Sengetid.dk: Gode tilbud, kvalitetssenge og rosende kundeoplevelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Om Sengetid

Overvejer du at købe en seng på nettet? Så giver det rigtig god mening at vælge en velrenommeret forhandler som Sengetid.dk. De giver dig den rette kombination af et velassorteret udvalg af kvalitetssenge, fordelagtige handelsvilkår med bl.a. 101 dages ombytning samt grundige guides, så du undgår fejlkøb.

Sengetid.dk er samtidig eksklusiv forhandler af de meget eftertragtede Norhland-senge – designet af dygtige møbeldesignere og i de absolut bedste materialer. Så du får en masse fordele ved at vælge netop Sengetid.dk som din foretrukne sengeforhandler, eksempelvis når du søger efter en Sengetid elevationsseng.

Telefon: 70 60 55 53

Alle dage 09-22Altid gratis fragt
101 nats ombytning
Kunderne elsker dem
Rentefri finansiering

Gå til forhandler

Sengetids filosofi – en hyldest til dansk møbeldesign

Nøgleordet for Sengetids velassorterede udvalg er kvalitetssenge, der spiller på den ekstra luksus og de gode materialevalg. Det er dog værd at notere sig, at sengene kan fås inden for forskellige prisklasser.

Eftersom du tilbringer størstedelen af dit liv i sengen, fortjener du bestemt også den ekstra forkælelse – den gode seng er afgørende for, at du kan opretholde gode søvnrytmer og samtidig får den ønskede komfort. En seng er derfor et af de vigtigste møbler i dit hjem.

Sengetids koncept er dog at tilbyde senge, der bliver mere end et møbel i rummet – de er såkaldte statement pieces, der sender en kærlig dedikation afsted til dé danske møbelsnedkere, der har været med til at sætte Danmark på verdenskortet.
Det sker ved at hylde de stolte håndværkstraditioner, som med stor omhu bliver viderebragt gennem Sengetid.dk. Sengene fra bl.a. Norhland bliver bygget af skandinaviske materialer og forarbejdet i hånden på danske fabrikker. Hele produktionskæden fra Norhlands produktion til salget på Sengetid.dk bliver præget af sansen for kvalitet, selv i de mindste detaljer.

Så Sengetid.dk er stedet, hvor du kan finde en seng, der med sin elegance straks indtager rummet – og hvor du kan sove fantastisk de næste mange nætter. Så spørgsmålet er blot, hvilken type seng du ønsker dig.

Hvilken type senge kan du vælge hos Sengetid.dk?

Sengetid senge bliver som nævnt hentet fra Norhland-sortimentet, og der er en bred vifte af senge i alle de gængse størrelser. Nøgleordene er dansk design og en fremragende kvalitet, og du kan vælge seng inden for kategorierne boxseng, elevationsseng og kontinentalseng.
Boxsengen er god til dig, der vil have en mere simpel seng, mens kontinentalsengen giver dig den hotellignende stemning, og elevationssengen byder på en ekstra komfort ved, at du kan hæve sengen i forskellige stillinger.
Både elevationssengene og kontinentalsengene er konstrueret med flere komfortlag end boxsengene og er derfor også typisk noget dyrere. De er særligt velegnet til dig, der har behov for en ekstra trykaflastning af eksempelvis lænd og ryg.
Du kan derfor med fordel undersøge nærmere, hvad du søger af din nye seng.

Sengene fås i alle størrelser, hvad enten du er ude efter en enkeltmandsseng, halvandenmandsseng eller dobbeltseng.

Har du brug for lidt ekstra hjælp til at vælge den rette sengetype, kan du med fordel læse vores forskellige tests af alt fra store senge til elevationssenge og Nordic Dream senge.

Se alle de velroste senge fra Sengetid.dk her

Hvilke særlige fordele får du med Sengetid.dk?

101 dages ombytning

Som kunde er du muligvis en smule ængstelig for at skulle købe en dyr seng på nettet. Netop derfor tilbyder Sengetid.dk dig muligheden for 101 dages ombytning. Vær OBS på, at ombytningen går på selve fastheden af sengen.

Den lange frist på 101 dage er et udtryk for, at det ofte tager 2-4 uger at vænne sig til en ny seng. Det er derfor stort set umuligt at afgøre ved første øjekast, om sengen har den rette fasthed. Det tager ganske enkelt tid – og den tid får du med Sengetid.dk.

Ifølge Sengetids egne beregner er det kun 3% af kunderne, der vælger en ombytning, mens de resterende 97% står ved det oprindelige valg. Det siger også en del om, at du reelt får en god og grundig vejledning gennem hele processen.

Rentefri finansiering

Som du nok allerede ved, er det en dyrere udskrivning at købe ny seng. Det betyder dog ikke, at du behøver lade dig nøje med en billigere og måske mindre komfortabel seng. Det indebærer nok nærmere, at du skal i gang med at tænke i andre betalingsløsninger. Muligvis overvejer du at købe din seng på afbetaling. Det kan være en rigtig fin løsning, hvis du har en fornuftig økonomi og ved, at du inden for rimelig tid kan tilbagebetale lånet. Omvendt er det også et udtryk for, at du sætter dig i gæld – noget, der kan virke som en ubehagelig tanke for flere kunder.

Gennem Sengetid.dk er der mulighed for at betale sengen på afbetaling på fordelagtige vilkår – du undgår de dyrere renter. Lånet er nemlig rentefrit. Du skal blot være OBS på, at ÅOP pt. ligger på 8%. ÅOP er en samlet betegnelse for de omkostninger i procent og indberegner både gebyrer og renter. Den rentefrie finansiering er dog et af de store plusser ved at handle hos Sengetid.dk, og hele låneprocessen kan klares online via NemID.

Vil du spare endnu mere? Så læs videre om Sengetids gratis fragtmuligheder.

Altid gratis fragt hos Sengetid.dk

Sengetid.dk kører altid med en række faste tilbud – ét af dem er tilbuddet om gratis fragt på alle ordrer, medmindre du skal have leveret til ikke-brofaste øer. Din seng bliver leveret direkte til kantstenen, eller dér, hvor det er muligt at læsse den af. I forbindelse med den gratis fragt er der mulighed for at vælge flere tillægsydelser, der dog ikke er gratis.

Tillægsydelserne omfatter services som indbæring, montering af den nye seng samt bortskaffelse af den gamle seng. Når du placerer en ordre hos Sengetid.dk, skal du være OBS på, at der kan være en længere leveringstid på op til 20 dage.

Klik her og se alle de gode tilbud fra Sengetid.dk

Information om Sengetid

Firmanavn Sengetid
Adresse Industrigrenen 15, 2635 Ishøj
Hjemmeside www.sengetid.dk
Telefon +45 70605553
CVR-nummer 38311697
Returregler 14 dages omkostningsfri returret & 191 nats ombytningsret på fastheden
Garanti Op til 25 års garanti samt 5 års fuld garanti på motoren i elevationssengene
Mærker  

Leveringsmuligheder Gratis fragt med en leveringstid på 10-20 hverdage. Du modtager derudover en SMS med en leveringsdag samt et 4 timers tidsrum

Det er muligt at tilkøbe tillægsydelser som op-og indbæring, bortskaffelse af gammel seng samt opsætning af ny seng

Betalingsmuligheder  

 

 

Sengetid test-anmeldelse: Det siger forbrugerne

Når du skal handle online, er tryghed mellem køber og sælger ét afgørende punkt. Eftersom senge er en større udgift, er det også afgørende at vælge den rigtige udbyder. Én, du kan stole 100% på. Selvom du naturligvis helst vil spare mest muligt, bør det ikke altid være det vigtigste og eneste parameter, du vælger ud fra.

Det er derfor værd at lave en grundigere research af, hvilke erfaringer andre kunder har gjort sig med den pågældende forhandler. Det kan være alt fra punkter som kvalitet af de enkelte senge, leveringsbetingelser og generel rådgivning.
Vil du eksempelvis undersøge, hvordan Sengetid.dk bliver bedømt af andre kunder, kan du begynde en bredere søgning på nettet, men kan også gå bevidst efter et website som Trustpilot. Fordelen ved at vælge at søge på Sengetid Trustpilot er, at du kan sammenholde kundernes feedback og karakterer med uddybende forklaringer af såvel positive som negative erfaringer.

Hvordan klarer Sengetid sig på Trustpilot?

Sengetid.dk har modtaget et hav af flotte anmeldelser på Trustpilot. Karakteren ligger i skrivende stund på 4.5, så hovedparten af anmeldelserne er 5-stjernede anmeldelser, nærmere betegnet 87%. Den høje gennemsnitskarakter er baseret på hundredvis af anmeldelser. Så hvad går den typiske Sengetid anmeldelse på? 

Flere kunder fremhæver den særligt gode vejledning, de har modtaget i forbindelse med købet. Den grundige og pålidelige vejledning har været altafgørende for, at kunderne har overvundet nervøsiteten for at købe en seng online, og Sengetid.dk bliver derfor i høj grad anbefalet af kunderne. Et af de længere udsagn fra kunderne lyder som følger:

”Var i kontakt med kundeservice nogle gange, fordi jeg var i tvivl om modellen jeg skulle vælge – den ene seng var 2500kr dyrere end den anden. De anbefalede den billige udefra nogle givne parametre – de kunne med lethed have scoret 2500kr. Nu har jeg ligget med Corona i 6 dage, og har ikke haft anstrøg af ondt i ryggen. De bedste anbefalinger til firmaet, personalet, kundeservice og produktet.”

Der er også en del kunder, der nævner, at Sengetid.dk har været dygtige til at udbedre eventuelle fejl – og altid med service for øje. Især den tydelige kommunikation fra kundeserviceteamet har været et af argumenterne for at vælge en forhandler som Sengetid. Et andet godt argument er selve kvaliteten på de respektive senge, du finder i sortimentet. Flere kunder nævner, at de tidligere har købt senge hos andre forhandlere, men ikke har været fuldt ud tilfredse, hvorfor de er gået videre til Sengetid.dk. Der er flere rammende udsagn, men vi kan bl.a. fremhæve de følgende:

”Senge er uovertruffet lækker, en helt særlig support får man af hele kroppen. Alting er super med den seng, og vi har ALDRIG ligget bedre – Tak sengetid.dk”.

”ALDRIG har vi sovet så godt……og så længe. Det tog lidt tilvending, men hold da op. Det er den bedste seng vi nogensinde har haft. Tak for det. Vi vil altid varmt anbefale jer.”

Så alt i alt er der stor tilfredshed at spore hos kunderne, især når det kommer til kommunikation, kvalitet og kundeservice.

Se Sengetid.dk’s mange tilbud på senge her

Læs også vores anmeldelse af SengeSpecialisten og Bedworld.dk.

FAQ

Laver Sengetid senge gode?
Ja, Sengetid er et velrenommeret sengetøjsfirma, der har specialiseret sig i at lave senge af høj kvalitet. Deres senge er fremstillet af førsteklasses materialer og er designet til at give komfort og støtte til alle typer af sovende. Uanset om du foretrækker en fast eller blød madras, så har Sengetid den perfekte seng til dig.
Hvad koster Sengetid senge?
Sengetid senge er prisbillige og af høj kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for alle, der ønsker en behagelig nattesøvn. Gennemsnitsprisen for en Sengetid-seng ligger mellem ca. 4000 og 60.000 kr, afhængigt af størrelse, stil og de materialer, der anvendes i sengen. Derudover har mange Sengetid-modeller tilpassede muligheder der kan øge prisen på sengen.
Hvad tilbyder Sengetid?
Sengetid er et dansk websted, der tilbyder korte svar, som hjælper folk med at vælge den rigtige seng. Hjemmesiden har været online siden 2016 og drives af et team af eksperter, der har over 25 års erfaring inden for sengetøjsbranchen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme