Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Xiaomi Mi M365 – Her er eksperternes vurdering

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Denne artikel handler om de bedste elektriske løbehjul fra mærket Xiaomi, udvalgt af eksperter igennem grundige tests.

I artiklen gennemgår vi 2 forskellige Xiaomi modeller. Vi starter med at komme ind på, hvad de hver især kan, og herefter bringer vi afsnit om, hvad eksperterne mener.

Her er tale om ekspertkilder, der alle beskæftiger sig med teknologi, og de inkluderer teknologimagasinerne Techgearlab.com, Techadvisor.co.uk, Stuff.tv, Mashable.com og Envyride.com samt testmagasinet Expertreviews.co.uk.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne Xiaomi Mi M365 test indeholder: 
🔸 Overblik over de bedste elektriske løbehjul fra Xiaomi 
🔸 Guide til at vælge den rigtige model 
🔸 Information omkring færdselsreglerne for elektriske løbehjul 
🔸 Viden om elektriske løbehjul og forsikring 
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Xiaomi Mi M365 test 2020 – Her er eksperternes favoritter 

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af Xiaomi Mi M365 og Xiaomi Mi M365 Pro el-løbehjulene. Forbrugsguiden har analyseret en lang række anerkendte eksperttests, og viser dig her eksperternes vurderinger.

I denne artikel finder du også en prissammenligning af de forskellige modeller, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilken forhandler der har den bedste pris.


Xiaomi Mi M365 

✅ Kåret til ”Editor’s Choice” hos det amerikanske teknologimagasin Techgearlab.com 
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknologimagasin Techadvisor.co.uk 
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Stuff.tv 
✅ 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknologimagasin Mashable.com 
✅ 8,4 ud af 10 point hos teknologi-bloggen Envyride.com

Xiaomi Mi M365

 

 

.Xiaomi Mi M365 er blevet testet af hele 5 hold eksperter, der inkluderer teknologmagasinerne Techgearlab.com, Techadvisor.co.uk, Stuff.tv og Mashable.com samt teknologibloggen Envyride.com. Eksperterne har i disse tests set nærmere på blandt andet løbehjulets køreevner, stabilitet, funktionalitet, design, batteri og sikkerhed, og der hersker bred enighed om, at her er tale om et fremragende apparat. Alle eksperterne giver nemlig topkarakterer.

Perfekt til farten

Xiaomi Mi M365 hører til de stærke og pålidelige elektriske løbehjul, som kan føre dig langt omkring. Her er nemlig tale om en model med et kraftfuldt batteri, og det tillader en kørelængde på op til 30 kilometer på én opladning. Det er rigtig meget. Apparatet er udstyret med et genopladeligt batteri, der er 5 timer om at lade op, før det er helt fuldt. Dette kan med fordel ske om natten, så man er klar til ny kørsel hver dag.

Dette elektriske løbehjul kan desuden køre rigtig hurtigt – nemlig helt op til 25 kilometer i timen. Det giver en meget hurtig køretur, så husk hjelmen for sikkerhedens skyld. Uanset om man bor i lejlighed eller hus og skal tage produktet med sig, så er det intet problem, for modellens vægt er lav – den vejer kun 12,5 kilo.

Dermed kan man løfte den og tage den med i opgangen eller garagen. Den er skabt i et foldbart design, og i sammenfoldet tilstand bliver styret omdannet til et smart håndtag, så den lettere kan bæres.

Høj sikkerhed og let betjening

Xiaomi Mi M365 styrXiaomi Mi M365 har desuden en høj sikkerhed med både et effektivt dobbelt for- og bag-bremsesystem, og dette giver en bremselængde på 4 meter.

Dertil findes der røde baglygter med lys, så andre trafikanter og fodgængere kan se, når der standses op samt en LED-belysning foran, så man bedre kan se, hvor man kører, når det er mørkt.

Apparatet er yderligere designet til at være let at anvende, og derfor findes der blot en enkelt knap til start og stop. Her tændes der også for lygterne, og man kan skifte mellem normal og strømbesparende tilstand for mulighed for længere kørsel. Man kan holde øje med batteritilstanden via 4 LED notifikationslys, der er placeret på instrumentbrættet.

Produktet kommer med Bluetooth og har en tilhørende app, så der kan kommunikeres med telefonen.

Løbehjulet, der har det hele, ifølge eksperterne

Xiaomi Mi M365 er blevet testet af flere eksperter, og blandt andet Techgearlab.com er meget imponerede. De forklarer, at denne model består af virkelig mange gode elementer, der klart får den til at skille sig ud. Det gælder både det flotte design, en høj brugervenlighed og god sikkerhed.

Den er effektiv i sin kørsel og klarer sig godt på alle testede parametre. Især bemærkes det, at teknologien bag hjulene og deres montering gør, at man får en virkelig behagelig køretur uden for meget slingren – det øger også sikkerheden.

Techadvisor.co.uk kalder dette produkt et løbehjul, der bringer timevis af sjov til den store teenager eller den gadget-glade voksne. Godt nok er prisen høj, men det samme er underholdningsværdien, kommenteres det.

Eksperterne forklarer yderligere, at den kan køre rigtig hurtigt, og at køreturen er rolig og flydende.

Dertil kommer, at den stort set ikke larmer under kørslen. Sikkerheden føles også høj med gode bremser, og så sikrer en god batterilevetid, at man kan køre længe på én opladning.  Eksperterne er dermed meget tilfredse.

Høj værdi for pengene, ifølge eksperterne

Xiaomi Mi M365 sammenklappetXiaomi Mi M365 er desuden blevet testet af Stuff.tv, der ligesom de øvrige eksperter er meget begejstrede. Det begrundes blandt andet med, at de synes, at den yder en virkelig god kørsel og kommer til en overkommelig pris.

Hertil er den meget let at anvende, og der findes gode indstillinger for fart. Yderligere roses den tilhørende app. Der nævnes også et par minusser, og her hæfter eksperterne sig ved, at ikke alle vil være helt tilfredse med batterilevetiden, og så synes de, at den er lidt tung generelt.

Mashable.com kalder modellen for hurtig, sjov og let at betjene. De er også glade for det stilfulde og strømlinede design, og at den kommer til en overkommelig pris.

Dermed kan alle være med. Herudover fremhæves batteriet, som de synes leverer en god køretid. Stabiliteten er yderligere høj, hvilket gør den mere sikker, hvis man vil køre, hvor der er andre trafikanter, og så kan man køre rigtig hurtigt.

Dog er Mashable.com ikke helt tilfredse med den lange opladningstid, og så synes de, at den er svær at folde sammen og ukomfortabel at bære rundt på.

Specifikationer ved Xiaomi Mi M365 
🔴 Type: Elektrisk løbehjul
🔴 Producent: Xiaomi
🔴 Vægt: 12,5 kilo
🔴 Hastighed: Maksimum 25 km/t
🔴 Genopladeligt batteri: Ja
🔴 Køretid: Op til 30 kilometer
🔴 Opladningstid: 300 minutter
🔴 Indikator for batteritilstand: Ja
🔴 Kapacitet: Kan bære op til 100 kilo
🔴 Bremse: Dobbelt for- og bag-bremsesystem
🔴 Bremselængde: 4 meter
🔴 Bluetooth: Ja

Udvalgte fordele ved Xiaomi Mi M365 
Høj hastighed
Lang køretid
Godt bremsesystem
Nem at betjene
Med lys

Her kan du se en videogennemgang af Xiaomi Mi M365. Videoen er produceret af YouTube kanalen Xiaomify:


Xiaomi Mi M365 Pro 

✅ 5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk 
✅ 4 ud af 5 stjerner hos den britiske version af teknologimagasinet Techradar.com 
✅ God anmeldelse hos det britiske teknologimagasin Techadvisor.co.uk

Xiaomi Mi M365 Pro

.
Xiaomi Mi M365 Pro er blevet testet af 3 ekspertkilder, der tæller testmagasinet Expertreviews.co.uk samt teknologimagasinerne Techradar.com og Techadvisor.co.uk.

Eksperterne har testet, analyseret og vurderet løbehjulet ud fra forskellige parametre såsom køreevner, sikkerhed, design, batteri og funktionalitet, og herefter er der givet en endelig anmeldelse. Bedømmelsen lyder, at her er tale om et meget velfungerende produkt.

45 minutters køretid

Xiaomi Mi M365 Pro er et af de nyere skud på sammen fra producenten Xiaomi, og denne er designet til at være endnu bedre end forgængerne.

Det gør sig især gældende, når det kommer til køretiden, for nu er det muligt at køre op til 45 kilometer på én opladning. Det er en del mere end tidligere.

Der findes en smart batteri-indikator på instrumentbrættet, hvor man via LED-lys hele tiden kan holde øje med tilstanden. Når man kommer hjem, kan man lade batteriet op igen, så man er klar til ny kørsel, og denne opladning tager omkring 300 minutter (5 timer).

Behagelig tur i høj fart

Xiaomi Mi M365 Pro styrXiaomi Mi M365 Pro kommer i et stilfuldt design, som gør den rigtig flot at se på. Den er designet til at kunne køre rigtig hurtigt – helt op til 25 kilomenter i timen. Husk derfor hjelmen.

For at give en sikker køretur er modellen udstyret med et dobbelt for- og bag-bremsesystem, der både er effektivt men også blidt.

Bremselængden ved en hastighed på 20 km/t er 4 meter. Hjulene har en god affjedring, hvilket giver en behageligere tur, men det højner også stabiliteten og dermed sikkerheden.

Apparatet vejer 14,2 kilo, hvilket er forholdsvist lavt, og derudover er det foldbart. Dermed kan man folde løbehjulet sammen, når man for eksempel skal med bil, bus eller tog, og så er det også lettere at tage med op ad trappen eller opbevare, hvor der ikke er meget plads.

Produktet kommer med indbygget Bluetooth og en tilhørende app, som man kan anvende til at kommunikere med telefonen. Der findes endvidere lys for og bag, så man både kan se vejen i mørke og selv blive set af andre trafikanter.

Ny og forbedret version, ifølge eksperterne

Xiaomi Mi M365 Pro er blandt andet blevet testet af testmagasinet Expertreviews.co.uk, som kalder dette produkt en ny og forbedret version af forgængeren.

Her tænker de især på køretiden, der er mange kilometer længere samt den mere kraftfulde motor. Eksperterne roser den også for at være meget brugervenlig og let at anvende, og hertil kommer de mange gode hastighedsindstillinger.

Det forklares endvidere, at den kraftfulde motor gør, at modellen med lethed kan anvendes steder med bakker og ujævnt terræn, og produktet er godt til såvel underholdning som rigtigt transportmiddel. Designet er robust og stabilt, men dog nævner Expertreviews.co.uk, at den er lidt tung angående vægt.

Kraftfuldt apparat, ifølge eksperterne

Xiaomi Mi M365 Pro sammenklappetOgså Techadvisor.co.uk er meget begejstrede for Xiaomi Mi M365 Pro, idet dette løbehjul kan bringe en længere omkring end før. De er særligt imponerede over det forbedrede batteri og den stærke motor, der giver virkelig meget kraft.

Prisen er god, hvis man har behov for et elektrisk løbehjul med en lang rækkevidde, men dog er vægten lidt høj, nævnes det. Det kan gøre det besværligt, hvis man skal bære apparatet meget.

Techradar.com er generelt også godt tilfredse, men eksperterne herfra er ikke helt så imponerede over køretiden som de øvrige eksperter. Dertil mener de også, at det er svært rent fysisk at nå kontrol-knappen ordentligt.

Techradar.com roser dog Xiaomi Mi M365 Pro for mange elementer – blandt andet for det gode design, der gør den behagelig at køre på, at der er flere gode indstillinger for hastigheder, og at motoren er meget kraftfuld.

Alt dette gør, at man ikke vil føle sig underlegen på vejen i forhold til de andre trafikanter.

Specifikationer ved Xiaomi Mi M365 Pro 
🔴 Type: Elektrisk løbehjul
🔴 Producent: Xiaomi
🔴 Vægt: 14,2 kilo
🔴 Hastighed: Maksimum 25 km/t
🔴 Genopladeligt batteri: Ja
🔴 Køretid: Op til 45 kilometer
🔴 Opladningstid: 300 minutter
🔴 Indikator for batteritilstand: Ja
🔴 Kapacitet: Kan bære op til 100 kilo
🔴 Bremse: Dobbelt for- og bag-bremsesystem
🔴 Bremselængde: 4 meter
🔴 Bluetooth: Ja

Udvalgte fordele ved Xiaomi Mi M365 Pro 
Lang køretid på op til 45 kilometer
Kan køre hurtigt
Høj sikkerhed
Foldbart design
Med tilhørende app

Her kan du se en præsentationsvideo af Xiaomi Mi M365 Pro. Videoen er produceret af Xiaomi:


Guide: Sådan vælger du det rette elektriske løbehjul

Guide- Sådan vælger du det rette elektriske løbehjul

Disse motoriserede køretøjer er blevet meget populære – både blandt store teenagere og voksne. Derfor findes der også mange forskellige modeller.

Her guider vi til, hvad du bør overveje, når du skal købe et elektrisk løbehjul:

Brug: Overvej hvad det skal bruges til – transport eller sjov. Er det primært transport, bør man regne ud, hvor meget man skal køre. Batteriet skal gerne kunne klare både ud- og hjemtur.

Størrelse: Et stort elektrisk løbehjul giver en øget stabilitet, som er godt for sikkerheden. En høj robusthed vil også bidrage til sikkerheden. En stor version vejer dog mere, og skal man bære meget på det, så kan det godt blive tungt. Især hvis man skal have det med i offentlig transport, eller hvis man bor i lejlighed.

afstandRækkevidde/køretid: Rækkevidden er det antal kilometer, produktet kan køre på én opladning. En kraftfuld model som for eksempel Xiaomi Mi M365 Pro har en køretid på op til 45 kilometer, hvilket er meget. Overvej hvor meget du har brug for at køre – har du en fast transport-distance, så skal køretiden være lang nok til at dække den. Husk at her er tale om maksimum-køretid. Den reelle køretid kan derfor godt være lavere. Som tommelfingerregel så stiger prisen, når køretiden bliver længere.

Batteri: Ud over køretid per opladning skal man også være opmærksom på ladetid. Den ligger gerne på mange timer. Det kan også være en god ide at vælge et apparat, der kommer med en lysindikator for, hvor meget batteri der er tilbage.

Motor: En kraftfuld motor er et must, hvis man skal køre i ujævnt terræn, eller hvor der er bakket.

Hastighed: Det er tilladt at køre 20 km/t på vejene, så i teorien er der ikke behov for mere.

sikkerhedSikkerhed: Sikkerhed er meget vigtigt, når man anvender et elektrisk løbehjul. Vælg en model med et godt bremsesystem, som både giver en effektiv men blid opbremsning. Hjulene bør også være godt affjedret, hvilket giver en mere stabil køretur. En høj stabilitet er lig med en højere sikkerhed, når det kommer til elektriske løbehjul.

Brugervenlighed: Afhængig af om man er teknisk eller ej, kan man med fordel vælge et af de simplere apparater. De skal ofte blot betjenes med en enkelt knap, og dertil findes et overskueligt instrumentbræt.

Funktioner: De fleste af disse motoriserede køretøjer kommer ikke med så mange funktioner, men det kan være en god ide at investere i et produkt, der kommer med flere hastighedsindstillinger og flere lyskilder. Jo mere lys, des højere sikkerhed. Kan man godt lide teknologi, kan det være underholdende med et løbehjul, der kommer med Bluetooth og tilhørende app. Så kan man også anvende telefonen til styring og oversigt.

Vægtkapacitet: Vær sikker på at apparatet er stærkt nok til at bære din vægt.

prisPris: Elektriske løbehjul er generelt ikke billige. De varierer dog i pris. Ofte afhænger prisen især af funktioner, hastighed og køretid, men dermed ikke sagt, at man ikke kan få en god model til en lav pris. Her kan du med fordel læse eksperternes vurderinger – nederst i denne artikel findes links til alle undersøgelser.

Du kan finde flere tips og råd hos eksperterne fra Electricscootersguide.com og Electricscootercritic.com.

Du kan her se DR1s indslag om el løbehjul: 


Information: Færdselsreglerne i forbindelse med elektriske løbehjul

lovgivningEt elektrisk løbehjul er et motoriseret køretøj, og derfor findes der også fastsatte færdselsregler, som man skal følge. Baseret på retningslinjerne fra Færdselsstyrelsen og Sikkertrafik.dk skal man overholde følgende:

🔸 Maksimumhastighed på 20 km/t.
🔸 Minimumsalder på 15 år.
🔸 Børn under 15 år må kun anvende et elektrisk løbehjul, hvis de overvåges af en voksen.
🔸 Promillegrænse på maksimum 0,5.
🔸 Rød baglygte samt hvid/gul forlygte påkrævet. Lyset skal være synligt mindst 300 meter væk. Lyset må ikke slukkes.
🔸 Montering af rød refleks bagpå, hvid refleks foran og hvid/gul refleks på siderne påkrævet.
🔸 Der må ikke være monteret sæde på løbehjulet.
🔸 Skal være CE-godkendt.
🔸 Må ikke veje over 25 kilo.
🔸 Må ikke være mere end 2 meter langt.
🔸 Må ikke være mere end 70 centimeter bredt.
🔸 Må ikke bære mere end 1 person.
🔸 Der må ikke køres på fortove, gangstier eller i fodgængerfelter.
🔸 Løbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, er ikke tilladt at anvende i trafikken.

Bemærk: De generelle færdselsregler for kørsel på cykel er desuden gældende for kørsel på elektrisk løbehjul.

I denne video forklarer Københavns Politi nærmere om reglerne:


Viden: Er du tilstrækkeligt forsikret?

forsikringInden du anvender dit elektriske løbehjul i trafikken, så bør du være tilstrækkeligt forsikret. Baseret på ekspertviden fra Forsikringsguiden.dk samt en artikel fra Ekstrabladet.dk guider vi her til, hvad du skal vide om forsikringer i forhold til dette motoriserede køretøj:

Ikke altid inkluderet i indbo- eller ansvarsforsikring

Ofte er de elektriske løbehjul ikke inkluderet i hverken indbo- eller ansvarsforsikring – derfor er det en god ide at tale med ens forsikringsselskab, før man tager apparatet i brug. Det skyldes, at løbehjulene hører under den kategori, der kaldes for ”Motordrevne ting, der kan køre mere end 15 km/t”, som hører under motorkøretøjer.

Hvis man lejer løbehjulet i stedet for at købe det, så skal det være ansvarsforsikret af udlejeren. Det skal det i det tilfælde, at man forvolder skade på andre.

Læg mærke til, at der dog ingen lovkrav er om, at man skal forsikre sit eget løbehjul.

Ansvarsforsikring – hvis du skader andre 
AnsvarsforsikringEn ansvarsforsikring dækker økonomisk for skader, som man kommer til at påføre andre eller andres ejendom.

Hvis man derfor ikke har en ansvarsforsikring, der inkluderer det elektriske løbehjul og skader andre, så kan man komme til at betale store summer i erstatning selv. Derfor anbefales det klart, at apparatet inkluderes i denne type forsikring.

Hvis du bliver skadet af andre
Hvis man derimod selv bliver påkørt eller skadet af en anden person på et elektrisk løbehjul, så er det hans eller hendes ansvarsforsikring, der giver dig økonomisk kompensation. Sørg derfor for at få personens oplysninger samt forsikringsselskab.

Indboforsikring – hvis det bliver stjålet
IndboforsikringEftersom elektriske løbehjul som nævnt ofte heller ikke er inkluderet i indboforsikringen, så får man ikke erstatning, hvis det bliver stjålet eller ødelagt af andre.

En indboforsikring er en særskilt forsikring, der dækker dine ejendele, såfremt de skulle blive stjålet eller ydet hærværk imod. Forhør dig hos dit forsikringsselskab, om løbehjulet er inkluderet.

Ulykkesforsikring – hvis du selv kommer til skade 
Man er ikke selv omfattet af ansvarsforsikringen. Man skal derimod tegne en ulykkesforsikring, hvis man ønsker økonomisk kompensation, skulle man selv komme til skade på løbehjulet. Tjek med forsikringsselskabet, om skader forvoldt af denne type af køretøj er inkluderet i ulykkesforsikringen.

Bemærk: Kører man ulovligt på apparatet, skal man desuden vide, at forsikringerne højst sandsynligt ikke dækker.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Xiaomi Mi M365 modeller er bedst i test?

Xiaomi Mi M365 og Xiaomi Mi M365 Pro

🤓 Hvordan er Xiaomi Mi M365 modellerne blevet testet?

Xiaomi Mi M365 modellerne er blevet vurderet ud fra deres brugervenlighed, hvor nemme de er at styre og hvor behagelig køreoplevelsen er. Derudover har eksperterne også set på ting så som modellernes pris, rækkevidde, batterilevetid og hvor hurtigt de lader. 

🤔 Hvordan er det med forsikringen?

Kører du på dit eget elektriske løbehjul, er det en god idé at undersøge, om din ansvarsforsikring eller indboforsikring dækker ulykker. Kører du på et lejet el-løbehjul, er det udlejerens ansvar at have en ansvarsforsikring. Kommer du selv til skade, dækkes dette af din ulykkesforsikring. 


Xiaomi Mi M365 test – anvendte kilder samt links

Envyride.com 🇸🇪
Envyride.com er en svensk teknologi-blog, der primært beskæftiger sig med elektriske køretøjer med hjul. Denne blog bringer både egne erfaringer, tests, tips og tricks omhandlende blandt andet elektriske løbehjul, og her gælder det en test af Xiaomi Mi M365. Læs hele anmeldelsen på bloggen.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere, mobiltelefoner samt husholdningsprodukter og dertil også diverse gadgets. Her har Expertreviews.co.uk testet det elektriske løbehjul Xiaomi Mi M365 Pro. Du kan læse testen i sin helhed hos Expertreviews.co.uk.

Mashable.com 🇺🇸
Mashable.com er et internationalt teknologi- og underholdningsmagasin, der har fokus på både gadgets og teknologiske forbrugerprodukter. Mashable.com bringer blandt andet nyheder, information og viden om diverse elektroniske produkter, og der foretages også tests. Her er her tale om en test af løbehjulet Xiaomi Mi M365. Testen kan læses i fuld længde hos Mashable.com.

Stuff.tv 🇺🇸
Stuff.tv er et internationalt gadget- og teknologimagasin med et stort tilhørende online-univers. Der skrives blandt andet anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter, og her har Stuff.tv testet det elektriske løbehjul Xiaomi Mi M365. Ønsker du at læse mere om testen, kan du læse den hos Stuff.tv.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧
Techadvisor.co.uk er et britisk teknologimagasin, der bringer nyheder, artikler, guides, videoer samt tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter til læserne. Her har eksperterne set nærmere på 2 forskellige elektriske løbehjul:

Læs mere om testen af Xiaomi Mi M365 her.

Læs mere om testen af Xiaomi Mi M365 Pro her.

Techgearlab.com 🇺🇸
Techgearlab.com er et amerikansk test-teknologimagasin, der løbende tester elektroniske produkter og udstyr for forbrugerne. Det gælder til både hus, hjem og på farten. Her gælder det en test af det elektriske løbehjul Xiaomi Mi M365. Du kan læse hele testen hos Techgearlab.com.

Techradar.com 🇺🇸
Techradar.com er et international teknologimagasin, der drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Techradar.com skriver om nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter, og her har den britiske version af magasinet set nærmere på det elektriske løbehjul Xiaomi Mi M365 Pro. Testen kan læses i sin helhed hos Techradar.com.


Andre relevante tests og artikler

Er du endnu ikke overbevist om, at et Xiaomi Mi M365 løbehjul er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vi finde interessante.

Her kan du læse vores komplette el løbehjul guide, der indeholder alt hvad du bør vide, inden du investerer i dit eget elektriske løbehjul.

Er du interesseret i andre elektriske gadgets, kan du her læse vores store DJI drone test, eller vores specifikke DJI Mavic Mini og DJI Phantom 4 Pro tests, der alle indeholder testvindende modeller.

Dronerne er inden for de seneste par år blevet et af de fotointeresseredes fortrukne våben, når det glæder om at få de flotteste billeder og videoer i kassen. Men vil man have de bedste stilbilleder, kommer dog ikke uden om de klassiske kameraer.

Her kan du læse vores kameratests af Sony A6000, Sony A6400, Nikon P900 og Nikon P1000, der alle er blandt eksperternes favoritter.

Læs også om vores mange dybdegående actionkamera tests. Her finder du vores tests af DJI Osmo pocketGoPro Hero 8GoPro Hero 7GoPro Hero 6 og GoPro Hero 5, der alle er testvindende actionkameraer.

Vi håber, du finder det, du søger.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme