸 Afveksling mellem tekst og video for bedre overblik

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

PS4 spil Test – Her der ekspertenes favoritter 

I denne artikel finder du en række PS4 spil, der er blevet anmeldt af diverse store anderkendte teknikmagasiner. Under hvert spil, vil der være en opsummering af eksperternes anmeldelse og vurdering. Ydermere vil du finde en prissammenligning til hvert spil, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste forhandler.

Vi håber, du på baggrund af denne artikel finder et spil der falder i din smag.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Assassin’s Creed Origins

Assassin’s Creed Origins PS4 spil

Prissammenligning af Assassin’s Creed Origins:

 

Assassin’s Creed Origins er et action-adventurespil og er en del af den meget populære Assassin’s Creed-spilserie. Assassin’s Creed Origins er en efterfølger til Assassin’s Creed Syndicate fra 2015 og i alt det tiende spil i Assassin’s Creed-serien.

Assassin’s Creed Origins foregår i Ægypten kort inden Kristi fødsel og opererer med en fiktionsbunden version af virkelige begivenheder. Historien i Assassin’s Creed Origins handler om begyndelsen på den år-lange fejde mellem Brotherhood of Assassins, som kæmper for fred igennem frihed, og The Order of the Ancients som ønsker fred via højerestående ordrer.

Det siger eksperterne om Assassin’s Creed Origins:

I dette afsnit gennemgår vi hver af de syv kilder, som har afprøvet Assassin’s Creed Origins og givet deres vurdering af spillet:

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den danske computerspilside Gamereactor.dk er imponerede over Assassin’s Creed Origins, som de endelig mener lever op til sit fulde potentiale efter mange års forskellige Assassin’s Creed-udgivelser.

Ifølge de danske eksperter er her tale om et virkelig godt spil, som tilbyder spilleren en helt unik og stor verden at udforske. Rollespils-følelsen er virkelig god, og man føler sig som en del af den fiktive verden.

God historie og stor variation

Gamereactor.dk fremhæver også Assassin’s Creed Origins’ gode historie, som fungerer, når man spiller, og her er ingenlunde tale om et ensformigt spil, hvor man gentager de forskellige missioner om og om igen. Eksperterne noterer, at der findes meget varieret indhold i spillet, og kampscenerne fungerer rigtig godt.

Assassin’s Creed Origins ps4Gamereactor.dk har ikke mange kritikpunkter til dette spil, som også får 9 stjerner ud af 10. Skulle der være nogle fingre at sætte på spillet fra danskernes side, så er det på grafikområdet, hvor ansigter og detaljer er lide sløsede af og til.

Læs hele anmeldelsen her.


Dailyrush.dk

Daily Rush Logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Dailyrush.dk var ikke sikre på, at Assassin’s Creed-serien kunne blive ved med at holde sig relevant her over ti år efter den første udgivelse, idet der også har været nogle svipsere undervejs af udgivelser. Assassin’s Creed Origins gør dog de danske eksperters bekymringer til skamme, idet Assassin’s Creed Origins virkelig imponerer dem.

Eksperterne skriver, at nok finder Assassin’s Creed Origins sted for 2000 år siden, men det gør ikke spillet irrelevant. Faktisk synes de, at spillert afspejler samtiden samtidig med, at denne udgivelse ikke blot er til for at holde Assassin’s Creed-serien oven vande. Med Assassin’s Creed Origins er der snarere tale om en helt ny version af serien.

Assassin’s Creed Origins ps 4Behøver ikke kendskab til øvrige Assassin’s Creed-spil

Dailyrush.dk anbefaler alle, der ikke har prøvet Assassin’s Creed-serien at starte nu med Assassin’s Creed Origins – man behøver heller ikke have kendskab til serien allerede. Ifølge eksperterne er spillet både flot og poleret med en utrolig flot og imponerende verden at udforske for spilleren. Især kampscenerne fungerer rigtig godt og er spændende og levende at spille. Der noteres ikke ret mange kritikpunkter ved spillet. Dog synes eksperterne, at der mangler lidt variation i sidemissionerne, samt at mange elementer er set før.

Læs hele anmeldelsen her.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den nordiske version af spilsiden Ign.com er meget imponerede over Assassin’s Creed Origins, som de kalder et mørkt men interessant kapitel i Assassin’s Creed-historien, hvor spilleren får muligheden for at dykke ned i en af spilseriens mest spændende spilverdener.

Meget variation

Ifølge Ign.com er Assassin’s Creed Origins et meget helstøbt spil, som tilbyder spilleren en stor variation af forskelligt indhold. Spilverdenen, der foregår i det gamle Ægypten, er smukt skabt, og karaktererne føles mere ægte end nogensinde før. Hertil kommer også de spændende kampe mod fjender, og som spiller udfordrer spillet også ens moralkodeks, sådan at man virkelig føler, at man bør overveje, hvem man gør fortræd.

Ign.com har stort set ingen negative kommentarer til Assassin’s Creed Origins. Der findes dog en håndfuld mindre fejl her og der, men det er ifølge eksperterne ikke noget, der generer spiloplevelsen.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan også se Ign.com’s videoanmeldelse af spillet her:


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 4 stjerner ud af 5 

Testsiden Trustedreviews.com skriver, at med Assassin’s Creed Origins får man rigtig mange timers underholdning med et spil, som de føler, er en tiltrængt genoplivelse af Assassin’s Creed-serien. Eksperterne var på forhånd optimistiske men frygtede, at Assassin’s Creed Origins ikke kunne leve op til forventningerne. Det gør spillet dog og tilbyder endog spilleren en flot åben verden, hvor fremtiden igen ser lys ud for fremtidige Assassin’s Creed-udgivelser.

Flotte omgivelser

Assassin’s Creed Origins præsterer ifølge Trustedreviews.com godt, blandt andet fordi spillet kommer med så ny og interessant en verden at udforske – faktisk kalder de spilverdenen i Assassin’s Creed Origins den bedste af alle i Assassin’s Creed-serien. Dertil kommer også, at grafikken er virkelig flot, og hovedpersonen har en interessant personlighed.

Trustedreviews.com har ikke mange negative kommentarer angående Assassin’s Creed Origins, men af og til synes de dog, at der mangler lidt originale ideer, og dertil kan spillet simpelthen være lidt for let flere steder.

Læs hele anmeldelsen her.


Connery.dk 

connery logo
Vurdering: 5 stjerner ud af 6

Connery.dk er imponerede over Assassin’s Creed Origins, idet de ser tydelige forbedringer i forhold til tidligere udgivelser i serien. Underholdningsværdien i spillet er utrolig høj, og der venter virkelig mange timers spilleglæde forude i Assassin’s Creed Origins. Man kan nemlig ikke bare lige kun fokusere på hovedmissionen, og dermed tvinges man ud i mange forskellige sidemissioner – et smart trick fra producenten, ifølge eksperterne.Assassin’s Creed Origins playstation 4

Udforsk Ægypten

De danske eksperter fra Connery.dk er glade for mange elementer i spillet, men især muligheden for blot at løbe rundt i den old-ægyptiske verden og udforske både pyramider, grotter og gravkamre er noget af det, som de fremhæver som det personligt bedste ved spillet. Det bringer nostalgien frem fra de gamle adventurespil samt skaber en høj fascination af Ægyptens historie.

Læs hele anmeldelsen her.


Aftonbladet.se 

aftonbladet
Vurdering: 4 stjerner ud af 5

Den svenske avis Aftonbladet.se skriver, at Assassin’s Creed-serien aldrig har været bedre end med Assassin’s Creed Origins. Spillet har en utrolig god, vedkommende og medrivende historie, som man faktisk ikke helt kan slippe, mens man spiller.

Imponerende verden

De svenske eksperter er betagede over den utrolig store og meget frie verden, som Assassin’s Creed Origins tilbyder spilleren, og detaljeniveauet er meget imponerende. Man føler derfor virkelig, at man som spiller er med inde i spillet og oplever verden sammen med hovedkarakteren. Dog er det ikke kun landskaber og grafik, som er spillets hovedattraktion. De svenske eksperter skriver også, at kampscenerne er meget varierede og gode, og de udfordrer spilleren på flere niveauer,

Læs hele anmeldelsen her.


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 6 stjerner ud af 10

De norske eksperter fra spilsiden Gamer.no er ikke helt så imponerede over Assassin’s Creed Origins som flere af de andre eksperter. Generelt set synes de nemlig ikke, at Assassin’s Creed Origins bringer noget væsentligt nyt til computerspilsmarkedet, og derfor bliver spillet ikke unikt nok i sig selv.

Assassin’s Creed Origins playstation 4 spil

Især god til fans af serien

De norske eksperter synes dog ikke, at Assassin’s Creed Origins er et dårligt spil. Der er mange gode elementer ved spillet, og især fans af Assassin’s Creed-serien vil få en god oplevelse med denne udgivelse. Assassin’s Creed Origins giver nemlig et flot indblik i det gamle Ægypten med en meget episk historie og konflikt. Verdenen er utrolig stor, og der er rig mulighed for at kæmpe, snige sig rundt, udforske, løse mysterier og tage på opdagelse.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af Assassin’s Creed Origins 🔎

Efter at have gennemgået syv forskellige ekspertkilders anmeldelser af Assassin’s Creed Origins kan man konkludere, at her er tale om et rigtig flot spil med mange timers underholdning.

Assassin’s Creed Origins kan spilles uafhængigt af andre Assassin’s Creed-spil, og spillet tilbyder en utrolig stor og imponerende ægyptisk verden med mulighed for at foretage sig rigtig mange ting – både på hovedmissionen, sidemissionerne og hvad man ellers selv har lyst til at udforske.

Du kan her se en trailer for spillet:


FIFA 18

FIFA-18 ps 4 spil

Prissammenligning af FIFA 18:

 

FIFA 18 er den nyeste udgave i FIFA-serien, som er et fodbold-simuleringsspil. Her kan man vælge et fodboldhold og spille kampe med holdet mod en modstander som singleplayer – men også gerne mod en kammerat, så man kan spille sammen i multiplayer.

FIFA 18 tilbyder en meget høj grad af nøjagtighed, når det kommer til spillernes udtryk og ansigter, således at man tydeligt kan genkende de individuelle spillere, hvis man kender bare lidt til fodbold. Også flere stadions er skabt i overensstemmelse med de originale stadions. For eksempel er alle 20 Premier League-stadioner medtaget.

Det siger eksperterne om FIFA 18

I dette afsnit gennemgår vi hver af de seks kilder, som har afprøvet FIFA 18 og givet deres vurdering af spillet:

Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 7 stjerner ud af 10

Den norske computerspilsside Gamer.no kalder FIFA 18 den bedste FIFA-udgivelse meget længe, selv om der ikke længere findes de helt store variationer fra udgave til udgave.

De norske eksperter synes dog, at FIFA 18 tilbyder et rigtig flot spil, selv om spillet ikke er synderligt anderledes end forgængeren. Dog noterer Gamer.no, at FIFA 18 indeholder et nyt aspekt – The Journey – som er et tegn på en lille forandring.

Godt køb, hvis man ikke har spillet et par sæsoner

De norske eksperter vil anbefale FIFA 18 til den spiller, som ikke har investeret i et FIFA-spil de sidste par år og derved ikke er helt opdateret med spillere, ligaer og transfers. FIFA 18 tilbyder nemlig at holde spilleren helt ajour med, hvad der netop er sket i den virkelige fodboldverden, og så er karriere-delen desuden blevet klædeligt opgraderet.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se en præsenationsvideo af Fifa 2018:


M3.se

m3
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Det svenske teknikmagasin M3.se er meget tilfredse med FIFA 18 – og især med det in mente, at FIFA aldrig har været kendt for at revolutionere fodbold-simulations-spil. Dog byder FIFA 18 også på et mere personligt modus i spillet med delen The Journey, hvor man følger den fiktive nye fodboldstjerne Alex Hunter på vej mod toppen.

Flot grafik

Noget af det, som de svenske eksperter noterer sig mest ved FIFA 18, er, at spillet ser bedre ud end nogensinde, og derfor kalder M3.se også FIFA 18 for det bedste spil i serien. M3.se skriver, at FIFA 18 har fået noget af et ansigtsløft siden den forrige udgivelse, og animationerne ser rigtig flotte ud. Desuden oplever FIFA 18 også forbedringer angående valgmuligheder. M3.se skriver afslutningsvis, at hvis man er en stor fodboldfan, så vil FIFA 18 være et rigtig godt valg, selv om spillet ikke er helt uden småfejl.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10fifa 2018 playstation 4 spil

De danske eksperter fra spilsiden Gamereactor.dk skriver, at FIFA 18 ikke indeholder signifikante forandringer, men til gengæld er der mange aspekter, der er forbedret i FIFA 18 i forhold til tidligere udgaver.

Mere realistisk

Gamereactor.dk fremhæver især det flottere og stærkere gameplay i denne nye version, og det føles i det hele taget mere realistisk at spille end før. Det er let at komme i gang med at spille, og så er det interessant med forskellige tilfældigheds-forhold, som også kunne finde sted i en virkelig fodboldkamp.

De danske eksperter har ikke ret mange kritikpunkter angående FIFA 18, men de synes dog godt, at den nye The Journey-del kunne være bedre.

Læs hele anmeldelsen her.


Connery.dk

connery logo
Vurdering: 5 stjerner ud af 6

Connery.dk noterer sig især, at FIFA 18 er blevet væsentligt forbedret, hvad angår gameplay og grafik. Især grafikken har fået et ordentligt løft ifølge eksperterne, og den er nu virkelig flot og særdeles virkelighedstro.

Til alle typer spillere

FIFA 18 fungerer ifølge de danske eksperter rigtig godt, og der er et godt flow i spillet. Der er ikke mange irritationsmomenter, men det er simpelt og uden for mange dikkedarer. Styringen af spillet er god, men det er især grafikken, som stjæler fokus. Connery.dk anbefaler FIFA 18 til både fans af spilserien, men også blot til hygge- eller selskabsspilleren, som kun spiller engang imellem. 

Læs hele anmeldelsen her.


Theguardian.com

The guardian
Vurdering: 4 stjerner ud af 5

Den britiske avis Theguardian.com har testet FIFA 18, og de synes bestemt, at denne nye version af FIFA 18 er alle pengene værd.

FIFA 18 har nemlig ifølge de britiske eksperterne fået opgraderinger på mange områder, som gør spillet endnu bedre. Selve gameplayet fungerer mere gnidningsfrit, og små ting som forfinede tacklinger og målmænds forbedrede intelligens gør spillet mere helstøbt end før.

Detaljeorienteret spil

Dagene, hvor man blot valgte et hold uden særlig stor visuel genkendelse i fodboldspil, er ovre. Eksperterne skriver, at det især er i detaljerne, at FIFA 18 udmærker sig, og det skaber en helt ny form for realisme i spillet. Det gælder også i karriere-delen, hvor man føler, at man er til stede, når man sidder ved forhandlingsbordet med velkendte ansigter.

Læs hele anmeldelsen her.


Telegraph.co.uk

telegraph
Vurdering: 4 stjerner ud af 5

Telegraph.co.uk kalder FIFA 18 for en stor forbedring i forhold til tidligere udgaver, og i FIFA 18 får man en langt mere realistisk følelse, når man spiller. Man føler sig langt mere til stede på selve stadion og kan mærke publikums tilråb undervejs i kampen. Hertil kommer også, at FIFA 18 virkelig er designet med detaljerne for øje, som ifølge eksperterne er meget imponerende og med til at levendegøre spillet.

Mere personligt end før

Ifølge de britiske eksperter er FIFA 18 også et mere personligt spil end tidligere fodbold-simulationsspil. Som manager i karriere-delen føler man sig nu mere som manager, når man sidder ved forhandlingsbordet, og så tilføjer The Journey-delen også et mere personligt aspekt til en ellers lang række af fodboldkampe, hvor man spiller som den fiktive fodboldspiller, Alex Hunter, der er på vej frem i karrieren.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af Fifa 2018 🔎

Efter at have gennemgået seks forskellige ekspertkilders anmeldelser af FIFA 18 kan det konkluderes, at her er tale om et spil, som måske ikke bringer så meget nyt frem i lyset. FIFA 18 er et fodbold-simulationsspil, som man måske heller ikke kan ændre så meget på, men til gengæld fremhæves det flere steder, at denne udgivelse virkelig har fået et løft og er blevet meget flottere at se på.

Realismen er langt højere end før, og det samme er graden af grafiske detaljer. Også flere dele af spillet som karriere-delen eller The Journey giver mulighed for at udnytte flere aspekter af et fodboldspil.

Du kan her se en videoanmeldelse af Fifa 2018. Anmeldelsen er udarbejdet af magasinet IGN.com:


Resident Evil 7 Biohazard

Resident Evil 7 Biohazard ps4 spil

Prissammenligning af Resident Evil 7 Biohazard:

 

Resident Evil 7 Biohazard er et førstepersons horrorspil, hvor man spiller som karakteren Ethan Winters på jagt efter sin forsvundne familie i en verden af uhyrer og kannibaler. Undervejs i spillet skal man både slås mod modstandere og løse gåder og mysterier.

Resident Evil 7 Biohazard er den seneste udgivelse i den populære Resident Evil-spilserie, som også er blevet til en filmserie. Resident Evil 7 Biohazard er mindre action-orienteret end forgængeren men med mere fokus på horror.

For at holde fokus på horror og uhygge er det muligt at spille Resident Evil 7 Biohazard som virtual reality også, hvor man tager VR-briller på og kommer helt ind i spillet. Resident Evil 7 Biohazard er i den forbindelse kompatibel med PlayStation VR.

Det siger eksperterne om Resident Evil 7 Biohazard

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fem kilder, som har afprøvet Resident Evil 7 Biohazard og givet deres vurdering af spillet:

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den danske spilside Gamereactor.dk er meget imponerede over denne nye Resident Evil-udgivelse, og det belønner de danske spileksperter med 9 stjerner ud af 10. Gamereactor.dk noterer især, at den uhyggelige stemning virkelig formår at ramme spilleren, så han/hun føler sig indfanget af spillet og kan fornemme de lurende horror-elementer.

VR løfter oplevelse

De danske eksperter skriver også, at de synes, at historien er rigtig god og vedkommende, og det betyder også, at man ikke kun føler, at man spiller kun for uhyggens skyld. Især muligheden for virtual reality giver oplevelen i Resident Evil 7 Biohazard en ekstra dimension, og det gør selve den personlige indlevelse i spillet meget mere markant.

De danske eksperter har stort set kun positive kommentarer til Resident Evil 7 Biohazard, men dog er de lidt skuffede over nogle af fjenderne i spillet. Især nogle af boss-kampene skuffer.

Læs hele anmeldelsen her.

Se den officielle trailer til Resident Evil 7 Biohazard her:


M3.se

m3
Vurdering: 4 stjerner ud af 5

Det svenske teknikmagasin M3.se føler for alvor uhyggen komme snigende med Resident Evil 7 Biohazard, og deres anmelder sidder selv helt ude på kanten af stolen under spillet. Resident Evil 7 Biohazard emmer nemlig af uhygge og realistisk atomsfære, som får det til at løbe koldt ned ad ryggen på spilleren.

Jaget vildt

M3.se skriver, at især uhyggen er en af Resident Evil 7 Biohazard’s helt store forcer, idet både den gode grafik, velfungerende historie og grumme atmosfære samt førstepersons-perspektivet bidrager til at skabe en høj grad af indlevelse, hvor man føler, at man selv er inde i spillet. Man får aldrig et roligt øjeblik, og følelsen af hele tiden at være jaget fungerer ifølge eksperterne rigtig godt.

M3.se har kun meget få kritikpunkter til Resident Evil 7 Biohazard, og det går mest på, at de synes, at der er for få forskellige gåder og typer af fjender. Desuden synes de også, at intensiteten svækkes lidt mod slutningen.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Eksperterne fra den norske spilside Gamer.no glæder sig over, at Resident Evil med Resident Evil 7 Biohazard endelig igen føles relevant og som et solidt spil efter nogle halvdårlige udgivelser i serien.

Resident Evil 7 Biohazard playstation 4 spilIntelligent og uhyggeligt

Resident Evil 7 Biohazard er velfungerende på flere punkter ifølge de norske eksperter. For det første fremkalder denne udgivelse, hvad ethvert horrorspil skal gøre: uhygge. Og endda uhygge i lange baner, som virkelig påvirker spillerens sind. Derudover noterer Gamer.no, at Resident Evil 7 Biohazard faktisk også har en rigtig vedkommende historie med et gribende mysterium, der skal løses.

Læs hele anmeldelsen her.


P3.no

p3 logo
Vurdering: 5 stjerner ud af 6

Den norske radiokanal P3.no er efter deres test af Resident Evil 7 Biohazard virkelig imponerede over spillets effektive horror-elementer, og de kalder spillet ”skrækkeligt fæl – på den gode måde”. Resident Evil 7 Biohazard leverer uhygge af høj kvalitet med mange gode detaljer som knirkende døre, forladte huse i skoven, stirrende billeder på væggen og kravlende kakerlakker. Den høje grad af detaljer er især med til at gøre spillet realistisk uhyggeligt.

God med og uden VR

Testpersonen fra P3.no skriver selv, at han hører til dem, som har tendens til at blive dårlig af virtual reality, hvor man ifører sig briller og træder ind i spillets univers. Dette skete også for ham med Resident Evil 7 Biohazard efter et stykke tid. Til gengæld noteres det også, at man faktisk ikke behøver VR-delen for at få en god og uhyggelig oplevelse med Resident Evil 7 Biohazard.

Læs hele anmeldelsen her.


Theguardian.com

The guardian
Vurdering: 5 stjerner ud af 5

Theguardian.com placerer Resident Evil 7 Biohazard i mesterklassen inden for horrorspil. Eksperterne er glade for, at producenten går tilbage til rødderne med Resident Evil 7 Biohazard og giver en spiloplevelse, der er fuld af chok, udfordringer og virkelig uhyggelige oplevelser for spilleren.

Mange detaljer gør spillet realistisk

Resident Evil 7 Biohazard er ifølge eksperterne fyldt med rigtig mange (uhyggelige) detaljer, som giver spilleren en mere realistisk oplevelse undervejs lige fra den kannibalistiske families døde krage i mikroovnen eller parterede rådyr i kælderen. Dertil kommer også en vedkommende og interessant historie, som eksperterne er glade for efter flere mindre gode Resident Evil-udgivelser. Resident Evil 7 Biohazard løfter igen serien op på et højt niveau inden for horror-genren.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af Resident Evil 7 Biohazard 🔎

Efter at have gennemgået fem forskellige ekspertkilders anmeldelser af Resident Evil 7 Biohazard kan det konkluderes, at eksperterne er meget imponerede over denne udgivelse. Flere fremhæver, at Resident Evil-serien igen er blevet relevant med Resident Evil 7 Biohazard, som både bidrager med en interessant og vedkommende historie men også en høj grad af uhygge.

Netop uhyggen og de mange horror-elementer er ifølge eksperterne en af Resident Evil 7 Biohazard’s helt store trumfer, for uhyggen er virkelig realistisk med mange detaljer, som øger realismen. Hertil kommer muligheden for at spille spillet som virtual reality.

Du kan her se IGNs videoanmeldelse af Resident Evil 7 Biohazard:


God of War 4

God of War 4 playstation 4 spillet

Prissammenligning af God of War 4:

 

God of War 4 er et action-adventurespil, som er ottende udgivelse i God of War-spilserien. God of War 4 er lidt anderledes end de øvrige spil, som alle er baseret på den græske mytologi.

God of War 4 har dog stadig fokus på hovedkarakteren Kratos fra de tidligere spil og nu med deltagelse af Kratos’ søn Atreus, og denne gang inkorporerer God of War 4 også elementer fra rollespils-genren. Omdrejningspunktet i dette spil er Kratos afdøde kones sidste ønske. Hun ønskede hendes aske spredt fra de ni planers højeste top, hvilket sender far og søn nord på, og på en overlevelsestur af de helt store.

Det siger eksperterne om God of War

I dette afsnit gennemgår vi hver af de tre kilder, som har afprøvet God of War og givet deres vurdering af spillet:

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerneren ud af 10

De danske eksperter på Gamereactor.dk er med 9 ud af 10 stjerner svært begejstrede for det 4 spil i God of War serien. De fremhæver en stærk karakterudvikling fra det forrige spil til dette, og ligger positiv vægt på de nye og endnu udforske nuancer i Kratos personlighed.

Moderne gameplay

God of War tilbyder ikke blot eventyrlig grafik og en stærk historie. Også gameplayet, der har fået en god overhaling, bliver rost. Kameraet er rykket om bag Kratos, og det er muligt at finde træk fra det meget anmelderroste Naughty Dog spil, The Last of Us. Ligeså er kamp sekvenserne blevet forbedret, og der er nu mulighed for at opgradere dit moveset med erfaringspoint, og de nye light og heavy runic attacks giver det en pæn dybde.

De danske anmeldere på Gamereactor.dk har overordnet set kun positive ting at sige om det nye God of War, men bemærker sig dog som noget af det eneste, at de sidste par timer af spillets histore, løber God of War lidt tør for nye tricks, og det kan godt ligene noget man har set før.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se en officielle trailer med særlig fokus på spillets combat element:


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 4,5 stjerner ud af 5

Ligesom så mange andre, er eksperterne på Trustedreviews.com blevet tryllebundede af det nye God of War. Særligt ligger de vægt på forholdet mellem Kratos og sønnen Atreus. Dialogen i de mere stille perioder af spillet, blandet med det usagte mellem dem, skaber en fangende histore og en stærk karakterudvikling. Dog er det værd at bemærke, det er en historie der kræver tid, før den rigtig folder sig ud.

Fremragende detaljegrad

Det bliver også fremhævet, at grafikken i God of War er i den ypperste klasse. Det er ikke til at sætte en finger på selv de mindste detaljer i spillet, der er udført med et lækkert finish, og vidner om en stort overskud fra holdet bag. Det bør dog bemærkes, at man her får det bedste ud af spillet på en PS4 pro, men at der bestemt heller ikke er noget i vejen med grafikken på en almindelig PS4.

Det eneste negative de havde at bemærke på Trustedreviews.com, var nogle lidt monotone “Boss Battles” og hvad de syntes, var en lidt flad slutning. Dog fremhæver de spillet som klart det bedste i serien.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se den officielle trailer:


Ign.com

ign logo
Vurdering: 10 stjerner ud af 10

De kan ikke få armene ned på ING.com over det nye God of War spil! Med 10 ud af 10 stjerner, cementerer de God of War som et mesterværk og et absolut must have, hvis man er til action-adventure genren. Igen er der fokus på den nye kameravinkel, der er med til at forøge indlevelsen. Et af aspekterne ved denne fornyelse er, at man aldrig forlader Kratos side. Om det er i nærkamp, samtaler med hans søn, bekymringer eller lettelse, er man altid lige ved siden af, og tager del i alt det han måtte opleve.

En ny verden 

Ydermere roses den endnu uudforskede lokation i God of War. Denne gang udspiller historien sig nemlig i den kølige verden nord på, hvor man stifter bekendskab med karakterer fra den nordiske mytologi. Der ud over er verdene også blevet åbnet op, så historien udspiller sig knap så lineært, og man har muligheden for at gå lidt sine egne veje i forhold til at gennemføre side-quests.

Alt i alt roser eksperterne på ING.com det nye God of War til skyerne, og erklærer det som det mest mindeværdige og bedste spil i serien.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se den officielle gameplay trailer: 

Konklusion af God of War 4 🔎

Efter at have gennemgået tre forskellige ekspertkilders anmeldelser af God of War 4 står det nu klart, at her er tale om et yders velfungerende spil, med fokus på detaljen og med øje for en medrivende og inddragende historie, krydret med flotte og svært underholdende kampsekvenser.

Om man er gammel fan af serien, eller først lige har fået øjnene op for spillet, virker eksperternes dom klar: Det er et spil der virker fra første sekund, og noget man skylder sig selv at spille, hvis man kan lide action-adventure genren.


Monster Hunter: World

Monster Hunter- World ps4 game

Prissammenligning af Monster Hunter: World:

 

Monster Hunter: World er et action-rollespil, som er en del af Monster Hunter-spilserien. I denne udgivelse spiller man som karakteren Hunter, der har som formål at jagte og enten indfange eller dræbe monstre i forskellige områder. Klare man opgaverne undervejs, belønnes man med dele, som kan bruges til at skabe våben og andet udstyr til at opruste mod sværere modstandere.

Man kan spille Monster Hunter: World, hvor man jagter monstre alene eller i grupper med op til fire spillere via spillets online-funktion.

Det siger eksperterne om Monster Hunter: World

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fem kilder, som har afprøvet Monster Hunter: World og givet deres vurdering af spillet:

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den danske spilwebside Gamereactor.dk er med 9 stjerner ud af 10 meget betagede af Monster Hunter: World, som gør jagten på bytte interessant og levende. Det er jagten på netop monstre, der er spillets essentielle del, og ifølge eksperterne fungerer det godt med urmenneskets iboende fascination af kontrol, død og forholdet mellem jæger/bytte.

Fascinerende verden

Monster Hunter: World tilbyder ifølge Gamereactor.dk en meget levende og fascinerende verden, hvor selve spiloplevelsen føles meget stærk. Kampene mod monstrene er veludviklede og gode, og så fungerer Monster Hunter: World rigtig godt også som multiplayer.

De danske eksperter har stort set kun positive kommentarer til Monster Hunter: World, men dog noterer de sig, at grafikken ikke er helt den standard, som de havde forventet af så gennemarbejdet et spil.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se den officielle trailer:


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10 

Den norske spilside Gamer.no holder ikke de rosende ord tilbage, når det kommer til anmeldelsen af Monster Hunter: World, som de slet ikke mener kan sammenlignes med noget andet spil. Eksperterne skriver, at Monster Hunter: World er et særdeles velfungerende spil, og især fungerer samarbejdsdelen med andre spillere rigtig godt, når det gælder om at indfange et så stort bytte som muligt.

Bedste spil i Monster Hunter-serien

Monster Hunter er ikke noget nyt fænomen, for spilserien er næsten 15 år gammel. Eksperterne fra Gamer.no skriver, at de har prøvet en del af de tidligere udgivelser, men Monster Hunter: World er langt det bedste spil i serien. Der er godt nok lidt problemer med grafikken af og til, men det er ikke nok til at genere og ødelægge spiloplevelsen.

Monster Hunter: World er et meget intenst spil, som leder jagten på de forskellige monstre igennem flere områder, og ifølge eksperterne føles spiloplevelsen meget medrivende og fængende.

Læs hele anmeldelsen her.


M3.se

m3
Vurdering: 4,5 stjerner ud af 5

Det svenske teknikmagasin M3.se giver stort set topkarakter til Monster Hunter: World med 4,5 stjerner ud af 5, og hvis man aldrig har prøvet Monster Hunter-spillene, så anbefaler de svenske eksperter, at man investerer i Monster Hunter: World med det samme, for det vil man ikke komme til at fortryde. Og man kan roligt forvente sig mere end blot et actionspil, for Monster Hunter: World er meget mere end det.

Monster Hunter- World

Livlig verden

Monster Hunter: World tilbyder spilleren en semi-åben spilverden, som emmer af liv og realisme. Grafikken er rigtig flot, og udover monstre findes der et væld af andre dyr og insekter, som skaber flere dimensioner og mere liv i verdenen. Der er dog ikke tale om et let spil, men til gengæld er det meget let at komme i gang med at spille Monster Hunter: World. M3.se skriver, at Monster Hunter: World klart er det bedste spil i serien, men dog er spillet ikke helt uden fejl.

M3.se skriver, at onlinedelen ikke er helt velfungerende, og så er der lidt problemer med kameraerne af og til. Det er dog ikke elementer, der ødelægger den gode spiloplevelse med Monster Hunter: World.

Læs hele anmeldelsen her.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 5 stjerner ud af 5

Testsiden Trustedreviews.com giver Monster Hunter: World aboslut topkarakter med 5 stjerner ud af 5. Denne flotte karakter begrundes med, at Monster Hunter: World ifølge eksperterne er et af de allerbedste action-rollespil, man nogensinde vil komme til at spille og langt den bedste udgivelse i serien.

Flot og varieret

Eksperterne fra Trustedreviews.com skriver, at Monster Hunter: World simpelthen bare er et flot spil rent visuelt, og historien er overraskende vedkommende og engagerende for spilleren. Monster Hunter: World føles også meget dyb, og den store verden tilbyder variation og forskelligheder, således at man aldrig bliver træt af omgivelserne. Slåskampene fungerer rigtig godt, og så er der tale om forskellige monstre hver gang, som føles som en helt ny udfordring.

Trustedreviews.com’s eneste kritikpunkt af Monster Hunter: World går på multiplayer-delen, hvor de skriver, at det kan være svært at få sat multiplayer-spil op.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se en anmeldelse af spillet. Videoen er udarbejdet af Trustedreviews.com:


Ign.com

ign logo
Vurdering: 9,5 stjerner ud af 10

Den nordiske version af spilsiden Ign.com kalder Monster Hunter: World et modigt og visuelt meget smukt spil, og Monster Hunter: World føles lidt som et spil i sin helt egen kategori.

Føles som om at man kunne flytte ind i spilverdenen

Eksperterne fra Ign.com skriver, at Monster Hunter: World tilbyder en virkelig stor variation i selve spilverdenen med separate områder, som føles som en lille verden i sig selv. Der findes utallige muligheder for at specialisere og personificere sit spil, og alle de små muligheder gør, at verdenen føles meget unik – ifølge eksperterne kommer man hurtigt til at bruge så meget tid på at spille Monster Hunter: World, at man lige så godt kunne flytte ind i verdenen.

Læs hele anmeldelsen her.

Se IGNs anmeldelse af spillet her:

Konklusion af Monster Hunter: World 🔎

Efter at have gennemgået fem forskellige ekspertkilders anmeldelser af Monster Hunter: World kan det konkluderes, at her er tale om et velfungerende spil, der har fokus på at jagte monstre i forskellige sværhedsgrader – enten alene eller i samarbejde med andre spillere. Især samarbejdsdelen er interessant, og selv om Monster Hunter-serien har mange år på bagen, så føles Monster Hunter: World friskt og nyt.

Spilverdenen er stor og varieret, og det føles lidt som om, at spillet er i sin helt egen genre. Monster Hunter: World er et spil, man hurtigt kommer til at bruge mange timer i selskab med.


Injustice 2

Injustice 2 playstation 4 spil

Prissammenligning af Injustice 2:

 

Injustice 2 er et kampspil, som foregår i en verden, hvor både Batman og Superman sameksisterer. Injustice 2 handler om Batman, som forsøger at genskabe balance og genoprette samfundet efter Supermans regime er faldet. Her er skabt en ny superskurke-gruppe kaldet The Society, og Batman overvejer at befri den fængslede Superman for at slå sig sammen mod superskurkene.

Injustice 2’s primære fokus er på kampspils-delen, men producenten bag spillet har også inkorporeret elementer fra rollespils-genren for at skabe mere dynamik i spillet. Man kan således blive belønnet igennem spillet med udstyr og beklædning, som man kan bruge til at personificere sin karakter samt justere deres evner.

Det siger eksperterne om Injustice 2

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fire kilder, som har afprøvet Injustice 2 og givet deres vurdering af spillet:

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Eksperterne fra den danske spilwebside Gamereactor.dk skriver, at efter mange år med både Street Fighter og Tekken har kampspils-genren ellers haft det meget svært blandt computerspillerne, da markedet syntes mættet. Injustice 2 bringer dog noget nyt til genren og præsenterer et solidt spil med rigtig meget indhold og en god balance mellem de forskellige spilelementer.

Injustice 2 ps4 spil

Gode, nye muligheder

Gamereactor.dk er imponerede over, at Injustice 2 har formået at genoplive genren en smule, men det er især de kløgtige rollespils-elementer, som gør spillet gennemført. Rollespilsdelen, hvor man kan være med til at skabe og forme sin karakter, fungerer ifølge eksperterne rigtig godt, og så er grafikken også rigtig flot. Den forbedrede grafik gør spillet mere levende at se på, og hertil kommer også stemmeskuespillet, som tilføjer endnu en dimension til spillet.

Gamereactor.dk er generelt positivt indstillede over for Injustice 2, og på den negative side findes ikke mange punkter. Dog noteres det, at der er lidt for få effekter i kampene og kampscenerne samt andre småting, som dog ikke ødelægger den samlede spiloplevelse.

Læs hele anmeldelsen her.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den nordiske version af spilsiden Ign.com er meget imponerede over Injustice 2, som de kalder et spil, der tilbyder spilleren supergode slåskampe med en fokus på hurtighed, kraft, action og meget indhold.

Timevis af underholdning

Ign.com skriver, at producenten bag Injustice 2 har haft et stort fokus på det visuelle, for de mange superhelte og -skurke ser bedre ud end i noget andet spil, og spillet fungerer rigtig godt, både hvis man vælger at spille singleplayer eller online multiplayer. Ign.com skriver afslutningsvis, at Injustice 2 måske ikke har den mest interessante historie, som føles noget flad, men til gengæld venter der timevis af underholdning i Injustice 2’s kampverden.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se IGNs anmeldelse af spillet:


M3.se

m3
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Svenske M3.se skriver, at Injustice 2 løfter kampspil-genren op til et nyt niveau, og derfor er Injustice 2 det hidtil bedste spil fra producentens side. Man kan spille med hele 28 forskellige kendte og mindre kendte superhelte og -skurke, og kampene fungerer rigtig godt.

Højt tempo og finpudsede kampe

M3.se er nemlig især imponerede over slåskampene, der har fået et meget højt tempo samt mere alsidige muligheder i kampene, således at spilleren kan styre flere ting. Spiller man singleplayer, findes der ifølge eksperterne meget store mængder indhold af varierende sværhedsgrader, og vælger man at spille sammen med andre i multiplayer-delen, findes der en solid online-funktion her. M3.se skriver afslutningsvis, at uanset om man er nybegynder eller garvet spiller, så findes der masser af underholdning i Injustice 2.

Læs hele anmeldelsen her.


P3.no

p3 logo
Vurdering: 5 stjerner ud af 6

spil injustice 2 ps4

Norske P3.no belønner Injustice 2 med 5 stjerner ud af 6, hvilket næsten er topkarakter. Injustice 2 modtager denne flotte score på grund af flere faktorer. Først bemærker de norske eksperter, at kampspil ellers ikke ligefrem er den genre, som er kendt for at producere interessante og fængende historier, da fokus er på kampene – her noteres det, at Injustice 2 heller ikke er synderligt anderledes. Dog mener P3.no ikke, at man skal dømme et spil kun på grundlag af historien, for Injustice 2 har kampene som det klare fokus, og de bidrager med en meget høj underholdningsværdi.

Spil som favorit-superhelten

P3.no noterer, at man kan vælge imellem 29 forskellige kendte og mindre kendte superhelte og -skurke fra DC Comic-universet, og alle karaktererne har deres fordele og ulemper – for eksempel er Catwoman smidig men ikke så stærk, hvor Gorilla Grood er lige omvendt. Det gør, at man på intelligent vis skal vælge sin type af kamp med omhu, og det er meget interessant. At man kan vælge imellem så mange karakterer med forskellige evner og færdigheder højner ifølge eksperterne også spillets levetid markant.

Ifølge P3.no er Injustice 2 spækket med spektakulære kampe og flot grafik, men på ingen måde revolutionerer spillet genren.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af Injustice 2 🔎

Efter at have gennemgået fire forskellige ekspertkilders anmeldelser af Injustice 2 kan det konkluderes, at Injustice 2 er et rigtig flot og underholdende kampspil, som dog måske ikke fornyer genren markant.

Dog er der gjort forsøg på dette med flere rollespils-elementer, hvor man kan være med til at personificere sin karakter. Der findes en bred vifte af superhelte og skurke fra DC’s univers at vælge imellem, og eftersom disse karakterer har deres egne fordele og ulemper i kamparenaen, så venter der mange timers underholdning, hvis man vil skifte mellem karaktererne.


Uncharted 4: A Thief’s End

Uncharted 4- A Thief’s End

Prissammenligning af Uncharted 4: A Thief’s End:

 

Uncharted 4: A Thief’s End er et action-adventurespil, som følger efter flere tidligere Uncharted-udgivelser. I Uncharted 4: A Thief’s End følger man stadig hovedpersonen fra de tidligere spil, Nathan Drake (selv om dette er det sidste spil i Uncharted-serien, hvor man følger Nathan Drake), som nu har trukket sig tilbage fra erhvervet som lykkejæger.

Rygtet om en forsvunden skat lokker dog Nathan Drake tilbage fra sin pensionist-tilværelse, og sammen med sin bror Sam og partner Sully drager de ud for at finde skatten.

Uncharted 4: A Thief’s End tilbyder spilleren endnu mere frihed end tidligere, og spillet drives fremad med et miks af fjender, gåder og mysterier.

Det siger eksperterne om Uncharted 4: A Thief’s End

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fem kilder, som har afprøvet Uncharted 4: A Thief’s End og givet deres vurdering af spillet:

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Den danske spilside Gamereactor.dk har lutter rosende ord til overs for Uncharted 4: A Thief’s End, som bliver et vemodigt farvel til karakteren Nathan Drake, som man har fulgt igennem alle de tidligere spil. Faktisk er spillet så solidt, at Gamereactor.dk’s anmelder ikke har kunnet finde et eneste kritikpunkt af spillet

Storslået spil

Derfor er det ingen hemmelighed, at Gamereactor.dk er ovenud imponerede over Uncharted 4: A Thief’s End. Alle elementerne er velfungerende ifølge eksperterne, og først og fremmest er Uncharted 4: A Thief’s End bygget op om et solidt gameplay, som tilbyder spilleren timevis af varieret underholdning og udfordringer. Spillet har tillige også en god og medrivende historie, som man som spiller kommer til at engagere sig i, og man er især kommet til at holde af hovedpersonen Nathan Drake, som er en særdeles helstøbt – og nu ikonisk – karakter.

Eksperterne noterer også, at det er en fryd for øjet at bevæge sig igennem de storslåede miljøer og områder i Uncharted 4: A Thief’s End, og musikken og lyden bidrager til en fantastisk følelse undervejs igennem spillet.

Læs hele anmeldelsen her.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10 

Eksperterne fra den britiske version af spilsiden Ign.com er ovenud imponerede over Uncharted 4: A Thief’s End, som både giver spilleren en underholdende og medrivende historie og grafisk skønhed uden lige. Med en score på 9 stjerner ud af 10 har Ign.com kun meget få kritikpunkter vedrørende spillet, og det drejer sig mest om tredje akt af spillet, som føles en smule langtrukkent.

En blockbuster af et spil

Ifølge Ign.com’s eksperter kan Uncharted 4: A Thief’s End bedst beskrives ved at sammenligne det med en blockbuster inden for filmens verden. Spillet har nemlig alt, der skal til for at skabe et underholdende spil, som både er gribende og giver valuta for pengene.

Ign.com skriver, at Uncharted 4: A Thief’s End er usædvanligt velfungerende, og historiefortællingen er rigtig god, således at spilleren føler, at den er vedkommende.

Uncharted-spillene er kendt for den smukke grafik, og Uncharted 4: A Thief’s End er ingen undtagelse, for eksperterne noterer, at spiloplevelsen bliver decideret smuk. Ign.com afslutter deres anmeldelse med at sige, at Uncharted 4: A Thief’s End er en værdig afsked med kendte karakterer, som spilleren er kommet til at investere sig i.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se IGNs anmeldelse af spillet:


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Den internationale spilwebside Gamespot.com giver Uncharted 4: A Thief’s End den absolutte topkarakter med 10 stjerner ud af 10. Dermed kan det ikke blive meget bedre, og eksperterne kalder da også spiloplevelsen for ”en sidste stund i paradis”.

Unik oplevelse med ”ægte” karakterer

For eksperterne hos Gamespot.com er Uncharted 4: A Thief’s End ikke kun et computerspil – det går hinsides det, vi normalt opfatter ved simpel underholdning foran skærmen. Gamespot.com fremhæver især Uncharted 4: A Thief’s End’s unikke evne inden for historiefortælling i computerspil, idet den måde, historien er skabt på, er meget unik. Der er fokus på indlevelse og kendskab til karaktererne, og der er mening bag, hvad der sker på skærmen. Disse karakterer med Nathan Drake i front er nuancerede og detaljerede, og de virker som følelsesprægede, ægte mennesker.

Derudover tilbyder Uncharted 4: A Thief’s End ifølge eksperterne en utrolig smuk grafik, der langt overgår de fleste andre spil. Spilverden, animationer og kampscener er skabt med stort øje for detaljen, og det skaber en unik helhed, som fremstår helt bjergtagende. 

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan også se Gamespot.com’s videoanmeldelse af spillet her:


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Den norske spilside Gamer.no skriver, at Uncharted-serien med Nathan Drake som omdrejningspunkt slutter på toppen med Uncharted 4: A Thief’s End, og at der her er tale om det mest helstøbt spil i Uncharted-serien. Uncharted 4: A Thief’s End er nemlig mere finpudset end forgængerne, hvilket gør den samlede oplevelse helt komplet.

ps4 spil uncharted 4

Velfungerende og velkendt

De norske eksperter fra Gamer.no skriver, at man dog ikke som spiller skal forvente et revolutionerende spil, som helt vender op og ned på Uncharted-serien. Man ved, hvad man kan forvente, men til gengæld er dette også noget rigtig godt. Eksperterne skriver endda, at de synes, at balancegangen mellem at skabe noget nyt og ikke vige for langt fra Uncharted-ånden er velfungerende, for selv om det meste er set før, så har det aldrig været så flot og velpoleret før.

Læs hele anmeldelsen her.


Jyllands-posten.dk

jyllands posten
Vurdering: 6 stjerner ud af 6

Den danske avis Jyllands-posten.dk har afprøvet Uncharted 4: A Thief’s End og derefter skrevet en særdeles positiv anmeldelse af spillet. De giver absolut topkarakter – 6 stjerner ud af 6 – og kalder Uncharted 4: A Thief’s End for årets mest ventede episke rejse.

Lidt forelsket i Nathan Drake

De danske eksperter fra Jyllands-posten.dk giver den gode score på baggrund af flere aspekter. Først skriver de om historien og især karaktererne i spillet, hvor hovedsagelig hovedkarakteren Nathan Drake er en så charmerende og interessant en person, at selv om han er en computerspilsfigur, så kan man nemt blive helt ungpige-forelsket i ham. Jyllands-posten.dk’s anmeldere er dog ikke blot her lidt halvlumre, for de skriver, at fænomenet hedder ”pixel-crush”, fordi de moderne karakterer er så naturtro og nuancerede.

Udover de danske eksperters fascination af Nathan Drake, noterer de sig også, at der med Uncharted 4: A Thief’s End er tale om et fænomenalt flot spil med utrolig smukke, eksotiske omgivelser. Det føles helt som en personlig rejse at deltage i spillets episke rejser sammen med Nathan Drake.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af Uncharted 4: A Thief’s End 🔎

Efter at have gennemgået fem forskellige ekspertkilders anmeldelser af Uncharted 4: A Thief’s End ses det tydeligt, at eksperterne er meget imponerede over denne Uncharted-udgave. Uncharted 4: A Thief’s End leverer ifølge eksperterne uovertruffen grafik med smukke landskaber, som kan tage pusten fra enhver med en meget høj detaljegrad.

Dertil kommer de interessante og velkendte karakterer med Nathan Drake i spidsen, som man som spiller kommer til at holde af og investere sig i. Også historien fungerer, og her findes et godt miks af fjender, gåder og mysterier.

Der noteres ikke ret mange negative ting om Uncharted 4: A Thief’s End, men en af de tilbagevendende går på, at man med Uncharted 4: A Thief’s End ikke skal forvente noget revolutionerende nyt – men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Kan du her en video omkring spillet. Videoen er udgivet af Playstation selv:


Tekken 7

Tekken 7 spil

Prissammenligning af Tekken 7:

 

Tekken 7 er et slåskamp-spil og er den niende udgivelse i den klassiske Tekken-spilserie. Selve slåskampene er spillets hovedfokus, og handlingen foregår omkring kampsport-udøveren Heihachi Mishima og hans søn.

Denne nye Tekken-udgivelse indeholder også andre elementer end blot slåskampe, for man kan som spiller også opleve nye kampscener, kostumer, objekter og karakterer. 

Det siger eksperterne om Tekken 7

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fire kilder, som har afprøvet Tekken 7 og givet deres vurdering af spillet:

Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Det norske Gamer.no er overordnet set meget glade for Tekken 7, som føles som en uppercut lige i ansigtet – men på den gode måde. Eksperterne er især glade for, at Tekken 7 kommer med nyt godt indhold, og så er spillet en glædelig, nostalgisk genforening med barndommens arkade-spil.

Kræver finesse

Gamer.no skriver, at Tekken 7 føles som et helstøbt kampsport-spil, som måske er det kampsport-spil på markedet, som har det bredeste spektrum. Som nybegynder kan man blot tage en controller i hånden og begynde at slås derudad, hvorefter der sker en lang række underholdende ting på skærmen.

Men Tekken 7 byder også på mere end det, for eksperterne noterer, at det kræver øvelse og finesse at blive rigtig god til spillet, som har mere dybde, end man skulle tro. Gamer.no noterer også, at der findes en bred palet af karakterer, og her er tale om en blanding af gamle og nye ansigter.

De norske eksperter har ikke mange kritikpunkter af spillet, men dog er historien en smule klichefyldt, og så oplevede de, at der er flere problemer, når man vil spille online.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Det danske spilmagasin Gamereactor.dk havde store forventninger til Tekken 7 efter mange års erfaring og underholdning med de tidligere udgaver. Tekken 7 indfrier på langt de fleste parametre disse forventninger ifølge eksperterne og leverer et spil, der tilbyder spilleren mange timers spilunderholdning.

Mange komponenter

En af grundene til Gamereactor.dk’s gode anmeldelse af Tekken 7 er, at spillet har rigtig mange komponenter og gode aspekter. Man kan nemlig både spille online mod andre men også singleplayer, og så findes der masser af varieret indhold undervejs i spillet. Det fungerer rigtig godt at styre karaktererne i slåskampene uden bøvl og problemer, og så føles spillet helt episk at tage hul på, når man tænker på Tekken’s store forhistorie.

På den negative side noterer de danske eksperter sig et par ting, som dog på ingen måde overskygger de positive sider. Her er tale om en lidt middelmådig historie og nogle af karaktererne, som føles en smule ligegyldige.

Læs hele anmeldelsen her.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 9,5 stjerner ud af 10

Spilsiden Ign.com skriver, at Tekken 7 er intet mindre end eksperternes yndlingsspil inden for kampsport-genren i 2017. Tekken 7 er nemlig et velfungerende spil, som der er lagt mange kræfter i fra producentens side.

Alt hvad man kan ønske sig

Ign.com lægger ikke skjul på deres glæde over, hvordan Tekken 7 er skabt. Tekken 7 er nemlig kreeret med respekt for serien og de gamle traditioner, og der er megen kærlighed til originalen at spore i Tekken 7. Spillet har en rigtig fin balance mellem at være tilgængelig for nybegyndere men stadig bibeholde de tekniske traditioner. Herudover fungerer kampene rigtig godt, og det er en god tilføjelse, at man kan personificere sin karakter i en høj grad.

Ign.com skriver, at historien er lidt klichefyldt, men eftersom den ikke tager sig selv for seriøst, så fungerer den fint. Afslutningsvis noterer Ign.com, at Tekken 7 også har et særdeles godt soundtrack, som passer rigtig godt til spillet.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan også se Ign.com’s videoanmeldelse af spillet her:


M3.se

m3
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Det svenske teknikmagasin M3.se skriver, at Tekken 7 byder på en lang række gode aspekter, som gør spillet helstøbt og velfungerende. Her er først tale om de gode kampe med et enkelt kampsystem, så alle kan være med uden for mange besværlige kombinationer af knapper, og ifølge eksperterne minder Tekken 7 om forgængerne men med tilføjelse af opgraderinger på flere fronter.

Flot grafik

Udover det enkle og velfungerende kamp-system fremhæver M3.se også, at Tekken 7 virkelig har fået et løft rent grafikmæssigt. Kamparenaerne ser mere realistiske ud end nogensinde før, og karaktererne ligner mere mennesker med gode detaljer og mere smidighed.

Ign.com skriver, at Tekken 7 byder på mange timers underholdning, og de anbefaler både spillet til nybegyndere og garvede Tekken-spillere.

Ign.com har ikke mange negative kommentarer til Tekken 7 – dog noterer de, at der knap findes en historie og et plot.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af Tekken 7 🔎

Efter at have gennemgået fire forskellige ekspertkilders anmeldelser af Tekken 7 kan det konkluderes, at her er tale om et velfungerende kampsport-spil med en næsten glorværdig forhistorie bag sig med de tidligere, legendariske Tekken-udgivelser. Tekken 7 lever i høj grad op til den sædvanlige høje Tekken-kvalitet, og spillet byder på mange timers underholdning med masser af forskelligt indhold. Dog er historien i spillet ikke noget særligt.

Du kan her se traileren fra producenten:


Call of Duty WW2

Call of Duty WW2 playstation 4 spil

Prissammenligning af Call of Duty WW2:

 

Call of Duty WW2 er et første-persons skydespil og er den 11. Call of Duty-udgivelse i rækken. Det er dog kun den anden spiludgivelse i Call of Duty-serien, som foregår under Anden Verdenskrig.

Call of Duty WW2’s handling udspiller sig på den vestlige front under Anden Verdenskrig hos 1st Infantry Division, som udkæmper forskellige kampe. Mange historiske begivenheder er medtaget i spillet.

Det siger eksperterne om Call of Duty WW2

I dette afsnit gennemgår vi hver af de seks kilder, som har afprøvet Call of Duty WW2 og givet deres vurdering af spillet: 

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Gamereactor.dk skriver, at med Call of Duty WW2 bringer Call of Duty endnu engang spilleren tilbage til mudderet under Anden Verdenskrig efter udgivelser, som har været noget anderledes. Call of Duty WW2 vender lidt tilbage til rødderne, og de danske eksperter er meget tilfredse med spillet.

Intense kampe

Gamereactor.dk noterer, at Call of Duty WW2 er et meget vellykket spil, hvor det også er muligt at spille multiplayer, hvilket gør underholdningsværdien af spillet meget høj. Call of Duty WW2 er fyldt med intense og gode kampe mellem styrkerne, og flere elementer i spillet fungerer bedre end nogensinde før.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se den officielle trailer af Call of Duty WW2:


M3.se

m3
Vurdering: 7 stjerner ud af 10

Det svenske teknikmagasin M3.se skriver, at med Call of Duty WW2 føres Call of Duty-verdenen tilbage til sine rødder, efter at flere udgivelser har udspillet sig i fremtiden med robotter – denne tilbagevenden til fortiden med Call of Duty WW2 har resulteret i et rigtig velskabt spil, ifølge eksperterne.

Sammenlignes med havregrød

De svenske eksperter overdynger ikke Call of Duty WW2 med roser, for de synes, at her lidt også er tale om et spil i identitetskrise. Nok byder spillet på mange missioner med rigtig meget action, og der er tilføjet flere nye dimensioner til spillet, men M3.se synes ikke, at Call of Duty WW2 formår at skabe sin egen identitet og skille sig ud fra mængden af Anden Verdenkrigs-spil. M3.se synes ikke, at Call of Duty WW2 er et dårligt spil men sammenligner det med havregrød – det smager udmærket og mætter, men det er ikke gourmet.

Læs hele anmeldelsen her.


P3.no

p3 logo
Vurdering: 3 stjerner ud af 6

Den norske radiokanal P3’s spilanmeldere giver Call of Duty WW2 en gennemsnitskarakter, og det begrunder de med, at her er tale om et lidt middelmådigt actionspil, som dog er spækket med flotte og spektakulære action-sekvenser.

Call of Duty WW2 ps4 spil

Call of Duty WW2 genopliver Anden Verdenskrig

Call of Duty WW2 giver ifølge de norske eksperter spilleren en god gang underholdning med en tilbagevenden til Anden Verdenskrig. Call of Duty WW2 har en anden spiludvikler end sidste gang, at spilserien tog spilleren med til skyttegravene under denne krig, og P3.no skriver, at der har været en tydelig udvikling i spillet siden. Call of Duty WW2 tilbyder nemlig spilleren masser af kamp og gåsehud med virkelig flotte actionscener, men af og til virker kampene lidt ensformige og kan begynde at føles lidt kedelige.

Læs hele anmeldelsen her.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 4 stjerner ud af 5

Trustedreviews.com kalder Call of Duty WW2 for det bedste Call of Duty-spil længe, men serien har også været præget af middelmådighed i et stykke tid.

Flot og spændende

Call of Duty WW2 gør ifølge eksperterne, hvad et velfungerende krigsspil skal – det leverer gode og intense kampe, hvor man føler, at kuglerne flyver om ørerne på en. Handlingen foregår i store og flotte omgivelser, som der virkelig er lagt håndværk i ifølge eksperterne, for slagmarkerne er visuelt meget flotte og storladne, og det giver helt gåsehud for spilleren.

Måske er spillet ikke så opfindsomt og kreativt, men til gengæld er det et flot og spændende krigsspil, og Trustedreviews.com afslutter med at understrege, at med Call of Duty WW2 virker det som om, at serien er på vej fremad igen.

Læs hele anmeldelsen her.

Trustedreviews har udgivet en video om 5 ting du bør vide om spillet:


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Gamespot.com skriver, at Call of Duty WW2 er mere end blot et actionspil, for samarbejde med krigskammeraterne i spillet er en central del af handlingen – det kan også ske med virkelige mennesker, hvis man spiller online. Dermed får man som spiller en ægte oplevelse af at arbejde sammen med sin deling mod fjenden.

Tilbage til rødderne

Call of Duty WW2 er den første Call of Duty-udgivelse i ti år, der foregår under Anden Verdenskrig, og Gamespot.com skriver, at de føler, at her er tale om et glædeligt gensyn med rødderne, som er tiltrængt. Call of Duty WW2 er dog på ingen måde blot en gentagelse af forgængeren, for oplevelsen med Call of Duty WW2 føles helt ny, og flere gange oplever man som spiller at blive decideret følelsesmæssigt påvirket og involveret.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan også se Gamespot.com’s videoanmeldelse af spillet her:


Independent.co.uk

independent
Vurdering: 2 stjerner ud af 5

Den britiske avis Independent.co.uk giver ikke Call of Duty WW2 den bedste anmeldelse, for de britiske eksperter synes, at her er tale om en lidt tam efterligning, som minder om filmen Saving Private Ryan – dog uden at gå dybere ned under overfladen.

Flotte krigsscener

Call of Duty WW2 leverer dog ifølge Independent.co.uk utrolig flotte action-scener med mange komponenter fra en virkelig krigsscene, og er man fan af Call of Duty-serien, vil der være meget underholdning at hente i spillet. Der er nemlig mange krigsbaner, som dog føles en smule ensformige, for noget af det, som eksperterne fra Independent.co.uk savner ved Call of Duty WW2, er noget mere originalt og flere friske pust – netop hvad forgængeren gjorde.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af Call of Duty WW2 🔎

Efter at have gennemgået seks forskellige ekspertkilders anmeldelser af Call of Duty WW2 er meningerne om spillet en smule delte. Flere af eksperterne synes, at Call of Duty WW2 mangler lidt originalitet, og at de mange missioner godt kan føles en smule ensformige.

Til gengæld fremhæves det også flere gange, at Call of Duty WW2 leverer virkelig flotte og storladne kampscener, og at samarbejdet med de andre soldater i delingen (spiller man online, er her tale om ”rigtige” mennesker bag) er en stor del af spillet og styrker indlevelsen.

Du kan her se endnu en trailer af spillet:


Battlefield 1

Battlefield 1 ps4 spil

Prissammenligning af Battlefield 1:

 

Battlefield 1 er et førstepersons skydespil fra EA og er en del af den populære Battlefield-spilserie. På trods af navnet Battlefield 1, så er der tale om den 15. udgivelse i serien.

Battlefield 1 foregår under Første Verdenskrig og er inspireret af virkelige begivenheder. Både omgivelser og objekter som våben er skabt i overensstemmelse med virkeligheden i starten af 1900-tallet, og derfor føles spillet meget autentisk.

Det siger eksperterne om Battlefield 1

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fire kilder, som har afprøvet Battlefield 1 og givet deres vurdering af spillet: 

Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10 

Den norske spilside Gamer.no skriver, at producenten bag Battlefield 1 har foretaget et klogt valg ved at gå tilbage i verdenshistorien i en tid, hvor de fleste andre skydespil efterhånden foregår i fremtiden.

Autentisk stemning

Battlefield 1 går som nævnt tilbage i tiden til Første Verdenskrig og ifølge de norske eksperter har producenten været rigtig god til at gøre spillet levende og autentisk med datidssvarene komponenter som gammeldags våben og kampfly.

Gamer.no skriver yderligere, at Battlefield 1 er et utrolig solidt og velfungerende spil, som rent teknisk også brillerer. Det gælder både den helt glatte grafik og styringen af spillet, og spilydelsen holdes høj hele vejen – selv i intense scener i spillet. Som spiller tilbydes man et stort spilunivers med meget varierede omgivelser lige fra små by-gader til tørre ørkenlandskaber.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se den officielle trailer af spillet. Videoen er udgivet af Playstation:


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Gamespot.com skriver, at man fra første færd i Battlefield 1 føler sig opslugt af spillet og de nærtforestående farer, der lurer under Første Verdenskrig. Man føler sig med det samme suget ind i en verden af heltegerninger, krig og ødelæggelse.

God multiplayer-del

Gamespot.com fremhæver rigtig mange positive sider ved Battlefield 1. Først og fremmest synes de, at her er tale om et gennemarbejdet krigsspil, der er meget varieret og har flere gode historier. Spillet er fængende, og dette øges af karaktererne, der ikke er så endimensionelle, som man ofte ser i krigsspil.

Et af det helt store højdepunkter i Battlefield 1 ifølge eksperterne er multiplayer-delen, som giver mange muligheder for samarbejde. Dette aspekt af spillet fungerer uden gnidninger og tilføjer mange timers underholdning til spillet. På den negative side har Gamepot.com ikke mange kritikpunkter, og små irritationsmomenter hist og her ødelægger ikke den gode oplevelse, som Battlefield 1 giver spilleren.

Læs hele anmeldelsen her.


Computerworld.dk

computerworld-logo
Vurdering: 5 stjerner ud af 6

Danske Computerworld.dk kalder Battlefield 1 for en hæsblæsende skildring af Første Verdenskrig, der lige fra første øjekast leverer en helstøbt spiloplevelse. Battlefield 1 føles nemlig utrolig gennemarbejdet, og her er tale om håndværk af højeste kaliber.

Skiller sig ud fra mængden

Computerworld.dk skriver, at så snart man sætter sig ned foran skærmen med Battlefield 1, så præsenteres man for en utrolig imponerende spilverden med god grafik og mange gode detaljer. Spilleren får adgang til flotte og store slagmarker, som ser meget realistiske ud. Hertil kommer de mange intense kampe, som er yderst medrivende, og man føler sig som en del af krigen.

Handlingen er inspireret af virkelige begivenheder, og de danske eksperter fryder sig over et spil, som vælger at gå tilbage i historien, hvor de fleste andre spil foregår i fremtiden. I Battlefield 1 oplever man i stedet skyttegravene på egen hånd, og selv om der findes mange krigsspil, så skriver Computerworld.dk, at Battlefield 1 virkelig formår at skille sig ud. Herudover fungerer Battlefield 1’s online-del også rigtig godt. 

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se endnu en trailer udgivet af Playstation:


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Gamereactor.dk skriver, at producenten bag Battlefield 1 faktisk formår at forny sig ved at gå tilbage i tiden. Der er de sidste år blevet udgivet rigtig mange krigsspil, skriver Gamereactor.dk, hvor det har været rigtig svært at skelne spillene fra hinanden, men Battlefield 1 formår at skille sig ud.

battlefield 1 spil

Rigtig flot krig med høj indlevelse

Gamereactor.dk skriver, at Battlefield 1 giver spilleren en rigtig flot oplevelse med en storslået grafik, som gør spillet meget levende. Især de store slagmarker er meget imponerende at se på. Dertil kommer også den velfungerende lyd, som gør helheden mere komplet. Eksperterne fremhæver også, at spillet føles meget gennemført med mulighed for at følge forskellige delinger i krigen. Undervejs i spillet føler eksperterne også, at man utrolig let føler sig engageret i spillet og føler sig som en del af det.

De danske eksperter har meget få kritikpunkter angående Battlefield 1, og disse punkter går mest på, at nogle af missionerne kan føles lidt langtrukne med noget genbrug

Læs hele anmeldelsen her.

Konklusion af Battlefield 1 🔎

Efter at have gennemgået fire forskellige ekspertkilders anmeldelser af Battlefield 1 kan det konkluderes, at her er tale om et meget grafisk imponerende krigsspil, som byder på virkelig flotte slagmarker og især også detaljer som våben og fartøjer fra tiden omkring Først Verdenskrig.

Hist og her kan missionerne føles lidt lange med nogle gentagelser, men Battlefield 1 leverer ifølge eksperterne en gennemført spiloplevelse, hvor man som spiller hurtigt kommer til at føle sig som en del af spillet. Også online-aspektet fungerer rigtig godt.


Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5

Prissammenligning af Grand Theft Auto 5:

 

Grand Theft Auto 5 er et action-adventurespil, som kommer efter flere Grand Theft Auto-udgivelser fra producenten Rockstar Games.

Grand Theft Auto 5 foregår i den fiktive by Los Santos i området San Andreas, som er baseret på det sydlige Californien. Der findes både mulighed for singleplayer og multiplayer, og singleplayer-delen handler om tre kriminelle og deres forsøg på at begå forskellige kups under pres fra regeringen.

Grand Theft Auto 5 tilbyder en meget åben verden, som man frit kan køre rundt i og også foretage sig andre ting end hovedmissionen.

Det siger eksperterne om Grand Theft Auto 5

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fire kilder, som har afprøvet Grand Theft Auto 5 og givet deres vurdering af spillet:

M3.se

m3
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Det svenske teknikmagasin M3.se skriver, at selv om der findes mindre fejl og mangler af og til i Grand Theft Auto 5 såsom nogle grafiske fejl og udfald, så er her tale om det måske bedste Grand Theft Auto-spil nogensinde.

Mange muligheder

Grand Theft Auto 5 tilbyder ifølge M3.se spilleren en bred vifte af muligheder for at rende rundt og lege gangster, og denne store og åbne verden er en af Grand Theft Auto 5’s helt store fordele. Man kan nu skabe sin egen karakter i onlineversionen og spille mod andre spillere, men man kan også bare selv udforske den store San Andreas-verden, som byder på mange timers underholdning med mange missioner med forskelligt indhold.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se Grand Theft Auto 5 traileren:


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Det norske Gamer.no er særdeles glade for Grand Theft Auto 5, som de synes er en vellykket genopfindelse af klassikeren med en række af flere nye og gode tiltag, der gør spillet mere frit og åbent.

Frit spil

Eksperterne fra Gamer.no skriver, at man egentlig ikke behøver foretage sig ret meget i det fiktive område San Andreas for at blive rigtig godt underholdt. De noterer sig nemlig, at det i sig selv er sjovt og spændende at bevæge sig rundt på må og få i byen uden rigtig at have et formål, men bare at tage ting og handlinger, som de kommer. Muligheden for at kunne spille i førstepersons-perspektiv er en kærkommen mulighed ifølge eksperterne, og de glæder sig også over den forbedrede grafik.

Der findes meget få irritationsmomenter i Grand Theft Auto 5 ifølge eksperterne, og her er kun tale om mindre ting som en lidt for seriøs historie og simple kampe. Alt sammen noget som ikke generer spiloplevelsen overhovedet.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Gamereactor.dk kalder Grand Theft Auto 5 for det mest ventede spil i rigtig lang tid, men ifølge eksperterne har det været hele ventetiden værd – de skriver nemlig, at spillet er uovertruffent, og derfor får det hele 10 stjerner ud af 10.

Fuldent spil

Grand Theft Auto 5 giver ens indre bølle frit løb, og ifølge de danske eksperter venter her timevis af rigtig god underholdning. Spillet giver spilleren et utrolig varieret indhold i den kriminelle løbebane, som giver spillet en næsten uendelig levetid.

De danske eksperter går så vidt, at de kalder Grand Theft Auto 5 for Rockstar Games’ største og bedste spil nogensinde, og spillet er lavet helt uden at gå på kompromis med noget. Selv grafikken er forbedret. Gamereactor.dk afslutter deres anmeldelse med at skrive, at Grand Theft Auto 5 er et spil i sin helt egen liga, hvis eneste kritikpunkt er historien i spillet, som er lidt træg i perioder.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Gamespot.com skriver, at førsteperson-perspektivet i Grand Theft Auto 5 giver spillet en helt ny dimension, som gør, at man som spiller pludselig føler sig meget mere som en del af spillet – og dermed også af sine egne kriminelle ugerninger. Gamespot.com’s anmelder oplevede nemlig pludselig at føle skyld over, hvad han fik sin karakter til at udføre.

Kriminel legeplads

Kommer man sig over den pludselige dårlige samvittighed over de fiktive kriminelle handlinger, så skriver eksperterne fra Gamespot.com, at der venter spilleren en utrolig stor og omfangsrig legeplads for alskens ulovligheder. Her kan man for alvor udforske den anarkistiske verden fra en sikker afstand. Eksperterne noterer sig også, at Grand Theft Auto 5 har fået et løft, hvad angår grafikken, og flere af missionerne føles ægte og får spilleren til at rykke helt ud på kanten af sædet.

Gamespot.com har kun få kritikpunkter angående Grand Theft Auto 5, og det drejer sig om den ellers så gode grafik samt det velfungerende førstepersons-perspektiv. Grafikken har nemlig et par udfald i scener, hvor det går stærkt, og så fungerer førstepersons-perspektivet ikke helt så godt, når karakteren styrer en bil.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se Gamespots anmeldelse af Grand Theft Auto 5:

Konklusion af Grand Theft Auto 5 🔎

Efter at have gennemgået fire forskellige ekspertkilders anmeldelser af Grand Theft Auto 5 findes der en tydelig rød tråd i eksperternes anmeldelser – alle er de nemlig meget imponerede over Grand Theft Auto 5, som tilbyder spilleren en meget stor og åben verden at udforske. Missionerne og de mulige kriminelle handlinger, man kan få sin karakter til at udføre, er meget varierede, og det giver spillet en meget lang levetid. Hertil kommer også en forbedret grafik samt velfungerende førstepersons-perspektiv.

Eksperterne har ikke mange kritikpunkter angående spillet, men her nævnes historien i spillet et par gange, som både kan føles lidt for seriøs og langsommelig.


Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2 ps 4 spil

Prissammenligning af Star Wars Battlefront 2:

 

Star Wars Battlefront 2 er et action-skydespil, som er baseret på Star Wars-filmene. Star Wars Battlefront 2 er den fjerde store udgivelse til Star Wars Battlefront-serien.

Star Wars Battlefront 2 har modtaget en del kritik på grund af de såkaldte ”loot boxes”, som kan give spillerne store fordele i spillet, hvis man som spiller køber disse bokse med rigtige penge.

Det siger eksperterne om Star Wars Battlefront 2

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fire kilder, som har afprøvet Star Wars Battlefront 2 og givet deres vurdering af spillet.

M3.se

m3
Vurdering: 5 stjerner ud af 10

Det svenske teknikmagasin M3.se giver Star Wars Battlefront 2 en gennemsnitlig vurdering, idet der både findes gode og mindre gode aspekter af spillet.

Teknisk flot spil

De svenske eksperter fra M3.se skriver, at Star Wars Battlefront 2 på ingen måde er et dårligt spil, for spillet er flot udført rent teknisk med en rigtig god lyd og lydeffekter, og følelsen af Star Wars-universet er velfungerende. Desværre føles spillet en smule halvhjertet og en smule ufuldendt ifølge de svenske eksperter, der havde forventet mere af spillet.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se den officielle trailer til spillet: 


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 5 stjerner ud af 10

Gamer.no giver Star Wars Battlefront 2 en gennemsnitlig vurdering, idet spillet både har positive og negative elementer. De norske eksperter noterer sig også problematikken med de såkaldte loot boxes, men på trods af dette er der også godt indhold i Star Wars Battlefront 2.

Teknisk godt spil

Gamer.no skriver, at det lidt føles som om, at producenten har været bange for ikke at inkorporere alle de elementer, som fansene er vilde med. Derfor har de ikke taget mange chancer med historien, og de norske eksperter savner mere udvikling i historie og karakterer. Teknisk set er her dog tale om et rigtig godt spil, som kun har få grafiske fejl og udfald. Især lyden er veludviklet, og der findes mange gode og innovative lydeffekter.

Læs hele anmeldelsen her.


P3.no

p3 logo
Vurdering: 3 stjerner ud af 6

Det norske P3 kommenterer som det første de omtalte loot boxes, som de føler har ødelagt Star Wars Battlefront 2 en smule, og generelt set synes de ikke, at Star Wars Battlefront 2 yder hele Star Wars-verdenen respekt.

Interessante dele af historien

De norske eksperter bruger meget af deres anmeldelse på at ærgre sig over Star Wars Battlefront 2’s brug af loot boxes, og de synes, det er urimeligt, at man som spiller først skal købe spillet og dernæst betale ekstra for fordele. Når det kommer til spillets historie, findes der dog spændende og interessante dele, og spillets handling føles nogenlunde i tråd med Star Wars-ånden, selv om missionerne kan føles lidt uopfindsomme og rutineprægede.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se endnu en trailer til spillet. Videoen er udgivet af EA Games:


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Gamereactor.dk er generelt positivt indstillede over for Star Wars Battlefront 2, som de giver en høj score. De danske eksperter synes også, at spillet har rigtig mange gode elementer til trods for, at de mener, at producenten måske har sat barren lidt højere, end de kan nå.

Flot spil

Gamereactor.dk skriver, at Star Wars Battlefront 2 generelt har et rigtig flot og levende udseende, hvor der er gjort noget ud af det visuelle. Også lyden er der arbejdet på, for Star Wars Battlefront 2 præsenterer et spil, hvor der er et stort fokus på en god lyd med gode lydeffekter. De danske eksperter noterer sig også, at her er tale om et solidt spil, hvor især multiplayer-delen udmærker sig og giver en helt ny dimension til spillet.

Læs hele anmeldelsen her.

Konklusion af Star Wars Battlefront 2 🔎

Efter at have gennemgået fire forskellige ekspertkilders anmeldelser af Star Wars Battlefront 2 er der delte meninger om spillet. Nogle af eksperterne synes ikke, det lever op til standarden, hvor andre synes, spillet er godt og solidt. Især loot boxes-problematikken spænder ben for Star Wars Battlefront 2, som dog også byder på gode elementer, der emmer af Star Wars-stemning.

Det store amerikanske magasin IGN har i denne video anmeldt Star Wars Battlefront 2:


Ghost Recon Wildlands

Ghost Recon Wildlands playstation 4 spillet

Prissammenligning af Ghost Recon Wildlands:

 

Ghost Recon Wildlands eller Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, som det også hedder, er et taktisk skydespil, som er tiende udgivelse i Tom Clancy’s Ghost Recon-spilserie. Der er fornyelse at spore i spillet, idet Ghost Recon Wildlands er det første spil i serien, som tilbyder spilleren en åben verden at udforske.

Ghost Recon Wildlands handler om en amerikansk elitesoldat i Bolivia, der har som formål at udrydde det narkokartel, som har overtaget magten i landet.

Ghost Recon Wildlands bevæger sig tættere på det originale Ghost Recon-spil og dermed væk fra de mere futuristiske omgivelser fra forgængeren.

Det siger eksperterne om Ghost Recon Wildlands

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fire kilder, som har afprøvet Ghost Recon Wildlands og givet deres vurdering af spillet:

Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 5 stjerner ud af 10

Gamer.no giver Ghost Recon Wildlands en middel-karakter med 5 stjerner ud af 10, og de norske eksperter er heller ikke helt imponerede over dette spil, som de sammenligner med en stor og uintelligent actionfilm – det skal forstås således, at man ved, at handlingen måske ikke er så god, men man bliver stadig godt underholdt.

God underholdning

Generelt set er det også underholdningsfaktoren ved Ghost Recon Wildlands, som Gamer.no fremhæver i deres anmeldelse af spillet. Det fungerer fint at spille singleplayer, men inviterer man vennerne på spil, så bliver spillet en smule mere useriøst men også lettere at spille. Ghost Recon Wildlands foregår i et stort univers, men ifølge eksperterne mangler der en smule indhold og en mere engagerende historie for at kunne fungere optimalt.

Læs hele anmeldelsen her.


P3.no

p3 logo
Vurdering: 4 stjerner ud af 6

Den norske radiokanal P3 giver Ghost Recon Wildlands en fin karakter på 4 stjerner ud af 6, hvilket betyder, at her er tale om et godt spil, som dog ikke er helt uden fejl. P3.no mener nemlig, at Ghost Recon Wildlands tilbyder spilleren god underholdning, men til gengæld findes der ikke meget sjæl.

Stor verden med mange muligheder

P3.no skriver, at Ghost Recon Wildlands har en rigtig stor og velskabt verden at udforske, og der er rigtig mange ting at foretage sig og se, og så er der rigtig mange fjender at besejre. Desværre halter især historien noget med et lidt uoriginalt plot, og karaktererne føles meget stereotypiske med godhjertede, seje amerikanske soldater, onde mexicanere med tatoveringer og bolivianere i ponchoer. P3.no noterer sig også, ar Ghost Recon Wildlands fungerer langt bedre, når man spiller multiplayer.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 7 stjerner ud af 10

Gamereactor.dk er ikke entydigt betagede af Ghost Recon Wildlands, som dermed både indeholder gode elementer og knap så gode. De danske eksperter skriver i deres anmeldelse, at Ghost Recon Wildlands føles lidt uoriginalt og kaotisk og savner noget kreativitet.

Bedst i multiplayer

Gamereactor.dk skriver, at Ghost Recon Wildlands fungerer bedst, når man spiller sammen med vennerne. Man kan spille sammen med op til 3 personer, og her får man god underholdning. Dog fungerer singleplayer også godt, for Ghost Recon Wildlands leverer en god portion variation i gameplayet. Dog kan eksperterne ikke undgå at notere, at flere af missionerne er meget ens og føles lidt som gentagelser, og så er både spillets historie og karakterer noget flade og intetsigende.

Læs hele anmeldelsen her.


M3.se

m3
Vurdering: 4 stjerner ud af 10

Det svenske teknikmagasin M3.se er ikke helt så imponerede over Ghost Recon Wildlands, som dog tilbyder en interessant udflugt til Bolivia. Der, hvor spillet især er velfungerende, er multiplayer-delen, hvor man kan spille sammen med vennerne – dette giver nemlig en god og underholdende oplevelse.

Tom-Clancys-Ghost-Recon-Wildlands-spil

Stor verden

M3.se skriver, at Ghost Recon Wildlands tilbyder spilleren en stor verden at udforske, men desværre synes de ikke helt, at producenten formår at fylde verden ud med nok interessante elementer. Der findes flere forskellige missioner i Ghost Recon Wildlands, men flere af dem føles ifølge eksperterne en smule ensformige – spiller man sammen med andre, vil man dog kunne få flere timers underholdning ud af spillet.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af Ghost Recon Wildlands 🔎

Efter at have gennemgået fire forskellige ekspertkilders anmeldelser af Ghost Recon Wildlands kan vi se, at her er tale om et spil, som har en meget stor underholdningsværdi. Ghost Recon Wildlands tilbyder spilleren et meget stort spilunivers i Bolivia, men historie og karakterer føles ifølge flere af eksperterne noget flade og ligegyldige.

Ghost Recon Wildlands kan både spilles som singleplayer og multiplayer, og spillet viser sig at være et godt valg, når man spiller sammen med venner.

Du kan her se en videoanmeldelse af spillet. Videoen er udgivet af det amerikanske magasin IGN:


The Witcher 3: Wild Hunt

the-witcher-3-ps-4-spil

Prissammenligning af The Witcher 3: Wild Hunt:

 

The Witcher 3: Wild Hunt er et action-rollespil, som er efterfølgeren til spillet The Witcher 2: Assassins of Kings, som udkom i 2011.

The Witcher 3: Wild Hunt er baseret på fantasy-bogserien The Witcher, og i The Witcher 3: Wild Hunt spiller man som en monsterjæger kaldet The Witcher i en åben verden, som er på jagt efter sin forsvundne adoptivdatter.

The Witcher 3: Wild Hunt er et meget åbent spil, hvor ens handlinger får konsekvenser for spillets fremdrift. For eksempel findes der forskellige slutninger afhængig af valg igennem spillet.

Det siger eksperterne om The Witcher 3: Wild Hunt

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fem kilder, som har afprøvet The Witcher 3: Wild Hunt og givet deres vurdering af spillet:

M3.se

m3
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Det svenske teknikmagasin M3.se giver The Witcher 3: Wild Hunt en rigtig høj karakter, idet de mener, at spillet tilbyder spilleren alt, hvad der var håbet på – plus lidt mere.

Mange gode elementer

M3.se skriver, at The Witcher 3: Wild Hunt er et helstøbt spil og et storslået eventyr, idet det er velfungerende på rigtig mange punkter. Det tæller først den meget store spilverden, som er meget unik og kreativt skabt med rigtig mange detaljer. Hertil kommer de velskabte karakterer, som har personlighed og føles ægte. Det bidrager til, at man som spiller føler sig inddraget og engageret i historien, og når det kommer til selve fremdriften i spillet, findes der rigtig mange ting at foretage sig – inklusiv kampene, som føles intelligente og alsidige.

M3.se har ikke mange negative kommentarer til The Witcher 3: Wild Hunt – dog synes de, at der findes lidt fejl hist og her, og så kommer man til at opleve lange load-tider.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se den officielle trailer af The Witcher 3: Wild Hunt


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 10 stjerner ud af 10

For danske Gamereactor.dk er The Witcher 3: Wild Hunt en meget stor spiloplevelse, hvor ordet ”stor” er et vigtigt nøgleord. Spilverdenen er nemlig enorm, og omgivelserne i spillet er meget varierede og opdelt i regioner. Man kan udforske spilverdenen ved fast-travel mellem regionerne, men man kan også blot løbe rundt, sejle eller bevæge sig rundt på hesteryg.

Action-rollespillet, der har alt

Med 10 stjerner ud af 10 lægger Gamereactor.dk ikke skjul på deres begejstring over The Witcher 3: Wild Hunt. De kalder spillet fantastisk og mere dybt, end computerspil normalt er. Kort sagt har dette action-rollespil stort set alt, hvad man kan ønske sig ifølge eksperterne, og det tæller både en stor og varieret verden med mange muligheder for forskellige opgaver og aktiviteter samt en veldrejet historie med faktiske konsekvenser af de valg, man foretager og mange timers underholdning forude.

Faktisk er Gamereactor.dk så glade for The Witcher 3: Wild Hunt, at de stort set ingen kritik har af spillet. De eneste rigtige minusser er, at det kan være svært at styre hesten, samt at hovedkarakteren har en sjov stemme.

Læs hele anmeldelsen her.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 5 stjerner ud af 5

Trustedreviews.com kalder The Witcher 3: Wild Hunt for et rollespil af episk kaliber, som stort set når op på siden af den meget anmelderroste Elder Scrolls-serie, som har opnået klassiker-status.

Helstøbt spil

Trustedreviews.com lægger ikke skjul på deres glæde over The Witcher 3: Wild Hunt, og de skriver, at her er tale om et rollespil, som har stort set alt. Det tæller en meget stor og åben fantasy-verden – som måske også er den mest overbevisende nogensinde – en interessant handling og gode og varierede missioner og opgaver undervejs. Mulighederne er meget store i The Witcher 3: Wild Hunt, og detaljeniveauet er meget højt.

Trustedreviews.com har kun få kritikpunkter af spillet, og det tæller få grafiske fejl undervejs og lange load-tider.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Gamer.no er meget imponerede over The Witcher 3: Wild Hunt, som virkelig leverer et solidt og gennemarbejdet action-rollespil i de norske eksperters øjne. Derfor kalder de også The Witcher 3: Wild Hunt for det bedste spil i serien.

Et af årets bedste spil

Gamer.no tøver ikke med at udråbe The Witcher 3: Wild Hunt til et af år 2017’s bedste spil med en fantastisk grafik og detaljerede omgivelser, som tillader spilleren at gå på mange timers opdagelse uden at komme til at kede sig.

Verdenen føles spændende og varieret, og der findes mysterier, gåder og mindre opgaver over det hele. Ifølge eksperterne er det netop variationen, som gør The Witcher 3: Wild Hunt så godt, og så glemmer man hurtigt, at hovedhistorien kan blive lidt langtrukken engang imellem.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se en videoanmeldelse af videoen. Denne anmeldelse er udarbejdet af amerikanske IGN:


P3.no

p3 logo
Vurdering: 5 stjerner ud af 6

Den norske radiokanal P3 kalder The Witcher 3: Wild Hunt for noget af et mesterværk, og det er især på grund af, at alle spillerens valg får konsekvenser for handlingen og skæbnen. Det er spillets drivende kraft, og det fungerer utrolig godt ifølge de norske eksperter.

Skab selv handlingens kurs

P3.no skriver, at The Witcher 3: Wild Hunt er fyldt med rigtige mange og gode karakterer, som har dybde, og dét, sammen med muligheden for selv at skabe historien ud fra de valg man foretager, er meget unikt. Ifølge P3.no får man som spiller følelsen af at være helt til stede i den fiktive verden, og hurtigt får man egne følelser med i spillet. Hertil kommer den utroligt store og varierede verden.

Ifølge P3.no indeholder The Witcher 3: Wild Hunt kun mindre fejl her og der. For eksempel kan grafikken godt halte en smule af og til med udfald, og så kan det være svært at styre hesten, man rider på.

Læs hele anmeldelsen her.

Her finder du en videoanmeldelse af spillet. Denne anmeldelse er udarbejdet af det amerikanske gamer-magasinet Gamespot.com:


Konklusion af The Witcher 3: Wild Hunt 🔎

Efter at have gennemgået fem forskellige ekspertkilders anmeldelser af The Witcher 3: Wild Hunt kan det konkluderes, at her er tale om et meget vellykket action-rollespil, som tilbyder spilleren en enorm og varieret verden at udforske.

Historien er godt skruet sammen med dybe karakterer, og The Witcher 3: Wild Hunt’s måske største force er, at alle ens handlinger og valg i spillet får betydning for, hvad der sker fremadrettet og ultimativt for, hvordan spillet slutter.


The Last of Us – Remastered

the-last-of-us-remastered-ps4

Prissammenligning af The Last of Us – Remastered:

 

The Last of Us – Remastered er et action-adventure-horror spil, som kommer efter 2013’s udgivelse af The Last of Us med forbedringer.

The Last of Us – Remastered foregår i en post-apokalyptisk verden 20 år efter, at en muteret virus har udslettet det meste af civilisationen. I The Last of Us – Remastered spiller man som karakteren Joel, som har fået til opgave at ekskortere en ung kvinde, Ellie, igennem det farefulde land for at kunne forsøge at skabe en kur imod infektionen. Ellie er nemlig immun, og sammen bevæger Joel og Ellie sig igennem forskellige landskaber og slås mod både inficerede væsener og fjendtlige mennesker.

Det siger eksperterne om The Last of Us – Remastered

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fire kilder, som har afprøvet The Last of Us – Remastered og givet deres vurdering af spillet:

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Danske Gamereactor.dk skriver, at producenten med The Last of Us – Remastered nu kommer med et regulært storspil, som er blevet opgraderet og fået et helt nyt niveau

Gennemarbejdet spil

Gamereactor.dk giver The Last of Us – Remastered en topscore, fordi spillet lever op til de høje forventninger og leverer en spiloplevelse, der er meget underholdende og vedkommende. Ifølge eksperterne er historien nemlig både jordnær og bevægende, og man kan virkelig relatere til karaktererne. Der findes dertil flere gode karakterer i spillet, og stemmeskuespillet er godt og troværdigt og skaber yderligere liv i spillet. Stemningen er også rigtig god, og man fornemmer let den ubehagelige atmosfære, hvor farerne lurer overalt.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 7 stjerner ud af 10

De norske spileksperter fra Gamer.no skriver, at hvis man ikke har prøvet The Last of Us før, så er det bare om at komme i gang med netop The Last of Us – Remastered. Har man allerede spillet originalen, så bør man tænke sig lidt om, før man køber spillet.

Læner sig op ad originalen på godt og ondt

Grunden til, at Gamer.no ikke ubetinget anbefaler The Last of Us – Remastered til spillere, der allerede har den originale The Last of Us-version, er, at de ikke helt synes, at den nye version er så meget bedre. De noterer, at forbedringerne mest drejer sig om grafikken, men ellers er der ikke de store forskelle. Ifølge eksperterne tilbyder The Last of Us – Remastered dog også originalens solide spiloplevelse med en engagerende historie, der udvidede mulighederne for storytelling, og her er tale om et virkelig godt spil, som nye spillere bestemt vil nyde.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Gamespot.com skriver, at The Last of Us – Remastered er et virkelig godt spil – måske et af de bedste action-adventurespil i mange år, og alene det gør, at spillet fortjener en specialudgivelse, som The Last of Us – Remastered er. Dog noterer eksperterne, at forbedringerne i The Last of Us – Remastered koncentrerer sig meget om grafikken, og ifølge dem var grafikken allerede god på originalen.

Især god til nye spillere

Gamespot.com anbefaler hovedsagelig The Last of Us – Remastered til nyere spillere, idet her er tale om et virkelig godt spil med en medrivende og godt fortalt historie med intense kampe mod fjenderne. Det er dog en smagssag, om man bør investere i The Last of Us – Remastered, hvis man allerede har originalen ifølge eksperterne, for nok er der små forbedringer og nyt indhold hist og her, men The Last of Us – Remastered føles ikke som et helt nyt spil.

Læs hele anmeldelsen her.

Se også Gamespot.com’s videoanmeldelse her:


Ign.com

ign logo
Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Spilsiden Ign.com er ikke i tvivl om, hvad de synes om The Last of Us – Remastered. Spillet får absolut topkarakter med 10 stjerner ud af 10, og Ign.com skriver, at de varmt anbefaler The Last of Us – Remastered til både nye spillere og spillere, der allerede har spillet originalversionen.

Et af de bedste spil nogensinde

Ign.com kalder uden tvivl The Last of Us et af de bedste spil nogensinde med en unik og interessant historie med gode karakterer sat i en næsten realistisk og virkelighedstro verden, der let suger spilleren ind i spiluniverset. Med The Last of Us – Remastered er det hele bare blevet en smule bedre, ifølge eksperterne, og det gælder især på grafikområdet, og nu kører spillet bedre og med færre gnidninger og udfald.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se IGNs anmeldelse af spillet:


Konklusion The Last of Us – Remastered 🔎

Efter at have gennemgået fire forskellige ekspertkilders anmeldelser af The Last of Us – Remastered er eksperterne enige om, at The Last of Us er et utrolig godt og banebrydende spil, som hører til tidens absolut bedste. The Last of Us – Remastered er en opgraderet version af originalen, og alle eksperterne anbefaler denne udgivelse til nye spillere. Om man bør investere i det, hvis man allerede har spillet det originale The Last of Us, vil være en individuel beslutning, men under alle omstændigheder er The Last of Us – Remastered blevet især grafisk forbedret.

Efter at have gennemgået fire forskellige ekspertkilders anmeldelser af The Last of Us – Remastered er eksperterne enige om, at The Last of Us er et utrolig godt og banebrydende spil, som hører til tidens absolut bedste. The Last of Us – Remastered er en opgraderet version af originalen, og alle eksperterne anbefaler denne udgivelse til nye spillere. Om man bør investere i det, hvis man allerede har spillet det originale The Last of Us, vil være en individuel beslutning, men under alle omstændigheder er The Last of Us – Remastered blevet især grafisk forbedret.

Du kan her se den officielle trailer. Videoen er udgivet af Playstation selv:


Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy ps4 spil

Prissammenligning af Crash Bandicoot N.Sane Trilogy:

 

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy er en trilogi af platformsspil og er en samling af tre genskabte spil fra Crash Bandicoot-serien: Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back og Warped. Disse tre spil blev alle lanceret i 1990’erne, så her er tale om en nostalgisk visit.

Det siger eksperterne om Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

I dette afsnit gennemgår vi hver af de tre kilder, som har afprøvet Crash Bandicoot N.Sane Trilogy og givet deres vurdering af trilogien: 

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Gamereactor.dk skriver, at endelig er figuren Crash tilbage i Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, og denne udgivelse er rigtig velfungerende. Nostalgien er i højsædet, så derfor vil gamle spillere især glæde sig over Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, men Crash Bandicoot N.Sane Trilogy er langt fra dårlige spil, selv om de er af ældre dato.

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy playstation 4 spil

De gamle kan endnu

Gamereactor.dk skriver, at med Crash Bandicoot N.Sane Trilogy beviser producenten, at spillene holder endnu, og spillene har mere at tilbyde udover nostalgi (dog ikke det gammeldags design). Crash Bandicoot N.Sane Trilogy indeholder nemlig meget indhold, og de er stadig sjove at spille den dag i dag. Hvorom alting er, så vil det dog altid være nostalgien, der er i højsædet, når spil som Crash Bandicoot N.Sane Trilogy genlanceres, og det er også tilfældet med denne udgivelse ifølge de danske eksperter – men det gør ingenting og er en del af charmen.

Læs hele anmeldelsen her.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 8,5 stjerner ud af 10

Den britiske version af spilsiden Ign.com skriver, at hvis man tidligere har spillet Crash Bandicoot-spillene tilbage i 1990’erne, så tilbyder Crash Bandicoot N.Sane Trilogy lige præcis, hvad man håber på som spiller.

Holder niveauet

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy er nemlig lige, som man husker ifølge eksperterne, og på forunderlig vis føler man sig stadig lige så suget ind i denne simple spilverden som tidligere. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy har dermed stadig en høj underholdningsværdi, selv om spillene oprindeligt blev lanceret for mange år siden.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se IGNs videoanmeldelse af spillet:


Gamereactor.com

gamereactor logo
Vurdering: 6 stjerner ud af 10

Gamereactor.com skriver, at nok nåede Crash-figuren fra det originale Crash Bandicoot aldrig samme popularitet som for eksempel Mario eller Sonic, men spillene var stadig charmerende platformsspil med godt indhold og design. Med Crash Bandicoot N.Sane Trilogy får man chancen for at møde fortiden, og ifølge eksperterne resulterer det i en ordentlig gang nostalgi.

Glædeligt besøg i fortiden

Eksperterne kan ikke lade være med at føle glæden og varmen ved at møde Crash igen efter så mange år, men desværre er spillene ikke helt tidløse og kan (naturligvis) føles noget ud-daterede. Som gammel spiller vil man dog stadig glæde sig over den brede variation af forskellige udfordringer og miljøer, som hele tiden holder spilleren fanget. De visuelle opgraderinger gør ifølge eksperterne blot oplevelsen bedre.

Læs hele anmeldelsen her.

Konklusion af Crash Bandicoot N.Sane Trilogy 🔎 

Efter at have gennemgået tre forskellige ekspertkilders anmeldelser af Crash Bandicoot N.Sane Trilogy er det tydeligt, at Crash Bandicoot N.Sane Trilogy er et glædeligt besøg i fortiden med masser af nostalgi. I vid udstrækning holder spillene stadig i dag, og på trods af at de originalt er lanceret i 1990’erne, så tilbyder de god og varieret underholdning, selv om de også lider lidt under tidens tand.

Du kan her se den officielle trailer til spillet:


Kommende PS 4 spil:

I dette afsnit vil vi kort gennemgå nogle af de mest ventede spil, som udkommer senere på året. Vi inkorporerer videoer ved hvert spil for visuelt belæg også.

Death Stranding

(udkommer i september 2018)

DeathStranding-ps4-spil

Prissammenligning af Death Stranding:

 

Death Stranding er et actionspil i en åben verden og handler om hovedkarakteren Sam, der dør. Derefter bliver spilleren sendt til en anden og såkaldt ”upside-down”-verden, der er indhyllet i vand.

Death Strandings hovedkarakterer bliver portrætteret af blandt andet den danske skuespiller Mads Mikkelsen, som lægger krop, ansigt, stemme og mimik til karakteren.

Se med her, hvordan det kommende spil Death Stranding tager sig ud visuelt:


Ghost of Tsushima

(udkommer 28. september 2018)

Ghost of Tsushima

Prissammenligning af Ghost of Tsushima:

 

Ghost of Tsushima er et actionspil i en åben verden, som tilbyder en rejse ned gennem den japanske historie. Ghost of Tsushima foregår i år 1274, hvor det store mongolske rige invaderer øen Tsushima og erobrer den lokale befolkning. Man spiller selv som en overlevende samurai, som begynder på en lang og sej kamp tilbage til friheden.

Kæmp som overlevende samurai i Ghost of Tsushima for folkets ære. Se traileren her: 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


EA Sports UFC 3

Relateret billede

 

EA Sports UFC 3 er et kampsport-spil og baseret på Ultimate Fighting Championship. Spillet har kampene som fokus men tager også højde for realisme inden for karakterernes fysik, lyde og bevægelsesmønstre.

Udover slåskampene findes også en karriere-del, og der findes også nogle aspekter udenfor kamparenaen såsom at få fans og tjene ekstra penge i spillet.

Det siger eksperterne om EA Sports UFC 3

I dette afsnit gennemgår vi de to kilder, som har afprøvet EA Sports UFC 3 og givet deres vurdering af spillet:

Gamespot.com

gamespot.com-logo
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Gamespot.com er generelt set tilfredse med EA Sports UFC 3, som er et helstøbt og velfungerende kampsport-spil, der kører flydende med flere gode elementer undervejs. Også karriere-delen er et godt aspekt, idet det tilfører EA Sports UFC 3 mere alsidighed.

Naturlige kampe

Gamepot.com skriver, at EA Sports UFC 3 er et spændende og dynamisk spil inden for genren, og kampene føles realistiske og intense. Der findes en velbalanceret grad af uforudsigelighed i kampene, så hver kamp bliver unik, og eksperterne mener endda, at kun meget få spil i genren er bedre til at skabe selve den gode kamp med modstanderen. Der findes småfejl her og der, men autenticiteten overstiger manglerne.

Læs hele anmeldelsen her.

Se også Gamespot.com’s video, hvor de første 10 minutters gameplay vises:


Polygon.com

Polygon logo
Vurdering: 7,5 stjerner ud af 10

Polygon.com skriver, at EA Sports UFC 3 er et godt kampsport-spil med fokus på intense øjeblikke og kamparenaen, og karaktererne er skabt så levende, at de ligner rigtige mennesker. Faktisk i så høj en grad, at Polygon.com’s anmelder blev helt bange ved synet af modstanderens virkelighedstro vrede i ansigtet.

Visuelt flot

Det er netop også det visuelle og intense, der er EA Sports UFC 3’s force ifølge eksperterne. I hver en kamp føles både slag og spark ægte, og det er i høj grad på grund af den forbedrede grafik, som muliggør denne levendegørelse. Eksperterne skriver dog også, at EA Sports UFC 3 ikke er et spil, som man bare lige sætter i og excellerer i. Spillet kræver nemlig vedholdenhed og forståelse af den valgte karakters styrker og svagheder. Men er man villig til at bruge tid på at blive bedre, så skriver Polygon.com afslutningsvis, at EA Sports UFC 3 er det tætteste man kommer på professionelle slåskampe uden at kunne føle de blå mærkere og indre blødninger på egen krop.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se den officielle trailer. Videoen er udgivet af EA Sports:

https://www.youtube.com/watch?v=AiwpUtdmW-0


Konklusion af EA Sports UFC 3 🔎

Efter at have gennemgået to forskellige ekspertkilders anmeldelser af EA Sports UFC 3 viser spillet sig at være et meget engagerende og virkelighedstro kampsport-spil, som har en rigtig god grafik. Det føles virkeligt at stå i kamparenaen, og afsætter man tid til at lære sin karakter at kende samt finesser og teknikker, så vil man få en virkelig god kampsport-spil-oplevelse.


Yakuza 0

Yakuza-0-ps4-spil

Yakuza 0 er et action-adventurespil, som fungerer som en forløber til Yakuza-spilserien. Yakuza 0 foregår i Kamurocho i 1988, som er en fiktionaliseret version af Tokyo.

Yakuza 0 centrerer sig omkring hovedkaraktererne, Kazuma Kiryu og Goro Majima, der er blevet involveret med den kriminelle verden og nu forsøger at kæmpe mod den mørke overmagt.

Det siger eksperterne om Yakuza 0

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fire kilder, som har afprøvet Yakuza 0 og givet deres vurdering af spillet:

Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 7 stjerner ud af 10

Gamer.no skriver, at spilmarkedet traditionelt har været fyldt med mange mafiaspil om hævn, familie og blodpenge, og Yakuza-serien er ingen undtagelse – blot fra Østens verden. Yakuza 0 viser nemlig Tokyos mørke underverden, og det fungerer ifølge eksperterne rigtig godt.

Stærk historie

Gamer.no skriver, at Yakuza 0’s største force er spillets historie, som er spundet sammen af interessante karakterer og et rigtig godt stemmeskuespil. Spilmekanikken føles lidt gammeldags og kan godt være lidt irriterende nu og da, men det er ikke værre, end at man stadig kan nyde Yakuza 0. Eksperterne fremhæver også, at Yakuza 0 giver en anderledes spiloplevelse, end man er vant til, og spillet fungerer rigtig godt som en forhistorie og indgangsvinkel til resten af Yakuza-verdenen.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se den officielle trailer. Videoen er udgivet af Playstation:


M3.se

m3
Vurdering: 7 stjerner ud af 10

Det svenske teknikmagasin M3.se kalder Yakuza 0 for en blanding af et møde mellem japansk galskab og Grand Theft Auto, og de vurderer, at denne udgivelse i Yakuza-serien måske kan blive den, som får fat i det europæiske marked, hvor serien aldrig for alvor har slået igennem.

Befriende useriøst

M3.se skriver, at Yakuza 0 tilbyder spilleren en flot introduktion til den japanske underverden med en åben verden, hvor man kan foretage sig stort set, hvad man vil af kriminelle gerninger. Ifølge eksperterne er her tale om et meget japansk spil med en ikke al for seriøs handling, og det giver grobund for mange timers underholdning med en ret unik følelse. Yakuza 0 rammer ifølge eksperterne den mørke stemning rigtig godt, selv om grafikken halter lidt engang imellem.

Læs hele anmeldelsen her.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 8,5 stjerner ud af 10 

Spilsiden Ign.com skriver, at Yakuza 0 fungerer rigtig godt som en forløber til krimi-sagen fra Japan, som vi har set i Yakuza-serien. Yakuza 0 er voldeligt og mørkt og viser alle skyggesiderne og med mange små finurligheder undervejs.

Stort univers

Eksperterne fra Ign.com er generelt rigtig tilfredse med Yakuza 0, som er et solidt og underholdende spil med en stor verden at udforske. Der er rigtig mange ting at foretage sig, og der er et varieret udbud af muligheder, som spilleren kan kaste sig ud i.

Eksperterne skriver, at Yakuza 0 er en mørk fortælling fra Japans underverden, og selv om den deler navn med Yakuza-serien, så behøver man ikke nødvendigvis have kendskab til de tidligere spil, da her er tale om en forhistorie. Det gør Yakuza 0 meget tilgængeligt – også for nye spillere.

Ign.com har ikke mange kritikpunkter angående Yakuza 0, men dog noterer de, at af og til så lakker spillet lidt bagud i kampscenerne sammenlignet med de moderne standarder.

Læs hele anmeldelsen her.

Se også Ign.com’s videoanmeldelse af spillet her:


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 4,5 stjerner ud af 5

Testsiden Trustedreviews.com skriver, at Yakuza 0 tager spilleren med ned i den japanske underverden af skumle typer, hvor kriminaliteten lurer over det hele. Som spiller oplever man en ægte følelse af at være til stede sammen med bander, røvere, mørke barer, uhyggelige baggyder og magthungrende gangstere.

Høj variation

Yakuza 0 tilbyder ifølge Trustedreviews.com spilleren en stor og interessant verden at udforske. Der er hele tiden noget nyt at foretage sig, og de mange sidemissioner fungerer godt og er spændende. Som spiller føler man sig konstant draget mod den næste mission, og indlevelsen bliver derfor også stor. Nok har Yakuza 0 lidt småfejl hist og her, men Trustedreviews.com konkluderer, at her er tale om et både mørkt, interessant og fængende spil.

Læs hele anmeldelsen her.

Konklusion af Yakuza 0 🔎
Efter at have gennemgået fire forskellige ekspertkilders anmeldelser af Yakuza 0 kan vi se, at dette spil både er mørkt og dystert, men også en spændende rejse igennem Japans underverden. Historien er interessant, og eftersom Yakuza 0 er en forhistorie til Yakuza-serien, behøver man ikke kende til de originale spil for at kunne komme i gang med Yakuza 0. Yakuza 0 tilbyder en stor verden at spille i, og der er rigtig mange muligheder for at foretage sig forskellige ting.


Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus

 

Shadow of the Colossus er et action-adventurespil med komponenter fra puzzle-genren også. Shadow of the Colossus er på mange måder et anderledes action-adventurespil, idet der ikke findes byer, grotter, huler med videre at udforske undervejs i spillet, ligesom der heller ikke optræder karakterer undervejs, som man kan kommunikere med. Ej heller findes der forskellige fjender undervejs.

I stedet handler Shadow of the Colossus om den unge mand Wander, som træder ind i et forbudt land for at genoplive pigen Mono. For at gøre dette skal man som Wander rejse på hesteryg over et meget stort område og undervejs besejre seksten store væsener kaldet colossi.

Shadow of the Colossus er ikke noget nyt spil men snarere en ”remastered” version af originalen fra 2005.

Det siger eksperterne om Shadow of the Colossus

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fem kilder, som har afprøvet Shadow of the Colossus og givet deres vurdering af spillet:

Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 5 stjerner ud af 5

Trustedreviews.com giver Shadow of the Colossus absolut topkarakter med 5 stjerner ud af 5. Dette begrundes med, at Shadow of the Colossus føles som et helt kunstværk og ikke kun et computerspil. Trustedreviews.com’s anmeldere føler sig berørte af kampscenerne mod colossi’erne og som en del af en meget kraftfuld oplevelse.

Flot og engagerende

Eksperterne er meget imponerede over den smukke grafik i Shadow of the Colossus, som de stort set ikke har ord til at beskrive. Ifølge dem er Shadow of the Colossus et af de bedste spil nogensinde, og med denne udgivelse gør producenten et godt spil endnu bedre. I denne version er der kommet nye forbedringer til, som fungerer rigtig godt, og dertil kommer den høje grad af indlevelse, når man står over for colossi’erne. Trustedreviews.com skriver, at detaljegraden af disse fjender er utrolig høj, og med så mange detaljer virker disse colossi pludselig som levende væsener.

Trustedreviews.com har stort set kun et rigtigt kritikpunkt af Shadow of the Colossus, og det går på hesten, som er besværlig at styre.

Læs hele anmeldelsen her.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 9,7 stjerner ud af 10

Ign.com er særdeles imponerede over Shadow of the Colossus, som de kalder et af de bedste spil, der nogensinde er blevet skabt. Denne nye udgave af Shadow of the Colossus føles som et fantastisk gensyn med originalen fra 2005 – blot med endnu mere skønhed til det minimalistiske design.

Simpelt og godt

Shadow of the Colossus er netop kendt for den minimalistiske stil, og Ign.com skriver, at det fungerer utrolig godt med et plot, der ”bare” går ud på at nedkæmpe 16 forskellige colossi. Colossi’erne er alle forskellige, hvilket ikke gør, at hver fjende føles som en gentagelse, og selv om historien er meget simpel, så føler man sig hurtigt suget ind i verdenen og bliver følelsesmæssigt engageret. 

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se IGNs anmeldelse af spillet:


M3.se

m3
Vurdering: 9 stjerner ud af 10 

Svenske M3.se siger, at denne ny-version af det originale Shadow of the Colossus fortjener en topkarakter, idet spillet har fået en utrolig grafisk opdatering (den originale version var allerede flot), hvilket gør spillet til en utrolig smuk oplevelse med kun meget få udfald.

Underholdende og interessant

M3.se skriver, at Shadow of the Colossus er en rigtig klassiker, som bestemt fortjener denne nye udgave 12 år efter originalen. Spillets præmis er utrolig simpel – dræb de 16 colossi – men det virker i praksis, for hurtigt bliver man både underholdt og indfanget af universet. Eksperterne noterer, at de 16 fjender alle er forskellige at kæmpe imod, og man skal mestre forskellige teknikker for at besejre dem – derfor bliver Shadow of the Colossus aldrig kedeligt men fyldt med variation i stedet for gentagelser.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 7 stjerner ud af 10

Det danske spilmagasin Gamereactor.dk kalder Shadow of the Colossus en klassiker, som nu er blevet endnu bedre. De danske eksperter diskuterer, hvor meget man bør ændre på en klassiker, men med Shadow of the Colossus er der kun sket tilpas med ændringer.

Samme fængende historiefortælling

Gamereactor.dk skriver, at det er en rigtig god ide, at producenten bag Shadow of the Colossus har valgt ikke at ændre på historien fra det originale spil, der er over ti år gammelt. Spillet er meget minimalistisk, og den simple historie driver let spilleren videre og giver ham eller hende lysten til at kæmpe mod endnu en Colossi. Og som noget helt særligt er alle kampene mod de seksten Colossi-væsener meget unikke, og de ligner på ingen måde hinanden. Grafikken er hertil rigtig flot og levendegør verdenen utrolig meget.

Gamereactor.dk har dog også et par kritikpunkter af spillet, og det går mest på styringen af karakteren Wander, som fungerer en smule akavet og stift.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se den officielle trailer. Videoen er udgivet af Playstation:


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 10 stjerner ud af 10

Norske Gamer.no skriver, at de føler sig helt målløse over Shadow of the Colossus, og restaureringen af en klassiker er gennemført med masser af respekt over for originalen. Derfor tildeler de norske eksperter Shadow of the Colossus absolut topkarakter – 10 stjerner ud af 10.

Mesterværk

De norske eksperter lægger ikke skjul på deres begejstring over Shadow of the Colossus. De skriver, at her simpelthen er tale om et mesterværk uden lige med en minimalistisk og utrolig historiefortælling, hæsblæsende kampe og fantastisk stemning. Som spiller får man en utrolig smuk og medrivende oplevelse, og ifølge eksperterne er her tale om et spil, som i den grad griber fast i spilleren og både giver ham eller hende gåsehud og våde øjne med en unik følelsesmæssig rejse.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion Shadow of the Colossus 🔎

Efter at have gennemgået fem forskellige ekspertkilders anmeldelser af Shadow of the Colossus kan vi konkludere, at eksperterne virkelig er imponerede over spillet. Flere steder gives der absolut topkarakter til Shadow of the Colossus, som tilbyder spilleren en interessant og medrivende rejse mod de seksten Colossi-væsener, som skal bekæmpes.

Det noteres flere steder, at spillet er utrolig flot med en unik grafik, og den minimalistiske historiefortælling er gribende og fængende til det punkt, hvor man som spiller kommer til at føle sig helt rørt.

Du kan her se Gamespot.com´s anmeldelse af spillet her:


Mafia III

Mafia III playstation 4 spil

 

Mafia III er et action-adventurespil og er den tredje udgivelse i Mafia-spilserien. Mafia III foregår i 1968 i byen New Bordeaux, som er en fiktiv version af New Orleans, hvor man spiller som hovedkarakteren Lincoln Clay.

Lincoln Clay er en forældreløs Vietnam-veteran, som har som mål at opbygge en ny kriminel organisation for at gå op imod den italienske mafia.

Det siger eksperterne om Mafia III

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fire kilder, som har afprøvet Mafia III og givet deres vurdering af spillet:

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Den danske spilwebside Gamereactor.dk er generelt rigtig glade for Mafia III, som tilbyder spilleren en bred vifte af ægte mafia-stemning med masser af attitude, bandeord og pistoler. Spillet starter måske lidt langsomt, men når man først kommer i gang med at indtage den fiktive by New Bordeaux, så åbner der sig en stor og interessant verden at boltre sig i.

mafia3-ps4-spil

Gode karakterer

De danske eksperter er især betagede af Mafia III’s gode historie, som føles vedkommende og relevant. Hertil kommer spillets karakterer, som ikke er så overfladiske, som man måske er vant til, når det kommer til mafia- og gangstertyper. Gamereactor.com skriver nemlig, at karaktererne har dybde og personlighed, og dertil kommer også den flotte grafik, som gør dem meget levende at se på og spille med. Dette giver også spillet en ekstra grad af realisme. Gamerector.dk har ikke mange kritikpunkter angående spillet, men dog synes de, at alle kampene kommer til at ligne hinanden lidt for meget.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 6 stjerner ud af 10

Den norske spilside Gamer.no føler sig en smule skuffede over Mafia III, som de havde meget høje forventninger til. Eksperterne fortæller, at Mafia III ellers starter rigtig godt ud, men som man kommer længere ind i spillet, så har det svært ved at fastholde spillerens interesse.

Som turist i gangster-by

De norske eksperter skriver, at de ellers i starten var meget fængede af de interessante karakterer og generelt gode gameplay efter en flot introduktion, men efter et stykke tid ender de med bare at køre rundt i gangsterbyen New Bordeaux og udforske byen. Det synes eksperterne dog også er rigtig sjovt og underholdende. Gamer.no er lidt skuffede over, hvordan kampene mod byens kriminelle foregår, og de konkluderer, at Mafia III indeholder så meget mere potentiale, end spillet indfrier. Underholdningsværdien kan dog ifølge de norske eksperter ikke anfægtes.

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan her se den officielle trailer af spillet:


M3.se

m3
Vurdering: 3 stjerner ud af 5

Svenske M3.se kalder Mafia III for et virkelig stemningsfuldt gangsterspil, som dog hives lidt ned karaktermæssigt på grund af nogle unødvendige fejl.

mafia-3

Autentisk gangsterstemning

Ifølge M3.se er Mafia III lidt en ny begyndelse for denne spilserie, hvor atmosfære og spilverden er godt skruet sammen med mange mindre, gode detaljer – såsom musikken – hvilket gør gangsterverdenen troværdig og levende. Selve stemningen er ifølge eksperterne Mafia III’s måske stærkeste kort, hvor den fiktive by og karaktererne også er gode.

Ifølge M3.se ødelægges den autentiske gangsterstemning lidt af flere flade og fantasiløse missioner, hvor flere elementer føles som gentagelser. Hertil kommer flere mindre fejl i grafik og i selve spillet, som efterhånden irriterer en del.

Læs hele anmeldelsen her.


Ign.com

ign logo
Vurdering: 7,5 stjerner ud af 10

Den britiske version af den internationale spilside Ign.com er generelt godt tilfredse med Mafia III, som dog både har nogle gode og mindre gode sider. På den negative side skriver Ign.com, at Mafia III føles en smule uinspireret med flere gentagelser, men til gengæld leverer spillet en historie, der går uden om klicheerne fra en gangster-verden.

Interessant historie

Det, der imponerer Ign.com’s eksperter mest ved Mafia III, er spillets historie, der som nævnt undgår de fortærskede gangster-klicheer, man har set så ofte. Eksperterne skriver, at Mafia III i stedet præsenterer en rigtig solid og vedkommende historie, som også tager relevante samfundsemner op.

Karaktererne bidrager også til denne gode historie med en høj grad af realisme, for de er flerdimensionerede, og man kommer let til at holde af de gode personer og får et nærende ønske om at se skurkenes nederlag. Ign.com noterer sig også, at den fiktive by New Bordeaux er meget gennemført konstrueret og tilføjer endnu et aspekt til at fastholde spillerens interesse.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af Mafia III 🔎

Efter at have gennemgået fire forskellige ekspertkilders anmeldelser af Mafia III kan man konkludere, at eksperterne generelt er tilfredse med Mafia III, som dog både har gode elementer og mindre gode – eksperterne er dog ikke helt enige i deres anmeldelser.

På den gode side noteres flere gange spillets historie, som føles original og vedkommende samtidig med, at der tages flere relevante samfundsemner op. Hertil kommer de helstøbte karakterer, som alt i alt styrer uden om alle gangster-klicheerne. Selve den fiktive by New Bordeaux med den gode grafik er ifølge eksperterne også velskabt, og man nyder som spiller at udforske denne grumme underverden.

Der er dog også nogle mindre gode sider ved Mafia III, og kritikken af spillet går mest på, at spillet ikke helt lever op til potentialet, og at flere aspekter kan føles en smule ensformige.


Uncharted: The Lost Legacy

ps4-spil Uncharted The Lost Legacy

Uncharted: The Lost Legacy er et action-adventurespil, som er en selvstændig udvidelse til Uncharted 4. Uncharted: The Lost Legacy kommer i kølvandet på en række Uncharted-spil, som alle har karakteren Nathan Drake som hovedperson.

Uncharted: The Lost Legacy er dog det første spil i serien, hvor man ikke spiller som Nathan Drake. I stedet er hovedpersonen lykkejægeren Chloe Frazer, som er en bi-karakter i de tidligere Uncharted-spil.

I Uncharted: The Lost Legacy leder Chloe Frazer efter et gammelt relikvie i Indiens bjerge under en borgerkrig med hjælp fra blandt andet Nathan Drakes bror Sam Drake. Uncharted: The Lost Legacy spilles i tredjepersons-perspektiv, og man bruger både skydevåben, knive og objekter til at slås med. Undervejs i spillet skal man både løse gåder og mysterier og bevæge sig igennem en stor spilverden.

Det siger eksperterne om Uncharted: The Lost Legacy

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fem kilder, som har afprøvet Uncharted: The Lost Legacy og givet deres vurdering af spillet:

Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 8 stjerner ud af 10

Den danske spilside Gamereactor.dk er generelt positivt indstillede over for Uncharted: The Lost Legacy, selv om de dog ikke mener, at denne udgivelse tilføjer meget nyt. Spillet lukrerer på det vante, men til gengæld har producenten tilføjet nye og kreative aspekter til det velkendte.

spil Uncharted The Lost Legacy

God som altid

Eftersom Uncharted: The Lost Legacy spiller på det sikre kort, er man ifølge eksperterne derfor sikret et godt spil med god underholdningsværdi, som både fans af serien og nye spillere kan nyde. Uncharted-serien er kendt for den imponerende gode grafik, der får det maksimale ud af en PlayStations kunnen og præsenterer spilleren for en utrolig stor spilverden. Også karaktererne i serien er velskabte og helstøbte og føles mere som personer end computer-karakterer. Alt dette findes også i Uncharted: The Lost Legacy, og dertil muligheden for at kunne udforske en helt ny verden.

Eksperterne fra Gamereator.dk er også glade for, at gåderne i spillet er sværere end før, men alt i alt føles spillet af og til som genbrug fra de tidligere spil i serien.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 7 stjerner ud af 10

Gamer.no skriver, at Uncharted-spillene fra første udgivelse af har været underholdende og spændende, og det er ikke for ingenting, at spillene har taget verden med storm. Uncharted: The Lost Legacy har dog ifølge nordmændene både gode og mindre gode elementer, som tages med i vurderingen af spillet.

Klassisk Uncharted

Ifølge de norske eksperter er der utrolig mange gode ting at fremhæve angående Uncharted: The Lost Legacy. Som traditionen tro med Uncharted-spillene findes der i Uncharted: The Lost Legacy et fænomenalt udtryk med en flot, flot verden at udforske. Gåder og mysterier er interessante og engagerende, og karaktererne er meget ”menneskelige” og spændende at følge og opleve med personlighed.

Dog noterer Gamer.no også, at de oplever, at handlingen er noget forudsigelig, og kampepisoderne føles noget langtrukne og påklistrede. Derfor får man med Uncharted: The Lost Legacy en blandet oplevelse med både smukke omgivelser, god interaktion mellem karaktererne men også irriterende fjender og slåskampe. 

Læs hele anmeldelsen her.

 Du kan her se Playstations egen trailer af spillet:


P3.no

p3 logo
Vurdering: 5 stjerner ud af 6

Den norske radiokanal P3.no mener ikke, at Uncharted: The Lost Legacy mangler Nathan Drake, som ellers har været hovedpersonen i de tidligere Uncharted-udgivelser. Han lever stadig med i ånden, og det fungerer fint at spille med Chloe Frazer, som er en bi-karakter fra de forrige spil.

I Indiana Jones’ fodspor

De norske eksperter fra P3.no kan ikke lade være med at føle nostalgien fra Indiana Jones’ univers komme op i dem, når de spiller Uncharted: The Lost Legacy. Ligesom i Indiana Jones findes her en interessant og slagkraftig hovedperson, komplicerede fælder, følelsen af eventyr og rygtet om en urgammel skat. Grafikken i Uncharted: The Lost Legacy er virkelig flot med smukke landskaber, små detaljer og varierede områder, og ifølge eksperterne bidrager det også til at gøre spillet medrivende og interessant.

P3.no er også meget imponerede over, hvor godt skildret hovedpersonerne er – både Chloe men også hjælperen Nadine, som er tidligere lejemorder. Igennem rørende og realistiske samtaler lærer man dem at kende, og det højner kun den medrivende følelse i spillet – dog kunne spillets skurk godt have være lidt mere nuanceret, ifølge eksperterne.

Læs hele anmeldelsen her.


M3.se

m3
Vurdering: 3,5 stjerner ud af 5

Svenske M3.se skriver, at Uncharted: The Lost Legacy tilbyder spilleren en friere og mere åben verden end nogensinde før, og også grafikken når op på et utroligt højt niveau – det bedste der er set i Uncharted-serien.

Velkendt indhold

De svenske eksperter fra M3.se skriver, at Uncharted: The Lost Legacy deler mange lighedstræk med de tidligere udgivelser i spilserien – blandt andet jagten på en forsvunden skat inden ærkefjenden finder den, en stærk og eventyrlysten hovedkarakter (her Chloe Frazer og ikke Nathan Drake fra tidligere spil) og enkelt gameplay. At spillet er enkelt er ikke nødvendigvis dårligt, men M3.se synes alligevel, at Uncharted: The Lost Legacy føles en smule for let, hvis man er erfaren Uncharted-spiller.

Den smukke grafik er dog bjergtagende som altid, og både interaktionen mellem karaktererne og historiens plot fungerer rigtig godt.

Læs hele anmeldelsen her.

Her kan du se en videoanmeldelse af spillet. Anmeldelsen er udarbejdet af det amerikanske magasin IGN:


Trustedreviews.com

trusted-reviews
Vurdering: 5 stjerner ud af 5

Testsiden Trustedreviews.com giver Uncharted: The Lost Legacy aboslut topkarakter med 5 stjerner ud af 5. Det begrundes med, at Uncharted: The Lost Legacy leverer på alle fronter og har alle de komponenter, man forventer af et godt adventurespil.

Spillet, der har det hele

Trustedreviews.com er imponerede over stort set alle elementer i Uncharted: The Lost Legacy. Eksperterne skriver, at spillet fortsætter med det vante gameplay fra de tidligere udgivelser i serien, og det er en vindende formel. Hertil kommer hovedpersonen Chloe Frazer, som fungerer lige så godt som Nathan Drake fra tidligere, og hun føles helstøbt og som et rigtigt menneske. Grafikken er som altid et af Uncharted-seriens højdepunkter ifølge eksperterne, og Uncharted: The Lost Legacy imponerer da også med utrolig god grafik og en meget smuk verden at udforske.

Trustedreviews.com har ikke nogen egentlige kritikpunkter af Uncharted: The Lost Legacy, men de skriver afslutningsvis, at Uncharted: The Lost Legacy føles som mere af det samme fra Uncharted-skuffen. Dette ser de dog ikke nødvendigvis som en dårlig ting.

Læs hele anmeldelsen her.


Konklusion af Uncharted: The Lost Legacy 🔎

Efter at have gennemgået fem forskellige ekspertkilders anmeldelser af Uncharted: The Lost Legacy kan det konkluderes, at eksperterne generelt er rigtig glade for denne nye Uncharted-udgivelse. Spillet minder meget om forgængerne – og ifølge eksperterne er det både på godt og ondt.

På den positive side har Uncharted: The Lost Legacy forgængernes imponerende grafik, som virkelig er en oplevelse i sig selv, og både gåder, mysterier og hovedkarakterer (denne gang ikke Nahan Drake men i stedet lykkejægeren Chloe Frazer – hvis navnet lyder bekendt, så er det fordi, at hun optræder som bi-karakter i de tidligere Uncharted-spil) er interessante.

På den mere negative side kan Uncharted: The Lost Legacy måske minde for meget om forgængerne, således at der ikke er så meget fornyelse – men det er en smagssag, om man synes, det er en dårlig ting, når de tidligere versioner ifølge eksperterne er så vellykkede.


Horizon Zero Dawn

playstation 4 spil - Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn er et action-rollespil og foregår i en post-apokalyptisk verden, der er styret af fjendtlige robotter.

I Horizon Zero Dawn spiller man som jægeren Aloy, som er en outsider i den fremmede verden. De tilbageværende mennesker befinder sig i mindre stammer, og eftersom Aloy ikke kan finde sig til rette i sin stamme, tager hun ud for at undersøge, hvorfor hun ikke passer ind. 

Det siger eksperterne om Horizon Zero Dawn

I dette afsnit gennemgår vi hver af de fire kilder, som har afprøvet Horizon Zero Dawn og givet deres vurdering af spillet:

M3.se

m3
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

Det svenske teknikmagasin M3.se kalder Horizon Zero Dawn for det måske flotteste action-rollespil, der nogensinde er blevet lanceret til en konsol. Måske er Horizon Zero Dawn ikke det mest originale spil med et par mindre heldige sidemissioner, men til gengæld er det så velfungerende, at det ikke gør noget.

Flot verden

Ifølge M3.se er et af Horizon Zero Dawn’s stærkeste kort den meget store spilverden, som tilbyder spilleren timevis af underholdning uden at føle, at man oplever det samme og det samme.

De svenske eksperter skriver, at Horizon Zero Dawn har en utrolig flot grafik, som gør den store verden meget levende og smuk, og også kampene er velfungerende. M3.se tilføjer her, at de forskellige kampe også føles forskellige fra kamp til kamp, og de er meget varierede i sværhedsgrad.

Læs hele anmeldelsen her.

 Du kan her se den officielle trailer. Videoen er udgivet af Playstation:


Gamer.no

gamer-logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10 

Norske Gamer.no kalder Horizon Zero Dawn et både fornøjeligt og storslået action-rollespil, som godt kunne gå hen og få en fremtrædende plads i spilhistorien. Først blev Horizon Zero Dawn ikke spået de store chancer for at få succes ifølge eksperterne, men efterfølgende har spillet bevist sit værd.

Teknisk flot

Horizon Zero Dawn leverer en solid spiloplevelse for spilleren i en meget stor verden med mange forskellige spilmekanikker ifølge eksperterne – og til trods for den store verden er der utrolig få tekniske fejl at spore. Eksperterne fremhæver også den smukke grafik, og dertil kommer den særegne historie, som er ulig andre spil. Det giver et forfriskende pust, og samtidig formår producenten at få både politiske, religiøse og samfundsrelaterede emner ind i historien.

Læs hele anmeldelsen her.


P3.no

p3 logo
Vurdering: 6 stjerner ud af 6

Den norske radiokanal P3 skriver, at Horizon Zero Dawn er et meget gennemført action-rollespil, som man meget hurtigt bliver indfanget og opslugt af. Kombinationen af actionspil og rollespil fungerer ifølge eksperterne rigtig godt, og det gør Horizon Zero Dawn til et mere unikt og anderledes spil.

Måske den flotteste spilverden nogensinde

P3.no lægger ikke skjul på deres fascination af den spilverden, der findes i Horizon Zero Dawn. De er så imponerede over den, at de skriver, at her måske er tale om den flotteste spilverden nogensinde. Herudover mener eksperterne også, at Horizon Zero Dawn har en virkelig god, interessant og vedkommende historie, som meget hurtigt opsluger spilleren. Især er eksperterne også imponerede over Horizon Zero Dawn, idet producenten bag, Guerrilla Games, tidligere kun har udviklet deciderede skydespil.

Læs hele anmeldelsen her.


Gamereactor.dk

gamereactor logo
Vurdering: 9 stjerner ud af 10

De danske spileksperter fra Gamereactor.dk skriver, at Horizon Zero Dawn er et af årets absolut største spil, og måske er her endda tale om en ny klassiker. Med Horizon Zero Dawn har Guerrilla Games produceret et spil, som allerede ved første øjekast har et helt unikt og højt ambitionsniveau, som gør, at spillet skiller sig ud. Ifølge de danske eksperter holder dette også stik, efter at man har givet sig i kast med spillet.

horizon ps4 spil

Innovativt og mange muligheder

Ifølge Gamereactor.dk har Horizon Zero Dawn alle de komponenter, som et spil i denne genre skal have – og lidt til. Historien i sig selv gør, at spillet skiller sig ud fra mængden, og dertil kommer en utrolig velgennemarbejdet verden, som ikke har set mage længe. Spillet føles ifølge eksperterne meget innovativt, og så er indholdet så varieret, at man næsten altid har mulighed for at udforske nye aspekter af verdenen.

Gamereactor.dk har stort set kun ros til overs for Horizon Zero Dawn. Der findes ifølge dem kun meget få negative sider ved spillet, og det er kun i småtingsafdelingen. Hertil noteres det nemlig, at ansigtsanimationerne føles lidt ensidige, og så kunne stemmeskuespillet godt være lidt bedre.

Læs hele anmeldelsen her.

Konklusion af Horizon Zero Dawn 🔎

Efter at have gennemgået fire forskellige ekspertkilders anmeldelser af Horizon Zero Dawn ses det tydeligt, at her er tale om et unikt og innovativt spil, som virkelig skiller sig ud. Historien er meget unik og fængende, og dertil kommer en rigtig flot grafik, som højner spiloplevelsen.

Især den meget store spilverden imponerer eksperterne, og de er betagede over, hvor mange alsidige muligheder, denne verden tilbyder.


Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme